Nicole Falcianis ”älska dig själv-kurs”

I denna kurs kommer vi gå igenom en resa ihop, du och jag. Att börja älska sig själv är inget du gör över en natt men resan början här. Jag delar med mig av mina absolut bästa tips för att leva ett lättsammare och roligare liv utan att du behöver bry dig om hur du ser ut i bikinin eller i sängen med din partner.

Du kommer lära dig:

 • Hur du tar reda på vad problemet är i ditt mående
 • Prioritera aktiviteter som du mår bra av
 • Hur du värdesätter din tid
 • Börja förändra ditt tankemönster och skapa rutiner
 • Vad självkänsla är för något & varför den är viktig
 • Vikten av inspiration
 • Vad som kan förbättra en dålig dag
 • En massa tips
 • Vad som är viktigaste i ditt liv, det vill säga du själv.

Nicole Falciani är en förebild på många sätt när det kommer till att acceptera sig själv och sin kropp och har gjort många samarbeten där detta har varit fokus. 
Jag har bland annat lyft upp hennes samarbete med AIMN som ett bra exempel på det.

Nicole har använt sina sociala medier till att prata om ämnet och peppa unga tjejer till att vara snällare mot sig själva, men jag vet inte riktigt hur jag känner inför att hon har släppt en onlinekurs i ämnet.
Egentligen är det inte konstigare än att skriva en bok, baserat på sina egna erfarenheten, som kan användas som ett hjälpmedel så är det någonting som skaver med ordet ”kurs” och ”kursledare”.
Kursen innehåller videos, hemläxor och ifyllbara dokument som du kan ladda ner, bilder, dokument för att fylla i – egentligen ingenting som skiljer sig från en bok (där man även kan inkludera QR-koder till videos) så vad är det egentligen som skaver här?

Jag vet faktiskt inte…
Nicole Falciani är en av FÅ influencers som är emot skönhetsingrepp och som vill UPPMUNTRA till att man ska acceptera sin egen kropp och vara snäll mot den, så jag faktiskt bara ta och svälja all min kritik för oavsett om Nicole för smygreklam för sin kurs eller tar på sig ganska stora skor genom att ta fram en egen kurs så är det här ett välkommet, efterfrågat och fantastiskt initiativ och motpol till sponsrade rövar, tuttar, hyvlade näsor och rabattkoder som de flesta av Nicoles kollegor sysslar med.

Men hon borde absolut reklamidentifiera sina reklaminlägg för sin kurs, den kritiken har ni helt rätt i. 

116 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men hur är det med Anna och My?

  Svara

   Undrar du om dom älskar sig själva?

   Svara

    De brukar ju påpeka hur mycket de älskar sin kroppar och kurvor, iaf när de gått upp lite, och den ena av dem försöker ju också tjäna pengar genom att leka expert som ska ge kostråd och träningsråd, my försöker sälja kostscheman för dyra pengar. Gå INTE på det, det handlar bara om att tjäna pengar och kostscheman handlar INTE om att vara i balans, tvärtom.

    Svara

     Dom skriver att dom älskar sin kropp och kurvor varje gång dom gått upp, som en övertygelse och för att samla pluspoäng, samtidigt som dom verkar allt annat än nöjda och går på kostscheman och stress/hårdtränar, iaf My, båda två har dessutom plastikopererat sig. Dom är så fejk, bluff.

     Svara

    Det är klart de gör och då behöver man inte reklammarkera,

    Svara

   Är det obalans i nervsystemet igen? 😉

   Svara

   Anna har ju varit till frisören idag..

   Svara

    Igen?

    Svara

    Alltid med kort varsel också, hon har skrivit flera gånger ”tack för att ni ställer upp med kort varsel”, varför är det så bråttom då precis?

    Svara

   Släng Anna och My, vi har Mrs. Åsa nu!

   Svara

    😹😹😹

    Svara

  Det var en jobbig text att läsa… Extremt långa meningar 😌

  Svara

   Och felskrivna..

   Svara

    Jag upplever att många av senaste tidens inlägg varit onödigt långa. Har inga problem med längre inlägg, älskar CamCams grävande men vissa blir otydliga istället för informativa.

    Svara

  Borde inte specialister i om området syssla med sånt här? Det kan bli jäkligt fel annars.

  Svara

   Jag har för mig att psykologer är bra på sånt men vad vet jag 🤷🏼‍♀️

   Svara

    Ja jo lite det jag menade……………….

    Svara

   Exakt! Och hon är typ 24? Dels Lätt att vara emot skönhetsingrepp innan de behövs. Och dels får jag panik av unga personer som ska lära andra om livet. Innan man ens levt livet. Precis som Fornis bok🙈 Berättar å ger tips efter att ha fått ett barn å haft det i typ ett år. Liiiiite mer substans om typ Ann Söderlund, Härngrens lr ngn annan med många barn och som varit med ettag skrev en sån bok

   Svara

    Behövs?

    Svara

    Fast det kanske når ut till och hjälper några och bara det är ju bra. 😊

    Svara

    Haha! Du var ju en skön snubbe:)

    Svara

  Fint initiativ och härligt med något annat än fler hudvårdsprodukter från influensers. Men finns det någon vetenskaplig grund bakom övningarna? Har hon tagit fram detta i samarbete med en psykolog?

  Svara

  Kan vi sluta sälja idén om att älska sin kropp? Ordet man är ute efter är ”acceptans”. Strävandet efter att älska sin kropp bygger liksom vidare på att man ens ska ha åsikter om den. Man behöver inte älska sin rumpa, likaså inte hata den, bara tänka att ”jag har en rumpa och så här ser den ut”. (Rumpa som exempel taget ur nutidens hets)

  Svara

   Jaha precis, att behöva älska allt med sig själv är också sån jäkla hets och typ ett ouppnåeligt projekt. Som gjort för ännu mer ångest.

   Svara

   Ja, precis, tänk om man är född för att bo i ett rött hus och så gillar man verkligen inte färgen röd, känns som att det är mycket enklare att bara acceptera att huset är rött ist för att försöka börja älska det oavsett vem som har lärt en att röda hus är fula.

   Svara

    Eller måla om det grönt.

    Svara

   Det är ju oftast personer som är osäkra som har ett behov att intala sig själva och andra hur viktigt det är att älska sig själv. Det är okej att inte älska sig själv, det går upp och ner precis som allt i livet. Tycker denna ”I am a Godess & love yourself” -eran är sån bullshit. Du är dödlig och mänsklig precis som alla vi andra. Mindre ego i världen tack.

   Svara

    Jag vet att ego och selflove inte är samma sak men jag blir så trött på jag-jag-jag-jag-jag -mentaliteten som många influencers försöker sälja in.

    Svara

   Eller hur! Det bästa jag gjort för mitt mående ang mitt utseende är att inse att jahopp det är såhär jag är född och så är det med det.
   Innan detta kunde jag stå och ogilla min kropp och ansikte men sen en morgon typ 2012 stod jag där och ba? Asså det är såhär jag ser ut varför ogilla när jag bara kan gilla läget och acceptera att det var såhär jag var född istället för att lägga så mycket tid på att tänka hur jag kunnat vara född annorlunda.

   Grät kanske en skvätt när jag stod där och stirra mig själv i ögonen men efter den morgonen har jag accepterat mig själv i spegeln, det här är ju jag och så är det med det 🙂

   Svara

   Jag får känslan av att alla som säger sig ”älskar sin kropp” egentligen är de som har mest komplex. Är man trygg i sig själv och sin kropp ägnar man den inte någon större tanke.

   Svara

    Precis!

    Svara

   Ja eller rhur! Det är väl trevligt om någon känner en passionerad kärlek till sin rumpa, men verkligen inget man måste känna för att må bra. Man mår minst lika bra att att bara kunna tänka ”där är min rumpa” när man ser sin rumpa.

   Svara

  Lätt att älska sin kropp när man är normsnygg, man måste inte älska dig själv man kan sluta jämföra och acceptera

  Svara

   Precis vad jag tänkte på, alla som säger ”älska dig själv” eller ”alla kroppar är fina” är de som är normsnygga.

   Svara

    Nja, Kakan, Stina Wollter, Ld och hundra personer till. Snygga, men knappast normsnygga.

    Svara

     Snygga?

     Svara

   Tror inte det har med normsnygg att göra, det finns många normsnygga som inte älskar sin kropp. Se bara på alla influensers som opererar sig och andra skönhetsfix, som Paow, IL, RS och andra. De var ju normsnygga innan de började fixa sig också.

   Svara

    Var de? Paow var väldigt smal, rak i kroppen och platt. Bella hade hängbröst efter amning. Det är ju inte vad som anses som normsnygga. Verkar som om folk tror att smal = normsnygg.

    Svara

     Normsnygg brukar väl användas om alla som inte har något som sticker ut (t ex är feta). Alltså som inte behöver påverkas av att deras utseende skapar relationer, förakt, provocerar osv. Inte om folk som har perfekta utseenden

     Svara

  Åh herregud folk hittar på allt möjligt för att tjäna pengar, är det inte kostscheman vissa försöker sälja (totalt meningslöst och inget ni ska gå på, folk vill bara tjäna pengar på er) så är det älska-dig-själv-kurs. Men vissa lyckas och hon kommer säkert sälja en del (tyvärr, hoppas inte). Undrar hur du låtit om det var vissa andra som försökte sälja sådana kurser.

  Svara

   Men fy fan, blir äcklad.

   Svara

  Det här är bara ännu ett sätt att exploatera unga osäkra tjejer och få dem att ge bort sina pengar.

  Svara

  Nicole skriver att hon har jobbat med detta sedan Augusti och resultatet är 20 fjuttiga sidor som inkluderar stora videos och bilder som tar plats, som hon sedan vill att unga osäkra tjejer ska betala nästan 400 spänn efter hennes rabattkod? När sån information men som är mycket proffsigare finns på nätet.. gratis att ta del av. Nej jag köper det inte alls, hade hon verkligen brytt sig och viljat peppa folk hade hon gett ut det gratis. Har aldrig gillat henne och gillar henne ännu mindre nu.

  Förövrigt Camcam tycker jag att man inte att du ska jämföra henne med kollegorna. Det hon gör må verka bättre än de som uppmuntrar till skönhetsoperationer.. MEN en sak har de gemensamt och det är girigheten att tjäna pengar på att andra köper deras skit.

  Svara

   Jobbar du gratis också?!

   Svara

   Undrar också om du jobbar gratis? Om inte – HUR HAR DU MAGE ATT KRÄVA EN LÖN FÖR DET DU GÖR?! 😉

   Svara

   Fast varför ska hon jobba utan att få betalt? 🤔 Går ju inte ihop.

   Svara

    Haha hade jag haft hennes månadslön som Nicole drar in från sina patetiska sociala medier kanaler samt att jag hade brunnit för att peppa kvinnor och stärka deras självkänsla.. JA DÅ HADE JAG GJORT EN 20 SIDIG KURS GRATIS! Det där skulle ta mig en dag att skriva och fixa ihop..det kan jag bjuda på!

    Där fick ni svar ni mindre…efterblivna människor som inte ens fattar syftet med texten och istället försöker er på att ställa idiotiska frågor 😉

    Svara

  Tack för detta inlägg Camilla! Jag som jobbar inom psykologi ser följande problem med det Nicole gör:

  • Avsaknad av vetenskaplig grund. Nicole är ingen som helst auktoritet inom ämnet och som alltid riskerar man göra mer skada än nytta då. Skulle du som PT t ex rekommendera ett gäng övningar till någon helt utan att ta hänsyn till personens förutsättningar och problematik? NEJ!

  Dessutom har Nicole när hon gett råd om hur man kommer över ett brustet hjärta gett rådet att dricka vin (!!!!!). Det är HELT galet och direkt skadligt att hon vräker ur sig sånt där, därför finner jag noll trovärdighet i henne som utbildare inom detta ämne. Förebild – absolut. Men lämna detta ämne till de som har en gedigen utbildning och erfarenhet.

  • Tjänar pengar på människors svagheter. Detta är ett praktexempel på hur man vädjar till någons svaghet, självkänsla som ju dessutom är så otroligt fundamentalt för alla människor. Avsaknad av en god självkänsla gör en mentalt svagare och mer mottaglig för vad som helst som möjligtvis kan hjälpa en. Tyvärr ett enkelt sätt att tjäna pengar på.

  Svara

   Fast gå och få hjälp av psykolog är ju svindyrt!

   Svara

    Inte om man får en remiss från vårdcentralen.

    Svara

    Det är väldigt individuellt vad man behöver och det finns många alternativ.

    En bra början om man aldrig gått till någon tidigare, samt har ont om pengar, kan vara att ringa och prata med en leg. psykolog via Kry eller Mindler. Kostar runt hundralappen för en halvtimme

    Svara

     Kry och Mindler blir svindyrt för den region där du är hemmahörande, så nej, ring inte någon av dem. Kör antingen på din vanliga vårdcentral eller, om det finns ett universitet med en psykologutbildning, på att gå hos en student (subventionerat och anordnas via universitet).

     Svara

    Är det ju inte. Vanlig besökskostnad upp till 1150kr och sen kickar frikort in och då är det 0kr. Alltså 1150kr för 2år. Inte alls svindyrt.

    Svara

     1150 kr för upp till ett år från första besöket 🙂

     Svara

   Vad är det för fel på vin nu då

   Svara

   Å andra sidan bör ju ungdomar hållas långt borta från kvacksalvare av din typ.

   Svara

   Tack Psyk och J för vettiga kommentarer. Dricka alkohol och ligga runt efter ett svårt uppbrott verkar vara populära “lösningar” som ges ut och kan säga att det inte kommer att hjälpa, speciellt alkoholen.
   Allt ta betalt för såna här “råd” om att älska sin kropp är så sjukt…..det finns gratis information på nätet för dom som vill lära sig att älska sin kropp.

   Svara

  Det låter som samma koncept som Maryscupoftea kört i flera år

  Svara

  Vad säger du, Camilla, om att köpa in kursen, delta i den och utvärdera den här på bloggen? Det hade varit kul att se vad du tycker. Jag menar, du utvärderar ju flunsornas schampon etc, så då skulle det kunna passa bra att utvärdera även denna ”produkt”. 😊

  Svara

   Jaa! Detta skulle faktiskt vara väldigt intressant!

   Svara

  Skriv om Mimi Höglins nya salong. Och den felstavade marknadsföringen. Någon som är väldigt dålig på engelska verkar skriva deras copy. Troligtvis mimi själv. När en följare frågar så får hen svar att det ska vara så 🙈. Varför ens skriva på engelska när en inte kan.

  Svara

   Varför ska invandrare prata svenska när de inte kan? Kan vi inte bara sluta shamea folks språkkunskaper när det inte gäller ens modersmål. Man lär sig och blir bättre genom att försöka, göra fel, göra om och göra rätt.

   Svara

    Så korrekt svenska har har ingen bäring på hur man fungerar i samhället? Suck.

    Svara

     Men du rassen, tror du man lär sig korrekt svenska om man aldrig övar eller? Man lär sig genom att använda språk. Oavsett språk man vill lära sig. Därför man blev tvingad till högläsning inför klassen trots att man knappt kunde 3 meningar på språket man pluggade.

     Svara

      Men du vänsterblivne, varför lär sig inte barnen korrekt svenska i skolan?

      Svara

       Sluta använda ord som anspelar på efterbliven, det visar bara på hur tröttsamt outbildad du själv är.

       Svara

    Det är bra att ”shamea” dåligt språkbruk. Det får aldrig normaliseras, det sänder ju ut signalen att du kan skita i språkundervisningen i skolan. ”Det är inte så noga hur man stavar, bara folk fattar”. Inte så noga hur man räknar heller egentligen, vill man att 1+1=3 kan det vara det! Vi får inte ”shamea”!

    Svara

     Men hur ska man våga prata språket då om man ”shamas” hela tiden? Hur många språk har du lärt dig genom att hela tiden höra hur fel du pratar, skriver och uttalar? Sen måste man inte uttala allt på modersmålsnivå för att räknas som kunnig i språket.

     Svara

   Hon är ju särskrivningarnas mamma, så är inte förvånad

   Svara

  Har Nicole utbildning inom detta?

  Svara

   Självklart inte. Hon är bara en högljudd unge som vill ha likes.

   Svara

  Kan inte du sluta göra inlägg om kroppar? Finns annat att ta upp än kroppar. Lägg inte fokus på kroppen fokusera på annat. Det önskar jag

  Svara

  Det är ju lätt att vara emot skönhetsingrepp när man ser ut som henne

  Svara

  Hon verkar inte vara en person som är särskilt tillfreds med sig själv, varken på bilden eller när hon snackar skit om sitt ex. Ingen trovärdig förebild med andra ord.

  Svara

  Inget ÖS?

  Svara

   Inget idag, Camilla skrev det igår

   Svara

    Varför inte?

    Svara

     Nyheter 24 nya riktlinjer

     Svara

  Öppet spår?

  Svara

  Typ 5e gången ÖS glöms bort

  Svara

   Livet går nog vidare även om det inte blir något öppet spår ikväll.

   Svara

   Du överlever nog.

   Svara

   Exakt. Varför inte bara tidsinställa onsdag, fredag och lördag flera månader framåt så det inte glöms?

   Svara

    Det är ingen dum idé. Tack!

    Svara

  Okej då kör vi väl Öppet spår här istället. Hur har ni det ikväll?

  Svara

   Du tror inte att det finns en anledning om hon nu valt att inte ha det? Typ som att hon är upptagen med annat och inte kan ha koll på kommentarerna? Hon har bett oss att inte gå ot på vanliga inlägg.

   Svara

   Ja, jag börjar:

   En mobilfråga:

   Är det någon som känner till om man på något sätt kan ha ett ”snyggfilter” på när man pratar via FaceTime?

   Och samma fråga vad gäller Teams?

   😀

   Svara

    Finns det inte olika djurfilter du kan använda?

    Svara

   Förlåt, jag har suttit och gått igenom hundratals kommentarer för ett kommande inlägg. =(

   Svara

  Halsdukar! Är Åhléns och Filippa Ks halsdukar bra och varma? Inte så varma att man blir illamående men så pass att man inte fryser. Och gärna inte stickiga. Är en julklapp till mamma.

  Svara

   Ta ot på öppet spår.

   Svara

    Öppet spår är 20 minuter sent så tror inte att det kommer ett eget inlägg för det. Så bättre att köra här än inget alls 😘

    Svara

     Det är uppe nu.

     Svara

  Så imponerande att Maja Nilsson Lindelöf samlat in över 2 miljoner kr till Musikhjälpen!! Nästan 2 miljoner kronor mer än Bianca Ingrosso! Maja är nog faktiskt den mest inflytelserika influencern i Sverige.

  Svara

   Va? Är det inte bara att många vill få chansen att vinna de värdefulla goodiebagsen?

   Svara

  Nu när man bara kommer vara hemma så vill jag julbaka konstant! Vad är era godaste recept för julbak och julgodis?

  Svara

  Vilken är den bästa julmusten?

  Svara

   Apotekarnas ..

   Svara

  Hade jag läst hennes råd som 14-15 hade det vart katastrof för mig, jag trodde redan då att man var tvungen att älska sig själv och när jag inte gjorde det så ökade också hatet mot mig själv. Jag hade då läst i en tidning man skulle stå framför spegeln och säga man är vacker, att man älskar sig själv minns att jag stod där och inte trodde på ett ord jag sa och inte älskade jag mig själv mer heller, hade katastrofalt självförtroende tills jag hamna i 20 års åldern och insåg att jag kommer alltid vara jag det kan inte jämföras med någon annan det kan bara inte det, så man måste försöka acceptera det som är fint med en själv också att man förstår att man kanske aldrig kommer älska sig själv och att det är okej. Att vara glad att man har en kropp som fungerar och håller en vid liv är fint nog. Men jag förstår det är så mycket mer till det, jag tror bara inte detta är en bra idé och dessutom ta betalt för det . Någon skrev att hon jobbat för detta och borde ta betalt, själv tycker jag vi ska ta mindre råd från unga influencers som inte är utbildade inom området och söka oss till professionell hjälp. Nej det måste inte alltid hjälpa MEN större chans!!

  Svara

   Jag har samma upplevelse som dig, när jag var typ 15-17 så var mitt mående sådär. Problemet som jag ser det i efterhand var att jag försökte vara ”lyckad” efter de ideal som fanns. Fast egentligen var idealen inte ens eftersträvansvärda. Och denna press på det att man måste älska sig själv.

   Gick till någon slags terapeut som jag i efterhand inser inte hade någon psykologexamen (hon hade mottagning på ett ställe som drevs av en man som senare visade sig vara en slags kvacksalvare). Tror kanske inte det gjorde så mycket skada, men det gjorde ingen nytta heller. Insåg nog det till och med fast jag var ung. Tur att jag inte hade någon riktigt allvarlig psykisk diagnos, då hade det kanske gjort mer skada.

   Svara

  Att ta reda på vad som är problemet i någons mående behöver en utbildning för. Om någon är bipolär, har PTSD, är deprimerad med suicidtankar så har man som kursledare ansvar att kunna hantera det på rätt sätt, att hänvisa vidare till rätt vårdnivå, men då måste en veta hur olika psykiska sjukdomar yttrar sig, det kan annars bli förödande konsekvenser.

  Svara

  Hon tjänar pengar på detta är inte bättre än något annat man kränger på tjejer, och vadå älska sig själv ? Nej det måste man inte

  Svara

  Efter att ha läst vissa kommentarer om att hon inte är en psykolog osv så nej, det är hon inte. Men hon skriver även det i den här kursen, att om du har större problem med vissa saker att du i stället ska ta och uppsöka psykologen eller hjälp av någon som är utbildad i ämnet. Hur vet jag då detta? Jo för att jag går kursen. Jag meuå dåligt över min kropp, har varit mobbad i skolan mentalt sen 12 års ålder till att jag tog studenten, levde i ett destruktivt förhållande i 6 år med både psykisk misshandel men även fysisk. Varje dag jobbar jag med att acceptera mig själv som några så fint ville kalla det. Men det är inte lätt. När du har fått höra i 16 år att du aldrig är bra nog, att du hela tiden kan blir bättre. Det sätter sina spår. Dom senaste 2 åren har jag kommit ganska långt på egen hand, men ibland kommer dom där hjärnspökena fram. Jag ser Nicoles kurs som en hjälp att förgöra dom där hjärnspökena en sista gång för att sen kunna fokusera på annat.
  Hon skriver i beskrivningen om kursen att hon har baserat detta på hennes erfarenheter genom livet med reumatism, besök hos psykiater, råd och tips som hjälpt henne. Men som sagt, behöver man proffisonell hjälp så ska man givetvis uppsöka en psykolog 🙂

  Svara

   Jag jobbar inom psykologiområdet och tycker att kursen är problematisk – och det du skriver understryker det ännu mer! Varken du eller Nicole jobbar med detta professionellt, så snälla var försiktig med att ge rekommendationer som kan få folk att spendera pengar på något som inte kommer att hjälpa dem.

   • Du säger/ Om man har större problem ska man uppsöka psykolog säger hon I KURSEN – dvs EFTER man betalat och påbörjat den? För detta står nämligen ingenstans i beskrivningen vad jag kan se, och det är något som verkligen borde stå med stora röda bokstäver. Mitt största problem är att hon utformat en kurs, alltså UTBILDNING i ämnet, som hon dessutom tar betalt för. Hade hon bara släppt en lista med ”sina bästa tips” som hon kallar det, så hade det varit en annan femma.

   • När man har en dålig självbild så är det lätt att falla för ”billiga” quickfixes som denna kurs, istället för att söka professionell hjälp. Dvs det kan vara svårt att komma till insikt att det är det man behöver, och många spenderar tyvärr alltför mycket tid och pengar på sånt som inte är rätt för en själv och tror att felet ligger hos en själv snarare än i metoden man använder.

   • Hon har utformat alla tips osv baserat på sin egen resa vilket är högst problematiskt. Att följa någon annans resa kommer inte hjälpa dig nämnvärt i längden. Det är högst individuellt varför vi mår som vi gör – i hennes fall t ex så har reumatismen spelat en stor roll. Det är på samma sätt som du inte kan följa en annan människas kost- och träningsschema för att uppnå ett visst mål med din kropp. Varför vi mår som vi gör beror dels på våra erfarenheter i livet och dels på vår biologi och t ex underliggande sjukdomar. Detta gör också att vi har olika förutsättningar i vår förändringsresa.

   • Återigen, kursen är ett hopkok av tips som har funkat för Nicole. Jag kan nog enkelt gissa vad dessa tips är utifrån min erfarenhet. Det är standard att psykologer osv. ger hemläxor och övningarna. Stora, stora skillnaden är att du där pratar med någon som kan stötta dig när du känner att övningarna inte hjälper, när du inte har motivationen till att göra dem, när det är svårt att förstå vissa saker. Psykologen hjälper dig förstå VARFÖR du mår som du gör vilket är superviktigt för långsiktiga resultat.

   Svara

  Såhär skriver Nicole i den första delen utav kursen:
  Viktigt att poängtera är dock att vi alla har dåliga dagar då och då. Dagar där vi tvivlar på oss själva. En bra måttstock enligt mig är att det ska vara fler bra dagar än dåliga. Hat du fler dåliga dagar än bra, skulle jag rekommendera dig att vända dig till en psykolog eller läkare.

  Så jag tror inte Nicole själv säger att hon är expert på detta ämne på något vis. Utan sägwr som sagt att om du har grövre och allvarligare problem ska du uppsöka proffisionell hjälp.

  Svara

   Hej Anna, läs mitt svar ovan.

   Svara

   Sen har jag svårt att lita på råd från någon vars bästa tips för att laga ett brustet hjärta var att dricka vin och dejta/ligga runt.

   Svara

    Jag förstår absolut vad du menar och att detta är ett stort problem då många unga kanske inte förstår bättre än att ta det hon skriver rätt upp och ner, tro att det kommer lösa deras problem fast det egentligen kanske blir värre. Så jag förstår absolut vad du menar! Jag tycker också att hon kunde varit tydligare med det som jag skrev, att detta är baserat på hennes erfarenhetwr. Det borde hon skrivit när man läser om kursen innan köpet. Jag själv är inte ute efter något psyk hjälp, då hade jag tagit kontakt med en psykolog. Tyvärr är det väldigt många (skulle jag tro) som tror att denna kurs är som du säger, är en Quick fix och gör detta fast dom egentligen borde söka hjälp.
    Jag håller med om det sista du skriver, det finns så mycket bättre sätt att komma över ett ex än att dricka och ligga runt!

    Svara

    Så fruktansvärt. Omoget och skadligt. Fin tjej Adem!

    Svara

  Hur många högskolepoäng i psykologi har hon?! Jag som ÄR utbildad skulle inte ens göra något liknande… Hon borde hålla sig till sådant hon KAN.

  Svara

   Påstår hon att hon är utbildad?

   Svara

    Nej det gör hon inte 🙂

    Svara

   Camilla. Du lägger ju inte upp inläggen som utlovats . Trots att man håller sig till reglerna till punkt och pricka! So sad

   Svara

  Bli mullig, drick vin och häng ut ditt ex på sociala medier för det är grrlpower?
  Nej teck Nicole har noll credd med sitt beteende och ”någon du håller kärT” fick ögonen att blöda

  Svara

  Den mest obildade av dem alla, skall flytta till Italien! Förstod det, så så många hon har som tycker illa om henne här Äntligen!!

  Svara

  Yes, yes, yes, denna obildade, narcisistiska, b ortskämda unge! SKALL FLYTTA! Hurra!!! Finns inga jobb åt henne vittnar hon själv om! Försökt på några av våra myndigheter? Nähä, tror inte det heller!! Tjoho. Den som åker
  N. F. G. =Nicole

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.