186 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag gillar när min sambo är ärlig. Men inte när han inte vill gifta sig med mig för jag har utvecklat en personlighet han inte gillar. Då hatar jag det.

  Svara

   Apropå vadå? Och vad är det för personlighet du utvecklat?

   Svara

    Hon syftar nog på Nicole och Eric.

    Svara

    Haha kommentaren syftar på Nicole och Eric

    Svara

    Swosh. Jätteswosh.

    Svara

   Det känns som att hon tycker att han borde klämt ur sig det tidigare. Att han känt så ett tag men väntat till så tätt inpå ett bröllop, även om det inte blev av. Vad vet vi?

   Svara

    Vi vet att han säger att han inte måde bra i relationen. Samt att han säger its all about kindness + att han inte snackar skit om henne.

    Svara

    Nu släpper vi de här två och låter dem gå vidare i livet. Seså!

    Svara

    Det finns nog ingen bra tid att säga det men huvudsaken är väl att han sa det innan dom gifte sig om han nu kände så.

    Svara

   Men var är empatin för Nicole? Jag tror ingen, inte hon själv heller, menar att det är en bra idé att gifta sig om man verkligen inte är helt säker, men SJÄVKLART är det djupt, djupt sårande att bli lämnad tre veckor innan det är tänkt att man ska gifta sig med den man trodde man skulle vara med livet ut. Kom igen. Han kanske hade funderat och haft tvivel länge, men hon hade inga tvivel och hade ingen aning om hans. Klart som fan det är hemskt att behöva genomgå det hon gjorde i samband med detta.

   Svara

    Ja, undrar verkligen varför folk i dessa kommentarsfält har så lite empati för Nicole. Är det pga avundsjuka, att hon är en vacker, ung tjej som dessutom är känd, flyt i karriären och var tillsammans med en annan kändis? Känner folk att de vill trycka till henne när hon mår dåligt pga att de är avundsjuka och tycker det är rätt åt henne för att hon är snygg, rik o har det väldigt bra i övrigt? Kan ju berätta för dessa avundsjuka människor att alla är bara människor- även de som ”Har allt” kan bli helt knäckta över att bli sviken av någon man litade på. Hur kan man inte åtminstone ha lite empati med någon som- helt oväntat- blev dumpad 3 v före bröllop? Nej, blir faktiskt förvånad över hur lite empati folk här visar för henne. Hur skulle de själva känna dig om de blev dumpad utan förvarning 3 v före bröllop?

    Svara

     Jag gissar bara men jag tror för att hon kanske hängt ut sin fd relation lite för mycket. Hade nog också bara varit smartare fokusera på sina egna känslor utan att dra in exet. Tror folk tycker hon gått lite över gränsen hur sårad och ledsen hon än varit.

     Svara

     Fast det behöver man inte ens ha i åtanke för det är nog så i många av fallen att dessa tjejer triggar igång ren och skär avundsjuka hos många. De flesta här verkar vara småbarnsmammor och skriver friskt om sina psykiska problem. Klart att vackra, unga, smala, glad tjejer sticker i ögonen på dem. För jag förstår annars inte anledning till att leta fel hos var och varannan människa.

     Svara

     1* Kanske kan det bero på att hon inte direkt visar en empatisk sida själv.
     2* Det där med avundsjuk, du vet väl inte hur unga och snygga folk är här?
     3*Hon blev inte sviken.

     Svara

      Glömde…
      4* Det var väl en himla tur att hon blev ”dumpad” eftersom hon träffade ”sitt livs kärlek” typ 3v senare.

      Svara

       Hon blev inte sviken??

       Svara

    Förstår inte heller varför alla här är så elaka mot henne och tar Erics parti hela tiden.

    Svara

     För att Camilla skrev ett inlägg där hon kallade han för as och brutalt elak för att han gjort slut.

     Svara

      Ehh, fast va? Han är ju det. Oavsett vad som har hänt mellan dem, oavsett hur hon varit, han kunde ju gjort slut i tid och inte tre veckor innan bröllopet.

      Svara

       Men ge er…det här är anledningen stackars Nicole får så mkt skit nu. Folk kan respektera hon är ledsen och sårad. MEN. Hitta inte på massa skit därutöver, det suger att bli dumpad, we all know men han som gjorde slut i det här fallet har ju betett sig förhållandevis hyggligt så sluta utmåla honom som om han gjort nåt fel…

       Svara

       Ok, och vad skulle hänt sen då? Hon kan ju inte styra över hans känslor. Och ibland händer det att människor pressar fram ett bröllop. Den andre hänger inte riktigt med. Statisten fick till slut kalla fötter

       Svara

       Om han verkligen kände så här några veckor före bröllopet, och gör slut, blir han på riktigt ett svin då?
       Nej, så klart inte. Märklig tanke i ditt huvud.
       Skulle han ha gift sig med henne ändå, tycker du?
       Dom är inte gifta förrän dom har gift sig. Och så klart får man göra slut om man tycker att man måste.

       Svara

       Vad spelar det för roll? Om ditt hjärta är mer brustet för att du missade bröllopet får du väl vara glad det inte är själva kärleken du sörjer utan bara drömmen om ett fint bröllop? Som du kan ordna nästa gång?

       Svara

     Hon var ju rätt elak mot Eric med alla hjärtans dag presenter och i andra videos kan jag komma ihå

     Svara

    Ja, det är hemskt det hon var med om. Det måste verkligen ha gjort ont. Men det betyder ju inte att han gjorde fel eller var elak. Dålig situation för dem båda – men man kan vara ledsen och prata om sin smärta utan att dra in vad den andra gjorde och indikera att den är en dålig person. Det är manipulativt.

    Svara

     Precis!

     Svara

      Hans hypergamyanalys var nog så

      Svara

   Hon måste sluta älta detta nu och gå vidare. Och nej, hon har inte gått vidare om hon behöver dra upp det hela tiden och föröka vinna sympatier för att han var ett as. Eric har väl knappt yttra sig alls?
   Kul för hennes nya kille att läsa att hon fortfarande sitter och sörjer detta.

   Svara

    Håller lite med. Alltså älta ska hon såklart göra så länge hon behöver, kan ta nåt år komma över en lång relation. Men för sin egen skull borde hon inte dra allt offentligt och hon framstår själv som ”sämre” om hon fortsätter kasta skit på exet.

    Svara

    Nej hon har absolut inte släppt detta på långa vägar. Hennes nya kille är enbart plåster på såren. Hon försöker bara intala sig själv att hon gått vidare.

    Svara

    Nä, han släppte bara en låt om det, som dessutom visade sig vara en omskriven version av deras bröllopslåt 🤷‍♀️

    Svara

     Låter betydligt sundare.

     Svara

     Fast så var det inte

     Svara

  Synd att CW har så liten insikt om NPF-diagnoser att hon kallar dom ”bokstavsdiagnoser”. Alla diagnoser består av bokstäver. Och att hon inte förtydligar att löpträning och mindre socker fungerar som behandling för henne – men långt ifrån alla. Medicinering vid NPF kan vara skillnad på liv och död för många med diagnosen. Mindre söcker behöver inte vara det.

  Svara

   Åh men jag kallar ofta min diagnos för bokstavsdiagnos (har diagnosticerad ADHD sedan 3 års ålder). Ser inget fel med det.

   Svara

   Alla ord består av bokstäver, Cissi börjar lära sig lite av det mest grundläggande men kan ändå inte motstå frestelsen att vara nedlåtande men låtsas hjälpa. Känner vi igen detta mönster?

   Svara

   Om jag googlar vad en bokstavsdiagnos är får jag upp detta : https://bokstavsdiagnoser.se/
   Så är det fel när hon kallar det bokstavsdiagnos?
   Och det där med sockret och motionen verkar handla om hennes diagnos och medicinering och inte alla.
   Och så är det ju, en del med tex adhd testar sig förgäves igenom en drös mediciner men mår bara sämre, istället behöver de kanske annan hjälp i form av kost, motion, stöd från kommunen att få rätt verktyg för att klara vardagen osv.
   En del av mina vänner kan inte ens jobba med medicinering utan får hjälp att hitta egna sätt att hantera sin diagnos i yrkeslivet.
   För en del är medicinering räddningen.

   Jag tycker inte hon Cissi har fel i artikeln.

   Svara

  ”Vi har inga symptom, vill bara vara på säkra sidan”.
  Det här resonemanget och agerandet är anledningen till att det är många som blir utan test. Tänk om det bara var människor med symptom som faktiskt testade sig….

  Svara

   Stör mig på att alla influensers får gratis testning av det här företaget. Står överallt bla Petra och Marie s hade storys om detta ”obs ej samarbete” men fattar inte varför de lägger upp den infon?? Klart de måste fått ngt i utbyte

   Svara

   Du måste ändå skilja på test och test. De här privata betaltesterna är inte i regionens regi och tar inte plats för de tester man beställer gratis genom 1177.

   Svara

    Det uppmuntrar ändå beteendet att man ska testa sig i tid och otid för att kunna göra roliga saker.

    Svara

     Exakt! Och att man är säker om man får ett negativt provsvar och därmed kan röra sig hur man vill och träffa vem man vill. Falsk trygghet som gör mig så ledsen och arg att man skyltar med…

     Svara

      Ja fy att testa sig frisk och göra något trevligt! Låt oss alla vara fattiga och inte kunna testa oss och ha ett riktigt sorgligt liv hemma, alla som inte gör det är dåliga kapitalister!!

      Svara

       Testerna är inte till för att du ska kunna kolla att du kan gå ut och göra något trevligt. Att utnyttja och belasta testkapaciteten för det är egocentriskt. Du klarar nog av att sitta hemma och ha tråkigt ett tag till

       Svara

       Det är kanske de som är meningen att vi måste göra nu?? Leva efter restriktionerna! Inte träffa andra än de man bor med, på fritiden. Jobb o skola är måste, så det får vi gå till om de ej går att jobba hemifrån. Annars så ska man va försiktig och leva fattigt torftigt liv nu ett tag, för att vi alla ska kunna leva som vanligt igen sen! Varför ska en del vara så egoistiska?

       Svara

     Håller med helt. Man ska inte träffa sina föräldrar nu (eller någon annan heller för den delen) om de inte ingår i hushållet, inte gå på restaurang etc etc. Pinsamt att influencers försöker plocka poäng och låta ansvarfulla genom att ”vara på den säkra sidan” när de gör fel från början.

     Svara

    Går garanterat till samma laboratorieresurser som inte räcker till. Jävla otyg.

    Och hur svårt kan det vara att skriva det? Det är den yttersta dumskallemarkören när man inte kan skilja på de och det.

    Svara

     Vad är det med privat du inte förstår?

     Svara

      Det handlar inte om huruvida testerna är privata eller inte. Man ska INTE uppmuntra/marknadsföra det här beteendet, att testa sig för ”man vill träffa sambons föräldrar”, gå på kalas, events etc.

      Svara

      Har alla privata vårdföretag egna laboratorium? Inte så troligt.

      Svara

       Dessutom får claimar det väl ändå nån peng från staten. På samma sätt som vinstdrivande skolor får skolpenga så måste vi pröjsa lite för att influences får ”vård”.

       Svara

       Ja, det är ju laboratorieverksamheten som belastas och inte hinner med!

       Svara

      Men är du dum eller? Hur tror du vård finansieras i Sverige?

      Svara

     Jag fick vänta fyra dagar på att få testa mig och det gör mig så arg när jag ser att vissa testar sig utan symtom eller pga smittspårning.
     Har covid nu…

     Svara

    Aleris (privat) har tex ställt in sina tester för att vara säkra på att inte överbelasta labben..

    Svara

    Dom är väl oavsett missvisande då man kan få symptom några h senare eller precis efter man träffat sina föräldrar

    Svara

   Eeh whaaat kände jag bara när jag såg det där, ligger hemma med grov förkylning och hosta men avvaktar test (isolerar mig hemma ändå såklart) för finns säkert bättre behövande till de resurserna. Men vadå så folk okynnestestar sig? Nån här som har gjort det?

   Svara

    Man testar sig för att se om man är smittad och är man inte det så springer man på fester och pussar på dementa gamla farmor (hon ska ju dö snart ändå, det gör väl inget?).

    Svara

    Jag har gjort två tester via jobbet och då endast när jag haft förkylningssymtom i minst 24 timmar. Finns ingen anledning att ta ett test som symtomfri, följer man restriktionerna så ska man inte gå på kalas eller lokal vare sig man har symtom eller inte. Och test som tas på symtomfria personer riskerar ändå att vara missvisande.

    Svara

    Tusen virtuella kramar för detta. 💕 Hang in there

    Svara

    Du får förstå att det är 2 olika test. Ett tar man när man som du har symtom, det andra tar man när man har haft symtom och vill veta om man har antikroppar.

    Svara

     Fast i detta fallet är det ju inget antikroppstest, det gör du inte genom PCR-prov.

     Svara

    Jupp du har väl inte missat Pernilla Whalgren och den klanen tex? Varje dag i princip?

    Svara

   Har inte FHM & regionerna bett folk att INTE virustesta sig i onödan pga bristande resurser? Jäkligt fult göra reklam för just virustest isf.

   Svara

   Det påverkar absolut alla om dessa okynnestest göra oavsett vem som gör de. Detta eftersom tillgång till tester är begränsad. Vilket nu innebär att ex min sambo som har samhällsviktigt jobb ändå inte kan testa sig då tom de testerna är slut på vissa håll.

   Svara

    Tycker att de som kan jobba hemifrån heller inte behöver testa sig i första hand. De kan ju ändå jobba på som vanligt. För oss som inte kan jobba hemma kan det ju vara bra att veta så kanske man slipper vara hemma två veckor med skitlön när man redan är underbetald.

    Svara

     Precis och det är så det är tänkt men inte ens då räcker tester och kapacitet just nu.

     Svara

   O testar sig dagen innan…. minst 3 dgr innan och med symptom!!

   Svara

   Det finns också en annan sida av detta, som inte alls har med Biderman att göra. Tusentals människor i Sverige har levt isolerade och utan närkontakt/kontakt med andra länge. Det gäller framför allt många äldre, men också många yngre som är i riskgrupp. Isoleringen, som nu närmar sig ett år, är förödande för deras hälsa. De har gjort sitt, och gör sitt nu med, och får lida för att övriga i befolkningen inte tar motsvarande ansvar. Att deras nära testar sig privat i symtomfritt skede för att kunna säga hej, stötta och trösta? Helt ok, om du frågar mig.

   Svara

  Jag stör mig på att Alexandra Nilsson ofta börjar sina samarbeten utan att reklammarkera den första ”storien” i samarbetet då hon allmänt pratar om hudvård eller smink, för att sedan i de stories som följer skriva ut ”Betalt samarbete med…” t.ex. i dagens samarbete med foreo som ligger uppe i hennes story nu, får man göra så?

  Svara

   Håller med till 100%!!! Att de först börjat prata lite allmänt om något, för att längre fram i storyn slänga in att det är ett samarbete. Så fult!

   Svara

    Utgår alltid ifrån att allt influencers lägger upp är samarbeten. Alltid.

    Svara

     Felicia Aveklew gjorde samma sak idag, såååå fullt!!

     Svara

      Upplever att många gör sådär att folk inte ska klicka förbi direkt. Therese Lindgren gör exakt samma sak.

      Svara

   Kollade en del av hennes yt. Men störde mig något vansinnig på alla hauls och paket/bud som ska visas upp.
   Så har slutat titta

   Svara

   Skatteverkets riktlinjer säger att det är ok att bara reklammarkera första inlägget i en story eftersom det inte går att hoppa över det. Personligen tycker jag väl det uppmuntrar till att lägga in en story med markeringen säg kl tio och resten efter ett par timmar. Då ligger de dagen efter uppe utan reklammarkering ett tag.

   Svara

  Hur vet Nicole att man aldrig kan bli lyckligare av ett ingrepp, har hon gjort något själv?

  Svara

   Ja, hon pratar utifrån sig själv, vad vet hon om andras relation till sina kroppar och utseende?
   Jag gör botox och det är ett enkelt sätt för mig att vara lite nöjdare när jag ser mig i spegeln, det tar 15 min, håller nästan ett år och relativt smärtfritt. Ska jag börja lägga terapitimmar på att nysta upp varför jag inte gillar en rynkig panna så skulle det vara bortkastade pengar. Jag älskar mig själv, vet varför och jag kan leva med den anledningen. Vi är inte alla styrda av underliggande hat mot oss själva, vissa av oss tycker att det är helt ok att inte älska en rynkig panna.

   Svara

  Jag hoppas att de betalade DYRA pengar för covid-testet, å att de inte ens hinner få provsvaret förrän om 2-5 dagar (som vi andra som provtar oss vid symtom!).

  Svara

   Exakt. Andra får vackert hålla sig hemma men influensers har ju viktigare saker för sig

   Svara

    Jaa, nån måste ju göra reklam för Daniel Wellington och TwistShake, och äta middag på Hallvylska. Så att vi andra också vill göra det. Helt rimligt i dessa tider.

    Obs, ironi!

    Svara

     Tycker ändå det är fint att vi har våra influencers som ställer upp och gör detta trots pandemin. HJÄLTAR!

     Svara

      Dom är de riktiga hjältarna i detta! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

      Svara

       Ska vi anordna en manifestation eller liknande? Typ varje dag kl 12 så livesänder vi på insta hur vi applåderar för dessa heroiska flunsor.

       Svara

        Jag är på!!! 👍🏼

        Svara

    Eller så betalar du? Fattar inte problemet

    Svara

     Återigen – problemet är INTE att det är tester i privat regi, offentlig regi, till en kostnad eller gratis. Problemet är att okynnestesta sig för att man vill kunna göra roliga saker och därmed belastar laboratorierna som får analysera massa onödiga tester. Fan vad ni fattar trögt ibland. Skåp.

     Svara

     Problemet är att vi inte har helt privatfinansierad vård i Sverige. Vissa tar en avgift för testet som inte regionen tar. Det betyder inte att det inte belastar offentlig finansierad vård.

     Svara

   De på mobila doktorn kostar 2795 kr (!!) om man vill ha reseintyg. Vet det eftersom jag sååå gärna vill hälsa på min syster i annat land istället för att sitta själv på jul och jag kollade upp det. Så jag tvekar på om den storyn handlar om verkligen betalt så mkt för testet bara för att träffa föräldrarna? Eller det var nog lite billigare utan reseintyg men ändå..

