Therese Lindgrens snippsnack
I Therese Lindgrens senaste video som är i samarbete med företaget Multi-gyn så tar hon upp olika snipptips som hon fått från sina läsare och delar med sig av egna erfarenheter, bland annat vad gäller rakning.
Av svaren hon fick i sin Facebookgrupp så verkade det som att ALLA rakar sitt könshår, så Therese tar helt enkelt tillfället i akt och slår ett slag för hår och att hon på sin höjd trimmar sitt.
Det var stor igenkänning på den här kommentaren innan Therese åter kom i i bild med sin trimmer:
🙂

Jag kommer aldrig prata med er om parfymer i underlivet, jag kommer aldrig rekommendera er att testa olika deodoranter, för ni vet, det finns deodoranter på marknaden nu. Olika produkter som gör att du luktar ananas och blommor i underlivet, jag kommer aldrig prata om sådant med er för det är inte det som jag personligen tror på, för jag vill att din snippa ska lukta snippa. // Therese Lindgren

Det Therese sedan pratar om i sin video är ”bakteriell vaginos” – som ger illaluktande flytningar (som enligt Therese luktar fisk)  som beror på en obalans mellan bakterierna i slidan.
Varför Therese vill göra den här videon är för att hon inte vill att det ska vara pinsamt att prata om sådant här och om det finns något sätt som hon kan hjälpa till att göra det mindre pinsamt så vill hon göra det.
Nästa tips är att när du blir kallad för att lämna cellprover – bara gör det.
Therese sista tips är att använda en mens-app för att ha koll på din cykel. Det tar inte många sekunder att klicka i när din mens börjar och när den slutar, men kan enkelt visa om någonting förändrats eller om du bara behöver planera kring om du exempelvis har kraftig pms eller liknande.

Jämfört med andra influencers som gjort reklam för parfymerade produkter för snippan så känns den här videon, trots att den är sponsrad, som både genuin, trovärdig och hjälpsam.
Snippis ska lukta snippis, inte solmogna frukter eller smultronblom, så stressa inte över din snipplukt för snippis SKA lukta snippsnipp och ingenting annat.

230 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag beundrar henne, behöver inte säga mer.

  Svara

   Beundrar henne för att..?
   För att hon tänker sunt? Det behövs verkligen inte mycket nu för tiden för att bli ”beundrad”.

   Svara

    Det är inte jättemånga offentliga personer som tänker sunt, så ja…

    Svara

    För att hon gör nåt bra av sitt kändisskap… inlånat anseenden

    Svara

     *I flera

     Svara

    Jag kan ju dock tänka mig att Therese når ut till betydligt fler än vad gemene man med sunda värderingar gör. Hon har väl dessutom en rätt ung följarskara. Så ja, jag tycker nog också att detta är rätt beundrandsvärt.

    Svara

   Beundrar inte hennes sjuka beteende till sina råttor… Herreguuuuud!!!!!👺

   Svara

    Vadå?

    Svara

   Beundrar inte hennes sjuka beteende till sina råttor… Herreguuuuud!!!!!👺

   Svara

    DU verkar sjuk. ”Mot” heter det, för övrigt.

    Svara

     09:34
     Håller med.

     Svara

  Åh vad jag önskar att jag hade haft en Therese Lindgren i mitt liv som ung (istf för ”Veckorevyn” och ”Frida” o sånt skit).
  💚

  Svara

   Grynet var fan grym ändå!!

   Svara

   Verkligen! Allt hon gör och säger är kanske inte 100% men herregud vilken tillgång hon är för unga!

   Svara

   Läste du inte Kropp&Knopp i KP?

   Svara

  👏🏼👏🏼

  Svara

  Lite tramsigt kan jag tycka.

  Svara

  Fast denna videon gjorde hon inte för att hon vill väl. Hon gjorde det pga ett betalt samarbete, som 99,9% av alla Thereses videor nu för tiden. Tycker det är supertråkigt att ALLA hennes videor har samarbeten, det känns inte trovärdigt tillslut.

  Svara

   Om hon inte vill göra reklam för något så gör hon väl inte det. Ingen tvingar henne till det.

   Svara

   Men hon har ju sagt att hennes mål för 2021 är att göra videos som gör skillnad – tex som hon bjöd in stadsministern, prata om saker ingen annan vågar prata om (sex och underlivet), prata om problem i världen osv. Tror absolut hon hade gjort den här videon oavsett reklam eller ej.

   Svara

    Statsminister

    Svara

     tack <3 det är en stat som han är minister över, inte en stad

     Svara

   Fast… om man väljer ut samarbeten som går i linje med sina egna värderingar och det man tror är något bra för sina följare så tycker jag trovärdigheten är intakt. Hon behöver ju göra samarbeten för att ha kanalen som jobb, och då är det ju kanon att göra samarbeten som inte kompromissar vad hon själv ”vill” prata om. Har dock ingen uppfattning om alla videos har samarbeten, har inte sett. Men det är ju såklart tråkigt.

   Det finns ju dock en anledning till att Sandra Beijer gör reklam för typ Always, Sloggi och Simple Feast medan Underbara Clara för reklam för Panduro, Polarbröd och Marbodal Kök. Känns lite mer kurerat efter livsstil/följare än gamla vanliga Nelly, Daniel Wellington, Chimi och Bubbleroom hehe.

   Svara

    Exakt detta är ju dessutom det som influencing EGENTLIGEN handlar om (eller borde handla om) – att utnyttja sin räckvidd att göra skillnad, samt samarbeten man TROR på.

    Svara

  Therese har i en tidigare video (Mina bästa snipp-tips) pratat och tipsat om deodocs snipp-parfym.

  Svara

   Aaaah så då får man inte ändra sig 🤯🤯🤯

   Svara

   Och rätt nyligen rekommenderat deras intimwipes med doft.

   Svara

  Jämföra kvinna med kvinna, kul!
  Btw, hon har haft reklamsamarbete med deodoc tidigare

  Svara

   Men vadå ”jämför kvinna med kvinna”? Ja, vi måste väl kunna granska kvinnor också?

   Svara

  Graf låter barnen göra reklam för piller och märker betalt samarbete med mig själv. Hon är varken vd eller styrelseledamot i företaget. Äger hon det? Räcker verkligen denna ständigt återkommande reklammarkering?

  Svara

  Färsk fisk luktar knappt någonting.

  Svara

   Denna åsikt måste komma från en nästintill immun göteborgare..

