Paow ägnar sig åt lite härlig ”slut shaming” så här dan före dan…

Jag blamear inte tjejen. Men jag tycker inte alls att hon var vacker, hon vägde säkert 40kg mer än mig och hade en väldigt trashig klädstil. Det gjorde mig också arg. Tänkte att om man ska vara otrogen så kan man väl åtminstonde ta någon som är snyggare än det du har? Fått enorma mängder meddelanden om att den här tjejen kallas för fisken för att hon tydligen har dåligt ph värde och att hon gett flera personer klamydia och gonorre. Så en lös tjej med andra ord. Vilket liksom känns ännu mera äckligt och gör det svårare att ens vilja ge honom en kram. Men nog om henne nu.
[…]

Och han har bara två nära vänner. Och så mig. Jag tycker bara att han förlorade liksom en bästa vän, och en person som älskade honom mest av allt. För 10 minuter med han tjock tjej. Nää alltså.. // Från Paows blogg

”Så en lös tjej med andra ord. Vilket liksom känns ännu mera äckligt”, skriver Paow på sin blogg.
Jag tycker nog att Paows inlägg är det absolut äckligaste i hela den här soppan.
Att påstå att tjejen givit olika könssjukdomar till flera personer, att hon är en ”lös tjej” med andra ord – sådan dubbelmoral och jävla ”slut shaming”.

Det gör mig extra förbannad då jag upprepade gånger försvarat just Paows rätt att ligga med precis vem eller vilka hon vill, när och hur hon vill, någonting som gäller ALLA kvinnor!
Så att Paow spenderar stora delar av sitt inlägg till att uttrycka sig kränkande om den här tjejen, om hennes utseende, om hennes eventuella nummer av sexuella partners, hälsan i hennes underliv, om att hon är ”en lös tjej” när det är HENNES POJKVÄN SOM VARIT OTROGEN!!!!
Att Paow sedan skriver ”Men hon om henne nu…” och ändå avslutar inlägget med orden ”För 10 minuter med han tjock tjej. Nää alltså..” är bara FÖR mycket!

Min slutsats blir att det kanske vore en bra idé för Paow att sluta byta exponering mot plastikoperationer i jakten på att hela tiden förbättra sitt utseende och istället försöka få tid hos en psykolog som kanske kan hjälpa henne att förstå att livet, människor och synen på sig själv och andra har så mycket mer att göra med andra saker än utseende.
Det verkar vara allt Paow har att relatera saker till. Utseende. Sitt OCH andras, uppenbarligen eftersom hon ägnar stora delar av sitt inlägg åt det, istället för att rikta skulden på den enda i det här sammanhanget som gjort fel – den otrogna killen.

Tack för tips!

165 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Har Paow sett hur hon själv ser ut? Noll självinsikt.

  Svara

   Hon ser väldigt… begagnad ut.

   Svara

    😂

    Svara

    Fräsch kommentar

    Svara

     Det är ju sant?

     Svara

    Sliten liksom. Hon är inte klok i kolan…huur kan man sjunka så lågt som hon gör? Tänk det,älta med vänner, men skriv det för f-n inte å dina sociala kanaler😅

    Svara

   Hon håller alltså fortfarande på som när hon var 14 år. Fräscht.

   Svara

   onödigt att gå till personangrepp när det är just vad det här inlägget handlar om

   Svara

    Hon la upp den.

    Svara

     Hon måste må så jävla crap inombords, för att bete sig så här..

     Svara

   Vill verkligen ej vara elak mot en tjej som uppenbarligen har allvarliga brister med självkänsla och självinsikt, men 40 kg mer än henne låter bara hälsosamt och inte ”tjockt”. Dessutom känns det som att mycket av det hon påstår nu, faktiskt gäller för henne själv och ingen annan.

   PS. Tjejen visste säkert inte ens ni var ”tillsammans” eller vad man nu kan kalla det här ”förhållandet”, du själv visste för fasiken inte ens vad är status var, Paow? 🙃 eftersom du skrev att ”han hade ringt i 3 månader i rad för att försöka få tillbaka dig innan detta”. Way to go. Bättre lycka nästa gång, ett tips är att arbeta med dina brister innan du börjar hänga ut andra. Hoppas tjejen som legat med killen inte tar åt sig utan istället kan skratta åt hur tragisk och barnslig Paulina är.

   Svara

    40+ kilo till 50+kg, nej det låter inte alls hälsosamt förutsatt att tjejen är under 190 cm.

    Svara

     Nej, håller med. Om personen inte är extremt långt är 40 kilo plus på Paow inte hälsosamt. Vi måste faktiskt kunna säga att det inte är bra att vara överviktigt. Det är ohälsosamt och bör inte hyllas. Ska vi hylla storrökare och folk som älskar att dra ladd för att de vågar stå för vad de sysslar med? Den har kroppspositivismen är något vi borde prata om utifrån en negering aspekt.

     Men åter till ämnet. Helt solklart att Paow är sårad och vill få den andra tjejen ledsen. Men Paow gör ju bara bort sig själv genom att hålla på såhär.

     Svara

      Men snälla, det är PAOW som gissar. Hon vet inte vad 40 kg är ens, människan har inte gått klart matte A…

      Svara

     Haha men snälla. Jag har flera vänner som är under 190 och väger kring 90 kg, och tro mig att dom är mer hälsosamma och starka än mig och mina 60 kg.

     Svara

      Nej.

      Svara

       Man kan väl ha muskler?

       Svara

        Varför lägger Anton ut i story när hon är med sin kompis unge och killen, nä usch

        Svara

        30 kg ren muskelmassa mer än en ”normalt” tränad person????? Har du koll på fysiologi.

        Svara

      Det kanske de är idag. Nästan garanterat inte om 20 år.

      Svara

     Men det är ju Paows uppskattning! Vad vet vi om hennes vikt? Hur är den ens relevant?

     Svara

     Å andra sidan ska mycket sex vara bra för hälsan, så det kanske kompenserar i det här fallet. 😊

     Svara

     Oj vilken generalisering!! Att skriva generaliserande om siffror på detta sätt kan vara både upprörande och triggande för många. Jag tror konversationer som detta kan göra så himla mycket skada, särskilt kring juletider då många med ätstörningar kan må dåligt.

     Och nej. att vara under 190cm och väga 90kg behöver inte vara ohälsosamt. Tittat bara på atleter t.ec.

     Svara

    Det är förmodligen en extrem överdrift av Paow, avrundar uppåt med sisådär en 35 kilo. Men med tanke på hennes snack om brazilian buttlift verkar hon sugen på em kurvigare kropp 🤥

    Svara

     Exakt, hon är själv smal och rak nu och mobbar tjejer med kurvor och kallar dem tjocka – klipp till när Paow opererat röven, fyllt höfterna och pumpat brösten ännu mer då hon kommer snacka skit om alla ”spinkiga brudar”. Det är hennes hjärna som är rutten, oavsett vilken kropp den sitter i.

     Svara

    Tjejen som blivit utsatt ser ut o väga typ 65 kg. Kollade hennes Insta igår då nån svarade på vad tjejen heter på Insta. Bara Paulina som överdriver och är elak.

    Svara

   Vet verkligen inte hur jag ska skriva detta utan att verka elak. Men hon ser lite smutsig ut. Har alltid tyckt det (har bacillskräck 😅). Typ som att hon aldrig duschar, borstar tänder, tvättar händer eller rensar kroppen.

   Svara

    Rensar kroppen???

    Svara

    Typ som Myggan som går på restaurang med kläder hon precis innan tränat i. Och ofta skriver om att hon svettas kopiöst under träning. Och som grädde på moset åker dunkappan på.

    Svara

   Haha, man ska inte kasta sten i glashus.

   Svara

   Är det inte bättre att fördöma Paows sätt att uttrycka sig istället för att göra samma sak själv?

   Svara

   Men ni är ju inte ett dugg bättre som skriver så här om henne?

   Svara

    Jo, det är vi. Det är fysiskt omöjligt att vara lika toxic som Paow.

    Svara

     Ja, men att börja kommentera hennes utseende, vad tillför det i detta? Det är ju bara att sänka sig till hennes nivå. Diskutera hennes beteende istället.

     Svara

     Vidrigt.

     Svara

      …beteende av Pao alltså.

      Svara

    Tror att folk reagerar i försvar mot tjejen som Paow snackar skit om i texten, det blir en naturlig reaktion när man läser något så vidrigt.. Och klart det är illa att ge tillbaka med samma mynt, men typ inte när det gäller Paow.

    Svara

   Kanske killen ville vara med nån som är äkta?

   Svara

  Hoppas tjejen ifråga anmäler Paow för förtal. Det där är ju ett solklart fall av just det. Riktigt nedsättande saker Paow skriver om henne och hon sprider det vidare till en stor krets följare. Otroligt osmakligt och korkat beteende, hoppas Paow får betala ett stort skadestånd

  Svara

   Kan förtal vara årets favoritord?

   Svara

    Att anklaga någon för att sprida könssjukdomar kan vara förtal i lagens mening. Ordet används på korrekt sätt i det här sammanhanget.

    Svara

    Kanske. En del slänger sig med det hejvilt. I detta fallet så är det helt berättigat dock. /anonym 18.05

    Svara

     Hej Paow

     Svara

      haha what? Hur gör det här ens ”sense”? Knappast som Paow/Paow-anhängare skulle ha skrivit att Paow faktiskt sysslar med förtal.

      Svara

   Eller att hon har samlag med Paulinas ex en gång till och bara ”Bye Felicia” 🥲

   Svara

   Jag har god lust att starta en insamling så tjejen har råd att driva detta och få Paow åtalad för förtal.

   Svara

    Lägg pengarna på något viktigt.

    Svara

   Skulle vilja se den domaren som fick det målet 😅

   Svara

    Var en tjej i amerikanska Housewives-serien som sa exakt sådär om en annan modelltjej hon ogillade, spred rykten i pressen om att tjejen hade dålig underlivshygien och luktade osv. Hon blev stämd och fälld och fick ge en offentlig ursäkt så jo, nog går det.

    Svara

     Ja, för amerikansk lagstiftning gäller i Sverige…

     Det är helt olika lagar och regler.

     Svara

  Orka med alla lågpanneinfluencers.

  Svara

  Paow är ju helt upphängd på utseende, medan hon samtidigt jobbar på att sabba sitt egna så mycket som möjligt..
  Man kan inte tro hon ens är myndig av att läsa de där raderna, sorgligt hur det kunnat gå så illa i tankekontoret.

  Svara

  Hur kan hon ens ha följare? Hon är och har alltid varit en av de elakaste flunsorna sen hon började. Hade hon inte brytt sig om detta, som hon ju hävdade i tidigare inlägg, hade hon inte skrivit ut allt det här.
  Paow tror att allt värde sitter i ens utseende. Hon tröstar sig med att tjejen var ”lös” och ”tjock”. Hon är så ytlig att hon inte ens ser det själv.
  Mattias har inte förlorat mycket.

  Svara

   Hon känns väldigt verklighetsfrånvänd…som hon legat under en sten i många år, missat allt med fatshaming, slutshaming…alla typer av shaming🙂

   Svara

  Vem var han otrogen med? Nån annan influencer?

  Svara

  – försvarat just Paows rätt att ligga med precis vem eller vilka hon vill, när och hur hon vill, någonting som gäller ALLA kvinnor!

  OM man har en relation så är det INTE ok för man eller kvinna att vara otrogen. BASTA PASTA!!!

  Svara

   Och ändå händer det. Fast du säger att man inte får.

   Svara

   Lite eget ansvar har man allt dock. Man ligger inte med nån som är upptagen. Moraliskt fel.

   Svara

    Nej, det som är moraliskt fel är att ligga med någon annan när man är upptagen

    Svara

     Men för helvete, som någon skrev ovan, man har eget ansvar också. Låt vara att man kan bli lurad, men om man medvetet ger sig in i något med någon man vet är upptagen, är man inte värd mycket moraliskt sett…

     Svara

      Vilket inte händer ofta.
      Såhär: En boll är alltid rund, men allt som är runt behöver inte vara en boll.
      Om du har en partner är det alltid, oavsett anledning, oavsett situation, oavsett vadsom, det är alltid, alltid, alltid moraliskt fel.

      Är man singel och ligger med någon som är upptagen är det oftast inte moraliskt fel. Eftersom att det kräver att:
      1. Den som är singel visste om det från början
      2. Singeln medvetet riktat in sig på den upptagna
      3. Singeln inte blev manipulerad av den upptagne (med fraser som t.ex. ”det har varit slut sedan länge, vi bor bara ihop”, ”vi ska skilja oss så fort barnen får sommarlov”, ”vi har ett öppet förhållande” etc.)

      Enbart när alla tre saker är uppfyllda så är det moraliskt fel.

      Svara

       Nä jag tycker det räcker med första punkten.

       Svara

        Det kan finnas väldigt mycket omständigheter som gör det okej.
        Det kan handla om ett polyamoröst förhållande. De kan ha gjort slut men inte kunnat flytta isär.
        Ena parten kan ha varit otrogen först och gett den andre partnern ett frikort.
        De kan vara på väg att separera. Båda kan bli blixtförälskade i varandra och kan inte göra något åt sina känslor. osv osv osv.

        Verkligheten är inte så svart och vit som du vill få den att låta.

        Svara

         Är personen polyamorös så är det ju en annan femma möjligtvis, men skulle inte direkt säga att personen är ”upptagen” på samma sätt då. Har personen gjort slut men inte flyttat isär är den ju trots allt singel, så det är ju inte heller att vara upptagen. Har personen fått frikort så bör den vara öppen med det också – och då är det väl åter igen inte samma ”upptagen” situation. Är personen påväg att separera så är väl det viktiga om det är slut eller inte och om personens partner vet om det, är svaret nej på någon av de frågorna så är det inte okej. Blir man blixtförälskade i varandra så kanske man inte kan göra något åt sina känslor, men kan alltid styra över sina handlinger – med andra ord så väntar man tills personen gjort slut och är singel.

         Veka ursäkter.

         Svara

    Men hur ska man veta det alla gånger? Vissa snubbar säger ju precis vad som helst, det handlar om DEM och inte stackars tjejen (eller killen för den delen) som gick på manipulationen. Kan vi alla snälla bara sluta kasta skit på den den otrogna ligger med?

    Svara

     Jag skriver OM NÄR DU VET ATT NÅN HAR PARTNER. OCH JA, DEN UPPTAGNA HAR MEST ANSVAR. MEN DEN ANDRA BORDE FF INTE, MORALIISKT SETT.
     Omg snacka om att missförstå med flit.

     Svara

      Nej, jag missförstår inte (men vad bra att du var tydlig med versaler). Även killar som har partners kan säga vad som helst. Jag har inte nog med fingrar eller tår för alla gånger jag har hört en kille som har flickvän säga att ”det är inte så seriöst” eller ”det är slut”.

      Svara

       Men då vet du ju inte om killen ljuger? Så vad är problemet? Personen ovan skriver ju OM du vet. Blir du ljugen för vet du ju inte.

       Svara

      Jag håller helt med dig. Om man ger sig på att ligga med någon som man vet är upptagen är man lika dålig som den upptagne!

      Svara

       Skitsnack.

       Svara

        Vems kille har du knullat med?

        Svara

         Din! 😉

         Svara

        Tänk så här- skulle du vilja att någon gjorde så mot dig? Låg med din pojkvän/flickvän/man/hustru fast denna person vet att hen är upptagen? Givetvis är det den som vänstrar som har största ansvaret, men om du ligger med någon som du vet är upptagen är du en lika dålig människa!

        Svara

       Förstår vad du menar men håller ändå i te riktigt med. Ja, det ÄR fel. Men samtidigt – vi är alla bara människor. Känslor kan uppstå, vi är inte monogama av naturen.. folk likställer otrohet med typ… mord? Jag tycker det är överdrivet.

       Svara

        Ja, känslor kan uppstå – men vi är väl för fan inte slavar till våra känslor? Himla svag ursäkt. Man styr alltid över sina handlingar, det är alltid ett val man gör att agera på känslorna. Får man känslor för någon som är upptagen som vill hook up/bli tillsammans så säger man helt enkelt att den får göra slut med sin nuvarande partner först. Herregud.

        Svara

    Nej, de som är utanför relationen har inget som helst moraliskt ansvar för detta. Om jag är singel ligger jag med vem jag vill. Singel, gift, upptagen. Jag är inte en del i någon annans relation och bryr mig helt ärligt inte om jag skulle ligga med en upptagen kille hur dens partner reagerar.

    Svara

     Fy vad vidrig du är.

     Svara

      Varför denna moralpanik?

      Det är ju precis som när man äter kött. Det är extremt få som känner ett moraliskt ansvar i att ta reda på vilket kött de äter. Man äter precis vad man vill och bryr sig inte om var köttet kommer ifrån, hur det växt upp, om det haft det bra, om bönderna har okej villkor, om köttet är fullt med antibiotika etc.

      Svara

      Riktigt omoget att tänka så.
      Man blir mörkrädd av att fullständigt hur du tappat greppet.

      Svara

      Då är jag vidrig! Hej hej couldnt care less 🤡

      Svara

      Man kan inte ta på sig ansvaret för att NÅGON ANNAN har valt att ingå i en relation. Som singel är man fri att göra vad man behagar, och det är upptagna parter som har ansvaret att vara trogna, INGEN ANNAN.

      Svara

   Nej, jag pratar om singelpersoner och vad de väljer att göra med sin sexualitet.

   Svara

  Hon skriver att hon hon är snyggare än tjejen etiskt… Jobbigt det där med ord…

  Svara

  Vill inte sjunka lika lågt som paow men… Ska hon snacka som är med i ph gång efter gång?

  Svara

   Takes one to know one…

   Svara

   Paow har högt ph-värde i alla fall…….

   Svara

    Hehe ! 😂

    Svara

    Hahaha😂

    Svara

  ”Väldigt trashig klädstil”. Paow dryper sannerligen av självinsikt.

  Svara

   Polyester a la Jeffreys stores-mamma har talat liksom.

   Svara

  är det någon som vet om paow har kompisar? alltså riktiga vänner hon umgås med som tycker om henne och som hon har tillitsfulla relationer med?

  Svara

   Ellen och Daniel sa ju upp vänskapen med henne då de ej orkade detta kaoset (några år sedan nu). Så ja, undrar också. Hon verkade själv tycka de var mesiga och PK.

   Svara

   Tror inte det. Bara nya kompisar jämt. Och ofta yngre än henne. Fäst vad vet vi, hon kanske umgås med sina nära, äkta vänner och familj och inte lägger ut det på soc media

   Svara

    Hobby-psykologens teori säger drag av borderline.

    Svara

  Kommentarsfältet kommer snart digna av kommentarer som uttrycker sig nedsättande om Paow på cirka samma sätt som hon själv gör om den andra tjejen. Det kommer säkert få stå kvar i x-antal timmar. Men dubbelmoral är bra, förlorar man den ena har man den andra kvar.

  Ponera att Paow tar bort sitt inlägg. Då finns ändå det nedsättande om den andra tjejen kvar iom det här inlägget, även om dess syfte var att ”försvara” tjejen.

  Sättet Paow uttrycker sig på om en annan människa är ofc inte okej. Behöver jag väl också lägga till så att ingen ska missförstå något med flit.

  God jul 🎄

  Svara

   Va? Inget förändras i sak om Paow skulle ta bort sitt inlägg. ”Amen jag tog bort mitt korkade tokinlägg så nu är allt jättejättebra igen!”

   Svara

    @18.32 Nej men såklart att det inte ändrar något. Menar bara att det kanske inte är jättekul för tjejen i fråga att det som sägs om henne är fortsatt sökbart även om originalinlägget är borta.

    Svara

  En lös tjej? Vad är hon själv?

  Svara

  Det är vanligt att man gör till attack när man inte mår bra. I detta fall är hon sårad pga otroheten och hon har därefter valt ett offer för att lyfta sig själv inombords en aning. Det är oftast såhär en mobbare yttar sig och grundproblemet ligger hos en själv.

  Pauliana är problematisk. Vilket hon själv yttrar ibland. Tjejen behöver hjälp och/eller rådgivning för när hon har starka känslor. Istället för att bli passivt aggresiv eller kasta smuts så ha andra hjälpmedel.

  Det kommer inte hjälpa henne, eller någon annan som beter sig som henne, genom att få smuts tillbaka.

  Svara

   Håller med när man festat konstant i många år ) ja då blir ju hjärncellerna därefter

   Svara

   Hon behöver säkert hjälp men hennes beteende renderar också välförtjänt kritik.

   Svara

  Usch! Jag fick verkligen ont i hela kroppen efter jag läste hennes inlägg.
  Jag hoppas att tjejen verkligen inte tar åt sig av vad hon har skrivit men jag kan förstå att det blir mycket när paow skriver och skriver om henne flera gånger. Jag hoppas också att tjejen får mycket kärlek av hennes närmsta familj och vänner. Att bli uthäng helt plötsligt på sociala måste nog kännas fruktansvärt

  Svara

   Verkligen ont i hela kroppen? Wow.

   Svara

    Muskel- och ledvärk. Kan vara covid 19 också 😜

    Svara

     Eller dagen efter kvällen före.

     Svara

  Va? Inget förändras i sak om Paow skulle ta bort sitt inlägg. ”Amen jag tog bort mitt korkade tokinlägg så nu är allt jättejättebra igen!”

  Svara

  Hahhhhha shit vad detta tog på hennes ego och hon om något har ju pippat halva Stockholms avskum! 😂

  Svara

  Såg ni Anna Hibbs svar på hennes instagram-post? Tyckte den va klockren!

  Hibbs verkar f.ö gått och blivit gravid! Så glad för hennes skull!

  Svara

   Nä vad skrev hon? (Har inte Instagram)

   Svara

    Pallar inte kopiera hela texten men kontentan var att ytan bara är intressant för män initialt vid jakten och att det som gör att dom stannar är kvinnans förmåga att få honom att känna sig uppskattad och omhändertagen och att hennes utseende spelar föga roll i den här situationen.

    Svara

     Läste den kommentaren och tyckte snarare att den lät väldigt unken, att kvinnans ”jobb” är att få mannen att känna sig som en kung.
     Eh nej tack till det med.

     Svara

      Så du stannar med en person som inte får dig att känna dig uppskattad och omhändertagen? Alla förtjänar väl att få känna sig som en kung eller drottning i sitt förhållande. Hur du får det till att vara unket har jag ganska svårt att förstå?

      Svara

       ”Faktum är att män som jag pratat med helt enkelt i slutändan väljer mindre ”snygga” tjejer för det är oftast för mycket ”jobb”, och varför lägga mer den energin när det står en annan tjej som får honom att känna sig som en kung?”

       Ja vi vill ju inte att mannen ska behöva göra nåt i onödan!
       Bättre ha nån lite fulare tjej redo som pass-opp, alltid glad och tacksam. Eller vad menar hon.
       Lät väldigt jämlikt och härligt detta. Not.

       Håller varken med hennes eller Paows analyser om utseende och relationer.

       Svara

        Fast hon uttrycker ju ganska tydligt att den typen av man är egoistisk. Snacka om att cherry-picka i hennes text för att få henne att framstå i dålig dager. Du verkar ha ett horn i sidan till Hibbs.

        Tycker Anna uttrycker sig väldigt klokt och fint i det mesta.

        Svara

         Vet inte ens vem hon är…
         Hur en relation ter sig handlar ungefär 0 om utseende, det var det jag reagerade på. För hon uttryckte det som att en snygg tjej är på ett speciellt sätt, och en mindre snygg tjej är på ett annat sätt.

         Svara

  Usch. Hur ser Paow själv ut, på in och utsida?

  Svara

  Men herregud så lågt. Så pinsamt, Så fruktansvärt barnsligt och omoget (ett ord jag annars avskyr men här passar det perfekt) och så snälla-du-tänk_ett-varv-till-innan-du-gör-bort-dig-totalt. Hon tänker och uttrycker sig som en väldigt ängslig och osäker och omogen (igen…) 14-åring i bästa fall. Är det så hon ser på människorna omkring sig? Är det så hon bedömer och dömer människor? Är det den enda måttstocken hon kan föreställa sig??? Oj. Jag blir matt. Stackars henne….

  Svara

  Paow är helt klart väldigt omogen. Litet konsekvenstänk och utseendefixerad, som en tonåring. Självkänslan är säkert inte särskilt stor heller.
  Tänk om hon skulle fixa samarbeten med terapeuter istället för alla ingrepp?

  Svara

  Vad är det som säger att denna 40 kg tyngre tjej inte skulle vara lika snygg som Paow? Allt på henne är fejk. Snacka om att kasta sten i glashus.

  Att vilja vara med någon behöver inte ens handla om utseende. Det kan handla om kemi, att man tänder på personens personlighet.

  Svara

   Och alla här tror att hon väger 40 kg mer än Paow, för att Paow säger det?

   Svara

  Alltså jag kan känna igen mig i att hata personen ens kille varit otrogen med, finns ingen jag hatar så mycket som den tjejen. Men skriva ut det offentligt? Aldrig i livet. Det är bara sjukt, sånt tar man privat.

  Svara

   Hon skrev att killen hade ringt för att be att gå tillbaka henne, så det där förhållandet är lite av ett frågetecken.

   Det verkar som om P ville hålla killen på sträckbänken och han tröttnade på hennes lekar och träffade någon annan.

   Det kanske är därför hon inte skyller på killen, för att han inte har gjort fel.

   Svara

    Hur skulle då tjejen kunnat göra något fel?

    Svara

  Förlåt men fattar inte ni människor att allt hon skriver skriver hon endast för att folk ska nämna det och ge henne uppmärksamhet för att därmed hålla sig relevant. Hon tjänar på allt det här, så sluta dela och bry er om minsta lilla grej hon skriver för det är det hon vill

  Svara

   Ja, det är enda sättet för henne att hålla sig kvar. Det är bra tragiskt.

   Svara

    Ja absolut men hon lyckas ju eftersom alla skriver om henne hela tiden. Blir så irriterad för varför blir man chockad? Man har vetat att hon är dum i huvudet länge och borde slutat hålla henne aktuell för länge sedan?

    Svara

  Jag har ingen åsikt om hur Paow ser ut…men…man blir jävligt ful när man snackar som hon!!

  Svara

  Fast hon uttrycker ju ganska tydligt att den typen av man är egoistisk. Snacka om att cherry-picka i hennes text för att få henne att framstå i dålig dager. Du verkar ha ett horn i sidan till Hibbs.

  Tycker Anna uttrycker sig väldigt klokt och fint i det mesta.

  Svara

  Jag blir verkligen ledsen av hur jävla elak, omogen och osäker Paow är och varit i så många år nu. Hon kan ju inte må bra? Men jag tycker inte synd om henne längre. Det är mer synd om alla som hon behandlat illa. När slutar detta? Blir fan ledsen och arg.

  Svara

  Är det inte rätt många halvdana saker i det här?
  1) …om man ska vara otrogen ska man vara det med någon prettier? (Den där 40kg+b****n – som kanske inte visste vem-tar-vem i dokusåpevärlden – kanske trots sin ”fetma” (nej. usch, skäms) är lysande & vacker & intelligent fick mannen att må bra & känna sig sedd. (Han kanske kommer avsluta med Paow och bli tsm med henne just därför!)
  2) ”…trashig klädstil…” – det är väl också en smaksak (visserligen ingen anledning att vara otrogen.) Men vem har å andra sidan förlåtit ett snedsteg för bortförklaringen ”hon hade ju Chanel! Du har bara Filippa K!”
  3) jag tar risken att låta som att jag inte har/haft några vänner/partners/familjemedlemmar MEN KAN NI ph-värdet på någon människa (inkl. er själv.)?

  Tur att man ska ha social distans, jag vill inte krama mina kusiner på en förestående covid-relaterad begravning, för de har en annan kusin som är TJOCK!

  Svara

   Du svamlar.

   Svara

  Hur gammal är hon? Närmare 30? Om det är nåt som är avtändande så är det låg intelligens i kombination med bristande självuppfattning och att vara helt empatilös.
  Hyfsat säker på att hon kommer va exakt likadan om 20 år och då kommer hennes brist på självinsikt va en fördel för hennes egen skull. Alltid nåt.

  Svara

  Herregud, jag är helt speechless. Hur fungerar hon egentligen? Helt ofattbart att hon tycker att det är okej att uttrycka sig på det viset, ingen normal vuxen människa skulle bete sig så. Chockerande faktiskt.

  Svara

  Hon mår så dåligt… tycker synd om henne

  Svara

   Alltså i allmänhet, inte bara p.g.a. otroheten

   Svara

    Hur många år är det synd om någon, utan att vederbörande tar ansvar för sin mobbning?

    Svara

  Det här är fan bland det värsta jag sett? Hur kan man skriva ut så här många elaka saker om en människa på en plattform som når ut till flera tusen? USCH och fy, någon förtjänar inga julklappar imorgon!

  Svara

   Många som har nåtts av budskapet har ju ställt sig på tjejens sida och tycker att Paow är dum i huvudet. Något positivt iaf!

   Svara

  Hon MÅSTE väl kunna åka dit för förtal genom att sprida sådana rykten? Särskilt när hon just publicerat en bild på kvinnan. Eller? Fy fan …

  Svara

  Vilken dubbelmoral. Minns när hon var tillsammans med Hugo och var otrogen mot honom med nån vidrig dokusåpa-deltagare, och nu är detta det värsta som har hänt henne haha. Smaka på din egen medicin Paow

  Svara

  Vad heter tjejen?, hur ser hon ut?

  Svara

   Vad spelar det för roll? Låt den stackars tjejen vara i fred. Hon mår nog tillräckligt dåligt som det är utan att bli uthängd med namn och utseende här.

   Svara

  Kan vem som helst anmäla henne för just förtal, eller måste det vara offret?

  Svara

   Grundregeln är att förtalsbrott inte ligger under allmänt åtal. Dvs åklagare kan inte själv välja att väcka åtal (som tex vid misshandel) utan målsäganden måste ange brottet till åtal. För att åklagare sedan ska kunna väcka åtal måste det även vara påkallat ur allmän synpunkt, tex för att det fått stor spridning. Anledningen till detta är bland annat att en målsägande kanske inte vill att uppgifterna får spridning igen/uppmärksammas igen.

   Svara

    Stort tack för ditt svar!

    Svara

  Den andra tjejen kanske bara är supercharmig och kul till skillnad från Paow? Vem faller inte för det?

  Svara

  Fyfan vad vidrig människa! Att skriva att tjejen väger 40kg mer, är ful och en hoe… ALLTSÅ? Äckligaste personligheten hon besitter. Hoppas Mattias blir tsm med den tjejen.

  Svara

  Vidrigt.

  Svara

  Givetvis har den upptagne drt främsta ansvaret. Men om du ligger med någons pojkvän/man/flickvän/fru så är du lika usel människa som den upptagne- om du vet om det förstås. Tänk såhär: skulle du själv vilja att någon gjorde så mot dig? Alltså låg med din pojkvän/flickvän/man/fru fast denna person vet att hen är upptagen? Tror ingen skulle vilja utsättas för det. Skillnad om man har öppet förhållande etc. Men att vara otrogen är alltid bland det lägsta man kan göra. Vare sig du är den otrogne eller den som någon är otrogen med. Karma, säger jag bara.

  Svara

  Smaken är som baken.
  Killen kanske inte gillar plastiga tjejer utan vill ha mer äkta och naturliga tjejer?
  Killen kanske inte gillar galna psyk tjejer som lever för att orsaka drama och gör allt för att bråka för att få synas lite i någon skvaller tidning, han kanske gillar tjejer som är snälla, omtänksamma och kan fungera normalt när det kommer till den sociala biten?
  Paow kanske inte är så fantastisk i killars ögon som hon själv verkar tro?

  OBS: oavsett orsak så var det fel av killen att bara otrogen, älskar man inte sin tjej och vill ha sex med andra så gör man slut först.

  Svara

   ”Killen gillar” hit o dit.. killar gillar hål att stoppa kuken i, thats it. Vad som finns utanpå o runt omkring spelar mindre roll. Om kvinnor förstått detta hade de kanske brytt sig mindre om vad ”killar gillar” o mer vad dom själva gillar i livet o bryr sig om… men den utopin lär väl aldrig inträffa

   Mvh
   Trött på kukdjuren

   Svara

    Bästa jag läst idag pga 100% sant. ”Killar gillar” precis allting på 2 ben och ibland saker på 4 ben, ålder pre-teen till gammel-farmor.

    Svara

     Ledsen att höra att du aldrig träffat en kille som älskar dig. Ja det finns många killar som bara vill ha ett one-night-stand och dem bryr sig sällan så mycket mer om tjejen.
     Men sedan finns det killar som har relationer med tjejen, är tillsammans, bygger ett liv ihop och blir gamla ihop, och dem stannar för att man älskar och bryr sig om varandra, inte enbart pga sex.

     Svara

    Ledsen att höra att du aldrig träffat en kille som älskar dig. Ja det finns många killar som bara vill ha ett one-night-stand och dem bryr sig sällan så mycket mer om tjejen.
    Men sedan finns det killar som har relationer med tjejen, är tillsammans, bygger ett liv ihop och blir gamla ihop, och dem stannar för att man älskar och bryr sig om varandra, inte enbart pga sex.

    Svara

  Givetvis är man alltid en dålig människa om man är otrogen. Om man ligger med någon som man vet är upptagen är man lika usel. Tänk så här: skulle ni själva vilja bli utsatta för det, att någon låg med din pojkvän/flickvän/man/fru? Tror ingen vill utsättas för det sveket. Alltså har man ett ansvar som motpart också. Paow är dock rutten.

  Svara

  Jag tänker att Paow är den sista som borde kalla andra lösa. Och precis som du har jag försvarat Paows beteende, som en del i att försvara kvinnor överlag, när folk pratat om att hon legat runt i tex Paradise Hotel.
  Jag skiter blankt i vem och hur många hon ligger med, men hon borde tänka sig för innan hon går på andra.
  Förövrigt har jag de senaste åren fått uppfattningen om att Paow inte verkar må så bra. Tycker det är mycket märkliga saker hon gör/gjort, typ Lyxfällan, SD-kvinnor grejer och flera relationer som slutar med att man ska tvätta sin byk offentligt.
  Omoget och underligt. Å andra sidan är det väll inte helt lätt att bli offentlig som bloggare i tidiga tonåren, med allt vad det innebar på den tiden, och sedan bli vuxen i det.
  Jag är super trött på Paow och hoppas hon styr upp sin skit snarare än senare.

  Svara

  Paow är nog bara sur för att PH inte hört av sig ang en ny säsong….

  Svara

  Slutshamear hon som är, i princip, den största syndaren utav dem alla. Jag förstår henne dock. Hon har väl iaf vett på å använda pökpåse när hon fläker ut sig för kreti å pleti..

  Svara

   Jag undrar genuint om Paulina har några äkta vänner? Hade hon varit min vän hade jag blivit riktigt förbannad och talat om för henne att man varken skriver eller säger elaka saker om andra människor. Hade hon inte ändrat på sitt beteende hade jag sagt upp vänskapen, för en sådan vän skulle jag inte vilja förknippas med.

   Svara

  Haha, råkade ut för en paow en gång. En kille var intresserad av mig och sedan, ett halvår efter, börjar en tjej sms:a mig och undra varför jag känner hennes kille. Det eskalerar och hon börjar skriva till mig att han ABSOLUT inte är eller någonsin varit intresserad av mig då jag ser ut som skit, det hade minsann han berättat för henne. Ena stunden undrade hon, andra stunden förklarade hon för mig att jag var på tok för ful så jag ska inte få för mig att han någonsin varit intresserad!

  Svara

  Hon passar ju dessutom på att kasta Mattias mamma under bussen samtidigt som hon verkar ledsen över att inte fira jul med hans familj som var planerat. Paulina framstår som helt galen utan självinsikt.

  Svara

  Det är just utseendet som är Paows stora osäkerhet. Hon känner ingenting över att den där tjejen kanske är smartare, roligare eller charmigare utan ALLT handlar om utseende, därav att hon hugger på det för hon tror att det är alla andras ömma punkt också. När mitt ex snabbt gick vidare till ny flickvän efter att vi separerat skrev jag ett surt sms till honom om att han hittat en skabbig tjej från en byhåla. Otroligt tramsigt men det som var min ömma punkt var att jag aldrig passat in i akademikervärlden utan alltid varit invandraren med fattig bakgrund – därav att jag högg på tjejen att hon var från en byhåla. (Givetvis la jag aldrig ut det offentligt eller sa något till henne så klart, men skäms ändå över hur jag reagerade)… Hoppas så att Paow en dag lär sig att det finns viktigare saker i livet än vikt och utseende.

  Svara

  Jag brukar ALLTID lägga skulden på den som är otrogen. Men i detta fallet borde kanske Paow rannsaka sin egen personlighet först och främst? Att killen ens vill vara med en tjej som beter sig som Paow är en gåta. Han gör bäst i att dumpa henne och gå vidare istället för att vara svinig och otrogen. Och hon borde skaffa en psykolog och försöka arbeta bort sin usla personlighet.

  Svara

  Givetvis är man alltid en dålig människa om man är otrogen. Om man ligger med någon som man vet är upptagen är man lika usel. Tänk så här: skulle ni själva vilja bli utsatta för det, att någon låg med din pojkvän/flickvän/man/fru? Tror ingen vill utsättas för det sveket. Alltså har man ett ansvar som motpart också. Lågt av Paow dock.

  Svara

  Vilket uruselt beteende. Hon måste må fruktansvärt dåligt, annars är man väl inte sådär elak. Oförsvarligt dock, som myndig person har man ett ansvar att ta tag i sina egna issues så det inte drabbar och söndrar andra. Hoppas hon har vänner som bryr sig och sätter ner foten, men såna finns väl inte…

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.