Alice Stenlöf får kritik för sin 2020-video

Alice Stenlöf börjar sin video med att visa bilder från bland annat bränderna i Australien och hur covid-19 invaderade världen. Hon fortsätter med hur hon och Philip gjorde slut och separerade, polisvåldet mor George Floyd och en hel hög andra tragedier som ägt rum runt om i världen.
Videon ska handla om ”skitåret 2020” som alla tagit sig igenom och Alice inkluderar bland annat följande i den:

 • Hon var med i Let’s Dance.
 • Hon bodde inneboende hos sina kompisar i Danderyd i det hon kallar ”Paradise Hotelhuset” pga alla kaosiga fester.
 • Hon har gjort två kollektioner med Guldfynd och startat sitt klädmärke.
 • Hon träffade Jireel.
 • Hon åkte till Grekland tillsammans med honom.

Hennes tittare på Youtube tycker inte att Alice verkar ha haft ett skitår vad gäller pandemin utan kritiserar snarare henne för att helt ha verkat levt på precis som vanligt.

Kommentar under videon: Har tröttnat rejält på influencers detta året. Vet några få som har följt restriktionerna och riktlinjerna. Alla influencers har tydligen antikroppar och då kan man betee sig som man vill. Och bortförklara allt. Antikroppar är inte vaccinet mot corona snälla. Ni lägger ut en bild på er med munnskydd/en text där ni uppmanar andra att hålla avstånd och stanna hemma. En vecka senare har ni en jätte bra förklaring på varför ni har rest iväg eller knött i butiker. Den här videon är fan ett skämt. Ett skämt mot alla dem som jobbar med att bekämpa corona. Vilken dubbelmoral, börjar introt med corona som att du faktiskt bryr dig. Sen är du och festar i ett hus i dnaderyd för att sedan åka till Grekland. Men egot kommer alltid först. mfl mfl

Jag kan ha missat att Alice bemött kritiken, men jag har inte sett något sådant.

Tack för tips!

136 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  När man vill vara lite folklig och korrekt men ändå visa hur kuuuuuul man själv haft det.
  Total krock.

  Svara

   Just det, känns så beräknande, som hon brukar göra.

   Svara

   Hissen verkat tyvärr inte gå enda upp i skyskrapan där alla influencers bor

   Svara

    Alice har ingen hiss i sitt hus.

    Svara

   Fast ändå… lite ”ah, men jag har haft det värre!!!”-argumentation.

   Om man har haft ett ”skit-år”, tas den upplevelsen bort av att någon annan påstår sig haft ett skit-år som inte är ett lika mycket ett skit-år som ens eget skit-år?

   Svara

    Absolut inte.
    Det blir helt enkelt en krock- å ena sidan vilja berätta hur jobbigt saker är för ”alla” för att sedan visa ”men se vad kul jag ändå haft”. Blir en krock vare sig du vill eller inte, svårt att titta på och ta in för vissa om man skall tolka kommentarerna.

    Svara

  Men ja, det finns ju grader i helvetet… Vissa kan anse att jag levt exakt som vanligt, vissa att jag är begränsad…

  Den stora frågan är ju ändå vilka restriktioner som gällde när personen gjorde alla saker. I somras fick vi ju göra vad vi ville i stort sett. Om det endast handlar om personers åsikt och tyckande… Då kanske de bara ska vara tysta?

  Svara

   I somras fick vi inte alls göra vad vi ville? Det har legat restriktioner ända sedan mars som man ska följa, bla inte hålla fester, större sociala tillställningar etc.

   Svara

    Viruset tog semester i somras och smittspridningen kom av sig.
    Därför gick det att ”göra vad man ville” utan att bli sjuk.
    Läget är det motsatta nu.

    Svara

     Säg det till de som dog av viruset i somras 🙃

     Svara

      Du vet väl att folk dör även på sommaren under ett vanligt år. Gamla människor med underliggande sjukdomar kan dö av en magsjuka och en förkylning eller en ”vanlig influensa”. Det dör flera tusen av influensan varje år. Då borde man ju egentligen stänga samhället jämt för att skydda dessa. Eller är de inte lika mkt värda? Självklart är det värre nu, men att 5000 dör av influensan är inget ovanligt. Vissa år är siffran lägre och vissa åt högre. Så hur ska vi leva egentligen?

      Svara

       Ja men du glömmer att de flesta trots allt följt rekommendationerna. Varit restriktiva och setts på avstånd, inga konserter, inga nöjesparker. Vi vet faktiskt inte hur det sett ut om vi, alla, levt som vanligt.
       Det är ett resonemang som inte går att föra. Tittar man på året så klarade vi oss rätt bra från överdödlighet. Jag tror det var jämförbart med 1993 när vi hade en elak influensa. Men igen då hade vi inga restriktioner. Vi kan aldrig veta hur det sett ut om inte de flesta trots allt följt rekommendationerna.

       Svara

      Det var färre totalt antal som dog nu i somras än vad det var förra sommaren. Och då var 2019 ett rekordlågt år för dödsfall.

      Svara

      I juli och augusti registrerades totalt ca 400 dödsfall i Sverige med coronadiagnos.
      Väsentligen lägre antal än nu under hösten då smittspridningen tog fart igen.

      Svara

    Då var det du nämnde rekommendationer. Vilka som också ska följas i och för sig, men inte restriktioner.

    Både rekommendationer och restriktioner har förändrats sedan mars 2020.

    Svara

     Rekommendationer har alltid varit avsedda att följas. Men svenskarna fattar inte det.

     Svara

      Svenskarna valde att inte ”förstå”

      Svara

      Politiker och myndighetsfolk följer dem ju inte ens 😅

      Svara

      Ja, det var därför jag skrev att rekommendationer ska följas 🙃

      Svara

  Influensers som klagar på vilket skitår det har varit men som också varit på solsemester tre gånger, flängt i gallerior och varit på x antal privata fester🙄

  Svara

   De stackarna blev väl av med ett samarbete och fick ställa in ett par utlandsresor de planerat för att göra content 🥺🥺🥺

   Svara

   Eller hur😂för utan influensers stannar sverige

   Svara

  2020 året då man tröttnade på influencers. Dom visade sitt rätta jag. Skiter i allt. Dom är odödliga helt enkelt. När inte ens corona hindrar dom från att leva som vanligt. Då kan man undra vad skulle få dom att börja följa restriktioner? Dock många vanliga människor som inte heller följer restriktioner, det märktes tydligt på nyårsafton. Men influencers exposar hela deras liv för hela sverige. Föregå med gott exempel wtf.

  Svara

   Håller verkligen med. Så pinsamt tydligt det blivit. Influensers – förmer än oss andra stackare. Ni har visat ert sanna ansikte de flesta av er, med vissa lysande undantag.

   Svara

   En liten epidemi av ebola kanske

   Svara

    Vi skulle aldrig få en sådan epidemi eftersom vi inte har kroppskontakt med våra döda

    Svara

     Tala för dig själv!

     Svara

     Nej, för kropparna tvättar och klär på sig själva efter att de har dött. Eller räknas inte vårdpersonalen som gör i ordning kropparna?

     Svara

   Förstår inte heller varför de inte kan göra avkall på exempelvis resor under något år och sluta bete sig som jordens största egoister. För det första givetvis för alla medmänniskors hälsas skull men eftersom det inte verkar räcka som argument; för sitt egenvärde? För sitt varumärke? Vill man inte ta chansen att få lite *good will*, gå mot strömmen och verkligen visa att man har lite brains? De flänger runt mer än en normal människa gör under en livstid men ÄNDÅ ska man till typ Maldiverna mitt i en brinnande pandemi. Det är ju f-n helt otroligt.

