Hanif Bali och Linda Pira – i en cha-cha på Twitter

När artisten Yasin häktades med misstanke om stämpling till människorov så lyckades han – telefonvägen –  få ut ett meddelande som publicerades på Instagram och det är vad ni skådar här ovan.
En person som direkt gick och kommenterade inlägget med hjärtan är artisten Linda Pira.

Yasin greps av polis på nyårsafton, men Linda Pira hade tydligt visat vad hon tycker om polisen långt innan de tog fast hennes kompis..
Det här inlägget la hon nämligen upp på Twitter den 22 december 2020 – ett litet instick för the bigger picture liksom…
Jag tror inte det råder några tvivel om hennes inställning till ordningsmakten, eller?

Linda Pira på Twitter: Dom tror ingen ser. Vi har mobiler era fucking Horungar hoppas ni dör jävla äckel. Jag kräks i era ansikten. Stackars era fruar och barn om de visste va pappa sysslar med på jobbet. Din son vill växa upp och bli som dig din jävla gristryne. Kan du bara dö.
Bildkälla: Linda Pira Twitter

Linda Pira på Twitter: Dom tror ingen ser. Vi har mobiler era fucking Horungar hoppas ni dör jävla äckel. Jag kräks i era ansikten. Stackars era fruar och barn om de visste va pappa sysslar med på jobbet. Din son vill växa upp och bli som dig din jävla gristryne. Kan du bara dö.

Hanif Bali publicerade då det här inlägget på Twitter och Instagram, där han raljerade över hur det hade sett ut ifall Akilov haft tillgång till Instagram när han satt häktad.
Det uppskattades inte av Linda Pira som skrev så här till honom i ett meddelande:

Pira: Nämen, du är så söt. Sveriges egna lilla clout chaser. Du kan få tre hjärtan av mig. Du är den finaste husblatten vi har. Hanif Bali: Jag förstår att man är i grav behov av att lajva getto när ens pappa heter Kjell. Men det är bara pinsamt när en 35 årig morsa simpar för ett gängkriminellt slödder. Hoppas dina barn hittar bättre förebilder än vad du har gjort.

Pira: Nämen, du är så söt. Sveriges egna lilla clout chaser. Du kan få tre hjärtan av mig. Du är den finaste husblatten vi har. Hanif Bali: Jag förstår att man är i grav behov av att lajva getto när ens pappa heter Kjell. Men det är bara pinsamt när en 35 årig morsa simpar för ett gängkriminellt slödder. Hoppas dina barn hittar bättre förebilder än vad du har gjort.

Linda Piras konto på Twitter har sedan dess försvunnit, men jag har en känsla av att det här ändå inte är det sista vi hör i den här härvan, eller vad tror ni?

288 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hanif borde styra det här landet!

   Älskar Hanif Bali, han är så jävla bra

   Verkligen!!

    Lugn, du behöver inte gå till överdrift

    Hon kanske var full??

   Det borde han.

   Ja, han är kung! Vettig och vågar säga ifrån mot idiotin.

   Såg honom i riksdagen precis innan Corona. Fick ögonkontakt och blev fnissig. Han är ju het!

    Jag har legat med honom hihi

     Hahaha sen han blev singel vem har inte

    Haha nedu, är en blond kvinna i sena 20-års åldern som jobbar med påverkansarbete och har ärenden där ibland ??‍♀️

   Han är rolig om inte annat. Kul när han gav sig på Carl Bildt. 🙂

   Bali for president!!

   Åh ja, den enda som kan få någon jävla ordning. Hans och Pers podd är det bästa som finns att lyssna på.

   Vem fan är den här Linda? Spelar ingen roll men kan hon inte bara vara tyst när det gäller frågor där hon helt enkelt saknar kompetensen att svara på!

    Linda är en musikartist, rappare närmare bestämt. Tyckte en del av hennes musik var helt okej för några år sedan men här har hon visat var hon går för. Ingen support från min sida.

     Hon är även varit programledare i P3. Herregud…

   Njae det vet jag väl inte om han borde.
   Men i övrigt ser jag inte att nån enda reagerar på OM det nu är ”artisten” själv som fått ut inlägget på Insta? Vem har hjälpt honom till telefon? Och det konstigaste av allt, hur i helskotta han kan få över 80.000 gilla för inlägget?

    Nåt har för övrigt hänt här när man skriver för det blir jättekonstigt när ens kommentarer hamnar fel.
    De kommer inte under den kommentar man svarar på

  Linda Pira kanske fortsätter syssla med det hon gör så bra: blåsa unga och fattiga med hjälp av sin jävla gig-app workish ?

   Jag tycker att det här är så jäkla sjukt jag inte vet var jag ska ta vägen. Kom igen: Fredrik Virtanen, Martin Timell, Vlad Reiser, Adde…cancel conpletely. Sen har vi den här snubben- misstänkt för stämpling (alltså hjärnan bakom) människorov som ska ha inkluderat grov misshandel, förnedring & våldtäkt? Och han får hjärtan på instagram & fina artiklar av Jonna Sima i Aftonbladet som lallar om utanförskap i orten? Fy fan vad jag som ”blatte” blir förbannad- gör inte det här aset (visst visst oskyldig tills han är dömd) till talesperson för blattar, trot eller ej (!!!) vi har bättre.

    Vänsterns paradgren: Det goda hatet™

     Vad har vänstern med det här att göra? Mvh inte vänster

      Aftonbladet är en vänstertidning.

       Ja kultureliten älskar farliga män. Och bra att de finns knark lättillgängligt. Hi hi

      Hahahahahahahaha ehhh va? Den här bloggen är som en mystack med vänsterfolk. Jag brukar känna mig som enda högerpersonen här bland alla manshatande veganska Gretavurmare med som köper allt på loppis och tycker vänsterpolitik är livet…

       Inget av det du nämner är ju iofs vänster. Manshat? Greta? Veganism?

        ?

       Haha fy fan! Du beskrev ju mig. Förutom att jag inte är vegan.

       Va fn snackar du om? Dra något gammalt över dig! Du har totalt fel.

      Oj är du ironisk nu? Har fått känslan av det motsatta.

       She wishes 😉

     Vänstern gör sig snarare till SDs nyttiga idiotier.

      Eller hur! Det är ju exakt vad som hänt & fortsätter hända. Är Jonna Sima SDare i smyg eller får hon betalt av Åkesson för sina krönikor? Man undrar ju.

    Varför kallar du dig själv för blatte? Du vet att ordet blatte kommer från franskans ord för kackerlacka (googla ”une blatte”)?Du kan inte ”reclaima” detta ord och gå med huvudet högt, det finns ingenting ballt i att kalla sig själv eller andra för kackerlacka.

     Intressant tanke! Men det kanske inte handlar så mycket om ordets etymologi utan vad det representerar idag?

      Vad representerar ordet idag, menar du?

     Dels har jag tolkningsföreträde dels vill jag vara övertydlig.

      Tolkningsföreträde är inte något som finns i verkligheten.

       Gissar att du anser att svarta inte har rätten att ta över och äga n-ordet, att personer som väger mer än vad som anses vara norm har rätten att ta över och äga ordet tjock, eller att ex en manlig homosexuell har rätt att ta över och äga ordet bög.
       Ställ dig själv frågan varför du lägger så stor vikt vid vad blatte ursprungligen betyder, och varför du så gärna vill att personer som blir kallade blatte ska komma ihåg vad ordets ursprungliga innebörd är.
       Jag menar, du vill ju uppenbarligen inte att ordet ska få mindre kraft när det används som skällsord iallafall. Vilket är vad som händer när någon ”reclaimar” ett ord som tidigare använts för att förnedra.

        Nej. Min primära avsikt är inte att blattar som blir kallade blattar ”ska komma ihåg ordets ursprungliga innebörd”. Min avsikt är att de som använder ordet, på sig själva och andra ska vara medvetna om ordets oerhört avhumaniserande innebörd, och inte tro att det är ett snällare mindre rasistiskt ord än s-skalle (S-skalle är åtminstone inte avhumaniserande även om det är ett skällsord) . Och nej, jag vill inte heller att ordet ska ”få mindre kraft” och därmed neutraliseras i det svenska språket och bli politiskt korrekt att säga. Ordet får inte mindre kraft för att vi i naiv okunnighet anammar ett oerhört rasistiskt begrepp och börjar kalla oss själva kackerlackor. Det finns ingen annan som vinner på det än de som en gång myntade begreppet, och de skrattar nog ganska gott.

         Vill be dig, Cam, att låta tråden vara kvar.

         eeeelller så kan vi bara slutar låta ord få så mycket laddning och makt? Just a suggestion.

          Eeeeller så kan man se det så att det är just språket och hur man använder det som reproducerar laddning och makt.

          Sluta stoppa huvudet i sanden. Nu vet du vad ordet betyder och hur mycket laddning och makt som faktiskt ligger i det.

     Kackerlackan är iofs ett tåligt och på många sätt imponerande kräk! Läs lite om kackerlackan, svårt att inte bli imponerad!

      Everything has a silver lining!

       När jag var student i frankrike så användes ordet blattes på lapparna i studentboendet som informerade om att de hade besprutat mot kackerlackor. Ordet cafard användes aldrig under min tid i Frankrike.

        Skulle hamna längre ned på The Real Hm post

     Det är dock inte franska utan latin (vilket man använder i alla nästa alla språk). Det latinska ordet blatta betyder kackerlacka och de tillhör familjen Blattodea.

     Det franska ordet för kackerlacka är cafard.

      Hello Wiki

       Nope!

        Fast du som har bott i alla länder plus två till, vet alltså inte att man i Frankrike i dagligt tal använder ”blatte” om kackerlacka?
        ”Cafard” används också, men du har kanske hört om synonymer? ”Blatte” är det vetenskapliga och ”cafard” är det mer vardagliga, ibland nedsättande, förargade ordvalet.
        Kör detta i Google-translate, eller vad du nu använder för dina halvdana översättningar:
        ”Alors que blatte est l’appellation scientifique officielle, le terme cafard a généralement un sens péjoratif ”
        Franska är dessutom ett språk som talas av något fler än latin, så skulle säga att ”blatte” i nedsättande, överförd betydelse som det används i svenska idag ganska säkert kommer därifrån.

         Som jag skrev, det latinska namnet används i flera språk. Även i svenska.

         Men det är inte ett franskt ord från början lika lite som att wifi är svenskt från början, trots att man säger wifi på svenska också.

          #måstehasistaordet #rättshaverist

          Du skrev också:
          ”Det franska ordet för kackerlacka är cafard.”
          Det korrekta franska ordet för kackerlacka är ”blatte”.
          Om vi pratar om varifrån ord kommer ”från början” så är inte heller ”cafard” franska, utan arabiska. Med din logik finns alltså inget franskt ord för kackerlacka. Ring Frankrike och framför din banbrytande upptäckt!

           Men vad är det fråga om? Har TrH sårat så många att ni (i det här fallet du) tänder till direkt? Så otroligt märkligt. Ta det lugnt, det är ett kommentarsfält på nätet.

        Jope. Alla som bott i Frankrike eller franskspråkiga länder vet att ”blatte” är vanligt använt om kackerlacka.

     Blir lika sur när nån säger blatte till mig som ”andra generationens invandrare”nä jag har inte vandrat in här förutom in på Malmö KK och hur många generationer måste leva här för att bli kallade rätt och slätt svenskar? Är så trött på att höra dessa ord! 43:dje generationens invandrare typ!

      Är du samma Alice som använde epitetet blatte om människan i inlägget som inte röstar V? Är det fel, kränkande & rasistiskt om man använder det mot invandrare som röstar V men inte M? Berätta isf gärna hur du resonerat när du kom fram till det.

       Måste ju vara samma!! Kan ju bara finnas en Alice!!

       Eh,nej det är inte samma Alice….vi e nog rätt många…

      Andra generationens invandrare här med! Mina barn, 5 och 6 år, slipper åtminstone få pikar.. Så tror för vår del att det slutar vid tredje generationen. Kan ju också bero på att Sverige är mer mångkulturellt nu än när jag var barn iofs 🙂

      Att kalla personer födda i Sverige för invandrare låter kanske märkligt på det individuella planet, men ser man det på folkgruppsnivå är det mer logiskt. De folkgrupper som inte fanns i Sverige då landet grundades blir ju definitionsmässigt invandrade folkgrupper. Då blir benämningar som andra- och tredje generationens invandrare inte lika märkliga.

    Håller med! Gottar mig dock i hoppet om att han och gänget som sitter häktade kommer tvålas dit ordentligt. Detta då den kidnappade var 17 år då då brottet begicks. Längtar så oerhört till rättegångarna!

  Hanif for statsminister!

   Äe, nån måtta får det fan vara…

    Jag håller med, båda simpar för varsin sida.

    Två sidor av samma mynt osv.

     Vem simpar Hanif för? Det kan ju komma som en nyhet för dig men alla utanför Sveriges gränser står inte till vänster politiskt. Invandrare (surprise!) har lika diversifierade åsikter som alla andra…

      ?

      Ja det kan ju komma som en nyhet för vänstern.

      Men oavsett vilken bakgrund man har så gilla många mammor och pappor INTE
      Gangsters som langar knark o mördar.

      Suprise, suprise

       Vi älskar dem. Alla icke svenskar röstar V & ser upp till misstänkta mördare i 20 års åldern som bränner våra egna bilar & säger åt våra döttrar bära sjal. Annars är man en ”husblatte.” Det är sen gammalt. (?)

  Är det verkligen stämpling till mord han är häktad för?

   Han sitter inne för stämpling till människorov. Han var misstänkt för mordet på sin barndomsvän Poy som skedde nyårsnatten 2019, men blev frisläppt då de inte hade tillräckligt med bevis för att fortsätta hålla honom häktad eller åtala honom. Oftast vet man dock vilka som ligger bakom. Man får höra en del.

   Han är häktad. Rättegång i mars (?). Någon är inte så bra på grammatik.

   Ingen kan veta det, så det bästa är om alla låter rättsväsendet ha sin gång. Framförallt hanif och linda.

    Ja men om människor går ut och stödjer någon misstänkt för den här typen av brott måste man kunna svara på frågan varför man gör det. Vad är det hon stöder?

     Dom är väl vänner antar jag.

  ”artist” lol

   Ey ey katten i trakten sho bre

   Einar tjänar bra iaf, då duger han att ha hemma för mamma när hon kan casha in på honom.

   Säkert men som du säger är det ganska ointressant i sammanhanget hur bra artist han eventuellt är om han plågar sina medmänniskor på sin fritid.

    Det var ju exakt det jag menade när jag skrev att det är synd att han kastar bort sin talang på det här viset.
    För att inte tala om de usla signaler det skickar till hans unga fans när inte ens fame, en fin karriär och mycket pengar är något som får en att hålla sig borta från kriminaliteten. Tragiskt.

  Ändå lite roligt med Denkov som ba’ han är oskyldig, för det säger han! ?

   Fler som Denkov!! ❤️❤️❤️

  Team Hanif Bali.

  Jag är så förvirrad om den här kommentaren är anti-rasistisk eller rasistisk

   Antagligen vet inte TS själv, uppfylld som hon är av det goda hatet.

  Men jävlar. Alicia? U ok?

  Linda är väl dock den som skrivit till vänster och inte den du citerar? Ang sista bilden.

   Camilla har tryckt ihop två citat i samma ruta.
   =
   Camilla du måste styra upp hur du citerar ?

   Båda är ju citerade

   Ursäkta. Läste för snabbt och missade halva delen av texten.

  [Borttagen kommentar]

   Vad snackar du om…. Linda e fan H E T!

    Alla kan bli heta med fix och trix. Tandläkare t.ex

    Hon är snygg och jag har alltid tyckt hon varit cool och begåvad men nu är jag helt mållös. Inte en enda stream från mig till henne igen.

     Håller med, hon är jättesnygg och vacker men oj som hon sjönk i mina ögon nu. Detta trodde jag inte om henne.

     Aldrig mer Linda Pira.

   Jag antog att det var något uttryck för att han stöttar rättsväsendet. Gris = polis, typ? Men jag kan såklart ha tolkat det helt fel.

    Ja, det har du.

  Tycker det här inlägget förövrigt är upplagt för att alla rasister ska hitta hit och kommentarerna ska spåra.

   Får invandrare aldrig kritiseras?

    Nej. Folk som med jämna mellanrum misstänks för anstiftan till mord och människorov ska vi från och med nu bara skicka hjärtan till – oavsett ursprung och hudfärg.

    Tydligen inte för han är ”representant för orten”. Skäms så! Finns så många bättre representanter. Detta är ett hon mot den.

     Jäkla autocorrect. Hån mot dem ska det stå!!!

      Exakt! Så jäkla hemskt. De som drabbas värst av de här gängen är ju vi som bor i deras kvarter dvs andra invandrare- kul att de tydligen får support från innerstan då.

   Håller med

   Eh, hur då? Handlar väl om stötta tveksamma handlingar oavsett hudfärg? Hade det varit tvärtom så hade man ifrågasatt lika mycket om inte mer.

   Men sluta. Rasistiska kommentarer ska såklart moddas bort men vill du kommentera på att paow visar sympati för vlad reiser så får du ju tåla en diskussion om att linda pira stödjer en människa misstänkt för stämpling till grova våldsbrott. Du kan inte låta bli ta diskussionen av rädsla för rasister.

  Hanif Bali måste skyddas som den sista droppen vatten. Älskar honom.

   Avdelningen långsökta, haltande liknelser.

   Lugn.

  Tänk att typ alla som hatar och har problem med polisen alltid är inblandade i stök, kriminalitet och ljusskygg verksamhet! Förstår inte?!

   Hörrudu, inte alla polishatare! Jag föraktar verkligen poliskåren men är exakt noll procent kriminell. Så sluta dra alla över samma kaRm!

    Hoppas dina barn blir poliser!!!!! ;pPppPp

    Av genuint intresse, varför hatar du poliskåren?

     För att hen är kriminell, uppenbarligen. Finns ingen annan anledning att hata polisen i en rättsstat, som dagligen riskerar sitt eget liv för civilsamhällets skull.

      Efter många år inom rättsväsendet säger jag bara en sak: uttala dig inte om sådant du inte vet något om.

       Underlag på vad? Att det är farligare att vara polis än att köra lastbil? Det förstår alla normalbegåvade personer, men skriv gärna din e-postadress så återkommer jag.

       Som jurist skäms jag över att ha så hög lön, förmånliga arbetsvillkor och hög status i samhället i jämförelse med poliser. Poliser måste vara samhället mest ouppskattade yrkeskår. Hoppas att det sovande folket vaknar upp snart.

        Wow, starkt argument att kalla någon för psykfall. Du har uppenbarligen ingen koll på vare sig statistik eller verkligheten. Hoppas att du snart får den vård du behöver. <3 God natt!

        Jag tror inte du hade så mycket finess som du själv tror att du hade, haha

        Poängen är att vi sannolikt behöver fler poliser och det gynnar ingen att människor från rättsväsendet sprider avskräckande överdrifter om yrkets farlighet. Exemplet med lastbil används för att korrigeras, dvs. som en uppmaning att se till tillgänglig data istället för att gå på magkänsla. Polis sticker inte ut så mycket som många kanske tror.

    Hoppas du inte ringer polisen om du blir utsatt för brott då Hedwig utan klarar dig på egen hand

    Men varför förakta dom. Nä jag vill nog inte läsa det.

     Hon kanske föraktar dem för att det är ett korrupt yrke, styrt av tystnadskultur och mobbing.

  Båda är så extrema åt olika håll. Håller verkligen inte med någon av dem!!!!

   Då är du nog Liberal, de är alltid kluvna.

    ???

    Hahah can confirm ?

   Fast här har ju Hanif inte fel utan helt rätt. Man måste inte gilla honom som person men det är svårt kritisera honom i detta.

  Jag är typ i chock, har aldrig lyssnat på Linda men de sammanhang man sett henne i så har jag sett henne som en skön tjej. Men ack så fel man kan ha.

   Eller hur??? Trodde också hon var en skön tjej som fokuserade på sin musik.

   Jag har lyssnat mkt på henne men fan vad hon sjönk där. Vilken vuxen människa skriver så?
   Och jag visste inte ens att hon var född i Sverige, jag som är född i ett annat land pratar renare svenska.

   Men nä. Pass på henne. Så här låg nivå är pinsamt. Bort. Cancel. Hej då Linda Pira.

   Trodde också det först, men insåg på 3 sekunder efter att hon tog bort mina kommentarer och därefter blocka mig på sin IG, att hon inte är mer än en problematisk ”kvinna” med helt skeva värderingar. Hänger med orten-kids på 18 år och leker gangster life, 35 år gammal morsa med småbarn. Hon snackar om ”förebilder” men utelämnar sig själv. Så patetisk och stor i käften, men kan ändå inte ge förklaring till sitt beteende när man ställer en fråga? Usch

   Samma här, är jätteförvånad. Där sjönk hon. Skrämmande.

   Haha har ingen aning om vem hon är ens..

  ❤️ Hanif Bali ❤️ det bästa som hänt svensk politik! Älskar fö. hans podd också, lyssna på God Ton ni som missat!

   Per Lindgren <3

  Typ första gången jag håller med Hanif…

  ”Samhället sätter käppar för mig” jo men tjena.

  Aha. Det är polisens fel att alla bruschor begår brott. Tack, Linda Pira, för den viktiga upplysningen.

   Dags att avskaffa polisen som utsätter kriminella för övergrepp så som häkte vid misstankar om allvarliga brott!!! eller ännu värre….. fängelse vid dom!!!!1

   Påminner lite om Kakan Hermansson som helt plötsligt älskade polisen när hon själv blev utsatt för brott.

  Linda Pira och vänstern älskar att hitta gulligull-snyft-historier till varför kriminella är just kriminella. Våld i vänsterns namn är helt okej. Verklighetsförankring saknas.

  Tack och lov verkar Hanif och fler med honom fatta att straff för att skydda potentiella offer och faktiska offer är det enda rätta och att det inte ska utesluta förebyggande åtgärder och satsningar.
  Och det här med blattar som begår brott – var ännu försiktigare med att dela ut svenska medborgarskap och sätt utvisning som norm för brott från grov misshandel och uppåt i straffskalan så vi slipper försörja dräggen sen. Så kan ju alla kämpande egenföretagare, hjältar i vården etc från diverse länder i världen få stanna här och förhoppningsvis visa samhället att det finns vettiga människor från alla länder. På så vis kanske vi kan bli av med SD-dräggen och så slipper vi det omogna hatet från både vänsterextremister och högerextremister.

  Vi vanliga människor är less på halvkända artister som försvarar kriminella och hatar lite på de som dagligen får utstå att bli spydda på av rattfyllon, tinnitus av gapande protesterande, mordhot mot familjen osv osv. Sjukt osexigt att kalla poliser för diverse glåpord utan att ens ha stått ut en enda dag i deras skor.

   Jag fattar inte vad vänstern har med detta att göra?

    För att det är övervägande vänstersympatisörer som sympatiserar med sån här idioti.

    Vänsterns problem är den vulgoracism som unga vänster och miljöpartister står för. Där man blundar för brott som begås av invandrare och är knäpptysta när det gäller den utbredda hederskulturen i utsatta områden. Vänstern är inte ett dugg bättre än högerextremisterna enda skillnaden är vilka de försvarar.

     Ja de har kört fast i sin postmodernistiska diskurs och verkar trivas lite för bra i din upphöjda elitistiska maktsfär.