   Svara

    Innan jag blir påhoppad så kan jag säga att jag inte bokat något. Andra privata vårdställen ställde in sina testningar för att säkerställa att de inte överbelastar labben, så det kändes inte helt reko då att testa sig ändå.

    Svara

    Det är ju som du säger ett test för att resa. Det är dyrare eftersom papper ska skrivas med passnummer osv.
    Även såna test finns billigare. Typ 1500:-

    Svara

  Det är just den här anledningen till att labben är ÖVERBELAMRADE med tester som ska analyseras. Jävla skåp.

  Svara

  Alltså Nicole har ju en sund inställning till fillers o operationer men å andra sidan ser hon ju väldigt bra ut? Är ju lite enklare då vara nöjd med sig själv då.

  Svara

   Håller med.

   Svara

   Ja, ställ samma fråga till henne om 20 år så får du nog ett helt annat svar…

   Svara

   Mic drop.

   Svara

   Ja verkligen så lätt att säga när hennes hy är helt felfri och allt annat är proportionerligt.

   Svara

   Hallå, alla unga tjejer är supersöta och de flesta är missnöjda med sitt utseende.

   Vilka unga kvinnor ser du/ni/vi/jag som har gjort fillers, bröstoperationer, eller bbl där du/ni/vi/jag tänker ”ja det skönhetsingreppet var en förbättring”. Aldrig. Vi tänker aldrig att det var en förbättring för man blir inte snyggare av ingrepp.

   Vi ser förbättring när människor tar hand om sig själva, mår bra, living their best life.

   Svara

    Hur kan du svara ”aldrig” på den frågan? Det är klart att skönhetsingrepp leder till ett förbättrat utseende i många fall, finns MÅNGA exempel på detta

    Svara

   Ja samtidigt fick hon ju höra från något klädföretag att hon var för fet för deras kläder? Så hon har nog känt på hur skönhetshetsen känns.

   Svara

    Det är som att säga att Bill Gates känt pressen av att det är långt till löning.

    Skojar bara. Nicole är normsnygg, men även normsnygga känner av skönhetspressen, kanske ännu mer.

    Svara

   Och ffa, hon är väldigt ung! Men det är oavsett bra att hon tar ställning mot fillers och andra ingrepp, nästan alla hennes lika unga kolleger har ju fixat sig från topp till tå.

   Svara

  Angelica Blicks resonemang var nog det mest ologiska jag läst idag 😆 Är det bättre mobbas i verkligheten än fiktivt?

  Svara

   Har du läst vad hon skrev? Det är ju skillnad på om två eller fler personer bråkar- allt bråk är inte mobbning, och det mesta av bråket i programmet är ju just bråk mellan två eller flera som verbalt ”pucklar på” varandra lika mycket. I det fiktiva introt är det ju inte alls ett bråk på det sättet, utan visar vidrig mobbning, självklart är det även värre att skriva ett planerat manus m mobbning än att ett riktigt bråk eskalerar. Dessutom skriver hon ju att all mobbning är fel, även det som sker i programmet. Jag tycker det är jättebra att hon ryter ifrån mot detta, alltid positivt när influencers använder sin plattform till något bra och inte bara för att främja onödig konsumtion.

   Svara

    Fattar ingenting? Det fiktiva introt betyder just fiktivt. Engagera dig i verklig mobbing.

    Svara

     Om du inte fattar att även fiktiva filmer påverkar och att folk kan leva sig in i det, antar jag att du aldrig kollar på film, läser romaner eller ägnar dig åt något annat fiktivt. Varför tror du det tjatas om representation överallt? Jo för att bilder, även fiktiva sådana, spelar roll och formar hur vi tänker och lever i vårt samhälle. Så att kämpa emot detta är att dra ett litet strå till, stacken för att bekämpa mobbning. Vad gör du själv?

     Svara

  Vänta du Nicole till du börjar åldras. Då du inte har kvar ditt perfekta utseende som du tjänar pengar på. Då får vi se hur du ställer sig till fillers osv…

  Svara

   Lite så såklart. Å andra sidan hade hon kritiserats lika mkt om hon sagt ”fillers is the shit.”

   Svara

   Haha så jävla bitter kommentar 😂👵🏼

   Svara

    Ja, eller så är det nån som har lite koll på livet..

    Svara

     Koll på livet? Tror det är rätt många äldre som inte går runt med fillers och är rätt nöjda med det.

     Svara

   Man ser klart och TYDLIGT att Nicole gjort fillers så vad fan snackar hon om?!

   Svara

  Har Alice gått upp eller ner i vikt? Fattar inte att man kommenterar det oavsett

  Svara

   Varför frågar du ens då?

   Svara

   Who is Alice

   Svara

    Hon som bor där brevid?

    Svara

     I don’t know why she’s leaving or where she’s gonna go
     I guess she’s got her reasons but I just don’t wanna know

     Svara

      ‘Cos for twenty four years

      Svara

    *Who the fuck is Alice?

    Svara

    Go ask Alice

    Svara

   Ner, men det var nog pga let’s dance.

   Svara

   Fattar inte heller. Vem kommenterar ens en sån sak??

   Svara

    Det var förmodligen mest komplimanger, t. ex vad fin du har blivit.

    Svara

     Att fråga om någon gått ner i vikt är INTE en komplimang. Det är att bidra till en skönhetshets där man endast är fin om man är smal. Inte ok.

     Svara

  Hur hinner ett coronatest bli färdigt på ett dygn?

  Svara

   Bara om du är prioriterad

   Svara

   Jag har testat mig tre gånger och alltid fått svaret efter ett dygn. Ej prioriterad på något sätt.

   Svara

  Cam du MÅSTE skriva om Annica englunds senaste live + inlägg på insta. Hon försöker få sina följare att gå med i nuskin och promotar pyramidsspel! Så j*vla oseriöst!! Som att hon behöver pengarna 🙄 hur girig får man vara?

  Svara

   Blir irriterad över att jag kollat på den där liven i 15 min av mitt liv för att bara höra ngt trams om att vara sin egen chef o inte anställd blabla, trodde ändå de skulle pitcha en ny kul affärsidé! Trodde först det kanske var en ny app för folk att lära känna varann, nätverk för de som jobbar hemma osv, men näe haha.

   Svara

   Naj, så B

   MLM (multi level marketing) eller vad det nu kallas har ALDRIG gjort en massa människor rika!!! Däremot har det gjort ett mycket begränsat antal människor rika. Men såtillvida du inte är med från dag ett, kommer du aldrig bli den människan….

   Svara

    Nä men jag tror att Annika tänker att även om nuskin är gammalt så har hon en så pass stor plattform att hon kan luta hundratals av sina följare som kanske inte har koll på pyramidspel, vilket är så sjukt vidrigt om det är så

    Svara

   Oj, läskigt att en så stor influencer sprider den skiten. 🙁

   Svara

   Jag måste erkänna att jag nästan blev lite paff när jag insåg att det var MLM (pyramidspel) som verkar vara hennes nya revolutionerande idé… 😫
   Jag har verkligen fått en bild av Annica som ganska skärpt och jordnära, i synnerhet senaste året, men detta talar liksom helt och hållet emot den uppfattningen. Så synd.

   Men jag hoppas såklart att hon kan känna att det skänker henne någon lycka. Förstår ju att hon går igenom en tuff period just nu i övrigt 😕

   Svara

   Är inte ett dugg förvånad. Hon är så jäkla B och har alltid varit. Att ni ens har blivit lurade om något annat.

   Svara

    Hon är verkligen inte smart. Tror inte hon någonsin läst en bok. Kommer ni ihåg när hon besökte Hemingways hus och skrev att hon inte visste vem han var, men katterna var söta?

    Svara

   En i min närhet håller på med NuSkin, blir galen på hennes stories om detta. Sen ”jag kan inte berätta vad jag tjänar, men jag fattar inte varför jag inte gjorde detta tidigare”. Även att man är sin ”egna chef” och man väljer sina arbetstider. Fine jag har ett kontorsjobb, 8-16.30, men jag har en stabil inkomst varje månad, möjlighet att flexa och 31 semesterdagar per år. Byta detta mot en osäker inkomst där jag måste se till att sälja etc. för att ens få en inkomst (undra hur många timmar hon egentligen lägger på NuSkin när hon nu kollar ner på dem som jobbar 8 timmar per dag). Liksom nej.

   Svara

    Vadå, du kan ju få skulder för livet och göra dig av med alla dina vänner? Hur kan du stå emot det, haha?

    Svara

   Ja!!! Skriv om det innan hon lyckas övertala några stackars arbetslösa människor att gå med i ett pyramidspel! Nuskin är en stor jäkla SCAM!

   Svara

   Är det inte det företaget Christina (Pernilla Wahlgrens mamma) Schollin jobbar med också?

   Svara

    Gör hon det fortfarande? Hade för mig hon la ner det? 🤔 Men ja, det var det hon höll på med.

    Svara

   Herregud kollade nu, snälla, hur dum får man bli om man går på detta?! De säger ingenstans hur man skall tjäna de här pengarna, man skall ju kränga grejer i sitt nätverk, alltså vänner, familj, jobbarkompisar etc. Snälla sluta lura dina följare in i den här skiten!

   Svara

    MLM borde förbjudas i Sverige.

    Svara

  Ett test som ENDAST görs för att bekräfta att du är frisk säger inte mer än att vid exakt det tillfället du grävde i svalget var du frisk.

  Det säger INGENTING om din status 8h senare.

  Ponera att vederbörande tar en sväng på apoteket efter testet, har otur och kliar sig i ögat efter hen tryckt på kölappsmojängen där en person med smitta precis petat.
  Ja sen kan det ju vara kört.

  Fattar inte grejen med friskhetskonstateranden

  Ja du är frisk…..NU!!!!

  Svara

   👆🏼👆🏼👆🏼

   Svara

   Precis!! Så detta som folk inte alls fattar!! Blir så arg!

   Svara

  I diskussioner om munskydd eller ej, så sägs det att munskydd kan hindra att du smittar andra om du ev. är sjuk men inte tvärtom.
  Varför har då provtagaren full ansiktsmundering på sig när hon petar i näsan på… hmmm… vet inte vem människan är så jag tappade namnet på väg ner till att kommentera? Är hon sjuk?

  Svara

   Det kan även skydda personen med munskydd, men inte lika starkt skydd.

   Svara

   Hon har symptom men fick inte sjukskriva sig för sin arbetsgivare?

   Svara

   För syns skull.

   Svara

   Hon har ju visir på sig ser du väl? Hur ska man kunna andas på henne genom ett visir och mask..?

   Svara

   Hon har visir, det skyddar en själv också.

   Svara

   Grejen är ju att du kan vara sjuk utan att känna symtom, än eller alls. Med covid-19 så verkar det vara som så att man smittar 48 till 72 timmar innan man har symtom. Därav bra att alltid ha munskydd när man är ute (i kombination med distansering,
   tvätta/sprita händer osv. förstås). Om munskydd används i stor skala så ger det därför något bättre skydd mot covid överlag. Sen just vårdpersonal som jobbar med människor sjuka i covid eller potentiellt sjuka i covid, så ska de egentligen ha tillgång till sådant munskydd och skyddsutrustning som också skyddar dem själva till viss del.

   Svara

  Alltså Alice, vilka jävla frågor hon får.
  Visst, jag vet att hon har bett om dem men ändå.
  Stå till svars för att hon är tillsammans med en svart kille OCH hur hon mår med sin kropp!
  Fyfan va det måste vara skit att vara flunsa.

  Svara

   Det är inte hudfärgen hon syftar på utan att en mängd människor hade synpunkter på att hon inledde en ny relation så snabbt efter den förra. Och en del försökte insinuera att det var något mellan henne och nya killen innan hon avslutat det gamla.

   Så nej, du behöver inte försöka måla upp ett scenario som faktiskt inte stämmer.

   Svara

    Dock har hon fått jättemycket kommentarer/skit för att han är svart vilket är så sjukt sorgligt.

    Svara

     Sjukt! Vad skriver de?

     Svara

      Väldigt mycket att det är äckligt, spygubbar, att hon blandar bort sina gener, ”of all men in Sweden you choose him??”, att hon tar svart k*k, att han inte är svensk osv. Massa dynga 🙁

      Svara

       Wow 😳 Fy fan.

       Svara

    Fast jag råkar veta att hon har fått skit för båda dvs inte bara att hon tros ha inlett relationen lite för snabbt efter Philip OCH att hon har inlett ett förhållande med en svart man – läs på innan du uttalar dig så där spydigt!
    Och jaaa, jag tycker att Alice är skitball som följer sitt hjärta och inte strömmen!
    Go Alice!!!!

    Svara

    Men vad är det för ”speciell situation” de är i i och med att de gjort slut?

    Svara

  Apropå Alice och hennes ex, han har fortfarande kvar massa bilder på dom 2 på sin insta, stackarn 🙁

  Svara

   Får en inte ha det?

   Svara

    Sjävklart? Vet inte hur du läste min kommentar men tycker synd om honom då hon helt raderat ut honom från sitt liv och skaffat ny kille, min känsla är att exet är väldigt sårad och tycker synd om honom.

    Svara

     Alice har kvar gamla kärleksbilder på Philip på sitt instagramkonto också.

     Svara

     Vad har det att göra med att han har kvar bilder på dem på sin insta? Är det inte ett sjukare beteende att radera bilderna som publicerades under tiden som de var ihop?

     Svara

   Det är väl inte konstigt, ska man gå tillbaka och radera eller? (Förstår om man gör det om man är arg eller sårad).

   Svara

    Skulle en relation jag haft ta slut, och dessutom när den andre gått vidare så skulle jag ta bort puss/kärleks bilder på oss.

    Svara

     Jaha, ok.
     Tänker att relationen och känslorna fanns ju, en del av ens historia. Kan va kvar som minne.

