Annica Englund tjänar pengar på sin marknadsförda ”välgörenhet” för NuSkin

Edit: Det kommer komma en transkribering på filmen här istället.

Precis som förra gången jag granskade Annica Englunds förehavande med sina nya samarbetspartners NuSkin, så finns det även nu vissa saker som jag upplever att hon döljer eller i alla fall smusslar med.
På sin Instagram pratar hon sig nu varm om välgörenhet och hur det är så viktigt att inte bara fokusera på nära och kära under julen utan också om att mätta barns magar och att skapa arbetsmöjligheter för människor.


Här vill jag stoppa bandet lite och ta en närmare titt på vad det är hon säger här ovan:

Välgörenhet – välgörenhet är ju bra, men vad hon ”glömmer bort” att nämna är att det här välgörenhetsprojektet är en del av företaget NuSkin och är vinstdrivande, både för företaget och för säljaren.
Annica får alltså provision och tjänar pengar på varje krona som följarna ger till den här välgörenheten genom att köpa matpåsar.
Det här är alltså en kommersiell video, vilket betyder att hon också borde ha markerat den som reklam, något man inte behöver om det rör sig om ideell välgörenhet.

Så här står det i det finstilta längre ner på sidan där man köper matpåsen.

Text från Nuskins hemsida: I priset för VitaMeal ingår kostnader för tillverkning, allmän distribution samt försäljnings- och provisionskostnader. Precis som med vilka Nu Skin-produkter som helst betalas säljarna provision på sina inköp och företaget gör en vinst på varje försäljning av VitaMeal; dock lägre än vinsten på de flesta av sina produkter.

I priset för VitaMeal ingår kostnader för tillverkning, allmän distribution samt försäljnings- och provisionskostnader. Precis som med vilka Nu Skin-produkter som helst betalas säljarna provision på sina inköp och företaget gör en vinst på varje försäljning av VitaMeal; dock lägre än vinsten på de flesta av sina produkter.

Från NuSkins hemsida: Nu Skin är en vinstdrivande distributör av närings- och hudvårdsprodukter och är börsnoterade på New York-börsen (NUS). Nourish the Children är ett initiativ från Nu Skin och är registrerat i vissa stater som ett kommersiellt samarbete. Initiativet gör det möjligt för Nu Skins brand affiliates och kunder att köpa VitaMeal från Nu Skin och donera det till välgörenhetsorganisationer för att hjälpa till att lösa det komplicerade världsproblemet med att mata undernärda barn. I priset för VitaMeal ingår kostnader för tillverkning, allmän distribution samt försäljnings- och provisionskostnader. Som det är fallet med andra Nu Skin-produkter, får brand affiliates betalt i provision och Nu Skin gör en vinstmarginal från varje försäljning av VitaMeal.

Nu Skin är en vinstdrivande distributör av närings- och hudvårdsprodukter och är börsnoterade på New York-börsen (NUS). Nourish the Children är ett initiativ från Nu Skin och är registrerat i vissa stater som ett kommersiellt samarbete. Initiativet gör det möjligt för Nu Skins brand affiliates och kunder att köpa VitaMeal från Nu Skin och donera det till välgörenhetsorganisationer för att hjälpa till att lösa det komplicerade världsproblemet med att mata undernärda barn. I priset för VitaMeal ingår kostnader för tillverkning, allmän distribution samt försäljnings- och provisionskostnader. Som det är fallet med andra Nu Skin-produkter, får brand affiliates betalt i provision och Nu Skin gör en vinstmarginal från varje försäljning av VitaMeal.

Jag tycket det är ganska viktig information som hon undanhåller följarna i den här videon – att det rör sig om faktisk reklam (som hon inte markerar) eftersom hon och NuSkin tjänar pengar på den här ”välgörenheten”.
Vad tycker ni?

Tillägg: 
HÄR kan ni anmäla den här extremt vilseledande reklamen till Konsumentverket. 

Tack för tips! 

 

178 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Till er som vill göra en insats: skänk via seriösa aktörer som Unicef, UNHCR, Rädda barnen eller liknande.

   Som (också) lägger miljarder på marknadsföring? Dessa aktörer brukar ha samarbeten med några av världens största A-kändisar, lägger extremt stora summor på produktioner och sänder sina reklamfilmer på de största kanalerna på bästa sändningstid. Undrar bara lite var skillnaden är? Det är ju inte så att Nu Skin döljer att de tar en viss vinst.

    Min poäng är att Unicef har ett samarbete med Johnny Depp eller liknande och har en dyr reklamfilm som sänds på kommersiella kanaler världen över. Nu Skin samarbetar med en influencer som sänder live på Instagram. Det är ju samma sak men bara olika proportioner.

     Johnny Depp får inte provision på de paket som skänks via Unicef. Annica tjänar pengar på att folk köper de här grötpaketen i tron att de är välgörenhet.

     Jag tänkte samma sak.

