Sperma som hudvårdsprodukt?
Youtubern Lisette Alfredsson har tagit på sig att en gång för alla ta reda på ifall sperma är den ultimata hudvårdsprodukten eller om det bara är ett sätt för patriarkatet att lättare få komma i våra ansikten. 
Sperma ska enligt vetenskapen innehålla mängder av nyttigheter för huden, så som kollagen, vitaminer och aminosyror och nu är det alltså dags för Lisette att gå till botten med det här.

I videon berättar hon att ”produkten” är relativt färsk, några timmar gammal bara, men att den stått i kylen sedan den ”levererades” till henne.
Leverantören har inte fått äta kött eller socker och inte heller fått dricka alkohol. Allt för att få en så ren och bra produkt som möjligt.
Egentligen behöver man testa en produkt i ungefär två månader, men det tycker Lisette är lite för länge så hon siktar på att testa det här i en vecka.
Konsistensen tycker Lisette påminner om äggvita, men lukten…ja, det luktar som efter ett samlag men hon försöker att inte andas genom näsan.

Varje dag har hon haft en ny sats (!) ”produkt” så hatten av även till hennes ”leverantör” som nog känt en viss press att leverera ståndsmässig (!) produkt varje dag som på beställning. 
Hon erkänner själv att det varit ett litet projekt att få ihop produkten, men hon är nöjd över att inte ha fått någon allergisk reaktion av den, som vissa andra vittnat om som testat.

Lisette har under den här tiden som testat pågått, sökt med ljus och lykta efter några legitima, vetenskapliga studier som påvisar att sperma faktiskt skulle vara bra för huden, men hon har inte lyckats hitta en enda. 
I sin video ringer hon även upp två olika hudterapeuter för att se vad de anser om den här hudvårdsrutinen och den första hon pratar med tror att det säkert finns de som tycker att det kan vara bra för huden, det mesta vi har i våra kroppar är det. Hon nämner även talg som ett exempel.
Den andra hudterapeuten hon pratar med säger också att hon hört att det ska vara bra för huden, men att hon inte vet någon som faktiskt testat det.
Hon håller med om att sperma innehåller vissa nyttiga ingredienser, men att det samtidigt saknar andra saker som huden behöver, så som fukt.

Lisette tycker sig inte se någon skillnad på sin hy, förutom att den möjligtvis blivit lite sämre under testveckan, men säger att det kan bero på att hon har mens.
Med det sagt och hur hon inte hittat några vetenskapliga studier på att det här ska fungera så klassar hon det som en…

Någon här inne som har egen erfarenhet av den här hudvårdsrutinen? 🙂

279 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Är det här vad som händer i bloggvärlden? Någon står på ett tak och blir fotograferad, en annan testar sperma i fejan? Känns mer som Veckorevyn på 80-talet.

  Svara

   Jooo den damen på taket, hon har hybris. Tragiskt men men…

   Svara

   Det kan komma fler inlägg under dagen. Är inte säker men det kan hända.

   Svara

   Händer väl inte alltid spännande saker.

   Svara

   Ja det är vad som händer i bloggvärlden.
   Det är liksom svårt att styra drama och skandaler.

   Men jag väntar också på drama, precis som du, det kommer när det kommer.

   För kommer gör det. Alltid!

   Svara

   Det är inte bättre än så i fluns”yrket”. Det mest onödiga ”yrket” som någonsin har skådats. Tar bullshit till en helt ny nivå. Ändå lite märkligt att de inte skäms över att försörja sig på nonsens. Vår tids narrar!

   Svara

   Vad hade du förväntat dig raketforskning och rädda världen ur klimatkrisen? Tycker snarare att inläggen visar vad som kan förväntas av yrkeskåren influensers.

   Svara

   Så.jävla.äckligt.

   Svara

   Ja för sjutton vill inte läsa om spe….ma blä. 😕

   Svara

   Va f-n…! Vad är nästa grej att ”testa”? Flytningar från en kvinnas ägglossning som är bra för huden att smeta på? (Helst då en man som testar för rättvisans skull)…..

   Svara

  Tror det där är något snubbar hittat på för att…. ja… de inte kan få nog av att tänka på sin sperma i en kvinnas ansikte 🙄

  Svara

   Min partner tycker att de är äckligt att komma i ansiktet men ja han tänker nog också på de. Tur du är en sån bra människokännare att du vet vad alla killar, exakt alla, tycker och tänker 🥰

   Svara

    Hon skriver inte alla killar…

    Svara

    ”Snubbar” är väl allt från 2 st till alla, så tror inte din karl behöver känna sig ofrivilligt kidnappad in i åsikten. 🙂

    Svara

     Ellerhur 😂😂

     Svara

    Alltså facepalm på denna. Jag skrev inte ”exakt alla”. Skrev inte ens ”alla”, utan det är något du läst in helt själv.

    Du kanske missat att det finns snubbar som tänder på att spruta i tjejers ansikten? Jag har haft ex som velat det och det är bara att kolla närmaste porrsajt för att inse att det finns rätt många som fantiserar om det. Och det är DESSA snubbar jag syftar på som säkert hittat på att det ska vara bra för huden för att rättfärdiga att de ska få spruta på i ansiktet trots att många kvinnor tycker att det är vidrigt (inkl jag).

    Svara

   Ja så är det. Jag var på årsmötet med alla killar. Alla tycker ju samma sak om allt.

   Det gick snabbt o alla kom💪, håll er på mattan

   Svara

    Var står det ”alla”?

    Svara

   Och alla kvinnor äcklas av sperma?

   Svara

    Rimligtvis inte. Inte i den världen människor får barn

    Svara

     Barn blir inte till genom sperma i ansiktet

     Svara

    Det ena utesluter inte det andra..?

    Svara

   Vet inte om sperma är så långsökt med tanke på att Sandra Bullock berättade 2018 att hemligheten till hennes perfekt hud är att hon får behandlingar med serum som är producerat av Koeranska pojkars förhud som blir över när de omskurits. Det påstås att deras stamceller föryngrar gammal hud. Tror inte att det funkar så men vad vet jag.

   Svara

    🤮🤮

    Svara

    Vad fan är det jag läser?? 😳😱

    Svara

  Då har jag hellre dålig hy.

  Svara

   Amen syster!

   Svara

   Yes!!!
   Killar kan ju smeta på sig själva vettja! ✌🏼

   Svara

   Och sväljer istället?

   Svara

    Är det enda alternativet?

    Svara

     Jag ser inget annat alternativ

     Svara

  Bara tanken att sitta och smörja in mitt ansikte med det där 🤢🤢🤢🤢 nej tack

  Svara

  🤢
  Det var allt

  Svara

  Nej nej nej, varför ?

  Kan folk tala om för mig varför fin hy är så extremt eftertraktat? Har själv ganska normal hy, blandhy med någon finne runt mens och kanske pormaskar på hakan som försvinner efter några dagar. Ingen bryr sig. Om jag vill känna mig extra fin har jag bara lite smink på.

  Förstår inte hur folk kan lägga så mycket tid och energi på sin hy, och pengar

  Svara

   Eftersom du själv har normal hy så kommer du aldrig förstå, tro mig
   /en som haft acne i 12 år

   Svara

    Det är väl just därför som du inte förstår det ”Ledsen”, blir lite knepigt att ”inte förstå” något som en själv inte lider av. Precis som när någon som är genetiskt smal ”inte förstår” varför det är ett sånt fokus på kroppar och försöker vara body positive.

    Menar det inte som att dumförklara dig, jag är själv tacksam över min hy IDAG men jag hade extremt mycket problem med acne som tonåring och för de som har det då och även i vuxen ålder kan det vara svårt att bara sluta bry sig.

    Svara

    Fast då hjälper nog inte all skit som finns att köpa tyvärr. Utan du behöver riktig hjälp och riktiga produkter. Jag ÄLSKAR krämer och skit men vet att det är hittepå. Har inte jättebra hy men har inte heller acne. Alltså måste jag hålla med om att folk lägger ner alldeles för mycket pengar och tid på skräp (inklusive moi 😉)

    Svara

     har aldrig haft så fin och frisk hy sen jag började med kallpressad olja, och hemgjorda oljeutdrag. kostar inte mycket, nästan gratis eftersom man ändå alltid har olja hemma.

     Svara

      Och jag har aldrig haft så fin hy som sen jag började med syror och aktiva ämnen. Alla är vi olika.

      Svara

       det gör jag det med, fast från växter:)

       Svara

       Och jag har aldrig haft så fin hy som sen jag blev äldre och mina hormonnivåer stabiliserade sig (ser ingen annan förklaring). Inga skönhetsprodukter eller ens mediciner hjälpte mot hormonell akne, som jag hade långt upp i 20-årsåldern.

       Svara

        35 här med hormonell acne. Undrar om den någonsin kommer försvinna, men har förlikat mig med att jag aldrig kommer få en fin hy. Finns ändå annat som är värre känner jag.

        Svara

         Jag är 42 och min hormonella acne försvann förra året, så hopp finns! Nu är huden väldigt slät och fin.

         Svara

       Har aldrig haft så mycket problem med exem och rödflammig i ansiktet som när jag testades paulas chioce calm serie. Alla bara ståååå ut. Efter en månad gav jag upp. Varför ska jag tvinga mitt ansikte att stå ut med något den uppenbarligen inte gillar.

       Jaja sparar massa tusenlappar 😅

       Svara

     Förstår att du menar väl men att ge tips till nån som kämpat med (i detta fall) hudproblem är bara drygt. Som sagt har haft acne i flera år och har testat allt. Dessutom har min hy inte alltid varit dålig, trots att man har acne kan det gå i perioder mer bättre/sämre hy

     Svara

   Den där kommentaren är ungefär som att som smal fråga varför smalhet är så viktigt och varför så många nojar över sin vikt….

   Svara

    Eller en föräldrar som undrar varför folk lägger så mycket tid och pengar på att få barn. ”Det är väl bara att ha sex, jag fick tre på det sättet.”

    Svara

     Men säger nån så verkligen? Folk fattar väl att och varför ivf finns?

     Svara

      ”Slappna av och oroa dig inte så blir du gravid. Det hände för min moster/syster/whatever och nu har de tre biologiska barn.”

      Svara

    Det konstiga är väl inte att personer med acne vill bli av med den, det är ju en hudsjukdom. Det märkliga är ju hur mycket människor som inte har problemhy lägger på att fixa något som inte behöver fixas. Läs tex Hudbibeln. Tolkade mer kommentaren ovan som att det gällde det senare.

    Svara

   Älskar när folk som inte haft problem med hyn pratar om att ”det inte spelar någon roll”. Faktiskt helt otroligt att uttala sig om hur det är rimligt att känna inför ett problem, följt av att deklarera att du själv inte har problemet?

   Svara

   Du låter som en tjej på mitt jobb som undrade varför jag inte bara använde vanlig handtvål till ansiktet 😂 jag skulle bli så torr och stram för att sedan ömsa skinn likt en orm. Därefter skulle jag bli röd som en kokt kräfta och få finnar (inte sånna små, sånna som ligger djupt ner och ser ut som myggbett) som inte skulle försvinna på 3 veckor.

   Inget smink i världen skulle kunna rädda mig efter det.

   Svara

    Men oj, det ska man väl aldrig använda till ansiktet! Jag är verkligen ingen hudvårdsnörd men det vet jag åtminstone! 😄

    Svara

     Jag är 30+ och har alltid tvättat ansiktet med tvål…. har kanske haft tur då men har jättebra hy.

     Svara

      Jag är också trettio + och har alltid tvättat ansiktet med tvål. Och slarvar med att smörja in ansiktet. Inser att jag har ”tur”. Men min mamma är likadan. Inte en hudvårdsprodukt och aldrig sminkat sig. Hennes hy är felfri och knappt en rynka. Hon är 70+.

      Svara

       Svarar på din kommentar men det här är en mer generell fråga eftersom jag sett liknande beskrivning här vid flera tillfällen 😊 Hur definierar ni”rynkor”?🤔 Jag har aldrig sett en enda människa över 40 som ser ut som en 20-åring? Fixad eller ofixad. Det finns många otroligt vackra kvinnor i alla åldrar men ansiktet förändras över livet, mer eller mindre. Man förlorar volym och huden blir mindre elastisk vilket gör att det skapas linjer, veck och rynkor. Det kan man kämpa emot eller omfamna som man vill tänker jag. Men helt slät går man inte genom livet,vare sig på utsidan eller insidan 😊

       Svara

        Ja, haha. Undrar också det. Folk får det att låta som att andra har konserverats, men jag har aldrig sett några exempel på det irl förutom vissa kändisar som gör massa fix. Själv har jag lite torrhet runt ögonen – inte torr torr, men någon fin linje därunder som jag inte hade när jag var 15 och talar om mina begynnande rynkor (är besatt) men folk brukar skratta och säga att jag ser ut som max 20 (är 30). Då förstår jag att vi nog har olika syn på det och att jag kanske har OCD/BDD. Tyvärr. Men 70 + med felfri hy – alltså jag tror verkligen inte det. Normal kanske, men inte felfri. Ser knappt folk med felfri hy öht.

        Svara

    Har ibland nån sminkborttagningsprodukt men oftast tvål och vatten bara. Och blir jag torr tar jag vad jag har att smörja med. Handkräm, body butter eller vad som nu finns. Men jag har insett att jag nog är lyckig vinnare i hudlotteriet 😀 Tyvärr inte samma lycka med håret, men man kan inte få allt 😛

    Svara

   För oss som haft problemhy är nog hyn det som tär mest på självförtroendet! Att ha en bra ”skin day” kan sätta hela stämningen för min dag. Tänk dålig hårdag fast det går inte att använda torrschampo eller täcka med en mössa och ansiktet är det första man ser hos en ny person. Att höra sina vänner beklaga sig över en finne och så sitter man själv där med ärr som aldrig kommer gå bort. Mindre synliga visst, med hjälp av dyr laser och peelings, men spåren av acnen och djupa ärr kan aldrig försvinna helt.

   Svara

    När jag var tonåring hade vi en ”spadag” hemma hos mig. Gjorde typiska tonårsgrejer, typ ångade ansiktet över en kastrull, smörjde avocado i ansiktet och sådant. En vän tittade sig i spegeln och ropade glatt ”åh, titta, det måste vara det här som är en pormask! Häftigt, jag har aldrig haft en innan!” och jag stod bredvid med ansiktet svullet av cystisk akne.
    Det var säkert 15 år sedan, men jag minns det än. Känslan av att alla andra var porslinsdockor och att jag var något slags freak.

    Än idag, om jag får någon finne pga mens får jag typ ptsd (inte riktig, hoppa inte på mig) och tänker att alla stirrar och att jag är grotesk.

    Svara

     Åh känner igen mig! Det klagades och ojades om enstaka finnar och själv stod man bredvid och tänkte ”om EN finne är så äckligt så måste de ju tycka jag ser ut som ett monster, förstår dom inte att det är det de indirekt säger till mig?” Och klassikern ”varför använder du bara inte Clearasil?” 🙄🙄🙄

     Minns när jag gick i mellanstadiet. Jag var den första att hamna i puberteten och den enda som överhuvudtaget drabbades av acne. Det var en kille som alltid skulle granska mitt ansikte när jag gick på skolbussen och så fort våra ögon möttes så sa han saker som ”varför har du röda prickar i hela ansiktet? Har du röda hund?” Det gjorde att jag i flera år undvek ögonkontakt med folk och mådde dåligt så fort någon jag inte kände tilltalade mig, trodde alltid det skulle leda till frågor och hån om mitt ansikte. Usch blir så ledsen när jag tänker på det än idag! Vill bara krama om den där lilla flickan som var jag.

     Svara

   Jag förstår inte hur en som har så fin och normal hy behöver använda smink för att känna sig fin. Onödigt att lägga sina pengar på 🤷🏼‍♀️

   Svara

  Usch, fick lite kräkskänslor.
  Blir också lite nyfiken på vilken relation hon har till leverantören.

  Svara

   Tror att det är samma kille som hon visat upp i andra videos, sin ”dejt”.

   Svara

    Tycker hennes ex Niklas verkade vara en hyvens kille. Ville bara flika in med det! 🙂

    Svara

   Det är nog inte en bror eller pappa i alla fall.

   Svara

  Snigelsektret aniksmask är det bästa.
  Cocos olja vintertid och aloe Vera. Bästa grejerna.

  Svara

   Ansiktsmask, ska det stå. Prova!!!

   Svara

   Vet nån om de är en viss typ av snigel som används?
   Jag har en snigel, kanske ska låta hen glida omkring på ansiktet 🐌 😁

   Svara

    Vadå, du har en snigel? Som husdjur?

    Svara

    Att ta snigel extrakt kommer från olika sniglar. Googla. Jag du kan nog låta hen glida runt, haha.

    Svara

   Bästa grejerna *för dig*. Kokosolja är väldigt komodogent och funkar inte alls, för många.

   Svara

    Kokosolja är nog det värsta jag har haft på huden.

    Svara

   Fast det är värsta snigelplågeriet för att få fram all sekret! Sniglarna blir saltade på och får ont och i paniken att få bort saltet bildar den mer sekret: det som blir hudvård. ☹️

   Visst, kanske inget alla bryr sig om men jag som älskade snigelprodukter slutade köpa de efter jag fick veta hur det går till.

   Svara

    Men herregud! Alltså jag förstår ju att de vill mjölka varje snigel så hårt de kan… men man tror ju ändå någonstans att det går fredligt till eftersom singlar ju är sekretiga av naturen..

    Svara

     Sniglar!
     Herregud det blev ju ett helt annat budskap..

     Svara

      Hahaha 😂

      Svara

    Stackars sniglar 🙁 tänkt prova snigelprodukter från Korea men det vill jag inte längre.

    Svara

  Alltså nej, det där är bara vidrigt. Varför gör hon ens det? Inte underhållande eller intressant för fem öre. Bara fruktansvärt äckligt.

  Svara

  Har ingenting alls emot sperma i vanliga fall.

  Men att ha den i en burk i kylen och sen bara tanken på att skrapa ut den kalla geggan ur burken när det är dags för hudvård… Nej, där går nog även min gräns.

  Svara

  Jag har använt Sensais hudvårdsprodukter de senaste månaderna och är väldigt nöjd, jag håller mig nog till dem även om sperma helt klart hade varit billigare. Jag uppskattar verkligen Lizette!

  Svara

  Alltså vad är det som händer på Patrik Sjöbergs Instagram?! Jag är fan mållös 😱 Jag jobbar uteslutande som ensam kvinna med bara män och har gjort senaste tio åren, inom bygg. Det jag lagt märke till är att vår generation (ca 35 och yngre) ligger betydligt i framkant då det gäller jämställdhet och kvinnosyn. Det är gubbskinn som Patrik jag undviker på jobbet då det känns som en förlorad generation utan insikt eller vilja att ta in/känna fakta/medmänklighet. Dock om det fälls kommentarer på jobbet är jag snabb på komma med ett svar men det här..? Jag.. Ja jag vet inte. Trodde inte det var möjligt att vara så fullständigt ointelligent.

  Svara

   Det gäller även när vi byter om, väljer alltid mitt skåp så nära mina jämnåriga som möjligt för då slipper jag blickar från topp till tå tex. Usch. Byggbranschen kommer bli en så mycket trevligare arbetsplats när alla gubbar går i pension.

   Svara

    För att inte tala om alla kärringar i offentlig förvaltning.

    Svara

     😅

     Svara

     Bra att du fick det sagt också.

     Svara

      Men det bra att tala illa om gubbar? Jaha.

      Svara

       Eftersom ”kärringarna i offentlig förvaltning” i regel inte systematiskt usätter kollegor för sexuella trakasserier – Så ja, det är en annan sak att önska att gubbslemmen ska gå i pension 🙂

       Svara

        De kvinnor som förgrep sig på ensamkommande?

        Svara

         Varför är du så mån om att flytta fokus från Patrik och hans gubbgäng här?

         Svara

          Skulle vara gött om folk insåg att vi är flera människor som kommenterar här.

          Svara

           Ja men ibland är det rätt så tydligt när en och samma kommenterar.

           Uppenbarligen inte.

         ”Inte alla kvinnor!!! Och de män som förgriper sig på andra då? Varför säger du inget om det? Va? Va? Finns ju män som gör samma sak!!”

         Svara

       Nu var det ju relevant pga Patrick Sjöberg, tala du illa om tanter när en av dom beter sig som ett as mot män på sociala medier.

       Svara

   Han är som han är och kommer vara sådan tills han inte längre vandrar på vår jord. Han är en stöddig bråkmakare och har alltid varit.

   Svara

   Alla ”gubbskinn” är inte dumma i huvudet. Dra inte alla över en kam. Det finns idioter bland 30-åringar också.

   Svara

    Men Herregud…

    Svara

     Vad? Låter det inte rätt överdrivet att det är en förlorad generation utan insikt eller vilja att ta in/känna fakta/medmänklighet?

     Svara

      Bara så fascinerande att någon tvångsmässigt måste påpeka att det inte gäller exakt alla så fort någon pratar generellt om en grupp (män). Eller att det finns individer i andra grupper som är precis lika illa. Vi vet. Håll fokus nu.

      Svara

       Fast jag håller helt enkelt inte med om din generalisering. Tycker absolut att det finns minst lika många idiotier i andra generationer.

       Svara

        Ok bra. Men nu pratar vi om gubbar här.

        Svara

        Du tycker det ja, men det är inte så. Det har skett en förändring sen männen på 40-50-talet växte upp. Män idag är generellt mer vana vid att se kvinnor som jämlika. Hur många % av gubbarna ska vara sexistiska för att vi ska kunna prata om det? 100%?

        Svara

      Men hur kan DU yttra dig om hur HENNES vardag på jobbet ser ut? Hon pratar om gubbarna på sitt jobb och hur hon har det där sen kommer du och ba ”näää så är det inte” WHAT?!

      Svara

       Va? Läs igen. Pratar inte om hennes vardag. Jag motsatte mig hennes generalisering om en hel generation då jag inte håller med.

       Svara

        Hon pratar om ”gubbskinn som Patrik” på hennes arbetsplats.

        Svara

      Alla gubbar på hennes jobb är tydligen dumma i huvudet. Hon har inte sagt att alla gubbar i hela världen är dumma i huvudet. Slappna av lite nu och var inte så förbannat kränkt åt gubbslem. Det blir bara pinsamt.

      Svara

    InTe AlLa gUbBaR!!!!!😭😭😭😭😭

    Svara

     PpppppPPPppppPPpP

     Svara

    Alltså va? Alla idioter är idioter. Det går ju inte att komma ifrån och det är inte att dra alla över en kam.
    Det är rätt uppenbart att man med ”gubbskinn” menar det som något negativt. Som ”gubbslem”, alla gubbslem är liksom gubbslem och det går inte att komma och skrika #inteallagubbslem

    En 30-åring kan vara ett gubbskinn också, det enda som krävs att man beter sig dåligt. Och ja, jag vet att inte alla gubbar är gubbskinn. Jag umgås själv med riktigt trevliga gubbar en del pga delat intresse.

    Svara

    Eh… jo alla gubbskinn är idioter men inte alla gubbar är gubbskinn.

    ”Alla idioter är inte idioter!” Så låter du just nu.

    Svara

     ☝️😂😂😂

     Svara

   Total härdsmälta i huvudet på honom obviously. Håller med om att män i den åldern är värst. Man kan inte lära gamla hundar sitta osv…

   Svara

    Ja! Ta min pappa, också årgång -65 (som Patrik). Han fick tex kortslutning när han såg män dansandes i blommiga kjolar på mello i lördags. Svarade då att jag önskar att jag får en son nån gång som blir bög, så kanske han slutar vara en sån gubbe. Berättigade medelålders män♥️

    Svara

     Jag retade min pappa ibland och sa han fått tuppjuck 😂

     Svara

   Jag är också helt mållös, har inte haft så höga tankar om honom tidigare heller men detta är verkligen en new low. Helt sjukt att det finns människor som tänker på det sätt som han gör och dessutom inte ens har vett nog att dölja de tankarna och åsikterna. Men tack och lov är det ett utdöende släkte då majoriteten av yngre män inte har riktigt lika sjuka åsikter som Patrik och hans jämnåriga (finns givetvis äldre med rimliga åsikter också men färre än hos yngre generationer)

   Svara

    Ja absolut, de yngre är ju bara våldtäktsmän eller incels med mkt sunda åsikter.

    Svara

     Varför vill du så gärna flytta fokus från Patrik och hans gubbvälde?

     Svara

      Vi kan gärna prata om Patrik. Tycker dock inte han är represantiv för en hel generation.

      Svara

       Varför tycker du inte det?

       Svara

        Det finns många kommentarer om att man är ”mållös” och beskriver hans beteende som härdsmälta. Om det hade varit ett normalt beteende för 55-åringar så hade väl knappast reaktionerna varit såhär starka? Så nej, han kan inte representera en hel generation.

        Svara

         Du har sagt det nu. Återgå till sak kanske.

         Svara

          Du ställde en fråga som jag besvarade?

          Svara

           Och du har sagt det nu. Hela tiden och överallt.

           Det var första gången jag skrev det och besvarade din fråga men okej solstråle!

         Han representerar inte en hel generation, men hans beteende är överrepresenterade i den äldre generationen. I sin syn på kvinnor och sin totala avsaknad av argumentation i frågan.

         Svara

       Ts skriver om gubbar som Patrik. Inte att alla gubbar är som Patrik. Om du andas två sekunder och läser klart innan du får högt blodtryck så ska nog även du förstå.

       Svara

        Så trevlig ton ❤️

        Svara

         Magdalena Graaf skriver ju ”🔥Du är grym🔥” till Patrik på hans senaste post så lite knäppa tanter finns också i den här kategorin.

         Svara

          Var väl ingen som påstod att det inte finns knäppa tanter också?

          Svara

       Du skiftar fokus. Och det verkar vara väldigt viktigt för dig att göra det.

       Svara

       ”Vi kan gärna prata om Patrik”
       *flyttar direkt fokus från Patrik*

       Svara

        ? Det var någon annan som skiftade fokus genom att ställa frågan ”Varför tycker du inte det?”

        Svara

         9.36.. missade du den kommentaren? Redan där var fokus någon annanstans än Patrik.

         Svara

          Fast du skrev:

          ”Vi kan gärna prata om Patrik”
          *flyttar direkt fokus från Patrik*

          Om du följer konversationen så ser du att det inte stämmer.

          Svara

           Nog gjorde du ett bra jobb att flytta fokus från Patrik ändå. Men ja, om du gärna pratar om Patrik så gör det då. Då är vi klara med det här sidospåret.

   Jag fattar inte er irritation?! Jag är mer störd på de kvinnor som vill normalisera pedofili. Spyr ännu mer än vad jag gör om de äckliga inlägget med satsen i ansiktet.

   Svara

    Kan inte du krypa tillbaka till Patriks Instagram och ryggdunka dina likasinnade där?

    Svara

     Ryggdunka????? De är BARN!!!!!!!!!!

     Sluta försvara pedofili och fokusera på BARNEN

     Fattar inte vad det är med er

     Svara

      Varför ställer du inte frågan till Patrik?
      På vilket sätt fokuserar han på barnen nu tycker du?

      Svara

       Genom att INTE normalisera pedofili till att börja med.

       Svara

        Helt ärligt känns det som att Patrik har glömt vad det handlade om från början. Nu bara fäktar han hejvilt åt alla håll.

        Svara

         Okej, tillbaka till sakfrågan, vill DU normalisera pedofil?

         Svara

          Jag vill att inget barn någonsin ska utsättas för övergrepp och att preventiva åtgärder ska baseras på forskning, inte på känslor.

          Svara

           Du svarar inte nej på frågan????? Inser du vad du just säger?har du barn?

           Jag svarade inte på frågan därför att det inte handlar om att normalisera pedofili, det handlar om att motverka att barn utsätts. Att det är samma sak som att normalisera pedofili är något som Patrik och hans gäng har hittat på som ett sätt att inte ta till sig fakta kring hur man arbetar preventivt i den här frågan. Och om det är barnen man har som prioritet så bör åtgärder utgå från fakta och forskning.

          Du har ett svar som väntar i modd. Vet inte vilket av orden som fastnade.

          Svara

           Är du så hjärntvättad att du tror att normalisera pedofili ska hjälpa barnen?!?

           Det är FEL att förgripa sig på barn!

           Tyckte du broschyren ”til dig som är gift med ett barn” också var bra eller?

           Vad mer ska vi normalisera?

           Vi är ju överens om att det är fel att utsätta barn för övergrepp.

           Den broschyren var under all kritik och en skam att den någonsin passerade första ledet i den processen.

          Patrick vill slåss mot pedofili på HANS sätt och inte efter vad som är bäst för barnen. Alla som inte håller med honom är pedofilkramare, det är vidrigt. Han tänker öht inte på barnen utan på sig själv och hans känslor. Han är vuxen nu och kan slåss och skiter i hur det påverkar barnen.

          Svara

           Exakt! Om han verkligen skulle tänka på barnens bästa så skulle han skilja på sina egna känslor och på fakta. Det bästa för barnen är att övergrepp aldrig någonsin sker. Men det viktigaste för Patrik är inte det, det viktigaste för honom är han själv och att kampen tas med hans känslor i fokus.

          Sakfrågan här är väl knappast om anonym vill normalisera pedofili.

          Men ja, Patrik fäktar för fullt och har nog själv tappat kompassen lite.

          Svara

          Vad är bäst för barnen, att övergreppen aldrig sker eller att övergrepp sker och att deras förövare får ett straff?

          Svara

           Skulle vara intressant att se statistik på hur många pedofiler som har sökt hjälp utan att ha begått övergrepp. Känns som det är väldigt få.

           Finns en stödlinje som heter preventell. Såg för ett tag sedan att ungefär 100 stycken ringer till den varje år för att få hjälp.

           Preventell är inte endast riktad mot pedofiler så den statistiken säger ingenting.

           ”Nationell hjälplinje för dig som upplever att du tappat kontrollen över din sexualitet, som kanske känner oro för tankar och handlingar, eller är rädd att göra dig själv eller andra illa. ”

           Förlåt om jag inte var tydlig. 100 stycken ringde för att få hjälp med ”pedofila problem” varje år. Det var i en artikel om just pedofili de pratade med någon på preventell om detta. Sen ringer självklart andra med andra problem också.

           Och här står att ungefär 1 av 5 som ringer till preventell ringer för att prata om sexuellt intresse för barn. https://sverigesradio.se/artikel/6582853

           Står dock inte hur många det är i faktiska tal.

        Han lägger ut massa konversationer med kvinnor som påpekar att han begår ett brott och där han använder sig av extrema härskartekniker.
        Och på det sättet normaliserar han inte pedofili på vilket sätt??

        Svara

         Fast varför ska alla lägga sig i och skriva till honom? Typiskt instagrambråk där alla vill vara med och delta.

         Svara

          The force is strong with you young one.
          Jag är säker på att Patrik kommer lärda dig allt han kan

          Svara

      Ok det är tydligt vad du har för agenda här.

      Svara

      Rätt så uppenbart vad det är du håller på med här nu.

      Svara

    Ok ”anna”….

    Svara

    Du säger att du inte fattar. Men vill du förstå?
    Är du här med goda intentioner för att få en förståelse över varför alla blir förundrade över Patriks beteende?

    Svara

    Jag har nog missat något här. Vilka vill normalisera pedofili?

    Svara

     Patrik och hans gelikar påstår att man vill normalisera pedofili för att man vill basera åtgärder på forskning och inte på hans känsloaegument.

     Svara

      Det är vissa som menar att Patrik inte var utsatt av en pedofil eftersom ingen vet om styvpappan/tränaren faktiskt tände på 11 åringar. Vi andra menar dock att om man som vuxen begår övergrepp mot ett barn så får man ta smällen att bli sedd som en pedofil.

      Svara

       🙈🙈🙈🙈🙈”är du säker på att han som våldtog dig som barn verkligen var pedofil”???

       Hur kan man ens säga så till ett offer av pedofili? Jag fattar inte! Blir seriös ledsen på de kvinnor som skriver sånt. Lyssna på offret inte förövaren.

       Svara

   Patrik har verkligen bevisat vilket mentalt kalhygge han är. Snacka om att skjuta sig själv i foten, ingen seriös organisation kommer vilja bli förknippad med honom.

   Förvriden självbild har han också när han kallar jämnåriga Stina Wollter för gammelgädda och anser sig själv ha bra gener. Va? Han ser inte en dag yngre ut än sin ålder om han nu inbillar sig det.

   Svara

    Har ej insta. Kan någon skriva vad han lagt upp. Tack 🙏😀

    Svara

     Det är omöjligt att sammanfatta. Det är liksom määäängder av svar på lika många kommentarer. Han är en härdsmälta.

     Svara

      Patrik hatar pedofiler, han har själv blivit utsatt av en. Han skapade en tröja där det stod ”koll your local pedofile” på. Pengarna går till välgörenhet.

      Folk (kvinnor?!) kommenterar att alla som har sex med barn är inte pedofiler. Att samma pedofili gör att de vågar söka hjälp. Normalisera det.

      Spyyyyr

      Svara

       Inte lätt att vara faktaresistent.

       Svara

        Nej de måste vara svårt för dig.

        Svara

         Nope

         Svara

       Ingen normaliserar övergrepp på barn eller kramar pedofiler utan hänvisar bara till den forskning som finns kring att förhindra att dessa övergrepp sker. Antingen så jobbar man preventivt och förhindrar att övergrepp sker eller så har man, som Patrik, allt fokus på att straffa de som begått övergrepp. Värnar man om barnen så är väl det första att föredra. Sen är garanterat alla överens om att de som ändå begår övergrepp ska straffas.

       Svara

        Är du så hjärntvättad att du tror att normalisera pedofili ska hjälpa barnen?!?

        Det är FEL att förgripa sig på barn!

        Tyckte du broschyren ”til dig som är gift med ett barn” också var bra eller?

        Vad mer ska vi normalisera?

        Svara

         Läser du ens vad du svarar på?

         Svara

       Nej, du förvränger, alla pedofiler har inte sex med barn. Lugna ner dig och läs ordentligt. Pedofili är vanligare än vad vi tror och det är de aktiva pedofilerna som vi måste stoppa och de icke aktiva hålla kvar där de är vilket blir svårare om man delar budskap som Patricks. Det kan indirekt påverka att fler barn utsätts, men det skiter Patrick och hans gelikar i för deras egna känslor går först.

       Svara

        Fast om människor går runt med budskap som ”Hunt your local pedophile”, hur skulle det få en inaktiv pedofil att ta steget att faktiskt våldta ett barn? Liksom yes, nu är det många som vill jaga och döda mig om jag våldtar någon, så nu gör jag det!

        Svara

         För att, enligt forskning, så är det större risk att en inaktiv pedofil begår övergrepp om de är ”utanför” samhället, och även hur de mår i övrigt spelar in. Det är också viktigt att de inte drar sig undan utan aktivt söker hjälp.

         Svara

          Det är alltså inte bara det sexuella intresset för barn som avgör om en pedofili kommer att begå övergrepp eller inte.

          Svara

          Forskning går inte alltid att applicera i verkligheten dock. Hur ska vi få pedofilerna att känna sig som ”en i gänget” tänker du? Genom att trivialisera vad det faktiskt innebär att vara en pedofil eller?

          Svara

           Vore det trivialiserat så skulle de inte behöva söka hjälp, något som anses vara väldigt viktigt för att förebygga att de begår övergrepp.

           Jag tror inte att det handlar om att normalisera och trivialisera pedofili utan bara normalisera ”att söka hjälp som pedofil”. Och där verkar många direkt bara se ”normalisera pedofili” och gå igång på känslor.

           Jag vet inte vad du menar med att den här forskningen inte skulle kunna appliceras på verkligheten. Vad mer exakt i studierna gör att de inte är applicerbara?

           Det var ett svar på frågan om hur Patriks retorik indirekt kan göra att fler barn utsätts.

           Det är väl ändå mer rimligt att basera preventiva åtgärder på vad forskning säger fungerar och inte, än att basera det på Patriks känslor? Eller…?

           Det jag menar är att det alltid kommer vara stigmatiserat att vara pedofil. Forskningen säger att de inte ska känna sig ”utanför” samhället, men det kommer de alltid vara. Det kommer vara omöjligt att normalisera ”att söka hjälp som pedofil”. Jag förstår verkligen inte hur det skulle gå till.

           Man behöver ju inte göra det ännu svårare om man vet att det är svårt nog som det är?

           Patrik säger ingenting nytt. Folk har hatat pedofiler i alla tider. Pedofilerna vet redan om sin låga status i samhället. Jag är extremt tveksam till att detta skulle resultera i att fler barn utsätts.

           Enligt den logiken ska vi genast sluta med att kommentera våldtäktsmän och mördare. ”Säg inte att du hatar dem, för det kommer resultera i fler våldtäkter och mord”.

           Ace – du förstår inte hur man ska få fler pedofiler att söka hjälp och därmed motverka att övergrepp öht begås. Men kan du inte ändå lita på vad forskningen säger fungerar och inte? I alla fall lite mer än vad man litar på vad Patriks känslor säger fungerar..?

           Du får nog läsa igen. Jag förstår och litar på forskning. Däremot är jag tveksam till att det går att applicera i verkligheten av olika anledningar som jag redan skrivit.

           Jag har inte sett forskning på vad som driver våkdtäktsmän och mördare till att begå brott. Finns det forskning som säger att morden minskar om vi slutar hänga ut mördare?

           Jag tänker (alltså inte fakta) att mord ofta begås av andra anledningar än sexuella övergrepp mot barn. Exempelvis motiv som hämnd, pengar, svartsjuka osv. Men är inte insatt i vad forskningen säger om att fånga upp de som går runt och fantiserar om att döda någon, så där får någon annan bidra med svar.

           Så vad i forskningen eller hur studierna genomförts gör att det inte går att applicera i verkligheten? Enda anledningen jag har sett är att du inte tror att det fungerar så.

           Som jag skrev; Det jag menar är att det alltid kommer vara stigmatiserat att vara pedofil. Forskningen säger att de inte ska känna sig ”utanför” samhället, men det kommer de alltid vara. Det kommer vara omöjligt att normalisera ”att söka hjälp som pedofil”.

           Men du får gärna berätta hur man skulle kunna gå till väga?

           Jag har ingen praktisk lösning som gör att inga fler barn utsätts. Men vi måste få pedofiler att söka hjälp innan de begår övergrepp och då finns det vissa saker som gör det svårare för dessa att söka hjälp och även ökar risken för att begå dessa övergrepp. Det kanske går emot min känsla också men jag litar mer på riskfaktorer som forskats fram än vad min känsla säger. Men är du intresserad av vad som rent praktiskt görs för att förebygga att pedofiler begår övergrepp så rekommenderar jag att kolla lite på preventell. De jobbar med just detta.

           Haha, jag tror du missförstår igen. Som sagt, jag litar på forskningen men jag är tveksam till att det i verkligheten går att motverka denna stigmatisering som gör det svårt för pedofiler att öka hjälp i tid.

           Ok. Får väl hoppas att de som arbetar med prevention av dessa övergrepp baserar åtgärder på forskning och inte på vad någon anonym tror.

           Jag tror faktiskt att även de som jobbar med prevention inser de stora svårigheterna med att pedofiler inte ska hamna utanför samhället.

           Ja men det finns mycket som är svårt och som inte sker på en dag, men man slutar inte jobba för det ändå.

           Jag sa aldrig att det var lätt. Svarade alltså bara på en fråga om vad det fanns för risker med Patriks retorik och vad som försvårar preventivt arbete. Innebär inte att det är lätt i övrigt. Vore det lätt skulle inga barn utsättas.

           Alla pedofiler begår inte brott. Hur äckligt och sjukt deras huvud än verkar så är det långt ifrån alla som faktiskt begår övergrepp. För att få så få pedofiler som möjligt att begå övergrepp så måste de våga söka hjälp. Det ska inte normaliseras att vara pedofil, men de ska inte heller hamna ännu mer utanför samhället, det enda det leder till är en ökad risk för alla barn att råka ut för ett övergrepp.

           Att jämföra alla pedofiler med mördare och våldtäktsmän är inte rättvisande. Alla mördare och våldtäktsmän har begått brott. Alla pedofiler har inte begått något brott.

           Sedan kan jag personligen äcklas precis lika mycket av en pedofil som inte begår övergrepp, som en dömd mördare. Det hör dock inte hit! Det viktigaste är att barnen inte blir utsatta!

          Så är det! Tänkte mest eftersom du skrev ”vad någon anonym tror”, därför skrev jag att det nog inte bara är jag som ser svårigheterna med att få bort stigmatiseringen kring pedofili.

          Svara

       Var inte min fråga men tack antar jag. Spyyyr.

       Svara

     Hur långt behöver vi gå?
     Elaine och Patrik jobbade tillsammans med tre ska bli noll. Elaine introducerade förskolebrevet och Patrik blev ansiktet utåt för idrottsbrevet. På tre ska bli noll jobbade även en annan person, Nina.
     Under Paolo-skandalen kom det fram att Patrik gjort något dumt på en strippklubb. Detta kritiserade Nina och jag tror att Patrik reagerade i princip som han gör nu och gjorde ett offentligt bråk av det hela.
     Patrik säger upp hela samarbetet med tre ska bli noll efter det.

     Nu står Patrik ensam och försöker komma på hur han ska ta sin kamp vidare till nästa nivå. Han trycker upp lite merch med budskapet ”kill your local pedophile”. Han lovar att överskottet av försäljningen ska gå till utsatta barn.
     Efter ett tag så har han tjänat ihop 10.000kr och han gör en uppdatering på instagram med en screenshot på att han swishat Childhood. Till inlägget skriver han ”Då är första insättningen till en organisation vi litar på att dom gör ett förträffligt jobb för barns säkerhet”
     Childhood vill dock inte ta emot bidraget och de skickar en långt mail med en hel del stabila argument varför de inte kan acceptera bidraget. Kort och gott gick det ut på att Patriks kampanj motarbetar allt Childhood jobbar för.
     Patrik blir sur och rantar om det på Instagram.
     Han försöker sedan skänka pengarna till BRIS ”för att på lämpligt sätt omsätta pengarna till en tryggare framtid för alla våra barn”. Även dem tackar nej till bidraget med anledning av att Patriks kampanj uppmanar till en direkt våldshandling och då BRIS är en organisation som arbetar mot allt våld måste de säga ifrån. Det vill säga, de hade samma anledning som Childhood, Patriks kampanj motarbetar allt Bris jobbar för.

     Då blir Patrik jättesur och går offentligt ut och säger att Bris är den mossigaste organisationen som finns och på Childhood jobbar det bara personer med backlick som vaskar på Stockholmsveckan.
     Här börjar folk ifrågasätta honom och undrar varför han försökte skänka pengar till dem från första början om han visste det dåliga från början. Han låter alltså lite som en snubbe som börjar tracka ner på en tjej efter att hon avböjt hans raggningsförsök.

     För att göra en poäng så publicerar Patrik en bild där det står ”kill your local rapist” och försöker genom den bilden argumentera för att det är okej för ”ultrafeminister” att skriva att man ska döda sin lokala våldtäktsman, men han får inte skriva att man ska döda en pedofil.
     Problemet är att den här bilden är ett konstverk och alltså upphovsrättsskyddad. Konstnären till verket ifrågasätter varför Patrik inte creddat henne och hon vill att han tar bort sitt konstverk då hon inte vill synas i det sammanhanget.
     Patrik ignorerar. Konstnären försöker förklara för Patrik att hon sagt nej, han har inte hennes samtycke till att publicera hennes konstverk och hon ber honom respektera hennes nej och ta bort bilden.
     Patrik ignorerar. Istället börjar han gå på precis varenda en som ifrågasätter varför han inte bara tar bort bilden. Patrik börjar gå bananas i sin live och i sitt kommentarsfält.
     Instagram tar bort bilden. Patrik fortsätter ranta och försöker få det till att alla ”ultrafeminister” försvarar pedofiler och är peddokramare.
     Och igår gjorde Patrik samma grej igen. Han publicerade ännu ett konstverk av samma konstnär för att göra någon form av statement som ingen förstår vad det går ut på. Samtidigt som han fortsätter gå bananas på liven och i kommentarsfältet.

     Och där är vi nu.

     Svara

      Några av tjejerna i debatten sålde merch med ”kill you local rapist”, det vara antagligen därför debatten om vad som är okej och inte började.

      Svara

       Nej, det var inte därför. Läste du ens vad jag skrev?
       Det är en konstnär som har skapat ett verk med en text med ”kill your local rapist” står på.
       Den stora debatten är att Patrik inte respekterar henne när hon bett honom ta ner bilden. Då det är ett verk som är upphovsrättsskyddat och han måste ha hennes samtycke för att publicera bilden.
       Detta har Patrik valt att svara på genom att vara en fullständig skitstövel som trycker ner allt och alla som ifrågasätter honom.

       Ingen av dem har ifrågasatt honom och hans rätt att sälja sin merch.

       Svara

        Jag läste vad du skrev och såg att du missade att ta med den detaljen. En av tjejerna han tjafsade med sålde merch med ”kill your local rapist” tryckt på. Han undrade då varför hans merch inte var ok medan hennes var det. Sen har du rätt i att den stora debatten handlade om verket.

        Svara

         Han får ju visst sälja sina merch. Sen behöver ju inte olika organisationer ta emot pengar från den här försäljningen för det.

         Och både han och konstnären får ju räkna med att någon kritiserar konsten eller dessa merch men det betyder inte att de inte får säljas.

         Svara

          Jag tror att han är medveten om att det får säljas haha. Debatten var snarare varför det ena ansågs mer ok av allmänheten än det andra. Alltså inget med organisationerna att göra.

          Svara

           Men det där är ett narrativ enbart från Patrik.
           Det är Patrik som har bestämt att det är mer okej att sälja den ena framför hans grejer.
           Det är egentligen ingen som argumenterar om det.
           Det är ENBART ett försök från honom att styra frågan till den verkliga debatten.
           Att han inte respekterat en kvinnas nej, gjort något mot henne utan hennes samtycke och sedan varit extremt gränslös

           Var det ens kritik mot hans merch innan han började gapa om att childhood inte ville ha hans pengar?

           Jag är inte så säker på att han är medveten om det. Eller medveten om någonting över huvud taget…..

           Det där att något anses vara mer okej är något som Patrik helt själv hittat på. Det är hans sätt att skifta fokus på den egentliga debatten.

          (Har tryckt svara på @11.19 och också alla ovan med den här kommentaren kommer ju hamna överallt utom där den ska men ändåååå)

          SKILLNDEN ÄR ATT EN VÅLDTÄKTSMAN HAR VÅLDTAGIT, MEDAN EN PEDOFIL INTE BEHÖVER HA BEGÅTT FAKTISKA ÖVERGREPP FÖR ATT VARA PEDOFIL. Pedofili är en läggning, den definieras inte av övergrepp man begått utan att man dras till barn på ett sexuellt sätt.
          Att ytterligare stigmatisera pedofili ökar risken att de pedofiler som ÄNNU INTE begått övergrepp inte söker hjälp INNAN pedofilen begår övergrepp. Snälla försök förstå skillnaden och därför också varför kill your rapist merch inte kan likställas med Patriks merch.

          Svara

        Han är så slut efter det här. Dags för pension från det offentliga, gubben. 😘

        Svara

      Wow tack för utförligt svar!!! Hade bara uppfattat lite av allt innan. Hahaa han verkar verkligen helt lost….

      Svara

       Ingen orsak! Det är verkligen inte lätt att hänga med i svängarna när det gäller honom

       Svara

      Tack för en jättebra sammanfattning och ett vettigt inlägg bland allt känslomässigt blaha.

      Svara

    Han verkar lite förstörd pga drogmissbruk under många år.

    Svara

  Fy fan vad vidrigt, skulle aldrig någonsin vilja testa det. Många har väl testat ”av misstag” och det är inte en trevlig sak att ha på huden…

  Svara

   Jag skulle inte säga att det är otrevligt att ha på huden eller att det nödvändigtvis sker av misstag (Tycker jag, säger inte emot att andra tycker annat). Ligger man med en schysst kille så kommer han inte där man inte vill att han kommer. Däremot är det en mils skillnad på att få satsen på sin hud när killen sprutar och att han sprutar i en burk som man sparar i kylen och smörjer in sig med.

   Svara

    Min poäng var inte att det skulle vara motvilligt, men inte heller medvetet som en ”hudprodukt”. När det börjat torka är det inte ett dugg trevligt att ha på huden, men säger inget om att det inte skulle vara ok att komma på huden.

    Svara

     Då missförstod jag din kommentar.

     Svara

      Det var jag som var otydlig 🙂

      Svara

  🤢🤮🤢

  Svara

  Är det bara jag som undrar hur samtalet gick när hon skulle förklara sin idé för ”leverantören”? Det hade jag velat se som en egen video!

  Svara

   Det är hennes pojkvän så tror inte det va så konstigt

   Svara

   Alla är inte pryda…

   Svara

    Kan bara utgå från hur min partner hade reagerat om jag bett honom att ordna lite sperma i en burk så att jag kan smeta den i ansiktet och filma för min YouTube-kanal med Förväntning på X antal 1000 views 🤷🏼‍♀️ Det hade definitivt blivit något att titta på.

    Sen är jag fullt medveten om att människor är olika pryda. Även om det här (enligt mig) inte ingår i begreppet pryd eller ens i rimliga förväntningar man kan ha på sin partner.

    Svara

  Huden är en barriär och skyddar oss från att ta in vissa ämnen och den släpper ut vissa ämnen.

  Hade till exempel huden kunnat ABSORBERA vatten så hade vi drunknat invärtes när vi badade. Hade huden inte kunnat SLÄPPA ifrån sig vatten hade vi blivit överhettade.

  Med det sagt, allt som är vattenbaserat kan inte tränga in i huden, däremot kan huden ta in fett. Står vatten först på en hudprodukt kan den alltså inte magiskt åka in i huden.

  Sen finns det säkert så kallade ”bärare” som kan göra det möjligt för huden att ta in ämnet.

  Rätta mig gärna om jag har fel!
  Men så har jag lärt mig—- men kan ju minnas galet

  Svara

   och med det sagt så tror jag inte sperma kan tränga in i huden och kan på så vis inte göra någon nytta.

   Hade det gjort en magisk nytta så hade det såklart redan funnits i produkter- billigaste ämnet ever ju.

   Svara

   Håller med om allt med tillägget att vatten är dessutom uttorkade.

   Svara

  Om man ska gegga med det där för att göra en utvärdering är man fan bra dum om man gör det när man har mens när man vet att man då får sämre hy…

  Svara

   Alla har inte regelbunden mens.

   Svara

  Jag tar hellre sperman direkt som en trevlig proteinshot.

  Svara

  Lyssnade på Måndagsvibes senaste poddavsnitt som heter ”Allt vi stör oss på” och 7 min in i podden pratar de om Kim Ks förövare som ska släppa en bok ang rånet i Paris. Vad fick ni för ”vibbar” när ni hörde den delen av avsnittet (ifall ni lyssnat)? Jag tycker det är hemskt om denne förövare ens ska släppa en bok och tjäna pengar på detta och skulle önska att podd-tjejerna delade mina åsikter och inte kommer att läsa boken.

  Svara

   Han kommer dock inte att tjäna pengar på den.

   Svara

    Hur vet du att han inte kommer tjäna pengar på den? Finns det något särskilt typ av avtal eller liknande?

    Svara

     “A man who confessed to participating in the robbery of Kim Kardashian West in Paris four years ago will not benefit financially from the book he has published about the heist after an order by a French court.
     Lawyers representing the night watchman at the luxury residence where Kardashian was robbed said they had obtained a court order “authorising the seizure of rights” on the sales of Yunice Abbas’s book, I Kidnapped Kim Kardashian, which was published at the beginning of the month.“- The Guardian.

     Svara

  🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮

  Svara

   🤢🤣

   Svara

  Skrattar så jag kiknar! Hatten av till Lizette, och till camcam med sina hysteriska ordvitsar. Kan känna fnisset när inlägget komponerades 😂 dör

  Svara

  Snacka om att begreppet in-fl(u)ens-er har fått en helt ny innebörd 💦🧀.

  Kanske det enda vettiga ändå när det kommer till denna yrkeskategori. De lär ju inte föröka sig när alla bebisar smetas ut i ansiktet 😅

  Svara

  Någon mer än jag som ser fram emot att ta del av Bellas utbildning i Framgångsakademin? Hon ska berätta om hur man kommer på fötter efter en krasch och vad man ska tänka på när man marknadsför i sociala medier. ☺️

  Svara

   Då har hon i alla fall en supporter ev två om du inte råkar vara Stollis.

   Svara

    kanske var ironi

    Svara

   Är hon på fötter? Tycker det mesta verkar ha gått åt helvete.

   Svara

   Men hon har ju inte ”kommit på fötter”..? Hon har varit ledig, flängt runt mellan olika hotell och skriver en bok med en spökskrivare?

   Dessutom är hon urusel på marknadsföring i i SoMe.

   Svara

   Haha…det är underhållning!
   Hennes hybris verkar intakt iallafall.

   Svara

  Ok då vill jag att nästa steg ska vara en manlig influencer som smörjer in fejjan med mensblod….
  Ärligt talat hur äcklig och korkad får man vara bara för att få uppmärksamhet?

  Svara

   Varför är hon korkad? För att hon inte är lika pryd som du? Tycker Lisette är kul! Hoppas hon får fler följare nu.

   Svara

  De kvinnor som förgrep sig på ensamkommande?

  Svara

  Men snälla rara alla, vad är detta för trams?

  Svara

  Eller så är hennes bröst inte så intressanta..

  Svara

  OT. Har sån fruktansvärd ångest just nu o skulle behöva hjälp 🙁

  Svara

   H2: ring kry för direkt hjälp, senare kan du pröva mindly. Stå i ångesten bara, den går över då, dito panikångest.

   Svara

   Ring 1177 om du behöver vård. Annars: ring en anhörig, eller någon samtalsjour. Du kan också ta en riktigt varm dusch, länge – det hjälper kroppen att släpps ångesten. Gör något avgränsat litet projekt, låt händerna arbeta. Plantera om en blomma eller baka bröd. Klappa en katt. Lyssna på barnmusik på hög volym. Ta hand om dig.

   Svara

    Sara: sorry, men 1177 har långa köer nu. Kry funkar.

    Svara

   Du kan också ringa din vårdcentral alt se om någon kyrka i närheten är öppen och prata med en diakon om du behöver få möta någon nu. De tar emot både icketroende och de som tillhör andra religioner än kristendomen. De finns där om det krisar.

   Och ta hand om dig!

   Svara

   Tack alla som är så fina o försöker hjälpa 😭❤️ Måste vara anonym vid hjälp pga ofrivilligt barnlös så kan inte ha några psykiska problem i journalen 😢

   Svara

    Jobba på din psykiska hälsa innan du tar ansvar för ev framtida barn. Det är många härinne som gör allt för att undvika vården av nån underlig anledning.

    Svara

     Men du vet ju inte riktigt hur det funkar. Det här är ett engångstillfälle och vissa länder låter en tex inte adoptera om man uppsökt hjälp för psykisk ohälsa över huvud taget. Då kanske du förstår bättre. Alla är inte så förstående för psykiska besvär som man är i Sverige.

     Svara

    Stor kram!
    Kolla om du får vara helt anonym om du går till en kyrka. Tror faktiskt det.
    Lovar att jag inte försöker få dig att ha en sån tro, utan vill endast att du ska ha någon att prata med.
    Om du tror att det är en särskild händelse som gör ångesten värre kan det finnas stödgrupper som kan hjälpa.

    Svara

    Får man aldrig ha haft några psykiska problem för att få hjälp vid barnlöshet??
    Har för mig att en vän haft depressioner för länge sen men hon har nyss fått barn med hjälp av insemination (lesbisk).

    Svara

     Jaha, såg det om adoption nu, trodde hon menade ivf och sånt.

     Svara

  Så länge hon inte kidnappar barn för att få uppmärksamhet så gör det väl inget. Men sperma i ansiktet trodde jag var utdömt som myt sedan länge.

  Svara

  På Nya Zeeland kan du köpa ”Placenta Cream” att smörja in dig i. Vet inte vilket som känns mest lockande…!

  Svara

  Sperma för hyn vet är jag osäker på. Däremot så funkar urinterapi superbra för huden samt mycket annat.

  Svara

   berätta mer!

   Svara

  Du store tid. Detta får mig att tänka på diverse ”mediciner” typ björngalla, malda noshörningshorn och annat bisarrt. Herre G*d alltså.

  Svara

  Kul att Lisette får lite uppmärksamhet, gillar henne skarpt och tycker det är konstigt hon inte får mer visningar på sina videos.
  Hon testar regelbundet nya saker och gör riktigt bra videos, denna är kanske lite extrem men. Vill ni ha ett gott skratt, kolla på någon av hennes andra videos. Lite yta och mycket interlighet 😀

  Svara

   Jag gillar också hennes videos. Men känner henne så är nog lite partisk med 🤣

   Svara

  Hahaha det får mig att tänka på en kvinna som var med i outsiders, hon använde typ sperma till allt🥲 Hon hade det i sina hudvårdsprodukter, använde det som ansiktsmask, hällde det i sina smoothies _varje morgon_ och va helt säker på att det gjort hennes liv bättre. Har för mig att det va en kompis till henne som kom med ”leverans” typ 1 gång i veckan, och så stod det massa burkar i kylen. Ville verkligen spy när jag såg det avsnittet🤢

  Svara

  Själv blir jag helt röd och irriterad både på huden och i underlivet av sperma. Som att min kropp skriker nej till både det ena och det andra! Så nä.

  Svara

  265 kommentarer och 264 av dem handlar om Patrik Sjöberg…😒

  För övrigt. Sjukt äckligt experiment, och jag är inte rädd för sperma i vanliga fall men i ansiktet…🤮

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.