Margaux fortsätter publicera videos med sonen, trots ex-mannens offentliga kritik

Margaux Dietz ex-man Jacob Liebermann gick i dagarna ut och kritiserade faktumet att hans son exponerats på Youtube över 100 miljoner gånger, exponering som till största del skett på hans mammas kanal.
Mamma Margaux la locket på och tog en längre paus från sina sociala medier, bemötte det hela överhuvudtaget inte på någon plattform och kom sedan tillbaka genom att publicera en pussbild med sig själv och halvhemlig man, något man skulle kunna tolka som en distraktion för att slippa bemöta kritiken och efterspelet av den.

Så vad händer efter kritiken och Margauxs radioskugga?
Hon lägger ut en ny video med sonen på omslagsbilden som om ingenting hänt.
Det framstår som att hon låtsas som det regnar och som att allt är frid och fröjd i på barnexponeringsfronten, förutom att hon fortfarande håller kommentarsfältet på Youtube stängt.
Inga kommentarer tillåts.

Är det inte en smula anmärkningsvärt, att ingen hänsyn verkar ha tagits till vad pappan i det här fallet anser, med tanke på att nya videos med sonen laddats upp? 

291 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Stålarna ska in 💰

  Svara

   Precis. Hon VET att hon får mer visningar vilket leder till mer pengar och hon bryr sig uppenbarligen inte om annat. Så tolkar jag det.

   Svara

    12.29//
    Tycker hennes tittare har minskat rejält
    Vem vill lyssna den hönan
    👎👎👎
    Är ju patetiskt som lever genom ungen

    Svara

     Hon borde skämmas att publicera fler videos när pappan sagt nej offentligt.
     Är det något ett ex har rätt att blanda sig i och bestämma över, så är det detta.

     Svara

      Men cam ser nu till att videon får ännu fler klick så min undran är om margaux betalar bloggbevakning för den här exponeringen?

      Svara

       Det är väl den enda rimliga slutsatsen.

       Svara

        Mm all exponering är bra exponering. Nu håller sig margå relevant och pratas om, får fler klick och mer klirr i kassan. Cam har blivit så jäkla köpt på senaste.

        Svara

       Tror du? Efter att jag började läsa den här bloggen har jag nästan helt slutat gå in på influencers kanaler. Särskilt när det är något som berör mig och jag känner att ”nä nu vill jag ta ställning”. Som nu med Margaux och exploateringen av Arnold.

       Det jag läser och ser här räcker gott och väl för min del. Och jag vill bidra till deras följarantal, tittarsiffror och klick så lite som möjligt.

       Svara

        Så du kollade inte på klippet som var inbäddat?

        Svara

         Nej?

         Svara

         nej

         Svara

         Nej!

         Svara

        Om du kollade på klippet här från margås kanal så har du gett henne ett klick eftersom klippet är inbäddat direkt från margås kanal. Duh!

        Svara

         Breaking news! En måste inte kolla på klippet.

         Svara

         Jag är en av dom som aldrig kollar klippen 🤷🏼‍♀️ Läser bara texten

         Svara

     på instagram har hon tappat 1500 följare senaste månaden. https://socialblade.com/instagram/user/margauxdietz

     Svara

      Vilket inte är jättemycket med det följarantalet hon har.

      Svara

     Jacob får arbeta med sin autistiska personlighet. Margaux ta ansvar genom att ge förslag om att de anlitar en professionell tredjepart att samtala med. (utan att mötet blir youtubeat) 😁 Barn idag har en annan situation än vi som barn. Cam 90-talet hade sina för o nackdelar, vi kan ändå aldrig bli kvar där. Agree to disagree får vi alla träna på. De kan ju ha ett avtal där Jacob får ha några punkter på vad Margaux aldrig ska lägga ut. Bryter hon mot det så visar det ju verkligen hennes integritet. Som alltid kommer påverka hennes barn. Förhoppningsvis väger vi alla människor in andras synpunkter utan att styras av dem. vissa vill enkelspårig styra in på sina gamla utprovade hjulspår som visserligen funkat, men var oprövade innan dem. Alla vet om en sån person med de dragen. Det är väl rätt på sina sätt, vi ska inte kasta ut barnet med vattnet. Jag har själv upplevt saker som gjort mig väldigt upprörd o fått mig att behöva rannsaka mig. Vad har mina känslor för grund. De handlar om att jag är allmänt otrygg inombords nu o svartvit i tänket, blir värre ju mer ångest jag har. Skulle nån utomstående som inte har nån koll kommit in o pekat med hela handen, skulle jag bli ännu mer otrygg, samma sak som en lealös människas godkännande av allt skulle göra mig otrygg o då går jag i lås och kan inte samarbeta alls. Vet inte om det går att förstå det jag skrivit. Hatar själv långa kommentarer som liksom bara är 😑 jaha Men allihop, tycker inte alla att det är dags att cam får en egen Trulsfia. Vet att det är knäppt att säga o man inte vet omständigheter men ja, menar inget illa o känner dig inte o du är bara en bloggpersona/skribent som jag har en åsikt om. Det kan väl inte kallas journalistiskt arbete eller? Iaf inte god journalistik. Det är ett annat arbete. Fast det kan ju vara samma där. Det är makten som definierar. En annan makt vill ha opinionsbildare som gör att folk fokuserar på nonsens så att de kan bedriva sitt arbete ifred.

     Svara

      Ett tips: när du skriver är det viktigt att du gör en styckeindelning.
      Ingen orkar eller vill läsa en vägg av text.

      Svara

      Vad vill du med denna koblaja till text?

      Svara

      Skiljetecken kan också vara på sin plats liksom fullständiga meningar. Det går absolut inte att förstå vad du menar eller ens läsa vad du skriver.

      Svara

      Oj jag läste från början till slut. Men jag fattar knappt vad jag har läst. Känns som det var skrivet av någon som tagit en zopiklon och sedan glömt bort att gå och sova.
      Grejen är den att båda föräldrarna ska vara överens om alla stora beslut när det gäller barnen. En i min närhet ville nyligen vaccinera sitt barn mot vattkoppor men den andra föräldern sa nej och det fick gå vidare med medlarsamtal och hela baletten. Slutade ändå med att pappan sa nej och eftersom ett nej väger tyngst så blev det inget vaccin.

      Svara

       Gud detta är helt sjukt i min värld och anledning till orosanmälan mot pappan. Har haft vattkoppor som barn och trots detta fått bältros flera gånger som vuxen. Det önskar jag inte på någon.

       Svara

    Och det är ju direkt omoraliskt, att ha ett ”låtsasjobb” som influenser och tvinga med sitt barn i cirkusen för att få fler likes för att man själv är ointressant.

    Då är det ju sonen som är influencern och dragplåstret och mamman som stoppar pengarna i egen ficka!

    Svara

     Finns det folk som på allvar tror att hon inte sparar pengar till sin son?

     Svara

      Vem sparar inte pengar till sina barn?
      Här handlar det om någon som tjänar pengar på sitt barn. Som livnär sig på att dela med sig av allt av barnets privatliv. Allt som trillar in ska självfallet tillfalla barnet.
      Free Britney känner jag över denna situation.

      Svara

    Tycker att Margå (orkar it stava hennes namn rätt) gör fel i att inte dela med sig av vinsten till Arnold då vi alla vet att de är han som får en att kolla på henne. Hon ska respektera Jacobs syn på de här och ksk kompromissa. Margå får lägga ut de här om Arnold och Jacob får de här blah blah. Men en sak som de känns som folk glömmer bort. Vad vill egentligen Arnold? Jag tycker Arnold ska få ett bankkonto där pengar som Margå vinner läggs in som han sedan kan få när han blir äldre.