     Kändisarna här i Sverige får också pengar när dom spelar in sånna där reklamfilmer där dom sitter och pratar om situationen för barnen. Stora summor också. Men det är ju inget dom säger i filmerna🤷‍♀️

      Skulle de publicera filmerna på sina sociala medier så skulle de vara tvungna att skriva att det rör sig om reklam.

       fan Camilla kan du inte ha ett ”segment” här på bloggbevakning där man kan skicka in alla kommentarer som man INTE fått publicerade hos diverse influencers? alltså sånt dom inte släpper igenom. såååå många som vars kommentarsfält svämmar över av lyckliga tillrop och mys, och så ställer man en fråga som inte är 100% rövslickeri – släpps aldrig igenom. Eandra Beijer och Elsa Billgren är EXPERTER på detta. vore så kul om nåt annat än gull fick synas lite i nåt annat forum. jag snackar liksom inte om sjuka trollkommentarer och hot – det fattar jag att dom inte publicerar – utan bara mild kritik eller en vanlig enkel fråga som aldrig får se dagens ljus. tror också att om du gav sånt utrymme här, så skulle InFlUeNcErNa bli mer benägna att vara lite mer transparanta och svara när man ställer dom till svars för/undrar något via sina egna kanaler. Om dom vet att det finns en risk att det kommer synas att dom duckar för allt som inte är smicker :)))))

        Maila dem till kontakt@bloggbevakning.se

        Jag tycker sådant är intressant och skulle säkert bli ganska roliga inlägg. =)

         OT: Jessica Wahlgren var visst bara tvungen att åka till Maldiverna med barnen då de följer med Magnus som ska jobba där. Idel glada tillrop på hennes Insta. Eh, what liksom!? Fick inte de sms:et igår? Va? Va? Va? Nä men skämt åsido, ja åk då om du är så jädra ignorant och skiter i allt och nej det finns inga reseförbud förvisso, men är du dessutom tvungen att lägga ut det på ditt konto med över 80 000 följare? Här snackar vi återigen vilka signaler man sänder ut. Urrrrrrrrk!

         Hade varit magiskt!

        Är det verkligen en bra idé, då får ni ju vänta något dygn innan eftersom att det kan ta timmar eller dygn innan kommentarer släpps fram på diverse bloggar. Sedan kan ju kommentarer missas. Sett ibland att kommentarer släppts fram två dagar efteråt typ. Sedan brukar väl folk här redan skriva kommentarer här som de skrivit på andra bloggar, behövs det ett särskilt inlägg till det? Konstigt.

        Jag skrev vänligt till Elsa jag vill gärna ha hund men det blir när jag bor i Spanien och det inte är iskallt på morgonen. Den kom inte med?! Urlarvigt.

        Då vill man ju se kommentarerna precis så som de skrevs. många skriver att de bara skrev något litet som inte aaaalls var otrevligt. Jo jo.. det tror jag minsann inte på. Många behöver fundera på hur de uttrycker sig.

       Jaha okej. Tack för svar.

    De har en viss procentsats som får gå till marknadsföring och annat som ex personal, men det är inte mer än 10-15%. Hur hade folk annars skänkt tror du? Om man inte visste att de fanns.

   Fastnade i modd…

  Girigt..

   Ja hon visar verkligen mer och mer vem hon egentligen är nu. Hon pratar om nära och kära, men själv har hon inte varit och hälsat på sin familj i Östersund på hela sommaren eller hösten fast hon hela tiden varit nån timme därifrån med bil. Så hur mycket bryr hon sig egentligen om nära och kära? När någon kommenterade det nämnde hon corona, men det har gått bra att åka till Marbella och Stockholm, men inte Östersund ensam i en bil?

   Hoppas verkligen ingen går på detta. Finns det något sätt att anmäla att hon inte reklammarkerat?

    Men bara för att det går bra för henne innebär det väl inte att föräldrarna är ok med det? Jag bor 5 minuter ifrån mina föräldrar, vi träffas inte heller trots att jag har träffat andra i år. Mina föräldrar är strax över 50.

    Inte för att försvara någon (har noll relation till Annica och vet ingenting om henne) men vill slå ett allmänt slag för att pensionera den här slentrianmässiga idén om att ens familj MÅSTE vara ens nära och kära. De är väl kanske inte så nära då helt enkelt, eftersom det inte var viktigt för henne att träffa dem?

     Obs syftar alltså inte på barn som man VALT att sätta till livet, där finns såklart skyldigheter. Syftar på de här med att föräldrar, syskon och övrig släkt hela tiden ska anses vara det viktigaste i världen helt förutsättningslöst…

     Tycker du har en bra poäng.

     Anonym 10:25: Enligt henne är det inte det som är problemet, de verkar vara ok med det och är även rätt unga, sen har hon väl typ 3-4 syskon också.
     Anonym 10:32: Intrycket man får är att hon dumpat dem och bara vill hänga med sin killes familj. Före det har hon verkat stå nära både farmor, föräldrar och åtminstone ett av syskonen. Verkar ju lite konstigt om hon mitt i allt glidit ifrån dem alla. Men kanske lite Isabella Löwengrip över det hela, svårt att få relationer med familj att funka om man bara tänker på sig själv.

      Mannen kommer först!

   I YouTubevideon sminkar hon sig med nuskins produkter, tjatar om hur fantastiska de är och länkar dem under videon. Länkarna går direkt till hennes egen shop! Stod inte ett ord om att det är reklam för eget företag eller samarbete. Hon är riktigt sneaky.

    Något av det finaste dem vart med om? Att skänka någon halvdan gröt där dem
    Tjänar en bra slant på det hela 🤣 fin gärning hade vart o dra ner på sina egna onödiga kostnader och börja skänka till
    Andra men tror inte annica kommer göra det

    Eller så är folk bara dumma i huvudet som faktiskt går på detta.

