Har ByBianca gått i graven?

Den 14 augusti 2018 publicerades den första bilden på Instagramkonton @bybianca där hon meddelade att hon – drygt en vecka senare –  skulle släppa egna produkter under flaggen ”ByBianca”.
Företaget inriktade sig på datorfodral, plånböcker, nyckelringar, handväskor, laptop-klistermärken, passfodral, name tags till bagage och lite annat smått och gott för den välorganiserade, men sedan några veckor tillbaka så ligger företagets hemsida nere och ingen verkar svara på kommentarer på företagets Instagramkonto.

Skärmdump från ByBiancas hemsida där det inte längre finns någon butik.
Bildkälla: www.bybianca.se

Kan det helt enkelt vara så att ByBianca inte alls gick lika bra som sminkföretaget CAIA Cosmetics och att det är anledningen till aktiviteten?
Jag kan själv inte minnas senast jag såg Bianca göra någon typ av marknadsföring för ByBianca, och det senaste inlägget på Instagram har 16 veckor på nacken.

Jag tycker själv att ByBiancas sortiment var jättesnyggt och är lite av en ”organista” själv, med förkärlek till den här typen av produkter. 
Snygg, stilren, klassisk design helt enkelt.
Jag har själv sökt ByBianca för en kommentar via Instagram och mail men inte fått något svar tyvärr.
Jag kommer uppdatera inlägget löpande om jag får tag i mer information.

Tack för tips!

 

65 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Inget fel på ByBianca tydligen.
  EN person har lämnat feedback på Trustpilot och ger företaget maximala fem stjärnor:
  ”Fina produkter och bra priser med tanke på hur bra kvalitén är! Gick snabbt att få hem mina saker, extra bra att det var fri frakt. Tycker även deras kundtjänst är super bra! Här kommer jag att handla igen.”

   Jag upplevde inga problem när jag beställde av dem. Inte från Caia heller. Gillade inte alla produkter, men leverans, hur det var förpackat osv gick smärtfritt.

   Jag undrar bara varför har man haft kontakt med kundtjänst om allt gick så smidigt.
   Jag brukar i alla fall inte kontakta kundtjänst om jag får snabbt hem mina saker.

    Kan ju haft kontakt innan köp och ställt frågor?

    Ställa frågor osv.

     Skriva sina egna recensioner osv.

      En recension? 🤦🏼‍♀️

      Paranoid much?

  Men alltså vem vill gå runt med produkter där det står ”ByBianca” på? Förutom de i yngre tonåren då förstås.

   Fortfarande inte lika sjukt som Viktor Frisks halsband som det stod VF på. Kan ju bara vara hans mamma och flickvän som köper.

    Då tyckte jag Alice var något smartare som körde sitt födelseår i collaben med guldfynd, 1996 om jag inte minns fel, även om det bara är kul för dem födda då.

    Vems flickvän? Viktor Frisks flickvän? Eller hur…

   Biancas märke stör mig inte faktiskt. Tycker hon gör märket ganska stilrent. Kan ha det precis som märke från åhlens. Skulle dock inte köpa något bara för att det står bybianca på det.

    Grejerna är snygga, jag hade nog köpt en nyckelring eller plånbok om det fortfarande gick.

     Ja, en nyckelring som gör att man förlorar alla nycklar på en gång om man tappar den. Perfekt.

      Hur gör du istället? Varje nyckel för sig lösa i väskan?😂

      Att hålla ihop nycklar är väl själva definitionen av nyckelring?

  Hoppas det finns kvar för det är snygga grejer.

   Det ser ju ut som saker som redan finns

    Vad spelar det för roll då? Det var snygga saker.

     Då kan du ju köpa nåt väldigt liknande isf, tror jag hen menar

  Om hemsidan inte finns längre – tyder inte det på att det är nedlagt… ?

  Hon har väl dragit ner på sina uppdrag bara, man kan ju inte göra allt.

  Trollmorsan på Instagram som varit med i familjen annorlunda för länge sen ska få sitt 15e barn och är gravid samtidigt som en av sina döttrar.

  15e barnet?! Jisses kan inte va bra för kroppen att gå igenom så många graviditeter.

   Beror väl på just den kroppen, en del återhämtar sig väl och snabbt andra inte. Tycker mest synd om ungarna. Helt omöjligt att se alla. Vi var 8 barn och tiden räckte inte till, de är alltså 7 barn till. Kul…

    Barnen kommer ju aldrig vara ensamma i framtiden med alla syskon och syskonbarn vilket såklart är fördelen.
    Men rent spontant undrar man vad för problem en kvinna har som tycker att hon ska ha ett femtonde barn….

     Är ju aldrig en garanti att man kommer bra överrens med syskon dock, eller ens gillar dem som personer. Däremot en garanti att man inte hinner med och ge tid till 15 barn när de växer upp.

      Näe det är ingen garanti. Men med 14 syskon har man ju fler möjligheter än med 1-2. Och som du skriver, föräldrarna kommer inte hinna med barnen så uppfostran kanske tas över av syskon vilket gör det tajtare (eller ovänner såklart).

     Vad vet du om det? Är inte säkert att man håller ihop bara för att man är syskon. Jag umgås mycket med mina bröder, inget alls med min syster.

     Tror tvärtom att det kan orsaka problem i relation till varandra när man är så många som behöver slåss om uppmärksamheten..Måste bli en del avundsjuka syskon mellan.

      Fast med 14 syskon så måste ju chansen att man får en bra livslång relation med åtminstone några vara betydligt större än om man har 1-2 syskon. Avundsjuka eller inte…..

    Tycker också synd om syskonen. Har inte sett många avsnitt av det programmet, men jag såg en gång när de äldsta syskonen var tvungna att hjälpa till vid läggning, borsta tänderna och natta sina små syskon. Kände bara att hur kan man ”tvinga” sina barn till att hjälpa till med sina småsyskon?
    Jag fattar att det är viktigt att lära sig ansvar osv, men jag tycker inte man som storasyskon ska behöva hjälpa till vid t.ex läggning eller mata de små vid matbordet.

    Jag är själv äldsta barnet. Har visserligen bara ett syskon (5 år yngre) och fick väl lära mig ansvar genom att typ vara barnvakt eller hämta honom från kompisar ibland.

     Precis så! Skaffa inte fler barn än ni kan ta hand om. Visst, jättebra att lära barn att hjälpa till men de ska inte ta över föräldraroller. Sjukt! Vad lever de ens på?!

   Flerbarnstillägget borde genast slopas, så inte detta möjliggörs och uppmuntras. Inte ok att ha som enda sysselsättning att föda barn på barn…. 15 är ju helt…. Nej, som sagt inte en chans att alla barn blir sedda, som att bädda för framtida problem. Kan ju enbart vara pga egoism man väljer denna livsstil.

    Flerbarnstillägget är inte för att uppmuntra till att skaffa många barn, utan för att barn inte ska behöva gå utan mat på bordet.

     Hur menar du, varför skulle man inte klara sig på samma summa per barn? 1 barn = 1250 kr per barn, 2 barn blir helt plötsligt 1325 kr per barn. Osv. Varför skulle varje extra barn kosts mer att ta hand om? Borde ju rimligtvis bli billigare, eftersom de kan ärva etc.

      Familjer med många barn har i genomsnitt en lägre ekonomisk standard än familjer utan barn, eller med färre barn. Avsikten med ett flerbarnstillägg är att öka träffsäkerheten med ett barnbidrag, för att säkerställa att de med störst behov även får högst bidrag. Vill du läsa mer: se Regeringens skrivelse 2020/21:10.

       Så om man inte har så mycket pengar så lönar det sig att skaffa väldigt många barn, istället för färre. Vilket gör att man kanske inte ens hinner skaffa något jobb när man har många ungar att ta hand om. Tanken är väl att arbetsföra människor arbetar, inte att dom föder 15 barn. Barn som växer upp under lägre ekonomisk standard i hem där föräldern/föräldrarna aldrig jobbat i sitt liv har väl inte ens lika goda förutsättningar i skolan och senare i livet, vilket bara det säger att man inte ska skaffa hur många ungar som helst, och därmed borde staten inte premiera sådant beteende.

        Håller helt med dig. Tycker det är sjukt. Däremot är den klämmande skon och ömmande punkten alltid barnen. Barnen är oskyldiga och inget barn borde få leva i fattigdom och utanförskap, eller med dåliga föräldrar. Man kan ju eventuellt tänka sig att dessa människor fortsätter skaffa barn trots slopade bidrag, och då hamnar barnen kanske ännu mer i klistret.

        Oavsett, inte roligt och håller med om att beteendet inte borde premieras med bidrag.

        Blir du sugen på 15 barn när du får höra att man får flerbarnstillägg?

        Ett barn är dyrare än vad flerbarnstillägget är. Såsom jag skrev tidigare tills tillägget för barnens skull. Det är alltså inte för att uppmana till fler barn, utan för att hjälpa familjen ekonomiskt.

        Ingen skaffar 15 barn för att få flerbarnstillägg. Det är ett icke-argument därför att det är ett icke-scenario.

     Då får föräldrarna se till att inte skaffa för många barn. Detta behov att konstant ha en ny bebis att ta hand om är sjukt.

     Hej, jag som jobbar med barnbidrag och flerbarnstillägg kan säga att hela tanken med flerbarnstillägget var att uppmuntra familjer i Sverige att skaffa fler barn. Men detta var ju ett tag sedan, när Sverige hade lågt barnafödande.
     Nu är det nya tider och det finns diskussioner om att slopa flerbarnstillägget helt. 😊

   Och hennes äldsta dotter bor med sin pojkvän i deras källare ? När man redan är så många kanske det skulle va skönt att flyktat hemifrån tänker jag

   Orättvisa livet, vissa får inte ens ett barn. Sen kan andra skaffa 15 bara för att de kan. Utan tanke på att de ska tas hand om och försörjas för det löser sig ändå av syskon och staten.

    Dra inte in barnlösa. De har 0 barn oavsett hur många barn andra skaffar.

     Tror inte det var menat som att de som skaffar många barn ska ha i åtanke att alla inte kan få barn, utan bara en kort reflektion på hur orättvist livet kan vara; en del kan inte få barn, andra kan få hur många som helst och istället ha problemet att inte räcka till. Så tolkade jag det iallafall.

  Hon blev i alla fall fälld av RO 2019 pga fuskreklam för Bianca by Bianca Ingrosso. Var nog inte så lukrativt. Finns mängder med liknande på marknaden.

  Jag tror det gick bra, saker sålde slut snabbt och de var hyfsat billiga. Tänker att målgruppen var tonårstjejer.

  Varför de lagt ned är väl för att hon har nog med CAIA och ByBianca passar väl inte hennes nuv varumärke så bra.

   Hon jobbar med caia, talang, sociala medier, Wahlgrens värld… Känns ju som att hon har fullt upp som det är.

  Kanske var det inte så stor vinst att ta ut även om det sålde bra.
  Fokus är lagd där det finns pengar att hämta nu. Smartare.

   Bianca behöver inte tänka så. Hon kan göra det hon tycker är roligt.

  Nyckelringen och korthållaren är ju identiska modeller som LV haft hur länge dom helst. Varför kan inte influenserna nån gång göra helt egna designer?

  Nej men det företaget var väl bara ett test för att se hur det sålde innan de gick in på The real deal. Kolla in marknaden lite och se hur hett hennes varumärke var. Antar jag iallafall.

  Detta företaget var ju inte fristående utan under hubso, som många andra influencers. Tänker att hon bara släppte några drop/limited edition, och numera inte har tid i och med bianca.

   Dessutom reade de ut ALLT jätte billigt i somras.

  Adressen går till Hubso ab ett företag för influencers som vill ha egna kollektioner. De verkar gå back.

   Hubso var tidigare ett dotterbolag till Tourn, som sålde bolaget under förra våren. Numera är Hubso helägda av det publika bolaget Hubso Group (tidigare Orgo Tech), där Josefine Abrahamsson är vd. Hubso AB utgör större delen av verksamheten men här finns även marknadsföringsplattformen Magemail.
   Under 2019 omsatte Hubso AB 16 miljoner kronor med ett minusresultat på 1,8 miljoner kronor. När Hubso Group nu presenterar siffror för hela koncernen landade omsättningen på 26 miljoner kronor med ett resultat på minus 15 miljoner kronor, varav 13,6 miljoner kronor handlar om avskrivningar kopplade till förvärvet.
   https://www.breakit.se/artikel/27912/josefine-abrahamsson-bygger-varumarken-at-influencers-oekar-snabbt

  Lisette Alfredssons senaste youtubevideo – WHAT THE ACTUALLY FUCK????

  TIPS!! På inlägg

  Kan vi snälla diskutera tillsammans hur Elsa Billgren uttrycker sig om sin nya bok och särskilt bilder a och hur OTROLIGT långt borta det känns från vad man faktiskt ser på bilder?? För att ge exempel:

  Så här skriver Elsa om boken och vad den går ut på:
  ” Mira fotade ju boken dokumentärt under sommaren hos mig på Gotland och eftersom boken är både en guide till den bästa sommaren, massa personliga texter, en pepp-handbok, receptsamling, djupdykning i mina värsta mest nakna stunder och allt däremellan kändes det bäst att fota så nära verkligheten som möjligt. Jag dras mer och mer till det också. Vill se vackra ting men inte för fixade. Jag vill att verkligheten ska få finnas men också bli hänförd och få försvinna iväg en stund.”

  OCH

  ” Boken är ju dokumentärt fotad under en sommar så baksidan får gärna ge en glimt av den verkliga världen man kommer kliva in i. Äkta stunder, riktiga känslor, sommar så som den är när den känns som allra mest. ”

  Här ser vi exempel på bilder:

  https://elsa.elle.se/elsas-husdrom-en-sommar-en-sorg-och-tusen-loppisar-2/

  Enligt min åsikt känns inget längre bort än ”verkliga” bilder??? Om tex Pontus hade fotograferat hade det sett mycket bättre ut tycker jag (ser länkar för exempel). Nu tycker jag det mest blev ett himla platt fall och så otroligt verklighetsfrånvända bilder??
  Pontus bilder exempel 1: https://elsa.elle.se/dan-fore-dan-och-en-analog-host/
  Exempel 2: https://elsa.elle.se/olympus-mju-ii-📸/

  Någon som håller med??

  Vem är det på bilden? Har Bianca en syster?

   Ja, Bibbz heter hon.

   Ser ut som en kvinnlig Benjamin..

  Vet någon var man kan köpa den stickade tröjan som Bianca har på sig? Letat efter en sån hur länge som helst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *