Elaine Eksvärds sociala medier-experiment

Bild på Elaines Instagramflöde med inslag av proffstagna bilder.
Bildkälla: Elaine Eksvärd

Så jag tänkte att utöver det så skulle jag testa att addera ögongodis till mitt flöde, lite professionellt tagna bilder med texter som jag brukar delge. Så här är mitt försök till ögongodis med en superproffsig fotograf.

Och vad tror ni hände? Jag tappade tusen följare på en vecka! Visst är det spännande! Det har ju inte med fotografen att göra utan skälet till varför folk följer mig. Det är ju inte för fina bilder utan att jag visat vardagen som den kan vara – vardaglig med inslag av guldkorn och ögongodis kanske en gång i kvartalet då det vankas fest – inte varje dag. Så spännade. // Elaine Eksvärd

Om man ska tolka det här inlägget från Elaine Eksvärd rätt så är i alla fall hennes följare trötta på ”turkosa hav-bilder” och bilder av samma slag, alltså uppstolpade ”snyggbilder” utan någon som helst koppling till verkligheten.
Eller kan det vara att man inte följer Elaine för perfekt perfektionsbilder utan för att man mer vill höra vad hon har att säga och hennes faktiska vardag?
Att tappa 1000 följare på en vecka, pga några bilder, är ganska mycket. Jag skulle med andra ord kalla det här för ett väldigt lyckat experiment med näst intill omedelbar feedback.

Hur funkar ni?
Följer ni vissa konton för ”turkosa hav-bilder” och andra för mer verklighet, konton som är lättare att relatera till, till skillnad från ”drömkontona”?

Om du var en av dessa 1000 som avföljde Elaine under den här veckan, var det pga dessa bilder eller handlar det om någonting helt annat?

141 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Spännande! Jag har ca 3500 följare och funderar på att göra samma sak, låta en fotograf ta några bilder som jag blandar in i mitt flöde för att göra det mer enhetligt och snyggt. För att bildsätta det jag har att säga, liksom. Tror ni att det är en dålig idé?

      Varför har du 3500 följare? Är du en sån där rövmänniska?

        Vad är en rövmänniska? Jag har ungefär lika många följare som instagramvänner, har aldrig sett det som särskilt udda. Känner/har träffat personligen alla jag är vän med på fb. På instagram har jag inte så bra koll på vilka som följer mig eftersom mitt konto är öppet, men jag följer ungefär 3000.

        Vad är du, 15 år och har 3 st ”bästisar”?

          3 500 vänner? Det måste gå åt en massa julkort.

            Om du vill ha ett ärligt svar så skickar jag över 100 julkort, ja. Får ca 50-70 själv.

              Fint med så många nära vänner. Pratar du med dom varje vecka? Vad har ni för utbyte? Frågar av genuin undran då jag knappt hinner med mina 3 nära vänner ?
              Eller är du en sån som kallar bekanta för vänner?

                Jag skriver på messenger med kanske 30 personer varje dag. Så ja, jag har nog kontakt i alla fall med 50-60 personer varje vecka, året runt. Självklart är det sällan särskilt djupa samtal, utan något roligt man har tänkt på och tänkt på den personen. Man skriver och peppar varandra när någon gjort något bra. Man kanske har en fråga specifikt till någon, typ ”såg att ni var på den här restaurangen för ett tag sedan, några tips från vinmenyn?” eller liknande.

                Men nä, jag har inga barn. Och jag jobbar med datorn så är alltid uppkopplad. Instagrammar kanske varannan dag, brukar ofta kommentera andras bilder och peppa och heja på folk jag känner i deras liv!

                  Aah ja förstår! 🙂 Har du andra vänner då som är mer ”nära” om man säger så? Som du kan ringa om du skulle må riktigt dåligt eller något sånt?

              Hahahah 70 julkort

                ?

              Du ljuger?! Vad heter du på insta?

          Rövmänniska= lägger upp bilder på röven varje dag.

            Jaha, nä, det är jag då verkligen inte. Finns inga bilder ens i bikini eller träningskläder på mig.

            Ha ha, svenska rövar har oftast 100 000 följare.
            Ingen röv har bara 3500. Men vill hen ha fler följare. Nummer ett, en bild på din röv!

              Röven är själens ansikte.

                Prutt.

                Fint sagt!

          Varför följer du 3000?

            Jag följer endast (!) människor jag har träffat personligen och som jag vill hålla kontakt med även om jag vet att vi inte kommer ses så ofta (och ibland kanske aldrig mer, om det är några man har träffat under väldigt speciella omständigheter t.ex.)

