Isabella Löwengrip kritiseras för slentriantest

Isabella Löwengrip kritiserar på sin blogg efter att ha ”okynnestestat” sig för antikroppar, ”bara för att”…
Hennes följare förstår inte varför hon gör detta med tanke på att restriktionerna måste följas lika noga, oavsett om man har antikroppar eller inte.

Följande information kommer från www.krisinformation.se och gäller ALLA i Stockholmsområdet – oavsett om du har antikroppar eller inte.

 

319 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    någon som är förvånad av hennes idioti? nä.

      Fast jag fattar inte. Att testa sig en gång för antikroppar i dagsläget är ju bra. Särskilt om du aldrig gjort det tidigare. Om du vill kritisera något måste du ha en anledning. Att virustesta sig helt utan symptom ska man absolut inte göra men för antikroppstest ska du vara symptomfri. Vad är egentligen problemet här?

        Instämmer!

        Och oavsett rekommendationer är det bra att veta.

          Jag instämmer med!!

          Du som gillar att googla och sedan presentera det som dina fakta, googla det här:

          sluta ta coronatest i onödan

          och återkom sedan med dina förnumstiga kommentarer.

            Medan TRH ”googlar” tycker jag att du själv ska googla på skillnaden mellan covid virustest och antikroppstest. Efter det tycker jag du ska googla på vad ett onödigt test är och vad det inte är. Det borde alla svenskar känna till, för deras egen skull och andra.

            Jag hoppas verkligen att du också kan googla saker du inte vet. I dessa tider ska vi inte besöka bibliotek.

            är skillnad på coronatest och antikroppar

            Vet du på riktigt inte skillnaden på virusinfektion och antikroppar?

          Fast det stämmer ju inte. Att du har antikroppar gör ju inte att du är undantagen restriktionerna. Problemet är ju att de som jobbar med att analysera tester är överbelastade och jobbar häcken av sig. Så ta inte test om du inte måste, följ restriktioner och låt analytikerna jobba med viktigare tester.

            Olika labb. Olika belastningar.

              Samma labb på Karolinska.

                Som ni ser har Isabella stuckits i fingret – dvs hon har tagit ett snabbtest som analyseras inom 15 min på plats. Ingen belastning på något labb någonstans. Antikroppstest via KI och andra vårdgivare tas på venöst blod, dvs stick i armvecket. Så, ingen har rätt, ni får alla bakläxa att googla innan ni uttalar er 🙂 Sen gällande hur värt det är att testa sig är en annan fråga men tycker personligen att det är ganska harmlöst. Man är nyfiken för sin egen del om man har dom där beryktade antikropparna. Den enda som förlorar på detta är Isabella som troligtvis betalat överpris. Äsch.

            Skilj på virus och antikroppar. Skilj på privat och offentlig sjukvård. (Skilj på ett test och tio tester.)

          Instämmer helt bra att veta. Svenskar är ju helt skeva i hur vi hanterar detta suck.

            Stst efter mitt namn var det min kattunge som la till suck

        Problemet är att en del är så jäkla bittra att dom måste klaga på allting. Hur orkar en del??

          Hur orkar du?

            Jag vill inte jävlas hela tiden. Jag är en människovänlig kvinna.

          Här är jag benägen att hålla med, det är väl en pinne i statistiken över hur stor andel av befolkningen som har antikroppar = inte i onödan. Annat är det med alla influensers som tar snabbtest för att rättfärdiga att de springer på fest, och således också skiter i restriktionerna.

        Men sluta kalla folk för dumma för de gör saker som du inte tycker om. Hon har verkligen inte gjort något konstigt.

        Problemet är att hon var krasslig för ett tag sedan men har ändå levt life.

        Samt att hon påstår att hon inte varit sjuk men har ändå antikroppar. Vilket betyder att hon haft viruset och levt på som vanligt och antagligen smittat folk.

          Det har ju tyvärr alla utan symptom gjort. Så såg rekommendationerna ut.

          Levt life? Hon har ju hållit sig hemma en del, så hon har väl inte levt på som vanligt. Hon har inte varit på en massa fester eller event och verkar inte ha hängt på krogen eller i stora folksamlingar och inte rest på sistone. Då har nog andra också smittat folk i så fall ju.

          Hon kunde knappt prata i förrförra poddavsnittet för att hon var så täppt. Så jo, hon har absolut haft symtom. Bara skitit i det som alla andra vidriga flunsor.

            Men hur vet du att hon skitit i det? Du läser väl bara hennes blogg?

              Hon umgicks ju mer Sheila när hon spelade in podden. Den sista idioten är ännu inte född.

                Ja men då var de ju hemma hos IL och spelade in, Sheila kanske också har antikroppar vad vet vi om det.

        Varför är det bra? Antikropparna kan ju försvinna inom 2-6 månader enligt forskning. Så oavsett antikroppar eller ej måste man ju fortsätta levnadsområde om man ej har dem.

          Levnadsområde = leva som

          Ja såklart men du vet 1) du haft sjukdomen, 2) du har ett visst skydd under en tid och 3) det behövs för forskningen. Självklart ska du ändå följa restriktionerna- det är inte poängen med testet.

          Men eller hur?! Antikroppar försvinner och vissa som varit sjuka har inga. 150 personer som haft Covid 19 i Sverige har dessutom återinsjuknat. Vi alla måste leva med stor försiktighet och fortsätta visa respekt.

      Förvånad att hon dröjde så länge.

        Förmodligen låg hon sjuk hela den veckan hon hade ”paus” från sociala medier. Det är därför hon tar test nu. Barnen har ju också varit sjuka och hostiga.

          Det är ju inte omöjligt, dock inget hon måste berätta för oss ?

      Hejdå skattepengar!

      Inte förvånad att just ”rebecka” skriver första kommentaren och en sån kommentar. Vi som vet vi vet. Just saying.

        Berätta istället för att komma med massa löjliga insinuationer!
        Tönt!

          ”Vi som vet vet” Haha tönt

            Det är en sån där Mygrej. Alltid ”ni som vet ni vet”. Tycker det verkligen är att exkludera en hel hög av sina följare, för alla vet ju inte.

      Förlåt för OT, men måste bara skriva hur fruktansvärt genomskinligt det är att Rebecca Stella lägger upp massa filmer på sin son när hon stormats med kritik. Hon försöker dölja sig bakom ett barn på instagram så folk inte ska vilja skicka henne kritik. Så frukatsnvört manipulativt…
      Att lägga upp massa gulligulli videos på ett barn för att försöka minska kritiken. Säkert en idé som hon och Vanessa kokat ihop tillsammans

        Hur många gånger ska hon svara på kritiken då? Hon har ju redan bemött den? Bara för att folk älskar att älta så behöver ju inte hon svara varje gång.

