Isabella Löwengrips online-kurs?

Imorse hade jag ett möte med Alexander Pärleros med team, Alexander driver Framgångspodden sedan många år tillbaka.
Han har nu startat Framgångsakademin där jag ska medverka i februari. Det innebär att jag ska göra en online-kurs på två timmar om entreprenörskap. Jag tänker att jag ska prata om Idé till Verklighet.
Hur man startar företag, hur man bygger bolag, vad som krävs för att växa, vad man gör när det inte går som man vill och hur man ska mentalt förbereda sig för att våga igen. Det ska bli väldigt roligt att få sätta mig och skriva mitt kursinnehåll till mina två timmar. // Isabella Löwengrip

Jag kan absolut håla med Isabella om att misslyckanden är en del av entreprenörskap och att det är viktigt att våga igen, men är verkligen HON rätt precis att föreläsa om det NU?
Hon har ju knappast ens börjat ta sig ur att ha kört Löwengrip Invest i botten, så vad har hon för lärdomar att lära ut där?
Det enda hon lyckats med är väl att ta sig ur aktieägandeskap i grevens tid innan allt gått åt skogen?
Hon har lyckats rädda sitt eget skinn de flesta gånger, men företagen och alla som blivit kvar har det ju alltid blivit skit för.
Exempel: Spotlife, Egoboost, Hermine Hold, Nordic Tech House osv osv osv.

Så VAD är det egentligen som Isabella kan komma med som är värt att betala för? 
Hur man ljuger om statistik? Det är väl egentligen det enda hon egentligen har lyckats med –  under ett väldigt bra tag i alla fall – men även där gick det ju slutligen åt skogen när verkligeten slutligen kom ikapp henne?

Hon är en mästare på att bygga luftslott, men varför skulle Pärleros vilja förknippas med det? 
Det är minsann en gåta.

166 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Fast vilken seriös person vill bli förknippad med Pärleros? Känns som att dom funkar bra ihop.

  Svara

   Tänkte skriva samma sak. 😂

   Känns som att det går ganska lätt idag med sociala medier att bara bestämma sig för att vara en framgångsrik entreprenör och sen är man det? Man behöver liksom inte GÖRA något framgångsrikt utan man bara direkt börjar sälja böcker och startar poddar om hur framgångsrik man är och hur andra kan bli det också… 😅

   Svara

    Exakt! Det räcker med att man säger att man är framgångsrik så är man det 🙂

    Svara

     Att köra en framgångskurs några månader efter att ha kört ytterligare ett företag i sank är och förblir Blondinbellas adelsmärke.

     Detta fångar ju precis grundkänslan och kvaliteten på verklighetsanknytningen

     Svara

      Du igen ja, du är så tröttsam, obehaglig. Du som är Nairobi ja, det har man förstått. Framgångskurs? Entreprenörskurs annars, hon är serieentreprenör trots att inte alla bolag gått bra, så är det och kunskaper och erfarenheter har hon. Vore konstigare om Bianca eller Jockiboi höll en sån kurs trots att de drar in stora pengar.

      Svara

       😂😂😂 du är så rolig

       Svara

    ”Entreprenör”, det här är inte definitionen av entreprenörskap. Hehe. Dessa är influencers, som försöker framställa sig själva som entreprenörer och spela framgångsrika likt dessa MLM-kvinnorna som postar massor #success #entrepreneur ”myOWNboss.

    Svara

    Tog Trump till presidentposten 😮

    Svara

     i USA, ja….

     Svara

     Nu har han ju åstadkommit BRA MKT mer än dessa två tomtar men visst!!!
     Jag har iaf inte passerat flertalet skyskrapor med LÖWENGRIP eller PÄRLEROS på

     Svara

      Fast det var hans pappa som byggde upp det imperiet

      Svara

       Det är OK att du hatar Trump och hans presidentskap. Men det blir bara töntigt när folk nedvärderar hans livsverk och kalla honom korkad och misslyckad.
       Jag hoppas någon gång i livet bli så misslyckad att jag har miljarder dollar på kontot samt skyskrapor med mitt efternamn i guldbokstäver på väggen…

       Svara

        Om den enda anledningen till att du har dina tillgångar är att du erhållit dessa genom arv eller kredit, och du samtidigt misslyckas generera någon form av meningsfull avkastning på dessa tillgångar över en ganska lång tidshorisont, så finns det all anledning att påstå att du varit en misslyckad entreprenör och investerare. Däremot kan ingen påstå att du inte varit en mycket skicklig charlatan och luftslottsarkitekt.

        Svara

        Det ÄR ju hans pappas efternamn som står på skyskraporna dock? Även om de delar efternamn är det pappans framgångar som är orsaken till att det står där.

        Svara

        Så du tycker att definitionen av en ”lyckad entreprenör” är någon som fötts in i rikedom och vars pappa byggt upp ett imperie och att man bara övertar det, kör det i botten några gånger och lever på ett namn och en förmögenhet som ens pappa skapat? Måste säga att du då har en lite udda bild av vad entreprenörskap och self-made framgångsbygge är. Det är vida känt att det är extremt mycket lättare att bygga vidare på något som redan finns, än att starta något eget. Din idol blev ju skedmatad med rikedom och framgång sen tidig ålder, ganska patetiskt att se upp till det.

        Svara

        Vilket livsverk?

        Svara

       Stämmer det att han skulle haft lika mycket i tillgångar nu om han stoppat det han ärvt på ett bankkonto? Läste det någonstans men orkade inte fördjupa mej.

       Svara

    Krävs nog också att man är halvt bakom flötet också så det blir lite ”kul” för folk att titta på och störa sig.

    Svara

   Exakt, han är ju så jäääävla korkad!

   Svara

    Tycker det är trevligt att lyssna på nån som ställer enkla spontana frågor. Tydligt också att han får den som blir intervjuad att slappna av vilket ger bra intervjuer.

    Svara

     Fast det är skillnad på enkla frågor och att blotta sin fullständiga oallmänbildning. Han låter som ett barn, och av att det jag hör får det mest andra att bli obekväma (som kanske förväntar sig viss nivå på frågorna från en vuxen man)

     Svara

     Du menar han blir skrattad åt för att han är så dålig på att intervjua? Att han inte lyssnar, inte visar empati, inte har grundläggande högstadiekompetens????

     Svara

   Vilken kombo med dom 2 🤣🤣🤣🤣🤣

   Svara

   Hon behöver pengar nu kanske?

   Svara

    Fast det stämmer ju inte som det står i det här inlägget. Det går ju bra för Nordic Tech House. Inte går det skit för dem.

    Svara

     Ja men hon sättet hon lämnade dem var ju riktigt pissigt. Sen att det går bra för dem nu visar ju bara på att de är bra på det de gör.

     Svara

   Precis! Det sista jag skulle ägna min tid åt är att lyssna på Framgångspodden. Att han ens gör detta samarbete med Belsebub visar ju på vilket extremt dåligt omdöme han har.

   Svara

    Också att Ida Warg sagt i nån vlogg att hon ofta får vara med och bestämma om vilka som får (eller inte får…) gästa podden säger väl mycket om vilka som _faktiskt_ är framgångsrika och vilka som mest ger lyssningar

    Svara

    Pingis hade varit mycket mer förtroendeingivande.

    Fattar inte det här!

    Och efteråt kommer IL få hybris och åter igen säga att hon ska bli världens mäktigaste kvinna.

    Svara

    Han har haft många intressanta gäster, som Ulf Danielsson.

    Svara

   Pärleros är ju bäst

   Svara

    Hans intervju med Rickard Delér var faktiskt bra. Men det var huvudsakligen Richards förtjänst förstås. Han om någon är en entreprenör.
    Även Pärlemos besök hos Henrik Persson Ekdahl är värt att titta/lyssna på. En riktig lirare denne miljardär på länkar till och frånspelsajter, finansbolag mm. Väldigt onyttigt men tydligen lönsamt.

    Svara

    Bäst? Herregud 😅

    Svara

    Oj nej.. tycker han pratar för mycket om sig själv, han ska väl intervjua…

    Samma med han som gör Mina vänner boken-podden. Om folk ska intervjua, kan de sluta prata om sig själva!

    Svara

    Bäst på att vara pinsam ja 🙂

    Svara

   Intressant att du inte tar med fler av de kommentarer som svarar Nairobi, och intressant hur du skriver för att utmåla IL som dålig, hon har inte ljugit mer än många andra influencers. IL har startat o drivit många företag, många andra framgångsrika har kört flera bolag i botten. IL påstår inte att hon är framgångsrik el bäst på entreprenörskap men erfarenhet har hon och vissa företag hon startat lever i allra högsta grad. Ett skönhetsmärke bär hennes namn och säljs runt om i världen och hon har inspirerat många.

