Margaux Dietz släpper doftgarderob

Jag känner mig splittrad.
Jag älskar ju doften av X by Margauxs existerande produkter och är extremt nyfiken på de här andra dofterna, men…
Jag hatar ordet ”doftgarderob” med en sådan passion att jag inte riktigt kan med att betala 595 kr för dem och då eventuellt bidra till att uttrycket sprider sig mer.

Doftgarderob.
Det låter ungefär lika pruttpretantiöst som att kalla sina tjejkompisar för väninnor.
I. Just. Can’t. Do. It.

158 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Läste lite för snabbt först och trodde det handlade om doftgranar, kändes lite otippat 🙈😂

  Svara

   Ironin dock att någon som livnär sig på att skriva ”hatar” ord…
   Dags för karriärbyte?

   Svara

    Så om man är musiker får man inte ha preferenser när det gäller musik eller instrument? Inte ”hata” trumpet eller techno?
    Byt karriär om du inte älskar ALL musik!

    Jag är designer, får jag lov att ogilla vissa färger, material, kombinationer? Eller ska jag byta karriär så fort jag känner nåt i stil med ”limegrönt är verkligen inte en färg jag tycker om”?

    Svara

  DET hade varit något oväntat.
  Hennes följare är väl i EPA-åldern ändå.

  Svara

  Hon ser inte ut som på bilden ovan.

  Svara

   Haha nej jäklar vad sminkad och retuchad.

   Svara

    Låter som det doftar gott men trist att hon inte ser ut som sig själv… Och framförallt, vad har människan på sig?

    Svara

   Tänk vad smink kan göra. Kan få någon att gå från en svag 5a till en stark 8a.

   Svara

  Svar på 0905 som hamnade fel

  Svara

   Haha hur går det för dig?

   Svara

    🙈

    Svara

  Undrade just vem som gjort henne naglar, not! De syns ju inte ens. Struntar i hennes parfym. Vem är hon ens? Alltså jag har sett henne på bild och sett hennes namn men har aldrig fattad vad hon är känd för???

  Svara

   Hon publicerade sin förlossning på Youtube och började sen tjäna pengar på ungen (han fick bland annat vara med i en kreditkortsreklam). Typ det.

   Svara

    Allra först började det väl med att hon var vän med forni dasha osv?

    Svara

    Vad pysslade hon med innan den där förlossningsvideon?!

    Svara

     Såg att hon verkar börja med Youtube när hon blev gravid… så då verkar ju allt verkligen handla om mamma/barn

     Svara

     Har för mig att hon var någon ansvarig på Devote?

     Svara

   Hon är väl främst känd för att hon är en stor youtuber numera. Fast tror hon var offentlig innan dess också, hade dock ingen koll på henne innan youtube så vet inte vad hon gjorde då.

   Svara

   Stortånageln syns ju faktiskt. Klart det behövts en person att fixa det!

   Svara

    Undrar mer vem som torkat henne i rumpan, varför kreddas inte hen?

    Svara

   Jag skulle säga att hon är Sveriges mäktigaste influencer.

   Svara

    Haha va? Hon är ju inte känd för nåt annat än sin förlossning och arnold?

    Svara

     Möjligt, men jag vidhåller ändå min ståndpunkt.

     Svara

      Bianca Ingrosso slår alla med hästlängder.

      Svara

      10.44//

      Glöm det marqaux du är ingenting lite luft som pyr bort horisonten för tillfällen
      Luktar så falskhet kom till dig
      Hoppa in i kassan på Ica där passar du bäst

      Svara

      Hahaha vad baserar du det på? Hon är medel, spelar inte i samma liga öht som t ex Therese, Bianca, JLC etc…

      Svara

    Nja, Bianca slår det va?

    Svara

     Om Bianca är mallen för mäktig, så vill jag aldrig i livet bli mäktig! Ärligt.

     Svara

    Hahahahahahahahahaha really?!

    Skulle säga att iaf Bianca är mycket mäktigare än Margaux. Utan Arnold skulle inte Margaux vara mycket…

    Svara

    Tycker du hon är mäktigare än Bianca?

