Då är Paow igång igen

Hur kommer det sig att den okända kvinna som Paows pojkvän ska ha varit otrogen med, är den som hängs ut absolut mest på hennes Instagram.
Kvinnan visas upp med två bilder och Paow skriver även kränkande om hennes utseende, att hon minsann är fulare än vad Paow är .
Om Paow inte känner henne så har kvinnan NOLL krav på lojalitet eller liknande mot henne. (Är det en vän, kompis eller bekant som ligger med ens kille så är en helt annan typ av situation men det är inte vad vi pratar om här).
Om kvinnan är singel så är hon fri att ligga med precis vem hon vill, utan betänkligheter.
Det är HAN som är otrogen.
Det är HAN som har skyldigheter mot sin flickvän, och ändå är det kvinnan han legat med som hängs ut 18 resor värre än den otrogna pojkvännen.
Kvinnan har inte med det här att göra, så vida hon inte tvingat Paows pojkvän till sex, men det har jag mycket svårt att se.
Så lämna henne ifred, för tusan!

Får det Paow att må bättre?
Att visa upp bilder på kvinnan och skriva saker som att ”Så det är sant som folk säger, att tjejer de är otrogen med, aldrig är snyggare än flickvännen?”
Skit i henne, hon har inga som helst skyldigheter till en person hon inte känner, men det har däremot din pojkvän.
HAN är den som som varit otrogen, kvinnan har haft sex vilket hon får ha HUR mycket hon vill, med vem hon vill.
Det är POJKVÄNNENS sak att inte vara otrogen.

Det finns alltid de som vill kalla en kvinna som ligger med en upptagen man för ”home wrecker” men vem är det egentligen som orsakar själva ”home wreakandet” här?
Jo, Paows pojkvän.
Det är HAN som valt att vara otrogen mot Paow. Han som ska stå till svars för det – inför PAOW.
Inte inför hela hennes Instagramkonto kan jag tycka – men oavsett så är det HAN som fuckat upp och han som nu får ta ansvar för det.

Kvinnan har NOLL med det här förhållandet att göra, men det verkar tydligen alltid vara så här. 
Det är enklare att bli arg på henne och hänga ut henne, istället för att rikta ilskan och skulden dit där den hör hemma – mot den otrogna pojkvännen.

275 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    She’s always so petty..

      Catfight, ?

      Dags för Paow att växa upp kanske?

      Det är dock sant, tjejen som killen är otrogen med är nästan ALLTID fulare. Det är helt sjukt! Men det är sant…. troligtvis för att den fulare tjejer tjäskar och smeker killens ego på ett sätt som snyggare tjejer inte gör!

        Skulle hemskt gärna vilja se statistiken över detta ???

          Var inne på SCBs hemsida, hittade inget ?

        Måste säga att jag håller med… nästan alltid fulare.

          Men kanske finare på insidan?

            det verkar ju uppenbarligen inte så

            Knappast finare på insidan om ligger med någon annans kille, herregud

              Och killen berättar ju alltid att han har tjej innan han hoppar i säng med någon annan… ?

                Oftast vet tjejen, i vissa fall vet tjejen inte men oftast så gör det de. Otrohet förekommer oftare med kollegor, gemensamma bekanta, ytliga bekanta, vänner till ena parten osv osv.

                Ibland förekommer one night stands men oftast är det någon som känner till som parten är otrogen med. Sällan är det en total främling

        Fast vad spelar det för roll om hon är fulare? Det är ju upp till var och en att avgöra. Sen kan man ha finare insida. Paows personlighet drar ner hennes utseende. Tror att dem flesta hellre är med någon som är mindre fin men snäll, än med någon som är skitsnygg men elak.

          I alla fall när man blir vuxen, förhoppningsvis

          Fast det är klart det gör, det är liksom mer förnedrande

            Ja det är förnedrande när en kille ligger eller snackar med en fulare brud. Man blir äcklad på ett helt annat sätt. En snyggare tjej kan man på något att förstå

              Fjortonåringarna har slutat skolan märker man

              Det är mindervärdeskomplex, att känna mer förstående om det är någon ”snyggare” som personen är otrogen med, men uttrycka irritation och känna sig bortgjord om bedömningen är att den andra som partnern är otrogen med inte är ”lika snygg”.

              Risig självkänsla är viktig att ta itu med annars börjar många bete sig illa i en förhoppning om att höja sin egen status (även om det är något som bara pågår i personen, och utomstående inte bryr sig).

              Paow, hade nöjt sig med att uttrycka att hon blev sårad om hon hade varit emotionellt mogen och om hon hade haft en god självkänsla. Nu har hon inte det, och det hon gör för att hantera sina känslor är att desperat försöka ”höja” sig själv genom att ”ta ner” den andra tjejen. Med mognad orkar en person istället att rikta sitt fokus där det hör hemma, på ex-partnern som varit otrogen mot henne!

          Insidan är FUL om man medvetet bidrar till otrohet!

            Tjejen är ju inte otrogen i detta fall det är ju killen som är.

              Tycker kanske billiga samvetslösa tjejer kommer undan med den formeln över skuld. Alla som medvetet lurar en ovetande partner, är skyldiga i någon mån.

                Nej

                Det är oundvikligt att diverse personer visar intresse för en när man har ett förhållande, men det är ens eget ansvar att förmedla att det inte är aktuellt (dvs. om man har ett monogamt förhållande).

                Men man kan inte begära att utomstående ska ta ansvar för att ens förhållande ska vara intakt. Om en person inte släpper in någon utomstående, så är det inte ett problem! Om en glödlampa behöver bytas i ditt hem och det inte finns en ny att byta till hos dig, går du då till grannen och skäller ut den för den inte handlade en ny glödlampa till dig när den ändå var i affären?!!

                Det är inte särskilt svårt eller stjäl någon tid att säga ”jag är upptagen”! Så var det problemet löst som så många här i kommentarsfältet; och i samhället vill lägga på den utomstående personen.

                Din relation, ditt ansvar! (Och det gäller alla i relationen…inte de utanför).

          Jag tycker inte Paow är snygg alls. Ser hård och konstgjord ut. Inte vacker personlighet heller. Sen är ju otrohet aldrig ok oavsett.

        Fast sånt kan hon ju säga hemma inte i offentliga medier

        Tänker bara på Beyonce… herre

        Okej nu hobbypsykologar jag, men tänker såhär – Generellt så har folk som är otrogna extrema bekräftelsebehov – så pass stort behov att det alltså väger tyngre än empati, kärlek och respekt för sin partner. Det betyder inte nödvändigtvis att kärlek och respekt inte existerar, men det betyder ju helt klart att de inte kan hantera sin bekräftelsebehov (eller att de är empatistörda). För den som söker bekräftelse genom sex och där behovet är så stort, så känns det som att det sällan spelar roll vem man ligger med öht. Hur de ser ut, vem det är, vem den personen eventuellt är tillsammans med osv.

          Tycker även det behovet kan öka hos individer med stor social medial närvaro.

          Det är ju det empati bl.a. går in i, att inte sätta sina egna behov främst i all lägen!

        men paow ser ju inte ens bra ut så hur kan någon ens vara fulare lol

        Det är väl så ni med otrogna äckel till karlar önskar att det var

        Icke. Jag är alltid mycket snyggare.

        Och vem fan är du att bestämma att en annan tjej är fulare?

      Är det någon som vet vem tjejen är ? Förstår att de inte får sägas här förmodligen men finns de någonstans de står?

    Hur gammal är hon?

      Hon är väl född 94?

        93

      26 going on 16

      27. Jag kollade up Mattias ålder för jag blev lite misstänksam. Han är 20 år, vilket man kan se som en förbättring från när hon dejtade 17-åriga Lance. Hon har ju sagt på PH att hon gillar ”små pojkar”.

        Gillar småpojkar men förstår inte varför hon inte kan lita på små osäkra pojkar som söker sig till offentligheten genom att göra bort sig i tv.

        Fast det har väl gått typ 3 år sedan hon var ihop med Lance så killarna kanske är i samma ålder?

        Alltså… Har svårt att tro att en man i hennes ålder skulle hitta något gemensamt med henne. De flesta har vuxit upp i den åldern vill jag tro. Antar att det är därför hon söker sig till så pass mycket yngre. Samma nivå….

          Ja det måste fasen vara så. Hänga ut och grejer är lite väl 2012? 2011? Jag vet inte när. Barnsligt bara. Hon vägrar gå vidare från den tiden. Alla har vuxit upp utom hon.

      15

    Orka.

      Jag följer Paow på insta men har inte sett dessa stories? När las de upp? Måste isåfall ha plockats bort oerhört snabbt för jag har sett allt hon lagt upp idag men inte dessa!

    Hon är självklart sårad och då tänker man inte klart.

      Bra ursäkt för att bete sig som en idiot.

      Då är hon med andra ord alltid sårad för tänker gör hon sällan.

        Så kan det va.

        Människor som mår bra i livet beter sig inte så spm hon gör.

      De är liksom som tre år…. svårt få nåt att funka då

      Det är aldrig en ursäkt

      Rimligt ursäkt då tänker du? Herregud alla gånger i livet (barn som vuxen) jag känt mig sårad. Men inte fan har jag betett mig som hon gör.

    Man kan vissa åsikter om kvinnan i frågas moraliska kompass OM det är så att hon visste att han hade flickvän. Men skulden för att bedra Paow är Mattias; helt och hållet. Han ska bära hundhuvudet, inte den han låg med.

      Men asså helt ärligt, hade min kille knullat någon annat hade jag hatat den bruden också. Samt min kille men det är väl uppenbart.

        Men du hade väl inte hängt ut henne på instagram till tusentals följare? Paow får väl hata tjejen hur mycket hon vill, men det är ju uthängandet som är problematiskt.

          Nej troligtvis inte men hade nog varit jävligt sugen. Kan förstå att man kan bete sig irrationellt när man blir såhär chockad och sårad.

            Faaast hon skriver att hon inte är ledsen och sårad, hon beskriver det bara som en speciell känsla.

              Ja och att hon är arg. Man kan väl vara irrationell om man är arg.

              pinsam stolthet

          Hade jag lätt gjort om jag haft möjligheten? Herregud

            Varför hänga ut kvinnan? Häng ut killen istället. En tjej som är singel är fri att ligga med vem hon vill, det är endast upp till killen i förhållandet att vara trogen mot sin tjej. Den andra kvinnan har ingenting med förhållandet att göra.

              Killen är väl uthängd eller?

              Den andra tjejen har knullat din kille hon har ganska mycket med ditt förhållande att göra.

                Nej det har hon inte. Förhållandet är mellan de två parterna. Beter sig ena partner svinigt tar man det med den.
                Det är han som gjort fel.

                  Hon har knullat in sig som tredje part och kommer alltid finnas med i bilden i förhållandet så länge paret fortsätter vara ett par.

                    Precis. Därför man lär sina döttrar att inte ligga med upptagna män.

                      Men man behöver inte lära män att inte ligga med andra när man är upptagen? Hmmmm?

                      Lol, men alla döttrar vill inte ligga med killar/män i framtiden…eller någonsin!

            Men snälla, är ni 14 år eller? Klart man inte hänger ut den person ens partner varit otrogen med på sina sociala medier? Häng ut partnern om man nu absolut måste ventilera sig online, annars kan man ju sköts saker lite snyggt genom hederlig kommunikation två personer emellan.

              Eller hur?! Är helt chockad haha.. vem skriker ens ut sånt på sociala medier? Det är liksom privat. Eller är det kanske såna som checkar in på akuten och berättar offentligt om exakt allt man inte ska prata om?

