Hanna Friberg är ny ambassadör för träningskläder

Inte nog med att Hannalicious bytt tillbaka till sitt faktiska namn ”Hanna Friberg” och slutat blogga för att istället satsa på ett tjejforum (som lanseras i morgon). 
Hon har även slagit sig ihop med företaget Success Sportswear där hon är ny ambassadör.

Igår lanserades en ny kollektion som Hanna ska ha tagit fram tillsammans med deras CEO Amanda.
Lite som en nystart verkar det som, för företaget har några år på nacken då det inte verkar ha varit någon särskild aktivitet att tala om. 
Kanske är influencerexponeringen som de får via Hanna precis vad som krävs för att företaget ska lyfta?

Vi är så stolta över att kunna berätta att Hanna Friberg är våran ambassador för Success Sportswear!!!?⁠ ⁠ Tillsammans med vår CEO Amanda har dom under några månader tid jobbat på kollektionen som kommer lanserar 25 Januari. Vi är så otroligt glada att ha Hanna som en del av SXS Familjen . ?⁠

113 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Reklambilden samt färgerna känns väldigt Skims.

      Det var det första jag också tänkte på

    Jaha, och vad är det för speciellt med dessa träningskläder som inga andra har? Förutom den fula färgen?

    Konstigt val av en så osmickrande bild på Hanna på företagets instagram (bilden längst ner i inlägget) ??‍♀️ Hon ska ju ändå vara ansiktet utåt för företaget…

      Osmickrande bild eller så hon faktiskt ser ut, utan noga genomtänkt poserande och redigerande? ?

      Vad är osmickrande med bilden? Det är ju en actionbild (nåja). Inget poserande med put och plut.

        Exakt så! Börjar bli trött på all reklam med indragna magar och ankläppar. Jag tycker att bilden är härlig och att hon ser genuint glad ut.

      Tycker snarare tvärtom, att den var väldigt härlig.

        Tycker också den är härlig. Det är ju så hon ser ut, absolut inget osmickrande med det!

        Jag håller med, jag blev glad av bilden!

      Men alltså denna kommentar visar verkligen hur ytlig världen är. Att allt förväntas vara så ”perfekt”. Varför skulle den bilden vara osmickrande?

      Tycker det var en väldigt charmig bild på henne och den säljer (åtminstone till mig) betydligt bättre än poserande putbilder. Skratt är härligt och träning är kul!

      Tänkte mest på hur palplacerad hon ser ut. Framförallt i förhållande till de andra tjejerna som på bilden framstår som mer ”genomtänkta” och poserade ut, som en i sedvanlig ordning väldigt uppstyrd reklambild.

      Hanna är ju också van att fotas så är ju inte jämförbart med att typ slänga in en random skogsmulle i en modellfotografering (som med största sannolikhet kommer se out of place ut i fråga om hur den ska ”möta” kameran), utan Hanna kan ju troligen sina poses och angles i sömnen, haha.

      Det är ju härligt med ”naturliga” bilder, och önskar verkligen mer sådant. Hanna hade såklart inte sett så malplacerad ut om inte samtliga runt omkring henne såg ut som stela skyltdockor i jämförelse. Balansen i bilden blir ju lite underlig när en enda person ser väldigt avslappnad ut, medan alla andra har för yrket plikttrogna leenden och man verkligen ser hur forcerade alla val av vinklar ser ut.

      Det blir verkligen lustigt när det blir så uppenbart, som när man slänger in något som bryter illusionen, i detta fall Hanna. Haha.

        Tycker det är Hanna man ser. Och det är väl tanken, de andra är lite ’statister’.

        Det är väl för att de andra är professionella modeller. Så klart det blir en kontrast då när man skickar in någon annan i ett gäng modeller som är supermedvetna om varenda vinkel, naturligt photogenic och kameratränade? Tycker i alla fall att bilderna blir fina och härliga!

    Får rysningar av att de inte kan skriva korrekt svenska i sitt inlägg… ?

      Verkligen!!!

      Tyvärr framtiden för det svenska språket. Jag bojkottar företag som skriver såhär illa. Det ger ett så oprofessionellt intryck.

      Håller med! Jag förstår mig absolut inte på personer som ska språkpolisa till exempel kommentarer i ett kommentarsfält (som detta). Men när företag inte bemödar sig att skriva korrekt så blir jag direkt avtänd och tappar förtroende. Om de slarvar så med språket, och inte ens är proffsiga nog att säkerställa sådana detaljer – varför ska jag då tro att de är noggranna med allt annat de gör och säljer?

      Inte ETT fel, inte två. Inte ens tre. Jag hittar vid en snabb blick hela SJU fel. Herrejävlar vad illa stavat! Vem fan har hand om deras konto?? Skämmes!

      när nårra invanrare och en dysoptiker ska skriva text så kann de bli såå

    Då känns ju Elin H’s lansering lite roligare på nåt vis

      vem är elin h?

        Härkönen

      Ja, verkligen. Det. Vill iallafall jag se mer av.

    Precis vad vi saknat! Fler cykelbyxor i nude!

      Jag undrar verkligen vem som ser snygg ut i det. Alltså på riktigt. Inte på Instagram. Jag skulle iaf få tanterna i kvarteret något att fnittra åt om jag gick hundpromenaden i dom… 🙂

        Alltså cykelbyxor var inte coolt eller snyggt ens när de dök upp första gången och var populära under klänning i en kvart. OM folk stannade upp och tog en kritisk titt på dem idag hade de inte blivit populära igen… och särskilt INTE I NUDE, jordens förmodligen minst smickrande färg på NÅGON. Men tydligen säljer allt med influensers.

          Önskar att fler skulle ha kläder som tex cykelbyxa när de tränar. Alldeles för många tjejer på gymmet som tränar i bh och hotpants. Ursäkta men tant här tycker att man är påklädd när man tränar bland folk.

            Eller så skiter man i att kolla hur andra ser ut på gymmet och fokuserar på sig själv.

              Mest äckligt med tanke på svett osv. Såg en kille som sprang barfota på löpbandet. Väldigt äckligt kan jag tycka.

              Och så klart skulle någon ta åt sig. Det borde jag ha förstått. Träna naken du om du vill, men räkna med att det finns andra som tycker att det är opassande.

              Ska se hur länge jag som man kan träna i bara kalsonger. Är det lika mycket okej?

                Går väl lite att likställas vid de män som tränar i cykelbyxor? Och det är ju en heldel

                  Kalsong och cykelbyxa är väl inte samma sak? Men ja, tränar män i enbart cykelbyxa på gymmet så skulle jag tycka att det var opassande.

                    Cykelbyxa är inte samma sak som varken kalsong eller hotpants.

                  Eller de män som tränar i bara hotpants. Inte alls opassande.

                  Personen pratade om hotpants=går att likställa med kalsonger.

                    Fast man har ju underkläder under hotpants. Kalsongerna ÄR ju underkläderna, viss skillnad ?

                      Så om jag har dubbla trosor så är det okej? Huvudsaken att man har tyg under. Men om jag har träningsbyxor utan trosor under då?

                      Men…. är det alltså okej att vara avklädd på gymmet så länge man har ett klädesplagg under det man ser..? Hur funkar det med bh då?

                      Har man verkligen det? Med tanke på hur många som inte har trosor under vanliga träningstights så tror jag då inte alla har det under hotpants. Dessutom är väl hotpants en typ av trosor.

                      Tycker hotpants på gymmet är lika olämpligt som jeansshorts på sommaren som visar halva röven.

                      Men sluta, ingen tränar i hotpants… kanske shorts men hotpants som är trosor, nej!

                      Finns det visst de som gör.

            Ja men det är verkligen olustigt när folk på gymmet kläder i storlek hotpants och bh, vill man träna avklädd kan man väl träna hemma.

            De som går på gymmet i bh och hotpants är inte där för att träna utan för att visa upp sig, ragga på killar och ta bilder till sin insta.

              Vaddå? Vad ska man annars göra på gymmet?

            Jag upplever att de flesta har långa tajts och en hoodie. En tunnare långärmad på sommaren.
            Kanske bara mitt gym som är kallt. Enda gången jag sett någon i sportbh var på hot yoga.

              Det är förmodligen uträkning från gymmets sida. Håller man temperaturen låg så blir det mindre frestande att träna i ”utmanande” klädsel. Smart.

                Bra, hoppas det blir ännu kallare. Vill inte se halvnakna människor när jag tränar. Och även om jag inte tittar, så är går det inte att undvika att se dem.

          När cykelbyxor dök upp första gången användes de knappast under en klänning.

            Det var exakt det de användes för i början.

          Man har väl inte cykelbyxor under klänning för utseende utan för att slippa lårskav!?

            När jag var liten hade vi ofta cykelbyxor under klänning, blev en grej. Var ju väldigt praktiskt också då man kunde leka mer fritt trots att man hade klänning, åkte klänningen upp såg man cykelbyxorna och inte trosorna. ? Detta var i början av 90-talet.

              Ja och det var stört omöjligt att tex åka rutschkana eller gunga om man hade klänning utan cykelbyxa under utan att låren tog stryk.

            Jag får inte lårskav, men har ibland cykelbyxor under ändå, speciellt om det är en väldigt kort och fladdrig klänning. Så slipper jag oroa mig för att visa rumpan. Även praktiskt när man cyklar överallt. Korta klänningar och cyklar kan lätt bli himla oanständigt.

      Ja, lite som att gå ut i spanx?

        Spanx har både leggings och cykelbyxor.
        Nog tänkt att man ska kunna gå ut i dem.

      Jag vill hitta cykelbyxor i en vettig färg och i större storlekar, skulle aldrig ta på mig ett par som är i samma beigea nyans som min hud.

        Cykelbyxor för att träna i alltså.

        Om du letar efter ”riktiga” cykelbyxor, alltså till cykling (dvs cykelbyxor med padding), så finns det massor. Kolla typ Sportamore, Bikester, Rosebikes eller någon av de vanliga stora sportkedjorna.

    Gud vad unikt! Wow. Nyskapande.

      Rent magiskt och unikt, med hemliga ingredienser/material från Amazonas djungler.

    Hur tänker dem egentligen? Alla dessa identiskt fula mjukiskollektioner, säljer det ens??

      Funderar också på detta, undrar genuint vilka som köper av alla dessa influencers kollektioner.

    Nä fy vad tråkiga

    Men det funkar ju redan. Massa exponering i och med det här inlägget .

    Tyckte för övrigt att de valt en bra ambassadör!

    Nä fy vilken osmickrande färg på ett par cykelbyxor. Alla lär tro att man är naken vid första anblick.

      Svettfläckar lär synas väldigt fort också tänker jag.

        Då är det väl bra att det ser ut som man är naken 🙂

    Det är sällan jag köper nya träningskläder (har redan en hel del), men NU blev jag sugen. Kanske man ska unna sig någon snygg topp. Min färgskala och fina plagg. Detta blev jag glad av ?

      Hej Hanna!

    Räckte inte med Stronger, Aimn, ICIW, Röhnisch, Casall och alla andra träningskläder som influencers promotar med väldigt jämna mellanrum

      Klumpa inte ihop Casall och Rönisch med influencerskollektionerna. De är gamla svenska företag med en tydlig målsättning att utveckla träningskläder för kvinnor. Inga små nystartade wannabe företag som vill tjäna snabba cash på influencers och deras tonåriga följare.

    Det lustiga här tycker jag är, att jag aldrig sett Hanna träna? Jag menar inte att man måste bo på gymmet 24/7, men powerwalk, yoga eller något. Jag kanske har missat det, men det var min absolut första tanke när jag såg det. Hennes träningskläder kanske är till för food, travel, fashion, beauty och feel good?

      Varför skulle du se allt hon gör?

      Tänkte samma, hon känns inte så värst sportig eller hälsoinriktad. Mer lyx och livsstilsfokuserad?

      Det syns ju att hon inte är något träningsfreak.

        Ojdå 09:45…nu tänkte du inte längre än vad din näsa räcker

          Hahaha okej boomer, jag vidhåller att det SYNS att hon inte är något träningsFREAK.

            Måste man vara ett träningsfreak för att få träna? Vi är många som tränar regelbundet utan att för den delen ha rippade magmuskler.

              Och själv blir jag glad när inte all reklam för träning innehåller muskelberg utan även sådana som mig och de flesta andra jag ser på gymmet.

        Man kan väl behöva (och töra reklam för) träningskläder utan att för den sakens skull vara ett träningsfreak.

      Haha jag har typ exakt motsatt bild av henne, ser bara när hon är ute på powerwalks, löptur eller gör yoga och äter massa hälsosamma bowls. Kul hur man kan ha så olika bilder av en person bara genom att man kollar olika stories

        Haha jag håller med dig, tycker att hon ofta är ute och springer, powerwalkar osv.

      Fast tycker hon lägger upp väldigt mycket träningstories med precis det du skriver med yoga och powerwalks/jogging osv ??

      Jag har faktiskt sett mängder på stories. Hemmayoga, olika pass, ofta ute och springer etc.

    ”Våran ambassadör…”
    ”Med vår CEO amanda har dom under några månader tid jobbat på kollektionen som kommer lanserar 25 Januari…”
    ”Vi är så otroligt glada att ha Hanna som en del av SXS Familjen”
    Bara jag såg reagerade på alla dessa otroligt dåliga meningar….? Det är inte lätt om man tex har skrivsvårigheter eller dyslexi etc, MEN det verkar inte seriöst utåt, tyvärr. 🙁

      Du har också en dåligt skriven mening.

        Sofia har ett autocorrectat ord i ett inlägg på en skvallerblogg, som ej kan redigeras efter publicering. Det är viss skillnad på det och en seriös hemsida som vill sälja.

          Visst, skyll på telefonen du. Ska man klaga på någons språk så bör man själv framgå med gott exempel.

            Lol jag skyller inte på något, det var fakta. Det finns inget krav på gott språk i ett himla kommentarsfält på en skvallerblogg, inte ens om man påtalar stavfel i en text.

            ”Föregå med gott exempel”, också…

          TACK hahah <3 ska självklart vara som reagerade*. Jag HAR dyslexi och därför skrev jag att det inte är lätt om man har skrivsvårigheter, men jag kan väl fortfarande få tycka att det är oseriöst om ett FÖRETAG använder så fruktansvärt dålig svenska i en reklam? Jag har så pass bra självdistans att jag vet att jag aldrig skulle vara sista man på en annons, utan jag skulle ta hjälp av folk innan publicering. Men ja absolut, jag hade en dålig mening och har det säkert nu också. Men som sagt, jag skriver inte reklamannonser! Puss anonym

      Exakt. Otroligt dåligt skrivit.

        Skrivet* ?

    Hudfärgade byxor som även har en bred söm rakt över muffen, vad kan gå fel lixom.

    Sen är påminner kollektionen i övrigt om de träningskläder som köps på H&M eller COOP.

    Någon som vet vad som blivit av hennes kompis Moa Mattsson?

      Hon är min kompis nu!!

      Hon verkar ju varit ute och rest. Kanske tröttnade på alla arga kommentarer å skiter i att uppdatera insta pga det ??‍♀️

    ”Rachel Carlson wrote the book – Silent Spring in the early 1960s – which became an eye-opener in terms of the importance of focusing on environmental issues and how human activities can damage the ecosystem. The book has inspired SXS in our environmental work.” Jepp, Carlson, säkert svenska.
    Och för kläder gjorda i Kina är det verkligen trovärdigt med miljöprat.

      Stod Carsson nu när jag kollade, men det är fortfarande jätteroligt! Med tanke på att textilbranschen är den smutsigaste branschen. Finns liksom ingen ”etisk” produktion av kläder om de inte satte sig och färgade sitt egenodlade lin och vävde för hand. Sedan handlar ju den boken om Miljögifter och inte utsläpp av koldioxid som hela deras enviorment sida handlade om.

    Kläderna är inte fula
    Men färgerna är lite boring. Samma färgskala som alla flunsors lägnehet där allt är beige och vitt och sterilt.

    Träningskläderna hade vart finare i turkost och vitt och grönt 🙂

    Ingen som vet mer om Sanna Wester?

      Hennes Instagram är borta och nu har hon även gått ifrån att lösenordsskydda sin blogg till att ha raderat den helt.

      Jag vill också veta!

    Ännu ett företag som gör träningskläder för folk som inte tränar…

    Förlåt men detta verkar vara riktigt värdelösa kläder att träna i. 1200 för ett par svarta tights?? Jag tränar själv mycket och innan pandemins nedstängningar av hallar också en sport som kräver kläder som sitter tight och möjliggör rörelser i alla former, skulle inte satsa på något plagg av dessa kollektioner.

    Blir snöflingekränkt av att influencer skapar träningskläder som inte alls ser ut att fungera för träning?? Och som dessutom tar sjukt höga priser för det. Nej tack. Ge mig ordentliga märken av folk som tränar FÖR folk som tränar.

      Exakt, tränar också hårt så svettas mycket, behöver ha obehindrad rörelsefrihet och kläder jag kan lita på. Synlig svettskrev eller att tuttarna ploppar ut i nån konstig skärning/behöva dra ner croptop (vilket geni kom på det som ’träningsplagg’) är stort no no. Och över 1000 kr för tights? Jag får 3 par beprövade tights för det priset… Sådana beiga kollektioner är uppenbart för folk som inte tränar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.