Paow menar att hon opererat sig lycklig…

Kommentarerna under Paows inlägg om hennes pojkväns (eller ex?) otrohet är inte direkt sympatiska eller positiva, utan hon får rejält med kritik efter att återigen ha öst galla över tjejen som pojkvännen Mattias ska ha varit otrogen med.
Återigen uttrycker hon sig kränkande om tjejens utseende och Paow verkar faktiskt helt besatt av utseenden, både sitt eget med framför allt den här tjejens. Det verkar brinna i huvudet när Paow ska försöka få ihop snygghetsbarometerna där snyggast tjej vinner och ingen ligger med en tjej vars namn står betydligt längre ner på listan. Som givetvis är författad av Paow själv.
Det är så tragiskt att Paow tror att så länge man är snygg så behöver man inte ha någonting annat att komma med. Att utseendet är det enda som räknas, och så länge man är snygg så duger man, inte annars.

Ta bara den här bilden här nedan. 
Paow verkar på riktigt tro att hon opererat sig lycklig och uppmanar sina följare att göra samma sak om de har någonting de är missnöjda med på sin kropp.

Jag tror dessvärre att Paow bara kommer hitta nya saker att störa sig på vad gäller sitt utseende och sin kropp.
Att hon kommer komma till en punkt där hon känner sig nöjd ser jag som helt uteslutet, särskilt om hon fortsätter gå runt och tro att otrohet enbart har med utseende att göra, och att hennes utseende är det enda som hon har att erbjuda i en kärleksrelation.

Med tanke på det inlägg som publicerades i morse kl 09 så hoppas jag verkligen att Paow tänkt igenom sina operationer och medföljande risker, både en och två gånger, för det KAN gå riktigt illa. Klicka här för att komma till det inlägget.

 

Paow säger att hon opererat sig lycklig och uppmanar sina följare att spara pengar och också operera allt de är missnöjda med.

203 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hon var naturligt vacker nu ser hon ut som en påse skit och 10 år äldre ut än hon är.

  Svara

   Och din kommentar är… Så saklig och konstruktiv? Vem talar om en annan persons utseende som ”en påse skit”?

   Svara

    Många sönderopererade ser tyvärr ut som en påse skit…eller två.

    Svara

     Och du resonerar som en påse M&M

     Svara

      Sorry för kapning av tråden, men fasiken vad sugen jag blev på M&M! Måste handla det imorgon 😍

      Svara

    I vanliga fall är det INTE ok att kommentera någons utseende. Men i det här fallet är ju Paow helt fixerad vid det, plus att hon har ”fixat” allt man kan fixa. Då är kritik befogad, tycker jag. I synnerhet när hon faktiskt upomanar unga tjejer till att operera sig. Håller med om att Paow ser förjävlig ut nu, men hon var söt som naturlig.

    Svara

     Plus att hon inte verkar det minsta mer lycklig. I alla fall tror jag inte att det beror på operationerna. Jag tror på riktigt inte att det går att operera sig lycklig. Det måste nog till något annat för att kunna känna lycka och glädje.

     Svara

      Exakt. Att hon uppmanar unga tjejer till att förstöra sina utseenden som hon själv har gjort är inte bara korkat, det är faktiskt farligt. Finns få som är så lättpåverkade och kämpar så mycket med att duga som unga tjejer. Vem vill se ut som Paow gör nu? Tror inte heller på att hon är det minsta lycklig. Tvärtom. Jag ser en väldigt förstörd, ful och trasig tjej, som en gång var söt.

      Svara

       P.s: jag hade aldrig kallat henne för ful om hon inte uppmanade andra tjejer att operera sig, och var så fixerad vid sin yta istället för att jobba på sin personlighet (hon framstår inte som särskilt snäll eller varm) En plastikoperation är inte bara inversibel, det innebär också en stor risk. Dessutom gör ett plastigt utseende inte dig lyckligare. Heidi Montag har själv gått ut ixh sagt att hon ångrar sig idag. Tror de flesta som fastnat i plastikträsket gör det så småningom.

       Svara

        Hanna:
        Så de är okej att säga att andra är fula så länge dom sagt de tidigare till någon för sig helt okänd person? Om jag säger att min kollega är ful då är de helt okej för sig att kalla mig ful? En ärlig fråga för har alltid undrat hur man beter sig mot andra människor

        Svara

         Eh… var har jag skrivit det? När det gäller Paow finns det flera faktorer som jag tycker gör kritik befogad. Att hon själv är så extremt fixerad vid sitt eget ocj andras utseende. Att hon är otrevlig och kallar andra fula= ful personlighet. Att hon mixtrat så mycket med sitt utseende att hon ser helt bisarr ut nu. Och den främsta: att hon faktiskt uppmanar unga tjejer att också fixa sig utan en tanke på vad det innebär. Då får man faktiskt ta att folk kritiserar det och även kanske säger kommenterar hennes utseende. Om hon själv tycker att hon är fin är det väl bra, men varken jag eller någon annan behöver hålla med om det. De unga tjejer hon uppmanar till plastik måste få se baksidorna av det också.

         Svara

    Tycker verkligen inte att hon är ful, att påstå det vore ju absurt. Hon ser ”normsnygg” ut i den meningen att hon har de ”nutiden” anser vara ”eftersträvansvärda drag”, men så man ser att det mesta inte är medfött, förstås, vilket ger ett opererat utseende.

    Jag tycker det är sorgligt att hon känt att hon måste passa in i skönhetsmallen så mycket att hon tagit det så långt, och egentligen att hon opererat sig från första början. Det är sorgligt oavsett hur personen ser ut från början, men för mig personligen ter sig Paows fall helt obegripligt då jag tyckte hon var osedvanligt söt som naturlig, och inte alls kan förstå varför hon skulle varit missnöjd med sitt utseende till att börja med.

    Svara

     THIS!!❤️

     Svara

   18:03 Gud vad elakt skrivet!

   Svara

    Det är sant

    Svara

     Argumentet ”Men det är ju sant!” berättigar inte att bete sig illa mot andra. Kan bara komma på mobbare på skolgården som håller på sådär.

     Svara

      Man kan bete sig illa utan att vara en mobbare

      Svara

    Så det är okej för Paow, som opererat sig till oigenkänlighet och dessutom uppmanar tjejer till att göra som hon, att kalla någon annan ful, men ingen får kritisera henne eller hennes utseende???

    Svara

     Vem har påstått det? Skärpning och bättre argument ombedes.

     Svara

      Jag tycker faktiskt att det är en jävla skillnad på att håna eller kritisera någons fixade utseende, när personen i fråga dessutom upomanar unga tjejer till att förstöra sina utseenden, och inte heller drar sig för att kalla andra fula och feta, och att håna eller kritisera någons naturliga utseende (som man faktiskt inte kan rå för).

      Svara

    Kan vi bara konstatera det då, och sedan återgå till sakfrågan. Det känns som att den förtjänar mer uppmärksamhet än huruvida en kommentar var elak eller inte. Det är givetvis inte någon som tycker att P ser ut exakt som en påse 🤎 men jag tror att poängen i kommentaren var att hon var vackrare/såg bättre ut innan alla ingrepp!

    Svara

   Jag tycker hon är väldigt snygg nu, hon var fin och söt tidigare också förstås. Visst är det så att man blir mer nöjd och självsäker kanske när man fixat något man varit missnöjd med, och lyckligare till en början, men ofta så hittar man ju nya saker som man sen vill fixa och självförtroendet kommer oftast inifrån, eller hur ska man säga, liksom av annat än bara det yttre så att säga.

   Svara

    Fast nej, det borde väl vara allmän kännedom vid det här lager att människor som ägnar sig åt skönhetsoperationer och ingrepp är OLYCKLIGARE ÄN ANDRA? Människor som inte fokuserar fullt ut på utseende är lyckligare och tryggare då de fokuserar på både sina och andras inre kvaliteer. Sysslar man med skönhetsingrepp är man dels olycklig med hur man ser ut och lider alltså även av tankar om att man blir mer accepterad av andra och mer omtyckt.. en sådan människa kan aldrig bli lyckligare av operationer.

    Svara

     Alltså… Man kan ha valt att operera sig utan att man ”fokuserar fullt ut på utseende” och en människa kan ”fokusera fullt ut på utseende” och inte ha opererat sig alls? Så märkligt argument, det är inte svart eller vitt.

     Jag kan bara svara för mig själv men jag hade väldigt mycket komplex för en sak med mitt utseende som tog över hela mitt liv, det påverkade mitt självförtroende, jag blev otroligt självmedveten, det påverkade hur jag betedde mig, och jag försökte gömma det/mig, för att det var så jobbigt för mig. Att jag var missnöjd med en sak gjorde även att jag såg allt annat på mig som fult, då jag upplevde mig som en ”ful helhet”. Som 19 åring ”åtgärdade” jag mitt största ”störningsmoment” och över en natt var den som att jag blev utsläppt ur ett fängelse.

     Helt plötsligt kände jag mig normal, avslappnad och trygg i mig själv. Resultatet var verkligen inte perfekt på något vis, men det spelade ingen roll, för jag kände mig ”normalfin”, trots att allt annat på mig var likadant. Detta var 12 år sedan nu och är sedan dess helt normalnöjd med mitt utseende, jag är verkligen inte perfekt men har inga tankar på att åtgärda något annat, men det är en befrielse att ha gått från att konstant tänka på mitt utseende till att knappt ägna det en tanke. Den kroppsdel jag fixade är för mig helt neutral idag, inte ”laddad” som den var förut.

     Förespråkar inte operationer på något sätt, det bästa är såklart att hitta ett sätt att leva med det man är missnöjd med utan att längre må dåligt av det. Men ville bara ge dig ett ytterligare perspektiv då du verkar vara lite trångsynt i frågan. Jag blev definitivt lyckligare efter operationen. Men jag är förstås inte heller något facit och min upplevelse går inte att applicera på alla fall. Som sagt, min poäng är att allt inte är svart eller vitt.

     Svara

      Exakt samma för mig!

      Svara

      Håller helt med dig. Jag har gjort ett flertal näsoperationer och det är ingen som kan ”se” att jag har gjort det. Jag hade bara oturen att födas med en mindre vacker sådan.
      Så bara för man åtgärdar någon ”defekt” som andra inte har betyder det inte att man är utseendefixerad och förstörd. Paow däremot spelar i en annan liga.

      Svara

      Kände samma när jag fixade mina sneda tänder med tandställning. Skäms inte över att le längre. Men tandställning verkar mycket mer ok att ha än att genomgå en skönhetsoperation.

      Svara

   Fast varför sa ni inte det till henne innan då? Jag minns hur kommentarerna lät. Hon var ful, för smal, inga bröst, såg ut som en planka osv osv. Hon fick inga snälla kommentarer om sitt utseende.

   Svara

    Folk bryter ner personer online och sen går de på dem för att de försöker operera bort ”felen”.

    Svara

     Det är ju bedrövligt. Särskilt om det är samma personer som först gör det ena och sedan det andra. Därför tror jag inte heller att det är möjligt att operera sig lycklig. För om lyckan hänger på att man behagar andra, får man kämpa i rejäl motvind. Det är nämligen omöjligt att vara alla till lags. Och folk kommer alltid att hitta fel – om det är fel de letat efter. Bättre då att omge sig med människor som tycker om en trots alla skavanker! Jag förstår ju dock att det är svårt att få till som influenser. Eller borde man som influenser faktiskt försöka påverka just i den riktningen 🤔

     Svara

    Fast hon fick ännu mer fina. Som jag minns det.

    Svara

     Nej, det fick hon inte alls det. Jag följde Paow i många år, jag var helt inne i Kisse vs Paow och Dessie. Paow fick ta extremt mycket skit om sitt utseende.

     Svara

      Man undrar ju varför hon fortsätter själv, nästan 30 år gammal, att sprida elakheter om andra tjejers utseende.. Någon reflektion eller lärdom verkar inte infunnit sig, efter det tråkiga hon fick uppleva.

      Svara

    Inga bröst låter inte helt rätt, hon hade naturligt stora bröst så jag har aldrig fattat varför hon fixade dem. Få som har så snygga bröst naturligt som hon hade innan.
    Paow kommer alltid få kommentarer om sitt utseende pga hur hon beter sig, hennes inre som inte är vackert lyser igenom.
    Säger dock inte att det är rätt med alla elaka kommentarer.

    Svara

   De enda hon behövt göra är hårfästet i pannan men hon gör verkligen allt annat! Problemet sitter i hennes jätte panna. Lite hår så är hon top 10.

   Svara

    Men sluta kommentera hennes utseende, vad fan är fel med er?! Vidrigt!

    Svara

    Hon hade verkligen behövt göra det? Skämtar du nu eller?!

    Svara

    Sådär säger man inte

    Svara

   Förstår vad du menar men snälla kalla inte utseendeskommentarer för kritik

   Svara

  Stackars människa, hoppas hon kommer må bra nån gång.

  Svara

  Uppenbarligen blir man ju inte lycklig av att vara ”snyggast” för det hjälper visst inte mot otrohet etc…

  Svara

   Det handlar nog mest om att hon tröstar sig själv genom att upprepa” jag är snyggare än henne.
   Paow mår verkligen dåligt, det kan vem som helst se men hon vill inte ta tag i livet. Oerhört pinsam.
   Jag jobbar med 13åringar och har inte en endaste tonåring (av alla hundratals jag träffat) som beter sig så ohyfas, ouppfostrat, elakt, nedvärderande, pinsamt och patetiskt som Paow.

   Svara

    Det här tror jag inte på dock. Jag var själv för jävligt ärligt talat när jag var i 13års åldern, men det var ju inget jag visade för andra än mina absolut närmsta. Lärare osv skulle beskriva mig helt annorlunda än vad tex mamma skulle beskriva mig. Jag var en ängel utanför hemmet.

    Svara

   Hur är det hennes fel dock att hennes kille är otrogen? Spelar ju ingen roll om du är den lyckligaste personen i världen, det är ju inget man kan skydda sig emot.

   Svara

    Jag vet inte, men det kanske var poängen. Att man möter idioter som beter sig illa även om man är vackrast och lyckligast i världen.

    Svara

  Får mer saker gjort? Vad får hon gjort? Allt på hennes kanaler handlar ju om hennes utseende..
  Tror ingen som fastnar i konstant skönhetsfix är lycklig, eftersom man aldrig blir nöjd. Och hon bara fortsätter operera allt hon kommer på.
  Hur ska det gå att åldras sen.. Den tid hon kan leva på detta är rejält kort, sett över en livstid.

  Svara

  Hon ser ut som Heidi Montag gjorde efter sin superoperation. Blev riktigt ledsen efter att jag läste om den.

  Svara

   Åh Heidi var så fin innan alla op

   Svara

    Tycker Paow var det också, såg nån bild på henne från förr, otroligt söt ju! Även om det inte är poängen, men lite skevt att hon tror att hon inte var naturligt vacker…

    Svara

     Hon försökte slå ut sina framtänder med en sten när hon var tonåring.

     Svara

  … ändå känner hon att hon måste använda filters och retuschering?!

  Svara

   Precis, vad jag reagerade på också! Varför använda filter då?

   Svara

  Jag är absolut inte vackrast i världen, eller ens snyggast bland mina kompisar, men jag upplever att jag får rätt mycket gjort ändå, faktiskt.

  Svara

   Tänk så otroligt va!? Samma för mig. Jag tittar mig inte ens i spegeln ordentligt varje dag. Men trivs med livet, har ett bra jobb, en man som älskar mig, två barn som mår bra och som klarar sig fint i livet och ett fint mysigt hem. Lägger pengar på familjen, resor, god mat och böcker istället för plastikkirurgi.

   Svara

  Hoppas min 14-åriga dotter aldrig snubblar in på
  Paulinas sociala medier.

  Stackars flicka. Att varken hon själv eller hennes killar kan älska henne för den hän ÄR/var.

  Utan tro att bara jag blir snyggare, får mindre näsa, vitare tänder, större bröst, mer tatueringar, mindre och perfekta blygdläppar, pålimmade ögon- fransar, klo-liknande fake-naglar, löshår, analblekning, fillers så kanske jag känner mig lyckligare och kanske kan någon älska mig.

  Det är ett HÅL i själen som de fyller och det blir tyvärr aldrig helt på detta sätt.

  Jag blir ledsen för så många tjejer när jag läser detta.

  Jag är 46 år och tyvärr är ju inte Paulina ensam.

  Vi borde hjälpa dem. Boosta deras trasiga själar med kärlek och pepp!

  Svara

   Fast det är ju inte bara unga tjejer som lider av alla dessa komplex utan även damer som kommit upp i 50 åren som går bananas bara för att de anser sig ha haft stora komplex i hela sitt liv och nu måste fixa till sig överallt. Hur tänker deras barn och hur kommer barnbarnen att skolas in i det här med att se ut på ett visst sätt? Tycker det är så tröttsamt att både läsa och se alla dessa dussinkopior som inte har förstått att det är andra egenskaper som räknas i längden. Denna yta som man låtsas ge lycka skapar bara ännu mera känslor till att inte duga. Människan är bland de mest tragiska att se på när man saknar egenvärde och bara tror att allt ska lösa sig bar om man ser ut på ett visst sätt. Vi kvinnor lurar oss själva med att det är vår lycka men är det verkligen någon som tror på det innerst inne?

   Svara

  Blygdläpparna?! Herregud.

  Svara

   Ja för de går man ju runt och visar… eller?😂

   Svara

    Paow kanske gör? 😄

    Svara

    Tänkte samma sak, vem ska se dem? Är ju ytterst få personer som kommer så nära, och de som gör det har förhoppningsvis attraherats av något annat innan…

    Svara

     Ja inte tror jag då att de backar om de har kommit så nära! Skämt å sido, vem vill ens visa dem till någon som skulle kunna ha åsikter om dem. En sån person måste bara avslöja en unken personlighet innan vederbörande är nära blygdläpparna 🤔

     Svara

     Eftersom hon är lösaktig, är det en hel radda som kommit nära hennes.

     Svara

      Lösaktig? Skippa det ordet din idiot

      Svara

       Sköka

       Svara

   Som finns där för att skydda underlivet mot infektioner. De ska inte vara minimala och omärkbara. Hur många vuxna män opererar bort förhuden för att det ska se snyggt och sexigt ut?

   Svara

    Hur många tror du hade opererat kuken större om det gick? 8/10

    Svara

     Det går ju.

     Svara

      Inte med ett Bra resultat, den blir bara större slak.

      Svara

    Många?

    Svara

    Håller med dig men det där med snubbar och förhud var ett riktigt dåligt argument iom att jag faktiskt tror det är vanligare bland män att operera bort förhuden än kvinnor blygdläpparna.

    Svara

    ”De ska inte vara minimala och omärkbara”. Fattar vad du menar men hoppas du ändå fattar hur en del av oss med ”minimala och omärkbara” blygdläppar tar den kommentaren.

    Svara

     ”Som finns där för att skydda underlivet mot infektioner”, läste du inte…

     Svara

    Extremt många män gör det ju. I usa är det norm och fler och fler män gör det även i Sverige.

    Svara

  Kan hon inte lägga upp en bild hur hon ser ut utan smink och retuschering? Så där ser hon definitivt inte ut osminkad.

  Svara

  Sorgligt att hon aldrig upplevt att hon var naturligt vacker för det tycker jag verkligen att hon var innan alla förändringar. Tror att hon hade mått mycket bättre nu om hon inte blev ”känd” när hon var så ung men hoppas att hon kan jobba med sin självkänsla istället för att fortsätta på detta destruktiva sätt.

  Svara

   Tror att när hon är 40 kommer hon lägga upp throwbacks på när hon va 20 och såg ut som sig själv och DÅ kommer hon inse vilket som var finast. Det är säkert svårt att se när det är så nära inpå.

   Svara

  För att vara ärlig så behöver man någon gång försöka gilla sig själv som människa. Jag har inget emot skönhetsoperationer, kan absolut beundra folk som tar hand om sig och klär sig väl, inget fel i det, men vi blir alla äldre. Det kommer inte bli lätt att bli 40, 50, 60 år om hon inte gillar sig själv ens i 20-årsåldern. Det blir helt enkelt inte bättre, utseendemässigt.

  Svara

   Nä det tänker jag med. Såg nån story och hon verkar ju även gjort något jättemärkligt med käklinjen? Tror det är samma som Stella kört, nån typ av lyft. Kinderna blir liksom indragna och sen en skarp inåtgående kant länge ner.
   Hon är inte ens 30, men ingen ungdom heller längre, och har snart gjort ”allt”. Hur ska hon ens överleva när riktiga åldrandet sätter in

   Svara

    Jag tror det är fillers i käklinjen som gör käken mer markerad, särskilt precis under örat. Detta får ju relativt sett kinder och eventuell dubbelhaka att verka mindre framträdande.

    Svara

   Nej eller hur! Det måste vara tufft att åldras om man bygger hela sin identitet kring sitt utseende och tror att det är källan till lycka. Jag tror få människor som ser tillbaka på sitt liv som gamla kommer tycka att det var fillers/botox/smink etc som gjorde livet värt att leva.

   Svara

  Ja, för hon verkar ju så lycklig … not.

  Samma med Rebecca Stella.

  Svara

  Spelar ingen roll hur snygg och fin hennes utsida blir. Hennes fula och elaka personlighet kommer alltid lysa igenom.

  Svara

  Ju äldre man blir desto mer inser man att attraktion handlar om mer än bara det yttre, en skitsnygg kvinna eller man som är totalt blåst attraherar inte det minsta. Möjligen för stunden (om ens det) men övertid vill man ha någon som är bildad, som man kan diskutera med och som har karisma. Det kommer inifrån! Så en mindre snygg man / kvinna vid första anblick kan bli fan så snygg när man har suttit och diskuterat högt och lågt vid en middag. När man inser att det finns något mer som är intressant, spännande och inte minst kunskap. Det är sexigt!

  Så en ful tjej enligt Paulinas preferenser kan blir hundra gånger snyggare än henne om hon har naturlig utstrålning och är allmänbildad. Det kan inte pengar köpa!

  Mvh är i Paulinas ålder

  Svara

   Ja, jag och Paulina är lila gamla. När jag träffade min nuvarande (när jag var 20 och han 24) var det såklart utsidan som attraherade och gjorde att jag tog kontakt. Men det är insidan och det som är HAN som jag älskar. Och det är insidan som har gjort att jag stannat, som gör att jag ler, blir varm inombords och som gör honom till den vackraste människan jag känner.

   Svara

  Puh, inte lätt att vara tjej i Sverige när en ska leva upp till alla normer

  Svara

   Om bara en tjej ska leva upp till alla normer så är det väl mycket lättare för alla andra tjejer?

   Svara

    Ja, precis

    Svara

  Jag tror till viss del att en operation kan göra en lyckligare om det är något man stört sig på länge, eller något som påverkar funktion.
  t ex att man gått ner i vikt och vill lyft brösten för sin egen skull eller att man har en näsa man inte är nöjd med om man t ex har svårt att andas osv osv. förutsatt att operationer går bra och blir lyckad.
  Ja då tror jag att man kan bli gladare. Så länge det stannar där och inte blir någon slags mani att fixa allt möjligt som vissa personer verkar göra 🙁

  Svara

  Har paulina missat att män/killar inte direkt är kräsna när det gäller att ligga? Visst om man anser att sex är det bästa man kan ge en man samt att man ska vara en prrstjärna i sänghalmen så förstår jag att hon tappar det helt när en till synes vanlig tjej kan få exakt samma kille som hon utan att ha lagt massa pengar på sitt utseende.

  Svara

   Det där är ju verkligen sant. Tjejer får ju ligga hur enkelt som helst- har ju ingenting med utseende att göra. Vill man operera sig borde man skaffa sig bättre anledning än nåt som går att fixa på fem min i en bar utan att ha ens tvättat håret…

   Svara

    Men eller hur!

    Svara

  Jag gick ner väldigt mycket i vikt pga sjukdom när jag var runt 20 år. Så då försvann mina bröst helt, något jag opererade sedan när jag var ca 24. Innan det hade jag valt att gå i terapi för att se om detta komplex var något underliggande, något jag kunde prata mig igenom. Men så insåg jag att jag verkligen ville se så lik ut som möjligt som jag gjorde innan jag blev sjuk, så jag gjorde en bröstförstoring. Jag ångrar det inte en sekund, och trivs verkligen med min kropp! MEN jag tycker denna debatt är så otroligt viktig för det är alldeles för lätt idag att genomgå operationer utan att verkligen tänka igenom det. När jag hade opererat mina bröst fann jag genast nya komplex på min kropp som jag tänkte ’åh det kan jag ju fixa till också! Sen är det bra!’ men jag gjorde det aldrig. För jag vet att hjärnan kan lura en, hur många av oss har inte haft komplex över en kroppsdel under en period i våra liv? Men för det ska vi ju inte ändra på det, inte på en gång iallafall. För jag tror att då blir man lätt blind och vill göra mer och mer. Och det blir nog bara värre och värre då💗

  Svara

   Mina bröst är små a-kupeformade V:n med bristningar efter att jag gick ner 25kg som ung. Små mini-strutar. Men jag tänker; vem är jag att döma dem? Vill de se ut så, så får de göra det. Om jag vill forma dem lite mer så använder jag vadderad bh under kläderna. Och om jag ska ha sex med någon kille, så accepteras alltid mina små bröst. Ingen har någonsin, aldrig kommenterat dem! Det tänker jag på varje gång jag börjar fundera på om det är något ”fel” på dem. Tjoho!

   Svara

    Ja och det är ju underbart att du känner så! 🙂 Min kommentar var aldrig menad att man ’måste tycka illa om sina bröst’ bara för de är mindre. Min poäng var bara att jag ser inga problem med att operera sig om det är något man verkligen känner man skulle må gott av, jag försökte trivas i min nya kropp men det gick inte. Och då kämpade jag länge. Då känns det givet att göra något åt det och sedan må bättre, jag tycker fortfarande det känns kanon att jag opererade mig! Men samtidigt tycker jag det är viktigt att denna diskussion om hetsen kring skönhet uppstår, för det är något riktigt skevt med hur enkelt det är att lägga sig under kniven idag.

    Svara

    Jag var en kort tid tillsammans med en jättefin kille. En dag när vi hade sex smekte han mina bröst och sa ”hade det inte varit för de här hade du varit perfekt”. Inte första gången jag fått kommentarer om mina obefintliga bröst (liten a-kupa när jag ammade, annars fyller jag inte ens ut en sån). Men, min nuvarande man älskar dem som de är ❤️

    Svara

     Fyfan vilken fullständigt vidrig kommentar, i synnerhet under tiden man har sex. Vad är det för fel på folk

     Svara

     Ja men tänk då hur fantastiskt att man faktiskt kan åtgärda det med kirurgi. Varför ska vissa tjejer må dåligt hela livet över något som går att åtgärda på en timme?

     Svara

      Går väl fortare dumpa killen?

      Svara

     En kille som säger så är inte alls jättefin!

     Svara

      Fy vad vidrig kommentar av killen! Mitt ex var lite likadan, han ville ofta att jag skulle göra allt som gick för att få brösten se större ut. Så jag lämnade honom innan min operation, delvis för att se så det inte var något jag försökt intala mig att jag vill för han ville det, och delvis för att inte han skulle få nån del av kakan. Min kropp, mitt beslut 😊

      Svara

  Men HUR kan Tranås energi välja P som reklam?Sämsta tänket idag,🙃

  Svara

   Men va? Varför har de valt henne??
   Camilla, kolla upp och skriv om det, om det är sant vill säga 😊

   Svara

  En blandning utav
  Anna book
  Skelett
  Michael jacksson
  Och ödlan i monsters inc

  Svara

   Randall är en kameleont om vi ska vara petiga😅

   Svara

    Black Jack Randall?

    Svara

    Precis! Väldigt nedvärderande att kalla honom för en 🦎 liksom.

    Svara

     Vänta lite nu, är inte en kameleont en ödla?

     Svara

  Hon har inte tänkt på att hennes snubbe kanske sket i om tjejen han var otrogen med var ”fulare än mig” Tror en större anledning till att vara otrogen är om ens partner är skräp.

  Svara

   Finns aldrig en anledning att vara otrogen. Känner man för att vara med någon annan så gör man SLUT med sin partner. Herregud väx upp

   Svara

    Nyfiken: Om ens partner är nere i en svacka och inte velat ligga på månader då? Är det mer förståligt då?

    Svara

  Det finns en undersökning som visar att självmord är vanligare hos kvinnor som förstorat brösten. Dvs de mådde dåligt över något och hoppades att större bröst skulle göra livet bättre, vilket det såklart inte gjorde. Men den gjordes när det var mer ovanligt med skönhetsoperationer, det vore intressant att titta på den psykiska hälsan hos personer som gjort ingrepp under 2000-talet.

  Svara

   Jag gjorde en bröst-OP som 20-åring efter flera flera år med sjukt dåligt självförtroende och dålig psykisk ohälsa. Mina ångestproblem hade inget att göra med att jag inte kunde fylla ut en bh och att jag har älskat bröst sen jag var typ 13, men aldrig fick vägra egna.

   Har aldrig känt något behov av att jag ”måste” fixa något annat fel som ska ha hittats efter, och aldrig en för en endaste dag ångrar min operation. Det har enbart ökat mitt självförtroende.

   Må vara ytligt, men jag tycker bröst är så sjukt jäkla vackert och jag ville ha egna, så jag fixade det.

   Svara

  Hon är snyggare efter näsoperationen. Skitsnygg. Ni ljuger och är bittra.

  Svara

   Haha hahaha Du är rolig du.

   Svara

    Har du problem med synen eller vad är det för fel på dig?

    Ni som tycker paows näsoperation var lyckad och att hon ser bättre ut efter den kan lajka den här kommentaren.

    Svara

     Hon skulle bara gjort näsan, då hade hon blivit snyggare för den vart bra. Det är ju resten som förstör.

     Svara

   Hon har alienlika drag, vissa tycker väldet är snyggt, men jag har andra preferenser. Man tycker inte alla är snygga.

   Svara

   🥱

   Svara

  Alltså som hon uttrycker sig… som en tonåring.
  Antar att det måste va så tufft att lägga massa tid å pengar på att enl henne förbättra sitt utseende för att pojkvännen sen ska va otrogen och det är därför hon uttrycker sig så vidrigt om den andra tjejen.

  Svara

  Jag är mest chockad över att hon ska iväg och operera sin näsa igen, bara månader efter den förra operationen. Tack och lov blev hennes näsa bra (man vet ju aldrig med plastikoperationer) så jag förstår inte vad hon ej är nöjd med? Det kan bli så mycket värre nu, dessutom finns det otroligt höga risker med ännu en operation på näsan när hon gjorde en så pass nyligen.

  Svara

   Och BBL, ej att förglömma

   Svara

  I grund och botten är det den höga pannan som stör henne. Hon försöker kompensera det med att fixa allt annat. Hoppas hon tycker det är värt det bara.

  Svara

   Ja pannslipning vore en ny grej!
   Herregud man kan iaf inte göra ”allt”…..

   Svara

    😂

    Svara

    Lugg är ju en väldigt enkel lösning på just det ”problemet” 😅

    Svara

    Det finns faktiskt procedurer för det redan.

    Svara

    Ehh vadå pannalipning? Foreheas reduction görs på nordiska kliniken annars gör man hårtransplantation där man bara sätter o nya hårstrån lägre. Är många kvinnor som gör.

    Svara

  Finns en operation jag kommer att göra och det är bröstlyft. Ej kosmetiskt. Har stora bröst naturligt och tyngdkraften har gjort sitt 😂, vilket orsakar mycket problem.

  Svara

   Ursäkta, men jag ser en person som snubblar över brösten när jag läser din kommentar 🤭

   Svara

    Haha, riktigt så illa är det inte 😂.

    Svara

  Jag tror att Paow är ute för att provocera. All publicitet är bra publicitet osv.

  Svara

  Svara

  Hon skulle kunna vara skitsnygg men så fort hon öppnar käften så går allt åt helvete. Hon behöver ju växa upp, utbilda sig, mogna, sluta vara en barnslig och dramatisk uppmärksamhetstorsk.
  Hon kan operera sig till förbannelse, hon är fortfarande elak och korkad, man blir inte snyggare än sitt inre.

  Och vadå ”får mer gjort”? Hon har inte ens ett jobb som i fluencer? Lever på små sketna samarbeten. Om fem år är hon bortglömd, vad fan ska hon leva på då? Vart ska hon få pengar till att göra om tuttar och tänder och fixa fillers som börjat klumpa sig?

  Herregud. Hur kan hon ens vara aktuell längre?

  Svara

   Utbildning är nog inte lösningen på problem, se Handels.

   Lite äkta livserfarenhet är vad hon behöver.

   Svara

    Hon behöver lära sig grundläggande saker som det svenska språket, hon kan knappt få ihop en korrekt mening. Hon behöver ett ordförråd. Hon behöver en grund för att kunna ta till sig sina livserfarenheter.
    Hon har åkt på flera erfarenheter utan att lära sig ett dugg.

    Svara

    Hon behöver skaffa sig lite allmän kunskap, på ett eller annat sätt

    Svara

  Intressant. Undrar hur kort halveringstiden på majoriteten av influensers attraktionskraft är just nu. Se på Isabella Löwengrip, Anna Book, Linnéa Claeson. När de var yngre kunde de hålla upp sin följarskara, men nu kommer det nya nästan varje dag som gör allt för att få sina 15 sekunder i rampljuset. De gamla kämpar febrilt, men är dömda att misslyckas. Så. Tråkigt.

  Svara

   Nej DET ÄR VÄL JÄTTESKÖNT ATT DESSA DÅRAR INTE FÅR SAMMA UTRYMME SOM TIDIGARE OCH ATT FOLK IFRÅGASÄTTER LÖGNARE SOM LINNÉA CLAESSON! 😊

   Svara

  Shit, är det paow på bilden? 😱

  Svara

  Jag är 30+ och opererade in bröstimplantat efter att ha fött mitt sista barn, kvar fanns bara två små, platta hudflikar i princip.
  Nu har jag, en herrans massa år senare börjat få ont i ena bröstet, kan t.ex inte sova på ena sidan. Tror att det är något med bröstmuskeln som smärtar, inte riktigt säker. Hur som helst: usch vad jag har ångest över detta, och då har jag inte ens någon tydlig komplikation så som svullnad, rodnad eller missformat bröst.
  Hade idag aldrig genomfört operationen, och jag får sån ångest när jag tänker på alla dessa ungdomar som opererar sig hipp som happ utan en tanke på framtiden. Vem vet vilka eller hur många problem man kan få när man blir äldre?
  Branschen borde VERKLIGEN regleras hårdare!

  Svara

   Bröstimplantaten varar inte för evigt. De behöver bytas vart tionde år, eller liknande. Gå och kolla dig.

   Svara

    Tack, har tagit tummen ur och kontaktat kliniken men väntar på svar än 🙂
    Önskar faktiskt att både jag och andra vore mer upplysta om risker och komplikationer. Visst att man kanske förstår att saker kan gå snett och att det kommer att behöva bytas ut, men SÅ mycket matas man inte med den infon inför en operation 😐
    Skönt att det blir mer belyst nu än tidigare(enligt min uppfattning i alla fall)

    Svara

    Ja, att operera sig är inte en engångsgrej utan mer som att man signar ett abonnemang…. Tyvärr.

    Svara

  Fräscha ni är. Eller nä, äldre kvinnor som näthatar yngre kvinnor är bajs.

  Svara

   Jag kan ha fel men min teori är att det är yngre kvinnor som näthatar på paow. För oss lite äldre kickar moderskänslorna in, herregud, jag hoppas så hon mår bättre med sig själv snart- det förtjänar hon. Jag tycker paow är en i grund och botten go tjej men lite trasig som många andra i hennes ålder.

   Svara

    Som äldre tänker man att Paow har en 30-årskris. Vad händer nu? Hon har varit ung och festat i mer än ett decennium.

    Svara

   Och jag som trodde att det var generalkorkade ”yngre” kvinnor som var bajs. Så fel jag hade.

   Svara

   Jag håller med dig. Bianca Ingrosso fick lägga ner sin blogg på grund av äldre kvinnors näthat mot henne. Missfoster till människor och alltid fula som stryk. Lägst ner i hierkin

   Svara

    😛 Vad rolig du är! Vilken hierarki? Om du vill behaga motsatta könet behöver du inte göra dig så mycket besvär, som P exempelvis gör. Ingen förtjänar näthat, men jag tror uppriktigt sagt inte att det är medelålders eller äldre kvinnor som står för det mesta hatet. Mvh medelålders kvinna.

    Svara

     Då får du ta och läsa på. Varför inte googla näthat+ äldre kvinnor. Klart dessa loosers är lägst ner bland andra kvinnor. Mobbar dom sina egna flickebarn oxå?

     Svara

      Du räknar alltså med att själv bli en sån?

      Svara

      För det första heter det losers. Looser är inte samma sak som loser. Looser handlar om att göra någonting lösare, och loser åsyftar till en föorlorare. För det andra är en person längst ned i näringskedjan, inte lägst, det går inte att vara lägst i en kedja eftersom det inte syftar till ett läge på det sättet. En näringskedja bedömer vem som är högst upp och vem som är längst ned.

      Vi bittra kärringar må vara fula, bittra och hemska (är visserligen snart 27 men okej), men vi lärde oss i alla fall litegrann i det vi kände som skola.

      (Sorry för språkpolisande men det kändes nödvändigt)

      Svara

       *rättar mitt stavfel till förlorare

       Svara

        Men kommentera inte andras då din idiot.

        Svara

         😂😂😂

         Mitt var mer ett autokorrektfel än regelrätta kunskapsfel, men ja, du har rätt i sak. Varför gör det dig så upprörd?

         Svara

          En person som ser sig som klok och bildad sitter alltså på nätet och näthatar en ung kvinna på grund av hennes livsval samt agerar språkpolis.

          Vet du vad, jag tror du är en bluff.

          Svara

       Dina resonemang om näringskedjor och längst och lägst är bland det flummigaste jag läst. Måtte du inte undervisa skolbarn med dina ”kunskaper. En hierarki har formen av en pyramid eller triangel, så dina slutledningar föll direkt. Fick du för övrigt i skolan lära dig om liknelser?

       Svara

  Och jag som alltid tyckte Paow var naturligt vacker för redan 10 år sen..

  Svara

   Aa hon var ju den snygga av paow och dessie

   Svara

   Tydligt att Paow har en egen bild av vad som är vackert. Det är Angelina Jolie-syndromet som spökar.

   Svara

  Jag kan ändå ärligt säga att jag mår bättre när jag är brun, fått en fin solbränna och färgat fransarna.
  Med det sagt så blir jag ju inte lycklig bara för att jag skulle se finare ut. Men det skadar liksom inte. Nu är det ju inte fillers/operationer jag pratar om men förstår ändå att det är skönt att vara nöjd när man kollar in sig själv i spegeln.

  Svara

  Ah man kanske ska operera fittan så man får mer gjort 🤣

  Svara

  Man kanske ska operera fi**an så man får mer gjort 😇

  Svara

   😂😂😅

   Svara

   😂😂

   Svara

  Jag tänker att man ökar på det man redan är bra på. Är man bra på tennis övar man på tennis osv. Är man bara bra på att vara snygg och provocera så kanske man ökar på den grejen.

  Svara

  Kan folk inse att alla ni som sitter och kommenterar hennes utseende är en bidragande faktor till hennes behov av att ändra sig? att ni påverkar hennes självförtroende? hon mår inte psykiskt bra, och många som mår psykiskt dåliga är lättare att påverka genom elaka kommentarer, så kan ni inte bara sluta kommentera hennes utseende eller andras utseende?

  Svara

   Men lägg av. Det måste vara en av de sämsta ursäkterna någonsin.

   Svara

  Jag opererade ögonlocken. Är jag gladare när jag ser mig själv i spegeln? JA!
  Är jag lyckligare?
  NEJ!
  Paow har fel.

  Svara

   Din upplevelse är inget facit som återspeglar på vilka sätt människor i allmänhet, eller någon annan enskild förutom du själv, förändrats.

   Svara

  Intressant hur alla som opererar sig/har fillers överallt & är såååå nöjda & lyckliga är dom som använder mest filter & facetune

  Svara

  Ser att Catten har klämt ur sig unge nr 4 med man nr 4, samme man som fick ett års fängelse för att ha misshandlat henne. Hon kan dock fortsätta att kalla sig 3barnsmamman_ på insta eftersom hon blivit av med vårdnaden för den äldsta ungen. Det går bra nu …

  Svara

   Va? Har hon blivit av med vårdnaden för den äldsta? Berätta mer!

   Svara

   Hör ej hemma här

   Svara

    Nej.

    Svara

   Vem?

   Svara

  Gud vad sorgligt.

  Svara

  Ditt mående inifrån gör dig lycklig, inte att du ser ut som Kim kardashian. Skev värld vi lever i

  Svara

  Helt otroligt att hon inte har utvecklats ett endaste dugg sen hennes fjortistid, lever hon på sin pappa fortfarande också och tjatar om sossar? Lite fascinerande att se hur olika vägar Paulina och Dessie valt, vad jag kan se verkar Dessie skärpt till sig och mognat rejält dom senaste åren. Hoppas Paulina mår bättre snart.

  Svara

  Spelar ju ingen roll om du opererar dig till en skönhet, när du sen öppnar käften och din hemska personlighet kommer fram, blir du bara ful och oattraktiv ändå.

  Svara

  Kan vi ta en tyst minut för lojsan wallins story där hon förklarar varför hennes liv är stressigt….

  Svara

   eller snarare att hon är berättigad att klaga på att hennes liv är stressigt.
   en person som är så världsfrånvänd och priviligerad att jag vet inte vad

   Svara

   Finns de ngn störigare influenser än henne

   Svara

  Tjejen har borderline. Det är otroligt svårt att stoppa sig själv när man är i mani – vilket många relationer försätter än i.

  Svara

   Enligt dig eller henne själv?

   Svara

   Man har inte manier i borderline, du tänker på bipoläritet. 🙂

   Svara

   Kan upplysa dig om att ifall du skrivit din kommentar i ditt eget namn skulle du dömas av en tingsrätt för förtal.

   Svara

  Min äldsta dotter fyller 20 om ca en månad och jag har säkert gjort tusentalsfel under hennes uppväxt. Men när jag läser om Paow m.fl så känner jag mig omåttligt stolt över min fina dotter som är det vackraste och klokaste som finns.
  Min älskade har haft det lite tufft vissa år som alla, men när jag ser på henne idag så ser jag all styrka, självständighet, beslutsamhet och fina självförtroende som jag hoppas att jag och hennes andra förälder är en del av.
  Allt bäst, fan vad bra det blev❤️

  Svara

   Ok

   Svara

  Hur kan du tillåta vissa kommentarer i detta kommentarsfält?

  Svara

  Jag tycker plastik är helt okej har man varit sjuk (som någon annan kommenterade högre upp), fått ett jävla ärr eller har en missbildning som ger extrema komplex kör på.

  Men när folk börjar lägga sig under kniven för att fixa till blygdläppar (om det inte ger extremt skav förstås) så tycker jag det börjar bli löjligt. Och ännu löjligare när det gått så långt att folk önskar sig fillers i julklapp (något min kusin önskade sig förra julen när hon precis fyllt 18, vilket hon inte fick och det var sura miner hela kvällen).

  Svara

   Svar till mig själv. Sen tycker jag att Paow, Isabelle Strömberg, Sindy och Knivmickes nya pingla ser precis likadana ut. Lite på gränsen till Bratzdocka.

   Svara

    Asså Isabelle Strömberg var perfekt innan allt, det Verkar bara vara snygga som opererar sig ännu mer. Som Rebecca Stella..

    Svara

  Hon var långt mer vacker naturlig. Även om jag inte hann träffa henne innan hon började förvandla sig själv (träffade henne 2015, på en gemensam anhörigs begravning) så känner jag rakt inte igen henne numer när jag ser henne på bilderna. Det är hemskt hur en människa kan förstöra för sig själv.!

  Svara

   Man har ju olika skönhetsideal. Vad man anser vara vackert är till stor del subjektivt. Vad som är viktigast borde vara att fokusera på annat än yta istället för att fokusera till 100% på yta.

   Svara

  Hur kan inte Paow ha blivit diagnosticerad än?
  Det måste ju röra sig om något personlighetssyndrom? Jag har själv borderline (eller emotionellt instabilt personlighetssyndrom som det oftast kallas nuförtiden). Man ser ju tydliga drag av bl a splitting (att människor antingen är jättebra eller idioter) hos henne?! Någon psykolog som kan sponsra henne med en utredning 🤣

  Svara

  Jag sparar min kropp från stress som en operation kan ge tills den dag jag verkligen måste operera mig för någon sjukdom. Varje operation är en risk och det vill jag bespara min kropp från. En kirurg ville inte ens ta bort ett födelsemärke när jag var gravid för kroppen var ändå stressad utan uppmanade mig att göra det efter amningen.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.