Nya familjemedlemmar för Therese Lindgren
Therese Lindgren presenterar sina tre nya familjemedlemmar, Kiwi, Litchi och Peach, som är små råttflickor hon och Anders blivit fosterhem åt tills Smådjurschansen hittat ett permanent hem till dem.
Smådjurschansen är en ideell förening som arbetar med omhändertaganden och omplaceringar av kaniner och smådjur för den som inte visste det.

Therese går sin vana trogen ALL in och publicerar en video på hur hon gör i ordning en ny tvåvåningsbur till råttorna och inreder den till ett alldeles eget lekland med repstegar, trädtunnlar, hus och stegar.
Jag blev sugen på att inreda vår uteplats till ett djungelrum efter att ha tittat på hennes video. 🙂

Kommentaren här nedan fick mig att dra på munnen, för det är verkligen sant.
Kanske inte att folk tar dålig hand om sina barn, men att Therese vårdar alla djur hon tar hand om med SÅ mycket kärlek.

Fint. <3

Kommentar från Youtube: Therese tar hand om sina adoptivråttor bättre än vad folk tar hand om sina barn.
Bildkälla: Youtube

120 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hon har verkligen hjärta för råttorna, hoppas de får bo kvar hos henne permanent.

  Svara

   Målet är väl dock att dom inte ska behöva bo kvar hos henne? Hon är jourhem, inte adoptivhem

   Svara

   Precis. Det handlar inte om att de inte får, utan Therese måste ju vilja också.

   Svara

  OT: Är det bara jag som reagerar på hur otroligt brun Tan by Klara är i sin senaste youtube-video? Blackface? Eller jag kanske överreagerar….

  Svara

   Ja du överreagerar

   Svara

   Bara lägg ner. Herregud.

   Svara

  Får man ens ha råttor som husdjur i en lägenhet…. låter väldigt mysko då de klassas som ”ohyra” 🤢
  Husen där Therese bor har enorma problem med råttor dessutom, de kvarteren av Kungsholmen är ökända för det.
  Speciellt huset där Nicole och Eric Saade bodde förut 😬

  Fint att hon bryr sig om djur men råttor 🤔
  Är inte de vilda djur och def inte husdjur….

  Svara

   Är ju skillnad på en svartråtta och en tamråtta. Precis som det är skillnad på en vildkanin och en dvärgvädur.

   Svara

   Tycker det är sjukt skumt att Therese inte engagerade sig i det här

   https://www.change.org/p/rädda-norr-mälarstrand

   Mitt under häckningssäsongen så dödades massvis med fåglar och deras bon förstördes. Fåglar hittades döda och de som överlevde typ änderna drevs bort från sina bon…
   Tidningar skrev om det och djurrättsvänner var emot det som hände men inte ett pip om det från Therese som bor bara några kvarter bort…

   Svara

    Min fråga till dig är: Varför ska Therese Lindgren reagera på och ta upp precis allt? Hon kanske visst bryr sig. Hon kanske har signerat namnlistan. Hon kanske har donerat pengar. Eller så har hon fullt upp med andra saker.

    Av alla influencers så är det Therese som bryr sig mest. Tar upp saker mest. Majoriteten av allt hon gör nu för tiden handlar om att förbättra världen.

    HUR kan du klaga på att hon inte gör mer?

    Svara

     Ps jag vet for a fact att hon inte signerat eller brytt sig om protestlistan.

     Svara

    Oj så olika det kan vara. Tillhör skaran som tycker att hela Norr Mälarstrand är SÅ mycket bättre nu. Bättre vattenkontakt, soligare och ljusare men allra mest att hela stråket upplevs som mycket tryggare kvällstid.

    Svara

     Vaddå tryggare kvällstid? Jag har promenerat där på kvällarna sedan jag var 15 år. Träd renar luften och gör staden mysig, träd våldtar inte utan det gör vidriga människor. Träden ska inte få försvinna bara för att folk verkar tro det är tryggare utan dem. Det fanns ingen anledning att fälla 60 friska och gamla fina träd.
     Visst mer belysning är alltid bra men finns ingen anledning varför träd ska fällas.

     Sedan så gjorde de fel med markbädden, de la en speciell plast under gångbanan så trädens rötter dör då de inte får vatten. Helt sinnessjukt vidrigt. De hade inte heller godkänt beslut att få göra allt de gjorde när de förstörde på norr Mälarstrand.

     Tycker också man är en hycklare om man inte ens kan bry sig om djurlivet några stenkast ifrån där man bor. Snacka om låtsas vegan, Therese vill framstå som djurrättskämpa men orkar inte ens engagera sig och tipsa om en protestlista som legit gäller hennes egen stadsdel…

     Svara

   Jag har haft råttor och de är verkligen tama! 😊 Väldigt fina husdjur att ha. Jag har aldrig hört talas om att tamråttor ställt till med några större problem i ett hus faktiskt, trott flera år i ”råttbranchen”. Sen kan ju alla djur göra skada på egendom, här i vårt villakvarter har vi stora problem med katter som förstör barnens saker tyvärr… ☹

   Svara

    Vadå förstör barnens saker? Låt inte deras skit stå ute och skräpa då utan ta in det!

    Svara

     Det är kattägarens ansvar att se efter sitt husdjur så att de inte förstör. Klarar man inte det så ska man ha uppsikt över katten på annat sätt, i koppel eller ha den inhägnad.

     Svara

      Nej det är det inte. Enligt lag är det tomtägarens ansvar. En kattägares skyldighet är att ge tillsyn 2 gånger om dagen minst och se till att katten har vatten, mat och får vård vid skador.
      En kattägare har enligt lag inte strikt ansvar över sin katt som hundägare har.

      Tar seriöst 3 sekunder att få fram på Google. Med dålig uppkoppling.

      Svara

       Nu pratar jag inte om lagen.

       Svara

        Jo det gör du när du påstår att kattägaren har ansvar att katter inte förstör, eftersom de enligt lag inte har det.

        Svara

     Man måste väl få ha saker på sin egna tomt? Katter har ingen rätt att gå in på vilken tomt som helst och förstöra, det är ägarens ansvar att ha koll på sina katter

     Svara

      Så vad gör du om det kommer in ett rådjur på din tomt och börjar käka upp dina tulpaner? Ringer kommunen och klagar för att det är din tomt?

      Klart man vill ha sina saker ifred. Men även om det är ens egen tomt kan man väl vara smart och ta undan/skydda det som är värdefullt för en?

      Använd katternas förstörelse till att lära dina barn varför man ska plocka undan efter sig? ”Annars kommer katten” 😏

      Svara

       Men katten har ju en ägare och kommentaren lär dina barn att plocka upp låter som kattägarens eviga ursäkt att inte behöva ta ansvar för sitt djur.
       En granne för länge sedan ruttnade på den arroganta kattägaren som vägrade ta ansvar så han bestämde sig för att lära katten att inte gå in på hans tomt och använda barnens sandlåda som kattlåda. Varje gång katten smög in fick den en dos koncentrerad apelsinsaft sprutad på sig. Tillslut lärde sig katten och slutade komma.

       Svara

        Vad hemskt att man kan vara så okänslig och elak mot djur så som du och din granne är.
        Hoppas du inte lär dina barn det beteendet.

        Svara

         Tror knappast katten varken blev skadad eller tog illa vid sig av att få lite apelsinsaft sprutad på sig…

         Svara

          Katter ska inte få i sig sötsaker…

          Svara

          Citrusfrukter är giftigt för katter och katter tvättar sig = slickar i sig det de har i pälsen. Så jo, även om det inte är troligt av lite grann, så kan det vara farligt för katten.

          Svara

         Nej jag har lärt mina barn att ta ansvar. Att ha koll på sina husdjur och ha förståelse för att grannen inte uppskattar att deras katter skiter i barnens sandlåda.

         Svara

          Naw lögnare. Går inte att ha koll på utekatter, de går dit de vill.

          Innekatter. ❤️

          Svara

           Hur är det med läsförståelsen?

        Jag lär min katt med liknande metod, men med vatten.

        Som sagt, vad gör du om en hare skuttar in på din tomt? Ska vi använda samma metod på dina barn, häll ett paket klibbig juice över dem när de inte kan bete sig i tid och otid?

        Svara

         Nu sa jag inget om att jag tycker det var rätt det grannen gjorde. Ska dock tilläggas att kattägaren gick det inte att prata med och hen hade flera djur som var vanskötta. Tillslut kontaktade jag och några andra grannar polisen och alla djuren blev omhändertagna.

         Svara

          Och det är djurens fel? 🤔 Jag tror automatiskt att personer som dig och din granne är dåliga människor. Får dåliga vibbar att folk som beter sig illa mot djur.

          Svara

           Nej det var inte det jag skrev jag skrev att det var ägaren som misskötte sina missar och vovvar. Säg till om svenskan är för komplicerad så kan vi ta emoji istället.

        Jag trodde verkligen din kommentar skulle sluta med att den du känner skickade in sina barn till grannen för att använda hans/hennes tomt som toalett 😄

        Svara

         När så illa var det inte. Det var några grannar som tyckte synd om katterna och pratade med den sura grannen.

         Svara

        Enligt lag får katter röra sig fritt. Det är inte kattägarens ansvar. Skev lag, men så är det. Är upp till tomtägare att skydda sina saker mot katter om de har problem med det.

        Svara

     Från min egen tomt…?

     Svara

    Vad vidriga vi människor är!

    Vi har spridit ut oss som den värsta parasiten på jorden, skräpar ner, skövlar skog, förstör ALLT i vår väg… Och sedan har vi mage att gnälla över att andra djur kommer och kissar på våra penséer och barnens plastskit som förgiftar omgivning. Vad ska du göra om en hare och kommer skiter lite i ungarnas sandlåda? Sätta upp 2 m högt elstängsel? Ridå.

    Svara

     Ja att beklaga sig över rådjur, harar och andra vilda djur kan jag hålla med om. Men husdjur är inte vilda djur. De har ägare som borde ta ansvar.

     Svara

      Hela denna tråd där kattmänniskor försvarar sin brist på hyfs är intressant på många sätt. Främst för att man undrar hur de över huvud taget kommer fram till att det är andras ansvar att ta bort barnens leksaker från tomten, täcka sandlådor, varför inte klösskydd på träd? Osv osv.
      Helt otroligt, man baxnar av förvåning. En katt som hålls som husdjur ska vara just det:ett husdjur som man har hygglig koll på. Och, med tanke på debatten kring omhändertagna hundar häromdagen, tja då tycktes ni alla mena att ägaren gjorde fel. Grandet och bjälken

      Svara

       Inte enligt lag dock. Katter har rätt att röra sig fritt enligt lag. Kattägare blir aldrig skyldiga om en katt förstör något på annans tomt, medans hundägare blir det då hundar inte har rätten att gå fritt.

       Svara

        Absolut, jag menar inte heller att det finns någon lag som gäller kattägares ansvar i den här frågan. Det jag efterfrågar är förnuft, hygglighet, förstånd och en gnutta omsorg om andra människor. Det blir annars väldigt svårt att samexistera.
        För övrigt kan man ur miljösynpunkt ifrågasätta att ha husdjur öht. Googla och se själv.

        Svara

      Haha men tack! Vad är detta för tråd!

      Svara

      Fast grejen med katter är att det finns otroligt många som BORDE vara husdjur men som har släppts vind för våg och då blivit mer eller mindre vilda djur. Det finns (tyvärr) ingen som tar ansvar för katter som förvildats. Hade man arbetat mer systematiskt med att fånga och ”tämja” dessa katter och givetvis kastrerat dem så hade läget sett helt annorlunda ut.

      Har man en granne med katt där man vet att just den katten klöser/kissar på barns spadar eller vad det nu är så är en ganska rimlig åtgärd att hmm låt mig tänka… Kommunicera?! Prata med grannen och se hur man kan komma fram till en lösning ger väldigt mycket mer än att bara beklaga sig över att man måste dela trädgård med djur. Jag hade själv hellre haft med en katt att göra än t.ex. råttor, duvor eller måsar som kan förstöra så otroligt mycket mer under kortare tid.

      Svara

     Men snälla, det är skillnad på husdjur och vilda djur! Vad är det som är så svårt att förstå? Har man jätteproblem med vilda djur finns det hjälp att få. Men då krävs det lite mer av mig som husägare. Likadant som jag har koll på vad min hund gör och inte gör ska kattägare ha precis lika mycket koll.

     Svara

      Inte enligt lag. Kattägare, till skillnad mot hundägare, saknar strikt ansvar för sin katt.

      Utekatten får röra sig fritt
      – Riksdagen har tagit bort det ansvar som kattägare hade i tidigare lagstiftning. Det är upp till den som vill skydda sig att vidta de åtgärder som är möjliga, säger Torbjörn Göransson handläggare på Hälsoskyddsavdelningen, Göteborg kommun.

      Det innebär alltså att den som störs av katter inne på sin tomt, själv måste skydda sig från katterna.

      – Den som störs av kattens beteende måste själv freda sig, då katten har rätt att röra sig fritt. Det är ingen skillnad om det är en privat tomt eller en offentlig sandlåda, säger Daniela Mattisson.

      Enligt Daniela gäller samma regler för samtliga kommuner i landet.

      Svara

       Hm du läser det du vill läsa. Om katten blir en sanitär olägenhet träder andra lagar in.

       Svara

        Nej det gör det inte.

        Svara

      Finns hjälp att få = anlita jägare som skjuter ihjäl djuren för att man tycker sig ha rätt att parasitera på hela jäkla jordklotet. Mysigt.

      Svara

    Tamråttor är ofta väldigt sociala och fina sällskapsdjur, de rymmer nog i väldigt liten utsträckning, de vill liksom vara med sin familj.

    Svara

   När man inte har en aning om vad man pratar om …

   Svara

   Man kan kanske inte tro det, men råttor är faktiskt väldigt renliga djur.

   Svara

   Det är ju inga kloakråttor.

   Svara

   Vet du hur många som har kackerlackor hemma som foderdjur? Chilla! Tamråttor är ingen fara. Inte dubia heller btw, de självdör efter ett tag om de rymmer.

   Svara

   Läs på lite innan du öppnar käften. En väldig skillnad på tamråttor och vilda. Och de tama klassas inte som ohyra.

   Svara

    Hahaha 🤣🤣🤣 i min värld är de samma sak 🙂

    Svara

   Haha, kan verkligen inte avgöra om det är ett seriöst inlägg eller nån som har tråkigt och vill läsa inlägg från upprörda djurvänner.

   Är det seriöst så är det… väldigt underligt.

   Svara

   Att jämföra tamråttor med vilda råttor är ungefär som att jämföra en hund med en varg. Man bör inte ha vargar som husdjur heller…

   Svara

  Åh! 😍 Jag hade tamråttor när jag var liten och det är verkligen världens bästa husdjur! Supersociala, smarta, gillar att leka och klura sig igenom labyrinter, lagom stora för att ändå vara ett smådjur.

  Jag hade en luvtröja med ficka på magen som jag tog på mig när jag kom hem från skolan och så kröp en råtta ner i luvan och en i fickan och så hängde de med mig hela eftermiddagarna sen vad jag än gjorde hemma.

  Svara

   Samma här, hade i omgångar tamråttor som ung och de var helt fantastiska. Sociala och intelligenta. Helt klart missförstådda djur som borde få mer positiv uppmärksamhet. Det enda negativa är att de inte lever så länge…

   Svara

   Åh, jag med! Hade tamråttor som barn och totalt har jag haft sju. Inte samtidigt dock. De älskade iallafall att sitta på mina axlar och vara med överrallt. Underbara små djur faktiskt. Minns Skrutten som den dag hon dog (av ålder) la sin hand på min som att hon ville säga tack för allt. Efter hon sagt hej då tog det inte många minuter innan hon somnade in. Eller råttan ET som jag tog hand om, han hade det inte bra hos sin familj och bet och hade sig. Men när han hos mig kände att han fick kärlek blev han så snäll och gosig. Tamråttor behöver mycket kärlek!

   Svara

  Älskar älskar älskar när människor har hjärta för djur och visar upp hur man tar hand om de liven på bästa sätt! Mer av det! 😍

  Svara

  Tycker det är för jävla ofräscht att ha råttor som husdjur.

  Svara

   De är säkerligen mer renliga än en hund. I alla fall min hund…. Är det inte bajs kvar i rumpan som smetas ut om jag inte är beredd så är det någon annans hunds bajs under tassen. Eller så är det munnen full med kaninbajs…
   Får inte riktigt den bilden av en tamråtta, eller hamster/marsvin heller för den delen som också är lite råttiga.
   Men så klart, INTE ALLA HUNDAR!!!!

   Svara

    Är det bajs kvar i din hunds rumpa så hade jag kollar över fodret/matvanorna…

    Svara

     Ibland, alltså inte alltid, men ibland kan hunden t ex ha ätit gräs och skapar då vackra pärlband.

     Detta gör att bajset (ibland) liksom hänger kvar i gräset utanför rumpan och gräset inne i rumpan.
     Det kräver visst handhavande INNAN hunden tycker det är obehagligt och väljer att dra röven över marken.

     Detta har givetvis inget med fodret att göra (som för övrigt är hypoallergent då han har trasslig mage) men tack för välmenande tips.

     Ha en fin dag

     Svara

    Om din hund har de problemen bör du se över hundens matvanor eller helt enkelt ta hand om din hund och dess hygien som du tycks ha missat.

    Svara

     Mvh,
     Personen som tror att endast korthåriga hundar existerar

     Svara

      Fast även om en hund är långhårig så ska det inte fastna i pälsen, då är det liksom inte bra konsistens på bajset.
      Men jag fattar vad ts säger, det är inte alltid utan vid enstaka tillfällen osv osv. Det framgick inte vid första kommentaren bara, det lät som att det alltid hänger kvar bajs i rumpan🙃

      Svara

     se ovan svar
     det har alltså inte med någon form av försummande att göra utan endast långsamma reaktioner från min sida, och stundtals gräsätande från hundens sida.

     Svara

    Min hund är otroligt renlig av sig. Hon råkade kliva i en hundbajs en gång och hamnade typ i chock, hon bara Stog kvar med benet lyft och kollade mellan tassen och bajset. Hon vägrade gå mer så jag fick bära hem henne och bada henne.

    Samma sak när hon blir smutsig om det är blött ute. Man ser att hon tycker det är äckligt och springer till badkaret för att få sköljas av när hon kommer hon 😂

    Svara

     Min hund väger 40 kg så är på sätt och vis tacksam att han inte vägrar gå om han råkar kliva i bajs, han försöker trots allt undvika det och jag får väl vara tacksam för att han inte har något intresse av att äta det….

     Svara

     Din vovve är nog tyvärr något av ett undantag. De flesta hundar har inget problem med att bli smutsiga om man säger så. Älskar dock hundar och kan inte tänka mig att leva utan hund, tur de har andra egenskaper som väger upp.

     Svara

   Mina råttor gick på låda och var väldigt renlig av sig. Att folk tycker de är äckliga är för att de inte fattar skillnad på de tama och vilda.

   Svara

   Varför skulle tamråttor vara ofräscha? Att råttor räknas som ohyra är ju för att de bor i kloaker osv. Dessa gör inte det.

   Svara

  Usch för djur i bur.

  Svara

   Håller med dig att generellt är djur i bur förfärligt, vilket Therese också nog skriver under på, MEN det går knappast någon nöd på råttorna i videon. De har det ju helt fantastiskt bra och enormt med utrymme och aktiviteter.

   Svara

   Therese ska ge råttorna hennes walk in closet så jag tror de överlever.

   Svara

  Äntligen får man LITE jäkla hopp om dessa influencers.

  Svara

  Helt obegripligt att det läggs ner energi och pengar på omplacering av råttor.

  Svara

   Varför skulle de vara värda mindre tid och energi än andra husdjur?

   Svara

   Man lägger väl ner energi och pengar på vad man vill? Om du vill starta insamling för svältande barn eller hemlösa människor så varsågod, gör det då? Vettigare än att klaga på andras engagemang.

   Svara

   Smådjurchansen är väl en ideell förening?

   Svara

    Ja, det är inte som att råttor omplaceras med skattemedel, det bygger helt på snälla människors engagemang.

    Svara

   Tycker det är mer obegripligt med människor som inte kan se utanför sin egen sfär och på så vis inse att det finns människor som tycker annorlunda.

   Tycker jag om råttor? NEJ
   Förstår jag att andra kan tycka om råttor? JA
   Förstår jag då att andra har rätt att tycka annorlunda än mig och prioriterar på så vis annorlunda? JA

   Svara

   Sänds tycker det är orimligt att människor har olika intressen och engagerar sig i olika saker. Vad tycker du man ska lägga sina egna pengar och sin egen tid på?

   Svara

   Fy vilken hjärtlös kommentar. Vad gör det dig om folk vill hjälpa djur? Hur drabbas DU av det?

   Det världen behöver mer av är människor som vill hjälpa mer, inte personer med så ruttna åsikter som dig.

   Svara

  Hennes hundar är imponerande coola! Min hade FLIPPAT.

  Svara

  OT
  Men alltså återigen, vad händer med Annica. Hennes storys om det där företaget. Är det en sekt eller? 😂 Får sektvibes

  Svara

   Skulle precis skriva en kommentar om detta 😂. Såg hennes stories nu och heeeeerreguuud jag orkar inte.

   Klankar ner på folk som har 8-5 jobb, höjer sin ”business” till skyarna men nämner aldrig vilket märke hon faktiskt jobbar med, vilket är konstigt för hon säger att hon är såååå stolt osv osv.

   Och så smackar hon hela tiden också. Störigt.

   Svara

    Ja men herregud… Hon måste verkligen må dåligt. Men varför är hon så desperat efter att tjäna pengar? Känns som hon verkligen hakat upp sig på det där för att hålla tankarna borta från barnaveln.
    Så obehagligt hela grejen med företaget som hon inte nämner. Hon vill väl inte att folk ska googla det och se sanningen.

    Svara

     Problemet med MLM verksamhet är just hur strukturen ser ut. Det bygger på känslor, allt är härligt och fantastiskt och det är det du skall visa utåt. Går det dåligt skall du inte visa det, framförallt som du också intutas att det är DITT eget fel att det går dåligt, du har gjort för lite, gjort fel, osv osv . Vad som än händer så blir du skuldbelagd för att det inte fungerar, det är aldrig företaget eller produktens fel.
     Finns mycket att läsa om MLM företag och deras sektliknande rekrytering och hantering av människor.

     Svara

     Min kusin håller på med sånt och hon nämner företaget, så vet inte om man själva får välja? Hon lägger upp ganska mycket om sådant som ex. Annica inte gör.

     Svara

      Det bygger lite på att folk skall bli nyfikna och inte slå ifrån sig produkten eller företaget direkt.

      Finns ju en anledning till att de som säljer Herba Life och allt annat MLM grejs gärna vill ”träffas och ta en fika” på stan för att snacka lite. Eller så har de ett supererbjudande de vill berätta om.

      Svara

    Så glad att jag har en utbildning när jag ser det där.

    Svara

   Avföljde henne för tyckte det blev allt obehagligare efter hand med hennes glorifierande av MLM

   Svara

   Ja det är en sekt. Alla som håller på med Nuskin (säkert andra mlm också) skriver samma argument och samma captions om sitt FANTASTISKA liv och hur dom är bättre än andra som vågar ta sig ur ekorrhjulet och yada yada yada. Har studerat ett gäng av Annikas ”team” ett tag. Och deras konton är kloner av varandra med exakt samma stil och texter.
   Det där med 95%/5% tog nog priset för det dummaste jag läst.

   Svara

    Vet inte om ni såg det men för ett tag sen försökte hon sälja på föräldrar att köpa ”hennes” produkter till sina barn eftersom dom skyddar mot uv-ljus och farlig strålning som kan komma från tex deras iPads 😂 man baxnar

    Svara

    Ja verkligen. Måste ju ha skett en ganska rejäl tankevurpa hos henne när hon postade det: ”Did you know that 95% of the people stays in their comfort zone? Only 5% does not! That means that 95% of the people are sharing on 5% of the money. While 5% of the people are sharing on 95%. Who are you?” Sen skriver och talar hon ju engelska som en kratta men det är en annan femma. Detta är troligtvis något hon hört på ett av väckelsemötena och sen tror stenhårt på.

    Tydligt även att lycka för henne = pengar och en flashig livsstil. Häromdagen lade hon ju upp en hel serie stories som ”bevis” för att hon hade denna livsstil även innan hon träffade sin kille. Flashiga resor, dyrka väskor mm. Känner bara för att skaka om henne och säga ” det där betyder ingenting och gör dig inte lycklig. Det är inte synonymt med lycka!”. Hon verkar så ytlig och vilsen. Förut skrev hon ju att hon kommit fram till att ytliga grejer och pengar inte alls är det som gör henne lycklig och inte är det som är framgång, utan att de små grejerna är det och relationerna till andra människor. Men nu verkar hon vara tillbaka på ruta ett och det är troligtvis för att denna sekt fyller det stora tomrum och den ensamhet hon verkar ha. Hon skriver ju nästan dagligen om att hon förlorar så många vänner och inte kan vara vän med någon. Varför inte självrannsaka sig själv istället? Är det verkligen alltid den andra det är fel på när knappt några relationer funkar? Hon ser alltid så ledsen och ensam ut. Varför inte börja jobba med det istället för dessa ytliga sektrelationer baserade på prestation.

    Svara

     Camilla du borde granska Annica mer. Tycker det är häpnadsväckande hur hon håller på och ska skryta om hur mycket pengar hon tjänar samtidigt som hon klankar ner på ”svennebananer” som jobbar 9-5.

     Svara

      Exakt! Det är väl alla ”svennebananer” med riktiga jobb som möjliggör (tyvärr) hennes livsstil genom att köpa produkterna hon kränger.

      Svara

     Denna kommentaren är spot on. Exakt så jag tänker också. Tror inte hon har jättemånga vänner kvar… Hon har flyttat låååångt bort till ett land för en man som aldrig är hemma nästan. Hon är ensam hela dagarna med sina hundar och typ skypar med sina ”vänner” på Nuskin om hur framgångsrika dom är. Samtidigt som dom desperat försöker få barn.
     Hoppas hon vaknar upp ur sin nedlåtande attityd och pengakåta bubbla.
     Jag önskar henne faktiskt det och att dom får sitt barn. Det kommer göra att hon lugnar sig.
     Undrar om hon visar upp sig för Marcello?

     Svara

   Ungefär som de som säljer Tupperware Golden produkts och andra hemförsäljare. Vill man ta sig någonstans måste man promota sina produkter.

   Svara

  Hur man ens kan jämföra barn och djur. Skulle vilja se Therese hantera två småbarn där den ena har kolik t.ex. Råttor är lite enklare..

  Svara

   Det är ett faktum att många (alltså MÅNGA) inte uppfyller de basala behov ett barn har och har rätt till.
   Att göra en skojig jämförelse där man påstår att T tar bättre hand om ett par råttor än vad vissa tar hand om sina barn anser jag vara FULLT rimligt.

   Det är alltså inte ett påstående (som du tydligen tror) att T hanterar råttor lika bra som två små barn.
   Du har helt enkelt läst och tolkat fel.

   Svara

   Men snacka om att missa poängen.

   Svara

   You must be fun at parties…

   Svara

  Hon inreder ju bara som man ska inreda en bur för råttor. Eller missar jag något?

  Svara

  Mina kusiner hade ökenråttor i en helt ENORM bur, flera våningar och stor på bredden. Blir lite ledsen av att se små burar, men iof är hon bara jourhem så förståeligt.

  Svara

   Buren som råttorna hade innan var 1 våning, hon köpte den nya buren utan att hon egentligen behövde

   Svara

   Hon ska ge dom sin walk in closet. Therese har varit väldigt tydlig med vad hon tycker om djur i bur med tanke på att hon gjort en video om det som hon sedan fick plocka ner.

   Svara

  Min första pojkvän hade råttor som han absolut inte tog hand om. Men råttorna som Therese har ser riktigt söta ut!

  Svara

  Tycker det är så bra av Therese som gör sånt här. Det blir content för henne, och hon hjälper också djur och är bra reklam för Smådjurschansen. Det är en win-win situation. 🐁

  Svara

  På tal om att adoptera djur. Vet någon här ett bra ställe som omplacerar hundar till barnfamiljer med barn under 3 år? Nu har vi en 7 månaders bebis och ett äldre barn. Vill helst inte stödja en kennel när det finns så många hundar i behov av hem.

  Svara

   Har du tid att ta hand om en hund när du har en liten bäbis?

   Svara

    Hur skulle det vara ett problem? Är barnet sju månader så har hon fått inte rutiner och vet hur barnet är. Vi hämtade hem vår valp när dottern var två månader och det fungerade hur bra som helst. Är två år sedan ni

    Svara

     Fast nu letade hon omplacering, inte valp. Många omplaceringar är det just pga att dem har något form av problem som måste jobbas på, vilket tar mycket tid, energi och kan göra livet lite svårt en period.

     Svara

  Så bra att Therese är jourhem! Har två kaniner från smådjurschansen, de är helt underbara ❤️

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.