Julia Frändfors om julkalenderns vuxna tittare

Julia Frändfors tycker vuxna människor utan barn, som som kollar på julkalendern är beyond creepy, och jag måste ändå hålla med henne yttepyttelite.
Varför vill man som barnfri/barnlös vuxen, titta på ett barnprogram som är upphackat i 24 delar och som går JÄVLIGT tidigt på morgonen?
Så vida man inte har som hobby att titta på barnprogram under resten av året så måste jag medge att det är en smula märkligt.
Fast å andra sidan tittar väl även barnlösa/barnfria vuxna även på julaftons Kalle och hans vänner?
Nu är ju det visserligen en tradition från när man var liten, fast det är ju å andra sidan även julkalendern. Egentligen är det ju märkligare att titta på samma tecknade program år efter år på julafton, än att titta på julkalendern.
Där byts ju i alla fall innehållet ut mot ett nytt varje år.
Vad fan tycker jag egentligen?

Gud, vad mycket tankar det här väckte i mitt arma sinne. 🙂
Vad tycker ni om saken?
Ni brukar ju ha bra saker att säga.

284 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jobbar Julia för perfect media ? El var det ngt drama där ?

  Svara

   Dom har podden där. Hon jobbade där man med fick sparken pga Corona tror jag dom sa i våras, men verkar ev. bero på annat.

   Svara

   Drama. Hon jobbade där men blev varslad.

   Svara

   Analytics?

   Svara

   Det finns ingen som helst humor I detta, det är bara vidrigt.

   Svara

    Vem har sagt att Hans Scheike hade humor? Däremot var han väl en tomte (även på jul?)

    Svara

     Bodde granne med Scheike, hans blick gav mig kalla kårar🥶

     Svara

   Hon blev väl varslad pga corona och inget annat? Lär ju inte vara något drama eftersom de har kvar podden där och hon verkar åtminstone fortfarande gilla Alex. Klart man blir lite sur på ens chefer, även om man blir uppsagd pga en ”rimlig” orsak.

   Svara

    Hon var ju den enda som blev uppsagd..

    Svara

    Haha snälla Hannah och Amanda är de vidrigaste människorna i svensk media, det är 100 % de som slängt Julia under bussen

    Svara

     Frågan är bara varför i så fall

     Svara

  jag brukar kolla några avsnitt för nostalgikänslan skull och på svtplay, så behöver absolut inte gå upp tidigt 😛 årets verkar dock inte så bra.

  Svara

   Jag me 🙂

   Svara

    För information Camilla så kan man titta på kalendern på kvällen också.
    Hur kan det vara obehagligt att titta på Julkalendern?

    Svara

     Tittar inte på julkalendern sen jag var liten, men har absolut inget emot den 🙂 tycker det låter såå mysigt och väcker en massa minnen som barn. Varför skulle det vara creepy? Det är väl mer en tradition?

     Svara

     Det är noll obehagligt, min kompis
     är dessutom med i årets (det finns vuxna med också) så klart man kollar! Tror det säger mer om de som tycker det är obehagligt. Det är ju alltid de politiker som hatar homosexuella mest som hittas på nån gayklubb med ett äpple i munnen liksom.

     Svara

      Tycker det känns obehagligt att dra paralleller mellan människor som fritzel och någon som väljer att kolla på ett avsnitt på 15 minuter för att räkna ner till julafton.

      Svara

  Mmhh skulle nog säga att det är lite skumt att gå upp tidigt på morgonen och kolla barnprogram.

  Svara

   Alltså 7:15 är väl dem flesta med vanliga jobb vakna?!

   Svara

    Nej, jag har ett vanligt jobb och är verkligen inte vaken 0715. Särskilt inte när jag jobbar hemifrån.

    Tycker det är lika märkligt med vuxna som kollar på Disneyfilmer men jag gillade inte ens som barn så här kanske jag är den udda.

    Svara

     Älskar Dinsey, Pixar och annat. 30år, inga barn. 🤷🏼‍♀️ Är ju super mysigt. Dumma mej är fan roligaste jag sett sista åren.

     Svara

      Är Dumma mig minonerna? De verkar rätt festliga? Är de inte elaka små saker? Då passar det mig. Kanske ska ge det ett försök ändå.

      Kom på att jag älskade den norska julkalender som gick på kanal 5 för tusen är sedan. Tror den hette ”Tomtar på loftet”. Minns att den var märklig och rolig.

      Svara

       Nissene på låven!!!! Bästa som någonsin gjorts tror jag! 😂😂😂

       Svara

        Visst var det underbar! Måste kolla upp om det går att se någonstans. Minns att jag och min dåvarande sambo kollade varje dag och dog av skratt för att det var så märkligt och roligt!

        Svara

       Tomtar på loftet var ju riktigt märklig och knasig men jag fick många goa skratt

       Svara

       Se också uppföljaren:
       Nissene over skog og hei

       Svara

       Åh, jag bodde i Norge för många år sedan och tittade på Nissene… Det tog svinlång tid innan jag fattade att det var en parodi:) Bästa julprogrammet!

       Svara

      Jag kollar inte ”nya” julkalendrar, dvs har inte sett sen Jag var barn men däremot kollade jag om mysteriet på Greveholm slott på SVT arkivet online 😭😍 hade inte sett sen jag var barn och åh vilken nostalgi 🤣 verkligen bästa julkalendern.

      Svara

     07.15 har jag varit på jobbet en kvart.

     Svara

    Då är man redan på jobbet och har redan jobbat någon timme!

    Svara

     Å, du vann! Största KNEGAREN!!! Grattis!

     Svara

   Visste du att vissa är på sina arbeten vid 7 till och med? Jag exempelvis.

   Svara

    Jag med! Från 07:00 till 21:00 🙂 Tack och lov för svt play!

    Svara

   Men herregud, det finns ju på SVTplay. 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Man behöver inte kolla kl 7.

   Svara

    Det går ju dessutom på kvällen också

    Svara

   Jag tycker ni som tror att man kollar på linjär-tv är skummare? Hört talas om 2020 där vi har on-demand-tjänster där man kan se problem närhelst man vill…?

   För att svara på frågan: Jag kollar på julkalendern med mina barn. De är liiiite för små ännu men tycker det är mysigt med traditionen! De kollar om jag kollar.

   Svara

   Ännu mer creepy med vuxna människor som sover kl 07.15!?

   Vad är det för tonårsbeteende?

   Svara

    Du kan inte vara så gammal va?

    Svara

     35

     Svara

    Varför vara så dömande över folks sov-vanor?

    Svara

     Jag är generellt väldigt dömande

     Svara

      Mysigt. Fortsätt med det så är du snart ganska ensam.

      Svara

    Även på helgen?!

    Svara

     Nej på helgen är det ok att sova längre 😁

     Svara

      Åh vilken tur att du tkr det är ok!!🙏

      Svara

    Hört talas om nattjobb?! 😂 Välkommen ur din trånga bubbla!!

    Svara

     Men det gäller väl självklart inte personer som jobbar skift…

     Svara

      Jobbar inte skift. Jobbar natt.

      Svara

     Räcker med kvällspass för att vilka gå upp lite senare än 7 🤣
     #sömnbrist annars

     Svara

    Varför i helskotta är det creepy? Jag är hellre vaken sent och går upp så sent jag bara kan. Brukar stiga upp typ 08:55 och börja jobba ett par minuter senare. Varför gå upp tidigare än man behöver?

    Svara

    Jag går upp kl. 6 mån-fre tyvärr. På helger sover jag helst till 11😍😍😍 tycker det är creepy med folk som vill sova och vakna tidigt, vad är det för tantfasoner?

    Svara

     Jag har ungar som väcker mig ett par gånger varje natt, mellan 23-05. Vid 6 går kidsen upp, så går jag inte och lägger mig i tid är jag ett vrak. Heja tantfasoner! 😂

     Svara

      Vaknar med en och annan fot i ansiktet många nätter. Går dock o lägger mig runt 01. 🙄

      Våga Vägra Tant! 😁

      Barnet vaknar såklart mellan 06-07 oftast. 😁

      Svara

     Precis! Men det verkar ju vara något fint att gå upp supertidigt. Jag älskar att sova men får nog alrdrog mer än fem timmars sömn på vardagar då jag somnar sent. Men om man inte behöver, varför går man upp klockan 7? Jag förstår om man har barn som vaknar och ska till dagis/skola eller jobb men annars? Varför ska man som vuxen gå upp klockan 6 och börja jobba kl 7 om man har ett val!

     Svara

    J-a morgonfascist!

    Svara

    Dom dagar jag jobbar kväll så sover jag till 8-9 i vanliga fll, går upp och äter frukost någon timme, handlar eller gör mat. Sen lägger jag mej och sover en liten stund till.
    Och titta på julkalender är för min egna del en tradition sen jag var liten, ingenting jag tänker sluta med bara för att det är ”lite märkligt”. Jag tittar ibland på Mysteriet på Greveholm eller När karusellerna sover. Ser inget fel i det och då är jag ändå 27. Det är ju ändå myskänslan jag är ute efter..

    Svara

    07:15 är brutalt tidigt eller sent beroende på vem man frågar höhö 🤣😜

    Svara

    Roliga människor. Till skillnad från sånna som ni tråkiga morgonmänniskor, aka rutinmänniskor som lägger sig innan kl 10 varje dag. Som rullar runt i ett hamsterhjul och äter svensk husmanskost. Just det, sådana som jobbar till 1 på natten också kanske ?

    Svara

   Funkar att titta på kvällen också.

   Svara

    Går väl att titta när man vill?
    Intressant att så många inte verkar ha upptäckt SVT play…

    Svara

  Jag tittar på julkalendern för det är mysigt att göra när adventsstaken är tänd och man äter en skinkmacka på morgonen. Ser den dock på Play när jag känner för det. Varför? För det är mysigt. Får man inte tycka saker är mysigt när man är vuxen? Mvh vuxen och barnlös

  Svara

   Samma här! Vem har ens tv-kanaler, klart man kollar play när det passar. Det är tradition och något som får en att känna julestämning. Allt för att en ska må lite bättre i dessa skit-tider och ska man då bli jämförd med Fritzl? Märkligt. /26-åring utan barn men som fortfarande känner sig som ett barn ibland

   Svara

   J tycker om dej ❤

   Svara

   Team ”för det är mysigt” jag med!

   Svara

   Blir så illa till mods av människor som likt Julia fördömer helt harmlösa aktiviteter som andra människor sysslar med. Blir genuint ledsen då jag tänker på att det faktiskt finns barnlösa och ensamma personer som tar åt sig av det hon skriver. Alla lever inte Stureplansliv. Tycker hon verkar vara en olycklig person som lever ett väldigt omysigt liv.

   Svara

    Ja hon verkar ju knappast må bra 🧐 /ej barnlös men gillar att se på julkalendern oavsett

    Svara

     Hon mår nog ”p” och kanske själv borde söka ”adekvat hjälp”

     Svara

    Men chillaxa det är ju uppenbarligen skrivet med glimten i ögat – tycker det var jätteroligt även om jag alltid kollat på julkalendern (även utan barn)

    Svara

   Kollar också på julkalendern och tycker det är mysigt (Nu har iofs fått barn men barnet är lite litet så ingen ursäkt där). Meeen kan delvis hålla med för jag kan bli lite provocerad av alla dess vuxna människor som varje himla år sågar julkalendern för att den ”inte är braaaa” och sen kommer dragandes med Pelle Svanslös och Greveholm som bättre julkalendrar.

   Jag menar jisses, den är inte bra för att du är vuxen. Ingen julkalender kommer någonsin bli lika bra som de du såg när du var barn, och låt SVT fortsätta producera julkalendrar som riktar sig till målgruppen barn utan att gnälla. Der är som att kolla på Sverige runt och sen skicka arga mejl om att det inte är tillräckligt mycket innehåll som lockar tonåringar. Är detta samma människor som varje år, år ut och år in, är lika besvikna över att de inte har någon hulkänsla? Och kanske samma som fortsätter räkna vuxenpoäng när de är 37 år?

   Vi är vuxna. Det är såhär det känns att vara vuxen. Nej det känns inte annorlunda för alla andrs. Nej, julen kommer aldrig kännas lika överväldigande som när du var 5 år igen och du skulle tyvärr inte älska Greveholm förbehållslöst om det sändes för första gången i år.

   Och när vi nu är inne på sanningar det är dags att acceptera, så inte heller i år kommer det vara vår snart i januari även om du kastar ut julgranen på juldagen och köper en bukett tulpaner.

   Svara

    Men gud eller hur?! Det jävla Greveholmstjatet har jag hört sen det gick på tv. Folk som såg den då (jag är 30 nu så syftar på folk i min ålder) har fortfarande inte släppt. En tjej på mitt jobb pratade om det just idag. ”Min son gillar julkalendern men ughh det har gått utför sen Greveholm”

    Kom över det nån gång.

    Svara

     ELLER HUR!? Jävla tjat om Greveholm. Jag har inte ens sett det men avskyr det likväl.

     Svara

     Greveholm gick liksom -96. Då var jag 8 år, nu är jag 32. Viss skillnad 😂💪🏻

     Svara

     Aldrig sett eller knappt hört om Greveholm.. det har gått utför sedan trolltider tycker jag…

     Svara

    +1! Ja Greveholm var mysigt, för att du var i exakt den målgruppen Greveholm gjordes för? Vill även ta tillfällen att säga nej till Kalle på jul. Såå tröttsamt och vidrigt. Har barn, hopps de lägger ner ankhelvetet innan hen hinner få minnen av den lede.

    Svara

   Jag och min plastpappa har haft som tradition att se julkalendern varje morgon i december när jag bodde hemma fast jag var 15, 16, 17, 18 år och uppåt (vi såg båda på varsitt håll även efter jag flyttade hemifrån). Det är en fin tradition som jag värdesätter än idag som 30 år och barnlös. Förstår inte alls resonemanget här?

   Svara

   Håller med till 100%! Detta inlägg visar bara Camillas hyckleri kring attityd och gliringar osv, och att anledningen till den tråkiga tonen i kommentarsfältet är för att hon har en själv.

   Svara

   Är en till stolt barnlös 30+ som älskar att kolla julkalendern. Intressant att man tydligen är skum i paritet med Fritzl för att man tycker det är en mysig stund att ta den kvarten med tända ljus och en kopp te 🤔 Älskar tiden fram till julafton så tar vara på den så gott jag bara kan.

   Svara

   Förlåt men vem äter skinkmackor 2020?

   Svara

  Går ju på kvällen också

  Svara

   Och på play 24/7.

   Svara

  Är 36 år inga barn självklart kollar jag inte på julkalendern eller någonsin på SVT!

  Svara

   Varför inte på svt? Är du en tv4-person?

   Svara

    Youtube framför TV alla dagar i veckan!

    Svara

    Nej jag castar allt jag vill se att folk kollat på vanlig tv är för mig helt obegripligt. Sjukt man ska betala för dessa skitkanaker man inte ser på!!

    Svara

     Du fattar ju exakt noll!

     Svara

     Alla har troligtvis inte samma smak som du har.

     Svara

   Om du skulle råka göra det, hur skulle det kännas?

   Svara

   Förstår inte hur man kan välja att se på tv4. Svt är så mycket bättre och sjukt värt att slippa reklam.

   Svara

    Både är skit!!! Men tyvärr måste man betala för skit man inte ser på!!

    Svara

     Så är det att bo i en demokrati 🤷‍♀️

     Svara

  Jag jobbar med barn och tittar på julkalendern varje morgon innan jobbet för att kunna hänga med i vad som händer i deras vardag och skapa relationer/diskussioner.

  Svara

   Vad fint och mysigt!

   Svara

   Känner en lärare som alltid laddar ner de senaste apparna/spelen eller kollar filmen det snackas om i korridorerna eller lyssnar på musiken som barnen lyssnar på just för att det skapar förutsättningar för bra relationer. Barnen lyssnar verkligen när man kan prata om deras intressen. Tycker det är fint 😊

   Svara

   Men vad fin du verkar, din kommentar gjorde mig genuint glad!

   Jag har själv inte barn men minns med värme vissa lärare från min egen barndom som man nu som vuxen inser (31) gjorde liknande saker för att få bättre kontakt med oss barn ❤

   Svara

   Eller hur, har diskuterat den både med systerdottern och min bästis barn.

   Svara

  Man kan titta när som helst på dygnet via något som heter SVT Play 😉 Nu råkar jag ha barn, men jag hade absolut kunnat titta ändå, det rapporteras ju ofta kring kalendern årligen, ofta med diverse kritik så det nästan bör ses som allmänbildning att ha koll på julkalendern enligt mig.

  Svara

  Åååh tycker det är mysigt att äta en lussebulle och dricka lite glögg framför julkalendern, är 29 år och barnfri😊 En decembertradition för mig! ( sen glömmer jag dock av att se varje dag så får kolla ikapp ibland hehe)

  Svara

   Exakt så! Usch nu vill jag typ endast va vän med människor som ser på julkalendern, känns som det är FINA människor <3

   Svara

   Precis!! Super mysigt. 27 år här!

   Svara

   Håller med! 25 år här 🙋🏼‍♀️

   Svara

   Samma här, är också 29 och barnfri. Så mysigt!

   Svara

  Är det lika sjukt att vuxna tittar på tecknat på julafton?

  Svara

   Det är nog fler vuxna än barn som gör det

   Svara

    Såklart för ”man bandar inte Kalle anka!!” 🙈😂

    Svara

     Schkål! Bukschvågrar!

     Svara

   Jag är 31 och har aldrig sett Kalle på julafton. Fattar inte grejen, haha.

   Svara

    Varför haha?

    Svara

  Jag tittar för att det är en tradition jag haft sen jag var barn.

  Svara

  Så himla tidigt går väl ändå inte julkalendern? Nu brukar mina barn kolla på play, men de flesta är väl ändå vakna vid 7.15 på vardagsmorgnar?

  Svara

   Den går ju kl 18:45 också då tittar jag, av nyfikenhet och för att det är mysigt, tradition. Det är ju mer ett familjeprogram nuförtiden än endast barnprogram skulle jag säga men jag kanske är konstig.. Dock förstår jag inte vad det har med Fritzl eller Scheike att göra, den kopplingen är mer creepy då, Julia verkar lite creepy måste jag säga och mer creepy things förekommer här då.

   Svara

   Jag är på jobbet 7.15 så håller med. Inte spec tidigt! Men Julia jobbar väl med ”media” o sover till 10.

   Svara

    Fast Julia verkar ju kolla och hon har barn, hon verkar tycka det är creepy att barnlösa tittar och cam verkar ha missat att det även går på kvällstid. Älskade hundra år till julafton och förra året ville man ju se PW och Per Andersson, året innan var det intressant med Lena PH och nu är ju underbara Johan Glans med, klart man kollar. Själv tycker jag folk som ej ser på Mello är konstigt, gissar att Julia är en sån.

    Svara

     Lena Ph var en oväntat bra skådespelare!

     Svara

   Då är jag på jobbet

   Svara

  Det finns saker Julia har sagt och gjort som är betydligt mer creepy än att jag som ofrivilligt barnlös ser på julkalendern. Nivån alltså…

  Svara

   Ja verkligen, hon och hennes (fd) gäng har sysslat med värre och mer creepy saker som att aktivt kränka och klanka ner på andra. Så låg nivå.

   Svara

  Vissa år är julkalendern riktigt bra. Exempelvis tusen år till julafton. I år verkar den lite mysig men inget jag kommer att följa slaviskt. Däremot dricker jag morgonkaffet framför teven varje morgon vid sjutiden så i december är det ofta julkalndern på den tiden.

  Tittar dock på Sunes jul varje år. Bästa kalendern någonsin!

  Svara

   +1 på allt du skriver

   Svara

    Åh ja Tusen år till julafton! Fy fan vad bra den var!

    Svara

   Har inga barn, men tusen år till julafton följde jag slaviskt!
   De andra som släppts i vuxen ålder har jag inte sett.

   Svara

   Tittar också på Sunes jul varje år.

   Svara

  Jag bryr mig bara om ’Kan du vissla Johanna?’, skrattar och gråter varje jul när den kör igång ❤️

  Svara

   Alltså jag klarar inte av den filmen. Det är bara psykopater som tittar på den filmen. Vem vill böla ögonen ur sig på julafton?

   Svara

    Exakt! Hahahh den är SÅ oklar! Har ingenting med julen att göra och utspelar sig inte ens på vintern. Varför är den en ”jultradition”?!

    Svara

    För att känna tacksamhet!

    Svara

     18:35 här

     Ja, iofs… Min morfar dog när jag var nästan 5, kan nog vara det som stör mig…

     Svara

      Ungarna utnyttjar ju den gamla gubben. Usch, hatar den filmen.

      Svara

   Får ångest bara av intromusiken huu… Har aldrig förstått charmen med den filmen.

   Svara

  Årets julkalender gillar jag verkligen! Man blir aldrig för gammal för julkalendern!

  Svara

  Det är ju mysigt ❤️ ibland tittar jag på filmer från barndomen, och jag kollar också på nyare barnfilmer. Är det sjukt? Var drar man gränsen?

  Svara

   Nej det är inte sjukt! Ska fan kolla på Askungen på momangen, bara för att provocera någon som tycker att den bara är för barn. Herregud. Sitter någon och kollar babblarna utan barn fattar jag grejen, men allt över den nivån kan man väl tusan få se utan att känna sig konstig.

   Svara

    Hahaha fyfan vad sjukt att sitta och kolla på program som babblarna som får en att vilja hoppa från balkongen, frivilligt 😂

    Svara

   Skaffade Disney+ för någon månad sen. Inte fan är det Avengers och Star Wars jag har kollat på. Bernard och Bianca for the win!

   Svara

    Men alltså TACK! Jag låg seriöst igår på kvällen när jag skulle sova och började tänka på gamla barnprogram, lite nostalgitripp typ, så fastnade jag på namnet Bianca men kom inte på vad den andra hette så låg i typ en kvart och försökte komma på vad han hette…. Bernard. Tack!

    Svara

  Av allt sjukt vuxna människor kan göra är väl knappast julkalendern ens på top 10….

  Svara

   Exakt. Mer obehagligt och creepy att koppla ihop barnlösa vuxna julkalender-tittare med Fritzl, men vissa söker väl uppmärksamhet och fick det. Mer obehagligt också med vuxna som skapar fejk-konton på insta för att kränka och sprida osanningar om folk, det om något är sjukt och riktigt obehagligt, bättre titta på julkalendern än att ägna sig åt sådant.

   Svara

    Hennes sjuka inlägg visar ju mest vilken typ av människa hon är.

    Svara

  Haha jag har aldrig förstått mig på julkalendern? Vilken ålder passar det egentligen att kolla på den? Känns som att julkalendern varje år vänder sig till kanske typ 10-11 åringar? Precis som melodifestivalen? Jag kan inte kolla på varken eller. Tycker skämten är pinsamma och allt känns så tillgjort. Är det mig det är fel på? Och varför är det aldrig tecknat????
  //35 åring med 2 barn (5 och 0 år)

  Svara

   Tycker ganska många julkalendrar lägger in skämt som går över huvudena på barnen men roar de vuxna.

   Svara

    Ja, samma med Disney

    Svara

  Ska titta ikapp till helgen, för klent titta på ett avsnitt åt gången. Johan glans är ju kung, det vill jag inte missa! Annars har jag inte kollat direkt sen sonen var liten.

  Svara

  Hos oss tittar ingen på julkalendern, inte ens barnet.

  Svara

   Tycker du att ni är bättre än andra då?

   Svara

  Vem kopplar vuxna som tittar på julkalendern med äcklet FRITZL?? Skulle nog säga att det är sjukare. Man är inte pedofil osv pga att man kollar på julkalendern.

  Tror många ser julkalendern i år som en extra ljusglimt i den mörka tid som är nu. Tycker dessutom att julkalendrarna är mer för vuxna nu än förut. Och det är en tradition för många, så är det. Och tack o lov att SVT play finns, så man kan se kalendern närsom.

  Och att folk är vakna 07.15 är ju ofta för att man kanske jobbar/ska till skola/har barn osv.

  Svara

   Eller hur. Jag tittar inte heller men Julias ursinne över detta och ”äckelgubbe”-kopplingarna hon drar är fan inte friska.

   Svara

   Alltså det är väl humor?? Att hon typ driver med sig själv, att hon driver med sig själv att hon överreagerar väldigt kraftigt.

   Svara

    Ingen aning, tyckte inte det va så humoristiskt. Men kanske 😁

    Svara

    Humor? Att koppla det till våldtäktsmän?

    Svara

   Oavsett om fritzl kollade på julkalendern eller ej så var han väl ändå inte pedofil?

   Svara

    Åh nä sorry. Han låste ju in och fängslade sin dotter (”älskarinna”) som utnyttjats sexuellt och misshandlades i en ljudisolerad källare i 24 år. Och just det, hon födde sin fars sju barn.

    Pedofil kanske va fel. En fruktansvärd jävla äckelgubbe. Finns inte nog med ord. Han dömdes iaf till livstids fängelse för mord, slaveri, incest, olaga frihetsberövande, våldtäkt och olaga hot.

    Svara

    Oj 18.41, du hänger inte riktigt med här.

    Svara

   Så hon mår dåligt av att andra människor tittar på tecknat, mao hon kan ju inte må bra?

   Svara

  Kollar om tusen år till julafton i år <3

  Svara

   Åh, den var fantastisk!

   Svara

    Min favorit med. Älskar den. Så bra.

    Svara

   Jag med!! Den bästa julkalendern
   !

   Svara

   Var kollar du på den?

   Svara

    Googla den så kommer den typ högst upp i sökningen

    Svara

     Var det inte den som ”aldrig mer skulle visas och aldrig komma att släppas” pga någon tvist?

     Svara

  Varför gå upp tidigt när det finns SVT play dygnet runt?

  Svara

   Är kl 7 tidigt? Är väl rätt normalt om man jobbar/pluggar?

   Svara

    Pluggar och jobbar, jag går alltid upp halv åtta, pandemi eller ej 😊

    Svara

  Vissa år har jag och min kille följt julkalendern, eller det har hänt två eller tre gånger under våra sju år tillsammans, ingen av oss kollar normalt serier eller TV öht, inte ens filmer, mer än någon enstaka gång per år, men julkalendern gör vi typ till en mysig, lättsam stund att få lite julstämning tillsammans, vi gör så sällan aktivt saker tillsammans i hemmet (vi är sådana som oftast sitter vid varsin dator) så det är väldigt mysigt. Perfekt sätt att ladda upp inför julen liksom. I år har vi tyvärr inte riktigt tiden att sätta oss och följa det, men ah, förhoppningsvis nästa jul! Och självklart kollar vi det på SVT play, herregud.

  Svara

   Kalle däremot kan jag väl låta stå på i bakgrunden, men orkar verkligen inte faktiskt sätta mig och KOLLA på det. Tror inte jag orkade göra det som barn heller? Men kollade å andra sidan inte nämnvärt mycket TV som liten i övrigt heller.

   Svara

    Minns också att jag orkade se första tre eller fyra filmerna av Kalle som barn sen tröttnade jag och gick och störde de vuxna i köket.

    Svara

  Say what?! Jag är en barnfri 35-årig kvinna som älskar att se på julkalender. Tittar dock ett avsnitt på kvällen.

  Svara

  Inlägget väcker inget annat än många tankar och frågor om J.F…

  Svara

   Exakt, säger mer om henne och hur ev hennes barndom var. De flesta här inne säger att dom tittar och tycker det är en mysig tradition.

   Svara

  Varför är det så hemskt att vara lite omogen ibland enligt vissa? Jag tittar på gamla julkalendrar varje år och jag fungerar helt normalt i övriga livet 🤷🏽‍♀️

  Svara

   haha jaa jag och min man sträck-kollar en Julkalendern varje år! Ultimal julfeeling 😀

   Svara

  Jag tittar på play innan jag ska sova. Tycker att de senaste årens julkalendrar har varit mysiga. Jag brukar skippa de som jag inte gillar men årets verkar bra så den tänker jag följa. Mvh en tant som minns Teskedsgumman 1967 som en riktig höjdare (då var jag 3år) och nej jag känner mig inte onormal för att jag tittar.

  Svara

  Har flera grannar plus 80 som kollar på julkalender och gjort det i alla år. Jag tycker det är gulligt och inte ett dugg konstigt. Bara för man åldras kan man ha barnasinnet kvar och tur är väll det. Och särskilt i dessa corinatider då dom knappt vågar gå ut. Gulliga pensionärer har inget att göra med dom där äckelgubbarna på bilderna.

  Svara

  Löjligt inlägg, förlåt. Jag kollar på julkalendern och jag är 24. Jag har också ett konto på Disney+ och kollar gärna på tecknat, animerat eller barnfilmer men jag gillar också vuxenserier, skräckfilm och thrillers eller snuskiga komedier. Varför måste det vara svartvitt och hur i hela friden kan man jämställa det med pedofiler och mördare????

  Svara

  Wtf? Vem tänker ens så? Jag älskar t ex Disney och pixar och kollar gladeligen på mysiga julfilmer eller serier.
  Om man är vuxen måste man bara kolla på vuxenserier då?’ Sjukt tänk.

  Svara

  Jag och min man kollar på avsnittet innan läggdags! Så himla mysigt och nostalgiskt för mig. För honom ett bra och lätt program för honom att öva sin svenska på.
  Jag bor utomlands så för mig ger Julkalendern mig den där extra lilla julmagin man fick som liten och uppvuxen i Sverige.

  Förra året dagen innan julafton körde vi ett Mysteriet på Greveholm maraton och i år tror jag att vi ska sträck-kolla på Sjömansmöss och råttor-någonting med Sven Wollter utöver den dagliga Julkalendern 🙂

  Svara

  Ska nu folk har åsikter om allt? Vill man tittar man oavsett ålder. Vill man inte tittar man inte. Så barnslig är julkalender inte tycker mina barn och jag håller med. Den är ibland för vuxen för min smak.

  Svara

  Varför skulle man som förälder kolla på julkalendern då? Blir den automatiskt bättre då? Blir det så med alla barnprogram, sitter hon och tittar och hänger med i handlingen på de programmen/serierna/filmerna också?
  Hon vet obehagligt mycket om årets kalender, nästan som att hon…hänger med i storyn?! 😱

  Svara

  Men herregud, anledningen att man skaffar barn är ju för att få kolla på julkalendern och Disney. Typ.

  Svara

   Haha håller med. Grejen är att mycket barnprogram och i synnerhet disney är gjorda för familj och riktar sig därför även till vuxna. Många skämt, story lines, karaktärer osv. Som barn nödvändigtvis inte behöver greppa. Så visst kan vuxna kolla julkalendern och andra barnprogram!

   Svara

   Kan man väl göra utan att skaffa ungar.

   Svara

   Och att få åka pulka.

   Svara

  Har ikväll kollat på första tre avsnitten och har ej barn. Men nöjd med mitt val.
  Kommer givetvis fortsätta 👌

  Svara

  Förra årets julkalender hade mycket skämt som va för vuxna också, den va gjord för en bred publik. Tycker den va riktigt bra.
  Mvh/ 38 år och barnlös

  Svara

  Klart jag kollar! Inget konstigt alls. Superbra samtalsämne med syskonbarn och kompisars barn. Dessutom är det mysigt att se julkalendern. Tittar dock på kvällarna via play.

  Svara

   Kollar också varje är med min man, tradition på morgonen i december för oss och julmysigt🙂 Inga barn i sikte här!

   Svara

  Men nu lever vi år 2020 gott folk. Man behöver inte passa någon tid för att se julkalender eftersom avsnitten släpps 02.00 på SVT play. Du kan alltså välja när du själv vill se. Oavsett barn eller inte så är det en mysig tradition tycker jag. Kalle anka på julafton däremot är lika tråkigt nu som när man var liten.

  Svara

  Inte julkalendern för min del men Kalle och Karl-Bertil måste jag se vid Jul.

  Svara

  Det går ju inte ens tidigt på morgonen. Och sen finns det SVTplay där man kan se när man vill. 🤷‍♀️

  Svara

  OT: Tror ni att Forni är avundsjuk på att Margauxs bok säljer bättre än hennes Baby book? Trots olika genrer.

  Svara

  Tycker det är betydligt mer creepy att hon ens uttalar sig så där, nu har jag barn, men även innan jag fick barn tittade jag på julkalendern som vuxen, tycker det är en mysig tradition som skapar julstämning.

  Svara

  Men SNÄLLA nån!

  Visst att de säkert finns massa äckelpäckel som kollar på julkalendern som inte har barn.

  MEN exempel.
  Både min morbror och moster är barnlösa. Dom är nu närmare 60. Dom kollar för att ha samtal om den och hänga med mina och syrrans ungars värld.
  Allt behöver inte vara så himla farligt jämt.

  Svara

  OT men är det någon som vet vem margaux dejtar?

  Svara

   Jag läste i en kommentar tidigare idag att hon dejtar Daniel Norberg.

   Svara

  Inte värre än att titta på Paradise hotell 😉

  Svara

   Mycket bättre än att titta på PH. Har den här Julia inget bättre för sig tycker jag att hon ska gå en sväng om Arbetsförmedlingen (om de nu finns kvar).

   Svara

   Ja, DET programmet om något är ju creepy och obehagligt och … HEMSKT!!!

   Svara

  Julen som sådan tappar sin magi för var år som går. Har inte haft intresse av att se julkalendern på många år. Men de vuxna som vill det har jag FULL förståelse för. 🙂

  Jag kollar en del på Astrid Lindgren-filmer som ju är riktade till barn. och jag kollar på Disney-klassiker ibland.
  Att ha förmåga att leva sig in i en fantasivärld ibland kan väl inte ses som något konstigt?

  Personligen sällar jag mig inte till en av de personer som älskar skräck- och actionfilmen. Men jag anser inte att de alla som gör det är misanpassade vuxna bara för att jag tycker de genrerna är motbjudande. Bara min personliga åsikt att skräck och action är hemskt att se på.
  Barnfilmer kan faktiskt vara riktigt välgjorda. Ofta med bra musik i och bra skådisar.

  Svara

   actionfilmer*

   Svara

   Jag tittar heller aldrig på filmer med en massa våld och elände. Jag vägrar.

   Svara

  Om man nu ska gå igång på pedofiler tror jag att det finns mycket viktigare saker att ta upp än att de kollar på julkalendern. En pedofil som kollar på julkalendern är väl inget problem? Isåfall är det väl bra mycket obehagligare med influencers som på alla möjliga sätt visar upp sina barn och lever på det. Men klagar Julia över influencers eller deras följare? Nej. Usch vad trött man blir ibland.

  Svara

  Svt play. Du är så konstig ibland.

  Svara

  Extremt fördomsfullt och konstigt inlägg.
  Julkalendern är oftas skapad så den ska passa både vuxna och barn.
  Och det här med att tala om gör vuxna att så här kan ni inte göra för att det är barnsligt och konstigt? Det om någonting känns konstig och obehagligt.
  Kan vi inte bara få vara och gilla det vi gillar? (Så länge det inte skadar någon annat)
  Vissa gilla julkalendern och tycker det hör till december och jul. Och det är inget konstigt med det.

  Svara

  Nu kom jag på det. Din blogg påminner om ICA Basic.

  Svara

  Jag är 29 år och tittar. Tycker det är mysigt 🤷🏼‍♀️ Och tycker ändå den är rätt intressant, är ju massa skådespelare som vi lite äldre också känner till som typ Glans och Babben. Tycker alla åldrar kan kolla. Och man kan ju bestämma själv vilken tid man ser på det. Jag kollade nyss 👌

  Svara

  Omg Julia driver ju bara. Vad är ni för ett autistiskt gäng kvinnor som hela tiden lyckas tolka insta som fan läser bibeln? Helt obegripliga små nissar är ni allihop

  Svara

   Oj, du var verkligen en av Julias följare med tanke på vilken sorts kommentar du fällde 🤡

   Svara

    Ja? Var det menat som en förolämpning eller var det nåt annat du försökte få fram där?

    Svara

     Tja, funkofobi är ganska dumt att slänga runt med 😂

     Svara

    Japp, stackaren försöker vara såååå tuff och rapp i käften men misslyckas kolossalt.

    Svara

   Tycker folk som driver på det sättet är ”otroligt obehagliga” och ”kraftigt onormala”. Hon borde söka adekvat hjälp

   Svara

   Agreed!

   Svara

   Julia? 💕

   Svara

   Autistiskt gäng? Märklig koppling det också.

   Svara

   +1 alltså. Följer ej Julia och är inget fan så, men det är ju uppenbar satir och humor? Jag tycker liksom att jag själv är lite autistisk och humorlös men detta är ju uppnebarligen driv? Skrattade gott och relaterade till mig själv när jag gnäller på att ingen julkalender är som Greveholm. Tyckte det var lite skoj. Men gillar nog sån humor ganska mycket också troligen. Vad tycker folk i detta kommentarsfält är humor, buskis typ?

   Svara

    Finns en ganska stor skillnad mellan buskis och sånhär ”humor”

    Svara

   Hej Julia, din lilla osäkra funkfob! Svårt att leva med faktumet att du inte är rolig hur hårt du än försöker?

   Svara

   HHahahah ÄLSKAR DIG TACK

   Svara

  Nellie B har köpt en ny bil. Och kallar det för en investering de tjänar pengar på (källa: frågestunden på instastories). Förstår inte riktigt hur hon tror att en begagnad bil kan bli mer värd än en ny?! Hehe

  Svara

   Om hon på nåt sätt lyckas få bilen att bli nödvändig i företaget, och därmed kan dra av den i deklarationen, så kanske. Men godkänns det avdraget blir jag riktigt, riktigt irriterad.

   Svara

    Sportbil utan dragkrok (om jag ser rätt) känns inte helt nödvändig i en hästverksamhet. Hundarna skulle inte ens få åka i den, så lär ju knappast användas annat än i ”glidarsyfte”.

    Svara

   Hon skrev likadant när de köpte Porschen – att det var en investering. Jag trodde bara att hon inte förstod vad ordet ”investering” egentligen betyder, men nu är det ju svart på vitt att hon vet vad det betyder och att hon ändå hävdar att en bil är en investering. Vet inte ifall jag ska skratta eller gråta.

   Svara

    Det är ju roligare att skratta. Men klart man blir lite gråtfärdig av att företagare har så dålig koll på hur ekonomi fungerar 😅

    Svara

  Oj hon skriver verkligen som en tonåring.

  Svara

  Men jisses, det säger ju något om vår samtid när vi lägger tid på att diskutera vuxna som tittar på julkalendern. Tycker att det är så tröttsamt med denna tyckande-kultur. Kan inte vi kvinnor göra något bättre, jag vet inte, som karriär?

  Svara

  Om den är bra/rolig tittar jag. Sunes Jul håller än! Sjukt kul.

  Svara

  Kollar med barnen på play på kvällen, då ser ci även på ”Tinka” på Cmore. Så bra båda två. Min svärmor 68 år kollar också. Och min mamma och sambo 72 & 75 år.

  Svara

  Håkan Bråkans julkalender var bäst!!

  Svara

  Den första Greveholm var bäst. 🙂

  Haaah nu när jag googlade det hittade jag det på svtplay.
  https://www.svtplay.se/video/15705164/mysteriet-pa-greveholm/mysteriet-pa-greveholm-sasong-1-hus-att-hyra?start=auto

  Svara

   Fanns 3 datorspel om Greveholm också från levande böcker. Första var kul men tvåan var _riktigt_ glitchy.

   Svara

  Märkligt och beyond creepy? På vilket sätt?

  Svara

  Haha, här hemma är det vi vuxna som kollar. Barnen är inte ett dugg intresserade, de är ifs 5 och snart 2 år. 🤷🏼‍♀️ Är det en dålig julkalender kollar jag bara på en äldre, typ Mysteriet på Greveholm (första).

  Svara

  Åh årets kalender är ju fantastisk! Jag skrattar högt flera gånger och önskar att varje avsnitt vore längre. Min grabb är 8 då vi kikar på den tillsammans på kvällen. 😊

  Svara

  Onödig grej att ens bry sig om? Kalle Anka är också ett barnprogram? Fördöm dom som kollar på barnporr istället. DET om något är värt att lägga energi på.

  Svara

  Vad är detta för inlägg ens? Så starka åsikter om människor pga ett program. Dömer ni vuxna människor (utan barn) som tittar på Disneyfilmer lika hårt? Tycker det är fint att det finns en tradition som följer med oss i vuxen ålder oavsett egna barn eller inte. Tror ni behöver käka lite pepparkakor 😊

  Svara

  För min del så är det för att hänga med på vad barnen pratar om på jobbet😅

  Svara

  Meh vadå vara fördomsfull mot vuxna som ser på julkalendern, riktigt knepigt att uttrycka sig så.
  Jag ser dock inte på årets julkalender, den verkar inte så mysig MEN däremot kikar ja på Pelle Svanslös varje år, älskade den när ja va liten, så den ser ja på ett avsnitt varje dag.
  Och då är jag 28 och absolut inga barn i närheten, ja är varken creepy eller konstig.
  Det handlar mycket om tradition liksom Kalle Anka på julafton, de är fint och mysigt. Speciellt kan ja tänka mig om man har barn att föra den traditionen vidare, de skulle ja tyckt vara mysigt om ja hade valt att skaffa barn.

  Svara

  Finns ändå något roligt i att en vuxen kvinna med kaniner som husdjur hånar andra vuxna för att de sysslar med ”barnsliga saker”.

  Svara

   Haha, ja

   Svara

   En kanin som min son önskade sig i 6årspresent ja, din dumma jävel. För övrigt kan man älska djur utan att va barnslig 🙂

   Svara

    Fast… det verkar ju vara du som kelar med den typ dygnet runt. Behandlar den som ett gosedjur. Såsom barn gör.

    Svara

  Haha förlåt men att så många här tar illa vid sig..? Hon driver ju. Torka nu tårarna och fortsätt titta på barnprogram om ni vill 🙂

  Svara

   Det är ingen som gråter, eller ser du något sånt? Vi bara diskuterar hur sjuk hon är som blandar in våldtäkter i samma tanke som barnprogram. Så smutsigt.

   Svara

   Aldrig sett folk försvara valet av tv-program så hårt! Även om ”skämtet” var rätt tråkigt så är det ju uppenbart att hon driver och inte alls känner såhär starkt för detta.

   Svara

  Man behöver ju inte gå upp 0715 för att se, jag jobbar natt och tycker om att se det på morgonen efter jobbet då man äter frukost. Vissa julkalendrar är bra, vissa är mindre bra 🤷🏼‍♀️

  Svara

  Jag är närmare 30 och tittar inte, har barn: jag vill däremot titta (har bara inte kommit till mig att göra det) skulle inte vara för barnet som är för litet för att bry sig på riktigt. Det skulle vara för min skull. Att likställa det genom att håna folk som ser ut på ett visst sätt är äckligt, detta är del av varför så många mår dåligt dem känner sig dömda av folk som detta. Hoppas hon känner sig bättre som kan göra allt som alla ”normala” vuxna gör. Jag tror dem som kan hålla fast vid barnet inom sig kommer bli mycket lyckligare ❤️

  Svara

   Det handlade ju inte om att dom ser ut på ett visst vis……….

   Svara

    Det förstod jag fast det var ändå hånfullt av dem hon valde ut

    Svara

    Förtydligande jag menar inte hon är fördomsfull mot mördare/pedofiler utan det också kändes som hon peka ut ett visst typ av utseende

    Svara

  Hur orkar man ständigt störa sig på totalt harmlösa saker som andra gör för att må bra? Verkar inte vara en speciellt dräglig tillvaro man lever i om man orkar lägga sån energi på sånt.

  Svara

  Jag tror mest att hon behöver pr. Det funkade.

  Svara

   Att visa för alla hur apkorkad hon är?

   Svara

  Här tittas det på julkalendern men finns inga barn i hushållet. Att döma av Julias pratbubblor har även hon tittat på årets julkalender, till och med samtliga tre avsnitt som släppts.. lite komiskt blir det ju med tanke på hennes inlägg. Men det är kanske hennes sätt att ropa på ”adekvat hjälp”?!

  Svara

  ÖHM. För att det är en svensk tradition varje år för vissa kanske? Precis som Kalle Anka. Tycker själv det är spännande att se vad som kommer för nytt varje år, mysigt

  Svara

  Hennes story var väl en pik till Söderholm som la upp att han och gott snackgänget satt och kollade? Därav härmandet av hans pratbubblor osv.

  Svara

   Nej jag följer inte honom, hade ingen aning tbh.

   Svara

  Vad är grejen med att alla vuxna blir Grinchen varje jul? Varför är det ”töntigt” att julpynta och lyssna på julmusik? Ursäkta mig men det är faktiskt supermysigt! Kan tillägga att jag har en chokladkalender också.

  Med vänliga hälsningar,
  Djupt kränkt 22 årig.

  Svara

   Alla vuxna? Verkligen inte alla vuxna jag känner.

   Svara

  Tycker den för Julia verkar helt bäng!

  Svara

  Det är väl inte alls creepy? Man får vara barn så länge man vill. Jag har en bebis men skulle kollat även om jag inte haft barn.

  Svara

  Ser om Sunes Jul varje år.

  Svara

   Den bästa! Håller fortfarande. Kanske inte direkt PK i dagens läge men rolig ändå.

   Svara

  Okej så alla förskollärare som kollar på julkalendern på barnen på jobbet är creeps 😂😂

  Svara

   Julia tycker nog att alla med ett faktiskt jobb är lite creepy. Verkar lite arbetsskygg den där tjejen… 🙂

   Svara

  Vad som Är creepy är att den här Julia ska lägga sig i vad folk kollar på hemma i tv-sofforna!
  Det ska la hon skita i

  Svara

  Jag följer julia, men tycker det är jobbigt, men jag kan samtidigt inte låta bli.

  Svara

   Avfölj då pucko.

   Svara

  Jag är 48 år, har inga barn men tittar ändå på julkalendern och det gör jag via Svtplay efter 20.00, usch vad jävla creepy och störd en är 😆😆😆😆 Har även en chokladkalender jag öppnar varje kväll.

  Svara

  På tal om julkalendrar, ska ni göra nåt köp i butikernas julkalendrar? Jag har spanat in Moccamastern i cerveras kalender och köpte Orreforsknivar från Lets Deals kalender idag.

  Svara

   Jag kommer att köpa gratängform från Swedish Grace, också i Cerveras kalender! Kolla gärna min hemsida där jag samlat de flesta butikerna som har julkalender med erbjudanden.

   Svara

    Tryck på ”Skrutten” 🙂

    Svara

  Det enda som är creepy här är att så få fattar att hon driver. Är ju extremt uppenbart. Sedan antar jag CamCam att du åtminstone har hört talas om SVT Play och att julkalendern också visas kvällstid- since forever………………

  Svara

   Även om hon driver, är det på något sätt kul? Nej

   Svara

  Tycker snarare det är något fel på vuxna som måste bete sig på ett visst sätt pga sin ålder. Vill du se en disney film, eller julkalendern, eller spela pokemon go? gör det då, varför välja bort något man vill göra pga sin ålder? måste vara en tråkig värld dessa människor lever i.

  Jag är vuxen och ÄLSKAR barnfilmer, kollar på dem flesta nya barnfilmer som kommer ut, jag gillar dock inte julkalendern eller pokemon go, men jag gör helt enkelt det jag känner för oavsett min ålder, livet blir roligare då 🙂

  Svara

  Men det är väl exakt lika ”creepy” som när vuxna ser på tecknade Disney-filmer då? Eller vilka ”barnsliga” filmer som helst? Astrid Lindgrens filmer och böcker?

  Jag är personligen inte särskilt förtjust i böcker eller filmer främst riktade till barn, men det är ju en smaksak? Kan förstå att vissa inte orkar se djupa dramatiska filmer hela tiden. Kan väl vara mysigt med något mer oskyldigt än mord thriller emellanåt.

  Men det väl Julia som proppar i sig SSRI som om det vore plockgodis så Julia, hur mås det egentligen? Kanske skulle kännas gött med lite mys framför Frozen?

  Svara

  Undrar om hon själv känner någon vuxen ( utan barn ) som tittar på julkalendern med tanke å att hon ens skänker detta en tanke.
  Jag har tre barn och kollar med dom.
  Men tycker nog att det är väldigt smaklöst att jämföra en vuxen som tittar på Julkalendern med brottslingar?
  Fattas ju bara att hon drar in Hitler i jämförelsen med.
  Nästan så att hon är creepy som jämför på det viset.
  Men PH och EOTB etc där man har sex med allt och alla ( om jag förstått rätt ) är inte creepy då, att vuxna glor på?

  Svara

   Ahh okej hon tittar själv eftersom hon vet vad julkalendern handlar om och vad de heter.
   Fattade inte först att hon skojade…

   Svara

  Dottern ser på julkalendern i skolan men vi ser den tillsammans när hon kommer hem och det är ett sätt för oss att få lite tid tillsammans och för att jag oxå vill se på årets julkalender.

  Svara

  Känns mer bekymmersamt med en person som låter sina tankar gå åt det hållet. En fullt normal människa som kollar på julkalendern skulle aldrig ens tänka i de banorna. Personer som tänker så lär väl tycka att man inte ska amma in public heller. Dvs någon som troligtvis sexualiserar bröst i alla situationer och därav inte klarar av det. Men vad vet jag, orimligt att få en jultradition till något perverst hur som helst.

  Svara

  Men hallå, det är ju så mysigt när man e uppe tidigt på morgonen att titta på julkalendern. Gjorde alltid det när jag va liten, det är som någon form av nostalgi känsla.

  Svara

  Haha Camilla går in och raderar bort alla i lägg som outar orsaken till hennes hatbegär.

  Berätta varför du gör det istället. Din KBT har inte hjälpt dig komma till freds med dig själv så nu ger du dig på de som utåt sett ser ut att må som du vill och gör saker som du egentligen hade velat göra.
  Du sitter inte bara och skriver om det i din ”mindre skvaller” blogg. Du ringer öven upp företagen och anmäler dem till skatteverket.

  Du kan säga att ”det är mitt jobb att skriva” osv osv.. men det va det inte när du startade, det fanns en anledning till att du började hela den här uthängnings/hatbloggen.
  Dem skriver inte häxjakt och hat för att du skriver något ”objektivt” om dem.
  Du har en hel drös med osäkra tjejer som hänger på din blogg 24/7 för att hitta fall där någon får lida mer än dem gör varje dag och dem ger sig på alla influencers du hänger ut och det kryllar av hatspridare i deras kommentarsfält efter att du hängt ut dem.
  Du skyddar dem genom att censurera deras namn när du lägger ut bilder från dina offers instagram där kommentarsfältet syns. Du censurerar inte de som skrivit positiva saker för dem har ingen koppling till dig.

  Så ja du bedriver hatstormar mot en grupp som du särskilt riktat in dig på och det är influencers, för dem har något som du själv vill ha. Du drivs av hat och avundsjuka och det syns på dig om man tittar riktigt noga bakom dem svartmålade ögonen och illröda läppstiftet så ser man hur hatet och självföraktet lyser rakt igenom dig.

  Du är en sån tragisk människa Camilla och en sak vet jag det är att det aldrig är bra att ge sig på oskyldiga människor, det kommer slå tillbaka på dig en dag. Du har skapat sig så många fiender genom denna hatbloggen.

  Svara

  Jag och min sambo kollar julkalendern. Vi har inga barn, men det är juligt och mysigt att se den.
  I min utsago är det väldigt ”creepy” att komma med ett sådant påstående. Vad har ni för förutfattade meningar om folk utan barn egentligen?

  Svara

  Julia verkar inte må så bra, minst sagt, och är heller inte särskilt omtyckt inom mediebranschen. Tycker hon är rolig ibland men framförallt är hon djupt osympatisk.

  Svara

  Så man måste klämma ut en unge för att det ska vara accepterat att se julkalendern? Dummaste jag hört. Dessutom finns det något som heter SVTplay nuförtiden men det kanske du missat..

  Svara

  Tycker det är äckligt att vi lämnar våra barn på dagis och alla dagisfröknar är typ 30+!?!!?! Usch vilka perversa människor som tar våra barn på utflykter och leker kurragömma med dom! Sparka alla lärare och dagisfröknar som är över 12 år! Nu!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.