   Kan man anmälla detta till konsumentverket? 🤔

    Det tror jag nog. Det är ju extremt vilseledande reklam om inte annat.

     Tack var hittat man detta som hon snackar om följer inte henne på Instagram. Är det under stories eller under vanligt inlägg? Alltid bra att visa upp bevis när man anmäller. 😉👏

      Detta är på stories. Du kan alltid använda det här inlägget eller länken till videon på Instagram om du inte har den själv.

       En till fråga om anmälan. Anmäler man henne som företag? Eller nej?

        Annica Englund AB

  Oseriöst och pinsamt.

  200 spänn för en påse gröt? 🤦‍♀️

  Det är ju billigare att gå in på Maxi, köpa en valfri gröt för 30 spänn och sen skicka med Dhl till Afrika… 🤷‍♀️
  Sorry, de får inte en spänn av mig..

   Det står väl att en påse räcker till 30 barnportioner?

    Gör ju barngröten på ICA också

   Grejen är väl att det ger arbetstillfällen Malawi, görs av grödor som finns i landet och är extra mycket berikat med vitaminer och mineraler som ett svältande barn behöver. Inte riktigt samma sak som att köpa en gröt från ett multimiljardbolag anpassat för friska barn.

   Med det sagt så kunde gröten naturligtvis vara billigare om inte det skulle tas ut en vinst som både företaget och säljaren ska ha.

    Alltså jag måste tillägga att jag är förvånad över att så många gillat Lombax kommentar. Den är ju inte logisk, man kan ju inte jämföra gröten på det sättet vare sig näringsmässigt eller etiskt.

    Borde man inte hellre handla gröt gjort på ett hållbart sätt än Semper på ICA där pengarna går till redan stenrika tillverkare och ägare? Och då menar jag i ett större perspektiv, inte bara att man tycker illa om gröten pga Annica och gänget.

   Hur många paket gröt har du köpt på maxi och skickat till svältande barn?

   En riktigt bra och personlig ekonomiblogg! Nej, det är inte jag som driver den.

    Den är ok, men det märks tydligt att det är en ”vit medelålders man” som driver den, med de fördelar/privilegier han har. Inte minst när han skrev om black lives matter och var riktigt nedlåtande.

    Jag är själv av utomeuropeisk härkomst och blev riktigt besviken på både honom och de andra som kommenterade.

  En säck innehåller 30 barnportioner. Alltså en portion om dagen om den ska räcka en månad?
  Läste innehållsförteckningen och en portion låg på ca 500kcal.

  Är det nog för ett svältande barn?
  198:- för 30 små portioner av gryn som dessutom tillverkas i ett u-land?
  Jag vill veta hur mycket hon får i provision per säck.

   Svältande barn ger man inte för mycket kalorier då kroppen inte klarar av det. Man måste ”skynda långsamt” ur svält.

    Tack för svar. Kände att jag hade dålig koll där.

  Haha det är så roligt med blåsta människor som tror att andra är lika blåsta. 😂

  Herregud! Här skulle jag gärna haft en ”anmäl till konsumentverket”-länk. Det här äcklar mig. Bra jobbat Camcam!

  Så fräckt av henne. Tycker hon tar dumma beslut och tror hon stöttar. Hon har nog levt i influenservärlden för länge. 😕

  Jag förstår verkligen inte. Hon har arbetat upp sitt varumärke i flera år. Hon måste tjäna så mycket pengar på detta att det är värt att sätta hela sin trovärdighet som influenser på spel. Ofattbart.

   Eller hur, jag har följt henne under flera år men slutade följa henne på grund av detta.

   Tror inte hon tjänar särskilt mycket alls nu för tiden, efter att hon flyttade har hon förlorat många stora samarbeten eftersom företag inte vill skicka sina produkter till Canada när Stockholm vimlar av influensor. Hon är desperat efter pengar och istället för att skaffa sig ett hederligt jobb väljer hon nuskin. Hon fattar nog inte att det kommer sänka hennes varumärke totalt och leda till att inga seriösa företag vill jobba med henne. Som influencer är ditt rykte och trovärdighet en förutsättning för att företag ska samarbeta med dig, förlorar du den kan du inte influera någon att köpa saker och då är du värdelös.

    Men om hon verkligen är influencer gäller det ju att försöka jobba sig upp där hon är. Nu under corona är det ju svårt, men före det kunde hon ju ha försökt knyta kontakter, gå på events, höra av sig till djs, producenter mm i Kanada för att skapa sig en karriär där, istället för att bara baka och kolla på hockey med de andra hockeyflickvännerna.
    Det blir säkert inte lika lätt som i Sverige där hon är etablerad och får mkt gratis iom det, men hellre att slita med att etablera sig än att syssla med pyramidspel för att ha en inkomst. Eller som du skriver, skaffa sig ett vanligt jobb.

    Undrar verkligen vilken roll hennes pojkvän spelar här. Ingen som tänkt på det? Vore min man god för ca 200 miljoner kronkr hade han för allt i världen hindrat mig från att hålla på såhär och köra mitt varumärke i botten! Nu är min man också framgångsrik egenföretagare, dock ej god för 200 mio. Och jag vet genuint att han hade försörjt oss båda, särskild om jag korsade halva jordklotet för att leva med honom. Är inte det vad som menas när man snackar om med- och motgångar? När jag låg deprimerad och sjuk av utmattning av stress bad han mig säga upp mig från mitt toppjobb och sa att han skulle betala min fulla lön med pension tills jag känner att jag orkade jobba igen. Vet inte om det är en kulturell sak, men va fan. Han har ju så mycket pengar att det borde räcka gott och väl åt båda – eller att hon får ca 1-2 miljoner om året att spendera som hon vill och/eller ta ut lön för.