    Svara

    Beror väl på vad man menar med mäktig. Hon kanske har många följare men är hennes följare är knappast en inflytelserik grupp. Tror fortfarande personer som typ systrarna Fahrman och Ebba von Sydow (Kommer inte på fler just nu) är svåra att komma ikapp vad gäller ”makt”, om man ser till inflytande, nätverk i näringslivet och tillgång till kapitalt. Av de yngre skulle jag som många andra säga Bianca, av samma anledning.

    Svara

    Glöm inte bort Sveriges mäktigaste Isabella löwengrip!

    Svara

   Om du kollar bild nr 2 är det ju en närbild på händerna när nail arten syns tydligt. Är inget fan av designen dock…

   Svara

    Tycker Frida Selkirk är så överreklamerad. Ordinärt lackade naglar med en naken halvmåne för 800 spänn. förlängning för 1500. Så fantastiskt mycket duktigare än alla andra skickliga nagelterapeuter är hon definitivt inte.

    Svara

     Kollade in hennes instagram, och jag ska påpeka att jag inte är nån nagelexpert men jag gör mina naglar på en rätt bra salong i Göteborg så får se mycket av vad deras terapeuter åstadkommer. Alltså – jag är ju inte imponerad. De ser typ halvfärdiga ut, inte designen men utförandet.

     Svara

      Håller med

      Svara

      Exakt det jag menar! Jag är inte heller expert, men går till en jätteduktig tjej som också utbildar, både nya terapeuter och fortbildningskurser. Hennes jobb är i mina ögon bättre och ca 50% billigare.

      Svara

     Gick in och kikade på hennes instagram och det ser riktigt dåligt ut? Ojämna kanter, kladd på fingrarna/nagelbanden. Hade jag gått till henne och fått ett sånt slarvigt resultat hade jag krävt att få det gratis och sen aldrig gått tillbaka…

     Svara

   09.11//

   Vad marqaux är känd för:
   Har samarbete med vem som helst( pengklirr)
   Hon är så tappad att det gör ont 🤣🤣
   På riktigt tror sig kunna sälja gamla Löwengrips kladdkaka hutlösa priser

   Om någon köper knappast, varor finns redaypå rea

   Svara

  Fick hem hennes parfym med glossybox, är det bara jag som associerar den lite som en tant-doft?

  Svara

   Ja! Blev superbesviken.

   Svara

    Ja, tyckte inte den luktade så magiskt som hon utlovat…

    Svara

   Omg jag med!! Blommigt och tantigt

   Svara

   Samma här! Tycker den luktar lite som en billig hudkräm, absolut inget speciellt :/

   Svara

  Och MAGISKT, allt är MAGISKT! Allt nuförtiden är magiskt. Magisk vas, magiskt doftljus, magiska kuddfodral, magiskt filt öhhhh *kräkreflex* Är inte det falsk marknadsföring om något?

  Svara

   På vilket sätt är boxen magisk? Berätta gärna mer, låter ju helt oteroligt!

   Svara

   Magiskt och krispigt.

   Svara

   Och ”bästa”. Särskilt bland 40+

   Följer en på Instagram som ofta lägger ut t.ex ”bästa middagen med bästa X”.

   Svara

    Haha ja, usch. Min mamma är sådan där lagom 50+ tant, hon är positiv i grunden och njuter av livet, på ett lagom sätt. Fler borde vara som min mamma.

    Svara

     Haha ja men jag har inget emot att man är positiv, det är jag också. Men jag tycker inte om uttrycket. Jag har säkert gjort mig skyldig till att använda mig av ordet bästa också, men allt behöver inte vara bästa för det, som för 40+😂

     Svara

      Haha asså jag menar det på riktigt, mamma är sådär lagomglad och lagommysig när hon lägger ut någonting, typ ”idag överraskade [min man] med blommor, gav mig ett glas vin och parkerade mig i soffan medans han lagade maten, tur att han kan någonting och inte bara fuska i poker” istället för ”appreciaton” med tre emojis och ett perfekt vardagsrum i en perfekt bild 😊

      Svara

       Jamen TACK. Fast jag har vänner också som håller på sådär i gruppchatt ”sååååå fint gumman 😍😍😍” ”bästa ju 🤩😍”. Överdriver kanske något men HATAR att typ vilja spy på all överdriven emojikärlek hela tiden. Känner mig typ utanför för att jag INTE vill hålla på och tycka allt är fantastiskt och girlpower hela tiden. Vill gå tillbaka till LAGOM som det var förr!!! 😫 som din mamma – perfekt, lagom, normaaalt

       Svara

   Håller med!!!!
   Avskyr ordet magisk efter att alla trasat sönder det stackars ordet.
   Värst är väl ändå ”ha en magisk helg!”!!!
   Får man kräkas?! Va faaan ska hända för att man ska få en MAGISK helg??
   Ska man dras iväg i en flygande matta då eller?

   Svara

    Speciellt nu, när man inte får göra något. Ska definitivt ha en magisk kväll hemma i soffan. Som alla andra magiska soffkvällar, de senaste nio månaderna.

    Svara

     Exakt. Med min magiska sambo som jag nu är så otroligt less på pga isoleringen!!!!!

     Svara

      Jag skilde mig -2019. Hade det inte blivit då hade det blivit i år, hade aldrig kunnat vara 24/7 med honom!!

      Svara

   Håller med så mycket! Detsamma gäller ljuvligt, ryser i hela mig när någon använder det ordet. Undrar om influencers sitter på synonymer .se och kollar vilka ord de kan förstöra för oss vanliga

   Svara

    Håller med till 100%. Blir nästan besviken när vissa konton som jag verkligen gillar börjar använda det ordet. Typ som Zeinaskitchen, älskar henne men varje gång hon använder ordet ljuvligt går något sönder inombords. Tack Blondinbella.

    Svara

     Är ”går sönder inombords” det nya ”spyr i munnen”?

     Svara

    Jag tycker livspussel är ett sånt ord 😅

    Svara

  Att kalla sina tjejkompisar för väninnor tycker inte jag är pretentiöst. Det heter ju så, bara. Vet inte, i min värld är det ett helt vanligt, vardagligt ord. Kanske är det dialektalt? Jag minns på gymnasiet, för cirka 15 år sedan, att mina vänner tyckte att det var otroligt roligt att jag sa ”stiga av bussen/stiga upp”. Stiga var ett gammalt och formellt ord, enligt dem.

  Oklar kommentar från min sida, inser jag nu.

  Svara

   Tyckte du och dina vänner det, eller du och dina väninnor?😁

   Väninna låter dels som ett förnamn, men också som något mina föräldrars föräldrar skulle säga.

   Svara

    Eftersom vännerna var av olika kön kallar jag dem vänner.
    Jag kanske låter som dina föräldrar då, för mig är väninna inte ett konstigt ord, som sagt.
    Något jag däremot tycker är konstigt är att bli kallad ”tjej”. Jag är inte en tjej, jag är en kvinna. När kvinnor kallar andra kvinnor, ofta i 50årsåldern, för tjejer. Tjejmiddag. Tjejkväll.
    Ni.är.inte.tjejer.

    Språkkultur och språklig preferens är spännande.

    Svara

     Säger också stiga av bussen. Har inte ens reflekterat över att det är föråldrat. Min pappa var en äldre civilingenjör och det var viktigt för honom att tala korrekt och med stort ordförråd.
     Vänninor hade jag inte heller regerat på… säger det inte själv men hade inte reagerat om någon kallat sina vänner vänninor. Tänker att mycket har att göra med sin bakgrund.

     Svara

      Min mamma är dansk och har ett ganska dåligt ordförråd på svenska och min pappa är småländsk bonnason som inte gått gymnasiet. Så våra socioekonomiska/sociokulturella bakgrunder är inte så lika. Språk och språkbruk är så himla intressant, haha. Varifrån får man sina ”vardagsord” och hur påverkar det livet? Känner att jag måste googla fram en avhandling eller nåt 😛

      Svara

      Stiga av bussen säger jag med. 🙂 Jag använder endel uttryck som mina vänner anser låter lite gammaldags.
      Det beror mycket på att min egen mamma använder mycket uttryck som inte är så vanligt bland yngre och jag och mina syskon har tagit efter hennes ordförråd till stor del.

