Skulle du vilja se en dokumentär om Isabella Löwengrip?

Eller jag hade ett telefonsamtal med den tv-kanal som vill att jag ska ställa upp i en dokumentär om mig själv och prata om mitt fall.
Det är min andra förfrågan från ett produktionsbolag som vill dokumentera mitt liv. Jag har även fått för frågan att filmatisera mitt liv i en spelfilm med skådespelare. Någon gång kommer den riktiga storyn att berättas men jag vet inte med vem. Det är så oerhört nära inpå så det måste kännas rätt. Jag ska klura i helgen. // Isabella Löwengrip

Skulle du vara intresserad av att se en dokumentär om Isabella Löwengrip?
Motivera gärna ditt svar – oavsett om det är positivt eller negativt.

Vad tror ni menas med ”Prata om mitt fall?
”Talk about my case
eller ”Talk about my fall

256 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Blonde Capitals årsredovisning publicerades idag. Är Anton här och kan berätta för oss hur mycket hon fick ut för företagen hon sålde? Enligt henne är 50% en provision som hon får i framtiden på framtida försäljning, om jag tolkat ”earnout” rätt.

  Svara

   Så sade hon inte utan hon vill oss tro att hon ska få lika mycket eller lika lite över en framtida period.
   Att hon läcker detta om alla som vill filma med henne är Excelark pga att årsredovisningen snart är officiell.

   Svara

    Fast hon har redan kommemterat den och sagt att det är dåligt. 🤷🏿‍♀️

    Svara

     När då? I Expressen? Har verkligen Bolagsverket godkänt den så snabbt? De har haft lång handläggningstid corona.

     Svara

      ÅR för Blonde Capital kom in igår fredag så den är inte godkänd än av Bolagsverket.
      Den ”dåliga” ÅR var Löwengrip Beauty och den är redan historia.

      Svara

       Den allra sämsta var Löwengrip Invest.

       Svara

      De var längesen hon skrev om det, på sin blogg, många veckor sen. Varför sånt intresse av hennes bolag och årsredovisning, vart vill ni komma? Fattar inte varför Expressen är så intresserad av just hennes bolag heller.

      Svara

       ”Vart vill ni komma.?” 😂 Är du Blondinbella? Du verkar ha bra koll på hennes förehavanden.

       Svara

        Alla vet att hennes bolag gick dåligt förra året, det har hon varit helt öppen med och skrivit och pratat om. Jag förstår inte heller intresset för hennes bolags årsredovisningar, så märkligt.

        Svara

         Om man ljuger för mycket kommer till slut folk ifrågasätta det mesta och ha intresse för det mesta.
         Det är inget konstigt.

         Svara

         För att hon har sagt att det gav henne mycket pengar.

         Svara

      Digitala handlar godkäns på dagen ibland

      Svara

       Skickade in min ÅR digitalt och den godkändes dagen efter. Bolagsverket kollar ju endast formalian. Alltså att alla delar finns med och att rätt person skrivit under. De kollar inga siffror eller rimlighet i siffror eller liknande.

       Svara

    Din foliehatt, allt lyckas du vända till excelark och något dåligt. Nej, du har fel som vanligt, hon har redan berättat att årsredovisning är dålig och snart officiell och att hon läcker detta har INGET med det att göra, snälla. Vad hon än skriver och berättar om så är det fel, allt vänder du till fel, spelar ingen roll vad det är allt vrids till fel… så sjukt så man blir mörkrädd.

    Svara

     Den årsredovisning som nu är intressant är Blonde Capital. Där finns Bellas andel av resultatet av försäljningen av Löwengrip Beauty.
     Varför surrar du om Löwengrip Beautys årsredovisning? Det var den som Bella i förväg aviserade skulle vara betydligt sämre än föregående år. Den gällde helåret 2019.
     Blonde Capital gäller det brutna året 2019/2020.

     Svara

      Vem har surrat om Löwengrips beautys årsredovisning? Det är mest du 19:10 som surrar och missförstår. Varför så intresserad och fixerad vid det? Du är så obehaglig.

      Svara

       Jag menade i första hand Löwengrip Invest som avspeglade Bellas katastrof.
       Även Löwengrip Beauty var sämre än föregående år.

       Svara

        ”Du är så obehaglig” 😂

        Svara

       DU är obehaglig sto***s

       Svara

      Även Löwengrip Invest för 2019/2020. Den årsredovisningen avspeglade hela Bellas krasch.
      Men nu gäller det Blonde Capital som är den sista årsredovisning som ännu inte finns tillgänglig.

      Svara

       Varför är vissa så intresserade av det? Är ni rädda att hon fick mycket pengar vid försäljningen av bolaget? Och så hoppas ni få se att det inte var så mycket och då ska ni håna det eller, och då kan ni sova gott sen? Asså. Vissas besatthet av henne är riktigt obehaglig.

       Svara

        Snark

        Svara

        Du är så obehaglig och patetisk, S. Om du inte förstår det, scrolla vidare.

        Svara

     Hon har svarat Expressen om Invest och det var länge sedan.

     Foliehatt? Är den inte väl kall att ha i kylan?

     Svara

   Earn out är tilläggsköpeskilling. Den betalas ut i ett senare skede och är oftast betingad av bolagets resultat. IL kan med andra ord omöjligt veta hur mycket det blir i förväg. Kan bli noll om företaget gått dåligt.

   Svara

    Produkterna ligger numera i Demarone. Löwengrip Beauty fusinerades innan så årsredovisning för 2020 och framåt finns inte.

    Svara

     Att det inte finns någon årsredovisning betyder inte att det inte finns någon resultat- och balansräkning för LB. Bara att resultatet fram till fusionsdagen ingår i det övertagande bolaget. Så inget som påverkar tilläggsköpeskillingen.

     Svara

      Mycket svårare att kolla för henne hur det går för produkterna. Tror nog norrman har ett skäl till varför han är miljardär.
      Hon ägde inte varumärkesnamnet heller.

      Svara

       Varför skulle hon vilja kolla det?

       Svara

   Jag tror att Isabella har skadat sitt varumärke bortom räddning och att det inte går att ta betalt så mycket som det var tänkt. De stora apoteken säljer hennes produkter till halva ordinarie priset online, vilket jag tolkar som att de har pressat inköpspriserna kraftigt. Isabella försöker hålla skenet uppe; att hon tjänar mycket pengar och att hon är intressant som person. Nej tack till dokumentär p.g.a. att det inte går att göra en dokumentär tillsammans med en person som ljuger.

   Svara

    Hennes produkter finns även på Dollar Store 😏

    Svara

     och i flera andra butiker som t ex Åhlens, Kicks, H&M … och de finns även i butiker utomlands i ett antal länder.

     Svara

    Fast hon har inte sagt ett ord om att hon tjänar mycket eller är intressant som person, men det är hon ju uppenbart. Det gick att göra en dokumentär om Joakim Lundell ju. Sen vet inte du eller andra när om eller att hon ljuger. Hon ljuger inte om allt som vissa härinne påstår. Sluta bara, så tröttsamma.

    Svara

     Hon ljuger regelbundet. Att du inte erkänner det är för att du är lättlurad.

     Svara

    Det är nog bara ni här och skaparen av bloggen som anser att varumärket är skadar. Ni har ju kokat ihop ett sånt hat mot henne att ni tror att alla tänker så. Lite obehagligt faktiskt.

    Andra människor som inte hänger här, dvs de flesta, har inte de här tankarna utan ser henne som en ung entreprenör.

    Svara

     Det första jag tänker är att du inte kan något om hur man bygger och upprätthåller ett varumärke. Eller hur!
     Andra människor som inte hänger här vet bara vem Isabella Löwengrip är genom att ha läst det gammelmedia skriver om henne. Så deras bild av henne är att hon är en misslyckad nasare. Jag har varit på event och lyssnat på henne flera gånger. Det är intressant att titta på hur folk reagerar när hon pratar. Ledsen men dem jag tror du avser avfärdar henne helt.
     Men hon har säkert kvar en lojal och trogen följarskara som på något sätt identifierar sig med henne.

     Svara

  Ja, jag vill se den OM den handlar om personen som borde finnas under allt smink, plast, drama och liknande. Alltså en förklaring till varför föräldrar, syskon, exman och liknande har hängts ut. En person som ställer alla MEN VARFÖR GÖR DU SÅ som hon svarar på utan manus, utan förberedelse. Jag vill att någon ger henne veritaserum.

  Det kommer inte att hända under den här bloggens livstid.

  Svara

   Säger också JA JA JAAA mer Isabella Löwengrip i tv!!! MEN hon måste vara försiktigt med vilken kanal och produktionsbolag hon litar på så de inte är ute efter att försöka få henne ett se dum ut, förödmjuka och nedvärdera henne. ALLA här som säger nej kommer inte titta KOMMER ATT TITTA hahaha

   Svara

    TV3 har just nu en dokumentär om Carolas son.

    Svara

     Ja tv3 är nog bättre än Svt och kanal5, skulle nog lita mer på tv3. Kanal5 har gjort en del bra dokumentärer men de vill gärna förlöjliga folk så skulle fundera noggrant och kräva att få vara delaktig i beslut, se färdigt resultat, få godkänna osv.

     Svara

      Tror inte SVT har hört av sig till henne.

      Svara

       Inte? Men hon har redan gästat stora program i den kanalen så varför inte? De har dessutom gjort en del dokumentärer om bl a Lisa Nilsson, Greta, Perelli, Ulf Lundell.

       Svara

        Hon spelar knappast i den ”ligan” va?

        Svara

         Fast det har gjorts om J Lundell, T Lindgren, M Hedman och Bingo och i samma liga ungefär skulle jag säga att hon spelar. Det görs dokumentärer/program om kändisar/människor helt enkelt.

         Svara

          Nu var det fråga om SVT, inte vilka dokumentärer diverse kanaler gjort utan vilka dokumentärer SVT gjort.

          Svara

          Det är ju bara en sorglig reflektion av vår samtid att det gjorts dokumentärer om de personer du nämner. Där ointressanta personer som har som enda talang att ställa till med olika spektakel får bokkontrakt och dokumentärer gjorda om sig själva, enda anledningen till det är ju att de genererar intäkter.

          Svara

           Ja det är sorgligt men jag tror att det är en modern variant av en freakshow. Folk har genom tiderna gillat att förfasa sig och fascineras över dem som är utanför och inte passar in. Engelskans misfits. Alla vet att det inte längre är pk att gå på människor som avviker fysiskt. Då går man istället på människor med extrema personligheter.

   Typ ”Fejka hotlappar, hur kändes det mot dina följare som faktiskt tyckte genuint synd om dig just då”
   Sen vet vi ju att hon inte bryr sig, men hade ändå varit en kul fråga att få ett svar på.

   Svara

    Jaa, precis! Med ett ”ja, jag medger att jag använde en gammal hotlapp för att få sympatier när det gynnade mig” och swn svar på det du säger. Släng in typ kommentarer av en psykolog eller liknande som kan ge förklaringar på beteende.

    Svara

    Det beror väl på hur man ser på en fejkad hotlapp. ..

    Svara

    Hon har redan svarat på det, det var ingen fejkad lapp utan en hon fått tidigare. Vissa här och på insta bevisar ju att det finns galningar som vill henne illa. Stalkers har hon haft också, det är inte fejk utan sanning. Sånt hoppas jag tas upp i dokumentären – baksidan med elakheter, förtal, drev, hat o h ot. Jag tycker genuint synd om henne idag med allt vad jag sett.

    Svara

     Ja,vi vet att det i din värld är fullt rimligt att använda en gammal hotlapp i valfri situation och tänja lagom mycket på sanningen.

     Svara

      Precis som det görs härinne, här tänjs det på sanningen, vinklas och förvrängs och i synnerhet om IL.

      Svara

       Men du, nu är det inte en dokumentär om Bloggbevakning vi diskuterar, eller hur?

       Svara

        Fast det kanske skulle göras en granskning om denna blogg och skribentens lögner och påhitt t ex det överdrivna cv t och förvrängningarna av diverse personer, uthängningar med smygfotade bilder, anonyma mail, trollande, ogrundade och manipulativa påståenden, projicerandet, m o bbklimatet osv.

        Svara

         Ja, det är inte IL som ljuger utan den som försöker få er tro att IL ljuger om allt, som kämpar med att fälla krokben på IL. Det är inte IL som manipulerar utan hon som totalt manipulerar er, och kommer undan. Det hon anklagar andra för att göra är det hon själv som gör. Projicerar. Läskigt.

         Svara

          Du är djupt störd

          Svara

           Du också som inte ger upp. Du slutar inte. Försöker få alla att tro dåligt om IL och tjatar till leda. Du försöker få folk att tro att det är hennes fäns och följare som skriver saker när det är ni h a tarna och galningar som är besatta på ett negativt och obehagligt vis.

           Anonym 01:15 – hur stor andel av kommentarerna under Bellainläggen kommer från dig? 30, 40 eller 50%?
           Har du en lördag kväll suttit och bevakat detta inlägg från 18.00 fram till småtimmarna på söndag för att kunna ge svar på tal till alla vars åsikt om Bella du inte gillar?
           Förstår du inte att det är flera personer som skrivit kommentarer som inte faller dig i smaken?

           Mååååå-håååååååånga!

     Det var ingen som fattade att det var en gammal hotlapp när det begav sig och det var inte meningen heller.
     Så ditt lilla försvarstal förändrar inget av det hon gjorde.

     Svara

      Titel på dokumentären:Återvinning a la Isabella Löwengrip grip. Allt från hotlappar till …ja vad säger ni? Vad mer har hon återanvänt och ändrat på?

      Svara

      Fast nu stod det inget h o t på den lappen utan det är något som skapats härinne och blivit till en ”sanning” härinne, som så mycket annat.

      Svara

       Snark

       Svara

      Jo jag tror att hon skrivit om den lappen en gång tidigare och visat den, ganska säker. Men så klart att det ska vändas till något annat och till negativt för henne här, det är ju hela grejen här på denna sida ju.

      Svara

     Hon drog upp stalkers mm för att det inte skulle se lika fult ut, det hon gjorde. Så att kritiken inte skulle bli lika hård.
     Det fattar väl vem som helst.

     Svara

     Satan vad korkad du är. Vi tar det igen.
     Hon fick ett inlägg på Bloggbevakning om sina siffror som inte var så fördelaktigt för henne. Hon och Hajen bestämde (detta har vi sett bildbevis på sms) tillsammans med Simon sig för att skriva om en lapp på hennes bil och använde en gammal bild. Hon skrev ett inlägg med rubriken ”baksidan av ett drev” där hon klart och tydligt menade att hon får hot pga granskningar. Sen skrev hon att hon inte skulle sova hemma inatt och blandade in barnen för att få mer sympatier (igen, detta stod i smsen). ALLT för att läsarna skulle tro att eftersom Bloggbevakning var elak mot henne fick hon en hotlapp på sin bil. Det var fejk. End of story.

     Svara

      Fast hon hade fått den lappen tidigare och skrev inte att hon fått den just då eller pga något specifikt. Hon fick nog mycket h a t och h o t då, precis som vi ser mycket av i sociala medier, så det var ju liksom sanningen. Det skrevs ganska grova hårda kommentarer här också vilket hon nog såg och tog i lla vid sig av, och det kan man ju förstå.

      Svara

       Men din idiot. Lappen var fejk från första början. Den har ALDRIG varit äkta, varken då eller tidigare. Har ni inte förstått att hon har noll skrupler och är en oerhört oärlig person.

       Svara

        Nej det var den inte och det vet INTE du, du kämpar hela tiden med att få folk att tro det värsta om IL. Du kämpar med att kränka och krossa henne. Lägg ner någon gång! Ge upp obehagliga människa!! Du är genomskådad för längesen, det borde du väl förstå själv.

        Svara

         😂Du är inte frisk.

         Svara

         Bella är en lögnerska, en falsk människa, en gränslös opportunist. Inte ens hennes egen FAMILJ vill umgås med henne vilket avslöjar hur obehaglig även hennes nära och kära vet att hon är. Du försvarar en hemsk människa, S, vilket innebär att du också tycker att det är ok att manipulera och lura folk för ens egen vinning. Skärp dig.

         Svara

          IL är som i klorna på en p.y.opat typ, usch, ni/du kontrar alltid manipulativt med något, ni öööser på så ingen kan säga något och inte hon själv. Det är så obehagligt. Det du skriver om IL är det en annan person som är, exakt så, gränslös opportunist som manipulerar folk.

          Svara

           Vad är det hos Bella som du så starkt relaterar till? Man behöver inte vara psykolog för att fatta att varje påhopp på Bella också är ett påhopp på dig.
           Det är kanske dags att du tar tag i dit eget liv och funderar på vad som krävs för att du ska kunna njuta av det.

       Om lappen varit riktig hade det inte då varit rimligt att göra en polisanmälan och lämna in lappen som bevis? Lappen är självklart FEJK!!

       Svara

        Men vad vet du om hon inte gjort det, det kanske hon har gjort för längesen men som sagt det stod inget h o t på lappen. Hon har nog poolisanmält en hel del trakasserier, det har hon ju berättat om.

        Svara

   Kommer aldrig att hända. Hon är en mytoman som själv tror på sina lögner. Jag tror att hon PÅ RIKTIGT tror att hon haft en tuff barndom. Hennes föräldrar var väl studenter och hon enda barnet, eller enda barnet hos sin far? Whatever. Min mor var ensamstående student med tre barn, ändå lyckades hon tillgodose alla våra behov. Vi var tom sådana som följde strömmen och hade allt som var dyrt och inne på den tiden. Buffolos, Savannbyxor, JL etc etc.

   Svara

    Hur gick det till? Extrajobbade hon?

    Svara

    Fluff du har dålig koll. Hennes mamma o pappa skaffade båda nya partners och nya barn så med andra ord har IL flera syskon på båda håll. Kanske kände hon sig åtsidosatt, så kan man känna det och det är det många som gör även om syskon el föräldrar inte har samma upplevelse. Hon har sina känslor o upplevelser precis som alla människor och alla har rätt till det.

    Svara

    Jag tror hennes barndom var värre än hon vill erkänna. Åtminstone hur hon kände sig som barn. Det plus någon psykisk funktionsvariation är väl förklaringen till hennes beteende.

    Svara

     Jag tror faktiskt precis tvärtemot. Jag tror att Bella hade en fin barndom med föräldrar som var uppmärksamma på hennes behov och som gav henne villkorslös kärlek.
     Jag tror att problemet är Bella själv. En del människor födds helt enkelt annorlunda. Har ett otroligt bekräftelse behov, har starka drömmar om makt och pengar och måste hela tiden hävda sig.
     Är man då född in i ett vanligt Svenson liv och vägrar att anpassa sig till svensonreglerna kommer ungarna på dagis och senare i skolan bli förvirrade. Tyvärr leder detta ofta till mobbing. Jag är helt övertygad om att Bella var ett ensamt barn och helt säkert blev mobbad. Men jag tror inte för en sekund att hennes föräldrar inte slog knut på sig själva och försökte hjälpa henne.
     Jag hoppas verkligen att det finns någon därute som kan fylla alla hennes behov och som accepterar henne för den hon är. Ingen ska behöva leva ensam och olycklig.

     Svara

    Isabella hade en bra uppväxt. Hennes föräldrar är världens trevligaste! Hon har flera syskon, dom jag känner till är hennes bror och lillasyster Julia. Jag växte nämligen upp granne med henne i ett helt ok radhus område i Skälby. Sina första år bodde hon i jakan. Hon kom till österdalsvägen när hon var 4 om jag minns rätt. Redan då betedde hon sig märkligt, vid 12-13 års ålder var det viktigt för henne att ”leka fin och överklass”. Hon hängde med någon Angelica som betedde sig likadant. Sedan ville hon flytta till sin pappa för att ” det var finare att bo i stan”. Allt hon skriver är lögn och hittepå.

    Svara

     Så hon bodde bara i Jakan fram till 4 års ålder? Hon som verkligen försökt spela på att hon kommer från förorten 😂 Patetisk och pinsam är vad hon är!

     Svara

      Korrekt! 12:22

      Svara

      Fast hon kommer ju från förorten eller iaf har bott i förorten, sen bodde hon väl i vasastan som tonåring vilket hon också varit öppen med.

      Svara

      Hon bodde väl lite på två olika ställen dessutom efter 4 års ålder, växelvis hon sin mamma och pappa.

      Svara

     Fast vad är det som är lögn? Hon har väl inte påstått något annat än att hon bott där hon bott och att uppväxten tidvis varit bra. Sen att du anser hennes föräldrar trevliga ja så kan det vara men det säger ingenting om att IL kände sig utanför eller ensam, snälla nån. Så känner många skilsmässobarn och ja även jag kände så fast fasaden såg bra ut.

