Isabella Löwengrip öppnar upp om sin kommande bok

Bild på en gammal skrivmaskin

Imorse väntade en skrivförmiddag med min medförfattare Rebecka. Nu har vi setts varje onsdag sedan november. Vi har kommit ungefär 200 sidor och det är en hel del kvar. Det är så mycket som har hänt i mitt 30-åriga liv. Jag skriver utkast och så läser jag upp texten, vi diskuterar den och så gör hon om det till skönlitterärt så den är alltså inte skriven som en klassisk självbiografi i kronologisk ordning. // Isabella Löwengrip

Jag orkar inte skriva kronologiskt så jag hoppar in där jag får feeling. Det kan vara en scen från allt dejtande i Schweiz då jag flängde fram och tillbaka till Zurich på grund av att jag läste på distans men åkte dit för att tenta av. Det kan handla om dagarna som utspelar sig när Expressens löpsedel kommer ut, vad som egentligen hände på alla internationella galor eller som det jag skriver om nu, ett övergrepp som skedde för fyra år sedan. ‘

Tungt men skönt att få ur sig. // Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip börjar öppna upp kring den bok som håller på att skrivas om henne nu.
Processen – hur hon skriver utkast som hennes spökskrivare/medförfattare sedan förvandlar till skönlitteratur, som inte är skriven i kronologisk ordning som en klassisk självbiografi.
För tillfället håller Isabella på och skriver om ett övergrepp som ska ha skett för fyra år sedan, vilket – om jag förstår det hela rätt – inte ska blandas ihop med det övergrepp som Isabella råkade ut för i Rimini 2008.

Jag börjar bli riktigt nyfiken på den här boken trots allt.
Jag vet inte om jag kommer lita på det som står i den och ta det för sanning, men med tanke på hur mycket jag vet om Isabella och saker som skett kring henne så ska det bli riktigt intressant och se hur det står sig mot innehållet i hennes bok.

Visste ni förresten att journalisten och författaren Carolina Neurath hade möte med Isabella om att skriva boken tillsammans med henne?
Det blev ingenting av med det pga tidsbrist.

288 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hur jag ljög om allt och kom undan med det

   Fast nej hon har inte ljugit om allt och kommer inte undan något, tvärtom så synas hon under lupp och folk påstår och sprider att hon ljuger om allt och folk hittar på allt möjligt om henne och förvränger hennes ord och handlingar. Galet är det. Jocke Lundell har väl mer kommit undan då, och Hanna W som påstod tidigare att hon inte sålt s e x men nu skriver en bok om att hon har det.

    tog nästan en timme för dig, du börjar slappa efter!!

     Tänkte samma sak!

     men du är aktiv ca … eh menar rebecka. Vadan ditt enorma intensiva intresse för Bella och för att håna och smutskasta henne? Så märkligt.

      ???

      Tror du Camilla är Rebecka? ?

       haha, det är så sjukt. hen drar alltid till med att alla är camilla när argumenten tar slut. ?

        Jess… sjuk är du hur som, det är inte friskt att vara så besatt som du är och hålla på som du gör.

         och du tycker det du sysslar med är friskt?

          Vad säger du om dig själv?
          Genom sig själv känner man andra, eller hur var det nu?

         Du är ju inte frisk så som du håller på. Men det förklarar ju varför du saknar all självinsikt.

         ?

          Kan du inte bidra med dina ”fakta” till 15:07?

           Jag? Jag är inte st☀️llis om det var det du menade? Jag riktade min kommentar mot st☀️llis.

       Beteendet är likt iaf, precis samma beteende… Det är ju du ”rebecka” som drar till med ”stollis” så fort någon skriver något du ogillar, och när argumenten är slut.. då kommer du med stollis eller någon annan härskarteknik och minst tre gråtskrattemojis. Sjuka pinsamma människa.

        ???

         18.50- Bor du på ett speciellt hem kanske

      Anonym 16;12 – tycker nog att det är dig Rebecka ger sig på.

     Men du var snabbt här.

     ”dig”
     Som att det är en och samma person som trollar att de är stollis…

    Hanna W förnekade länge trots att hon fanns på bilder på e s k o r t-sida, alltså ljög hon lr ljuger hon nu för att sälja böcker? Hon har kryddat, spelat och hittat på tidigare enligt henne själv. Har hon samma kille/sambo nu som hon hade i beerlin? Det råder delade meningar om vad som är sant och inte sant i Jockes bok men det skrivs det inget om här, märkligt nog.

     Vad har det med din falska idol Isabella Löwengrip att göra? Inte ett jävla skit.

     Bellsan bara ljuger och ljuger och ljuger. Usch obehagligt.

   Hon kom ju inte undan med det? Hon om någon är väl ett bra exempel på att man INTE kommer undan med lögner.

    Men hon kom undan under väldigt lång tid, om än karma bet henne i röven till slut.

     Hon har inte kommit undan mer än andra, hon har inte ljugit mer än andra. Finns andra som kommit undan däremot men IL kommer inte undan med något utan tvärtom så finns det folk som letar fel på henne hela tiden och vänder allt hon gör och säger till fel, och folk som ständigt försöker ”sätta dit” henne och påstår att hon ljuger och en massa strunt.

      Bellsan är en mytoman. Punkt.

       Är Jockiboi det också då, och Myggan, Hanna W, Camsan??

        Det räcker med att Bellsan är en mytoman.

       Är Magdalena Graaf det också då för hon har ju ändrat sig många ggr och ändrat versioner, hennes syster har sagt många ggr att hon ljuger hela tiden också, och hon har sagt saker som sen inte blivit så… Och Bianca har också ändrat sig, sagt att hon ska göra saker men inte blivit, sagt olika saker, ändrat sig osv…

        Vad har det med din falska idol Isabella Löwengrip att göra? Som sagt, inte ett jävla skit.

   Hur jag byggde min blogg på att det mesta var påhittat men alla på bloggbevakning ändå har svårt att fatta det

    Antagligen på samma sätt som tidningen VA inte fattade att det mesta i Isabellas affärsimperium var påhittat och önsketänkanden när de utsåg henne till Sverige mäktigaste affärskvinna.

     Det kan vi tacka Martina Bonnier för.

  Man undrar vad det är för spökskrivare.. som skall omvandla händelser som (kanske) har hänt till en skönlitterär bok ?.

  Det låter svårt tycker jag

   Stephen King.

   Nyss skulle hon ju skriva boken själv, ”med min egna röst” (sic!) : https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/zG2VVv/isabella-lowengrip-slapper-bok-pa-petter-stordalens-forlag

   Gick tydligen sådär.