   Svara

    Haha yeah right

    Svara

     Haha? Helt sant ju. Skönhetsmärket kanske inte säljer jättebra men det finns att köpa i fysiska butiker i många länder, och det är bra produkter. Hon har ju erfarenheter av både framgångar och motgångar och har startat många företag så det finns att lära, och många verkar vilja lyssna på henne så.

     Svara

    Hon har ljugit betydligt mer än många andra influencers men det säger mycket att du ändå tycker att det är ok. Kolla därför på folk som har umgåtts med henne. Var finns de nu? Hon har hon knappt några vänner, kunder, medarbetare kvar och hennes familj undviker henne. Det avslöjarväldigt mycket om hur hon är som person.

    Svara

     Du igen, du kämpar på.. så tröttsam och obehaglig. Nej och hon har både vänner, kunder och en del medarbetare kvar som hon arbetar med ibland dock inte anställda av henne på heltid.

     Svara

      ”Du igen, du kämpar på…” 😂 Nja, det är lätt att jritisera Bella för att hon har och gör mycket man kan kritisera.

      Svara

       *kritisera (jag korrar min egen kommentar)

       Svara

    Ja, och detta inlägg var ju väntat, var väntat att hon direkt skulle dissa det och skriva nedlåtande inlägg, som hon alltid gör när I L får ett samarbete, det tål hon inte, då ska det sabbas. Intressant att hon skriver och insinuerar att det kostar pengar också, hur vet du det, brukar väl vara gratis. Vissa andra ljuger om både c v, staitstik och annat… men vissa kommer undan.

    Svara

     Din besatthet har inga gränser. Du är obehaglig.

     Svara

   Pärleros verkar dessutom fortfarande av Bellas luftslott trots att den kollapsade till slut. Han har verkligen svårt att förstå vad riktig ekonomisk framgång är. Det är denna låtsasframgång Bella har marknadsfört.

   Svara

   Pärleros försöker ta 200 000 kr för ett kursabonnemang på sin nya ”framgångsakademin”. Finns det NÅGON i hela detta land som kan vara så urbota korkad att betala ens en tiondel för det? När samma info finns att tillgå gratis på Youtube…

   Svara

  Calm your tits Camcam.

  Fattar att det här är som att ha dig som föreläsare i författande för Augustprisvinnare men ändå, erfarenhet har hon ju och tycker det börjar bli dags att låta henne vara. Inte sparka på de som försöker förändras och som redan ligger.

  Svara

   Hellre lyssna på Camilla än Isabella.

   Svara

   Ditt argument faller ju lite på sig själv? Att om Camilla nu hade startat en kurs i författarskap, så hade du ju stått där och kastat skit?

   Och vilja förändras kompenserar väl inte att allt man försökt inom entreprenörskap har misslyckats. Småtaskiga att lura 19åringar på kurspengar utan faktisk kunskap om ämnet.

   Svara

    Nej det är precis min poäng, att jag tycker att Blondinbella lär ut Entreprenörskap är lika olämpligt som om Camilla skulle lära ut författarskap (när hon säkerligen skulle göra det bättre om bloggning, för tydlighetens skull).

    Men framför allt menar jag att det är lite tröttsamt att hoppa på varje liten grej IL gör. Känns ganska osannolikt att det här ens blir av.

    Svara

   Bella försöker inte förändras på riktigt. Det är hennes bloggpersonlighet som håller på att packas om till något nytt som hennes följare kommer att gilla.

   Svara

    100% rätt!

    Svara

    Att hon ens har följare kvar…

    Svara

  Hon kan väl prata om hur man behandlar sina anställda som hundbajs, hur man blåser sina kollegor på pengar trots ingångna avtal, hur man fejkar hotlappar, hur man försöker snärja miljardärer, hur man gör sig av med sjunkande företag och projekt genom att lägga dem i knät på någon annan, hur man sätter nyanställda som sagt upp sig från sitt jobb för att börja arbeta för fröken Löwengrip i skiten genom att mejla ”Äh, sorry, det blir inget”.

  Svara

   Glöm inte utnyttja sin syster till max och sedan bry sig noll när hon ledsnar och drar, hänga ut sin familj i radio, ljuga från morgon till kväll. Way to go!

   Svara

   Och får anställda att gråta att låta som en merit för en chef.

   Svara

   Sedan avsluta med: ”Mitt bästa tips för att lyckas ro dealen i hamn? Ta av dig klockan och lägg den snett framför dig. Funkar varje gång!”

   Svara

  Va mycket inlägg som blev raderade från öppet spår igår?

  Svara

   Även om det är ett öppet spår skriver man inte hur och vad som helst.

   Svara

    Julklappstips inlägg försvann bla?

    Svara

     Trådstartaren bad tydligen om att få det borttaget

     Svara

      Hon var inte nöjd med ett enda tips som hon fick ju, och hon fick bra tips!

      Svara

      Man blir lite nyfiken på vad denna omtalade tråd kan ha innehållit?

      Svara

     Folk kan ju inte hålla en trevlig ton eller hålla sig till ämnet, skärper folk sig så försvinner inte inlägg.

     Svara

     🧻 🧻🧻

     Svara

   Det var tjafs om toalettpapper som julklapp och något om Anna Books yngsta dotter som råkade bryta fingret i ett notställ.

   Svara

    Låter inte som jag missat något då.
    Jag scrollar inte ens genom Öppet spår längre – och flera år sedan jag kommenterade där.
    Skönare att sova i dessa dystra tider 🙁

    Svara

   Håller med. Tråkigt. Mycket mer censur här inne på sistone.

   Svara

    Den ansvarige utgivaren har väl satt ribban på en mindre tolerant nivå kan man tänka.

    Svara

    Googla censur.

    Svara

     Givetvis är det censur att du plockar bort en tråd om julklappar efter att trådstartarens bett dig! Ett hot för demokratin om något.

     Svara

      Vart är Sverige på VÄÄÄÄG!?

      Svara

  Tänker du så om Paolo Roberto också?

  Svara

   Till 09:05.

   Svara

   Vad har han med det här att göra?

   Svara

  Hon har ju tjänat pengar så i viss mån är hon ju framgångsrik. Men företagen hon startat är väl inte direkt framgångsrika? Och hon slår mig inte som någon fantastisk ledare. Hon har ev gjort lite börsklipp men det har ju nog de flesta de senaste åren. Så ja lite oklart.

  Svara

   Fast att hon tjänat pengar är ju sannolikt i 90 fall av 100 bloggens förtjänst. Dvs hon är en oerhört framgångsrik bloggare. Men är det det samma som entreprenör? Företagen har ju mest känts som ngt hittepå för att ha ngt att fylla bloggen med

   Svara

    Ja så är det nog, hon var ju först på bloggbollen när där fanns pengar att tjäna. Sen har det i hennes hjärna omformats till att hon är en enastående entreprenör.

    Svara

  Va olik sig hon ser ut på bilden

  Svara

   Gissar att hon fixat make och hår själv

   Svara

    Det jag mest funderar på är om Alexander har lagt in fillers i läpparna och har också läppstift på?
    Inget dömande dock men funderar om det är så.

    Svara

    Det är FÖR MYCKET smink. Inte snyggt. Tänker på Krystle i Dynastin. På 80-talet.

    Svara

    Någon make har hon inte fixat sedan Odd. Höhöhö, jag vet, usel göteborgshumor….apropå miljardär som aldrig blev någon make.

    Svara

  Varför står man med benen i kors på en bild? Är ju fler som gör det🤔

  Svara

   för att få en mer timglasformad figur

   Svara

    Brösten ut – mage/midja in – höfterna ut – benen kyskt i kors
    Kvinnoideal sedan urminnes tider…

    Svara

   Väldigt kissnödig.

   Svara

   Att stå med benen i kors ser pissnödigt ut.

   Svara

  Isabella saknar självinsikt och är hyfsat världsfrånvänd. Varför skulle man lyssna på henne om entreprenörskap då hon kört alla hennes bolag i botten? Hade inte Dermarome (el vad de heter) köpt hennes bolag så hade hon ju varit pank vid det här laget. Det är svårt att ta henne på allvar överhuvudtaget.

  Svara

  Bellas kommentarsfält är underhållande – ibland förnekar Bella sådant som det finns skriftliga bevis på:
  Anonym
  Hur går det med de starta-eget kurser för kvinnor du hade på gång? Inget du vill ta tag i igen nu när du har både tid och pengar?
  Kurs on-line är ju perfekt i dessa tider.
  Säkert många som blivit uppsagda pga av pandemin och skulle vara tacksamma för det stödet.
  Har du lagt ner din stiftelse, eller startades den aldrig?
  Hur går det för Gillis djurstiftelse?
  Längesedan du skrev om den.

  4 dec, 15:49
  isabellalowengrip
  Jag minns inga starta eget kurser för kvinnor?
  Stiftelsen finns kvar men är inte aktiv, gillis djursatning hann aldrig bli av 🙂

  4 dec, 16:08
  Lena
  Kolla bloggen för ca ett år sedan, 23 sept 2019, ILF Starta Eget Kurs……
  4 dec, 23:43
  Anonym
  Hann aldrig bli av? Du har väl all tid i världen? Eller vad stoppar er?
  4 dec, 19:14
  lisen
  Med tanke på ditt svar ovan. Skriv inte om sånt som inte blir av! Så många frågor dyker ju upp under tiden och du har inte förräns nu återkopplat i bloggen till dina följare.

  Bellas blogg september 23, 2019
  ILF starta eget kurs
  ”Vi startar enkelt med Starta Eget kurser i flera olika städer nästa år. Den är till för alla som vill lära sig grunderna för att starta ett företag eller om du redan har ett företag men vill lära dig grundkunskaperna. Under några veckor (kvällstid så att du kan ha ett vanligt 9-17 jobb) kommer vi att hålla kurser i företagsekonomi, redovisning, juridik, marknadsföring, sociala medier och CSR. Det är jag som designar utbildningen och vi har flera lärare med oss. Dock kommer jag lära ut marknadsföring och sociala medier.
  Varför gör ILF det här?
  Jag har alltid brunnit för kvinnliga företagande. Att få fler kvinnor att bli självständiga. Tyvärr sjunker antalet kvinnor som startat företag varje år och jag är faktiskt less på den trenden. Jag vill dra mitt strå till stacken att få starta egna Starta eget kurser i hela Sverige samt i framtiden starta ILF Business School, det tror jag kommer göra vi skillnad. Jag vill kunna räkna antalet nya bolag vi skapar varje år, visa att vi vänder trenden tillsammans. De bolag som startas och växer kommer ILF att stötta.”

  Svara

   Haha, skrev om precis samma sak samtidigt som dig, tycker det är fascinerande att hon inte minns detta

   Svara

    Handlar väl om ännu ett kraschat samarbete med någon och svårt att minnas när säkert någon annan skrev inlägget 🙃

    Svara

     Hahaha on point

     Svara

   Det var väl tal om entreprenörsgymnasium flera gånger också som aldrig blivit av, men alltid hyllats på förhand utan någon som följer upp och frågar. Det är så bisarrt.

   Jag tänkte för övrigt starta en skola för barn som vill bli astronauter samtidigt som jag botar .. bra va!!

   Svara

   Men du, hon förnekar det ju inte, hon skriver att hon inte minns det. Hon kanske inte mindes det just då eller förstod vad du syftade på. Hon har ju haft många olika planer, och hon är ju alltid snabb med att berätta om lösa planer som sen inte blir av. Klart att just det inte kunde genomföras då personal fick sluta och IL själv blev inlagd.

   Svara

   Men hjälp! 😂😂😇

   Svara

  Tycker du missade det intressantaste bland hennes kommentarer; en läsare frågade hur det skulle bli med kurserna i entreprenörskap för kvinnor som Isabella gick ut med att hon skulle ha i september förra året, och Isabella svarade att hon inte mindes någonting om några såna kurser. DET tyckte jag var intressant att skrev, är ju lätt att kolla i arkiven där hon skriver om sina planer för starta eget kurser och ILF i flera inlägg. Att ha en massa möten och planer för det, och sen inte ens minnas det ett år senare.

  Svara

   Anonym:
   Hur går det med de starta-eget kurser för kvinnor du hade på gång? Inget du vill ta tag i igen nu när du har både tid och pengar?
   Kurs on-line är ju perfekt i dessa tider.

   isabellalowengrip
   Jag minns inga starta eget kurser för kvinnor?

   Svara

   Jag skrev just en lång kommentar ovan. Håller med om att det är underligt att Bella förnekar detta.
   Har det att göra med ”behandlingen” kanske att hon inte säger sig minnas?

   Svara

    Ja detta var ju preciiis innan kraschen blev offentlig, så hon kanske befann sig i fritt fall redan här? Det kaoset som följde direkt efter kanske fördunklar minnet? Jag tänker att det finns ju ingen orsak för Isabella att låtsas att hon inte minns, allt finns ju på bloggen. Men det kanske säger något om hur snabb hon är med att gå ut stort med sina satsningar, när de fortfarande bara är oförankrade ideer som inte ens är så allvarligt menade att hon ens minns dem ett år senare.

    Svara

     Antagligen fler som skriver på hennes blogg. Inte så lätt att minnas alla sina personligheter! 🤷🏼‍♀️😅

     Svara

      Jag misstänker att Marisol har detta extraknäck till och från.
      Hon kan faktiskt skriva bra svenska, PR-människa som hon är.
      Hon får betalt in natura (middagar & sponsrade staycations hos Carl Jan)

      Svara

     Jag tror hon svarar att hon inte minns för att spinna vidare på sin så kallade minnesförlust.

     Svara

      Inte så bra med minnesförlust när man ska berätta om sina erfarenheter…

      Svara

      Nej det tror jag inte, men hon mindes det väl inte just då eller förstod vad personen syftade på för kurser. Det var ju bara planer och hon är alltid snabb med att berätta om planer som inte är spikade. Självklart kunde ju inte det genomföras just i det läget och bra att det inte blev av.

      Svara

    Enligt SBU : ECT innebär att strömimpulser ges via hudelektroder på huvudet, vilket vid varje behandlingstillfälle framkallar ett generellt epileptiskt anfall.

    Det här får mig att undra lite. Jag som har haft epilepsi i 15 år och har anfall ibland minns inte grejer som hänt precis innan anfallet men allt kommer tillbaks igen kanske 5-10 minuter efter. Det enda jag brukar känna är förvirring dock när jag vaknat upp. Och ibland har jag svimmat och slagit till huvudet i golvet. Hur kan hon ha glömt bort så mycket egentligen av sitt liv efter 5 (?) behandlingar? Speciellt saker som precis har hänt. Och ja, vi är alla olika. Men det här gör mig nyfiken.

    Svara

    Men alltså hon förnekar det ju INTE, men hon mindes väl det inte just då eller förstod vad personen syftade på. Hon är ju alltid snabb med att berätta om planer hon har och att just det inte blev av är väl inte konstigt med tanke på omständigheter just då med att personal fick sluta och IL mådde dåligt.

    Svara

     Och du.. 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

     Svara

  ”Hur man ljuger sig till ett luftslott.”

  Svara

   Varje lögn fyller sakta slottet

   Svara

    Haha 😀

    Svara

   Bra titel på kommande (ljug)bok! 👌

   Svara

    Skrattade högt åt din kommentar, den var orimligt rolig. Tack för skrattet det gjorde mig gott ❤

    Svara

  Ok men du startade bolagen och blev stor pga du (Isabella) är en influencer. Så vad finns att lära ut?

  Svara

  Isabella är en föredetting. CamCams blogg finns kvar och går bra. Så vad kan du lära dig av det?

  Svara

   Suck. Till 09.42.

   Svara

  Jag kan inte se Pärleros utan att tänka på det faktum att han en gång hade svenskt rekord i att äta hamburgare 😅

  Svara

  Pärleros har haft Bella i sin podd tidigare och det är känt att han ser upp till henne, det säger han i som podd, så jag är inte förvånad att han samarbetar med henne.

  Svara

   Klubb för inbördes beundran…

   Svara

    Båda lika korkade.

    Svara

  Kurs på hur man fuskar eller…

  Svara

  En smart man lär av sina misstag, en vis man av andras. Gör som Löwfenskit fast tvärt om.

  Svara

  Att hon gör en så stor sak av att hon ska göra ett inhopp som gästföreläsare i två timmar på någon annans kurs betyder ju bara att hennes agenda ekar tom…

  Svara

  Det här samarbetet handlar alltså om ett jobb på hela 2 timmar!
  Wow liksom!!! 😂

  Svara

  Pärleros verkar ju va mer än lovligt korkad. Han har alltid hyllat henne och hennes lögner.
  Vilken kombo. Som bill å bull i blåsthet och ego

  Svara

  Trodde först att det var en online-konkurs, men det kommer säkert det också.

  Svara

  Vilket avslöjande om Bellas världsfrånvända och uppblåsta n-a ego!
  Sekundärskäms å hennes vägnar. Hennes magplask var ju och är gigantiskt. Hon har lyckas sabba det mesta av allt som ingått i hennes luftslott.