   Lite för sent. Många av dagens brottsbanestjärnor är födda i Sverige och svenska medborgare dvs utvisning ej möjligt.

    Efter ett regimskifte kommer detta att förändras. Folk har tröttnat på daltandet med förhärdade brottslingar.

     Kommer inte ske, medborgarskap går ej att häva. Därmed bättre att satsa på andra åtgärder än utvisning som inte kommer gå i många fall.

      Behövs bara en lagändring. Har för mig att SD, som lär bli störst i nästa val, har det i sitt partiprogram.

       Nej, däremot kanske möjligheten att återta medborgarskap vid synnerligt allvarliga brott mot staten ex IS-krigare. Men då måste man ha dubbelt medborgarskap eller haft ett annat medborgarskap innan, och även då ytterst tveksamt om det är möjligt. Och alla förslag måste oavsett parti passera riksdagen och få majoritet. Ett sådant förslag kommer aldrig få det. Därav bättre med andra konstruktiva, realistiska och möjliga lösningar istället gör utopiska drömmar och illusioner ??‍♀️

        *för

        Därav blir många som röstar på SD lurade för att de tror att många av deras förslag går att genomföra.

       Ni SD anhängare har varit övertygade om SD:s storhet i tre mandatperioder nu. Om ni dessutom tror att det går att återta medborgarskap önskar jag att ni alla blir ställda inför internationella domstolen. Inte för att jag tror att ni förstår tolkning av traktaträtt, men någon kanske begriper ett par ord av vad som sägs.

       Och nej, Danmark kan inte återkalla medborgarskap för vem som helst.

        Är inte förvånad eftersom Jimmy aspirerar på posten som justitieminister, en post som jag tror han helt missuppfattat. Med tanke på att han ändå pluggat statsvetenskap vid lunds universitet undrar jag om han sov sig igenom kursen om Sveriges statsskick och lagstiftande församling.

       Herregud det hoppas jag verkligen inte de blir.

    Det går att upphäva. Danmark skickade nyligen ut en andra generationens invandrare som hade en gedigen kriminell karriär. Kallas lagändringar.

     Du kan var vilken generations vad som helst men ett medborgarskap kan du inte häva.

      Inte med dagens lagar, nej. Men USA och Danmark är ju två länder som ändrat i lagar och kan upphäva medborgarskap hos kriminella.

       Inte om dur född i landet och har medborgarskap, finns ingenstans att utvisa då.

        *du är

     Rent teoretiskt kan vem som helst göra vad som helst. Det finns däremot konsekvenser gällande allt.

      För att Jimmie Å säger så? ??‍♀️ Så funkar inte en rättstat. Läs om, läs rätt.

       Ja, jag är på din sida. Teori VS praktik dock……… SD kan önska vad de vill i teorin, i praktiken går det inte att göra.

      Vad ska detta bevisa? Inte ens samma sak som diskuteras ovan.

       Att man inte kan göra vad man vill utan konsekvenser.

     Ja 2019 dömdes 13 återvändande is krigare. 9 av dem dömdes till utvisning. 5 hade dubbelt medborgarskap. För resterande 4 gick inte utvisningen att verkställa vilket ju inte var helt otippat.

   Linda Pira är så långtifrån vänster man kan komma.

    Linda Pira är vänsterpartist. Känner lyckligtvis många vettiga sådana också, men en stor del av vänsterpartister är radikala och skapar motsättningar i samhället med hat som grund, precis som SD. De är lika illa, bara att det är olika sidor.
    Jag önskar ett land där det är pinsamt att vara radikal igen, oavsett håll. Där framtiden kan innehålla att människor döms för sina gärningar och inte för sitt kön eller sin hudfärg. Kan anse att S, L, C, KD och M är nära den synen, även om deras lösningar skiljer sig åt.
    V, MP och SD däremot drivs av hat och rädsla och det är ALDRIG bra för ett land.
    Sluta försvara kriminella, sluta hata och diskriminera invandrare, sluta bara liksom, det extrema är inte bra åt något håll.
    Och min poäng var just det att det känns orimligt att ändra lagen för att dra in medborgarskap, lär väl vara i gränslandet för brott mot mänskliga rättigheter också? Därav att vi behöver vara mer försiktiga med att ge ut medborgarskap från början innan man är säker på att det är en person som åtminstone försöker göra gott. Vi har liksom fulla svenska fängelser och fullt med egna svenska drägg som vi inte blir av med, tyvärr.

  Hatar Hanif. Detta är dock enda gången han har rätt.

   Älskar Hanif. Alltid ❤️

   Håller med, Hanif är rasist och borde inte få använda varken Tvitter eller andra socialamedier. Att han ibland skriver något vettigt är som när en blind höna hittar ett korn på marken.

    Gillar inte Hanif (men tycker han har rätt i det här). Rasist är han dock inte- du måste kunna skilja på en rasist som gör skillnad på människors värde och någon som vill minska på invandring. Det går att vilja minska på invandring utan att vara rasist (det finns också rasister som vill det men av rasistiska skäl).

    Är man rasist för att man tycker att alla människor som har kommit hit ska göra rätt för sig och att väldigt många förstör för resten?

     ALLA ska sköta sig oavsett nationalitet eller ursprung. När man gör det etnisk fråga uppstår risk för att uppfattas som rasist. Bättre att försöka förstå och lösa samhällsituationen.

    Är Hanif rasist för att han inte lallar med i de vita mp och vänsterkvinnornas pk kör om att vita män är programmerade att vara rasister och svarta kvinnor är fast i fattigdom och förtryck. Rasism är förunnat expos svarta medarbetare som får vräka ur sig rasistiska uttalanden om hur de föraktar vita mer och mer för var dag ivrigt påhejade av pk mp och vänstern.
    Obs är varken vit eller man men vägrar att låta vita kvinnor göra mig till ett offer.

     Hanif Bali är själv ensamkommande flyktingbarn och hans historia är så klart rätt enligt honom, men alla andra ensamkommande flyktingbarn ljuger enligt honom.
     Typiskt invandrare som tycker att dom har rätt att vara i Sverige men inte andra, han är rasist mot andra invandrare och ser sig själv som bättre.

      Hanif har aldrig påstått att ALLA ensamkommande flyktingbarn ljuger. Han har kritiserat hanteringen av de som gör det vilket verkar fullt rimligt? Du får utveckla på vilket vis du anser honom vara rasist iom detta.

       ”Nu visar det sig att Bali har twittrat vidare en mejlkonversation mellan UD och journalisten Patrik Oksanen, vilket kan hota rikets säkerhet. I jämförelse med det är ett personligt hatdrev mot en svensk gymnasielärare bara en detalj i Balis extremistiska CV.”

       DN!
       https://www.dn.se/nyheter/politik/sa-gjorde-nathanen-hanif-bali-till-maktfaktor/

       Du kan googla Hanif Bali och alla hans uttalande, det skulle bli för mycket att stapla upp. Mannen är en vandrande katastrof och munnen går snabbare än hjärnan hinner tänka.

        Du avser en händelse som inträffade 2018. Jaha, nu har UD sin beskärda del av lik i garderoben själva så de är väl inte de mest trovärdiga. Kommer aldrig att glömma medarbetarnas proteststorm efter förra riksdagsvalet eller Anna Lindstedt som åtalas för egenmäktighet vid förhandling med främmande makt.
        Hanif är inte den mest sympatiska person man kan hitta men han är väldigt tydlig med vad han vill uppnå. Han vill bryta igenom mediebruset, han vill locka tillbaka moderater från SD och han vill provocera vänster och MP drevet. Är det så hemskt?
        Det är så tröttsamt att lyssna på den lilla klick av unga vänster- och mpkvinnor och deras simplistiska diskurs om rasifiering. De lever i en fantasivärld i upphöjd okunskap. Det är skrämmande att de inte förstår konsekvenserna av deras så kallade medmänsklighet, och att den medmänskligheten blir inkörsporten för en del i kriminalitet och utanförskap. Det är flagrant att de saknar insikt och empati nog att förstå att deras självupphöjda generositet måste finansieras av kommuner som varken har kunskap eller resurser att hantera traumatiserade krigsbarn med tunga missbruksproblem. Med den sortens ignorans är det lätt att sitta i sin spatiösas bostadsrätt vid Mariatorget och gratulera sina medsystrar i den nobla kampen långt bort från ortens gängkriminalitet och hederskultur.

    Varför är han rasist? Rasist är nog snart det ord som missbrukas mest

  Hanif är alltid så klockren

  Linda Pira frontar en tävling för Celsius just nu, undrar hur dom ställer sig till detta?!

   Personer som kontaktar företag angående diverse offentliga personer borde bli av med sina jobb (om de har några). Så satans trött på er.

    Fortsätt du vara trött, stackars du, så fortsätter vi kontakta företag. Om du drev ett företag, skulle du vilja att dina ”ambassadörer” uttalar sig som Linda Pira? Jag vet vad jag skulle göra. Avsluta ett sådant samarbete på stört.

     Men då får väl företagen själva hålla koll på det? Vem utgjorde dig till fantastisk moralpolis? Hur många skelett tror du att du har i garderoben kontra hur många du faktiskt har? Företag anställer PR personer för sådant här.

      De screenar nog inte Instagram på daglig basis.

    Fast det är ju en intressant frågeställning? Alltså om Celsius också stöder stämpling till människorov som fenomen. Eller tycker de att det inte gör så mycket?

     Likaså de som stöttar. Alla borde hålla låg profil. Inte tvång att skriva massa hjärtan?

     Vänta med vad? Det intressanta här är ju att Linda Pira visar stöd till någon som är häktad misstänkt för stämpling till människorov & andra våldsbrott. Det räcker väl alldeles utmärkt som frågeställning- vad är det Linda Pira & Celsius stöder i den här misstanken mer exakt?

      Han är inte dömd än, men någon som är häktad på de grunder som nu är aktuella är inte oskyldig. Det kan du vara 100% säker på.

      Det var ju exakt vad hon gjorde?

     Lät det likadant med Virtanen?

      Inte riktigt.

       Vem kallar du tölp? Uppför dig först.

        Tölpigt att kalla något för tölpigt. Alla har inte som största intresse att notera vad V har sagt.

     Åh jag ska mejla och fråga dem, tack för tips!

    Tycker det är ett väldigt intressant fenomen faktiskt! En del företag backar för ingenting och framstår som tofflor när de bara försöker plocka godhetspoäng. Alla företag borde dock fatta att det är ganska risky att samarbeta med dessa så kallade influencers som ständigt vill ha kakan och äta den (bara rättigherer och beröm, inga skyldigheter och absolut ingen kritik).

    Vissa influencers är så dåliga att de inte ens är bra på att vara influencers.

     Det är inte bara influencers som har detta problem. Även privatpersoner kan råka ut för att ens arbetsgivare blir kontaktad om man tycker någonting på sociala medier. Det är sjukt. Röstar man ”fel” parti och är öppen med det, så ska man aldrig skylta med var man jobbar. Senast vittnade jag att någon som skrivit kritiskt om rennäringen i Sverige fick sin arbetsgivare kontaktad, för att någon tyckte att människan var rasistisk mot samer. Vänsterfolk älskar att gräva runt i sociala medier för att få skada människor genom social utfrysning.

      Så trött på att vänstern kapat mitt folk för sina egna auktoritära syften.

       Kan bara föreställa mig. Har inga bra råd att ge, och jag antar att det inte funkar att ignorera dom heller.

      Kommer du ihåg att sociala medier inte existerade för några decennier sedan? Minns vad ”högerfolk” älskade att gräva runt i då?

       Nej, jag minns faktiskt inte riktigt hur folk bar sig åt för att få sin granne utsparkad från jobbet. Jag misstänker att det inte var ett känt fenomen då.

       De manifesterade och gav ut papperstidningar. Hade info om vänsteraktivister.
       Men före sociala media fanns inte cancelkulturen och det är något som uteslutande ung vänster och mp håller på med. Till och med de gamla vänsteruvarna från förr skäms.

        Förutom SD och Avpixlat? ??‍♀️

         Jaha vad är din poäng?

        Tänkte du kanske på den vänstertidningen expo?

   Var det inte Kakan som sa något om poliser o blev av med samarbeten

    Jo. Det var en riktig höjdpunkt det året ??

  Mycket hög nivå på debatten ser jag. Sitt ner i båten, allihop. Kliv ur sandlådan.

   Vilken vinkel vill du se på debatten?

    En början hade ju varit att inte kalla varandra för gristryne, horunge, slödder osv. Men det är kanske att lägga ribban för högt.

     Det stora flertalet kommentatorer använder inte sådana tillmälen? Varför välja att fokusera på den minoritet som gör det?

      Jag pratar om människorna i inlägget. Inte kommentarerna.

   Du har inga fler floskler som du vill att vi ska ta som konstruktiv kritik?

    Jag var inte ute efter att ge konstruktiv kritik, jag kände bara att jag behövde se några rättstavade ord och hederliga gamla tröttsamma floskler.

   Säg det till Linda Pira vetja.

    Det är ju det som menas?

     Då är jag med på kälken! Sorry, uppfattade den som riktad mot kommentarsfältet.

  Var tvungen att googla. Linda Pira är visst 35 år. Skulle gissat på 12, med tanke på retoriken.

   Kjell pratade kanske inte så bra svenska

    ?

  Ingen fattar! Utom Linda Pira, SVT skådisen Erdogan som tog bort sina hjärtan när hon blev ifrågasatt & några till.

   Hur kommer det sig att alla tuffa poliskritiker raderar sina inlägg när de blir ifrågasatta? Att det ska vara så svårt att hitta ett vettigt argument till sin åsikt.

  Dom behöver inte bråka, alla är lika dumma i huvudet ?

  Nu har tydligen även rapparen Adel överlämnat sig till polisen.

  In och skriv på Instagram m.m. till Celsius som låter sponsra Linda Pira. Är detta verkligen en person de vill förknippa sitt varumärke med?

  Å hon är tydligen mamma alltså…. fy fasen va skrämmande

   Du kan ju göra en orosanmälan …

    Nej. Sluta göra orosanmälningar till socialen så fort någon förälder beter sig idiotiskt. Tror ni inte socialen har bättre för sig?

  Pinsamt är det faktiskt, 35 år och morsa men vrålar horunge och ”spyr i ditt ansikte” och drar in någon annans unge i sitt tantrum på internet. Kan hon inte uttrycka sig bättre än en 13 åring? Jaja ?

   Varför uttrycker hon sig så hatiskt?

  Är Linda Pira Sveriges nya Alexandra Pascalidou? Bevare oss väl.

   Svenskhatare??? Hahahaha MEN USCH brukar tipsa folk som slänger sig med den jargongen att krypa tillbaka till sin bruna dynghög som dom kom ifrån

    Vi andra kan inte rå för att du är vänsterbliven.

     Jajaja du e neonazi alla vet

      Och du snackar om trötta kommentarer …

  Första och enda gången jag håller med Hanif i något.

  Har skrivit till Celsius och frågat om Piras tweet är förenligt med deras policy. Uppriktigt nyfiken!

  Hon är 35 år?

  Samarbetar inte hon med hovet också?

   De tyckte tydligen också misstänkt för människorov är toppen & förtjänar lite hjärtan. Vad är det här för människor? Funderar man nånsin över offren för de här brotten eller hinner man inte för det är så synd om gärningsmännen när samhället sätter käppar i hjulet för dem?

    Har de verkligen skrivit det? Ser inte deras kommentar på bilden på Instagram

     Alltså pojkgruppen Hov1, inte kungliga hovet.

      Ja jo, det förstod jag såklart. Men ser inte någon kommentar från dem. (Gillar deras musik, därför jag undrar)

       Jo tyvärr. Också besviken.

  Folk som skriver att Hanif e kung/borde bli president??? HJÄLP blir för fan mörkrädd för ??? som er. Hanif är en skvatt galen populistisk narcissist

   ”Mörkrädd.” Är du rasist?

    Priset till årets tröttaste kommentar går till dig gbn ?

   Han är en henchman, ja. Inte komplett ledarmaterial, men helt och hållet tillhörande en maktposition i någon form.

   Förklara gärna för mig hur han är en populistisk narcissist! Jag ser honom som en av de få idag som vågar säga vad en stor del av det svenska folket faktiskt vill och tycker, men som inte vågar för då blir man stämplad ”rasist”. (T.ex. att vi inte kan ha diskussioner om den uppenbara överrepresentationen av invandrare i överfallsvåldtäkter, heders brott och i intagna på anstalter). Och att vi blundar för att många av dessa män kommer från kulturer där våldtäkt och hederskultur är normen, att de behöver otroligt mycket stöd och resurser för att integreras i det svenska samhället.

    HUR han är populistisk? Jamen vad sägs om den gången en busschaffis i Malmö kastade av en ung tjej för att att hon inte hon inte var ”tillräckligt” påklädd, och Bali orerade om ”El-Malmö” och ”Nordens Ramadallah”. Vilket ledde till att hans får RASADE och ”VART E DETTA LANDET PÅ VÄG”. Men i själva verket var det nån random konservativ gubbchaffis utan religiöst motiv (som fick rättmätig shitstorm oavsett). Bali tyckte dock inte om den vändningen av historien så han kallade alla som ifrågasatte honom för Bagdad bob :))) Eller när han blev föremål för säkerhetspolisen i sin iver att smutskasta UD och Oksanen genom att posta information han fått från sina vänner på (den känt högerpopulistiska och högerextrema) Nyheter Idag? (som flera här verkar ha som startsida). Lol, det sistnämnda har han iofs faktiskt pudlat för. Sen också hans generella, personliga avsky för etablerad media (ala Trump-style) och smutskastning av meningsmotståndare, fattiga, flyktingar etc?? Vilket såklart får hans svärjevänner-svans att jubla.

    För att nyansera din bild gällande invandrare och brott kan du ju ta in socioekonomiska faktorer i de statistiska analyser du baserar dina uttalanden på? Och hedersbrott etc är ju ett ämne som inte Hanif har monopol på, det finns många vettiga debattörer som tar upp detta GÅNG på GÅNG på GÅNG. Men men, jag håller helt med dig om att det krävs otroligt mycket stöd och resurser för integration.

   I love you Hanif Bali! ❤️❤️❤️❤️

  Vet inte riktigt vart jag antytt att han inte är i någon form av maktposition?

   ?‍♀️

  Linda Pira Tror hon är 15 och cool men bara patetisk och sorglig 35 åring som borde växa upp, men men med gettot i blodet så kan man inte förvänta sig mer, undra vad hon ska skriva då hans dom kommer typ fängelse

   Men vadå ”gettot i blodet”? Jag kommer från ett socioekonomiskt utsatt område, min uppväxt har inte varit den bästa och jag vill inte klumpas ihop med någon som utrycker sig som Pira. Är jag a lost cause pga min uppväxt?

    jag tror att du egentligen förstår vad personen menade.

     Det spelar ingen roll. ”Personen” borde tänka till innan den skriver något…

      nää, man behöver inte väga sina ord med guld. att skriva är lika med att prata i dagens samhälle, om folk hade förmågan att förstå varandra förr, så klarar vi nog det i dag också.

    ❤️

  Blir mörkrädd över hur många som verkar älska Bali. Ja han e rapp i käften och kan det här med att snacka, han är inte direkt megaful och klär sig inte som alla andra trötta politiker. Givetvis någon man initialt kan tänka är en frisk fläkt. Men om man lyssnar på vad han verkligen säger så låter allt så jävla unket och utdaterat.

   Hanif vill bli som Abid Q Raja – kulturminister, minst.

   Som vanligt ingen förklaring till varför du tycker så. Varför unket fjfkf och utdaterad mer än att nån grå vänsterdebattör sagt att det är så?

    Vänster? Snälla släpp tjatet om vänster. Man behöver inte ha lyssnat på någon vänsterdebattör för att inte uppskatta Hanif. Eller projicerar du din eget fårbeteende på det? Dvs att du gillar Hanif för att ”någon högerdebattör sagt det”. Nej, precis.

   Vad är det konkret som du tycker är unket och utdaterad?

   Håller med helt. Tror att hans fanbase svämmade in här. Inte kan så många som vanligtvis läser här hylla honom okritiskt?

  Samma med Raseriet-tjejerna. Helt plötsligt börjar dom skrika om FOLKDOMSTOLEN!!!! fast dom varit med och sett till att Soran, Hamid och Lorentz inte syns längre.

  Hanif Bali är fantastisk.
  Inte bara smart och rapp på sociala medier utan även en riktigt bra politiker .

   Om det är din bild av bra politiker. Sorgligt.

    Då är halva Sverige sorgligt som röstade fram den absolut sämsta politikern i Sveriges historia – Stefan Lövfen.

     Det kallas demokrati.

      Det kan du väl säga till alla SD-hatare då :’)

       Haha klockren 12:44

  Det här är viktigt att belysa, men….. Varför kom det inte något inlägg om den fantastiska insamlingen Hanif gjorde till kyrkogårdsoffren? Vi var flera som bad om det.

   menar så klart att det är helt fantastiskt att folk skänkte 2 miljoner på två dagar.

   För att det är bara populism.

    hur då menar du?

    Men tjena…gör nåt vettigare själv gärna innan du gnäller över det ”populistiska” initiativet att samla in pengar till två söndertraumatiserade tonårskillar.

   Ja, lyft det! Fantastiskt initiativ. Så kanske killarna får mer pengar också

  Tror man att dom gjort det dom varit anklagade för, varför skulle man inte kunna tycka att det är värre?

  Blir ju spännande och se hur reaktionerna blir om han visas vara skyldig.

  Det är väldigt synd att musikaliskt begåvade människor inte kan fokusera på att vara just musiker, utan måste konstant väva in hyllningar av kriminalitet i musiken och i sin egen livsstil. Jag tycker det är tröttsamt och onödigt, för att uttrycka sig milt. Det är farligt, eftersom ungdomar härmar. Sedan när det verkligen gäller så skiter ju artisterna i lag och rätt helt. Kompisar är alltid oskyldiga även om de är skyldiga, helt oavsett hur det går i rättegångarna.

  Pira? Har hon inte något work-ish att gå till? Ahh just det… ?

  Ser att Celsius har Linda Pira som ambassadör, jag mejlade och frågade om de delade hennes åsikter. Vill någon göra samma kan ni kopiera det jag skrev, om ni vill:

  Hej!

  Jag fick just veta att ni har artisten Linda Pira som ambassadör för ert märke. Stämmer detta? I så fall skulle jag gärna vilja veta hur ni ställer er till att era ambassadörer uttrycket tydligt polisförakt, se bild nedan – poliser ska dö, är horungar och kräks i deras ansikten;

  (Screenshot på Lindas post om polisen)

  Sen undrar jag också hur ni ställer er till att Linda visar sympati och stöd till artisten Yassin, som sitter häktad för stämpling till grovt människorov (inkl misshandel och våldtäkt mm). Se bild;

  (Screenshot från yassins post, ss på Lindas hjärtan)

  Bilder från bloggen bloggbevakning.se.

  Ser fram emot ert svar!

  Bästa hälsningar,

  Xxxx

  Deras mejl är; info@celsiussverige.se

  Är det bara jag som undrar vad som visades i videon Linda Pira kommenterade på? En polis som gör ngt dumt? Någon som vet?

  Är det här en ny trend vi ser? Alltså att pojkar tar över efter flickor som de vanligaste eller lika vanliga offer för sexuellt våld? Alltså att förövarna byter offer?

  Tvekar att döma Linda Pira, för undrar varför hon uttryckt sig så hatiskt mot polis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.