Strumpor, skönhet och ett stadigt tag i nödbromsen

Bild på nödbroms

Ebba Kleberg Von Sydows har skrivit ett inlägg om misslyckade projekt, eller projekt som aldrig gått ”live” på grund av kalla fötter, den berömda magkänslan eller lite instinkt om att det här kanske inte kommer bli helt bra,
Vid dessa tillfällen har Ebba alltså dragit i nödbromsen och stoppat alltsammans och ett av dessa projekt väcker min nyfikenhet lite extra, nämligen ”Ebba Beauty” som produkten hon beskriver här:

Jag har varit på vippen att starta många projekt, allt från strumpor (hade storslagna planer på att göra fina knästrumpor och vanliga ankelstrumpor för barn, sådana som jag alltid haft till mina barn men köpt svindyrt på flotta barnbutiker i London…) till nu senast förra året när jag gick väldigt långt i en process att ta fram en liten linje med skönhetsprodukter.
[…]

Egentligen var det inte rena ”skönhetsprodukter”, inte heller smink, utan snarare vardags-hjältar inom hudvård, som exempelvis ett suveränt ”multi-balm” för torra nagelband, läppar och torra fläckar. Som går lika bra att använda på barnen som på mig själv. Praktiskt, effektivt, ekologiskt, superbra, naturligt och perfekt att ”alltid ha med sig” //Ebba Kleberg Von Sydow

Trist att det inte blev någonting av den här ”vardagshjälten”.
”Multi purpose balm” är en sann räddare i nöden som fungerar i de flesta mindre nödlägen.
Här är några av mina favoriter, där minst en av dem är med i handväskan på en daglig basis, så jag skulle inte haft någonting emot att köpa och testa en ny variant.

Bild på mina olika multi-purposebalms

Jag fick faktiskt mitt första ”multi balm” i en Glossy Box och sedan var jag fast, så jag hade uppskattat ett sådant företag betydligt mer än lyxiga och dyra strumpor.

Finns det något influencerprojekt som ni hört talas om och som ni önskar att nödbromsen varit urkopplad på?
Eller ett projekt som borde haft TVÅ nödbromsar att kunna dra i?

*host host… NuSkin…host*

162 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Isabella 30 år ger rådet att skriva en lista på alla negativa saker med personen som ”dumpar en” är och fokusera på det tills man över den människan.

  Är hon på riktigt?

  Ingen är perfekt, och ett ännu bättre sätt är väl ändå (om man nu ska lista?!) att lista personens bättre sidor, så man vet vad man söker nästa gång?

  Sörja! Sörj det fina, och behåll i ditt hjärta, väx av det, och vad personen och relationen lärde dig.

  Vem pratar hon till?!

   Jag gjorde nyligen slut med någon som jag visserligen bara dejtat en kortare tid. Men eftersom jag väldigt gärna ville att det skulle fungera märkte jag att jag var i riskzonen för att falla in i ett uselt förhållande bara för att slippa vara ensam.
   Då skrev jag en lista med nästan 50 punkter på saker jag verkligen inte gillade hos honom. Och varje gång jag blev lite svag läste jag listan och äcklades. Det blev jättelätt att avstå.

    Jag är ts. Jag är uppvuxen med narcissistisk mamma, en bror som är psykopat, och levde i 5 år med en man som var vardagspsykopat.

    Självklart ska man veta vad man har varit med om, och reda ut på riktigt. Men att en normalt uppvuxen människa ska ta till sig rådet att lista dåliga sidor hos människor man har varit kär i, är inte bra. Man ska lära Sig vad man mår bra av. Om man fokuserar på saker som får en att må dåligt, det gör att man dras till det, för det känns bekvämt.

    Tänk på människor som får dig att må bra, vid vilka tillfällen, vilka ord. Det läkte mig till slut.

     Tycker det låter som ett bra råd när man precis avslutat en relation. Fokusera på varför det inte fungerade när man längtar tillbaka. Så lätt att hamna där igen om man bara tänker på det bra och fina.

     Sorry, mycket har jag emot Bella men här håller jag med henne.

      Bra! Och jag gör det inte.

      Fy vad sorg det har skapat mig, att bara se det dåliga i människor. När dom egentligen i det stora hela har varit bra.

       Och när man har kommit över personen kan man tänka tillbaka på det som var bra. Men det är rätt så bra att påminna sig om det dåliga när man behöver komma över någon.

       Tråkigt att du inte fick medhållet du ville ha.

        Oj, medhåll? Jag skiter i medhåll. Det har jag sökt efter i hela mitt liv, så det är jag inte intresserad av.

        Jag struntar i vad människor tycker. Av mina egna erfarenheter, och lärdomar, så har jsg på djupet förstått att det bästa sättet att komma över en person som inte gillar mig tillbaka, är att hantera mina egna känslor, utan att svartmåla den andra personen.

        Jag håller med om att det är lätt
        att ha en hatlista över en person som inte tycker om en. Men genväg är oftast senväg.

         Det är inte en hatlista, det är en lista som påminner en om det negativa med personen och relationen. Varför det inte fungerade. Du kanske kan lämna en relation utan att se tillbaka på den och sakna den men för andra kan det vara till hjälp att påminna sig om varför det inte fungerade när man saknar och tänker ”Men tänk om…”. Thats all.

          Kan ju vara saker som att han inte uppskattade det man gjorde i hemmet, inte stängde köksluckorna i köket, blev jobbig när han var full, inte var redo för en seriös relation, inte ville att vi skulle träffa varandras föräldrar, inte ville ha hund osv.

          Inte ”jag hatar honom han är en ond människa hoppas han dör!”

          Oj, jag saknar, jag längtar, jag ser tillbaka. Jag håller kär. Jag älskar. Ser det som en del av mitt liv.

          Tar lärdom, vad erbjöd den här fina människan mig, även fast han valde att gå vidare.

          Den här tråden är så genomgående samtiden. Och det är inte konstigt att vi lever som gör.

          Ingen vill dyka i djupet av sin egen själv. Bara analysera andra, cancel andra.

           Hahaha vafan!??

         18.48 Tror att du inte förstår Isabellas inlägg.

     Fast jag tror de kan funka väldigt bra att göra så faktiskt! Har gjort liknande å det va effektivt

     Jag vet vad som får mig att må bra. Jag vet vad en bra människa och bra pojkvän är, har haft sådana också.
     Att jag sen träffat mindre trevliga snubbar ibland tar jag som en livsläxa.
     Och naturligtvis kan jag uppskatta det goda hos den jag inte längre är tillsammans med.
     Men för att lösgöra sig från någon måste jag (och uppenbarligen många med mig) fokusera på det dåliga under en period för att inte riskera att falla tillbaka. Tycker inte att det är något ohälsosamt med det.

     Tänker att du ändå är inne på ett mer ”positivare” spår. Istället för att skriva negativa saker om personen kan man ju skriva vad man ÖNSKAR att personen haft, dvs vad du önskar i nästa relation. Som du inte fick av den här människan. Så fokuserar man delvis på vad personen inte hade, men blickar ändå framåt och fokuserar på vad du VILL ha som du aldrig skulle få om du stannar.

      Blir alltså blicka framåt mer än älta…

      Ja typ så. Och att bara för att en person jag är kär i, inte gillar mig tillbaka, så betyder det inte att det är en ond människa man ska leta fel på.

      Människor kan vara underbara, även fast dom inte väljer just oss! Och om det är en underbar person, så kanske det är en livets läxa att det är en liknande människa vi ska ha vid vår sida.

      Det är ett ont samhälle vi lever i. Där råden är att vi ska leta fel på varandra. Det är sorgligt.

      Och kom då ihåg min historia.

       Men ingen säger att personen är ond och det är bara du som pratar om hatlistor.

        Jag vet att i ni i dagens samhälle lägger stort fokus på ord, istället för att se vad människor menar.

         Ok nu kommer vi ju långt ifrån ämnet.

         Det är verkligen du som inte verkar vilja ta till dig vad folk menar här. Alla andra är superpedagogiska i sina förklaringar och tankar och ditt svar är ändå att de vill ”leta fel” och ”skriva hatlistor”…

       Ja vad lätt att gå vidare och sluta tänka på någon man är olyckligt kär i genom att tänka på hur underbar personen är ändå och att det är någon precis som honom man vill ha.

       Det är nog inte direkt det många känner att de måste fokusera på mitt i uppbrottet. Men bra att det funkar för dig.

        ELLERHUR! Vilket jävlas as som inte valde dig! Han är sjuk i huvet.

       ”Kom ihåg min historia” 😅

        Hihihih…. eller nä. Inget att komma ihåg, det är inte så jag funkar.

      Haha vilken bullshit. Poängen är ju att inte älta personen överhuvudtaget, och när tankarna kommer kunna se det negativa. Att sitta och måla upp en önskebild blir ju helt motsatt effekt, då kan man ju inte släppa personen alls istället utan risken finns att man blir ännu mer kär i sin påhittade version av personen.

       Men hon har gått i terapi och vill sprida sin nyfunna insikt. Fan värre än en nyfrälst.

     Vad är en vardagspsykopat?
     Och vad finns det mer för psykopater? Söndagspsykopater? Semesterpsykopater?

     Jag valde att skriva en lista varför jag och mitt ex inte funkade ihop. Tex ”han vill aldrig ha barn, för mig är barn viktigt!” eller ”vi gör allt för att göra varandra svartsjuka”. Han gjorde massvis som störde mig men han störde sig ju på massvis jag gjorde och vi kunde bråka och vara jävliga mot varandra bara för att provocera varandra. Uppenbart är en sån relation inte vettig och när jag läste det dåliga vi BÅDA skapade kändes det enkelt att tänka ”okej, det är inte såhär jag vill leva mitt liv. Vi båda kan ha det bättre på varsitt håll. Antingen ensamma eller med ny partner.”

     Tycker du svamlar ts. Det är ju inte meningen att fokusera på det negativa så klart. Det tror jag dom flesta förstår.
     Skitbra att se vilket pucko det var som man blev dumpad av.

    Ja det är faktiskt ett bra råd. Hjärnan sållar lätt bort en stor del bullshit i jakten på kärlek och bekräftelse

    Femtio punkter för en ju att undra om det fanns något du gillade hos honom?

     Det var inte mycket jag gillade. Vi träffades i tre veckor…det var med facit i hand 2,5 veckor för länge.

      Tur att det bara blev 2,5 vecka för mycket innan du insåg att du borde därifrån och inte längre💛

   Ja det är väl ett rätt så vanligt sätt att komma över någon, att lista upp de negativa sidorna med personen och ta fram och påminna sig om dessa när man saknar personen eller relationen. Låter mindre klokt att fokusera på de bra sidorna, det kan man kanske göra när man väl är över personen.

    (Kan vara negativa saker med relationen också, inte bara personen.)

   Nä men nu letar du ju bara fel 😂 Tycker det är ett bra tips att se det negativa, det är ju det man behöver bli påmind om. Beror ju såklart på vad det är för typ av förhållande. Men jag är +30 och behöver absolut kika på mitt ex ”dåliga sidor-lista” för att få en påminnelse om vilket svin han är. För när han försöker igen, så är det de fina sidorna som kommer upp.

   Precis som när man saknar nån, då minns man de finaste mysigaste stunderna. Inte de stunder partnern va ett as.

    Hon pratar inte om en person som varit ett as. Hon pratar om en person som inte är kär i en, och inte vill fortsätta relationen.

     Jaha? Är ett bra tips ändå.

      Hur menar du nu?

       Att även om inte reaktionen var destruktiv utan tog slut på grund av att den andra inte var kär så är det jobbigt att bli lämnad av någon man älskar. Då kan det vara ett bra tips att lista negativa saker med personen och relationen och den listan kan man påminna sig om när man vill tillbaka eller om personen hör av sig osv. Jag ser inte varför det skulle vara en så dålig idé.

       Tycker det låter svårt att komma över någon genom att fokusera på allt som var bra och allt som fanns där som man vill ha i en relation.