     Svara

   Fast hon har väl inte ”hängt ut” fler än andra bloggare, och inte på värre sätt än andra. Sa vadå VARFÖR GÖR DU SÅ? Det är så bloggande går till, de flesta har väl skrivit om personer i sin närhet och andra kändisar har pratat om sina ex eller familj på ett eller annat sätt, inget särskilt konstigt.

   Svara

    Snark

    Svara

  Tror inte detta är sanning, och nej skulle aldrig kolla på den.

  Svara

   Alltså jag tror inte på att flera produktionsföretag har hört av sig. Klassiskt blondinbella ljug

   Svara

    Det tror jag, hon är ju så omskriven så klart de vill ha med henne. Det görs ju en del dokumentärer på tv, har gjorts om Jocke Lundell, Therese Lindgren, Bingo, Greta m.fl så det är säkert sant, hon ljuger inte som några av er vill tro eller vill påstå och få andra att tro. Det filmades till något kunde man se nyligen på hennes stories men det är väl kanske inget klart ännu.

    Svara

  Nej. Absolut inte. Aldrig. Isabella Löwengrip har passerat sitt bäst före-datum. Inte intresserad.

  Svara

   Hur många kommentarer har du skrivit här nu? Hur många gånger har du skrivit nej, att du inte kommer titta? haha

   Svara

    Flera människor har skrivit nej. Jag var också en av den (jag är inte 18:04). Du vet väl att flera personer skriver på kommentarsfältet? Det är inte konstigt med tanke på att en dokumentär om Bella fortfarande mest skulle innehålla en lögn.

    Svara

  Hellre långfilm om BB, men från familjemedlemmars, vänners, skolkamraters och expojkvänners vinkel. Eller, från Isabellas vinkel men med NOGA research från källorna ovan. Inte bara offerkoftan isabella där allt är alla andras fel utan historien om mytomanen isabella.

  Svara

   En långfilm om henne från andras vinkel? Really? Och vad säger att andras vinkel är den rätta sanningen om henne och hennes känslor, tankar och görningar. Vad vet du om hon är my to man? Tycker sällan hon utmålar sig som offer, hon tar inte ofta på någon kofta tycker jag, tvärtom.

   Svara

    Varför varför var för sär skriver du jämt för? Inte nog med att man garvar åt din skit, man blir vindögd med

    Svara

    Intressant svar. Så om andras sanning inte stämmer med din sanning är deras sanning fel?

    Svara

    Hon tar på sig offerkofta hela tiden för att skydda sig från kritik och få stöd från lättmanipulerade människor som du, S.

    De flesta människor i hennes liv klipper sina band med henne (vänner, familj, anställda, samarbetspartners, kollegor) för att hon är obehagligt oärlig. Jag litar mer på hela den massan människor än på dig som aldrig har haft kontakt med Bella.

    Svara

     Hur vet du om någon aldrig haft kontakt. Många har inte klippt några band och hur vet du att det inte är bella som klippt vissa band, så kan det vara. Tycker inte hon tar på offerkofta särskilt mycket, finns andra däremot. Jag tycker Bella är stark och jag förstår inte hur hon klarar av ert d r e v och alla kränkningar och lögner som sprids.

     Svara

    Lugna ner dig nu. Vore väl jättekul at få höra hajens version i alla fall! Nu har vi hört Bellsans.

    Svara

  Nej verkligen inte. Noll intresserad av henne öht.

  Svara

  Tack men nej tack.

  Svara

   Haha eller hur? Du/ni verkar ju ha ett omåttligt intresse av henne, ni kan inte sluta diskutera henne, hitta på och vända på allt hon säger och gör.

   Svara

    Tror du att det bara är en person här som skriver stollis?

    Svara

     Du är ju aktiv i alla fall och har skrivit många kommentarer i detta inlägg, precis som du brukar galning.

     Svara

  Nej.

  Svara

   Nej

   Svara

   Ja.

   Svara

    Nej.

    Svara

  Tyvärr har IL inte lärt sig ett skit av sitt fall,så en dokumentär skulle bara vara ett sätt för henne att kravla in i rampljuset igen och likt fågeln fenix återuppstå fast i samma form som innan.

  Jag är trött på hennes lögner. En dokumentär som verkligen analyserar influensereran de senaste 10 åren och Isabellas resa från ett analytiskt pespektiv. Hur media var medskyldiga till att förstärka narrativet av ”kejsarinnans nya kläder”av någon kunnig ja – att höra henne fnittra och spotta ur sig dumheter på löpande band – nej tack.

  Svara

   Ja, ställ media till svars istället. Varför har de skämt ut sig och trott på allt?

   Svara

    Trott på allt? Fast media är ju inte att lita på alltid då de förvränger väldigt mycket och ofta om både henne och annat. Media har förvrängt mycket om henne. Viss media förvränger det mesta negativt om IL för att hon ska ut målas på ett negativt sätt, och för att det lockar klick, ofta rent fortal vilket inte är okej.

    Svara

   Så du vill inte ha henne i rampljuset ändå läser du här? Är väl bra att hon kan kravla sig upp. Du vet ju inte vad som är lögn och inte och du behöver ju inte kolla fast det skulle du nog göra. Jag är trött på såna som dig och det som pågår här och det ständiga tjatet om att hon skulle ljuga och allt vad det är, samma tugg och sätt att försöka övertyga att hon är dålig och hemsk men nej.

   Svara

    Jag vet att hon ljuger. För några år sedan var hon i London och visade upp hur Flattered såldes på både Harrods och Selfridges. Jag var i London samtidigt och besökte dessa 2 affärer dagen efter henne. Jag frågade då personalen efter Flattered på de avdelningar IL annonserade om. På Selfridges hade de ingen försäljning och på Harrods hade de 3 par skor som låg på lagret som hon fick gå bak och hämta. Men de sålde inte Flattered aktivt i affären.

    Detta är bara 1 av 1000 exempel på tillfällen när IL har ljugit genom åren.

    Svara

  Nej, jag skulle inte se den. Är inte intresserad för fem öre.
  Det enda som skulle vara intressant med något sådant är att se vilka spydiga inlägg som skulle produceras här inne med koppling till en sådan dokumentär. Vad mer för grisiga kommentarer som kan skrivas och vilka nya grejer som folk skulle börja älta.

  Svara

  Svar: ja.

  Även om jag vill skriva nej så känner jag mig själv med att om det kommer en så tittar jag iaf.

  Svara

  Ja gärna fast inte om hennes fall men en dokumentär om hennes liv typ, eller ännu hellre en serie med henne som programledare eller med henne i fokus. Hon lockar ju tittare och går genom rutan så den kanal som plockar upp henne gör ett kap.

  Svara

   Tycker inte att hon går igenom rutan. Hon har den jobbigaste Stockholms dialekten av de alla och varje gång jag sett henne på tv känns hela hon cringe. Tycker hon gör sig mycket bättre i text.

   Svara

    Men du tittar i alla fall. Oj gör hon sig bättre i text nu, det som det brukar klagas på så mycket här hur hon skriver och uttrycker sig, det påstås att hon inte skriver själv o ena med det tredje, men ni vänder alltid på allt till hur det ska passa för stunden och i sammanhanget. Livrädda att hon ska få en serie eller tv-dokumentär haha.

    Svara

     Haha. Snark

     Svara

      Men kan vi inte sluta med de här mobbningsfasonerma att skriva snark och suck när de som inte tycker som dig uttalar sig. Camilla, hur kan du släppa igenom sånt, är mobbning okej på din blogg?

      Svara

       Snark

       Svara

   En granskande okumentär OM henne – egentligen nästan utan henne (hon kan evt få möjlighet att förklara några av val hon gjort som granskats). Andras perspektiv. Grävande journalistik där man bekräftar utfallen etc. Det hade varit intressant. Inte henne som person men fenomenet och det att och hur hon faktiskt verkar ha lyckats blåsa sej till mycket pengar och fame.

   Svara

  Nä. För det skulle fortsättas ljugas ändå, det är ju lite hennes nisch att ändra på Sanningar.

  Svara

   Ny programserie: Min osanning. Där kan Dan Eliasson och mängder med andra vara med. Med IL som programledare.

   Svara

    Eller Linnea Claeson

    Svara

     Hahaha

     Svara

     Ja linnéa Claesson passar bra in där.

     Svara

  Ser fram emot filmatiseringen av det traumatiserade maskrosbarnet som tvingas i polarbröd med prickig korv medan det stressas med packning i bakgrunden inför nöjesfältsresan till USA

  Svara

   Glöm inte baklängesmiddagarna utomlands 😄

   Svara

   IL har inte själv kallat sig maskrosbarn, det var en tidning som skrev det.

   Svara

    Det har hon visst. Och det är ett ruskigt hån mot verkliga maskrosbarn.

    Svara

     Nej det har hon INTE. Ge dig!

     Svara

      Det har hon visst. Du galning.

      Svara

  Nej. Hon kan omöjligt göra en dokumentär, möjligen en otroligt regisserad dramatisering som bygger vidare på vad hon vill att vara.

  Svara

  Jag skulle titta. Jag är ganska likgiltig inför Isabella men tycker fenomenet blondinbella och de det hon byggt upp är intressant. 80% av de som säger nej här kommer kolla 🤷‍♀️
  Mer eller mindre samma inlägg om Bella tre gånger på raken ger 200+ kommentarer, givetvis kommer mååånga kolla.

  Svara

   Intressant att du ser en skillnad på Isabella och ” fenomenet” Blondinbella. Jag tycker nämligen inte att det är någon skillnad och karaktären hon säger sig byggt upp utan tänker att allt är hon som söker sig fram.

   Kommer för övrigt inte titta men kommer garanterat läsa inlägg och artiklar/recensioner om det blir av.

   Svara

  Men inte en till tyck synd om mig som ljugit grej…

  Svara

  Nej.
  Hennes livshistoria är redan uttjatad och upprepad till förbannelse.
  Det räcker nu.

  Svara

  Helt otroligt hur hon klamrar sig fast i hopp om att fortfarande vara relevant. SÅ over her.

  Svara

  Haha hur länge ska hon hålla på och älta om ”sitt fall”. Varför gör hon alltid så här, tjatar om sig själv hela tiden… ja just det, narcci…

  Svara

   Diggar henne inte, men vem skulle hon annars älta om i en blogg som handlar om henne själv? 🤔

   Svara

    Jag har då aldrig hört någon influenser mala på om sig själv som hon gör.. finns ju annat att skriva om också om hon lyfter blicken från sina skor.
    Kryper i mig av hennes sätt att skriva också ”Ska klura på det”, ”Lyxigt”, ”Puh”.
    Hon låter alltid likadan, som en narcci som försöker låtsats att hon reflekterar över saker.

    Svara

     Jo My Martens. Hon kan precis som Isabella mala på om samma samma samma.

     Svara

      Ja MM maler väl betydligt mer om samma saker och härinne mals det om samma samma samma om och om igen.

      Svara

     Alltid detta jävla ”puh!” 😄 och tårarna som bränner bakom ögonlocken…

     Svara

   Fast det är väl inte hon själv som ältar utan här ältas det om henne (ändå är det ingen som vill kolla jomenvisst haha och ingen här läser bloggen fast ni ständigt tjatar om varje ord hon säger. Varför tror ni hon fått förfrågan jo för att hon verkar så intressant och drar uppenbart tittare) och det är ju hon som fått förfrågan och tv-kanal som vill göra dokumentär om hennes ”fall”, inte hon. Jag undrar också varför de ska tjata om ”fall” men det kan ju handla om hennes liv i stort, fenomen, som andra dokumentärer typ.

   Svara

    Hej på dig!

    Svara

  En chick lit film passar hon i. En riktig dokumentär görs granskande och det tror jag hon knappast ställer upp i.

  Svara

   Nej alla dokumentärer görs inte granskande, finns många dokumentärer som handlar om en persons liv helt enkelt eller om flera personers liv och leverne.

   Svara

   Kallas chick flick.

   Svara

    Kanske baserad på en chick lit?

    Svara

  Eller så är detta ett sätt för att få någon att höra av sig för att göra en dokumentär/film? Att produktionsbolag ska känna att det här verkar som något man ska göra, bäst vi haffar henne innan någon annan gör det 😏

  Svara

   Sambon vid bryggan har väl filmkontakter? Han har varit med i produktionen av en film om någon Miss Sweden som kom tvåa eller liknade.
   Då kan hon köpa honom en filmkamera i present.

   Svara

  Nä. Svin ointressant människa.
  Hennes citat är dock roligt.
  ”Någon gång kommer den riktiga storyn att berättas men jag vet inte med vem”
  Frågan är snarare vilken story hon ska dra.
  Mytoman

  Svara

   Ja alltså att konstant hävda att man varit offentlig och delat med sig av allt för att sen hävda att den finns en ”sanning” ingen vet… Vi vet sanningen, du är en trasig människa som satte ett hitte på liv före allt annat i ditt liv. 🤷🏼‍♀️

   Svara

   Jag trodde att boken skulle berätta ” den riktiga storyn”?

   Svara

  Tolkade det som hennes fall och kände bara att nä, det räcker med ältande nu. Hon får gå vidare och skaffa ungar med pålle. Blir ett kallt uppvaknande när hon lämnad ensam pga pålles bubbelfotande. Gamla ungar och nya ungar… fullt upp för Bella.

  Svara

   *blir lämnad ensam…

   Svara

  Om hon talade sanning och om hennes familj, före detta vänner, anställda och affärspartners fick yttra sig. Men jag tror inte att hon tycker att hon behandlat någon illa utan att alla har varit elaka mot henne.
  Svar NEJ!

  Svara

  Ja såklart, om den var sanningsenlig. Hon är en intressant person. Gillar true crime och en dokumentär om henne skulle ju luta lite däråt, hur man brukar gå igenom varför en person blev som de blev och varför de agerar som de gör.

  Svara

  Nej jag skulle inte se den, av samma anledningar till att jag inte följer henne någonstans. Det är ju bara en regisserad fasad with the depth of a teaspoon. Inget griper tag. Dessutom har detta ”fall” mjölkats så det räcker redan, tycker nästan det är lite obekvämt att det ska fortsätta fläkas ut som något karaktärsbyggande eller en emotionell hävstång hela tiden?

  Svara

  Inte en dokumentär men ett Uppdrag Gransking med Janne Josefsson på SVT från när det begav sig – hur mådde de anställda osv? Låtit dem komma tilltals? jaga Isabella för att svara på obekväma frågor. Klassiskt UG-upplägg.
  Obs! Önskedröm och jag fabulerar fritt bara.

  Svara

  Men vänta nu – gjordes det inte en dokumentär om henne för ett par år sen? Hon körde omkring i en bil, låg på morsans soffa etc och pratade om dig själv?

  Hette den inte ”The Way we play” eller liknande? Har för mig att det gjordes avsnitt om Bea Åkerlund m fl.

  Svara

   Ja men det hette Flipside och ILs avsnitt sågs av fler än alla de andra tillsammans, troligtvis därför som andra kanaler/bolag vill göra en större och bättre dokumentär om henne nu. Det har ju gjorts om Joakim Lundell och Therese Lindgren också bland annat.

   Svara

    Finns kvar på tuben fyra avsnitt med IL.
    Kontot heter ”This is my FLIP SIDE”

    Svara

   Nej hon låg på sin egen soffa i sitt förra hus, inte hos sin morsa. Det sändes inte på tv men det var ju en liten dokumentärserie på webben, många skrev ju att de önskade se en fortsättning.

   Svara

    Jo, hon låg visst på soffan hemma hos morsan vid minst ett tillfälle. Finns bilder.

    Svara

     Men inte i den dokumentärserien snälla du, hon låg på sin egen soffa i sitt hem då. Alltså folk här… jisses.

     Svara

      ”Jisses”. Sicket kraftuttryck! BAM!

      Svara

   Ja tänkte med på det. Flipside? Hon gjorde väl nått med Mastercard som totalfloppade och slutade efter två tre avsnitt

   Svara

    American Express var det.
    ”A Quest for Success”. Finns kvar på tuben.
    Sponsorn drog sig ur efter att Bella bjudit in Alexander Bard.

    Svara

     Är det därför hon kallar sig Oprah? För ett par försök till talkshow avsnitt? 😅 självförtroendet är det inte fel på

     Svara

     Nja det där är nog inte sant eftersom det var flera år innan Bard blev typ utestängd från tv, det var långt innan han gjorde det där uttalandet om Bianca och det där andra.

     Svara

      Det här gällde Alexander Bards uttalanden om metoo och det var i slutet av 2017.
      Så här skrev Hänt:
      ”Redan i november 2017 fick Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 28, en hel del kritik för att hon hade med den kontroversielle mediaprofilen Alexander Bard, 57, i sitt egna webbprogram A Quest for Success där hon intervjuade olika personer som inspirerat henne eller påverkat henne. Bloggläsarna rasade på grund av Alexanders åsikter om #metoo.
      Allt började med att Bard på Twitter ifrågasatte kampanjen och drevet kring de utpekade männen. I en serie tweets skrev han om hur rättsosäkert han tyckte det hela var, förklarade att han alltid kommer håna lynchstämningar i sociala medier, men Bard riktade även misstro mot vissa av de kvinnor som talade om #metoo, poängterade att det inte var någon självklarhet att varje kvinna som sa att hon blivit utsatt för någon form av sexuellt övergrepp per automatik talade sanning. Ett uttalande som gjorde att det tog hus i helvete. Massvis med kvinnor började på sociala medier kalla honom för sexist, men snart även rasist efter att ha grävt bland hans tidigare relativt burdusa tweets.”

      Svara

       Åh. Det hade jag glömt. Bella hängde lite med Bard och var helt plötsligt inne på tantra och kvinnligt och manlingt som olika energier…

       Svara

    Nej det gjordes flera avsnitt och totalfloppade inte. Hon var duktig som intervjuare och programledare i sina olika webshower tycker jag, hon gör sig bra som programledare. Hon borde satsa på tv och yt.

    Svara

     Du har inte höga krav du.

     Svara

     Nej, hon var urdålig som intervjuare. Det som räddade avsnitten var de hon pratade med, de var intressanta och kunde få momentum i intervjun. Klippningen var underlig, hennes frågor var platta och hon verkade ha svårt att bara lyssna på den som talade (hennes ansiktsuttryck såg kämpande ut). Jag trodde faktiskt att hon skulle vara bra men det enda som hon är ok på är hennes blogginlägg – och där har hon haft spökskrivare i flera omgångar genom åren så det räknas inte heller iofs.

     Svara

  Det jag undrar är vad hon menar med detta: ”Någon gång kommer den riktiga storyn att berättas”? Betyder det att hon erkänner att det hon berättat hittills inte är sanningen? Ställde frågan på hennes blogg men den kommentaren godkändes förstås inte.

  Svara

   Alltså ingen idé att köpa hennes bok som kommer i höst. Den kommer inte heller den att berätta den ”riktiga storyn”.
   Tror för övrigt inte att det finns någon sann version av Isabella Löwengrip. Det finns bara alternativa fakta.

   Svara

   Det finns nog en del hon inte berättat, som hon inte kunnat berätta. Det kan ta många timmar innan kommentarer släpps fram så kolla igen.

   Svara

  Vem är Sofi Fahrmans techmiljardär? Och datear hon bara superrika snubbar?

  Svara

   Äkta kärlek varje gång…

   Svara

   Vem han är? Det svaret är en googling bort.
   Och ja, hon gillar bara killar med pengar. Finns ett ord för sådana kvinnor.

   Svara

   Läste ett avsnitt ur en eskorttjejs bok. Hon påstod att riktigt rika män inte är intresserade av sex. Bara att ha sällskap med någon som inte bryr sig.

   Svara

    Intressant! Vad vad anledningen?

    Svara

    Vad heter boken?

    Svara

     Plånboken.

     Svara

   Tänkte på det idag också! Letar hon karlar på linkedin?

   Svara

    Taxeringskalendern!

    Svara

  Absolut inte!!!

  Svara

  Ja, om hon hade gjort den om 20 år. Jag tänker att hon absolut har gjort en resa värd att titta på: Men jag känner också att när man har levt väldigt mycket, väldigt snabbt så tar det lång tid att reflektera över och landa i de val man gjort. Jag tänker att hon vet ännu inte hur hennes handlingar kommer att henne under den närmaste framtiden: Lika lite som hon vet hur hennes uthängning av föräldrarna kommer påverka deras relation med sina barnbarn eller hur Hampus liv kommer speglas av alla tidningsrubriker.
  Hon gör ju gärna så att hon byter kapitel och vill visa upp allt det nya: Nytt hus, nytt team, ny pojkvän etc. Och även om hon nu tog ett år och kanske är genuin i sin önskan om något mer hållbart så tänker jag att hon måste leva i sina konsekvenser mycket, mycket längre innan hon kan göra en ärlig dokumentär.

  Svara

   Fast om 20 år så kanske inte många är särskilt intresserade av henne haha det är ju NU folk är det.

   Svara

  Nej tack … hon känns inte så genuin eller äkta. Aldrig gillat henne och aldrig förstått all uppståndelse kring henne. Big NO!

  Svara

  Skulle kolla om Odd klev fram och berättade ”Sanningen”
  Vad pysslar han med om dagarna nu?
  Hur fucked up kommer kidsen bli i framtiden?

  Svara

   Skulle vara intressant att veta vad alla hennes ex har att säga.

   Svara

   Varför tror folk här att Odd har dåligheter att säga, varför skulle han säga något dumt eller speciellt? De har väl redan varit ganska öppna om sitt förhållande och separation och berättat så jag förstår inte vad folk förväntar sig. De verkar dessutom vara vänner och inte direkt ha något otalt med varandra. Varför dra in hennes barn i detta på ett dåligt sätt?

   Svara

   Enligt linked in är han affärsområdeschef på happy boss ab. Verkar vara dom sköter bellas rekrytering?

   https://happyboss.se/aktuellt/lowengrip-invest/

   Svara

    Undrar om det är Odd som skriver rekryteringsannonserna 😂🤣
    Vi letar efter. En Stjärna!
    True talent 🤣

    Svara

  Jag läser hennes blogg och läser om henne här men lägger ingen tid på podd, tv-program eller liknande. Har följt henne så länge att det känns konstigt att sluta följa helt, men som sagt, vill inte lägga någon tid på intervjuer etc. Så nej, jag skulle troligen inte kolla. Det skulle förmodligen bli väldigt mycket analyserande av henne själv, överdrifter och efterhandskonstruktioner.

  Svara

  https://youtu.be/f4LYsfKEuxM räcker väl med denna. Varför älta om samma sak.

  Svara

  Över min döda kropp att jag skulle vilja se på något med den människan

  Svara

   Men ändå är du här och både läser och kommenterar!

   Svara

    Och?

    Svara

  Nej, jag tycker att hon är ointressant.

  Svara

   Ändå så är du på hennes blogg o klagar o härjar om henne hela tiden, men visst du tycker hon är ointressant.. el bara rädd att hon ska tjäna pengar på det och nå framgång gissar jag. Hoppas IL själv förstår det och inte går på sånt igen, som när realityn dissades här och hon lyssnade på det. Kan vara största misstaget hon gjort, och genom det göra sig ovän med A.S. och S-familjen, inte bra.

   Svara

  Nej, jag hade inte tittat. Hur ska man kunna veta om det hon säger i dokumentären är sanning och ärligt? Det tåget har sen länge gått..

  Svara

  Absolut, hennes personlighet fångar mig och hon har säkert varit med om en massa. Jag gillar att titta på dokumentärer om liv som är helt olikt mitt eget 😊.

  Svara

   Till och med en del av hennes trogna fans, de s.k. SKM:s, avråder henne på bloggen med motiveringen att det blir tjatigt. Jag tror att hon dels inte kan låta bli dels behöver cash. Allt tyder på det nu när hon i brist på andra erbjudanden skaffat sig en säljare för att kunna tjäna pengar på sociala medier. Misstänker dock att hennes bäst-före-datum går ut snart.

   Svara

    Fast det är väl ni som skriver att ni inte kommer titta som skriver det på hennes blogg, för ni är livrädda att hon ska tjäna cash på det haha och ni tjötar om bäst före-datumet samtidigt som ni är såå intresserade av henne och diskuterar henne hela dagarna och lägger massor av tid på henne.

    Svara

    Vad vet du om det är trogna f-ans? Nej det är nog inte trogna f-ans i första hand och till största del utan du och kanske vissa andra som är emot henne och ogillar henne som avråder pga misunnsamhet. Vissa som håller till här, ni är på hennes blogg också och härjar runt. Mig lurar du inte, du avslöjar dig väldigt lätt och väl. Hoppas du inte lyckas lura IL heller.

    Svara

  Jag skulle nog mer se en granskade dokumentär om Isabella Löwengrip och fenomenet Blondinbella. Där man djupdyker i allt hon skrivit och sagt genom åren och benar ut vad som är osanning och att hon sedan får stå till svar för det.

  Svara

   För att inte heller glömma helt opartisk.

   Svara

   Och att hon till svars för alla (unga oerfarna) anställda hon lurade och var hemsk mot genom åren.

   Svara

    Fast en del unga oerfarna är tacksamma för erfarenheten och en fot in i arbetsmarknaden och branschen och anser inte att hon varit hemsk, tvärtom. Finns en del tidigare anställda som talat gott om henne offentligt, den som uttalat sig negativt var annonym dessutom det säger en del.

    Svara

  Jag skulle se en dokumentär av den typen där Blondinbella inte styr och ställer. Ofta intervjuar man ju människor omkring en person. Det hade varit intressant. Vad säger mamma, pappa, syskon, Hajen, Odd, före detta anställda, pingpong osv…

  Svara

   Tror du inte Jocke Lundell styrde något kring sin dokumentär, är jag ganska säker på att han gjorde. Hans mamma kom inte till tals där väl. Varför skulle H vilja vara med, ni tycker ju så synd om honom som blev omskriven i bloggen ju, ska han lämna ut sig i tv nu tycker du? Skulle vara konstigt om andra ska intervjuas om henne, nej det ska hon inte gå på nej nej, det ska hon inte gå med på.

   Svara

  Varför skriver du och frågar detta? För att din lilla hatabellasvans och du ska skriva NEJ vill inte se många ggr så att det inte ska bli något, för du är rädd för det. Samma då du sågade en reality med henne som var på gång så att hon skulle ställa in vilket hon ju tyvärr gjorde. Du är livrädd att hon ska få en serie el dokumentär, avyundsjuk. Du måste skriva om Bella också för att få klick och vara relevant, du behöver henne. Ditt intresse i henne är konstigt, du är b e s a t t.

  Svara

   För hon är rädd att IL ska tjäna pengar på det och nå framgång. Hoppas IL själv förstår det, som när realityn dissades här och hon lyssnade på det. Kan vara största misstaget hon gjort att hoppa av det och göra A.S med familj arg. Nu görs det mer diskret här då hon istället skriver en massa kommentarer negativt och inte dissar en dokumentär rakt ut i inlägget då det blir för uppenbart.

   Svara

  Vad menar hon med ”den riktiga storyn”? Har hon inte uttryckt sig tillräckligt angående hennes fall, vad mer finns det att berätta liksom? Att hon ljugit sig blå? Nä, jag orkar inte med hennes ”avslöjanden” vare sig det gäller i TV4, intervjuer, Flipsidedokumentären eller andra dokumentärer. Hejdå Bella, vi har fått nog av dig.

  Svara

   Men ändå skrivs det inlägg efter inlägg om henne här, dag ut och dag in och många kommentarer om henne under varje inlägg. Folk diskuterar, hånar, hittar på strunt och sprider lögner om henne dagligen, samtidigt önskar samma personer att hon ska sluta blogga, lämna rampljuset och inte göra tv. Hur ska dessa personer klara sig då utan henne undrar jag haha. Går inte ihop.

   Svara

    Vi vill nog bara att hon ska sluta ljuga om allt.

    Svara

  Jag gillar inte mytomaner och bedragartyper. Skulle aldrig titta, liksom att jag aldrig lyssnade på hennes sommarprat. Avskyr den typen av personer.

  Svara

   Men du läser denna blogg. Var väl ingen som lyssnade ändå diskuterades det här till leda och blev det tredje mest lyssnade avsnitt det året.

   Svara

    Och? Jag berättade att jag inte kommer att lyssna eftersom jag inte gillar mytomaner och bedragartyper. Bella är en sådan. Andra kanske tycker det är kul att lyssna på den typen av personer, alternativt är så korkade att de går på bluffen.

    Din fjant. Är du bubbelpaul kanske?

    Svara

  Hybris fick ett nytt ansikte. Herregud 🤯

  Svara

  Japp, jag skulle titta om någon gjorde en dokumentär (alltså inte någon förskönande hitte-på-historia) om hennes affär med Erik Selin. Inte för att jag är lagd åt Peeping Tom-hållet utan därför att det faktiskt märktes hur illa däran hon var vid den tiden. Tuttflash i blogg och ett fejs som på ett lik. Nåt var inte bra där och det skulle vara kul att veta exakt vad.

  Svara

   Men snälla, nu får du det att låta som att hon visat en t-utte, NEJ det har hon inte men bh:n flashades däremot och det är ju ganska vanligt att man ser bh:ar på sociala medier. Alltså snälla, du låter s-art-sjuk, du måste vara den där inte svårt att förstå.

   Svara

    Alltså, tack för dagens största skratt! Var inne här för att se om fler skrivit vad de tycker om ljug-dokumentär och fick syn på ditt svar.

    Jag är en vanlig mamma som jobbar som läkare och är gift med en annan läkare. Bor i ett hus i Stockholm just nu på grund av att corona-kristen tillfälligt satt stopp för vår flytt till Danmark. Jag följer inga ”influcencers” men tycker att det är är kul att läsa om dem här på Bloggbevakning. Detta är jag. Vem var det du trodde att jag var? Och vem i hela fridens namn skulle jag vara svartsjuk på?

    Jag vill inte sätta mig på mina höga hästar men du kanske borde försöka borsta till din fantasi. Den är nämligen bevisat en aning för livlig. 🙂

    Svara

    Vem fan är svartsjuk på bella?

    Svara

  Det är hennes gammal assistent, som nu jobbar på svenska Warner Bros eller nåt sånt, som Bella kontaktade gällande ett eventuellt filmprojekt om sin luftslottskrasch. Om det blir en dokumentär eller film så blir den lika oitressant och falsk som hennes bok. Jag skuller aldrig kolla på den eftersom det finns bättre filmer att kolla på.

  Svara

   Du kämpar på du med smutskastningen… Som om du vet något. Asså.

   Svara

    Din fjant.

    Svara

    ”dU KäMpAr På MeD sMutSkAsTnInGeN”. Du kämpar på, kära S, och vi alla skrattar åt dig. Kämpa! Underhåll oss 😂

    Svara

  Jag skulle se en sån dokumentär, om de som gjorde den skulle göra sin research ordentligt. Och om hennes närstående skulle medverka, ärligt utan inblandning och manipulation av henne själv. Men en dokumentär där hon säger nåt klichéartat om svåra tider och hur hon nu vill vara mera äkta… nej tack. Det handlar isf bara om pengar, det hoppas jag att ingen gör nåt om…

  Svara

   Haha ja ni är alltså rädda att hon ska tjäna pengar på det. Varför skulle hennes närstående vilja sitta i tv och tala ner henne, tror jag inte de vill. Men ja research är bra eftersom hon själv ofta och lätt säger något fel vilket ni då vänder till att det är ljug men nej hon ljuger inte om allt. Ni kommer titta, vem försöker ni lura haha.

   Svara

    Pajas.

    Svara

  N E J

  Svara

  Jag skulle kolla, men tyvärr tror jag hon skulle vara totalt ointressant eftersom hon bara ljuger hela tiden.

  Tycker synd om människan! Hon sitter inte ihop som hon ska. En tragisk person.

  Svara

   Tillägg:
   Jag tror att hon ljuger så mycket för att hon är och vet själv, en tom person med lite innehåll och henom sina lögner försöker göra sig intressant.

   Svara

  Big Brother börjar ju den 15/2, stäng in henne där!

  Svara

   Hon kunde vara programledare för veckoshowen. Fast just ett sådant program hade nog inte riktigt passat henne ändå kanske, lite låg nivå kanske men andra program skulle hon kunna leda, ha en en egen talkshow typ likt Malou eller som hennes webbserie.

   Svara

    NEJ TACK, hon är ingen programledare.

    Svara

  Om man skulle göra en film av hennes liv med sanning och fakta, absolut, det vore intressant att se.
  Men troligen kommer filmen göras enligt hennes egen sanning, och en sån film skulle jag aldrig vilja se.

  Svara

   Vore väl kul om det gjordes en spelfilm om hennes liv typ. Skulle absolut titta på den, skulle nog kunna bli en succé.

   Svara

    Ge dig nu…

    Svara

  Nej!

  Svara

  Hon kommer ändå ljuga… så vad är meningen?

  Svara

  hon var och handlade och hade först en kundvagn som sen blev en korg som sen blev en kundvagn igen, hittepå för å ha något att skriva om eller

  Svara

  Allt rörligt hon gör är så jobbigt att se på. Det är samma bortförklaringar som alltid, den märkligt påklistrade rösten hon lägger sig till med i TV och inget vettigt innehåll.

  Tyckte ändå flipside var okej (gissar att hon inte kunde styra innehållet så mycket då) ändå försöker hon ju i bloggen och andra medier ”sudda” bort vissa uttalanden hon gjorde då.

  Svara

  Jag funderar på vem som kommer köpa hennes bok? Kommer den sälja alls? Hur stor fanbase har hon som kan tänka sig betala för hennes bok annat än på pocket-rean typ…

  Tycker det är smått otroligt att någon ens vill ge ut den.

  Svara

  Tyvärr så har hennes trovärdighet, eller avsaknad av sådan, ordnat det så finurligt att jag ger fullständigt faen i henne numer. Förutom när du skriver om det 😀 , men rent generellt ser jag mest henne som förutsägbar och oviktig….

  Svara

  En riktig dokumentär med ok sanningshalt hade jag gärna sett men jag tror inte att hon riktigt kan skilja på sanning och lögn tyvärr, och det gör ett sånt projekt helt ointressant.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.