Åsa Ingrosso går bananaz på Instagram

Under gårdagen så var Åsa Ingrosso minst sagt aktiv på sociala medier. 
Det hela började med en diskussion hon hade med min kollega ”TramsFrans” där han skojade om hur Åsa beklagat sig över avbokningar för att sedan publicera att de är fullbokade i flera månader framåt.
Att inte uppskatta gäster som inte avbokar utan bara uteblir, är väl en sak, men det är Åsas konversation med Frans som är det mest uppseendeväckande här.

Därför borde jag inte ha blivit förvånad av hennes något snarstuckna attityd när jag påpekade att hennes Instagraminlägg – med den senaste domen från Patent och Marknadsdomstolen som prejudikat – bryter mot marknadsföringslagen eftersom hon inte markerat sitt inlägg som reklam.

Här kommer en lista på argument som Åsa Ingrosso använde för att slippa markera sitt inlägg som reklam, blandat med fler härskartekniker än jag någonsin sett i en och samma konversation: 

– Hon har fått godkänt från den högsta chefen på Konsumentverket att slippa reklammarkera. 
Hon heter Cecilia Tisell och har med största sannolikhet inte blivit tillfrågad.

– Hon som privatperson skriven i Spanien och betalar skatt där.
Alla som hängt här inne ett tag vet att det inte spelar någon som helst roll då Skatteverket och Konsumentverket är två olika myndigheter som inte har med varandra att göra vad gäller Marknadsföringslagen.

– Att företaget är spanskt och således inte omfattas av den svenska marknadsföringslagen.
Återigen, det är marknaden som reklamen riktar sig mot, som styr vilken lagstiftning som ska appliceras och Åsa skriver själv i sitt inlägg att det handlar om den svenska marknaden.

– Att hennes inlägg är redaktionell text och inte reklam.
Redaktionell text är det enbart om det är material som publicerats utan kommersiellt intresse, men eftersom det är Åsa och hennes man som står bakom produkten så faller den principen och texten räknas som ren reklam, och reklam ska märkas ut enligt marknadsföringslagen.

– Helt plötsligt är det inte Konsumentverkets högsta chef som givit henne ett fripass, utan Alkoholgranskningsmannen.
För er som inte känner till AGM så är det alkoholbranschens självreglerande organ, alltså för alkoholreklam vad Reklamombudsmannen är för vanlig reklam.
Den är alltså ingen myndighet, har ingen makt, kan inte utmäta några straff utan kan enbart komma med rekommendationer för god affärssed vad gäller alkoholreklam.

Det som styr här, är prejudicerande domar, som man har att luta sig mot, och som tur väl är så kom det en sådan alldeles nyligen.
Och vi har sådan tur att den handlade om JUST reklam för egna produkter, där Katrin Zytomierska fälldes för fyra fall av bristande reklamidentifiering, både när hon använde ordet ”samarbete” och när hon utelämnade det helt.

Utgår man från den domen (vilket jag gör, jag sitter inte och hittar på egna lagar här) så bryter Åsa Ingrossos inlägg tveklöst mot marknadsföringslagen och ingenting en ”högsta chef” på Konsumentverket ELLER alkoholgranskningsmannen säger står över det.
Jag skickade den här domen till Alkoholgranskningsmannen Mattias Grundström, som är den som Åsa hänvisar till i sina inlägg som den som givit henne tillåtelse att inte reklamidentifiera sina inlägg.

Några minuter senare försvann alla Åsas inlägg från hennes Instastory och det blev knäpptyst från både henne och Alkoholgranskningsmannen. 

262 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Omg för mycket text 🙈

   Men, väldigt intressant! 🙏 Hade dock delat upp det i två inlägg, kanske.

   Ett för Åsas tjaffs med Frans.
   Ett för Åsas okunskap angående marknadsföringslagen.

    Exakt så!

    Mycket intressant,speciellt Åsa Ingrossos kommentar ”många försöker sko sig på andra,det slutar sällan bra”.
    Det är väl det både hon och Emilio gör,ha,ha,,,.

     Precis båda är på Bianca hela
     Tiden för att lyckas

     Exempel. Deras meny på La Perla redogör för Ingrossobarnens favoriträtter så att de kan kräma ut så mkt som möjligt. Alltså🙈

      Hahaha på riktigt??

        😅🙈

        ”Linas favoriträtt”, ”Antons favoriträtt”. Vem bryr sig om vad hennes okända barn gillar att äta? Hahah. Mindervärdeskomplex.

         Ja fast hon älskar väl sina barn också❤️

          Tror hon druckit en flaska för mycket själv. Därav hela grejen.

        Men fyfan. Tänkte på det när jag såg att deras vin amore Bianca var ”bästsäljare”… att dra vinning på sin framgångsrika dotter så? Spyr 🤢

      Jag var lite sugen på att ändå gå dit och testa en gång. Men efter att ha läst inlägget här och hos Frans, samt att de utnyttjar barnens kändisstatus. Nä. Sätter inte min fot där. Dessutom ligger restaurangen jäkligt off också

       Känner inte heller för att gå dit efter att ha läst Åsas fjortisutbrott. Marknadsföring är uppenbarligen inte hennes grej.

       ”Jäkligt off” den ligger vid medis?

        Ligger bakom Söderhallarna, inte världens mest mysiga ställe direkt. Inget du bara råkar gå förbi heller, det är väl därför hon är förbannad på gäster som inte dyker upp, svårt att sälja tomma bord just där

         Bra ställe att bedriva skumraskaffärer på, ngt som Ingrosso gjort förr.

      Eller för att få restaurangen att få en familjär känsla?

       Visst😉

       😂

     När jag såg att hon skrev det så tänkte jag direkt att det är precis vad hon och hennes make gör med Bianca.

      De är skyldiga Åsas föräldrar 1,6 miljoner,så var ifrån har de fått pengar att starta upp ny restaurang i Stockholm?
      Emilio har ju haft många restauranger som gått i konkurs,så knappast att han fått lån på banken,,,.
      Stackars Bianca.

       17:11 Stackars Bianca? Varför?

       Va? Berätta mer!

    Bianca som är medietränad borde kanske ge henne en kurs eller något i julklapp. Hon är ytterst pinsam. Skär i mig

     Tramsfrans framstår som ett mediageni i jämförelse och så klagar hon på hans ålder.. Självinsikt är inte alla förunnat..

    Ja eller hur
    Den Åsa-Nisse är så oförskämt att med sina svar att folk kommer och bojkotta restaurang
    Uschh vilken bitch

    Tycker inte det behövs, var ett väldigt bra och intressant inlägg i som helhet 😊

    Tycker inte det behövs, var ett väldigt bra och intressant inlägg i sin helhet 😊

   Är det jag som läser orimligt snabbt eller andra som läser orimligt långsamt? Det där tog mig inte många minuter att läsa igenom. Skulle tro 2 minuter max, och då är jag generös. Ögna lite och läsa det intressanta mer noggrant. Klart.

   Hur mycket (lite) text orkar folk ta sig igenom?

    Undrar också, så särskilt långt var väl inte detta. 🤔

     Dessutom var punkterna under bilderna en sammanfattning av det som stod i bilderna.

    Väldigt lite, det är tyvärr ett ökande problem att folk inte ens orkar läsa en ”längre” text samt har svårt att med läsförståelsen när de försöker (ta till sig vad som står i den, läsa mellan raderna, nyanseringar osv.).

     Men det är inte som att författaren av denna bloggen är välkänd för sina välskrivna inlägg och läsvänlighet. Jag har inga problem med längre texter av akademisk sort men känner ofta att läsvänligheten kunde förbättras just här inne.

      Visst, ibland är inläggen svåra att förstå, det kan jag hålla med om. Men det här inlägget var ju inte det. Bara lite längre än de flesta, men var inte konstigt skrivit eller något.

       Men vem vill slösa bort sin tid och liv på att läsa en längre text på en argsint skvallerblogg. Kom igen!

        Ja, det är väl bara att inte läsa då? Haha liksom absolut ingen son tvingar dig att gå in gär och läsa om du inte villsläsa bort din tid och ditt liv på innehållet här.

        Och exakt vad gör du då här inne egentligen? 😂

        Gör inte det då!!!!! Bara att klicka dig vidare

      ”Av akademisk sort” 🤣 pretto

       Känns som att akademisk text hade varig tråkigare och mer svårläst? :p

    Tid är det mest värdefulla som finns idag. Alla tävlar om ens uppmärksamhet, att du ska ta tiden att kolla på just deras bilder, kommentera osv.

    Du tog dig den tiden. Men för någon annan handlar det om 120 sekunder som man aldrig någonsin kommer att få tillbaka. Varför då ödsla bort dem på något man tycker är ointressant?

     Förvisso men jag tänker mer på att många verkar tycka att det är intressant nog att ändå kommentera här inne. Nu var det ju inte så i det här fallet men många vill ha texter sammanfattade osv.

     Har man nu så ont om tid att man inte vill lägga 120 sekunder på detta inlägg så undrar jag ju varför man ändå klickar sig in på inlägget för att tala om att man inte har tid att läsa. De sekunderna borde vara värdefulla också.

      Eller hur. Den som går in här och skriver en kommentar om att det för mkt text har knappast tidsbrist.

      Har man ändå tidsbrist så undrar jag vad fanken man gör här?

      Nej, det handlar om folk som inte fixar att fokusera mer än några sekunder. Är det dessutom mer djupgående i formation är det helt omöjligt för dom att tillgodogöra sig informationen.

      Snöflingegenerationen i ett nötskal!

      Många tycker inte att själva inlägget är intressant, utan kommentarsfältet är mycket mer intressantare. Det är mer regel än undantag att det är två helt skilda saker separerade från varandra. Det är ju precis exakt därför som ”Öppet Spår” finns, för att det inte ska balla ut totalt bland övriga inlägg.

      Att inte ta sig tid handlar ofta inte om att man har ont om tid. Utan att man vill prioritera roligare saker. Som att skriva i kommentarsfältet.

       Ja men då behöver man väl ibte poängtera att det var för mycket text eller be någon sammanfatta? Om inlägget och texten i det ändå inte intresserar en?

        Har du missat att det här kommentarsfältet egentligen är en enda stor spyhink till folks gnäll?

     Hence: rubrik. Läs den. Verkar det ointressant, läs inte inlägget. Sluta skyll folks lathet på tidsbrist. Bra inlägg fö.

    Skummar man talar det typ 30 sekunder. Men är man inte intresserad känns det kanske som mycket text. Personligen läste jag inte inlägget om vem som snott vems kille och unge, eller vad det var. Då kändes det som ett ”långt” inlägg att bara skrolla förbi.

    Inlägget innehåller mer än 2500 ord. Vilket är längre än läroplanen f.ö.
    En medelgod vuxen läsare läser vid tyst läsning en normalsvår svensk text med ca 4 ord/sekund, (240 ord/minut)

    Om det tog mindre än 2 minuter för dig att läsa allt så skulle jag säga att du är en extremt bra läsare, för då har du läst i en hastighet av 20 ord per sekund. Du är alltså 500% bättre än genomsnittet på läsning, om du nu pratar sanning.

    För någon som bara är bra på att läsa, och inte lika stor stjärna som du, tar det lite över 10 minuter att läsa det här.
    Och så tar man i beaktande att genomsnittslängden på de 10 mest tittade klippen på youtube är 3 minuter.

     Beror ju på om det räcker att skumma en text för att ta in innehållet eller om du ska detaljläsa en vetenskaplig artikel. Inte en chans att det tar medelsvensken 10 minuter att ta sig genom det här inlägget. Aldrig.

      Varför ens ha med bilder på ett långt messtjafs om man inte vill att sina läsare ska läsa dem?

       Vad menar du?

        Jag menar precis det jag skriver. Det är bilderna med allt messande som gör att inlägget blir hela 5 vanliga A4 sidor med text.
        Om man inte vill att läsarna ska läsa dem, varför ha med tjafset överhuvudtaget?

         Vem vill inte att de ska läsas? Jag förstår inte om du har tolkat något av det jag sa som det och det menar jag inte.

         Jag tror helt enkelt inte att det tar 10 minuter för de flesta att ta sig genom detta inlägg.

         När man läser, och speciellt om man är snabb på att läsa, så läser man inte varje enskilt ord utan sveper mer över meningarna och förstår det som står ändå. Även OM man skulle läsa varje ord högt tror jag inte att det tar 10 min.

          Om man ska läsa allt så jo, då tar det 10 minuter.
          Läser man i normal takt så läser man 4 ord per sekund. Detta inlägg innehåller mer än 2500 av dem. Enkel matte.

          Skummar man så läser man inte. Och även fast man skulle titta på all text så kan de flesta inte ta in 6 sidor på enbart 2 minuter. Har man så kort tid på sig så kan man inte ta in mer än 20% och har alltså struntat i att läst 80% av vad som står.

    Inlägget består av över 2500 ord. En normalbra person läser 4 ord per minut, vilket alltså är 10 minuter för det här inlägget.
    Om du läst allt på under 2 minuter innebär det att du är 500% bättre än genomsnittet. Det är helt upp till dig att avgöra om det är orimligt eller inte.

     4 ord per minut?! Nejnejnej

      sekund ska det alltså vara. Det tar inte 10 minuter att läsa 2500 ord om man läser 4 ord per minut 😉

     4 ord per minut??? Absolut inte. Då har man verkligen problem man behöver ta tag i

     Du förutsätter att man läser varje enskilt ord. En som är snabb på att läsa gör inte det. Speciellt inte när det inte är några detaljer som ska läsas i texten.

      Jag läser snabbt och läser alla ord! Allt annat är bara att låtsas läsa anser jag, lika illa och nonchalant som speedreading. Folk som pysslar med detta borde inte få påstå sig att de läser!

      De skummar bara igenom och även om man då såklart ändå uppfattar helheten så missar man så otroligt mycket.

       😄😄😄😄

   Vad läser du hemma? Bilderböcker?

    Här är Åsa. Åsa fattar inte. Camilla försöker förklara. Åsa fattar ändå inte.

     Nää det gör hon bitch inte
     Det går inte säga mot henne, då slänger hon värsta smockan
     Ingen stil med henne riktigt sopa Åsa

     Ajabaja Åsa Ingrosso.

   Herregud, ni som läser här inne och tycker det är för mycket text skrämmer mig precis lika mycket som Åsa Ingrossos intelligensnivå.

    Tror inte kanske det är mängden text som folk tycker är jobbigt utan att det blev lite rörigt med två olika händelser i samma inlägg, har man inte hängt med från början känns det som väldigt mkt info att ta sig igenom. Som någon skrev innan kanske det hade varit bra att göra två separata inlägg.

     Är det verkligen väldigt mycket info här?

      Haha nej.

      Vissa upplever det ju tydligen så.

  Oj, detta var inte den lördagsläsning jag väntat mig när jag varit bakis i två dagar. Fick för mig att detta var betydligt mer nedskalat. Nu ska jag unna mig en riktigt ostig pizza i stället för att gnälla.

   Kan skala ner det åt dig. Åsa Ingrosso har inte riktigt koll på grejer. Så. Ät pizza nu. Ha en fin lördag.

    Tack ❤️

   Så jobbigt när folk inte är tankeläsare med frekvensen inställd på just dina förväntningar. Gnälla hann du dock med ändå! 🙃

    Ditt inlägg är tråkigare än Blubbs, som var uppenbart skriver lite skämtsamt.

  Så jävla korkad.

   Hon framstår som galen!

    Helt sinnessjuk framstår hon. Hur kan man vilja hålla på så? Tror hon att det utger någon slags respekt?! Patetiskt!

     Eller hur
     Du skulle veta alla svar man får av henne
     Riktigt respekt lös kärring vad hon är
     Stackars emilio

      Nja, nu är nog inte Emilio guds bästa barn heller…

      Lika barn leka bäst…

     Varför får man kalla någon sinnessjuk på denna blogg och kommentaren får stå kvar. Så mycket näthat här.

   Är väldigt många likheter med My Martyr. Framförallt när Myggan vevade med näbbar och klor om att hon minsann hade stenkoll på reklammarkering 😂

   Vad är grejen med att kalla någon för korkad så fort den säger något som inte passar? Jag försvarar inte henne med dessa töntiga pikar som ”låg intelligensnivå, stay in school” osv är patetiska.

    Eh ja hon fattar ju ingenting av vad hon själv pratar om?

   För mycket rödtjut?

  Sveriges största fjortis?

   Frans?

    Det jag kan säga som är positivt om Åsa är att jag tillslut gick in på Tramsfrans instagram för första gången häromdagen, asrolig ju! Älskar hur han gör narr av influencerkulturen utan att vara elak/mobbande/bete sig som en galning.

     Ja han har verkligen en förmåga att vara vass utan att bli bitter och elak. Älskar hans blogg.

      Exakt så!

       Älskar TramsFrans!

  Herregud så pinsamt.

  Hahahahaha!!! Alltså, vad är det här med att alla som påpekar felaktigheter skulle vara bittra? Jag är ssk, tänk om någon sa till mig när jag gjorde ngt fel och min reaktion hade varit att skrika BITTER! Tänk att dessa människor inte fattar att vi alla inte vill leva deras liv?

   Aldrig tänkt på det så, men vore kul reaktion om man fick kritik ifrån någon kund på jobbet och svarade med ”du är bara bitter/avundsjuk”

    Alltså! Herregud Vilks reaktioner det blivit! Jag tror inte folk skulle veta var de skulle ta vägen. Haha! Nu skrattar jag så mycket åt detta.

    😂😂😂😂😂😂

   Haha, eller hur! 😂 Jag är jurist, kanske ska börja skälla ut domaren och kalla hen bitter och avundsjuk när domslutet inte går min väg. 😜

   Håller med, jag är helt fascinerad över hur vissa slänger ur sig ordet bitter, pinsamt är bara förnamnet 🙈😂🙈

  Bojkotta de här två och deras restauranger. Har alla glömt hur Emilio betedde sig mot Pernilla?

   Eller hur!!

   Och hur Åsa sedan skyddade honom, som om att hon hade varit där och kände till honom då. Eh nej, Åsa. Han hade ett liv innan dig. Du var första bästa efter break-up! 🙂

    Jaha, är åsa emilios första tjej efter skilsmässan? Hur länge har de hållt ihop?

   Emilios föräldrar är kusiner. Där har vi väl förklaringen till varför han är som han antar jag🤷🏽‍♀️

    Allvarligt? Då är alltså alla ingrosso barnen inavlingar?

     Japp

    16:05 Är det sant att de är kusiner?😳Det är i sådana fall incest, usch😝

     En relation kusiner mellan betraktas inte som incestuös i Sverige.

     Som kusiner får man faktiskt gifta sig med varandra i Sverige!

   Först bete sig som ett svin mot sin fru/exfru, sen skita fullkomligt i barnen tills de är kändisar, sen komma svansande med sin galna fru för att tjäna pengar på sina barn. Härlig familj. Men jag är förmodligen bara bitter och avundsjuk 🤣

    Fyfan stackars Pernilla och barnen.

    Håller så med dig på den! Ger inte mycket för den karln

     Inte så lätt att komma utifrån till familjen Wahlgren, Pernilla, hennes bröder Niklas, Linus är skilda minst 1 gång. Biancas relation on off … lämnar en del att önska, Benjamin är singel. Det finns en attityd i familjen, de dominerar, syskonen håller ihop, tar för stor plats i deras liv, och deras liv ständigt i rampljuset och offentligheten tar mycket stor platsssom gör det svårt för ”ingifta” att klara sig. Klanen Wahlgren Scolins vilkor dominerar för den som ”gifter in sig”, kan bli svårt att orka.

      Ja, staaackars Emilio. Han gjorde helt rätt som misshandlade Pernilla! Allt är glömt och förlåtet.

    Han verkar ändå kunnat ge något till sina barn, som har gjort att de känt sig sedda av honom.

     Haha! Som vadå? Ert bubbel han döpt till Bianca? Wow 👏🏻

  Bra grävt, Cam! Mycket intressant läsning. Åsa är en fjolla som försöker skapa sig ett namn på Emilios barn. Så tydligt. Vart hade hon ens varit om inte det vore för Wahlgrens kändisskap? Hon borde vara Pernilla evigt tacksam 😉

  Sedan hon lade näsan i blöt angående Pernilla och Emilios förhållande (och uttalade sig om att misshandel osv. inte hade ägt rum) förstod jag vilken tragisk person hon är. Emilio är inte världens bästa han heller, men till och med han lär ju ångra att han fick en sådan galen dam efter sitt ex Pernilla.

  Haha fan vad jag älskar tramsfrans 😄💜

  Jag får kalla kårar genom hela kroppen när jag hör åsas namn. Hon känns ju 100% som mobbaren på högstadiet.

  Jag påpekade i nån tråd att hennes ton var väldigt raljant när hon försvarade sin fadäs med den där rakhyveln eller vad det var, nån hårgrej. Då fick jag mitt livs första block. Hon verkar väldigt spänd denna kvinna. Kan ingen sätta henne i ett rum med Anna Book? Hade ju varit hur kul som helst.

  Ojoj, vilket asjobbigt inlägg om en person som jag inte ens har fattat att hon är influencer, trodde att hon var ”känd” för att hon var gift med Biancas pappa och hjälpt till att inreda hennes lägenhet. Vad har hon mer tillfört internet?

   Hon och Emilio lagar väl pasta på storys då och då.

  Kul att hon nämner att man inte ska sko sig på andra, och så har hon själv lanserat ett vin uppkallat efter Bianca.

   Att en pappa döper ett vin efter sin dotter är väl inte jättekonstigt?

    Hade han gjort det om det inte var så att dottern sålde?

    Nu är ju dottern inte vem som helst, utan Sveriges största influenser och allt som associeras med henne säljer slut.

     Vem hade köpt vinet om det hette Åsa eller Emilio? Något med Ingrosso kunde det väl ha hetat? Men såklart vill de ju åt alla Biancas fans som köper flaskan. Hoppas verkligen Bianca får en procent av försäljningen, det är förmodligen helt hennes namns förtjänst att den säljer över huvud taget!

      Har Biancas fans åldern inne för att handla vin?

  ”Kul att du vågade svara..”

  Låter lite hotfullt, eller?! Kanske har Emilios manér smittat av sig.

  Den här Åsa verkar vara en oerhört osympatisk person tycker jag efter att ha läst konversationen TramsFrans instagram. Otrevlig och töntig med sina skrattemojos när hon egentligen är arg. Men hon är väldigt snygg, kanske det som gett henne självförtroendet att vara så otrevlig och nedlåtande??

   Väldigt snygg? 😛

    Ja att folk tycker olika när det kommer till vem som är snygg och inte kan väl inte vara en nyhet?

    Hon har väldigt för mycket överfyllda läppar iallafall. Det där vecket som blir mellan näsa och mun när man fyller på för mycket STÖR mig.

     Oj.jag visste inte ens vem den här människan är men herregud på det där vecket. Har nog aldrig sett det så tydligt på någon förr.. och jag vet inte det är något med hennes blick som skriker osäker lammunge. Jag antar att det är därför hon är så jäkla elak. Hon överkompenserar för att förekomma att någon är elak mot henne.

     Har också reagerat på vecket. Ser förfärligt ut 🤭
     Men det är många som ser förfärliga ut med sina överdrivna läppar. Dem blir blinda på något vis. Sen ser de ju aldrig sig själv när dem pratar och hur roligt det ser ut när munnen rör sig 🤣

  Är Åsa nya Anna Book?

   Ahahahahaha

   HOPPAS!!!

   Snarare nya My Martens

    Så lik Toftby🤣

     Ingen slår Toftby

  Men alltså varför vill influencers inte reklammarkera, jag förstår inte, vill de inte att deras jobb ska tas på allvar?

   För att folk ser det som ”om dem reklam markerar så får dem betalt för att prata om produkten, om dem inte reklam markerar betyder det att dem faktiskt gillar produkten och vill tipsa sina läsare/följare då den verkligen är bra/funkar”. Så tror dem säljer med om dem inte reklam markerar.

    Jaaaaa jag vet, man ska inte rätta folk och jag gör det aldrig om det rör sig om stavningsfel eller särskrivningar.

    Men jag tänker att du aktivt valt ordet ”dem” framför andra för att du förmodligen tror att det ser bättre ut, och kanske gör du det i ett skolarbete eller när du söker en tjänst och det ser helt enkelt inte bra ut för det är FEL.

    Sluta upp med att an vända ”dem”, dina texter blir lättare att läsa då.

    Massa kärlek och fågelsång och allt sånt

     Sluta leka språkpolis. Om du förstod vad hon menade, kommentera inte.

      Men neeej.

      Jag ser framför mig en kär tös i 18-års åldern som precis skall börja avancera i livet och skickar iväg totalt söndertrasade jobbansökningar med en orgie av ”dem” .

      Och det kan jag inte ha på mitt samvete.

       Jag tror inte dem som rättar andras stav fel är så trävliga pärsoner

       Att du skriver ”skall” i en bloggkommentar (och sen i samma kommentar använder ord som ”neeeej” och ”jobbansökning” och börjar ett nytt stycke med ”Och”) säger rätt mycket om hur du är som person. Skulle anställa någon som skrev ”dem” lite för ofta men samtidigt var sympatisk, än en nedlåtande besserwisser som fortfarande skriver ”skall” alla dagar i veckan.