          Fast hon har inte bemött kritiken heller för den delen, hon skrev att hon tar till sig kritiken men hon har inte förklarat varför hon sa som hon sa eller att det hon sa var helt fel….
          Hon sa att poc smink inte säljer, hon har inte sagt att hon är ledsen för att ha sagt ett sådant felaktigt uttalande och att hon tar tillbaka det osv osv.
          Läs vad hon skrivet, bara massa tomt babbel.

        Du får nog läsa på lite vad manipulativt är.

          Jobbar man med PR så kanske man snabbare ser igenom dessa typer…

      Och hon ljuger ju om provsvaret. Hon har säkert inte alls antikroppar. Påståendet ska bara ge henne en slags fribiljett till att springa runt på sociala event som hon alltid gör. Hon är så tragisk.

        Mycket möjligt. Och hon är ju tragisk oavsett. Antingen har hon varit smittad och genom att skita i restriktionerna kan hon ha spridit det vidare, eller så ljuger hon om att hon har antikroppar och kommer använda det som framtida ursäkt för att ränna runt.

        Ljuger om provsvaret? Vad vet du om det? Varför skulle hon göra det? Nej, hon har nog gjort test och det stämmer nog.

          Hon ljuger ju konstant, så varför inte om detta?

        Antikroppar betyder inte att man kan springa runt och leva som vanligt. Du kan ha antikroppar när provet tas – för att en vecka senare inte ha antikroppar.

        Tar det inte några dagar att få provsvar?

      Hatar att känna mig som en party-pooper, men för det första så har nog inte Bellis varit till hälsocentralen för detta test, utan till en privatklinik. Herregud, tror ni hon skulle understå sig att sitta i ett väntrum på en hälsocentral för vanlisar, när det finn Hedda Care och sånt flådigt? Snälla.
      FÖr det andra så är det inte samma restriktioner gällande antikroppstest som för regelrätta Covid-19 test. Det hon gjort är ju dessutom ett snabbtest genom kappillärt prov, hon fick således svar efter bara någon minut. Ingen behöver således känna att hon trängde sig i kön. Hon betalade dyrt och tog en anna, lite snabbare väg bara. Vi vanliga dödliga kan boka tid för antikropptest genom hälsocentralen för 200:- (iaf i min region) Så lugna ner er, Bellan har är inte dum i huvudet. Hon är smart som tar ett test och hon har en ekonomi som tillåter att ta det på privatklinik. Ingen skada skedd. Du vet att du också hade gjort det om du hade råd.

    Det är väl ännu mer anmärkningsvärt att människan också hade antikroppar och kommenterar det med ”skönt nu har jag 6 mån skydd”. Hjälp….

      Ja, det var en riktigt klumpig tankevurpa. Eller ett sätt att få kommentarer? Svårt veta. Korkat oavsett.

        Hon syftar nog på FHM som indikerat att immuniteten sträcker sig så långt.

          Men då måste hon ju ha vetat exakt när hon var sjuk och hon påstår ju själv att hon inte varit dålig alls. Inte som att 6 mån börjar räknas ner från provsvaret. Undrar just vad den där bloggpausen var….

            MEN! Kan ju vara så att hon har något stort planerat inom den närmsta framtiden och tror att hon kan gardera sig och slippa kritik om hon gör såhär? Det är bara att vänta och se! Kanske blir det ett vinterbröllop med Pålis? En hotellvistelse eller kanske en utlandsresa?

              Sant. Det är ju jul och nyår. Jag har testat mig igen trots att jag hade antikroppar i somras. Det blir två antikroppstester sammanlagt, det måste väl fasen vara okej?

              Säkert en resa på g… ?

              Ett positivt antikroppstest visar att du haft sjukdomen. Med den kunskap vi har idag bedömer vi att du som har tagit ett positivt antikroppstest är skyddad mot att bli allvarligt sjuk i covid-19 igen i ungefär 6 månader från det att provet togs. Det betyder också att risken att du kan smitta andra är mindre.

              Om du fått ett positivt svar på ett antikroppstest har du därför möjlighet att umgås med andra personer, även dem som tillhör en riskgrupp. Men du måste fortsätta följa de generella rekommendationerna om att hålla avstånd, att avstå från större sociala sammanhang, att tvätta händerna ofta och att stanna hemma när du känner dig sjuk.

              Ett antikroppstest är dessutom inte gratis så att ta ett sådant borde inte kritiseras lika hårt som ett infektionstest för covid. De är det lite mer bråttom med då det ska testas för förekomst av virus, inte för antikroppar

                En god vän testade positivt för antikroppar i augusti men blev svårt sjuk i covid igen i början av november och låg inlagd med syrgas i en vecka. Inga underliggande sjukdomar.

                  Jo. Tror FHM uttrycker det som ”troligen” immun osv. Viruset muterar ju dessutom, är du immun mot ett kommer nästa sträng hela tiden. Jävla skitvirus.

                    Därför finns det ingen större anledning att ta ett antikroppstest.

                      Håller inte med. Dels är det viktigt för forskningen och svensk ”strategi” och dels är det viktigt för mig att veta om jag har ett visst skydd.

                  @18:59

                  Vilket land bor du i?

                    Men visst finns det iaf ett bekräftat fall i Sverige? Eller har jag fel? Inte 18:59, men tror ett har mediatiserats?

                    Sverige. Och du?

                      Det finns ca 150 st personer i hela Sverige som är konstaterat smittade en andra gång och mig veterligen bara en som fått något annat än lindriga symtom andra gången…

                  Jag mötte Lassie.

                    Precis.

                      Nope.

                Lurigt det där. Min syster blev svårt sjuk, men hade endast antikroppar i 5 veckor.

            Fast det ser de som gör testet, troligtvis de som sagt åt henne att hon har antikroppar så länge. Det är väl inget fel om hon tog blogpaus om hon mådde dåligt, det var ju bra då att hon höll sig hemma oavsett. Hon kan ju både ha haft vissa småsymtom och mått dåligt över annat med allt som utspelades då i den vevan, det var ju inte så lite.

      Stämmer inte det eller? Det lär vara extremt liten risk att smittas en andra gång.

        Jag vet flera vid det här laget.

          Jag tror du blåljuger.

            150 st i Sverige så jag tror samma som du gör.

              Fast mörkertalet kan vara stort så var inte så säker på det.

                Vad har mörkertalet med saken att göra om personen påstår hen känner ”flera.” Det kanske hen gör men hen vet inte om det alltså fetlögn.

                  4. Det är flera för mig.

          Du vet flera fast det bara finns fåtal bekräftade fall i världen? ?

            Ett par hundra i Sverige.

          Testade de positivt för viruset två gånger, eller antar de att de haft det två gånger? Alltså bara testat positivt en gång.

            Strunta i hen. Hen är på nån mission från helvetet och vill av oförståeliga skäl inte att folk tar antikroppstest: ignorera- det är bara båg.

            Testat positivt 2 ggr med 2-4 mån emellan.

            Naturligtvis har väl vederbörande testat positivt två gånger om vederbörande har varit smittad två gånger.

              Nej. Många testades inte, det drog väl igång i juni- juli. Väldigt få av de som trodde de haft covid tidigare visade sig ha antikroppar. Många ”tror” ju bara alt går det inte att bevisa om antikroppar saknas.

        Jobbar man tex med covid i slutenvården så är det inte konstigt. Har själv sett ett fall på nära håll. Covid inf. Nr 2.

          Ja. Och du har sett ett fall inom covid slutenvård…anonym på bloggbevakning känner massor…

            Överdriv inte! H*n skrev flera och la sen till att det är 4 st, vilket är flera.

              Hen trollar sig igenom kommentarsfältet med bravur…men visst- hen känner säkert personligen 2-3% av Sveriges samtliga bekräftade fall.

                Men hjälp, hur mår du egentligen?

            Anonym på BB är bara anonym för oss här, men en riktig människa också. Det låter på din verklighetsuppfattning som att du tror att din fröken bor på dagis också?

      Ja men det är precis i likhet med MU. Hon är säker på att hon inte kan smittas men testar sig ändå då och då för att vara säker att hon kan fladdra runt ute bland folk. Man klagar på att alla laboratorium inte hinner med då kanske man kan tycka att även flunsorna kunde låta bli att utnyttja tillfällena och låta de som verkligen behöver ta dessa tester. Tycker det är så egoistiskt.

    Det jag reagerade på var främst hur många hon kan ha spridit smittan till när hon flängde runt i både i Sverige och Italien..

      Men det har ju varit radiotystnad på både blogg och insta för ett tag sedan. Verkar rimligt att hon kanske var hängig då?

        Eller utomlands….

    Okynnestestat? Så varför testar andra sig, även om de inte varit direkt sjuka. Man kan ju haft milda symtom och ej varit sjuk men ändå haft smittan och fått antikroppar. Hon har ju inte belastat sjukvården med sitt test, så det kan hon väl få göra.

      Det är ju brist på kapaciteten på labben som är kruxet.

        För virustester. Inte antikroppar.

        20.58 Du har ingen koll, då ska du heller inte sitta här och skriva.

    Fast det mest anmärkningsvärda i hennes inlägg är ju att hon skriver att hon ”nu är skyddad i sex månader”. Detta trots att hon inte haft symtom och då alltså inte vet när hon blev smittad. Som någon skrev i hennes kommentarer så kan ju hennes antikroppar lika gärna gå ut om tre dagar. Det borde du ha med i inlägget.

      Fast det ser de vid testet hur länge det finns antikroppar, de säger det där och då. Så det är inte särskilt anmärkningsvärt, det är inget hon själv hittat på. Hon misstänkte väl kanske att hon hade det nyligen, då hon hållit sig hemma en del, kan ju vara det om man är lite småförkyld eller har lite huvudvärk, man behöver ju inte vara sjuk. Hon menar väl att hon inte varit dålig, inte jättesjuk.

      Fast…. nej det är inte så det funkar. De försvinner inte huxflux utan de minskar successivt. Och har hon testat positivt så lär hon ha ett skydd ett bra tag framöver då gränsen för att få ett positivt utslag är satt högt för att helt eliminera falska positiva utslag.

        Märks att du är insatt i detta TRH jag håller med och lyssnar på dej.

          ?

            Du behöver inte gråta. Vi vet du gillar TRH så mycket (det gör jag med) så du blir rörd. ?

        Falskt positiva resultat är väldigt ovanligt vid serologiska test.
        Falskt negativa provsvar är vanligare om förekomsten av antikroppar är liten.
        Men det är förstås säkrare att få veta att man inte har antikroppar än tvärtom.
        Hur som helst ska man ändå tänka på att man kan sprida smittan trots antikroppar.

        Testat positivt för antikroppar? 🙂

        Fast det är ju ingen som vet exakt hur lång tid man har antikroppar kvar…

        Finns många med konstaterad covid som inte har antikroppar vid provtagning någon månad senare.

          Stämmer. Just av de orsakerna jag nämnde samt att deras t-celler kanske var de som istället tog itu med infektionen.

      Det är väl precis som med fejktuttarna som bara satt på hennes överkropp en dag. Eller allt annat hon mörkat och inte erkänner. Klart som fan att hon med sitt farande och flängande haft viruset. Frågan nu är ju hur länge hon har antikroppar om hon nu haft det.

    Det är tämligen känt vid det här laget att hon befinner sig på en helt annan planet. Men hon är inte ensam så var inte oroliga.
    Stollis har ju bott där ett tag.

    Men vad är detta för inlägg?
    Ibland känns det verkligen bara som att du kastar upp något för att ”ha det gjort”.

    Nu är det väl i första hand covid-19 test du inte ska göra på slentrian. Antagligen inte antikropps heller men det är väl ändå inte det den stora diskussionen handlar om?

    Snarare att hon rest och skitit i alls restriktioner och därför kunnat smitta hur många som helst.
    Eftersom hon ”inte haft några symptom”.

      Exakt! Inlägget borde handla om hur hon från början totalt skitit i restriktioner och smittospridningen. Samma gäller Paula Rosas som är så skenhelig!! Helt ärligt så tycker jag att det är synd att dessa flunsorna inte blivit riktigt jäkla sjuka för då kanske dem öppnar ögonen, åtminstone lite.

        Paula har väl aaaaaldrig gjort fel!

        Fast hon har ju inte totalt sk i tit i restriktioner. Hon har ju rest när det var tillåtet och då följt restriktioner med munskydd osv och sedan hållit sig hemma på senare tid efter de nya restriktionerna, hon ställde in att gå på en hemmafest/middag osv. Hon har inte varit sämre än andra, finns andra som varit värre.

          Tycker hon varit rätt bra jag med. Om man vill hitta en dålig förebild är hon definitivt inte topp 250…

          Bara för att andra har varit värre betyder det inte att hon uppfört sig exemplariskt. Hon har åkt på onödiga resor. Hon var för bara några dagar sedan och blev stylad och gick på galleri (inte hennes jobb).

            Fast hon reste väl när rekommendationerna var att man fick?

              Ja, är flera månader sedan hon reste och hon har rest när det varit tillåtet, hon har ju även ställt in resor. Hon har uppfört sig bättre i denna tid än många andra tycker jag även om hon kunde varit ännu mer noggrann förstås. Det är absolut inget fel att hon köpt test, och hon måste inte berätta om eller när hon varit sjuk.

            Snälla du, hon gick med sin man på galleri för veckor sen, ett jobbärende förstod jag det som att det var. Det är inte så att det är folksamlingar eller vimlar av folk på ett galleri, om det inte är något särskilt event vilket jag inte tror de hade i denna tid, det är ofta ganska så folktomt på ett galleri. Hon har rest när det varit tillåtet. Ge dig.