        Relationen *

        Varför måste man skuldbelägga de andra personen? Varför kan man inte bearbeta sina egna känslor över hur det kändes att blev dumpad av någon man tyckte om?

         Det är ju precis det man gör. Fast på ett annat sätt än du gör det bara.

         Om man behöver skuldbelägga den andra för att kunna komma vidare själv så gör man det tycker jag. Listan är ju inte till för att publicera online och skicka till personen själv i fråga utan bara för ens egen skull och för att man själv ska kunna gå vidare.

          Man kan gå vidare utan att lista mindre dåliga saker över en person.

           Bra. Gör på ditt sätt du så gör de som behöver en lista det.

           Varför skrev du inte det till dom andra 19.05?

           Jag pratar med ts, inte de andra. Vill du diskutera med dom så gör det.

           Ingen försöker väl övertala ts att göra på något annat sätt än hen redan gör? Ts däremot tycker att ändras sätt är sorgliga osv.

           Man kan? Du kan. Gör det då, vi är ganska många här som gör tvärt emot.
           Och ska jag vara ärligt så undrar jag om det verkligen funkar för dig?

         Listan behöver ju inte vara personangrepp. Kan ju lika gärna vara saker som ”han saltar soppan för mycket”, ”han har för litet intresse i amerikanska valsystemet eller ”han gillar inte melodifestivalen”. Om han nu inte var ett riktigt as då kan man för all del ösa på med personangrepp också, den ska ju inte visas för honom eller diskuteras i nyhetsmorgon. Du verkar ha missförstått hela grejen. Handlar bara om att göra nåt som hjälper en att gå vidare från en relation och lindra hjärtekross.

       Det man behöver när man blivit dumpad är väl något som övertygar en om att det är lika bra. Man vill ju inte sitta där i sin fantasivärld och sakna någon som inte ens finns.

     Ok hon pratar inte om ett as men ändå drar du upp och jämför med dina psykopater i familjen som du har fått gå i terapi för? 🤔

      Tror du missförstod grovt😊

       🚀

        Tänkte du längre?

     Nja, hon skriver tips ”till de som blivit hjärtekrossade”. Dvs det kan vara en som varit otrogen eller på gränsen till det. Lekt med känslor och bara betett sig jävligt illa. Det är ingen hatlista för det, det är en påminnelselista om varför man inte ska gå tillbaka till kräket.

     Men förstår att du tänker utifrån att man är kär i nån som inte är kär tillbaka. Trpr iof att det är bra att påminna sig även om det. För den personen kan höra av sig och manipulera en till att tro att den vill försöka igen, men den ville eg bara ligga typ. Då skadar man sig själv mer av att gå på det om och om igen, än av att ha en lista som påminner en om hur personen är. (De andra som svarat under är inte jag)

      Håller helt med dig!

      Alltså jag förstår inte. Har de gjort slut eller är det bara allmänna tips???

       Nej de har inte gjort slut, hon gav bara det som tips 😄 Det började med ett samtal om kärlek med sin son:

       ”Min son kom fram till mig igår och berättade att han hade blivit kär i en på skolan. ”Mamma det känns så bra i kroppen” Jag frågade om hon var kär i honom, då svarade Gillis ”Hon behöver inte vara kär i mig, det räcker att få vara kär”. Gullunge. Tänk om man nöjde sig med det i vuxenlivet. Idag hade man ju gått under av att vara kär i någon som inte är kär tillbaka.”

       Sen nästa stycke handlade om ”tips” för den som blivit hjärtekrossad, där listan kom in.

       Så nej, de har inte gjort slut 😄

     Hon pratar ju om att vara hjärtekrossad. Det kan man vara av fler anledningar än obesvarad kärlek.

   Undrar mer om du är på riktigt…🤔

    Om jag är på riktigt? Som inser att bara för att en relation inte fungerade, eller att någon inte tyckte om mig på deg sättet jag ville, skulle vara så dålig så man ska lista saker för att enbart tänka att personen är dålig?

    😂😂😂

     Ge dig nu Sigmund.

     Du vill ju bara att vi ska hålla med dig om att Bella inte kan vara på riiiiktigt. Bättre lycka nästa gång.

      Nej, jag tyckte på riktigt att det är riktigt dåligt tips att ge, när en person inte vill fortsätta.

      Tänk om det är just en sån person du behöver, ska du då syna alls dens kanter, och sen inte vilja ha en liknade person igen?

      Det äcklar mig, att skrivs en hatlista på en persons mindre bra sidor, bara för att skydda dig själv ifrån dina egna känslor.

      ”Jag var kär i honom, fan va jobbigt det är känna att han inte var kär i mig”

      Det är inget as vi pratar om.

       Men gör på ditt sätt för att komma över någon då.

       Jag tror att när man väl kommit över den så kan man se tillbaka på vilka egenskaper man uppskattade och vill ha i nästa partner.

        Jsg tycker ändå det är sorgligt.

        Som min kontakt på kvinnofridsmottsgningen sa till mig när jag undrade om jag vågade träffa den killen mer, och var rädd för att bli sårad

        ”blir du sårad, så tackar du för den tiden som har varit, och bär med dig det till nästa gång”.

         Det är ju jättebra att du har hittat ett sätt som fungerar för dig.

         Jag tror nog däremot att du övertolkar Isabellas förlag. Det är ju också bara ett sätt att gå vidare som fungerar för andra.

          Och man kan ju undra varför världen ser ut som den gör idag.

           Knappast för att någon då och då tänker på exets dåliga sidor för att inte trilla tillbaka i en relation som inte kommer att fungera.

           Tror att världen ser ut som den gör av helt andra anledningar.

       Men nu gör du en massa antaganden. För det första: ”hatlista”? Vadå hat? Det kanske bara är en lista med saker man inte vill leva med, som t.ex. att han game-ar hela nätterna eller super skallen i bitar tre kvällar i veckan eller att han har ett farligt yrke och riskerar att dö.
       Och vad betyder ”skydda sig ifrån sina egna känslor”? Att vilja skydda sig från smärta är en ganska normal och sund reaktion.
       Tror att du projicerar dina problem med narcissistisk mamma och psykopatbror på andra människors liv.

        Nää jag projekterar inte mina egna känslor. Jag berättade om mitt förflutna för att ni andra skulle förstå att jag inte är 15 år och helt ovetandes och utan erfarenheter.

        Man skulle ju kunna se det som att ni vill få mig att gå tillbaka, så att ni ska bli nöjda över att inte ha gjort en själslig utveckling.
        Men det tror jag inte😊

        Prova att tänk tanken:

        ”Varför blir jsg ledsen om ***** inte gillar mig”

         Helt ärligt. Det kan jag tänka sen. Men mitt i uppbrottet så vill jag fokusera på allt dåligt med honom.

         Det betyder inte att jag hatar honom och att han är en ond människa. När jag har kommit över honom vet jag precis vilka av hans finare egenskaper jag vill att min nästa partner ska ha. Men att komma över honom.. ja då hjälper det inte att tänka på allt fint med honom. Då vill jag påminna mig om det negativa.

         Du övertolkar här. Det handlar ju bara om ett sätt att komma genom ett uppbrott. När man har gjort det kan man (ofta) se tillbaka på det fina.

          Tycker ni övertolkar precis ALLT jag säger utan stt fråga vad jag egentligen menar och hur jag tänker.

          Men som sagt, det samstämmer ju lite med över hur jag ser den världen och hur den utvecklar sig. Så det är ju inte så konstigt☺️

           Ett väldigt snack om hur världen ser ut baserat på ett råd om att ta sig ur hjärtesorg.

           Men kanske ska du nu lägga ner det här snacket nu? Du har en oerhört märklig inställning tycker i stort sett alla här. Men gör som du vill. Sitt där och se allt vackert med den människan som gjort dig illa i hjärtat. Det är upp till dig. Men vi andra tänker inte som du.

           Du tycker verkligen att du har rätt och alla andra tycker fel.

         Eller så tillåter man sig att vara ledsen och tycka att han är en skit tills det går över. Man får vara egoistisk och göra det som behövs för att må bra. Tar han skada av att jag ligger i soffan och äter glass och tänker på vilken skit han är i en vecka?

   Men orka hitta fel i allt. Det är ju ändå rätt smart då folk hr en tendens att se något som mycket bättre än det var när det tar slut. Så varför inte tänka på det negativa och därmed påminna sig själv om att det faktiskt inte var så perfekt som man inbillar sig? Men såklart man måste leta fel när det är blondinbella som skrivit det

   Jag ser inget fel med det. Om jag gör slut med någon – och med någon som har behandlat mig illa – varför ska jag värna om det? En gång skrev jag ett långt brev som handlade om mitt ex och eldade upp det. Fick till exempel många fina presenter och förmodligen dyra av mitt ex också och jag skänkte alla till second hand.

    Och ingen tar ju skada av att du gör en lista på hans negativa sidor eller skriver ett elakt brev till honom och eldar upp. Mår du bättre av det så gör det. Jag ser faktiskt inte problemet med Bellas förslag. Han tar inte skada av det och hon mår bättre och kan gå vidare.

     Precis!

   Tycker det är ett effektivt sätt. Håller med Bella här. Lätt att älta allt ”bra” annars och måla upp en bild som inte stämmer med hur det faktiskt var.

   Jag tror verkligen att det är bra! Läste en gång att man inte ska fokusera bara på personens bra sidor när man bestämmer sig för att gå in i en relation med någon, utan försöka få reda på hur personen beter sig när den beter sig som sämst och tänka efter om man verkligen kan stå ut med det i längden

    Jag läste för länge sedan att man kan likna att vara nykär med en psykos när det kommer till att tänka logiskt och se saker rationellt. Man ser det man vill se hos en person när man är nykär och även om alla utomstående pekar på något negativt hos personen så kan man inte se det.

   Jag gillar inte Bella men vill slå ett slag för listor. Gjorde en sån i en relation jag hade när jag var ung. En med poitivt och en med negativ som hade med vår relation att göra. Blev tydligt då exakt hur dåligt det var 🙂

   Haha äh, har kört med den taktiken länge. Skönt att plocka fram listan när man börjar känna saknad där vid 03:15 efter för mycket gin. Då kommer man på bättre tankar!

    Haha ja eller när han smsar kl 3 på natten och man själv har druckit lite vin. Då är listan också bra att ha!😄

   Haha jag brukar göra ett fotoalbum i telefonen med deras absolut fulaste bilder. Bara att bläddra igenom när man börjar romantisera det som varit och påminna sig om den kranka sanningen 👩🏼‍🔬

   Så vuxna människor sitter och gör listor på människor?

    ja.

     Verkligen wow

      VeRkLiGeN

   Tror nästan piken är till ES
   Hon ger igen gammal ost( dumpningen)
   mär IL själv mådde illa

   18.05 Det var ju hennes sätt? Det är nog många som listat allt negativt om den man blivit dumpad av. Sluta gnäll.

  Jag önskar att Therese Lindgrens troskollektion hade blivit av 😄

   Jag med! Är den avblåst?

    Ja det va väl något som avbröt det 😬 Nu minns jag inte varför 😂 Men åh tänkte att ÄNTLIGEN skulle perfekta trosan komma!

     Det blev för dyrt. Folk vill vara miljövänliga men inte till vilket pris som helst…

     Varför tror ni att en influencer skulle kunna ta fram den ”perfekta” trosan när inte ledande underklädesmärken med en lång historia av trostillverkning bakom sig verkar klara det…

     (enligt er alltså, jag har massor av välsittande och sköna trosor från olika märken)

      och vad är det för supertrosa hon ska ta fram som inte redan finns?

       Fast hon SKA inte ta fram, det blåstes av som det står i kommentarer längre upp…

  Ebba hinner väl inte med nya projekt eftersom all hennes tid går åt att göra reklam.

  Smygreklam… host host.. Du är slug du host ..

   För?
   Tre(!) olika märken av smet?
   Du är inte så slug du…
   😉

   Ja varfan är reklammarkeringen för dessa produkter du inte kan leva utan?
   Så jäkla genomskinligt Cam.
   Känns det bra att få rollspela influencer

    🥱

    Haha ja exakt så, C är genomskinlig, och så stoppar hon dom som påpekar smygreklam och andra avslöjanden om henne. Så jobbar C, hon har det bra som kan styra, ställa, förvrida och påverka, och hon kommer undan.

    Jag ser dock tre tuber av samma märke, så genomskinligt.

     Stolle!!! 😂😂😂

     Du, här förresten.
     Jag ser fram emot dina anmälningar.
     https://reklamombudsmannen.org/anmal_reklam
     https://www.konsumentverket.se/for-konsument/anmal-till-konsumentverket/

     Slöseri på resurser, men galet underhållande.

      Bra, hoppas många anmäler och inte låter sig luras av dina manipulationer. Det står väl att ditt företag sysslar med reklam i sociala medier, så därför ligger det nära till hands att faktiskt tro att du gör en del reklam, smygreklam.

       Absolut, anmäl på bara!! Det kommer bli ett sant nöje att se dem alla avfärdas av RO och KO eftersom det inte finns någon som helst substans i dina anklagelser.
       Så se till att få iväg de där anmälningarna nu på en gång.

     Och kallar dom för stolle för att avleda och komma undan. Nej, du lyckas inte lura alla hur många gånger som helst Cam hur mycket du än skrattar.

      Anmäl då, men sluta härja runt här inne med massa olika ip-nummer.

       Hur vet du att det inte är olika personer?

     Ska du inte gnälla litet på datormärket som syns också, när du ändå håller på? (För övrigt ett riktigt bra val!)

    🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Sluta svara på dina egna kommentarer. 😂

  Malin Berghagen tycker det är magiskt att kunna julhandla i Stockholm utan trängsel. Känns ju sådär…

   Det Instagraminlägget var fan bland de dummare som gjorts. Men fint att hon fick en bulle innan konkursen för cafet.

    Ja och på sättet hon svarade andra. Låter som en trotsig tonåring.

   Hur går det med lägenheten hon försöker fuska sig till?

    De förlorade den

    Den blev hon av med.

     Härligt!

   Som Martin Melin som reste till Marbella. Visade stolt upp vad folktomt det är.
   Undrar fortfarande vad spanjorerna tyckt om lika många svenskar som vanligt rest dit ” för vi har antikroppar!!)!”

   Inlägg kommer kl 21 om det

   Ja men lätt mest korkade instagram inlägget jag läst. Varför tror hon att det var tomt?!

  Sorry för OT men vad hände egentligen med Annica? Varför skrivs det i kommentarerna att inläggen är borta och varför hänvisar camcam till henne nederst i detta inlägget? Har inte missat ett inlägg men måste missat kommentarer om vad som hände?

   Hon blev påkommen med lögner.

    Åh vad vad vad???

     Och själva grejen är att hon igen sålde NuSkin grejer som dels är illa nog iom att det är MLM. Men just denna gång var det dessutom gällande deras ”välgörenhetsprojekt” – där de säljer påsar med gröt som ska ”mätta svältande barn i Afrika” enligt Annica. Sättet Annica pratade om det var inte riktigt överrensstämmande med verkligheten, samt rätt tondövt, så det saknades dels reklammarkering och hon förnekade att hon tjänar på försäljningen av denna ”välgörenhet” när hon faktiskt gör det genoom provision.

   Det fanns inlägg om det, men det togs bort – jag gissar för att Annica skrev att hon inte godkänner att screenshotsen från inlägget ligger kvar (varför Camilla förmodligen börjat enbart bädda in Instagramposter, för det kan ingen säga något om – det är fullt tillåtet). Men eftersom Annica dessutom gjorde sin Instagram privat så går det inte bädda in inlägg från hennes Instagram (och läste att någon skrev att hon dessutom tagit bort inläggen i vilket fall). Camilla skrev (i någon kommentar? eller på Instagram, kommer inte ihåg) att hon kommer publicera ett sammanfattade inlägg om det senare i enbart text.

