Bianca Ingrossos tårar om det kommande avsnittet

Det jag kommer skriva om i det här inlägget kommer omkring 17 minuter in i vloggen.

Det svänger snabbt i den här vloggen när Bianca helt plötsligt sitter i tårar efter att ha tittat på ett kommande avsnitt av Wahlgrens Värld.
Hon gråter över sättet som produktionen framställer henne på, och hur de alltid verkar fokusera på hennes bråkiga, besvärliga och otrevliga sidor, istället för hennes bra och positiva eftersom det ger bättre tittarsiffror.
– Jag porträtteras än en gång som någonting jag inte är, säger hon i videon.

Bianca berättar vidare att hon inte är helt bekväm med att öppna upp och exponera de faktiska anledningarna till vissa beteenden eftersom de är privata och djupt rotade, men här ska produktionen låtit kamerorna rulla när någonting riktigt privat avhandlades och enligt Bianca ska klippningen vara otroligt mycket till hennes nackdel.

Jag bara vet hur alla kommer missförstå mig och allt hat jag kommer få.
Och jag vet att jag än en gång kommer sitta där och känna mig så felbehandlad för att jag blir så jävla missförstådd. // Bianca Ingrosso

Hon säger rakt ut i klippet att hon kommer behöva många terapitimmar för att klara av att ta sig igenom det här avsnittet och allt hat hon kommer få pga det, och här måste jag bara instämma i många av kommentarerna under klippet:

Om det här avsnittet sänds mot Biancas vilja så är det vidrigt. 
Hur mycket skada ska en person få ta, i nöjestelevisionens namn innan det gått på tok för långt?

Jag hoppas att produktionen tänker om och antingen klipper om avsnittet eller slopar det helt. 
Ska Bianca behöva gå och må så här dåligt i flera veckor eller månader över hur hon klipps och porträtteras i ett kommande avsnitt av ett nöjesprogram?
Och på förhand veta att det kommer krävas en massa terapitimmar för det hat som hon kommer få pga produktionens klippning av något som uppenbarligen är extremt känsligt för henne?

220 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Poor little rich girl…

  Svara

   Tycker hon borde sluta med programmet om detta nu händer ofta/flera ggr för det kan väl inte vara värt att sälja ut sig och gå med på en sådan vinkling år efter år för pengarnas skull?

   Svara

    Dom har själva berättat att de får se avsnittet innan och kan ändra eller ta bort det dom inte gillar innan sändning. Varför inte nu ?

    Svara

     Både Bianca och Pernilla har tidigare sagt/skrivit att DE måste godkänna ALLT innan det sänds. Så vad detta utspel från Bianca kommer är ett stort ?

     Svara

      Pernilla har kommenterat detta med att dom får godkänna innan så känns ju mer som spel för galleriet.

      Svara

     Precis 11.06
     Allt för pengarna🥺🥺🥺
     På riktigt fattar inte det suget!
     Riktigt trassamlare är hon ju också.

     Svara

      Jag tyckte hela grejen kändes som ett clickbait. Speciellt med tanke på att hon inte säger vad det handlar om.

      Svara

    För att inte tala om hur det tycks påverka relationen mellan henne och Philippe

    Svara

     vilken relation? det är slut sen länge

     Svara

   Bra att du påminde, 09:05! Janten kan ju inte hålla på att glömmas bort hur som helst, utan att en kvinna som mår dåligt och är rik ska raljeras över det snarare än få förståelse för dess komplexitet.

   Lärde vi oss inget av Avicii?

   Svara

    Alltså ja det är hemskt när människor mår dåligt, rika som fattiga och det ska alltid tas på allvar. Men Bianca skulle ju dock kunna lägga av med programmet med tanke på att hon är ekonomiskt oberoende. Personligen känner jag mer sympati för någon som tvingas fortsätta med nåt den mår dåligt av pga ekonomiska skäl än någon som fortsätter pga uppmärksamheten eller vad det nu beror på.

    Svara

     Vaddå ”men” det finns inga ”men”. Avicii var också ekonomiskt oberoende och kunde ha slutat med det han gjorde.
     Så vad är egentligen skillnaden??

     Svara

      Det är väl extremt stor skillnad. Avicii var ensam och mestadels på resande fot, fam Wahlgren mer eller mindre bor ihop och har mkt enklare hitta stöd i varandra. Du kan inte jämföra pressen eller exponeringen heller, wtf.

      Svara

       Att ha människor omkring sig är inte synonymt med att inte vara ensam, många upplever ensamhet mitt bland människor som den värre.

       Svara

        Absolut men jag tycker det är förbannat fult att jämföra & hitta på paralleller mellan en avliden person och en fullt levande person som råkar vara ledsen. Skärp er!

        Svara

         Precis alla som bara tittat på Bianca vet att hon inte bara ”råkar vara lite ledsen” just nu.
         Det handlar om en ung tjej som mår förjävla pissdåligt och har gjort så under en väldigt lång tid.
         Hade hon bara ”råkat vara ledsen” hade hon fortfarande haft stora problem med sin ångest, sina kontrollbehov, sin ätstörning etc. etc. etc.
         Hade hon bara ”råkat vara ledsen” hade hela den här grejen med klippningen av programmet inte varit en stor grej. Det hade inte blivit en grej att hon vet att folk kommer få förutfattade meningar. Det hade inte varit en grej för henne över hur okända människor ser på henne.
         Hade hon bara ”råkat vara ledsen” hade hon skitit i allt det där.
         Nu har hon uppenbarligen alla känslor utanför kroppen, och det är sjukt tydligt att hon inte har något skinn överhuvudtaget, speciellt inte på näsan. Vilket är en enda enorm röd flagga för långvarig psykisk ohälsa.

         Man kan inte låta bli att undra om alla nedsättande och hätska kommentarer som hon dagligen utsätts för har någonting med saken att göra.

         Svara

          Nu följer jag inte henne så jag vet inte om du har rätt eller fel. Vad jag vänder mig mot är den här typen av hobbydiagnosticerande baserat på vad som syns i social media och jämförelsen med en kille som begick självmord. Jag tycker det är fult.

          Svara

           Ingen har hobbydiagnostiserat någon. Bara någon riktigt empatistörd psykopat kan missa att Bianca mår sjukt dåligt och har gjort så i flera, flera år. Det här året har det verkligen eskalerat fruktansvärt.
           Det krävs inte direkt någon Einstein att lägga ihop det hon själv berättat om sig själv och hennes beteenden.

           Jämförelsen handlade ju om att man kan må dåligt OCH vara rik. Det är inte ett dugg fult.

           Självklart kan man vara rik och må dåligt. Men du har verkligen ingen kompetens att avgöra hur nån mår baserat på en Social mediekanal. Att du väljer att kalla folk som inte gör det för empatistörda sociopater säger mest om dig själv.

           Nu handlar det ju om en person som öppet berättat hur denne mår och vilka problem som denne tacklas med.
           Så jo, man behöver ingen kompetens överhuvudtaget att förstå att en person som öppet berättar att den mår dåligt, faktiskt mår dåligt.

       Avicii var långt ifrån ensam. Till skillnad från Bianca som faktiskt bor själv så bodde Tim tillsammans med massa andra. Vad är det som är skillnaden på pressen och exponeringen?
       Båda utsätts/utsattes för både stor exponering och stor press.

       Svara

        Bor Bianca på konstant turné? I buss? På flyg? Med en fysisk åkomma och konstant smärta orsakat av för hårt liv? Vet exakt hela världen vem hon är? Från Asien till Afrika till Sydamerika till Alaska till Portugal? Osv.