   Svara

   Men alltså va? Jag är göteborgare och det luktar verkligen! Gå till Feskekörka så märker du. Fisk ska lukta fisk men kom inte och säg att det inte luktar något för då har du fått fnatt.

   Svara

    Sickan har rätt. Fisk luktar p.g.a. trimetylamin, som inte finns i fisken från början. Bakterier i fisken bryter ner andra ämnen till trimetylamin.

    Källa: https://link.springer.com/article/10.1007/s00217-006-0290-4
    Citat från källa:
    ”The gradual accumulation of fishy-odour trimethylamine (TMA) from bacterial reduction of trimethylamine oxide (TMAO) is one of the characteristic chemical changes attributed to the spoilage process in fish”

    Svara

     Jag har dragit upp många fiskar och JO dom luktar. Punkt. Kanske inte surt och äckligt men fisk luktar alla fiskar, oavsett färskhet.

     Svara

     Luktar fortfarande.

     Svara

  Varför är det så mycket fokus på snippor nuförtiden? Och idiotiska produkter till könet.
  Tänk att kvinnors kroppar aldrig kan få vara IFRED och bara vara!
  Blir så trött…

  Svara

  Det här visar ju bara att Therese (och Bianca) gör det för pengar. Vad dessa människor tycker egentligen ingen aning om även om vi tror. Vi är en produkt lika mycket som dom produkter dom vill kränga.

  Svara

   Precis. Varför fattar inte folk att influensers = reklampelare. Det är så de tjänar pengar, genom att påverka folk att köpa saker som de gör reklam för.

   Svara

   Vad gör du själv för pengar?

   Svara

    Förmodligen lurar hen inte fjortisar.

    Svara

  Men det är väl skitbra att det finns en stor influenser som faktiskt lyfter ett viktigt ämne till sin yngre publik som en motpol mot det Bianca Ingrosso förespråkar. Jag tippar på att de flesta läsarna här inne inte är småtjejer som inspirerars till att se med mer kritiska ögon på influnservärlden. Men jag kan ha fel. Men av kommentarerna att döma är de flesta medvetna om hur en hälsosam fittstatus ska vara.
  Så Therese har gjort reklam för deodoc Men får man inte lov att ändra sig? Det har väl de flesta gjort. Hållt på med något tveksamt till att komma till insikt och förändrat saken till det bättre.
  Och ja. T är beundransvärd. Tror tyvärr dagens unga tjejer lyssnar mer på sina stora Youtubeidoler än skolsköterskan Inger när det kommer till snipptips.

  Svara

  @Camilla

  Igår hade Therese en bil på sin IG story där hon har en blodsocker sensor på sin arm för att ”undersöka och lära sig om sitt blodsocker mer”. Min man har diabetes och måste använda en sån sensor för att kunna ha koll på sitt blodscoker varje dag. Min kompis har diabetes och vill alltid gömma sin sensor för hon skäms lite (fast hon inte behöver). Jag vet att inte alla diabetiker har ännu fåt chansen att få såna heller. Diabetes är inte något man vill ha, flera har svårt med den sjukdomen. Man kan dö pga den om man inte har den under kontroll.

  Så att Therese tycker det är ”intressant” och roligt” att lära sig om sin blodsocker med något som andra behöver för att klara sig varje dag är helt fel. Speciellt när inte alla som skulle behöva såna inte kanske får dom. Det är inte intressant och roligt.

  Tycker du skulle kunna skriva om det här för det är inte okej att göra någon annans vardagliga kamp till din lilla roliga utforskning.

  Svara

   Therese är otroligt ätstörd och har enorm hälsoångest och det är väl förmodligen därför hon håller på så. Tycker inte det behöver lyftas.

   Svara

    Kombinationen ÄS+en jävla massa pengar. Rätt bisarrt att betrakta på avstånd.

    Svara

   Men orka bli kränkt för att någon lär sig mer om hur blodsocker fungerar 🤦‍♀️

   Svara

    Visste du att det finns en stor brist på sensor? Att alla diabetiker inte har chans att få en ännu? Att den underlättar vardagen och hur man hanterar sin SJUKDOM. Använd inte redskap som det är brist för bara för att du vill undersöka varje lilla grej i din kropp.

    Svara

     Men ta det med vården istället. Du slår åt fel håll.

     Svara

      Visa upp att du använder redskap som är menade för människor med sjukdom (och det är brist på) upp för 1miljon människor på instagram. Du fattar väl vilken makt en influencer har på människor? Så det är inte svårt att räkna att det kan trigga andra att göra likadant och undersöka lite, bara för att man nu råkar vara lite intresserad.

      Svara

       Men då är det väl upp till vården att säga ifrån till folk som vill ha en för skojs skull, om det nu är sån jäkla brist på sensorer?!

       Svara

       Jag förstår inte varför man inte ska få hålla koll på sitt blodsocker. Genom att man lär sig hur det fungerar så kan man ju undvika att bli sjuk. Och om det är sån brist på mätare så är det väl ingen risk att de som inte ska ha dem får tag på dem ändå.

       Svara

        Sensorer används av dom som har diabetes 1. Och du kan inte förebygga diabetes 1 såå.

        Svara

         Hört talas om typ 2 diabetes?

         Svara

     Är det brist på dem? Det visste jag inte. Jag trodde att alla inte får pga att de är dyra. Jag hoppas att alla som behöver får så småningom, förbättrar ju kollen och livskvalitén rejält.

     /också gift med diabetiker

     Svara

     Therese har ju köpt sin och inte fått den av vården. Therese har hälsoångest och försöker kontrollera sin kropp, man gör konstiga saker då. Jag har själv varit där och är ibland tillbaka i det träsket för att det lindrar min paralyserande ångest för stunden.

     Svara

   Om det nu är så pinsamt att ha en sån på armen så är det väl jättebra att Therese har en och hjälper till att normalisera?

   Sen är det väl inte Thereses fel att hon har fått tag på en om det är brist? Det är isf företaget som delat med sig av den till henne som man bör kritisera.

   Jag har högt blodtryck och måste mäta mitt tryck regelbundet vilket jag tycker är jättejobbigt. Skulle dock aldrig bli kränkt om någon annan kollade sitt blodtryck för att hen bara var intresserad. Skulle mer tycka att det var jättebra att folk utbildade sig och hade koll..

   Svara

    Är inte TS. Skillnaden är att andra måste pga liv eller död, medan Therese gör det för att hon vill. TS skriver ju även att många med diabetes inte ens fått hjälp med en sådan (känner en som väntar o väntar), men hon som inte har diabetes går helt sonika och får en.

    Svara

     Men då är det väl vården man ska gå på och inte Therese.

     Svara

      Det är ju fortfarande problematiskt. Nu lämnar jsg detta här, orkar inte starta en ny dag med tjafs här. Alla tycker olika.

      Ha en fin dag! ☀️

      Svara

     Sensorn behöver dessutom bytas ut varannan vecka, så att Therese har fått en påverkar nog inte någon annan diabetiker hemskt mycket

     Svara

      Det kan du inte säga när du tydligt inte vet situationen runt brist på redskap.

      Svara

       Var har du fått uppfattningen att det är brist på mätare, det stämmer ju inte

       Svara

       Iofs vet jag ju inte vad ni sysslar med i Sverige, men i Finland har vi diabetiker haft libremätaren redan länge. Jag har haft min i redan 4 år och väntar på att få den uppdaterade versionen som varnar om blodsockret blir avvikande. Du som verkar så insatt kan kanske berätta varför har ni isf har brist i Sverige?

       Svara

     Tror du hon har snott den av någon med diabetes eller?
     Du har ingen aning om varför hon har den. Hon kanske har den för att hon behöver, eller för att uppmärksamma diabetes.

     Svara

      Hon är inte rätta människan att uppmärksamma om något hon inte lider av. Ingen tror att hon har snott den, man behöver inte vara dum. Men att använda redskap som det är brist på och är designade för människor med en sjukdom är inte okej. Absolut_inte_okej. Hon behöver inte med sitt personliga intresse bidra till ett problem, och via sin influencer-makt få andra att också göra det.

      Svara

       ❄️

       Svara

     Men gud, jag har problem med hjärtat och behöver ha koll på min puls, men det betyder inte att andra inte får ha koll på den för att de tycker att det är intressant.

     Svara

    Therese är INTE den rätta personen att normalisera något som hon inte lider av.

    Svara

     Men det är blodsocker vi pratar om. Något som en vanlig hälsoundersökning kollar på. Det är klart att man kan vilja ha koll på det även om man inte har just diabetes, och att lära sig mer om hur det funkar är väl inget fel, det är ju en del av kroppen. Du överreagerar grovt här.

     Svara

      Undersök allt du vill, men inte med redskap som är designade för såna med sjukdom och det är brist på. Visa inte upp det för tusentals människor som snart vill göra likadant för skojs skull. Du vet tydligen inte själv något om diabetes eller hur det är att ta hand om det, så då kan du inte heller säga att man överreagerar.

      Svara

       Jo jag vet precis hur det funkar, och tycker inte att hennes video är ett problem, tvärtom.

       Svara

       Du överreagerar /diabetiker

       Svara

      Varför anser du att man behöver ha koll på sitt blodsocker? En frisk människa har mekanismer i sin kropp som reglerar blodsockret så det inte blir för högt eller för lågt. Alltså behöver man inte, som frisk, ha koll på sitt blodsocker.

      Älskar(!) Therese men hennes mani kring saker väcker ett obehag i mig.

      Svara

       Jag säger inte att man måste ha koll på det, men vill man lära sig om hur det funkar så är väl det bara bra. Många äter ju fel vilket påverkar blodsockret negativt, och om man funderar på att lägga om kosten det kan vara en anledning till att kolla upp det t.ex.

       Svara

        Då kan man läsa teorin om hur det fungerar. Man behöver inte sticka sig själv med en sensor som är till för personer som har diabetes.

        Inte så att jag som tex ssk-student, läkare, dietister behöver sticka sig själv och mäta sitt eget blodsocker i förhållande till vad man stoppar i sig för att lära sig hur det fungerar? Känns otroligt onödigt.

        Svara

         Men jag sa inte att man måste (läsförståelse…), utan att det kan vara en anledning. Vissa är helt enkelt intresserade av hur det funkar.

         Svara

          Har inga problem med läsförståelsen, men tack för omtanken ❤️

          Svara

           Ok för det märkes inte på din kommentar eftersom du läste in något som inte stod. Varsågod!

       En frisk människa behöver inte ha koll på sin puls men ändå har var och varannan pulsklocka. Kan de inte läsa information om hur pulsen fungerar i stället?

       Svara

        Nu jämför du dock äpplen och päron skulle jag säga. Det är stor skillnad på att ha en klocka som har tusen andra funktioner, bland annat mäter puls, med en diabetesknapp.

        Många av klockorna mäter dessutom pulsen för att se om man genomför ett pass som får upp pulsen och därmed kan klassa det som träning (bränner kcal osv). Inte för att man ska tracka pulsen dygnets 24 timmar.

        Svara

     Men om personer som inte lider av det använder dessa så innebär det ju att man, när man ser dessa på armen, inte direkt tänker ”oj den människan är sjuk”. Vilket gör dem mindre uppseendeväckande. Vilket gör det mindre pinsamt?

     Svara

      Så Therese kanske kan nästa gång bli ansiktet till cancer? Det är ju bara bra att man visar upp det!

      Svara

       Ja det är många som uppmärksammar kampen mot cancer som själva inte är sjuka, vilket är jättebra.

       Svara

     Normalisera. Nya mörkrädd, ont i magen, kränkt.

     Svara

   Varför skulle man som diabetiker eller som i ditt fall anhörig till diabetiker bli såhär kränkt över att någon vill lära sig mer om sitt blodsocker?tycker du överreagerar grovt 🤦🏻‍♀️

   Svara

   Så med den logiken får man t.ex. inte äta glutenfritt eftersom det finns andra som faktiskt måste äta glutenfritt..?
   Herre mf gud.

   Svara

    Och jag har köpt en pulsmätare men tänkte inte på att jag nu kränker alla som har hjärtproblem, åh nej 😱

    Svara

     Snyggt att använda sarkasm när det är diskussion om en sjukdom som handlar om liv och död. Här ser man att folk inte har någon uppfattning om diabetes och tycker precis som Therese; att det är helt skoj och intressant att använda redskap som är designade för att underlätta människor med en riktig vardaglig sjukdom.

     Svara

      Diabetes handlar inte om liv och död i Sverige.
      Sitt ner i båten nu, Jessy.

      Svara

       Om du säger så, så vet du verkligen inte vad diabetes är.

       Svara

      Hej Jessy. De som inte förstår känner inte någon som har diabetes. Tror inte man skulle uttrycka sig så hjärtlöst och oempatiskt då. Hoppas jag. Ingen idé att bemöta tror jag tyvärr. Det är helt onödigt för en frisk människa att hålla på med någon mätning av blodsockret.. tror knappast det bidrar till att normalisera mätare heller som någon skrev, löjligt.

      Svara

    Inte om det är brist på glutenfria livsmedel.

    Svara

    Det finns en brist på sensor och det är så många med sjukdomen som skulle behöva den för att underlätta sitt vardagliga liv som diabetes påverkar. Att normalisera något man inte lider av är inte okej. Lämna det till dom som vet kampen. Jag blir mörkrädd att pga hennes story så går kanske flera och försöker få tag på redskapen pga av lika onödiga skäl och väntetiden för människor med sjukdom blir längre.

    Therese får vara intresserad i sin hälsa (fast hon blir lite för extrem med det och ätandet), men lämna viktiga redskap som det är brist på till dom som verkligen behöver det. Det finns andra saker du kan köpa får ditt lilla intresse.

    Svara

     Det är fortfarande inte Thereses fel att det är brist. Gå på vården, snälla.

     Svara

      Therese normaliserar att skaffa redskap som inte är menat för henne. Inte okej.

      Svara

       Men behöver man ingen sensor får man ingen av vården. Det kommer inte springa massa fjortonåringar till vården nu och bara få massa blodsockersensorer hur som helst. Lugna ner dig nu.

       Svara

       Men tror du vården kommer stå och dela ut dessa till folk hur som helst bara för att Therese gjort en video om det? Jesus, tänk lite

       Svara

      ”Gå på vården…”

      Som att det är vårdens fel? 🥲 låt vården vara.

      Svara

     Det kanske är brist på ”gratis” sensorer som diabetiker kan få genom vården, men Therese lär ju ha köpt sin själv. Om dina vänner är villiga att själva betala kan de ha ett gäng knappar och en mätare hemma om någon vecka, så förstår inte vad du gnäller om.

     Svara

   Ring Peter Jihde, han kan säkert klämma ur sig ett reportage om detta

   Svara

   Men samtidigt är det väl bra att det lyfts som en normal grej att ha en sån sensor så kanske även din kompis vågar använda dom i slutändan? Eller vad menar du, är det CA mot sockersjuka? Får ingen annan kolla sitt blodsocker?

   Svara

   Hjälp så många människor det finns här inne som har ett behov av att fördumma och känna sig lite bättre än andra. Tror vissa verkligen skulle behöva en liten ”humbling experience”… det är inte lätt att leva med någon som lider av en sjukdom.

   Svara

    Det är ingen som säger att det är lätt. Det är ingen som säger att det inte är en hemsk sjukdom. Jag känner personer med både diabetes typ 1 och 2 och som står mig nära.

    Men det är fortfarande problematiskt att attackera Therese Lindgren för att hon köpt en sensor när det är brist på de som delas ut gratis. Om det var total brist så är det företaget som säljer mätaren till Therese som vi ska vara kritiska mot för att de fördelar tillgången skevt.

    Jag tar inte illa vid mig för att Therese Lindgren är intresserad av att lära sig mer av blodsocker bara för att jag har närstående som svävar mellan liv och död.
    Jag tror snarare det leder till att fler blir upplysta eller iaf intresserade av att läsa om blodsocker och därefter också diabetes.

    Kunskap är bra. Oavsett om du har sjukdomen själv eller ej. Kunskap ger förståelse och kanske kan de som läser om det nu också hjälpa någon i framtiden. Man vet aldrig.

    Svara

     Well, på tal om att sprida skit till sina följare tar jag illa upp av att hon sprider sin hälsoångest och alternativmedicinska teorier till sina 1 miljon följare. Ser inte skillnaden mellan det och deo doc tex.

     Svara

   En sådan knapp är väl inget som man var km gå och skaffa sig utan något man får utskrivet av läkare. Alltså får man väl anta att Therese varit i kontakt med vården och fått knappen utskriven för att hon behöver hålla koll på sitt blodsocker. Hon kanske utreds för diabetes eller behöver grundligare utredning för sina magproblem. Någon tycker ju tydligen att hon behöver kolla upp sitt blodsocker och därför har hon fått knappen.

   Svara

   Snälla någon om han tycker det är jobbigt att den syns är det på HONOM, och då är det väl superbra att den normaliseras så ingen höjer på ögonbrynen mer. Alltså saker folk blir kränkta för idag…..

   Svara

   Men snälla nån, folk dör i hjärtsjukdomar och folk använder pulsklocka ändå. Är det något problem? Nej!

   Svara

  Jag tycker snarare att det är bra att hon vill lära sig mer om det då det är så pass vanligt. Min pojkvän har diabetes och jag hade ingen bra koll innan har fick lära mig en hel del.

  Svara

  Blir ändå lite less. Tycker videon är bra, bra att ta upp vaginos-vaddetnuhette.

  Men ang deo/tvätta. Det är inte farligt att tvätta sig sålänge man tvättar ”rätt”. I ljumskarna har vi svettkörtlar precis som i armhålorna. Vissa (inte alla) får problem med att man svettas helt enkelt. Där hjälper en tvätt och deo.

  Däremot så borde företagen göra bra doftfria deos med samma förmåga.

  Men att shamea för att man tvättar sig med tvål (inte inuti, utan i ljumskar) och behöver använda deo (inte i, utan ljumskarna, pga viktuppgång, mediciner, klimakteriet, ingen anledning alls osv) som redan är känsligt – är rätt otrevligt. Det får framförallt kanske yngre att känna sig dåliga.

  Du kunde valt att berätta om hennes video utan att lägga till din personliga åsikt om ”smultronblomma”. Att det doftar är ju för att det inte finns doftfria.

  Svara

   Fast ”vanligt” tvättande brukar väl inte ”skammas”? Jag tror (utan att undersökt) att de flesta ändå tvättar underlivet med samma duschkräm som till resten av kroppen.
   Det är väl användandet av ”specialprodukter” som skammas just för att företag tjänar pengar.
   Sen en uppriktig fråga, kan ljumskar lukta så illa att den lukten går igenom kläderna? Så deo behövs? Om man duschat innan och har rena kläder på sig? Träningsbyxor är ju en sak.

   Svara

    Ja det kan lukta så illa beroende på tyg och aktivitet oavsett om man är nuskrubbad med rena kläder.

    Svara

     Är ju precis som all svett. Och ljumskarna är ju liksom armhållan ett område som blir lite instängt.

     Svara

    Tycker det skammas rätt bra överallt :/

    Svara

    Alltså det beror väl på vad man gör. Jag personligen har gått på mediciner som påverkat hormonerna i kroppen. Vilket gjort att jag svettas mer än vanligt vilket har gjort att mina ljumskar luktar svett. Jag tror att många skäms över det och vågar inte prata om det. Och så fort det skammas om deos och tvål så tror jag stt många känner att det är fel på en.

    Bättre att låta alla sköta sina underliv själva, utan att skammas hit och dit. Inte jättetrevligt att känna sig ofräsch fast man inte är det 😞

    Svara

   Problemet är ju att folk inte fattar att man kan tvätta utanpå utan tvättar inuti. Att tvätta inuti slidan är lite som att tvätta ändtarmen med tvål, helt orimligt…

   Svara

    Jo men det ska väl inte produkten i sig få skit för, att folk använder den fel?

    Svara

     Pun intended? 🤭

     Svara

    Ja såklart, och DET är viktigt att poängtera – hur man tvättar. Man ska inte in och gräva, och helst använda intimtvål gjort för just intimtvätt.

    Svara

   Men precis! Så trött på att det skulle vara världens katastrof om man råkar använda en deo i LJUMSKARNA!!!!!
   Tror folk man står sprejar rätt upp eller????

   Svara

    Finns personer som svettas något ohyggligt under brösten. Är det lika illa om de använder deo där? Får man det utan att man är en otäck människa?

    Svara

     Beror på, med väldigt stor byst kan en deo hjälpa mot skav 🙂

     Svara

    men deon ska väl inte sättas i ljumskarna? fattar att det inte är rätt upp, men den ska väl vara mer mot vaginan?

    Svara

     Jag använder i ljumskarna bara, inte på fiffi eller i fiffi, men vill ha en som är anpassad för underliv ifall de skulle hamna lite fel. Har aldrig haft problem med lukt men efter graviditet så luktar de hemskt. Spelar ingen roll om jag tvättar, skrubbar, låter bli. Luktar lika mycket direkt efter dusch. Och då hjälper bara intim deo. Men använder inte deodoc, den va väldigt dyr, tog slut fort och blev helt vit som fläckade av sig.

     Svara

      exakt, använder också helst en som är ansedd för underlivet om lite kommer fel.
      Men nu vågar man ju inte använda deodoc längre he he så då får det bli vanlig.

      Svara

      Jag testade Rexona sånt stick, den är superbra! Efter mediciner som (ja skitsamma) – så får jag en svett i ljumskarna. Testade att träna idag med det – ingen lukt! 🙏🏽

      Svara

  Vilken app är den bästa för att hålla koll på sin menscykel? Jag har Android om det spelar roll 🙂

  Svara

   Skulle just kommentera samma sak! Har iPhone om det spelar någon roll. Och är det någon vits att följa med om man har spiral (och ändå har mens)? Skäms för hur lite koll jag har på den kvinnliga kroppen…

   Svara

    Jag använder apples egna hälso-app, känns skönt att slippa leta bland alla på marknaden, betala, eller få reklam. Är dock övertygad om att det finns bättre!

    Svara

     Tack, ska prova den! Har just bytt till iPhone så hade inte ens märkt att deras egen hälsoapp har en funktion för mencykeln.

     Svara

    Jag har shopen menskoll (gratisversionen). Väldigt enkel och fungerat bra för mig under många år.

    Svara

   Vet inte vilken som är bäst eftersom jag inte testat mer än två, men jag gillar Clue och har använt den i några år. Clue har många bra funktioner i gratisversionen.

   Svara

   Flo är helt klart bäst enligt mig (och då har jat testat säkert 5-6 stycken olika appar) 🙂

   Svara

   Jag använder clue 😊

   Svara

   Jag tycker Life är bra! Väldigt simpel och funkar bra. Haft den i flera år utan problem.

   Svara

   Flo!

   Svara

   P-tracker använder jag, det är den vanligaste (rosa blomma). Mängder med gratis och användbara funktioner.

   Svara

   Har testat många och Clue är den bästa enligt mig

   Svara

   Hade en som hette ovuguide eller liknade, lila logga, tyckte den var bra

   Svara

   Jag använder Maya, gillar att den har olika vyer där man till exempel kan jämföra längd på cyklerna i en ”bild”

   Svara

    Så himla skönt att ha menscykeln uppskriven i en app. Jag brukade en gång i månaden ha en helt sjuk dag, liksom inte vilja gå upp ur sängen eller ha någon lust till livet alls. Men nu när jag har skrivit upp i månader när min mens kommit så har jag sett att exakt 10 eller 7 dagar innan mens är när jag brukar känna sådär och nu när jag VET att det är ”mensrelaterat” så är det så mycket lättare att ta mig igenom just den dagen. Det känns så enklare att veta att ahh ok jag mår ju såhär nu för det är en vecka till mens!
    Ligger aldrig och våndas i sängen nu utan kollar appen och kan konstatera att jaha det är därför jag mår skit, det är inget fel på mig eller mitt liv det är bara hormoner som spökar. Lyssna inte på dom! 😊

    Svara

  Är hon sjukvårdsutbildad? Nää, varför uttalar hon sig då? Jajuste, samarbeten gör ju att alla influensers titulerar sig diverse yrken 🙄

  Svara

   Men sluta 😂😂😂

   Svara

  OT, lite kul att just Paow med din personlighet ändå lyckats landa en miljardär, Alexander Zobel😂👍

  Svara

   Sin******

   Svara

   I Mexico ja. Tror inte han visar upp henne hemma 😏

   Svara

   Haha åh jag läste det som att Paow och Cam hade samma personlighet. Hann tänka ett ”oh snap!”
   Tänk att det finns någon som uppskattar den på så nära håll! 😁

   Svara

   Miljardär, så ung? Var hon inte tillsammans med Mattias ?

   Svara

    Han var inte mycket värd när en rik hunk kom in i bilden haha! Men den där Mattias var väl otrogen mot henne, så man förstår väl om hon kör en liten revansch/hämnd.

    Svara

   Vad vet vi om honom? Han kanske lever enligt devisen pumpa och dumpa? Då blir hon icke långvarig. 🙂

   Svara

    Som jag hatar det där uttrycket 😡

    Är inte det rätt elakt att säga om någon förresten?

    Svara

     Nej, det är däremot elakt att leva efter devisen pumpa och dumpa. Är ju rätt unken kvinnosyn som man ser hos en del män men varför förneka att vissa ser det så?

     Svara

  Therese Lindgren gör ju bara detta för att hon tjänar pengar på det och inget annat! Precis som alla de andra influencernas reklam! Therese Lindgren är en hycklare av rang! Och sen till hennes införskaffande av en blodsockermätare så är det en ren idioti om du ej har diabetes då behöver du ej en sådan mätare… ”En kul grej”…..!!! När dessa apparater är mega svårt att få som Diabetes patient, detta innebär att någon med diabetes inte får en mätare för Therese Lindgren tycker ”det är en kul grej att kolla sitt b-glukos”. Och dessa mätare ÄR BARA FÖR DE PERSONER MED DIABETES!

  Svara

   Men lägg ner nu, det är klart att man får mäta sitt blodsocker även om man inte har diabetes.

   Svara

    Det finns andra övrigare redskap som det inte är brist på, som man kan köpa om man nu vill leka en hälso-utforskare.

    Svara

     Om det är brist och npgot blir mer efterfrpgat så får väl averige köpa in fler av dessa för att möta det. Win win för alla. Dina kompisar använder dom inte jämt ändå. Har de ett bästföre datum? Kan de bli gamla? Din kompis kan ju sälja sina?

     Svara

     Men det är ju inte som att hon har fått betalt för att använda just det redskapet. Och vet du ens hur hon har fått tag på det? Tänk om det är så att hon behöver det.

     Svara

     Det är väl inte brist på mätarna? Kanske att få dem gratis av vården, men det är ju en helt annan fråga….

     Svara

    Och vem kollar sitt blodtryck var femte minut?? Ni som tycker det är fullt rimligt att hon ska se sitt blodsockevärde hela tiden för det är det en sensor gör. Hade ni reagerat likadant om hon gick runt med en blodtrycks appatat runt armen dygnet runt? Hon hade kunnat köra på en vanlig mätare istället.

    Svara

     Vill någon kolla blodtrycket var femte minut så varsågod. Folk har ju pulsklocka på sig dygnet runt så varför inte mäta blodtrycket och blodsocker också.

     Svara

   Men Jörgen lilla gubben, googla om produkten först..
   Jag kan köpa en sådan direkt på Amazon eller Ebay, finns hur mycket som helst.
   https://www.ebay.co.uk/itm/184529992632

   Dessa apparater kanske är skitsvåra att få tag i ifall man inte vill betala, men om man betalar så får du en direkt i brevlådan.
   Blir så less på människor som ska stoppa andra från att utforska och lära oss andra som inte har möjligheten att göra det själva.

   Svara

    Jävla gnäll, kostar 700 kr. Bara att köpa för den som vill.

    Svara

  Till er som tycker att man ”överreagerar” när Thereses sensor-skaffande är orespektfullt mot dom som lider av diabetes-sjukdomen (och det är brist på redskap för att hjälpa dom med sjukdomen). Såhär skriver Libres tillverkare:

  ”FreeStyle Libre Flash Glucose Monitoring System är utformat för att mäta glukosenivåerna i cellulär vätska hos diabetiker (4 år och äldre), inklusive gravida kvinnor. Läsaren och sensorn är utformade för att ersätta mätningen av blodsocker vid diabetesmedicinering, vilket inkluderar insulindosering.”

  Så med andra ord är den inte designad till hälso-besatta influencers. Är besviken att ni människor i dagens läge som borde ha lite mera vett och förståelse underskattar något som kan vara en daglig kamp för andra. Om ni inte själv lider av diabetes eller inte har någon i eran omgivning så ni har sätt hur farligt det bli i värsta fall, så har ni inte rätten till en åsikt.

  Man borde brata mera om sjukdomen så ni och Therese har en bättre uppfattning om diabetes. Man borde normalisera tanken att diabetes inte bara är en ”tjockis-sjukdom” som tyvärr många verkar tro. Men den kampen är inte Thereses kamp.

  Tack och hej.

  Svara

   Men gravida får ha den anser du? Eller är det a no no too?

   Svara

    Har du hört talas om graviditetsDIABETES. GOOGLA.

    Svara

    Hur fan har ni så lite kunskap i 2021!?

    Svara

   Man borde prata mer om det för att normalisera, men när någon gör det så är det fel ändå 🤔Hur ska du ha det egentligen?

   Svara

   Kan inte för mitt liv förstå varför hon ska lära sig mer om sitt blodsocker? Hon är ju en fullt frisk människa! Däremot är det ju uppenbart att allt inte står helt rätt till när det gäller hennes inställning till mat och hälsa i stort.

   Det är faktiskt väldigt provocerande när jag själv har flera personer i min släkt som har diabetes, stora som små.

   Så vad kan en fullt frisk människa få ut för lärdom av att mäta sitt blodsocker som vi inte bara kan ta del av genom att läsa på om det på ex. 1177?

   Svara

    Men vad är det som är så provocerande med att folk är intresserade av hur kroppen fungerar? Jag kan förstå hur man tycker det är intressant, till exempel att veta hur kosten påverkar kroppens funktioner, som blodsockret. Det är väl samma sak med de som är intresserade av träning. Med det sagt så kommer jag inte gå ut och köpa en blodsockermätare bara för det, men hade jag tillgång till en så hade jag säkert kollat.

    Svara

     Jag köpte faktist en sån apparat för några år sedan som man mätte blodsocker med. Var väldigt vanligt i lchf kretsar. Skam på oss!!!

     Svara

      varför så vanligt i lchf kretsar? Fanns det någon idè om att ligga på en viss nivå för att uppnå bättre resultat?

      Svara

     Det är bara provocerande för att hon ännu en gång ska försöka ”lära” sig mer om sin kropp. Och om det inte är blodsocker så är det tarmar? Folk får göra precis vad det vill och om intresse finns så kör på! Men det som gjorde att jag reagerade lite extra denna gång är för att jag har flera personer i min närhet som har diabetes och där jag på nära håll ser hur man kämpar.

     Svara

      Fascinerande hur lättprovocerade/lättkränkta folk är nuförtiden….

      Svara

       Hahah ja men så fascinerande va?

       Svara

        Ännu en ❄️

        Svara

      Men får dina kompisar kämpa mer för att Therese mäter sitt blodsocker?

      Svara

       Nej inte direkt. Men en frisk människa behöver inte hålla koll på sitt blodsocker på samma sätt som en diabetiker då kroppen själv kan reglera det.

       Svara

       Men förstår du inte hur det LIDER av att se andra mäta sitt blodsocker med!?!!1!

       Svara

        va?

        Svara

   Men förstår du inte att man i princip kan köpa vad som helst för pengar? Är det problematiskt att rika människor kan köpa sig en sensor, röntgen, operation, medicin o.s.v. med mycket pengar? Ja absolut, men det är den världen vi lever i. Om ni är så emot kapitalism sluta rösta på fucking Moderaterna och hurra för att ni får 100 kr mindre i skatt per månad…

   Svara

   Tycker det är intressant hur triggade folk blir av att du triggas av detta Jessy. Känns bara elakt hur folk skriver till dig tycker jag. Märkligt hur avsaknad av förståelse för andra tar sig uttryck.

   Svara

   Men om hon köpt den FÖR EGNA PENGAR utan att VÅRDEN LÅNAT/GETT UT DEN så fattar jag inte varför du surar?!
   Menar du på aölvar att en fullt frisk, vuxen människa inte ska få köpa en mätare för att VÅRDEN SNÅLAR?
   Hon köper den från en LEVERANTÖR och ÖKAR DÄRMED EFTERFRÅGAN vilket bör resultera i BILLIGARE PRISER på mätare om föer skulle köpa. Då kan också vården köpa in dem lite billigare.

   Vill du att en lag ska gå igenom där privatpersoner INTE SKA FÅ KÖPA MÄTARE? Flytta till nordkorea så får du nog massa likes.
   Lugn nu. Diabetes är hemskt men Therese gör ju inget för att skada dibetiker. Hon vill kolla sin egen kropp vilket är hennes rätt även om vi kan anse att det låter lite stört.
   Mitt blodtryck gick just genom taket…

   Svara

    BLODSOCKER 👏 MÄTARE 👏 SOM 👏 LIBRE 👏 ÄR 👏 UTVECKLADE 👏 OCH 👏 DESIGNADE 👏 FÖR 👏 MÄNNISKOR 👏 SOM 👏 LIDER 👏 AV 👏 DIABETES MELLITUS 👏 SOM 👏 TILLHÖR 👏 ENDOKRINA SJUKDOMAR 👏

    LÄS: SJUKDOMAR

    Vill ni mäta erat blodsocker så gå till apoteken och köp en VANLIG mätare med teststickor. Köp INTE ett redskap som det är brist på och som är menat för någon med en riktig allvarlig SJUKDOM. Speciellt när det är BRIST på den redskapen. Ska du visa upp det för 1 miljon följare så var TYDLIG att inte uppmuntra andra att göra likadant om dom inte lider av SJUKDOMEN. Det är INTE din kamp eller ditt ställe att prata om en sjukdom du inte lider av. Ditt besatta intresse för hälsa ger dig INTE rätten att få nöje i något som en annan lider av. Ditt besatta intresse och okunskap ger dig inte rätten att ”normalisera” använda medicinska redskap som är utvecklade för människor med en sjukdom.

    Jag trodde svenska människor var intellektuella, ni som alltid ska stötta och förstå andra. Men i det här fallet har ni absolut ingen kunskap eller respekt för människor som lider av en sjukdom.

    TA ANSVAR OCH GÖR RÄTT.

    Svara

     Roligt att du tror att enbart diabetiker har rätt att kolla upp sitt blodsocker 😆

     Svara

      Jag blev nu otroligt sugen på att kolla mitt blodsocker för att se hur min kropp funkar. Googlade på mätare och de finns på Wish för ett par hundra. Så bäst att jag låter bli att köpa en för annars kanske stackars diabetiker i Sverige blir utan.

      Svara

      Men varför ha en sensor då? Köp en vanlig mätare. Finns ingen anledning förutom att gynna en ätstörning att se sitt värde dygnet runt hos en frisk människa. Och hon kan inte förebygga diabetes 1 ändå, vilket är den sjukdon som sensorn är avsedd för.

      Svara

      I princip är det bara diabetiker som behöver det, ja. Vi andra kan tänka så här – mat in=blodsocker upp. Ingen mat=blodsocker ner. Misstänker man att blodsockret inte fungerar normalt söker man vård och börjar INTE meckla med någon hemmafix.

      Svara

       Eller så äter du ketogent och så går inte BS upp trots att du har ätit eller så går det upp trots att du inte har ätit för att svälten triggar kortisolfrisättning vilket höjer blodsockret ändå. Eller så får du rentav lägre BS av att äta för att du har tendenser av hypoglykemi.

       Det är intressant att mäta.

       Svara

     Vården snålar väl inte mer för att en influencer köper en mätare?
     De kostar några hundra, inte en förmögenhet precis.

     Svara

     Det är ingen brist på dem om du/användaren är villig att köpa den. Gratis från vården, ja då kan det vara en brist vara.
     Att Therese KÖPT en gör det inte till en brist vara.

     Svara

     Den där handklappsgrejen du gör i början av inlägget anses av vissa vara kulturell appropriering. Det är vanligt – och har länge varit vanligt – att svarta tjejer klappar mellan orden. Så pass att en del menar att det är en del av svart kultur, som du nu approprierar.

     Svara

      Hur vet du vilken kultur som ”Jessy” tillhör?

      Svara

     Men det finns ju massor på Ebay?

     Svara

   Vill bara flika in att diabetes inte är en sjukdom utan flera. Diabetes 1 och diabetes 2 är t.ex två helt olika sjukdomar.

   Svara

  Paula och Hugo är i fjällen med barnen. När ska folk fatta att det är en pandemi?

  Svara

   Imorgon säkert!

   Svara

  Upplever Therese som en fin person som verkar ha gott uppsåt i det hon gör. Dock har jag svårt att ta till mig det hon säger på djupet då jag upplever att hon talar med en förställd bebisröst, blev ännu tydligare efter tabben med klippet där hon säger ”hej allesammans” i 25 min. Upplever henne även som väldigt ängslig, att hon så gärna vill säga rätt saker, se ut och bete sig på rätt sätt, vara en bra förebild, så att jag inte upplever henne som äkta längre. Jag undrar vem hon är under denna (som jag upplever) spelade roll?
  Hon anstränger sig så för att vara rätt i alla sammanhang så till slut blir det inte trovärdigt. (Enligt mig)

  Svara

   Hon är vettig, men det var någon som undrade vad det innebär att man är ”try hard”, here it is.

   Svara

   Fast det är väl både hennes svaghet och styrka, att hon är ängslig. Hon har ju varit öppen med att hon inte alltid mår så bra.

   Svara

   Jag är själv 32 år och det är inte mycket therese kommer med som jag tar till mig. Hon är ju bara ängslig och har uppenbart problem.

   Svara

    ”Har uppenbart problem”. Hårda ord… :/

    Svara

     Det hon själv har sagt att hon har: Paniksyndrom, tvångssyndrom, IBS, PTS och gjort utredningar för PDMS och endometrios plus att hon har sömnsvårigheter. Det finns inte en endaste fullt frisk människa som har dessa psykiska och fysiska besvär. Hon har extremt känsliga sinnen både smak, lukt, känsel, syn och hörsel (till sin fördel) men också till sin nackdel då sinnena förstärkt även vid dåliga händelser. För Therese så är allting ALLT eller INGET, MYCKET eller LITET. Hon har alla nackdelar men också alla fördelar. Om hon hade gjort utredning för ADHD och Autism så hade hon fått full pott på det.

     Att hon uppenbarligen har problem? Ja det stämmer.

     Det är inte konstigt att hon försöker hitta alla möjliga vägar för att må bra, optimera sin hälsa. Att biohacka sin kropp går ut på att mäta allting och även då sitt blodsocker. Men ja – hon kanske hellre skulle ta andra tester för att mäta sina hormonella nivåer, då hon har en uppenbart stor hormonell obalans i kroppen.

     Det börjar också bli uttjatat med hennes ”godhetsvideor” eftersom de inte appellerar på mig som också är 30 bast och lika insiktsfull vettig som henne. Hon gör bra för den yngre publiken och det är jättebra. Däremot så spelar hon en roll som vi andra vill att hon ska bära. Det är jävligt enkelt att kamma hem godhetspoäng nu för tiden eftersom hennes konkurrenter är mycket låga.

     Hon behöver ta sig en funderare. Kanske börja styrketräna, löpa högintensivt, införa åtminstone ägg i sin kost och bra fetter, arbeta mindre för att komma bukt med sina hälsoproblem. För jag vet själv hur jälva jobbigt det är och tillslut får man inse att man måste skala ner och släppa på vissa saker.

     Svara

   Haha kolla in Jasmine Chiswell så får du se på en äkta try hard 🙂 Hon pratar numera med så pipig röst att det enbart är hundar och delfiner som hör henne….

   Svara

    🤣😅😂

    Svara

    Hahahah jag dör!

    Svara

  Så trött på hennes click-bait bilder……..

  Svara

   Ja… känns som att hon tappar bort sig själv i ett enormt bekräftelsebehov. Hoppas att det inte är så egentligen utan att det bara är som det se ut.

   Svara

  Kul att Therese använder redskap för diabetiker för skojs skull. Något som för människor med sjukdomen handlar om liv och död gör hon för skojs skull. Hon som är så noga med CA osv. hur kan hon/andra tycka att det är ok att ta så lättvindigt på det här? Verkligen ett hån mot de som måste använda dessa verktyg för att kunna leva.
  Som att köpa upp inhalatorer för skojs skull för att testa/testa cellgifter för att lära känna hur kroppen reagerar på behandlingen/osv.

  Svara

   Oj då måste jag säga till på min nästa hälsoundersökning att de ska skippa och kolla blodsockret, för jag är ju inte diabetiker 🤦‍♀️

   Svara

    Men nu pratar du om någonting annat 🙂 som det står i texten så skrev jag om att införskaffa läkemedel för skojs skull. Det är inte samma sak som en hälsoundersökning 🙂

    Svara

     Men jag kollar ju blodsockret trots att jag inte har diabetes. Flera här verkar tycka att det är en dödssynd om man inte har konstaterad diabetes.

     Svara

    Skillnad att kolla sitt blodsocker vid en hälsokontroll och att ha en sensor avsedd för dom med diabetes 1, som mäter av blodsockret var 5 minut. Hon beter sig som en ätstörd och jag gissar att det är därför hon som frisk känner ett behov av att kolla av sitt bs konstant.

    Svara

   Jaa och vad sänder det ut för signaler till hennes yngre följare? Med sin hälsoenhets, konstiga dieter för att stävja magproblem osv

   Svara

    Ska såklart stå hälsoångest sorry

    Svara

   Vad är det du skriver?
   Läs vad du skriver och tänk om.

   Jag loggar ut nu p.g.a. hur du tänker.

   Svara

  vuxna människor som säger snippa eller snippis om sitt kön… snälla vi är inte barn längre, sluta kalla ditt kön för ett barnord. ditt kön sitter på en vuxen jävla människa. vidrigt.

  Svara

   Vad ska man säga då?

   Svara

    Fitta, slida, vagina, underliv,…..?

    Svara

   Vilket ord använder du själv?

   Svara

    Jag säger fitta, vagina eller slida. Vilket är ord för en vuxen kvinnas underliv. Att säga snippa eller snoppas om ett vuxet fakking kön är i min mening vidrigt och att likställa sitt vuxna kön med ett litet barns. Nej tack!!!

    Svara

   Jag tycker Fiffi är ett bra namn.

   Svara

  Tycker också det är äckligt med vuxna människor som säger snippa. Och Camilla: SNIPPIS? Är du 3 år gammal?
  Fitta eller vagina.

  Svara

   Haha…jag använder samma ord som Therese gör i sin video.
   SNIPPIS SNIPPIS SNIPPIS!!
   (Ja, jag ÄR mogen!)

   Svara

   Snippa är väl ett ord för barn?

   Svara

    Nej det tycker inte jag.

    Svara

  OT! Men såg på Moa Mattssons IG att de överraskar Dani på hennes födelsedag.
  Jag fick så ont i magen av det, som att de tränger sig på i en alldeles för jobbig period för Dani. Nu vet vi ju inte kan ju vara så att det är PRECIS det hon behöver. Men fick ändå lite olustiga känslor av det hela…

  Svara

   Jag tyckte det verkade som ett mysigt uppvaktande, Dani är ju extremt extrovert och kan tänka mig att hon vill göra något annat på sin 30-årsdag ändå… Utan att veta kan jag ändå tänka mig att de dubbelkollat med hennes sambo innan att han trodde det skulle uppskattas.

   Svara

  Hon är inte ensam om att göra reklam för det här bolaget och produkterna. Andra influenser har sagt exakt samma sak. Manus!

  Svara

  https://youtu.be/Q3Yd9N5iOWs 15.30 in i videoklippet

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.