Influencerna festar vidare…

Hur det lät efter födelsedagsfesten och hur det låter nu.
Hela videon hittar ni i storyn på mitt Instagramkonto då den hela tiden plockas ner av någon som anmäler den.

Veeeeem kan det vara?
😉

227 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  På riktigt!
  Vända kappan efter vinden!
  Vända blad!
  … dom är INTE trovärdiga.

   Jag är så in i helvete trött på den här pandemin, och när jag ser sånt här så känner jag bara att det här kommer ALDRIG gå över, ser på riktigt inget ljus i slutet? Hur länge ska vi leva såhär (alltså vi som följer rekommendationerna och i stort sätt pausat hela vårt sociala liv) medans så många lever på som vanligt. Jag blir så tröttttt

    De som sköter sig till punkt och pricka är en liten minoritet. Vi får förlita oss på vaccin.

     Jättemånga som avstår vaccinet så det är inte mycket att sätta tillit till.

      Spelar ingen roll, utgår man ifrån vilka som vaccinerats fram till nu är det en majoritet och det som behöver stoppas är trycket på vården och inte att ingen någonsin ska smittas. Restriktionerna kommer släppas efterhand när befolkningen har vaccinerats pga detta.

       Skönt, då slipper vaccinationshetsarna bli upprörda över oss som inte tänker ta vaccinet! 😅

        Det drabbar bara er själva ändå. Man tar vaccinet för att man själv inte ska bli sjuk, inte så mycket för andras skull (vilket verkar vara en missuppfattning) för man vet ju inte om man fortfarande kan smitta trots vaccin.

        Nu tror jag snarare det handlar om att ni riskerar att smitta de personer som lever med sjukdomar där det inte är aktuellt att vaccinera sig. En grupp som troligen redan suttit inne i år och som det brukar låta som att man bryr sig om.

         Fast de flesta kan vaccinera sig trots sjukdomar, för detta är inget levande vaccin. Eller vilka sjukdomar tänker du på??

          Personer med lung och allergisjukdom med allvarlig sjukdomsbild rekommenderas att inte vaccinera sig. Personer med kroniska sjukdomar med viss typ av medicinsk behandling får välja själva, men ingen kan säga att sjukdomsförlopp inte förvärras eftersom sådana studier inte finns att tillgå än.

           Lungsjukdomar? Har inte blivit rekommenderad att inte vaccinera mig?

           Aldrig skrivit att det gäller alla lungsjukdomar, du ska lyssna på din specialistläkare precis som vi gjort.

           15.16 sluta sprid osanningar!

        Jag tror själva vaccinmotståndet bara är något folk stör sig på, det är själva idiotin och dumheten bakom som jag tror upprör. Lite som när man försöker förklara det allra simplaste för någon som är riktigt trög- det kokar liksom i en av frustration samtidigt som man slåss mot någon typ av medömkan för att människan.

         Haha exakt så!

         Hej Jo, vilken trevlig människosyn du har.
         Du har ingen aning om varför jag inte kommer att vaccinera mig så behåll dina oerhört inskränkta fördomar för dig själv är du snäll.

         Hälsningar 13:16

          Men du sitter här och provocerar? Finns det någon anledning?

          Om du har en anledning god nog att inte vaccinera dig så är den unik. Med god nog menar jag en anledning som pålästa läkare skulle hålla med dig om och vi har hittills inte sätt jätte många sådana.
          MEN om det nu är fallet och du mår bättre av att inte vaccinera dig av den här unika anledningen så borde du antingen dela med dig av varför i din kommentar, eller inte kommentera alls.
          Varför? Jo, för annars är du med och spider anti vaccin propaganda. Du buntar själv ihop dig med en grupp av människor som sprider okunskap. Det finns människor i riskgrupper som sitter och läser kommentarer som dina och tvekar på att själva ta vaccinet: Människor som är rädda, människor som kanske lider av psykiska svårigheter och människor som garanterat inte lider av din unika anledning. DE är, bland annat, människor du påverkar genom kommentarer som din. Och att du inte förstår att din kommentar är en droppe som tilslut bildar ett hav och vad det kan göra: Det är att helt sakna människosyn.

          Vill ni inte vaccinera er, skit i det. Men sprid inte runt det till andra.

        Tänker ”ni” använda sjukvården den dagen ni blir sjuka i covid eller är det också farligt?

         Det är klart de tänker: Och det är totalt menlöst att försöka förklara för dem varför det vore omoraliskt och fel.

         Tänker ni göra det när ni ändå får covid eller andra allvarliga komplikationer av vaccinet?

          I Sverige finns tre godkända vaccin som skyddar mot allvarlig sjukdom och död. Inga allvarliga biverkningar kända hittills. Första dosen aktiverar immunförsvaret; du får inga symptom. Andra dosen ger fullgott skydd; du kan få feber och illamående som är övergående. Om du har haft Covid-19 kan du få feber och illamående redan efter första dosen p.g.a. att ditt immunförsvar redan är aktivt. Forskarna diskuterar att det då eventuellt skulle kunna räcka med endast en vaccinspruta för att uppnå fullgott skydd.

      Fast nej, inte procentuellt jättemånga.

    alla som åker till Ikea och fyller köpcentrum 🙈 eller minns ni badstränderna i somras??
    Alltså svenskarna har tröttnat det märks. Bättre vi får lite hårdare riktlinjer så folk blir tvungna att följa.

     Smittspridningen var dock betydligt mindre i somras, det är som natt och dag nu när jag tänker tillbaka på det. Kom hem till Sverige från Australien i slutet av sommaren och Sverige kändes typ som innan jag åkte. Nu har vi ju mycket hårdare (och befogade) restriktioner att förhålla oss till.

      Jag pratade inte om smittspridning utan att svenskar tröttnat.. det är ju fullt med folk i alla köpcentrum

       Vi är jättemånga som fortfarande drar vårt strå till stacken. Pandemin läker ut tillfälligt när vaccinationerna fortsätter och vi åter får UV-ljus och värme, vilka dödar viruset. Vi får hoppas på en solig vår så snart som möjligt!

        Hoppas det då mutationerna bara ökar

         Du får nog läsa på lite vad det gäller mutationer.

       Dom som jobbar i köpcentrum kan berätta för dig att det inte är någon trängsel. Många butiker får slå igen. Så trängsel, nej!

      Ja men menade att trots att man gick ut med restriktioner fortfarande att hålla avstånd så var stränderna på Öland tex proppfulla..
      fullt på tunnelbanan igen nu.. inte bara influensers som gör fel mena jag

       Nu ska väl alla upp till Åre på sportlovet också 🙈

       Det finns ju inga belägg alls för att smittan sprids utomhus på stränder. Bra vara ute i friska luften.
       Nån måtta får det vara på klagomålen.

        Fast det gör de ju? Där är alla nära varandra. För nära. Det var ju så att smittan ökade efter semestern? Det är pga att det tar en viss tid för smittan att gro i kroppen de blir inte på en och samma gång.

        Det finns inga belägg eftersom det är omöjligt att spåra smittan på en strand. Samma med skidliftar. Och tunnelbanan. Däremot är det lätt att smittspåra på arbetsplatser och i familj. Då finns det jättemycket belägg för att det är där smittan sprids. Tegnell och gänget….

       Fast att jämföra med att det är fullt på tunnelbanan är ju inte riktigt samma sak. De flesta åker ju tunnelbana för att de måste. Jag skulle till exempel göra allt för att slippa åka, men ibland måste jag in till kontoret och då har jag liksom inget annat val

     Aha du är en sån som inte kan tänka själv?

    Mina tankar går till min farmor som ligger inför döden….hon har drabbats av Covid 19

   Bra artikel i SVD om influencers ansvar inom pandemi.

   De finns ett sätt vi kan mobilisera oss” haha, tänk ifall alla vi som läser denna blogg som är missnöjda med dessa influencers som inte följer rekommendationerna, tänk om vi ALLA mailar deras samarbetspartners och säger att vi inte vill handla från deras företag så länge de gör reklam hos dessa filur.
   Fatta vilken effekt det skulle vara om vi alla gjorde det 😀

    Vem fasen handlar i influensers företag?

     Tror personen menar alltså företag som gör reklam hos influencers t ex Nelly eller ja något annat företag som ofta syns hos influencers.
     Jag bojkottar själv alla bolag som ägs eller drivs av influencers men tycker också de vore bra att bojkotta alla som samarbetar med dem!

   Mina tankar går till min farmor, hon ligger inför döden pga covid 19

  Vem följer ens Lovisa? Gick in på hennes instagram och hennes flöde var nog det tråkigaste jag någonsin sett.
  Hoppas verkligen folk slutar följa dessa tjejer nu för att markera.

   Ja otroligt märkliga bilder och flöde. Men hon blir ju påhejad av alla andra influenser tjejer som döööööör för henne, hon är det snyggaste de sett osv osv.

    Detta ständiga inbördes tjat om hur snygga influencers ääääääär är så pinsamt och tröttsamt.

   Smaken är väl som baken??

    Ganska äcklig.

   Grått och fult filter som fan. Ser ut som förhandsvalda filter i Photoshop från typ 2008…

  Haha vad pinsamt att anmäla videon!!
  Man får väl stå för det man gör… bra att du skriver om de som skiter i alla utom sig själva 👍👍👍

  Lojsan, Hanna, Molly, Lovisa Barkman, Lovisa W, Gertrude, vilka mer? Några killar såg jag också

   Bianca

    Exonphspoilerse har lagt upp instastory där man ser Bianca tydligt

   Jag kommer för evigt bojkotta dessa tjejer. De skall inte tjäna pengar på mig, och jag hoppas att ni andra som läser här tänker likadant!

    Följer ingen av dessa fjortisar ändå. Usch.