    Ja, jag sammanfatta hennes videos men det har tyvärr kommit annat i vägen idag.
    😔

  Inte två nödbromsar, men undrar hur det går för:
  – Tungårdens Herhour. Vem läser?
  – Babba Canales By Babba. Nerlagt?
  – Fornis babyapp. Vem laddar ner/använder? Och hur tjänar man pengar på en sådan app?

   Tror babba pausade by babba nu när hon startade cermonia. Har för mig att hon nämnde det i någon story nyligen då hon fick frågan via en frågestund

   Också sjukt nyfiken på hur det går för fornis babyapp… Kan inte se hur den skiljer sig från andra på marknaden?

   En gravid här som faktiskt laddat ner Fornis app. Jag kan förstå tanken med appen men den har rent designmässigt och användarvänligt en hel del mer att önska.
   Det som skiljer den från andra appar är just länkarna till bloggar där personen skriver om sin graviditet och då följs det av vilken vecka jag är. Så nu när jag är i v.18 så då får jag tips på inlägg som också handlar om ungefär den tiden i graviditeten. Är man en person (som jag) som gillar att läsa och följa andras graviditeter så är det smidigt. Men den är ju enbart ett komplement till min vanliga Preglife-app!

  Det där med syntolkning var inget långlivat projekt … var det verkligen så jobbigt att vara inkluderande?

   Vad är det du saknar i inlägget?

   Den ligger inbäddad i koden på sidan för bilden, vilket är ännu bättre och som man borde göra – då kan nämligen ”text till röst” program läsa upp bilden direkt när det förekommer i inlägget än i slutet.

    Haha formulerade det väldigt knepigt såg jag nu, men hoppas det går att förstå ändå 🙂

    Alt-texten fanns inte där när jag skrev min kommentar, så den är tillagd i efterhand. Bara att kolla på tidigare inlägg, där ser man att det inte är gjort som standard. Tycker självklart också att alt-text är det bästa alternativet.

   Är det missat så kan du ju påminna om det lite trevligare kanske.

    Jag har skrivit mer än 12 000 inlägg utan syntolkning så risken finns att jag kommer missa det, särskilt om jag har bråttom men påminn mig gärna då för tanken är att alla inlägg ska vara syntolkade.😊

  Hur vet du det? Låter iofs rimligt. Gillar honom!

  Malin Berghagen vilken osympatisk människa 🙈 Ingen likhet med sin mamma där inte!😔

   Stämmer inte alls Malin Berghagen är en mycket fin person.

  Förlåt för OT-fråga, men vilka dagar är det ”öppet spår”? 😊

   Onsdag, fredag och lördag – och ibland några extra 🙂

   Onsdag, fredag och lördag kl 20 😊

  Ja se på fan du! Vad osmakligt av honom att skriva om hon tar den i tvåan i trådstarten.

   Ingen nyhet!

    Jo för mig

  japp. det visste jag. han har väl farit fram en hel del på flashback…

   jaså är det han som är g-loov också då kanske, om det inte är kjolman den lille vilket jag tror. Riktigt sjukt vilket som, vidrigt.

  Ebba gör ju bara reklam nu hela tiden samtidigt som hon försöker att hetsa sina följare till en massa löjliga uppmaningar! 😴

  Är det därför Ebba har gått utan strumpor till kjol och klänning på höst och vinter? Ihennes säker stil värld är det barbent eller stövlar som gäller inget där emellan. Attgå barbent på vinter signalerar tossighet, kan inte ta hand om sig, Saknar stil.

   Men kan inte ni födda innan -43 ta er mossiga människosyn och börja läsa Svensk Damtidning istället? Där har de, kanske, stil nog för dig…

  Dyra knästrumpor för barn skulle inte bli någon hit, nej. Vilka barn har sådana nuförtiden? Ebba insåg säkert det.

  Ett multibalm låter absolut inte som en produkt som behövs fler av, det finns ju redan tusentals. Tack Ebba för att du drog i bromsen, till skillnad från många av dina influencerkollegor som bara gasar med dollartecken i ögonen. Slipper helst kändisars produkter då de sällan är progressiva eller till någon nytta annat än för deras egen ekonomi.

  Hmm!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *