Att använda barn i reklam – del 98765456

Vad är tanken bakom att göra reklam för en app med uppgift att bland annat räkna kalorier och illustrera det hela med 3 (av 4) bilder på sitt barn?
Det enda jag kan tänka på att är att man tänker att följarna blir lite mer vänligt inställda till reklamen om det är en söt bebis på bilden istället för någonting annat, även om detta ”annat” råkar vara mer relevant för produkten?

Och på tal om barn på sociala medier – gissa vem som publicerat ytterligare en video med sitt barn, trots att pappan, både offentligen och högljutt, kritiserat tilltaget?
Absout, det är Margaux Dietz. Igen.

Tack för tips!

138 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Gå in och kolla Claudia galli conchas Instagram och blogg. Sist var barnen med i något samarbete med Ellos och de gör ofta reklam för det egna klädmärket. Samt Ebba von Sydow har ju med lille Ernst jämt. Sovande och lekande😬🙈

  Svara

   Så konstigt med Ebba. Hon visade ju aldrig barnen förut, inte minsta lilla. Men när Ernst kom vände det och nu visas de upp mest hela tiden, framförallt han. Otrevlig utveckling.

   Svara

    Ja vad har hänt med henne?
    Hon känns dessutom hetsig och manisk och alltid 5 minuter bort från utbrändhet.

    Svara

     Hon känns för gammal för att vara så besatt av att lägga upp inlägg hela tiden och för att inte tala om samarbeten. Och vad är grejen med hennes sch-ljud (t.ex. ”schjukt”). Hon är liksom från Götebörg men försöker lajva socitetstant.

     Svara

      Hon behöver inte lajva. Familjen Von Sydow tillhör societeten och har gjort det under en otroligt lång tid. I Göteborg används den typen av sch-ljud i vissa kretsar (sociolekt).

      Svara

       Det är dock allmänt känt att det ljudet är något hon har lagt till med

       Svara

       Von Sydowska släkten har en mörk historia med mord och skandaler. Finns en roman och tv-serie om detta son är riktigt bra faktiskt!

       https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Von_Sydowska_morden

       Svara

       Min mamma är göteborgare från en ”gammal fin släkt” och kör också sch-ljudet. Stör mig varje gång 😂.

       Svara

   Förstår deras logik att använda barnen, för ganska ofta råkar jag gilla bilder som är fina – bara för att SEN upptäcka att det var reklam. 🤦🏻‍♀️

   Svara

   Så bra att du börjat uppmärksamma
   Detta!! Nu ska vi bara ligga på lika mycket som omarkerad reklam så kommer det hända saker!

   Svara

  Kenza har ju beslutat att sluta visa sonens ansikte för att han börjar förskolan… ”det var alltid planen” 🤔. Tror folk kommer känna igen honom ändå. Ska nästa son exponeras till förskoleålder nu då?

  Svara

   Ja nu är det nog dags för nästa att tjäna pengar till mammsen och pappsen…

   Svara

    Exakt vad jag tänkte! Åtminstone på den tiden jag följde Kenza så skrev hon att de inte skulle visa upp sonen alls i bloggen. Så att det här skulle ha varit planen hela tiden stämmer inte.

    Svara

    Alltid en på G.. Fem st vill hon ha 🙂

    Svara

   Ja av alla barn så är nog kenzas lättast att känna igen också, iaf av de små.

   Svara

    Nää. Tycker att om man visat dem som bebisar men slutar vid 2-3 att det är okej.

    Svara

     Fast Kenzas barn är ju en blandning av marockanska och serbiska som är väldigt ovanligt i Sverige. Klart de sticker ut.

     Vid 3 års ålder har vilket barn som helst dessutom fått tillräckligt många karaktäristiska drag för att man ska känna igen det 30 år senare. Det slog mig senast när jag såg Tiger Woods-dokumentären och de visade en bild när han var 2 år. Man ser direkt att det är Tiger.

     Svara

      Å andra sidan sätt, om Kenza nu väljer att göra rätt nu – så får det ju vara okej. Ganska tröttsamt med Er som hela tiden måste hitta nya fel att hänga upp er på. Ni måste vara djävligt perfekta alltså…

      Svara

       Hela inlägget handlar ju om influencers som använder sina barn för att tjäna pengar, vilket Kenza uppenbarligen har gjort. Ska man inte få prata om det för att hon har ändrat sig nu?