                Häpnar över omognaden hos Paow. Växer hon aldrig upp?! Vad är det för fel på sådana som hon som totalt stannar i sin mentala ålder? Kan någon förklara detta för mig. Vad beror det på? Så tydligt hur hon, liksom en viss Anna Book, mentalt resonerar som en omogen 14-åring.

                  Det beror på den ursprungliga iq-nivån

        Varför då? Din pojkvän kanske har ljugit för kvinnan att han är singel.

          Tack! Jag hade ett ONS med en kille när jag var yngre, han betedde sig märkligt efteråt och drog mitt i natten med en konstig bortförklaring (uppenbart nervös liksom). Googlade upp honom och ser då på hans Facebook att han är FÖRLOVAD. Jag hade ALDRIG rört honom om jag vetat det, äcklas av det än idag.

            Svårt att applicera den teorin på ett par som Paow och Mattias dock. Tjejen visste säkert.

          Men enligt inläggen tolkar jag det som att dom inte är tillsammans men att han försökt få henne tillbaka ? Då kan man väl inte räkna de som att dom är ett par? Jag kanske missförstår , förklara gärna isåfall ? ( slutade följa paow när hon slutade växa)

        Visst, hata henne. Jag fattar det. Men skulden är och förblir hans, HAN är den som i så fall har svikit dig.

          Han bär den stora skulden men bruden visste garanterat att det var paows kille hon låg med. Hon är inte oskyldig här heller.

            Fortfarande han som bedragit henne. Den andra tjejen må ha gått vilse moraliskt men vad har ens det med saken att göra.

              gått vilse moraliskt? Ligger man med någon som man vet har en flickvän så är de idioter båda två.

                Ja men orka sjunka till deras nivå genom att hänga ut folk

                  nej det tycker jag inte att man ska, men tycker att det är märkligt med personer som tycker att den tredje personen inte har gjort något fel, även om den visste mycket väl att den andre personen var i ett förhållande. Då måste ens såkallade moraliska kompass vara helt trasig.

            Du skriver ”bruden visste garanterat att det var paows kille hon låg med.”

            Hur kan du så säkert veta det? Jag skulle inte vetat. Har ingen aning om vem han är. Tror knappast alla vet.

              Inte vet nån heller vad han sagt till henne om sin relationsstatus.

              Vi får nog snart veta det av paow

            Mattias som varit otrogen, Mattias val.
            Inget annat. Det finns tjejer överallt, klarar man inte frestelser ska man inte vara i ett förhållande

        Mitt ex var otrogen och jag fick reda på det via chattmeddelanden som dök upp på mobilen. Kände aldrig något hat mot tjejen som hade fått höra från honom hur vi haft det dåligt länge och att det var slut mellan oss men att han lät mig bo kvar för att vara schysst tills jag hittat ngt annat. Hon hade inte koll på relation och var superledsen över det inträffade. Är ju inte hennes fel att han var ett rövhål.

          Nä men hade du känt samma om tjejen visste att ni faktiskt var ett par? Och hon bara sket i det?

            Jag har varit med om det faktiskt. Att tjejen som mitt ex var otrogen med visste om att han var i en relation. Men jag kände inget agg mot henne ändå, hon hade ju inga förpliktelser gentemot mig. Även om jag tyckte att handlingen var dålig så visste jag att mitt ex var expert på att manipulera och övertala, och jag dömde inte henne för att hon gick på hans dåliga ursäkter till att vara otrogen

            Hade ändå inte lagt över ngt ansvar eller ”hatat” henne. Hade jag velat bli polare med henne – nej. Men inte hennes ansvar om min kille är opålitlig.

            Sen är det inte som att Paow är en sån supremekändis att alla vet vem hon och hennes pojkvän för stunden är.

    WT

    Paow betyder svenne w-t.

    Va? Det där får du ju gärna förklara. Vad har Camilla gjort?

      Tycker nog att hennes Bella inlägg mer och mer känns som om Bella sårat henne djupt och C nu ältar det till förbannelse än någon bevakning eller granskning.

        Löjligaste jag hört!

        Men vad har det med inlägget om Paow att göra?

        Eller du vill så gärna få din bitterhet hörd att du kommenterar om Bella även under detta inlägget?

        Gå å fika eller något vettigare.

        Camilla vet ju mer om ILs lögner, det har hon skrivit iallafall. Men skrev också att hon inte kommer avslöja mer, luftslottet skulle rasa ändå.

        Å det gjorde det.
        Finns det mer skit IL har gjort hade jag också tyckt innerligt illa om henne så jag fattar att hon tar varje tillfälle i akt.

        Låt henne. Hennes blogg, hennes regler, ditt bölande är som en treårings mammatjat, så tröttsamt.

        Brukar du klaga på de som skriver reportagen i Hänt också? Kanske dags att skriva till dem och be dem släppa sin besatthet med kungafamiljen. Det har ju hållit på i decennier nu.

          ?

    Det går att förstå att Paow är sårad, men det är Mattias som ska ta merparten av skiten i min mening. Att hänga ut en annan tjej på det sättet känns som att sjunka lite väl lågt och det går faktiskt inte att berättiga för att hon är sårad.

    Sedan när har otrohet med att göra om huruvida någon är snygg eller inte.

      Man förstår ju hennes operationer med tanke på den inställningen..

        Det har du rätt. Undrar hur hon kommer att må om 10 år.

        Men lägg ner. Man förstår hennes operationer med tanke på att hon fått elaka kommentarer om sitt utseende sen hon var 14. Vem som helst hade blivit osäker på sig själv till slut. Hon fick massa skit om sitt utseende långt innan hon opererade sig.

          Är inget elakt, mer ett sorgset kommenterande.

          Och hon ör fortfarande inte lyckligare så borde jobba på annat.