    Svara

     När Margaux var med i podcasten Värvet förra året pratade hon om att en viss andel av pengarna som dras in där Arnold figurerar sätts in på ett konto till honom. ”Han är nog Sveriges rikaste 3-åring” (eller hur gammal han var vid tillfället) sa hon då.

     Svara

    Tycker att Margå (orkar it stava hennes namn rätt) gör fel i att inte dela med sig av vinsten till Arnold då vi alla vet att de är han som får en att kolla på henne. Hon ska respektera Jacobs syn på de här och ksk kompromissa. Margå får lägga ut de här om Arnold och Jacob får de här blah blah. Men en sak som de känns som folk glömmer bort. Vad vill egentligen Arnold? Jag tycker Arnold ska få ett bankkonto där pengar som Margå vinner läggs in som han sedan kan få när han blir äldre.

    Svara

   kan man inte anmälla henne till socialen, kanske inte det bästa? Pappan borde undersöka möjligheten via rådgivare, advokat vad är hans rättigheter och barnets? hon får fan ta och växa upp, vissa borde inte ens ha barn för allt handlar för de om att kränga produkter via sina barn, en hel del av de visar upp sina barn i olika situationer som borde inte ens finnas på nätet.

   Svara

    Nej, man ska inte anmäla detta till sociala myndigheter, vad ska socialtjänsten göra åt en uppmärksamhetstörstande influencermamma? Däremot kan barnets andra vårdnadshavare ta sitt ansvar och försöka skydda ungen, tex genom att ansöka om ensam vårdnad eller åtminstone försöka få med den andra föräldern till samarbetssamtal på familjerätten eller liknande.

    Svara

    Det är definitivt emot barnkonventionen att exponera sina barn. Barnkonventionen är lag numera så anmäla är definitivt inte fel

    Svara

     Nej det är inte ”definitivt” emot barnkonventionen.

     Svara

      Barnkonventionen paragraf 16 ”barn har rätt till ett privat liv”

      Svara

      Ju. Barn har rätt till ett privat liv

      Svara

   Så fruktansvärt egoistiskt och respektlöst. Både gentemot Jacob OCH Arnold. Har hon inget skam i kroppen, människan?! 🤮

   Svara

    Fast all exponering är inte bra exponering och jag tror att det är bra att det skrivs om det här så att vi får igång en kritisk diskussion. Det kommer bla medföra svårigheter för Margaux att få sina drömjobb så som programledare på SVT. Därav är det bra att Camilla skriver om detta.

    Svara

     Oj denna kommentar skulle kommit högre upp, ej här..

     Svara

   Pengar är tydligen viktigare än barnets bästa och pappans vilja.

   Svara

   Kan någon förklara varför denna människa är känd och varför man följer henne och barnet? Verkar va en riktig looser utan självinsikt och noll respekt för barnets integritet. Noll.

   Svara

    Jag gillade henne förut (innan barnet va med hela tiden) pga hon körde sin egen stil typ utseendemässigt, hon faller inte in i facket bland alla andra flunsor utseendemässigt där alla ser exakt likadana ut. Det var lite uppfriskande

    Svara

     Instämmer. Slutade dock följa i samma sekund hon la ut videon när sonen skriker i sängen och hon informerade att hon körde på 5 min metoden. Fick så ont i magen.

     Svara

   Exakt! hon vill inte tappa sin stjärnstatus. Vilket hon gör när A inte längre är med i videos/bilder. Hon hade väl ej varit aktuell eller intressant utan att profitera på barnet?

   Svara

  Det är onekligen anmärkningsvärt. Tror att hon antar att stormen snart lägger sig, såsom alla tidigare stormar kring henne.

  Svara

  Är det Margaux som leder ”Hänsynslösa Influencers”?

  Svara

  Och folk undrade varför han tog detta offentligt, om hon ignorerar detta såhär så kan jag bara tänka mig hur det har varit att försöka ha diskussionen direkt med henne.. måste vara oerhört frustrerande att inte bli hörd på och att inte ha någon kontroll som barnets pappa. Jag lider med honom, och det stackars barnet förstås.

  Detta är något som alla män bör ta i beaktning när de väljer att skaffa barn med en influenser, vill man utsätta barnet för detta? Nu var det kanske svårt för Jacob att förstå vidden av det hela eftersom margaux inte var vidare känd innan barnet kom till världen.

  Svara

   Well det kanske alla ska ha i beaktning (oavsett kön) att fundera på vem man skaffar barn med.

   Svara

    Nu var det just influensers detta inlägg gällde, och även problemet som åsyftas. Givetvis ska gemene man (och kvinna och icke binär och alla könslösa) fundera på vem man skaffar barn med ur andra aspekter.

    Svara

     Hur kan du skaffa barn utan kön?

     Svara

      Adoptera?

      Svara

       Men man har fortfarande ett kön. Även om man inte identifierar sig som det könet.

       Svara

     Finns ju även manliga Influencers… fast du kanske inte visste det?

     Svara

      Nej, hade ingen aning.

      Svara

      Sen kan ju även kvinnor skaffa barn med kvinnor

      Svara

      Sen kan ju även kvinnor skaffa barn med kvinnor, men du kanske inte visste det?

      Svara

       Nej, det kan dom inte.

       Svara

        Det kan dom verkligen inte

        Svara

        Är du riktigt säker?

        Svara

        Så alla lesbiska par som skaffar barn tillsammans på ett eller annat sätt? Personer som föddes som män men som identifierar sig som kvinna och lever med en kvinna, kan inte de skaffa barn tillsammans?
        Nu får du väl skärpa dig.

        Svara

     Älskar alla könlösa!💓

     Svara

    Hon var väl inte influenser förrän barnet föddes väl? Det var väl det hon blev känd för om jag inte minns fel. Eller tänker jag på någon annan? Inte kunde han veta då att hon skulle utnyttja sitt barn för pengar liksom.

    Svara

     Läste du ens slutet på min kommentar?

     Svara

  Bara av nyfikenhet: varför lägger du upp videon? En printscreen skulle räcka. Jag skulle aldrig gå in på youtube för att kolla den här videon men här, om man är uttråkad, kan man klicka och kolla snabbt. Känns som onödig exponering.

  Svara

   Rättigheter

   Svara

  det är inte margaux som stänger av kommentarsfältet på youtube utan det blir så när det är barn med i videon.

  Svara

   Är det sant? Är detta något nytt från Youtubes sida, eller vadå?

   Svara

    Nej det har varit så ett tag. Om man trycker på ”läs mer här” bredvid texten som inaktiverade kommentarer så står nästan direkt att en av anledningen till att man inte kan kommentera kan vara för att skydda minderåriga eller att innehållet riktar sig mot barn.

    Svara

   Varför är Helen Torsgården undantagen det?

   Svara

    Och Mimi Höglin. Märkligt isåfall 😳

    Svara

    Kan det vara så att deras kanaler riktar sig mot vuxna? klipp anpassade för barn får automatiskt kommentarerna inaktiverade och har för mig att margaux beklagat sig över detta tidigare.

    Svara

     Man väljer själv när man publicerar videon om den innehåller barn och/eller om den riktar sig till barn. Väljer man något av det kan inte videon kommenteras och vilka den kan visas för begränsas osv.

     Svara

   Nej hon har stängt av själv efter videon när hon plågade sitt barn till sömns. Hon sticker huvudet i sanden konstant.
   Finns tusen andra videons med barn som har kommentarer.

   Svara

    Hur plågade hon sitt barn? Låter hemskt.