       Svara

       Inte överhuvudtaget perfekt, däremot kommer jag inte exponera mina barn på sociala medier då annat vore att inte respektera deras integritet. Men håller helt med om att det är jättebra att Kenza ändrar på det nu än att fortsätta, dock är jag tveksam till hur det kommer se ut – för det hon skrev var endast att de kommer sluta visa ansiktet på honom. Hoppas det betyder minimal exponering, men ansiktsbilder är ju inte det endra problemet i mitt tycke – utan även hur man pratar om sina barn och inkluderar de i sina sociala medier.

       Svara

      Håller jag faktiskt inte med om alls & jag bor i Stockholm 😃 hennes unge ser ut som en vanlig mörkhårig kille. Vi har ju liksom jättemånga invandrare i Sverige och även svenskar kan vara mörkhåriga så jag hade för det första aldrig kunnat vara säker på han ens hade utländsk bakgrund. Och även om jag skulle gissat det hade jag liksom inte kunnat gissa han var en ”unik” (???) halvserb/halvmarockan. Vilket larv!

      Svara

      Var i Sverige bor du? Det är inget särskilt ovanligt med hennes barns utseende i Stockholms innerstad.

      Svara

       Bor på Östermalm och ser dom titt som tätt och jo, man känner igen honom direkt. Samma sak med Maggans och Jannis söner.

       Svara

        Jag bor också på Östermalm och ser Kenza ibland med barnvagn. Hennes äldsta sticker ut om han är med sin mamma för att man känner igen henne men han ser ju ut som vilket barn som helst i kvarteren.

        Svara

         Låter faktiskt inte som att du besökt en förskoleklass i området, men då tycker vi olika och det är såklart ok.

         Min åsikt är i alla fall att vissa barn har mer karaktäristiska drag än andra (=lättare att känna igen) och att några influencerbarn tillhör den skaran.

         Svara

          Ja, som din granne i kvarteren får vi bara enas om att vi tycker olika 😊 I mina ögon sticker inte kenzas barn ut alls om inte kenza är med (henne ser man på en gång dock, så himla snygg och petite).

          Svara

          Håller med, har ni ens besök en förskoleklass på Östermalm? 90% av barnen är blonda.

          Svara

           Eller jag menar förskolan generellt. (Förskoleklass kan ju dra tankarna till 0:an)

           Nej…alla diplomat och gästforskarbarn från KTH går ju här.

           Vet du hur många barn som bor på östermalm? Dipolmatbarn och forskarbarn är en minoritet.

           Bara för att folk jobbar/hänger/äter/festar på östermalm så innebär det inte att man bor där. Har varit på visningar på väldigt många förskolor på östermalm när vi letade plats, och det var verkligen en minoritet av ”utländska” barn. Men åk till tex Sollentuna där är det en stor spridning av ”ursprung” på barnen, går inte ens att jämföra.
           Östermalm och innerstaden generellt är väldigt segregerat.

           Men du måste inte vara i majoritet för att vara en del av stadsbilden. Det finns tillräckligt av dem för att åtminstone inte jag ska haja till om jag ser en indier med barn på gatan men det är accepterat att du kan tycka olika.

           Nej men nu pratar vi om en förskola där kanske 3 barn av 30 är ”sticker ut”. Ganska lätt att hitta då, om det är det som dem vill skydda barnet ifrån.

        Låter som att det är du som har ett ovanligt segregerat umgänge, inte som att hennes son har ett ovanligt utseende.

        Svara

         Så kan det vara, absolut. Hela Östermalm är ju faktiskt segregerat, med undantag för boendet på Östermalmsgatan typ.

         Svara

          Osäker på hur det appliceras på Maggans och Jannis barn, som jag också nämnde. Verkar som att du har blivit sekundärkränkt, så i sådana fall får jag be om ursäkt.

          Svara

           Inte ett dugg, håller bara inte med dig. Segregation på Östermalm är socioekonomisk och inte genetisk, jag ser lika många invandrare här som i resten av samhället.

           Snälla, du kan inte förneka att Östermalm är etniskt segregerat. Ingen som bor här skulle hävda det. Räcker med att läsa namnen i trappuppgångarna för att förstå det.

           Absolut men inte till den grad du påstår. Den stora skillnaden är att invandrarna på Östermalm jfrt med Tensta har hög socioekonomisk status och därför inte ”märks av” inte att de öht inte existerar.

           Nja, kanske på Gärdet och Djurgårdsstaden. Men på Östermalm, t.ex. i Villastan och Lärkstan, är det väldigt segregerat. Vi får väl enas om att vara oense. Ha det gott!

           Det är ingen som har sagt att de inte existerar, enbart att det är en minoritet. I ditt exempel Tensta så är det tvärtom, där är ”svenskt ursprung” en minoritet.

           Det är bara att gå till mrkoll och skriva in valfri adress så ser man vilka det är som bor i trapphusen. Inte så segregerat på adresserna som jag orkade kolla. Dock kan man inte gå på ambassadadresserna eftersom dem som jobbar där har särskild postadress dit, och då kan man luras och tro att dem faktiskt bor där.

           Så är det. Men det är en viss ”typ” av invandrare på Östermalm- iom att de inte lever upp till en del fördomar om invandrare tror jag folk glömmer bort att de fortfarande är just- invandrare (eller åtminstone barn eller barnbarn till invandrare).

      Lol som att man skulle kunna se att någon är halvserb/halvmarockan!!

      Svara

       Haha, hur står det till med läsförståelsen? Det var inte vad jag skrev. Om jag åker till Venezuela kommer jag garanterat att vara den med karaktäristiskt utseende och den som sticker ut. Ingen kommer antagligen att jag är svensk, men jag sticker fortfarande ut.

       Svara

        Kom ut ur din bubbla, det är inte 1932 i Bullerbyn.

        Svara

         Nej, det är 2021 och dags att sluta förneka verkligheten. Självklart skulle jag sticka ut. Titta på filmen ”Är jag en katt?” på YouTube och kom tillbaka till verkligheten. Ha en fin dag!

         Svara

      ser ut som de flesta invandrarbarn från mellanöstern alltså kenznas inget speciellt med hennes barns utseende även om ungen är söt.

      Svara

   Jag tänker mer att det handlar om att det inte är så roligt för honom att bilder och videor fortsatt publiceras på honom när han blir allt äldre, att folk kan kommentera saker han gjort, kanske till och med reta honom för det senare i livet. Jag tycker det kan vara klokt att sluta publicera bilder på sina barn när de blivit 1-2 år Jag hade en bekant som gjorde tvärtom, visade absolut inte bilder på sina söner när de var nyfödda, men sen när de började närma sig 1 år exploderade det med bilder på Instagram.

   Svara

    Absolut, är det bra att sluta! Men jag tror inte på att det ”alltid var planen”. De märker den kritik Margaux med fler har fått och gömmer sig bakom en lögn.

    Svara

   Nja, tror en 6-åring som blev exponerad som 1-2åring inte blir särskilt igenkänd utan sina föräldrar.

   Svara

    Som exempel.
    Jag spelade en hel del fotboll i en klubb i norra Sthlm som barn. Hände ibland att man såg Carola eller Runar på anläggningen och först då kände man igen deras son.
    Utan Carola och/eller Runars närvaro hade nog de flesta missat sonen.

    Svara

     Carola och Runar har väl inte exponerat sitt barn varenda dag i sociala medier för miljontals följare? Och i reklam som har potential att nå tiotals miljoner konsumenter? Konstig jämförelse.

     Svara

      Det var ju just hela poängen…

      Svara

       Min poäng var att 6-åringen visst kan bli igenkänd utan sina föräldrar om hen exponerades dagligen för miljontals människor några år tidigare. Hade Carola gjort samma sak som Kenza hade vi alla känt igen hennes son idag.

       Svara

        Alltså teoretiskt ja men om jag bara tar mig själv som exempel. Man känner igen mig rätt bra om man träffat mig en till två gånger för ser halvunik ut. Dock ändras mitt utseende konstant och man känner inte igen mig som barn eller tonåring. Skitskumt men iaf så är det. Hade jag exponeras som barn eller senare hade spelat noll roll. Dock för min man som sett likadan ut sedan dag ett i livet (ca) hade det varit svintråkigt. Den som lever får se hur det blir i Influencerbarnens fall. Bra om de slutar tycker jag personligen men det behöver inte bli ett skitliv för barnen.

        Svara

        Nej poängen va, att slutar Kenza exponera sitt barn kommer folk inte känna igen honom utan föräldrarna i närheten.

        Tex på en skolutflykt på tomtits i Södertälje om 10 år kommer inte folk se honom och känna igen honom

        Svara

   Jag tycker ändå det är skillnad på Kenza och Margaux. Margaux är helt ointressant i sig själv och har byggt hela sin kanal runt Arnold. Det är ju han som är the star. Med Kenza är det ju inte så. Nicola är ingen som charmar kamerorna, som underhåller eller som gör att man klickar på hennes videos eller likear hennes bilder. Han är hennes son. Men det är fortfarande Kenza som är stjärnan i hennes kanaler. Så tror inte att folk är på Nicola på det sättet som man är på Arnold ute o det offentliga.

   Svara

    Håller med!

    Svara

    Men ändå är majoriteten av hennes storys och inlägg med sonen och/eller magen…

    Svara

    Kenzas barn blir ju ännu mer exponerad än Maggans, eftersom hon har fler följare. Själv tycker jag att det är precis lika illa. Båda använder sina barn som kassakor. Sjukt.

    Svara

     Jag tror ärligt inte att Kenza exponerar Nicola för pengar. Han är det största som hänt henne och hennes sociala medier handlar om hennes liv. Det är nog svårt att hålla honom borta när han är det som HON älskar att titta på.

     Tänker bara på några av mina vänner som är relativt nyblivna föräldrar som inte lägger upp något annat än bilder på sina barn i sina sociala medier. De tjänar inga pengar men barnen är det viktigaste för dem.

     Ja, ja äh spyr ibland åt alla barnbilder men kan ändå på ett sätt förstå att det blir sådär när barnen är hela deras värld.

     Svara

      Hur drar de in pengar förutom bloggen etc? Vad jobbar Aleks med

      Svara

       Tidigare jobbade han i alla fall med IvyRevel på heltid, men de ansökte ju om konkurs efter att ha kommit hem från Maldiverna.

       Svara

      Jag håller med och tror att det är därför Kenza gör det, samt varför de flesta föräldrar (eller i synnerhet mammor då) gör det. Men det jag tycker fattas från detta är att man inte frågar sig själv till vems nytta och vilja man gör det? För man gör det ju just för sin egen skull och vilja, precis som du skriver. Det är ju inte för barnets skull eller vilja, det gynnar ju inte barnets utveckling eller välmående. Det jag känner är problemet mer, att det är så normaliserat med att lägga ut det man själv vill på sociala medier att man liksom inte pausar och reflekterar riktigt över att du lägger ut bilder på/info om någon som är för liten för att säga till om det eller ens kunna förstå vad det innebär och som själv inte gynnas av det. Därav tycker jag man borde avstå.

      Svara

      Hade instämt om det inte vore så att Kenza tar så många samarbeten där barnet medverkar. Hon taggar alla sponsorer till barnkläder, barnvagn osv i bilder på honom m.m. För mig är det en kassako.

      Svara

      Klart hon tjänar pengar på ungen.

      Svara

   Var står det

   Svara

    Hon la upp det på en story!

    Svara

     Tack läste nu, ”our plan from The beginning”.. Lol hon skrev ju att hon inte skulle visa alls sen att hon ändrat sig.. Så är väl en efterkonstruktipn men bra att hon tänker på pojkens säkerhet ❤️är det viktigaste

     Svara

      Det är bara skitsnack. Det var typ 30 kommentarer här med kritik mot henne och alla vet att hon läser här. Som vanligt plockar hon poäng

      Svara

      Eller hur, precis som Ida Warg. Deras plan var också alltid att sluta i förskolan. Alla vänder kappan efter vinden och gör efterhandskonstruktioner. Men det är ju bra för barnen iaf.

      Svara

       Ja, tänk vilken oerhörd slump att just efter att exponering av barn börjat kritiseras i media- så slutar en efter en av flunsor att visa sina barn för att ”Det varit planen hela tiden”….. Så oerhört genomskinligt. Märks att flunsor är riktiga kappvändare, som springer efter fårskocken. De går inte först och influerar, tvärtom springer de syltryggigt efter fårskocken och följer efter den trend som för tillfället blossar upp. Men denna trend gynnar ju barnen så det är ju bra.

       Svara

   Haha men liksom. Nej då kommer ingen känna igen honom. Snälla. Även fast han växer kommer man se att det är han. Hon kanske skulle tänkt lite längre innan. Finns så mycket äckligt folk där ute.

   Svara

  Margaxx utan Arnold är ju astråkig. Och det hon.

  Svara

   *vet

   Svara

   09.11//
   Margaux är tom jobbigt och lyssna vad hennes mun vevar i stup i ett
   Nu ska det lanseras de ” nyaste ” pojkvän men som INTE vill vara med i bild!
   Ger typ 1/2- år den relationen

   Svara

  Varför kommer Torsgården undan som visar sina barn hela tiden?

  Svara

   Hon gör precis samma skit som alla som visar sina barn, ändå kommer hon undan gång på gång 🙂

   Svara

   För att hon arbetar med youtube family content. Hela hennes kanal fokuserar på familjeliv, gårdsbutik och lantliv. Och för att hon inte använder sina barn i samma utsträckning som rena reklampelare. Hade tyckt det var märkligt om hon ville sälja tandblekning och sen så hade hon en bild på ett av sina barn hållande förpackningen.

   Svara

    Vivi jag håller inte med, hon filmar sina barn i alla situationer under dagen på sina Youtube-klipp och dessutom är dem på varannan bild på Instagram och stories! Det är bara ursäkter för ni gillar Helen som ni försöker få henne till att bli bättre än kenza och margaux. Helen gör samma sak!

    Svara

    Helen har gjort reklam Med sina barn involverade , hon har en stor kanal där
    Hon visar typ allt barnen gör inklusive Instagram m.m förstår verkligen inte hur det är så mycket annorlunda från margaux

    Svara

   Jag tänker också att kändisskapet som kommer med utan att barnen bett om det inte blir lika omfattande pga hur de bor. Med Arnold och margaux som bor i Stockholm är de ju ”utsatta” så fort de kliver ut genom dörren. För då tänker jag på nackdelarna som Jacob skrev om på sin Insta.

   Svara

   Bloggbevakning väljer själv vem hon vill skriva om? Hela Instagram kryllar av konton isåfall som ”kommer undan”

   Svara

   Ingen av hennes barn är ju med och gör reklamen. Bara sällan, när det gällt julbaket typ. Aldrig för träningskläderna, robotdammsugarna, almanackorna eller fotoböckerna (mer än att de är på bild då). Det är väl det som blir skillnaden, även om de är med i videorna och garanterat gör att många tittar pga gulliga barn, så säljer de inte produkter med hjälp av barnen på samma sätt som andra.

   Svara

    Det spelar väl ingen roll många av er tycker ju det är fel att bara exponera barnen för deras framtid och vad dem gör/känner, barnen kanske vill flytta i framtiden? Vad spelar en mindre ort för roll? Jag vet så mycket om Helens barn trots jag bor i innerstan och aldrig träffat dem..

    Svara

    Hennes barn Är visst med för reklam, till exempel reklam
    Där Helen bakar kolla på hennes kanal mer innan du uttalar dig haha

    Svara

   Vill ni inte bidra med tittarsiffror på såna kanaler är det faktiskt bara att sluta kolla, då har ni ju tagit ställning. Jag tror nämligen inte att dessa influencers kommer sluta visa sina barn.

   Svara

    Jag avföljde Margaux igår. Snäll gör samma

    Svara

     Jag har slutat kolla på hennes Youtube!

     Svara

     Aldrig följt

     Svara

    Jag avföljde Ebba von Sydow, Kenza och Margeux igår. Känns skönt!

    Svara

     Ja man känner sig otroligt lättad! Som en tyngd har försvunnit från axlarna, man känner sig fri!

     Svara

  Vad är det ens för speciellt med den flaskan? Känns som en väldigt konstig tävling.

