Tre frågor från Instagram

1. Har Hanna Schöberg precis upptäckt att hennes topp blir lika genomskinlig av blixten, som Monica Gellers blev av scenlamporna på pianobaren i Vänner?

 

2. Hur likt är FÖR likt?
Margauxs nya merch för ”Juan Carlos” vs den mössa från Acne hon brukar bära?

3.1 Är det verkligen en så bra idé att sätta deras namn på elscootrarna?
3.2 Hur snabbt blir de snodda om lämnade på en trottoar?
3.3 Vad kan förmånsskatten ligga på för en elscooter?

117 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Monica har så blankt hår!!

  Svara

   Alla har blankt hår i sånt ljus

   Svara

    nej inte så blankt haha

    Svara

   Lätt fixat med glansspray 👍🏻

   Svara

  Sjukt förresten att influencers har ”merch”. De är ju inga Beatles direkt.

  Svara

   För 13-åriga tjejer är dom Beatles.

   Svara

    Sorglig tanke..

    Svara

     13-åriga tjejer vet nog inte ens vilka Beatles var….. 🙁

     Svara

      Jo det vet de. Iaf den åk. 7 jag jobbar med. Vi pratade faktiskt om Beatles senast för någon vecka sen 😃

      Svara

       Vad härligt att höra!!!

       Svara

       Så glädjande!!!

       Svara

       Jag har också pratat om Beatles med åk 7 och 8. Vi jobbade med ett musikarbete där de fick göra presentationer om olika artister som har varit viktiga i engelsk musikkultur så som Nina Simone, Marvin Gaye, Oasis, RHCP, Rolling Stones, The Beatles, Led Zeppelin. Nästan inga hade hört deras musik men de tyckte om arbetet och flera sa att de började lyssna på artisterna efter att de jobbat med uppgiften. Gissa om läraren blev glad🤩

       Svara

      Buhuuuuuuu

      Svara

   Beatles som är så dåliga. Influencers låtar är ju bättre haha

   Svara

    Om man säger något sånt så kan man inte mycket om musik. Låt mig gissa du har hört låten Yellow Submarine, Let it be och typ She loves you och bestämt att de är dåliga😂 cute… Det är ren fakta att Beatles har influerat stor del av popkulturen och musiken vi lyssnar på idag.
    Men fortsätt lyssna på Jockibois musik du.

    Svara

     Jag tycker om bowie, queen och annan ”klassiskt bra” musik men tycker beatles är dåliga. Riktigt tråkig musik i mina öron.

     Svara

      Sjukt

      Svara

      Instämmer. Kan se deras storhet rent objektivt men känner mest *gäsp*. Bowie däremot! 🧡🧡🧡

      Svara

     Fast musik är ju en smaksak. Att The Beatles haft stor påverkan på musik överlag kan man ju vara fullt medveten om och ändå inte gilla deras musik. Musiksmak har ju inte så mycket att göra om kunskap om musik nödvändigtvis.

     Svara

      Ja, men det är fakta att man har riktigt dålig musiksmak om man säger att Beatles är dåliga. Man behöver inte älska Beatles liksom, men om man säger att de är dåliga så gör man bort sig.

      Svara

       ☝️🙌

       Svara

       Tror inte du förstår hur ”fakta” fungerar

       Svara

        Jo, det är du som inte förstår. Musiksmak är subjektivt ja, men man kan liksom inte säga att Beatles är dåliga för det är de inte. Det är fakta.

        Svara

         Men ”dåligt” är ju en helt subjektiv term och otroligt beroende på kontexten. Oftast när man säger att ett band/en låt är ”dålig” är det ju just att man själv inte tycker om den, har inget att göra med bandets/låtens påverkan på musik i övrigt eller att massor med andra tycker om bandet/låten. Mycket modern musik som JAG tycker är dålig, men som uppenbarligen formar den musikaliska tidsperiod vi befinner oss i och som otroligt många andra tycker är bra. För mig blir ju dock inte den musiken bra, även fast jag vet det. Gör det ju inte till ”fakta” att musiken är bra eller dålig, det är en smaksak.

         Svara

          Om man skriver ”Beatles som är så dåliga” så tolkas det objektivt. Och jo, det är fakta att Beatles är bra. De är helt enkelt objektivt bra. Om de inte faller dig i smaken så kan du ändå inte hävda att de är dåliga.

          Hoppas det klarnar.

          Svara

           lol

           Nej

      Alltså visst att man kan tycka att deras musik inte tilltalar en men det går inte att säga att de var dåliga musiker. Då behöver man läsa på lite om musik. Jag gillar t.ex inte Bob Dylans musik för fem öre men skulle aldrig få för mig att säga att han är en dålig musiker?

      Svara

       Men Anonym skrev ju inte att de var dåliga musiker? Bara att de var dåliga, vilket man brukar säga om band/låtar man själv inte tycker är bra – inte bra att lyssna på det vill säga.

       Svara

        Ni skämmer bara ut er haha.

        Svara

         Jag gillar The Beatles, bara så ofantligt trött på fånerier där självutsädda ”gatekeepers” ska vakta kring vad som är ”riktig” musik, vad som är ”bra” musik och ”dålig” musik. Herregud, slappna av. Världen går inte under för att inte alla tycker om The Beatles. Bra och dåligt är subjektivt och framförallt åsikter, vill man hävda att det är fakta så har man nog misförstått en del. Du kan inte mäta ”bra” eller ”dåligt” på ett konstant sätt. Däremot kan du göra det med en skala av hur ”duktig” någon är. Men spänn av hörrni, tror The Beatles arv sitter säkert trots att någon anonym här tycker att de är dåliga.

         Svara

          Men chilla ner lite? Det är inte vi tre anonyma som har bestämt att Beatles är bra. Leta upp vad musiker och producenter som jobbar med musik säger om Beatles. Kan sätta mitt liv på att ingen seriös musiker skulle kunna argumentera för att Beatles är dåliga. Och jag håller inte med om att man inte kan mäta bra och dåligt. Du vet att det finns folk som jobbar som kritiker? Om man ska utgå från dina kommentarer så borde ju dessa jobb inte finnas då bra och dåligt alltid är subjektivt?

          Svara

           Undrar vem som ska chilla?

           I’m chill as a cucumber

         Nej, du skämmer ut dig

         Svara

        Mmm fast anonym skrev ju faktiskt att Beatles är dåliga. Dåligt kan inte tolkas på annat sätt än att något är dåligt, lol, så förstår inte ditt resonemang. ”Jag gillar inte Beatles” hade passat bättre isåfall.

        Svara

         Right, men om man vet vad en åsikt är och att dåligt/bra är just åsikter i ett sånnt här sammanhang så kan ju en logisk människa dra slutsatsen att om man skriver att beatles är dåliga så menar man att man själv tycker det och inte att det är en fastslagen fakta som hela världen anser. Eller har du problem att förstå vad någon menat om de säger ”laktrits är äckligt”? Måste de säga ”JAG tycker laktrits är äckligt” för annars kommer du stå helt frågandes?

         Svara

          Jämför du musik med godis? Det är två helt skilda saker. Lakrits är en smak?? När man pratar musik så är det lite mer invecklat än olika smaker på godis.

          Svara

           Men oj så pretentiös du blev nu. Zzzzzzz.

           Va? Gå och lägg dig😴

       Men typ jag kan med handen på hjärtat säga att justin bieber gör dålig musik och inte är en bra musiker men hans fanbase lär ju hävda motsatsen. Men, då får man tänka att justin, precis som Bieber har en fanbase som gillar dessa för mer än musiken.

       Svara

        Haha precis dom Beatles* skulle jag skriva

        Svara

        Du förstår nog inte. Det är ingen fanbase som hävdar att Beatles är bra. Och du kan absolut inte jämföra Beatles med Justin Bieber.

        Svara

    Ta en lapp och lyssna på Beatles så kommer du ändra åsikt! Haha

    Svara

     👁👅👁

     Svara

   I princip samma sak jag sa till sambon, hur fän kan det vara befogat att köpa merch från influencers? Exakt vad har dom uträttat som gör att man vill visa sitt stöd/sin beundran. Jag har en tisha från Rammstein. Han sprutar eld på scen. Slå det om du kan Blondinbella/Jocke-Jonna/Margeaux!

   Svara

  Är det inte smart att sätta namnet på VOI:en? Då blir den ju mer unik och kan kännas igen vid en ev. stöld tänker jag.

  Svara

   Bra vid magnetfiske i Nybroviken

   Svara

   Kanske man just inte snor en som det står namn på?

   Svara

  Jane Birkin är väl en av de mest berömda när det gäller kläder som blir transparenta av fotoblixten:
  https://video-images.vice.com/test-uploads/_uncategorized/1585240584838-GettyImages-113989225.jpeg?resize=1575:*

  Svara

   Inget fel med det

   Svara

    Det är inte heller någon slump.

    Svara

     Aftonbladet: Nakenchock

     Svara

   Så sjukt vacker

   Svara

   Hade jag sett ut sådär hade jag ständigt gått naken haha

   Svara

    Du hade bott på en avlägsen ö i tropikerna antar jag…

    Svara

    Jag vill verkligen inte vara nedlåtande men är Hanna s SÅ vacker?? Alltså. Vacker är objektivt men tycker verkligen att typ 90 % av övriga kända flunsor är vackrare.. Hon ser så basic ut, hade nog inte känt igen hennes ansikte ute. Är vi säkra på att det inte bara är att hon är grym på foto och använder coola effekter och kläder?

    Svara

     Jag tror att de syftar på att Jane Birkin är vacker och inte hanna s.

     Svara

      JAHA! Förlåt, då är jag verkligen beredd att hålla med! Jane Birkin är utomjordiskt vacker på något vis. Hanna är ju söt men inte den nivån alls haha

      Svara

    Brrr, och snuvig

    Svara

    Hon är 73 år

    Svara

  Om man har en egen elektrisk sparkcykel så lämnar man den väl inte på gatan, alternativt låser fast den, som man gör med en cykel.

  Svara

   Exakt!

   Svara

   Jag har en egen spark och tar alltid med den in där jag är. Har jag lämnat den på gatan har jag låst fast den samt stängt av den via appen så att den inte går att starta.

   Svara

  Folk borde cykla själva iställetför att skjutsas runt på såna här latmask-prylar.

  Svara

   Folk borde lära sig att parkera ordentligt istället för att ställa dem mitt på trottoarerna och gångvägarna

   Svara

   Är väl ändå bättre att folk åker runt på sparkcyklar i stället för att trängas i kollektivtrafik?

   Svara

    17:22
    Hört talas om att gå, cykla?

    Svara

     Men är man lat så är inte det något alternativ. Då är det väl bättre att ta en sparkcykel och skippa kollektivtrafiken?

     Svara

     Kan ändå se lite tjusningen i den där typen av transportmedel. Jag cyklar nästan varje dag till mitt jobb och på sommaren måste jag cykla så jag hinner duscha på jobbet typ för man blir ju svettig av att cykla, tamejfan oavsett hur långsamt man än cyklar. Så gött att kunna ta sig fram lika snabbt som om man cyklade och ändå vara framme fräsch.

     Svara

  Margaux ser ut som en helt annan person jämfört med hennes bild för dofterna i nåt inlägg här under.

  Svara

   Ja, jag såg inte att det var hon först!

   Svara

    15.35//
    Den där margarin marqaux gör inget annat än kopiera
    Kladdat ihop Löwengrips salva- bytt namn t x marqaux
    Hon säljer bara 2:a hands secondhand varor så jävlas oärlig som hon är
    Ändå kan hon ingenting om kosmetika, men ska ändå leka lite.
    Ingen tar henne på allvar borde stoppas

    Svara

     Ungefär som Blondinbella menar du?

     Svara

   Jag har tänkt på den där bilden ang reklam för dofterna Inte blir jag sugen på att köpa dom för plagget är så konstigt. Hon är ju fin men vill dom verkligen man ska tänka på parfym när man ser bilden?!fattar det inte.

   Svara

    Vad för reklam får dig att tänka på parfym då? Oftast är det ju lättklädd kvinnlig eller manlig kändis och parfymflaskan inklippt ett hörn.

    Svara

  Kan tänka mig att det är betydligt bättre kvalitet på mössan från Acne.

  Svara

   Troligtvis. Men så märkligt att hon gjort reklam för/visat upp den så mycket under typ ett års tid och sen nu säljer en nästan identisk.

   Svara

  men asså… färgen på Margaux’s mössa? korall neon som gör att den ser extremt billig ut, nej tack.

  Svara

  Hoppas verkligen att skatteverket granskar dessa influencers. Ska jag skatta 98 kr för min lunch ska banne mig Linn skatta för sin elsparkcykel. Bildbevis om att hon tagit emot den ligger ju uppe för alla att se.

  Svara

   Asså snälla hoppas dom åker på fetaste restskatten nästa år.

   Svara

   Blir nog inte så stor utgift för Pappa Jonas ändå…

   Svara

    dom = alla influencers. Men det lär la inte märkas för dom ändå förutom att vi får se lite mer samarbeten

    Svara

    Jag tror ändå att pappa Jonas har koll på skatt eftersom han bedriver företag.

    Svara

     Ha ha, dagens naivaste kommentar!

     Svara

  När SKV börjar upptaxera flunsorna är det nog inte så roligt längre med alla dessa magiska ”pressbud” och ”gåvor”.

  Svara

  Såg det avsnittet av Vänner nyligen. Avsnittet innan ser Monica ut som ”vanligt” och sen i det där med pianobaren har hon uppenbarligen gjort något ingrepp av nåt slag. Blev så påtagligt när man såg flera avsnitt efter varandra.

  Och varför gör man en egen mössa som ser precis ut som en annan man har?🤔

  Svara

  OT: Biancas tjat om hennes antikroppar? Finns väl inget som säger att de är speciellt bra skydd eller att man inte själv kan bära på smitta och smitta vidare. Sen har hon säkert blivit sjuk igen och fått nya 🤓, med tanke på att hon verkar leva som vanligt.

  Svara

   hon vill ju vara relevant, i centrum och alltid viktigt. dessa influencers kan ju inte köpa att något eller gudförbjude NÅGON har mer uppmärksamhet än dom själva.
   Varje gång det lipas så lanserars det också någon ny produkt. Är corona inne så måste vi tjata anti-kroppar! carpe diem

   Svara

    Snälla, Bianca behövde inte försöka för att vara relevant.

    Svara

     På vilket vis menar du att Bianca är relevant? Jag menar hur är hon relevant på riktigt?

     Svara

   Jag har ett jobb där jag regelbundet testar mig för både corona och antikroppar. mina antikroppar har suttit i sen innan sommaren då jag senast var sjuk. har även fått veta att jag umgicks med en bekräftad corona-sjuk på jobbet och blev ändå inte sjuk, tog nya tester och antikroppstester och de satt kvar. Det är lurigt det där.

   Svara

    Hur klarar du av att göra coronatest regelbundet? Jag gjorde ett igår, och det var bland det hemskaste jag gjort!

    Svara

     I näsan? Då skulle du testa bronkoskopi genom näsan haha, det suger.

     Svara

      😱

      Svara

      Var tvungen att googla. Fy så äckligt! Jag tyckte det var hemskt bara med coronapinnen.

      Svara

     Jag gjorde mitt test via blodprov pga gravid, så barnmorskan ville passa på. Och japp, antikroppar. Var sjuk under hösten.

     Svara

    Menar detta absolut inte otrevligt, men man kan ju faktiskt vara sjuk utan symptom. Hur vet du att dina antikroppar är gamla? (Ej så insatt!) Bianca var ju sjuk i mars, så hennes verkar vara extra ihålliga då😅

    Svara

     Om man testar sig regelbundet har man ju koll på det. Får du inget nytt positivt test = antikropparna är gamla.

     Svara

    Två vänner var sjuka i konstaterad covid i början på sommaren. Har testat sig för antikroppar nu.
    Ingen av dom har antikroppar.

    Svara

     Verkar variera det där. Två vänner till mig hade Corona i april och testade positivt för tre veckor sen. Det är individuellt uppenbarligen.

     Svara

  Så roligt det där med vänner för i ALLA avsnitt så ser man kvinnornas bröstvårtor genom tröjan.

  Svara

   90tal.🤷🏼‍♀️ Först under 2000 alla började ha vadderat och push up.

   Svara

   Roligt? Är väl snarare föredömligt. Bränn Bh:n osv.

   Svara

  Reklam från Partykungen, rätt placerad!!

  Svara

   ?

   Svara

  Vad ful Margaux vänstra mössa är!
  Så trött på den plastmänniskan. Hon verkar lika genuint trevlig och sympatisk som hennes vän Ebba Bush. 🥴

  Svara

  Ot
  Ebba von Sydow livesänder när hon får manikyr i tomterött. Så originelt! 🙄

  Svara

   Fattar inte varför man går till manikyristen under rådande rekommendationer.

   Svara

    Dubbeldumt med andra ord!

    Svara

  Nån som vet vem den nya killen som Margaux dejtar är?

  Svara

   Leif Loket Olsson

   Svara

  Men alltså ärligt talat vem köper ens plagg som är merch av en ”influenser”? Så konstigt och är det inte väldigt skämmigt att strutta runt med? Jag förstår verkligen inte.

  Svara

  349 spänn för en mössa med en apa på är ju rätt saftigt. Inget som jag skulle betala iallafall

  Svara

  Paret Warg/Pärleros hade väl också köpt (?) varsin VOI häromdagen som Ida visade upp på stories? Spons eller slump?!

  Svara

  Mitt ex kallade de mössorna för personlighetsmössor för han tyckte att de som bar dem hade mössan som substitut för en personlighet 🤣

  Svara

  Du är så sjuk C.. är du avundsjuk på elscootrarna eller vara på hennes utseende? Kanske både och va??

  Ska du anmäla henne för att hon ej förmånsbeskattat för elscootern också.

  Så tragisk är du!!!!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.