      Sedan har jag ett rätt stort språkintresse också. Däremot säger jag antingen kompisar eller vänner- men sällan tjejkompisar eller väninnor.

      Svara

     Haha ja det är intressant.
     Själv stör jag mig på när 20åriga tjejer kallar sig själva för kvinnor. Kvinna låter så fruktansvärt gammalt, hatar när folk kallar mig kvinna och jag är 28.

     Håller väl delvis med om att det låter konstigt att 50+ har tjejmiddag, men det låter konstigt med kvinnomiddag så jag förstår dem😂

     Även om man såklart kan kalla det enbart middag, men tjejmiddag låter inte lika stelt och uppstyrt.

     Svara

      Jag tycker nog inte att middag låter stelt och uppstyrt heller. Middag äter jag ju varje dag. Nu för tiden är det verkligen motsatsen till uppstyrt, då pandemimiddag ofta inmundigas i soffan, iklädd pyjamas 😛

      Svara

       Jo men middag med väninnor vs tjejmiddag så tycker jag att det låter mer chill med tjejmiddag.

       Svara

       Middag är ju ett helt vanligt ord? Vad säger de som ”klagar” på att det är stelt? Kvällsmål?! Samma sak med att kliva av bussen, helt normalt ord.

       Svara

        Aftonvard – är det mindre stelt?

        Svara

      Jag är 29 och ser mig definitivt som en kvinna, tjej funkar också. Men eftersom kvinnor har en tendens att infantiliseras av samhället så tycker jag att ”kvinna” är viktigt att äga.

      Svara

     Observation från fotbollsplan:

     När småkillar spelar kallar de varandra för ”gubbar” – ”Kom igen nu, gubbar!”

     När gubbar spelar kallar de varandra för ”grabbar” eller ”killar” – ”Ok killar, nu kör vi!”

     Svara

      Stämmer.

      Observation från fotbollsplan 2:
      När jag spelade (tjej) sa vi…”kom igen nu gubbar” 😂🤦‍♀️ don’t ask me why.

      Svara

      Intressant! Det är nästan som de ser sig själva ovanifrån, som att de spelar typ ett tv-spel…

      Svara

   Håller med dig 100%. Funderar på om stiga är dialektalt? Jag är från Västerbotten. Har alltid sagt ”stiga upp ur sängen” etc.

   Svara

    Beror nog på om man ligger direkt på golvet eller har en riktig säng.
    Kanske ligger man på endast madrasser i Västerbotten?
    Då blir det till att stiga upp.

    Svara

     Men vad säger ni andra? Vad gör man om man inte stiger upp/stiger av?

     Svara

      Jag går upp och går av bussen.

      Svara

      Kliver eller går?

      Svara

      Hoppar, kryper, hasar

      Svara

       ”Det här är min hållplats, här ska jag hasa av!”

       Svara

        The Swedish shuffle 🙂

        Svara

        Det förklarar varför kollektivtrafiken inte alltid är i tid!

        Svara

    Från Norrbotten och säger också stiga upp.

    Svara

    Är smålänning och både stiger upp och stiger av.

    Svara

     Smålänning här med

     Svara

   Detta är väldigt intressant. Jag säger också ”stiga up/stiga av bussen” och kan inte komma på vilket ord man skulle kunna använda annars 😂

   Svara

    Kliva/gå kanske

    Svara

    Stiga på/ stiga av

    Svara

   Tror det är dialektalt. Växte upp i en stad där man absolut inte sa väninnor. Liksom, min farmor hade väninnor. Om man sa väninna i min ålder så var man snobbig eller lillgammal. Flyttade sen till en plats där man säger vänner och väninnor, beroende på kön. Känns numera konstigt att kalla väninnor för vänner.

