Skämtsamt på Alla Hjärtans Dag

Bildkälla: Isabella Löwengrip Instastory

Isabella Löwengrip delar på Instastory att hennes pojkvän först gav henne en kaktus på skämt som Alla Hjärtans Dag-present, en skämt som sedan följdes upp av en bukett rosor.
Personligen så älskar jag kaktusar, kanske mest för att de är relativt svåra att ha ihjäl (men det går, tro mig) så jag hade nog blivit glad över blomsterarrangemanget till vänster, även fast kaktusar inte tillhör de vanligaste blommorna att ge bort på Alla Hjärtans Dag. 😉
Isabella verkar inte riktigt nära en lika stark kärlek till stixiga blommor som jag gör, så det var väl himla tur att pojkvännen följde upp sin första, skojfriska present med en mer traditionell bukett med röda rosor.

Vad tycker ni om Alla Hjärtans Dag?
En dag som vilken annan, och att uppmärksamma den är bara töntigt då det inte ska behövas en särskilt dag för att visa kärlek, eller är det en dag ni har extremt höga kärleksförväntningar på?

#handhjärta

262 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Pålle har lite humor iaf!

  Svara

   Ja riktig lustigkurre, de är bra, Bella behöver det, hon är så satans stel

   Svara

    Bella verkar inte så kul – i alla fall framstår hon inte som särskilt lustig om man bara känner henne genom social medier.
    Hon saknar väl en viktig humorgen. Om nu sådana finns.

    Svara

     Bella är inte särskilt stel, hon kan vara ganska kul faktiskt, hon har humor det tycker ju Pålle också. Cam behöver Bella och har en egen typ av humorgen eller saknar en.

     Svara

      Suck 😅

      Svara

     Har också tänkte på detta. Hennes humor verkar helt obefintlig. Hon går miste om nåt.

     Svara

      Ja, och hon skrattar åt allt. Kanske det som får männen att stanna. Minsta lilla grej de gör är ju skitroliga. Antar att hon skrattar sådär hysteriskt, slänger med håret och boostar deras ego.

      Svara

       14:28
       Men stannar männen verkligen? Vet inte. Bara en undran.

       Svara

   Vad gav hon honom? Kärlekens dag är väl ömsesidig? Denna dag får också sända anonyma kärlekskort.

   Svara

    Är det inte lite ego a la Book att lägga upp gåvor man själv ger till andra?

    Svara

    Väl väl alla underkläder hon köpte förra veckan.

    Svara

  Låter säkert fjantigt men jag hade bara varit glad över att få spendera dagen med min kärlek. Förväntar mig noll, nästan tvärtom att jag vill ge honom en fin dag och uppvakta honom. Förstår ej hetsen med alla tjejer som ska ha rosor, blommor, choklad, resor, helikoptrar, smycken osv.

  Svara

   Miria är det du? 🤣

   Svara

   Varför gör du inte det då? 😃 Det måste väl inte ligga på killen?🙈

   Svara

    Exakt! Eller planera något mysigt tillsammans, som finare middag med levande ljus, eller bad och massage om man har badkar hemma t.ex.

    Svara

    Är romantisk men singel 😢 älskar att få och ge blommor tex. Puss på nosen till Selma och THK och lilla snövit. 🐶🐱🌹

    Svara

   Fast bara nästan tvärtom.

   Svara

   Det är väll självklart att kvinnor också ska uppvakta dina män i en sund relation!

   Svara

   Jag tycker tvärt om att kvinnor borde förävta sig lite mer tillbaka i relation till allt engamän de lägger ner på män. Sen om det kommer i form av rosor, upplevelser, tid eller generell omtanke spelar väl mindre roll, det beror på vad just den mottagaren uppskattar.

   Svara

    Nu verkar du utgå från att kvinnor är de som engagerar sig och jobbar mest i ett förhållande, men i alla sunda relationer bör man leva jämställt. Alltså behöver inget ’jämnas ut’. Men om du lever i en sådan relation där du behöver dra det tyngsta lasset resten av året, ja då förstår jag att man kanske vill ha något tillbaka av sin man. Men i min värld är inte det en bra relation man bör vara kvar i.

    Svara

     Jag upplever generellt kvinnor anstänger sig mer i relationer än män.

     Alltså inte att det är en enstaka relation där det är så (varken min egen eller någon annans) utan att det är så rent gerellt, att kvinnor lägger mer energi på det.

     Ser kvinnor som i princip beställer fördelsdgspresent till sig själv medan de slår knut på sig själv för att hitta på roliga grejer till sin partner. Kvinnor som älskar att hitta på fina öerraskningar men som alltid bara ”råkar” ha män som inte är intresserad av att ge samma tillbaka. Inte alla såklart, men många.

     Håller med om att man bör lämna i alla fall.

     Svara

      Och lägg där till att kvinnan letar perfekta presenter och julklappar till svärmor, svägerska, mannens syskonbarn, osv. Och ser även till att dessa födelsedagar inte glöms bort.

      Svara

     Jag ”utgår” alltså inte från det utan det är en observation av hur det faktiskt ser ut.

     Svara

     Vet inte varför en del tar så fruktansvärt illa upp för att någon nämner att det generellt är kvinnor som gör mest i heterosexuella relationer. Allt från att hålla koll på födelsedagar, fixa kalas, ha koll på skolväskor, fixa och projektleda vardagen hemma. Nej, inte alla relationer är så men generellt så är det faktiskt så. Bra för dig om du lever i en totalt jämställd relation. Dock har ju även studier visat att det vi upplever som jämställt inte alls är jämställt (30/70-principen).

     Svara

      Men ja, exakt. Det är fakta. Om det inte stämmer överens med upplevelsen av sin egen relation så borde man väl bli glad snarare än upprörd. Och det man i så fall borde bli upprörd över är mäns undermåliga ansträngningar.

      Svara

   Nu känner jag ingen som firar alla hjärtans dag, men baserat på vad jag sett på tv och i film så trodde jag att det var standard att man uppvaktar varandra. Och det kan väl inte vara vanligt (i Sverige) att kvinnor väntar sig resor, helikoptrar o.dyl. på alla hjärtans dag?

   Svara

    Finns nog flunsor med höga krav. Ja det tror jag.

    Svara

    Får jag inte en helikopter så blir jag fan förbannad.

    Svara

     😄

     Svara

  Är glad att jag inte har någon hjärtanskär då man hetsas av vad alla andra får och tänk om den jag älskar inte köpt något?
  Den här dagen stressar mig!

  Svara

   Varför? Harregud folk måste lära sig och chilla här i livet och inte ta saker så seriöst. So what om en kompis fått en ’finare’ present än dig, kom igen? Jämför du dig alltid med andra så här mycket?

   Svara

    Eller hur. Snart börjar det väl argumenteras för att vi borde avskaffa typ våffeldagen också för att det är för mycket heeeets med alla snygga våfflor. Man borde kolla på Netflix i myskläder isället för att stå där och pressa dig själv vid våffeljärnet!

