Dubbelt upp med smygreklam från Pingis Hadenius

Reklaminlägg postat av Pingis Hadenius: Rabatt! Många jobbar hemma nu och är du liksom jag trött på att se tvätthögen eller det som borde köras till kemtvätten fick jag en rabattkod på https://washaway.se delar den här: Pingis200 ger 200 kr rabatt. Glad måndag!
Bildkälla: Facebook

Det har tidigare stormat rejält kring den ekonomigrupp som Isabella Löwengrip och Pingis startade en gång i tiden, och som Pingis nu verkar rodda på egen hand efter att ha kickat ut de tidigare administratörerna.

Så man kan väl säga att missnöjet var rätt stort redan innan, och blev på intet vis mindre efter att Pingis använder gruppen till att göra smygreklam för diverse olika företag, vars ersättning förmodligen går till henne själv.
Hon gör nämligen smygreklam för samma företag, även på sin Instastory så det är inte raketforskning att komma fram till vart pengarna hamnar i slutänden.
Min gissning är på i Pingis plånbok.
Vad tror du?

Samma reklaminlägg på Pingis Instastory
Bildkälla: Pingnis Hadenius Instastory

KLICKA HÄR!

78 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Alltid undrat hur folk tvättar som tycker det tar tid. Står de och kollar på tvättmaskinen medans den är igång? Tvätta är tråkigt, men det är ju det som tar minst tid att göra hemma. Slänga in tvätten, ta ut, torka, vik. Där i mellan kan man ju göra vad man känner för. Man kan ju slappa hela dagen om man vill.

  Svara

   Som han snubben i lyxfällan som räknade in tiden diskmaskinen var igång som tid han la på hushållsarbete!

   Svara

    Haha what..

    Svara

    Tänkte precis skriva samma. Vilken man! 😍

    Svara

    Hahaha tänkte också på honom! Mitt bästa klipp att titta på om jag behöver muntra upp mig själv, så jävla roligt.

    Svara

    Jaaaa, det brukar min man och jag skoja om! ”Jag satte igång diskmaskinen, så nu har jag gjort mina fyra timmars hushållsarbete”.

    Svara

     FYRA timmar? Min diskmaskin är klar på 30 min.

     Svara

      Då är din inte miljövänlig 🙂

      Svara

       Jo, det finns ett eco-program men det kör jag aldrig.

       Svara

        Och vi kör alltid ecoprogrammet. Så är man ju klar med sina hushållssysslor sen! Om diskmaskinen bara tar 30 minuter kanske man måste göra något mer, typ tvätta i två timmar. Usch!

        Svara

         Inte bara att du är klar med hushållssysslorna, du har även räddat miljön! 🎉

         Svara

      Shit 4 timmar? 1 timma, max 2,30 om det är extra rengöringsprogram? Vi har en ganska ny diskmaskin. 4 timmar slösar ju ofantligt på el?

      Svara

    Aldrig fattat hur det fungerar. Är man liksom menad att få skatteavdrag på antalet timmar i deklarationen? Med vad i timlön?

    Svara

   Ska man spara tid är ju betala för städning eller köpa hem take away högre på listan än tvätt.

   Svara

   Om man tvättar i tvättstuga och ska köra flera maskiner kan hela dagen kretsa kring tvätten för mig. Men på nåt sätt tror jag att Pingis har egen tvättmaskin.

   Svara

    Hur då dock? Du har ju fortfarande minst 40minuter mellan maskinerna.

    Svara

     Jo men hur mycket hinner man på 40 min om man ska lämna lägenheten? Man är ju ändå låst till sin lägenhet under sin tvättid

     Svara

      Segt. Vi kan hyra heldagar.

      Svara

    Exakt

    Svara

   Det dryga tycker jag, som inte har tvättmaskin i lägenheten, är att behöva gå ner och upp och att det tar lång tid innan det blir klart. Alltså jämfört med att ex dammsuga som man bara gör och så är det klart direkt. Håller dock med dig om att det är en av de enklaste sysslorna i övrigt för det kräver ju ingen ansträngning. Hade jag haft obegränsat med pengar hade jag dock gärna lämnat bort tvätt, strykning och vikning till någon annan och fått hem det fixat till dörren. Det låter ju hur gött som helst!

   Svara

    Segast var när vi hade tvättstuga i ett annat hus, så det var en bit att gå. Det fanns liksom en jättestor tvättstuga för hela området, som låg typ 300 meter från lägenheten. På vintern var det ett himla projekt att tvätta, med av- och påklädning, släpa din jävla tvätt osv. Och givetvis planerade man lite illa så att sista tvätten inte hann tumla, så man fick släpa hem sin tunga blöta tvätt igen.
    Mardröm.

    Svara

     Får ptsd av att läsa detta. Så glad över att vi äntligen har tvättstuga i samma hus som vi bor i. Tror folk inte fattar detta om de aldrig behövt släpa den där jävla tvätten över halva kvarteret.

     Svara

  Alltså den här ”Pingis” verkar ha noll skam i kroppen och inte bara det, noll charm verkar hon ha oxå.

  Svara

   Klart hon har noll skam, hon stod ju bakom lika mycket som Bella av det som skedde på Löwengrip men lät Bella ta hela skulden. Pingis är en snake.

   Svara

  Bra kristall för minskad stress?

  Svara

   Ta en random sten från skogen i din närhet.

   Svara

    Ametist, blå kalcit eller selenit?

    Svara

    Varför svara när du inte har intresset?

    Svara

     intresse för pseudovetenskap som påstår sig ha medicinska effekter? jävligt märkligt (och farligt) intresse

     Svara

   Ametist, blå kalcit eller selenit?

   Svara

   Två glas vin och sätt igång ekonomibyårån på svt play.

   Svara

   En fet diamant.

   Svara

   🤦🏻‍♀️

   Svara

   Meth får en att tänka på annat en stund.

   Svara

   har för mig att hypersten ska vara bra att lugna ner en när man är stressad men kommer inte ihåg exakt

   Svara

  Den anklagade hundsmugglaren, hjälp säger jag bara efter att ha läst hennes två trådar på Flashback och kollat in hennes alla videos på yt.

  Svara

  Det stormar i Economistagruppen rejält då hon lägger upp synnerligen märkliga anonyma inlägg där. Troligen för att få upp antalet reaktioner. Excelark även hos henne.

  Svara

  OT: Camcam kan du skriva om Unni Drougges hund? Info finns på Cissi wallins instagram. Som hundägare blir jag fruktansvärt ledsen att en frisk hund ska avlivas.

  Svara

   Boendes i kvarteret kan jag intyga att hunden inte är speciellt lugn alla dagar i veckan. Ofta okopplade och ber man henne koppla blir man inte speciellt trevligt bemött. Har god vän vars hund blev oprovocerat attackerad. Så hela sanningen framgår inte av inlägget.

   Svara

    Läste precis en tråd om detta på Flashback och ja det verkar hållit på väldigt länge detta och hon har återkommande struntat i att ha hunden kopplad.

    Men avliva? Kan man inte omplacera?

    Svara

     Håller med Ergo Sum längre ner i tråden, det måste finnas mer i det här än vad som kommit fram. Vi känner inte till alla detaljer. Något allvarligt har hänt, helt klart.

     Svara

    Brukar vara så, ingen rök utan eld.
    Läste inlägget hos CW och förstår inte riktigt ”kan inte omplaceras för att han har dåliga höfter”. Varför skulle hunden inte kunna omplaceras på grund av höfterna?

    Då är ju hunden antingen inte alls frisk (som 21.54 skriver) och bör tas bort på grund av det, eller så är han frisk nog att leva någon annanstans likväl som hos Unni.

    Svara

   En djur omhändertas inte utan förvarning, inte heller avlivas djuret på de grunder som Cissi Wallin tar upp. Vi har definitivt inte fått hela bilden.
   Med en nära anhörig som arbetar som just djurskyddsinspektör blev jag väldigt ledsen när hon valde att gå ut med personens namn. De upplever tillräckligt med hot ändå. Har personen beslutat fel överklagar man till förvaltningsrätten.

   Svara

    Sedan är det generellt kopplingstvång i stockholm. Har man två stora hundar som man går med okopplade mitt bland folk, bl a i Tanto (stor park med mycket folk) och man har noll pli på dem förstår jag att folk anmäler. Och när hon blir tillsagd att koppla så är hon inte så tre lig

    Svara

    Unnis okopplade hundar har ju varit i blåsväder tidigare. Hon har fått böter och varit i bråk med polisen för att hon låtit sina Cane Corso springa lösa. Och det verkar hon ju strunta fullständigt i.
    Så jag hoppas verkligen att hon inte får tillbaka hunden.

    Svara

     I så fall ska hon inte ha hund för då kan hon itne ha ansvar för dem, eller de händelser som kan ske om hon låter de springa lösa. Riktigt oansvarigt! Då kan det vara så att hon blivit anmäld och de beslutat att hon inte får ha hund!

     Svara

  Dags att kalla smygreklam för svartreklam så att det går fram bättre. Smygreklam är för snällt.

  Svara

  Jojo, Plagiat Pingis!
  Ränderna går aldrig ur.

  Svara

  Ekonomibyrån på SVT 2 handlar om influensers just nu.

  Svara

  Isabella är på svt 2 just nu!

  Svara

   Tur jag missade det då och hade råkat somna till i soffan.

   Svara

  Bianca ingrosso ser nästan ut att ha samarbete med aimn. Kan självklart vara ett sammanträffande att två av nyheterna visas på hennes sida.

  Svara

   Hade hon inte ett samarbete med dem för ett tag sedan, iaf på story?

   Svara

    Stämmer, så nu tänker jag att hon använder för hon gillar kläderna

    Svara

     Ja precis. Hon har ju inte ens taggat märket i bilderna.

     Svara

   Det är en av hennes nya samarbetspartners under 2021 sa hon i januari

   Svara

  Pingis ser så lurig ut när hon ligger där

  Svara

  Har man, som Pingis och Pascalidou, förstört sin karriär genom att plagiera behöver man nog få in pengar hur man än kan.

  Svara

   Så avslöjande OCH pinsamt! 🙈

   Svara

  Så märkligt att Bella och Pålle aldrig träffar Pingis?

  Svara

   Faktiskt!

   Svara

   Är det? I en pandemi? Jag träffar ingen av mina vänner, vi håller kontakten på annat sätt.

   Svara

    Vad i Blondinbellas beteende får dig att tro att hon respekterar rekommendationerna att begränsa sitt umgänge? Och att det skulle vara anledningen till att hon inte träffar Pingis?

    Svara

  Intressant att bb i ett nyhetsinslag om animerade (eller vad det kallas) influencers tappar den personliga kontakten med sina läsare och därför aldrig kommer bli en lyckad idé. Läsarna vill ju veta vad man äter till frukost och lära känna personen de följer.
  Hmmmm… vem var det som skapade Gabrielle Löwengrip? 🤔

  Svara

   Men läs ordentligt, hon pratar ju om varför ”Gabrielle”-idén inte flög

   Svara

  Jag har mycket juicy information om kändisar och influencers. Hit me up om ni vill veta 😉 0700772121

  Svara

   Har sålt numret till 80+ sidor på nätet 😊

   Svara

   Haha så dumt!

   Svara

  Är hon alltid sådär dålig på att skriva?

  Svara

  Så märklig reklam från Pingis. Det är ju nu när en jobbar hemma som en kan ha fint flyt på sin tvättning? Jag tvättar under tiden jag jobbar, tömmer på raster och lunchen. Har iof tvättmaskin hemma, såklart annorlunda om man bokar tvättstuga.

  Svara

   Med tvättstuga funkar det jättesmidigt tycker jag! Alltid mycket dagtider lediga, man går ner, stoppar in tvätten, går upp och jobbar en timme, går ner igen. Allt hinner torka för det är ingen som har tiden efter dig. Man blir ju inte låst till lägenheten som annars eftersom man ändå ska sitta i lägenheten! Fortfarande drygt att gå upp och ner men det är mycket enklare när man jobbar hemifrån!

   Svara

    Vi är ett stort område som delar på samma tvättstuga så här är det både svårt att få tid och alltid någon som bokat efter. Tiderna är dessutom bara 3 timmar så man hinner inte så mycket tvätt som jag velat. Och så är den dessutom 300 meter bort. Men jag sparar till tvättmaskin och torktumlare här hemma så slipper jag snart 😀

    Svara

     Åh gud, så hade jag det i fem låååånga år innan vi flyttade. 58 hushåll delade på en tvättstuga med två maskiner – lyckades aldrig boka tid mer än max en gång i månaden och då var man såklart tvungen att tvätta både lakan, handdukar och hela garderoben på TRE TIMMAR. Alltid fullbokat, alltid folk som hängde på låset för att hinna slänga in sin tvätt på din tvätt-tid om dina grejer låg i tumlaren, elektroniskt system som låste ute en om man råkade bli en minut sen, och som grädde på moset låg tvättstugan 300 bort i en mörk läskig källare. Får ångest av att tänka på det 😫 lyckan var total när vi flyttade och äntligen kunde ha tvätt- och torktumlare i lägenheten!!!

     Svara

  Har ni inte sett att Pingis inte har nån vigselring?

  Svara

  Mina ögon blöder av ’engelskan’, måste ha varit lyteskomik när Plagiat Pingis och B00babella träffade riktiga affärsmänniskor; ”yes let’s take a rest before we throw an eye at the contract” 😆

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.