Efter blodiga bilder på sociala medier – nu finns misstanke om falsklarm

 

Bildkälla: Expressen

Igår skrev jag ett inlägg efter att det börjat cirkulera bilder på en blodig man på bland annat Instagram och Snapchat – media envisas med att kalla honom ”Influencer” men jag håller inte med.
Han är en person som betett sig vidrigt på sociala medier, men en influencer är han knappast.

Nu skriver Expressen att polisen har en misstanke om falsklarm, som lagts till de tidigare misstankarna om människorov och synnerligen grov misshandeln.
– Det är något som inte står rätt till i det här ärendet, säger Åsa Willsund, presstalesperson vid polisen i region Öst till Expressen.

Hur ska det tolkas?
Som att han själv iscensatt alltsammans?
Under gårdagskvällen publicerade mannen en video på sig själv där han berättade om vad han skulle ha utsatts för.
Han hade plåster i ansiktet och en rodnad under ena ögat och berättade att han tvingats i en hel karta Tramadol under kvällen.

Jag skulle tro att den här mannen är kapabel till i princip vad som helst, det har vi ju fått flera bevis på, så ingenting förvånar mig när det kommer till honom.
Vi får se vad som framkommer i fallet helt enkelt.

106 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men om detta vore fake, vad är då syftet med det? Att få mer uppmärksamhet? Lite konstigt att hans Instagram är låst isåfall?

   Fast det är väl så han får följare? Om profilen är låst kommer nyfikna klicka på följa för att se de omtalade bilderna och på så sätt växer kontot 🤷🏼‍♀️

    Men om de inte finns något där, då avföljer väl folk bara?
    Jag förstår detta är en svårt psykiskt störd individ men är detta bra uppmärksamhet han vill ha. Han vill ju vara tuff bäst och starkast.

     Det var lite det som var min fundering också…

     Tycker du att han verkar vara Einstein eller?

     Tror inte han tänker så. Han är ju inte direkt som man ska.

      Och tydligen har det fungerat. Han har fått 20000 nya följare tack vare all uppmärksamhet han skapat nu

    Jo sant… var nog mest ett önsketänkande från min sida, att han fått smaka på lite karma 🤷🏽‍♀️

     Detta var till 15:05

   Har du missat att det är ett vanligt sätt att få fler följare?

    Oj va trevligt svar

     Tack 🥰

   Vore snarare konstigt om hans instagram inte varit låst.

   Han vill ju såklart få andra att tro att han är ett offer för ”hämnd” eller något sådant, med tanke på det han gjort.

   Försäkringsbedrägeri? Kan tänka mig att han har svårt att få ett vanligt jobb men behöver pengar. Har någon rånat och kidnappat honom så har han väl rätt till ersättning på det

    Bara om han samarbetar med polisen. Dvs polisanmäler och berättar allt han vet. Tur är väl det, annars skulle vi ha skyhöga försäkringspremier om alla skulle få ersättning utan att samarbeta med polisen.

     Det är tyvärr vanligt att bo och gm har en uppgörelse i förväg om att gm misshandlar, tar på sig en dom och ett skadestånd till bo. Eftersom gm ofta då inte har några tillgångar att utmäta så går staten in och betalar skadeståndet till bo. Sedan delar gm och bo på pengarna.

      Vem är bo och vem är gm?

       Brottsoffer och gärningsman.

        Även fast jag förstod det så läste mitt huvud det till ”Bo och Gumman” 😁

   Eller en anledning till att åka dit på positivt drogtest… ”De tvingade i mig Tramadol. Jag har ej tagit det självmant”.

    Tror tyvärr det är rätt osannolik tes, inte som att en böter på ~3500kr (utgår från att han inte har någon förvärvsinkomst som ger honom högre dagsböter än lägsta möjliga) och en prick för narkotikabruk skulle göra från eller till för honom, hans skulder, belastningsregister eller hos ev. Frivården

     Men det kan ju påverka en villkorlig frigivning?

      Nej, det påverkar inte.

       Kan det påverka benägenheten att döma till frihetsberövande i stället för nåt mildare om man straffas en gång till för nåt annat? Eller har det ingen betydelse alls?

        Att ha ett missbruk påverkar inte om man kan dömas till en frivårdsinspektören påföljd. Däremot kan man t.ex. få en föreskrift i en ny dom om att man ska genomgå behandling.

   Hans konto har vuxit med över 20k sen igår så det funkar uppenbarligen bra att låsa kontot så alla nyfikna måste följa för att kunna se…

    Fan 🤬🤬

    Men vad fan är det för folk som följer honom…? Det för mig är sjukt hur de vill följa en sådan person…

    Vad bra att han får en bra reklamplats på den här bloggen också 🥴

   Han är psykiskt störd? Måste han ha en anledning?

   Jag tänker spontant att man fejkar en sån sak för att människor ska ”glömma”, om ens för en kort stund, vad för fucked up saker man utsatt människor för tidigare. Känns som det enklaste sättet en sån idiot kan tjäna lite empati och följer på tyvärr..

  Är det inte väldigt problematiskt att ge denna sjuka mannen uppmärksamhet? Jag hoppas verkligen att INGEN blir så nyfiken att de börjar följa honom. Då får han precis det han vill och det är han verkligen inte värd att få.

  Vila i frid Annie ❤️

   Hur nyfiken man än må vara så hoppas jag att varenda människa som har ett sunt förnuft förstår att man inte klickan på ”följ”, det är på bekostnad av ett offer. Detta förbannade rättsystem…att personen är ute och vandrar på gatorna skrämmer mig. Att folk följer honom skrämmer mig.

    Jag förstår nyfikenheten men hoppas också att folk avstår från att klicka på följ och gå in i hans uttänkta fälla.

    Vila i frid Annie 🌹

    Tyvärr var det ju förundersökningen som hade alldeles för många brister i det här fallet. Utan bevis är det svårt att få någon dömd. Även om alla vet precis vem den skyldiga är. Fy fan alltså. Jag håller med om att han aldrig borde få komma ut någonsin. Vissa har inget i ett samhälle att göra.

     Polisen gjorde alldeles för många missar och hela den där förundersökningen personifierar på något sätt både samhällets och rättsväsendets generella syn på drogmissbrukare. Tror inte att så många missar gjorts om inte kvinnan sen tidigare missbrukade (enligt Abbe själv som satt i v-rummet, smugglade ner tradolankartorna när polisen tittade bort och låtsades sörja).

      Tror du det på riktigt? Rättsväsendet som i domstol har ju inget att gå på om förundersökningen suger och det tror jag verkligen inte är för att de är mindre intresserade av misstänkta mord på drogmissbrukare än andra- det går ju inte att döma utan bevisning även om man skulle ”vilja.” Men menar du att polisutredningar generellt är taffligare om offret är missbrukare? Finns det stöd för den teorin eller är det en gissning? (Obs- genuin undran). Vad beror det på isf?

      Så det är Abbe som är influensern som denna artikeln handlar om?

  Om han nu har fejkat detta så är det ju såklart för att framstå som ett ”offer”, få sympatier och uppmärksamhet. Vidriga äckel. Som om han inte redan fått tillräckligt uppmärksamhet.
  Om det är fejk så lär det ändå inte hända något, dvs inga konsekvenser för hans del. Det är så det svenska rättssystemet ser ut.

  Snälla sluta skriv om honom. Han är inte värd den uppmärksamheten. Det ger han precis det han vill ha. För Annies skull.

   Vem? Vad då? Har ingen aning om vad han gjort.

    Han dömdes till tre år och sex månaders fängelse för grov kvinnofridskränkning, misshandel i två fall, grovt vapenbrott, olaga hot i två fall, sexuellt ofredande, grovt förtal, förtal, ringa narkotikabrott, ringa dopningsbrott, egenmäktigt förfarande, och skadegörelse i fem fall.
    Han dömdes även för mordet på sin ex-flickvän, men friades, man kunde bevisa att det var han som sprutat in drogen i sin ex-flickvän, men man kunde inte bevisa att dosen han sprutade in var det som dödade henne.

    Du kan lyssna på rättegångs podden om kvinnan i badkaret (Annie). Hemskt att han är ute redan. FyfaaaaaaN

  🌹ANNIE🌹

   🕊

   Glöm aldrig hennes namn, så fort han omtalas så ska hennes namn finnas där som en påminnelse vad han har gjort.

   Annie 🌹

   Annie ❤️

    Annie ❤️

     Vem är Annie?

      En kvinna han mördade. Hennes barn var i lägenheten när det skedde.

       Och han LÄMNADE ett litet barn ensam i lägenheten tillsammans med sin döda mamma över natten. Detta är en så fruktansvärt vidrig man!

        Tänker på den där tvååringen så ofta, det har etsat sig fast i mig. Hur fan kan man lämna en tvååring ensam med sin mördade mamma?! Fyfaan jag blir så äcklad av honom!!

  Tycker historien med tramadol är väldigt snarlik en annan historia där det injicerats tramadol (A 😭)

   Ja bara det är så fruktansvärt respektlöst mot hans offer, men jag vet att han inte har nån respekt i sin kropp och inget samvete heller.

  Ganska enkelt faktiskt.
  Han måste enligt sin tidiga frigivning vara drogfri, nu hade han tryckt in sig massa tramadol och skulle visa positivt vid urinprovet.
  Därför hittade han på detta för att klara sig undan..

   Men om de kommer fram att det är fejk så kommer han väl inte undan?

   Hur vet folk att han hade tryckt i sig massor trama? Läst det flera ställen här i kommentarsfältet. Hur vet man det?

    Han säger själv i klippet att han blev ”itvingad” massa tramadol.
    Det är ju verkligen logiskt, vi ska misshandla dig men är du snäll och tar dessa smärtstillande tabletterna först.

    Så uppenbart fejk.

     Läste att Annie också blivit itvingad tramadol under deras tid ihop….

     + om man vill misshandla nån vill man verkligen slösa Tramadol genom att ge den misshandlade Tramadol som kostar ju pengar?

     Han har blivit påpucklad ordentligt. Han har tagit tramadol själv för att lindra smärtan. Han har inget recept på tramadolen och den är narkotikaklassad och Abbe har villkorlig frigivning. Så han säger att hans misshandlare gav honom tramadolen.

    Han sa det väl själv i videon? Har inte sett den själv men har läst en del i fb-tråden och där verkar det som att han säger det enligt de som sett videon.

    Han säger i sin video att ”dom” tvingade i honom tramadol. På så sätt vet vi att han fått i sig det. Sen spekulerar folk kring sanningshalten i att det är någon annan än han själv som stoppat i sig det…

   Fast nej, det fungerar definitivt inte så att om man tar återfall straffas man ytterligare. Kriminal- och frivården är väl insatta i beroendesjukdomen och majoriteten av deras klienter har ju issues med just det. Det krävs mer än ett positivt urinprov för att dömas igen under sin villkorliga frigivning.

   Jag var knappt ren en enda dag under min villkorliga frigivning som varade ett år, dock hade vi en öppen kommunikation om det, jag var hela tiden ärlig, ville sluta och jag fick hjälp av frivården att få stöd från beroendeenheten. Samt att jag fick gå behandlingsprogram, men det ena var frivilligt.

   Dock återföll jag i kriminalitet under den villkorliga frigivning och dömdes för ytterligare ett ”riktigt” brott (att ha en beroendesjukdom anser jag inte vara ett brott, även om drogberoende fortfarande är kriminaliserat här i Sverige. Men så är vi ju också bland de med flest överdoser med dödlig utgång i Europa).

   Fick skyddstillsyn med föreskrifter om behandlingsprogram och lämna forsatta urinprov, tre månader in på skyddstillsynen blev jag förvisso också drogfri, tack vare de behandlingsprogrammen fängelset och frivården gett mig. Kommer alltid vara evigt tacksam för den vård jag fått iom mina straff och är där jag är idag tack vare det.

   Men det är definitivt inte så enkelt eller svartvitt att positiva urinprov är avgörande, som Lewis utgår från.

    Kunde inte ha uttryckt det bättre själv!

     Är du den snälla frivårdsinspektören som svarade på massa frågor på öppet spår för nån månad sen?

      Det är jag 🙂

    Vem säger att han ska dömas igen? Men vid villkorlig frigivning kan det göras bestämmelser om att man måste vara drogfri tex

    Beroendet är inte kriminellt, det är ju drogerna som är det kriminella. Men du kanske tycker det är bättre att av kriminalisera drogerna så att alla får dra i sig hur mycket de vill? Det är inte kriminellt med alkohol men många är ändå beroende.

  Är man kapabel till mord kan man såklart enkelt fejka sin egen kidnappning/misshandel. Vilken otroligt idiot, samhällets avskum. Snälla kalla honom aldrig för influencer igen, kriminell räcker gott och väl.

   Eller mördare.

   Är han mördare ska han inte ha någon som helst publicitet så här. Det får alltid unga människor att dra sig till dem för dem är nyfikna. De hamnar lätt i fel spår. Skriv inte om såna där typer, avskum och patrasker. Han får skylla sig själv helt enkelt om han blev misshandlad. Har inte mycket till övers för såna typer.

  Tycker vi borde ha ett tillägg till vårat rättssystem. Om det är ganska klart att personen begått brottet men att det inte räcker med konkreta bevis, borde det kunna dömas till att denna person ska kunna bli avlyssnad och spårad under tex en tvåårsperiod (Det är väl ganska restriktivt med hur det får avlyssnas/spåras annars?) chansen borde vara rätt stor att personen vid något tillfälle råkar försäga sig eller gör något som kan has till bevis. I alla fall när det rör sig som något så allvarligt som att mörda en oskyldig person. Detta är ju liksom inte gängkriminalitet där alla parter är lika onda kålsupare, detta är en helt oskyldig person som blivit brutalt mördad. Det borde tas på större allvar än att förövaren släpps på fri fot och tillåts fejka offerroll, förmodligen i något patetiskt försök att komma tillbaks i rampljuset.

   Är man misstänkt för nåt (annat än det man frias för) kan man såklart ha span på sig. Det verkar dock inte som nån vidare smart påföljd- om du vet om att du är avlyssnad- varför skulle du isf snacka?

  Varför skriver du om honom alls då om du inte anser att han är en influencer?

   Hon skriver inte bara om influenser. Utan om allt som finns på sociala medier.

    Men ska han ha mer uppmärksamhet verkligen?

     Inte generellt uppmärksamhet men om det tex tyder på att han iscensatt detta själv för att få fördelar (sympatier, dimridåer, försäkring osv) är det ju bra att ta upp så inte folk blir lurade. Dock viktigt att folk kan tänka själva och inte ger honom personligen ”klick” utan istället läsa tex här för info.

      Läser man inte nyheter?

      Tror inte att han fått så mycket sympatier även om han varit offer här.

   Nä det här inlägget borde inte finnas här,det har absolut inget att göra på bloggbevakning. Ge han ingen uppmärksamhet, för Annies skull.

    Håller med. Det är inte honom vi ska prata om.
    ❤️ Annie ❤️

  Vissa människor bör spärras in och sen kastar man nyckeln.

  Hoppas innerligt att någon får tag i honom PÅ RIKTIGT och att han grävs ner i en skog någonstans. Jävla monster.

  Vila i frid Annie ❤

  Annie❤️

  Har man sett hans video där han berättar ”vad som hände” förstår man fort att han hittat på allt. Det är INTE sant. 110% fejk.

  Camilla, så här skrev du i november 2020

  Jag har INGA planer på att fortsätta skriva om den här människan.
  Han är ingen influencer och har aldrig varit och kommer aldrig att bli. Han är en pajas.
  Se istället det här inlägget som ett varning för en människa man nog ska hålla sig så långt ifrån som möjligt”

  Han är inte värd att uppmärksammas tycker jag.

   Exakt! Varför ge insekten luft???

  ANNIE ❤️

  ANNIE💖

  Tycker också vi kan skippa bevakningen om den här psykopaten o mytomanen. Han har visat att han är kapabel till att ljuga om vadsomhelst. RIP Annie 🌹

  Håller med ovan. Ta bort allt om honom. En sån sk*t förtjänar inte uppmärksamhet.

  Han ska inte få luft mer någonstans! Snälla ta bort detta inlägg för det är exakt vad han vill
  Säg hennes namn: ANNIE!

  Alltså har Trump någonting med detta att göra eller? Det är så sjukt förvirrande att det är en stor bild på honom först i texten.

   Det är så på Aftonbladet och Expressen. Dom brukar ha skitirriterande videos som går igång automatiskt och som har inget med artikelns innehåll att göra.

   Hur dum får man vara?

  Annie 🌹

  Som om man skulle trycka i någon annan en hel karta tramadol? Man vill ju ha det för sig själv

  Annie! ♥️

  ”Han hade tvingats i en hel karta med tramadol”
  Men åh buhu :((
  Så synd om dig..
  Jävla äckel!
  Synd han misslyckades med försöket på s*******d för några år sen.
  Då hade ju Annie levt idag.

  Usch! 🤮🤮🤬🤬🤬

  Han har HIV.

  Jaha. Så det var den jävla idioten. Önskade att det hade varit på riktigt och mer allvarligt.

  Abbe Bilbatterito/Batterito – nytt smeknamn som lanserades på fb efter bilderna med batteriet som han skulle skrämma dig själv med. Haha! Idiot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.