              Snälla du, hon kunde gott ha avstått från att resa till Italien tre gånger på en sommar. Att nåt är tillåtet betyder inte att det är en bra idé. Det kan jag säga utan att s m u t s ka sta och HÄCKLA henne.

                Ja fast det gör du ju ständigt. Varför skulle hon ha avstått, det är troligen inte där hon blivit smittad utan i Stockholm, kanske på Lidingö. Alltid en bra idé att hacka på IL tycks vissa tycka iaf.

                  Alltså du är inte klok ??‍♀️??‍♀️☝? så pinsam Stollan

                    19:58 och du är en jävla översittare. ?

                  Du får vrida och vända på det hur mycket du vill, det var aldrig en god idé att resa utomlands flera gånger under pågående pandemi ändå. Det gäller alla inte bara IL. Jag tycker likadant om Kenza.

                Precis!!! Man behöver inte vara raketforskare för att förstå att resor, stora fester och dylikt är olämpligt även om restriktionerna säger annat. Egot är för stort hos många. Så sorgligt att bevittna.

              18.55 Jag stör ihjäl mig på dig. Det skaver och kliar under huden när jag läser dina kommentarer.

                Ta en allergitablett då.

                Du är inte ensam om det. Fan vad jobbig och naiv man kan va!

          Hon har inte alls hållit sig hemma efter att de nya restriktionerna kom! Hon har varit på hotell där hon fotat kampanjer, käkat på restaurang och är enligt vad hon själv skrivit inne i stan på ett kontorshotell 3 ggr/vecka.
          Det är vad vi vet. Sen tar hon säkert flängt runt mer än vad hon berättar om.

            Just det! Hon har varit hos frissan nyligen också. Så nej…hon följer inte restriktionerna…

              som så många andra, du följer inga flera eller? Maggan Graaf idag, Margaux igår mfl mfl så. Varför håller frisörerna öppet då, de behöver väl tjäna pengar och är nog tacksamma för kunder, då är de lika dåliga väl?

                20:37
                ”som så många andra”. Just därför pandemin ökar igen.

                Två fel gör inte ett rätt…

                Så då är det ok för att andra beter sig lika oansvarigt? Nej du anonym 20.37. Vad är det som är så svårt att fatta? Just nu är det hårdare restriktioner pga läget är allvarligt och så hade det inte behövt vara om alla hade tagit sitt ansvar. Det handlar om en begränsad tid och det kräver uppoffringar. Att gå och tex föna håret på salong just nu är inget annat än idiotiskt beteende. Tyvärr förlorar frisörer och många andra kunder ja…men människor dör, blir långtidssjuka och vården vädjar om att vi visar hänsyn. Vad är viktigast? Om alla anstränger sig ett tag nu så vi bromsar den stora smittspridningen, desto snabbare kan företag komma igång igen.

              Näää! Me, myself and I som alltid när det gäller Bellis och Graafis, Tookis och alla andra världsfrånvända ”kändisar”.

            Jobb = Okej. Restaurang = Okej. Eller gäller det alla utom henne? Jag tycker personligen inte att det ska vara okej att gå på restaurang, men nu är det ju det. ??‍♀️

              Jobba hemifrån om man kan. Och hon skulle ju vara ledig ett år.

              Om man abonnerar restaurangen då? Är inte restriktionerna nu att vi inte ska träffa någon som vi inte delar hushåll med?

            Precis som de flesta andra influencers som också varit på hotell, restaurang och jobbat. Vad vet du om hon flängt runt? Tycker andra verkar ha flängt runt mer isf. Hon har rätt att jobba och fota på hotell med fåtal kollegor, på kontorshotell har hon nog inte varit när/om hon känt sig sjuk även om hon -brukar- vara där 3 ggr/vecka i några timmar. JO hon har hållit sig hemma en del sen nya restriktionerna kom.

              JA det går verkligen bra för Sverige nu och med alla dessa egotrippade självälskande idioter som bara måste få göra som de vill för annars orkar de inte.

              Precis som alla andra influensers ja. Exakt. De flänger runt överallt och träffar massor av människor och roar sig. Bara jag hör ordet influenser blir jag förbannad efter hur de har betett sig under pandemin. Jag riktar kritik mot IL OCH på alla andra som levt på som vanligt sen i våras och inte anpassat sig. Det är föresten helt irrelevant om hon känt sig frisk när hon varit på kontorshotellet. Jobba hemifrån om det är möjligt! Inte så jättesvårt att ta till sig innebörden av de orden. Skriva kan hon alltså göra hemma. Även P kan ta med sig datorn hem och jobba. Det blir lite konstigt när du skriver att hon hållit sig hemma och följt restriktionerna när man genom att läsa hennes blogg har koll på att hon inte gjort det. Varför försvarar du henne? Otroligt märkligt.

            Så klart att ego-Bella i vanlig ordning bara tänker på sig själv.
            Ingen med minst en hjärncell bör vara förvånad vid det här laget.

    Jag tror hon var sjuk den där veckan hon stängde ner allt PGA allt näthat.

      Mycket troligt. När har hon någonsin talat sanning? Har hon ens fått provsvar?

        Provsvar på antikroppar? Det får man väl efter en kvart har jag läst nånstans. Men jag kan ha fel.

          Det är helt olika beroende på var du testar dig.

          Det var ett snabbtest hon tog så hon fick svar direkt.

          Tog antikroppstest idag på vårdcentralen, de tog ett blodprov i armvecket och sa att det kommer ta en vecka. Misstänker att de olika testen kanske inte är lika tillförlitliga men varför tar man i armvecket och skickar till ett labb om det ”räcker” med stick i fingret ?

            Det finns olika tester. De tar mellan 10 minuter- 7 dagar.

            Tog i armvecket. Fick svar två dagar senare men andra fick det redan nästa dag.

            Det testet man tar i fungerar har inte samma tillförlitlighet och genom det testat kan man bara avgöra om antikroppar finns eller inte. Det är endast genom ett blodprov i armvecket som man kan avgöra hur höga/låga nivåer man har på antikropparna. Så nej Isabella kan inte ha fått reda på hur höga hennes antikroppar var.

              Fast va? Jag tog blodprov, jag fick också bara veta om jag hade antikroppar eller inte. Finns det verkligen serologiska tester idag som kan avgöra kvantiteten? Jag trodde inte det- det måste vara svindyrt? När kom dem isf?

              Däremot kan hon ju veta när hon var sjuk, och därför ha ett hum av hur länge antikropparna varar.

      Också vad jag tror. Hon var sjuk för några veckor sedan.
      Bella har säkert en bestämd uppfattning om varför hon har antikroppar.
      Och därför skrev hon också att hon är skyddad för ny infektion under sex månader.
      Hade hon inte vetat när hon blev smittad hade hon inte kunnat vara så säker på hur länge antikropparna skulle vara kvar.

        6 månader? Ja det är det många som forskar på men tydligen är det en vedertagen sanning bland folk.

          Det är väl FHMs fel. När de skriver ”vi bedömer” tar folk det för sanning.

          Monatanten tror jag visade upp ett papper när hon tagit sitt första(?) antikroppstest, och där stod det att hon troligtvis har antikropar i 6 mån Så jag tror inte det är ”vedertagen sanning”

    Hon lät väldigt förkyld veckan efter halloween. Tror hon gick på festen och blev smittad där.
    Därav att hon vill kolla antikroppar nu.

      Hon låter väl alltid förkyld?

    Själviska människa som reste runt i Spanien och Italien medan tusentals dog varje dag. Besöker frisör och fixar även naglarna veckovis. Hon låtsas vara en trevlig människa för att hennes läsare vill det efter kraschen men i slutändan är Bella en självisk fjant utan konsekvenstänk ???????????????

      Hon har inte varit i Spanien, det är det andra som varit, och andra har rest och besöker frisörer både igår och idag t ex M Graaf, Margaux, Anitha och Amanda S. Men det är såklart bara Bella som är så hemsk och självisk… Asså.

        Hon reste över till Spanien någon dag som jag minns.

        De andra flunsorna har också fått kritik men Bella får mer kritik för att hon beter sig sämre mer regelbundet än de flesta. Det här är bara ett exempel av många fler själviska grejer hon har gjort genom åren (ibland skryter hon till och med om det). Så ja, det är bra att hon får mer kritik. Det är inte synd om henne, hon är en självisk fjant.

          Nej hon har inte varit i Spanien i år men Frankrike och Italien däremot. Nej hon beter sig inte sämre än andra men hon har vissa h a ters som du t ex som andra inte har. Det är inte själviskt att ta en sådant test, det är bra att ta och jag ser det inte som att hon skryter om det, att du ser det som skryt säger en del om dig. Lägg ner.

            ?

              Oj, förlåt. Hon reste inte till Italien och Spanien. Det var Italien och Frankrike. Som om det vore bättre ?

              Här kommer några punkter eftersom du inte läste mina förra kommentarer korrekt:

              1. Bella reste till Italien och Frankrike trots att vi är mitt i en pandemi med tusentals människor som dör varje dag. Vi kan minimera smittspridningen genom att tex skippa utlandsresor ett tag. Hon tog flera utlandsresor bara för att hon ville koppla av. Själviskt beteende.
              2. Jag har inte skrivit att det är fel att testa sig men testet visar att hon har smittats trots att vissa av er påstår att hon har följt riktlinjer. Undrar hur länge hon har varit smittsam med tanke på att hon har besökt frisör, fixat naglarna, fått massage, gjort ansiktsbehandlingar, shoppat mitt i stan under en dödlig pandemi. Själviskt beteende.
              3. Bella har skrytit om att hon mobbade sina anställda så mycket att de kunde springa ut från mötesrum gråtandes. Förra året kom det fram hur hemsk hon har varit som arbetsgivare i bland annat DN. Själviskt beteende.

              Innan du kommenterar så föreslår jag att du läser andras kommentarer igen för att undvika missförstånd ?❤

                Mitt svar var till 19:12 (vet inte varför den hamnade under 19:29).

                NEJ hon har inte skrytit om att hon m o b bat anställda och det har hon INTE gjort hur mycket du än vill tjata om det här och få folk att tro det, hon berättade att en inte pallade jobbtrycket och sprang ut gråtandes men det var inte skryt. Bianca reste i somras, m.graaf reste en massa och många andra.

                  Bella berättade att hon är en tuff chef och tog detta exempel med den gråtande anställda. Är inte det att sätta ljuset på sig själv som en ”hård” chef, på bekostnad av en anställd? Mellan raderna är det definitivt skryt. Men att läsa mellan raderna har ju aldrig varit din främsta förmåga.

            Lägg ner själv. Hon är absolut på topp 3 över sämst beteende bland influensers, skulle säga 1 plats tätt följd av Kenza

            När pandemin var som VÄRST var bella och bilade med sin gubbe i Italien i månader, du kan kalla mig häcklare och hatare hur mycket du vill men det är ett sjukt och oansvarigt beteende oavsett!

              Nej då var pandemin INTE som värst, då var det fullt tillåtet att resa till många länder. Det var inte i månader heller men de var där två gånger i somras. Vissa andra har rest till Spanien på senare tid när det verkligen varit dåligt läge och värre i pandemin och striktare restriktioner.

                Jag blir verkligen orolig när jag läser såna här själviska kommentarer. Att man kan resa utomlands innebär det inte att man bör göra det.

                Skippa utlandssemestern och sluta försvara folk som hade fritidsresor mitt i en pandemi. Tusentals människor dör för att vissa var för själviska för att bland annat skippa fritidsresan utomlands.

            19:12 bra skrivet.

              Nej, verkligen inte. Bella är en självisk fjant och ni är ok med det.

        Ja, Maggan Graaf var ju på ett absolut nödvändigt frisörbesök idag och fick samma frisyr som Katrin.

        En 40 åring som skriver asså?! ??‍♀️

          vadå får inte 40 åringar skriva lr va menade du med det? / 40+ aren!

      Hur många kan hon ha smittat ner?

      Har vi några avlidna efter att ha blivit smittade av Blondinbella?

        Är jag elak om jag tycker att du & ni som skriver i den här tråden ska fokusera mer på att begränsa er egen smittspridning och mindre på IL? Har ni antikroppar?

          Vi kan alla minimera smittspridningen. Det borde även IL göra. Man kan ha två tankar samtidigt.

    Nää. ETT antikroppstest 2020 är verkligen inget ”slentriantest” utan något som är bra.

    Va? Jag testade mig för antikroppar i veckan, bara för att veta. Vad är felet med det?

      Absolut ingenting, det ska du absolut göra om du aldrig gjort det tidigare.

      Skulle egentligen också vilja veta, har inte varit sjuk eller haft symptom (peppar peppar) men eftersom man kan vara sjuk utan att ha symptom hade det varit intressant.

      Vad ska du göra med informationen? Den är ju inte säker på nåt vis och svaret gäller bara vid provningstillfället. Du måste ändå följa samtliga restriktioner och rekommendationer.

        Jag ska andas ut och inte oroa mig så mycket.

          Ja det är ett problem…

            Nej det är det inte. Följa restriktionerna kan man göra utan dödsångest.

    Jag tror också att hon var sjuk under den veckan som hon gick under jorden. Men det vågar hon inte säga, för kritiken skulle bli skoningslös.

    I ett centrum hade dom en stor lokal för att uppmuntra att göra testet. Och det var inga köer heller.

    Självklart har hon alldeles säkert haft lindriga symtom liksom Pålle därav bloggpausen och hans osynlighet den sista tiden men nu börjar han dyka (hahaha) upp igen. Jag fattar inte varför hon är så osmidig(läs korkad) el är det kanske fortfarande så att all uppmärksamhet är bra som gäller enligt hennes excelark.
    Visst för all del gå och ta testet men basunera inte ut det offentligt. Fast det är klart nu får hon väl några rader i Expressen igen. Det är ju guld värt.
    Vore även bra om hennes lögn om ”badet i isvaken” uppmärksammades.
    Hon kommer undan med alldeles för mycket den här damen trots att hennes lögner är så lätta att kolla upp.
    En gång mytoman alltid mytoman.

    Tror också hon har varit sjuk den veckan som bloggen låg nere. Stämmer också in på att Paul varit frånvarande och att hon var så rastlös och uttråkad i helgen.

    Varför behöver ens någon veta om man har antikroppar när man ändå ska följa alla restriktioner?

      Jag gjorde antikroppstest idag för att jag tycker det känns bättre att veta då jag arbetar inom vården. Möjligheten finns så varför inte? Sedan att restriktioner gäller oavsett om du har antikroppar eller inte förstår nog alla. Nåväl, nästan alla. ?

        Samma här. Jobbar på SÄBO och det är sagt att personal med antikroppar först och främst ska vårda corona-smittade.

        Det tror jag inte med tanke på att de flesta inte ens verkar förstå restriktionerna överhuvudtaget.

      Eh. Man vill veta om man har haft infektionen och kan räkna med viss immunitet under en tid.

        Men vad är ’viss immunitet’ och ’en tid’?

          Så långt forskningen har kommit. Nåt sorts skydd har du troligtvis under en tidsperiod, FHM ”bedömer” sex månader men ingen vet exakt vilket skydd eller hur länge, beror också på hur mycket antikroppar du har och det kan man inte se på testerna.

            Varför ska man då göra det när det är så osäkert? Falsk trygg som utnyttjas.

              För att det är bättre med ”visst skydd” än inget alls. Sen kan inte forskningen gå framåt om vi inte testar oss.

      För att man vill veta om man varit sjuk eller om man är i riskzonen. Och ja, det kommer rapporter om att man kan bli sjuk igen, men ändå skönt att veta.

    Regionens vädjan: Sluta ta coronatest i onödan:

    https://sverigesradio.se/artikel/7552869

      Det de talar om i sin vädjan är test för pågående infektion och är inte samma som antikroppstest.

      ETT antikroppstest är INTE ett onödigt test! Sluta sprid falsk information! Ni som aldrig testat antikroppar eller haft symptom utan att virustesta bör absolut testa för antikroppar. Har ni haft symptom är det helt okej testa för antikroppar igen om ni av någon anledning aldrig testade för virus.

        Varför?

          Varför det inte är bra sprida falsk information under en pandemi? Vad tror du själv?

            Du gör ju det? Finns ingen större vits att ta antikroppstest, särskilt inte om man varit symtomfri.

              ?

              Är du verkligen läskunnig? Du har fått 20 kommentarer om skillnaden på virustest och antikroppstest nu.

              Troll.

        Vad är ett onödigt test då? Där jag jobbar måste vi testa oss om vi var symptom.

          Antingen testar man om man har ett aktivt virus i kroppen-virustest som man ej ska ta utan symptom. Eller så tar man antikropptest som man tar när man är frisk men misstänker/undrar över om man haft det. Det är det senare Bella gjort, helt ok alltså.

          Det är även bra att testa sig för antikroppar. Då får myndigheter en bild av hur stor spridning smittan fått i samhället.

          Efter snart ett år av denna skit skulle man kunna tro att folk visste detta.

              Precis.

            Ja men då låter det som att det inte finns onödiga test.

              Jo, ett onödigt test är när du testar om du har aktivt virus trots symptomfri. Juat nu i allafall när testprocessen går på knäna.

      ???

      Hon tog ett antikroppstest.

      Virustest är vad de pratar om. Inte antikroppar.

      Antikroppstest. LÄR DIG LÄSA!

    Hur många kan hon ha smittat som hon har flängt runt?

      Hundra eller ingen. Det kommer vi förmodligen aldrig någonsin kunna få veta, så varför spekulera i det?

        Om restriktionerna följdes så skulle det innebära att man inte behövde vara lika orolig att ha blivit smittad av symptomfria smittspridare.

      Hur många har du smittat? Eller jag? Hur många har Lisa smittat varje dag på tunnelbanan till jobbet? Eller Gun när hon är på ica? Eller alla gymnasie elever till och från plugget?

        Förstår vad du säger, men lämna Gun på Ica utanför det här. Kerstin på Coop däremot…

    Jag testade för antikroppar även om jag inte haft TYDLIGA coronasymtom under året, bara lite dåligt mående då och då vilket inte säkert var Corona. Fick svar inom ett dygn, så jättestor belastning verkar det inte vara på analyserandet för antikroppar iaf. När jag kom till sjukhuset och provtagningssektionen så var det inte en enda patient där utan bara flera sysslolösa sjuksköterskor…

    I våras fick man inte ta coronatest om man inte var jättesjuk, och just nu får man inte coronatesta sig i Östergötland. Jag var lite förkyld både i våras och för nån vecka sen, och höll mig då självklart hemma, men det är klart att jag vill veta om det var corona. I Östergötland får inte allmänheten testa sig för antikroppar heller, så då återstår ett snabbtest på apoteket för några hundringar.

      Jaha? Nu har ju inte Isabella gjort covid-19 test eller ett antikroppstest i Östergötland.

      Man fick inte ens ta det om man var jätte sjuk, min pappa kunde inte andas och låg hemma, ambulansen kom flera gånger men inga test kunde de ta alls om det inte var så att han behövde sättas på respirator. Sanningen är ju bara att de inte hade några test de första två månaderna.

        I tre veckor

    Alltså det är ju skillnad på pcrtest och antikroppstest.
    Ser inte alls något problem i att göra antikroppstest som man får svar på direkt. Jag kommer göra ett. Iof hade jag lite symptom men bara ett par dagar.
    Det tar ju inte alls någon tid från lab och folk som väntar på svar om de har det nu.

    Jag kan fortfarande inte förstå att man får gå på restaurang men om någon kör stand up eller annat under tiden man äter så är det förbjudet… vad är skillnaden? Eller har jag helt missat någonting?

      Är ingen skillnad men branscherna justeras av olika lagar.

      Ja, du har missat att följa pressträffarna, där de ett flertal gånger förklarat skillnaden.

    Alltså, största skrattet, hon ÄR faktiskt dum. Ibland undrar man ju hur är med de här influerarna, det skulle ju kunna vara så att man spelar dum många gånger, eftersom man vet vilka följare man har. Men så kommer sådana här gånger ”jag gick till en privat klinik”, det finns liksom ingen anledning i just det läget att låtsas korkad. Hahahaha, vilket svar!!!! Flaskhalsarna i testningen är laboratorierna. Själva testet hinner man med, men analyserna dröjer.

    Ja, gode gud. Man får väl gratulera hennes tidigare man som tydligen också träffat en ny kvinna, om jag förstått det rätt. En kvinna som dessutom verkar vara något att hålla i handen, eftersom hon sagt att hon ”inte vill vara en del av cirkusen”.

      Svarar mig själv – det var ett antikroppstest hon tagit? Tja, det förändrar ju ändå inget för det visar ju hur illa hon burit sig åt som rört sig ute.

        Ja inte var de intelligenstest eller högskoleprovet hon tog

      Åh vem vem vem?

    Ett plåster på ett finger bevisar ingenting! Definitivt inte ett antikroppstest!

      Men ge dig.

        Ge mig? Ett PLÅSTER PÅ ETT FINGER BEVISAR INTE ETT ANTIKROPPSTEST! Varför visar hon inte själva svaret? Ge dig själv :))

          För att hon inte behöver göra det. Varför skulle hon ljuga om något varenda människa kan testa sig för? Bella ljuger för att verka mer än andra, hon ljuger inte om saker som är tillgängliga för alla.

            Hon ljuger för att ett positivt test är fördelaktigt för henne.

            Skulle inte IL ljuga????

              Nej hon brukar inte ljuga om det inte får henne att framstå som mer än oss andra.

    Tegnell:

    – Nu vet vi också mycket bättre hur man som individ kan skydda sig när man kommer till den här typen av regioner. Så risken att vi skulle få ett scenario som vi hade efter sportlovet då många var ute och blev smittade, den finns ju inte längre. Vi har ju ett helt annat uppträdande i dag.

    Vad förväntar folk sig? Med idioter i ledningen som Tegnell är det inte konstigt att folk beter sig som de gör.

      Han är dum i huvudet. Fyfan alltså, jag hoppas han har vett nog att avgå efter det här. Han har haft fel i ALLT. Hade han inte kunnat säga vi får se, var försiktiga istället för att direkt slå ner på allt som att det vore osannolikt när det tvärtom är extremt sannolikt? Så trött på idioten.

        Håller fullständigt med. Först allt tjat om att unga inte smittas lika hårt då de kan gå i skolan, att man bara behöver vara hemma om man har symptom osv och nu är de förvånade över att folk tagit till sig av vad de sagt?
        Mitt lokala ica har mer information och förhållningsregler på sina lappar vid entrén än Tegnell gett oss.

          Ja verkligen… och i början när han skrattade åt folk som trodde det skulle komma hit för det redan hade börjat spridas i Frankrike. Typ slog ner dem som att de vore dumma i huvudet när det egentligen var det enda logiska utfallet? Men inte för Anders nej!! Usch.

          Informationen som sitter uppe överallt på offentliga platser brukar väl visserligen komma från Folkhälsomyndigheten?

      ? vilket skämt. Och han är i toppen? Wow.

    Var det någon som hann se Margauz insta story idag när hon skulle testa sig (minns inte vart) och hon pratade med en kille i bakgrunden och sa att hon var där var och varannan dag och testade sig? Hon har inte kvar storyn nu, men hon sa ett gatunamn och hade taggat kliniken/vårdcentralen vad det nu var för ställe.

    Är Booken den sorgligaste och ensammaste vuxna kvinnan just nu?
    Lajvar på på Instagram och har nu också börjat dansa för att visa upp sig. För mig som är ungefär lika gammal som henne ter det sig tämligen sorgligt och desperat att ägna så många timmar åt detta. Är det bara jag som tycker det är oerhört pinsamt att se en 50-åring syssla med detta?

      Äsch, häng inte upp dig på det. Människor ensamhet tar sig olika uttryck och om hundra år är vi alla döda. Ta dig en svängom du också.

      Du är mer sorglig som sitter och snackar skit om nån du inte känner på en skvallerblogg

      Får man inte dansa efter 50 eller vad???

    Angående Rebecca stellas smink: Alla bajsnödiga kränkta vita som är så nervösa över ”tolkningsföreträde”, använder uttrycket POC, fasar över fel sminkfärger, tjatar om blackface, lägger ut svart bild med tanke på ”BLM” , och tror ni är så jävla med… Vi i orten skrattar åt er! Ängsliga människor LOL

      Och?
      Dessutom, hur inskränkt är inte du som tror alla i ”orten” är icke-vita? Lätt töntigaste kommentaren idag… Dessutom i fel inlägg därför att du är typ två dagar för sent ute haha!

        Kränkt svensk du är, lugn vi kommer ta över från basic svennar som dig medan du är upptagen med att fasa över vem som får ha flätor eller inte!

          Men sluta, det är pga såna som dig som skötsamma invandrare får kämpa två gånger så hårt för att inte förknippas med sånt du håller på med och utsätts för en massa skit

            Det är hela poängen med hens inlägg. Det är en SDare som sitter och låtsas vara någon annan. Man ser sånt överallllllt på hela internet. Samma i USA med Trump.

              Haha, det är så galet detta, jag är från orten och alla jag känner känner likadant inför er svenskar som ska driva eran välgörenhetkampanj mot hårfrisyrer o annat i ”välmening” åt blattar, o sen sitter du här och skriver att det är en SDare som skrivit detta. Ni liberaler är likadana allihopa, helt knäppa. Och sjukt rasistiska.

                Jag är också från orten dig huve

                Så störigt detta inlägget var helt sjukt. JAG ÄR OCKSÅ FRÅN ORTEN DITT NÖT

                  Haha ?

          ??? Jag som svenne vet inte vems sida jag ska stå på, på mitt hav sitter kränkta svennebananer och ortens ”ghetto queens” i olika båtar men på samma hav, mot vattenfallet nedöver ?. Men det roliga är att orten folket och SDare har så sjukt mycket mer gemensamt än alla dom mittemellan som är så liberala och fasas över flätor.

            De som sitter och tror vi inte kan tala för oss själva och börjar göra oväsentliga grejer till symboler är problem, är ju väldigt smidigt att engagera sig i flät-frågan när man är korkad. säg CA till allt så alla ser hur god du är! Åker de ut hit till verkligheten skulle vi spotta på dom

              Fick frångå min muslimska familj annars skulle jag bli gift mot min vilja. Och folk pratar om frisyrer?

              Jag vet det, jag är från orten själv. Bor ute på landet idag med man och 3 barn, jag är svensk, stolt svenne med vit man och vita svenska barn. Älskar Sverige och hade gärna bytt varenda vit ”woke” svenne liberal i detta land till en invandrare från ett annat land som har lika hög moral, intrigitet och samma värderingar som jag. Värderingar som jag ofta finner hos mina svenska med utländsk härkomst. Inget jävla hittepå fjanteri för att leka viktig eller inkluderande”. vi har större problem än göra grejer av hårfrisyrer osv ? tragiskt.

            Gå och ragga röster till SD nån annanstans din fucking tönt. Vi har ingenting gemensamt med er.

              Nej du som woke svenne har absolut inget gemensamt med mig. Jah snackar inte om dig, så snacka inte om dig själv som att du är ”vi” med orten. Du är en tönt.

                Jag är från orten din jävla idiot.

                  Knappast.

                    Mitt huvud går sönder nu. Orkar inte mer. Hejdå.

                      Hejdå ? ha en fårträfflig kväll och godnatt svennebananen

          Asså jag är säker på att detta är en vit grabb från flashback som skriver detta för att alla ska tro att vi tänker så. Vem säger fasa? Hahah

            Eller hur? Ingen pratar så där ?

      Jag är också från orten och många av oss tycker faktiskt att Rebecca Stella gjorde fel.

        Visst att du är, fin”orten” kanske, hälsa på mig i västerort så får du se hur snacket går(tror du är svenne som inte går med på att ha fel)

          asså om det är du som skrev det där med fasa så är du så avslöjad bara lägg ner. ingen säger fasa

          Första gången någon har kallat mig svenne ? Nej, jag har invandrarbakgrund (asiat och arab, synligt brun, svarta ögon, svart hår). Jag vet inte varför du så gärna vill att folk ska tro att du är från orten. Du skriver till och med ”orten” som om du själv inte tror på din egen lögn.

          Poängen är att du inte är representativ för orten. Det är jag inte heller. Hoppas att du och andra slutar tro på myten om att alla tänker likadant i orten. Förlåt, ”orten” ?

          /20:53 från Rågsved

          Plot twist: TS är från bromma

      ”Vi i orten” som en kombination (och uppföljning) av både förortsungar och vi i femman.

    Också från orten. Har ärligt aldrig hört någon här använda kränkt på det sättet bara såna som är sd. Men ok. Kanske är en stockholmsgrej.

      blå linjen baby

        Alltså är också från ”orten” (herregud), men inte fan är jag stolt över en tunnelbanelinje.. vad är en grejen?

    På tal om blondinbella och ett helt annat tema som jag funderat på. Att hon skulle vara ”sjukskriven” ett år el hur det nu var. Undrar om hon menar så att säga vila från jobb el hon på riktigt menar vara sjukskriven hos försäkringkassan? Om det faktiskt är så att hon är sjukskriven hos försäkringskassan ”på riktigt” så att säga så känns det ju ytterst tveksamt att det skulle gå igenom med tanke på att hon uppenbarligen uppvisar arbetsförmåga genom att jobba med samarbeten, podda etc. Men sannolikt är det väl en ”vila från jobb” som ej involverar f-kassan

      Hon tar knappast ut sjukpenning.

      Sjukskriven från vad? Lägga upp bilder på ig??

      Nej hon är inte sjukskriven på riktigt. Hon har tagit ledigt.

      Hon har sagt att Försäkringskassan inte är inblandade i hennes sjukskrivning. Hon får inte sjukpenning, konstigt vore annars.

    Frågan är ju eftersom hon nu har antikroppar så har hon ju uppenbarligen haft Corona – frågan är när hon var smittad!? När hon flög fram och tillbaka till Italien? När hon var ute och firade sin 30-årsdag?? Eller nån annan gång när hon var ute och flängde nånstans. Hur många kan hon ha smittat!?

      Undra om hon isf kan anses ha brutit mot smittskyddslagen?

        I så fall har halva världen brutit mot smittskyddslagen.

          Smittskyddslagen gäller i Sverige. Om andra bryter mot en lag så är det fortfarande inte ok att Bella gör det också.

    Men hur vet hon att det är sex månader hon har antikropparna? Hon vet ju inte ens när hon var sjuk? Var hon sjuk i somras har det nästan gått sex månader. Det är ju inte sex månader från testet hon har det. Varför orkar hon inte ställa följdfrågor?

      För hon vet visst när hon var sjuk! Men eftersom hon levt på som vanligt är det lite jobbigt att erkänna.

    Ett positivt antikroppstest visar att du haft sjukdomen. Med den kunskap vi har idag bedömer vi att du som har tagit ett positivt antikroppstest är skyddad mot att bli allvarligt sjuk i covid-19 igen i ungefär 6 månader från det att provet togs. Det betyder också att risken att du kan smitta andra är mindre.

    Om du fått ett positivt svar på ett antikroppstest har du därför möjlighet att umgås med andra personer, även dem som tillhör en riskgrupp. Men du måste fortsätta följa de generella rekommendationerna om att hålla avstånd, att avstå från större sociala sammanhang, att tvätta händerna ofta och att stanna hemma när du känner dig sjuk.

    Jag tolkar det som att hon inte har antikroppar (och alltså inte varit sjuk), men att hon gärna får det att framstå som att hon har det för att provocera. Undra om hon vill distrahera oss från någon annan pågående diskussion? På Flashback pratades det mycket om hennes f.d. företag dagarna innan hon tog sitt antikroppstest…

    Om hon bara kan sluta säga
    titt som tätt att det var hon som lämnade Odd, HAN satte ner foten o det var jobbigt …. hur svårt kan det vara att fatta det ?! Hon borde oroa sig mer om HON hittar någon inte han för Guds skull !

      Fast om hon tyckte det var jobbigt så låter ju det som du menar att hon då valde att lämna pga det?!

    Själv är jag nyfiken vem spökskrivaren är som i perioder författar Bellans inlägg. Bellans och spökskrivarens skriftspråk skiljer sig ganska mycket åt.

    Det mest IQ befriade jag har läst var när hon skriver att hon är immun i 6 månader. Hon kan knappast veta när hon blev smittad?!

    Då hon hae ljugit så mycket förr så är hennes trovärdighet icke befintlig utan ett bevis på detta.

      wow. jeg må si dere svensker oppfører dere på samme måte som i Andre Verdenskriget. Helt utrolig, at dere ikke har lært noen ting. 1939-1945 for dere millenials som ikke begriper noe annet enn Wahlgrens.

        Är du bitter för att du inte längre får åka över gränsen för att köpa billigt godis och tobak?

          Haha antagligen!!

      Din trovärdighet är inte heller befintlig. Den är puts väck.

    Om en gör det privat, och betalar själv så belastar det inte vården. Låt människan göra vad hon vill med sin tid och sina pengar. Sluta förfan att skamma Isabella, ge lite kärlek istället❣️

      Åh nutte Putte då.

      Skall väl fortfarande testas i ett labb…

      La in länken på Bellas blogg, konstigt den försvann?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.