   Svara

   Å jag säger också väninnor, känner mig alltid som 70+ då och gillar det

   Svara

  Lisa Magnusson: I framtiden kommer alla att vara ökända i 15 minuter
  ”Influeraren Margaux Dietz är väl för den breda allmänheten mest känd som hon som fick skjuts hem av Ebba Buschs Säpovakter efter en festnatt på stan, mitt under brinnande pandemi.
  Men hon är inte bara en partytjej, hon är mamma också. Och nu har hon skrivit en barnbok. ”Arnold reser till Sydafrika” handlar just om en liten pojke som reser till Sydafrika. Där hälsar han på sin mormor och tittar på djur. Sedan åker han hem till Sverige igen. Man skulle kunna tro att något så helylle inte borde kunna göra någon större skandal. Men då har man glömt vilken tid vi lever i: Välkommen till moralpolisens era!”
  https://www.dn.se/ledare/lisa-magnusson-i-framtiden-kommer-alla-att-vara-okanda-i-15-minuter/?

  Svara

   Tack, vi såg din kommentar under förra inlägget 😊

   Svara

    Inte jag. Dessutom hör den väl hemma i detta inlägg som kom efteråt?

    Svara

   Svara

  Men vad är bas, topp och hjärtnoter i alla de här? Varför skulle någon betala 600kr för parfymerna? Går de att dofta på i förväg?

  Varför inte jämföra med existerande parfymer, typ: den här är lik Versace Bright Crystal. Den här är en B-variant av Chanel Noir, Chanel no 5 eller liknande. Den här doftar som Musk by Alyssa Ashley.

  Jag är trött på Margaux, jag är trött på influencers och deras hittepå. Insåg dock precis att jag köpte Britney Spears, Cristina Aguilera och liknande parfymer när jag var 12-13… De gick dock att dofta på i förväg…

  Svara

   Ja, eller hur. Hur många olika parfymer (som ser ut exakt som Byredo, typ) läppennor (copy paste Huda, Kylie eller Fenty), smycken (xxx by Safira för den 37e gången) och grå collegetröjor (liiite sexigt oversize eller magtopsmodell) behöver Sverige (alternativt Norden, tror inte svenska influencers säljer internationellt men vad vet jag)?

   Min tolkning: Sedan verkar ju inget funka i det långa loppet… De släpper en produkt för att sedan göra något helt annat. Varför?

   Svara

  Doftgarderob i all ära men kan vi prata om vad hon har på sig på bilden? Vad är det ens? En omsydd jutesäck med inbyggd paddel?

  Svara

   En omsydd kjol med midjehålet på sidan var min första tanke🤔

   Svara

   Och varför sitter hon lille havfrue-style och pratar i en osynlig telefon?

   Svara

    Men ja, så otroligt kass bild på mga sätt?? Kom osökt att tänka på hur Tyra Banks och co skulle ha sågat den i Top model (inte för att nu Margaux nödvändigtvis vill jämställas med en aspirerande toppmodell men ändå).

    Svara

     JA! Hon gör ju en omvänd smize!
     Småler med munnen men helt död i ögonen.

     Svara

  När jag läste doftgarderob var min första tanke att hon släpper kläder som doftar. Smart, tänkte jag. Då slipper man ju köra på parfym på morgonen, för det sitter redan i kläderna.

  Karantänen tar kål på hjärnceller.

  Svara

   Och jag trodde att det var doftgranar eller liknande som man kan lägga i sin garderob för att det ska lukta gott 🤷‍♀️

   Svara

    Första gången jag såg ordet doftgarderob var när Bella pushade för Sniph.
    Då tjatade hon om hur stor och varierad doftgarderob hon hade och hur bra det var att få prover från Sniph på olika nya och gamla dofter. Fånigt ord.
    Men man ska faktiskt vara restriktiv med dofter om man rör sig ute bland människor.
    Jag är t ex väldigt noga med att aldrig ta på parfym om jag går till tandläkaren eller vårdcentralen.
    Även på jobbet bör man tänka sig för. Många är allergiska och den doft man själv tror är SÅ god kanske inte
    omgivningen uppskattar.

    Svara

     Lite parfym kan man ju få ta på sig om man vill men ibland hamnar man bredvid någon på bussen eller går bakom någon som har så mycket parfym att man känner smaken av den. Hur orkar man själv gå i ett sånt tungt doftmoln hela dan utan att få migrän?

     Svara

      Inte säkert man själv förnimmer det som omgivningen upplever när det gäller dofter.

      Svara

      Men precis! Ta bara ett sprut på halsen och ett sprut på handleden, ta inte mer än så. Duscha istället för att ta fem sprut parfym.

      Svara

      Jag har dåligt luktsinne (kass näsa sen barnsben) och har förstått att jag många gånger inte känner dofter som andra upplever klart och tydligt. Och de dofter jag känner tydligt kan andra uppleva som besvärande starka. Sen är det svårare att känna dofter som sitter på en själv upplever jag?

      Svara

     Håller med om tandläkare, vårdcentral och liknande. Tycker dock att på jobbet får en allergiker informeea, det kan ske anonymt med en lapp/skylt om det är jobbigt att berätta 😊 tänker att allergiker har ansvar över sitt eget, men att när information har distribuerats är det även omgivningens ansvar. Och ja, jag har luftburen matallergi.

     Svara

      Håller med! Jag är frekvent besökare på VC och sjukhus pga en kronisk sjukdom och då avstår jag alltid parfym, av respekt för reglerna helt enkelt. Men det är inte heller rimligt att begära att andra inte ska bära parfym (i den mängd man vill även om det osar om en) i offentliga rum för att vissa är allergiska, särskilt om den som är allergisk inte informerar. Jag har tex pluggat med en tjej med svår jordnötsallergi och hon sa alltid till lärarna inför föreläsningar så att lärarna i sin tur kunde informera alla. Funkade hur fint som helst, alla visade stor respekt för detta.

      Svara

    Ändå rimligt antagande kan jag tycka! 😂 Hade nog varit mer intresserad om det hade varit en sån produkt också! Dags att börja skissa på affärsplanen!

    Svara

     Rituals har doftpåsar för garderoben 😉

     Svara

      Fan! Trodde vi hade något stort på gång!

      Back to the drawing board…

      Svara

       Det är väl i och för sig kanske en av de äldsta doftidéerna då folk länge haft lavendel, sandelträ etc bland kläderna för att motverka skadeinsekter…

       Svara

  Har hon gjort om en blus till en klänning. Tycker detta är spännande. Köper man alltså alla tre i set. Står inget om storleken?

  Svara

  Haha vad mycket fokus på parfymen på den bilden. 😂😂

  Svara

  Väninnorna har dammiddagar som alibi för att pimpla rötjut.

  Tjejkompisarna träffas och dricker vin.

  Väninnorna powerwalkar i sina glammiga tajts.

  Tjejkompisarna går en promenad i sina oömma kläder.

  Lite så tänker jag 🙂

  Svara

   Väninnor trippar fram i klackar och tar inga promenader om det inte är med en barnvagn.
   Tjejkompisar däremot, de har tights och går fort😉

   Svara

   Vad gör alla gummor då?

   Svara

    Gummorna?
    De sitter och youtubar och och bara förundras över hur maaaagiskt allt är

    Svara

     HAHAHA!!

     Svara

    Fråga Erica Lindberg, hon kallar alla för ”gumman”.

    Svara

  Är nyfiken på vem margaux dejtar, hon hade en q&a video där hon berättade att hon dejtar någon som hon sa ”ni vet vem det är”

  Svara

   Jacob igen. Gissar jag.

   Svara

    Hon sa väl att det inte var han.

    Svara

   Max.

   Svara

    Han har väl tjej?

    Svara

   Men i hennes och Theos podd pratar de ju om någon. Det låter som om det är en äldre person?

   Svara

  Någon som vet om sniph är bra?

  Svara

   Det är trevligt men fick inga favoriter

   Svara

  Kommer aldrig fatta varför man känner sig manad att säga tjej/killkompis? Kompis eller vän räcker gott.

  Svara

  Jag är så TRÖTT på Margaux. Tyckte att hon var härligt genuin ibörjan. Nu är hon lika ofräsh som Tungården och Forni (Forni måste förövrigt vara Sveriges gäspigaste influencer?).

  Svara

   Forni har väl alltid varit halvsovande?

   Svara

  Mer parfym i samhället ser jag inte som något positivt.

  Svara

  Visste ni, att om man träffar lite för nära sanningen när man kritiserar Camilla, till exempel att hon medvetet skriver vissa inlägg som genererar massa kommentarer och tjafs, rasism och annat otyg, då blir man blockad från Bloggbevakning. Inga förolämpning, hårda ord, personliga påhopp eller dylikt behövs. Bara lite för vass kritik så hamnar man på ”svarta listan”. Tur att man kan posta från andra IP adresser.

  Svara

   Nä, du har uttryckt dig lite opassande till andra i kommentarsfältet, därför sitter du i modd.
   Hade du suttit på svarta listan så hade kommentarerna inte ens väntat på godkännande. Men tack för att du identifierar dig så enkelt. 😉

   Svara

    Enkelt för dig att säga att jag uttryckt mig illa när du inte behöver bevisa det. Jag vet vad jag skrivit och inte skrivit. Men du Camilla, har blivit exakt det du en gång startade den här bloggen för att motarbeta.

    Svara

     Du har bland annat kallat folk könsord, så om du vill så kan jag publicera din kommentar här om du glömt bort det?

     Svara

      Ja gärna! Med tid och datumstämpel tack och länk till inlägget.

      Svara

       Monas Universum om att stötta mindre företag
       Visa inlägg
       2020-11-26 kl. 10:37

       Svara

        Det är svårt att bemöta om du inte ens skriver ut kommentaren. Om du på allvar menar att jag skrivit könsord till någon tror jag att du tagit fel på IP nummer.

        Inlägget du hänvisar till är fem dagar gammalt och du blockar mig först nu?

        Den enda kommentar jag skrev i det i lägger var den här:
        2020-11-26 09:33

        Jag bokade en klipptid inför jul redan i september (eftersom de alltid har långa väntetider) och jag är osäker på hur jag ska göra. Men det lutar nog åt att jag går dit men har mask på mig och hoppas de har mask också. Kanske ska ringa och kolla om de använder masker. Det är några veckor kvar och om det blir värre kanske de stänger ner till och med.

        Svara

         Hej, det är från samma Ip-nummer.
         Delar du det med någon?

         Jag kan släppa på din modd om du vill? Det är ju trots allt snart jul och allt. 🙂

         Svara

          Nej, gör inte det. Jag tror inte att jag har någon vidare lust att bidra till din verksamhet längre.

          Svara

           Oj buhuu

   Jag har kritiserat Camilla massor av gånger och aldrig blivit blockad. Uttryck din kritik hyfsat sakligt så slipper du nog hålla koll på IP-adresserna.

   Svara

    Det är de som hänger på TRH blogg som anser sig bli blockade 🙄😊

    Svara

     Är det verkligen någon som läser den? På riktigt?

     Svara

  Ingen intelligent människa över 14 år är väl ändå så dum att hen handlar parfym från en kändis? Lika dyra som kvalitetsparfymer från etablerade högkvalitativa märken från Paris.

  Svara

  Barn har tjejkompisar, vuxna har väninnor. Det är möjligen pretentiöst när en 14-åring säger det. Är man 30 och har ”tjejkompisar” är man pinsam. Väx upp.

  Svara

  Har ikke det firmaet i Norge så vidt jeg vet, og kunnskapen om det svenske språket er begrenset, men hver gang jeg ser sniph så tenker jeg bare på ”snippan”.. og har ikke så veldig lyst på parfyme som ”dufter” som det..

  Svara

  Det enda jag ser på bilden är hur retuscherad hon är i ansiktet. Hon ser ju inte ut så

  Svara

  Ordet ”extremt” är extremt överanvänt. Det är INTE en synonym till ”mycket”.

  Skärpning!

  Svara

  @bloggbevakning aka Camilla- hon skriver även att dofter förför alla i hennes närhet 🤢

  Svara

  Kan inte dom sluta retuschera bort hennes ganska grava nasobialveck och rynkor??
  Ser inte ens ut som hon på dessa jäkla bilder.

  Svara

  Företaget som designat hennes klädsel på denna bild har kommenterat detta under bilden ”Hej! Tyvärr har vi inte blivit tillfrågade eller ok:at att ha med vår skjortklänning i denna kampanj, vänligen ta bort bilderna där våra plagg förekommer. Tack!”

  Kan det påstå att man inte får ha en klänning i en kampanj om man köpt klänningen? Någon som vet?

  Svara

   På bilden ovan? Ser inte kommenteraren

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.