      Nej, är ju inte så relevant, speciellt som utseende till stor del är subjektivt. Men låt säga för sakens skull att P är snyggare. Då måste det väl vara personligheten som inte riktigt klickar?

        Kanske behöver det inte heller vara en personlighetsgrej? Med tanke på killens ålder tänker jag att det kan vara en mognadsfråga. Inte mogen att stå emot någons uppmärksamhet eller bristande självkontroll vid onykterhet.

          Behöver inte hängs ihop med ålder. Tänk på Paow som är 26/27 och fortfarande är väldigt omogen.

    Jamen det är väl väldigt märkligt att hon inte hittar några stabila relationer. Eller inte.
    Skrot får korn, men beklagar att hon inte kan växa upp nån gång. Då skulle det gå bättre garanterat. Handlar inte om utseende

      Tycker ändå hon förtjänar en kille som inte knullar andra eller beter sig illa mot henne.

      ”Skrot får korn”? ? Kanske årets katakres, måste börja använda!

      Kan ju bero på att hon bara blir tillsammans med pojkspolingar.

    Alltså vet man att en någon har flickvän/pojkvän och man ändå väljer att ha sex med den tycker jag det säger en hel del (ej positivt) om personen. Okej att man inte EGENTLIGEN har nåt ansvar, men lite moral kan man ju ändå ha.
    Sen är ju Paows uthängning helt galen såklart, men ja.

    Fast alltså näää. Om du ligger med någon som du. VET är i ett förhållande gör du självklart fel också? Även om största delen av skulden självklart ligger hos den parten som är i ett förhållande. Är du däremot helt ovetande om det så är det obviously inget du ska ha dåligt samvete över.

      Jag antar faktiskt att tjejen visste att det var paows kille, då dom är kända och tjejen är i samma ålder. Men det är ju ett antagande. Då förstår man ju uthängningen lite mer, om tjejen ifråga visste.

        Men de är inte kända i alla kretsar?
        Det är inte Carola vi pratar om här.

          Håller med. Jag är ett år äldre än Paow och känner bara till henne på grund av den här bloggen. Ingen aning om vem snubben är??

            Fast den andra tjejen är förmodligen inte i paows ålder utan i hans, (typ 20). Så kanske har lite mer koll på paow och OCH osv 🙂

              Fortfarande så är de där två inte kända i alla kretsar, oavsett ålder.

      Nope, är man singel får man ligga med vem man vill. Så enkelt är det. Alltid den som är i en relation som bär ansvaret över att inte vara otrogen.

        Lol. Har man lite empatisk förmåga så – nej, då ligger man inte med någon som är i en relation. Punkt. Oavsett vem som tar initiativ till det.

          Du blir absolut en dålig person om du dejtar någon du vet är i ett förhållande men du har inte brutit ett löfte på samma sätt som en person i förhållande har. (De oskrivna reglerna som två personer i ett förhållande är överens om, dvs var inte trogen)

            Man kan väl vara en idiot utan att bryta ett löfte, eller menar ni att man inte kan vara elak mot personer man inte känner bara för att man inte har lovat dem något?

        Alltså det där är sämsta argumentet? Får – ja det är klart man får, men det är jätteelakt. Man får vara otrevlig och oskön, frysa ut folk osv också, men det är inte vettigt.

          Precis detta! Sluta försvara folk som ligger med folk som är upptagna. Dom är svin dom också.

      Håller verkligen med, tjejer som ligger med upptagna killar gör mig så mycket mer upprörd.. samma med kompisar etc som vet men inte säger något.. vet inte riktigt varför
      Lite systerskap kan man väl förvänta sig?

        Men vad är det för daddy’s girl-resonemang? Att vara otrogen mot nån man lovat att vara trogen mot är givetvis värre än att som singel ligga med en upptagen? Tänk att det på nåt sätt alltid är kvinnan som är värst. Apropå systerskap liksom.

          Ingen har sagt att kvinnan är värst, det folk snarare säger är att singlar får göra vad dom vill pga har inget ansvar. Det är det som som sägs emot, jo kvinnor och män som ligger med folk dom vet är i en relation är dåliga personer dom med. Försvara dom inte.

            Personen jag kommenterade på skrev att kvinnorna är värst. ”… tjejer som ligger med upptagna killar gör mig så mycket mer upprörd”. Som sagt, apropå systerskap.

          +10000000000.
          Att dra systerskaps-kortet i sådana här fall är så talande för hur sjukt vårt samhälle är.
          Att medvetet ligga med en upptagen person är inte moraliskt rätt,nej – men skulden och ansvaret ligger helt på den som lovat en annan människa trohet och sedan bryter det löftet.

      Nej! Det är helt upp till den som är i ett förhållande. Var och en har ansvar för sin egen relation och sina egna överenskommelser

        Var och en ansvarar också för att vara en vettig medmänniska

      Tycker att det beror HELT på omständigheterna. Om du är nykter, inte är intresserad av en person och vet att personen har partner så är det ju ganska osoft och onödigt beteende att välja att ligga med den personen. Relationen är förstås fortfarande inte ditt ansvar och orkar ej höra om ”systerskap” i det här sammanhanget – kan vi snälla sluta använda systerskap som ursäkt för att hålla kvinnor till en högre standard än män?

      Skulle aldrig heller ge mig på moralen hos en person som ligger med någon de har känslor för trots att den personen är i en relation. Det är klart att det sällan mynnar ut i något gott och oftast slutar med att alla blir sårade, men har all förståelse för mänskligheten i att fatta det beslutet.

        Vad det än finns för orsaker är det en extremt egoistisk handling från både killen och tjejen. Det finns inga ursäkter. Förklaringar, men inga ursäkter.

    Jag fattar inte.
    ”Mattias har ringt mig och gråtit varje dag i tre månader”

    Har de gjort slut då eller varför vill han ha henne tillbaka? Om de inte var ihop så var han ju inte otrogen?

    Fattar inte de som gäller på den tredje parten i sånt här. En gång hånglade jag med en kille på fest. Visade sig att han gjort slut med en tjej några månader tidigare. Denna tjejen (killens ex) blev helt galen och spred ut massa rykten om mig eftersom jag tog ”Upptagna killar” och att jag tvingat honom att vara otrogen med mig?? Dejtade killen ett tag, men det tog slut när killen tog hennes parti och sa att jag förfört honom eller vad fan det var. Jag fattade noll, men antar att det var för det bästa att jag slapp de psykfallen i mitt liv.

      Jag undrar också hur det kan räknas som otrohet om han har bett om att få bli ihop igen i 3 månader?
      Sedan undrar jag hur man själv ska veta om någon annan är i ett förhållande om personen som man träffar kallar sig singel?

      Orättvist att du skulle råka ut för något liknande. Glad att du lyckades både komma ur situationen och få bort de personerna ur ditt liv!

      Nej, precis! Det låter som att de inte var ihop längre.

      De var ihop, sedan var han otrogen så de gjorde slut. DÅ ringde han henne o grät varje dag i tre månader och till slut tog paow tillbaka honom. Nu har han varit otrogen igen och de har gjort slut.

      Ja det rimmar ju onekligen illa att de har haft det HUR BRA SOM HELST men att han ändå ringt och gråtit i 3 månaders tid. Så då kanske de inte riktigt var tillsammans då…eller så har hon bara 0 insikt i hur ett bra förhållande är om hon tror det är normalt att man ringer och grinar ?

        Ja eller så är det du som har svårt att förstå, han har ringt och gråtit och tillslut tog hon tillbaka honom och dom har haft det bra, sen hände det här

          Och det vet du? Hon är ju inte direkt känd för att vara stabil.

      Mattias har utan framgång försökt få tillbaka Paow i tre månader. Mattias tröstar sig. Paow blir vansinnig. Suck!

      We were om a break!!!!

    Och hon har ju varit jättetrogen mot sina pojkvänner genom åren. Nej knappast.

    Tror inte alla ? är hemma hos Paow.

    OT Sindy har fått tillbaka sina barn. Hoppas det går bra för dom! ❣

      Nej men vad fan… Hur kan det gå till?! Ska hon få skada dom ännu mer. Har man bevisat att man är så dålig mot som hon var en gång så ska man fan inte få en sjuttioelfte chans.

        Det är en andra chans. Och det förtjänar alla. Sabbar hon denna gång tycker jag att det ska vara kört. Barn vill ju helst vara hos sin mamma om hon mår bra (nej inte 100% varje gång så ingen måste påpeka det, men allra oftast)!

          Ingen av barnen hade ens frågat efter sina föräldrar när de blev omhändertagna. Men visst låt henne göra deras liv till ett större helvete än vad hon lyckats med hittills. För hon mår ju såååå bra nu…

            Så en gång fråntagen sina barn, sen är det helkört? Håller inte med.

            Hur vet du att de aldrig frågat efter henne?

              Läs domen.

        Vad har hon gjort?

      Usch. Får så ont i magen av detta. ?

        Skarp smärta eller mer som en molande värk? ?

      Fruktansvärt, krävs en speciell ondska för att svälta sina barn och prioritera en BBL framför att kunna ge sin bebis närhet(hon kunde ej lyfta yngsta så hon lät honom ligga i vagnen hela tiden och matade honom med ersättning däri trots att han var över 1) tycker man förverkat sin chans att få ha sina barn då

        Vart kan jag läsa domen angående barnen?

          Gå till en sida som inte får nämnas här så hittar du domarna.

    OT: tramsfrans har publicerat en konversation med Åsa Ingrosso på sina stories. Åsa är hetsig och otrevlig som vanligt, men det roligaste måste ändå vara att hon hånar honom för att vara 27 år och driva ett humorkonto på insta. Hon ANTAR vidare (något hon själv är sjukt irriterad över att Frans gör) att han inte har något annat för sig i livet. Vad jag vet har han alltid haft en ”vanligt” jobb och pluggar väl numera till psykolog? Oförskämt av Åsa att anta att precis alla människor vill leva samhällsbärande influencerliv ?

      Ja herregud… blev inte direkt sugen på att boka bord på la perla nu. Hur hade det sett ut om en seriös restaurangägare eller känd kock gått på någon på det här viset? Totalt genomruttet beteende från Åsas sida.

        Blev inte heller direkt sugen på att boka bord där.. eller jo, kanske boka ett par-tre bord till 8 vuxna..

        Så du tycker inte det är konstigt att dom inte uppskattar att folk inte avbokar? Är du dum i huvudet? Hur fan tror du restaurangverksamhet ska bedrivas? Jävla idiot.

          Första gången jag har lust att skriva ”Hej Åsa”! ?

            Du har så fel.

              Nä vi vet att det är du Åsa.

              Eller..? 😀

          Oj andas!

          Åsa, ni borde inte starta upp eller driva restaurang, det är en pandemi

          Äsch de kan väl bara göra en ny flaska vin och döpa den till nästa barn; Benjamin så löser det sig?

            Hahah ja de hittar nog sätt för att kompensera för en avbokning

              Magnumflaskan ”8 vuxna – avbokning”

                Omg ????

      Ja! Detta! Hennes aggressioner rinner av Frans som på en hal ål.

        Aggressioner? Vad har du om? Hon är bara saklig och han bara dryg.

          Saklig? ?

          Det är ju precis tvärtom? Är det Åsa som hittat hit? Du formulerar dig ju precis som i meddelandena till Frans som jag förövrigt tycker skämtar om personer på ett väldigt harmfullt sätt med glimten i ögat och svarar väldigt trevligt.

            Du menar kanske ”harmlöst”?

              Du kanske förstår ändå?

                JA! Vi pratar tvärtomspråket! Jag börjar:
                ”Du verkar vara en härlig person! Harmfull med glimten i ögat!”

          Åsa, du är långt från saklig. Aggressiv och pinsam tror jag vi är flera som upplever dig som

          Saklig?
          ”Men hjälp! Hur gammal är du?”
          ”När du kommer hit så har vi bara skitit i att boka in dig! Det vore jäkligt kul! *tummen upp* Vad sa du nu då?”
          ”Patetisk! *apa som håller för ögonen*”

          /seriös restaurangägare

            Att ens nämna att man skulle ta emot bokningar (fejk alltså) och sen avvisa sällskap … visar ju på vilken person hon är. Det är säkert något hon gjort flera gånger innan. Men tror deras barn o vänner kan komma dit och fylla ut och instagramma lite

          Hahah att HAN skulle vara den som är dryg av de båda ?

          Ja hon är ju känd för att vara saklig, hon och mannen har ju inte det bästa ryktet på Mallorca..
          Man kan inte bete sig hur som helst och tro att det inte kommer fram

            Var på deras restaurang på Mallis och maten var supergod men fan vilken otrevlig stämning han Ingrosse spred till de anställda. Vi skippade efterrätten…

            Hahaha åt på deras restaurang där och vi fick den SÄMSTA service jag nånsin upplevt. Kändes också typ jobbigt att se alla småtjejer där som endast går dit p g a Bianca? De satt vid ett stort bord med mobilerna i högsta hugg 🙁

      Men Frans är ju en riktig fjant. Håller med Åsa helt här.

        Åsa, beskriva någon som fjant är något min mormor skulle gjort

        Försök inte Åsa!

        Han heter faktiskt TRAMS-Frans – inte FjantFrans!

      Inte så jävla konstigt att hon vet vem denna storhet är väl? Han är väl bara känd för att vara ovän med Anna Book?

      Och fascinerande att hon inte alls verkar förstå att det händer även inom andra områden (som vården) att folk kommer utan att avboka, när Frans skriver det. Utan bara fortsätter om att han inte förstår

      Intressant hur hon går till attack på ex hans ålder. Tänk om någon nämnt hennes ålder eller botox? Helvette vilket liv det hade blivit ?

      Usch, vilken skata hon verkar vara! Hon vet att hon kommer bli uthängd och ändå fortsätter hon – noll konsekvenstänk. Förvuxen fjortis.

      Vilken pinsam kärring hon är! Hahahaha

    Tycker faktiskt synd om paow. Har lite storasysterkänslor för henne. Hon känns väldigt ledsen och agerar ut det med vredesutbrott, IG-draman, operationer osv. Tror hon skulle må sjukt bra av att skaffa hundra katter, slänga mobilen i sjön och bli ihop med en revisor som Kim K’s mormor uttryckte det.

      Tyckte synd om henne en gång i tiden, men hon lär sig aldrig, växer inte, tar inte hjälp och använder sitt mående till att göra andra illa.

        Narkotika har en hämmande inverkan på den emotionella utvecklingen.

    Tycker Paow beter sig helt fel och sånt beteende är aldrig okej. Men blir också så trött på människor som vill ta ifrån ansvaret på människan som ens partner är otrogen med. Vet en person att den man ligger med har en partner men ändå väljer att göra det så är man fortfarande så jävla obrydd och elak. Spelar liksom ingen roll om du inte känner personen eller inte, du VET att denna personen kommer bli hemskt sårad och ledsen och även fast du inte känner människan eller är skyldig den någonting så har du ju ändå valet att välja om du vill hjälpa till att såra en annan människa djupt eller bara skita i det och gå ifrån. Du har ändå ett val om du vill vara den människan eller inte. Sen ska såklart den absolut största skulden ligga på partnern som faktiskt är otrogen absolut, det tycker nog alla. Men är man medveten om att man aktivt sårar en annan människa genom att utföra en viss handling men ändå gör det, ja då får man faktiskt stå sitt kast och inse att det var vidrigt gjort och att man betett sig jävligt illa.

      I en svartvit värld skulle det vara så enkelt. Men det finns ju en enorm gråzon av VARFÖR.

      Vi vet ju inte att tjejen visste att han hade tjej.

        Nä såklart, det kan vi ju inte veta och paow har ju självklart inte agerat rätt i detta. Men pratar liksom mer allmänt om själva synen vissa har.

        Verkar ju inte som om Paow och Mattias var ett par ens.. Är det nu det ska komma ett vännercitat att de hade en paus?

      Han har valt att vara otrogen, han har tagit ett aktivt val. Denna gång var det denna tjej, nästa gång kan det vara någon annan.
      Skulden faller på honom och att han gjorde detta val.
      Det finns alltid någon som inte har problem att ligga med någons partner.
      Och de flesta låter bli att göra det valet och är trogna.

    OT – såg precis Denise video ang Antonija Mandir och exet Oliver.

    Förstår inte hur man kan gå ut på Youtube och prata såhär öppet om det? Om inget annat – ta det mellan de berörda åtminstone för dotterns skull.

    Oavsett vem som gjort fel i detta, så är det fel att lägga ut för hela världen. Plus att dra upp pappans delaktighet är så fel! Omoraliskt.

      Hon gör allt för att bli känd, det är så pinsamt

        Har du sett videon? Vad A gjort?

      Tänkte samma! Tycker det märktes mellan raderna att hon är jävligt sårad och vill ha kontakt med Oliver, kanske även lite utöver barnrelaterade saker, vilket är mänskligt att känna såklart men just när ett litet barn är med i bilden kanske man inte ska ta till youtube och prata på det här sättet. Inte så bra att berätta för hela världen om hur oengagerad pappa han är. Varannan helg trodde jag knappt existerade nuförtiden, trodde alla som inte har en VERKLIGEN frånvarande pappa har barnen halva tiden var?
      Förstår att hon är sårad men förstår också att Antonija gjorde som hon gjorde, svårt att ta det allvarliga samtalet med Denise innan man vet om relationen ens blir seriös, man försöker vara trevlig och vänlig för att man inte vet vad man ska göra och så vips har det blivit såhär stort.