   Alltså jag tycker ju alltid den här sidan av henne lyst igenom. Hon har alltid känts som spel för galleriet. Det gick visst inte att dölja för evigt. 🙂

   Mycket vill ha mer …

   Precis så! Älskade hennes blogg, hur hon testade massa massa smink och visade upp före och efter och i olika ljus etc. Kändes som att hon verkligen la ner tid på det hon gjorde, en av tre bloggar jag följde dagligen – to this……🤦🏻‍♀️

  Och som vanligt kommer väl ett svar sedan att alla är avundsjuka och elaka!!!
  2020, året då influenserbubblan sprack?

   Kanske enda positiva med Corona.

   Håller med! ÄNTLIGEN har sanningen om Sanna Wester börjat bubbla upp efter att hon gjorde bort sig med ”utlottningen” av en väska som 1. Var fejk 2. Vinnaren var ett konto som Sanna själv är ägare till 3. Bilden som ”vinnaren” postade på sin story var snodd från nätet och alltså inte från när hon fick väskan som hon påstod😂

   Fanns ett konto på insta som hette sannawestersfakebags som la upp jämförelsebilder på Sannas väskor och äkta och det var skrattretande. Helt sjukt att en influencer kan göra det. Snacka om att byggt ett luftslott. Sanna tillsammans med sina 140 fejkkonton anmälde väl tyvärr det kontot för det är bortplockat. Synd för jag önskade att fler hade hunnit se bilderna

    Men alltså. Va. Har någon lottat ut en väska till sig själv? Orkar! Man hade åtminstone kunnat be en bekant eller liknande ”vinna” tävlingen då, va fan. 🤣

    Men HAHAHAHA att hon skulle ha så många Birkins, skiter på mig orkar ej.

    Sätter mitt liv på att ALLA hennes chanels och birkins är fejk från Turkiet. En väns vän bor där och de har riktiga affärer (och inte marknadsstånd som förr i tiden) med BARA sånna väskor. De kostar typ 1000-3000 beroende på märke mm. Såg bilder från den affären fick så ont i hjärtat.

     Och lovar att jag känner igen många av de hon har från bilderna jag sett. Dessa kopior har blivit riktigt bra och ibland kanninte ebs folk som själva har riktiga birkins se skillnad.

  Fast rent krasst ljuger hon ju inte om att det skapar arbetsmöjligheter- för sig själv!!

   Det var lite så jag också tänkte…
   För vem skapas det arbetsmöjligheter? NuSkin-människorna?

    Kanske de som lokalt gör påsarna och plockar. Gissar.

  Dags att reglera reklammärkningen i sociala medier med en tvingande lag.

   Är den inte tvingande idag?

  Hoppas av hela hjärtat att 2021 blir ett år där influenser kommer försvinna liksom effekt av propplösning i ett illaluktande avlopp.
  Konsumtionshets, lurendrejande, yta och avsaknad av kunskap.
  Är det verkligen detta vi söker efter ett svårt svart år?

  Leker med tanken att trenden av plast ska vända till något värdefullare.

   Hoppas också detta! Känns ibland som att man lever i en parallell verklighet där allt är upp och ner. De mest korkade, giriga och kortsiktigt tänkande människorna ges stora plattformar att basunera ut sina oerhört förvrängda ”budskap”. Detta är inte hållbart. Kommer 2021 vara året då någon äntligen ropar ”kejsaren är naken”? Känns helt absurt att dessa människor fått ta upp så mycket plats utan att egentligen ha något konstruktivt att bidra med.

   Hoppas inte jag, älskar tidsfördrivet de bjuder på.

   Fast du sitter på den här bloggen för att ha full koll på dom?! 🙄

    Mer att de kommer undan med allt, tjänar pengar på absolut ingenting. Inspirerar unga människor på ett i mitt tycke felaktigt sätt. Där vill jag ha en nål i balongen. Rensa ut lite. Styra upp.

   Bella leder vägen …

   Det finns ju ett väldigt enkelt sätt att hjälpa flunsorna att försvinna. Det är ju bara för oss att låta bli att gå in på deras sidor.

    Precis avfölj och inte gå in!

    Tror inte vi är problemet. Snarare kidsen. Tycker det börjar hemifrån.

  Det är nåt som känns fel här, som jag inte kan sätta fingret på.
  Om de är två som ska sälja det här och har 1000 säckar som mål, är inte det ett väldigt lågt mål för en hyfsat stor i fluencer?
  Å vad är provisionen och vinsten till NuSkin?

  Varje gång hon pratar om något som rör NuSkin så är hon otroligt dåligt påläst och svamlar mest runt alltihop vilket ger ett intryck av oseriositet och stt hon döljer något.

  Ska man prata välgörenhet så pågår ju Radiohjälpen som både hade gett henne credd och pengar till välgörenhet. Men såklart, då utgår ingen provision.