     Svara

     Är du 15?

     Svara

   Varför skulle det var en big deal?
   De har ju ett långt förflutet 😄
   Jag har massvis med bilder på mitt ex i mitt IG-flöde, trots att jag har ny sambo sedan 3 år tillbaka och vi väntar vårt första barn.

   Skiljs man åt som vänner, och det inte finns något annat ”infekterat” i relationen så ser jag ingen anledning till att man ska behöva radera personen helt och hållet från alla sammanhang.
   Minnen är ju minnen liksom, och har inget med framtiden att göra.

   Svara

    Syftade mer på att det varit rätt tydligt att det aldrig varit hans val att dom ska gå isär och från vloggarna hon gjorde när dom skulle flytta ifrån varann va han väldigt ledsen och hon tröstade honom osv. Nu är han helt raderad från hennes insta och en ny kille har tagit plats. Min känsla är att exet är väldigt sårad fortfarande och tycker synd om honom, hoppas han kan gå vidare 🙂

    Svara

     Det är väl inte så konstigt att han är mer sårad än vad hon är om det är hon som gör slut. Brukar vara så i förhållanden där känslorna inte tagit slut för båda samtidigt… Superbra om han tillåter sig känna sig ledsen – det hjälper med att komma över det på riktigt. Ge det något år, de var ändå tillsammans i nästan tio år och sambos. Alice har säker redan processat att hon inte haft känslorna kvar i något år redan, han kommer komma ikapp och gå vidare i sinom tid han med.

     Svara

     Så är det väl oftast när ett förhållande tar slut? En gör slut och en blir lämnad.
     Att lägga ut allt är väl däremot sjukt.

     Svara

  Det år typ omöjligt att se vad som står när det är två bilder bredvid varandra

  Svara

   Zooma?

   Svara

   Jag brukar zooma.

   Svara

  Har Maggan Graaf slutat blogga? Hur är det med henne egentligen? Bryr mig faktiskt, hoppas hon är ok.

  Svara

  Tror bara att hon är lite marig….

  Svara

  Minska storleken på bilderna snälla. Sitter med dåligt Wi-Fi i skogen.

  Svara

  Wow, folk tar testet för att kunna träffa föräldrar dagen efter, medan jag (som har symptom) måste vänta 7 dagar på att få tillbaka svaret, och därmed vara hemma och ifrån mina elever lika länge. Ska sätta betyg om ca 2 veckor…. skevt.

  Svara

   Jag fick gå före kön eftersom lärare räknas som samhällsviktiga, tog 2 dagar. Men vi borde ta bort betyg o nationella prov och utvecklingssamtal i dessa tider så inte folk går till jobbet med symptom.

   Svara

  Kan någon ta upp det faktum hur Annica börjat stenhårt med NuSkin? Hon framhäver produkter på sin Instagram ”som ett genuint” tips men skickar dem till en egen butik utan att reklammärka. Ikväll hade hon en lång live där de har ämnet ”Starta din egen business” utan att berätta att det handlar om NuSkin. Sjukt.

  Svara

   Trodde inte hon var så blåst. Nuskin är dolt pyramidspel, deras affärsidé är att lura folk på pengar. Eftersom det man tjänar på är att ha så många som möjligt under sig i pyramiden är det som en jäkla sekt där det framställas som att det är sååå fantastisk och du kan tjäna hur mycket pengar som helst, bara du går med i nuskin sekten.

   Svara

  Det där med att testa för att få träffa folk var det dummaste jag hört.
  Hur kan man vara så korkad att man inte fattar hur testet funkar?
  Även om testet är negativt (ej påvisat) så är det ingen garanti, det betyder bara att man inte får med något när man testades, man kan fortfarande vara smittbärare. Det enda som är garanterat är att får du ett positivt prov (påvisat) så har du det (om du tagit testet på korrekt sätt)

  Svara

  Vad är det med folk?!?!
  Provtagning ska ske vid symtom inget annat. Då får man boka provtagning via privat aktör! 🤯😡🤬

  Svara

  Beträffande Angelica blick och ”mobbning” så känns det spännande att hon har så svårt för ovannämnda, men inte faktumet att hennes killkompis fysiskt ger sig på unga tjejer på krogen. Hon ett gäng var på F12 sommaren 2019 varpå hennes killkompis helt oprovocerat flera gånger medvetet puttar och sen dunkar min tjejkompis rakt på nyckelbenet så hon faller handlöst till marken och stukar handen. Hon fick stora blåmärken! Hans förklaring var att vi stått för nära Angelica men han ber inte om ursäkt utan spottar istället framför oss på marken. Skön killkompis! Hon ger oss en blick och festar sedan obrytt vidare, härlig tjej som står upp för andra tjejer 👍

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.