    Svara

     Hon lämnade sonen i sovrummet själv från att han var några månader gammal. Han grät då hysteriskt och ville ha sin mamma men hon satt bara utanför och lät honom somna av utmattning.
     Det är så sjukt att denna metod är laglig.

     Svara

      😨😨 usch helt vidrigt!!!!

      Svara

      Finns det flera gråtvideor??
      Jag har sett en, där han säger ”vänta” och ”nej” men hon stänger dörren och går till ett annat rum och stoppar in hörlurar medan man hör hur han gråter och ropar efter henne.
      Men hon har alltså gjort detta flera ggr? På film?

      Femminutersmetoden är sjuk men går inte ut på att man ska överge barnet helt som hon gjorde iaf…
      usch vad ledsamt läsa detta : (

      Svara

       Hur gammal var sonen då? Han kunde alltså prata? Det låter hemskt 🙁

       Svara

   Är det säkert? Det fick kommentera hennes videos förr, även när Arnold var med.

   Maggan är ju lite känd för att gallra hårt bland kommentarerna. Särskilt på bloggen, där försvinner allt som inte är rena hyllningar. Alltså även undrande frågor osv.

   Svara

    Pedofiler tipsar om Youtubes algoritmer
    Algoritmerna gör det enkelt att hitta videoklipp på barn som befinner sig i olika ställningar eller situationer – som av pedofiler kan tolkas som ”sexuella”. Det kan handla om barn som gör gymnastik, badar eller hoppar på studsmattor.
    Genom metoden tipsar de varandra om videos med barn som anses vara suggestiva – i kommentarer som till synes är helt harmlösa.
    Nu meddelar Youtube att de stänger inaktiverar alla kommentarsfält – på klipp som innehåller minderåriga.
    De skriver att de är ”djupt oroade” och att avstängningen syftar till att ”skydda unga människor” på deras plattform.

    Svara

  Uttalas hennes namn ”mörgåås”?

  Svara

   Margå väl?

   Svara

    Margaxxx

    Svara

   Nix. Det uttalas ”korckadd” eller ”giriig”, beroende på dialektala skillnader.

   Svara

    Anonym 12.08 😂😂😂

    Svara

   Smörgås🙂

   Svara

    Smörgås Diet kanske?

    Svara

     Fan vad nice med en smörgåsdiet

     Svara

      Absolut! Mackor är bland det bästa som finns! Allt från en enkel avokadotoast eller knäckebröd med kaviar, till en redig bröd”måltid” där smörgåsen är fullproppad med en massa gott. Typ som en minismörgåstårta!

      Svara

   Nej MARR-GAXX uttalas det. Ju.

   Svara

    MARGAXX!!!!!!!

    Svara

     AVGÅ MARRGÅ!!

     Svara

   Men tänk lite, det är franska och hur uttalas franska ord som slutar på ’aux’? Det uttalas ’å’. Margaux- margå. Enkelt.

   Svara

    Sjukt störigt namn oavsett

    Svara

  Kan vi inte sluta prata om henne bara? Hon är 100 % nya Isabella Löwengrip, så fort det uppstår välgrundad kritik försöker Margaux styra om narrativet genom att skapa skvallermaterial genom pussbilder eller häng med Ebba BT – genom att publicera det på Bloggbevakning hjälper du henne bara på traven.

  Svara

   Hade blivit en väldigt tom blogg med den principen…

   Svara

    Granska och publicera gärna mer om henne och mer om Ebba B! Tror inte att sistnämnda hade haft kvar sin plats som partiledare så länge till ifall någon läckte mer vad som händer på deras gemensamma fester.

    Svara

     Men Ebba är ju inte influencer…

     Svara

  Vore intressant att se hennes följarstatistik efter detta. Jag är en som avföljt henne då jag tycker det är sjukt oproffsigt att tjäna så mycket pengar på sitt barn och samtidigt inte lyssna på vad den andra föräldern har att säga om det.

  Svara

   Här är en tjänst där du iaf kan se hennes Instagram. En ser differensen mellan nya följare och avföljare.

   https://business.ninjalitics.com/plus/margauxdietz

   Svara

    Vem är ”en”?

    Svara

     Du vet exakt vad som menas men är en sån pytteliten människa så du vill skapa diskussion för att du är så obetydlig att ingen vill ha med dig att göra om du inte provocerar.

     Svara

      Man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man man 🤐

      Svara

      Om ingen svarar dessa fjantar så tröttnar dom till slut. Ignorera bara.

      Svara

   Håller helt med och är också en av de som har avföljt henne

   Svara

    Tack för insläppet!

    Svara

    Samma här!

    Svara

   Hon tappar följare på Insta enligt socialblade iaf

   Svara

    Dags att öppna champagneflaskan!

    Svara

  Jo, funderade på hur hon skulle förhålla sig till det framöver. Fick visst svaret nu, hon skiter i det.

  Svara

  Hon kommer aldrig bry sig tror jag, egot och stålarna före… Helt avtrubbad, det märker man ju även i hennes samspel med barnet

  Svara

   Och jag syftar nu på tidigare videos när A varit ledsen…. Minns en när hissdörren håller på att gå igen med bara honom i hissen, och hon bara står kvar på håll och fortsätter filma, så att han måste slänga sig på knappen. Ett eller två år var han.
   Så konstigt beteende tyckte jag redan då

   Svara

    Han visste alltså vad han skulle göra=regisserat .

    Svara

     Han grät ju dock och var väldigt liten, så det tror jag inte.
     Har inte sett många klipp så kanske hade otur hamna på just detta, men är inte heller enda gången.
     Hoppas pappan får stopp på det

     Svara

    Fy fan va vidrigt!! Som när hon Michelle skrämde hunden. Hur kan man göra så mot djur och ännu värre små barn??

    Svara

   Hon har aldrig brytt sig om den ungen på djupet. Har man hjärta att låta sitt barn gråta sig till sömns varje dag, så är man fan hjärtlös.

   Svara

  Dags för en ny anmälstämpel: barnarbete och det ska vara länk till Arbetsmiljöverket som enligt gällande regler måste godkänna allt arbete som barn under 13 ( eller är det till och med 13 år?). Gäller exempelvis barn som är med i reklam. Det är utföraren, i det här fallet Margaux och hennes företag som ska begära tillstånd. Cam cam kan du kolla med AV?

  Svara

   Kolla själv.

   Svara

    Vem har störst plattform?

    Svara

     Här kan denna blogg verkligen göra en insats för barnen! Är man under 13 år räknas man som yngre barn.

     Svara

     Att vara med på en bild är väl för jösse namn inget barnarbete. Det måste bli ett slut på detta sabla okynnesanmälande.

     Svara

      Verkar vara du igen. Vara med på bild? Alla fotomodeller är också med på bild. Dessutom barn till influensers är inte ”bara med på bild” utan gör reklam och är i regel uppstyrda och uppklädda. De medverkar i reklam.

      Svara

       Kulturellt arbete räknas också.

       Svara

       Men om du nu är så jädrans orolig får du väl själv göra en anmälan istället för att kräva att nån annan gör det.

       Svara

    Du är alltså för att barn utnyttjas.

    Svara

     Snälla du…

     Svara

  Kan pappan göra en orosanmälan ang sitt barns säkerhet?

  Svara

   Hoppas han går vidare med detta. Jacob växte verkligen i mina ögon efter hans inlägg.

   Svara

   Nej, det är ju som att anmäla sig själv. Eller rättare sagt, rent teoretiskt kan han det men det kommer inte leda ngn vart, han kommer bara hänvisas till att ta sitt ansvar som vårdnadshavare. En anmälan från hans sida skulle bara synliggöra att hon inte är intresserad av att ta det ansvaret. Socialtjänsten finns inte till för att tvistande föräldrar ska kasta skit på varandra. Han har verktyg som vårdnadshavare att ta till om han är allvarligt oroad för sitt barns välmående hos den andra föräldern, i dem ingår inte att göra orosanmälningar gällande sitt eget barn.

   Svara

    En anmälan skulle bara synliggöra att HAN inte tar sitt ansvar, ska det naturligtvis stå.

    Svara

    Nej där har du fel. Det händer att föräldrar gör en egen orosanmälan, tex barn med NPF där föräldrarna upplever att barnen inte får de anpassningarna som behövs i skolan och därmed far illa.
    Att göra en anmälan är att ta ansvar. Han kan inte bara vägra ge tillbaka barnet till mamman, det skulle vara umgänges sabotage och skulle snarare skada honom.
    Däremot skulle jag om jag var pappan ta kontakt med familjerätten och starta där. Däremot om han anser att det är akut så borde han göra en soc anmälan.

    Svara

  Jag fick själv en helt ny syn på problematiken med att Margaux tjänar pengar på att exponera sin son på viset hon gör iom Jacobs inlägg. Att barn själva tycker om att bli filmade, fotade och vara i centrum är inte ett argument för att han inte ”far illa” av den exponering hon utsätter honom för. De flesta barn tycker om att bli sedda 🙂 Jag undrar hur hennes kanaler skulle se ut om hon plockade bort honom som en ”main attraction”, vad är kvar? Är hon tillräckligt intressant i sin egen person? Också intressant om det i framtiden kommer finnas något bestämmelser som säger att antingen barnet själv måste kunna ge samtycke, eller i alla fall att båda föräldrar samtycker.

  Svara

   Att små barn tycker om att bli sedda av föräldern som står med kameran innebär ju inte att de förstår innebörden av att materialet sedan ligger tillgänglig för allmänheten.

   Svara

    Nej precis!

    Svara

   Ja jag med. Alltså det där exemplet han tog att Arnold inte kan typ va på stan utan att folk kommer fram. Att det är svårt att lämna på förskolan osv. Då fattade jag liksom på riktigt hur fel det är oavsett om han tycker det är kul att bli filmad eller inte.

   Svara

  Jo, så jäkla tröttsamt med. Ännu mer tröttsamt alla margaux-small-supporters (inkl. ’Johanna toftby’ ?!) som gått in och kommenterar diverse under Jacobs inlägg.

  Detta med att få och bemöta kritik, jag blir tokig på att man inte kan bemöta något?! Speciellt en sådan viktig fråga som detta är. Det är väl INGET FARLIGT med att bli ifrågasatt ibland, en del saker kan man strunta i, annat får man faktiskt ta och bemöta. Typ detta. Suck

  Svara

  Jag blir inte förvånad, om det var så illa att han inte fick gehör privat så tror jag inte att det gör någon skillnad att ta det publikt. Hoppas han går vidare med detta om det är så att han inte vill att hans barn ska arbeta. Jag har inte koll på reglerna – men har svårt att se att så små barn får arbeta utan föräldrarnas medgivande. Med en bra barnrättsadvokat borde han kunna hitta en lösning på detta.

  Svara

  Hade jag varit Jakob hade jag begärt egen vårdnad p.g.a hennes sätt att visa upp sin son, hon verkar ju inte lyssna på hans önskan.

  Svara

   Gjorde ont att se avsnittet där de ror båt och sonen tydligt visar att han inte mår bra och inte vill vara med om det. Han är både klämd och får åran i huvudet. Ändå fortsätter hon att filma och pratar med honom som om detta är ingenting! Och dessutom har hon mage att lägga ut filmen offentligt! Fy så hemskt..

   Svara

    Usch det finns alltså flera såna videos än de jag sett.. Det är det värsta, hon är inte alls lyhörd för barnets känslor =/

    Svara

     eller när hon med kameran i högsta hugg berättar för arnold att han ska bo hos henne varannan veckan istället för var tredje dag och hon typ blir besviken för att han inte blir ledsen.

     Svara

      Detta agerande är f-n inte normalt.

      Svara

      Ja, det reagerade jag också på! Vilken normal förälder har ett sånt samtal med sitt barn med kameran i högsta hugg? Och hur hon sen går och berättar om hans reaktion för sin mamma ”jag trodde han skulle få värsta spelet men det var lugnt” eller hur hon nu uttrycker sig. Om hon trodde att han skulle reagera så negativt, varför varför vilja filma det? Det känns som om hon har passerat en gräns utan att själv märka det. Hon är så van att dela med sig om allt gällande A att hon till slut inte inser vad som är otroligt olämpligt att lägga ut.

      Svara

  Slutade följa henne för ett tag sen bl.a. pga exponeringen av sonen. Hoppas fler avföljer. Dessutom verkar hon leva i en värld där pandemin inte existerar med tanke på hennes flängande.

  Det tragiska är att hon inte kommer sluta med exponeringen av sonen. För vad vore hon utan honom?? Hennes mål är ju att han ska bli nån yt-stjärna..

  Mer bekräftelsekåt person får man fan leta efter. Hon gör vad som helst för lite uppmärksamhet och stålar. Ingen integritet what so ever.

  Svara

   Exakt ,man borde följa henne pga henne inte pga hennes son. Tröttnade på att sonen alltid hade huvudrollen på hennes Youtube, lite sjukt ändå

   Svara

  Du har ett ansvar, sluta skriva och sprid videos på folk som exponerar sina barn!!!

  Svara

   Själv tycker jag att det är bra att det tas upp. Då kan man reflektera kring det och fatta ett medvetet beslut om det är något man vill stödja eller inte. Då gränserna idag på sociala medier hela tiden flyttas framåt tror jag att det är lätt att inte stanna upp och faktiskt fråga sig om man tycker att något är ok eller ej.

   Svara

  I senaste två meter dumheter podcasten säger dom att Benjamin och Bianca på influencer festen

  Svara

   Que?

   Svara

    Var på*** influencer festen

    Svara

   känns inte influenser festen lite…. wt eller B? Tror inte Bianca och Benjamin var där men vad vet jag

   Svara

    Tror det var någon annan stor fest

    Svara

    Ja för dom är inte B. 😂😂

    Svara

  Hur försörjde hon sig innan hon födde barn på youtube?

  Svara

   Tror hon jobbade i en Telenorbutik.

   Svara

   Hon jobbade som säljare på Telia tror jag. 🙂

   Svara

    Hon var väl redaktör osv på Devote?

    Svara

  Alltså… är så jävla less på infleuncers. Hur de exponerar sina barn, köper in billiga produkter från Kina som det låtsas att de själva tagit fram, hur det skiter totalt i att följa restriktioner och rekommendationer, hur de bara bryr sig i sig själva, tjäna pengar och att synas. Ja, det finns några relativt bra influencers – men de är försvinnande få sett till hur illa de flesta beter sig. Har redan slutat följa alla influencers förutom de som knappt kan kallas influencers, mer profiler I guess. Ska börja bojkotta all företag som samarbetar med sådana här influencers. Är inte direkt för cancel culture meen…nog fan är det dags att cancella sådana här influencers?

  Svara

  Kommentarerna på youtube är förmodligen inaktiverade eftersom det är barn med i videon. Det står med i YouTubes policy.

  Svara

  Margaux företag sysslar enbart med reklam. 2019 hade företaget intäkter på 17 miljoner! Hon har betydligt bättre siffror än Blondinbella. Resultatet Margaux visar efter skatt är 8 miljoner.
  Detta är oerhört kommerciellt.
  För övrigt är Blondbellas resultat per juni 20 mycket intressant. Mycket röda siffror, minus 5 miljoner back. FLera miljoner, typ 3 privata fick hon lägga in i bolaget. Kapitalförsäkringen på 》2 miljoner borta skuld till koncernmoder Blond Capital på en halv miljon och bara 18 tkr i kassan 200630. Margaux är större affärsgeni än Bella.

  Svara

   Margaux ett “affärsgeni”? hon tjänar pengar på att utholka hennes barns integritet.. fräscht..

   Svara

    Det är väl så för många som strävar mot toppen, de bryr sig inte om vilka de måste trampar på för att ta sig dit.

    Svara

   Är inte de flesta det?

   Svara

   Kapitalförsäkringen på 4673 tkr är överlåten inom koncernen (enl noterna).
   Den bör alltså återfinnas hos Blonde Capital när den årsredovisningen blir tillgänglig (senast i slutet av januari).

   Svara

  Tekniskt sätt är han väl inte ex-man eftersom de inte var gifta…

  Svara

   Tack! Äntligen fler som skriver om detta. Dom var aldrig gifta så tycker man ska sluta skriva ex-man. Ska man gifta sig så får man fan göra det på riktigt och inte bara ha en fest för att sedan ”känna sig gift”.

   Får en sån oskön känsla nu när hon träffat en ny snubbe, som hon troligtsvis kommer skaffa barn med inom kort för att sedan göra mer reklam på nästa unge eller ha ett till ”låtsas bröllop”…

   Svara

    Jag blir typ lika upprörd när gifta par skriver att dom har ”gjort slut”.

    Svara

   Sett*

   Svara

    Tack för rättningen, jag måste varit trött när jag skrev. Självklart ska det vara sett 🙂

    Svara

  she’s a Maneater

  Svara

  Säger väl sitt när man är bästa vän med EBT och inte kan vara utan uppmärksamhet konstant

  Svara

  Här är verkligen Sanna Guidetti ett föredöme.

  Svara

   Möjligen har hon blivit det. Innan var ju hon värst av alla

   Svara

    Men hon har ju tagit sitt förnuft till fånga. Hellre sent än aldrig.

    Svara

  Vill bara påpeka att hon har inte stängt av kommentarsfältet, Youtube har. Youtube stänger av alla kommentarsfält på videor som innehåller barn.

  Svara

   Fast jagser dagligen videos med barn inblandade på Youtube som har kommentarer aktiva?

   Svara

    Anledningen är att Youtube hade stora problem med pedofiler som härjade i kommentarsfälten.

    Svara

    Ja, youtube har väl inte hunnit identifiera varenda youtube-kanal och video där ett barn finns med. Det är en ny policy som finns för att förhindra att pedofiler och dylikt samlas i kommentarsfält på dessa videos och konekvenserna det kan ha

    Svara

    Du väljer detta själv när du laddar upp videon. Dock bör man såklart ha kommentarsfältet stängt när det gäller barn med tanke på hur klimatet kan vara på Youtube.

    Svara

    Verkar vara olika för olika människor. En jag följer hade med sina barn en kort sekvens i nån video då blev det avstängda kommentarer. Torsgården har med sina barn hela tiden och där är det öppet.

    Svara

    Deras policy är att inte ha aktiva kommentarsfält på videor med barn, så alla videor med barn borde ha avstängda kommentarsfält. Men de verkar dåliga på att hålla fast vid det…

    Svara

  Hoppas att Jacob tar det vidare, för sonens skull. Margaux är inte sund i sin föräldraroll över huvudtaget. Det gör ont att se denna lille krabat redigeras och man ser hur obekväm han är. Han växer upp och har detta som vardag. Han tror det är normalt att bli behandlad så…

  Något som också är sjukt i min mening är alla dessa fans-konton som också, i sin tur, lägger upp barnet för allmän åskådan.
  När ska man förbjuda sånt??

  Svara

  Fast om nu exponeringen av denna pojken är olämplig. Varför visa honom i ett klipp här?

  Det gör bara saken värre.

  Svara

   För att även bb lever på att exploatera andra.

   Svara

    Skrev ni samma sak till Expressen efter den här artiklen med tillhörande bilder?
    https://www.expressen.se/noje/svenska-influencers-tjanar-miljoner-tack-vare-sina-barn/

    Svara

     Ja precis skrev dom samma till Expressen. Bra skrivet camcam.

     Svara

     Det är en låst artikel. Jag menar bara att om man inte själv tycker att barn ska exponeras på sociala medier. Borde man inte heller bidra till det på sin egna stora plattform.

     Jag följer inga större konton där barn exponeras. Har avföljt många konton sista året, även mindre influencers med kanske 20K följare.

     Svara

      Det är bättre att inte säga någonting? Gäller det alla andra tvivelaktiga ämnen?

      Svara

       Vadå inte säga någonting? Behöver man lägga upp ett klipp på barnet i fråga där ansiktet syns även om man inte klickat in.
       Kan man inte tänka på sådant i inlägg som handlar om barns integritet?

       Svara

    … och för att du (vi) är här och möjliggör expoloateringen..?

    Svara

   Att skriva om något utan att hänvisa till källan känns inte bra ur en källkritisk synpunkt. Som läsare ska man kunna kolla om det som sägs stämmer.

   Svara

  Kvinnan är i detta fall liksom i andra dito ofta hänsynslösa…

  Svara

  OT men snö i Stockholm och det är kramsnö. Och jag som inte gillar det tycker nu det är mysigt. 😂

  Svara

  Vad säger lagen om detta? Tänker t ex på att jag och min man båda två varje år får fylla i om vi godkänner att våra barn är med på bilder som skolan samt deras idrottsföreningar tar. Så undrar vad lagen säger om en förälder lägger upp Youtubefilmer på barnet som 100 000-tals personer ser, och den andra föräldern är emot det…

  Svara

   Finns inget direkt uttryckt mot det i lagen och inte heller ännu något prejudikat, men kan ju hända att det kommer upp i rätten inom relativt snar framtid eftersom det först är nu vi börjar se att det är ett faktiskt problem.

   Svara

    Ja det vore ju bra, tänker att detta ju är ett relativt nytt problem så lagen har väl inte riktigt hunnit med.

    Svara

    Arbetsmiljölagen reglerar ålder. Lagen om person på bild i reklam är en annan. Har funnits länge vilket alla seriösa företagare vet om. Influensers är numera kända för att ha svårt att ta till sig lagar och andra regler men tjäna pengar vill de. Enorma pengar.

    Svara

     Ja, lite det jag menar, finns inga direkta lagar mot att exponera barn i sociala medier – men finns flera olika lagar som möjligen skulle kunna appliceras på det, men det måste upp i rätten först och testas för att få till ett prejudikat

     Svara

  Kommentarsfältet är ALLTID avstängt på hennes videor, så just det var onödigt att slänga in

  Svara

  Varför kommer Helen alltid undan såna här diskussioner bara för hon ses som ”wholesome”? Hon exponerar ju sina barn exakt lika mycket som margaux och hennes ekonomi är ju på hennes barns bekostnad med. Jag lägger inga värderingar i vem som är värst , förstår detta inlägg handlar om att margaux fortsätter trots kritik av den ena föräldern men ändå jag har aldrig läst så mycket negativt när det är inlägg om exempelvis Helen.

  Svara

   Precis, varför är hon nåt sorts helgon som alltid kommer undan. Inget om barnen utesluter hon.

   Svara

  Hon är creepy. Den del där hon tycker det Är roligt att han hostar och säger att han har corona är ännu ett exempel på hur hon använder sonen som ett objekt och attribut. Inget normalt föräldraragerande. Verkar vara filmat i våras. Hoppas någon samlar in de filmer hon lagt ut på barnet.

  Svara

  Jag följer dem inte så kan ha missat något – men kan det inte varit motsattsen? Jag tänker att ex mannen blev stött, av antingen den nye eller något annat, och valde att publicera sin jätte kritik. Om så vore fallet är det väl en rimlig anledning till att inte besvara kritiken eller liknande: Att hon helt enkelt inte vill elda på det hela mer?

  Svara

  Mimmi Kapell är också en influencer som frekvent gör content på sina två barn, de har till och med en egen Instagram för barnen (som inte är privat). Vart går gränsen?

  Svara

   Mimmi är nästan värst. ”Barnen” har gjort samarbeten på sin egen instagram, hon visar barnen halvt nakna och i andra utsatta situationer. Häromdagen beskrev hon i detalj hur ena dottern har problem med förstoppning och hur det påverkade henne, att hon sprack osv. Helt jävla sjukt!!

   Svara

  Tänker genast på den här tråden, med en stackars tonåring som får skit av sin influencermamma efter att ha vägrat vara med på hennes sociala medier: https://www.reddit.com/r/AmItheAsshole/comments/evqd98/aita_my_mom_is_an_influencer_i_am_sick_of_being_a/

  Svara

  Hans inlägg är ett officiellt ställningstagande att han är emot. Det betyder att han inte tillåter att hon publicerar sonen. Kan vara bra att få ett klargörande från pappan. Det är tror jag Margaux mamma som sitter med i styrelsen i bolaget som vice vd och någon tjej Lindblad som är vd. De är ytterst ansvariga. Margaux sitter i styrelsen och det tillkom i juli i år, var hon vd eller liknande tidigare? Sonens pappa sitter inte i styrelsen. verksamheten är reklam, pr och driva Mediabyrå samt annonsförsäljning. Ingen redaktionell verksamhet alltså.
  Ägarna har också ansvarig och hur aktierna är fördelade går att få fram. Man tar ut modesta löner för de 4 som anges vara anställda. Man tar ut höga belopp som akutdelning och har mycket pengar i bolaget.

  Svara

  Ni som tycker en anmälan om barn i fara skall upprättas. Har ni någon insyn alls i hur det fungerar?

  Jag vill inte påstå att jag vet mer än er, min uppfattning är dock att det inte finns resurser att hantera barn som VERKLIGEN är i fara och känner att dylika problem skulle bara öka arbetsmängden på socialtjänsten ytterligare och ta tid från de riktigt utsatta barnen.

  Men jag kan ha fel, är det någon som har en annan bild av hur det ser ut??

  Svara

   Man lyckas ju inte ens hjälpa barnen som ”verkligen är i fara”…
   Finns otaliga exempel på Socialtjänstens missar. Så jag tvivlar på att några orosanmälningar skulle göra skillnad.

   Svara

   Socialtjänsten hör en inledande bedömning utifrån anmälan, och redan där kan det bli papperskorgen. Nästa steg är att prata med vårdnadshavarna, och efter det kan det hela läggas ned eller så inleds en utredning. Socialtjänsten kan erbjuda insatser såsom Samtalsstöd, avlasyningsfamilj, föräldrautbildning, kanske korttidsboende gör de barn som behöver det, eller helt andra saker som bostadsanpassning eller vad det nu kan vara. Men det är inget tvång. Föräldrar kan tacka nej.

   Ifall det finns risk för barnets hälsa och och utveckling kan barnet omhändertas. Barn kan bli omhändertagna och ändå vara placerade i sina föräldrars hem. Men det är ovanligt. Det finns flera fall då socialtjänsten vet att barn har blivit utsatta för våld, utan att ha omhändertagit dem…

   Svara

    Fortsättning:
    Summan av kardemumman är att man inte ska avstå från att höra en anmälan av hänsyn till socialtjänstens arbetsbörda.

    Svara

     Såklart man inte skall backa för att anmäla om man är orolig för ett barn.

     Men det borde finnas någon realism kan jag känna.

     1. Jag är orolig för X för hen har sagt saker på förskolan som indikerar att något inte stämmer i hemmet.

     2. Jag är orolig för X för han verkar inte vilja bli filmad men mamman filmar X ändå.

     Svara

      Att göra en orosanmälan enbart för att någon blivit filmad mot sin vilja någon gång är väl att ta i. Men hon har ju flera gånger passerat gränser, som att göra honom ledsen och filma. Naturligtvis finns det barn som far mycket mer illa men har man som förälder så otroligt dåligt omdöme så finns det ju risk att det utspelar sig på andra sätt också. Menar inte att han skulle vara utsatt för fysiskt våld eller så utan att generellt dåligt omdöme och brist på hänsyn kan vara något föräldern skulle tjäna på att få hjälp att reda ut. Om hon beter sig som hon gör framför kameran så är det inte konstigt att folk reagerar och undrar hur det står till egentligen. Ingen i hennes närhet verkar ju heller ha kunnat nå fram. Att anmäla handlar ju inte om att sätta dit någon (även om det säkert finns de som anmäler just därför) utan för att man tror att en familj behöver hjälp och man inte själv kan hjälpa.

      Svara

       Spot on, och tydligen börjar det påverka sonen i hans vardag! Det är ju att fara illa.

       Svara

  Bra skrivet inlägg C! Tycker de senaste inläggen verkligen varit bättre skrivna och känns mer professionella. Keep it up!

  Svara

   Driver du?

   Svara

    Nej, varför undrar du om jag driver? Tonen från C:s sida har varit betydligt bättre.

    Svara

  Margaux äger till 100% tre bolag. Det nya skönhetsbolaget By Margeaux är hon majoritetsägare i, 50 till 75%. Camilla dags för ett gräv!

  Svara

   Varför?

   Svara

  Men allas älskling Alexandra Bring kommer undan?

  Svara

   Alltid

   Svara

   Fast Alexandra visar så vitt jag sett inget privat om sina barn? Jag vet som följare hur de ser ut och vad de gillar för mat och ytterst liten del av deras personlighet. Tycker hon håller sig inom en vettig gräns.

   Svara

  Jacobs engagemang för lille Arnolds integritet skjöt i höjden sekunden han fick reda på att Margaux träffat en ny kille.

  Svara

   Hon har ju varit med en ny sen förra för-sommaren?

   Svara

   Håller med

   Svara

   Men här får man ju ändå bara hoppas att hans protest är genuin, så att barnet har en förälder som skyddar honom.
   Det är också skillnad på en bebis och ett sånt ”stort” barn som A har blivit, att detta ger effekter på hela hans liv utanför hennes förbannade kanaler.

   Svara

  Jag är nyfiken på de rykten gällande drogproblem. Finns det någon sanning i dessa? Är fullt medveten om att det är mer än vanligt med kokain men när man är en ”offentlig” person som säkert Margaux anser sig vara, är man då inte livrädd att bli påkommen och att det tillslut hamnar i media?

  Svara

   Yes. Det är något deras (Främst J’s) kompiskrets sysslar med. Tror dock inte att det ska klassas som ”drogproblem” utan snarare tillhör festandet i Stockholm i stort, det är vanligare än många tror. Dasha har tex åkt dit för det. Dock tror jag att de flesta växt ifrån det, förutom J då.

   Svara

    Ah ok, då är det mao ren ”otur” för margaux att hon släpas in i ryktet pga umgänge.. Droganklagelser är väldigt hårda speciellt om man har barn. Hade jag varit M så hade jag dementerat dessa rykten ist för att ducka.. med tanke på att de hängt i ett bra tag.

    Svara

     Margaux är högst delaktig själv. Hon har förlorat minst ett samarbete pga detta då hennes missbruk gått ut över jobbet (ett koreanskt företag som börjar på S och som samarbetar med flera andra kända profiler).

     Svara

      Stämmer detta så hoppas jag att hon är smart och stark nog att söka hjälp.

      Svara

      Om du syftar på Samsung så har väl hon redan gjort ett samarbete med dem?

      Svara

       Yes, hon var tidigare ambassadör. Notera ”var” 🙂

       Svara

        Frågan är varför ingen journalist frågar henne om detta.. Samsung är ett storbolag och journalister brukar vara rätt snabba med att hänga ut ”kändisar” som blivit påkomna med kokain. Förvisso mest män.

        Svara

         Är det rena spekulationer så är det ett fruktansvärt rykte som jag hoppas att hon dementerar för att inte förstöra sitt varumärke.

         Svara

          Det är inga rykten. Det är väl bara att kolla på den umgängeskretsen. Hennes tidigare BFF Dasha är väl dömd för innehav om jag inte minns fel. Har inte även Viktor Frisk åk dit för något hyfsat nyligen?

          Svara

     Hon är en lika god kålsupare som J. Är hyfsat ofta folk dyker upp på hennes sociala medier som är glada i kola. Kan inte tänka mig att hon tackar nej, förr i världen tog hon allt som erbjöd.

     Svara

    Tror absolut inte Dasha eller Margå växt ifrån det.

    Svara

     Jag testade kokain mågar ggr när jag var runt 25 (absolut inte stolt över det).. hade någon sett mig då och förutsatt att jag fortfarande gör det (15 år senare) hade gjort mig vansinnig 😂..

     Svara

      Det är nog många som inte bara kan sluta ta kokain som du gjorde. Speciellt när man har en så otroligt krävande livsstil. Så det är nog ganska många som tror det i så fall.

      Svara

       Det kan jag tacka min omgivning för, alltid sett ned på folk som brukar droger samt att jag troligtvis var mer nyfiken än i behov av det 😂

       Svara

       Precis. Och när det även är så normaliserat i deras kretsar och otroligt lättillgängligt. Så är det nog ännu svårare att ducka om man väl börjat. Men barn ska fan aldrig vara inblandade. 😔 Så hoppas detta inte är fallet.

       Svara

      Fast många i den kretsen är över 35 och kör på ganska hårt fortfarande. Sedan kanske en del skärp sig men att alls skulle gjort det tror jag inte på, nu var det ett tag sedan jag umgicks med hennes bekanta så har inte sett det med egna ögon på ett tag.

      Svara

   Hur tror du att så många orkar leva det liv dom, alltid prestera och vara glada och alltid vara supersmala?
   Otroligt många kändisar går på droger dagligen.
   Sen att hon har ansvar över ett barn är ju väldigt problematiskt.

   Svara

   Har sett så pass många skriva om det nu så… ingen rök utan eld.
   Men om någon vet nåt säkert hoppas jag verkligen att det har anmälts, det är illa nog på egen hand utan videorna.

   Svara

    Håller med dig och som jag skrev ovan så skulle jag (om jag vore m) dementerat det i någon av kanalerna för att bli av med ryktet.. för det har väl knappats gått henne förbi?

    Svara

   Syns så jäkla tydligt i henens ögon att hon är påverkad av nåt var och varann dag.
   Hade också varit livrädd att det skulle komma ut. Speciellt när man har barn.

   Svara

    Ja, här kan man snacka om ont i magen på riktigt..
    Hade gjort allt för att motbevisa eller skydda mitt barn i hennes sits, istället för att fortsätta lägga upp videos och låtsats som det regnar.

    Svara

    Kan du ge konkret exempel på bild eller film där detta syns tydligt? Jag tycker bara hon ser ut att vara en glad, utåtriktad och öppen kvinna. Jag har svårt för hennes exponering av sonen, men jag har också svårt för sådana här narkotikabrottsanklagelser.

    Svara

     Håller med 100%

     Svara

   Hopas också verkligen någon anmäler om dom vet säkert att det är droger inblandade med barnet.

   Svara

    Är det bara rykten som startats för att ”skada” henne så är det fruktansvärt i sig.. men helt med dig.

    Svara

    Vad jag vet, så har soc redan varit involverad i den här familjens problem. Dock är jag osäker på om det beror på drogerna eller att de är oense om vårdnaden. Har för mig det var mer vårdnads-relaterat.

    Svara

    Men vad Margaux (eller Jacob för den delen) gör när hon går ut på krogen hennes barnfria tid skadar ju inte direkt Arnold? Återigen, det är kopplat endast till festande. Det är ju ingen av dem som tar hand om honom just då. Tycker att det dras lite för stora växlar att de skulle vara dåliga föräldrar, upplever dem tvärtom.

    Svara

     Hur vet du att det bara är vid fest? Och ja Margaux är en sån bra förälder därav hela detta inlägg…….

     Svara

   Är en pappa som drogar bättre för pojken då? Jacob är fattig och bitter, ska sätta käppar i hjulen för margaux som har en rakt uppåtgående karriär? Ingen av dom verkar i så fall vara passande föräldrar.

   Svara

    Har ingen aning om hur vare sig Margaux eller Jacob är som personer eller föräldrar. Det enda vi (eller jag iallall) vet med säkerhet är att Arnold exponeras enormt online och jag tycker det är bra att någon vuxen och framförallt en förälder sätter ner foten gällande det. Allt annat gällande droger, motivationer osv. är än så länge bara rykten och spekulationer utan några bevis.

    Svara

   En av mina nära vänner har en vän som även är bekant till mig som festade med M på midsommar 2020. Hon knarkade som fan, myycket kokain.

   Svara

   Känns typ som att samma person har skrivit många av kommentarerna i denna tråd? Jag har följt Margaux och läst skvaller om henne i många år men aldrig hört något drogrykte.

   Svara

    Ok så för att du inte hört om det innan så kan det inte stämma? 🧐

    Svara

  Gå in och dislike videon för att visa vad ni tycker. Det ska jag göra!

  Svara

  jacob har svarat en socialsekreterare som har kommenterat på hans senaste instabild. han skriver ”jag hör dig och har full förståelse för kritiken du riktar mot mig. jag hade naturligtvis hoppats på en annan lösning men förhoppningsvis leder mitt tidigare inlägg till att frågan är avklarad, vi får helt enkelt se!”

  nu har vi fått se. frågan är alltså inte avklarad. hoppas han stämmer henne

  Svara

   Men professionellt att en socialsekreterare har fejkprofil? Lol

   Svara

    det är väl inte mindre professionellt än att vilken annan person som helst har en fejkprofil dock. människan jobbar ju inte på sin fritid (även om hon verkar tro det lol)

    Svara

     Känns inte legit. Vem som helst kan klämma ut sig att dom är ditten och datten bakom ett fjantigt fejkkonto.

     Svara

      personen skrev inte ens nån fakta, bara en personlig åsikt, hur pallar man bry sig om kontot haha det var inte poängen

      Svara

  Av Maggans 6 senaste videos är Arnold med på SAMTLIGA thumbnails. Säger väl en del om hennes nonchalans..

  Svara

   Har hon någonstans nämnt inlägget som J skrev? Eller ignorerar hon det helt?

   Svara

   Och hennes i impopularitet…

   Ja, jag skrev det och jag tänker inte ta tillbaka det.

   Margaux är inte populär som influencer, det är därför hon utnyttjar sonen.

   Svara

    Är hon inte poppis bland hennes branschkollegor? Känns som hon är hajpad av övriga profiler? Har dock på senare tid hört flertalet som varit på samma fester att hon är oskön men har mer tolkat deras kommentarer som lite avundsjuka…👀

    Svara

     Hon håller inte sitt kommentarsfält stängd själv utan det är youtube som spärrat dom för att skydda arnorld från pedofiler.
     Har inte gått att kommentera där på flera år pga det.

     Minns inte varför men tror det va nån som anmälde nån film

     Svara

    Det är ingen influencer som lyft eller pratat om Margaux klädkollektion.. Tyder på att dom tagit avstånd från henne, annars lyfts precis varenda projekt som en influencer gör

    Svara

     Om du menar den för Chiquelle? Helt ärligt, oavsett vem som hade designat den kollektionen så hade den nog inte hyllats😬.. ”game on”.. tröja…
     säkert rar tjej men hon har väl aldrig direkt fått beröm för sin klädsmak?

     Svara

  Någon som vet varför hon slutade blogga på Elle?

  Svara

   Är väl många som byter portaler nu och då. Kan tänka mig att det oftast har att göra med pengarna bakom.

   Svara

  Kan inte förstå hur Maggan e så ”poppis” Riktig grå-sosse och lika tråkig som ett 40-talshem. Men något gör hon tydligen som folk gillar..

  Svara

  Håller med om mycket som står här, förutom delen att hon själv stänger av kommentarerna på sina videos. Youtube stänger nämligen av alla kommentarer på videor som innehåller barn, vilket är varför hennes kommentarsfält är borta.

  Svara

   Så varför kan man kommentera på alla andra famljekanaler?

   Svara

    Youtube har stängt av kommentarer på kanaler där det förekommit att pedolfiler har kontaktat varann genom kommentarerna.
    Så det är visa som fått sina kommentarer avaktiverade, som ex Margaux, lets feast, Iza & elle eller Theoz.

    Svara

  Är Margaux nya IL, dvs någon som kommer försörja sig på folks ilska. Impopularitet= lönsamhet?

  Jag trodde som kommentaren ovan att hon var en omtyckt person.. har dock ej så mkt referenser men har bland annat sätt YouTube när hon åker runt till andra flunsor och delar ut sina produkter.

  Svara

  Hon är ju ingeting utan det här barnet. Han är ju riktigt kul att titta på. Hon, skittråkig.

  Svara

  Vet inte om jag har legat under en sten eller helt enkelt inte hänger med😂
  Var inte Margaux enormt poppis och den stora YouTube stjärnan? ”Alla” pratade om henne i poddar, på youtube och ville synas tillsammans med henne. Nu verkar det vänt helt👀. Håller med hennes ex men det känns ändå som om detta bara var droppen och lite den utlösande faktorn till underliggande Irritation mot Margaux? Jag tillhör troligtvis den skara som tror på det som visas och därmed tror att hon är härlig och genom snäll. Det enda lite mindre härliga var kanske i hennes podd… hennes bror blir konstant avbruten och känns lite överkörd 😂

  Svara

   Jag håller med, hon kändes verkligen som en otroligt omtyckt person som alla ville umgås med. Men verkar som att det kommit fram saker nu som gör att folk tycker hon verkar vara ”fake”, hur hon är i sina kanaler gentemot hur hon beter sig. Jag har hört att hon är jätte oskön och otrevlig, av folk som arbetat med henne. Sen alla dessa rykten om droger.. det framgår ju en del i vissa poddar när folk pratar om ”en influencer som är så glad och gullig utåt med följare som bara är unga som ser henne som en idol, och att det är så vidrigt att hon knarkar sönder, om folk bara visste”. Sen nu detta med att hon exponerar sitt barn och att allt verkar handla om pengar. Tror folk har satt ihop detta och ändrat sin syn helt om henne faktiskt

   Svara

  hur vet ni att Arnold inte får ta del av några pengar alls?
  Sen är det jävligt lätt att lägga allt på kvinnan(i detta fall margaux) MEN oavsett om han har fått en uppenbarelse på senaste eller inte så har han tagit över hennes vloggande vid flertalet tillfällen när de var tillsammans och han har ju då aldrig haft något emot att filma och ha Arnold med i videorna. Det är givetvis bra att reflektera, göra om och göra rätt, det säger jag inget om, det är ju bra att fundera på hur man gör och hur barnet tar det. Men jag anser inte att det är okej oavsett att göra denna konflikt offentlig, oavsett om han har tagit upp detta förut eller ej. Det märks så tydligt att hon får så mycket skit medan han får all cred trots att han också exponerat sin son massvis när de fortfarande var tillsammans. Nä jag tycker faktiskt att de två får reda ut detta utanför offentligheten. För han exponerar ju Arnold nu i detta offentliga bråk istället för att ta detta med en familjeterapeut(eller vem man nu kan gå till) tillsammans med margaux. Tror faktiskt att båda vill sitt barn det allra bästa i slutändan.

  Svara

   Kanske för att sonen också blir äldre. Där integritet blir viktigare. När han blir igenkänd och folk kommer fram på stan. Han har inte valt att själv vara offentlig person. Jättebra att pappan reagerar och att han faktiskt lyfter detta offentligt. För det är inte bara Margaux som exponerar sitt barn (även om hon är kanske den värsta). Och nej, det handlar inte om att hon får skit bara för att hon är kvinna. Skulle vara lika illa om en man hade gjort som henne så dra inte det där kortet.

   Svara

    Fast ingen här kommer med något konstruktivt. Detta kommentarsfält är fullt av hemska påhopp. Jag tycker det är läskigt med klimatet faktiskt.
    Ja, det är bra att han tar tag i detta absolut, säger inget om det. Men varför offentligt? Det är vad jag tycker är fel. Inget i sig om att man tar upp det. Och JO jag drar det kortet. För det är ingen vad jag sett som konfronterar det fakto att han själv varit delaktig innan och att hans offentliga bråk/konflikt/vad man nu vill kalla detta inte kan tas utanför offentligheten.

    Svara

     Det är väl jättebra att han insett att de är fel och börjar förändra sig? Ska vi döma ut alla som någonsin gjort fel? Nej, istället kan man förändra sig och bli bättre. Det är samtidigt bra att man börjar diskutera dethär och kanske kan börja stifta lagar som skyddar barnen. Tkr inte ett dugg synd om Margaux hon exponerar sin son för views och det är äckligt. Man respekterar inte sitt barns privatliv om man gör som hon.

     Svara

     Så FORT ngt är kritik är det påhopp. Nej att kritisera någons beteende mot sitt barn är inte påhopp. Det är också bra att kritiken finns, så att hennes son förhoppningsvis kan sluta exponeras på internet. Vad vore ett samhälle egentligen utan kritik? Testa Nordkorea

     Svara

  Youtube har stängt av kommentatorsfältet för vissa användare där det förekommit pedolfiler som skrivit till varann i kommentarerna. Detta hände för ungefär ett år sedan för många användare i världen som har trafik från pedoofiler på sin kanal. Så därför är det inte alla som har barn eller är barn som har sina kommentarer inaktiverade, men många yngre YouTubes har det.

  Så det är inget användaren kan göra något åt, utan kommentarerna är inaktiverade direkt när videon läggs ut.

  Svara

  Jacob är ju bara arg för att Maggan har ny pojkvän, och vill göra livet surt för henne. Sedan om det är rätt eller fel att exponera sina barn på sociala medier, det hade han inga problem med så länge de var ett par. Visst åsikten kan ha ändrats sedan dess, men det kommer ju väldigt lägligt nu när Margaux har en ny kärlek.

  Svara

   Fast hon hade en ny kille i somras också? Försökte Jacob förstöra för henne då också eller?

   Svara

   Varför skulle han bry sig om att hon har en ny partner?

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.