Marie Serneholt gör kollektion med Gekås

Marie Serneholt avslöjar nu att hon tagit fram en kollektion barn och tonårskläder tillsammans med Gekås i Ullared. 
Eller en kollektion känns lite märkligt att beskriva den med när den innehåller så mycket som 60(!) olika plagg.

Jag har hört vissa såga samarbeten med Gekås – att det är billig mass-shopping och motsatsen till exempelvis en Fendi-overall till en nyfödd bebis för många många tusenlappar.
Jag tänker så här – Gekås kommer ju behöva ta in gigantiska upplagor av dessa kläder, så chansen att Marie kommer se barn och unga iklädda hennes kollektion borde ju vara överhängande, eller hur?

Hur hade ni tänkt om ni fick designa en kollektion för…någonting?
Hade ni velat ta fram en kollektion på 3 plagg i limited edition som nästan ingen år tag på, eller en kollektion som den här där alla som vill kan få möjligheten att köpa kläderna?

119 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Den dag jag designar kläder är dagen då hoppet är ute. För allt.

      Löjligt. Hon vill bara tjäna på pengar.

    men gud har hon tagit fram en t-shirt som det står sernerholt på?
    SRNHLT? 🙂 🙂 🙂

      Nästan lite genant…

      Nej du skäääääämtar, va sjukt ???

        Märkte detta kan tolkas sarkastiskt men så är inte fallet ?

      Tänkte också på det, vem vill ta på sig en sådan?

        Många ser det som elegant att ha en t-shirt som det står Gucci på. Varför inte Serneholt?

          Den dagen hennes namn är ett etablerat och välrenommerat varumärke tror jag många skulle vilja, men fram till dess tror jag inte det. Dock har jag personligen svårt för kläder med stora loggor ändå. Jag har blivit min mormor som sa ”varför ska jag betala dyra pengar för att göra reklam för ett märke? De borde betala mig för jag gör reklam för dem”.
          Varsågod för onödig info som ingen bryr sig om!

            Kom att tänka på en tant jag var till i hemtjänsten för flera år sedan. Hon vände matkassarna ut och in innan hon packade ner maten. Skulle hon betala för påsen så skulle hon minsann inte göra reklam för butiken.

              Some heroes don’t wear capes

              Underbar tant!!

            Gillar jag en design har jag inget problem med att credda den som skapat den samtidigt som jag bär den, vare sig det är Gucci, Adidas, Markoolio eller Marie Serneholt. Sedan tycker jag vissa saker med loggor är snygga, och andra inte, precis som saker utan. 🙂

          Du ser inte alls skillnaden va?

            Näää

            Gucci = Jocke & Jonna WT Deluxe

              Finns ingen mer wt förutom dom 2, eller jo hon Nathalie Eklind passar bra in där med.

              Yes,

        Sören Hult möjligtvis, förmodligen ingen annan.

      Likt Viktor Frisk som gjorde halsbanden med VF på… Nej tack direkt

        Haha det var faktiskt helt sjukt

        hahahahaahhaha jag dör!!!

      Pinsamt fula kläder bara de lilla som syns på bilderna ovan. Hade inte satt mitt namn på sånt tjafs. Hade heller inte velat göra något med gekås då de med största sannolikhet är kläder gjorda i typ kina eller någon annan del av Asien där barnarbete förekommer.
      Ovärdiga arbetsvillkor och noll design utrymme. Troligtvis har hon fått titta i en katalog vad deras anlitade fabriker kan producera. Sedan kan hon på sin höjd välja färger eller mönster för att ”sätta sin egen prägel” och kalla det hennes kollektion.
      Tjafs med andra ord.

      Designa en kollektion betyder att man har ritar upp designen själv, är med i hela produktionsprocessen med ateljén som syr upp proverna till att de skickas till fabrik för produktion. Tvivlar på att Marie eller gekås ens ritat upp egna skisser på ett enda plagg.

        Det är bara dravel och käbbel allt ihop!

          Och ändå tusen gångerna vettigare än allt Stefan Löfven kräkt ur sig. ☺️

            Herregud, hur korkad får man bli? ?

              Men haha, skulle vara lite lustig på grund av de Löfvenska ordvalen. Sen förtar det förvisso inte det faktum att kommentarens innehåll var sant men det är egentligen irrelevant. 🙂

            Varför blanda in politik i allt?

              Men haha, skulle vara lite lustig på grund av de Löfvenska ordvalen. Sen förtar det förvisso inte det faktum att kommentarens innehåll var sant men det är egentligen irrelevant. 🙂

        Oavsett vad man tycker om kollektionen går det inte att komma ifrån att det är väldigt många svenskar och även några utsocknes som handlar på Gekås. Deras varuhus- och stormarkandshandel och kläder, butikshandel omsatte 2019 10 miljarder kronor, att jämföra med H&M Sverige AB som omsatte 7 miljarder samma år.
        Att vara en reklampelare åt dem är inte så illa.
        Jag undrar vari ligger skillnaden att designa åt Ellos eller åt Gekås, det är samma prisgrupp och samma målgrupp.
        Om man tror att snobbigt varumärke är lika med drägliga arbetsförhållanden tror man väldigt fel. Att dyra varumärken dessutom inte tillverkas i Asien är helt felaktigt. Varför tror du att det finns riktigt bra piratkopior från Kina? Jo de är tillverkade i samma fabrik som originalet.
        Jag säger kul för Marie Sernholt och gratulerar henne. Hon har genom samarbetet satt sitt namn på svensson kartan som större delen av befolkningen tillhör och garanterat vet fler vem hon är.

          Man ska verkligen inte tro att det är de som tillverkar kläderna som får pengarna som skiljer mellan en tröja från hm och en tröja från ett fiiint märke.

          Det här med att det skulle vara samma fabriker. Det låter så himla skumt tycker jag. Det påståendet florerar ju ofta, men det absolut mest angelägna för typ Gucci skulle ju var att deras fabriker inte tillverkar piratkopior på nätterna. Om du vet att det görs – hur kommer det sig att Gucci inte nåtts av den informationen och satt stopp för det/ brutit kontraktet med dessa fabriker?

      jag trodde på riktigt att det stod SHIT

    Jag skulle ta fram en limited edition, kläder för frusna hundar.

      Päls?

        Hahahahha

        Goretex.

          *goretax

            Göteborgare?

            Du har någonting! Kör!!

              Varför limited? Ska inte alla hundar slippa frysa? ❄️??️??️?☄️

    Jag skulle ta fram en kollektion för de mest ultimata hemmakläderna, sköna, snygga och av superkvalitet till ett bra pris! ? ? ?

      Behöver varken vara snyggt eller superkvalitet om det är hemmakläder tycker jag. Då är det absolut enda viktiga att de är sköna.

        Jag vill jättegärna hitta snygga hemmakläder till bra kvalitet! Jag jobbar 100 % hemifrån just nu och spenderar ofta dagarna osminkad i urtvättade mjukisbyxor med håret i slarvig knut. Skönt, men inte snyggt. Men, sen sitter jag ju i rätt många videomöten, där jag måste se lite respektabel ut. Just nu sminkar jag mig, fixar håret och tar på typ en skjorta eller blus (fortfarande mjukis nedtill). Hade älskat om det fanns sköna OCH snygga hemmakläder, så jag slipper byta om inför möten.

          House of lola är mitt tips. Gör bara sköna kläder i mjuka material. Snygga både hemma och på jobbet. Mjukt dressat mode.

          Plus ett på detta. Förstå ett plagg som ser ut som en skjorta under videomöten, men är lika mjuk och stretchig som ett par mjukisar. DRÖMMEN.

          Ja jag vet. Det är så jobbigt att behöva dra av sig pyjamastshirten och ta på sig en mer klädd tröja inför ett möte så +1 på denna.

            Jumperfabrikens klänning Marcella säger jag. Asskön bomull, mjuk och fin o så kan man ha mjuka leggings under. Man ser då väldigt proffsig ut upptill för zoommöten. Extra piff med halsband

          Kanske inte riktigt kvalificerar sig som mjukiskläder men jag köpte ett par kostymbyxor på Vero Moda med resår baktill i midjan. Framifrån ser de ut som typiska ”finbyxor” för att det finns fejkgylf osv.
          Men egentligen är det som mjukisar! Älskar dem!!

            Dessa är guds gåva till de som jobbar på kontor. Sedan jag hittade dessa har jag inga andra byxor på jobbet. Snygga och känns som mjukisar. Hur bra som helst.

            Vad heter modellen? Vill hitta! De låter som rena drömmen ?

              Jag kollade min gamla orderbekräftelse och där står det ”skräddarsydda byxor”.
              Vet inte om man får länka här så kanske är bättre att du letar upp dem? Ska finnas i 6 färger. Finns bild på resår baktill. Lycka till!

                  Tillägg: Oj förlåt! Ville väl, men läste slarvigt.. Kan givetvis vara så som du skrev att länkar inte är tillåtna..

                  Tack! Ser ut som beskrivningen 😀

                Tack snälla!

              Har köpt flera par på Bona parte av märket Kaffe. Förra vintern fanns det många på Vero Moda.

              Inte samma byxor, men vill tipsa om märket Kaffe! Finns bl.a på Ellos. Ser ut som kostymbyxor men är så sköna 😀

          Nu är det här kanske inte ”bra pris” men finns snygga loungewear som även går att gå ut i utan problem. Ska vara supersköna också!

          https://www.kylexshahida.com/

          Odd Mollys lounge wear!! Så sköna

          Mitt absolut bästa tips här är ett nystartat varumärke som heter LEIS. Beställde hem byxor därifrån och är besatt. O-t-r-o-l-i-g-t sköna och passformen är 10/10. Funkar hemma när jag passar barnen, i ett webbmöte eller iväg på mindre middag/till affären. Är skåning och vi skåningar borde stötta varandra istället för att lägga pengarna i kassan på enorma miljardbolag.

      Biltemas korvunderställ

      Dressmans pyjamas.

    ”Mass-shopping”, snarare stora volymer produktion. De som köper köper väl en tröja, ett par byxor eller vad de nu kan köpa.
    Jag köper både dyrare designerplagg och handlar på Ullared.
    Såg Pernilla wahlgrens kollektion, och även om jag inte är målgruppen så var det väldigt fint ordnat i butiken och såg inte ut som ngt ”slit och släng”.
    Fast Gekås har väl ändå tagit steget längre från 2:a hand, det var ju längesedan.

    En kollektion med GeKås?!! E va?! Det är väl som att shoppa underbyxor på ICA. Vill man det?

      Vissa människor som t.ex min familj har fått shoppa kläder på Ullared och typ köpa trosor osv på Ica just för att vår ekonomi varit skit. Nu är det tack och lov mycket bättre men när jag var mindre fick vi alltid köpa våra kläder där för vi hade inte råd att köpa annat. Visst hm osv men jeans var till exempel för dyrt även där. Så en riktig kollektion på Ullared uppskattas nog av de som inte har råd.

      Vet vad dom säljer för underbyxor på ditt ICA men jag tycker Pierre Robert gör bra grejer.

        Exakt.
        Handla på Ica är nog ett säkrare kort än slit och släng på HM t ex. Fast TS kanske endast handlar lyx lyx lyx kläder på de allra finaste butilern

          Mycket finare att handla sina sloggitrosor i en liten dambutik på fin gata än på Ica maxi. Fiiiiint ska det vara.

            Sloggi är ju outstanding i komfort och kvalitet. Älskar Sloggi!

              Håller med! Otrolig kvalitet! Har ett vitt linne i spets och bomull som är hyr gammalt som helst nu men fortfarande ser helt nytt ut.

                *hur

        Min ICA Maxi säljer Sloggi.

      Våra lokala Ica Maxi säljer Sloggi. De kostar 199 kr för ett par trosor. Jag vet inte vad du har för krav på dina underkläder men tvåhundra pix är inte direkt budgetalternativ….

      Var köper du dina ”underbyxor”?

        underbyxor, så underanvänt ord!

          Småbyxor sa alltid min mamma när vi var barn <3

      ICAs I<3eco underkläder är fantastiska!

        Och bebiskläderna är underbart sköna ?

    Jag skulle kunna tänka mig att ta fram en kollektion för tvättstugan. Saggiga, litet noppiga mjukisar med inbyggt gällivarehäng. Blekta t-shirts med obskyra band från 80-talet; Fatal Charm, Breaker, Glacier.

      T-shirtarna du efterfrågar säljs redan på gina tricot.. verkar vara poppis bland ungdomen.

        Inte exakt de banden men ja…

    Samarbete med Gekås är nog lönande, Pernilla Wahlgren säljer väl också sina kläder där.

    MIN kollektion skulle vara baskläder, där du kan välja om du vill att strl L skall vara att den är längre men lika bred, eller kort men bred osv.

    Eller jacka där du kan välja lång ärm istället för att behöva gå upp i storlek och få en gigantiskt omfång kring midjan.

    Eller mjukisbyxor där benen blir längre när storleken går upp och inte hela själva byxan

    Men det är ju en dröm….

      Jag köper av dig direkt!

        Jag med!

    Skulle aldrig designa kläder.

      Nej, men var sur då!

      ”Designa”

      Ok. Då vet vi.

    Skulle aldrig ta på mig något Serneholt ”ďesignat”. Ytterligare en influensa som ska sälja sitt skit med sina barn… ?

    Men SNARK!!!! Då ta fram en kollektion och så gör man såna kläder?!! Som set ut som allt annat som nånsin funnits. Så fruktansvärt fantasilöst.

      Men vad hade du själv tagit fram då? Vad är det för typ av kollektion du saknar som inte redan finns?

    När ABBA-teens, eller A-teens som de senare fick byta till, bildades, var det någon som sa att den med störst chans att bli något efter A-teens, var Marie. Kan det ha varit Christer Björkman? Det stämde ju. De andra lever väl rätt anonyma liv idag.

      Sen menar jag inte att hon ”är något” pga klädtrasorna som vi nog alla är lika trötta på … Hon har dock synts i många publika sammanhang.

      Beror väl på vad man menar med ”bli något”.

      Störst chans har man om man ser bra ut. Marie är ju väldigt vacker.

      *Nej jag är inte bitter* 🙂

    Barn- och tonårskläder.
    Det lilla strecket som saknas får det att se ut som om hon tagit fram en kollektion barn.

    Jag skulle kräva betalt för att gå omkring med hennes namn på bröstet. Otroligt om det finns folk som gör det frivilligt. Hon kan liksom välja vilken design som helst och så väljer hon sitt namn.. Hur egenkärt och fantasilöst är inte det? Toppdesignerskills verkligen.

    Har Alice och jirell gjirt slut

    Ptja. Känns lite som att man inte kan göra rätt. Det enda rätta är att inte göra något alls. Men det är också fel.

    Lanserar dyra kläder under eget märke: ”Uuhhhhh vem ska ha råd med det där?!”
    Lanserar kollektion med billiga kläder: ”Skräp!!!”
    Gör ingenting förutom insta och YouTube: ”De bara kallar runt och fikar hela dagarna!!”
    Lanserar något: ”DeT äR BarA fÖr AtT tjÄnA peNgAr”.

    Man är körd hur man än gör.

    Jag önskar henne iaf lycka till med hennes kollektion och hoppas att folk blir nöjda och glada! ?

      Använda sin plattform till välgörenhet eller andra sociala projekt kanske? Vad som helst utom konsumtionshets iaf!

        Jag håller med i sak, men dock får de ju skit för de också. ”Åh, måste allt ut på sociala medier?? Hen skulle aldrig skänka till välgörenhet om det inte visades upp!” Eller ”Varför skänker inte hen mer än så?” Och ”Varför ger hen till den organisationen och inte till den här, som jag bryr mig om?” osv osv, i all oändlighet.

    Money talks ?

    Lite kul ändå att Bianca avföljde Felicia aweklew på instagram efter hennes senaste reaktionsvideo om caia ? lite butthurt ?

    Hade släppt en kollektion som alla kan ha och har råd med. Spelar ingen roll vilken Size du är, vill du ha tex en magtröja så ska den finnas i den storleken du önskar, oavsett om det är xs eller 10xl och i alla världens färger ?

      Spelar inte heller någon roll vilket kön eller vilken ålder du har!

    Hur går det för systrarna A&H med stämningen och skulderna? Såg att deras bolag haft mångmiljonförluster, perfekt day gick 42 miljoner i förlust. Himmel o pannkaka, så det kan gå. Det kan man kalla lajvat och luftslott. Märkligt inte media skrivit om det och inget här. Såg att de nu sökte säljare. Skulle avråda från att jobba med dom för kan bli plötslig konkurs och utebliven lön. Varning.

      Deras guldålder är förbi. Så går det när man bygger upp luftslott och är nedrig mot sin personal.

        Den fasaden alltså FASADEN och dom kommer undan, inget direkt mediadrev och inte så mycket om det här heller. Konstigt.

        Sägs även att de överdrev sina poddlyssnarsiffror till det dubbla, tredubbla när de sålde in samarbeten, men de kommer undan. Alex är ju framställd nu som en seriös författare och han är expressenkrönikör. De känner viktiga personer, är kompisar med både poliser, tv/radiofolk och chefredaktörer så de kommer undan. Något skaver med lillbrorsan också, någon ekonomisk smäll även där gissar jag men de håller fasaden uppe.

          Här finns det MYCKET att gräva i och skriva om!

      Dom verkar kassa på företagande och flera vittnar ju om att dom är usla chefer. Hoppas dom utreds ordentligt, verkar vara en del skumt där. Märkligt att Margaux vill samarbete med dom efter att hennes vän Daniel R känt sig orättvist behandlad av dom, känns som Margaux mest tänker på att tjäna pengar, hon känns numera girig och falsk. Hon poddar med sin bror ist för m Daniel nu. Tur för PD att dom fick in Johanna och Edwin för dom drar nog in kosing till bolaget. Dock lite märkligt att dom vill vara där, vanskligt.

    Om man nu får chansen att gå designa en egen kollektion, så tar man fram något sådär fult! Varför liksom?

    Nej bara nej på hennes namn på en tröja?! Så stor är hon väl inte att gemene person vet vem hon är ? känner att gekås bara är krafsbutik? ? Och nej jag är inte rik el nån slags miljövän. Handlar för det mesta på Lindex o HM då jag inte jag råd med annat.

    Haha…förlåt men är helt hundra övertygad om att Marie aldrig skulle sätta på sig dessa kläder privat och definitivt inte på sina barn!
    Hyckleri!
    Precis som Pernilla heller aldrig har på sig sin Ullared-kollektion!
    Cringe!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.