   Intressant att den ges ut av Petter Stordalens förlag. Hmmm …

    han har sålt sin företagsdel.

     Ja, Big Valley sålde majoriteten av Strawberry Publishing till Bonniers i november förra året.
     Hoppas det gör att Bella kan skriva lite friare om vad som hände mellan henne och gutten 🙂

   Låter väl inte särskilt svårt, det är så författande går till. Svårt kan det ju vara för oss som inte är författare förstås. Varför kalla det för spökskrivare? Skönlitterärt innebär att det blir mer som en typ roman än som en klassisk självbiografi som jag förstår det.

    Och att man inte behöver stå för skeenden som beskrivs eller se till att de är historiskt korrekta utan kan hänvisa till att det är ”skönlitteratur” – de fria konsterna!

    Eh nä. En författare skriver en bok utifrån en egen idé, inget du gör i en handvändning.
    Det måste vara svårt att försöka förvalta någon annans idéer och formatera om till bokformat .
    Men vad vet jag, du kanske har gjort båda dera och kan uttala dig, fröken S.

    Författande går inte alls i regel till så att en kändis berättar saker för en spökskrivare eller en medförfattare, som sedan skriver boken. Normalt skriver en författare själv sina böcker. För min del struntar jag i om hon har spökskrivare eller medförfattare, men det är smart att hon nu uppger att hon har medförfattare. För om hon ljög om att hon skrev boken själv så skulle det komma ut att hon hade en spökskrivare. Hon kommer inte undan med lögner lika lätt nu för tiden.

    Det handlar varken om självbiografi eller spökskrivare.. En självbiografi skriver man själv, hon verkar ju inte skriva själva boken alls så det kanske snarare är en biografi eller en biografi- och roman-hybrid, det är inte så ovanligt.
    En spökskrivare är någon som skriver åt en ”i hemlighet”. Författaren som uppenbarligen inte är Blondinbella, hennes namn kommer ju antagligen stå på boken.

   Hur skriver att hon åkte och dejtade over till Schweiz när hon pluggade? Hon hoppade ju av gjymnasium? Så när pluggade hon och
   När hon sprang på galorna var hon väl tillsammans med Erik fast hon gick Marisol.

   Det enda som vore intressant är hur många hundratusen eller miljoner hon lade ned på att leka Hollywood stjärna. Det är tragiskt!

   Klart måste hon krydda boken med ett och annat för att folk ska köpa den. Fast hon hade livvakt? Fast kanske inte på nätterna

   Det fina med det skönlitterära är ju att det kan vara fiffty/ fiffty. Hälften sanning och hälften hitta på. Det kommer att passa bra

  Ser fram emot att få läsa om alla”fakta” på hennes blogg:

  Flyttade hemifrån som 14-åring = falskt
  Har 1,5 miljoner följare världen över = ljug
  Kan läsa bloggen på fyra språk = hittepå
  Driver Sveriges snabbast växande skönhetsföretag = stämmer inte
  Har 50 anställda = nej, nej, nej
  Total omsättning på 100 miljoner kronor = ha, ha, ha!

  Så, Stollis, du är välkommen att komma med verifierbara fakta som bevisar motsatsen, eller en hållbar anledning till varför helt felaktiga uppgifter fortfarande presenteras som fakta på hennes sajt.

   Alltså du galna obehagliga människa, har du inget att annat att ägna dig åt än att kränka och sprida dynga om Bella. Det är inte friskt att vara så besatt och ägna all sin tid åt det. Du vet att allt det som står ovan var sant när det skrevs, och ja hon bodde lite ensam i en lånad lägenhet när hon var 14 vilket även hennes pappa intygat. Faktan är alltså inte uppdaterad men sann, var sann.

    Men varför står allt kvar på hennes sajt? Har hon tappat bort lösenordet? Eller är det Tailsweep som ansvarar för allt som står där?

     Hur ska någon annan än Bella veta? Om du vill veta varför sidan inte är uppdaterad så fråga henne direkt istället.

      Har frågat. Konstigt nog har hon inte svarat.

    Eller är det så att om Isabella Löwengrip tar bort allt ljug, så finns det inget kvar? Det är mer troligt.

     Det är inget ljug bara gamla uppgifter, text som inte uppdaterats, men hon kan ju uppdatera det och skriva om texten. Kanske har hon glömt bort det helt enkelt eller inte kan komma åt att ändra viss text, kanske behövs lösenord eller så.

      Jag har frågat henne om det ett par gånger, men hon har säääääääääääkert glömt bort det. Konstigt, det där.

      Om hon kan logga in för att uppdatera med nya inlägg, så har hon ju lösenord. Hon väljer alltså att högst medvetet fortsätta ljuga.

       Snälla du, tror inte du frågat och om du har det så har du nog varit otrevlig så du hamnat i skräpkorgen, hon kan ha missat. Vad vet du om hon kan uppdatera text? Det kanske inte är samma inlogg/lösen som för att skriva blogginlägg. Du kämpar på du, du ger inte upp. Hoppas du mår bättre snart och hittar annat intresse.

        Ha, ha, ha! Shit vad du är rolig. Du påstår att Isabella Löwengrip inte har inlogg till sin egen sajt? Förstår du inte hur fullkomligt korkat det låter?

         Det är du som är rolig.. eller faktiskt obehaglig. Vem har påstått att hon inte har inloggning till sin blogg, VAR läser du att någon skriver det? Det är vissa anställda som också haft det förrut som skrivit vissa texter och lösenord kan ha kommit bort, men inte vet jag hon kanske kan ändra själv.

          Amänherregud, det är ju DU som påstår att Bellsan inte kan logga in på sig egen sajt och ändra helt uppenbart felaktiga uppgifter.

          ELLER så är det som så att Bellsan visst kan logga in, men vägrar ändra helt uppenbart felaktiga uppgifter.

          Hur vill du ha det?

           Vad du tjatar, hur orkar du? Varför ger du dig inte? Sååå märkligt beteende. Vad menar du är felaktiga uppgifter? NEJ det är inga felaktiga uppgifter MEN uppgifter som inte uppdaterats så just NU har hon inga 50 anställda men hon HAR haft det och det övriga.

           22:29, men varför ändrar hon då inte de felaktiga uppgifterna? Nej, nej, nej, nej, nej, nej, nej, kom inte och skyll på att din falska idol Isabella Löwengrip inte har något lösenord.

           Hon har inte haft 50 anställda. Hon är sjukt manipulativ och fabricerar hot. Usch obehaglig är hon

    Enligt pappan så ”flyttade hon hemifrån” en vecka. En vecka!
    Att du kallar en skribent här för obehaglig, kränkande och att hen sprider dynga tyder på att du antingen är blondinbella, köpt av henne eller lite ostabil i övervåningen.
    Om du fortfarande vill hävda det du påstår är sant får du gärna komma med länkar till sanningarna.
    Så, tack på förhand. Gimme the truth!

     Du Kia är också fruktansvärt obehaglig med dina härskartekniker och manipulativa sätt. Ingen är köpt men nice try, ni lyckas få allt till att vara köpt o fejk, ni är inte kloka, så manipulativa. Sjukt obehagligt. Du vet mycket väl att det som står där var sant tidigare, och hur länge hon bott ensam är inte relevant. Du vet att det inte går att l ä n ka, att det tas bort.

      Vadå inte går att länka? Fattar ingenting. Men förklara nu varför inte din falska idol Isabella Löwengrip ändrar på sin webbplats. Sluta påstå att hon inte har något lösenord, det kan inte ens du tro på. Kvar är att hon KAN men INTE vill. Eller har du någon annan teori.

      Du får gärna vara ”du” med mej. Jag är inte så kinkig.
      Och du verkar vara yngre än jag, så du är nog bekant med ctrl C ctrl V om det inte går att länka.
      Tjolahopp!

  Vad hände med systrarna Graafs bok?

   Dom kom på att dom inte kan skriva?

    Ha, ha!

    Den skrivs av två män, ihop med systrarna så är liknande upplägg där fast bella verkar även skriva en del själv och systrarna berättar för männen som skriver.

  Som vanligt får man aldrig ihop människan Isabella. Av det hon berättar nu finns ingen hint om detta i hennes blogg. Det går aldrig att få ihop hennes historier eftersom man aldrig vet om hon ljuger eller talar en någorlunda sanning. Dessutom har hon väl någon dold agenda varför hon överhuvudtaget ska ge ut en bok just nu.

   Nu är det väl inte hon själv som ger ut en bok, dvs egenutgivning, utan något förlag är intresserat och vill ge ut hennes story. Förlaget har då, antar jag, även valt spökskrivare åt henne. Jag får också utgå ifrån att förlagets redaktör, som blir ansvarig för bokens innehåll, är noggrann med att där inte skrivs ihop lögner som hen sen får ta yttersta ansvar för.

    I och med att det är officiellt att det är en annan som skriver den måste förlaget ange det på omslaget. Som andra liknande böcker. Att Neurath fick tidsbrist beror troligen på att de två knappast fungerar ihop. En seriös journalist hoppar inte på att skriva en bok tillsammans med Bella.

     plus att caroline är gift med niclas engsäll. hade nog blivit dålig stämning oavsett xD

      ”Tidsbrist”=vill inte

      Vem?

      Skulle väl skiljas?

      var gift med*

      Vem är hennes karl och har bellsan haft ihop det med honom eller vad är grejen?

       Japp.

        För tio år sedan eller mer OM det ens är sant. Sluta nu bara med att sprida dynga!

         Bella har varit runt en hel del i kändis- och finanskretsarna.
         Innan hon gifte sig och fick barn och även sedan hon och Odd gick skilda vägar.

          Såklart, hon har väl dejtat precis som alla andra som är singlar gör.
          Vad är det konstiga med det?

           Dejtat och mer än så 🙂

           Hon har ett visst ryckte i de kretsar hon så gärna vill vara del av.

           17:33 Spill the beans.
           Har man sagt A får man säga B. Vad är det för rykten?

  Dags för en ny version om vad som har hänt…

   Du menar dagens nya version? Hon ändrar sig varje dag. Idag i podden har hon aldrig tyckt det varit jobbigt med barn. Inte ens när hon var tvungen (!) att fråga Odd om lov att duscha. Hon är fenomenal. Svar på fråga från parhästen S.

    Fast var ju inte riktigt så hon sa.

    Det var väl Simon som anmälde till Odd när Bella hade duschtid?
    Simon skötte dessutom planering av ”partiden”.
    Härligt för Odd att veta när han skulle vara laddad 🙂

     Det kanske var när Isabella Löwengrip skulle gå på toaletten och bajsa? Har för mig att jag sett ett sådant schema.

     Men kan du inte bara lägga av, suck. Nej Simon har inte anmält till Odd när Bella hade duschtid! Så tröttsamt med ditt trams, förstår inte hur du orkar.

     Fy fan vilken vidrig kommentar!

    Det där att fråga innan hon gick och duschade var väl mer en ovana hon hade? Det är ju många som gör så. liksom i förbifarten säger ”jag tänkte hoppa in i duschen nu, är det okej?”

  *poppar popcorn i väntan på schtollis*

   Stollis verkar ha tappat geisten. Kanske för att det blir allt svårare att tro på Isabella Löwengrips fenomenala förmåga att ljuga.

   Säga vad man vill om den ni kallar stollis men du Rebecca uppvisar riktigt mobbarbeteende. Inget att vara stolt över.

    ?

     Stollis har en hang-up på Bella. Men Rebecca har en minst lika stor hang-up på stollis.

      Liksom väldigt många andra. Jag är en av dem.

  Hon ljuger lätt och snabbt. I Q&A häromveckan sa hon att hon slutade med all medicin i april 2020. I somras och i höstas talade hon om medicinintag. I podden nu i januari pratade hon om att öka sin medicindos.

   ???

   Du har dålig hörsel.

    Haha nej det kallas selektiv hörsel ?

    Eller så är det du som har dålig hörsel och dåligt minne, eller hör det du vill höra eller bara förvränger det mesta, med flit eller omedvetet. Med flit oftast gissar jag.

   Hon talade om sömnmedel (Imovane) och det hon kallade ”ångestmedicin” som var Oxascand (”Sobril”).
   Bägge är vanebildande.
   Hon sade sig ha slutat med bägge.
   Var det sömnmedlet som hon satte ut i april?

    Oxascand har hon ätit väldigt länge och det är väldigt trist att läkare skrivit ut den skiten. Sobril var debatterat på 80 talet och slutade att skrivas ut. Istället byter man namn och fortsätter som om alla problem och biverkningar är bortglömda.

    ”Ångestmedicinen” har jag svårt att tro att Bella tog under särskilt lång tid.
    Oxazepam dvs en substans i gruppen benzodiazepiner brukar man ha ”i beredskap” får att ta till om man skulle få en plötsligt ångestattack. Man utvecklar ofta ett psykologiskt beroende med tillvänjning och tolerans som följd om man under längre tid än en eller två veckor tar dessa i och för sig effektiva preparat.

   I Q&A sa hon också att en av hennes styrkor är att hon ALDRIG är avundsjuk. Men i podden har hon pratat om att hon är avundsjuk, svartsjuk och missunnsam. ?

    Hon verkar ju glad för andras skull och verkar alltid ha velat pusha fram andra och delat med sig av tips och råd men självklart kan hon som andra känna avund, dock tror jag inte hon menade att hon var missunnsam utan avis typ och det är inget fel att vara det, klart man kan känna sig avis på andra som är på härliga resor eller lever ett härligt liv osv.

   Du förvränger snabbt och lätt. Det hon svarade på var att hon inte längre åt sömn medeicin, inte att hon slutat med all medcin, det är två olika saker alltså.

  Varför hoppade hon av businessutbildningen i Schweitz? Det hade varit bra om hon pluggat färdigt, kanske det inte gått helt åt skogen om hon hade haft en susning hur man ska sköta affärer.

   Hon klarade inte av utbildningen. Hon hade fuskat sig in på den. Bara pinsamt.

    Berätta mer! Hon är duktig på att fuska …

    Tidsbrist var väl den officiella förklaringen då, lustigt nog. Men jag förstår att hon hoppade av, man lär sig inte så mycket av vikt genom självstudier och tenta när det gäller management. Mest lär man sig under interaktioner om materialet, men det är ju väldigt begränsat på distans (även om zoom underlättar lite nuförtiden).

     Äh, är väl bra att ha på papper oavsett. Läser master i management på KTH på zoom nu och näe, det är väl mest överskattat men så är det väl med utbildning överlag ändå.

     Hon blev erbjuden en plats för man trodde att de skulle ge bra pr. Det som är lite otippat är att hon egentligen inte var behörig eftersom utbildningen erbjuds till studenter som redan har en kandidatexamen. Bella har ju inte ens en studentexamen. Inte jättekonstigt att hon hoppade av.

   Klarar man inte av att gå ut gymnasiet blir det svårt med några högre studier.

    Jag klarade inte gymnasiet pga stress då det begav sig. Ägnat många år till att läsa upp ämnen på Komvux, tar högskoleexamen i maj. Så jo, det går fint att klara högre studier även om man inte klarade gymnasiet 🙂

     Men du HAR ju klarat gymnasiet nu, genom komvux! Grattis!

     Du innehar alltså gymnasiekompetens. Jag kompletterade några gymnasiekurser på folkhögskola, så jag har också gymnasiekompetens, även om jag inte läste alla tre åren på en vanlig gymnasieskolan. 🙂

   Hon hoppade av för hon kunde inte läsa kurslitteraturen som var på engelska och franska…..

    Kom det dom en total överraskning att den inte var på svenska!

     Det visade sig att kurslitteraturen inte bestod av pekböcker, så då bangade Bella.

   Anonym 15:22//
   Stava där landet igen?
   Kasta inte sten i glashus.

    Blås inte såpbubblor när det haglar.

    Stava där? Eller här?
    Hej Schweiz!

   Utbildningen var på engelska och hon hängde inte för hon förstod helt enkelt kursspråket. Det är stor skillnad på vanlig vardagsengelska och businessengelska. Kommer ihåg när hon skrev om någon uppgift de fick och hon förstod öht. inte vad det gick ut på för hon visste inte vad orden betydde.

    Men skulle ju öppna byrå i USA för att lära filmindustrin allt om sociala medier, då kan man väl engelska?

    Det var väl real estate (fastigheter) som hon inte förstod och inte vågade fråga vad det betydde.

     Nä. Hon skulle lära USA allt om sociala medier. På en skala?

  Titel Alla mina män eller Mina osanningar? Ovärdiga råd av Blondinbella?

   Så jävla många män har hon inte haft.

    Beror väl på vad man menar med att ”ha haft” män…

   Det som utmärker skönlitteratur eller fiction (engelska) till skillnad från andra genrer är att det inte finns några som helst krav på att skildra en verklig händelse eller innehålla någon sanning. Det är ju oftast tvärtom, en roman är helt påhittad. För det är väl ingen som tror att det kilar omkring en liten Harry Potter i England t.ex. Så det här verkar bli en skönlitterär bok som bygger på Isabella Löwengrips liv och det hon berättar för spökskrivaren. Och då vet vi hur det blir med trovärdigheten…

    Klart att det går runt en liten Harry Potter i England!

   ?

   ”Storleken är viktig – plånbokens alltså”

   Asså fan vilken jävla vidrig kommentar. Lite moderering kanske?

  Låter som att det kan bli en rätt bra pekbok.

   Är du trött på dina gamla?

    Den du skrev?

     Va?

    Eller … den du hade en spökskrivare till?

     SpökSKRIVARE till en pekbok??

      Stollis skriver fortare än hon tänker.

       Inte så svårt med den tankeverksamheten.

       Tänker?

       Han

        Trollet?

  Hoppas innerligt att hon inte pratar om sin familj i denna bok, dem har lidit tillräckligt. Tänker på alltså på hennes mamma och syster främst.

   Mamman outas i senaste podden. Hon säger att mamman alltid ätit medicin mot ångest.

    Det är så sjukt att hon outar närståendes väldigt privata saker för hela svenska folket.

     Hela svenska folket? Ha ha! Så jävla många lyssnare har dom inte.

      Exakt! Snart bara en handfull!

     Dessutom när det går att klippa bort. Ingen direktsändning precis.

     Och där sitter ni och lyssnar på det..

      Ja för det går ju att förutspå exakt vad som ska sågad i en podd ???‍♀️

    Kan inte hon låta de vara bara.

    Men varför måste hon berätta sån om sin mamma? Vad får hon ut av det? Mamman vill med all säkerhet inte att det pratas om det.

    Fy. Så jävla elakt.

     Fast det var ju inte för att vara elak, det var inget nedlåtande, mer för att visa att det är vanligt. Andra poddare pratar också om sina familjer, om sina barn och sina föräldrar, det är inte så konstigt faktiskt.

      Jo om man tänker ett steg längre så är det faktiskt SJUKT konstigt att göra det inför så många människor.

      Med tanke på hur respektlös IL varit mot sin familj tidigare så ser jag inget bra i detta heller.
      Hon kan prata om som egen ångest om hon vill visa hur vanligt det är. Inte såra sin mamma ännu mer.

       Exakt!

      Om mamman inte godkänt att dottern pratar om att hon tar ångestmedicin i en podd som ändå har en del lyssnare så är det sjukt respektlöst. Det är privat och inget som Bella ska prata om. Hur kan du ens försvara en sån sak? Har du ingen moral? Detta lär ju inte förbättra relationen direkt.

      Jo när vuxna människor pratar om sina föräldrars problem och sin egen dåliga relation finns det all anledning att lyssna väldigt noga och lägga på minnet vad personen säger.
      När samma person dessutom har dålig relation till flera i sin familj då finns det all anledning att börja ifrågasätta. Det personen känner är inte det som ska ifrågasättas utan vad som är anledningen till känslorna.
      Problemet behöver inte vara föräldrar och syskon utan kan bero på personen själv.

    Tacka fan för det med den dottern som förstör hennes liv.

     Usch för dig! Så skriver man inte. Du vet ju inte ett skit på riktigt! Blä!

    Va? Men gud, det var ju skittaskigt! Stackars mamman.

   hon skrev i ett tidigare blogginlägg att boken skulle fokusera på ”fina minnen” när det kom till familjen. men vem vet.

    Skönlitterär kan vara ett sätt för förlaget att klara sig från alla påtaladen om felaktigheter.

     100% att det är därför hon inte skriver boken som en biografi.

  Ammärkningsvärt att hon lägger ut allt mer om barnen och visar dotterns ansikte. Reklambud till dottern, Isabella behöver få in pengar.
  Hon har inget att berätta. Jo, smygreklam om särbons bilder.

   Men hon gör exakt samma som alla andra så kallade influencers. De är lika dana. Har dem mer att berätta än Isabella menar du?

  Det är intressant att hon gör den skönlitterär istället som en biografi. Högst sannolikt gör hon detta för att kunna skydda sig mot kritiken som kommer komma iom att det kommer vara en hel del ljug i boken. Bella kan då bara säga ”jag har aldrig sagt att allt i boken är sanning för den är skönlitterär och har bara hämtat inspiration från mitt liv”.

   Det är givetvis hennes sätt att klara sig undan med ännu fler lögner. När det hon skriver kan motbevisas kan hon gömma sig bakom ”skönlitterärt”.
   Det hon berättar om sin mammas medicinering tycker jag är ytterligare ett lågvattenmärke.
   Varför gör hon det öht??

   Ja det är anmärkningsvärt. En biografi kan ju skrivas på så många olika sätt och jag är helt övertygad att hon skulle kunna hitta ett format som passat det hon vill berätta. Enklare att bara säga att det är skönlitteratur och så har man ryggen fri. Men det blir märkligt att säga att man ska ”berätta sin historia” och så visar det sig vara en historia endast baserat på personens liv där man som läsare inte vet vad som är sanning eller påhitt. Blir inte sugen att läsa direkt.

  Självklart kommer denna bok säljas rätt bra, varför förstår jag inte dock, vem, vem vill köpa denna bok och läsa ett gäng lögner!? Då kan jag lika gärna köpa en bok från Kepler eller Läckberg, bra författare med påhittade historier.
  Skulle jag läsa en biografi skulle jag då aldrig läsa något av en person som är en notorisk lögnare som blondinbella. Men det värsta är ju hur hon tror på sina egna lögner och faktiskt tror att andra människor ska tro på det hon säger, hallå hur kan man vara så borta i korken.

   Sorry men Läckberg är ingen bra författare.

    Om bra= räckvidd
    Så har du fel

    Om bra= litterära mästerverk som stimulerar geniknölarna hos de mest framstående litterära kretsarna
    Då har du rätt

     Framgångsrik, ja. Bra, nej.

      Då är frågan, om hon inte är bra trots att hon är så framgångsrik- vad har du för åsikter om hennes miljontals läsare?

       Att de antagligen är lika korkade som Reinfeldt som har henne som favoritförfattare.

        Där har vi det.
        Ni som anser viss litteratur gamla under kategorin sämre, ni anser att de som läser dessa böcker är mindre begåvade, rent ut sagt korkade. De är inte lika fiiina som er som har vett att uppskatta det välformulerade språket.
        Grattis, det är ju som är korkade.

        Tillhör du den självutnämnda kultureliten som lite fisförnämt rynkar på näsan åt Läckberg?
        Till saken hör att hon skriver både välstrukturerat och med elegans utan att snöa in på obegripligt vokabulär och snirkligt språkbruk som bara leder till svårtolkade syftningsfel.
        Hon är en av våra mest framgångsrika författare i nutid som är enormt produktiv och som dessutom inte tar skit från någon.
        Så den lilla obetydliga skaran kultursnobbar kan krypa tillbaka in i sina hålor och ägna sig åt språkliga hårklyverier, navelskådning och ett och annat övergrepp långt bort från metoo.

         Bra, exakt vad jag tycker och försökte förmedla.

         Kram på dej

         Som någon redan nämnt så skriver hon på det sättet som tilltalar ovana läsare. Det är hon som är inkörsporten till läsning. Och det är inget fel med det.
         Men det gör henne inte till en BRA författare. En bra författare behöver bland annat kunna ha ett bra historieberättande.

         Som exempel: Slumdog Millionaire är en bra film rent tekniskt. Den har ett unikt sätt att berätta historien på och varje scen och person har ett syfte. Tar man bort någon del i det hela så får man en helt annan film.
         Indiana Jones och det sista korståget är en dålig film rent tekniskt till största delen eftersom Indiana Jones egentligen inte har något egentligt syfte. Historien skulle ha utspelat sig precis på det sätt som den gjorde även om man tog bort honom ur ekvationen helt och hållet. Huvudpersonen som är menat att vara hjälten och inte bara en berättare i det hela, har alltså noll inflytande och påverkade ytterst lite och alldeles för lite för att göra någon skillnad.

         Ändå gjorde Indiana Jones över 470 miljoner dollar i box office. Medan Slumdog Millionaire gjorde 100 miljoner dollar mindre.

          Det är tröttsamt att läsa pretentiösa kommentarer vars enda syfte är att hävda överlägsenhet över kreti och pleti som tack vare enkel litteratur ändå kan uppnå en basal bildningsnivå.

           Så läs inte just de kommentarerna då?
           Hur svårt kan det vara?

     Har ”bra” någonsin varit synonymt med kvantitet?
     Är det inte mer kvalitet man alltid gått på om man pratar om benämningen ”bra”?

      Om vi bortser från Bob Dylan
      Hur många nobelpristagare i litteratur tror du en ”medelsvensson”läser?
      Det anses vara fin litteratur- säkert samma som du menar med ”bra”

      Jag anser att litteratur som får människor att läsa är BRA.
      Hög kvalitet på språk och så vidare, NEJ

       Jag tycker att du haltar lite i ditt resonemang.
       Man behöver inte vara en nobelpristagare eller skriva underverk för att vara en duktig författare.

       Att få många människor att läsa är förstås bra, i det anseendet. Men det innebär ju automatiskt inte att man skriver bra och har ett bra historieberättande.
       En mopedbil är inte automatiskt en bra bil bara för att det får många att lära sig hur man kör. Men en bil behöver inte heller vara en formel 1 bil för att anses vara bra.

        Och Astrid Lindgren fick aldrig Nobelpriset.

         Och varför skulle Astrid Lindgren ha Nobelpriset?

          Nu går det ju inte. Ingen som är död kan få nobelpriset.
          Under tiden hon levde finns det många som tycker att hon skulle ha tilldelats det, till och med många i Svenska Akademin då hon blev nominerad flera gånger och hon var ju faktiskt väldigt nära att bli belönad med priset en tid.
          Men förslaget blev alltid nedröstat av majoriteten lett av en ledamot som bland annat tyckte att litteratur inte var till för barn. Astrid Lindgren hade otur som levde under samma tid som denne ledamot som blockerade hennes chanser att bli belönad priset.

          Enligt stadgarna ska litteraturpriset tilldelas en författare som ”under det förlupne året hafva gjort menskligheten den största nytta” genom att skriva ”det utmärktaste i idealisk rigtning” så det var egentligen ingenting som sa att Astrid Lindgren inte förtjänade priset, snarare tvärtom. Men som sagt, det har framkommit att det var personliga intressen inom Svenska Akademien som satte stopp för det.

    Om vi måste ha en diskussion den här gången också om vad som är RIKTIG litteratur måste jag bara inflika att Kepler också är skitdåliga författare

     Konstig grej att inflika. Det finns ingen här som påstått att Kepler är bra författare.

      Lina 15:33 ”Då kan jag lika gärna köpa en bok från Kepler eller Läckberg, bra författare med påhittade historier.”

       Haha, jag tog för givet att det var skrivet med ironi!

        Haha det var skrivet med ironi, jag läser enbart facklitteratur men har testat läsa böcker av dessa författare och mjaaa inte direkt bra författare. Men som jag skrev läser jag enbart facklitteratur.
        Va bittra alla blev, gnäll mer jag slängde bara ur mig två författare som jag kan.

         Tror inte bellas bok kommer att sälja jättebra och det beror på att hon är relativt okänd för den större publiken. Folk har hört talas om henne visst men tror de flesta prioriterar annan läsning.

    Såg en blänkare på Min Sanning på Svt med Läckberg, när hon berättar hur hon hämnas på Lundell. Man riktigt såg hur hon myste! ?

     Hon skänkte väl pengar till föreningen för tornets bevarande på Österlen 🙂

    Leif GW jämförde Läckbergs böcker med noveller i ”Min häst” (därför prenumererade hon på ”Min häst” så professorn fick den till jobbet på Rikspolisstyrelsen).
    Dessutom tyckte Leif GW att Camilla Läckberg ”skriver som Nicke Lilltroll pratar”.

  Jag trodde faktiskt mer om Carolina Neurath. Attt hon ens övervägt att jobba tillsammans med Bellsan får henne att sjunka som en sten. Det finns väl ingen seriös journalist som skulle ta sig an den uppgiften.

   Någon på Stoppa pressarna verkar ha ett horn i sidan till Neurath med tanke på hur de har beskrivit hennes otrohet:

   https://stoppapressarna.se/svenskt/carolina-neurath-lamnar-jobbet-efter-otrohetsdramat

    Det var … litet speciellt att läsa!

     Typ någon som inte fick jobb på Mitt livs novell.

     Fint att dom fick in att han är bra på att baka saffransskorpor.

      Så jävla random.

    Hahaha vad var det för något jag nyss läste, det var den sämsta smörja jag läst, nån slags Harlequin-novell-artikel ???

    ”Den framgångsrika journalisten och författaren kunde till slut inte stå emot – hon föll till föga och erkände sin kättjefyllda och intensivt erotiska relation med ”Hipster-Emil”.”
    Man kan verkligen se de två hålla på 🙂

    Hahaha. Har vi tur är det samma person som skriver den skönlitterära historian om Isabellas liv.

    Haha men vad var det för bildtexter!? ?
    Har Bella legat med Niclas Engsäll? Det har jag helt missat.

   Finns väl annat som gjort att hon sjunkit som en sten, hon har ju gjort bort sig en del på senare tid så hon hade kanske behövt skriva en uppmärksammad bok, kanske var dumt att hon tackade nej. Finns ju någon som tagit sig an uppgiften dock.

  Som ovan skribent skriver- det är ingen biografi så den har inget ”skvaller” värde.
  Den kommer garanterat inte hålla hög nivå skönlitterärt jämfört med vad som finns (och det finns ju en del böcker….)
  Så varför läsa?

  Undrar om hon verkligen är så otroligt dum i huvudet som hon verkar… liksom hon har redan kört både sig själv och alla sina företag i total botten. Det går liksom så djupt så man knappt ser henne längre, varför försöker hon ens fortfarande? Ge upp för fan och skaffa ett riktigt jobb och lägg ner sociala medier helt Isabella…. ingen orkar med dig längre.

   Tomma tunnor skramlar mest.

    Tomma skallar ljuger mest.

     Detta hemsnickrade ordspråk stämmer inte alls.

      Stämmer på Bella i alla fall…

      Bajsar påven i skogen?

       Och hur vet du om han gör det eller inte?

       Om ingen ser att han gör det, har han då gjort det?

   Haha T jösses vad ni försöker… Ni verkar orka, ni verkar se henne, ni diskuterar henne här varje helg ofta flera ggr i veckan ibland många dagar i rad. Hon verkar behövas. Någon skriver sjuka inlägg om henne dagligen där hon kränks o det sprids lögner, helt sjukt. Många verkar beroende av henne på ett el annat sätt, vissa tjänar pengar på henne, andra får ut annat..hur skulle ni klara er?

    Det lär visa sig i takt med att Isabella Löwengrip blir allt mer ointressant för alla, litet mer varje dag. Tror nog att vi klarar oss alldeles utmärkt när hon är bortglömd. Inte så långt kvar.

     Fast hon verkar ju inte bli bortglömd, så länge ni håller på att d r e v a mot henne och tjata, skvallra och hålla på med elakheter och strunt. Hon verkar definitivt inte ointressant, vem försöker ni lura och varför hahaha jobbigt för somliga att hon finns i etern typ hahahaha. Vad vore denna blogg och vissa personer om det inte vore för IL.

      Men svara då. Varför ändrar inte Bellsan fullständigt felaktiga fakta på sin sajt? Klart att hon har lösenord till en sajt hon själv driver, allt annat är fnoskigt. Kvar är att Bellsan VÄLJER att inte ändra på de felaktigheter som står där.

    Frågan är väl hur skulle du klara dig utan Bella? Det verkar ju vara kring henne ditt liv kretsar, med tanke på mängden kommentarer du vräker ur dig så fort ett inlägg handlar om Bella. Lägg in dig på Bella-avgiftning.

  Jag är skeptisk. Låter som ett excelkapitel. ”Nu behöver vi nåt dramatiskt, vi tar ett övergrepp… ” låter hemskt att säga, men tror ni inte att det hade mjölkats i bloggen om så hänt? Dock kanske det är problemen med stalkern, vilket såklart kan klassas som övergrepp såklart…men jag är ändå skeptisk

   Jag hatar att jag är skeptisk men med tanke på att hon kommunicerar oärligt om det mesta i sitt liv kan ”övergrepp” syfta på just det (vilket är hemskt om det är sant) eller något larvigt som att något ex inte tog hand om ”markservicen” hemma så att hon kunde lajva business woman. Jag hoppas att hon inte utsattes för något övergrepp men jag ser inget värde i att läsa en bok av någon jag är skeptisk mot i övrigt redan.

   ska vi vara noga så skrev hon ju faktiskt inte ”sexuellt” övergrepp, utan endast övergrepp. kan vara vad som helst..

    ”Nej, du får inte låna pappas kreditkort igen!”

   Fan va ruttet att ni skrattar åt det och inte tror på henne.

    Bellsan har gjort bort sig alldeles själv. ????????

  Ja det är väl lika bra att hon får ner allt på pränt. Så hon inte glömmer bort vad hon ljugit om.

  Ehh…nej. Varför skulle man vara nyfiken på hennes bok? Nu måste du skämta Camilla. Vi vet ju redan att hon ljuger om precis ALLT och kan inte ens hålla reda på sina lögner fastän de finns dokumenterade. Det otäcka med henne är att hon tar sig själv på allvar och styrkekramarna hänger lojalt med fastän hon ändrar persona efter läget. Hon hade fortfarande lajvat världens mäktigaste kvinna to be med sitt team om inte pengarna hade tagit slut. Förresten vad var det för skitsnack att hon levt på sötpotatis en längre tid som hon dessutom skulle ha tillagat själv LOL !!!!!

   Ja alltså, hon hade ju kock under tiden som hon åt växtbaserat och dessutom ofta på restaurang. Kommer inte ihåg att hon nånsin skrivit om egentillagad sötpotatis

    Fast nu sa hon väl inget om att hon tillagat det utan att det krävs mycket tid i köket för att äta växtbaserat och för att kunna bli mätt på det. Kocken var inte där varje dag och inte varje vecka så ibland lagade hon säkert till något själv även fast hon inte skrivit om det, hon kanske inte skriver om exakt allt. Alltså ge er.

   Ja du har rätt där. Till och med jag köpte det påståendet rakt av utan att reflektera… och jag är ändå rätt luttrad. Hon är bra på att förvilla, det måste man ge henne

   Nej du vet inte om hon ljuger om allt. Det som är o t ä ckt är du och såna som du som sprider dynga och inte ger upp, som kämpar på med smutskastning. Undrar hur du kan veta om hon levt mycket på sötpotatis eller inte, och annat du påstår dig veta. Kan tro du är en viss H, en som är personligt engagerad som vissa instakonton. Märkligt att inte media uppmärksammar trakasserierna.

    ??????

    Ja märkligt att inte trakasserierna mot henne togs upp något i tv-intervjuerna för det är ju verkligen något utöver det vanliga. Hoppas IL själv förstår och inser att det inte bara är vanligt n ä t h a t utan mer än så, värre än så, och att hon agerar mot det.

  Tråkigt att hon varit med om ett till övergrepp men jag undrar hur många gånger hon ska säga ”nu kommer sanningen” om sitt liv. Hon har skrivit en bok om sina hemligheter tidigare och haft en blogg i över ett årtionde, gjort otaliga ”djupa” intervjuer och poddavsnitt, samt TV-framträdanden. Men nu ska vi tro att de riktiga historierna kommer fram alltså?

   Nej inte ens i boken kommer de riktiga historierna fram. Det pratades ju om en dokumentär som skulle visa den ”riktiga Bella” men hon var osäker på om det var för tidigt ännu. Så boken är nog ännu mer av det gamla vanliga dravlet.

   Det finns ingen ”riktig Bella” eller någon ”sanning” om henne.
   Det finns bara alternativa fakta. Var så god och tro på det ni vill.
   Ingen vet vad som är sant eller riktigt när det gäller henne.
   Knappast hon själv heller.

  Jag tror nog att jag aldrig kommer förstå mig på Bella, oavsett hur mycket hon talar ut i sin podd och oavsett hur många böcker hon skriver.

  Hon borda läsa jockes bok, där är ett prakt exempel på att ljuga, förvränga och göra allt för att skriva en bra bok. Han är även väldigt duktig i boken att skylla alla hans misstag på alla andra, så kommer troligen även IL göra i sin bok.

  Någon som vet om marmor kan ha exakt samma mönster/marmorering på flera olika bord?

   Bara om det är fejk. Eller plastfolie.

   Om man hugger till från samma block så blir det i alla fall så likt det kan bli.
   Men då får man specialbeställa förstås.

    Von Chadaux bord har samma mönster på olika bord, är det fejk då fast dom skriver äkta marmor?

  Haha hennes ego och narcissism tar aldrig ledigt iaf ”har varit med om så mycket i mitt 30åriga liv”
  Gäsp den har vi hört i typ 10 år nu.. Hon är verkligen som en tjatig skiva.

   Och det hon inte har varit med om kan hon ju alltid påstå att hon varit med om…

  Nej. Går inte. Marmor är ett naturmaterial. Måste vara fejkmarmor om du hittat exakt samma mönster.

   Von Chadaux bord har samma mönster på olika bord, är det fejk då fast dom skriver äkta marmor?

    Ja

  Var hon inte fortfarande gift med odd för fyra år sen?

   De separerade våren 2017.
   Skilsmässan fullföljdes först under 2018.

    2019*

     Vadå 2019?

      Bella fullföljde ansökan 2018 men eftersom Odd behövde yttra sig drog den definitiva upplösningen av äktenskapet ut på tiden in i 2019.
      Hade de samarbetat skulle äktenskapet ha kunnat upplösas i november 2017.

    Alltså var de inte separerade för fyra år sen?

     Och? Betyder det att just han skulle ha gjort något? Nej. Och det betyder inte att hon inte kan ha utsätts för något av någon annan även om hon var gift med någon då. Alltså snälla.

     Odd lär ha flyttat ut i april 2017.

  Tror ni Bella ljuger med flit eller är det ngt sjukligt tillstånd?

   Jag tror inte hon ljuger
   Jag tror hon är övertygad om att det är sant.
   För hon kanske täääänkte göra si eller så och då räcker det för henne som att det faktiskt hände.

   Både och

  Är det sant att Martina Bonnier lovat att köpa hela upplagan?

   Haha, ja det tror jag bestämt! ?

  ”Isabella – Guiden i hur man ljuger sig till framgång, inte en utan två gånger”

  Kommer inom kort på bokrean! ?

  Det var inte mycket till fart i kommentarerna till det här inlägget. Till och med Stollis börjar tackla av. Det visar väl på hur långt bort Isabella Löwengrip är från sin peak, när den nu var. Kvar är bara ett sakta bortglömmande, kanske en liten notis då och då i ”Hänt i vecket” och ”Svensk Gamtidning”. Hejdå, Bellsan. Ha det så tråkigt.

   Märks ju tydligt nu när hon har börjat moderera mer att hon får knappt några ”snälla” kommentarer eftersom så få får gå igenom. Som exempel så tror jag inte folk var super positiva till henne Anyfin samarbete då det släpptes fram bara 4 kommentarer to this day ?

    De kommentarer som finns är stagade.

     Hon behöver sluta ljuga och börja staga upp sitt liv.

    Så du läser ILs blog alltså, märkligt är väl ingen här som gör det? Hur många kommentarer brukar det vara på samarbetsinlägg tror du? Inte många kan jag tala om så fyra är normalt. IL behöver inte staga kommentarer och det tror jag inte hon gör, men det görs på andra ställen kanske. Du behöver staga upp ditt liv och inte leva av att sta lka och smutskasta IL

   Haha rolig du är grip.. Jobbigt att IL får uppmärksamhet, är ju mest tack vare dig/er. Ni är fixerade vid henne och följer varje steg men ni vill inte kännas vid det, ni följer men vill att hon lägger ner haha jo men visst. Blir det färre comments så är hon bortglömd haha ni lyckas vända på allt.. ILs peak verkar ha varit lång och verkar bestå, tråkigt för dig annars men så skönt slippa se dig, hejdå.

    På vilket sätt är Isabella Löwengrip aktuell i dag? Vilka samarbetspartners har hon?

  Enligt uppgift vill Paul ha barn med henne. Undrar om hon fått svar på varför han inte skaffat barn tidigare under sitt snart 54-åriga liv.

   Då är han pensionär lagom till klimpen går ut lågstadiet. Det låter finfint. Satsa på det, bubbelpelle.

   ”Men så kul att farfar kunde komma till föräldramötet. Det är inte så vanligt.”

    Jobbigt för dig hampeboy? För dig finns det varken klimp eller annat gissar jag men det kanske kommer när du är en bit över femtio Om du kan gå vidare i livet, men du kanske ska spendera resten av ditt liv på samma sätt som nu, med att kränka Bella och Pålle och vara fixerad vid dem. Tragiskt.

   Kan ju ha att göra med att man inte känt för det tidigare, inte känt sig mogen, inte träffat rätt person som man velat skaffa barn med. Finns fler män som blir pappa först vid 50 – 55 ja även senare, inte jättekonstigt. Vissa kommentarer här är betydligt mer konstiga. Du själv 21.05 har du barn eller varför inte? Bäst du låter bli by the way.

    https://www.doktorn.com/artikel/därför-löper-barn-med-äldre-pappor-ökad-risk-för-psykisk-sjukdom/

    ”… barn som föds när pappan är 45 år löper till exempel 3,5 gånger större risk att få autism än barn som kommer till världen när pappan är 24 år. Barn med äldre pappor har också 13 gånger högre risk att få funktionsnedsättningen adhd, 25 gånger högre risk att drabbas av bipolär sjukdom och fördubblad risk att drabbas av psykos. De löper också högre risk för drogmissbruk och självmordsförsök.”

     ”25 ggr högre risk att drabbas av bipolär sjukdom”. Om mamman redan är det då, och farsan över 50? Ojoj.

    OK, lite klarttext. P har aldrig velat och kommer aldrig vilja ha barn. Jag är nyfiken på hur han lyckas få henne att tro på att han vill ha barn nu och just med henne.

  Då min pappa faktiskt va 54 år när jag föddes så måste jag instämma med det du skriver. Hände mig flera gånger att folk frågade varför jag hade min morfar med på föräldramöten. Eller folk på stan som frågade min pappa om han va ute med sina barnbarn. Han gick också bort när jag va 20, då va han 74?

   va ett svar till Anonym 21:16

  Hahahaha!!!! Nåja, det är ju bra att hon inte försöker sig på att skriva själv i alla fall.

  Och jag förstår inte vad man skulle bli nyfiken på? Det spelar ju liksom ingen roll vad hon vräker ur sig eftersom det ändå inte går att veta om det är sant och hennes ”bok” kan bara betraktas som en fiktiv historia. Så länge hon försöker hävda att det är en ”självbiografi” finns det ju alltså inget att bli nyfiken på. Däremot är jag övertygad om att boken kommer att sälja en del (och det är ju bara därför hon får en förläggare). Det finns alltid…..var är det nu de kallas….styrkekramare? Som liksom inte bryr sig om de blir ljugna för eller inte. 🙂 Det är förresten sanslöst roligt!

  Det berodde inte på tidsbrist utan för att Neurath är en journalist och insåg att hon inte kan skriva en bok baserad på lögner.

  Tyvärr är trovärdigheten för IL alltför naggad i kanten , förfärligt om det hänt MEN när uppmärksamheten tryter för denna damen så måste hon komma på ngt annat som gör henne intressant. Än en gång förfärligt om det är sant men BIG NO NO…kommer INTE ödsla ngn peng på den boken. Allt hon skriver i boken är ju edan skrivet i bloggen….hon kan ju inte hålls tyst om nåt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.