        Svara

         Om man ska jämföra så, blev Avicii utsatt för konstanta floder av nedsättande kommentarer som inte hade något annat syfte än att trycka ner honom? Hade han en livsfarlig ätstörning?
         Skapade precis allt han gjorde rubriker och 2873405st nedvärderande kommentarer på nätet? Blev allt han gjorde granskat under lupp?

         Det spelar ingen som helst roll om hur många människor som känner till en. Långvarig negativ stress är inte bra för någon oavsett var den kommer ifrån.

         Svara

          Bianca får väldigt mycket mer positiva kommentarer om hur bra , snygg hon är. Vi vanlisar får väl sällan kommentare hur bra och snygga vi är istället är det väl mer att man får kritik. Bianca har helt valt sitt liv i offentligheten vill hon inte få kritik på nätet var inte offentlig. Att ha ätstörningar är helt vanligt , jag tror inte på 1 ögonblick att skulle det vara mer synd om Bianca än andra människor.
          Själv har jag inte råd med värme i min lgh och lång corvid så jag har så svårt med andingen sedan ett halvår tillbaka så jag kan inte röra på mig, svårt att klara av att dusch osv men jag ligger inte på intensiven i Corona eller jobbar på intensiven med Corona patienter så varför skulle jag klaga, livet kunde varit mycket värre.

          Svara

           Men driver du eller?
           Det är ingen som sagt att det är mer synd om Bianca än om någon annan. Det är dock synd om henne för att hon mår dåligt. Det skulle vara precis lika synd om en ”vanlis” som mådde lika dåligt.

           Vi ”vanlisar” blir inte lika utsatta för nedsättande kommentarer som folk vill förpacka som ”kritik”. Det där att det är kritik är bara rent BS. Kritik ger man till någon i ett gott syfte, för att ge personen chansen att förändra sig. Man förklarar vad man kritiserar, varför och hur personen kan göra istället. De kommentarer du menar är ”kritik” har inget annat syfte än att få Bianca att må dåligt och är inte skrivna med gott uppsåt.
           Bara för att hon är offentlig ger det inte rätten att skicka sådana kommentarer.

           Vet du vad mer som är vanligt, cancer, våldtäkter och döden. Du menar alltså att det inte skulle vara synd om folk som drabbas av detta?

           Ja, det kommer alltid finnas personer som har det mycket, mycket värre. Men bara för det försvinner inte rätten att få må dåligt över sina egna problem.

           Anonym 13.58 hur läser du egentligen? Som Fan läser biblen ! Hoppar över det som talar emot din argumentation , säger att jag skrivit något jag inte skrivit, har du verligen så svårt att förstå en enkel text?
           Är det inte mer att du vill att det ska vara så synd om din idol Bianca att man inte ska säga emot dig. Så då svarar du god dag yxskaft istället .

           För det är ju precis vad jag skriver i min sista mening att ex canser då har man det mycket värre då kan man sitta och gråta, förstod du verkligen inte det när du läste min text ?

           Och om igen hur läser du min text ?? Då skriver jag om igen och förklarar för dig Jo vi vanlisar får mest kritik men vi får däremot inte mest kommentar i vår omgivning om hur fantastiska vi är som Bianca får . Ja narturligtvis kommer inte alla alltid tycka att allt hon gör alltid är fantastiskt, och en del kritik är bara skit men det är typ 95% hyllande. För sin egen hälsas & välmående skull är det bättre att fokusera på att som är bra i ens liv , än att fokusera på det som är dåligt.
           Jag har inte alls tidigare skrivit något om kritiken till Bianca skulle vara något givande !! Är det ens mitt inlägg du svara på ? Du hittar på saker jag inte har skrivit, jag har aldrig varit med om att någon svarat märkligare än du tidigare. Hon har valt att vara kändis och det har gjort henne supperrik hon är ekonomiskt oberoende för resten av sitt liv så att hon fortsätter vara kändis gör hon för att honom vill. Det finns inget jobb där allting är rosor hela tiden, hon har det väldigt bra jämfört med de flesta.
           Därför är det bara oförskämt att gråta för att hon inte framställs som hon tänkt sig .
           Nej jag skulle aldrig komma på idén att gråta ut i en tidning eller liknande om människor inte har uppfattat mig som jag vill, om hon hade fått en allvarlig sjukdom då hade de funnits en anledning att vara förtvivlad . Jag gråter om någon har dött, för det ģår inte att förändra det är en riktig sorg.

          Okej. Om vi nu ska jämföra – är Bianca ens i närheten av så stor som Avicii var? Skulle inte tro det. Känns som att den här influencer världen är ganska pyttig där en person som Bianca plötsligt kan talas om som en superkändis. Det är för fan ”bara” i Sverige! Jag förmodar dessutom att du inte har sett filmen om honom för då skulle du veta att han hade stora hälsoproblem han också och NATURLIGTVIS fick han nedsättande kommentarer. Det finns väl inte en känd person som inte får det?
          Ja, som avslutning – det är sjukt korkat att jämföra två personer på detta sätt…

          Svara

           Det som jämförs är deras ekonomiska ställning. INTE hur många som vet vad personen heter.

        Att ha massa människor runtomkring sig betyder inte att man inte är ensam.
        Han var en extremt plågad och ensam själ och många omkring honom såg honom enbart som en inkomst och inte en människa.

        Svara

         Ja, och enormt osmakligt att någon försöker dra paralleller till Bianca.
         Avicii borde lämnas helt utanför den här diskussionen.

         Svara

          Men det var ju ändå det mest skitnödigaste jag hört på länge. Avicii har inte ensamrätt på att vara stenrik men ändå vara drabbad av psykisk ohälsa.

          Svara

          Den ”parallell” som drogs från början var dock bara att även rika och människor kan drabbas av svår psykisk ohälsa, och därför är det inte så sympatiskt att säga poor ”little rich girl”.

          Svara

      Absolut att alla med psykisk ohälsa borde få den hjälp och det stöd dom behöver, men nej jag kommer inte sitta och tycka synd om en tjej som Bianca som mår dåligt över att folk missförstår henne pga hur hon beter sig i ett tv-program, som hon väljer själv att vara med i. Inte när miljoner människor inte har mat för dagen, tvingas sälja sina kroppar, sina barn etc etc för att ens överleva dagen. Bianca har ändå ett val och kan garanterat påverka sin situation.

      Svara

       Det är en förbannat jäkla skitstor skillnad på att inte tycka synd om någon och aktivt posta nedsättande kommentarer om en person som mår dåligt.

       Vafan skärpning!

       Svara

      Skillnaden mellan Avicii och Bianca är väl snarare vad för typ av sysselsättning det rör sig om och varför man gör det. Avicii sysslade med att skapa och spela musik, som tenderar vara en passion likväl som en upptränad skill. Att gå ifrån musiken och ens huvudsakliga sysselsätnting är inte lika självklart även fast man mår dåligt samtidigt. Bianca är influencer, har ett stort företag för smink, diverse gig som programledare och blir filmad i en realityserie som sänds på TV. Om det är den senare som får henne att må dåligt, så känns det ju mycket mer självklart att hon slutar med just det – det är inte riktigt en passion eller upptränad skill och sysselsättning på samma sätt att bli filmad i sitt liv och att det sänds på TV. Skulle mer jämföra Aviciis sysselsättning med Biancas företagande, som hon verkar vara passionerad för och som hon fått jobba upp sina skills inom det annat sätt.

      Svara

       En annan sak man kan fundera över ang Bianca apropå debatten om Margarux osv är ju hur bra det egentligen varit för henne att växa upp i kändisskap. Och om det är något man verkligen önskar sina barn.

       Svara

        Ja, det håller jag verkligen med om!

        Svara

   Jag blir så in i helvete jävla less på packet i det här kommentarsfältet alltså.
   Fan, ni är inte mer än en drös empatistörda socialt inkompetenta idioter.
   Det är som att allt folkvett och gemytlighet går upp i rök så fort många sätter sig framför en skärm och kommenterar.

   Svara

    Som att kalla folk för pack till exempel.
    Det är gemytligt. Och folkvett, verkligen…

    Glöm inte stänga glashuset efter dig, när du är klar med att kasta stenar därinne.

    Svara

     Det är en sak att ryta ifrån på ett vidrigt beteende.
     Det är en helt annan sak att skriva och publicera en kommentar som inte har något som helst gott uppsåt.

     Den som bevisligen beter sig som ett pack förtjänar inget annat än att bli kritiserad för det och bli kallad för exakt vad de beter sig som.

     Svara

    Du kan byta nick från anonym till ”helvetes jävla fan”, man känner ändå igen dig på dina kommentarer pga ditt märkliga överanvändande av svärord.

    Svara

   Herregud så paow ser ut, idag ser man tydligt i story hur hennes ansikte ser ut.

   Svara

    Och du själv är fager som en midsommardag eller?
    Om utseenden speglade sin personlighet skulle du se ut som en träskpadda

    Svara

     Well Paows insida är ju inte vacker så det syns ju på utsidan. Sånt går alltid igenom

     Svara

      Må så vara. Men är det verkligen något man måste vräka ur sig för resten av världen helt oprovocerat och utan att någon överhuvudtaget frågat om ens åsikter?

      Svara

     Ja ja, whatever. Hon ser inte klok ut. Tycker synd om henne

     Svara

    Hon ser verkligen konstig ut, hakan och kindbenen gör att hon får manliga drag. 😬

    Svara

     Må så vara. Men är det verkligen något man måste vräka ur sig för resten av världen helt oprovocerat och utan att någon överhuvudtaget frågat om ens åsikter?

     Svara

   När man visste exakt vad första kommentaren skulle bli… Idiot!

   Svara

   Förmodligen har hon skrivit på ett kontrakt där hon har avsagt sig alla rättigheter att ändra i programmen..men vad gör man inte för berömmelse och rikedom😅

   Svara

   Flanera runt på stan som om pandemin inte var ett faktum 🤦🏼‍♀️

   Svara

  Stackars Bianca. Kan inte vara lätt att veta när man ska sätta ned foten för vad som är för privat när man från barnsben växt upp i en offentlig familj. Att också längta efter en bekräftelse och och kärlek som hon nämnt, samtidigt som hon är omgiven av flera (som jag tror) bara vill utnyttja hennes status (läs Lovisa och Åsa bl.a.). Jag hoppas verkligen att Bianca finner sin styrka att stå upp för sig själv för hon verkar som en fin och skön person innerst inne.

  Svara

   Har man gett sig in i leken får man leken tåla.
   Wahlgrens Värld ska väl spegla verkligheten. Eller…

   Svara

    Gud, årets mest förlegade, svartvita, mest inhumana och tröttaste klyscha. Hon fattade garanterat vad hon gav sig in på när hon va 20 eller vad hon var.

    Svara

    Nu kanske du inte kommer ihåg eller var tillräckligt gammal för att se första säsongen. Men när Wahlgrens Värld startade var fokuset absolut allra mest på Pernilla och hur hon bodde med sin familj. Det är bara gå tillbaka och titta. Alla sidogrejer de gör i första säsongen handlar enbart om Pernilla. Det är Pernilla som giggar i en gympasal, det är Pernilla som går på dejt. Det är Pernilla som tränar, det är Pernilla som går till sin röstcoach osv. Bianca är bara med i ett hörn som bihang och har typ lika mycket skärmtid som Theo.

    Hon kan omöjligen ha vetat vad serien skulle leda till när Pernilla satte igång projektet.

    Svara

  Jag är synisk och ser detta som ett sätt att dra trafik till programmet som säkert börjar med en ny säsong igen nu.

  Svara

   Tyvärr tror jag du har rätt.
   Jag tror ingen i familjen Wahlgren gör något utan baktanke.
   Har man en egen tv-såpa är man förstås ständigt upptagen med att marknadsföra den.

   Svara

    Ja precis. Jag visste inte att säsongen skulle börja förrän jag såg detta inlägg. Nu vet alla och plötsligt blir den aktuell. Även om händelserna är gamla i programmet.

    För övrigt blir jag less på att man ska ge sympatier till en vuxen person som under hela inspelade avsnittet hade kunnat välja att gå därifrån och avbryta inspelningen. Det är inte tvång att bli filmad. Det är inte som när vuxna influencers tvångsfilmar sina barn som bråkar.

    Svara

     Exakt, vem går ens på detta? Hon har alla möjligheter i världen att styra vad som tas med och inte, hon kan skita i att göra programmet annars 😂 inte direkt som att hon behöver pengarna eller inte är i maktposition. Pinsamt att hon försöker lura folk till annat… Hon kommer vara beroende av ”rampljuset” hela sitt liv, tror faktiskt inte hon nånsin kommer vilja ha något privat för sig själv.

     Svara

      10.06
      Hon ville ju vara Sverige,s Kardasian
      Bra på kopiera allt dom gör.

      Svara

     Intressant tanke, förra säsongen var ju extremt tråkig iom att dom alltid var hemma. Den lär inte bli roligare nu när dom också ska vara hemma – måste locka tittare?

     Svara

    Inge influencer gör något utan baktanke.

    Svara

   Ja vem vet kanske ingår detta i att få fler tittarsiffror? Men om det inte är så är det ju hemskt.

   Svara

   Det var min första tanke också. Bianca har gjort sin karriär på att bete sig som en bortskämd unge. Eller så kanske det bara är jag som inte går runt och skriker på min familj så som hon gör…

   Svara

   Jag hoppas att du har fel.

   Svara

   Cynisk

   Svara

    Lustigt att alla som kommenterat ovan förstod vad jag menade men inte du…

    Svara

     Om personen inte hade förstått hade hen ju inte kunnat bjuda på den rätta stavningen 🥸

     Svara

     Vill inte vara dryg, men jag läste ”synsk” och tyckte att det passade ganska bra också 🙂

     Svara

   Jag trodde detsamma, men när jag såg vloggen så såg det rätt äkta ut. Inte helt säker på att det är anledningen faktiskt.

   Svara

    Det kan ju vara både och? De har filmat något privat som hon egentligen kunnat ta bort men valt att inte göra. Och ändå bli sådär upprörd när hon ser klippet? Men pengarna och uppmärksamheten går ändå före…

    Svara

   Har du ens sett vloggen? Har du sett någon av hennes vloggar öht? Du måste vara gravt empatistörd om du inte kan se att Bianca är en tjej som mår fruktansvärt dåligt och är svårt psykisk sjuk i bulimi, ångest och depression. Hon är inte min favoritperson och jag tycker hon är en farlig förebild, men hon är inte någon psykopat som sitter och gråter för att dra in mera cash, tårarna är äkta.
   Ja, det är konstigt att hon inte sätter ner foten och säger ifrån om klippningen, hur kan det vara värt det? Men det kan vara så att hon har skrivit på kontrakt som gör att hon inte får bestämma innehållet. Tänk också på att 90% av mamma Pernillas inkomster troligtvis kommer från serien, och skulle Bianca sluta medverka kommer tittarsiffrorna att rasa och hon riskerar att förstöra sin mammas försörjning. Det är nog inte så enkelt för Bianca att bara säga nej.

   Svara

  Men hon gör ju detta för att få bättre tittarsiffror? Flera svenska tidningar har redan skrivit om det.

  Svara

   Klart hon gör.
   Inte förstå gången som hennes löp på YouTube är clickbaits.
   Det hör till. Det kallas marknadsföring.

   Svara

  100% för bättre tittar siffror . Hon och Pernilla har själv sagt att dom är med och godkänner allt innan de sneds ut .

  Pr trick at its finest

  Svara

   Skulle också gissa att det är för att få tittarsiffror och för att redan nu gå ut och försvara sitt beteende. Har hon sagt att hon kommer behöva terapitimmar för hur hon framställs kanske alla tycker så synd om henne att dom struntar i att kritisera hennes beteende.

   Svara

  Hon vet förbannat väl vad som kommer att tas med. Inget synd om henne.

  Svara

   Jo men när hon såg avsnittet sen så tyckte hon ju inte om hur hon blivit klippt?
   Som hon säger tar de ju bara med allt som skapar bra tv..
   Usch tycker med att hon ska sluta.
   Mellan 20-30 år så händer ju väldigt mycket med en själv och ens utveckling. Hon skulle må bättre av att sluta med WW tror jag

   Svara

    Ja självklart tar de med det som gör bra teve. Vad tror hon? Är ju bara att tacka nej till att vara med i programmet om man inte tycker att det är okej. Men hon vill nog ha pengarna.

    Svara

  Vi vet ju inte hur deras kontrakt ser ut, finns väl säkert nån klausul att produktionsbolaget får klippa hur de vill när filmkameran är på.
  De ( wahlgrens ) får ju väldigt bra betalt för att visa upp sitt privat-liv.
  Men det låter konstigt och väldigt hårt och kallt att de i slutändan inte har något att säga till om.
  Tycker väldigt synd om Bianca om det är som hon säger.

  Svara

   Håller delvis med dig, samtidigt måste man ju faktiskt ha ballar nog tacka nej till pengarna om man inte trivs med konceptet eller jobbet. Det hjälper inte sitta och gråta, nu låter jag jättehård och elak tyvärr men det är ju sant. Blir man så ledsen av nåt får man tacka nej och gör man det ändå för pengarnas skull så vete fan om det egentligen går att klaga samtidigt?

   Svara

    Jo det gör det.

    Svara

     Jag håller inte helt med 😊 Alla som haft det jobbigt på jobbet kan sympatisera med att Bianca är ledsen men nu är hon faktiskt ingen fattig som är tvingad behålla det här jobbet för att betala hyran. Man up och lämna eller torka tårarna.

     Svara

   Privatliv och privatliv… vanliga privatliv brukar inte ha så mycket manus.

   Svara

   Jag håller med dig. Dessutom så har de säkerligen signerat ett kontrakt som styr deras möjligheter att påverka innehållet och på vilket sätt. Klart produktionen vill ha smaskigt innehåll, ngt annat vore konstigt. Men människan som berörs blir utelämnad och konsekvenserna det får i privatlivet är det ingen som tänker på. Jag lider med Bianca 🙁

   Svara

  Skumt. Tycker man fattar för lite för att kommentera. Femman äger väl knappast familjen Wahlgren, kan det verkligen stämma att de inte har NÅNTING att säga till om? Isf är det väl läge omförhandla villkoren? Eller? Som sagt, fattar inte tillräckligt av den branschen för att egentligen kunna säga nåt.

  Svara

  Knappast troligt att Bianca bett produktionen att inte klippa så att hon blir utsatt för hat och drev och att de fullkomligt vägrat ändra någonting och nu måste hon vända sig till alla sina följare i stället.
  Startar väl snart en ny säsong av Wahlgrens eller? Det gäller att hålla uppe intresset…

  Svara

   Nej och nu fick hon höga tittarsiffror på videon, det fick hon extra hjälp med här nu. Bianca tjänar iaf pengar på det, självklart inte bra om det är jobbigt för henne och hon behöver terapi men tänk då på vissa som hela tiden blir omskrivna på ett negativt vinklat sätt här hur dåligt de mår av det och behöver behandling och terapi för det, vad denna blogg bidrar till menar jag. Samma sak.

   Svara

  Ingen tvingar henne att fläka ut sitt liv i en såpa, på sociala medier och på tv. Hon har pengar på banken, så varför inte bara sluta om hon mår så dåligt av det? Fundera på vad hon vill göra med sitt liv, kanske flytta utomlands (för att få ett break från kändisskapet i Sverige) och utbilda sig, fortsätta gå i terapi och försöka skapa ett liv som hon mår bra av.

  Svara

   09:21 håller med.

   Svara

   Niklas W. är inte med i serien pga han får inte i närheten så mycket betalt som de som är med får. Så Bianca är med för att hon vill, hon behöver inte gå arbetslös om hon hoppar av serien. Hon är rik som ett troll.

   Svara

   Ja, hon kan ju välja själv. Pengar eller privatliv?

   Svara

   Ingen som funderat på att Pernilla kanske inte vill att hennes dotter slutar? Serien hade inte kunnat fortsätta (och gå lika bra) om det enbart var Pernilla som var med, utan Bianca.

   Svara

   Och hon är med i en tv-serie som heter Wahlgrens Värld men där hon och hennes helsyskon alla valt att byta efternamn till Ingrosso?

   Svara

  Hon har visat sig vara affärskvinna ända ut i fingerspetsarna. Då påtalar man klausuler i sitt kontrakt om att man får påverka/godkänna vad som ska med. Finns inga sådana säger man upp kontraktet, avslutar det eller omförhandlar.
  Om inslaget är farligt för hennes hälsa sjukskriver hon sig och därmed får ett påtryckningsmedel mot produktionen.
  Blir så trött på influencers som tjänar miljoner utan att ta ansvar för sin affärsverksamhet. Offerkofta och drama säljer det vet hon. Dessutom har hon arbetsmiljöansvar för sin egen verksamhet!

  Svara

   B verkar dock sjukt lättpåverkad. Mamma Pernilla vet vad som säljer och behöver trygga pensionen. Det är min gissning.

   Svara

  D play svarade igår att Pernilla och Bianca alltid kollar samt godkänner avsnitten innan det sänds. Är det inte bättre och lägga ner detta om hon nu mår så dåligt ?

  Svara

  Citat från pressansvarige för Wahlgrens värld: ”Biancas och Pernillas synpunkter är givetvis viktiga för oss och vi är lyhörda för dem. Allt innehåll är alltid på förhand godkänt av båda innan det sänds.”

  Tror inte hon ljuger.

  Svara

   Klart att man inte sänder ett avsnitt som inte är godkänt av alla inblandade.
   Lika klart som att både Bianca och Pernilla gör allt för att hålla intresset för såpan uppe.
   Tittarsiffrorna är förutsättningen för att deras show ska rulla vidare och för att annonsörerna ska göra det hela lönsamt för Kanal 5 – och naturligtvis också för Bianca och Pernilla.

   Svara

  Har någon tvingat henne att delta i detta skitprogram?

  Svara

   Money talks.

   Svara

   Aaargh. Det är ju väldigt hårt men det här är ju den springande punkten. Jag gillar verkligen Bianca men det här är ju nästan barnsligt, hon har blivit miljonär på kanal 5, vill hon lämna programmet bakom sig så är det fullt möjligt. Men sätta sig och grina och stanna kvar? Mänskligt med tanke på pengarna (jag hade garanterat gjort samma sak själv) men tycka synd om…? Hon har ju alla möjligheter och ekonomiska förutsättningar bara säga hejdå.

   Svara

  Ja stackarn, hon gråter hela vägen till banken!

  Finns det ingen gräns för de här Influencermänniskorna?
  Wahlgrens blir rika på att fläka ut sina ytliga personligheter i media, ska man tycka synd om dem för det nu också?

  Svara

  Hon är vuxen men ingen ska behöva må så dåligt. Finns det ingen annan vuxen som kan sätta stopp för detta? Har de inte tjänst tillräckligt med pengar på att sälja ut sitt liv och sig själva? Vad är det som motiverar dem längre att sälja ut sig på tv? Slänger omotiverat in Toftby för att kolla om det ordet alltid medför modd och skulle i så fall gärna få en förklaring till varför.

  Svara

   Mitt antagande om obligatorisk modd var fel 🙈

   Svara

  Sanna Jörnvik skriver på story att hon blev gravid på grund av natural cycles. Kallar natural cycles sig fortfarande preventivmedel?

  Svara

   Då får man också skylla sig själv om man är så korkad.

   Svara

  Jag tror inte Bianca är lika excelarks-styrd som en viss Isabella L. Bianca är 100 ggr mer äkta eller så lyckas hon iaf tuta i mig det. Men denna gång, ärligt talat, tror jag delvis detta är ett sätt att dra trafik till avsnittet. Kanske mår hon lite dåligt över det, men inte på det sätt att hon bett dem klippa om programmet. Det finns s.a.s. en vinning av att ändå visa det.

  Sedan verkar de vara så extremt tighta i produktionsgänget så har svårt att se att de inte kan tala öppet om sånt här

  Svara

   Nä allt är enligt excelark även för dessa människor, det ser ju produktionen till de skriver ju itne manus själva. Allt är påhitt!

   Svara

  Men nu är du så där naiv igen Camilla. Jag har väldigt svårt att tro att produktionen sänder något som de vet gör att Bianca upprörd, så upprörd så hon borde vilja sluta spela in deras kassako. Nä, något annat ligger bakom gråtutbrottet – en dålig dag, att hon ångrar att hon godkänt klippet då hon inte vill stå för sitt beteende plötsligt osv.

  Och sen undrar jag – var ska gränsen gå för hur mycket en realitydeltagare ska bestämma vad som ska vara med i avsnitten? Visst, ren och skär vinkling är fel men i det här fallet känns det mer som om Bianca fått rediga utbrott under inspelningen som hon skäms för nu och inte vill stå för och vill istället att de ska visa när hon är glad.

  Svara

   Första sidan i manualen för skribenter: Försök alltid att skapa en konflikt med läsaren i dina texter för att fånga intresset och få läsaren och läsa vidare.

   Svara

  Både Pernilla och Bianca har ju tidigare sagt att det är de två som styr över vad som ska tas med och att alla avsnitt måste godkännas av dem först.. med den faktan så kan jag inte riktigt köpa hennes krokodiltårar.

  Något som även bekräftas av produktionen enligt denna artikel https://www.expressen.se/noje/biancas-oro-infor-avsnittet-av-wahlgrens-varld/

  Svara

  Hur mycket mer vill man liksom inte se det här avsnittet nu?

  Svara

   0%

   Svara

   Inte alls. Jag har inte TV och de där kanalerna når man inte via sin dator. Inte om jag skulle försöka.
   Nöjer mig med ett avsnitt av Hem till Gården från 1987 om jag vill se nåt bättre. Det tror jag många
   skulle vilja efter att ha sett WW.

   Svara

   Man vill se det ännu mindre skulle jag säga.

   Svara

  Förstår vad hon talar om, när man läst hennes mammas bloggs kommentarfält, där det allt som oftast förekommer mycket negativt mot Bianca, vilket får mig att må illa. Hur kan man tro att det på hennes mammas blogg är okej skriva anklagelser om att Bianca är elak och oförskämd mot Pernilla, tror de att Pernilla tycker det är okej att det skrivs sådana kommentarer på hennes egna blogg om hennes egna dotter. Där skrivs även där att hon är bortskämd och åkt räkmacka för att hon har kända föräldrar. Tror de att hennes mamma Pernilla W inte blir väldigt ledsen av det. Hur kan man vara bortskämd när hon haft det jobbigt pga föräldrarnas bråk.
  Bianca är fantastisk människa som haft en svår uppväxt pga föräldrarnas bråk.
  Det självklart att man framställs på ett sätt som inte stämmer och att man inte kan försvara sig.

  Svara

   Kan väl ändå vara bortskämd fastän föräldrar bråkar? Föräldrar sitter ju inte ihop direkt?

   Svara

  Jag tror säkert att Bianca kan må dåligt över hur hon framställs (och kanske att det blir tydligt för henne vad hon går igenom när det filmas och visas upp – vet inte vad det gäller men tänker att det ju tex skulle kunna ha med Philippe att göra). Men jag är också relativt säker på att Bianca kan påverka innehållet i Wahlgrens värld och säga nej om hon vill. De har hållit på många säsonger och programmet måste ju vara bland de populäraste på Kanal 5 så de är nog rädda om sina ”stjärnor”. Och Bianca har ju berättat många gånger om att hon inte tycker att något är för privat, hon har t ex sagt att hon skulle vilja föda barn i tv. Hon har godkänt att bli filmad när hon mått jättedåligt, i samband med abort och storgräl osv.

  Svara

  Bianca kanske känner ett tryck på sig att det ska visas. Och då klarar hon inte att bryr sig om sin egna hälsa.

  Svara

   Precis så. Absolut att hon har godkännande-rätt, men jag tror inte att hon känner att hon har det, hon vill va folk till lags på så sätt att hon inte vill neka nåt. De är ju väldigt bra vänner med produktionen verkar det som, och att säga att de klippt dåligt blir ju en konfrontation som jag tror Bianca är dålig på. Låter ju i klippet som att hon redan gett upp redan betalat terapitimmarna liksom…

   Svara

  Camilla kan du ta bort opassande kommentar i förra inlägget!! En person har dött, så respektlöst och rasistiskt!

  Svara

   Vad har jag missat?

   Svara

    Tack Camilla!
    Anonym – inget värt att uppmärksamma eller upprepa, kommentaren var idiotisk!

    Svara

   Vem har dött? Har jag missat ett inlägg?

   Svara

  Jag tycker det är tydligt att hon syftar på alla som kommer skriva hatkommentarer till henne. Dvs kritiken är inte mot tv-kanalen utan de kommentarer som flödar in i alla deras kanaler efter om hur vidrig hon är. Det här kommentarsfältet är ju ett bra exempel på det!

  Svara

   Vad mycket hat jag har fått här då om kritik anses vara hat 🤦‍♀️ Man måste få kritisera någons åsikter och beteende utan att det ska ses som hat.

   Svara

  Trams. Hon har skrivit på ett avtal en gång i tiden och om det avtalet ger produktionsbolaget rätt att redigera efter eget tycke så får hon skylla sig själv. Hon har säkert fått mycket bra betalt för detta (även om jag inte begriper varför – vem tittar?) och passade galoscherna då så får de göra det nu också.

  ”Terapitimmar”, huh?

  Svara

  Absolut att klippningen kan vinkla saker, men de kan inte få henne att säga eller göra något hon inte gjort. Om hon kommer se så hemsk ut så tänker jag att hon sa/gjorde något hemskt från första början?

  Svara

   Exakt!

   Svara

  Camcam. Kolla Paows händelse på Instagram. Hon försöker sig på någon form av logiskt tänkande och menar att även om ”råkade” fettshamea en tjej är det mycket mer synd om henne nu när hon blir age-shamead. Säger också att hon VET hon är snyggare nu än innan operationer för hon får ju faktiskt mer likes och ragg nu. Likes och andras åsikter om hennes utseende verkar vara allt som snurrar i hennes huvud. Tycker nästan synd om henne

  Svara

   Fast det roligaste var ju att hon nästan var redo att stadga sig nu😂

   Svara

  Jag förstår Bianca helt. Hon sitter i en situation där hela hennes varumärke fortfarande är uppbyggt kring den här typen av exponering; i sociala media och i serien. Utan denna exponering – ingen inkomst. Hon är dessutom oåterkalleligen inblandad i mammans nuvarande källa till inkomst – serien – och kliver hon av den blir det inte mycket kvar av showen. Och SJÄLVKLART klipper man i avsnitten för att få ut maximalt med drama och elände, det är ju så det fungerar i alla shower av den här typen.

  Jag tänker nästan att Bianca behöver kliva av karusellen och hoppas på att hennes varumärke överlever utan den typen av exponering. Eller (kanske än nu bättre) – ge produktionsbolaget ett ultimatum: Vill du fortsätta ha med henne i en lyckad och inkomstbringande show, får de ändra vinklingen och ta mer hänsyn. Annars förlorar de henne och därmed förmodligen hela showen. Bianca har mer att säga till om och mer makt än jag tror hon inser. Och hon ska sluta ta hänsyn till mammans behov av berömmelse a såpa-form. Bianca ska inte behöva offra sig för familjens pengaflöde.

  Svara

   Fast njaej…hon är liksom multimiljonär? Hon är inte bara multimiljonär utan ekonomiskt oberoende vid 25? (Stort grattis åt henne, bra jobbat!) Men med andra ord är hon helt oberoende av inkomst, hon kan dra sig ur exakt alla projekt hon medverkar i och ändå leva ett ekonomiskt fantastiskt liv tills hon fyller 93.

   Svara

    Men Pernilla är inte det.

    Svara

     Jodå, även Pernilla har pensionen fullständigt tryggad utan att vara fullt lika stenrik som B. Jättekul för dem båda men man måste fatta att ingen av dem är beroende av det här programmet.

     Svara

      Men sen har vi ju pappa och Åsa och vinet, det ständigt promotande av La perla restaurangerna av Wahlgrens värld, Åsas inrednings projekt som ska uppmärksammas hela tiden, uppvisandet av lägeheter och den lyxiga livsstilen på mallorca som Åsa och Emilio vill visa upp så Åsa får mer följare på Instagram….

      Svara

      Mycket vill ha mer!
      Och precis som någon annan nämner så finns det fler hungriga munnar att mätta. Giriga pappsen och hans ännu girigare fru vill också ha sin del i rampljuset…

      Svara

    Sant, men jag tror ändå det är svårt att kliva av ett så otroligt inkomstbringande projekt. Och kliva av den berömmelsen. Hon och familjen är nog rätt beroende av rampljuset och berömmelsen, tror jag – de har levt så hela sina liv och på senare tid fått ett rejält uppsving. Biancas skönhetsmärke är ju helt och hållet en produkt av den berömmelsen.

    Så – ja, hon skulle helt klart kunna kliva av nu, men jag tvivlar på att hon egentligen vill. Även om det kanske vore det bästa för hennes mentala mående. Eller skulle det skapa ännu en kris om hon plötsligt blev ”osynlig”?

    Och hur stor del känner hon att hon har i mammans varumärke? JÄTTEstor skulle jag tro. Mamman är kanske ännu mer eggad av berömmelsen? Vill Bianca skjuta mammans show i sank genom att hoppa av?

    Svårt att (som man säger…) ha kakan och äta den – eller ha kakan och slänga den…..

    Svara

    Vadå hur mkt pengar har hon egentligen? Inte helt insatt får jag erkänna men till hon blir 93?

    Svara

     Eller 107 om du så föredrar 😃 Hon är ekonomiskt oberoende för all framtid utan att ha hunnit fylla 30. Vill Bianca gå i pension i morgon är det bara att köra 🙂

     Svara

   Det kommer hon inte att göra så länge programmet drar in pengar till henne och familjen. Detta är bara ännu ett cyniskt knep att locka intresse för ett tråkigt program.

   Svara

   Bianca har sagt att hon vill att alla ska vara nöjda och glada, därför låter hon det rulla och visas. Många som gnuggar händerna och det är mångas levebröd.

   Svara

    Tror du på allt folk säger?
    Programmet har gynnat henne enormt och är enda anledningen till hennes stora framgångar. Så det är därför hon låter det rulla och visas.

    Svara

   Nä de är hennes eget val och hennes fel själv som utsättersig själv för detta. Hon kan välja att hoppa av.

   Svara

  Vilka krokodiltårar, det är frivilligt att sluta ingå i programmet. Men då måste hon ju leva på sina futtiga miljoner stackars flicka😢

  Svara

  Så här är det ju med alla dessa reality shower. Man undrar vad de tänker de som är med när de ser sig själva. Det vet ju att de filmas. Tänker man inte till innan man öppnar truten eller sätter sig själv i den dålig situation. Se så klart klipps det ihop så det är sevärt. Vissa reality shower är ju också så fejkade. T ex när familjen Graaf filmades på ett fejkat midsommarfirande. Benjamin är ju mycket mindre närvarande i förra säsongen . Så bra gjort av honom. Theos pappa syns aldrig.

  Svara

  Familjen godkänner ju alla avsnitt innan de sänds så Bianca är ju medveten och har sagt att det är okej. Hon är i och för sig väldigt ung men mogen nog att ta besluten själv 🙂 tycker genuint om henne och hoppas att hon reder ut alla sina känslor.

  Svara

  It´s all about the moey honey all about the money, men hur mycket man än har så spenderar man ändå julen ”själv” födelsedagen osv. Inte synd alls man kan närsomhelst hoppa av. Men pengar är viktigare än allt annat. Mamma singel, Benjamin singel, det finns liksom en anledning till att detta eller hur??

  Svara

   Pernilla är väl inte singel?

   Svara

    Säger dom inte jämt att hon varit singel i typ 15 år?

    Svara

   Man behöver inte ha ett förhållande för att må bra och vara nöjd med tillvaron. Lever du på 1920 talet?

   Svara

    Var det det du uppfattade din kloka människa som inte är 1920 talist? Läs igen o välkommen till 2020…snart 2021…: människan mår inte bra … förhållande / inte förhållande . Mår du bra ?

    Svara

    Det är väl Just det Anonymz menar , hon mår inte bra därav svårt med ett förhållande osv , varför kränka mer att hon/ han lever på 1920 talet ? Vart lever du som inte förstår vad det står ?

    Svara

   Vet du vad som händer om man avbryter ett kontrakt utan att fullfölja det? Det kostar pengar, extremt mycket pengar. Ni verkar vara många som inte förstår att vad Biancas företag tjänar och hur Biancas privata ekonomi ser ut är två skilda saker.

   Svara

    Man behöver förnya – det var det jag menade … tjing

    Svara

     Inte förnya skulle det stå …, hon har pengar så det räcker …. både i bolaget o privat även om det är 2 olika saker !

     Svara

   Jo de är hon väl, vem skulle de va menar du? Den där kocken hon gjorde sitt matprogram med? haha nä!

   Svara

  Hon har kanske fått dåligt samvete över sitt beteende och vill nu skylla det på klippningen…

  Svara

  Jag tänker lite på en annan svensk stor stjärna – ännu större. Som inte pallade cirkusen och karusellen utan hade behövt hoppa av, men var för insnärjd i kraven. H*n klev av till slut men på ett väldigt ledsamt sätt. Nej, de två är ojämförbara men där finns gemensamma nämnare.

  Svara

   Ja fast det är inte samma sak. Tim var väldigt privat men hade många personer som skulle förlora sina jobb om han slutade, plus att han hade massa press och krav från skivbolag etc. Bianca kan hoppa av programmet när som helst utan komplikationer.

   Svara

   Vem?

   Svara

    Aha, såg svar ovan nu.

    Svara

   Han kämpade med psykisk ohälsa redan när han var väldigt ung så den enorma cirkusen kring honom gjorde naturligtvis inte saken bättre, men den var heller inte enda orsaken till det tragiska slutet. Hans mående var riktigt dåligt redan innan han blev känd.

   Svara

  Tycker synd om Bianca dom inte verkar må bra av programmet. Men blir också förvånad över att Wahlgren inte har något att säga till om när det kommer till filmning och klippning? Dom blir ju ofta kallade ”svenska kardashians” och när det kommer till kuwtk bestämmer ju kris ALLT och har t.o.m. ett eget produktionsbolag till showen. Trodde åtminstone att Bianca och Pernilla får bestämma vad som inte får visas, det hade ju varit ett krav för min del om man skulle ställa upp på något sånt där.

  Svara

   Va? Både B och P har sagt att de måste godkänna avsnitt, i avsnitten ingår klippning.

   Svara

  Och sen kommer avsnittet och det var bara än ett bråk. Allt har ju redan gjorts från käftande i en husbil i nån by i Italien till abortgrejer och tjaffs om uppväxten gånger flera.

  De har flera gånger sagt att de går igenom och godkänner alla avsnitt så nä jag köper inte detta.
  Tror mer på att tittarsiffror börjat dala och man gör punktinsatser för att öka intresse för sin produkt (serien).

  Svara

  Bara clickbait och krokodiltårar. Skulle skämmas mer för att lägga upp en snyftstory än för själva avsnittet.
  Hon kanske skulle ta och växa upp samt sluta bete sig som en korkad,gapig och bortskämd bitch istället.
  Om hon nu tröttnat på sin ”image” så är det väl bättre att skärpa till sig samt ta ett snack med produktionsbolaget.

  Svara

  Åsa Ingrosso igen, lägger ut grattisinlägg till älskade lilla Bianca men inget ord om Oliver som också fyller år idag. Så genomskinligt.

  Svara

   Hon behöver smöra ordentligt nu för ”pappas lilla prinsessa” , de ekonomiska problemen Åsa och Emilio skaffat efter diverse renoveringar och öppningar av restauranger som inte går så lysande, och för att inte tala om kokboken som dem har bekostat själva, kommer det att behövas jävligt mycket pengar till för att rädda och den enda banken som är villig att låna pengar till dom efter dom stora förlusterna är väl hon ?

   Svara

    De verkar inte äga restaurangen i Stockholm.
    I övrigt håller jag med till 100%. Bäst att hålla sig väl med Bianca-banken…

    Svara

     Jodå visst äger de däremot är det inofficiellt pga viss historik, varför hänger B där annars o säger att det är svårt för restaurangbranschen i en pandemi? Sen kan man undra varför man öppnar under en pandemi när man sålt en annan av samma anledning.

     Svara

   Oliver kanske inte går på hennes fejk? Hur är hans relation till Emilio? Han kanske är mer på sin mammas sida?

   Svara

    De följer inte varandra på instagram….

    Svara

    Oliver är sällan med när Bianca/Benjamin och pappan träffas. Han var väl ändå relativt stor under föräldrarnas uppbrott och har väl sett en annan sida av deras far än vas B&B sett.

    Svara

     Hur GALET är det då inte att B&B kan dyrka Emilio? Fan sjukt.

     Svara

  Hänger inte med nu. När C skriver inlägg om tex Isabella så kan det jämföras med något hon skrivit för 7 år sen. När det handlar om reklammarkering så är allt jättedetaljerat efterforskat. Osv osv.

  Här verkar det dock som att C bara slänger upp något utan att över huvud taget ha kollat upp någon bakgrund eller tidigare uttalanden. Ingen kritisk analys alls. Finns uttalanden från både Bianca, Pernilla och tom produktionen att B & P får godkänna varenda sekvens innan de sänds. Finns tom flera vloggar där Bianca själv förklarar detta.

  Rörande just den här gråtvloggen har Pernilla tom själv svarat att det rör ett utkast som Bianca fått se, och att ingenting kommer att sändas utan deras godkännande.

  Slutsats? Högst sannolikt postar Bianca detta för att skapa nyfikenhet för WV och få sympati från sina naiva gulliga följare. Vilket funkade alldeles utmärkt. Det tog också all fokus från att hon i övrigt i den där vloggen lyckades bryta mot varenda FHM-rekommendation…

  Ska man vara lite extra cynisk nu kan man ju tänka sig att C egentligen också förstår/tror att Bianca gjorde detta för att få uppmärksamhet, men att hon vinklat inlägget såhär för att få mer reaktioner. Men personligen hoppas jag inte det då det blir lite väl oseriös journalistik.

  Svara

  Lite udda att vara så cyniskt inställd till exempelvis Isabella Löwengrip, men så lättvindigt köpa dessa tårar? Förstår att det finns historia med många lögner från Bellas sida, absolut, men att köpa detta med hull och hår (utan en endaste liten brasklapp med misstankar) känns lite otippat naivt för att komma härifrån.

  Svara

   Haha nu skrev jag bara exakt vad andra skrivit. Sorry, läste inte alla kommentarer innan.

   Svara

  Jag tycker hon borde sluta vara offentlig över huvud taget, hon klarar ju inte av varken kritik, näthat och att inte vara perfekt hela tiden. Hon har ju sitt företag och tjänar en massa pengar på det, om jag vore hon skulle jag flytta till ett hus, skaffa barn ( som hon så gärna vill ) och jobba med sig själv och sina ätstörningar för att må bättre. Men hon behöver väl vara dragvagnen åt alla I familjen runt omkring som Pernilla, Emilio, Åsa …..

  Svara

   Tror du inte att hon älskar att vara berömd ? Tror du att hon vill leva anonym som sin storebror och sin ena morbror?

   Svara

   När hon får barn så kommer hennes hela liv förändras drastiskt, fjortisarna som följer henne kommer inte vara så intresserade av att höra om barnkläder, nappflaskor och för lite sömn. Inte heller lär det bli något festande, ligga på stranden heeeeela dagen på mallis och sen gå ut och äta, shoppa kläder till sig själv och festa hela natten. Hennes wannabe – parasit vänner, Lovisa, Armando och gänget kommer ju inte att tycka att det är kul med en polare som har en unge som ska tas om hand om 24 / 7 och fest & lyxresorna blir ett minne blott.

   Svara

   Varför ska man klara HAT?

   Fattar inte varför folk måste hata eller kritisera allt hela tiden, gillar man inte något, då låter man väl bli att titta.

   Svara

   Varför ska näthat vara en del av ens vardag bara för att man är offentlig? Hur tänker du egentligen.

   Svara

    Förmodligen är personen en av alla de som tycker det är okej att skriva elaka saker på Biancas kanaler och gör detta själv.😬

    Svara

  Jag tycker verkligen att Bianca för sin egen skull borde dra sig tillbaka från rampljuset och fokusera på att driva Caia. Hon mår ju inte bra av att bli så granskad och verkar ta kritik väldigt personligt, jämfört med andra influencers. Ledsamt att se att hon mår så dåligt ofta.

  Svara

  https://www.facebook.com/groups/740980146518995

  Annica Englund går all in på Facebook! #pyramidspel #nuskin

  Oj oj, vad tror ni denna lilla donnan får betalt?
  Har Elias strypit pengarna, eller varför tror ni hon gör detta?

  Svara

   Pyramidspel är olagligt i Sverige. Så hon begår brott då isf, anmäl bara!?

   Svara

  Hon vet hur man marknadsför sig själv 🤣 Hon är med och godkänner klippningen och vad som ska visas och inte visas i serien. Nu börjar tittarsifftorna dala och vips så kommer det dramatik och sorg igen. Allt för att sälja.
  Folk, var inte så godtrogna.

  Svara

  Oscar winning performance.

  Svara

  Om nu avsnittet får henne att må så dåligt kanske alla vi engagerade tittare ska gå samman och anordna en bojkott mot det här hemska tvprogrammet och dess produktion. Jag tänker att om ingen tittar kanske hon skulle må bättre? 😉

  Svara

   Precis. Kräva att det plockas bort helt ur tablån. Det vore hälsosamt för Bianca m.fl.

   Svara

  Är det bara jag som reagerar på resten av vloggen? Hon gör en shoppingtur, tillsammans med två andra personer, verkar verkligen inte som att de köper något nödvändigt, äter lunch ute med en till och SEN nämner att hon träffat andra kompisar efter detta? ….? …. HALLÅ??? Det känns som att jag lever i ett annat universum?? För det första att göra det överhuvudtaget, men att dessutom filma det och lägga ut till sin miljonpublik? Utan att problematisera att hon bryter mot typ alla regler som finns, och jag ser heller ingen som kommenterar det?

  Nej nog med internet för idag

  Svara

   Hon har ju antikroppar, då får man göra vad man vill😊

   Svara

    Hur länge ska hon skylla på det? Antikroppar har man bara under en begränsad tid. Dessutom har Folkhälsomyndigheten varit tydliga med att antikroppar absolut inte är någon fullständig garanti för immunitet eller smittfrihet.

    Svara

   Jag upprörs inte av konsumtion och shoppar själv mer än gärna så det ska mycket till för att jag ska reagera, men JEEZ-SMEEZ vad den kvinnan shoppar?!! Jag har sett två av hennes vloggar den senaste månaden och i båda gör hon knappt annat än shoppar eller pratar om vad hon behöver byta ut i inredningen.

   Hon måste ha ett stort svart tomrum inom sig som hon desperat försöker fylla känns det som…

   Svara

    Spot on!

    Svara

  Vilka är ni som ser programmet? Fattar inte hur programmet kan vara av så stort intresse.

  Svara

   +1

   Svara

   Gamla tanter..

   Svara

  Det hon säger i klippet, borde hon inte säga det till produktionsbolaget istället för till youtube? Och är hon och morsan så pengagalna att de tycker det är värt detta? Pernilla är ju vuxen men Bianca har gått in i vuxenlivet med tv-kameror ständigt närvarande, är det inte dags att sluta snart?
  Jag tycker Wahlgrens värld är underhållande, men jag tycker att det går över gränsen till obehag när vi får se för privata saker som tex hennes abortbeslut. Och om hon/de inte har 100% rätt att styra vad som kommer visas så tycker jag definitivt de borde sätta ner foten. Tror inte de behöver mer pengar nu, det kan inte vara värt det.

  Svara

  Varför fortsätter man vara med i ett program som gör att man mår dåligt. Det är väl bara att hoppa av. Förstår inte heller hur man kan ställa upp i dessa program. Kanske pengarna, men frågan är väl om det är värt det. Är ganska trött på dess Wahlgrens som verkar medverka överallt, de tillför inte så mycket tycker jag. Det hela blir bara tröttsamt och löjligt.

  Svara

   Det är inte bara att hoppa av. Om man är med i en serie skriver man kontrakt på x antal säsonger.
   Ända sättet att hoppa av är du att man är överens med produktionen att man slutar, eller att man betalar x antal miljoner i något som kan ses som skadestånd, eftersom att man blir skyldig för kontraktsbrott.

   Svara

    Snälla du det är väl bara att inte förnya eller hur ???’!!?? Finns inga kontrakt i världen som håller livet ut hon får sluta förnya om det nu är ”så illa”, uppenbarligen är det inte det då det rullar in €$£

    Svara

  Jag förstår om man blir ledsen över klippning som framställer någon på ett negativt sätt, typ som i ullaredsprogrammet. Men i det här fallet känner jag bara att, Varför snackar Bianca framför kamerorna om saker hon inte vill ska uppmärksammas? Hon har ju för fan inget filter! Phillipe ”framställdes” som att han gjorde valet om hennes abort, det dementerade hon efteråt. När det i själva verket var HON som uttryckte det i programmet. Nä hon bör lära sig att hålla käften om saker som hon vill hålla privat, och inte böla efteråt om saker hon faktiskt själv har sagt

  Svara

  Hon borde mer fundera på hur hon beter sig mot Pernilla och hur hon hyllar en kvinnomisshandlare…

  Svara

   Ellerhur, Emilio Ingrosso borde blivit cancelled för 20 år sedan. Nu när hans barn är kända och framgångsrika duger det att komma tillbaka och rida på den vågen!

   Svara

   Han misshandlade ju inte bara Pernilla utan kvinnan han levde av och med när han träffade Åsa, Elena Baqueira, som anmälde honom för misshandel. Dom hade restaurangen Ribello på Mallorca ihop som hon hade finansierat och äger fortfarande med toppbetyg på tripadvisor. Åsa försökte bortförklara hela misshandel historien i en väns blogg, annorlunda.underbara, där man kan läsa i hela 3 långa delar om det elaka exet och hur oskyldig hennes man hustrumisshandlaren Emilio var.

   Svara

    Är man en kvinnomisshandlare har man förmodligen förgripit sig på alla kvinnor man haft en förhållande med. Ganska vanligt att den som är i förhållandet med mannen förnekar och försvarar honom.

    Svara

     Helt med!!! En man som bettet sig som emilio är en man som aldrig slutar misshandla kvinnor. Det är inget man ”växer ifrån” snarare får mer luft under vingarna när man kommer undan med det. Usch.

     Svara

     Glöm aldrig dessa ord:
     https://www.expressen.se/mama/mamaliv/stjarnmammor/jag-har-skyddat-honom-i-hela-mitt-liv/

     Låter som en psykopat/narcissist. Lyssna på psykopatpodden. Praktexempel på en till ytan fullt funktionell och charmig man som är ett rent helvete att leva med. Såna män slutar aldrig misshandla kvinnor.

     Svara

      Fyfan vad sorgligt. Vilket jävla hästjobb Pernilla gjort!

      Svara

  Hoppas att ni vet att hon fejkar..Hon är en riktigt jobbig person med en duktig PR konsult (Vanessa) bakom henne. Hon är väldigt dum och vill uppfattas som en ”djup” person. I verkligheten hon hanterar sina medmänniskor på ett respektlös sätt och hon lossas att hon är sveriges prinsessa.

  Svara

  Biancas olika galna och bisarra beteenden i WV är inte sunda eller friska nånstans. Tjejen behöver proffessionell hjälp och vård för sin extremt stora psykiska ohälsa som löper amok, men tyvärr inser vare sig hon, nån av hennes anhöriga eller vänner detta. Lite tåg och bilolycka över det hela.

  Svara

  Läste ett svar på Pernillas instagram igår när hon fick frågan ang detta och hon svarade att allt måste godkännas av de båda innan det visas. Stämmer alltså inte det som Bianca säger.

  Svara

   Nä såklart de inte stämmer. Bara efter ett excellark samma som alla andra influencer osv..

   Svara

  Håller helt med dig Camilla!
  Det skavde att höra Biancas sorg…

  Svara

  Måste influensers alltid gråta på yt när de är missnöjda med nånting? Varför kan inte prata med produktionsansvarig (I detta fall med Bianca och wahlgrens värld) Varför inte sitta ner och prata eller i telefon om hur om tycker att hon framstås på ett dåligt sätt? För mig känns det som att hon direkt satte igång en youtube video och börjar gråta. Det är okej att vara ledsen men Wahlgrens värld är väl ett tv program med många anställda? Vad säger de anställda om videon? De får ju inte bra respons av youtube videon?! Har Bianca och Pernilla bra relation och kommunikation med produktionen? Alla har väl ett ansvar!

  wahlgrens värld

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.