   Mollys mamma och syster också. Gulligt att inte heller personer över 50 förstår problematiken i deras fester.

    Äpplet faller inte osv.

   Hanna schönberg

  Bara inväntar på en story av Bianca där hon skäller ut alla hatare. Lovisa skiter fullständigt i pandemin och det gör samtliga vid firandet igår med. Hade de haft minsta hjärna och respekt för att vi försöker överleva en pandemi så hade man inte behövt posta något utan firat bakom stängda dörrar. Men NEJ! Se oss! Se vad kul vi har! Se våra tungor tihi!!!!!

   Ja Biancas taktik är alltid att skälla ut folk haha, vi är tråkiga och vi förstår inte bla bla bla

    Bianca är så ute

     12.35//
     B är ute och så ” billig” kan bara puta konstgjorda läppar!
     Fyyy attans förebild, aldrig 👎

      Mogen kommentar. Not!

    12.25//

    Undrar vad kommer B skriva OM/NÄR någon av flunsor insjuknat på riktigt?
    Hennes IQ- nivå kan vara så lågt att hon fattar inte ens då!
    Va hän…typ !
    Haha 😂

   Hade de haft respekt och hjärna hade de inte gjort detta alls…

   Hahah hon la ut en nu där hon hänvisar till ett poddavsnitt om kvinnohat. ’om alla lyssnade på denna hade mänskligheten varit mer varm’ bla bla bla. När ska hon lära sig skilja på kvinnohat och konstruktiv kritik för något hon faktiskt gör fel?

    Trot dock Parisa tar upp Bianca i den podden.

    Men snälla, hon länkar till en pod. Har väl inget med detta att göra.

   Tycker iofs inte att det ska hatas på Bianca. Hon har ändå haft vett nog att inte lägga ut något på SoMe och hon har heller inte (behövt) göra en pudel som tex Lovisa och Alice gjort. Kunde inte se att hon va med i taxin där man var fler en fyra. Dessutom får man gå ut och äta/hänga på restaurang och barer så länge man inte är fler än fyra vid samma bord. Ja jag tycker det värsta är att influenserna inte har förstånd nog att inte lägga upp det på SoMe men jag tycker också att det är problematiskt att det blir så otroligt mycket hat och agg här inne på folk som faktiskt följer restriktionerna, sen kan man ha åsikter om restriktionerna men det är faktiskt inte tex Biancas fel.

    De följer ju inte restriktionerna!

     På vilket sätt gör inte Bianca det? man får gå på resturang och sitta fyra och fyra

  Shorts är alltid trevligt! Men lite kallt nu kanske? 🥶

   Generöst ändå att köpa till alla. De kanske hade infravärme så benen inte blir så kalla?

    Förstår att man går på dessa fester! Gratis shorts är VIP om något!

  Inte för att man förväntar sig något från människor som de men det är fortfarande oerhört provocerande att se speciellt när man har förlorat närstående pga covid. Oerhört ansvarslöst. Känns som att vi lever i olika verkligheter.

  Nydumpad och ledsen bianca som tror att det ger henne rätt till att festa och skita i alla andra. Helt sjukt hur folk glömmer deras misstag med tiden vilket gör att de kan fortsätta hålla på sådär respektlöst

   Nydumpad? Måste väl vara minst 6-7 månader sen de gjorde slut??

    Njae de hade en paus innan men nu är det definitivt slut och Philippe avföljde henne förra veckan. Bianca vill bli mamma och ha barn, det vill inte Philippe som vill fokusera på karriär och sin restaurang, så han skaffa en hund som sällskap.

    Tur för det, bianca kan inte ens ta ansvar över sina handlingar, hur ska hon ta hand om ett barn.

     Känner du någon av dem eller gissar du bara? Har varit slut lääänge mellan Bianca och Philippe.

      Vad för restaurang? Seriöst alltså, vad är det ens för j-pojke han är? Eller är han bara 25 som hon är? För det skulle förklara hans omognad.. varför binda sig så ungt liksom.. men om han är äldre fattar jag ingenting. Dumpar henne, har sex med andra, kommer tillbaka, använder hennes kändisskap för att promota sin YouTube-kanal, lever hos Bianca som försörjer honom, öppnar sedan restaurang som säkert kommer att gå bra pga han tidigare förknippats med Bianca. Tycker seriöst synd om henne, känns som att hon blir utnyttjad av alla runt omkring henne. Minns när han skulle handla i nån vlogg och hon bad han köpa något och han tyckte hon kunde köpa det själv, alltså hade dumpat svinet direkt. Samtidigt som han lever på henne, usch.

       Så jävla osexigt dessutom att han inte hade en aning om hur man använde en skruvdragare 🤷🏻‍♀️

       Alla behöver inte vara händiga men skämskudden fram när de båda försökte använda skruvdragaren i senaste avsnittet av WV

       Och hennes beteende mot honom? Det är ingenting du lagt märket till?

     Bianca kan ju inte ens ta hand om dom där minihundarna hon har delad vårdnad om.

   J//

   B kommer ha svårt hitta någon normal kille efter allt skit hon säger på media!
   Att hon inte bryr sig… det vet vi redan, men hon borde anlita proffs på vad är acceptabelt säga offentliga sammanhang.
   Bitch
   Karma is bitch.

    Ja Lovisa vi vet att du inte gillar Bianca. Sluta älta nu.

   Tycker iofs inte att det ska hatas på Bianca. Hon har ändå haft vett nog att inte lägga ut något på SoMe och hon har heller inte (behövt) göra en pudel som tex Lovisa och Alice gjort. Kunde inte se att hon va med i taxin där man var fler en fyra. Dessutom får man gå ut och äta/hänga på restaurang och barer så länge man inte är fler än fyra vid samma bord. Ja jag tycker det värsta är att influenserna inte har förstånd nog att inte lägga upp det på SoMe men jag tycker också att det är problematiskt att det blir så otroligt mycket hat och agg här inne på folk som faktiskt följer restriktionerna, sen kan man ha åsikter om restriktionerna men det är faktiskt inte tex Biancas fel.

    Men man vet att hon gör det ändå. För de gör ju alla Whalgrens ändå. De skiter fullständigt i allt va restriktioner heter.

  Otroligt att chefen står och hejar på beteendet i bakgrunden….
  Så besviken, hallwylska som är så fint ställe.

   Är det Kharmagruppen (bröderna Hållstrand) som arrenderar restaurangen på Hallwylska?
   Åtminstone var det väl de som ordnade julbord där några år…

    Nattklubbschefen som står och vevar med armarna i bakgrunden av flunsorna.
    Dålig pr…

    Ja, det är det. Är väl därför Dasha alltid gör så mycket smygreklam gör deras julbord.

    ”Bröderna Hållstrand” är inte Kharmagruppen, bara den äldre. Dashas kille var typ 10 när Kharma var en nattklubb.

   Trodde det var Strandvägen 1

  Hoppas verkligen att fler människor börjar se influencers för vad dom är.. pengakåta, ignoranta, egoistiska människor. Finns det en fest då ska dom vara där, trots en pandemi, trots att landets sjukvård går på knäna. Det äcklar mig, på riktigt. Jag lever med en som jobbar som läkare på en akutavdelning och h*n har blivit en helt annan människa sedan mars förra året. Glädjen är borta, rynkorna är fler, humöret svajar & det är så ovant att se.
  Men det är väl inte enkelt att förstå denna pandemin om man inte är nära den. Önskar att varje ”influencer” fick en chans att se det på nära håll.. för då, kanske endast då, skulle dom förstå hur jäkla illa det kan gå.
  Men vad är en flaska skumpa en lördag jämfört med en begravning på söndagen liksom. Mmmm så värt om man heter Lojsan, Hanna, Lovisa osv.

   Word!

   Nej men känns dom inte så himla… tomma? Dom kan inte underhålla sig på något annat sätt. Kan inte se framför mig att någon influencer tar upp en ny hobby och lär sig sticka, spela något musikinstrument osv. Blir ju tydligt hur ytlig deras vänskaper är också när dom inte kan umgås på ett ansvarsfullt sätt.

    Du menar att en influencer ska lära sig något? Alltså något över huvudtaget? Dom kan ju göra bort sig, räcker inte det?
    Ok, jag beundrar i deras kunnande i att sminka sig.

   Jag har fått konstaterad depression, vill inte leva i en sån här värld längre. Jobbar röven av mig i vården. Har dock,
   tack vare snäll chef, gått ner i tid nu. Gått från 6 pass denna kommande veckan till 4. Mitt humör svajar 1000% upp och ner, men mest känner jag mig bara tom och likställd typ.

    Du känner säkert kanske att du har för stort ansvar i och med ditt jobb, men blir samtidigt orolig över du kommentar.. Borde inte sjukskrivning övervägas när du fått diagnosernad depression?
    Jag blev sjukskriven på heltid direkt i samband med att jag fick diagnosen grav depression eftersom det förlamade hela min vardag, att jobba vidare kan leda till utbrändhet..

  Det sjuka är ju att de filmar och lägger ut? Hur svårt är det att lägga undan mobilen för en kväll (om man nu vill kunna festa utan att få ”hat”)?

   Driften att visa hur trevligt de har det är starkare än känslan av att det blir hat och negativt efteråt.
   Kanske antalet klick är värt det eventuella obehag som hatet mot beteendet orsakar?
   En influencer använder som vi redan vet ofta provokationer för att väcka uppmärksamhet.

    Ja, på kort sikt ger provokationer klick, men på lång sikt raserar de sina varumärken.

   Dessa människor kan inte göra nånting utan att det ska dokumenteras och visas upp.

   Det absolut sjukaste är att de fortsätter att strunta i rekommendationerna/restriktionerna.

    Ja, det är ju det hela inlägget handlar om?

   Jag tror helt ärligt att många människor idag är så pass osäkra att mna går ut och festar för att just visa att man har vänner, ett roligt liv osv. Att gå ut utan att lägga upp något verkar vara svårt just därför

  Och Molly Rustas som nyss kommit hem från utlandet och då egentligen inte ska träffa andra på sju dagar.

   Ja, egentligen ska hon det.
   Men det är en ”rekommendation” för svenska medborgare liksom att testa sig efter utlandsresa.
   Det går tydligen inte att lagligen kräva testning och karantän av enskilda medborgare i Sverige 🙁

   Jag har ifrågasatt Molly förut men jag har alltid fått som svar att hon är utomlands på grund av jobb (YEAH SURE!) och att hon trots det alltid följer alla riktlinjer och restriktioner. Jovisst… Jag har förvisso avföljt alla dessa för länge sedan men hoppas ni andra gör likadant. Vi kan inte bidra till dessa personers inkomst.

    Hon bor ju i marbella?

     Hon är folkbokförd i Sverige.

     Hon bor inte i Marbella. De har en gemensam lägenhet i Stockholm var de bor och har nu hyrt ett hus i Marbella. Säg mig varför man i pandemitider inte kan hållas hemma, speciellt då de inte har någon verklig anledning till varför de skall åka untomlands ständigt? Minskat resande skulle leda till att sjukvården i andra länder eller kommuner inte ansträngs och minska smittspridning.

     Mollys resande till Marbella eller andra ställen är högst onödvändiga. Men visst, hon vill ju lajva rik och flänga runt.

   Finns det någon mer intetsägande person än Molly Rustas? Hon har en rik kille! Ok! 🤪

    Apropå rik kille, så hoppas jag att Paow får napp också. Hon spanar säkert när hon är utomlands.

  Men…har alkoholtiden ändrats? 🤨 känns som att det där är senare än 20:00 ändå 🙄

   Det var ganska tidigt. 20.00 gäller

   Det blir mörkt en mulen dag redan vid halv sex på kvällen.

   Festen var innan 20 men klippet från taxin var efter så man kan ju undra vart festen fortsatte sen, tror knappast alla avslutade kvällen när festen tog slut

    Det är tydligen en grej att hyra hotellrum dit man drar och festar. Vet flera bekanta som gör och gjort det.

     Innerstadshotellen står ganska tomma nu för tiden. I synnerhet under helgerna när inte ens affärsresenärer kommer.
     Tror inte att det är så dyrt att kosta på sig en staycation. Ibland är det ju spons också – t ex Diplomat, Bank och Lydmar gör gärna samarbeten med influencers.

    De fortsatte hos Bianca, en relativt okänd kille jag följer la ut stories med samma gäng när de var ute och sedan en video hemma hos Bianca där man hörde tjejer prata i bakgrunden.

  Hahaha men vad är det här, problem med all typ av förstånd?
  Jag själv har aldrig inspirerats av en influencer, och jag kan inte ens se att det de gör är inspirerande, så jag hoppas ju att deras följare förstår bättre och tar sitt ansvar.

  Blir den kanske anmäld på grund av upphovsrätten?

  I så fall gör du fel om du forsätter att lägga ut den. 🤷‍♀️

   Men snälla. Upphovsrätten? Den ”ger” du till insta så fort du lägger ut något på ditt konto. Ett tips, läsa användarvillkor på den sociala kanal du använder dig utav.

   Å

  Hur kan inte restaurangen bli granskad/få böter?
  Andra gången de missköter sig/inte ser till att gästerna följer restriktioner

   Häng ut restaurangen!

    Det är Hallwylska (står i inlägget)

     Det är bara lokalen, någon annan som hyr in sig.

      En av personerna i videon har titeln nattklubbschef på hallwylska. 🤔

       Kharmagruppen?

  Sjukt att man får ordna såna fester/klubbar.. Man får inte vara mer än 8 personer på bio/teater liksom, där man skulle kunna sitta stilla på sin plats med stora avstånd, ingen är full (sämre omdöme) os.v.).

   Det får man inte! Vilken restaurang var de på?

    Hallwylska

   Man får ju inte det!

    Och ändå gör de det? Så sjukt. Borde va hårdare kontroller.. De där har väl brytit mot det flera gånger? Stäng skiten!

  Är det någon som egentligen blir förvånad över deras beteende?
  Stora egoister med hybris och alldeles för mycket inkomst kontra deras arbetsinsats.
  🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

  Vem är det som ansvarar för restaurangen? De borde bli anmälda för granskning.

  Vilken hycklare hon är Bianca. Gör hemmavideos uppklädd och sminkad till tänderna och låtsas bara vara hemma och chilla med hundarna. 🤨

   Var väl därför hon blev sur att Pernilla inte var hundvakt så det förstörde hennes planer 🙄

    Säkert. Pernilla är inte den som isolerar sig hemma direkt.

    Nu är hennes nya assistent hundvakt en lördagkväll istället

     Av (enl. Bianca) 20.000 ansökningar som hennes assistent. Landar de i att man får sitta hundvakt en lördagskväll! 😂

      Visar att det finns många som inte tänker själv utan vill styras av en flunsa😂

     Finns det något bildbevis på assistent Julias kanaler? Bråket om hundpassning med Pernilla var i somras (inspelat).

     Varför kan inte hundarna vara hemma?

    Haha nä det avsnittet spelades ju inte in nu direkt?

   Fanns en bild på henne oxå. Inte så smart av henne.. sådant borde väl kunna kosta henne jobbet i Talang?

    Skulle hon få sparken från Talang för att hon var ute och festade menar du? Skulle inte tro det…

     Varför inte?

     Allt är väl inte inspelat än? Och dom måste väl ha hög säkerhet pga Corona. Då kan ju inte en människa va ute å flänga runt å festa å bryta massa restriktioner!

      Man måste göra ett Coronatest innan varje inspelning

       Så ifall hon är smittad så kommer hon inte få vara med

        Men hon har ju antikroppar?

         Hon lär inte ha kvar några nu nästan ett år senare, eller?

      Dom testar väl varje gång dom träffas för inspelning dom med som Pernilla skriver om jämt att dom gör?

    Skulle hon få sparken för att hon va ute o åt middag med vänner? Som så många andra gör, inte bara influensers. Dom satt 4 pers vid varje bord o sprang inte runt o dansade över hela stället som ni får det att låta. O det är inte förbjudet att dricka shots vad jag vet.

  Arrrrrgh! Jag blir så fruktansvärt provocerad. Goda människor gör inte så här. Finns det ingen öde ö vi kan skicka dom till tills pandemin är över…. Vill aldrig igen se något inlägg om Ellas hjältar och vad de gör för svårt sjuka människor när de själva är en bidragande orsak till att behandlingar ställs in. Hyckleri på högsta nivå.

   Folk här som pratar om goda människor 😭😂

   Det enda rättvisa är att varenda en av dem drabbas av lång covid-19 och blir svårt sjuka i många år. Låt dem prova på hur det är att vara länkad till sängen, ha svåra smärtor, inte kunna andas, ha dödsångest och inte ha bare sig ett socialt liv eller en inkomst över existensminimum. Det är straffet de förtjänar efter att gång på gång strunta i alla regler och rekommendationer och genom sitt ansvarslösa och egoistiska beteende medverka till att oskyldiga människor blir allvarligt sjuka och dör! Hur svårt kan det vara att förstå att du är med på att döda någon bara för att du måste festa? Ett oskyldigt liv offras för en fest, tycker ni det är en rimlig prioritering?

    Man uppskattar att cirka 10 procent får långtids-covid. Även barn och unga drabbas.

   Lo, bra poäng där! Det klingar falskt att ena dagen vilja hjälpa de sjuka, för att nästa dag röra runt i grytan och sprida smitta.

  Tänk er festandet som är och kommer nu i fjällen under sportlovsveckorna. Kanske den framkallar en fjärde våg.

   Betydligt lugnare i fjällen än i städerna.

    Nja…

    Lugnare? Konstigt att viruset sprids så mkt just i fjällen

   Ja du.. så länge vår statsminister tycker att det är ok med politiker i backarna så finns inget hopp

   Har en vän som bor i Mora, hon skickade en film på trafiken där nu. Långa köer.

    Alla fjällturister är just nu på McDonalds i Mora. Helt galet här idag 😜😭

     Hej tredje våg! 👋🏼

     Vilka idioter. Man skulle ta med sig egen mat att äta om man ska resa någonstans inte gå på restauranger! Går fint att förbereda mat att ta med som picknick.

   Många familjer som är i fjällen med barn, dom festar inte.

    Kanske inte festar men handlar och fikar i flock, tror att ni som inte varit i fjällen kan förstå hur ”avslappnade” alla blir i den friska luften.

     Bor i ”fjällen”

      Fast vi var i Sälen för några veckor sen med barnen. Vi åt inte ute/fikade en enda gång, eller var på Ica. Bilen var som mini-Ica när vi åkte hemifrån ;)Malin Så dra inte alla över en kam. Snarare var det prat om att restaurangerna kommer behöva stänga då ingen går in där.

  Det är väl dags för Miljöförvaltningen att stänga Hallwylska, det är ett som är helt klart. Om någon orkar så vore det väl fint med en liten anmälan, av olika skäl hinns det inte med av mig personligen.

  Vad hände med att inte umgås med någon inomhus som man inte bor med?

   Har du inte läst nyheterna sen i julas?

   Det är så att för just influensers finns det ett undantag. Trodde jag alla visste? De är en särkilt viktig grupp i samhället, ja faktiskt mer viktigt än tex vårdpersonal på en covidavdelning osv.

  Vem beställde shorts (😁) och drinkar åt hela stället?

   Ngn med humor? 🙄

   Lovisa kille Buster

  Jag blir väldigt ledsen av det här, jag personligen har inte träffat någon sedan mars, undantag hushållet självklart och de gångerna man går till butiken. Har gått in i depression, och jag är garanterat inte ensam i situationen. Men det är vad som måste göras. Så springer dessa fjortisar ut och festar. Undrar hur många fester som inte exponerats på instagram, hur många gånger har de kommit undan? Usch, jag har avföljt de få av dem som jag följde. Önskar att företag som gör samarbete tänker efter vad de stöttar när de gör samarbeten.

   Tips är att träffa människor utomhus på promenader och liknande.

  Hade varit intressant med ett lite längre inlägg, där du skriver vilka influencers som festar och även på vilken resturang

   Det var ingen fest! Dom åt middag!

  Häng ut alla som festar 👏🏻 Skit ska skit ha.

  Fan va sjukt att alla har antikroppar och att antikropparna sitter i så länge

   Man kan också undra hur de fått sina antikroppar när de, enligt egen utsago, hela tiden följt alla restriktioner?

  Regeringen och Folkhälsomyndigheten har sagt att just nu är det MYCKET viktigt att hålla i restriktionerna, pga mycket stor risk för en tredje våg. De muterade versionerna är betydligt mer smittsamma osv.

  Influensernas svar: Mer party! 🎉

   Dom vill väl ha en lockdown då, dessa partypinglor! Urk!

  Vad det är provocerande att se alla dessa flunsor som festar, reser utomlands osv som det inte fanns någon pandemi. Jag själv älskar att resa, äta ute osv men alla har väl redan fattat att man hoppar det tills pandemin är över.

  Som sagt sjukt provocerande när man sitter hemma och inte har träffat kompisar på flera månader bara för man försöker hålla sig till rekommendationer och sen får man se så oansvariga idioter. Jag med flera känner att vi inte orkar mera snart!

   Ja nu känner man nästan för att skita i alla restriktioner, ingen annan verkar ju bry sig. Är trött på att gå promenader med familj och kompisar. Vill sitta hemna i en soffa, dricka vin och ha det trevligt. Och gå på spinning. Åka på solsemester. Träffa min pappa på riktigt och inte bara över Facetime. Varför ska jag avstå från allt detta och mycket mer när så många lever på precis som vanligt?

    Men hur kan man tro att alla skulle leva isolerat? Det finns ju alltid folk som struntar i lagar, restriktioner och rekommendationer. Du behöver inte avstå, du får leva hur du vill. Du bör dock vara beredd på att folk kommer se ner på dig om du festar under en pandemi.

     Glöm inte den lilla detaljen att man också kan bli sjuk och smitta andra som kan bli ännu sjukare och möjligtvis dö om man börjar strunta i restriktionerna…..

      Ja det tänkte jag att alla visste så hoppade att skriva det! Poängen är att det faktiskt är upp till var och en hur man väljer att hantera detta.

    Alltså jag sitter i en soffa varje helg och dricker vin och har det trevligt. Det är ju typ det enda man kan göra nuförtiden. 😅

     Haha ja men jag menade🍷 med kompisar ☺️

     Och nej klart jag inte kommer börja bete mig som personerna i klippet och göra allt jag vill göra. Men är så mycket svårare att hålla motivationen uppe när det känns som att vi inte sitter i samma båt.
     Undrar vad det är som särskiljer de som inte följer restriktionerna från oss som faktiskt håller i och håller ut (och inte reser etc. Fast ”man får”) Det kan ju inte vara intelligensnivå? Eller?
     /S

    Håller med, fast anledningen till att man inte gör det är ju för att man inte vill smitta eller bli smittad.

  Inte oväntat. Undrar mest vem som följer dessa? Vad tillför de liksom?

  Tycker du kan kommentera fler manliga influensers som inte följer rekommendationerna nu. Som Jonas från JLC som hade 30-årsfest för någon vecka sedan https://youtu.be/z5IO1d1F8vc

   Blev han inte dessutom sjuk efter det?

   man kan ju inte direkt hänga ut honom när det var en överraskningsfest, inte han som styrde upp

  Hallwylska håller på att köra sitt varumärke i botten. Står i Svenska dagbladet idag om den skadliga influenserkulturen under corona och restaurangen nämns som ett exempel där de festar. Ingen bra reklam direkt!

   Verkligen! Har varit där säkert tio gånger och på flera temavisningar etc, fanatiskt fint bevarad byggnad och med all tidsenlig inredning. Varumärket nu? SM i c-kändisar som håller låda på Instagram.

  OT: En sak, som egentligen är löjligt liten, som jag stör mig på gällande Bianca: hon ska alltid hävda saker som inte verkar stämma om henne? Som nu när hon skriver att hon absolut inte gillar läsk. Hon har tidigare sagt det också. Ändå har man sett henne dricka cola zero i var och varannan vlogg?

  Det är ju så töntigt att bry sig om, men så töntigt att ljuga om. Det får mig att uppfatta henne som en skitsnackare i allmänhet 😂

   Hon skrev ”inget fan av läsk” så sluta överdriva! Ni ska fan ta mig hitta fel i allt hon gör,så jävla äckligt! Jag är inte heller speciellt förtjust i läsk men kan ändå ibland dricka ett glas då o då.

    Hon har tidigare sagt att hon inte dricker läsk. Dessutom dricker hon det inte då och då baserat på hennes vloggar.

  Snälla kan vi inte göra en poll för att kolla hur många som vart/vet någon som vart på ”hotellrumsfest” under pandemin? Det är så jävla sjukt?

   Vad är hotellrumsfest? Att man bokar ett hotellrum och bjuder in till fest där eller vadå?

    Ja, man får ett rum med rabatt, beställer skumpa och tömmer minibaren.

  Lojsanwallin verkade inte uppskatta den lilla kritik hon fick gällande kvällen på sitt senaste instagraminlägg.
  Raderar kommentarerna

   Stackars lilla snöflinga! 🥲

   Det är helt absurt hur de bara sticker huvudet i sanden.

   Men visst, det ser väl inte helt bra ut för samarbetspartners om ett sponsrat inlägg enbart innehåller kritik. Haha, jag kaaaaan inte förstå hur man först åker ut och festar OCH lägger ut detta på story för att nästa dag publicera reklamsamarbeten? Har dessa influencers INGET företagstänk? Det är ju som upplagt för en misslyckad reklam.

   Jag tror starkt på att detta är början på slutet för influencers och deras reklamsamarbeten. Förvisso kommer de kanske finnas kvar, och göra reklam, men inte på det sätt de gör idag. Jag förstår inte vilket företag som vill dra på sig bad will genom att låta ignoranta influencers göra reklam för deras tjänster eller produkter.

    Jag tror att Caias försäljning har stagnerat och att det var överskott av produkter som skänktes till Ellas hjältar.

     Det är inte helt omöjligt. Jag har själv funderat på hur länge de nya ägarna Verdane kommer vilja ha kvar Bianca som frontfigur för Caia med tanke på hur svajigt det är att bygga upp ett varumärke och good will enbart kring personligheter/”influencers”. Visst fungerar det jättebra när det går bra, men det är en mycket stor risk när det går sämre. En influencers handlingar påverkar direkt alla samarbetspartners och andra företag de är inkluderade i. Titta exempelvis på Blondinbella och varumärket Löwengrip.

      Bianca har i en vlogg berättat att det är viktigt att hon är ”likeable”, men det verkar hon ha glömt bort. Det blir säkert allvarliga samtal på Caias kontor i veckan som kommer, där personer som är experter inom varumärkesbyggande repeterar grunderna med Bianca och hoppas att något fastnar. Det handlar om för mycket pengar för att det skall vara ok att flamsa bort.

   Nu rensar Hannalicious också bland sina kommentarer

  Har skrivit detta tidigare men förra året när Hanna Friberg trodde hon hade Corona men ändå prompt skulle vara hundvakt så hon behövde gå ut på promenader. När jag ifrågasatte att hon gick ut trots symtom så blev det ett jäääävla liv och hon blev fruktansvärt otrevlig trots att jag höll en god ton. Jag fattar att ni i Sverige (bor utomlands så har inte superkoll) kanske fått gå ut och ta friskt luft även vid symptom men sen var hon ju också på ett fik under sin promenad för att köpa kaffe och bulle så kändes ju SÅ fel. Och nu detta såklart. Dåligt omdömde.

  Alla influencer har struntat i restriktionerna från dag 1, vissa har bara varit bättre på att dölja det.

   Att gå ut vid symptom får man, men att gå in på ett café när man tror man har covid låter ju helt vansinnigt

    Jo men man ska ju iofs stanna hemma vid minsta symtom. Det är ju säkert lätt hänt att du träffar någon som du pratar med och inte tänker dig för att du är smittad, står för nära och smittar den personen osv..sånt som man ska tänka på!

  Asch influenser är ju immuna mot Covid enligt Paow så inget att gräva mer i. Man vill ju veta exakt vad det är som gör dom immuna, är det antal följare tro?
  Tegnell går snart ut med att alla måste bli influenser, på så vis självdör ju pandemin.

  Pernilla stoltserar på Insta med shopping & lunch med bästa vännen (som nyligen var i Paris) och guddottern. Ihoptryckta i NK:s hiss precis som att pandemin inte existerar. Signalerna hon skickar är ”allt är som vanligt i alla fall för mig”. Så trött på alla dessa människors dumhet och arrogans.

  E så jävla trött nu på dessa människor . Själv sitter man här och nästan går under för man vill att det här går över .

  Kan vi snälla diskutera Ben Mitkus och Dianas konstanta behov av att resa nu under pandemin? Hur många hotell har de inte besökt nu de senaste månaderna? Varför reagerar ingen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.