  Svara

  Vad sysslar Pingis med nuförtiden förresten?

  Svara

   Tränar

   Svara

   Skulle inte hon och Victor Frisk lansera hudvårdsprodukter för män?

   Svara

  För att Pärleros själv är en misslyckad ”entreprenör”. Annars hade han inte tagit inkluderat en annan misslyckad entreprenör.

  Svara

   Pärlmeos behöver trafik. Bella drar trafik enligt principen trafikolycka/brand i huset tvärs över gatan.

   Svara

   Misslyckad? Hans podd går väl bra? Han verkar få poddgästerna att slappna av. Och han har skrivit minst en bok. Nu har han startat Framgångsakademien på nätet. Framför allt är han villlig att anstränga sig för att bli bättre. Han har till exempel jobbat med sin engelska. Killen har ett himla driv helt enkelt.

   Svara

    Tyvärr har han också en ruskigt låg intelligens, noll allmänbildning och ett väldigt torftigt språk. Det gör honom tom och innehållslös och helt ointressant som person, driv eller ej.

    Svara

     Och exakt vad har det att göra med om det för tillfället går bra för honom eller ej? Han driver ju en av Sveriges största poddar, så uppenbarligen går det bra för honom och även hans fru. Vad är grejen med att hata exakt alla det skriva om? Det kan inte vara friskt

     Svara

      Hatar inte, konstaterar bara fakta. Och för mig personligen så räcker det inte att en person ska vara bra på att tjäna pengar för att hen ska bli intressant. Det finns ande värden. Som ett uns av bildning, till exempel. Saknas hos Pärlan och därför är han ointressant för mig.

      Svara

       Det är inte fakta, det är dina personliga åsikter.

       Svara

        Fast ingen kan ju undgå att höra hans torftiga språkbruk och att han har stora kunskapsluckor. Det lyser så kraftigt igenom och tyvärr blir det svårt att ta honom på allvar. De gånger jag lyssnat på podden så har skämskudden åkt fram stup i ett.

        Svara

     undrar om det inte finns en sociokulturell förklaring här. Om man inte kommer från välbärgad medel- eller överklass kanske man upplevs som att man inte är allmänbildad och har torftligt språk? Han har ju tagit sig dit han är på egen hand ändå.

     Svara

      Håller verkligen inte med om att det nödvändigtvis stämner i Sverige. Vi har universitet man kan gå på utan att det kostar något för den enskilda individen och jag har träffat så många kulturellt bildade människor som inte kommit från pengar. Generellt känns kopplingen mellan pengar kulturellt kapital idag i Sverige rätt svag. Klart att Sonny Och Conny från Rotebro inte generellt analyserar Edith Södergrans texter men det är ingen kulturpodd vi begär. Men man behöver inte låta som ett barn bara för att man inte kommer från pengar!

      Svara

     Alltså varför får såna här kommentarer ens stå kvar på denna blogg? ”ruskigt låg intelligens, noll allmänbildning och ett väldigt torftigt språk. Det gör honom tom och innehållslös och helt ointressant som person”
     Såna här kommentarer tycker jag är förtal, hat och borde polisanmälas.

     Svara

      Håller med. Inte ok.

      Svara

  Katrin Z skriver på insta att hon har haft covid-19 för ett tag sedan och har antikroppar. Men inte en dag har hon varit frånvarande från att vara ute och i så fall smitta andra.

  Svara

   Hon har säkert haft asymtomatisk Covid-19 för att skaffa sig antikroppar.
   Väldigt elegant lösning för en influencer som inte hållit sig hemma under sjukdomen.

   Svara

  Ironin att det här kommer samtidigt:

  https://www.svd.se/att-tjana-100-miljoner-inte-lika-briljant-langre

  Kanske Bella som skulle behöva en kurs?

  Svara

   ”Något hände” när Alexander Pärleros träffade den buddistiska munken Björn Natthiko Lindeblad 2016: ”Efter mitt möte med honom kände jag allt mer att jag ville ägna mitt liv åt att serva andra genom att göra det jag är bra på: att lyssna på och lyfta fram andra människor.”

   Vilka människor har han lyft? Eller håller han på med något sidoprojekt som jag missat?

   Svara

    Snarare hänger ut folk direkt nån ger ett uns av konstruktiv kritik. Då hängs dom ut diiiirekt i podd och Instagram! Väldigt vuxet och moget beteende..