      Det är en hankatt.

  Hur ORKAR hon vara ute och svinga på nätet såhär hela tiden? Fan lägg ned och väx upp. Typiskt äldre kvinnor att inte ha någon känsla för hur man beter sig på sociala medier.

   Jag håller med men kan lite tycka att det är att kasta sten i glashus att sitta här inne och peka på hur andra svingar omkring. Vad gör vi i kommentarsfältet här egentligen?

    Skulle nog dock säga att majoriteten av alla kommenterer här inne inte är på den nivån som Åsa uttrycker sig. Men ja, man kan ju tycka det är ett illa beteende att sitta här och kommentera, men skulle vilja påstå att skillnaden ligger just i att vi sitter här och gör det anonymt jämfört med Åsa och dyl. som gör det publikt i sitt eget namn som dessutom är vad de till stor del livnär sig på. Tycker det visar på en bristande social förmåga att inte förstå hur illa man framstår när man beter sig såhär som hon gör. De som kommenterar liknande härinne har ju iallafall vettet att förstå att hur de håller på inte är socialt accepterat och därför gör det anonymt (eller inte, de kanske är så IRL också, vad vet jag).

  Vilken dåre.

  Åsa Ingrosso verkar vara en väldigt oskön människa.

  Hon skriver att hon har antikroppar. Någon som har koll när hon varit sjuk i Corona?

   Alla som har corona får inte symtom = blir inte sjuka av det. Så dem sprider smittan även fast dem själva mår bra.

    Jo jag vet. Tänkte om hon skrivit om det på något inlägg på ig.

   Blir så trött på alla som tjatar om sina antikroppar för att rättfärdiga hur de beter sig under en pandemi. Jaha? Bra för dig, men restriktioner handlar inte enbart om att skydda sig själv utan också skydda samhället i stort genom att minska smittspridning. Dina antikroppar gör föga nytta för det.

    Plus att antikropparna har du inte för alltid…

   Hon skrev att dom var sjuka för en månad sen. Men så lustigt att alla verkligen alla influensers får antikroppar trots milda symptom.

  Jag vet inte varför jag får känslan av att en hetsig diskussion med Åsa hade slutat i slagsmål. 🤔

   Jag får mer känslan av att hon hade börjat gråta av ren ilska tillslut och gått till personangrepp när hon fått slut på motargument. Hon hade smällt i nån dörr och dramatiskt stormat ut och sen gråtit ut hos Emilio och hulkat fram hur mobbad hon blivit.

   Åh gud, var det precis Anna Book jag beskrev???!

  Hahaha men vafan, jobbat både som servitris och hovmästare, visst händer det att gäster inte dyker upp men då ger man bordet till någon som kommer förbi och vill ha bord. Vad äääär problemet.

  Åsa= ett skämt, Anna= ännu ett skämt. Båda tar sig själva på största allvar.

  Jag undrar om de inte är skattskyldiga i Sverige, nån som vet hur de bor och hur ofta de verkar vara i Sverige? Att de bedriver näringsverksamhet här gynnar dem inte i fråga om skattskyldighet. Eftersom hon själv tar upp det och verkar så nöjd med det är det inte utan att man funderar. Eller det kanske bara är jag..

   Finns inget bolag registrerat i vare sig Åsas el Emilios namn i Sverige . Han hade näringsförbud för några år sedan osäker på om det är preskriberat nu .

    Kan inte någon som varit på La Perla tala om vilket org nr som står på kvittot, så kan vi snoka lite.

     Hittade på nätet att Emilio och Åsa öppnar La Perla tillsammans med ägarna till Usine + att restaurangen är ”ett samarbete med ägarna till Usine” där Emilios bror Nicola jobbar.

     Så det vore vääääldigt intressant med ett gräv om ägarförhållandena till den här Perla-restaurangen…

  Hon borde kanske läsa på lite om effektlandsprinicipen. Spelar ingen roll att hon är skriven utomlands den svenska marknadsföringslagen gäller fortfarande henne om hon publicerar reklam som riktar sig till den svenska marknaden. Då inläggen handlar om den svenska marknaden, är skrivna på svenska och majoriteten av mottagarna är svenskar så tror jag att hon får väldigt svårt att övertyga KO om att detta ens skulle kunna ha effekt i något annat land än Sverige (därav bör svensk lagstiftning gälla). Men vad vet jag….

  Snackar om att tramsfrans är 27 som om det vore en löjlig ålder att livnära sig på sociala medier/humor, hur lyckae är hon själv typ 20 år äldre än honom? Hon är bara ”känd” för hennes man som dessutom inte ens hade vart känd om det inte vore för hans ex och barn..

   Tramsfrans livnär sig vad jag vet inte på sociala media även om hans blogg är mycket läsvärd. Han är anställd på en statlig myndighet.

    Har han slutat på Stockholms stad?

     Jag vet inte säkert. Senast han skrev på sin blogg vad han gör var det en myndighet.

   Hur lyckade är hennes egna barn?

  Var det hon som fick Bianca att inreda hela sitt kök med skåp hon inte når upp till, ens med stegpall?

   Ja haha. Vad är grejen med de där skåpen egentligen?

   Haha har också tänkt på hur Bianca gör om allting nu i efterhand. Byter ut soffa, mattor, tavlor, lampor osv som Åsa har valt ut…Minns en vlogg där Bibbs ringer Lovisa och säger typ ”Åsa beställde den här lampan, visst ska jag köpa en ny???”. Och sen verkar byggföretaget som Åsa anlitade inte tycks ha gjort så bra jobb..Tex handtag till dörrarna fanns inte 🤣

    Det är tjänstefel att bygga upp stora skåp så man man skymmer fönstret i köket. Och i princip finns det plats för en tavla i rummet då resten av väggarna inte är fria. (Förstår att det behövs en spegel för inspelning av samarbeten.)

  Jag kommenterade en gång på ett recept Emilio lagade i någon live, jag tyckte verkligen inte att den var så fantastiskt god så änglarna sjöng som alla kommenterade ( och JA, jag är jättebra på att laga mat) då svarade Åsa- då gjorde du inte rätt… ehhhhhh

   Så pinsamt hur hon känner att hon måste försvara honom. Kan hon inte sluta? Kan han inte stoppa henne?

  Gud hon är bara såå pinsam och har verkligen ingen koll på mkt, för att vara en som är skriven i Espana hänger hon här ganska mycket så Camilla du kan väl gräva vidare?

   Gräva i varför de befinner sig i ett land där de (han) har barn boende samt startat upp en restaurang…..? Vad finns det att gräva i där? 🤨

    Om man är utskriven från Sverige och bor utomlands så får man inte vistas för många dagar i Sverige samt ha för många signifikanta anknytningar (som boende, affärer osv.) för att slippa vara skatteskydlig i Sverige. Eftersom Åsa trycker på att hon är skattebefriad i Sverige (som inte har något att göra med marknadsföringen dock), så gissar jag att Anonymz menar på att hon verkar spendera väldigt mycket tid i Sverige. Men blir nog svårt för Camilla att gräva i utan att leka privatdetektiv och följa efter Åsa.

  Tja, restaurang La Perla är verkligen inte fullbokad till maj. Går att få bord för 4 när ni vill. Och proseccon, tja, Systembolaget har inte släppt någon statistik för 2020 än. Så det känns tveksamt det med.

   Proseccon smakar skit, hur kan den ens sälja? Den smakar HELT avslaget

  Ja, hon är nog så dum på riktigt. Men det var väl onödigt att fråga om att få gå före i kön, även om det nu skulle vara ironiskt menat.

  Är det bara jag som spontant _alltid_ känner att Åsa Ingrosso är nya Anna Book så fort hon öppnar munnen?

   Att döma av detta kommentarsfält, är ni ett helt gäng som har samma åsikt.

  Men alltså vad fan är det med henne? Hybrisen är TOTAL. Hennes attityd… hon behöver plockas ned och landa på jorden!

  La pärrla lägger alltså ut en bordsbokning på Tradera?
  Buden är uppe i jävligt mycket pengar ser jag. Gäller det bara själva bordet eller ingår det mat åxå?
  Jag skulle då inte bjuda på en bokning på hans skitresturang! Men Ja ja, det finns galningar till allt!

   Fast nu ser jag… middag för två. S’ry, läste för snabbt.

    Att de auktionerar ut en middag kanske är att pengarna går tillnågon behjärtansvärd välgörenhet,så här i juletider?

  Blev chockad när jag gick in på La Perlas hemsida för restaurangen här i Sthlm. Låång lista med lite passivt aggressiv ton om vad man får/inte får göra i samband med besöket hos dem. Blev inte alls sugen på att boka, kände mig mest skrämd….. Andra restauranger man går in på står det bara ”varmt välkomna!” typ.

   Nog för jag tycker Åsas beteende är väldigt illa och att La Perla inte lockar särskilts mycket av den anlendningen, men gick in och kollade och vet inte vad du syftar på? Enda jag ser är att de påpekar att dresscode är ”välklätt”, resten är ju bara information (barnstolar finns men går inte att boka och dyl.).

   Det står att om man bokar superiore,bord för8pers.så får man längre sittning.Undrar hur länge man får sitta och äta egentligen,det står inget om det.
   Om jag går ut och äter så vill jag kunna sitta i flera timmar och inte bli bortföst så fort jag tagit sista tuggan.
   Trodde det bara var julbord och liknande som har två sittningar med bestämd tid.

    Coronatider vettu. De måste vara ute från lokalen senast 22:30 står det.

    De flesta populärare resturangerna har ju nog sittningstider pga fullbokat.

    Jättevanligt med sittningar i Sthlm. Ett otyg, men vanligt.

     Tur man inte bor i Stockholm då,har aldrig varit med om det.Verkligen ett otyg,,,.

    Sittningar är rätt vanligt på restauranger. I alla fall de lite finare.

  Man får inte vara här för många dagar per år om man ska skatta i annat land. SKV kan göra en bedömning och tycka att man är här för mycket och därmed ska skatta i Sverige. De äger iofs inte restaurangen, ingen av dem har ju något bolag i Sverige? Vem äger? Så en del frågetecken. Hoppas hantverkarna får betalt.

  BOJKOTT! Gick in och kikade på deras nyårsmeny, de serverar tydligen Foie Gras. Man tvångsmatar ankor för att deras lever ska bli onaturligt feta. Jag spyr och blir förbannad! 🤬🤬

   Ja verkligen vidrigt. Fattar inte varför det inte är förbjudet när det är resultatet av djurplågeri.

   Helt otroligt! Bojkott direkt!

  Vad sugen man blir på att gå till La Perla 🤠🤠🤠

  Blev på rikigt rädd för mänskligheten efter detta inägg

  Jag har varit intresserad av att gå på la perla då både jag och mina vänner brukar testa restauranger runt om i Stockholm (så länge det inte är covid såklart) men efter det här vill jag verkligen inte gå dit! Herregud vilken märklig människa?! Anna Book släng dig i väggen säger jag bara…

   Ja Emilio kanske skulle ta ett allvarligt snack med Åsa och förbjuda henne att vara på Sociala medier om hon ska bete sig såhär…..
   Det blir ju väldigt dålig marknadsföring…
   Kontrollera din fru Emilio !

    Nä män ska ALDRIG kontrollera kvinnor och vice versa.

  Oj… Var hon berusad eller är hon bara en i högen av alla +55 kvinnor som har lite för mycket tid till att härja runt på nätet?

  Trams Frans är verkligen rolig och duktig på att handskas med dessa galningar.

   Åsa är 45 år.

  Hahaha gick också in på hemsidan. Var sugen innan på att gå dit, men alltså nu, vad är det för otrevlig ton och inte ens ett ”Varmt välkommen!” efter texten. Nä fy säger jag bara.

   Frågade ovan som skrev om det också, men vad är det ni reagerar på som är en sådan otrevlig ton? Helt klart har Åsa själv en sjukt otrevlig ton, men just på hemsidan menar jag – vilken text är det ni syftar på och vad i den är det du finner så otrevligt?

    Blev nyfiken och ville nu kolla, de saker som jag reagerar på är ex ”Barn under 13 år är välkomna vid första sittningen. Därefter är restaurangen för vuxna. ”. Det får det att låta som att barn över 13 år aldrig är välkomna på restaurangen, kan vara så att de räknar dem som vuxna men jag tycker det är otydligt? En fjortonåring räknas inte som vuxen i Sverige.

    Sen detta gällande hund ”Hos oss får du gärna ta med din lilla vovve. Hunden ska ligga i sin väska och inte störa övriga gäster.”, Tycker det är lite drygt att skriva att hunden ska ligga i sin väska. Detta förutsatt att de har en väska, det är kanske vanligt på restauranger i Stockholm det vet inte jag.
    Konstigt också att info om vegetariskt / veganskt står under rubriken ”gluten” och ingen info om övriga allergier.
    Detta kanske inte anses som otrevligt men håller med de andra om att det inte direkt var så himla välkomnande

     Ja alltså visst, man kan väl formulera vissa saker bättre för tydlighet – men just det med att det var sådan ”otrevlig ton” jag inte riktigt läste in själv. Eller som den som ovan skrev, att det var en lång lista som var passiv aggressiv. Jag vet inte, ibland känns det som en del läser in saker som inte finns pga att de redan ogillar personen.

     Men varför är det drygt att skriva att hundan ska ligga i väskan? Om det är deras policy för att få ha hund med så är det ju rimligtvis bra att de skriver ut det, eller? Menar inte att vara dryg själv och hålla på och fråga, men greppar inte riktigt det dryga bara.

      Jo för att det förutsätter att man har en så liten hund att den får plats i en väska. O den får följa med om den inte stör. Det låter otrevligt att den är med på vissa villkor. Och större hundar då? En gosig golden? Ska man ha med sportbag till den då o gömma den i?

      Angående barnstolar: det anger oxå en ton, att barn får komma på första sittningen men har man ett litet barn med sig som behöver barnstol så är det inte säkert att de har en stol att erbjuda barnet.

       Men de flesta restauranger tillåter inte hund överhuvudtaget, tycker det är fullständigt rimligt att hundar bara får följa med om de är så små att de kan sitta i en väska och inte störa. De flesta vill inte ha random (speciellt stora) hundar omkring sig när man går och ätar – särskilt inomhus.

       Barn och hundar är inte välkomna överallt, tycker det är helt okej. Vill man prompt gå med hund och barn så kan man ju gå till något annat ställe som är mer familjevänligt och/eller hundvänligt, det gör inte deras policy orimlig eller att de är otrevliga som informerar om det. Missförstå mig inte, tycker Åsa är sjukt otrevlig och är inte ett dugg sugen på att gå till La Perla själv. Men ingen är otrevlig eller har otrevlig ton bara för att de inte är anpassade för hundar och barn.

       Det betyder att enbart de hundar som får plats i en liten väska är välkomna, dvs inga större hundar. Fullt rimlig regel, hundar är inte välkomna på många restauranger alls.

        Ska ta med min labbe i en stor sportbag.

       Och vad är det för ”ton” med barnreglerna? Små barn är ju välkomna på den tidiga sittningen? Den sena som är runt 20-21 är små barn inte välkomna på, vilket också är fullt rimligt eftersom många mindre barn blir trötta vid den tiden. De har två barnstolar man får låna helt fritt, men de går inte att förboka.

       Herregud jag blir mörkrädd när folk blir upprörda för absolut ingenting nuförtiden?

    Barnstolar, finns 2 och går inte boka. Tycker jag låter lite passivt aggressivt, som att de helst inte ska behöva användas? Själv hade jag skrivit barnstolar finns och införskaffat så pass många som man märkt kan behövas. Men att boka barnstolar kanske är vanligt i Stockholm? Kommer från en liten stad själv.

    Se till att skriva rätt mailadress för bokningsbekräftelse, annars tar det extra tid både för er och förr oss. Det förstår man ju? Klart man siktar mot att skriva in rätt. Ger en känsla av att man inte bör vara jobbig på något sätt. Tveksamt om det verkligen minskar felskrivningarna, och om det gör det, hade man väl i alla fall kunnat skippa skriva att det tar tid. Själv hade jag i så fall skrivit något i stil med att det är vanligt att mailadresser blir fel, dubbelkolla gärna en extra gång så får du din bekräftelse direkt.

    Som andra skrivit, inte värst formulerat men inte heller så välkomnande.

     Det är inte en restaurang som riktar sig mot mindre barn. Det finns många restauranger som har barnfamiljapproach, där finns det säkert massor av barnstolar att låna och förboka.

     Jag är inte ens ett fan av Emilio/Åsa och skulle inte besöka La Perla själv men någonstans får det ju räcka med upprördheten av fullt rimliga regler? Vi vuxna människor utan barn vill också ha ställen och tider där man får äta en trevlig middag utan att behöva lyssna på andras skrikiga ungar.

  Hon svarar också alltid otroligt otrevligt på konstruktiv kritik på t.ex Trustpilot.
  Alltid mer eller mindre ”men duuuu då”.

   Men gah menar såklart Tripadvisor!

    Herregud vilka kommentarer hon skriver.

     Ha du en länk? Hittar inte.

   Har du en länk? Hittar inte, brukar vara bra på att Googla mig fram men kanske kollar på fel?

    sök på la perla (mallorca) på tripadvisor. Sortera på de som gett 1 i betyg och njut.

     Jag gjorde det – men för mig syns det inga svar på dåliga reviews? Kollat en som heter La Perla på Majorca och La Perla – Ingrosso på Majorca.

      Samma anonym här som 12:40, men kollar bara på mobilen så kanske den som visar det konstigt, får kolla på datorn sen!

   Alltid fräscht med en tillbakakaka som företagare 👍

  Anna book 2 hon behöver hjälp med vad som är ok/inte ok med ett stort sociala medier konto

  Bästa Frans. Ska fira sin 28-årsdag på La Perra. Ha ha ha.

  Jag gillar verkligen Åsas känsla för stil och form, faktiskt inredningskänsla och hade gärna anlitat henne om jag hade råd. Men hon beter sig som en riktig översittare och mobbare i dessa fall. HUR kan hon tro att det är ok att bete sig så? Hennes beteende mot Frans (som är typ hälften av hennes ålder) är skamligt och helt ärligt- hade det varit en 50 åring man som skrivit så mot en 25-åring tjej hade det blivit ramaskri. Och vad skrev han egentligen? Det var ju ett skämt och ingen kritik! Så märkligt beteende!

  Som någon nämnde tidigare, tråkigt att du Camilla verkar favorisera vissa influencers och därmed låter deras misstag gå ”obevakade” — typ Nicole falciani

   Toftby och systrarna Graaf verkar också vara skyddade. Eller kanske bara för gamla.