   Svara

   +1. Har avföljt alla influencers utom en person som ger tips på hur man lever mer ekologiskt. Man ska ju inte ångra något, men när jag tänker på alla timmar jag spenderat tidigare med att skrolla igenom meningslösa influencerflöden och spenderat pengar på deras haussade produkter mår jag ändå lite dåligt. Undrar hur vi ser på influencerperioden, 2010-talet, om 30 år.

   Svara

  Tänk om alla skenheliga personer som skriker sig hesa gällande resande och ”rekomendationer” skulle följa övriga råd från folkhälsomyndigheten gällande kost/motion/alkohol och rökning.

  Då skulle vi slippa mängder med kraftigt överviktiga, lungsjuka rökare och alkolister som belastar sjukvården.

  Svara

   Håller med delvis, mest på grund av den här ”ni som avsäger er vaccin borde inte heller få sjukvård” – diskussionen. Det finns många idiotiska grejer jag helst inte lägger skattepengar på heller, men nu funkar det ju som tur är inte så att vanliga Svenssons får bestämma det.

   Skillnaden är ju dock att människors rökande, övervikt osv kommer inte att drabba sjukvården i en enorm våg av inläggningar imorgon, nästa vecka eller ens det här året förmodligen. Det gör corona. Därför kan du just nu röka och supa om du vill, bara du gör det hemma.

   Svara

   Lewis missade den lilla detaljen att covid smittar vilket ger en expionellet ökande belastning på sjukvården med ett väldigt snabbt förfarande. Sist jag kollade smittade inte övervikt, alkoholism eller lungcancer.

   Svara

    Och alkoholister är dom sista att söka upp/”belasta” den vård dom verkligen behöver. Alkoholister lever i förnekelse och super ofta bort sina liv helt och hållet innan dom är redo att söka hjälp. Vidrigare sjukdom finns inte.

    Svara

     Och då kostar inte alkoholism samhället pengar eller vad menar du?

     Svara

      Dom genererar också pengar för alla dollars dom lägger på bääääärs.

      Svara

    Övervikt smittar i allra högsta grad. Har man t.ex. överviktiga föräldrar med ett ”stört” ätbeteende så kommer man med stor sannolikhet bli smittad av deras beteende. Samma sak med alkoholism.
    Förstå hur många terapitimmar barn och anhöriga till alkoholister har kostat samhället.

    Svara

     Ja, för en förälder som påverkar sitt barns matvanor är ju absolut samma sak som ett smittsamt virus som sprider sig i samhället…

     Svara

      Suck. Påstod jag att det var samma sak?
      Det var någon som påstod att det inte smittar alls, vilket de facto gör. Det är DÄR diskussionen är så kan vi snälla hålla oss till det?

      Svara

       Nej, det smittar inte ”de facto”. Är två helt olika koncept. Att man som förälder för över sina livsvanor på sina barn är inte att ”smitta” dem. Du ”smittar” dem inte till att borsta tänderna heller, eller till att röra på sig mycket, eller att fredagsmys är något de kör med. Att vi blir influerade av föräldrar och vår omgivning är inte överhuduvtaget att vi blir smittade. Du kan säga det som en slags överdrift eller för att prata i ett mer målande språk om du vill (typ, ”dumhet smittar av sig”) men övervikt smittar inte i reell mening för det.

       Svara

       Och sen bli trött på personen ovan dig för att den inte håller sig till diskussionen, när det var du själv som använde förälder-barn som ett exempel på hur övervikt smittar. Använd bättre exmpel då om du själv inte tycker det är samma sak eller tillhör diskussionen.

       Svara

   Det är inte så många som röker längre. Och om man tillfälligt slopade rökförbudet UTOMHUS så skulle det bli betydligt naturligare att hålla avstånd. Det har du nog inte tänkt på.

   Svara

   Hur vet du att de inte gör det? Varför antar du att folk är skenheliga eller hycklar? För att du själv är sådan kanske?

   Svara

  Smittspridningen ”kom av sig?”. På vilket sätt då? Det var fortfarande flera som blev smittade och dog under sommaren, vet inte vilka nyheter du valt att följa..?

  Restriktionerna lättade förstås under den tiden, men det har aldrig varit okej med stora fester, resor. Andra länder fick resa under en viss period men det gällde inte Sverige då antalen här aldrig kom ner på tillräckligt låga nivåer. Det var fortfarande rekommendationer att hållas inom landet.

  Känns som att det är därför det blir problematiskt nu. Influensers (och många, många andra) har svårt att gå tillbaka till att leva isolerat efter att de fått testa på en tid av ”viruset har semester”.
  Suck.

  Svara

   Vi fick visst resa. Avrådan från UD till flera länder släppte.

   Svara

    Vi har ju alltid FÅTT resa, finns ju inga förbud mot det. Men rekommendationen gäller ju bara nödvändiga resor. Dessutom hade många länder 2 veckors karantän, inte så lätt att ha sin ”semester” då.

    Svara

     Vad en ”nödvändig” resa är visades med all tydlighet då chefen för MSB åkte till Kanarieöarna för att fira jul med sin dotter.

     Det gör det ganska enkelt för mig att avgöra vad som är just nödvändigt.

     Svara

      Väljer man att tolka det Dan Eliasson gör och säger som smart/intelligent/norm/logiskt eller något liknande adjektiv eller superlativ med positiv klang så är man ute på HAL IS

      mvh
      polis
      (tvivlar du på mitt påstående kan du alltid ringa någon från Försäkringskassan eller Migrationsverket.

      Svara

      Om du använder andras felaktiga beteende för att rättfärdiga ditt felaktiga beteende så har du hamnat rätt fel.

      Svara

       Det jag menar är så länge det är en rekommendation så är det upp till var och en att avgöra vad som anses som nödvändigt resande.

       Jag avgör själv så länge det är rekomendationer och inte förbud.

       Svara

        Men du Lewis har inte förstått. En rekommendation från myndigheter är avsedd att följas. Det är inte samma språkbruk som om jag skulle säga ”Jag rekommenderar blå gardiner istället för rosa”.

        Det är den skillnaden många inte har förstått.

        Svara

        Okej, då vet vi att du är en egocentrisk jäkel.

        Svara

      Myndigheten för sol och bad menar du väl?

      Svara

       Mitt i allt elände är det faktiskt ganska roligt med MSB = myndigheten för sol och bad 😂

       Svara

       Den börjar bli lite gjord nu va? 😴

       Svara

        Självklart. Men det är fortfarande roligt.

        Svara

    Får och bör är två så totalt olika saker som många verkar ha svårt att förstå.

    Svara

   Under juli-augusti 2020 avled 406 personer i Sverige.
   Vi har haft avlidna sedan pandemins början. Även under sommaren då smittspridningen var låg.
   Idag är antalet avlidna fem gånger högre än under sommaren.

   Svara

  Ett riktigt skit-år har de flesta i sjukvården haft. Indragna semestrar, beordrad övertid. När man äntligen får vara ledig orkar man inte göra nåt. Man håller sig på riktigt hemma, och försakar sin familj och sover mest på sin lediga tid.

  Svara

   Ett riktigt skit-år har det också varit för främst hotell och restauranganställda. De blev av med sitt jobb helt och hållet och fick en permanent obetald semester. Då arbetsförmedlingen och a-kassorna blev rejält belastade tog det månader innan de flesta fick någon som helst inkomst.

   Svara

   Och så inser sjukvårdspersonalen hur utnyttjad man blir och så väljer man att söka annat jobb/utbildning istället.
   /Trött sjukvårdspersonal som ska söka till utbildning för att slippa bli utnyttjad.

   Svara

    Det här är något jag känner fattas från hur vi pratar om vikten av att hålla sig till restriktioner och minska smittan – att vårdpersonal kan faktiskt bara välja att sluta. Det verkar finnas en slags övertro i att vården och vårdpersonal alltid kommer finnas där. Visserligen pratas det om hur vården går på knäna och att det inte finns platser kvar, men det verkar liksom inte sträcka sig till att folk förstår att vårdpersonal kan faktiskt säga upp sig. Bara sådär. Om jag jobbade i en ohållbar situation som jag ser folk i vården göra, jag hade slutat så fort jag kunde för att slippa vara med om något sådant igen.

    Svara

  Alltså förlåt men hur tråkig är Margaux nu för tiden? Förstår inte hur man kan följa henne. Blir dessutom bara tråkigare och tråkigare. Förut va det i alla fall kul att gå in och läsa kritiska kommentarer på bloggen men den är så hårt moddad nu att den känns helt platt och odynamisk.

  Svara

   Videon från idag var så himla tråkig, fattar inte varför folk tittar överhuvudtaget! 😴😴

   Svara

    varför tittade du?

    Svara

     Vet inte, inget jag kommer upprepa och man lär sig av sina misstag!

     Svara

   Du förstår inte hur man kan följa henne men du verkar själv göra det? (:
   obs har aldrig följt henne så vet inget om försämringen i fråga.

   Svara

    Nej. Jag kikar in på bloggen då och då men inte mer. Skulle inte kalla det att följa.

    Svara

  Känns så konstigt att Alice kommer ut NU, ett halvår senare med klipp på en sommar av fest hela tiden och en resa hon kallade ”vår hemliga resa”.

  Hon måste ju förstått hur mycket skit hon skulle få om hon just då visade att de var på resa. Samma gäller festerna.

  Har dock en känsla av att det var Alice rumskompisar som styrde festerna, då hon kallade dem ”galna singlar” vid något skede. Inte så lätt att bestämma heller om hon bor gratis hos några andra. Hon säger att hon är en introvert så vet inte om hon skulle styra såna stora fester konstant.

  Det är klart att jag också vill resa till värmen och solen, men det gör jag inte för det är inget man ska. Tycker hela 2020 visat vilka som är egoister och inte. Ganska skönt att människor visar sina rätta sidor.

  Svara

   TanByKlara har lägger också ut en massa skrytvideos om hur hon ’Checkar in på Slottet’ i Frankrike, och följarna är inte imponerade. Jag har avföljt.

   Finns väl säkert småungar som tycker det är ok, men undrar om de har råd att köpa något av allt hon gör reklam för..

   Svara

  Känns inte Alice överlag ganska så falsk? Ska utåt sett vara den här genuina, vanliga och ”goa” tjejen, men är egentligen mest som den typiske influencern.

  Svara

   Har också ALLTID fått den viben av henne. Utåt sätt så känns hon lugn, snäll och harmonisk.
   Men de egentliga vibbarna jag får av henne är att hon nog kan vara ganska falsk, egenkär och hon känns väldigt ytlig.

   Har aldrig gillar henne.
   Trots att Bianca har fått mest hat, så har jag alltid trott att Bianca är den mest genuina av dem

   Svara

    Håller hundra procent med. Kändes som hon ville måla upp den här bilden om sig sig i början när hon och Bianca hade podd, att hon var så ödmjuk och jordnära och inte som alla andra influencers. Hon har gått emot alla åsikter hon hade, mer dubbelmoral kan man inte ha. Och nu när hon blivit så stor så visar hon andra sidor som bara tyder på att hon är egenkär, ytlig och ah känns falsk. Allt handlar om att få mer status och umgås med rätt personer.

    Svara

  Ja vad ska man säga , hon har väl gjort som många många andra i Sverige! Se bara hur det var över jul och nyår i fjällen – fullbokat och det är inte bara influenser utan helt vanligt folk som bara måste resa. Det är just därför det ser ut som det gör med Corona i Sverige, man ska följa råd och rekommendationer men det är ändå upp till dig i slutänden för inget är förbjudet att göra.

  Svara

  Det är svårt
  Exempelvis:
  Jag hatar rökare, man går ut på en härlig promenad i den friska luften och hamnar bakom någon som förpestar sin omgivning flera kvadratmeter runt omkring sig.
  MEN jag hatar inte min kollega som röker, hen tycker jag om och kan acceptera att hen röker.

  Jag tycker människor som i dessa tider åker lång väg för att åka skidor och utsätta sig för stora risker (skada) och på så vis riskera att belasta sjukvården är mindre intelligenta.
  MEN jag ser i mina flöden att det är vänner jag tycker om och som jag håller högt som gjort dessa resor över storhelgerna, jag tycker ju inte att de helt plötsligt är ointelligenta…

  Alltså – det är lätt att hata eller tycka illa om andra. Men helt plötsligt när det kommer nära ens egen privata sfär så tummas det lite på vad som kan vara rimligt eller inte. Och kommer det så nära så det gäller en själv så blir det verkligen ett moraliskt dilemma. För JAG VILL JU!!! och sedan hittas det på lite (o)rimliga ursäkter och förklaringar.

  Svara

   Fast så är det verkligen inte för mig och det finns verkligen inget värre än folk som tummar på sina principer.
   Man måste kunna säga ifrån och det bör vara ännu lättare till sina vänner, för de ska man väl bry sig om och skydda? Och inte rättfärdiga deras skadliga beteende

   Svara

    Håller med, det är ju ännu viktigare att säga ifrån när det gäller vänner, de lyssnar förmodligen mer än nån random man inte känner.

    Svara

  Jag har inte lämnat min hemstad sen mars förra året. Men visst, Alice hade ett tufft år….

  Svara

   Tror hon menar att det var ett tufft år för alla, över lag liksom pga av covid men att hon ändå haft en hel del ljusglimtar och trevligt i sitt liv och det kan hon väl få ta upp.

   Svara

    Jag har också haft trevligt och ljusglimtar i mitt år men inget av det involverade saker som riskerade att förvärra smittspridningen och leda till förtida död….

    Svara

   Ja men det är ju ett val som du har gjort. Vissa har gjorde andra val 🤷🏼‍♀️

   Svara

    Vissa bryr sig inte om att deras val dödar andra då? Vad är det för fel på folk?

    Svara

   Och folk har förlorat sina anhöriga och sjukvårdspersonal går på knäna. Men visst, du har haft ett tufft år…

   Svara

  När borde Bellsans bokslut för Blonde Capital vara inne?

  Svara

   Senast 31 januari (6 månader + 1 månad efter räkenskapsårets slut).
   Men man kan slira några veckor tills det kommer en påminnelse.
   Är bokslutet felfritt så tar godkännandet normalt några arbetsdagar hos Bolagsverket.

   Svara

    Tack för svar! 😊

    Svara

  Så sjukt provocerande hur man kan få så omfattande kritik och sen bara lägga ut en ny video som att ingenting har hänt. Om hon hade haft ett vanligt jobb och fått så mycket kritik för något hade det aldrig kunnat gå obemärkt förbi. Men nu kan hon bara ignorera det, för att hon är ”sin egen chef”, trots att hennes jobb består av att influera andra med sin livsstil! Ironin är slående.
  Och sen undrar influencers varför deras yrke inte tas på allvar…

  Svara

  Alltså! LD’s senaste instainlägg! Hon är i med Netflix nya seriemördardokumentär där hon utmålas som groupie som brevväxla med en barnvåldtäktsman och mördare. Hennes följare hyllar henne och rättfärdigar hennes sjuka beteende… ”dET äR INTrESsANT AtT fÖRSTÅ sÅNA PeRSOnER pÅ En PSyKoLOGiSK nIVÅ” – skitsnack. Det är trasiga personer som brevväxlar med seriemördare, inget annat. Vill man förstå sig på mänskligt beteende och brott kan man läsa böcker istället för att höja egot hos en psykopat. Jag tror LD och såna typer går igång på sjuka individer och andras lidande, typ en fetisch.

  Svara

   edit* tycker detta är värt ett eget inlägg, Camilla.

   Svara

   Du behöver läsa en bok och sluta tro så mycket. Börja basera dina åsikter på fakta istället så kommer folk ta dig mer seriöst.

   Svara

    Oh, du är också en sån.

    Svara

     Nej det är jag inte. Men jag har däremot läst böcker och förstår att dessa inte går igång på sjuka individer och andras lidande. Jag förstår också att det inte är en fetisch.

     Svara

      Kan du förklara varför kvinnorna skickar sexiga kort på sig själva och skriver erotiska brev?

      Svara

       Det är inte samma grej vi pratar om. Det är inte det LD håller på med. Hon skriver för att brev_växla_ alltså för att få svar. Inga svarar på erotiska brev och nakenbilder

       Svara

        LD skrev ”sexiga bilder är något man får betala med om man vill fortsätta ha kontakt”

        Tolka det hur du vill.

        Svara

    Jag har en tendens att känna stor empati gentemot offren och deras familjer, skammen och skulden skulle äta upp mig inifrån om jag hade brevväxlar med en barnvåldtäktsman. Vad tror du dom utbyte för konversationer, jag kan ge dig en hint: det skickas många sexiga bilder från kvinnorna.

    Svara

     Sen förstår jag inte varför man överhuvudtaget vill brevväxla med en seriemördare but oh well jag antar att människor är komplexa och självdestruktiva individer.

     Svara

     Vad jag har förstått så är inte grejen att just skicka brev till dessa, utan det är svaren man vill ha och ingen svarar på sexiga bilder. Det jag har hört är att man måste vara väldigt psykologisk och skriva smart för att få ett svar.

     Sedan finns det ju sådana som skickar sexiga bilder också, men det är ju inte det LD håller på med.

     Svara

      Nej såklart, det är inte det LD håller på med.

      Hon brevväxla med seriemördare när hon var ung inte nu längre, varför fortsätter hon inte? Kanske förstod hon att det inte var så sunt?

      Svara

       Hon har väl inte fortsatt eftersom hon behövt prioritera annorlunda?
       Jag kan tänka mig att det där är något som tar relativt mycket tid i anspråk eftersom att man måste läsa på väldigt mycket och anpassa breven väldigt mycket.
       Håller du själv på med alla dina intressen du hade när du var runt 20?

       Svara

        Hon kanske insåg att det inte var så friskt att brevväxla med en seriemördare, tragiskt att LD fortfarande rättfärdigar beteendet istället för att erkänna hur jävla skevt det är. Stockholmssyndrom, hon behöver gå till en psykolog.

        Svara

      Det är ju just det hon har hållit på med, hon bekräftar det ju i kommentarerna under bilden? ”sexiga bilder är det man får betala för att få kontakt”. Och att hon skriver i inlägget att de hade kunnat välja en annan bild på henne än den de gjorde, vilket tyder på att det fanns ”värre” bilder att välja på.

      Svara

   LD verkar vara väldigt stolt över att vara med på bild i dokumentären.

   Svara

    Hennes kommentar från sonen säger allt.

    Svara

     Men snälla, vem har inte skämts över sina föräldrars blotta existens? Om 10 år kanske han tycker att det är häftigt.

     Svara

      Häftigt .. haha.

      Svara

      Hennes barn kommer dra så fort de kan

      Svara

   Att personen hade våldtagit barn var ju dock inte känt när LD brevväxlade med honom.

   Svara

    Så länge gärningsmannen inte är pedofil så är det ok att brevväxla menar hon? Alltså har man nog sorts empati för gärningsmannen. Då handlar ju inte om att få svar som ovanstående påpekar, varför vill inte hon få svar från en pedofil? Är det alldeles FÖR vidrigt brott? Där försvinner hypotesen att man är intresserad av brott och mänskligt beteende, handlar nog mer att LD och likasinnade kvinnor går igång på farliga män som mördar.

    Svara

   Lady Dahmer? Vad heter serien? Avsnitt? Har helt missat!

   Svara

    Ja, Lady Dahmer… ”Night Stalker- The Hunt for a serial killer” på Netflix

    Svara

   Håller med. Läste igenom kommentarerna och alla som hyllar och tycker det är såå coolt.
   Blev så jävla provocerad, fyfan.

   Svara

   Kvinnor vill hitta en mördare innerst inne

   Svara

    *sjuka kvinnor

    Svara

  Mitt 2020 var faktiskt ganska bra, men jag kallar det ändå för skitår eftersom det var ett skitår.

  Folk lyckas verkligen hitta fel i exakt allt. Löjlig nivå att det alltid ska jämföras med att andra har det värre. Vart går gränsen?

  Svara

  Suck, skriv om något annat!!!!!

  Svara

  Glöm inte att hon också legat på sjukhuset i år….. när hon opererade brösten

  Svara

   Så sant nu när du säger det!

   Svara

  Men snälla, vem har inte skämts över sina föräldrars blotta existens? Om 10 år kanske han tycker att det är häftigt.

  Svara

   Skulle då vara ett svar till en person……

   Svara

  Oj vad svårt och jobbigt den rika lilla flickan verkar ha haft det. Stackare.

  Svara

   Så bara för att man har pengar betyder det att man ska gå runt och vara lycklig och tacksam hela tiden?

   Svara

   Om du tror att ekonomisk rikedom gör dig lyckligare har du fel.

   Svara

    Livet blir bättre om man har pengar att införskaffa sig en bra bostad.

    Svara

    Ironi, hört talas om det?

    Svara

    Det hjälper.

    Svara

    Kanske det. Men jag gråter mycket hellre i en limousin än på en buss.

    Svara

    Det kan hjälpa på vägen dock… 🤷🏻‍♀️

    Svara

   Tror iofs att Gertrude Tornwall vinner första pris i den tävlingen.

   Svara

  Ser ut som Zara Larsson, har i övrigt inga kommentarer.

  Svara

  Blir så otroligt trött på att alla ska säga att dom har haft ett skitår när corona inte verkar bekomma dessa personer alls. Dom följer inga restriktioner, har inte haft någon nära som drabbats hårt och jobbar inte i en bransch som har drabbats osv. Jag pratar alltså om vanliga människor också. Eller att det är såå jobbigt och synd om oss gymnasie elever som behöver plugga på distans. Det är väl för fan det minsta vi kan göra i detta läget. Och Alice video vet jag inte om man ska skratta eller gråta åt, tragiskt.

  Svara

  Snyggaste paret 2020. Så sexigt att va ihop med en gangster.

  Svara

   Förlåt men så konstig kommentar? Vadå gangster

   Svara

  Lovisa Barkman är en influenser som jag tycker hanterar pandemin som en god förebild. Hon lämnade inte ens Sthlm för hennes farförälders begravning (måste varit sjukt tufft och helt ärligt tycker jag det borde varit ok om man karantänar innan?).

  Svara

   Håller med i sak, vill bara tillägga att alla har inte möjlighet att vara i karantän. Exempelvis i vårt hushåll, min sambo jobbar hemifrån så om han levde ensam hade han absolut kunnat isolera sig hemma och sen åka på en sån grej, men eftersom han bor ihop med mig som är undersköterska och tvingas träffa såväl patienter som kollegor dagligen är hans karantän isåfall inte värd mycket eftersom jag fortfarande riskerar att drar hem smitta hur väl han än skyddar sig. Vet inget om Lovisa Barkman eller hur hon lever men det kanske är nåt i den stilen? Föredömligt av henne att ta restriktionerna på allvar iallafall, kan inte vara helt enkelt när influencerkollegorna absolut inte gör det.

   Svara

    Yes, verkligen! Inget är lätt i den här pandemin verkligen 🙁 Känner att det gäller att inte döma varandra för mycket.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.