  Det här känns ungefär som att man ska gå med i scientologerna för att rädda världen (ok jag överdrev men jag ogillar pyramidspel å det grövsta så låt mig 😆)

  Det blir så osmakligt när folk vill profitera på termen välgörenhet. Ännu mer osmakligt blir det när personen som gör det har det väldigt gott ställt ekonomiskt och skulle förmodligen aldrig tumma på sin egen bekvämlighet för någon annans skull.

  Vem har hon blivit egentligen??

   Bra fråga.
   Tyckte så synd om henne efter Marcelo och hur nedbruten hon var. Hejade på henne när hon köpte en egen fin lägenhet och blev dj och hade kul.
   Sen när hon träffar hockeykillen kommer det fram att hon har haft som mål att fånga en hockeykille, varför det? För pengarna? För att skridskor är så himla kul?
   Sen NuSkin och hennes sätt att hantera och bemöta. Det går åt fel håll här.

   Visst jag fattar, hon har varit öppen med att hon inte kunnat göra det hon vill och tjäna samma pengar från Canada och alla behöver pengar. Men någonstans går väl gränsen?

    Pengarna och lyxlivet såklart.

    ”Money and success don’t change people; they merely amplify what is already there.”

    Men ser hennes kille inte igenom henne? Tycker han verkar bara ganska ödmjuk och det är ju mer än vad man kan säga om henne tyvärr. Hon framstår som oerhört girig

     Eftersom hon blivit hjärntvättad av Nuskin så kanske hon kör samma övertalning på sin kille?

     Tycker hennes kille verkar jättefin och snäll.

      På vilket vis känner du honom? Att han ler på ett foto?

    Jag såg en frågestund hon hade. Reagerade på att hon aldrig fått pirr i magen känslor för hennes kille men att hon fick det av alla exen. Hon sa att det är riktig kärlek då, när pirret inte finns.

   Tror inte det handlar om vem hon blivit hon har väl alltid vart så

  Hoppas att många avföljer henne på sociala medier nu 🤯🤬

  Har svårt för att titta på A i detta klipp. Hon ser extremt osäker ut och flackar med blicken till höger och vänster, talet är ett inövat manuskript. Får magsår av att tänka på att A både har pengar och ett jobb som gör att hon klarar sig gott och väl. Utöver det så har hon en partner som aldrig skulle låta henne bli lidande på grund utav förlorad inkomst. Förstå mig rätt att det inte är hennes partner som ska förse henne med pengar, men som det fungerar i de flesta relationer så handlar det om att ge och ta, att vilja stötta den man älskar situationen kräver det.

  Extremt osmakligt att en person som anses rik göra sig rikare på att ge en säck med ’mat’, à la 500 kcal om dagen till ett undernärt barn.

  Helen Torsgården har samlat ihop 100 tusen och skänkt till barncancerfonden, pengar som hon har tjänat själv. Pengar som inte genererar i vinst för henne, det hon lämnas kvar med är en god känsla av att kunna bidra.

  Med det sagt så blir jag ledsen över att människor lyckas se det som en god gärning, att tjäna pengar på utsatta, oavsett vilken typ av utsatthet.

  Klart A inte nämner att hon tjänar på det här, hennes kroppsspråk talar klarspråk och en del av henne vet att det hon gör är fult.

   Reagerade på samma sak. Blicken fladdrar hit och dit som en pruttfull vårfjäril, petar sig i ansiktet, pillar med håret, vimsar runt. Klart hon vet att det hon gör är moraliskt förkastligt. Men hon skiter i det, för pengarna ska in. Annica Englund, skaffa ett jobb, för helvete.

    Gör ont i magen att hon sitter i ett gigantiskt hus i Kanada och gråter över småsaker medans hon lurar folk för extra slantar till sina
    Skönhetsbehandlingar

   Jag blev också stressad av att titta på videon när hon snurrar runt, kunde inte heller sluta titta på hennes mun då hon plutar med den när hon pratar. Snacka om att det är en konst att framföra ett budskap utan att fokus ligger på den som framför det hela. Något de flesta influenser har svårt med.

    Vet att hon använder botox utan dess like, vilket syns. För att hon inte gillar mimik. Men hon blir så stel i ansiktet att allt ser ansträngt ut. Att till o med att prata blir svårt. Blir jobbigt att titta på.

     Gillar inte mimik? Wtf, skummaste jag läst på länge!

  Alltså blåst influenser som vill blåsa andra!
  Har inte Annica pengar för överlevnad eller vad handlar detta om!
  Jag skäms å hennes vägnar.

  Trött på den här människan. Hon framstår bara som en bortskämd barnunge tycker jag. Förra året var det pest och pina i Kanada, det är pest i Gävle och uppenbarligen i Östersund också eftersom hon inte är där. Hon vill baaaara bo i Sthlm. Kan inte vara helt kul att som partner ändå få läsa att hon baaaara trivs med när hon får göra sin grej och vara med sina kompisar i Sthlm. Har hon ens försökt skaffa nya vänner i Gävle ex?

   Jag tyckte inte hon klagade så mkt?
   Hon hade hemlängtan vilket alla skulle få om de lämnade vänner och familj.
   Hon hade svårt att få ihop ekonomin och hon lämnade dj-jobbet som hon älskade.
   Oavsett om det är Gävle eller Canada så har hon ju inte samma vardag och det är väl ok att sakna den?

    Hej jag har inte samma bild av annica tycker hon konstant klagar eller i varjefall orimligt mycket för att ha det väldigt bra

    Fast dj-jobbet hade hon ju bara ett kort tag och försörjde sig på annat både före och efter.
    Hon framstår definitivt som extremt bortskämd och entitled. Så fort något inte går hennes väg eller så fort någon inte gör precis allt för att hjälpa henne vart hon än kommer, så hänger hon ut dem på instagram.

    Som sist när de skulle resa och kvinnan i disken hänvisade henne till en webbplats eftersom hon hade en lång kö och inte tid att hjälpa henne mer ingående. Då tycker Annica att det borde hon visst ha gjort och hon borde ha försökt mycket mer att få tag på någon annan. Men vad vet hon om hur pressad den stackars personen var och hade gjort det hon kunde för att hjälpa. Så här är det varje gång hon får en motgång, då är det någon annans fel.

     Fast hon har ju sagt att hon inte kunde fortsätta som dj pga Canada? Hon gör ingen musik heller verkar det som.

      Fast varför skulle hon inte kunna fortsätta som DJ i Canada? Producera låtar etc. går väl att göra där också.

       Kanada*

     Classic att det alltid är nån annans fel när man inte förstår att vissa arbeten är baserat på regler. Tyckte det var väldigt intressant i slutet av den harangen där det visade sig att det var hon som till och med hade gjort fel?

     Det är knappast incheckningspersonalens fel att Annica hade gjort ett nytt pass där hennes visum inte fanns. Tur Elias räddade situationen åt Annica…

      Det är väl sjukvårdens fel att hon har fått missfall också. Vill ha specialbehandling och gå före i kön då de kämpat sååå länge (inte ens ett år). Åk tillbaka till Kanada då om allt är skit i Sverige.

     Haha precis och det finns regler fast dom gäller inte henne eller 🤦‍♀️

   10/10 på den här kommentaren, annica är alltid missnöjd även när hon sitter i miljonvillor med en snygg snäll kille. Sedan grädden på moset är väl allt med nuskin nu

   Hur vet du det? Har du inside information? 😜

    Ja men lite iaf. Jag är från Gävle från början och har en del vänner som umgås med Elias kusin och hans tjej…. kusinen och hans tjej håller med på den fronten så vitt jag vet 🤷‍♀️

    Det är inte så att jag tror mina vänner ljuger. Och efter så många månader i Gävle så borde hon väl åtminstone ha skaffat sig en bekant eller två? 🧐

     Misstror dig inte. Var bara nyfiken.

     Vad är Elias för typ? Har fått intrycket av att han verkar trevlig.

   Undrar om hennes partner vet vad hon håller på med på sociala medier. Att hon försöker tjäna pengar på välgörenhet och på pyramidföretag genom att blåsa folk. Skulle tro att hon inte berättar hela sanningen för honom om hon berättar nåt. Säger säkert dock att hon är offer för näthat och att folk som kritiserat henne inte fattar osv. Undrar vad han tyckte om henne om han visste hela sanningen.

    Förlåt men hockeyspelare är inte direkt kända för att va smarta. Han förstår ju inte att det är dåligt. Vet garanterat inte vad ett pyramidföretag är och inte varför det är hemskt. Precis som Annica som själv sa i sin story attt det inte var ett pyramidföretag och att hon inte visste vad det var.

  Jag hade velat se lite mer grävande. En fabrik som är sponsrad av nuskin tillverkar alltså maten. Hur ser arbetsvillkor ut? Vilken fabrik handlar det om? Så många frågor då detta luktar ruttet!

  Va inte så missunnsamma nu!
  Hon försöker ju bygga ett fööööretaaag!
  Hon arbetar hårt med sina skakiga storys för att kunna sälja något.

  Kvinnor ska stötta kvinnor…..som försöker lura in kvinnor i pyramidspel 😄

   Alla är bara bittra och avundsjuka! Jäkla klick.

  Fy fan vad ruttet.

  Nej så unket. Ngt är off med hela videon. Känns som att hon nog på förhand förstått att stämningen är sisådär men ändå fortsätter hon! Skänker mkt hellre till unicef o röda korset mm även om jag vet att de inte är perfekta skulle jag aldrig stödja nuskin!!

  Förmodligen borde hon kanske studera eller skaffa ett ”riktigt” jobb, vad nu det är, något mer meningsfullt men precis som du är beroende av att tjäna pengar så är hon det också. Jag tror många sk influencers kommer hamna på liknande sätt, de måste få in pengar för hyra, mat osv de har inget att falla tillbaka på….
  Alla har också ett ansvat att granska

   Är hon inte hudterapeut eller nåt liknande? Jag tänkte utbildningsmässigt.
   Går kanske att få jobb på i Canada om hon får jobbvisum?

    Hon har namnt forut att hon har jobbvisum sa det skulle hon absolut kunna gora. Hon ar val dessutom utbildad makeup artist och PT?

     Jag har för mig att hon sagt efter hon gick dessa utbildningar att det bara var för skojs skull och att hon inte tänker arbeta med detta. Så utbildningen var väl antagligen bara ett betalt samarbete för bloggen.

  Men det får vara nog nu Annica. Hon verkar inte förstå att hon gör sig själv till åtlöje? Hur pass hjärntvättad har hon blivit av Nuskin-sekten?

  Kollade storyn nu och hon flackar ju bara med blicken och ser helt oengagerad ut…!? Verkar verkligen brinna för detta med just baaarnen…not!

  Usch, hon framstår som extremt girig.

  Camcam, väldigt bra att du lyfter detta!

  Är det någon föressten som har sett om hannalicious har svarat kring hela nakd grejen? Hon har ju gjort X antal kollektioner med dem men inte nämnt något alls kring det som pågår vad jag har förstått?

   Hon pratar om det i senaste podden.

    Vad säger hon? Orkar inte lyssna på hennes jobbiga podd.

  Det här är helt sjukt. Att hon inte skäms? 😐

  Pa tal om DJs….man jobbar som DJ nar man försörjer sig som DJ (enligt mig). Jag har ocksa haft några spelningar varav tre större men kallar mig inte for DJ. Har Technics 1200 (2), en Numark mixer och en Pioneer DDJ-SB3. Detta gör mig till en sk bedroom DJ eller hobby DJ tills jag skulle börja försörja mig på detta (helst resident DJ på Berghain då).

   😄😄😄😅

   Okej?

   EDIT – borde lägga till Berghain aldrig kommer att ske för min del, man är ju realist. Det var bara ett exempel på att försörja sig som DJ versus vara en hobby DJ som tusentals andra.
   Att ens komma in på Berghain är en bedrift i sig. Återkommer om/när det sker. Man måste ju ta sig till Berlin först och det är definitivt inte en prioritering.

  Hon säger väl heller inte vilka hon gör det med? ”Jag och några har gått ihop” Känns så himla misstänksamt.

   Det är säkert hon och de två tjejerna som hon hade med på live-streamen som gått ihop. Dom har ju värvat henne, med all säkerhet sitter nog dom två och skrattar sig lyckliga på all provision de tjänar på Annicas arbete i sina sociala kanaler..

  Camilla, det heter vinstdrivande. Inte vinstgivande.

  Har sett att du skrivit fel tidigare också 😌

   Tack! =)

  UDch vad vidrigt. Girigheten personifierad. Äckligt. Handlar ju bara om att få henne att se bra ut

  Man kan ha botox i kinderna ja.

   Ser ut som en plastikopererad 45-åring. Trist när de blir så blinda.

  Det jag inte tål med annica är att hon kan hänga ut andra människor i sociala medier när saker och ting inte går som hon vill, men när hon själv får kritik för något är det hat och hon blir så spydig.

   Väntar på försvarstalet🤦‍♀️

   Jag tycker om hon hänger ut andra att då ska man inte följa henne.

  Om en vill skänka mat till behövande så vill jag tipsa om en mycket mer seriös givare, FN:s matprogram (WFP) och deras fantastiska app ”Share the Meal”. WFP fick nobels fredspris i år, tack vare deras innovativa lösningar och Share the Meal är definitivt en otroligt framgångsrik app. Kanske du kan lägga en länk i inlägget, Camilla?

   Tack för tips! Den har jag laddat ner nu! Och donerat 16 kr till Jemen 🙂

  Här blev det faktiskt en anmälan från mig, USCH så smaklöst!
  Om hon bara hade lagt till ett ”Gröten säljs av NuSkin, vilket innebär att för varje påse gröt ni köper och donerar, tjänar jag och NuSkin en slant”
  Var bara lite jävla ärlig!
  Så otroligt fräckt att försöka profitera på ”välgörenhet, barnen svälter, vi kan hjälpa dom”

  Jag upplever att de som jobbar åt Nuskin aldrig nämner själva namnet ”Nuskin”, utan bara pratar/skriver om hur fantastiskt det är, och så måste man klicka på länkar ellerskicka dm för att få veta vilket företag det gäller.
  Har två fb-vänner som också skulle jobba bekvämt hemifrån, som såg så o t r o l i g a resultat när de använde produkterna osv osv. Men inte en gång nämnde de ordet Nuskin, inte ens när de försökte värva fler säljare. Jag förstår inte syftet med att det ska vara så otydligt vem avsändaren är? Vad vinner man på det?
  (Ingen av dem slog igenom som bekväm hemmajobbare, utan slutade efter nån månad)

   Kan tänka mig att det är för att man inte ska googla på skiten och dra fram all smutsig information om det.
   Det låter bättre med ord som ”företag”,
   ”Projekt” osv.

    Det låter rimligt. Men hur låter då deras möten och kick-offs?
    ”Berätta om våra fantastiska produkter på sociala medier, men nämn inte företagets namn vad ni än gör. Fota produkterna så att vår logga inte syns. Berätta hur bra vi är på alla tänkbara sätt, MEN utan att nämna vårt namn.”
    Ser tjejerna verkligen inte varningsflaggorna då?

   Samma med alla mlms. De uppmuntras att inte säga företaget fören personen är inne, antagligen för att inte googla namnet. Finns flera mlms som bytt namn flera ggr av denna orsak. Det är inget annat än skamligt!

  Detta är såå jääääävla vidrigtgjort! Usch!

  SMAKLÖST!

  Så här har vi alltså en kvinna som bor i ett vackert hus i Kanada med sin hund och sin rika pojkvän och uppmanar andra att skänka pengar till välgörenhet…. vilket hon tjänar pengar på? Jag blir fan mörkrädd. Sånt här får en ju att inte vilja skaffa barn, för hur kommer samhället se ut när det barnet är vuxet?

   Såna människor har alltid funnits men Influencer kulturen är ganska äcklig

  Det mest underhållande i detta är att bloggbevakning gjorde ett inlägg om Annica och Nuskin för inte alls längesen, och det blev ju en storm. Ändå väljer hon att dra igång detta igen, men denna gång i ett sammanhang som handlar om välgörenhet? Som att detta inte skulle komma upp till ytan? Näe, skamligt och smaklöst.

  [Borttagen kommentar]

  Hade aldrig handlat från sidan hon rekommenderar ser krångligt och jobbigt ut tack o lov finns seriösa o bra alternativ som apoteav

  Camilla, vill bara säga att sådana här inlägg är skitbra verligen! Även sådana om influencers som köper in saker de sedan försöker säga att de ”designat”. Visserligen inte riktigt samma sak, men just att du belyser när influencers försöker slira med sanningen för att gynna sig själv. Tycker det är ett av de största problemen med infleuncer-kulturen eller vad man ska kalla det, och just det här är ju riktigt illa. Så tack för sådana här inlägg! Hoppas att traditionell media kommer följa dig i det och börja rapportera mer på sådant här iställer för ”hemma hos” reportage med influencers och intervjuer om deras stora bolag.

   Tack!!

  Nötkräm som säljs av bland annat unicef innehåller 500 kcal och 60 påsar säljs för 205 kronor. Nuskins gröt 480 kcal och 30 portioner 198 kr

   Plumpy’Nut
   Nutritional value per 92 g[1]
   Energy 2,100 kJ (500 kcal)
   Carbohydrates 45 g
   Fat 30.3 g
   Protein 12.8 g

   Nuskin
   Portionsstorlek (128g) Ger 15 portioner per påse (30 barnportioner)
   Mängd per portion Kalorier 480
   Total mängd fett 10g
   Mättade fetter 1.5g
   Stearinsyra 0g
   Fleromättat fett 2.5g
   Enkelmättat fett 2.5g
   Kolesterol 0mg
   Natrium 10mg
   Kalium 890mg
   Total mängd kolhydrater 85g
   Kostfiber 14g
   Socker 1g
   Övriga kolhydrater 67g
   Protein 16g

  På tal om mlm, vad är grejen med Europa Joe viktminskningskaffe jag ser på instagram? Är det samma princip som Nuskin?

  Kan det var så att hon är i en ordentlig ekonomisk knipa? Jag vet att hennes pojkvän tjänar bra, men bara för att han har pengar behöver det ju inte betyda att hon kan få hur mycket som helst av dem. Man vet ju inte hur det ser ut där, kanske är han inte så taggad på att betala för någon gammal skuld som hon dragit på sig (OBS verkligen bara spekulation!). Annars kan jag inte förstå varför hon är beredd att svärta ned sitt varumärke så?

   Hon gör ju orimligt mkt botox. Det är ju inte så billigt.

   Hon kan ju inte direkt han betala för det??

  Stackars annica får nu en hatstorm, vilken mobbning hon får utså. Är det inte en taskig sjuksköterska som är stressad under covid krisen så är det en dryg kvinna på flygplatsen, alla borde ha silkesvantar kring annica. Hennes liv är ju faktiskt väldigt svårt hon måste frivilligt åka till Kanada och sakna Stockholm och sina vänner 🙁

  Hon har massa fillers i läpparna som flyttat på sig och ligger under näsan och runt munnen. Jättevanligt. Förmodligen gjort ett lip flip med botox också. Väldigt mycket fillers i kinderna som sjunkit neråt och skapat de djupa bulldog vecken. Kissie har samma veck, det är rätt vanligt. Sen botox i pannan och runt ögonen, men det är alla fillers som får hennes ansikte att se så udda ut.

   Aaah! Har bara sett henne på bild förut och då syntes det inte alls lika mycket som i rörlig bild…även om det ju i bild också var väldigt tydligt att hon använder fillers.

   Det har blew my mind haha. Jag har ingen koll pa botox eller filler men nu nar du sager det ar det ju SA uppenbart. Kan an ta ut botox/fillers som har sjunkit ner? Forsvinner det efter ett tag eller ar man fast med detta forever?

  Lol.
  ”väl-*handen framför munnen*-projekt”,
  en gest man gör när man vet att man talar osanning/undanhåller information medvetet/förvrider det man säger.

  Bra jobbat, pucko. Trodde hon och sin partner genomgår en jävligt tuff utmaning i livet just nu. Inte så ofta människan börjar tänka på att hjälpa andra när man själv bara vill ha hjälp.

  Är det något som är svinigt så är det att tjäna pengar på välgörenhet 😩

  Meeen. Varför raderas mitt skvaller?!

  Annika har ej vänner i Gävle för hon upplevs som otrevlig, dryg och snobbig.

  Vänner till Elias har försökt lära känna henne men gett upp eftersom hon är otrevlig och tydligt visar att hon vill ha Elias själv.

   Inte för att jag på något sätt kan bedöma sanningshalten i ditt påstående men jag undrar också varför detta raderas.

   I princip varje inlägg jag läst om Annica här på bloggen är det alltid någon labil lallande fåne som dyker upp och ska attackera varje kommentar som inte smeker henne medhårs. Jag noterar avsaknaden av fånen denna gång och undrar om hon beslutat sig för att helt enkelt anmäla kommentarer hon inte tycker om istället?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *