20 relationsråd med Andrijano ”Adinatoor” Mijanovic

ÄNTIGEN! Som vi har väntat!!!
Nu är Adinatoors relationstips äntligen här!
Mallen, facit och svaren på alla frågor.
Thanks boo!

Min slutsats? 
Den här:

Tack för tips!

247 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Kör, hämta och lämna henne vart hon än ska? Obehagligt

  Svara

   Jag hade tackat ja från min sambo men han är för lat. Har ingen bil, fy så skönt med skjuts..

   Svara

    Absolut, men Adde gör det nog av fel anledning, ungefär som här.
    https://nyheter24.se/bloggbevakning/2020/06/18/det-finns-ingen-karlek-i-kontroll/

    Svara

     Jo absolut. Det mesta går att göra av fel anledning. Men som ”råd” betraktat, dvs ”ge mig skjuts överallt” – ja tack 😊

     Svara

     Att visa respekt går att göra av fel anledning. Som att man bara visar respekt mot de man får en personlig vinning av. Eller i det här fallet, respektera andra bara för att få en tjej att gilla en så att det lättare går att kontrollera henne.
     Att ge komplimanger vid noga överlagda tillfällen kan vara manipulerande.
     Att berätta att man är upprörd kan man göra med enda intentionen att den andre ska ta ansvar för mina känslor.
     osv osv

     Svara

      så man ska tolka allt en person säger på det fulaste möjliga sättet? Typ ”städa och laga mat varje dag” – manipulerar för att få sex! ”Betalar allt” – Åhhh han försöker få henne i beroendeställning! ORKA!!!

      Svara

       Har du inte lärt dig att precis allt här inne tolkas som om det är elakt menat?

       Svara

        Vet inte om jag håller med om det.

        Jag visste ingenting om Adde, särskilt inte att han begått sexuella övergrepp, men efter att ha läst hans tankar så förvånar det mig inte extremt mycket. Alla hans råd ger uttryck för en knasig kvinnosyn och nästan varje råd handlar om manipulation.

        Man kan tolka det på ett snällare sätt, men då feltolkar man medvetet. Läs om råden och fundera på hur många av dem som handlar om att förställa sig, om att använda metod A för att uppnå resultat B, och jämför med hur många av dem som handlar om att faktiskt bygga en genuin relation.

        Svara

         Vet man sett Addes kvinnosyn i 6347 säsonger av EOTB är är det omöjligt att tolka råden bra. Vet inte hur många gånger i förra säsongen han kallade Anna-Lisa (exet) ”min kvinna” och hur många gånger hon vad honom lämna henne ifred

         Svara

         Ber om ursäkt i förväg om det här kommer bli ett långt meddelande. Men om man tittar på tipsen utan att ha förutfattade meningar om personen som ligger bakom.
         1. Tro inte att du är bättre än kvinnor bara för att du är man. Vad är manipulerande i det?
         2. Det här skämtas det ju om hela tiden! Kvinnan i förhållandet har alltid rätt, även när hon har fel och precis allt är alltid mannens fel. Är det kvinnans fel så är det mannens fel att det är kvinnans fel.
         3. Var inte kvävande. Låt tjejen få sitt space. Det här ser jag faktiskt inte heller något manipulerande i.
         4. Lyssna. Manipulerande? Hur kan det här bli manipulerande??
         5. Kommunicera. Återigen, vad är manipulerande i en bra fungerande kommunikation?
         6. Visa uppskattning för hennes ansträngningar. Här undrar jag också hur man kan få det till manipulerande.
         7. Var inte en nickedocka. Men ja! Ingen tycker om en ja-sägare! I alla fall jag vill ha någon jag kan föra diskussioner med. Det blir så extremt tråkigt om man bara håller med varandra om precis allt. Är det verkligen manipulerande?
         8. Det här är ju också något det skämtas om något extremt. Det mannen investerar i kvinnan kommer ge 1000-falt tillbaka. Ger du henne matvaror kommer hon ge dig en måltid. Ger du henne ett hus kommer hon ge dig ett hem etc. etc.
         9. Tänk på vad du gör, för det kommer komma tillbaka senare. Var är det manipulerande?
         10. En till ”Visa uppskattning” i andra ord. Hur blir det manipulerande?
         11. Det här trodde jag var något att sträva efter i en relation? Man ska väl ta fram de bästa sidorna ur varandra och inte tvärtom? Är det inte självklart att man vill vara den bästa personen man kan vara för sin partner? På vilket sätt är det manipulerande?
         12. Var inte så pretentiös, våga visa din barnsliga sida. För ingen tycker om en stel stropp. Det är väl bara positivt om man kan bjuda på sig själv? Eller?
         13. Ta inte din partner för givet och visa uppvaktning. Om man gör det i lagom dos, var ligger det manipulerande?
         14. Var omtänksam och var ”fylletaxi” när det behövs. Manipulerande?
         15. Städa upp efter dig. Ööööh JA!? Är det manipulerande att ta undan efter sin skit?
         16. Är det verkligen på riktigt manipulerande att låta bli att vara otrogen? HUR låga standards har ni egentligen??
         17. Sluta ha kontakt med dina ex. Hur är det manipulerande?
         18. okej, den här kan jag ge dig. Man ska aldrig ljuga i ett förhållande. Men med det sagt behöver man inte heller berätta att man tycker att svärmor är värsta ragatan heller. I sådana här lägen ska man vara Schweiz med noll åsikter.
         19. copy paste på nummer 13.
         20. På vilket sätt kan makeup sex bli manipulerande? Förutsatt att man pratat ut och att båda lagt tjafset bakom sig förstås.

         Jag tycker inte att jag feltolkar de här tipsen. Men du är väldigt välkommen att förklara hur jag feltolkar dem.

         Svara

         Det låter som att han pratar om kvinnor som någon annan typ av varelser än en människa, som ett djur eller liknande som man måste förstå sig på…

         Svara

          Män är från mars, kvinnor är från venus
          Självhjälpslitteratur från 1992….

          Svara

          ”Dom gillar det” . Vilka fan är ”dom”?

          Svara

          Tro mig, vi är väldigt olika. Bra för en man att få upp ögonen.

          Svara

        Men det här puckot som skrivit ”råd” kan ju ingen ta på allvar. Om man inte känner respekt så kan man inte låtsas göra det. Han är uppenbarligen inte smartaste killen och han kan inte sätta ihop meningar heller. Osexigt.

        Svara

    Jag jobbar med kvinnor utsatta för våld av sin partner och just att skjutsa/hämta överallt är ett jättevanligt sätt att kontrollera henne på. Det framstår som fint och rart till en början men med tiden märker kvinnan hur hennes frihet och livsrum begränsas med hjälp av detta.

    Svara

     Yep, don’t go there.

     Svara

     Exakt, slutar för en del i att det till slut inte går att gå till affären och köpa mjölk utan att mannen ska följa med och kontrollera.

     Svara

      Besatt verkar vara ordet! Måste vara två heltidsjobb med att vara så besatt

      Svara

      Fast alltså gud vad ni är läskiga, ni ska ju alltid ta det till det värsta möjliga scenariot och fultolka precis ALLT. Om man är i ett förhållande och ena partnern har bil är det väl inte konstigt att han skjutsar en? Det konstiga vore ju om ens sambo låg hemma och pillade i naveln medan tjejen tar tunnelbanan mitt i regnet..

      Svara

       Jag skulle i såfall lånat hans bil någon gång – jag har körkort , han begöver inte köra mig.

       Svara

        Fast jag pratar såklart om de som inte har körkort då jag nämner t-banan.

        Svara

         Anonym 11.57 jag är ledsen mitt inlägg har hamnat fel ; som svar till det du skrev . Det var menat till alla, så där allmänt.

         Svara

       Haha vafan jag hade aldrig pallat skjutsa runt min sambo överallt. Ska han någonstans och inte vill ta bilen får han väl åka kommunalt eller ta en taxi.

       Svara

       men nu handlar det ju om att det är JUST Adde som ger dessa råd. Han är helt fel person att ge dessa råd då han har skev kvinnosyn. Han har en baktanke med varje råd, som självklart är till hans fördel.

       Svara

     Men ALLT ÄR INTE SVART ELLER VITT. Man kan få skjuts om man vill eller så har man bollar och säger NEJ JAG KÖR SJÄLV. KVINNOR MÅSTE BÖRJA SÄTTA GRÄNSER hårt . RAKA SVAR. inget osäkert tvivel.

     Raka svar. Ingen otydlighet .. ”om du vill ” UTAN ”ja ” ”nej ” eller stäng dörren helt om det är nån som inte RESPEKTERAR DIG. kriga för dig själv. Vart är allas självkänslor? Lämna Direkt..Ingen kille som visaar sjuka beteenden kommer ändra sig.

     Vi kvinnor måste tänka ”VAD JAG VILL ”.

     Svara

     Så behöver det ju inte vara, det finns några genuint snälla och omtänksamma män som glatt skjutsar sin kära bara för att han är snäll och vill spara henne från att behöva gå/ta tunnelbana/buss. Att våldsamma och kontrollerande män gör en viss sak i ett visst syfte gör inte automatisk själva gärningen dålig, det beror helt på omständigheterna.

     Svara

      Men han som skriver råden är ju det sistnämnda som du nämner så det är väl ur det kritiken kommer.

      Ingen dålig grej heller att uppmärksamma kvinnor på vad som kan va varningsflagg med kontrollerande män.

      Allt är inte svart eller vitt, som sagt.

      Svara

      men nu handlar det ju om att det är JUST Adde som ger dessa råd. Han är helt fel person att ge dessa råd då han har skev kvinnosyn. Han har en baktanke med varje råd, som självklart är till hans fördel.

      Svara

      Jag visste ingenting om Adde innan detta inlägget.

      Det är inte några nya idéer som Adde framför, utan det är samma förhållningssätt och tekniker som man ofta finner hos just män som är manipulativa och kontrollerande. Det handlar om en upptrappning av kontroll, och det finns en poäng i att tidigt vara medveten om sådana tendenser.

      Det betyder naturligtvis inte att alla som skjutsar någon annan gör det för att vara manipulativa (no shit?) men om man läser det rådet tillsammans med Addes övriga råd så framträder det syftet tydligt.

      Svara

   Beror på hur man ser det och varför han gör det. Om killen gör det för att ha koll på sin flickvän hela tiden, absolut inte ok så klart. Men min man hämtar mig utan att blinka hemma hos kompisar om jag varit borta på kvällen och druckit alkohol. Även om jag säger att jag kan ta bussen hem eller cykla. Han tycker det är för otryggt att cykla hem sent på kvällen så han hämtar. Och jag hämtar honom från flyget eller från jobbet om han inte har bilen. Rätt självklart, inte fan låter jag honom ta bussen hem sent på kvällen när han jobbat hela dagen och kvällen och är helt slut.

   Svara

    Min sambo kör mig Alltid haha för att jag åker med hans (våra 2 barn) överallt. Jag tar tunnelbanan endast om han jobbar och då undviker jag att åka långt. Ja jag är skit lat och hade t.om tagit it illa upp om han inte gjorde det. Asså självklart får han säga nej. Inte idag, jag ska göra annat, har inte möjlighet etc. Men ska han va hemma o klia bollarna är de det minsta han kan göra. Håller dock med om att det kan vara ett sätt att kontrollera någon på. Det beror väl helt på situationen. Som allt annat i livet.
    Adde verkar ha en hemsk kvinnosyn, tyvärr är den inte ovanlig? Tror fler än vad man vågar tro går runt med såna värderingar. Och hans råd är typ de bästa han kan ge utifrån sitt perspektiv.

    Att stoppa in fingrarna i en tjejs underlig för att kolla tempen efter otrohet… Den här killen har problem.

    Svara

   Då vet jag. Jag ska genast sluta erbjuda skjuts till mina vänner och sambo.
   Jag som alltid trott att jag var snäll och omtänksam när jag erbjudit mig.
   Det är ju fett drygt att åka kommunalt eller betala svindyrt för taxi

   Svara

    Är väl lite skillnad alltid köra hämta lämna eller göra det ibland? Eller kör du alltid dina vänner o sambo så fort de ska någonstans? Hallå! Ska du handla, inte utan att jag kört dig dit o hem!!!

    Svara

     Det är ju motivationen bakom som är problemet inte skjutsen i sig.

     Svara

     Det går 3 minuter att gå till vår mataffär, så nej då är det självklart att jag inte skjutsar.
     Om det är något speciellt som behöver handlas är det nästan alltid så att vi gör det som en aktivitet tillsammans. Är det konstigt? Jag tycker att det är ett ganska bra sätt att kunna umgås på.

     Har jag haft vänner över på middag eller något och de inte kommit i egen bil är det självklart att någon av antingen mig eller sambon erbjuder skjuts hem om vi inte druckit alkohol. Alternativt om de bor väldigt långt bort brukar vi se till att matcha någon avgång till tåg eller buss som ligger typ halvvägs.

     Och sedan är det ändå självklart att man hämtar upp varandra om någon varit på en aw eller liknande?

     Svara

      Är det självklart att man hämtar upp någon som varit på aw? Njae det skulle jag inte påstå. Jag hämtar inte upp efter aw.. personen ifråga får ta sig hem själv precis så som jag gör.

      Svara

       Självklart är det såklart inte men det är ju fint om det görs av omtanke och inte kontrollbehov.

       Svara

       I mina ögon är det självklart att man erbjuder sig ja.
       Om det inte är allt för sent på natten dvs.

       Men att bli hämtad efter en tjejmiddag eller likande grej där man druckit en del vin, det är ju guld värt! Att slippa åka kommunalt eller hoppa in i en über där vilken galning som helst kan sitta framför ratten liksom.

       Jag antar att jag är snabb på att erbjuda mig att hämta eftersom jag själv uppskattar att bli hämtad. Men jag har inte levt i en kontrollerande och destruktiv relation och det är väl därför min första tanke kommer till ”åh vad omtänksamt” istället för ”nu har han dolda och onda intentioner”

       Svara

        Låter väldigt snällt och sunt! Om du träffar en partner med kontrollbehov kommer du garanterat märka det på andra sätt än bara att han vill skjutsa dig så skulle verkligen inte vara orolig om jag var du.

        Svara

        Det heter inte ”Über”. Kan vi alla gemensamt vara överens om att sluta uttala det så?

        Svara

         Va? Hur ska det uttalas?

         Svara

          Som u uttalas på svenska, Uber heter det

          Svara

        Självklart hämtar man!! Inte fan sitter man hemma och låter en familjemedlem ta sig hem kommunalt mitt i natten. Det händer så mycket skit när folk går från bussen, i mitt område har folk blivit både rånade och antastade.

        Min man skulle aldrig ligga hemma och sova medan jag går hem på natten i mörkret, och ingen av oss skulle låta barnen gå hem i mörkret heller. Hjälps man inte åt som familj, när ska man då hjälpa?

        Svara

    Äsch, du får försöka vara lite nyanserad i det här. Du kanske aldrig kommit i kontakt med våld i nära relationer men det här med att köra runt sin partner överallt är en sån typisk grej som våldsamma och kontrollerande män kan ägna sig åt och som i början mest upplevs som omtänksamt och romantiskt. Är relationen inte destruktiv blir det heller inte destruktivt att erbjuda skjuts, såklart. Så om du inte misshandlar dina kompisar eller ställer tusen frågor om vem de pratat med när de varit ute på väg hem i bilen så kan du lugnt fortsätta att erbjuda dem skjuts.

    Svara

     Så är det såklart. Vet man med sig att man är en hygglig typ som skjutsar runt folk av omtanke är det bara att skjutsa på men har man nån gnagande känsla av att man vill veta var partnern är hela tiden är det ju bäst sluta skjutsa och uppsöka en terapeut för att komma tillrätta med problemet.

     Svara

     Nu är det ju inte som att de här tipsen är riktade mot destruktiva killar och tips på hur man kan bli ännu mer destruktiv. Det är väl mer tips i all välmening?
     Det verkar som att många här är alldeles för färgade av sina egna erfarenheter.

     Svara

      Vilken typ av pojkar/män tror du väljer att följa en man som honom och var leder då råden?

      Svara

       Om jag tillåts vara fördomsfull så tror jag att hans följare är småpojkar med invandrarbakgrund som har blivit indoktrinerade en kass kvinnosyn av sina föräldrar och rötter.
       Och de här råden leder till att de behandlar sina flickvänner liiiite trevligare, tills de gifter sig med någon med samma rötter och som är en dotter till familjevänner. Då går de tillbaka till samma ruttna kvinnosyn och kommer indoktrinera kommande barn i samma spår.
       Och så börjar kulan om.

       Svara

        Du generaliserar som fan. Killens föräldrar är från ett gammalt kommunistland där kvinnans ställning var hög, du kan inte skylla allt på ”kultur” eller föräldrar. Har ingen aning om hur hans föräldrar är. Men blir irriterad på det här ”invandrare har dålig kvinnosyn.”

        Svara

         Ja jag generaliserar, det var exakt därför som jag skrev ”om jag tillåts vara fördomsfull”.
         Men fördomarna kommer ju någonstans ifrån, ingen rök utan eld som man brukar säga. Som uppvuxen i Rinkeby vet jag tyvärr att det är mer regel än undantag att icke-svenska män har det här sättet att se på kvinnor. Svenska män är i mycket högre grad för jämställdhet, feminism och allt som tillhör

         Svara

    Fattar inte hur det kan vara ett problem. Min man kör och lämnar när jag än ber om det. Även när jag inte ber om det. Men han går också ner till Hemköp och köper choklad om jag ber om det och när jag inte ber om det. (Är det också manipulerande?) Eller om han är upptagen en kväll och jag får köra mig själv så är han inte utom sig för att han inte kan kontrollera vart jag ska eller varit? Vet ni vad det värsta är!?! Han är invandrare. Så nu är han praktiskt taget kvinnomisshandlare som kör och hämtar och lämnar. Yes this is internet, you can’t do anything right.

    Svara

     Nu missuppfattar du nog med flit.

     Svara

     Snälla sluta att se situationen utifrån DIN situation. Bara för att din kille inte är kontrollerande så gör ju inte det att andra män inte heller är det? Om alla skulle berätta om just deras killar skulle man inte orkar läsa alls.

     Svara

     Samma sak gäller ju dig. Sluta se saker från DIN synvinkel. Bara för att en kille skjutsar en så innebär det inte automatiskt att han är kontrollerande 😴

     Svara

   Det kan ju vara omtänksamt beroende på situationen. Min man vill gärna köra mig om det t.ex. regnar eller är mörkt/sent, och det är för att jag saknar körkort och han ändå är lite uttråkad som jobbar hemifrån nu dagligen. Dock brukar jag tacka nej för tycker inte man dör av lite regn. 😉 Men om det handlar om att mannen vill veta exakt var man är hela tiden och styra tider man åker/kommer hem, nä helt klart inte ok…

   Svara

   Ehh, skojar du? Min sambo (tills jag skaffade körkort) kör mig alltid överallt. Varför ska jag åka t-bana liksom när han finns?

   Svara

    och nej han har aldrig kontrollerat mig, eller ens höjt rösten åt mig nu när vi är gifta 7 år senare.. det där kanske är creepy i datingfasen men inte om man är tillsammans med någon eller bor ihop

    Svara

     Ok just DIN kille är inte så. Tack nu vet vi

     Svara

  Nr 3: ”Ge inte komplimanger”
  Nr 6: ”Ge henne komplimanger”

  🧐

  Svara

   Nr 2 och 7 är också lite paradoxala i förhållande till varandra.