    Förstår inte problemet. Man behöver inte göra satsigare grejer än vad som passar en själv när man firar, och man kommer ändå aldrig leva upp till influensers nivå eftersom de har ”livsstil” (konsumtion?) som levebröd.

    Svara

     Tycker det är fint att tex bjuda någon på fika. En cappucino och God bakelse. Sedan prata om saker man har på hjärtat. Men liksom vissa att man bryr sig. 😊

     Svara

  Egentligen är den ju inte så kärleksfull eftersom Valentin blev avrättad och sedd som martyr men för mig är den bara fånig och kommersiell. Klart att jag blir lite ledsen eftersom jag är singel men vad fan skit samma.

  Svara

  Det här bevisar ju bara hur tråkig hon är och i avsaknad av någon riktig personlighet. Bara rosor funkar liksom…. Jag hade mycket hellre tagit kaktusen än rosor som känns så opersonligt och noll inspirerande eller påhittigt. Vem fan är Isabella egentligen?

  Svara

   Tänkte skriva exakt samma, han verkar iallafall rolig och ha humor, kunna skoja lite men han har nog valt fel tjej för det.
   Varför måste det vara rosor? Finns hur mycket fina blommor som helst.

   Svara

   Haha men gud! Vid alla andra tillfällen när det passar er (som ett vidare begrepp dåk) ljuger Isabella, men ni tror seriöst på att detta skulle vara sanningsenligt? Hon har ju stageat detta, så solklart.

   Svara

    Du måste ha en otrolig insyn i bellas liv och känt henne i hela hennes liv. Du har svar på tal på allt som rör henne. Eller är allt kanske enbart önsketänkande och en livlig fantasi?

    Svara

    Men snälla..ge dig. Nej det har hon nog inte stageat. Undrar vem både du är 12:17 och 12:06 .. alltså folk här.. blir f n mörkrädd.

    Svara

   Vi vet ju inte om hon säger ”tur för honom” med glimten i ögat heller?
   Jag tycker inte hon framstår som tråkig, det var ett skämt, hon kanske skämtar vidare, vad vet vi?

   Svara

    Har nån någonsin hört Bella skämta?

    Svara

     Japp flera gånger faktiskt, och det är uppenbart att hon skämtar nu också.

     Svara

      🤣🤣

      Svara

      Hon är för rolig.

      Svara

   Tror ju dock att hon är lite ironisk 😂

   Svara

   Bevisar det att man ”saknar personlighet” om man föredrar rosor framför katusar?

   Svara

    Ja!

    Svara

    Många som saknar personlighet då.

    Svara

     Ja. Varför gillar så många rosor? Är det för att de faktiskt gillar rosor eller för att de inte har någon egen åsikt? People are sheep.

     Svara

      Personligen gillar jag varken rosor eller kaktusar. Frågan är om de tbtyder att rjag har ovanligt mycket eller ovanligt lite själ?

      Svara

       13,5% själ.

       Svara

  En dag som vilken annan, man älskar ju alla dagar om året, inte en specifik dag.

  Svara

   Där kom den, tog bara 6 minuter

   Svara

   Säger bara en kvinna som inte har vett att skaffa dig en ordentlig man som uppvaktar en 😄

   Svara

    Varför inte uppvakta sin man? Då borde mannen skaffa sig en ordentlig kvinna som uppvaktar honom

    Svara

    Eller en kvinna som är tillräckligt självständig och självsäker för att veta att en man älskar henne utan att tramsa runt med massa presenter?

    Svara

    Män som uppvaktar en är det varningsflagg på.

    Svara

   Kryddar du varje dag lite extra, med kanske färska blommor, och middag med levande ljus och bubbel?

   Svara

    Om man gör det varje dag är det ju inget speciellt, eller? Däremot ger båda jag och min sambo sådana saker och annat till varandra då och då. Därav spelar alla hjärtans dag mindre roll i det stora. Det är bara en dag, viktigaste är väl hur det ser ut överlag resten av hela året.

    Svara

     Gissar på att exakt alla tycker det är viktigare hur det ser ut resten av året än en enskild dag. Hindrar dock inte folk från att vilja fira både det ena och det andra!

     Svara

      Nej, såklart – aldrig påstått att man inte kan fira alla hjärtans dag och uppvakta varandra över året också. Men tråden började med att någon skrev att det är som en dag som vilken annan och Anonym här ovan frågade om hen kryddar varje dag. Min poäng var mest att inget är ju speciellt om man gör det varje dag oavsett, så det blir ju en konstig fråga. Man kan ju fortfarande göra sådana speciella saker då och då när som helst under året och därmed blir det ju inte superviktigt att det är på just alla hjärtans dag. Om man sen vill göra det på alla hjärtans dag också, kör på.

      Svara

       Jag (12.33) menade kanske lite tvärtom, att för mig är alla hjärtans dag en dag när man unnar sig lite extra vardagslyx. Det är väl ingen som tänker att man bara visar sin kärlek till sin älskade just den här dagen och sen inget resten av året? Därför frågade jag ts om hen kryddade till alla dagar lite extra eftersom den var som alla andra dagar på året 🙂 Men såklart kan man unna sig vardagslyx lite närsom när det passar, behöver inte vara just idag!

       Svara

   Men låt oss i dessa tider fira. Göra någon glad. Om det så är alla hjärtans dag eller våffeldagen. Jag haft tumörer och ska börja fira livet mer. Häng på!😊😉😘

   Svara

   Folk som klagar på alla hjärtans dag för man borde uppskatta varandra varje dag; klagar ni lika mycket på t.ex. julafton, årsdagar, och födelsedagar för att vi borde uppskatta att träffa släkten alla dagar, eller fira människorna omkring oss varje dag, eller fira vår relation varje dag? Det är väl bara fint med vissa speciella dagar på året där man tänker lite extra på hur lyckligt lottad man är och uppskattar varandra. Ingen kan väl göra sånt varje dag.

   Svara

    Jag tycker inte att alla hjärtans dag är något att fira. Är inte så mycket för julafton och min födelsedag heller, men tyvärr respekteras inte det utan det kommer ändå dragandes med presenter och man förväntas köpa julklappar till hela släkten. Skulle hellre bara umgås lite enkelt på dessa dagar.

    Svara

  ”Tur för honom”…….Världens mäktigaste kvinna är det säkert inte lätt att behaga…:)

  Svara

   Herregud va trist hon är alltså 😅😅 tur för honom haha wow

   Svara

   Undrar vilket straff som skulle drabba honom om den mer konventionella rosbuketten inte hade överlämnats?
   Kanske förvisning till källaren några dygn eller förbud mot bananpannkakor till frukost?

   Svara

    Hahhahahaa 😂😂

    Svara

    Hon stänger ”butiken” kanske i några dagar.

    Svara

     Den butiken är knappast känd för att ha snåla öppettider vad jag hört 🙂

     Svara

   Märks att han är lite äldre än henne och fattar att kärleken inte står och faller med en ful rosbukett.

   Svara

    Ändå köpte han en rosbukett…..

    Svara

  Jag hade sagt till min sambo att han inte behövde köpa något men är ledsen nu över att jag inte blev uppvaktad, att han inte brydde sig.
  Jag tycker den här dagen är bra tillfälle att visa kärlek, många är ju dåliga på det och då är det bra med en sådan här dag.
  Alla hjärtans dag känns forfarande som en lättsam dag, där man kan välja nivå och att inte uppvakta alls. Fast å andra sidan är jag ju inte nöjd nu som blev utan uppvaktning!

  Svara

   Damn if you do, damn if you don’t 🙄 Hoppas du inte ger stackarn dåligt samvete nu

   Svara

    Jo tyvärr, jättedålig stämning nu faktiskt. Din kommentar får mig att inse att det är mitt fel och inte hans 😊

    Svara

     Ja tyvärr är det ditt fel 😆
     Men du har ju hela dagen på dig att vända på det.
     Åk och handla, fin middag, blommor till honom, kanske en liten present om du hittar nåt.
     Uppvakta honom idag, ordentligt. Så kommer du få kärlek tillbaka och allt kommer kännas bättre ❤️❤️

     Svara

      Jag har redan köpt en present åt honom 😊. Men bara en liten sak. Ska iväg och jobba strax så vi kommer skiljas åt surt.

      Svara

       Tycker fan du ska skämmas. Skuldbelägga någon när du sagt att han inte behövde köpa något. Idiot.

       Svara

        Lägg av med era kalla kommentarer. Hon ska fan inte skämmas. Har en del av er is i hjärtat. 😕

        Svara

         Jo, det ska hon. Hon säger till sin sambo att hon inte vill ska gör något så han gör vad hon uttryckligen sagt är hennes önskan. Sen blir hon sur och beskviken på honom för att han gjorde som hon sa. Det är för det senare hon ska skämmas. Helt okej att inse att ”oj, jag vill nog bli uppvaktad” och därför ändra sig framöver och säga det. Men inte okej att hon gör dålig stämning hemma nu för att hon är sur och besviken på honom.

         Svara

         Åh herregud, folk alltså… själv hade både jag och min partner glömt bort att det var alla hjärtans dag men vi hade det mysigt i solen ändå och har nu haft lite högläsning och skrattat gott ihop åt er ängsliga dårar här.

         Svara

   Du är ju utan för att du sa det till honom. Så det är ju ditt eget fel 😂

   Svara

    Jo jag vet 😊. Men är det inte samtidigt ”illa” att den man är ihop med inte vill uppvakta en det minsta?

    Svara

     Han kanske ville men lät bli för att du sa det?

     Svara

      Näe han såg chansen att slippa 😊

      Svara

       Förlåt men du kan inte vara lätt att vara tillsammans med 😅

       Svara

        😃 Näe kanske inte, men är någon lätt att vara tillsammans med egentligen??

        Svara

         Eh… Ja.

         Svara

         Jag är väldigt lätt att vara ihop med faktiskt, och så är min man.

         Svara

          Haha okej.

          Svara

          Sure!

          Svara

      En normalbegåvade man man och kvinna borde begripa man uppvaktar varandra i en sund relation!

      Svara

       Ja, för det är ju mycket sunt att man förväntar sig att ens partner ska läsa ens tankar och gör tvärtemot vad man bokstavligen sagt att man vill. Eller att man ska behöva tveka på vad ens partner verkligen menar hela tiden, också mycket sunt!

       Svara

       Ja fast vi vet också att vi inte behöver en speciell dag med massa kommersiellt krafs för det. Utan man gör det lite nu och då.

       Svara

       Vem är du?

       Svara

     I vanliga fall hade jag hållit men nu har du så tydligt sagt nej att jag inte gör det.

     Svara

     De killar jag haft tar ju en ofta på orden. Så säger jag att jag inte vill ha nåt, då får jag inget.

     Du kan ju inte bli sur för det 😃 Hoppas du får en fin dag trots din besvikelse. Njut av varandra och att det är sol (i Skåne iaf) 😄

     Svara

      Kan inte män fatta att vi menar annat 😉. Ha en fin dag du med!

      Svara

       DET hade varit önskvärt x10!! 😂

       Svara

       Så män skulle alltså ha superkrafter att kunna läsa människors tankar, eller åtminstone kvinnors?

       Svara

        Japp det tycker jag 😉

        Svara

       Vad ska jag som på riktigt INTE vill ha något säga åt min kille då?

       Svara

     Men alltså… jag bryr mig på riktigt inte om alla hjärtans dag överhuvudtaget. Inte att jag låtsas inte bry mig som dig och ändå vill bli uppvaktad, jag bryr mig verkligen inte, det är som vilken dag som helst. Och jag har ju förstås sagt det till min sambo (han känner likadant, så oroa er inte) och då antar han såklart att jag menar det.

     Förlåt att jag säger det, men det är så drygt med människor som vill att man ska kunna läsa deras tankar. Säg inte att du inte bryr dig/inte vill bli uppvaktad om du inte menar det. Det enda du lyckas göra när du blir sur för att din partner inte ”förstod” att du inte menade vad du sa, är att han istället möjligen alltid kommer tveka om du verkligen menar vad du säger. Det är sämst. Var rak och ärlig bara. Vill du bli uppvaktad på något sätt, inget att skämmas för – men säg det och var ärlig med det, håll inte på med sådana här ”mind games”.

     Svara

      Jag kände mig ok med att han inte skulle köpa något men känner mig besviken nu när det blev så. Lite oväntat besviken.

      Svara

       Då vet du det nu och gör annorlunda nästa gång! Alltså att du nästa gång det är något sådant tillfälle så kommer du ihåg det här och kommunicerar att du nog gärna vill att ni uppvaktar varandra på något sätt. Var bara inte sur eller besviken på din sambo idag för vad du sa den här gången, det är inte hans fel. Se det som att du lärde känna dig själv lite bättre istället och vet vad du vill ha framöver.

       Svara

        Men snälla!
        Är ju allmänt känt för de flesta att kvinnor säger att de inte behöver uppvaktas men sen blir glada om det görs iallafall. Se det som ett litet test i kärlekens tecken. ♥️
        Många känner sig obekväma i att säga stt de vill bli uppvaktade, dessutom vet man inte då om det görs för stt det måstes eller om det kommer från hjärtat på riktigt.

        Svara

         Exakt! Man vill ju att ens partner ska vilja uppvakta!

         Svara

          Men SÄG det då. Säg inte att du INTE vill bli uppvaktad och sen bli sur och besviken när din partner gör precis som du sagt att du vill. Det är ju det som är det befängda. Inget farligt eller dåligt att vilja bli uppvaktad, men säg då inte att du inte vill bli det.

          Svara

           Är du en sån person som alltid är RAK i fin kommunikation? Alltid tyckt att sådana människor är oempatiska.

           Antingen säger man tvärtom vad man menar eller så är man oempatisk. Det är de två alternativen?

           Om du menar sådana människor som ”bara säger sanningen” och säger taskiga saker? Nej, det är inte vad jag menar eller vad jag är. Det är ju bara taskigt. Att vara ärlig i sin kommunikation innebär inte att säga precis allt man tänker. Men när man ska kommunicara sina behov, sina önskingar, sin vilja – då gör man det ärligt och som man faktiskt menar. Inte inlidat i skit och lager där den andra personen ska behöva fundera över om du verkligen menar vad du säger, eller om du menar tvärtom eller om du menar något helt annat. Man säger inte alltid man tänker ,men det man säger menar man.

         Det är gammaldags bullshit som folk borde sluta med. Ska min sambo anta att jag nog egentligen i hemlighet vill bli uppvaktad när jag sagt uttryckligen att jag inte vill? Det är ju befängt. Sluta fåna er och var raka och ärliga. Kan ni inte ens säga till er partner att ni vill bli uppvaktade så behöver ni nog se över er relation och kommunikation, det är en väldigt lätt grej i en sund relation.

         Svara

          Stackars din partner.

          Svara

         Uppenbarligen så är det inte alls allmänt känt med tanke på hur många tjejer som sen blir besvikna när deras män inte känner till denna allmänna sanning.

         Svara

      Man ska inte behöva säga till någon att man inte behöver bli uppvaktad eller inte, bara gör det, vem gillar inte det. Sen spelar det ingen roll vad det är, men något, hur svårt ska det vara?!

      Svara

   Men herregud.. Tror du han ska läsa dina tankar eller? Typisk kvinnligt att göra sådär, ”näe, jag vill inte ha något osv osv”=”Åh, han är så dum som inte förstår mig, buhu”. Bara säg vad du vill människa! Säg istället tex, jag behöver egentligen ingenting men skulle uppskatta och bli glad för.. Och fyll i det med du önskar, funkar betydligt bättre många gånger 🙂 ..om han nu är en komplett träpanna dvs men då kanske det är dags att leta något nytt 😛

   Kram på dig! <3

   Svara

    Du har helt rätt i allt du skriver! Och kanske mest i det sista….. Det är väl det som skaver, hade allt varit helt bra så hade jag väl fått bekräftelse och uppvaktning så det inte behövdes just idag.

    Svara

     Men vad är bekräftelse och uppvaktning för dig? Tror ni behöver kommunicera bättre.

     Svara

      Ja man får ju inte intryck av att det är bra kommunikation i det här förhållandet direkt..

      Svara

       Genuin fråga, har alla par du känner glasklar kommunikation mellan sig? Där precis alla frågor stötts och blötts så bägge vet exakt vad den andre vill hela tiden?

       Svara

        Nej, men alla med en helt okej kommunikation förstår ändå att om partner A säger ”jag vill INTE att du…” om något så blir den inte arg/sur/besviken för att partner B gör precis så och inte gör den saken. Klart inte alla saker är glasklara jämt, men om någon uttryckligen säger ”jag vill” eller ”jag vill inte” om något så är det ju rätt rimligt att den kommunicerar vad den faktiskt menar.

        Svara

         Ja det är väl precis det kommunikation handlar om? Då kan man ju inte bli sur sen för att den andra lyssnade och respekterade det man kommunicerade.

         Svara

      I detta läge en chokladbit. Tom en sån chokladros från Ica hade varit ok 😊

      Svara

    En normalbegåvad man borde fatta!! Ledsen att säga men han bryr sig inte om dig.

    Svara

     Nej, så fungerar det inte.
     I en relation kommunicera man med varandra och säger vad man behöver.
     Sluta med att hojta normalbegåvning.
     Det har inget med det att göra.

     Svara

     Näe det är så väldigt nonchalant att inte ens köpa en chokladbit.

     Svara

     Absolut. En man med stil och fina känslor köper väll för fan något. Är han snål? Sedan hur många köper rosor till vardags. Så i dag kan man passa på. Själv älskar jag nejlikor.

     Svara

   Jag var supertydlig till min kille att jag förväntade mig en present. Jag köpte också självklart en fin och genomtänkt present till honom. Ingen missnöjd – båda glada!

   Svara

    Gjorde han det för att han ville själv eller på uppmaning av dig?

    Svara

     Jag tror att han gjorde det 50/50. Han är själv inte en person som bryr sig så mycket om presenter, men han vet att det är viktigt för mig. Eftersom jag vet att jag skulle bli besviken likt TS om jag inte fick något är jag därför tydlig. 😊 Men med det sagt (så att ingen ska klaga) så lägger jag själv också tid och pengar på att hitta saker till honom som han ska gilla.

     Svara

     Der blir så mycket lättare för båda om man som tjej är riktigt konkret och tydlig med vad man vill. Många män gillar ofta det ömsesidiga uppvakaktandet när det väl sker, även om det är tjejen som drivit på det lite. Happy wife, happy life.

     Svara

    Man vill ju inte behöva vara supertydlig, mannen ska begripa ändå 😊

    Svara

     Absolut, det hade ju varit fantastiskt. Men alla har inte samma inställning till presenter och uppvaktning. Så då är jag tydlig istället 😊

     Svara

      Tycker tydlighet alltid fungerar bäst och att män uppskattar det.

      Svara

   Hur brukar det se ut resten av året? Och varför sa du att han inte behövde fixa något? Var det för att du faktiskt kände så, eller var det för att du känner dig jobbig om du kräver någonting/ ber om någonting? Om det är det sistnämnda hade jag funderat lite över om han ger dig lika mycket tillbaka som du ger honom.

   Den här kommentaren baserar sig btw bara på hur jag tycker det brukar se ut i förhållanden. Vet ju inget om er 🙂

   Svara

    Jag sa att jag inte behövde uppvaktning i år för att jag nyligen fyllt år och fick en extra fin present då. Och jag vet att min sambo tycker det är jobbigt med presenter.
    Så hänsyn till hans känslor och tycke…..

    Svara

     Men alla hjärtans dag är ju så enkel, blommor och choklad är ju typ standard, han behöver inte ens tänka själv. Så hade du inte sagt något hade du förmodligen fått det. Och han kände förmodligen inte så mycket stress över det heller då det som sagt är ganska förutbestämt vad som gäller. Så du gjorde nog bort dig som sa åt han så tydligt att du inte ville ha nåt 🙈

     Svara

     Jamen då så. Fattar verkligen inte varför du klagar.

     Svara

   Och jag som inte vill bli uppvaktad och få presenter/julklappar och säger det tydligt blir så less på människor som inte kan respektera det och ändå ska fira och ge saker.

   Svara

  Alla dagar som gör att man kan festa tillvardagen lite extra är kul. Man firar den som man vill, jag hyllar mina vänner extra idag, fick rosor och choklad av mamma.
  Jag är singel men inte bitter för det.

  Jag förstår inte varför folk är så bittra över dagar som julafton, allahjärtans osv ”kommersiellt jippo” ok men handla inget då? Men sluta muttra högt om det, ingen vill höra din bittra klagan.

  Svara

   Tycker exakt som dig gällande både julklappar och alla hjärtansdagpresenter!

   Svara

   Så bara de som håller med dig får höras?

   Svara

   Problemet kan väl bli när andras förväntingar läggs över på en själv. Jag avskyr julklappar exempelvis, vill inte få dem och vill inte ge dem. Tycker det 100% känns som ett komersiellt jippo där man utbyter pengar i form av gåvor. Min sambo känner likadant, så för oss och våra framtida barn kan vi ju välja på ett annat sätt, men alla andra omkring oss vill ju delta och blir ledsna om vi inte ger dem julklappar då de ser det som att vi inte bryr oss. Men vi bryr oss, massor, avskyr bara julklappar. Men för att hålla friden blir vi tvugna att köpa ca. 17 julklappar ändå. Det går liksom inte helt enkelt att välja att ”handla inget då” om man vill behålla sina relationer, och för att det är normen så finns det ingen riktig bra kompromiss i de flesta fall.

   Svara

  Jag hade absolut velat maxa den om jag hade partner. Men hade hållit det för mig själv och inte lagt upp på insta.

  Det är alltid de som har nån som säger att det är som vilken annan dag som helst 😅 Att det inte spelar roll haha

  Men jag hade lätt velat ha blommor och ballonger och choklad 😂

  Svara

   Haha nä! Där har du fel!
   En polare till mig har världens tråkigaste (elakaste vill jag kalla honom) som hatar högtidsdagar så mycket att han låser in sig på sitt kontor alla de dagarna.
   Vi firade jul där en gång, han kom inte ens ut och sa hej.
   Inte ens hennes födelsedag firar han utan låser in sig även då.

   Fy fan vilken rutten jävla barnrumpa.

   Svara

    Eller vänta, jag läste din kommentar fel, du har inte alls fel 😅 förlåt!! ❤️

    Svara

     Hahah det är lugnt 😂❤️

     Svara

   Man kan väl fira kärleken till någon annan än en partner. En vän, syster, mamma..

   Svara

    Absolut! Och det gör jag 😃 Men när jag firar med partner, då ska det maxas bara för att 😄 Har aldrig firat med nån 😂

    Svara

    Ja verkligen!
    Jag fick tidigare idag en hjärtehälsning från min första och bästa bästis.
    Vi svängde åt olika håll tidigare i livet så vi har inte hörts av på en himlans massa år, vi är inte ens vänner på fejan, men hon hade spanat fram mej där och skickade på messenger. Jag blev så glad. Nästan tårögd.
    Så gör så, hör av dej till någon du inte träffat på länge. Man blir glad i hjärtat!
    Det är bara katten och jag idag, eller alla dagar förresten, men jag köpte blommor till mej själv och lite extra gottis till kissen.

    Svara

  Jag gillar alla hjärtans dag. Ser det inte som en dag för den romantiska kärleken bara utan man kan passa på och göra något gulligt för alla man gillar. Klart att man kan göra det vilken dag som helst men alltid lite bra med någon förevändning. Lite som kanelbullens dag.

  Svara

  Blir då paff uppvaktar inte kvinnor sina män med året om? 😳 Då förstår varför då många skiljer sig!!

  Svara

   Va?

   Svara

  Här blir det fiskpinnar, mos och en kall öl. Inga krav.

  Svara

   Gött!

   Svara

  Är det inga kvinnor som älskar uppvakta sina män? Jag älskar det men är singel nu 🙄

  Svara

   Jag med! Är också singel, men hur mysigt är det inte att göra nån annan glad? Köpa hans favoritsnus, godis, ett spel – vaaaad som. Blir han glad, blir jag glad 😍

   Tur jag är singen. Sparar cashen 😂

   Svara

    ..och duka upp god frukost, fixa nice middag, ladda upp med massa gott!

    Ger mig själv det istället 😂 Men hade absolut inte förväntat mig nåt, hade hellre gett 😍

    Svara

     Åh ytterligare tillägg- säger jag nu som singel. Klart jag vill ha nåt med 😂😂😂

     Svara

   Jo, men inte särskilt för att det är alla hjärtans dag. Jag och min sambo uppvaktar varandra lite när som, men ingen av oss bryr oss nämnvärt om de dagar som ”ska” vara speciella. Blir lite mer när som lusten för det faller på istället 🙂

   Svara

   Kanske inte uppvakta men jag brukar försöka planera in något extra lyxigt, typ brunch, nån rolig bio eller middag. Nu kan man ju inte gå på restaurang så i år gör vi en extra god middag hemma och äter när barnen somnat = lyx. Sedan brukar jag få blommor av honom (han vet att jag inte gillar choklad) 🙂

   Svara

   Jag tycker att det är precis lika kul att köpa/ge som att få. Älskar när det är min killes födelsedag och jag kan planera present, middag osv. Han är inte lika intresserad av sådant som jag, men han vet att jag bryr mig så han gör alltid sådant för mig också ❤️

   Svara

  Min sambo är bra på superdupermånga vis. Men han är fan värdelös på att ge presenter. Kräver inget mäktigt, men t ex att han köpte nåt godis han vet att jag gillar eller så nån gång vore trevligt. Så att jag skulle få nåt på alla hjärtans dag är bara att fetglömma.

  Svara

   Samma här. Eller jo, jag får ta del av ångesten över att han inte köpt nåt och jag får äran att mildra den genom att komma med tröstande ord.

   Svara

   Samma här, han är världens finaste oxh väldigt generös eg men såna här dagar blir det ofta rosor från kassan på Ica 🙂

   Svara

  Otacksamma lilla rika flicka… 🙄

  Svara

  Jag och min sambo har kommit överens om att vi inte ska ”uppvakta varandra”. Vi åt istället en god frulle ihop och ska göra lite finare middag än vad vi vanligtvis äter på söndagar. Det räcker gott för mig! Vi är ganska duktiga på att skämma bort varandra i vardagen annars.

  Svara

   Jaha.

   Svara

    Det var ju den här typen av svar som efterfrågades så var inte så satans dryg 🤷🏼‍♀️

    Svara

  Jag är så oromantisk av mig så jag tycker mest hela spektaklet är cringe.

  Svara

   Jag känner likadant haha. Det känns så forcerat och inte alls personligt. Inte på det sätt att det är så komersiellt, det bryr jag mig inte, är väl alla högtider i någon mån och spelar väl ingen roll. Men mer bara att det känns så himla ”en i mängden”. Gällande många känns det också mest som ett uppvisande inför andra på något sätt.

   Svara

   Överreklamerad skitdag 🙂

   Svara

   Precis. Det här är väl för tonåringar, inte för vuxna människor?

   Svara

  OT men Abbe B står nu anklagas för falsklarm. Är någon förvånad? Står i Aftonbladet i dag.

  Svara

   Bilderna såg jävligt mysko ut. Inga svullnader alls i ansiktet vilket man får ganska snabbt efter trauma.

   Svara

  Vi har det som en ursäkt att äta god mat och dricka lite vin modell fancy. Gjort så i några år nu och det känns lagom mycket. Hade nog egentligen velat gå ut och äta just i år i och med att det känns som vi inte varit ”på stan” sedan innan jul. Men det är ju som det är.

  Svara

  Varje dag är kärlekens dag ❤️ fick choklad av sambon.

  Svara

  Min fästman bryr sig inte alls om alla hjärtans dag. Han menar på att man kan fira kärleken vilken annan dag som helst, vilket det har han ju rätt i såklart…

  Jag gillar alla hjärtans dag men förväntar mig aldrig något med tanke på hans ståndpunkt i det hela så här hemma är det som vilken dag som helst🤣

  Svara

   Bryr han sig inte om vad du tycker?

   Svara

   Han gör det enkelt för sig!
   Frågan är varför du ställer upp på det?

   Svara

   Säger inte att din man är så, men hör alltid killar som struntar i alla hjärtans dag av den anledningen, men jag undrar lite försiktigt om alla dessa personer uppvaktar och firar kärleken någon av årets andra dagar? Haha blir alltid misstänksam när killar säger så, för många verkar verkligen behöva en bestämd dag för att verkligen uppmärksamma sina kärleksrelationer

   Svara

   Bra kompromiss för honom.

   Svara

   Absolut, men får du blommor eller en present någon annan dag?

   Svara

    Men herregud!
    Förstår inte hur det kan sticka så många i ögonen att min man inte bryr sig om alla hjärtans dag. Lider jag av att han inte gör det? Nej. Ger han mig blommor eller uppvaktning andra dagar än alla hjärtans dag? Nej. Älskar han mig mindre för det? Nej.
    Men vem fan säger att jag vill ha uppvakning på alla hjärtans dags bara för att jag tycker om den dagen? För mig räcker det att han älskar mig och bara mig, att han ger mig en kram varje dag för jag älskar hans kramar och det vet han. Och för han säger hur vacker jag är eller kysser min panna eller smeker min rygg/håller min hand utan att jag ber om det eller fixar i hemmet med städ och disk.

    Materiella ting betyder N O L L i en relation.
    Jag vet var jag har min man och att han älskar mig, jag behöver inte blommor eller choklad för att det ska bevisa hans kärlek till mig, han gör det varje dag men på andra sätt. Det kanske är ni som behöver vakna upp och inse att kärlek är inte materiella ting man kan köpa sig eller bundet till en f-ing j-vla dag per år……

    Svara

     Din man är en vettig person. Jag förstår dig fullt ut.

     Svara

  Undras om Bubbelgubben verkligen ”skämtade….

  Svara

   Känns som en liten kärleksfull pik till sin flickvän med ett allt för stort uppblåst ego.

   Svara

    Ja, nästan lite passiv aggressivt. Här får du blommor som du ville men egentligen kan du väl vara härlig och gilla en kaktus i stället för jag tycker rosor är tramsiga.

    Svara

  Ett tips till killar!
  Oavsett om hon säger att hon vill bli uppvaktad eller ej, lär hon knappast bli ledsen för en liten uppvaktning. Däremot kan du aldrig vara säker på att hon inte blir lite ledsen om du helt låter bli uppvaktning.

  Svara

   Skitdåligt tips. Ett tips till alla, oavsett kön, om ni är med en person som förväntar er att ni ska läsa dennes tankar och blir arg/sur/besviken på dig för att du gjorde just som hen sagt att den vill istället för vad den ”egentligen vill”: gå i parterapi eller gå vidare till någon annan. Lovar det finns moderna och vettiga människor som inte håller på med gammaldags skit som detta och har sunda relationer där man kommunicerar ärligt med varandra och vad man säger är vad man menar.

   Svara

    Låter romantiskt! 🙄

    Svara

     Måste allt vara så romantiskt då? Hur romantiskt är det att säga att man inte vill bli firad och sen bli besviken för att han inte förstod att man ville bli firad?

     Svara

     Är det romantiskt att kvinnor inte är raka i sin kommunikation, och att mannen sen gör tvärtemot vad hon säger? Det är det som gjort att vi har denhär sjuka kulturen av ”kvinnor vet inte vad de vill” ”de säger nej men menar ja”.

     Rak kommunikation är inte oromantiskt, den är sund och respektingivande, och det är för mig romantiskt att man tar hand om varandra, är ärliga mot varandra, istället för att kvinnan ljuger, surar, eller att mannen inte lyssnar på vad hon säger.

     Svara

   Känns säkrast, med tanke på alla bittra som sagt att de inte vill ha nåt och blir sur av samma anledning 😂😂😂

   Svara

  Det här är min första alla hjärtans dag i en kärleksrelation (träffade min kille 16 feb förra året) och vi har inte gjort något speciellt, ska väl snart ut på promenad och köpa någon trevlig fika och sen gör vi lasagne på överbliven sojafärssås till middag. Mer fancy middag och gott vin kör vi på årsdagen på tisdag istället, så det här blir bara en rätt vanlig söndag. Känns faktiskt utmärkt!

  Svara

  Tycker att alla hjärtans dag verkar ha blivit en dag när killen ska bevisa sin kärlek till tjejen genom att överraska på bästa sätt.

  #nejinteallapar

  Svara

   Ja, och blir faktiskt överraskad av hur ändå relativt många som kommenterar/gillar härinne verkar tycka att att killar ska ”veta” att uppvakta sina tjejer, även om tjejen sagt att hon inte vill bli uppvaktad. Känns så sjukt förlegat i dubbel bemärkelse. Dels att det är killen som ska stå för det, är väl helt rimligt att båda parter uppvaktar varandra. Sen att han ska läsa hennes tankar och göra det oavsett vad hon säger. Det känns ju helt sjukt, vad lever ni i för omoderna relationer? Är ni som kommenterar så omoderna i andra avseenden också, eller bara i denna fråga?

   Svara

    Känns också som att det här med uppvaktning alltid sker på killens villkor.

    Tjejer som vill bli firade på födelsedagar och göra något speciellt på alla hjärtans dag osv men han tycker inte att det är något speciellt och då blir det inget. Sen går tjejen runt och är besviken över det men låtsas inför honom att hon är helt okej med det.

    Svara

  Jag bryr mig inte om alla hjärtans dag egentligen men jag och min man har en tradition att gå ut på restaurang och äta. Det började när vi precis börjat dejta och han varit singel i 10 år. Så han ville lite passa på att vara ’romantisk’ när han äntligen hade flickvän och det tackar man ju inte nej till… 🙂 Mysigt men fattar att många struntar i denna dag.

  Svara

   Ok

   Svara

  Vad gav hon till han? 🌹

  Svara

   *honom

   Troligtvis ingenting?

   Svara

   Ballonger 🎈 🎈

   Svara

  Män som uppvaktar sina vinnor gör ligga mer! 😂

  Svara

  Vi firar inte alla hjärtans dag speciellt mycket. Någon gång har jag fått blommor och han har fått choklad. I år har vi firat med ett bra ligg.

  Svara

   Tmi

   Svara

   Gav mig själv ett ligg med. Svinnice 😍 Mer ligg åt alla!

   Svara

  Tyckte Bella och hennes vän var så tråkiga i podden när de pratade om alla hjärtans dag. Det var väl Pålle som hade undrat om han verkligen var tvungen att stå i kö som alla andra män och köpa rosor. Ja det ska du! Tyckte Bella.

  Svara

  Har en sambo som helst vill sitta i soffan och kolla på mobilen hela sitt liv, här blir det inget firande eller något kärleksfullt iaf

  Svara

   Fira själv då? 🤷‍♀️

   Svara

    Exakt! Ta tag i det själv 🤯

    Svara

   Haha alltså varför lever ni ihop med sådana här män jag fattar inteeeeee

   Svara

    Talar inte om ts nu men får intrycket av att många tjejer är med vilken kille som helst hellre än att vara ensam.

    Svara

  De kommer nog lägga ner podden snart, den verkar glömmas bort. De clickbaitar inte som andra poddare, andra lägger direkt upp på sina instagram men inte Bella inte, ingenting. Så korkat. Och att namnge ett avsnitt till ”Hur pratar vi om döden”, inte så lockande liksom och då pratade de ändå om annat mer intressant som de kunde lockat med. Asså. De är inga PR-strateger direkt.

  Svara

   Antar att det är Sheila som lägger upp om podden och sätter titlarna, hon är inte så bra på det där, verkar inte förstå det där med att clickbaita och betydelsen av det eller så bryr de sig inte om att få många lyssnare. Kanske vill Sheila köra podden i botten för att få sluta och satsa mer på sin andra, hon träffar ju andra influencers och kändisar nuförtiden också.

   Svara

    Vilka träffar hon menar du?

    Svara

   Podden är ju en flopp. Snart kommer en ursäkt varför de ska sluta. Bella hinner inte med för hon måste vila….

   Svara

    Nja flopp är det ju inte, de har ju relativt mycket lyssnare trots att de inte clickbaitar som andra och knappt nämner att det finns nya avsnitt, men de verkar inte förstå vikten av att marknadsföra och clickbaita för att stå sig den hårda konkurrensen.

    Svara

    Här fick man visst inte svara…

    Svara

   Ja herregud så osmart att inte använda sig av sina stora instagramkonton och lägga upp om podden där, såå osmart, blir nästan frustrerad haha. Hur kan de inte förstå det själva gaah. IL som ofta anklagas här för att vara kalkylerande, ser inte att hon är det minsta kalkylerande tvärtom, jag har tidigare uppfattat henne som ganska smart dock. De tänker inte till riktigt, verkar inte bry sig.

   Svara

    Nej IL kan man inte anklaga för att clickbaita (även fast vissa här gör det haha) men Elaine däremot, där har vi en som verkligen clickbaitar hela tiden till sin blogg och podd, blir nästan lite pinsamt. IL borde clickbaita lite mer fast hon har å andra sidan en hel del läsare och lyssnare ändå men kan ju bli ännu mer. Hon nämnde inte ens nytt podavsnitt i dagen blogginlägg.

    Svara

  Fattar inte grejen med att alla här verkar tycka att man ska behöva kommunicera till sin partner om man vill bli uppvaktad? ”Han ska inte behöva läsa dina tankar”, eh jo? Beror väl lite på hur nära/lång relation man har men jag kan läsa min mans tankar, kan inte ni det? Ens närmsta och viktigaste person förstår man väl på djupet?

  Tycker att man måste kunna säga ”äsch du behöver inte lägga pengar på mig på alla hjärtans dag”, men sen ändå få bli lite besviken om partnern inte ändå fixat lite blommor eller frukost eller en sovmorgon eller vad som helst som är lite extra. Känner man varandra så vet man väl om den andra ändå skulle uppskatta det och bli jätteglad?

  Det handlar ju inte om huruvida man vill ha en viss present eller inte, utan om huruvida ens partner känner att hen ändå verkligen vill uppvakta en lite och överraska. Man vill ju att partnern ska vilja uppvakta, inte att hen bara ska göra det om hen fått en instruktion…

  Svara

   Nej men snälla. Säger du att du inte vill ha nåt så får du faktiskt inte bli besviken. De flesta (inte alla 🙄) tänker inte som kvinnor. Det bara är så.

   Svara

    Men har man varit ihop i många år så vet man väl hur den andra funkar? Så är det i alla fall för oss 😜 är ingen ”kvinnogrej” tycker jag.

    Svara

    Det är skillnad på ”jag vill inte bli uppvaktad” och ”du behöver inte”. Eller tar du tillbaka presenten ifall mottagaren säger ”nämen du hade inte behövt”?

    Svara

   Och vill du din partner ska överraska dig så låt din partner göra det självmant. Säger du att det inte behövs, så tolkar han dig rakt av.

   Svara

    Beror väl på vilka man är? Och att memorera hur den andra fungerar är väl inte skitsvårt om man är intresserad. (Har själv inte det här ”problemet” i min relation utan ville bara kommentera alla som så bestämt hävdat att man typ måste vara övertydlig och instruerande med sina partners (män).

    Svara

   För att folk är olika kanske? En som tycker att högtider är viktiga måste ju tala om det, speciellt om man har en partner som inte ser det viktiga i det själv. Man pratar väl om annat så varför inte prata om det?

   Svara

    Exakt! Det jag menar är att har man varit ihop i många år så borde man ju ha pratat om det redan och lärt sig hur den andra tänker och känner. Känns för mig främmande att man skulle behöva lämna en instruktion till sin man inför varenda högtid.

    Och sen kan det såklart vara skillnad på att säga ”du, vi bestämmer att vi inte uppvaktar varandra i år, okej?” eller ”äsch inte behöver du lägga pengar på nåt till mig”. Tycker jag i alla fall.

    Svara

     Men om man har pratat om det så har man ju kommunicerat om det. Så då är det ju inte att man behöver läsa varandras tankar. Jag och min sambo pratar inte om det inför varje högtid heller, men vi har ju pratat om hur vi tänker och känner kring högtider någon gång – vad vi förväntar oss, önskar och vill av varandra. Det är ju inte att vi bara läser varandras tankar sen, utan vi har ju kommunicerat om det redan. Och det jag och flera andra kommenterat om att man inte kan förvänta sig att ens partner ska läsa ens tankar är ju till dem som är besvikna att deras partner gjort som de velat men de egentligen ville något annat och ville att deras partner skulle ”fattat” det. Det är idioti och då får man skylla sig själv. Ingen orkar med någon där man hela tiden måste tveka och gissa sig till vad de ”egentligen” menar när de uttrycker något de vill/inte vill.

     Svara

  Fick ett smycke i ”förskott” alla hjärtans-dagspresent för några dagar sedan av min man. Så den får jag titta på idag.
  Idag fick jag liten blombukett och en krukros. Själv kommer jag ge honom chokladtryfflar och ett kort. Om jag hade behövt be honom att uppvakta mig hade jag hellre varit utan. Skulle inte kännas speciellt kul.

  Svara

  Hur kärleksfullt blir det om man har bett sin partner att köpa rosor? IL berättade ju i podden om att hon hade sagt till P att köpa rosor medan han svarade: ska jag stå där i kö med alla ”andra”?Har han inte haft nåt förhållande tidigare? Är allahjärtansdag en nyhet för honom?

  Svara

   Han har faktiskt inte det, och de som står honom nära har alltid trott och antagit att han är gay.

   Svara

    Jaså minsann, verkligen? Inte med Carola då? Han har nog haft förhållanden även om det kanske inte varit långvariga.

    Svara

     Nej.

     Svara

  Förstår att det bara är en dag i mängden för alla som varit sambo i ett årtionde. Jag hade blivit jätteglad över att bli uppvaktad!

  Svara

  Är det bara jag som verkligen inte bryr mig. Förstår att jag tydligen borde vara ledsen och bitter som singel, men nej, faktiskt inte. Alla som vill får självklart fira hur mycket de vill, själv eller med sin partner osv, men jag känner mest 🤷🏻‍♀️ kring denna dagen.

  Svara

   Jag tycker det är vansinnigt töntigt! En vänskapsdag däremot hade varit fint 😊 då inkluderar man alla människor, alla har en mamma eller syster eller vän. I Finland heter det typ Vänskapsdag.
   Som det är nu, då exkluderar man så många och får dem att må dåligt 😖

   Svara

  Vi tog in på hotell här i hemstaden lör-sön, kändes lite lyxigt. Jag hade sagt till killen att han inte behövde köpa något, eftersom jag fyller år om en några dagar och får presenter då, men han uppvaktade mig ändå med rosor och ett egenpysslat kort. Mer kärlek åt folket, även på en kommersiell dag. 🥰

  Svara

  Hur länge tror ni det här förhållandet kommer vara? Jag gissar på max ett halvår till.

  Svara

   De kommer definitivt inte att få barn ihop iaf. Om de gör slut efter 3 månader eller 3 år vet jag inte, men detta är verkligen inget livet-ut-förhållande.

   Svara

    Du hoppas på det du och på att han egentligen är gay. Ledsen att säga det men du gör nog bäst i att sluta hoppas för mycket, du ska nog ge upp hoppet.

    Svara

     Du har problem.

     Svara

   Känns ju lite fel att spekulera i hur länge någon annans förhållande kommer vara. Men jag hoppas att Isabella verkligen är så lycklig som hon skriver. Får lite känslan att de kanske inte är en så ”perfect match” som hon vill påskina. Tänker på saker som att hon verkar ganska irriterad på att han tar lång tid på sig och pysslar med sitt under långa stunder samt att han verkar så otroligt uttråkad i vardagen mot att sedan skina upp när något kul tillslut händer. Kan tänka mig att sånt här förstärks x 10 om de får barn så som sagt, hoppas att hon verkligen trivs och att förhållandet inte bara är en bekväm pusselbit i hennes liv.

   Svara

  Helt onödig och överskattad dag. Har aldrig gillat alla hjärtans dag.

  Svara

  Min födelsedag är på alla hjärtansdag, och jag är född på 60-talet. Har verkligen sett hur den här dagen har utvecklats kommersiellt, till det negativa liksom tex mors- och fars dag. Tycker det är mysigt med en dag i ”kärlekens tecken” utan presenter, men med andra medel kunna visa kärlek.

  Svara

  Hade planerat en mysig dag med familjen med skridskoåkning, göra pannkakor över eld, dricka varm choklad i solen etc. Men vaccinerades i torsdags och ligger fortfarande och mår Skit så blev inge mä dä äh 🙃

  Svara

  Jag fick en blodpudding och min sambo fick en dammvippa . Han anser att jag ska laga mat och jag anser att han borde städa.

  Men den riktiga presenten kom när vi var ute och han fråga om vi skulle köpa en ny luftvärmepump eller gifta oss.
  Svarade; hellre en ny elpanna

  Svara

  Har lyssnat på en del poddar (bla JLCs) där alla verkar tycka att det är killen som ska uppvakta tjejen?! Eller, det verkar väl mer som att deras flickvänner tycker att det är killens uppgift när de pratar om det.
  De är nog knappast de enda tjejerna i så fall som verkar tycka så, så ni tjejer med den åsikten, varför ska det vara killens uppgift?

  Jag ser även på sociala medier, bland de som är vanliga dödliga, ja det är killen som kommer med blommor och choklad.

  Själv har jag ingen kärlek att fira med men jag brukar ge något litet till min familj. I år passade jag på att smita in hos mina föräldrar när de inte var hemma och överraska dem med en stor bukett blommor, trisslotter och ett kort med lite fina ord från hjärtat.
  Min bror fick en trisslott och en ask med hjärtgodis.

  Svara

   Alltså, det är väl fint med uppvaktning åt båda håll egentligen. Men jag kan tycka att det inte sitter fel med lite extra uppvaktning från män ibland, med tanke på hur det är att vara kvinna! Min man och jag försöker vara jämställda, men det går inte att komma ifrån att jag exempelvis bär våra barn med allt vad det innebär och div andra traditionellt kvinnliga saker i relationen/hemmet (även om vi båda aktivt jobbar på jämställdhet som sagt). Sen löser såklart inte lite blommor den problematiken, men jag kan faktiskt känna att den lilla gesten lite då och då är vi fasen värda! Fattar att det kanske är en provocerande åsikt dock.

   Svara

    Provocerande vet jag väl inte egentligen, kanske lite. Men man gör väl som man vill. Hade själv inte förväntat mig något från min kille om jag hade någon utan hade väl helst sett att vi gjorde något mysigt ihop bara.

    Svara

   Nu skiter jag ju i vilket och firar knappt nånting men eg kan jag tycka att männen gott kan ge oss kvinnor lite presenter och jox då jag som kvinna har massa män efter mig medan männen som är eftermig knappast har samma mängd kvinnor efter sig.

   Svara

    Massa män efter dig och du ska få present för det?

    Svara

  Tönt och överskattad dag då det klirrar fint i kassan hos alla butiker. Endast en dag där det tävlas om dom finaste presenterna/bukett/upplevelse

  Svara

  Min sambo köpte en kaktus till mig på vår första alla hjärtans-dag. Hör och häpna så är vi fortfarande tillsammans, om något så älskar jag honom mer för att han inte är en traditionell rövslickare ❤️

  Svara

  Camilla!
  Nu skriver hon att hon fick permission när hon sålde bolaget. Har hon inte hela tiden sagt att hon ”rymde” 😅😂

  Svara

   Nej hon har sagt permission många gånger

   Svara

   Ja, hon har flera gånger använt uttrycket ”smet iväg” för att sälja företaget bl a hos Skavlan.
   Permission har hon säkert sagt vid andra tillfällen när det gäller vistelsen på psyk.
   Fortfarande mycket oklart angående den perioden i hennes liv.

   Svara

    Exakt! Och vad är det man ”smiter iväg” från när man redan är på permission? 🧐 Svårt att hålla koll på alla lögner.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.