Smått och gott från Instagram

Pernilla Wahlgren ska äen hon vara programledare för en av Melodifestivalens deltävlingar.
Hon kommer bilda par med ingen mindre än komikern Per Andersson.

JaneMarina skriver om syftet med sitt Instagramkonto.
Tankar?

Simon Sköld har tatuerat in hela familjen Sköld/Läckberg på armbågen.
Kommer det fler barn får väl de sättas in i bilden likt om man var frånvarande på skolfotot, med ett litet singelfoto längst ner i hörnet.
Inga konstigheter.

117 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Alltså jag kräks på att Wahlgren/Ingrosso familjen ska synnas överallt. Det räcker nu!

  Svara

   Skulle precis säga detsamma!
   De är ju överallt och så genuint korkade tyvärr. 😲

   Svara

   Fast här tycker jag att det är rätt att hon syns. Hon är en del av schlager historien, precis som Carola, Lena Ph och Charlotte Perelli. Så om det är någonstans som det är rätt plats för henne att synas på så är det i melodifestivalen.

   Svara

    Hon skulle ha sparat sin nuna lite, så att som nu när rätt uppdrag kom, folk inte redan var kräkfärdiga på att se henne.

    Svara

     Alla är inte det. 🤷🏼‍♀️ Mig stör hon inte när sammanhanget hon syns i känns rätt.

     Svara

   Du menar typ ”see hee luuu taaa”?

   Svara

    Men seheluta mobbas! Jag säger också så!

    Svara

     Varför säger man så? 🤔

     Svara

      Det gör man inte egentligen, bara något folk lagt till, förmodligen för att det från början var en kul grej.

      Svara

    Fattade inte alls vad du menade först, trodde verkligen du försökt skriva något på typ hawaiianska😂😅

    Svara

   Vilken fin bild på Pernilla. Jag har inte instagram appen. Detta år syns instagram bara ibland. Vet någon varför det är så.? Följer inte någon men vill ibland gå in och kolla lite.😊

   Svara

    Så där ser hon ju förstås inte ut. Gå in på bloggen så ser du verkligheten.

    Svara

   Det är ju deras jobb…

   Svara

   Jag kräks på att sådana här kommentarer ska finnas precis överallt. Det räcker nu!

   Svara

    Haha men lol

    Svara

   Alltså människan har verkligen noll självinsikt. Jag orkar på riktigt inte se eller höra henne mer. Hon (de) gör precis vad som helst för pengar.

   Svara

  Pernilla som programledare i mello kändes faktiskt helt rätt. Kopplar ihop henne med schlager.
  JaneMarina är en av de värsta personerna på att hänga ut sitt barn. Bojkott! Och bullshit säger jag, går att prata cancer utan bilder på sitt barn i en säng omringad av maskiner.

  Svara

   Fint att kunna inkludera alla barnen!

   Svara

    Det skulle inte vara ett svar, utan en egen kommentar!

    Svara

  Angående Jane Marina… man kan väll samla in pengar utan att totalt exponera sin dotters sjukdom?? Bland det mest osmakliga kontot som finns tycker jag, och alla som följer och har gottat sig i hennes dotters lidande?

  Svara

   För all följa upp, hon har ju samlat in mycket pengar vilket är fantastiskt. Men nu använder hon ju sina kanaler och tjänar pengar på dem, vilket bara blir extremt osmakligt….

   Svara

    Håller med, lite tråkigt att börja göra reklam för typ almanackor och kläder och det känns som att många bearbetar saker genom att behöva dela på nätet men det går till en gräns tycker jag.

    Sen fattar inte jag varför andra flunsor aktivt kommenterar trendande konton eller varandras med bara emojis. Lägg den tiden på eget innehåll istället. Kommentarer sprider inte så mycket som de tror

    Svara

   Tycker oxå det är obehagligt. Väldigt utelämnande bilder på dottern blandat med käck reklam..
   Dottern har inte bett om att bjuda in offentligheten till sjukdomssängen.

   Svara

   Ett fint initiativ är Games Done Quick som gick av stapeln förra veckan! Nördarnas nördar samlas (utom nu då, då allt fick göras online) för att spela alla tänkbara datorspel så snabbt som möjligt. Alla donationer som kom in gick till Prevent cancer foundation. Jag lyckades bland annat pricka in att se en kille klara Super Mario 64 med ögonbindel, vilket måste räknas som bland det mest imponerande jag sett.