   Svara

  Tycker det är rätt sunda råd 🙂

  Svara

   Ja så illa var det verkligen inte
   Lite trist med ”det är i deras gener” kanske…

   Svara

    Ja, själv har jag fått 100% av mina gener från mamma. Därför är jag mycket vårdande.

    Svara

    I djurvärlden har nästan alla honor den vårdande rollen. Tar hand om barn och bo. Ja, det finns undantag.
    Men är det så hemskt att erkänna att könen har olika roller och instinkter?
    Det är snarare i människans värld dessa suddats ut eftersom vårt samhälle utvecklats annorlunda.

    Svara

     Det har ju inte suddats ut hos människan. Tror de flesta köper att kvinnor generellt är mer vårdande. Inget fel med det. MEN det måste finnas frihet och plats vara sig själv och en individ oavsett hur ”generellt” sant det är, icke vårdande kvinnor och vårdande män är lika välkomna.

     Svara

     Det finns studier på råttor som visar att papparåttorna tar hans om bebisråttorna och får samma beteende som mammaråttan när de plockar bort mamman och lämnar pappan ensam med bebisarna. Mycket tyder alltså på att det klassiskt kvinnliga och omvårdnaden finns hos båda könen, men att strukturerna gör att de inte kommer fram hos papporna lika naturligt som hos mammorna.

     Svara

   Eller hur! De flesta råden är det väl inget större fel på. Adde följer kanske inte dessa själv, men det är en annan femma.

   Svara

    Även en blind höna….

    Svara

   Snälla, säg att du är ironisk 🙏

   Svara

    Det var ju inget större fel på dem. Nu läser folk dem som fan läser bibeln för att de kommer från just honom.

    Svara

   Fast alltså, det mesta är ju rätt självklara saker som folk fattar utan att det behöver basuneras ut så tydligt. Jag skulle kunna lägga till några självklara ”råd” på listan:
   – Bajsa inte på vardagsrumsgolvet
   – Stjäl inte hennes pengar
   – Behandla henne som en människa o inte en ägodel
   – Borsta tänderna och håll din hygien så blir det trevligare att vara nära varandra
   – Tvätta händerna efter att du varit på toa

   Svara

  Han heter Andrija, inte Andrijano 🙂

  Svara

   Vbs?

   Svara

  Tyckte råden var bra, min man är inte perfekt, men följde han de här råden vore han närapå perfekt 😊

  Svara

  Det är verkligen skillnad på pojkar och män.

  Svara

  Han kan ju börja med att följa sina egna råd. Innan han lär ut vad andra ska göra.

  Svara

  Han glömde #våldta inte din tjej…

  Svara

  ”Mannens enda uppgift är att hålla kvinnan lycklig, så ser hon till att familjen är lycklig”. Eh, eller så ansvarar de båda vuxna för att familjen är lycklig och mår bra och vårdar den. Lite som att ’köper jag blommor och choklad håller jag henne tillräcklig uppvaktad så pallar hon göra slitgörat’ 🙃

  Svara

   Han kanske tänkte på ”When mama’s happy, everyone’s happy”.

   Svara

    Känns ändå som ett förlegat uttryck från 50-talet. Samma innebörd – hålla frugan nöjd så man kan fortsätta negligera det gemnsamma ansvaret. Och varför ska familjens harmoni hänga på mamman?Mammor är också människor med andra känslor än glad och tillfreds 100%

    Svara

  Många av ”råden” är väl rätt självklara i alla relationer, från båda könen. Vissa ”råd” var dock bara genereliserande och larviga, men framförallt känns det mest patetiskt att det kommer från en kvinnohatande våldtäktsman.

  Svara

   Ja det var en bra och rimlig sammanfattning.

   Svara

   Menade han att killen skulle köpa nya underkläder till sin tjej????
   Big NO NO i mitt liv.

   Svara

  Det här med att generalisera hur ”alla kvinnor funkar och vad de vill ha” är så pinsamt enligt mig.

  Svara

   Ja jag stänger av öronen efter någon sagt så.

   Svara

  Ot: Bianca vann “ årets stjärnskott “ på Ernst & young “entrepreneur of the year” gala igår.

  Svara

   För Stockholmsregionen. 🙂

   Svara

    Nödvändigt tillägg. Som att det gör det hela mindre värt så eller?

    Svara

     Stockholm är inte hela Sverige?

     Svara

      Ja? Men och?

      Svara

      Hon säger ju dessutom att hon vunnit i hela Sverige fastän hon vann Sthlm bara så tydligen vet hon redan att hon kommer få vinna den nationella tävlingen i januari. Och så avslöjar de ju att hon redan innan visste att hon skulle vinna, för hon var ju redan inbjuden till tv4 för att prata om det. Alltså så fejk… och tv4 as fjäskande för Bianca, undra om de uppmärksammat vinnaren om det var någon annan. De kanske t o m köpt vinsten, vem vet. Nej tyvärr ser jag inte direkt Bianca som en fantastisk entreprenör, det är inte hon som driver företaget eller startat det men hon är ett känt namn och ansikte och klart allt går enklare då.

      Svara

       +10000

       Svara

     Är en sån utmärkelse värd något när mottagaren inte klarar av att följa grundläggande regler för reklammärkning, ljuger för sina följare och dessutom i rådande tider inte följer råd och riktlinjer för minskad smittspridning? Om jag fick ett pris för mitt arbete trots att jag inte klarade av de mest basala uppgifterna så hade jag skämts ihjäl.

     Svara

      Ja det tror jag den är. Priset ges ju till entreprenörer, bedömningsgrunden lär inte vara den du anger.

      Svara

      Ja med tanke på att hon har massa miljoner på kontot är det absolut värt nånting.. så kan du fortsätta sitta på ditt vänsterröstande platta arsle medan andra tjänar miljoner.

      Svara

       Flunsafjäskare

       Svara

        +1000

        Svara

     Fast va? Det är väl en fin utmärkelse även om man är korrekt med att det bara gäller för Stockholm. Om nån påstår du vunnit VM och jag korrigerar och säger EM så gör det dig inte dålig och poängen är inte förminska din insats heller.

     Svara

      Lite skev jämförelse. Det vore som någon sa ”jag har vunnit guld!” och får som svar ”I skol SM, ja”.
      Det var ingen korrigering alls i kommentaren.

      Svara

       Haha, kanske jag som har låga krav. Jag tyckte iaf det var ett fint pris även om det bara gäller för Stockholm.

       Svara

        Jo men hon och hennes familj, och Tv4, fick det ju att låta som att hon blivit årets entreprenör när hon blivit årets stjärnskott i sthlm-regionen, och som de trycker på att det är världens största entreprenörstävling. Asså. Och så hade Bianca ingen aaaning nej men eller hur, du visste bara att du skulle till TV morgonen efter och prata om det och du blev sååå överraskad wow alltså. Nej men snälla.

        Svara

   Världens största entreprenörpris? Verkligen? Är det det? Anordnat av en revisionsbyrå?

   Svara

    PWC står ju bakom Oscarsgalan så bara för att det är anordnat av en revisionsbyrå gör det ju inte att ett sådant pris inte är värt något

    Svara

   Hur sjukt?

   Svara

  nr10 – nej- hjälp till och se till att dela upp uppgifterna i stället för att behandla din tjej/fru/fästmö/sambo som en jäkla piga.

  Svara

   Haha ja ett bra tack är ju att göra lite själv så att hon inte behöver sköta allt.

   Svara

   Om mannen bidrar med mer pengar så måste kvinnan göra mer hemma. Annars ger han mer än vad hon ger och förhållandet blir obalanserat. Hur roligt är det med separat ekonomi och strikt 50/50% uppdelning på allt.

   Svara

  Hahaha fast helt ärligt, om man inte ska döma honom för annat så var ju det här rätt bra råd! Vi får hoppas han följer dem själv from nu så blir det bra!

  Svara

   Tycker verkligen inte att de är bra råd. Det är ju inte från en plats av genuin respekt och intresse för sin partner utan hur man ska göra för att slippa ”tjat” och på andra sätt jobbigheter från kvinnor. Tex nr 4. Blir helt mörkrädd av att folk tycker detta är bra…..

   Svara

    ja allt kan bli dåligt när man väljer att tolka det omvänt

    Svara

    Verkligen, alla råd är för egen vinning och inte för den andra personens välbefinnandes skull.

    Svara

  Måste säga att på den tiden jag inte hade körkort körde min man mig överallt i princip. Var riktigt skönt om jag skulle hem sent eller till jobbet tidig morgon.
  Det var absolut ingen kontrollgrej från hans sida utan han ville att jag skulle komma fram säkert och slippa möta eventuella skummisar.

  Svara

  Nr 15 👍🏻

  Svara

  Fixa din sega blogg!!!

  Svara

   I am on it.

   Svara

   Jag förstår inte, den är ju inte seg alls? 🤔 Men ändå läser jag kommentar efter kommentar om hur seg den är.

   Svara

    Då KAN det vara så att flertalet upplever den som det?

    Svara

    Ja, om du upplever den som fine så är det ju så 😊

    Svara

     Exakt!

     Idag är jag förkyld. Alltså är alla i hela världen förkylda.

     Svara

     Det är bara att det är så många som upplever den som seg, och för mig segar den aldrig. Mest nyfiken på varför. 😊

     Svara

  🤮

  Svara

  ”dom gillar män som visar respekt”

  Och med ”dom” menar han alla? Alla gillar väl respektfulla människor? De flesta råden ovan är ju bara ”var en vanlig, trevlig människa”.

  Svara

   Dom = kvinnofolket
   😉

   Svara

    Ja, jag fattar det. Men alla gillar väl att bli behandlade med respekt. Alla tycker om att bli lyssnade på och få ett ”tack” ibland? Det är bara att vara en rimlig människa.

    Svara

    Nja, fördomar. Den identifierar sig som kvinna.

    Svara

     man kan inte identifiera sig som kvinna. Antingen är man född med en livmoder eller inte, det avgör om man är kvinna eller ej.

     Svara

      Finns biologiska kvinnor som fötts utan livmoder med, är de mindre kvinnor menar du? Och de som varit tvungna att operera bort sin livmoder, är de då inte kvinnor längre? Vad är de då isåfall?

      Svara

      Vad har att födas med livmoder eller livmoder öht att göra med ditt biologiska kön som kvinna? Är definitionen på människa att födas med en högerarm?

      Svara

  När 20: nej tack!

  Svara

   Nr

   Svara

  Kanns lite som en dokumentar pa safari.

  ”Dar gar dom, ”kvinnan”. Du kan se hur hon ilsket sitter dar pa savannen, maste vara sa att hanen inte fallt ner toasitsen.
  Honan vantar talmodigt pa att hanen ska skjutsa henne till vattenhalet for att dricka vatten. Nar han val visat sin uppskattning for henne genom att skjutsa henne kommer hon para sig med honom som tack.”

  Svara

   Med David Attenboroughs röst blir det perfekt!

   Svara

    Jag är så besviken på honom!!! Han gav en typ fem miljoner gammal hajtand från Malta till nån kunglig snorunge. Malta bad om att få tillbaka sitt kulturarv från dessa knäppkolonialister, har det hänt eller behöll de tanden?

    Svara

     Åh nej! pRoBLeMaTiSkT

     Svara

      Ja! Det är 2020. Du snor inte kulturföremål från gamla kolonier? Wtf klart det är problematiskt.

      Svara

       Malta ägde väl knappast hajen? Eller hade den ett fem miljoner år gammalt maltesiskt pass? Tagga ner.

       Svara

        Okej. Läs nyheterna och läs vad maltesiska staten tyckte…visst fan ägde de tanden…det är ingen tappad mjölktand på gatan utan ett ovärderligt historiskt fossil typ…& engelsmannen snodde den.

        Svara

      Att blanda stora o små bokstäver. Kul. För att inte nämna nyskapande och intelligent. Verkligen. Keep up the good work.

      Svara

       Ja, men precis. Lite som att blanda svenska och engelska? Huh…

       Svara

        Då har du inte kunskap om hur språk utvecklas. Hint: de utvecklas genom att ta in ord från andra språk. Tex trottoar, tjej och tv är inte från början svenska ord utan har ”blandats in” från andra språk. Att blanda små o stora bokstäver på ett pinsamt sätt tillför dock inget.

        Svara

  Kvinnor är mer vårdande av naturen – Haha jo tack, den egenskapen utnjyttade mitt ex till fullo tills det inte fanns något kvar av den varan. Kan säga att jag aldrig mer kommer ”vårda” en karl och är typ orolig om jag ens kommer kunna ha en relation igen pga hur lite intresse jag har kvar över ta hand om någon annan 😅

  Svara

  Stor varning på nummer 14. Helt OK om man gör det ibland, särskilt om man själv ber om att få skjuts, men det är ett mycket bra sätt att börja kontrollera sin partner och stänga ute andra.

  Svara

   Ja, ser detta utspela sig på nära håll tyvärr 🤨🤨🤨 i en kompis relation alltså
   Och det gör ju alltid att hon åker hem tidigare än alla andra och liksom sitter och har honom i telefonen hela middagen etc..

   Svara

  Känslan när Adde skrivit nr 16.
  ”Va fucking trogen och lojal mot henne”. Hahhahahhaah😂😂😂

  Han är ju tappad

  Svara

  ”Dom gillar sånt”

  Dom dära tjejjorna…

  Känns som att det bara är att komplettera med en ”frågachansen” lapp så är han hemma.

  Svara

   Dom gillar sånt. Att bli lyssnade på och att partnern är trogen.
   Dom är bra konstiga, dom där kvinnorna.

   Svara

   Ja det känns som att det är råd från en 15årig kille som just upptäckt ”vad tjejer vill ha”.

   Svara

   Det är roligt att driva med Adde… men om dessa råd är en förbättring mot hur han behandlat sina tjejer tidigare tycker jag nog det får ses som personlig utveckling. Att han inte uttrycker sig som Shakespeare får man ha överseende med. Kontentan av det han skriver är inte SÅ dumt ändå.

   Svara

  Antar att det är rätt många kusiner i hans släkt som har gift sig med varandra.

  Svara

   Vad har det med saken att göra?

   Svara

    Om du får gissa – vad tror du?

    Svara

     Jag frågar dig. Jag har inte antagit något. Vill du svara på frågan?

     Svara

    Inavel syftar 9:58 självklart på.

    Svara

     Inavel blir det ju inte av ett giftermål dock… 😜 krävs något annat för det

     Svara

     Mycket intressant med tanke på att döma av hans namn så antar jag att han är serb,och att kusingifte är absolut förbjudet hos serber,enligt lag så får man inte gifta sig med sin kusin men det är klart här i Sverige är det tillåtet så då har dom väl tagit seden dit dom kommit😁😁

     Svara

      Nää, jobbat på Balkan & tror inte han är serb. Kroat eller mixad (väldigt många är ju mixade). Kan absolut ha fel, namnen är så lika!

      Svara

      Han är inte serb, oavsett är sånt helt förbjudet på balkan.. det är bara zigenare som gör sånt. Om jag ser till hans förnamn kan han mycket väl vara zigenare.

      Svara

       men nu ser jag att han heter Andrija och inte Andrijano.. då är han antingen serb eller kroat.

       Svara

        Skitsvårt med balkannamn klura ut var de kommer ifrån. Just kroater och serber heter ofta lika, det var ju samma folk för några hundra år sen fast de bråkar idag.

        Svara

       Romer heter det. Annars är det sant det inte är lagligt eller kulturellt accepterat mer än i Sverige och det är verkligen inte vanligt bland romer heller. Fast debatten är värdelös, TS vill ju bara vara lite rasistisk, tror inte på riktigt hen tror snubbens släkt är inavlad…

       Svara

        Säkert så men får lite spel på att vissa snackar om inavel och kusingifte så fort dom ser ett utländskt namn. Likställer mina kusiner med mina bröder och systrar och det är sjukt att man i vissa länder bla Sverige sen 1845 tillåter giftemål mellan dessa. Här får man minsann gifta sig med sitt halvsyskon oxå om man söker dispens!Naaaastyyyy😝😝😝

        Svara

        Det ÄR lagligt i Sverige att gifta sig med sin kusin.

        Svara

         Jag vet. Men inte på Balkan utan dispens, iaf var det så förr.

         Svara

        Fast att raljera över att en individ skulle ha föräldrar som är kusiner/syskon pga att individen inte verkar så smart (syftande på att det genetiskt är ofördelaktigt att ha föräldrar som är nära släkt) har väl i sig inget med rasism att göra? Har hört/läst folk säga det även om vita/svenska osv, det är ju faktiskt något som gäller oavsett ”ras”, att det inte är speciellt bra att få barn m sin kusin/syskon? Jag har alltid uppfattat det ”skämtet” som syftande till att en individ är korkad, inte alls något med rasism eller dylikt.

        Svara

         Inavel är inte bra, det gäller ju för båda människor och andra djur. Individer som är resultat av inavel är ofta svaga och sjuka. Det ser man väldigt tydligt på tex hästraser och hundraser där det funnits få ex av rasen och så har den blivit jättepopulär, vilket leder till större efterfrågan än vad genpoolen kan bära. Då får man en hög grad av inavel och det leder till en mängd rasspecifika genetiska sjukdomar och fel. Förr i tiden var kusingifte ganska vanligt, men numera tycker nog de flesta att det är incest. Ingen aning om vem den där snubben är, men tex Biancas farmor och farfar var kusiner.

         Svara

      Haha ja då är väl rassarna glada när släkten anpassat sig efter svenska lagar och regler. Är det inte det som önskas? 😜

      Svara

   Min kollega är gift med sin farbror. Deras barn har många kognitiva svårigheter.

   Svara

    Men fy.

    Svara

    Är det ens tillåtet?

    Svara

     Jag vet faktiskt inte, men dom gifte sig inte i Sverige. Hon är givetvis mycket mycket yngre än mannen också. Men det är ju logiskt när han är hennes pappas bror…

     Svara

      ok men då är inte hon inte jugoslav utan zigenare eller turk, kurd, syrian, arab osv…

      Svara

       Rom! Det blir som att säga ”N” eller ”lapp.” Man säger inte z längre!

       Svara

       Jag har aldrig påstått att hon är jugoslav, den diskussionen kom senare och jag har inte deltagit i den.
       Min kollega är från Turkiet.

       Svara

        Jaha så hur var ditt inlägg relevant då med tanke på att den här killen varken är från Turkiet eller inavlad? Du ville nog bara spy lite hat på invandrare men glömde att Kroatien inte ligger i Turkiet.. eller?

        Svara

        Jaha, så hur är ditt inlägg relevant då förutom att spy lite rassehat?

        Svara

    Ja, det blir ju lätt lite tokigt när man ligger med sina släktingar. Och i familjer och släkter där kusingifte är vanligt och har förekommit i generationer så är det väldigt vanligt med funktionsnedsättningar.

    Svara

     Han är väl jugge? Kusingifte förekommer knappast där? Man får nog skylla på nåt annat.

     Svara

     Ehh, vad baserar du det på? Han är från Kroatien, inte fan förekommer sånt skit där. Snacka om att vara obildad men ha massa rasistiska åsikter ändå. Tror du Kroatien ligger i Mellanöstern eller? Jävla idiot

     Svara

      Fast hallå…du får nog också låta bli att generalisera om du ska hänvisa till ”mellanöstern.”

      Svara

       Kusingifte är vanligt i Mellanöstern, faktiskt samtliga länder i Mellanöstern.

       Svara

   Det här är väl den slugaste formen av rasism. Du påstår att han är korkad, och därmed inavlad, för att han är invandrare. Det du inte tänker på är att han kommer från ett land där inavel är förbjudet i långt många fler led än i Sverige, så rent teoretiskt är det större sannolikhet att en svensk är gift med sin kusin än någon från fd. Jugoslavien. Självklart skulle du aldrig påstå att han var inavlad om han var svensk, men det får stå för dig.

   Svara

    Kusingifte är väl tillåtet i Sverige?

    Svara

     Haha ja! Det absolut roligaste med den här rasistdebatten är att kusingifte är fullt lagligt i Sverige 😂

     Svara

     Ja, det är tillåtet och det är därför jag skriver att sannolikheten för att någon är inanvlad är större i Sverige än i Serbien, Bosnien, Kroatien. Det är gamla lagar som finns som inte tillåter sånt för att man anser att det är något som romer håller på med och andra ”orena” människor. Ja, det låter hemskt men så är det.

     Svara

      Han är ju rom?

      Svara

  Tycker det var bra tips ändå. Hade väntat mig något riktigt osympatiskt.

  Svara

   Utom ”kyss henne öppet på stan”. Det vill jag inte vara med om.

   Svara

    Haha nej verkligen inte. Kanske när man var 14 år.

    Svara

  Är det någon annan som har problem med att alla bilder laddas sjukt långsamt och ibland laddar inte ens alla bilder? Förstod ingenting av gårdagens pip-inlägg, fick bara upp bilden från Bianca. Har aldrig haft detta problem förut och det är bara här 🙁

  Svara

  När ni tjafsat – give her dick.

  Ja för det är det som gör en kvinna lyckligast!!
  En kuk!!
  Det löser allt när ni bråkat.
  Inte en ursäkt, ett förlåt, inte att prata ut om det.
  Lär alla smågrabbar att försoningssex är allt en kvinna vill ha. Kuk, dick, snopp osv. Finaste gåvan ni kan ge en kvinna.

  🙄😳

  Svara

   Ja så tröttsamt alltså. Lär tjejer det också när vi ändå håller på. Att säga att en kvinna är sur och grinig för att hon fått för lite kuk hör man tyvärr ofta från kvinnor också.

   Svara

   Har aldrig förstått det där med ”make up sex”. När jag bråkat med min man vill jag låta irritationen lägga sig ett tag och inte bara dra iväg till sängen.

   Svara

    Uppenbarligen är makeup sex en grej. Inte heller jag är pigg på sex direkt efter ett bråk men om man är så lagd kan jag absolut se charmen med att begrava stridsyxan med ett ligg.

    Svara

   men hur orkar man haka upp sig på allt?

   Svara

   Oj oj män och deras kukar….. Flera kvinnor gillar nog andra grejer mer (som klitorisstimulans) än den där ”dicken”.

   Svara

  Nummer 6 alltså…
  ”Det tar tid att bli sådär snygg som hon är varje morgon. Ge henne komplimanger för det. Det är för våran skull också.”

  Vad menar han? Att det tar tid för tjejen att fixa iordning sig på morgonen eller att det tar tid att se ”naturligt fräsch ut när man vaknar på morgonen”? 🤔

  Svara

   Att vi lägger ner tid på morgonen för att fixa oss med håret och smink och så vidare. Svårt att förstå?

   Svara

    vissa gör verkligen allt för att missförstå

    Svara

  Oj 1993 ringde och ville ha tillbaks sina relationstips från Veckorevyn…

  Svara

  Jag tyckte det här var väldigt fina och sunda råd.

  Svara

   Speciellt nummer 20!

   Svara

    Jag planerar inte att ligga med någon så jag klarar mig men det är nog många som använder sig av det.

    Svara

   Lol verkligen fina

   Svara

  Hahaha om min kille hade kommit farandes med snoppen efter vara tjafs. 😂

  Svara

   Ser dock framför mig hur han gör helikoptern! Det får faktiskt mig att skratta, dock får jag bara se det när jag är nere, inte arg!

   Svara

  Ha ha drömmer tjejer om att bli upphånglade offentligt? Se här vår kärlek *slafs slafs*. Skälv spyr jag på sånt. Håll lite privat tack. Man måste inte sitta tafselitafsa hela tiden. Eller lägga upp intimiteter på FB.

  Svara

   Haha skulle dö om min sambo hånglade upp mig på stan. Vår dotter skulle nog dö ännu mer.

   Svara

   Kan finnas ett spektrum mellan avståndstagande och karatehångel.
   Jag vill heller inte se slafsande tungor men blir inte illa berörd av ömhet.

   Svara

  Adde uttrycker sig inte i woke-speak men om man glömmer bort det för ett ögonblick så att detta inte dåliga råd.
  Ärligt talat, om ens snubbe gjorde allt som skrivs ovan skulle nog relationen förflyta ganska bra.
  Men visst, vi förväntas förfasa oss nu…

  Svara

  Oh my God 😂😭😂😭.

  Svara

  Mardrömmen när man hamnar bakom ett sånt äckligt par på bussen 😩

  Svara

   Hur skulle det påverka dig menar du där du satt i bussen?

   Svara

    ja ensamma bittra människor blir kanske störda om folk är kära, vad vet jag.

    Svara

     Varken ensam eller bitter men tycker faktist man kan hålla slafsandet o tafsandet privat.

     Svara

  Kan du snälla dela om Denis Arda igen!! 😔😔

  Svara

   Deniz

   Svara

   visst, dela så jag får bråka med rasister som påstår att ”en turk inte kan vara en så högt uppsatt militär” inte är rasistiskt att skriva.. fy

   Svara

   Man kommer inte hitta honom snabbare bara för att man delar inlägg om det hela tiden.
   Det är inte ens säkert att han gett sig ut på den där löprundan heller.
   Statistiken säger att han försvunnit med flit och då kommer ingen någonsin hitta honom i och med att han jobbar med det han gör.

   Svara

  Gissar att han gör så gott han kan ändå, så lite elak blir jämförelsen med Fritzl, eller?
  Men det är klart, Fritzl kanske gjorde så gott han kunde han också?

  Svara

   Men verkligen…känslan när man börjar ömma för Adde 🙂
   Allt han skriver kommer från omtanke och att jämställa erbjudande om skjuts till kvinnomisshandlare är taskigt.
   Kvinnomisshandlare kanske också köper blommor mellan varven, betyder det är blommor är dåligt?

   Svara

    Fast tipeset var ju inte att erbjuda henne skjuts eller skjutsa när hon ber om det.

    Helt ärligt tycker jag att dessa råd är väldigt barnsliga och riktar sig till nykära tonåringar ungefär.

    Svara

     Men då tycker jag att du inte ska ta till dig dessa råd.
     För Adde kanske detta är saker han kommit till insikt om på äldre dar och i så fall är det väl jättebra.
     Måste allting klankas ner på?

     Svara

      Nej självklart kommer jag inte ta till mig hans råd. För det första så är jag kvinna så hans råd är inte riktade till mig. För det andra så tar inte min man råd av Adde, vilket jag är väldigt glad över.

      Svara

     Vadå, så man ska behöva be om skjuts för att få det? Vad är det för män du varit med egentligen? Vad sorgligt. Hade jag bott tillsammans med någon och han inte erbjuder skjuts förrän jag ber om det hade han varit out of the picture väldigt snart.Hur orkar man ens snedtolka allting? En kvinnomisshandlare kommer inte bara med ”erbjuden skjuts” utan även en massa annat som konstiga frågor, kontroll, och tusen andra varnignsflaggor.

     Svara

      Du missade att jag skrev att _erbjuda_ skjuts (ELLER skjutsa om hon ber om det) va?

      Svara

      Haha men det är ju precis det kommentaren du svarade på säger!? Läste du den ens?

      Svara

      Jag har levt med en våkdsam man och just därför reagerade i alla fall Jag på hur han uttryckte det tipset. Han tipsar alltså inte om att erbjuda skjuts vilket vore helt normalt. Men jag är så klart färgad av mitt ex som också tyckte att det var romantiskt att han inte lät mig ta mig själv dit jag skulle och hem.

      Svara

     Det krävs en Liten man för att ha ett så stort kontrollbehov
     Så långt är jag fullständigt med.

     Svara

  Men lägg av.. vet inte ens vem han är och han ser ju inte sympatisk ut men det var väl inga fel på de råden? Tror det skulle vara långt många färre gråtande kvinnor i öppet spår om deras män tog de där tipsen till sig.. inget fel på dem alls, om han håller dem är väl en helt annan femma.

  Svara

  Finns det någon över 20 år som tycker dessa råd är bra?

  Svara

   Jag är 30 och tycker det är bra råd, vilka råd är dåliga enligt dig?

   Svara

    Alla utom nr4. Egentligen inte dåliga i sig men väldigt omoget uttryckt. Låter som tips i en gammal veckorevyn som riktar sig till tonåringar på 90talet.

    Svara

     Nummer 4 är också ett ruttet råd.

     Du ska inte lyssna på henne för att du bryr dig om hon har något att säga – du ska lyssna för att slippa höra hennes tjat.

     Vartenda råd handlar om hur Adde menar att man bäst får en kvinna att vara till så lite besvär som möjligt för mannen i en relation.

     Svara

      Ja det har du rätt i. Jag lägger även fyran till skräphögen. Försökte väl bara hitta nåt bra i all skit 😅

      Svara

      Har du någonsin hört det resonemanget mot ett barn ”lyssna på pappa/mamma för att du bryr dig”, tycker att det är allt som oftast låter ”lyssna på mamma/pappa nu så slipper vi tjata”.

      Ingen tycker om tjat och att slippa tjat är ett starkt argument för någon som är omogen och inte kan tänka i flera steg. Så att råden bara handlar om hur man får en kvinna att vara till så lite besvär som möjligt är bara att överdriva och förvränga.

      Svara

  Jag är närmre 40 och tycker att råden är rätt bra, även om något barnsligt formulerade. Självklart vill inte alla tjejer kyssas på stan eller ligga efter ett bråk, men vi som vill det finns också. Tror hans poäng är att lyssna och lära känna sin tjej, och anstränga sig för att tillgodose hennes behov.

  Svara

   Jag tror du tolkar hans text felaktigt. Läs råden enskilt och sedan tillsammans. Varje råd för sig är dåligt, och när du läser dem i sin kontext, dvs. den som ges av alla råd tillsammans, så framträder grogrunden för en mycket dålig relation som i princip uteslutande baseras på manipulation av kvinnan.

   Svara

    Nä, varje råd för sig är inte dåligt. Vissa är till och med självklara men kan tålas att repeteras eftersom många killar uppfostrats knasigt (t ex respektera kvinnor och tro inte att du är bättre för att du har s*nopp).
    Vissa är formulerade på ett grabbigt, amerikanskt sätt vilket jag personligen inte skrattar åt, men jag förstår innebörden.
    Det är sorgligt på många sätt att basala grejer som att lyssna inte kommer naturligt för så många män. Vare sig det är uppfostran eller nedärvt beteende låter jag vara osagt. Uppenbarligen är det ju så att det brister för många killar så lika bra att påminna dem.
    Men visst, man kan ju tolka det här som manipulation om man vill. Vad hans personliga syfte är vet jag inte. Jag ger också presenter och beröm och jag försöker inte manipulera min man.

    Svara

   Jag är 40+ och jag tolkar det precis som du. Han formulerar sig som en fjortis men har hjärtat på rätta stället.

   Svara

  Så SJUKT obehaglig. Efter att ha sett hur han betett sig på EOTB så blir jag förvånad att ngn tjej vill ha m honom att göra öht. Vidrig kvinnosyn.

  Svara

  Hans råd är inte bra, varken i klump eller var för sig.
  Ja gör fan inte mig snygg för min man varje dag, jag gör mig snygg för min skull OM jag inte väljer att göra mig extra fin för honom. Och de ska ingen kvinna göra, vi lever inte för männen, vi lever inte för deras blickar eller ord.
  Hans råd är piss, sitta o uppmana andra att vara trogna när han själv inte kan hålla sig i styr och många av hans råd är från en kontrollerande person, ingenting annat.
  Sry om jag är aggressiv men fuck this, ge inte män råd när du själv är psykopat.

  Svara

  Man kan tycka vad man vill om Adinatoor och hans råd men att jämföra honom med Josef Fritzl var väl ändå att ta i tycker jag.

  Svara

  Jag orkar inte läsa igenom alla kommentarer för detta är helt MINDBLOWING att man kan har denna syn på kvinnor 2020, det handlar inte om att hämta nån, ge komplimanger å fälla ner toasitsen, det handlar om ren jävla respekt mot ens partner. PUNKT. Oavsett kön.

  Svara

  Alltså ändå kanske 50% rätt. Fan nr 9 är inte osann ändå. Nr 15 är också jävligt sann

  Svara

  Jag skulle bli mer glad om min partner hjälpte till med sysslorna hemma än om han bara berömde mig för att göra dem

  Svara

  Tycker det är riktigt bra att Adde med den plattform han har, gör stories som dessa, ja de är bristande i grammatik och synsätt till att börja med men jag ser inget elakt bakom det. Även om råden är lite korkade och inte helt rätt i tiden så ligger vänlighet och hjärta bakom, varken Adde eller hans fanbase är väl särskilt PK. Kan tänka mig att många unga killar har sett hans tidigare säsonger av EOTB och ser upp till honom och härmar hans vidriga och kvinnoförnedrande beteende men sådana här stories gör kanske att de tänker om lite!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.