        Nej långt ifrån alla har vv…även när de närmar sig 40 snåret så kan de vägra ta sitt barn..även om man varit gift med mamman och hela det köret…

    Alltså, har ni sett tramsfrans stories idag? Helt sjukt ju. Är fru Ingrosso nya Anna Book, känns typ som samma person!

      Lite mindre emojis bara

      Gick in och löste nu. Hur dryg får man bli?! Hur kan alla i den familjen vara så narcissistiska? Översittare är ordet. Hon är ju helt galen tanten.

        Otroligt omogen och oproffsig. Hur kan den där restaurangen vara fullbokad till maj? Kommer aldrig sätta min fot där efter hur hon formulerade sig. Förstår att man blir besviken om folk inte dyker upp, det har hon rätt att känna. Men hur hon beter sig efteråt är ju riktigt pinsamt, förstår hon inte att det skadar verksamheten?

          Och hon lever ju på sina styvbarn. Bjuder in Benjamin med sitt program så får hon gratis reklam där och gör bubbel med biancas namn så tjänar hon cash där. Inte fan skulle någon köpa bubbel med åsas namn ?

      Åsa har väl alltid varit väldigt bitchig och haft översittarfasoner…

      Poppa popcorn för snart kommer hon och attackerar alla haha

        Tror hon är här och har lämnat kommentarer ovan! Snack om att agera i affekt. Lugn och fin!

          Vilken kommentar menar du att hon skrivit? Att hon är bitchig? ?

            Den här:

            Anonym 13:09
            ”Så du tycker inte det är konstigt att dom inte uppskattar att folk inte avbokar? Är du dum i huvudet? Hur fan tror du restaurangverksamhet ska bedrivas? Jävla idiot.”

              Haha okej, ja då har häxan surtant anlänt

          Du tror ju så fel men efter tjugo år i restaurangbranschen får man en annan synvinkel.

            Åsa, vilken syn menar du att dina 20 år gett dig?

              Men du Frans – tagga ner.

                Åsa, tagga ner, du har ett väldigt speciellt sätt att skriva, syns att det är du,

            Jobbar själv i restaurangbranschen och visst är det dålig stil men blir ju inte topp tunnor rasande ?

              Men herr misshandlade verkar ju gilla samma typ av kvinnor XD både Pernilla och Åsa har ju noll konsekvenstänk och älskar ju drama och hänga ut folk på sina insta. Fan man saknar nästan Boken 😀

                Lågt

            Har också jobbar inom restaurang, dock bara 7 år. Men det finns ju supermånga sätt att undvika sena avbokningar?

      En annan sak om Åsa Ingrossos Musikhjälpenauktion, varför skall man buda på en middag på en restaurang för massa pengar när man kan gå dit och äta middag från menyn och sedan skänka pengarna man vill bidra med till Musikhjälpen? Förstår inte riktigt upplägget då det inte känns unikt, att äta middag på en vanlig restaurang liksom? Förstår ni hur jag menar?

        Hon skryter om alla deras restauranger, om hur bra bubblet säljer, hur de köpt svindyr inredning till deras restaurang. Tänk då att bara skänka en middag? ge musikhjälpen en dagskassa istället

          En dagskassa? Ha ha ha! Ja, och gå sen i konkurs.

            Åsa, gå och reklammarkera dina inlägg istället ?

      Fast jag håller nog med henne i det här fallet.. det är ett himla otyg att inte avboka. Jag förstår att hon är upprörd.

        Avbokning är fel. Men tänk på dem som inte kan leva på sin mans och styvbarns namn och har en stor Instagram där man kan klaga. Tror inte det går någon större nöd på dem om ett sällskap avbokar

          Det finns knappt några ramar att få restaurang verksamhet att gå runt så det tror ju jag.

            Åsa, Har man budget att öppna en lyxrestaurang i dessa tider så tror jag inte en sittning sänker er.

        Såklart man kan vara upprörd, men är det inte lite oproffsigt att gå loss på social medier inför sina potentiella gäster och skälla ut dem i princip?

        Haha så genomskinligt? alla kommentarer som slutar med en punkt är Åsa ? sånt gör min morsa med

          Nej nej, ge henne inga tips om hur vi ser att det är hon som skriver. Den här tråden börjar ju utveckla sig mot tårtgatekvalitet ?

        Ja och såklart är det fel med att inte dyka upp, men i det här faller verkar det ha skett EN gång, och att starta en oproffsig diskussion kring detta enskilda tillfälle med en rätt poppis instaprofil (Frans) känns inte jättesmart.. eller nödvändigt!

        Absolut, det tror jag vi all håller med om. Men det är ju inte det som är problemet här. INGA professionella företagare uttalar sig illa på instagram som hon gör – det är så lågt och pinsamt. Hon tycker själv att hon utstrålar klass men hon har tyvärr noll självinsikt.

    Va? Har Camilla också hängt ut någon sambon varit otrogen med? När var sambon otrogen?

    Oh the drama! ??

    Hoppas det var med en fulare tjej.

    Fattar inte mentaliteten kring ”är man singel kan man vara ett svin utan betänkligheter”, klart killen gör mest fel gentemot Paow, som faktiskt lovat henne trohet, men det gör inte tjejen han ligger med felfri (förutsatt att hon vet att killen var upptagen)?

    Det är enligt dig alltså inget fel i beteendet att grisa loss på människor i förhållanden, för att det är den upptagnes ansvar att säga nej? Även om jag litar på min kille till 100% och ”vet” att han aldrig skulle göra något mot mig skulle jag ändå tycka det var otroligt respektlöst mot mig, honom och vårt förhållande om någon kvinna skulle få för sig att gå och grisa sig på honom, oavsett om han tackar nej eller ej.

    @Camilla Gervide

      Och likaså åt andra hållet förstås. Är inte singel och tycker män som raggar på mig trots vetskapen om att jag är upptagen är respektlösa och osmakliga. Tycker det är ett moraliskt förkastligt beteende.

      Fast det är ju upp till den upptagna att tacka nej. Var och en ansvarar för sin egen moral och relationer. Fortsätter den andra då så är det ju närmast någon form av sexuellt ofredande mot den andras vilja.

        Att pojkvännen har ansvar för vad han gör hindrar ju inte att ”den andra kvinnan” har ansvar för vad HON gör.

    Ref. Mattias
    Usch för tatueringar!

    Vet vi ens att det är sant att han var otrogen?!

    Och likaså åt andra hållet förstås. Är inte singel och tycker män som raggar på mig trots vetskapen om att jag är upptagen är respektlösa och osmakliga. Tycker det är ett moraliskt förkastligt beteende.

      Själv är jag singel, men får massa upptagna jävla killar o gubbar som raggar. Tycker att det är respektlöst och osmakligt det också. Känner liksom

      1. vad får dig att tro att jag har så dålig moral så att jag vill ligga med en upptagen?
      2. sånna äckel som typ tror att de gör mig en tjänst eftersom att jag är singel och ”kanske vill ha lite närhet” o utgår ifrån att man är olycklig singel. Liksom, lol, det är du som vill ha mig och inte tvärtom

        Ja det finns alldeles för många upptagna män på tinder och bodycontact som ”undanber sig moralpredikan” och bara vill ha lite kul och spännande som de inte får hemma… suck.

    Rätt taskigt att hänga ut en kille som knappt gått ut gymnasiet och en tjej som hon inte har någon relation till. Även om man är sårad så kan man ju tänka efter.

    Jag bara väntade på att när kommer Paows uthängning av Mattias och det dröjde inte länge…

    Paow har ju i PH sagt saker som ”vi ska stjäla deras killar” och hon skulle till vilket pris som helst få snygg-Erik i sängen i PH trots hon visste Michelle (?) hade känslor för honom. Där sa hon också något ”att jag kan stjäla honom från henne bara för det är roligt”. Ok nu är inte början på PH romans riktigt jämförbart med det riktiga livet, men nu får hon liksom smaka lite hur det känns. Hon har ju inte haft så hög moral åt andra håller liksom.

    Hade varit roligt att veta om det finns tjejer vars killar har varit otrogna mot dom med Paow.

    Amen helt ärligt vad förväntar hon sig?Va e han 20-21?och hon e 26-27?Kanske dax att leta efter en kille som är mognare och redo att binda sig på allvar.Säger inte att inte äldre killar inte kan va otrogna men en 20 åring?

    Eh. Om den andra kvinnan vet om att han är upptagen har hon givetvis också ett ansvar, vad snackar du om?

      Fast om jag förstått Paow rätt så är de inte ens tillsammans utan han har bara försökt få tillbaka henne i tre mån? Vad gör då den okända kvinnan för fel?

        Jo dom blev ihop igen ganska nyligen

          Den andra kvinnan kanske inte är uppdaterad i turerna kring Paows kärleksliv? Verkar ju vara mycket av och på, minst sagt.

            Det var därför jag skrev ”OM den andra kvinnan vet”….

      Jag tycker faktiskt inte det. Jag tycker att den som är i relationen är den som ansvarar för att tilliten inte bryts. Är sen den andra tjejen exempelvis kompis med flickvännen så ansvarar hon för att tilliten i kompisrelationen inte bryts. Men man tar inte ansvar för hur någon annan fuckar upp sina relationer.

      Men det är ju en jävligt opopulär åsikt här inne. Så varsågod att lyncha mig.

        Förstår inte hur man fungerar som person om man inte mår dåligt av att vara delaktig i en handling som skadar/sårar en annan människa.
        Är det bara människor man känner som man bryr sig om och resten är skitsamma? ??

        Framförallt en väldigt konstig åsikt. Man har väl alltid ansvar för att undvika att såra folk, vare sig de är ens pojkvän eller inte?

    Jag håller inte med dig här, självklart har tjejen han var otrogen med också ett ansvar om hon vet att han har flickvän. Systerskap hallå?

      ??‍♀️ Jag orkar inte…

    Var ihop med en kille från att jag var 16 år till 19 år ungefär. Hade sen ett nytt förhållande på ett par år och blev singel igen. Hade haft sporadisk kontakt med exet, visste via fb att han hade tjej men inte mer än så. Han bodde ca 45 minuter från mig, vi umgicks inte i samma kretsar. Efter en utekväll i min stad knackade han på min dörr och sa att han inte hade någon stans att sova. Han fick sova på soffan, men den var obekväm sa han, så han hamnade i min säng och det ena ledde till det andra. Jag hade jättedåligt samvete dagen efter pga att han hade flickvän, men kände att det största ansvaret var hans. Jag var ju singel och fri. Han försökte komma och tigga sängplats fler gånger men jag släppte inte in honom. Även nu, många år senare (jag är 34 år nu) hör han av sig då och då och flirtar och säger olämpliga saker för att ha fru och två barn. En gång ett otroget as = alltid ett otroget as. Tror även han var otrogen mot mig under de åren vi var ett par…

      Kan relatera till detta…. var med om en liknande händelse. Han fick sen barn med tjejen han var ihop med och varit otrogen mot. Fick höra sen att han tydligen aldrig kan vara trogen. Trots ett förhållande innan henne på 6-7 är men även då var han otrogen. Inte alltid personer är ärliga när dem berättar sin relations status heller…sjukt .

      Du är också ett as. Man har ett ansvar som medmänniska att inte såra andra, oavsett om du är i ett förhållande med dem eller inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.