   Det är fantastiskt att se människor äntligen få visa upp något de verkligen brinner för. Tillsammans drog de in långt över två miljoner dollar! Så är internet och människor när de är som bäst!

   Svara

    FY för välgörenhet!

    Svara

    Viktor den store: Alltså, jag gillar alltid dina kommentarer, du verkar vara en bra människa på så många sätt. Hurra för dig!

    Svara

    Om jag sett något från det skulle jag nog skicka bidrag direkt istället, då jag inte vill stödja att ungdomar spelar bort sitt liv.

    Svara

     Sån som bara klagar

     Svara

   Gillar inte heller när barn som har olika sjukdomar fläks ut på Instagram. Barnet får ju aldrig själv möjligheten att välja vilka som i framtiden ska få ta del av den delen av livet. Barnet kanske bara vill berätta om sjukdomen de hade som yngre för några få, men det valet har föräldrarna omöjliggjort.

   Svara

    Ja exakt så. Sjukdomar och diagnoser hos barn KAN bli sådant barnet som vuxen inte vill att främlingar ska känna till allt om.

    Jag förstår inte hur en förälder kan vilja exponera för hela internet att barnet har en sjukdom/diagnos. Vänner och släkt måste ju veta, det är ju naturligt att de som känner barnet vet, men resten av världen?

    Man kanske inte vill att alla ska veta allt om en.

    Svara

    Jag har ett barn med diagnos, den är ju en del av honom precis som andra saker så för mig är det självklart att den också finns med. Har inget stort konto så det är ju inte jättestor spridning, bara vänner och bekanta. men jag döljer absolut inte hans diagnos. Sen skildrar jag inget av mina barn i någon utsatt situation men det har ju inget med diagnos att göra.
    Jag tycker det är jättebra och ett steg framåt att vi pratar öppet om diagnoser, mitt mål med min barnuppfostran är att min son aldrig ska skämmas utan att hans funktionsnedsättning är bara en del av honom som massa andra saker. Att ha barn innebär alltid val, jag tycker jag kan stå för dem även om någon annan tycker något annat.

    Svara

     Om du bara har vänner och släkt på instagram är det ju inte samma sak. De vet ju ändå det mesta om er.
     Att ha tusentals följare varav man personligen känner kanske 200/300, och skriva privata detaljer om sina barn…det kan jag inte förstå.

     Tänk dig om barnet i framtiden träffar nya människor, människor hen kanske inte ens tycker om, men hen blir igenkänd och dessa främlingar känner till hens diagnos och händelser ur barnets liv.

     Alla människor är inte snälla och alla vi träffar vill oss inte väl och behandlar oss inte väl. Att då ge hela internet tillgång till ens privata liv…nej det är så fel!

     Svara

     Nu är det väl inte samma sak att ha ett barn med diagnos eller ett barn med en dödlig sjukdom. Men varför måste alla vara med i ditt barns diagnos det hade räckt med närmaste familjen, vill ditt barn vara offentlig även om det bara är ett litet konto?

     Svara

      Men varför ska den hemlighållas? Jag tror att den då lättare blir något att skämmas för och det vill jag verkligen inte. Jag har svårt att förstå varför en diagnos gör någon mer offentlig, det blir ju lite som att ge mobbarna rätt?

      Svara

   Såg ett sånt här Amerikanskt STORT konto i början på 2020. Tyckte det var vidrigt men satt å scrollade i skräckblandat intresse för jag aldrig sett något liknande. Den mamman postade bild efter bild på sitt sjuka barn, ink filmer när barnet fick behandling och bröt ihop totala och sen bild efter bild och FILMER när barnet hade dött. Var säkert hennes sätt att sörja å hantera allt men det var vidrigt. Som anhörig tycker jag man måste gå in å stoppa.

   Svara

   Om man inte kan göra saker offentligt och få credd/uppmärksamhet/tjäna pengar på det är det inget roligt. Vem tror att exempelvis CW skulle göra allt hon gör och driva alla hennes frågor offline?

   Svara

  Men Camilla liknar Michael Jackson 😅. Och dom andra ur en skräckfilm

  Svara

   Familjen Adams

   Svara

   hahahahahaaaaa tänkte detsamma! måste funnits så många andra bilder som var så mycket bättre än denna. Ansiktena på alla är ju taget ur en Sune bok.

   Svara

   Tanken god
   Resultatet??!!😱😱
   De ser ut som ett gäng zombies

   Svara

    Som _alla_ porträttatueringar..

    Svara

    Och Camillas arm som ska göra V-tecknet kommer liksom underifrån som värsta gummimänniskan.
    Hennes ansikte blev en blandning mellan maskerna i Cats och en brännskadad, och det som yngsta sonen har på sig ser ut som en vadderad tvångsjacka. Bilden var ju jättekonstig att välja överhuvudtaget.

    Svara

     Haha, men troligen en ögonblicksbild som betyder mycket av någon personlig anledning.

     Svara

   Vad hände förresten med Camilla Läckbergs nyårsmål förra eller förr förra året? Var det inte att ställa upp i en fitness tävling?

   Svara

    Det kanske blir som de flestas (även mina) nyårslöften – ingenting. Nya saker dyker upp, livet rullar vidare och ambitionen rinner ut i sanden, det är väl inget konstigt?

    Svara

     Jo absolut men hon hade ett så stort mål så minns det så väl!! Undrade hur det gick då det inte skrivits om här. jag följer henne inte

     Svara

     Ingen har väl sagt att det är konstigt. Det var en fråga.

     Svara

    Jag minns att hon i alla fall försökte, och sen har hon väl haft mycket annat att göra.

    Inte som andra flunsor som bara annonserar projekt efter projekt och sen blir det ingenting.

    Svara

     Det är väl snarare så att Läckberg annonserar väldigt lite projekt i förväg men levererar mer än alla flunsor sammanlagt under ett år? Jag förstår att när hon insåg möjligheterna att göra både göra film, tv-serie, skriva ny sorts roman och marknadsföra sig i USA, skriva deckare ihop med en annan snubbe osv osv att drömmen om bli Miss Fitness fick stå tillbaka.

     Svara

      Sorry Anonym / 18:27 – jag läste din kommentar fel.

      Läste ”Inte som” som ”Lite som”.

      Svara

  3-2-1 Anna Book upprörd över att inte hon får något uppdrag.

  Svara

   Anna var programledare för lilla melodifestivalen och har varit mellanakt i melodifestivalen. Så där har hon ju faktiskt inte blivit utan uppdrag.

   Svara

    Fast inte i år när det är Björkmans sista mello.

    Svara

   Men nej. Hur kan det vara det minsta underhållande att skvallra om någon som så uppenbart lider av grav psykisk ohälsa?

   Svara

   Det är tydligen jättemånga som tycker anna ska starta podd med Joakim Lundell. Flera stycken har skrivit in det till hennes lilla frågestund och det är absolut inte Anna själv 🥲

   Svara

    Så roligt att hon också skriver efter varje post ”men nu får ni sluta” ”åh ni är så många som säger att vi ska starta podd” , ändå lägger hon upp samma typ av kommentarer typ 4 ggr? Det måste väl ändå betyda att det bara är just de 4 som skrivit det. Typ att hon känner sig manad att svara på alla frågor hon fick in på frågestunden.

    Svara

  Fler barn? Läckberg är 46 år.

  Svara

   Det var specifikt. Visste du det eller googlade du? Om du visste det vet jag inte om jag är imponerad eller förskräckt. 😀

   Svara

    Google såklart.

    Svara

    Märkligare saker har väl hänt än att man vet åldern på en känd person…?

    Svara

     Ja verkligen, är väl inte ett dugg konstigt att man vet åldern på en känd person, annars går det på 5 sekunder att googla fram. Inget att bli förskräckt över

     Svara

   Vissa kan få barn då med. Eller adoption. Barn kan ju tillkomma på olika sätt 😊

   Svara

    Fast nja, det finns nog bara ett va? Eller adoptivbarn kanske odlas i träd iofs.

    Svara

     De har ju iofs sagt att de är helt färdiga med barn

     Svara

   Det var en kvinna o England som fick barn på naturlig väg när hon var 59 år. Till mig sa barnmorskan att jag behöver skydd fram till klimakteriet om jag inte vill bli gravid.

   Svara

    Det är väl så kvinnlig fertilitet fungerar, att man är just fertil till klimakteriet? Och således bör väl alla ha skydd fram till dess om dem inte vill bli gravida? Även om risken är mindre ju äldre man blir tänker jag. Men jag kan ju ha fel förstås!

    Svara

   Blir 47 i år

   Svara

  Kan väl på ett vis förstå att man har behov av att få ut känslor i en sån hemsk situation som JaneMarina varit i, fruktansvärt att ens barn får cancer 💔 Men det behovet kan ju aldrig gå före barnets privatliv.. Det har ju lagts ut fruktansvärda sjukhusbilder etc. Inget jag skulle vilja fanns på mig i cyberspace.
  Visst, jättebra att hon fått in pengar till cancerforskning och kanske gjort fler följare månadsgivare. Men att man nu när dottern är friskare/ friskförklarad (??) så tjänar man pengar på att marknadsföra en massa annat skit.. Rent plötsligt ”utnyttjar” man de läsare som man fått (av antagligen empati och omtanke) i en krisperiod till att få in cash. Då känns det väldigt osmakligt att från början outat sin dottern för världen på det vis. Känns falskt. Bojkotta det kontot. I mina ögon värre än Margaux, då det handlar om någons sjukdom och nära döden upplevelser..

  Svara

   Håller med. Förstår behovet av att ventilera oro och ångest som hon gjort, och hon verkar så fin och gullig, men bilderna har varit lite för mycket ibland. Och nu när hon gör käcka reklamvideos för hårvitaminer, kläder, och kalendrar… Nä usch det känns inte helt bra att se. Klart hon gillar lättförtjänta pengar som alla vi andra men är det värt att rida på följarskaran som tillkom via dotterns cancer? Känns lite… Smutsigt.

   Svara

   Inget är värre än Margaux… men förstår hur du menar…

   Svara

  Så otippat att Pernilla ska leda Mello 21, är någon förvånad??

  Svara

   Jag är faktiskt förvånad.

   Svara

    Varför då? Hon är ju på tv hela tiden, lever genom tv vad ska hon annars göra..? Hon har dessutom flera program på g, nu senast laga mat…

    Svara

     Hur orkar någon se Pernilla laga mat?

     Hon är ju överallt hela tiden, men hittills var väl köket lite fredat ändå? Men nu blir det även matlagning med Pernilla. Säg inte att även hon ska laga fejk-italienskt, precis som exmaken?

     Jag såg en helt vidrig carbonara han ”hittat på”, full av smör (!), grädde och parmesan… laga gärna pasta med miljoner liter fett men kalla det inte carbonara!

     Kanske Pernillas till och med blir bättre?!

     Svara

      Pernilla har ju skrivit kokbok så nog har hon lagat mat.

      Svara

   Jag tittar inte alls.

   Svara

  Oj det var ingen fin tatuering 😬

  Svara

   Han borde ha råd att gå till en duktig tatuerare. Den där är dåligt gjord. Likaså hans andra tatuering med dottern som en joker. Den tatuerarens bästa gren var ju inte ansikten…

   Svara

   Jag tyckte bättre om skissen 😄 tyckte den var rätt charmig!

   Svara

    Jag håller med dig… den skall ju inte direkt ha detaljerna

    Svara

   Inget fel på den tycker jag… skall ju vara lite skissaktig

   Svara

  Håller med! Hennes syfte kanske ÄR det hon skriver men ett gott syfte väger ibland inte upp för alla nackdelar..
  Om hon bara vill sprida kunskap/vad hon nu säger så varför gör hon reklam för annat? Hennes konto får ju inte mer spridning för hennes reklaminlägg?

  Reklaminläggen är endast för egen vinning, och de har möjliggjorts på grund av/tack vare hennes exponering av sin dotters sjukdom..

  Svara

   Jag tänker att inläggen möjliggör för henne att vara hemma med dottern, hon är ju inte friskförklarad än och alla som långtidsvabbat sjukt barn vet att man knappast blir rik på det. Jag förstår att många tycker det är på gränsen, men samtidigt förstår jag Jane till fullo att hon gör det. Jag tror att hon är en genuint fin människa som vill sin dotters bästa, tror inte hon tänker på följarantal och cash i förstahand som ex Margaux eller Paula. Sen kan man ju lägga till att i en kris så tänker man inte klart; man är i en sorgbubbla och många (inkl jag själv) har ett stort behov av att ventilera. Jag tycker man får ha överseende med det. Håller med om att många bilder varit för mycket men att skriva (som många gjort) att hon är vidrig och smaklös och utnyttjar sin dotters cancer för att bli influencer tycker jag verkligen är att ta i.

   Svara

    Så om man mår dåligt så är det ok att man exponeras sitt barn till det yttersta? För man ska ha överseende då helt enkelt.. 🤔
    Klart man kan ventilera och jag kan förstå det behovet men hon har ju skrivit bla om flickans nära döden upplevelser. Nån jäkla spärr måste man ha, oavsett om man inte tänker riktigt klart. Det finns gränser! Låt flickan vara det hon är, ett flickebarn. Inte en cancerkändis på instagram!!!!

    Svara

    Hon är inte hemma med dottern utan jobbar. Dottern går på fsk.
    Jag håller med i kritiken om kontot, blir mycket illa berörd.
    Minns särskilt en bild där den lilla flickan låg endast iförd blöja i en röntgenapparat. Så förfärligt utsatt som det var och till råga på allt inför morsans 150 K följare. Vedervärdigt

    Svara

    Man kan ventilera hos en psykolog? Vänner? Familj? Hur ventilerade man innan 00-talet?

    Svara

     Förmodligen inte alls

     Svara

    Tjänar hon ens pengar då eller får hon bara sponskläder från t ex Bubbleroom? Jag hade själv cancer när jag var liten och jag tror nog att det har varit bättre för mig att mina föräldrar hade en lite skraltig ekonomi än att de hade profiterat på min sjukdom och sålt ut hela min livshistoria, med bilder och allt, på Instagram inför tusentals följare (speciellt för billiga fast fashion-kläder). Nu kan jag åtminstone söka jobb utan att hela den historien dyker upp när potentiella arbetsgivare googlar mitt namn. Tycker att det är direkt osmakligt.

    Svara

  Camillas ansikte i tatueringen?

  Svara

   Läckberg..

   Svara

   Ingen näsa?

   Svara

    Är ju meningen att det inte skall vara så mycket detaljer utan mer som en siluett

    Svara

   Ser ut som skelett ansikte ju 😳

   Svara

    Annars var den fin ändå ville jag ändå säga, fin tanke.
    Man zoomar ju inte in på ansiktet som jag gjorde nyss så den kanske är finare i verkligheten.

    Svara

  Tycker alla kommentarer om Jane är vidriga. Fy fan! Alla bearbetar sorg på olika sätt och det är hennes kanaler. Jag själv lägger inte ut en enda bild på min dotter för jag anser inte att barn ska exponeras via sociala medier men ingen av er kan knappast veta hur det är för Jane om ni inte själva befunnit er i den situationen!
  Jane var en influenser innan dotterns sjukdom och har således inte ridit på en cancervåg? Hon hade samarbeten innan dottern blev sjuk. Hon behöver dessutom få in pengar då hon varit borta från sitt jobb sedan dottern insjuknade då de har utgifter precis som alla andra. Hon har fått in över två miljoner till barncancerfonden, vad har ni själva bidragit med förutom att sparka på någon som redan ligger ner? Så vitt som jag förstår är inte dottern friskförklarad.

  Svara

   Man får pengar från försäkringskassan när barnen blir sjuka. Även så i detta fallet.
   Ännu värre då att tjäna pengar på men ändå vara ”sjukskriven” och rida på cancervågen. Dubbla cash. Hoppas hon inte kollas upp av försäkringskassan!!!
   Om man nu anser att ens behov av att uttrycka känslor är så pass mycket viktigare än dotterns rätt att ha kvar sin integritet så kan man åtminstone ha ett privat konto.
   Låt flickebarnet få kunna välja själv när hon blir äldre vem som är värdig att höra om hennes historia.
   Och varför skriva ut allt på sociala medier? Varför inte istället gå och få professionell hjälp att hantera känslorna som kommer, hjälper nog mer än ”Styrkekram” från följare.

   Svara

   Jane Jane Jane Jane läser jag i din text.
   Men barnet då, och hennes val?

   Svara

   Jane bearbetar…men det är dottern som är sjuk, och i framtiden äger dottern inte sin egen historia för den har mamman redan fläkt ut över hela instagram ner i minsta detalj. Det är inte bra.

   Svara

   Tyvärr får man ta sånt när man är
   En offentlig person, hennes dotter är
   Offret
   I detta i dubbel bemärkelse, både hennes sjukdom men att bli utlagd på nätet när
   Hon är för liten för samtycke(hon kan ändra sig!)
   Jag kan inte förstå för hade mitt barn blivit sjukt hade jag aldrig tagit foton och lagt upp på sociala medier, det är
   Värre enligt mig än margaux m.m

   Svara

   Och vi är många som tycker det Janemarina gör mot sin dotter är tragiskt. Att hon var influencer innan dottern blev sjuk är verkligen att ta i. Att hon VILLE vara influencer är dock väldigt uppenbart utifrån hennes inlägg redan innan dottern blev sjuk. 570 likes på inlägget innan det första cancer-inlägget, och närmre 12k likes på senaste inlägget. Janemarina närde uppenbarligen influencer-drömmar, och att då stå emot den enorma mängd likes och nya följare som kom vid varje nytt utelämnande inlägg har uppenbarligen varit en för stor frestelse. Inte konstigt att hon har fortsatt. Men hon kan ju försöka intala sig själv att hon gör det för barnet och cancerforskningens skull, hon lurar inte mig iallafall. Jag tycker sånt här beteende borde vara brottsligt och jag tror inte hennes dotter kommer tacka henne när hon blir äldre, tvärtom.

   Svara

  Förlåt men vem taturerar in bild på barn som inte ens är ens egna? Simon Sköld. Sveriges ivrigaste plastfarsa.

  Svara

   Men lägg av. Det är väl enbart positivt att barnen bor med någon som bryr sig om dem?
   Mer sådana vuxna behövs!

   Svara

   Är många som tatuerar in avbildningar av både människor och djur de bryr sig om, som de inte är föräldrar till.
   Rätt vanligt

   Svara

    WT så klockrent.

    Svara

     Är det WT med tatueringar tycker du?
     Ja kanske? När vissa tycker att klisterlappar på ittallaglas, fingervantar och att leka på garageuppfarten är WT.

     När man i själva verket använder WT som något nedsättande för personer som inte har en invandrarbakgrund och bor i extremt socioekonomiskt utsatta områden. När ”vita privilegierade” människor som egentligen borde tillhöra medelklassen i själva verket lever bland de mest utsatta människorna dvs uteslutande invandrare.

     Svara

  Vilken tatuerare går Simon till?
  Nyfiken, så att jag kan undvika den.

  Svara

   Kanske KnivMicke? 😝 🤣

   Svara

   Kan vara Tatoo-Jack som gick i min parallellklass på Tomtebodaskolan.

   Svara

    Men är du skön eller?

    Svara

     E du go eller??

     Svara

   Tatt-Mats i Hökarängen kanske. Fasen vad Läckberg ser ut. Och personerna till vänster fick nya, bättre smickrande, positioner.

   Svara

   Står i hans inlägg

   Svara

    Herregudjösses vilka snygga grejer hon gör!

    Svara

  Ida Warg och pärlan ska ta bort Elvis ur sociala medier nu

  Svara

  Ingen hit med tatueringen. Camilla ser ut som Saw-clownen i profil. Ingen näsa.
  Charlie ser ut som om han är inlindad i ett tjockt täcke utan lakan.
  Polly ser ut som en mini Davy Jones.

  Fattar att det ska representera deras härliga kaosartade avslappnade storfamilj… Men det syns knappt vilka eller vad det förställer.

  Svara

  Simon kommer ångra en sån plottrig,detaljerad tattuering. Om några år kommer det bara vara en grå smet.

  Svara

   Men nu är han lycklig så låt honom vara det.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.