Hanif Bali och Linda Pira – i en cha-cha på Twitter

När artisten Yasin häktades med misstanke om stämpling till människorov så lyckades han – telefonvägen –  få ut ett meddelande som publicerades på Instagram och det är vad ni skådar här ovan.
En person som direkt gick och kommenterade inlägget med hjärtan är artisten Linda Pira.

Yasin greps av polis på nyårsafton, men Linda Pira hade tydligt visat vad hon tycker om polisen långt innan de tog fast hennes kompis..
Det här inlägget la hon nämligen upp på Twitter den 22 december 2020 – ett litet instick för the bigger picture liksom…
Jag tror inte det råder några tvivel om hennes inställning till ordningsmakten, eller?

Linda Pira på Twitter: Dom tror ingen ser. Vi har mobiler era fucking Horungar hoppas ni dör jävla äckel. Jag kräks i era ansikten. Stackars era fruar och barn om de visste va pappa sysslar med på jobbet. Din son vill växa upp och bli som dig din jävla gristryne. Kan du bara dö.
Bildkälla: Linda Pira Twitter

Linda Pira på Twitter: Dom tror ingen ser. Vi har mobiler era fucking Horungar hoppas ni dör jävla äckel. Jag kräks i era ansikten. Stackars era fruar och barn om de visste va pappa sysslar med på jobbet. Din son vill växa upp och bli som dig din jävla gristryne. Kan du bara dö.

Hanif Bali publicerade då det här inlägget på Twitter och Instagram, där han raljerade över hur det hade sett ut ifall Akilov haft tillgång till Instagram när han satt häktad.
Det uppskattades inte av Linda Pira som skrev så här till honom i ett meddelande:

Pira: Nämen, du är så söt. Sveriges egna lilla clout chaser. Du kan få tre hjärtan av mig. Du är den finaste husblatten vi har. Hanif Bali: Jag förstår att man är i grav behov av att lajva getto när ens pappa heter Kjell. Men det är bara pinsamt när en 35 årig morsa simpar för ett gängkriminellt slödder. Hoppas dina barn hittar bättre förebilder än vad du har gjort.

Pira: Nämen, du är så söt. Sveriges egna lilla clout chaser. Du kan få tre hjärtan av mig. Du är den finaste husblatten vi har. Hanif Bali: Jag förstår att man är i grav behov av att lajva getto när ens pappa heter Kjell. Men det är bara pinsamt när en 35 årig morsa simpar för ett gängkriminellt slödder. Hoppas dina barn hittar bättre förebilder än vad du har gjort.

Linda Piras konto på Twitter har sedan dess försvunnit, men jag har en känsla av att det här ändå inte är det sista vi hör i den här härvan, eller vad tror ni?

300 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hanif borde styra det här landet!

  Svara

   Älskar Hanif Bali, han är så jävla bra

   Svara

   Verkligen!!

   Svara

    Lugn, du behöver inte gå till överdrift

    Svara

    Hon kanske var full?🤔

    Svara

   Det borde han.

   Svara

   Ja, han är kung! Vettig och vågar säga ifrån mot idiotin.

   Svara

   Såg honom i riksdagen precis innan Corona. Fick ögonkontakt och blev fnissig. Han är ju het!

   Svara

    Jag har legat med honom hihi

    Svara

     Hahaha sen han blev singel vem har inte

     Svara

    Haha nedu, är en blond kvinna i sena 20-års åldern som jobbar med påverkansarbete och har ärenden där ibland 🤷🏼‍♀️

    Svara

   Han är rolig om inte annat. Kul när han gav sig på Carl Bildt. 🙂

   Svara

   Bali for president!!

   Svara

   Åh ja, den enda som kan få någon jävla ordning. Hans och Pers podd är det bästa som finns att lyssna på.

   Svara

   Vem fan är den här Linda? Spelar ingen roll men kan hon inte bara vara tyst när det gäller frågor där hon helt enkelt saknar kompetensen att svara på!

   Svara

    Linda är en musikartist, rappare närmare bestämt. Tyckte en del av hennes musik var helt okej för några år sedan men här har hon visat var hon går för. Ingen support från min sida.

    Svara

     Hon är även varit programledare i P3. Herregud…

     Svara

   Njae det vet jag väl inte om han borde.
   Men i övrigt ser jag inte att nån enda reagerar på OM det nu är ”artisten” själv som fått ut inlägget på Insta? Vem har hjälpt honom till telefon? Och det konstigaste av allt, hur i helskotta han kan få över 80.000 gilla för inlägget?

   Svara

    Nåt har för övrigt hänt här när man skriver för det blir jättekonstigt när ens kommentarer hamnar fel.
    De kommer inte under den kommentar man svarar på

    Svara

  Linda Pira kanske fortsätter syssla med det hon gör så bra: blåsa unga och fattiga med hjälp av sin jävla gig-app workish 🤢

  Svara

   Jag tycker att det här är så jäkla sjukt jag inte vet var jag ska ta vägen. Kom igen: Fredrik Virtanen, Martin Timell, Vlad Reiser, Adde…cancel conpletely. Sen har vi den här snubben- misstänkt för stämpling (alltså hjärnan bakom) människorov som ska ha inkluderat grov misshandel, förnedring & våldtäkt? Och han får hjärtan på instagram & fina artiklar av Jonna Sima i Aftonbladet som lallar om utanförskap i orten? Fy fan vad jag som ”blatte” blir förbannad- gör inte det här aset (visst visst oskyldig tills han är dömd) till talesperson för blattar, trot eller ej (!!!) vi har bättre.

   Svara

    Vänsterns paradgren: Det goda hatet™

    Svara

     Vad har vänstern med det här att göra? Mvh inte vänster

     Svara

      Aftonbladet är en vänstertidning.

      Svara

       Ja kultureliten älskar farliga män. Och bra att de finns knark lättillgängligt. Hi hi

       Svara

      Hahahahahahahaha ehhh va? Den här bloggen är som en mystack med vänsterfolk. Jag brukar känna mig som enda högerpersonen här bland alla manshatande veganska Gretavurmare med som köper allt på loppis och tycker vänsterpolitik är livet…

      Svara

       Inget av det du nämner är ju iofs vänster. Manshat? Greta? Veganism?

       Svara

        🙄

        Svara

       Haha fy fan! Du beskrev ju mig. Förutom att jag inte är vegan.

       Svara

       Va fn snackar du om? Dra något gammalt över dig! Du har totalt fel.

       Svara

      Vet inte vad kommentatorn menar men som blatte upplever jag att rasism från vänstern är lika illa som den från högern men den är farligare från vänstern för den är mer subtil & svårare hantera. Som i det här fallet- en del vänsterkrönikörer slår ju knut på sig själva för att förklara att Yasin ”representerar orten” & att det är ”lite synd om honom.” Vad man egentligen säger är ju att vi invandrare inte kan åstadkomma mer än att vara kriminella & att vi inte ska sträva efter mer.

      Svara

      Oj är du ironisk nu? Har fått känslan av det motsatta.

      Svara

       She wishes 😉

       Svara

     Vänstern gör sig snarare till SDs nyttiga idiotier.

     Svara

      Eller hur! Det är ju exakt vad som hänt & fortsätter hända. Är Jonna Sima SDare i smyg eller får hon betalt av Åkesson för sina krönikor? Man undrar ju.

      Svara

    Varför kallar du dig själv för blatte? Du vet att ordet blatte kommer från franskans ord för kackerlacka (googla ”une blatte”)?Du kan inte ”reclaima” detta ord och gå med huvudet högt, det finns ingenting ballt i att kalla sig själv eller andra för kackerlacka.

    Svara

     Intressant tanke! Men det kanske inte handlar så mycket om ordets etymologi utan vad det representerar idag?

     Svara

      Vad representerar ordet idag, menar du?

      Svara

     Dels har jag tolkningsföreträde dels vill jag vara övertydlig.

     Svara

      Tolkningsföreträde är inte något som finns i verkligheten.

      Svara

       Gissar att du anser att svarta inte har rätten att ta över och äga n-ordet, att personer som väger mer än vad som anses vara norm har rätten att ta över och äga ordet tjock, eller att ex en manlig homosexuell har rätt att ta över och äga ordet bög.
       Ställ dig själv frågan varför du lägger så stor vikt vid vad blatte ursprungligen betyder, och varför du så gärna vill att personer som blir kallade blatte ska komma ihåg vad ordets ursprungliga innebörd är.
       Jag menar, du vill ju uppenbarligen inte att ordet ska få mindre kraft när det används som skällsord iallafall. Vilket är vad som händer när någon ”reclaimar” ett ord som tidigare använts för att förnedra.

       Svara

        Nej. Min primära avsikt är inte att blattar som blir kallade blattar ”ska komma ihåg ordets ursprungliga innebörd”. Min avsikt är att de som använder ordet, på sig själva och andra ska vara medvetna om ordets oerhört avhumaniserande innebörd, och inte tro att det är ett snällare mindre rasistiskt ord än s-skalle (S-skalle är åtminstone inte avhumaniserande även om det är ett skällsord) . Och nej, jag vill inte heller att ordet ska ”få mindre kraft” och därmed neutraliseras i det svenska språket och bli politiskt korrekt att säga. Ordet får inte mindre kraft för att vi i naiv okunnighet anammar ett oerhört rasistiskt begrepp och börjar kalla oss själva kackerlackor. Det finns ingen annan som vinner på det än de som en gång myntade begreppet, och de skrattar nog ganska gott.

        Svara

         Vill be dig, Cam, att låta tråden vara kvar.

         Svara

         eeeelller så kan vi bara slutar låta ord få så mycket laddning och makt? Just a suggestion.

         Svara

          Eeeeller så kan man se det så att det är just språket och hur man använder det som reproducerar laddning och makt.

          Sluta stoppa huvudet i sanden. Nu vet du vad ordet betyder och hur mycket laddning och makt som faktiskt ligger i det.

          Svara

     Kackerlackan är iofs ett tåligt och på många sätt imponerande kräk! Läs lite om kackerlackan, svårt att inte bli imponerad!

     Svara

      Everything has a silver lining!

      Svara

       När jag var student i frankrike så användes ordet blattes på lapparna i studentboendet som informerade om att de hade besprutat mot kackerlackor. Ordet cafard användes aldrig under min tid i Frankrike.

       Svara

        Skulle hamna längre ned på The Real Hm post

        Svara

     Det är dock inte franska utan latin (vilket man använder i alla nästa alla språk). Det latinska ordet blatta betyder kackerlacka och de tillhör familjen Blattodea.

     Det franska ordet för kackerlacka är cafard.

     Svara

      Hello Wiki

      Svara

       Nope!

       Svara

        Fast du som har bott i alla länder plus två till, vet alltså inte att man i Frankrike i dagligt tal använder ”blatte” om kackerlacka?
        ”Cafard” används också, men du har kanske hört om synonymer? ”Blatte” är det vetenskapliga och ”cafard” är det mer vardagliga, ibland nedsättande, förargade ordvalet.
        Kör detta i Google-translate, eller vad du nu använder för dina halvdana översättningar:
        ”Alors que blatte est l’appellation scientifique officielle, le terme cafard a généralement un sens péjoratif ”
        Franska är dessutom ett språk som talas av något fler än latin, så skulle säga att ”blatte” i nedsättande, överförd betydelse som det används i svenska idag ganska säkert kommer därifrån.

        Svara

         Som jag skrev, det latinska namnet används i flera språk. Även i svenska.

         Men det är inte ett franskt ord från början lika lite som att wifi är svenskt från början, trots att man säger wifi på svenska också.

         Svara

          #måstehasistaordet #rättshaverist

          Svara

          Du skrev också:
          ”Det franska ordet för kackerlacka är cafard.”
          Det korrekta franska ordet för kackerlacka är ”blatte”.
          Om vi pratar om varifrån ord kommer ”från början” så är inte heller ”cafard” franska, utan arabiska. Med din logik finns alltså inget franskt ord för kackerlacka. Ring Frankrike och framför din banbrytande upptäckt!

          Svara

           Men vad är det fråga om? Har TrH sårat så många att ni (i det här fallet du) tänder till direkt? Så otroligt märkligt. Ta det lugnt, det är ett kommentarsfält på nätet.

        Jope. Alla som bott i Frankrike eller franskspråkiga länder vet att ”blatte” är vanligt använt om kackerlacka.

        Svara

     Blir lika sur när nån säger blatte till mig som ”andra generationens invandrare”nä jag har inte vandrat in här förutom in på Malmö KK och hur många generationer måste leva här för att bli kallade rätt och slätt svenskar? Är så trött på att höra dessa ord! 43:dje generationens invandrare typ!

     Svara

      Är du samma Alice som använde epitetet blatte om människan i inlägget som inte röstar V? Är det fel, kränkande & rasistiskt om man använder det mot invandrare som röstar V men inte M? Berätta isf gärna hur du resonerat när du kom fram till det.

      Svara

       Måste ju vara samma!! Kan ju bara finnas en Alice!!

       Svara

       Eh,nej det är inte samma Alice….vi e nog rätt många…

       Svara

      Andra generationens invandrare här med! Mina barn, 5 och 6 år, slipper åtminstone få pikar.. Så tror för vår del att det slutar vid tredje generationen. Kan ju också bero på att Sverige är mer mångkulturellt nu än när jag var barn iofs 🙂

      Svara

      Att kalla personer födda i Sverige för invandrare låter kanske märkligt på det individuella planet, men ser man det på folkgruppsnivå är det mer logiskt. De folkgrupper som inte fanns i Sverige då landet grundades blir ju definitionsmässigt invandrade folkgrupper. Då blir benämningar som andra- och tredje generationens invandrare inte lika märkliga.

      Svara

    Håller med! Gottar mig dock i hoppet om att han och gänget som sitter häktade kommer tvålas dit ordentligt. Detta då den kidnappade var 17 år då då brottet begicks. Längtar så oerhört till rättegångarna!

    Svara

  Hanif for statsminister!

  Svara

   Äe, nån måtta får det fan vara…

   Svara

    Jag håller med, båda simpar för varsin sida.

    Två sidor av samma mynt osv.

    Svara

     Vem simpar Hanif för? Det kan ju komma som en nyhet för dig men alla utanför Sveriges gränser står inte till vänster politiskt. Invandrare (surprise!) har lika diversifierade åsikter som alla andra…

     Svara

      😲

      Svara

      Ja det kan ju komma som en nyhet för vänstern.

      Men oavsett vilken bakgrund man har så gilla många mammor och pappor INTE
      Gangsters som langar knark o mördar.

      Suprise, suprise

      Svara

       Vi älskar dem. Alla icke svenskar röstar V & ser upp till misstänkta mördare i 20 års åldern som bränner våra egna bilar & säger åt våra döttrar bära sjal. Annars är man en ”husblatte.” Det är sen gammalt. (🤮)

       Svara

  Är det verkligen stämpling till mord han är häktad för?

  Svara

   Han sitter inne för stämpling till människorov. Han var misstänkt för mordet på sin barndomsvän Poy som skedde nyårsnatten 2019, men blev frisläppt då de inte hade tillräckligt med bevis för att fortsätta hålla honom häktad eller åtala honom. Oftast vet man dock vilka som ligger bakom. Man får höra en del.

   Svara

   Någon har skrivit ”…när Yasin visade sig vara oskyldig”. Stämmer det, är han oskyldig?

   Svara

    Han är häktad. Rättegång i mars (?). Någon är inte så bra på grammatik.

    Svara

    Ingen kan veta det, så det bästa är om alla låter rättsväsendet ha sin gång. Framförallt hanif och linda.

    Svara

     Ja men om människor går ut och stödjer någon misstänkt för den här typen av brott måste man kunna svara på frågan varför man gör det. Vad är det hon stöder?

     Svara

      Dom är väl vänner antar jag.

      Svara

  ”artist” lol

  Svara

   provade att lyddna på både yasin och einar. Kommer kräkas mentalt i en vecka.

   Svara

    Ey ey katten i trakten sho bre

    Einar tjänar bra iaf, då duger han att ha hemma för mamma när hon kan casha in på honom.

    Svara

   Jag är inget fan av Yasin. Tycker dessutom hela den musikkulturen är vidrig. Det är problematiskt att en massa kidz ser upp till den här typen av artister och deras låtar som glorifierar kriminell gängkultur. Det är hemskt. Men med det sagt tycker jag ändå att Yasin är den enda som har ett språk att komma med, han har helt klart en talang när det kommer till författandet av texter. Synd bara att han kastar bort den på det här viset.

   Svara

    Säkert men som du säger är det ganska ointressant i sammanhanget hur bra artist han eventuellt är om han plågar sina medmänniskor på sin fritid.

    Svara

     Det var ju exakt det jag menade när jag skrev att det är synd att han kastar bort sin talang på det här viset.
     För att inte tala om de usla signaler det skickar till hans unga fans när inte ens fame, en fin karriär och mycket pengar är något som får en att hålla sig borta från kriminaliteten. Tragiskt.

     Svara

  Ändå lite roligt med Denkov som ba’ han är oskyldig, för det säger han! 😂

  Svara

   Fler som Denkov!! ❤️❤️❤️

   Svara

  Team Hanif Bali.

  Svara

  Jag är så förvirrad om den här kommentaren är anti-rasistisk eller rasistisk

  Svara

   Antagligen vet inte TS själv, uppfylld som hon är av det goda hatet.

   Svara

  Men jävlar. Alicia? U ok?

  Svara

  Linda är väl dock den som skrivit till vänster och inte den du citerar? Ang sista bilden.

  Svara

   Camilla har tryckt ihop två citat i samma ruta.
   =
   Camilla du måste styra upp hur du citerar 😅

   Svara

   Båda är ju citerade

   Svara

   Ursäkta. Läste för snabbt och missade halva delen av texten.

   Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   Vad snackar du om…. Linda e fan H E T!

   Svara

    Alla kan bli heta med fix och trix. Tandläkare t.ex

    Svara

    Hon är snygg och jag har alltid tyckt hon varit cool och begåvad men nu är jag helt mållös. Inte en enda stream från mig till henne igen.

    Svara

     Håller med, hon är jättesnygg och vacker men oj som hon sjönk i mina ögon nu. Detta trodde jag inte om henne.

     Svara

     Aldrig mer Linda Pira.

     Svara

   Jag antog att det var något uttryck för att han stöttar rättsväsendet. Gris = polis, typ? Men jag kan såklart ha tolkat det helt fel.

   Svara

    Ja, det har du.

    Svara

  Tycker det här inlägget förövrigt är upplagt för att alla rasister ska hitta hit och kommentarerna ska spåra.

  Svara

   Får invandrare aldrig kritiseras?

   Svara

    Nej. Folk som med jämna mellanrum misstänks för anstiftan till mord och människorov ska vi från och med nu bara skicka hjärtan till – oavsett ursprung och hudfärg.

    Svara

    Tydligen inte för han är ”representant för orten”. Skäms så! Finns så många bättre representanter. Detta är ett hon mot den.

    Svara

     Jäkla autocorrect. Hån mot dem ska det stå!!!

     Svara

      Exakt! Så jäkla hemskt. De som drabbas värst av de här gängen är ju vi som bor i deras kvarter dvs andra invandrare- kul att de tydligen får support från innerstan då.

      Svara

   Håller med

   Svara

   Eh, hur då? Handlar väl om stötta tveksamma handlingar oavsett hudfärg? Hade det varit tvärtom så hade man ifrågasatt lika mycket om inte mer.

   Svara

   Men sluta. Rasistiska kommentarer ska såklart moddas bort men vill du kommentera på att paow visar sympati för vlad reiser så får du ju tåla en diskussion om att linda pira stödjer en människa misstänkt för stämpling till grova våldsbrott. Du kan inte låta bli ta diskussionen av rädsla för rasister.

   Svara

   Rasister? Hanif blir ju hyllad här! Han är ju inte mindre icke-svensk än Yasin.
   Så lägg ner tramset!!

   Svara

  Hanif Bali måste skyddas som den sista droppen vatten. Älskar honom.

  Svara

   Avdelningen långsökta, haltande liknelser.

   Svara

   Lugn.

   Svara

  Tänk att typ alla som hatar och har problem med polisen alltid är inblandade i stök, kriminalitet och ljusskygg verksamhet! Förstår inte?!

  Svara

   Hörrudu, inte alla polishatare! Jag föraktar verkligen poliskåren men är exakt noll procent kriminell. Så sluta dra alla över samma kaRm!

   Svara

    Hoppas dina barn blir poliser!!!!! ;pPppPp

    Svara

    Av genuint intresse, varför hatar du poliskåren?

    Svara

     För att hen är kriminell, uppenbarligen. Finns ingen annan anledning att hata polisen i en rättsstat, som dagligen riskerar sitt eget liv för civilsamhällets skull.

     Svara

      Efter många år inom rättsväsendet säger jag bara en sak: uttala dig inte om sådant du inte vet något om.

      Svara

       Underlag på vad? Att det är farligare att vara polis än att köra lastbil? Det förstår alla normalbegåvade personer, men skriv gärna din e-postadress så återkommer jag.

       Som jurist skäms jag över att ha så hög lön, förmånliga arbetsvillkor och hög status i samhället i jämförelse med poliser. Poliser måste vara samhället mest ouppskattade yrkeskår. Hoppas att det sovande folket vaknar upp snart.

       Svara

        Wow, starkt argument att kalla någon för psykfall. Du har uppenbarligen ingen koll på vare sig statistik eller verkligheten. Hoppas att du snart får den vård du behöver. <3 God natt!

        Svara

        Jag tror inte du hade så mycket finess som du själv tror att du hade, haha

        Svara

        Poängen är att vi sannolikt behöver fler poliser och det gynnar ingen att människor från rättsväsendet sprider avskräckande överdrifter om yrkets farlighet. Exemplet med lastbil används för att korrigeras, dvs. som en uppmaning att se till tillgänglig data istället för att gå på magkänsla. Polis sticker inte ut så mycket som många kanske tror.

        Svara

    Hoppas du inte ringer polisen om du blir utsatt för brott då Hedwig utan klarar dig på egen hand

    Svara

    Men varför förakta dom. Nä jag vill nog inte läsa det.

    Svara

     Hon kanske föraktar dem för att det är ett korrupt yrke, styrt av tystnadskultur och mobbing.

     Svara

  Båda är så extrema åt olika håll. Håller verkligen inte med någon av dem!!!!

  Svara

   Då är du nog Liberal, de är alltid kluvna.

   Svara

    😂👍🏼

    Svara

    Hahah can confirm 😅

    Svara

   Fast här har ju Hanif inte fel utan helt rätt. Man måste inte gilla honom som person men det är svårt kritisera honom i detta.

   Svara

  Jag är typ i chock, har aldrig lyssnat på Linda men de sammanhang man sett henne i så har jag sett henne som en skön tjej. Men ack så fel man kan ha.

  Svara

   Eller hur??? Trodde också hon var en skön tjej som fokuserade på sin musik.

   Svara

   Jag har lyssnat mkt på henne men fan vad hon sjönk där. Vilken vuxen människa skriver så?
   Och jag visste inte ens att hon var född i Sverige, jag som är född i ett annat land pratar renare svenska.

   Men nä. Pass på henne. Så här låg nivå är pinsamt. Bort. Cancel. Hej då Linda Pira.

   Svara

   Trodde också det först, men insåg på 3 sekunder efter att hon tog bort mina kommentarer och därefter blocka mig på sin IG, att hon inte är mer än en problematisk ”kvinna” med helt skeva värderingar. Hänger med orten-kids på 18 år och leker gangster life, 35 år gammal morsa med småbarn. Hon snackar om ”förebilder” men utelämnar sig själv. Så patetisk och stor i käften, men kan ändå inte ge förklaring till sitt beteende när man ställer en fråga? Usch

   Svara

   Samma här, är jätteförvånad. Där sjönk hon. Skrämmande.

   Svara

   Haha har ingen aning om vem hon är ens..

   Svara

  ❤️ Hanif Bali ❤️ det bästa som hänt svensk politik! Älskar fö. hans podd också, lyssna på God Ton ni som missat!

  Svara

   Per Lindgren <3

   Svara

    @Per Lindgren
    3h
    Jag skulle behöva en mentor som kan vägleda mig i livet. En förebild som jag kan se upp till, lyssna på och använda som rättesnöre. Men jag har svårt att landa ned i vilken av de talangfulla samtidsskildrarna jag ska välja, Adel eller Yasin.
    Har @jonnasima möjligtvis ngt inspel?

    Svara

     Det absolut sjukaste jag läst var när Jonna Sima jämförde Yasin med…Zlatan 😂 Vilken planet bor hon på?

     Svara

  Typ första gången jag håller med Hanif…

  ”Samhället sätter käppar för mig” jo men tjena.

  Svara

  Aha. Det är polisens fel att alla bruschor begår brott. Tack, Linda Pira, för den viktiga upplysningen.

  Svara

   Dags att avskaffa polisen som utsätter kriminella för övergrepp så som häkte vid misstankar om allvarliga brott!!! eller ännu värre….. fängelse vid dom!!!!1

   Svara

   Påminner lite om Kakan Hermansson som helt plötsligt älskade polisen när hon själv blev utsatt för brott.

   Svara

  Linda Pira och vänstern älskar att hitta gulligull-snyft-historier till varför kriminella är just kriminella. Våld i vänsterns namn är helt okej. Verklighetsförankring saknas.

  Tack och lov verkar Hanif och fler med honom fatta att straff för att skydda potentiella offer och faktiska offer är det enda rätta och att det inte ska utesluta förebyggande åtgärder och satsningar.
  Och det här med blattar som begår brott – var ännu försiktigare med att dela ut svenska medborgarskap och sätt utvisning som norm för brott från grov misshandel och uppåt i straffskalan så vi slipper försörja dräggen sen. Så kan ju alla kämpande egenföretagare, hjältar i vården etc från diverse länder i världen få stanna här och förhoppningsvis visa samhället att det finns vettiga människor från alla länder. På så vis kanske vi kan bli av med SD-dräggen och så slipper vi det omogna hatet från både vänsterextremister och högerextremister.

  Vi vanliga människor är less på halvkända artister som försvarar kriminella och hatar lite på de som dagligen får utstå att bli spydda på av rattfyllon, tinnitus av gapande protesterande, mordhot mot familjen osv osv. Sjukt osexigt att kalla poliser för diverse glåpord utan att ens ha stått ut en enda dag i deras skor.

  Svara

   Jag fattar inte vad vänstern har med detta att göra?

   Svara

    För att det är övervägande vänstersympatisörer som sympatiserar med sån här idioti.

    Svara

    Vänsterns problem är den vulgoracism som unga vänster och miljöpartister står för. Där man blundar för brott som begås av invandrare och är knäpptysta när det gäller den utbredda hederskulturen i utsatta områden. Vänstern är inte ett dugg bättre än högerextremisterna enda skillnaden är vilka de försvarar.

    Svara

     Det är lika mycket eller mer rasism än SD. Man vill befästa sin privilegierade/makt position genom att stämpla invandrare som offer det i bästa fall går att tycka synd om. Men konkurrera om samma jobb eller bostadsrätter eller villaområden ska de såklart inte- de ska stanna i orten & vara kriminella med Yasin som förebild.

     Svara

      Ja de har kört fast i sin postmodernistiska diskurs och verkar trivas lite för bra i din upphöjda elitistiska maktsfär.

      Svara

   Lite för sent. Många av dagens brottsbanestjärnor är födda i Sverige och svenska medborgare dvs utvisning ej möjligt.

   Svara

    Efter ett regimskifte kommer detta att förändras. Folk har tröttnat på daltandet med förhärdade brottslingar.

    Svara

     Kommer inte ske, medborgarskap går ej att häva. Därmed bättre att satsa på andra åtgärder än utvisning som inte kommer gå i många fall.

     Svara

      Behövs bara en lagändring. Har för mig att SD, som lär bli störst i nästa val, har det i sitt partiprogram.

      Svara

       Nej, däremot kanske möjligheten att återta medborgarskap vid synnerligt allvarliga brott mot staten ex IS-krigare. Men då måste man ha dubbelt medborgarskap eller haft ett annat medborgarskap innan, och även då ytterst tveksamt om det är möjligt. Och alla förslag måste oavsett parti passera riksdagen och få majoritet. Ett sådant förslag kommer aldrig få det. Därav bättre med andra konstruktiva, realistiska och möjliga lösningar istället gör utopiska drömmar och illusioner 🤦🏻‍♀️

       Svara

        *för

        Därav blir många som röstar på SD lurade för att de tror att många av deras förslag går att genomföra.

        Svara

       Ni SD anhängare har varit övertygade om SD:s storhet i tre mandatperioder nu. Om ni dessutom tror att det går att återta medborgarskap önskar jag att ni alla blir ställda inför internationella domstolen. Inte för att jag tror att ni förstår tolkning av traktaträtt, men någon kanske begriper ett par ord av vad som sägs.

       Och nej, Danmark kan inte återkalla medborgarskap för vem som helst.

       Svara

        Är inte förvånad eftersom Jimmy aspirerar på posten som justitieminister, en post som jag tror han helt missuppfattat. Med tanke på att han ändå pluggat statsvetenskap vid lunds universitet undrar jag om han sov sig igenom kursen om Sveriges statsskick och lagstiftande församling.

        Svara

       Herregud det hoppas jag verkligen inte de blir.

       Svara

    Det går att upphäva. Danmark skickade nyligen ut en andra generationens invandrare som hade en gedigen kriminell karriär. Kallas lagändringar.

    Svara

     Du kan var vilken generations vad som helst men ett medborgarskap kan du inte häva.

     Svara

      Inte med dagens lagar, nej. Men USA och Danmark är ju två länder som ändrat i lagar och kan upphäva medborgarskap hos kriminella.

      Svara

       Inte om dur född i landet och har medborgarskap, finns ingenstans att utvisa då.

       Svara

        *du är

        Svara

     Rent teoretiskt kan vem som helst göra vad som helst. Det finns däremot konsekvenser gällande allt.

     Svara

      För att Jimmie Å säger så? 🤦🏻‍♀️ Så funkar inte en rättstat. Läs om, läs rätt.

      Svara

       Ja, jag är på din sida. Teori VS praktik dock……… SD kan önska vad de vill i teorin, i praktiken går det inte att göra.

       Svara

      Vad ska detta bevisa? Inte ens samma sak som diskuteras ovan.

      Svara

       Att man inte kan göra vad man vill utan konsekvenser.

       Svara

     Ja 2019 dömdes 13 återvändande is krigare. 9 av dem dömdes till utvisning. 5 hade dubbelt medborgarskap. För resterande 4 gick inte utvisningen att verkställa vilket ju inte var helt otippat.

     Svara

   Linda Pira är så långtifrån vänster man kan komma.

   Svara

    Linda Pira är vänsterpartist. Känner lyckligtvis många vettiga sådana också, men en stor del av vänsterpartister är radikala och skapar motsättningar i samhället med hat som grund, precis som SD. De är lika illa, bara att det är olika sidor.
    Jag önskar ett land där det är pinsamt att vara radikal igen, oavsett håll. Där framtiden kan innehålla att människor döms för sina gärningar och inte för sitt kön eller sin hudfärg. Kan anse att S, L, C, KD och M är nära den synen, även om deras lösningar skiljer sig åt.
    V, MP och SD däremot drivs av hat och rädsla och det är ALDRIG bra för ett land.
    Sluta försvara kriminella, sluta hata och diskriminera invandrare, sluta bara liksom, det extrema är inte bra åt något håll.
    Och min poäng var just det att det känns orimligt att ändra lagen för att dra in medborgarskap, lär väl vara i gränslandet för brott mot mänskliga rättigheter också? Därav att vi behöver vara mer försiktiga med att ge ut medborgarskap från början innan man är säker på att det är en person som åtminstone försöker göra gott. Vi har liksom fulla svenska fängelser och fullt med egna svenska drägg som vi inte blir av med, tyvärr.

    Svara

  Hatar Hanif. Detta är dock enda gången han har rätt.

  Svara

   Älskar Hanif. Alltid ❤️

   Svara

   Håller med, Hanif är rasist och borde inte få använda varken Tvitter eller andra socialamedier. Att han ibland skriver något vettigt är som när en blind höna hittar ett korn på marken.

   Svara

    Gillar inte Hanif (men tycker han har rätt i det här). Rasist är han dock inte- du måste kunna skilja på en rasist som gör skillnad på människors värde och någon som vill minska på invandring. Det går att vilja minska på invandring utan att vara rasist (det finns också rasister som vill det men av rasistiska skäl).

    Svara

    Är man rasist för att man tycker att alla människor som har kommit hit ska göra rätt för sig och att väldigt många förstör för resten?

    Svara

     ALLA ska sköta sig oavsett nationalitet eller ursprung. När man gör det etnisk fråga uppstår risk för att uppfattas som rasist. Bättre att försöka förstå och lösa samhällsituationen.

     Svara

    Är Hanif rasist för att han inte lallar med i de vita mp och vänsterkvinnornas pk kör om att vita män är programmerade att vara rasister och svarta kvinnor är fast i fattigdom och förtryck. Rasism är förunnat expos svarta medarbetare som får vräka ur sig rasistiska uttalanden om hur de föraktar vita mer och mer för var dag ivrigt påhejade av pk mp och vänstern.
    Obs är varken vit eller man men vägrar att låta vita kvinnor göra mig till ett offer.

    Svara

     Hanif Bali är själv ensamkommande flyktingbarn och hans historia är så klart rätt enligt honom, men alla andra ensamkommande flyktingbarn ljuger enligt honom.
     Typiskt invandrare som tycker att dom har rätt att vara i Sverige men inte andra, han är rasist mot andra invandrare och ser sig själv som bättre.

     Svara

      Hanif har aldrig påstått att ALLA ensamkommande flyktingbarn ljuger. Han har kritiserat hanteringen av de som gör det vilket verkar fullt rimligt? Du får utveckla på vilket vis du anser honom vara rasist iom detta.

      Svara

       ”Nu visar det sig att Bali har twittrat vidare en mejlkonversation mellan UD och journalisten Patrik Oksanen, vilket kan hota rikets säkerhet. I jämförelse med det är ett personligt hatdrev mot en svensk gymnasielärare bara en detalj i Balis extremistiska CV.”

       DN!
       https://www.dn.se/nyheter/politik/sa-gjorde-nathanen-hanif-bali-till-maktfaktor/

       Du kan googla Hanif Bali och alla hans uttalande, det skulle bli för mycket att stapla upp. Mannen är en vandrande katastrof och munnen går snabbare än hjärnan hinner tänka.

       Svara

        Du avser en händelse som inträffade 2018. Jaha, nu har UD sin beskärda del av lik i garderoben själva så de är väl inte de mest trovärdiga. Kommer aldrig att glömma medarbetarnas proteststorm efter förra riksdagsvalet eller Anna Lindstedt som åtalas för egenmäktighet vid förhandling med främmande makt.
        Hanif är inte den mest sympatiska person man kan hitta men han är väldigt tydlig med vad han vill uppnå. Han vill bryta igenom mediebruset, han vill locka tillbaka moderater från SD och han vill provocera vänster och MP drevet. Är det så hemskt?
        Det är så tröttsamt att lyssna på den lilla klick av unga vänster- och mpkvinnor och deras simplistiska diskurs om rasifiering. De lever i en fantasivärld i upphöjd okunskap. Det är skrämmande att de inte förstår konsekvenserna av deras så kallade medmänsklighet, och att den medmänskligheten blir inkörsporten för en del i kriminalitet och utanförskap. Det är flagrant att de saknar insikt och empati nog att förstå att deras självupphöjda generositet måste finansieras av kommuner som varken har kunskap eller resurser att hantera traumatiserade krigsbarn med tunga missbruksproblem. Med den sortens ignorans är det lätt att sitta i sin spatiösas bostadsrätt vid Mariatorget och gratulera sina medsystrar i den nobla kampen långt bort från ortens gängkriminalitet och hederskultur.

        Svara

    Varför är han rasist? Rasist är nog snart det ord som missbrukas mest

    Svara

  Hanif är alltid så klockren

  Svara

  Paolo Roberto. Raderad.
  Rektor Hamid. Raderad.
  Fredrik Virtanen. Raderad.
  Soran Ismail. Raderad.

  Har alla dessa gjort värre saker än Yasin? Jag ser inte att de suttit häktade? Varför får Yasin hjärtan och inte de övriga?

  Svara

   Ingen fattar! Utom Linda Pira, SVT skådisen Erdogan som tog bort sina hjärtan när hon blev ifrågasatt & några till.

   Svara

    Hur kommer det sig att alla tuffa poliskritiker raderar sina inlägg när de blir ifrågasatta? Att det ska vara så svårt att hitta ett vettigt argument till sin åsikt.

    Svara

   Tror man att dom gjort det dom varit anklagade för, varför skulle man inte kunna tycka att det är värre?

   Svara

    Är du säker på att du förstått vad Yasin är misstänkt för? Dessutom mot någon som var ett barn vid tillfället.

    Svara

  Linda Pira frontar en tävling för Celsius just nu, undrar hur dom ställer sig till detta?!

  Svara

   Personer som kontaktar företag angående diverse offentliga personer borde bli av med sina jobb (om de har några). Så satans trött på er.

   Svara

    Fortsätt du vara trött, stackars du, så fortsätter vi kontakta företag. Om du drev ett företag, skulle du vilja att dina ”ambassadörer” uttalar sig som Linda Pira? Jag vet vad jag skulle göra. Avsluta ett sådant samarbete på stört.

    Svara

     Men då får väl företagen själva hålla koll på det? Vem utgjorde dig till fantastisk moralpolis? Hur många skelett tror du att du har i garderoben kontra hur många du faktiskt har? Företag anställer PR personer för sådant här.

     Svara

      De screenar nog inte Instagram på daglig basis.

      Svara

    Fast det är ju en intressant frågeställning? Alltså om Celsius också stöder stämpling till människorov som fenomen. Eller tycker de att det inte gör så mycket?

    Svara

     Likaså de som stöttar. Alla borde hålla låg profil. Inte tvång att skriva massa hjärtan?

     Svara

     Vänta med vad? Det intressanta här är ju att Linda Pira visar stöd till någon som är häktad misstänkt för stämpling till människorov & andra våldsbrott. Det räcker väl alldeles utmärkt som frågeställning- vad är det Linda Pira & Celsius stöder i den här misstanken mer exakt?

     Svara

      Exakt. Frågeställningen var vad det är i misstanken man stöder. Det kan Linda Pira och Celsius besvara i dagsläget. & det bör de göra- menar man att Yasin är oskyldig innan rättsväsendet sagt sitt? Hur har man kommit fram till det innan domstolen yttrat sig? Eller menar man att människorov & grova våldsbrott i grupp mot 18 åriga bakbundna småkillar är bra? Jag vill gärna ha en förklaring av både Linda Pira & Celsius just nu.

      Svara

      Han är inte dömd än, men någon som är häktad på de grunder som nu är aktuella är inte oskyldig. Det kan du vara 100% säker på.

      Svara

      Det var ju exakt vad hon gjorde?

      Svara

     Lät det likadant med Virtanen?

     Svara

      Inte riktigt.

      Svara

       Vem kallar du tölp? Uppför dig först.

       Svara

        Tölpigt att kalla något för tölpigt. Alla har inte som största intresse att notera vad V har sagt.

        Svara

     Åh jag ska mejla och fråga dem, tack för tips!

     Svara

    Tycker det är ett väldigt intressant fenomen faktiskt! En del företag backar för ingenting och framstår som tofflor när de bara försöker plocka godhetspoäng. Alla företag borde dock fatta att det är ganska risky att samarbeta med dessa så kallade influencers som ständigt vill ha kakan och äta den (bara rättigherer och beröm, inga skyldigheter och absolut ingen kritik).

    Vissa influencers är så dåliga att de inte ens är bra på att vara influencers.

    Svara

     Det är inte bara influencers som har detta problem. Även privatpersoner kan råka ut för att ens arbetsgivare blir kontaktad om man tycker någonting på sociala medier. Det är sjukt. Röstar man ”fel” parti och är öppen med det, så ska man aldrig skylta med var man jobbar. Senast vittnade jag att någon som skrivit kritiskt om rennäringen i Sverige fick sin arbetsgivare kontaktad, för att någon tyckte att människan var rasistisk mot samer. Vänsterfolk älskar att gräva runt i sociala medier för att få skada människor genom social utfrysning.

     Svara

      Så trött på att vänstern kapat mitt folk för sina egna auktoritära syften.

      Svara

       Kan bara föreställa mig. Har inga bra råd att ge, och jag antar att det inte funkar att ignorera dom heller.

       Svara

      Kommer du ihåg att sociala medier inte existerade för några decennier sedan? Minns vad ”högerfolk” älskade att gräva runt i då?

      Svara

       Nej, jag minns faktiskt inte riktigt hur folk bar sig åt för att få sin granne utsparkad från jobbet. Jag misstänker att det inte var ett känt fenomen då.

       Svara

       De manifesterade och gav ut papperstidningar. Hade info om vänsteraktivister.
       Men före sociala media fanns inte cancelkulturen och det är något som uteslutande ung vänster och mp håller på med. Till och med de gamla vänsteruvarna från förr skäms.

       Svara

        Förutom SD och Avpixlat? 🤦🏻‍♀️

        Svara

         Jaha vad är din poäng?

         Svara

        Tänkte du kanske på den vänstertidningen expo?

        Svara

   Var det inte Kakan som sa något om poliser o blev av med samarbeten

   Svara

    Jo. Det var en riktig höjdpunkt det året 🥂🍾

    Svara

  Mycket hög nivå på debatten ser jag. Sitt ner i båten, allihop. Kliv ur sandlådan.

  Svara

   Vilken vinkel vill du se på debatten?

   Svara

    En början hade ju varit att inte kalla varandra för gristryne, horunge, slödder osv. Men det är kanske att lägga ribban för högt.

    Svara

     Det stora flertalet kommentatorer använder inte sådana tillmälen? Varför välja att fokusera på den minoritet som gör det?

     Svara

      Jag pratar om människorna i inlägget. Inte kommentarerna.

      Svara

   Du har inga fler floskler som du vill att vi ska ta som konstruktiv kritik?

   Svara

    Jag var inte ute efter att ge konstruktiv kritik, jag kände bara att jag behövde se några rättstavade ord och hederliga gamla tröttsamma floskler.

    Svara

   Säg det till Linda Pira vetja.

   Svara

    Det är ju det som menas?

    Svara

     Då är jag med på kälken! Sorry, uppfattade den som riktad mot kommentarsfältet.

     Svara

  Var tvungen att googla. Linda Pira är visst 35 år. Skulle gissat på 12, med tanke på retoriken.

  Svara

   Kjell pratade kanske inte så bra svenska

   Svara

    😅

    Svara

  Dom behöver inte bråka, alla är lika dumma i huvudet 🙂

  Svara

  Nu har tydligen även rapparen Adel överlämnat sig till polisen.

  Svara

  In och skriv på Instagram m.m. till Celsius som låter sponsra Linda Pira. Är detta verkligen en person de vill förknippa sitt varumärke med?

  Svara

  Å hon är tydligen mamma alltså…. fy fasen va skrämmande

  Svara

   Du kan ju göra en orosanmälan …

   Svara

    Nej. Sluta göra orosanmälningar till socialen så fort någon förälder beter sig idiotiskt. Tror ni inte socialen har bättre för sig?

    Svara

  Pinsamt är det faktiskt, 35 år och morsa men vrålar horunge och ”spyr i ditt ansikte” och drar in någon annans unge i sitt tantrum på internet. Kan hon inte uttrycka sig bättre än en 13 åring? Jaja 😅

  Svara

   Varför uttrycker hon sig så hatiskt?

   Svara

  Är Linda Pira Sveriges nya Alexandra Pascalidou? Bevare oss väl.

  Svara

   Svenskhatare??? Hahahaha MEN USCH brukar tipsa folk som slänger sig med den jargongen att krypa tillbaka till sin bruna dynghög som dom kom ifrån

   Svara

    Vi andra kan inte rå för att du är vänsterbliven.

    Svara

     Jajaja du e neonazi alla vet

     Svara

      Och du snackar om trötta kommentarer …

      Svara

  Första och enda gången jag håller med Hanif i något.

  Svara

  Har skrivit till Celsius och frågat om Piras tweet är förenligt med deras policy. Uppriktigt nyfiken!

  Svara

  Hon är 35 år🙄

  Svara

  Samarbetar inte hon med hovet också?

  Svara

   De tyckte tydligen också misstänkt för människorov är toppen & förtjänar lite hjärtan. Vad är det här för människor? Funderar man nånsin över offren för de här brotten eller hinner man inte för det är så synd om gärningsmännen när samhället sätter käppar i hjulet för dem?

   Svara

    Har de verkligen skrivit det? Ser inte deras kommentar på bilden på Instagram

    Svara

     Alltså pojkgruppen Hov1, inte kungliga hovet.

     Svara

      Ja jo, det förstod jag såklart. Men ser inte någon kommentar från dem. (Gillar deras musik, därför jag undrar)

      Svara

       Jo tyvärr. Också besviken.

       Svara

  Folk som skriver att Hanif e kung/borde bli president??? HJÄLP blir för fan mörkrädd för 🐏🐏🐏 som er. Hanif är en skvatt galen populistisk narcissist

  Svara

   ”Mörkrädd.” Är du rasist?

   Svara

    Priset till årets tröttaste kommentar går till dig gbn 🥱

    Svara

   Han är en henchman, ja. Inte komplett ledarmaterial, men helt och hållet tillhörande en maktposition i någon form.

   Svara

   Förklara gärna för mig hur han är en populistisk narcissist! Jag ser honom som en av de få idag som vågar säga vad en stor del av det svenska folket faktiskt vill och tycker, men som inte vågar för då blir man stämplad ”rasist”. (T.ex. att vi inte kan ha diskussioner om den uppenbara överrepresentationen av invandrare i överfallsvåldtäkter, heders brott och i intagna på anstalter). Och att vi blundar för att många av dessa män kommer från kulturer där våldtäkt och hederskultur är normen, att de behöver otroligt mycket stöd och resurser för att integreras i det svenska samhället.

   Svara

    HUR han är populistisk? Jamen vad sägs om den gången en busschaffis i Malmö kastade av en ung tjej för att att hon inte hon inte var ”tillräckligt” påklädd, och Bali orerade om ”El-Malmö” och ”Nordens Ramadallah”. Vilket ledde till att hans får RASADE och ”VART E DETTA LANDET PÅ VÄG”. Men i själva verket var det nån random konservativ gubbchaffis utan religiöst motiv (som fick rättmätig shitstorm oavsett). Bali tyckte dock inte om den vändningen av historien så han kallade alla som ifrågasatte honom för Bagdad bob :))) Eller när han blev föremål för säkerhetspolisen i sin iver att smutskasta UD och Oksanen genom att posta information han fått från sina vänner på (den känt högerpopulistiska och högerextrema) Nyheter Idag? (som flera här verkar ha som startsida). Lol, det sistnämnda har han iofs faktiskt pudlat för. Sen också hans generella, personliga avsky för etablerad media (ala Trump-style) och smutskastning av meningsmotståndare, fattiga, flyktingar etc?? Vilket såklart får hans svärjevänner-svans att jubla.

    För att nyansera din bild gällande invandrare och brott kan du ju ta in socioekonomiska faktorer i de statistiska analyser du baserar dina uttalanden på? Och hedersbrott etc är ju ett ämne som inte Hanif har monopol på, det finns många vettiga debattörer som tar upp detta GÅNG på GÅNG på GÅNG. Men men, jag håller helt med dig om att det krävs otroligt mycket stöd och resurser för integration.

    Svara

   I love you Hanif Bali! ❤️❤️❤️❤️

   Svara

  Vet inte riktigt vart jag antytt att han inte är i någon form av maktposition?

  Svara

   🤦‍♀️

   Svara

  Linda Pira Tror hon är 15 och cool men bara patetisk och sorglig 35 åring som borde växa upp, men men med gettot i blodet så kan man inte förvänta sig mer, undra vad hon ska skriva då hans dom kommer typ fängelse

  Svara

   Men vadå ”gettot i blodet”? Jag kommer från ett socioekonomiskt utsatt område, min uppväxt har inte varit den bästa och jag vill inte klumpas ihop med någon som utrycker sig som Pira. Är jag a lost cause pga min uppväxt?

   Svara

    jag tror att du egentligen förstår vad personen menade.

    Svara

     Det spelar ingen roll. ”Personen” borde tänka till innan den skriver något…

     Svara

      nää, man behöver inte väga sina ord med guld. att skriva är lika med att prata i dagens samhälle, om folk hade förmågan att förstå varandra förr, så klarar vi nog det i dag också.

      Svara

    ❤️

    Svara

  Blir mörkrädd över hur många som verkar älska Bali. Ja han e rapp i käften och kan det här med att snacka, han är inte direkt megaful och klär sig inte som alla andra trötta politiker. Givetvis någon man initialt kan tänka är en frisk fläkt. Men om man lyssnar på vad han verkligen säger så låter allt så jävla unket och utdaterat.

  Svara

   Hanif vill bli som Abid Q Raja – kulturminister, minst.

   Svara

   Som vanligt ingen förklaring till varför du tycker så. Varför unket fjfkf och utdaterad mer än att nån grå vänsterdebattör sagt att det är så?

   Svara

    Vänster? Snälla släpp tjatet om vänster. Man behöver inte ha lyssnat på någon vänsterdebattör för att inte uppskatta Hanif. Eller projicerar du din eget fårbeteende på det? Dvs att du gillar Hanif för att ”någon högerdebattör sagt det”. Nej, precis.

    Svara

   Vad är det konkret som du tycker är unket och utdaterad?

   Svara

   Håller med helt. Tror att hans fanbase svämmade in här. Inte kan så många som vanligtvis läser här hylla honom okritiskt?

   Svara

  Samma med Raseriet-tjejerna. Helt plötsligt börjar dom skrika om FOLKDOMSTOLEN!!!! fast dom varit med och sett till att Soran, Hamid och Lorentz inte syns längre.

  Svara

  Hanif Bali är fantastisk.
  Inte bara smart och rapp på sociala medier utan även en riktigt bra politiker .

  Svara

   Om det är din bild av bra politiker. Sorgligt.

   Svara

    Då är halva Sverige sorgligt som röstade fram den absolut sämsta politikern i Sveriges historia – Stefan Lövfen.

    Svara

     Det kallas demokrati.

     Svara

      Det kan du väl säga till alla SD-hatare då :’)

      Svara

       Haha klockren 12:44

       Svara

  Det här är viktigt att belysa, men….. Varför kom det inte något inlägg om den fantastiska insamlingen Hanif gjorde till kyrkogårdsoffren? Vi var flera som bad om det.

  Svara

   menar så klart att det är helt fantastiskt att folk skänkte 2 miljoner på två dagar.

   Svara

   För att det är bara populism.

   Svara

    hur då menar du?

    Svara

    Men tjena…gör nåt vettigare själv gärna innan du gnäller över det ”populistiska” initiativet att samla in pengar till två söndertraumatiserade tonårskillar.

    Svara

   Ja, lyft det! Fantastiskt initiativ. Så kanske killarna får mer pengar också

   Svara

  Blir ju spännande och se hur reaktionerna blir om han visas vara skyldig.

  Svara

  Det är väldigt synd att musikaliskt begåvade människor inte kan fokusera på att vara just musiker, utan måste konstant väva in hyllningar av kriminalitet i musiken och i sin egen livsstil. Jag tycker det är tröttsamt och onödigt, för att uttrycka sig milt. Det är farligt, eftersom ungdomar härmar. Sedan när det verkligen gäller så skiter ju artisterna i lag och rätt helt. Kompisar är alltid oskyldiga även om de är skyldiga, helt oavsett hur det går i rättegångarna.

  Svara

   Nja, tror inte ”artister i gemen” skiter i lag och rätt. Har inte sett Shirley Clamp, Icona Pop eller Tove Styrke hylla Yasin. Inte Einar heller.

   Svara

  Pira? Har hon inte något work-ish att gå till? Ahh just det… 😌

  Svara

  Ser att Celsius har Linda Pira som ambassadör, jag mejlade och frågade om de delade hennes åsikter. Vill någon göra samma kan ni kopiera det jag skrev, om ni vill:

  Hej!

  Jag fick just veta att ni har artisten Linda Pira som ambassadör för ert märke. Stämmer detta? I så fall skulle jag gärna vilja veta hur ni ställer er till att era ambassadörer uttrycket tydligt polisförakt, se bild nedan – poliser ska dö, är horungar och kräks i deras ansikten;

  (Screenshot på Lindas post om polisen)

  Sen undrar jag också hur ni ställer er till att Linda visar sympati och stöd till artisten Yassin, som sitter häktad för stämpling till grovt människorov (inkl misshandel och våldtäkt mm). Se bild;

  (Screenshot från yassins post, ss på Lindas hjärtan)

  Bilder från bloggen bloggbevakning.se.

  Ser fram emot ert svar!

  Bästa hälsningar,

  Xxxx

  Deras mejl är; info@celsiussverige.se

  Svara

  Är det bara jag som undrar vad som visades i videon Linda Pira kommenterade på? En polis som gör ngt dumt? Någon som vet?

  Svara

  Är det här en ny trend vi ser? Alltså att pojkar tar över efter flickor som de vanligaste eller lika vanliga offer för sexuellt våld? Alltså att förövarna byter offer?

  Svara

  Tvekar att döma Linda Pira, för undrar varför hon uttryckt sig så hatiskt mot polis.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.