              Så du vill alltså ta proffsbilder så att dina vänner kan se?

                Yes, tycker det är trevligt med fina professionella bilder ute i naturen t.ex.

              Du nätverkar alltså?

          Jag har hellre 3 st bästisar än 3500 ”vänner”.

            100 %.

            Ska man bli vän med 3000 människor finns det ju inte mycket tid över till sina nära, riktiga vänner. ?

            Det måste faktiskt inte vara antingen eller. Bland de 3500 följare har jag fler hundra ”riktiga” vänner som jag skulle kunna låna pengar av, sova över hos eller ringa upp för att fråga hur det är.

            Blir på riktigt rädd när jag märker vilka inskränkta liv många andra har, där man kanske bor i en byhåla och övertalar sig själv om att 3-4 ”riktigt nära vänner” är det man kan få här i livet, utanför sin kille som kör lastbil och de två barn man redan har vid 26 års åldern.

              Jag förstår varför du har så många vänner. Du verkar vara en delight!

              Ja, du verkar då öppen och härlig! ?

                Ja, du måste vara underbar som har 3500 vänner.

              Gissningsvis skulle 80 av dessa vänner tycka att det var tokskumt om du knackade på och ville sova över. Jag har en stor skara vänner, men att ha 3500 kompisar som du aktivt har kontakt med är inte normen och låter relativt ohållbart.

                Jag vet inte om att följa varandra på instagram är att ”aktivt ha kontakt med”. Självklart har jag en ytlig relation till de allra flesta av de.

                  Om de 3500 nu är bekanta och vänner – varför känner du då ett behov av att ta lite mer proffsiga bilder och lägga in i ditt ”flöde”? Känns konstigt om det ändå är dina vänner och bekanta du främst har din ig för att följa och följas av?

                Ett heltidsjobb om inte annat.

              Jag har barn, så barnkanalen står på hemma hos mig ibland, och det var ett inslag om Sveriges kändaste person på tiktok (fast då det hette musically). Det var en tjej på ca 14 år, och hon hade tusentals följare.

              Hon pratade om att hennes vänner ”irl” hade förståelse för att hennes ”vänner på nätet” (följare) behövde mycket av hennes tid ibland.

              Sociala medier är en tidstjuv, varför lägga ned den tiden på människor man inte känner? För det kommer bli ångestfylld om följarskaran börjar sjunka. Då börjar man anpassa sitt liv efter feedback från sociala medier, och plötsligt är man en bekräftelsejunkie.

              Tacka vettja anonyma kommentarer som är glömda imorgon!

                Om du är här imorgon så är du också en junkie, och du blir påverkad av innehållet oavsett om du inser det eller ej.

                Fast nu är det ju faktiskt hennes 3500 vänner, inte folk hon inte känner.

              Det finns såna som mig som inte har vänner alls förutom min sambo och hans syskon och min egen familj.
              Att du måste hävda dig och trycka ner folk som har få vänner säger mycket om dig. Känner du dig ensam ändå trots att du har 3000 vänner?

                Absolut inte. Men det första jag möts av här när jag nämner att jag har 3500 följare på instagram (vilket för mig inte är något konstigt eller avvikande) är nedlåtande kommentarer om att det måste bero på att jag lägger upp bilder på min rumpa på instagram, och underförstått ifrågasättande som kan tolkas som att det är inte normalt (eller inte sunt) att ha så många följare. Klart jag då reflekterar över hur andra egentligen har det, eftersom stort kontaktnät är helt naturligt för mig och alltid varit det.

                  Eller så kan man ta detta med ”rövmänniska ” som ett skämt utan att själv bli nedlåtande.

                  Du låter ju bara som en poppistjej med mycket följare som vill ha mer följare. Du är trevlig mot alla på mingel för att du bygger på din image och vill klättra uppåt. Inte för att man inte ska vara trevlig men det du förmodligen håller på med är att vara trevlig med en bakomliggande tanke på egen vinning.

                  Sikta mot stjärnorna, en vacker dag når du drömmen.

                    Är det inte så för alla andra? Eller snarare – varför skulle man INTE göra så? Vara trevlig på mingel för att jag förstår vikten av att ha rätt kontakter i livet. Det har hittills bara varit stor fördel för mig, så varför skulle man låta bli att göra det? Förstår inte.

                      Jag är inte trevlig med folk för att det eventuellt skulle ge mig fördelar i framtiden, det är väl det som är skillnaden. Du ser det som en investering, inte ett trevligt samtal.

                      Med största sannolikhet så vill du ta dess proffsiga bilder för att få fler följare. Eller är det så att du inte bryr dig om ökat följarantal? Det är helt lugnt att vilja klättra och bli influenser men var bara ärlig, snälla.

                  Det jag ifrågasätter är snarare om det är sant, inte om det är sunt

              Gud jag skulle aldrig orka ha så många vänner. Men jag tror att det du definierar som ”vän”, är en bekant för mig 🙂 Har många bekanta så som du beskriver!

                En vän för mig är en person jag inte behöver göra mig till inför, anstränga mig för att hålla en konversation igång eller för att visa mig från min bästa sida. En vän är någon jag inte behöver hålla upp fasaden inför (såsom inför kollegor, affärsbekanta eller andra kontakter som känner mig i en viss kotext), någon som känner mig privat dvs vet vem jag är som person, känner min familj och som jag kan t.ex. boka en stuga ihop med och åka skidor en vecka. Till skillnad från bekant som kanske känner mig i en viss kontext men absolut inte ”alla sidor” av mig och som inte känner mig privata, inte känner min man osv.

                Hur definierar du en vän?

                  Det är exakt så jag definierar en vän! Och lite till 🙂 Förstår inte hur du lyckas upprätthålla så många nära relationer.
                  Hade aldrig orkat men alla är ju olika!

                    Jag tänker att det beror lite på ens livssituation. Jag är över 30 och har ingen egen familj (alltså sambo eller barn) och mina föräldrar och syskon bor över 100 mil bort. Så jag har mycket tid och behov av andra relationer, som vänner. Har bott i samma stad i snart 10 år och byggt upp massvis av fina relationer i form av både nära vänner och bekanta. Jag har mycket tid och behov av dem, så jag kan nog säga att jag har minst ett 20-tal nära vänner som jag älskar. vissa håller jag kontakt med dagligen men vissa kan det gå veckor eller månader mellan att man hörs… man märker ju också hur deras behov skiftar, när de skaffar familj eller går in i en relation, eller nytt jobb eller vad det kan vara. Men det är fint att man ofta kan behålla en relation på något sätt iallafall. Men ville bara flika in med detta, jag förstår att man har olika behov av form av samhörighet beroende på ens situation. Värderar inte det ena eller andra som bättre.

                      Så resterande tusental har du bara klickat följ på efter att ni hälsat på en tillställning. Då vet vi!

                      Ingen aning om vems inlägg anonym 21:01 svarar på..

                Jag minns tiden då Facebook var nytt och då det blev något av en sport att samla på sig så många ”vänner” som det bara var möjligt. Gissningsvis är det något sådant.

                  Ja just det ?, har fortfarande 10-15 år senare fb-vänner jag träffat en gång under en utlandsresa och blev bästis med över en kväll på fyllan ?. Använder förvisso inte fb längre.

                  Fattar dock inte hur man orkar/hinner kolla 3500 pers instagram?

              Anonym med 3500 vänner. Hela din approach känns skrämmande lik Anna Book.

              Ja dom måste verkligen vara inskränkta

          15 är o har 3 bästisar? eh är nog mer normalt genom hela livet att ha ett par få eller till o med en riktig vän, över 3000 kan omöjligt alla vara äkta vänskap ?

        Haha!

    Tror snarare folk i så fall avföljt henne för att de upptäckt hennes skenhelighet och sett dubbelmoralen.

      Ja det kan vara en förklaring, eller så är det ett nyårslöfte att minska antal personer man följer. Eller så har man tröttnat på fru lesserwissers snusförnuftiga moralkakor och galna påståenden och slutsatser som är sanningar bara för att det är Elaine som häver ur sig dem.

        Jag avföljde Elaine pga hennes förminskande av Mona Sahlins politiska förehavanden då hon sprider osanningen att Sahlins fall endast handlade om två Toblerone. Hennes sätt att anklaga Biden för att tafsa på medarbetare. Hon är i mina ögon obehaglig och jag struntar helt i vad hon lägger upp för bilder. Har gillat henne tidigare och tycker att hennes snygg-bilder är fina så det var definitivt inte därför jag avföljde.

          17:36 håller med. Att handskas med sanningen på detta vis är farligt. Skämmes, Elaine! Du borde veta bättre.

      Nä jag känner själv att om jag följer en person pga rolig personlighet som sen börjar lägga upp snyggbilder i takt med fler följare aå avföljer jag för då har ju innehållet ändras och personen vill ses som snygg plötsligt och inte underhållande.
      Typ som hon Johanna N som var så jäkla rolig och gung ho som människa. sen fick hon tv-tid och uppmärksammades då skulle det fixas med nya ögonbryn och ny garderob och smink hit och dit och då tappade hon mig. Det var lixom inte anledningen till att jag följde henne. Jag existerar inte för att bekräfta folks utseende. Nope

    Har svårt att tro att 1000 följare lämnade pga någon ”snyggbilder”.

    Skulle istället vara intressant om hon visade flera veckor tillbaka så detta kan sättas i kontext, menar har hon tappat följare tidigare veckor eller är det bara denna?

      Ha också svårt att tro det, men det var ett bra ämne att skriva om och nu lyckades hon få uppmärksamhet vilket nog var syftet.

    Följer henne för att hon är retorikexpert. Numera är det mindre om det. Instagrams algoritmer har nog gjort att jag inte ens sett de bilder som är inringade.

      Om det är en retorikexpert du är ute efter ska du inte följa Elaine. Hon har en mussepigg utbildning och utbildar folk i ämnen hon inte har en aning om vad hon pratar om. Det hon dock lyckades lära sig på sin utbildning är att använda alla bokens härskartekniker. Det är hon verkligen duktig på. Hon borde ha ett erbjudande på sin hemsida om, lärd dig trycka till och såga andra vid fotknölarna med härskartekniker eller 10 bästa härskarteknikerna och hur du använder dem.

        Amen!

        Ja! Du har helt rätt här! Härskartekniken flödar och det är otroligt pinsamt att hon inte ser det själv.

    IL har nu haft flera falsk/sant på stories. 3 av dem handlar om Bloggbevakning. Ta upp det Camilla!

      Nej.

      Isabella Löwengrip har passerat sitt bäst före-datum. Helt ointressant.

      Vore ju superkul om hon faktiskt väljer att svara på hela 3 frågor ang bloggbevakning också tas det INTE upp här. Vilket misslyckande 😉

      ?

      Hahaha lite Anna Book feeling där lär jag säga ? (var tvungen att gå in och kolla efter att jag läste om det här)

      Haha och hon kanske skulle uppdatera sin QA pp instagram som är 128 veckor gammal och knappast hänger ihop med hennes livsstil idag.

    Ja fast det där kan ju stämma. Jag gillar inte riktigt influencers som bara har professionella bilder. Känner inte att jag kan relatera till dem.

      Hur relaterar man till någon via hur bra kvalitén på deras bilder är? Jämför du dina egna bilder med deras eller hur fungerar detta? Tar någon en selfie med mobilen så kan du relatera men om de tar en selfie med systemkameran så kan du inte relatera?

        Jag minns tiden då man kunde faxa bilder till varandra, snacka om att kunna relatera.

        Men gör du dig dum med flit eller?

          Ja.

            Frågan var till ”millie”.

    Jag tror det kan stämma. Jag föredrar att följa de på instagram som är jordnära och visar upp sin personlighet. De som har fotografbilder och smyger in reklam är så mycket tråkigare.

      Jag följer inga av dessa influensers som endast lägger upp snygga bilder på sig själva blandat med någon snodd caption och endast vill sälja på en massa skit. Eller dessa trötta instagram-feminister som Johanna Bladh eller Linnea Claesson som endast leverera plattityder och vill tjäna pengar. Kan vi inte lämna dessa bakom om i 2020?

      Följer istället, mina vänner, roliga memes-konton, konstnärer, fotografer och allmänt roliga människor.

        Ja eller de som använder samma bilder och citat om och om igen! Så himla tråkigt och opersonligt. Följer man inte så många så märks det att samma skit dyker upp flera gånger om. 😛 Jag följer också vänner, bekanta, roliga fakta konton, vacka unika naturfotograf och spirituella konton.

      Hur jordnära är Elaine på en skala?!?

        Vilken skala?

    KAN DU SKRIVA OM VLAD RESIER DRAMAT

      Det låg uppe ett inlägg som togs bort, kommer nog ett nytt snart!

        Aha ok
        va han försöker pudla nu… på sin instastory ? att han verkligen tar åt sig kritiken och att han kommer att växa av detta ?

        Dök det upp? Vad konstigt, jag tidsinställde ju det till 18. =)
        Men jag publicerar nog det nu, med tanke på hur aktuellt det är.

      VEM ÄR VLAD REISER?

        Enda jag vet är att han var med i Mello. Men han kanske blev stor på youtube efter eller?

        kolla på Filip dikmens stories

          VEM ÄR FILIP DIKMEN

            Filip DIkmen är en youtuber som kritiserar Vlad Reiser(en annan youtuber) för att Vlad Reiser gjorde en video där han sexualiserade minderåriga tjejer. Nu har han dock tagit bort videon efter hatstormen

            Men snälla sök Filip på Instagram om du verkligen bryr dig så kan du se vad det handlar om.

              VAD ÄR INSTAGRAM

                Rolig du är

                  Haha jag skrattade högt åt det här. Kul ju! För övrigt är detta så klart genomtänkt av Vlad som vet att det kommer generera views och uppmärksamhet.

                    Håller med.. och Filip Dikmen är en riktigt mobbare så förstår inte varför han skriker sig hes, projicering kanske? Självklart var det vidrigt att Vlad och han gjorde det för uppmärksamhet vilket han indirekt sa i videon.

                      VAD ÄR EN FOLIEHATT

                  VEM LEKER DU

                    VARFÖR SNOR DU MINA CAPS LOCK?

                      ÄR DU CAPSLOCK AINA ELLER

                    Pinsam, försöker vara rolig men faller platt.

                      OM NI SKRATTAR BETYDER DET ATT SKÄMTET ÄR DÅLIGT

    Jag har avföljt Ebba v Sydow pga reklam en masse, barnen i flera inlägg, hennes oförmåga att ta kritik om sitt resande och att hon skapar sån stress för sig själv och andra.
    Kenza: för mkt barn och mage
    Margåå: för mkt barn och ingen respekt mot barnets pappa som inte vill exponera sitt barn
    Och en rad andra mindre influenser som bara har reklam och upprepande inlägg.
    Hade inte avföljt för att det kommer några proffsiga bilder då och då.

      Samma här. Tröttnade så på Ebbas reklam, iscensatta bilder och allt ”jag är inte perfekt men kolla hur bra det blev ändå”, vilket är perfekthets.

      Slutade följa Ebba von Sydow av samma skäl, blev bara stressat av allt perfekt, och allt som inte var perfekt kändes så tillrättalagt så att det var precis lagom ickeperfekt. Sen har jag barn i samma ålder och står inte för hur hon exponerar barnen, då ska jag inte klicka heller. Sen blir orkar jag inte skriva om resandet… Synd, för jag gillade bloggen innan, och jag är precis i hennes målgrupp, köpstark, strax under 40 och i starkt behov av stiltips ?

        Ja snacka om humblebrag i högsta skolan.
        Jag avföljde när hon beklagade sig i varje inlägg hur stressad hon var, när det hon gjorde var meningslöst skryt bara. ”Varje tisdag bakar jag muffins till alla i trappen, bara på ekologiska nyttiga råvaror såklart.” Osv i all oändlighet. Och all reklam.

      Jag avföljde henne för hennes helt galna falska leende på varje bild. Där hon liksom hysteriskt gapar. Kändes så falskt!

      Ja hur många gånger kan man rensa garderoben?? Det är bara upprepningar av samma ämne hela tiden. Ebba måste ha Östermalms mest välrensade underklädeslåda…

      Ja herregud vad meningslöst Ebbas konto är!!! Reklam, reklam….

      Jag tröttnade också på Ebba och avföljde. För mycket reklam.

    Du är välkommen tillbaka. ?

    Vart tog inlägget om vlad vägen????

      Det kommer kl 18.

    Slutade följa henne för ett bra tag sen för hon var så dryg med sitt – har alltid rätt och aldrig fel. Så fort någon ställde en helt vanlig fråga som inte passade henne fick de en knäpp på näsan men hänvisning till att hon minsann är retorikexpert ??‍♀️ Kul att följa när hon ser sig som allsmäktig… ?

    Isabellas instastory ?

      hoppas alla andra också börjar fällas och inte bara tessan

    Följer vänner, släkt och folk som gör nått jag finner intressant. Skulle aldrig följa självcentrerade influencers som lägger upp bilder på sin kropp och får kommentarer från sina 12-åriga influencervänner om hur FuuCKKiiiNnGg hEETT denne är.

    Jag har 5249 följare för att vara exakt och varje gång jag lägger upp en selfie så tappar jag en massa följare ? kanske är det mitt ansikte, kanske följer de mig bara för att se matbilder ???‍♀️

      Lägg upp en rövbild i färgglada tights så ska du få se

      Jag lägger nästan aldrig upp poserande snygg-bilder, händer då och då. La upp en enligt mig väldigt snygg för ett par veckor sen i svart klänning och 45 pers avföljde den dagen och dagen efter ????. Trodde jag skulle tycka det va jobbigt, har väl varit lite nojjig att jag gått från knarkare till bekräftelsejunkie (klipp till mars 2021, TV3) men nä, tänkte väl mest att det var tråkigt men inte så mkt mer.

    Ha, minns när hon var som störst. Var på en stor föreläsning där hon skulle prata om vad som var viktigt när man kommunicerar. Dvs, hur man pratar, kroppsspråk och vad man förmedlar med sin klädsel. Till saken var att hon hade en väldigt urringad tröja med snudd på att man såg brösten. I min hjärna blev det totalt dubbelmoral, så oprofessionellt i detta sammanhang och jag kunde inte alla fokusera på vad hon sa. Sen dess är jag inget större fan.

      En gång på arbetsförmedlingen träffade jag en handläggare som hade en så kort o tight kjol på sig som hon satt och drog i mötet igenom. Hon hade svarta trosor under kjolen. Jag hade svårt att koncentrera mig under mötet, dock inte på ett positivt sätt.

    Men ja dööör han tog bort sin gamla bild när han ligger helt naken på sängen. Jävla dubbermoral.

    Jag tycker alla influencers flöden är SÅ jävla tråkiga!! Proffsfoton med text ”kommentera er favorit-emoji???” Följer hellre vanligt folk men vanliga bilder som inte är helt perfekta men som skildrar vardagen.

    Jag följer inte Elaine men har däremot avföljt en annan tjej som lägger ut massa såna poserade, fotograf-snygg-bilder med någon text till som inte alls är relevant till bilden. Följde henne för hon är rolig och smart och bjuder på sig själv. Massa snyggbilder som bara är till för bekräftelse och ökad interaktion (jag har haft en bra dag, hur har din varit? ?) klarar jag inte av. Även om hennes stories oftast är bra och roliga och mer vardagliga!

    Samtidigt… är det hennes/kvinnors grej att framhäva sig själva och jaga bekräftelse pga looks, be my guest men jag pallar liksom inte omge mig med det längre. Jag är så förbi det stadiet.

    Människor som visar perfektionism följer jag inte. Tex House of Philia Petra och Englas showroom. Där får du ALDRIG någonsin se en liten valk, rynka eller cellulit. Inte minsta oordning i hemmet allt SER perfekt ut och det skvallrar om något annat enligt mig. Det är kvinnor i ”mogen” ålder med flera barn, självklart så existerar ”skavanker” på de flesta plan i deras liv men dålig självkänsla o ytlighet hindrar dem från att visa realitet. De skriver kanske ibland om det men ingen jäkel får någonsin se nåt.
    Följer bara människor som verkar verkliga.

    Men jooooo, har du inte sett kommentarerna på House of Philia igår kring hennes fötter?! Måste ha blivit en chock för henne, skavankfri som hon är!

      Hon har förmodligen ägnat dagen åt att leta efter en plastikkirurg som kan operera hennes fötter omgående.

    Jag tröttnar när alla inlägg avslutas med ’mer om det på bloggen…’ då gillar jag inte ens inlägget.
    Blir även avig när influensers försöker dölja att dom gör reklam. Är mer nyfiken på produkten när det är tydligt att det är samarbete. Gillar inte känslan av att bli förd bakom ljuset.

    En fråga btw. Stämmer det att anledningen till hauls är att influensern kan dra av för kläderna?

    Och snart ska någon annan skriva hennes inlägg. Någon som kommer söka? ”Content och VD assistent till retorikern Elaine Eksvärd” https://se.indeed.com/visajobb?jk=0bf59cf5f759602a&tk=1esdu5j09sskl800

      Say what?!?
      ” Lätt att förstå Elaines ton för att kunna skriva åt henne vid tillfällen.”
      Ping Haveristerna! ???

    Jag vill se fina bilder på IG. Följer inte influencers med stränder och rövbilder, men en del fotografer. Jag tycker det är skittråkigt med vardagsbilder och folks kladdiga ungar.

    Tror många avföljde pga bilder på döda grisar

    Jag följer folk som ger värde, snygga ansikten och gröna hav brukar mest vara snyggt men inte bidra med så mycket annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.