Vad fick Isabella Löwengrip vid försäljningen av skönhetsföretaget?

Rykten om 50 miljoner kronor har florerat ända sedan Isabella och Pingis offentliggjorde försäljningen av Löwengrip Beauty, men inga siffror har gått att få bekräftade.
Nu skriver Breakit om saken och avslöjar vad som gått att få fram från Bolagsverket efter att handlingar för Isabellas ägarföretag Blonde Capital inkommit:

Blonde Capital visar en vinst på närmare 12,7 miljoner kronor under det senaste räkenskapsåret, som sträcker sig fram till sista juni 2020. En summa som Isabella Löwengrip bekräftar kommer från försäljningen av skönhetsbolaget.

“Det är den första delen i transaktionen med tilläggsköpeskillingar som sträcker sig över tre år knutet till olika prestationer”, säger hon.

Betyder det här att om företaget går sämre så blir tilläggsköpeskillingarna lägre, eller handlar det om att Isabella måste uppfylla sin del som är att fortsätta marknadsföra företaget? 
Eller en blandning?

Jag undrar mest var den där 3.1 miljonerna som petades in i Löwengrip Invest kom ifrån?
Isabellas privata hög med pengar eller från Blonde Capital? Det skulle ju i så fall peta ner vinsten ett snäpp för året väl?

201 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Är det inte dags att uppdatera informationen på din hemsida, Isabella Löwengrip? Vadå 50 anställda? Flyttade hemifrån som 14-åring, det stämmer ju inte heller, liksom en hel del annat.

  Svara

   Fast det stämmer ju visst, det stämde tidigare när den texten skrevs men visst den borde uppdateras och det borde du istället skriva till Isabella på hennes blogg, tycker du inte.

   Svara

    Det är vi flera som gjort redan. Hon raderar kommentarerna och ändrar ej informationen. Hur kan det komma sig?

    Svara

     Men lägg av, som om du vet att flera gjort det.. nej. Varför skulle hon radera det, då har hon nog missat dina kanske hamnar du i skräpkorg, finns ingen anledning eftersom hon inte dolt att hon inte har några anställda idag utan det har hon varit väldigt tydlig och öppen om. Hon har väl missat ändra den texten bara, glömt bort att det står där helt enkelt.

     Svara

      ja det är ju mycket som hon glömmer bort och säger fel 🙂

      not. hehe

      Svara

       Japp Jess… J precis som Läckberg ibland säger fel och även Bianca med flera, och finns fler som glömmer bort att ändra och rätta till saker. Just saying.

       Svara

        Men hon kan knappast ha glömt bort att det finns felaktigheter på hemsidan när flera har påtalat det. Varför ändrar hon inte?

        Svara

         Men hur vet du att flera påtalat det? Och hur kan du veta att hon inte glömt bort eller helt missat det? Tror inte hon sitter och klickar runt på sin egen blogg eller ens tänkt på det.

         Svara

          Men det är ju flera som har påtalat det, ändå händer inget. Vadå ”glömma bort”, det gör man inte om man är en series person.

          Svara

           Tror knappast hon ”glömt uppdatera” om uppgifterna pekat åt andra hållet istället, som ökat antal anställda, ökat antal bloggbesökare 🤪

        Fast det är väl det som är skillnaden mellan Bella och de andra. De andra säger fel ibland men mestadels rätt. Bella säger RÄTT ibland men mestadels fel.

        Svara

         True that!

         Svara

      Hon har aldrig någonsin haft 50 anställda. Bara ljug.

      Svara

       Det har hon visst.

       Svara

        Källa på det.

        Svara

      Och vilket skönhetsföretag är det hon driver? Det enda hon driver är med sina korkade anhängare.

      Svara

       Löwengrip Beauty drev hon och Pingis, har du missat det oj. Hon har även varit öpppen med att de sålt bolaget så det är inte i deras ägo längre, men det finns kvar och hon frontar det fortfarande.

       Svara

        Men hon DRIVER inte företaget. Är du litet trög?

        Svara

         Det påstår hon inte heller idag, för att det står kvar en gammal text, är DU trög?

         Svara

          Det står att hon driver företaget på hemsidan i dag trots att det är fel. Vadå står kvar för att det är en gamma text? Har hon inte koll på läget? Liksom Sveriges främsta affärskvinna och kan inte ta hand om sin egen sajt.

          Svara

           Det är Tailsweep som sköter sajterna, inte bloggarna själva. Oj anser du att hon är sveriges främsta affärskvinna nu, det brukar ni väl ställa er emot annars men det beror ju på vad som blir bäst o vad som behövs i sammanhanget. Du är otrolig, manipulativ.

           Men vänta nu, menar du att Isabella Löwengrip mejlar Tailsweep varje gång hon ska göra ett inlägg? Och att det är Tailsweep som raderar kommentarer? Då kanske det är Tailsweep som svarar på frågor också? Ha, ha, haaaaaa vilken rolig figur du är.

       Men nu är det ju varken så att henens läsare eller potentiella investerare, de flesta vet nog att det är inaktuella siffror.

       Svara

        Men det är ju helt felaktiga uppgifter som finns på Isabella Löwengrips hemsida. Hon vet om det, men skiter i att ändra. Det är så jävla fult gjort, ett tecken på att man inte alls är särskilt seriös. Men det är ju inget nytt.

        Svara

         Men ge dig någon gång! Vad vet du om vad hon vet, hon kanske inte alls tänkt på det eller ens kan ändra det själv utan det kanske krävs något lösenord som hon inte kommer åt eller att tailsweep måste gå in och göra ändringar. Inte kokt vad du kämpar och lyckas vända ALLT till något dåligt.

         Svara

          Men hör du inte hur du låter? Om hon kan gå in och göra nya inlägg, så kan hon ändra annat innehåll. Tror du på riktigt att hon inte vet hur man gör? Har liksom bloggat sedan hon hoppade av gymnasiet. Men nääääää hon vet inte och har iiingen att fråga och har iiinte upptäckt att det står fel trots att många har talat om det för henne.

          Svara

         Särskilt om man ska hålla kurser och vara expert på sociala media. Detta är inte seriöst.

         Svara

       LOL

       Svara

      Jo, jag VET att flera gjort det, vi känner liksom varandra. Och jag har kommenterat det flera gånger, det har raderats varje gång. Hon har missat? Ja din lilla Belsebub har ju en olycklig benägenhet att ”missa” och ”glömma”. Faktaresistenta tokdåre….

      Svara

       Därför som hon ÖPPET och TYDLIGT berättat i diverse intervjuer bl a i tv att hon INTE har några anställda idag. Du verkar ha en benägenhet att missa och glömma och verkar lite faktaresistent också.. och tok kan du vara själv, det bevisar du tydligt själv att du är. Ha en fin kväll nu.

       Svara

        Men varför ändrar hon då inte på hemsidan? Vet hon inte hur man gör?

        Svara

         Exakt!

         Svara

         Kanske inte, det är kanske inte hon som kan göra det, hon orkar kanske inte eller så BRYR hon sig inte om ert tjatande. Men om jag hade varit hon så hade jag låtit det stå kvar bara för att retas med er som verkar tror att bloggens hemsida är lika med lagboken

         Svara

          Vaddå lagboken? Shit vad du anstränger dig med att hitta på ursäkter för att Isabella Löwengrip ska få fortsätta ljuga på sin egen hemsida. Det hon gör är fel, det vet du också.

          Svara

        Gå och ta dina piller nu, vännen.

        Svara

       Om det raderats så hade vi andra sett kommentarerna. Du vet att du bara själv ser din kommentar just när du skrivit den, sen syns den inte förrän den släppts fram, raderas alltså inte, och hon missar en del kommentarer oavsett, vissa kan också av misstag hamna i skräpkorg och hon kan missa kommentarer.

       Svara

        Nej. Bara nej. Och varför klarar inte en Sveriges främsta affärskvinnor att hålla koll på sin egen sajt? Varför?

        Svara

         JO så det visst, sluta nu. Vet inte men IL kanske inte kan göra ändringar själv för det var kanske nån anställd som skrivit in den texten och det kan behövas lösenord för att ändra kanske eller så måste Tailsweep gå in och göra ändringar inte vet jag. Kan vara så att IL själv inte ens tänkt på det.

         Svara

          Men herregud, vilket dravel du kommer med. Om din idol kan gå in och skriva nya inlägg, så kan hon också ändra på resten av innehållet. Vad är det för fel? Du tycker att det är helt OK att Isabella Löwengrip fortsätter att ljuga? Hur kan du tycka det?

          Svara

           På vilket sätt fortsätter hon ljuga menar du? Hon har ju varit väldigt öppen med att hon idag inte längre har några anställda och det vet du väl om. Det som står där stämde för några år sedan, så var det då. Märkligt hur du uttrycker dig, engagerar dig och tjatar.

           Men varför fortsätter hon att juga om det? Och varför fortsätter du att försvara någon som så uppenbart skiter i det här med att vara sanningsenlig med sina egna offentliga uppgifter på sin egen hemsida som hon ändå klarar av att logga in till för att skriva inlägg?

          Du e för fan helt jävla rubb ad

          Svara

           19.56 är rubbad alltså

        Men lägg ner din dåre. Du gör dig till åtlöje.

        Svara

      ”glömt bort att det står där”

      HAHAHAHAHA
      Inte så troligt, nej.

      Svara

     Hon har till och med suttit i flera tv-intervjuer och berättat om att hon inte har några anställda idag så varför skulle hon vilja dölja det eller låtsas att hon har det tänker du? Ibland tänker ni väldigt konstigt i er iver att leta fel och smutskasta henne. Helt otroligt, blir så fånigt ibland och så uppenbart.

     Svara

      Men varför står det då att hon har 50 anställda? Det är många som påtalat det för henne.

      Svara

       Hu vet du att många påtalat det? Hur vet du att hon sett det, om det nu är så? Vad skulle hon vilja med och tjäna på att det står där menar du när hon ÖPPET berättat om att hon idag INTE längre har 50 anställda och alla kan se att bloggen inte längre kan läsas på fyra språk t ex. Det är ju gammal text som inte uppdaterats.

       Svara

        Så du menar på fullt allvar att det är helt OK att fara med osanning inför tänkbara samarbetspartners? Förklara varför.

        Svara

         Så roliga ni är med hur ni lyckas vända allt ALLT till att det är osanning, bedrägerier, påhitt, lögner och allt vad ni kommer med. Snälla sluta bara. Tror INGEN i detta land missat att IL INTE har några anställda idag och VAD har det med samarbetspartners att göra. Lägg ner.

         Svara

          Men VARFÖR klarar Isabella Löwengrip inte av att ta hand om sin egen sajt? Är det kanske för att hon tycker att det är bättre att fortsätta ljuga?

          Svara

           Men vad är det då som är ljug – det hon ÖPPET och TYDLIGT säger att hon inte längre har några anställda ELLER en gammal text som står kvar på bloggen? Du menar att hon ljuger alltså trots att du vet hur öppet hon berättat? Kanske kan hon inte ändra själv.

           Kära du. Om Isabella Löwengrip kan gå in och publicera nya inlägg, så kan hon också ändra annat innehåll. Seriöst, hur kan du fortsätta försvara någon som satt i system att ljuga? Är hon liksom din största idol som ingen får visa upp som en lögnare?

           Hahahaha

          Därför att informationsflödet idag är extremt högt och det finns fortfarande folk som inte har koll på isabella som driver företag och hon hoppas väl att det finns några dumma jäklar som köper samarbete hos henne. Hon har INGA samarbeten nu och hon tappar pengar, därför hon anställer en säljare för att försöka få in samarbeten, men problemet är att hon förstört sitt varumärke plus att hon behandlat företagen (alltså sina kunder) som skit för att hon fick storhetsvansinne. Inte dykt upp till plåtningar och sagt till 2 minuter innan, undanhållit information, varit oärlig generellt. Inte minst om sina siffror. Jag jobbar i branschen och alla flyr! Finns inte en influencerbyrå som skulle föreslå henne, hon är i princip bannlyst. Det där är hennes sista hopp förmodligen.

          Svara

           Tack för en vettig kommentar! Frågan är vad hon gör när hon inser att det är kört. Ta ett vanligt jobb finns ju inte på kartan.

        Men hur fan tänker du ärligt talat?

        Svara

         Tänker? Hen tänker inte, bara skäller och hugger som en rabiessmittad byracka till Bellas försvar, oavsett vad folk skriver. Helt psyko.

         Svara

      Jag har inte läst på Isabellas sida på en hel månad men gick nu in i går kväll och såg att hon har fått sina läsare att söka bland nya vänner och besökare på hennes sida! Lämna ut mailadress
      Då kan inte jag låta en bli att undra vilken form av Marknadsföring hon är ute eftersom hon ber om deras Instagram ochså och folk skriver!?????

      Svara

     Ja

     Svara

    Fast sett i det stora så är ju hela Sverige alltid på efterkanten. Inte konstigt att Sveriges affärskvinna nr 1 också ligger i bakkant med informationen😜

    Svara

   Står det inte 70 anställda?

   Svara

    i skrivande stund under ”about” fliken på hennes blogg står det:

    ”Isabellas resa börjar när hon som 14-åring flyttade hemifrån och skapade sin blogg. Som pionjär byggde hon upp det som idag är nordens största plattform med 1,5 miljoner följare världen över. Isabellas blogg kan idag läsas på fyra språk.

    Isabella är inte bara en förebild inom den digitala eran. Hon är en framgångsrik entreprenör och driver bland annat Sveriges snabbast växande skönhetsföretag. Idag har hon 50 anställda och en total omsättning på 100 miljoner kronor inom de olika bolag hon är verksam i.”

    Svara

     ”Jultomtens resa börjar när hon som 14-åring flyttade till Nordpolen och skapade sin tomteverkstad. Som pionjär byggde hon upp det som idag är nordens största julklappsproduktion med 1,5 miljarder mottagare världen över. Jultomten kan idag alla språk.

     Jultomten är inte bara en förebild inom den julrelaterade eran. Hon är en framgångsrik entreprenör och driver bland annat Sveriges snabbast växande påskäggsföretag. Idag har hon 50 renar och en total omsättning på 100 miljarder julklappar och påskägg inom de olika bolag hon är verksam i.”

     Svara

      Fast den texten är sanning, det var så tidigare. Hon bodde lite för sig själv när hon var 14, skönhetsbolaget var snabbt växande ett tag o har haft 50 anställda vid tillfälle iaf sammanslaget med det andra bolaget, bolagen ihop hade 100 milj i omsättning, hennes kanaler hade 1.5 milj följare världen runt, cirka 1.5 m blogbesök också tidigare.

      Svara

       ”Den var så tidigare”; det stämde inte ens då, och det stämmer ännu mindre i dag. Och nu svamlar du om att det är Tailsweep som är skyldig till att det står helt uppåt väggarna fel uppgifter på Isabella Löwengrips egen sajt. Hur kommer det sig att du är så sjukt försvarande för en så unken person som Isabella Löwengrip?

       Svara

        JO DET VAR SÅ TIDIGARE!!! GE DIG GALNA MÄNNISKA!!! ISABELLA ÄR INTE MER UNKEN ÄN DU ELLER VISSA ANDRA, OM DU VISSTE. SJÄLV VRIDER OCH VÄNDER DU PRECIS SOM SKRIBENTEN AV DENNA SAJT.

        Svara

         lugna ner dig!

         Svara

         Du verkar vara helt oförmögen till att förstå att din idol ljuger, överdriver, vinklar och hittar på saker för att det ska verka som om det går bättre för henne än det gör. Och att du skyller på Tailsweep? På en skala? Förstår du inte hur korkad du framställer dig själv?

         Svara

          Du verkar oförmögen att förstå att DIN idol överdriver, underdriver, hittar på och vinklar allt negativt om vissa. Du och hon framställer er som obehagliga, besatta och manipulativa. Tailsweep sköter sajter enligt andra bloggare iaf men självklart kan de blogga själva.

          Svara

           Men vänta nu igen. Nyss påstod du att Isabella Löwengrip inte kunde logga in på sin egen hemsida för att ändra på felaktiga uppgifter, och att det var Tailsweep som skötte allt. Nu ändrar du dig och påstår motsatsen, att Isabella Löwengrip trots allt kan logga in på sin egen hemsida för att ändra på felaktiga uppgifter. Ändå händer inget. Varför låter hon gravt felaktiga uppgifter stå kvar?

           Oj 21:56 vad du förvränger nu, VAR ser du att någon skrivit det som du nu påstår?? Du verkar läsa kommentarer som djävulen läser bibeln, du verkar också oerhört besatt och personligt engagerad, väldigt manipulativ också och verkar smått galen. Läskigt.

           Men hur vill du ha det? Kan Isabella Löwengrip redigera sin egen hemsida, eller är det Tailsweep som gör allt? Berätta.

         Alltså vem fan ÄR du? Varför tar du all kritik mot Bella så personligt? Har aldrig sett någon försvara en människa så rabiat och med så usla argument och ursäkter. Du måste vara kär i henne.

         Svara

          Är det du som skrivit alla negativa kommentarer då alltså, för det kan inte finnas mer än EN person som skriver och försvarar? Ah så fort man försvarar någon el bara kommer med fakta som vissa ogillar så är man kär el rabiat. Asså suck, det obehagliga mobbklimatet här, sjukt.

          Svara

           Du duckar ju hela tiden. Du försvarar din idol så till den milda grad att det bara blir fullkomligt löjligt. Hur kan du försvara en patologisk lögnare som Isabella Löwengrip?

           Du 22:57 har inte förmågan att tänka att fler än en person kan försvara och det behöver inte betyda att någon är ens idol för det. Tror många märkt allt som pågår här och hur ni vänder varenda ord IL säger till att det är lögn.. det är ju så tröttsamt, trams.

           Men svara då varför Isabella Löwengrip fortsätter ljuga med väldigt gamla uppgifter på sin hemsida. Varför är det OK? Kom med ett svar. Att kräva ansvar av en person som Isabella Löwengrip, det är inte mobbing. Hur kan du få det till det? Försök nu att svara istället för att blanda bort korten.

          För i helvete Camilla, blocka den här sjuka människan!

          Svara

           Det är Stollis som borde blockeras. Då försvinner några hundra tramskommentarer när Isabella Löwengrip nämns.

           Jag undrar hur många kommetarer som skulle bli kvar, om man tog bort alla dina? Du domderar ju hela kommentarsfälten. Pratar med dig själv, dividerar, tjafsar och diskuterar med dig själv!? Hur står det till med dig? Detta är en mycket underligt beteende.

           * Ett

          Hej Paul 👋 Eller hej sheila 👋

          Svara

      Lol dör av skratt

      Svara

  Anton, where are thou? 😅

  Svara

   Du menar ”Anton”!?

   Svara

    Nej, Anton

    Svara

     😆😅

     Svara

   Finns fler än Anton som kan läsa årsredovisningar 🙂

   Svara

    Ingen är så bra som Anton på att förklara!

    Svara

     Haha jodå visst finns det, men häng på Anton du 🙂

     Svara

      Har aldrig sett någon som förklarar som Anton 😊

      Svara

       Kan nån förklara vem Anton är?

       Svara

        Anton Berg, du vet han med chokladen.

        Svara

        Anton kan förklara vem han är 😀

        Svara

        Anton var en man som tidigarebrukade förklara ekonomiska saker här. Han har ej varit här på länge.

        Svara

         Och som vanligt när någon skriver med ett manligt nick så blev vissa tokkära här inne. Anton 🥰

         Svara

         Förut kallade han (hon?) sig dock för Antonia

         Svara

         Fast han var ju just väldigt intresserad och engagerad i just Isabella och hennes bolag av någon underlig anledning, inte så svårt att lista ut vem han var om man säger så.

         Svara

          Säg vem?

          Svara

           TRH

           Nej, det enda som Trh gör är att googla och copypasta. Hon har 0 pedagogisk förmåga.

           Han.

           När han är TRH ja kanske. Men när han är någon av sina andra personligheter, så är just den pedagogiskt lagtd, osv. Detta är en riktig cirkus må jag säga.

           Bort med t😊 Lagd.

       Han var bra på att förklara men hade vissa sakfel i det han påstod. Det märkte man om man kunde en del redovisning själv. Bra på att prata (skriva…) var han.

       Svara

  Vissa osköna typer fifflar ju med vinsten, det är ju inget nytt…

  Svara

   Vad tyder på att hon fifflat? Att hon vilseleder följarna om hur mycket hon tjänat innebär ju inte ”fiffel”.

   Svara

   Det är inget fiffel även fast skribenten här skriver på ett sätt för att få andra att tro det.

   Svara

    Jag tror inte att det är fiffel, det är DIN tolknkng. Jag undrade mest om det tillskott på 3.1 miljoner från aktieägaren som gick in i Löwengrip Invest kunde komma från Blonde Capital. 🤷🏼‍♀️

    Svara

   Det går inte fiffla överhuvudtaget med vinsten kan jag lova om du har aktiebolag. Bokföringen måste granskas av en revisor som gör årsredovisningen som sedan skickas in till Bolagsverket.

   Svara

    Själva grejen är ju att man styr över sina utgifter och på så sätt styr så det inte blir lika stor vinst som det egentligen skulle ha varit.

    Svara

     Det var som anonym 22:48 skrev som jag menade. Vissa utnyttjar avdragen utan att ”bryta mot lagen”…

     Svara

   Ja vissa fifflar och är oerhört manipulativa och snabba av sig, mörkar vissa saker och vänder på annat till något det inte riktigt är, skickar hjärtan med förhoppning att slippa undan vissa saker, överdriver sina egna prestationer, priser och erfarenheter, anklagar andra för saker som hen själv gör och har gjort osv.

   Svara

    En mycket fin beskrivning av Isabella Löwengrip. Tack!

    Svara

     En fin beskrivning av en viss annan person, dom som vet dom vet, vi som vet vi vet. Det handlar INTE om Isabella Löwengrip, inget som hon gjort men en viss annan person.

     Svara

      Ja, ja, jag vet också vem du menar. Men det passar ändå utmärkt bra in på Isabella Löwengrip.

      Svara

       Nja tycker jag nog inte faktiskt, håller inte med men på en viss annan ”bloggerska”, vet vem som åsyftas say no more.

       Svara

  Vilka 3 miljoner syftar du på?

  Svara

   De 3.1 miljonerna var aktieägartillskott och gjordes 2019 innan hon fick pengar för kladd och kräm. Invest är helägt dotterbolag till Blonde Capital som 2019 inte hade några större belopp. Så hon fick lägga in egna skattade pengar.

   Svara

    Varför kallar ni det kladd och kräm? Så jäkla oskönt

    Svara

     De tycker att de är roliga. Mycket ”I’m not like the other girls”-känsla här…

     Svara

     Vadååå! Det är ju kladd och kräm.

     Svara

     Isabella kallade det vid ett tillfälle själv kräm och kladd (eller om det var kladd och kräm?) i en intervju. Riktigt groda från hennes sida tyvärr som hänger kvar fortfarande…

     Svara

  Bra grävt!!👍👏👏👌

  Svara

   Haha

   Svara

   Vad är det som är bra grävt menar och tror du? Det är inte C som grävt utan hon har läst Breakit, dom skriver om detta och Isabella bekräftar. IL har inte påstått att hon/dom fått några femtio miljoner, det är det andra som gissat och spekulerat i.

   Svara

    Jag uppfattade första kommentaren som ironisk. Men kanske har fel 😊

    Svara

    Den flög över ditt lilla huvud..

    Svara

     Varför måste du låta så nedlåtande?

     Svara

      Hur ska man annars låta?

      Svara

       Inte alls.

       Svara

  Jag läser gärna årsredovisningen och förklarar.. Men den finns bara att köpa. Men när den kommer ut gratis på hitta.Se så

  Svara

   Den är ännu inte godkänd av Bolagsverket. Hade varit mera intressant om vi kunde läsa den.

   Svara

  Men vad har du med det att göra, varför är detta så intressant för dig? Ska du kolla andra bolags vinster och förluster också t.ex Jocke Lundells? Varför alla dessa inlägg om Isabella? Behöver du henne för att få kommentarer, klick och uppmärksamhet? Många skrev ju som svar på din fråga vad vi vill läsa här att dom vill ha mindre om IL så varför lyssnar du inte på det utan fortsätter?

  Svara

   Instämmer helt. Om sånna här inlägg kommer om Isabella Löwengrip så vill jag gärna att liknande ska komma om andra stora kändisar. T.ex. granska Joakim Lundell, Therese Lindgren eller dylikt.

   Börjar bli väldigt tjatigt och ointressant att läsa alla inlägg om Isabella nu. Det är överspelat.

   Svara

    Well, Isabella är i en klass för sig och förmodligen finns det väl inte så mycket att säga om varken Therese eller Joakim Lundell – särskilt inte i relation till den förra.

    Svara

    Men hon är fortfarande en av våra största bloggare.

    Svara

     Nej. En av våra mest ljugande.

     Svara

      Just därför ska hon fortsatt granskas.

      Svara

       Men hon ska inte granskas mer än andra, det har redan gjorts och det är inte objektivt och inte neutralt utan det blir mobbning istället och skribentens egna reflektioner, tankar och känslor, hon bedriver sina egna strider och personliga vendettor och det är fel, borde ej vara tillåtet av N24. Alla bör granskas lika i så fall.

       Svara

        Vadå mobbing? Om Isabella Löwengrip börjar med något så enkelt som att tala sanning på sin egen hemsida, så försvinner mycket av grunden till det du kallar mobbing, men andra kallar faktagranskning.

        Svara

      Nja finns fler ljugande t ex J och J Lundell, M Martens och Bianca och Maggan Graaf har många gånger ändrat sig och skrivit om saker de ska göra som sen inte blivit av och det är ju vad ni brukar kalla ljugande här. IL är inte värre el sämre än andra men det är henne ni tjatar om med diverse anklagelser och tjat om att allt är ljug men nej.

      Svara

       Jo, Isabella Löwengrip är värre. Hon har varit med längst, och ljuger både på in- och utandning. Se bara på hennes hemsida, där hon fortsätter att ljuga folk rakt upp i ansiktet. Hur kan någon försvara en person som henne?

       Svara

        Men det är inte att ljuga för att hon har kvar gammal text på sin blogg, fatta det! Och Nej hon ljuger inte mer än andra punkt slut.

        Svara

         Hur kan det inte vara att ljuga att påstå att man har 50 anställda och driver Sveriges snabbast växande skönhetsföretag? Förklara för mig, hur kan det inte vara att ljuga? Klart som fan att det är ljug. Sluta snickesnacka om att det är ”gamla” uppgifter, det är vad Isabella Löwengrip fortsätter skriva på sin sajt.

         Svara

          Hon HADE det och gjorde det din j-la d å r e !!! NEJ hon har inte fortsatt skriva det MEN hon har inte tagit bort text, hon har inte ändrat text, inte uppdaterat. Fatta det och sök v å r d för h-te !!!

          Svara

           Men vad är det som hindrar Isabella Löwengrip att uppdatera texten? Har hon tappat bort lösenordet? Ändå kan hon komma med nya inlägg. Märkligt.

       Ja, att du hatar My M har vi förstått…

       Svara

     Och Lundell och Lindgren våra största influencers och de som tjänar mest pengar på barn o samarbeten så de borde väl granskas mer i så fall. J Lundell är väl en klass för sig, han har också många bolag numera säger han och har lagt ihop kanaler för att få det att låta som han har fler följare osv.. men honom vågar väl vissa inte granska el skriva negativt om.

     Svara

      Måste det ena utesluta det andra? Isabella Löwengrip är gravt ökänd för att ljuga, vrida och hitta på helt absurda saker. Klart att hon ska granskas.

      Svara

       Som sagt, hon har inte hittat på mer än andra. Finns andra som är värre och hittat på mer absurda saker och därför borde granskas. Alla borde i så fall granskas på samma villkor och på samma sätt och det görs inte idag.

       Svara

        Men att någon annan dummar sig innebär inte att en så unken person som Isabella Löwengrip ska få fortsätta ljuga sig fram. Kolla på hemsidan. Varför får allt ljug stå kvar där? Varför?

        Svara

         Det är INTE ljug men det är gammal text som står kvar, en text som var sann när den skrevs, som inte uppdaterats. Förstår du skillnad på att ljuga och att gammal text står kvar? Det är INTE ljug alltså. Jockes alla lögner genom åren tjatas det inte om, eller annat som uppdagats om andra.

         Svara

          Du måste verkligen ha en hangup på din idol. Det var ju inte ens sant någonsin att hon hade 50 anställda vid något tillfälle. Det är ju bara hittepå. Ljug. Ljug, Ljug. Hur kan du köpa Isabella Löwengrips lögner som sanning? Och varför ändrar hon inte i sin beskrivning? Menar du på fullt allvar att det är Tailsweep som sitter på alla lösenord, och att Isabella Löwengrip inte kommer åt sin egen sajt?

          Svara

          Ett seriöst företag uppdaterar sin hemsida när förändringar sker.

          Svara

    18:26 håller helt med! Det borde komma samma typ av granskande om andra, på samma sätt men det görs skillnad på folk här och kribenten för sina egna krig med dom som hon ogillar och vill sänka, och hon för sina personliga vendettor här. Det borde inte vara tillåtet. Sajten borde granska objektivt med fakta utan att förvränga det negativt för att man själv har ett syfte.

    Svara

     Och vad är det nu då som är förvrängt vad gäller Isabella Löwengrip? Konkretisera.

     Svara

     Lindgren och Lundell borde granskas, alltid undrat varför hon inte granskar Jocke men det är väl av rädsla. Han kommer undan. Sedan så vet ju alla att hon har en hang-up på Isabella och verkligen vill sänka henne, hon kämpar med det och förvränger och vänder allt negativt om IL, likadant med Mona tidigare. Personligt. Det borde inte nytheter24 tillåta. Lågt.

     Svara

      ”förvränger och vänder allt negativt om IL” – ge exempel.

      Svara

     Vill gärna också ha liknande om andra, eller ingen alls. Granskas en av dem stora så borde de andra stora också granskas. Andras bolag borde också granskas och omskrivas på samma sätt t ex Sc hulmans också väl, hur går det där?

     Svara

      Varför ska inte Isabella Löwengrip granskas bara för att inte någon annan blir granskad? Klart hon ska. Om hon påstår att hon har 900 000 följare i Umeå (ja, det finns bildbevis), så är man inte värd något annat. Herregud vilken människa att ljuga.

      Svara

       Nu förvränger du ju igen. Du vet ju att hon inte själv påstått eller skrivit det utan att det var en bild och ett feltryck. Hon fattar nog liksom att det inte bor såå många i Umeå… men du tjatar om det som med annat.

       Svara

        Hon använde de uppgifterna på en kundpresentation. Menar du att Isabella Löwengrip är så jävla korkad att hon inte vet vad hon gör?

        Svara

   Vad hände med Erik? Det var bellas typ, vart kom Paul ifrån? Hon verkar försörja honom. Paul är snål 😹

   Svara

    Erik såg igenom Bella och Paul och Bella är bara ett PR – trick.

    Svara

  Insättning har inget med årets resultat att göra lämnar man ett aktieägartillskott görs detta över balansräkningen så att det egna kapitalet(ev) återställts, har alltså inget med omsättning/vinst att göra. Eller missförstod jag din fråga? Nu har jag inte årsredovisningen framför mig men förs andelar går inte in som omsättning utan lite längre ner i resultaträkningen under res andelar/dyl. Inget olagligt alls i transaktionen i sig och vanligt att man gör på detta sätt av olika anledningar.

  Svara

   ???

   Svara

  Insättning har inget med årets resultat att göra lämnar man ett aktieägartillskott görs detta över balansräkningen så att det egna kapitalet(ev) återställts, har alltså inget med omsättning/vinst att göra.

  Svara

   forts Eller missförstod jag din fråga? Nu har jag inte årsredovisningen framför mig men förs andelar går inte in som omsättning utan lite längre ner i resultaträkningen under res andelar/dyl. Inget olagligt alls i transaktionen i sig och vanligt att man gör på detta sätt av olika anledningar.

   Svara

   Försäljning andelar går inte in som omsättning utan lite längre ner i resultaträkningen under res andelar/dyl.

   Svara

  Lägger upp detta även i denna tråd:
  Dessutom ligger pengarna i ett bolag.
  För att få ut pengarna ur Blonde Capital måste Bella ta utdelning och den kommer att beskattas som kapitalvinst med 30% till en del och till överskjutande del som inkomst av tjänst med upp till 50%.
  Men först måste bolaget betala bolagsskatt med 20,6%
  (under förutsättning att aktierna inte anses som organisationsaktier)
  Så om Bella vill få ut vinsten från försäljningen av Löwengrip Beauty för egen del så kan det bli fråga om skatt på hälften av vinsten.

  Svara

   Varför skulle aktierna inte ses som näringsbetingade andelar? Det känns solklart att de är det.

   Svara

    Löwengrip Invest ägdes av ISPI.
    Hur hamnade förtjänsten av försäljningen i Blonde Capital?

    Svara

     Fel. Löwengrip Beauty ägdes av ISPI.

     Svara

      Mea culpa. Jag blandar alltid ihop bolagen.

      Svara

   Skatten på utdelningen är 30% på 2/3 av beloppet inte hela(betalas av aktieägaren).
   Bolagsskatten tax 21 uppgick till 21,4%.
   Man brukar inte ta allt för höga utdelningar om de inte ryms i fåab bilagan så med rätt skatteplanering blir skatten inte mer än 30% på 2/3 av utdelningen.

   Svara

    Begränsningen av utdelning vid ägarens beskattning och fördelningen mellan kapital/tjänst måste väl ge väldig hög skattebelastning? Redan vid låg utdelning sägs på några miljoner/år?
    Blonde Capital är nybildat och har ingen personal så den kapitalbeskattade utdelningen kommer att vara liten. Eller?

    Svara

     Har man gjort ett andelsbyte får man med sig tidigare värden Så med rätt skatteplanering behöver man inte skatta så mycket. Man tillgodoräknar sig löner från hela koncernen inte bara från ett bolag.

     Svara

      Utdelning mellan juridiska personer är dessutom skattefri men så kanske inte är
      Fallet här..?

      Svara

      Vilken koncern?

      Svara

    Så 12,5Mkr – 21,4% – 30% delat på två personer = 3,5Mkr var efter skatt?

    Svara

     Det är inte skatt på hela utdelningen det är 30 % på två tredjedelar, läs bra skrivelse ovan .

     Svara

     12,5 milj var fick de väl? Inte delat på två.

     Svara

   Hon säger att hon lever på dessa pengar. Och från bloggen. Lön och akutdelning från Invest, akutdelning från Blonde och från ISPI?

   Svara

    Hon sägs vara sjukskriven, så hon lever kanske på försäkringskassan samtidigt som hon bloggar? Är det OK?

    Svara

     Nej, hon har sagt att hon inte får ersättning från Försäkringskassan.

     Svara

  Lite bolagsjuridiska förklaringar 🙂
  Aktieägartillskottet i Löwengrip Invest kommer från moderbolaget Blonde Capital.
  Det rör sig om ett villkorat aktieägartillskott alltså med förbehåll om återbetalning.
  Ett aktieägartillskott görs för att stärka ett bolags soliditet. Oftast för att undvika likvidationsplikten.
  Aktieägartillskott kan göras utan att pengar överförs dvs genom en utfästelse som kan vara villkorad eller ovillkorad.
  Tillskottet kan även vara förenat med att pengar överförs om bolagets likviditet behöver stärkas.
  Ett villkorat tillskott lämnas med villkor om att det i framtiden ska betalas tillbaka, förutsatt att det finns tillräckligt med vinstmedel igen i bolaget. Givaren förbehåller sig alltså rätten att återfå kapitalet och tillskottet är inte bestående.
  Ett ovillkorat aktieägartillskott är precis som det låter inte förenat med något villkor kring återbetalning. Därför ses det också som ett definitivt och bestående tillskott till aktiebolaget.

  Svara

  Trevligt ändå med 12,7 miljoner i vinst.

  Svara

  Hon behöver inte alls ha fått 12.5 miljoner. Vinsten kan också delvis komma från annat. Hon överförde bl a kapitalförsäkring från Invest till Blonde.

  Svara

  Är blonde capital det företag som driver bloggen?

  Svara

   Nej det är Invest. Den nyanställda är för Invest.

   Svara

    Såg att det är Odd som skötte rekryteringen av den nya säljaren…

    Svara

     Mondieu! 🙈

     Svara

      En riktigt C-schtekare + Sveriges ljugdrottning = vad kan gå fel?

      Svara

       Dom kan nog ljuga för varandra in i evigheten. Lite som alla hennes andra anställda plus Pingis gjort. Ingen med någon koll öht på ekonomi kan ha undgått att katastrofen var en tidsfråga för 1-3 år sedan. Lite som kejsarens nya kläder.

       Svara

  Tilläggsköpeskilling innebär att man delar upp betalningen för bolaget. Det kan dels bara vara praktiskt att bolaget som betalar behöver mer tid för att få in pengar att betala. Men kan också vara med villkor, så som att Isabella inte skall göra konkurrerande verksamhet eller göra reklam under en viss tid. Det kan också vara så att kommande ersättning beror på försäljning som bolaget har en tid efteråt.

  Svara

   Ja, det är ganska likt det som skrivits här på denna blogg de senaste två dagarna 🙂

   Svara

  I Löwengrip Invests årsredovisning framkommer följande information i förvaltningsberättelsen ”till följd av minskad efterfrågan på bolagets tjänster har omsättningen sjunkit kraftigt” bla pga en sviktande hemmamarknad.

  Svara

   Nu väntar vi in Stollis förklaring att det är fel i årsredovisningen.

   Svara

    Kom Stollis! 😄

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.