Stämmer verkligen Sanne Alexandras reklaminlägg?

När jag såg det här reklaminlägget hos Sanne Alexandra så var jag på vippen att fråga henne hur lång tid det hade tagit henne att få den här effekten, då jag blev riktigt imponerad av hennes före och efterbilder.
Men så kom jag ihåg att vad jag tittade på var influencer marketing och sådant sällan innehåller hela sanningen.
Och mycket riktigt så verkar det ha stämt, för idag blev jag nämligen uppmärksammad på det här inlägget från 2019, där en klinik vid namn DoctorK.se (på Instagram) visar upp hur de behandlat Sanne Alexandra för just hyperpigmentering – samma hyperpigmentering som hon hävdar att hon fått bort med Eucerins produkter.

Vad är troligast att hon fått bort sin hyperpigmentering med?
Lite smörja på-produkter från Eucerin eller en 8 veckors kur på hudvårdsklinik – innehållande microneedling, laserbehanding och medicinska hudvårdsprodukter?

114 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag tänkte på exakt samma sak när jag såg det. Hon har dessutom gjort reklam för ett tredje skönhetsmärke och skrev att pigmenteringarna blir mindre och mindre tack vare det. Minns inte vad märket heter nu men kan ha varit Obagi. Så fult gjort!

      Det gjorde hon alltså reklam för typ två månader sedan. Och nu detta då.

        Vilket gäng grisar den före detta storinfluencern Isabella Löwengrip lärt upp genom sitt dåliga exempel.

          Finns det nånting här i livet du inte lyckas associera till IL…? Kefir? Hamstrar? Jesusbarnet? Hur ska du lyckas ha en fröjdefull jul?

            Kefir ?

    Ot
    Hej! Vill verkligen berömma för nuskin och Annica inlägget. Denna situation är mycket intressant och det kommer att bli spännande hur Annica hanterar situationen. Så fortsätt gärna med att gräva inom det 🙂

      Tack!

        Kolla gärna upp hur hennes följarantal förändras!

        Hon har precis gjort flera ilska stories om allt ”hat” hon fått och hur folk är ute att förstöra för henne ? undra hur länge Elias pallar

          Så otroligt urvattnade av ordet ”hat” av dessa flunsor. Att kritiskt granska- speciellt en mycket suspekt verksamhet som kan (ekonomiskt) skada de lättlurade som går med är motsatsen till hat. Det är att vara typ ”vänlig men bestämd”, att man pekar med hela handen mot något dåligt för att varna andra, mindre bemedlade, att gå i den fällan. Att granska influencers är något mycket bra eftersom det inte görs i den utsträckning det borde. Att kalla det ”hat” är så patetiskt av dessa flunsor. Kan de aldrig erkänna att de gjort fel? Nej då är det tydligen enklare att skrika ”hat”…..

            Ja, det känns lite lättkränkt att tycka att minsta ifrågasättande är HAT. Däremot som jag sitter här med kaffet tog jag mig en funderare om det kanske är så att de också, samtidigt som ett sådant här offentligt ifrågasättande sätts på nätet, att många kanske skriver riktigt vidriga kommentarer till dem. Som exempel ”Din jävla **** som försöker lura oss din ****.” Ibland printscreenar ju de (med blurred named) och så får man lite insyn i vilka sjuka människor som finns. Undrar om sådana här inlägg kanske sporrar dessa personer och det är detta de menar med ”hat.”

            Är det dock det lättkränkta så känner jag att alla borde kunna motta konstruktiv kritik. Annars bör man fokusera på lite personlig utveckling och inse att man inte är the center of universe för andra. 🙂

              I detta fallet verkade det ju dock som att hon syftade till just granskare och inte enskilda som de facto spridit hat, sådant är såklart inte ok.

          Jag gör GLADELIGEN allt jag kan för att förstöra, för såna här företag är helt sinnessjuka. Sorgligt att se det knäppa mötet på Instagram också. ”Jag vill leva mitt drömliv blablablabla”.

            Tycker vi borde kommentera på hennes senaste bild som flera andra gjort och ifrågasätta.

              Hon har privat konto nu!

      Hon svarade på kritiken både igår och även idag. På sin instastory nämner hon inte Camilla vid namn men man fattar att det är hon som åsyftas.

      Jag fattar inte varför Annica ska ge sig in i detta när hon har en stor plattform redan där hon kan göra betalda samarbeten?

        Tror att det visar hur otroligt stora pengar det finns att tjäna i toppen av de här pyramiderna (dit Annica kan nå utan större ansträngning tack vare sin plattform).

          Fast ”gör” man det när man vet att det sker på bekostnad av fattiga, arbetslösa, studenter osv…? Jag menar, även som influencer kan du ju tjäna gott om pengar så varför ge sig in i pyramidspel?

            Du kan väl tjäna ännu mer. Någonting var det som drog henne till Nuskin. Antagligen bara girig eller dum eller mest troligt – båda!

          Det finns ju massa pengar i porr & kriminalitet med? Det betyder ju inte att man gör det?

            Nä men uppenbarligen ÄR det många som faktiskt ägnar sig åt det så att ”man” inte gör det köper jag inte. Någon gör det ju, annars hade inte kriminalitet, porr och pyramidföretag funnits… Tyvärr kan mycket köpas för pengar.

        Hon har väl gått på någon säljares snack och är helt hjärntvättad ? hon tror på vad hon själv säger

          Det tror jag också, hon har svalt betet. Nuskin = Knutby 2.0

      Ja, det var verkligen ett inte bara intressant utan även viktigt inlägg. Det är så viktigt att det finns en motvikt till alla dessa flunsor som vill kränga än det ena och än det andra- de måste bli granskade. Att de blir så upprörda som de i vissa fall blir visar ju bara ännu mer hur viktigt detta är. Pyramidspel och liknande är riktigt läskigt.

      Eftersom hon vill att man enbart läser om företaget på Nu skins egna hemsida:

      ”It’s been some time since we wrote our review of the Nu Skin opportunity, so we thought we’d come back and see if things have gotten any better for the Nu Skin Brand Affiliates.

      We wanted to know if the Affiliates are doing any better, or if this opportunity still loses money for most of them. To find out, we looked at a copy of the 2019 Nu Skin Sales Compensation Summary. Which is there version of what most MLMs call an Income Disclosure Statement.

      While reading through their description, we noticed that an average of 17.85% of Affiliates earned a commission every month. So they are also telling us that 82.15% of Nu Skin Affiliates earned no commission each month.

      //

      Looking at the average monthly compensation, we see that those who make it to the top 3 levels are earning quite well. The same can’t be said for everyone else in the system. Adding them up, we see that only the top 0.48% earn enough to replace a regular job. The remaining 99.52% of Nu Skin Affiliates earn less than minimum wage.

      Nu Skin has been unusually honest in their compensation summary, they tell us that the commissions are ‘before expenses’. This is very important because it shows us that these commissions are income, not profit. If we were to look at all the time and money spent running a ‘side hustle’, we’d expect to find that most Nu Skin Affiliates are losing money.”

        Hahaha ? på ett sätt är det helt sinnessjukt ”hela 17% av de som jobbar för oss har tjänat några som helst pengar.” Yay!

      Tror annica kommer gömma huvudet i sanden.

      Ja och nu vill hon begränsa dessa typer av forum ?
      Hur kan de tillåtas när det öppnar upp för människor att skriva vidriga saker.
      Eller vad hon nu skrev.
      Som om inte alla forum på nätet ger folk den möjligheten.

      Kära flunsor! Börja ta eget ansvar för era handlingar. Tugga i er kritik när den är befogad. Och tyvärr har offentligheten en baksida men de får man väl tyvärr igen acceptera om man gör det valet.

      Nej Annika det är inte synd om dig och det är inte vidrigt att bli granskad för sina samarbeten.

        Wow, att begränsa forum för folk att skriva sina åsikter i…det är ganska kontroversiellt. Undra om hon förstår det?

          Är du sarkastisk nu? Det görs på nästan alla forum

        Haha!
        Det var väl så himla skönt att kunna bryta mot regler lite som man ville utan att någon uppmärksammade det innan Bloggbevakning blev stor. Så nu måste det grinas för att man blir påkommen 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

      Minns att jag sett en intressant Netflix-dokumentär om pyramidspel, fast med oljor, tips om någon är sugen ? (un)well kanske

      Ja, hon är riktigt förbannad och tycker att alla får göra som de vill, visst men det är ju inte schysst att ” influera” folk till något som inte är en bra affär…

    TACK!
    För att du tog upp detta.
    Jag var väldigt nära att klicka hem Eucerins Anti-Pigment serie igår av denna anledning. Kände dock till slut att det måste vara för bra för att vara sant, så jag avstod. Glad för det idag när jag möttes av detta inlägg!

    Tack Camilla för att du tar dig tiden att granska ?

      Men alltså, det här är ju allvarligt på riktigt. Det är ju falsk marknadsföring så det bara visslar om det. Så urbota dumt och korkat att överhuvudtaget befatta sig med. Nu vet jag inte vem hon är, men snacka om att urvattna sitt eget varumärke och trovärdighet på en millisekund. Hon får göra exakt vilka behandlingar för detta som hon vill. Sedan finns det väl ingenting som hindrar henne från att göra x antal andra hudvårdssamarbeten också. Men blanda för i helvete inte ihop allt i en enda stor mix. Tydligare fel än så här är det ju svårt att göra. Förlåt, men en del influencers är rätt bra på att eliminera sig själva. Detta var väldigt bra att du tog upp Camilla.

        Jag håller helt med dig, men å andra sidan – är i princip inte all marknadsföring falsk? Tänker på alla tandkrämreklamer, fitnessreklamer. Det är ju såklart andra produkter än just bara den där som utgjort det där utseendet. Samma kanske med alla dessa kläder modeller visar upp om de bär t.ex. Spanx under för att dra in den där lilla minimala fettranden runt magen. Det är ju känt dessutom att matreklam till det största är gjord av plastmat och inte alls den där hamburgaren från snabbmatskedjan.
        Med all rätt tycker jag att man borde få kritik för det här, men att skrika falsk marknadsföring borde nog skrikas mer än på influencers tror jag.

          Det finns grader av synder kan jag tycka. En smal modell som bör Spanx, ptja – där ser man ju att personen redan är smal. Större problem om man visar t.ex. en ”före” och ”efter” bild, där modellen i den senare gått ner i vikt, gjort fettsugning eller dyl. Men håller med dig överlag, att det är mycket fusk och tricks generellt som inte borde tillåtas.

          Nej det här är direkt olagligt.

      Kontakta skincity i stället

        Fast skincity är väl också en (dyr) hype? Vad gäller vanlig fuktåtergivande, var det inte LIDLs (!!!!) som slog ut alla stormärken i ett blindtest för några år sedan.

          Gjorde skincitys eget hudtest och fick till mig att jag skulle köpa massor av produkter från dermalogica. Körde ett år med dessa (jättedyrt) och fick noll resultat…

          Och nyligen hade lidl även de bästa kaffefiltren (minst bly i råd o röns mätning). Billigt behöver verkligen inte vara dåligt, det gäller att göra sin research. Så bra att det finns folk som testar o granskar på riktigt, utan mer eller mindre dolda ”samarbeten”!

          Lidls antirynkkräm för 49 kr blev bäst i test, det stämmer! Jag har provat den och den är helt ok. Doftar riktigt gott!

      Jag har använt deras anti pigment spot corrector under sommaren och den funkade till 100%. Slapp hyperpigmentering på överläppen som jag fått varenda sommar annars de senaste åren och minskade ner det som dyker upp i pannan rejält. Vet fler som upplevt att deras produkter funkar mot just melasma, bland annat beautykontot @saturdayshelfie på insta. Så det behöver inte alls vara falsk marknadsföring, melasma kommer och går och varierar REJÄLT under årstider. Det är inget man kan ”bota”.

      Jag har haft super mkt problem med hyperpigmentering och jag måste säga att eucerin serie med dag och nattcreme har hjälpt mig enormt mkt. Jag skulle verkligen rekommendera dig att klicka hem o prova! Gjorde ett par behandlingsr på klinik först som tog bort det värsta, sen har jag bara kört deras dag o nattcreme (plus spf med rätt alkaliskt skydd på somrarna) sluppit melasman sen dess!

        Ja det är synd när produkter marknadsförs så här dåligt. Det FINNS ju produkter som fungerar mot hyperpigmentering (jag har inte testat Eucerin själv dock) och de fungerar olika på alla.

        Jag vill dock säga SOLSKYDD året om! Det är det bästa för att både hålla pigmentering borta och för att inte ”trigga” igång de man redan har.

      Jag lider massor av min pigmentering och skulle lätt kunna gå på sån här reklam. Håller med om att det är så viktigt att detta granskas!

      Är det någon som liksom jag har mörk hy och blivit av med mörka fläckar i ansiktet? Gick på behandling ett tag men sedan lade salongen ned, ser ingen skillnad alls sen innan jag började. Mår dålig över detta.

        Klairs vitamin c!

        Helt ärligt skulle jag börja med att testa eucerin före ett dyrt märke.

        Eucerin dag och nattcreme har verkligen hjälpt mig, neostratas serie är också super för mer riktad behandling för vissa områden. Men eucerin är prismässigt svårslagen för vad du får!

        BHA och Aha-syror (jag kör bara Paulas Choice). Har en otrolig hy efter att ha haft problemhy hela livet.

          Vilken serie kör du? Jag använder Paulas Choice Resist (har lite acne och stora porer och acneärr) och tycker den är bra, men jag kanske skulle prova nån annan av deras serier också?

      Nu kan jag inte uttala om just produkterna som är ämnad för pigmentering, utan använder en annan serie. Det är faktiskt den enda ansiktskrämen som jag alltid återvänder till just för att den fungerar, i alla fall för min del. Så Eucerin som märke behöver i sig inte vara dåligt.

    Så bra att du och denna blogg finns. Som granskar och avslöjar sånt här. Det behövs verkligen.
    Jag läser dagligen denna blogg, och den är bäst! Älskar blandningen av seriösa och mindre seriösa inlägg!

    Var det inte Sanne som pratat så mycket om hur hon accepterat sina pihmentfläckar och att de var vackra osv? ?

      Jo precis…men det var ju bs som allt annat.

      Exakt hahahha
      ”Vi kvinnor ska vara tacksamma och glada över hur vi ser ut, slippa alla ideal”
      När hon gör massor av grejer för att försköna sitt egna utseende.
      Vad hände med att vara nöjd som du är?
      BS

      Jo, jag minns också det ?

    Åh Sanne är så falsk. Hon lägger ut så mycket om hur man ska acceptera sig själv och inte jämföra sig och inte bry sig om hur man ser ut osv osv. Att hon faktiskt tycker om sina pigmentfläckar osv. Men samtidigt lägger hon upp sånt här. Och lägger upp såå mycket där hon står och posar snyggt med sin kropp för att visa upp den. Och när hon ligger i sängen och halva bröstet ”råkar” trilla ut.

      Eller när hon ska visa upp ett par byxor och drar upp tröjan till halsen för att visa hennes midja!!! ?

        Ja det är klassiskt. Står och visar upp träningsbyxor i spegeln och putar med rumpan och drar upp tröjan till hakan?

          Men det gör dom alla, unga , tom dom över 30

      Eller det faktum att hon la ut en bild för ett tag sen där hon skulle ”SLUTA MED FILTER FÖR ALLA ÄR VACKRA SOM DOM ÄR” och tre bilder senare fortsätter hon med exakt samma filter som innan. Vad länge d höll att embracea sin ofiltrerade sida 🙂

      Jag vill passa på att tipsa om den här kvinnan!

      https://instagram.com/danaemercer

    Ingen aning om vad som är sant i hennes fall, men jag har själv använt Eucerins anti pigment och fått jättefina resultat. Snabbt dessutom. Så det är inte omöjligt att de här hjälpt henne.

      Om det funkade borde Eucerin kunna ta mycket högre priser. Jag använt dom själv och dom gör ingen nytta alls.

        De har väl medvetet profilerat sig som lite ”medicinska” med humana priset. Många stormärken är fjantigt prissatta om du ser till innehållet.

        Tråkigt för dig. Klart att effekten kan vara individuell, men för mig gav det riktigt bra resultat. Kanske har du mer djupt sittande pigment (vet att de kan vara svårare att komma åt).

        Eucerin är väl ett märke som är förknippat med mer humana priser, vilket bör ligga till deras fördel. Jag ser de ofta rekommenderas som prisvärda alternativ i de hudvårdsgrupper jag är med i på Facebook (även om de grupperna nu tyvärr överfyllts med inte så kunniga människor som tror sig veta sånt de inte vet, saknar Annica som slutade som admin i en av dem. Hon var GRYM och hade koll på saker!)
        Jämför med tex The Ordinary, de håller låga priser, folk hyllar dem och de säljer som smör!

      Hjälper det mot fräknar och den sortens pigmentering också, tror du? Undrar om det är skillnad på pigment och pigment, liksom.

        Vet inte riktigt, men värt ett försök skulle jag säga. Jag hade ganska ordentlig pigmentering (melasma i stora fläckar) som det hjälpte riktigt bra på.

        Jag provade i sommras o fick betydligt färre fräknar. Jag började anv i april typ för mina fräknar börjar dyka upp då och jag såg tydligt att jag fick betydligt färre än vad jag brukar ha. Däremot tog burken slut innan sommaren var slut o jag köpte inte någon ny så jag fick fler fräknar efter ett tag men inte i närheten av vad jag brukar ha.

    Varför tar du bort kommentar om att IL visst använt OPI i många år iaf sedan 2011 vad man kunnat se och kanske ännu längre, kanske hela 13 år ?

      För att det räcker med alla de gånger du redan skrivit om det under det här inlägget.

        Så det var du själv som skrev ”men knappast 13 år va” och sen när det emotsägs så tar du bort den kommentaren, och sen blokkar så de som försvarar IL inte kan skriva mer. Känns det reko, transparent och okej?

          Va?

    Haha alltså huuur kan flunsorna vara ärliga med skönhetsingrepp mm och sen ha mage o göra samarbeten som de påstår gett dem så fina resultat när det är klart som korvspad att det är skönhetsingreppen som de fått resultat av, allt är ju liksom transparent så de måste själva ha väldigt dåligt minne alt tro att deras följare är helt dumma i huvudet.

      Förut funkade det. De byggde upp ett förtroende med läsarna och ingen granskade dem.. Glad för varje flunsa som står med byxorna ner (och då inte för att visa upp arslet).

    Om inte jag minns fel så gjorde hon behandlingen innan barn nummer 2 och fläckarna kom tillbaka i samband med graviditeten, men jag kan ha helt fel! Tänkte bara att det kan vara 2 olika behandlingar vid 2 olika tillfällen. Inte helt omöjligt ändå ☺️

    Jag har själv melasma och den ena bilden är tagen på sommaren då man har som värst med bruna fläckar och den andra i slutet av hösten. Melasman är mindre synlig på vintern för man inte är i solen. Hennes före efter bilder har med tiden mellan fotona att göra och inte av ngn eucirin produkt. Eucerin produkten kanske kan hjälpa lite men ytterst lite. Man måste gå till hudläkare för att få utskriven en special tillverkat kräm som innehåller kortison, tretinoin och hydrokinon som gör att man fjällar bort de översta lagret av huden och därmed blir melasman mindre synlig.

    För övrigt tycker jag Sanne alltid kommer undan med att inte reklammarkera vissa samarbeten tydligt. Ibland gör hon det korrekt men långt ifrån alltid.

      Man måste inte gå till hudläkare för att bli av med hyperpigmentering, det finns otc produkter som fungerar! Klart det kan ta lite längre tid, men nu finns det bra produkter med tex retinol och c-vitamin.

    Den fungerar inte. Det enda man skulle kunna göra hemma är att använda vitamin c serum, återfuktande kräm och mjukgörande kräm samt komplettera med solskyddsfaktor.

    Dock så syns knappt hennes pigmentering. Något som går att dölja lätt med typ concealer…

    OT: Tooken har live i detta nu. Beter sig som om hon är full. Men jag fattar att det är oförskämt att anta. Hon dricker ju inte alkohol, men alltså vad går människan på?!

      Vad är det för danser hon börjat med? Varför står hon och åmar sig?

        För att hon är fjorton mentalt?

    Av egen erfarenhet vet jag att en kombination av dessa behandlingar ger det ultimata resultatet. Laser är jättebra men pigmenteringen kommer tillbaka efter x antal månader men när man ”lockat upp de till ytan” kan man köra på med ansiktskräm som bleker och själv kör jag på med Dermaceutic yellow cream, denna kombo har fått mina pigmentförändringar att blekna betydligt och även någon fläck har försvunnit helt. Det tar tid och man får inte ge upp för det är ingen quickfix. MEN JO: det finns krämer som är väldigt effektiva, allt är inte samma kladd och klet!

      Precis och undvik solen och högt spf.

      Plus lite vitamin c-mask på det och du är golden =)

    Herreg*d….. Det är då ingen ände på falskheterna. Lyssna aldrig på ”råd” från en influencer!!!!!

    Har dom ingen skam i kroppen?!?

      Nej. Det har de inte.

    Ingetdera. Hon fick pigmenteringen under graviditeten (som så många) och den har försvunnit naturligt.

    Jag har använt Eucerin mot pigmenteringen och måste säga att den fungerar verkligen.

    Den första behandlingen gjorde hon ju efter sin första graviditet, under den andra kom de tillbaka och då har hon använt produkterna i inlägget. Lika obehagligt som ni tycker falsk marknadsföring är tycker jag det är när man försöker smutskasta en persons varumärke med osanna påståenden som man inte kollat upp tillräckligt..

      Hon sa också att hennes pigmenteringar försvann av sig självt efter hon fått sin dotter

    Vet inget om detta men använt eucerin mot en annan åkomma och det är en bra och jäkligt prisvärd produkt enligt mig.

    Sist var det nåt svammel på hennes (Sanne) om att alltid ha postivt mindset, att man alltid ska vara lycklig o glad eller liknande bla bla Och det låter ju såklart jättebra. Men känns på nåt sätt så oäkta när det kommer från en person som henne som typ har allt och får allt serverat.

      Alltså, enligt dig har Sanne allt. Hon har säkerligen inte allt för en annan. Likaså som du har allt för någon. Det är subjektivt och har ingenting med positivt mindset att göra. Dumt att påstå att det är ”lättare” för alla ser det ur sin egen synvinkel och inte en annans.

    Asså snälla rara alla fina människor; HUR kan ni gå på något som dessa influensers ens gör reklam för? Alla de säljer ALLT (och det hade vi med gjort om vi fick en chans) för en peng och gör väääääärldens reklam för detta. Det är ju deras jobb! De skiter i vad det är för produkt (det får säga va sjutton de vill om detta för det är sant.) Ser du nånsin tex ACO produkter (eller nån annan produkt) i deras badrum om de gör en housetour, som de gjort vääääärldens reklam för? Det är deras jobb som sagt.

    Please please ta aldrig råd från dessa, speciellt från influensers my Gad!! Gör en RIKTIGT research om ni vill testa något nytt och ta hjälp av kommentarer/recensioner av folk som verkligen använder produkter eller har testat något under längre period.

    Eucerin mot pigmentfläckar FUNKAR!!! Jag är extremt skeptiskt till allt vad som har med influensers att göra. Hela denna värld är för mig helt surrealistisk. MEN, själva produkten funkar. Jag fick hemska pigmentfläckar efter andra graviditeten och efter sommaren hade de blivit ännu större och mörkare (trots spf 100 i ansiktet, japp det finns så hög skyddsfaktor). Köpte tre av Eucerins produkter och efter att ha använt varje dag/2ggr per dag så har de blekts med cirka 90%…Så JA, dessa produkter funka och rekommenderas varmt av en helt vanlig småbarnsmamma utan miljoner av följare eller någon annan baktanke.

    Jobbat med en av dessa influensers som säger sig ”ÄLSKA” sin hyperpigmentering för det ger sån karaktär till ansiktet – men som i hemlighet kämpar på med massa salongsbehandlingar för att få bort dom …

      Kakan?

    Det klagas mycket på influencers & ändå blir det kaos varje gång någon skall släppa något/rekommendera en produkt, det är vi själva som borde se över vad vi köper & hur vi handlar. Det räcker inte med en anmälan ex till KO, de fortsätter ändå & klart de gör det de tjänar ju pengar på oss.
    Så ju fortare vi slutar hetsa med att köpa upp desto fortare lägger de ner.

      Det är ju såklart inte samma människor som klagar och som köper deras produkter?

    Hyperpigmentering är väl ändå något som måste behandlas någorlunda regelbundet på ett eller annat vis, annars kommer det tillbaka?

      Japp, man får behandla konstant under sommarhalvåret. Fläckarna kommer tillbaka i samma veva som solen visar sig.

    Hur falsk är sanne? För ca 2 månader sedan la hon upp en bild och sa att hennes pigmentfläckar försvunnit , pga hormoner och inte pga någon kräm ”för sådana har hon testat och det har inte funkat”

      Finns det egentligen någon flunsa som inte är falsk? Tror inte. Även såna som ska framställa sig som jordnära och äkta. De vill bara mjölka ur sina följare så mkt cash som möjligt när säljer ”sina” överprisade kläder, och nu senast e trenden som alla flunsor hakat på: ”designa” en smyckeskollektion. Att sväljer deras skit är fan ett mysterium.

    Vad är grejen med att Sannes dotter är med i alla hennes samarbeten o stories? Allt från kläder, smycken och krämer o annat totalt irrelevant att ha en bebis med. Fattar att hon är typ ”mammaledig” o hänger med dottern 24/7 men varför all denna exponering? Snart är hon fan i samma klass som Margaux o Paula när det gäller exponering av sina barn.

      Ja och hon lägger dessutom ut bilder på dom nakna, iallafall Frans eftersom att han tydligen går runt naken hemma hela tiden. Hon brukar hålla för handen typ så att man inte ser könet men hon har lagt upp bilder där man kan se hans rumpa osv. Hennes barn mår säkert bra och är nöjda med livet osv men jag tycker att hon är vidrig mot sina barn när hon inte ger dom något som helst privatliv.

    Kan vi prata mer om detta eviga putande med läpparna? Varför? Jag antar att det ska vara sexigt, men det ser ju bara komiskt ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.