    Svara

  Pärleros gjorde ju också sitt företag genom att bygga ett luftslott – och det funkade
  Har han ju berättat i någon pod eller intervju

  Han kontaktade massa kändisar och sa att han hade Sveriges största pod, och sa att några andra stora namn redan hade tackat ja.
  Innan han hade någon signerad.

  Smart ändå, funkade ju. Han spelade spelet smart.
  Hade jag velat vara som honom eller ser upp till honom, nej

  Svara

  Att ha misslyckanden bland sina erfarenheter som företagare tycker jag inte diskvalificerar någon från att erbjuda andra råd och vägledning. Men IL uppfattar jag dock att hon gör saker som är så oerhört ansvarslösa och dumma att jag inte förstår hur någon kan se henne som en förebild vad gäller entreprenörskap. Till exempel som när hon växlade upp sin konsumtion med cirka tusen procent och började planera USA-flytt och etablering där fast hon visste att företagens ekonomi inte höll för det. Det är heller inte så smickrande för henne att hon överger alla skepp som går på grund utan en tanke på personal och andra som hon lämnar bakom sig, så långe hon klarat sig ekonomiskt och har kvar sin blogg verkar hon nöjd. Och det är väl just bloggen som är hennes kärnverksamhet, de andra företagen är mest för syns skull för att kunna leka entreprenör.

  Svara

  Ursäkta men två timmar? Det är en föreläsning, ingen kurs.

  Svara

  Bättre med kurs i att dra företag i botten, betydligt fler som misslyckats än som lyckats.

  Svara

  Nu har hon återigen avslöjat i detalj vad barnen ska få för julklappar. Så trist, det kan hon väl skriva om när de är öppnade? Risken finns ju att barnen får reda på det innan jul. Men inget är heligt eller privat för en influenser.

  Stackars alla barn som får växa upp hos en influenser. Exponerade från förlossningen och hela uppväxten finns utlagd på nätet.

  Svara

   Men det spelar väl ändå ingen roll??

   Svara

    Inte? Åtminstone Gillis kan ju läsa nu. Inte så snällt att förta överraskningen, tycker jag.

    Svara

  Hon skiter verkligen i restriktionerna. Lägger upp bilder på där hon träffar nya personer som hon poserar nära intill var och varannan dag. Det här mötet med Pärleros är väl ett typiskt möte man faktiskt kan ta över video och inte måste göras IRL?

  Svara

  Vilken kombo med pärleros o bellsan. Haha skulle aldrig betala för den ”kursen” ungefär som när SVT skulle tipsa i en artikel hur man skulle ”lyckas i londons finansvärlden” lite gulligt ändå 🙃

  Svara

  Var tvungen att se Pärleros storys ”Detta är hemligt fram till februari, så vi säger ingenting!” (tittar på Bella som står bredvid) hon håller med.

  Går inte ens en dag så har hon skrivit ut i sin blogg vad det handlar om 🤣

  Det här är så typiskt Bella och varför det inte går att göra något seriöst tillsammans med henne 🤷🏼‍♀️

  Svara

  Pärleros föreläste på en kickoff jag var på. Det var så sinnesjukt jäkla dåligt!! Riktigt illa på riktigt! Vi var 800 från start, när han var klar satt kanske 300 kvar.
  På hans egna kanaler var de succé dåligt honom. Skulle aldrig lyssna på något han gör efter den upplevelsen.

  Svara

  Vad hände med Gillis djurfond som inte ”hann” starta? Vadå inte hann? Varför inte starta nu?

  Svara

   Kanske för att mamma Isabelle inte tycker om djur?!

   Svara

  ”Från idé till luftslott” med Isabella Ljugengrip, nu endast 3999:-, passa på!!

  Någon som kan påminna mig om när vi får reda på hur mycket Löwengrip blev sålt för?

  Svara

  Hon kanske ska promota om hennes nära och kära vän Prinsessan Sofia?

  Svara

  Kanske för de båda fått gratisnätter på Ellery Beach House?😂

  Svara

   Var taggad på att gå dit innan det hade öppnat, sen när allt pack från media var där blev jag bara äcklad. Kommer nog aldrig besöka stället om jag inte får betalt.

   Svara

    Samma här.

    Svara

  Pärleros är naiv och okunnig inom ämnet.
  Han är känd för att vara känd, har inte själv levererat något för att räknas som framgångsrik.
  Pärleros mäter dessutom framgång i pengar, precis som Löwengrip.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.