177 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Är det mindre fint gjort om det är spons?

   Ja

   Ja, då är det ju inte kärlek utan reklam?

    Måste det vara det ena eller det andra?

     Ja!!!kärlek ska vara äkta och komma från hjärtat. ❤

      Nej, det ska komma från egen börs.

    Bra kommentar, reklam kan inte vara kärlek. Varför går tankarna till fejkbröllopet som Margaux hade med en vigselförrättare som angav att hon hade vigt de två och hon visste det var fejk. Det var ett reklambröllop i dagarna tre.

   Äkta är det ju inte.
   Och vem trot seriöst att de inte gjorde detta content ihop? Garanterat så har de stått och pyntat båda två bara för att lägga ut😂

    Detta för tankarna till nya dokumentären
    Fake famous på hbo där de pratar om hur influensor fejkar allt.

   Ja definitivt

   Om du får betalt för att ge din partner presenter, presenter du fått gratis, är det lika romantiskt som en person som själv väljer vad dem ska köpa till sin partner, åker och köper det, och bara ger det, utan att få några pengar för att göra det?

  Står lite avslappnat sådär och kikar upp ”under lugg” och ba ”nämen här kommer du med en filmkamera visst är jag snygg och titta på alla fina dekorationer någon annan satt upp” Och sen tar dom en avslappnad liten shot och pussas okonstlat. Mmmm äkta ren och genuin kärlek 🥰

   Och tar en shot tidigt på morgonen om det är alla hjärtans dag. Eller förinspelat sponshångel.

    Framgår ju att det var nån dag innan

    Detta hände för några dagar sen och var på kvällen

   Englasshowroom visar upp ett topp och byxor från företaget Bubbleroom reklammärkt helt ok. Dock så har hon en vit jacka på sig där en läsare undrar i samma reklam var den kommer ifrån den innehåller ingen länk och hon svarar från Nelly dock från förra året?
   Vad tycker bubbleroom om att hon visar upp andras företags kläder i det betalta inlägget? 🤣🙈🙊

    Både Nelly och Bubbleroom är återförsäljare, så de kan ju ha haft samma jacka att köpa, bara att Engla köpte från Nelly…

   😂😂😂😂 såå rolig kommentar!
   Han tar sig själv på filmiskt allvar 😂

  Haha vad är det här för bittert inlägg? Hon är nöjd, han är nöjd, företaget är säkert nöjd. Vad är problemet?

   Att de låtsas att det är spontant.

    Vadå låtsas? Nu förstår jag inte..

     Aaah läste fel. Läste att de låtsas att det är sponsrat😄

    Vilka röda rosor på alla hjärtans dag dag är spontana?!

   Att det kanske sätter press på andra, ”vanliga” som varken har massa pengar eller ett företag som betalar kalaset för dem, att göra nåt liknande.

   Det vore vansinnigt om de som inte har så mycket pengar (vilket gäller många unga som ”följer” dylika spektakel) känner press att lägga sina icke-existerande pengar på något som faktiskt är FEJK!

   Väldigt Trött på att ungdomar dagligen möts av falska bilder i sociala medier som de känner sig stressade att de själva inte lever upp till. Psykisk ohälsa ökar och ja, att mötas av fejkbilder o tro de är riktiga kan bidra till det.

    Fastnade i modd när jag svarade på en liknande kommentar nedan men jag tycker snarare att problemet med det här är att det sänker ribban för vad vi tjejer ska se som den perfekta killen. En kille som inte ens tar ansvar för sitt barn, men så länge vi får en bukett på alla hjärtans dag så är han perfekt och vi är såå nöjda med honom. Är det inte högre krav än så vi har på en bra man? Och vad lär DET unga tjejer och killar?

     Och den vinkeln hade jag hellre sett diskuteras än vem som betalat för buketten han langade fram till henne.

     Fokus riktas åt fel håll, ja, det som uppmärksammas är det som lätt går att visa på en bild. Jag tycker både och- både att detta sätter en onödig press på unga och att den pressen är helt fel för den fokuserar på mindre viktiga saker.

     Jag håller med dig om att det är dags att börja prata om konsekvenserna av influensermarketing. Att prata om sponsrade inlägg kan man inte sluta göra. Problemet är att det finns alldeles för mycket skit som går att sälja tack vare karismatiska människor. Tittade på Margaux vloggar igår och något mer substanslöst skit får man leta länge efter. Så stängde jag av ljudet och tittade bara och då plötsligt kom jag på mig själv att jag tyckte hon var charmig och en gullig tjej. Och detta vet givetvis företag om att människor är mer benägna att köpa från någon de gillar och beundrar än från ett faktablad som bara visar produkten. Snyggt förpackad skit säljer. Det vore befriande att införa ett års totalförbud av influensermarketing. Enbart reklam som beskriver produkten och vad den används till utan en kändis som berättar om sin upplevelse. Rent ekonomiskt sker en självsanering av marknaden, livsdugliga företag överlever och växer och det ger även plats för nytänk.

    Men det är ju en del av verkligheten, alla har inte råd med allt. Växte upp innan sociala medier men min ensamstående mamma hade inte råd med J Lindberg tröjor, buffalo skor och allt annat som var inne då. Jag håller med om att sociala medier skapar ett problem hos unga personer som inte förstår hur sociala medier fungerar men tycker ändå det är upp till föräldrarna att förklara att livet inte är rättvist, alla har inte samma pengar, möjligheter, sponsorer etc. Bara för att det är sponsrat är det ju inte fejk, jag väljer mer att se deras liv som reklam. De är vandrande reklampelare.

     Exakt! Snarare måste vi lära våra barn att allt vi ser på sociala medier inte speglar sanningen.

   Vem säger att någon av dom är nöjd? Vem säger att dom ens är kära?

  Läs på LinkedIn om Hugo Rosas Greenwashing av Clean Drink. Inledde samarbete kring att ta fram en dryck med räddade äpplen, avbröt samarbetet men har nu släppt drycken i butik men samma typ av förpackning och framställer det som om det är räddad frukt. Usch!

   Jaa, det här är något du måste kolla upp camcam

   Länk till inlägget på LinkedIn?

    Sök på clean under inlägg på linkedin. Truls heter killen som skrivit det.

     Hittar tyvärr inget. Tom försökt googla men utan framgång

      Kommer ju upp först av allt på linkedin när man söker på clean drink..

   Skriv ett inlägg om detta hyckleri, Camilla. Så tragiskt och tråkigt. Det är verkligen såhär Clean har gjort hela vägen och jag är enbart glad att någon nu sätter ner foten och säger ifrån.

   Gervide (skriver moddordet så att du ser!) ❤️

  Så rörigt inlägg…

   Tycker du? Jag tycker det var väldigt tydligt.

   Människor idag … hur fungerar ni på jobbet? Måste eran chef skicka en beskrivning av mailet efteråt eller nån som läser upp åt er och förklarar?
   Tycker man det här är rörigt, med BILDER, då vet jag inte vad.

    Och är ETT ord felstavat eller blivit annat pga autokorrekt så klarar man inte av att förstå vilket ord som skulle stå där utifrån kontext.

     Helt otroligt 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

    Fungerar bra på jobbet! Det är ju just bilderna som gör det rörigt, olika text, svårt att se vad Camilla skrivit och vad influencersen skrivit. Rörigt är inte samma sak som att inte förstå. Hur går det själv med förståelsen av text?

   Jag höll med men min kommentar togs bort….skrev att jag fick läsa om flera gånger

    Togs bort? Okej 😂 varför skulle den tas bort

  Tycker inte att det är mindre fint för att det är sponsrat. Mindre fint är ju något som är totalt opersonligt, typ att hon fått ett gång badbomber men har inget badkar. Ni fattar.

  Nu är det ju ändå något hon uppskattar och något personligt, sen om han inte har betalat det själv tycker inte jag är så viktigt. Verkar ju ändå vara valt för att passa henne och deras relation.

   Gäng*

   Jag tycker sponsen gör det helt opersonligt.

  Elak kommentar. Utseendet är inte allt och man har ju olika smak också.

  Är utseende enda kriteriet när du väljer partner?

   Så du antyder att herr Oliver har en fin insida?

    Nej.

    Ts vägde ju inte in det skrev hen.

    Har du läst ts kommentar ens? 😅

  Hade nästan blivit lite irriterad om min man överpyntat hela lägenheten med onödig plast. Vad gör dom med skiten imorgon, liksom?

  Men jag är väl bara gammal och bitter, som vanligt.

   Hahaha ja. Min kompis kille drog hem en sån jättestor nalle till henne och hon var så mallig och påstod att alla var avundsjuka på henne som fick en sån fin, romantisk present. Den tog upp halva soffan ungefär och jag hade nog mest blivit irriterad om jag fick en sådan och förväntades trängas med den i min lägenhet.

    Jag förstår inte alls grejen med gosedjur till vuxna människor. Än mindre om det är skitstort. Vad i hela friden skaa jag med en nalle till, jag är 32?

     Jag tror Anna Book är tjejen som gillar stora gosedjur! 🧸

      Hon är ju ett typexempel på att ju mer man lägger ut om sin perfekta relation, desto sämre är den i verkligheten.

     Sitta och gosa med när den andra inte är hemma.

      Haha ja, hur ska hon klara sig när han jobbar kväll och hon inte har honom att gosa med?

  Ritat med tuschpennor halva natten, haha. Hur långsam är han?

   😅

   Får inte rita utanför..

  Så tråkigt och nej jag är inte bitter.
  Vill ändå att den som jag har ihop det med ska anstränga sig lite och köpa=betala för egen bukett till mig inte ett jävla spons.

   Vi fick presentkort från jobbet på interflora. Är det inte okej att jag köper blommor till min flickvän idag för det presentkortet då? Jag menar, då betalar jag ju inte med ”egna pengar”….

    Oj, vad du anstränger dig. Tråkigt.

     Verkar ju som att det är var pengarna kommer ifrån som är det viktiga. Tråkigt.

     Ändå en rimlig fråga sett till kommentarerna här inne kan jag tycka. Då är ju den buketten också ”sponsrad”.

    Om det BARA var det du gav och inget annat skulle jag nog tycka att det inte var att anstränga sig särskilt mycket, nej. Å andra sidan måste man inte anstränga sig just idag. Går bra att göra det andra dagar istället. Det som blir skevt är när en falsk bild visas upp och sätter press på unga, som varken har pengar eller spons, att göra liknande. Det är väldigt fel att unga ska behöva jämföra sig med något som inte är på riktigt, något personerna inte betalt för själva. Bra att sånt tas upp och ”avslöjas” här (många skulle nog inte tänkt på att det var spons annars) så att det tillkommer en till synvinkel än bara den som företaget vill ska visas upp.

     Vadå anstränga sig? Är väl jättefint att ge sin partner blommor (och typ säga att man älskar henne)? Vad förväntar ni er av era partners?

    Klart det är okej! Köp! 😃❣️

    Spelar väl ingen roll var pengarna kommer ifrån. Känns ju onödigt att betala ur fickan om man har ett presentkort man ändå inte vill använda annars. Kööör! 💐

  Finns väl inget mer influenciskt än att fira högtider och personer med hjälp av sponsrade saker.

   Skulle gärna få både jul och födelsedagar sponsrade. Kan gladeligen hylla ica lite extra inför familjen om de står för mitt julbord.

    Jag föredrar att mina nära och kära köper sådant de vet att jag behöver eller vill ha, och det behöver inte vara dyrt. Får hellre presenter med eftertanke än saker som en person ger bort då den råkat få spons från just det företaget.

     Men om man tex får välja presenter till sitt barn från en specifik leksaksaffär, då har ju föräldern ändå valt leksaker som passar barnet. Bara inte betalat dom. Vad är skillnaden på att föräldern väljer samma leksaker men betalar dom själv?

      De som får den typen av spons har ofta pengar att lägga från egen ficka, tycker de kan tacka nej och ge bort de till behövande då istället 🙂

       Fast det var väl inte det som diskuterades…

   Det är ju runt dessa de får erbjudanden för att få andra att köpa samma saker sen!
   Så inte alls konstigt heller att han måste fira några dagar innan 😉 för på alla hjärtans hade det ju vart för sent för reklam

  Alltså hon skrev på nån bild hon la upp ”jag har hittat honom tjejer” men är det så här det förväntas att män ska vara?
  Jag har en sambo och jag är mer tacksam över de små saker han gör spontant för att visa kärlek så som att köpa mitt favoritgodis när jag är sjuk, jag skulle bli väldans obekväm att komma hem till ett spektakel.
  Det känns som att det ska vara så höga förväntningar på mannen och det blir så fel när han inte betala ett öre för sakerna. Det skapar bara problematik när tjejer ser sånt och förväntar sig att deras killar ska göra sånt men har kanske inte råd eller inte visar kärlek på sånt sätt.
  Rörig kommentarer kanske.

   Jag är faktiskt gladare att hitta en kille som tar ansvar för de barn han har än att han en gång om året fixar en stor dejt.

    Exakt.

    En stor dejt som han dessutom fått hjälp med och inte betalat ett dugg för själv, säkert de som sponsrade honom som kommit hem till dom och fixat allt, vem som helst kan väl fixa så då. Inte svårt.
    Men de är svårt vara en bra närvarande pappa. 🙃

     Nivån för att vara en bra man är så jävla låg.

    Exakt!
    En person som inte bryr sig om sina barn kommer aldrig sätta någon annan än sig själv först.
    Du kommer aldrig vara helt trygg eller kunna lita på personen till 100%.
    Dessutom visar det hur rutten personen är. Vem vill ens leva med en sådan person??

   Och vaddå hittat honom? Ju mer en kille beter sig så här, ju mer sannolikt är det att han dumpar dig två år senare.

    Ville verkligen inte skriva den här kommentaren men kan inte hålla mig. 😅 Tror du verkligen att han lämnar henne? Hon har så mycket mer följare än han någonsin haft och det är rätt uppenbart att han gärna vill bli en influencer. Han verkar ju inte ha annat jobb än att driva en liten Instagram eller fota Antonija.

   Precis så. Nu är ju spektaklet sponsrat men om jag skulle börja dejta en kille som betedde sig såhär hade jag lagt benen på ryggen. Känns inte genuint, som att han fort vill låsa fast en med storslagna gester, och inte minst som att han sätter en hög ribba som bara kommer sjunka med tiden. Nej tack, väljer hellre favoritglassen i överraskning när man är sjuk.

   Tycker inte att problemet är att det ger för höga förväntningar på vad ens egen pojkvän ska ordna på alla hjärtans dag. Snarare är problemet att det ger en skev bild av vad som är den perfekta killen. Räcker det verkligen att ge en stor bukett och ballonger på alla hjärtans dag? Sen resten av året kan man skita i att ta ansvar för sitt barn, vara otrogen, bete sig som en mansbebis osv. Bara man som tjej får en bukett en gång per år så har man ”hittat honom”. Kan vi inte ställa lite högre krav på vad som är en bra man än så?

    Håller verkligen med det här är väl snarare att acceptera låga förväntningar på män än att sätta höga förväntningar…

  Jag kan ju förstå att det inte är kärleksfullt om han tar det han får vid sponsringen. Han fick ett samarbete med nocco så då får hon en platta energidryck på alla hjärtans dag, fast hon kanske till och med hatar dom. Men här verkar han ju ha valt ut saker som passar henne, bara fått det betalt. Då tycker inte jag att det är ett problem att det är sponsrat.

  Lite som sponsrade barnkalas. Får föräldern välja ut presenter själv till barnet är det okej, skillnad om de får de presenter de får och de passar inte alls barnet.

   Vad är det för grejer som passar henne? Fula ballonger och rosor? Så personligt!

    Hon verkar ju vara en person som uppskattar ballonger och rosor, gör om första dejten osv. Då passar det ju henne.

  Varför blir hjärtans dag alltid så kommersiellt?
  Vi blir fullkomligt överrösta med annonser om enorma buketter och chokladkartonger tills man spyr. Känns bara dom en hysterisk köphets som har noll med äkta kärlek att göra.

   Och det blir en tävling bland tjejer om vem som har den mest romantiska killen=köper mest och dyrast i present.

    Eller hur!
    Vi kommer antagligen bli översvämmade av detta i sociala medier under dagen.

     Sen kommer alltid den obligatoriska mottävlingen, dvs vems man som gör flest små, romantiska gester under året i stället.

     Konstigt nog verkar inte de här tävlingarna pågå bland män…

      Tror Margaux kille kan vara den sorten som överdriver en aning! 😏

       Haha helt klart

     Det och alla mammor som lägger ut kärleksfulla teckningar från sina barn. Redan sett 4!! 😂 Man kan tro det är morsdag 😂

      Alla hjärtans dag har ju blivit en dag där männen ska uppvakta kvinnan och visa sin kärlek till henne.

       Men är det verkligen så? Varför just mannen? Tänker att par kan uppvakta varann eller göra nåt tillsammans.

        Ja visst, men så verkar det ju inte vara.

        #inteallapar osv.

      ”Du är världens bästa mamma!”
      Så originellt. De har ju heller ingenting att jämföra med 🤪

   Och ännu mer trött är jag på alla inlägg om att vara singel på alla hjärtans dag. Är det bara jag som inte har fattat att det är så väldigt synd om mig idag?

    Det är fan inte synd om oss ❤🤜🏻🤛🏻

   Jag tycker alla hjärtansdag är ett bra tillfälle att ”uppvakta” lite. Sen vet men ju att bara för att någon blir väldigt uppvaktad betyder ju inte det att de personerna har ett bra förhållande….

  Jag tycker stora buketter med röda rosor är fult och ser tacky ut. Finns så mycket vackrare andra blommor och buketter.

   Håller med, är inget fan av rosor alls 😅

  Skitdag.

  Undrar bara hur många tagningar det behövdes för att gå igenom den snitslade banan….

  Nån som hörde två av våra största influensers starta ett rum på club house inatt och var asfulla?😂

   Berätta mer!

    Vet inte om man får det? Kan det bli förtal då?

     Så varför tar du upp det här då om du ändå inte tror att man får diskutera det?

      Just det min fråga löd: om det fanns någon annan som också hörde. Frågade inte efter de som inte hört 🙂

     Haha förtal är en brottsrubricering som handlar om att du berättar att någon annan eventuellt begått ett brott. Så om de inte gjorde det så är det inte förtal, nej

      ”Förtal är framförallt en juridisk term som avser en skada på någons anseende till följd av exempelvis ett uttalande eller spridningen av en bild. Förtal i juridisk mening är ett brott. I dagligt tal menas med förtal ofta smutskastning av någon bakom dennes rygg.”

       Så man får inte använda det i dagligt tal då enligt er? Vad får man använda för ord då?

     Åh herregud 😫 nu MÅSTE! folk börja lära sig om vad förtal är och inte är

     Tror du på allvar att en anonym kommentar i en blogg – där du redogör för ett visst händelseförlopp som inbegriper två kända personer (och där det primära fokuset enligt dig handlade om att de var FULLA) – skulle leda till att du, Trille, blir dömd för förtal?

     Usch vad jag blir nedstämd av okunskap. Det må låta patetiskt och förtryckande men nån sorts lägstanivå kan man väl få be om, även här inne?

      Tack!! Önskar gärna att censur och yttrandefrihet även läggs tills listan över saker att lära sig vad de innebär.

      ”Förtal är framförallt en juridisk term som avser en skada på någons anseende till följd av exempelvis ett uttalande eller spridningen av en bild. Förtal i juridisk mening är ett brott. I dagligt tal menas med förtal ofta smutskastning av någon bakom dennes rygg.”

       Vem citerar du?

       Säg smutskasta då om det är vad du menar….?

      Alltså jag menade inte att jag skulle bli dömd på något sätt. Menade förtal i vardagligt tal haha, jag ber så hemskt mycket om ursäkt att jag använde ett ord som gjorde att du inte kunde utläsa vad jag menade.

       Lite som mord i vardagligt tal som är något helt annat än mord i juridisk mening?

   Binca och någon i ”entouraget” antar jag.

  Man kan undra om folk inte uppvaktar varandra andra dagar än 14 februari.

  Är det bara jag eller avskyr ni också när killar går over the top med rosor och grejer? Jag typ dör av cringe inombords, gillar inte sånt.

   Aldrig varit med om men jag skulle inte tycka det var cringe nej. Skulle nog gilla det. Tyck inte synd om mig nu, min man visar kärlek på andra, också fina sätt.

   Helt ointresserad av blommor. Känns konstruerat att gilla och dålig fantasi att ge 💩

   Jobbigt att dö av cringe…..

  Jaha så nu blir folk kränkta för att de själva inte får blommor?

   Japp 😂

   Och att det är ”överdrivet”. Varför? För killar (de flesta) gör inte sånt och många tjejer önskar att deras kille hade gjort nåt liknande 😂

    Vadå ”gör inte sånt”? Vad är det för män ni dejtar egentligen? Jag vaknade upp med presenter och rosor, tror de flesta av mina vänner fått fina blommor.. herregud, inte konstigt att ni är så bittra här🤪

   ”Kränkta” för att man tycker det är märkligt att visa upp fejkbilder på sociala medier? ”Kränkta” för att man tycker det bidrar till en hets och press bland unga att göra liknande fast de varken har pengarna eller något företag som sponsrar dem? Nä men alla kan ju vara fega syltryggar som dig som aldrig vågar kritisera några fenomen i samhället…..

    Kritisera fenomen? Skojar du eller? Att köpa blommor på alla hjärtans dag är bidra till hets???!! Hahaha! Sjukaste jag läst på länge

     Och vad kritiserar du för fenomen sin samhällskrigare? Att folk köper blommor på alla hjärtans dag? Det är något konstigt eller? Haha varenda matbutik står tom på rosor, och du sitter här och krigar mot ett så sjukt fenomen! Wow alltså. Gör något vettigt med din energi istället för att klaga på att vissa kvinnor får blommor av sina män

  Hade varit kul att se detta behind the scenes… väldigt romantiskt 🥰 kameran upp i ansikte 24/7.. hur orkat folk leva så?

  Jaha, är du en sån där som inte förstår att folk kan tycka olika och att din åsikt inte är facit?

  Det som skaver är nog att – förlåt, inte alla killar MEN – många killar inte ens minns att det är alla hjärtans dag 😂 Jag blir fan avis ändå. Har han inte idéerna själv så är det väl jättefint att få hjälp. Deras lilla resa till nån herrgård verkar också vara i samarbete.

  Tänker såhär – för mig spelar det ingen roll om han betalat ur fickan eller om han fått hjälp med det. Det kanske va hans egna idé och fick hjälp att ”förvrkliga” det med hjälp av företaget.

  Tycker det är en tråkig känga i slutet med. Jämför inte 2019 med 2021. Det är bara taskigt.

   Ja, 2019 dög tydligen inte heller även om det var ospons…?

    Va? vem har sagt att det inte dög?

  alla har ju olika smak…..rent utseendemässigt så tycker jag att han ser bra ut.

  Jag tycker ändå det var fint att han återskapat minnen från deras tidigare dejter. Även om sakerna är sponsrat så har han ju lagt tid och energi på att göra det personligt för dem och hon verkar uppskatta det.

  För mig är alla hjärtans dag mer än bara en dag för kärleksrelationer. Min mamma skickar alltid ett kort till mig där hon skriver att hon älskar mig, jag och min syster gör någonting roligt tillsammans barnen, bakar en tårta eller så. I min familj är det inte så mycket en dag för pojkvännen att köpa presenter till flickvännen. Men det kanske var min ensamstående mamma som gjorde det till något annat för oss, jag vet inte. Jag uppskattar dagen i alla fall, även om vi i familjen älskar varandra de andra dagarna också.

   I Finland heter det ”vänsdag” och man firar framför allt vänner.

    Aha.. min mamma är halvfinne så kanske därför då. Tycker det är fint i alla fall 😊

  Är inte detta ett gammalt inlägg?

   Ett gammalt ligg? 😇

  Tror du är snyggare änn henne! Tyvärr gillar inte den tjejen.

  Hur tror ni Bella och Pålle firar?

   Tyckte det tog länge idag innan någon fick in en kommentar om Bella.

    Haha, så roligt att retas lite! ✌🏼

    Tog länge?

  Hahah ”mroliverhunt”. Ledsen, men att ha ”mr” i instanamnet känns så otroligt douchigt.

   Mr Grey? 😂😭

  Känns som att Therese Lindgren bara blir mer och mer utseendefixerad?

   Är det så konstigt då?

  Varför måste allt upp på sociala medier? Hade han gjort samma sak om han visste att det ej skulle komma upp på internet eller att någon annan hade fått se spektaklet?

   Håller förvisso med men är man influencer så bygger ju ens ”jobb” på att lägga upp saker på sociala medier.

  Kenza firar med en ros framför ena ögat. Ser så sjukt löjligt ut 😂

  Alla hjärtans dag är ingen ”högtid”, det är importerad amerikansk kommersialism.

   Även importerade amerikanska kommersialistiska fenomen kan vara högtider

  Men han har ju gått och ut sagt att inget av det var sponsrat?

  Skulle väga tyngre om han finns där för sin dotter och med tanke på hur snabbt det tog slut efter dottern så hade iaf jag känt mig nervös över att starta något seriöst med honom😬men jättegullligt om dem är såhär kära, dock vet jag inte hur länge han kommer kunna hålla den fasaden eftersom verkligheten brukar knacka på till slut

  Som nybliven singel är ett sånt här inlägg en dag som denna priceless, fyfan va skönt att se och läsa!

   Håller helt med, hela instagram rubs it in your face att du är singel idag så sånt här gör att man inte känner sig lika miserabel!

  Hela deras relation har känts så konstlad från start, känns som att allt görs för att det ska bli inlägg till instagram, känns ej naturligt för fem öre. Jag undrar någonstans om Antonija är så pass van att göra content av sin tidigare relation att hon har glömt bort att man också kan välja att hålla sina relationer privat men det är väl helt enkelt för lukrativt för att låta bli.

  Kul att han skriver att det tog 3 h att måla skylten😅

  Deras resa till Hooks Herrgård? Känns inte allt som spons när de måste tagga platsen de åker till jämt.

  Och fy vad jag avskyr när folk filmar, för dem, okända människor som är på samma ställe. Speciellt spa, där man chilla runt och ska känna sig avslappnad. Inte riskera att någon filmar och lägger ut för alla sina följare.. Och nej, tror inte att jag är så speciell att folk stirrar på mig i klippen, men ändock respektlöst. Filma om du måste, men håll okända personer ur klippen.

  Vet inte varför hon är känd men efter videon som Denise gjorde så gillar jag inte den där Antonija, nästlar sig in sådär, fy! Och den där Oliver vettefan alltså, verkar hoppa från tjej till tjej. Men fyfan vad snygg han är fanskapet, helvette alltså, är inte det jävligt typiskt så säg.

  Vill gärna läsa dina tankar kring dokumentären Fake famous på HBO!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.