  Har den inbyggd soda stream? Knapp för is? Talar om för dig när det är dags att dricka?

  Svara

   Ja, den talar om för dig när du ska dricka eftersom su ska följa markeringarna.

   Cassey Ho har sådana flaskor.

   Svara

    Pratar den?

    Svara

     Garanterat, det är en powerflaska!

     Svara

    Haha så löjligt😂

    Svara

    Ok, så folk behöver detta för att de inte vet att de ska dricka när de känner törst?

    Svara

     Fick iofs lära mig av min idrottslärare att det är för sent att dricka när man är törstig, att man egentligen ska dricka före det. Men tycker ändå att flaskan är väldigt löjlig när det finns flaskor redan.

     Svara

  Jag trodde det var en vällingflaska 🙂

  Svara

  Torsgårdens hela inkomst är ju uppbyggd på att barnen ska filmas och fotas samt bära spons. Utan de i bild skulle inte mannen ha råd att jobba hemma och huset renoveras lika mycket så det är ju absolut ett medvetet val de gjort att barnen ska visas upp för att främja familjens livsstil.
  Detta om något är klandervärt och hon behöver verkligen försöka hitta på en förklaring till varför hon och han inte kan försörja sina barn utan att de ska användas reklam och filmas i sin vardag hemma för att föräldrarna inte klarar försörjningen annars.

  Svara

   Och hans jobb är att renovera och fixa? Det är så märkligt.. Hon kontrade nångång med att ”Jag filmar ju, så då är det jobb”.. Okej men då ska jag börja filma allt med så vill jag tjäna pengar på det, för det är ju mitt jobb 🙄 Hon skrev nångång att hans arb.uppg är att ta foton, hämta ut paket till samarbete och att synas i vloggar. Allt sånt man annars gör ”gratis” 🤔

   Tycker det är märkligt…

   Svara

    Jag tror inte att du riktigt har fattat vad en vlogg går ut på.

    Svara

    Nja.. Det är mer komplext än så! Han är anställd i deras företag, det innefattar även gården/skogen etc. Hon har pratat om det flera gånger. Sen tillkommer det ju absolut att han får filma/fota för sociala medier ingår ju även i deras företag.

    Helen har inte heller byggt sin kanal kring barnen, utan barnen har tillkommit under tiden hon haft kanalen. I vissa vloggar ser man dem inte alls och i vissa ser man dem mer. 🤷🏼‍♀️

    Svara

     Bläddra en vecka bakåt på insta, varenda bild är på barnen senaste året.

     Svara

    Det ligger betydligt mer bakom när man driver ett bolag. Betydligt mer!

    Svara

  Säga vad man vill om BB men här har hon varit konsekvent sedan första början. Ett föredöme i hennes bransch.

  Svara

   Kan ju också vara så att Odd ställt det som villkor, han är väldigt privat av sig och jag har svårt att tro att han hade tyckt om att hans barn blev igenkända när han går med dem.
   Bella gjorde en reklamgrej med dottern där hennes ansikte inte syntes, jag tror faktiskt att hon gärna gjort fler samarbeten nu när de är äldre än om hon bestämt helt själv.

   Svara

    Men fortfarande ett föredöme trots anledning måste jag ju tillägga.

    Svara

    Om det är det så har hon accepterat och levt efter Odds önskemål. Även det mer än man kan säga om andra.

    Svara

    Tror nog det är IL. Hon verkar medveten på en del grejer, hon får ju klagomål på ”excelark” härinne men har intryck av att hon satte upp rätt fasta regler runt sitt bloggande ganska tidigt. Att inte exponera barnen, inte ge svar på tal, inte prata negativt om andra och att inte utseendehetsa tror jag faktiskt hör dit.

    Svara

    Det ÄR pga av Odd. Det har hon skrivit/sagt själv.

    Svara

    Tycker också att Isabella är ett föredöme med barnen.
    Men att Odd är väldigt privat? Ja nu kanske men inte när han levde med Isabella, han bloggade då, försökte bli popstjärna och mästerkock i tv. Och då visade de inte heller barnens ansikten.

    Svara

   Shit vad folk tjatar om det i vartenda inlägg om barn på nätet. Tror jag läst det ca en miljon ggr nu.

   Svara

    Det är väl för att hon är ett föredöme på den punkten. Så varje gång nån pratar om barn och exploatering tas det väl upp.

    Svara

     Särskilt med tanke på de senaste inläggen va. Verkligen ett föredöme.

     Svara

   Men sluta komma med den kommentaren varje gång. Enda skillnaden är att hon inte visar deras ansikte. Hon gjorde massor med reklam med barnen som bärande punkt innan powerwoman fasen. Folk verkar helt ha glömt när Bella åkte på
   Lollo och bernie hotell och var mammabloggare typ.
   Och hon har varit hyffsat utelämnande och gränslös när det gäller att beskriva barnen..

   Svara

   Fast hon lämnar ju ut sina barns tankar och känslor åt både höger och vänster??

   Svara

  Fast inte blir man väl mer sugen på en vattenflaska för att en orange bebis har dreglat på den?

  Svara

   Tvärtom! Ew

   Svara

   Hahah 🤤🟠

   Svara

  Svara

   Fattar nada. Är det Carolina som har skrivit texten? Eller är det som det står: ”Text: Elin Liljero Eriksson – 16 januari 2021”? Eller har Elin spökskrivit Carolinas text? Eller är jag trög?

   Svara

    Fattar inte heller.

    Svara

   Hybris

   Svara

  Alltså, Margå kommer inte sluta med det fören det kommer en dom på det. Jösses, trodde ni verkligen hon skulle sluta med det bara förbatt pappan säger nej? 😂

  Svara

  Alltså Margaux kille.. Wow 😍 Så charmig och sjukt snygg. Hatar att vara så ytlig, men 10/10! Haha

  Svara

   Smaken är som vaken. Tycker han ser ut som en helt vanlig kille! Haha

   Svara

    Tur att vi alla är olika! 😁

    Svara

   Han ser bra ut helt klart, men inget man lyfter på ögonbrynen åt.

   Svara

    Jooo lätt! Men tur vi är olika 😄

    Svara

  Kommer aldrig förstå vem som orkar delta i såna här tävlingar, men en chans på typ 1/500 (beroende på hur många andra som deltar) för att vinna nåt skräp som i det här fallet är värt max 100kr.

  Svara

  Alltså jag kollade på den nya bilden som Margaux la upp på instagram igår med henne och Arnold. Det är ju typ bara 100 olika ”Margaux_fan_club_”-konton som kommenterar. Ser helt sjukt ut, har dem andra influencers också massa fanclub på detta sätt?
  Och kollade runt på hennes instagram och förstår nu varför hon exponerar sonen så mycket. Hon är tydligen inte så intressant utan honom. Alla bilder som Arnold är med på så får hon säkert 4-5 gånger mer likes än när det bara är hon själv.

  Svara

   Nej men hon är ju inte det. Kollade lite på hennes vloggar förr men de var jättetråkiga utan honom.

   Svara

   Det jag tycker skaver så mycket med Margaux’s exponering av Arnold är att det känns så mycket ”cirkusapa”. Känns så otroligt respektlöst att hon och andra har roligt åt honom istället för med honom. Kommentarerna till honom och försök att göra honom roligt tokig när han bara är ett barn är bara jobbigt att se.
   Vill bara tillägga att jag har sett långtifrån alla vloggar (så får ursäkta om jag fått fel uppfattning) utan har kanske tittat på 5 st men har reagerat på detta varje gång.

   Svara

  Mer plastskräp. Drick vatten ur ett glas eller kopp bara.
  Från en som dricker mycket vatten: du får inga magiska hälsofördelar. Om du varit väldigt väldigt uttorkad innan kommer du så klart märka skillnad, men för människor med normal vätskebalans kommer enda biverkning vara att du blir kissnödig.

  Svara

  Får hoppas barnkonventionen kliver in snart. Med fler som värnar för barn som används i fel syfte. Med de sagt i jobb. Använda för att få in mer pengar.

  Svara

  Jag är faktiskt glad att ni här på bloggbevakning och Camilla såklart fick mig att inse hur fel det här med att Arnold exponeras så mycket är. Har inte kollat på någon av hennes videos sen dess. Hoppas på att fler tänker så.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.