  Föstår inte att hon bildar sig inom marknadsföring. Att skälla på folk är väl inte det bästa för att få gäster. Fattar hon inte att det inte tilldragande att ha den tonen. Hon vill vara känd, då får hon vara beredd på en kommentar i tramsfrans kolumn.

  Hon framstår ju som helt galen! Går till personangrepp, använder härskartekniker osv. Hur tror hon själv att det får henne att framstå?! Hur oprofessionell får man vara? Hur man NÅGOT företag vilja samarbeta med henne?

  Först hennes galna rant kring hennes stora tabbe för Mandyskin och nu detta?!

  Tycker inte att man får någon bra känsla av henne. Hon känns så väldigt oödmjuk och självupptagen

  Älskar TramsFrans! Hans spaningar är ALLTID spot on utan elakhet. Åsa däremot… hon känns så osympatisk. Svarar alltid med 😘😘 utan att det känns genuint ÖHT. Älskar att Frans la ut deras konversation.

  Men man kan följa henne för att bland annat få inblick i hur 50+ are som har sommarhus på Mallis dansar när de fått en och annan innanför västen på deras dagfyllor. Eller fascineras av hennes försök att göra dottern till en kopia av Bianca (gör läpparna hos samma läkare). Eller hur jag blir otroligt osugen på att köpa deras bok, eller lyssna på Emilios musik. Osv osv!

  Det var en lång text MEN älskar sådana här saker. När man faktiskt argumenterar sakligt och inte ger sig. Trots att den andra är lite krigslysten och ganska ocharmig. Jag tycker du gör ett bra jobb Camilla som orkar upplysa oss om detta och liknande saker, det är viktigt hur man beter sig på sociala media framförallt då det är så mgn barn/unga som läser och tar efter. Och även för unga vuxna och mig själv när jag var i 25års åldern, jag hade verkligen behövt din blogg då för att förstå att mycket är bara skådespeleri eller förskönat. Som tur är jag född 87 och hade inte mobil förrän jag var 15 år så var ganska ovetande relativt länge.

  Jag struntar i hur din engelska är ibland eller att texter kan vara utformade fel eller för långa. Förstår att du har mycket att göra och man kan ju faktiskt förbise det då detta inte är en hemsida med vetenskapliga avhandlingar där allt ska vara ungefär perfekt. Men uppskattar också när du tar emot kritik och ber om ursäkt eller rättar dig själv. Vi är bara människor, men man ska vara rättvis, snäll och human.

  .

  Finns ju betydligt bättre restauranger i Stocholm med mycket godare mat än La Perla. De köper billiga pasta säckar, slänger ihop lite sås med riven parmesan och svindyrt. Tror inte de kommer att ligga på topp i Stockholms krogvärld.

  Även om man blir irriterad så är hennes sätt som företagare oprofessionellt. Både hur hon pratar om folk men också på hur hon bemöter kommentarer. Hon använder sig av härskartekniker som heter duga. Ojoj.

  Hon verkar helt galen, någon skrev att hon är nya Anna Book… Kan verkligen bara instämma, sjukt instabil människa som rent krasst verkar ganska elak och manipulativ. Hon försöker framställa sig som så varm och hääärlig men så fort någon inte köper hennes skit blir hon ju HELT galen!? Men om någon som hon vet att hon inte kan stå upp emot säger ifrån så backar hon direkt och fjäskar på. Minns att Bianca sa ifrån någon gång om hennes föräldrars skilsmässa när Åsa va och la sig i och hetsade i kommentarerna, och då då pudlade såklart Åsa till tusen och fjäskade och fjäskade hahaha hon verkar riktigt utstuderade usch usch usch

  Jo, häng ut personen som skrev ”tröck.” Fy fan, det kliar när jag ser det!

  Att inte ringa och avboka är dock otroligt ohyfsat och respektlös.

   *respektlöst

   Asså ja, absolut. Och man kan internt bli sur över det och avreagera sig med sina kollegor. Men hålla på sådär på sin stora instagram känns så oproffsigt. Jag är jurist och det händer att klienter bokat in möten med kort varsel, jag har löst en tid åt dem, avsatt en timme, sen kommer de inte. När de ringer upp har de ”tagit fel på dag” eller ”glömt” etc. Till skillnad från en restaurang kan jag ju då inte bara slänga in en ny klient som kommer förbi på drop in utan jag förlorar ju ofta den konkreta intäkten. Skulle dock ALDRIG klaga på det! Är trevlig, säger att ”ojdå det händer så lätt, ska vi boka om?” Sen får man vara arg i fikarummet…

  Kommentarer från restaurangen La Perla på Mallorca (hittade inte den som ligger i Sthlm) en del spännande läsning:
  https://www.tripadvisor.se/Restaurant_Review-g187463-d7606282-Reviews-LA_PERLA_INGROSSO-Palma_de_Mallorca_Majorca_Balearic_Islands.html

   Vilken läsfest! Otroligt dryga svar där gästen passivt aggressivt utpekas som den som är dum i huvudet. Jag fattar att gäster kan bete sig som idioter, men har faktiskt aldrig sett restaurangägare systematiskt gå till öppet angrepp. Vilka jäkla pajasar. Och jag älskar italienskt men hur bra deras restaurang än är skulle aldrig en ynka krona av mina pengar få hamna i kvinnohotaren och misshandlaren Ingrossos giriga fickor. Eller riksgalningen Åsas.

  Bor strax intill ”La Perla”. Det ligger vid Södermalms absolut minst charmiga område bakom Medborgarplatsen i ett vansinnigt fult hus. Väldigt ödsligt, jag tar inte den vägen hem så gärna…
  Är lite fundersam på vilka som kommer gå dit. Själva stället ser jättefint ut.
  Men att underteckna nyårsmeny med ett ”KRAM” var ju…….gulligt?

  Undra vad Åsa tycker nu när Bianca vill göra om hela lägenheten som Åsa designade? Hon verkar ju inte alls ha varit nöjd med den eller hantverkarna? Och det skulle ju bli startskottet på Åsas designkarriär?

  Men gud, är det en ny Anna Book som är påväg att förlösas? Känns som att Åsas aktiviteter på sociala medier snarare kommer dra ner LP

  Ojoj😮 Åsa sågar Bloggbevakning helt och hållet på sitt Instagram idag.
  Någon skrev i hennes kommentarsfält på IG ”Gör om gör rätt” bra budskap.
  Läsvärt: https://stoppapressarna.se/svenskt/ingrosso-svindlade-pappan-pa-miljoner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *