143 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Fyyyyyyyyyyyy

  Svara

  Tänker då fan inte titta. Jag tror jag fattar ändå.

  Svara

   Jag mår illa av bara tanken på att se videon 😳

   Svara

   Önskar jag hade den självkontrollen

   Svara

  🤢🤮

  Svara

  Varit en trogen läsare sen start, men tror inte jag pallar att allt ska vara negativt eller dåligt längre. (Obs att influencers som delar rabattkoder för ingrepp inte är något bra, men har vi inte ältat det länge nu?) Innan blandades det med roliga inlägg så att man fick lite humor inslag, nu är det bara saker som är fel hela tiden och man vet innan folk ens kommenterat hur kommentarsfältet kommer att bli. Kanske är pga covid-19 jag blivit känsligare. Oavsett, dags att fylla livet med mer positiva vibbar och lämna den här bloggen ett tag.
  Peace out. ✌🏻

  Svara

   Fridens liljor, anonym!

   Svara

   Håller mer…

   Nu för tiden så är det näst intill endast inlägg om;

   Reklammarkering
   Visa/ej visa barn
   Rabattkoder om produkter ej ok för Camilla.

   Känns som att den här bloggen börjar bli alldeles för vinklad både gällande politik och även Camillas åsikter.

   Den var betydligt bättre innan när det var bevakning med glimten i ögat, men också mer undersökande inlägg.

   Svara

    Men det är ju inte som att det händer svinmycket annat. Tipsa gärna själv på olika vinklar och händelser som du tycker är intressant.

    Sen är det ju upp till en själv om man vill läsa en blogg eller inte.

    Svara

    Ett tips är att följa tramsfrans istället, satir baserat på influencers med glimten i ögat!

    Svara

     Tack, det ska jag göra!

     Jag är också trött på negativiteten och alla här på sina höga hästar. Livet är inte så svartvitt och jag tycker det är skrämmande hur arga folk blir här över tillsynes små snedsteg eller misstag. Vi är alla människor och den som är fri från synd kan ju kasta den första stenen, behandla andra som du själv vill bli behandlad, du ser stickan i din grannes öga men inte stocken i ditt eget osv. osv. osv. i all evighet tack hejdå

     Svara

   Jag tänkte också på det direkt när jag såg inlägget, det är dags för något positivt nu efter nio inlägg på rad som handlar om hur fel influencer gör. Lite mer blandat är nog bra för allas mentala hälsa!

   Svara

   För mig känns det som att det inte riktigt finns nåt roligt att skriva om längre. Influencerprofilerna gör ju samma saker hela tiden, och det mesta har avhandlats. Jag tyckte också om de roliga och lättsamma inläggen, jag ville mest läsa den här bloggen för att roa mig med nåt enkelt och skojigt. Det är förstås bra att viktiga ämnen tas upp här också, men förstår din poäng.

   Svara

    Även när hon skriver ett positivt inlägg så blir kommentarsfältet väldigt negativt. Exempelvis om Sandra Beijers manus. Kul nyhet men direkt fylls kommentarsfältet med bittra kommentarer om att det inte är något hon ska vara nöjd över, låter tråkigt osv. Ja, alla får tycka vad de vill och måste inte hålla med. Men lite intressant att det alltid är negativt.

    Svara

    Ja, instämmer. Men sen var det ju folk som bara ”din humor är så tråkig”, ”mindre om dina katter, jag är inte här för att läsa om dem”, ”vi vet redan det nu kom med nåt nytt”, så det verkar ju tyvärr som att läsare påverkat den här bloggen till det sämre.

    Samt att en del bestämt menar att det är Camillas ansvar för hur det låter i kommentarsfältet. Det köper jag fortfarande inte. Är man en vuxen människa ska man kunna klara av att hålla en god ton ändå och inte skylla ifrån sig på någon annan. När allt kommer omkring är det bara ens eget ansvar för hur man uttrycker sig.

    Svara

     Fast det är klart att bloggens ton kommer att påverka tonen i kommentarerna. Camilla kallar regelbundet folk för idioter till exempel. (samtidigt som hon fördömer användningen av CP som nedsättande uttryck…) Skriver hånfulla saker som ”stay in school” när någon gjort något småkorkat. Det är klart att det sätter stämningen för hur kommentarerna kommer att vara. Det motsäger inte att alla har ett eget ansvar för sina ord.

     Svara

      Nej men i slutändan har du och bara du ansvaret för vad du skriver. Ingen tvingar dig att trycka på ”publicera kommentar”.

      Svara

       Det är ju samma logik som att säga ”det är ingen som tvingar dig att anpassa dig till skönhetsidealen”. Och bokstavligt tolkat är det ingen som tvingas banta eller spruta in fillers under pistolhot men det är ganska onyanserat att helt bortse från krafter som påverkar ens val.

       Svara

        Ja, ingen tvingar en. Men jag hör väl inte till de som påverkas då helt enkelt, för jag går inte efter några skönhetsideal heller. Har aldrig fallit för grupptryck heller i min tonår t.ex.

        Svara

         Inte jag heller. Men jag påverkas ganska mycket av till exempel tonen i kommentarerna. Man är väl känslig och mottaglig för olika saker helt enkelt.

         Svara

          Men bästa sättet att ändra på det, tror jag är att föregå med gott exempel 😊 börja du att ändra tonen i dina inlägg så hakar andra på 👍😊

          Svara

   Fruktansvärt bra kommentar.

   Svara

   Håller med. Var roligt att gå in här och läsa inlägg och kommentarer tidigare. Jag gick in ohälsosamt många gånger om dagen. Nu är det mesta politiskt vinklat (ofta vänster) och jag tappar mer och mer intresset. Tråkigt, men bloggen finner kanske nya läsare.

   Svara

    Bara för att du inte håller med betyder det inte att det är vänsterinriktat, särskilt med tanke på att C en gång skrev (iaf har jag för mig, rätta mig gärna om jag minns fel) att hon iaf en gång i tiden var KD-anhängare. Hur långt till höger befinner du ens dig för att uppfatta KD-åsikter som vänster?

    Svara

     Kanske inte ekonomiskt vänster men Camilla har helt klart hoppat på woke-tåget och det är faktiskt helt okej att inte skriva under på de idéerna.

     Svara

      Hon har definitivt hoppat på woketåget, oftast utan att ha en egen förståelse för det hela utan upprepar bara vad hon lärt sig är pk att tycka. Att hon tycker att ordet ”stroke” är funkofobiskt säger väl allt.

      Svara

       Eller att hon hetsar på en EGENKÖPT knapp för blodsocker. Som att Therese köp gör att en diabetiker blir utan. Det är så svart-vitt att det dammar.

       Svara

    Jag har tröttnat på bloggen med, Camilla låter bara vissa åsikter få komma fram oftast dem som ligger henne nära om hjärtat. Vissa låter hon få extremt hat andra så blir inläggen riktigt restriktiva. Hon upprepar inlägg många gånger om små influensers man inte ens vet om, verkar som hon bara har koll på en handfull.

    Svara

     Du får gärna bidra med tips på nyheter eller trender som du tycker att Camilla har missat. Internet är stort och det blir lätt att man upprepande besöker samma sidor. Jag kopplar ibland av med Margareta Grääs på YouTube. Hennes kanal handlar om smink, allt ifrån budget till lyx.

     Svara

    Jag håller med här. Dock tycker jag kommenterna är värst, det är där alla vänster verkar finnas mest.

    Svara

     Jag är själv vänster och uppfattar absolut inte detta kommentarsfältet som vänster, tvärtom.

     Svara

      11:05
      Helt rätt där. Tycker jag iaf.

      Svara

   Jag håller med. Läste bloggen dagligen förut, nu går jag in en eller två gånger i veckan och varje gång jag går in så slår det mig hur negativt det är här. Främst bland kommentarerna men även inläggen. Det blir så extra tydligt när jag inte är här inne lika ofta.

   Tyvärr måste jag säga för jag har också läst bloggen i flera år men nu känner jag också att den bara är fylld av negativitet och att jag därför väljer bort den mer och mer.

   Svara

    Exakt samma för mig. Läser mer och mer sällan och när jag gör det, som idag, slås jag av negativiteten överallt. Tröttsamt och dränerande. Synd, för jag gillade bloggen tidigare…

    Svara

    De kommentarer som är absolut tråkigast att läsa är ”klaga på de som klagar”- kommentarer. Finns massa annat på Internet ni kan lägga er tid på. Hejdå!

    Svara

     Vänta….. vad klagar du själv på här?

     Svara

     Ja hen skriver ju att hen inte går in här så ofta längre så man får väl anta att hen hittat annat att lägga tiden på.

     Solstråle där.

     Svara

    Jag har också påpekat den negativa stämningen och de bittra kommentarerna men så blev istället jag kallad för bitter för att jag påpekade haha. Jag går in här typ en gång var tredje dag och jag undrar verkligen hur folk som kommenterar här mår då kommentarsfältet alltid är så negativt, allt handlar om att ALLTID vinkla något negativt och leta fel. Sorgligt, och Camilla sätter ribban. Finns verkligen inget annat att göra än att gå in mer sällan

    Svara

   Jag tänkte inte alls så. Tycker det är jättebra att vi får se hur galet det kan bli med exempelvis fillers.

   Svara

   99% av den här bloggen är ju

   – Omg hon reser/går på café I EN PANDEMI!!!
   – Det här inlägget är inte reklammarkerat nu kommer alla hennes följare bli blåsta!!!

   Om du tar bort den resterande procenten; där Camilla gnäller om skönhetsoperationer, då blir det ju ännu tråkigare.

   Svara

    Samt den dagliga moralkakan om kulturell appropriering, kränkande ord och annat woke-trams.

    Svara

    Och på det så är det ett gäng läsare som älskar att leta och peka ut fel hos influencers.

    Svara

    Fast det är ju viktigt, tänker jag ändå, att ideligen påminna om just detta. Annars blir vi så tillvanda att vi inte ens reagerar längre. Vissa saker behöver nötas in även om det till slut inte är så spännande att läsa. Bäst är väl, isåfall, att blanda upp inläggen med annat lite roligare?

    Svara

     Varför är det viktigt att gnälla? Reklammarkering är väl helt irrelevant på instagram. Folk som baserar sina inköp på vad Hannaliciois eller Blondbella har på sig bryr sig knappast om ifall ett inlägg är sponsrat eller inte.

     Och om Camilla tror att det är så farligt för samhället att Bianca går på krogen så ska hon väl kontakta Bianca. Det hjälper ju inte att gnälla här.

     Samma sak med exponering av barn. Den dom tror att det är skadligt kan ju kontakta föräldrarna.

     Gnäll som content-strategi är rätt trist.

     Svara

      Hm, jo, men jag tänker ändå att många fått upp ögonen för exempelvis reklammarkering genom att läsa om det här inne. Jag hade knappast tänkt på det tidigare. Liksom influencernas beteende i pandemi-tider, som om de inte berörs – jag läser inte alla bloggar och instagramkonton så jag hade inte insett hur utbrett det är och hur influencerna tycks mena sig leva i ett separat universum med egna regler (eller inga alls). Så för mig är det bra med dessa tjatiga uppdateringar – om inte annat så för att kunna bilda mig en uppfattning om somliga företeelser och inte bara låta dem glida förbi. Och för de aningen yngre, som influeras (…) av dessa människor, är det ännu bättre att förstå den världen för att inte okritiskt svepas med.

      Svara

    Coronabevakning!🤮

    Svara

   Har känt så länge. Nedgången har märkts så himla tydligt under en lång, lång tid, skönt att man inte är ensam om att ha sett det för det har känts så ibland.

   Det började gå utför under metoo och sen dess har det bara blivit värre. Innan det var det sköna folk här, inte alls så PK utan skön jargong och det var trevligt att kolla in här. Folk hade t.o.m nick! Bara en sån sak, att folk inte vågar skriva med namn längre för att folk då inte ser kommentaren utan endast namnet, är tråkigt.

   Nu bara det gnälls och gnälls och gnälls. Tycker man inte som alla andra blir det livat. Är nån inte PK blir den personen hatad och påhoppad. Skriver eller stavar man fel ska det påpekas, TROTS att man precis fattar vad den som skrivit menar.🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

   Svara

    Men förändringen har ju även skett i inläggens ton och vad de handlat om har blivit väldigt nischat

    Svara

     Ja, men kommentarsfältet är inte heller trevligt.

     Svara

      Då behöver du inte läsa! Det är inte obligatoriskt! Så märkligt med folk som går in och läser, kommenterar och gnäller på att de inte vill läsa! Det är ju bara att gå till en annan blogg eller annat man vill läsa!

      Svara

       Men chilla.

       Svara

       Snälla du. Man FÅR ha åsikter.

       Svara

       Ja folk ifrågasätter ju såna som dig som vill ha en otrevlig, bitter plats att vara på, det är därför du är nöjd med hur det är.

       Svara

      Därför skrev jag även. 😘

      Svara

    Du gnäller på folk som gnäller……. Move on.

    Svara

     Du gnäller för att någon gnäller på de som gnäller. Move on.

     Svara

      The circle of gnäll🙏🏼

      Svara

   Word.

   Jag har hållit mig helt borta från den här bloggen i över ett halvår just på grund av detta.
   Så kollade jag in igen här om dagen, och nog fan är status densamma! Om möjligt ännu värre…

   Svara

    Det var möjligt. Tänk hur det blir om ytterligare ett år😬

    Svara

     Bloggbevakning – En guide i att upprepa floskler för att trigga Sveriges bittraste kommentarsfält.

     Svara

   Det finns ju en viss risk med att avsluta var och vartannat inlägg med ”Vad tycker ni?” till ett kommentarsfält proppfullt av de mest bittra, sura och negativa personer som cirkulerar omkring och sprider galla.

   Svara

   Om man jobbar varenda dag under flera år och har pressen på sig att göra tre inlägg om dagen, så tappar man nog till slut orken och humorn tyvärr.

   Svara

    Då kanske man ska byta jobb… utan ork och humor ska man inte nog inte driva en stor blogg

    Svara

   Satt precis och tänkte exakt samma sak! Trött på alla påhopp, PK poliser om att man inte får göra si eller så. Blir hunsade om man råkar kläcka ur sig något ”opassande” osv osv. Fan lev livet. Tänkt positivt och dumpa skärmarna och sociala medier ett tag. Blir fan så mycket skönare!:) Mer positivism och kärlek till alla <3

   Svara

  Hm och så funkar inte covid vaccination så bra ihop med fillers heller……

  Tur man är gammal och inte har de behoven

  Svara

   Tur att alla influensers har antikroppar… 🙃

   Svara

   Va? Vad händer med kombinationen fillers + vaccinet?

   Svara

  Roligt inlägg till morgonkaffet…

  Svara

   Eller hur! Höll på att 🤮😕

   Svara

    Tillhör ni skaran som vill att allt ska vara vackert och dofta persika 🍑

    Svara

  Tips: Bianca Ingrosso hänger ut Sara Bolay i sin youtubevideo, när det är hennes fankonto som gjort fel.

  Svara

   Men tips igen, hon insåg sen sitt misstag, till skillnad från dig.

   Svara

  På samma tema: https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/39Rj7q/anna-27-fick-svullna-lappar-efter-vaccinsprutan-det-svider-och-span

  Betyder det att få influencers kommer vaccinera sig? Fast å andra sidan har de väl alla antikroppar…

  Svara

   EN person som kanske fick, eller inte fick, fylligare fillers pga de drar åt sig fukt, är en anekdot. Inget som kommer hända alla.

   Svara

  Bilderna kunde du gott skippat ärligt talat.

  Tycker också det kanske är dags att lätta upp stämningen lite på bloggen. Förstår att du lätt hittar en grej och snöar in på dem hårt, må så vara Isabella löwengrip, flygresor, Anna Book, pandemirestriktioner och nu barn i sociala medier.

  Det dras så långt att det inte riktigt känns sunt och stämningen blir sämre och sämre. Förstår det som att en del av tanken med bloggen är att visa föräldrar vad barn tar del av i sociala medier – är det inte dags att skriva om lite nytt då?

  Svara

  OT men såklart är Pernilla Wahlgren med gäng i Åre just nu. Jag hoppas de följer restriktioner och annat men känns inte alltid så när det läggs ut vissa storys

  Svara

   Låt dem vara

   Svara

    Nej!

    Svara

   Man får vara i Åre! Och jag hoppas folk följer restriktioner oavsett vart man befinner sig, influencer eller vanlis!

   Svara

  Men EW varför lägger du upp det här ens? Så äckligt att se sånt när man dricker sin morgon kaffe. Man kan inte ens undvika det eftersom bilden är så stor. Ta bort det här inlägget NU snälla?

  Svara

   Nej. Ta inte bort.

   Svara

  Vad är det för vidrigt konto du följer???

  Svara

  Vad är det Sara Bolay sagt som Bianca är så upprörd över?

  Svara

   Saras fanpage hade sagt/skrivit att Bianca hade en taskig attityd till sin mamma. Bianca trodde att Sara själv hade skrivit det. Efter att någon påpekat att det var sidan och inte Sara, så bad Bianca om ursäkt

   Svara

   Bianca trodde det var Sara som sagt något. Men det var ett av Saras Fankonton som gjort det. Bianca har bett om ursäkt för snabb feltolkning.

   Svara

   Tack! 😀

   Svara

  Därför man går till en leggad person.
  Dvs SJUKSKÖTERSKA, Läkare eller Tandläkare… Visst kostar några kronor extra, men nu är mer trygg och kan få rätt hjälp direkt.

  Idag svämmar marknaden över av ”Certifierad fillersbehandlare” som gått en dagskurs för 10tusen och sen köper billig Revolax och gör fillers för 1000 spänn… 🤦‍♀️

  Jag hoppas verkligen att lagförslaget går igenom i sommar.

  Svara

   Mina kompisar: ”Haka på till min botox-tjej, hon är fantastisk! Var hon finns? I en källarlägenhet i Upplands Väsby, men hon är JÄTTEBILLIG!”
   Jag: ”Nej tack. Jag vill gärna att en ESTET med erfarenhet och medicinsk kunskap lägger fillers och botox på mig. Jag håller mig till Dr K och Victoriakliniken, pga man får vad man betalar för…”

   Svara

  Okej, first of all: andra klippet har absolut ingenting med fillers att göra öht, utan föreställer uttag av ett silikonimplantat i läpparna. Denna operation är väldigt ovanlig. Det ser dessutom ut att vara ett vanligt uttag, inga konstigheter. Tycker man ska göra det tydligt vad det är man faktiskt diskuterar. Det andra klippet visar sannolikt någon typ av infektion och läpparna ser ut att vara väldigt amatörmässigt gjorda. Om man får fillers av en professionell, händer inte detta. I princip någonsin. Istället för att varna för hur ”farligt” fillers är, borde man lyfta vikten av att gå till någon som vet vad den håller på med. Inlägget kan ge sken av att detta är något vanligt förekommande. Det är ungefär som att varna för hårblekning och visa bilder på totalförstörda hår med kala fläckar. Haveriet beror ju inte på hårblekning som behandling i sig utan på att den är amatörmässigt utförd av frisören ifråga.

  Blir så jävla trött på denna häxjakt på kvinnor som gör fillers/plastikoperationer. Man vill så gärna hävda att man gör det i feminismens namn men som alltid kokar det ner till att man känner ett omåttligt behov av att kontrollera vad kvinnor gör med sina egna kroppar. Inget nytt under solen alltså. Alltid ska det dikteras vad som är okej eller vad som är ”för mycket” och hyckleriet är totalt. Om man vill varna för skönhetsoperationer av hälsoskäl, varna för de operationer/ingrepp som verkligen har reella risker. Att dra alla ingrepp över en kam avslöjar bara motivet, dvs kontroll av kvinnor. Det blir så otroligt uppenbart.

  Svara

   Att ifrågasätta att fillers och plastikoperationer normaliserats är inte att starta en häxjakt.

   Svara

    Fast…. jo? Kvinnor som gör fillers/botox/platstik, varesig de är öppna med det eller inte, blir KONSTANT kommenterade, ifrågasatta och hånade. Stämplade som ”dåliga förebilder” för små flickor. Bara kolla på den här bloggen. Finns väl inte ett enda inlägg om tex Bianca Ingrosso där det, oavsett ämne, inte kommenteras om hennes fillers.

    Man verkar betrakta unga tjejer som någon sorts hjärndöd svamp som bara suger åt sig allt och måste göra exakt aaaallt som influencers gör. Som att de saknar förmågan att tänka själva. Det är för övrigt 18-årsgräns på att göra fillers. Ingen verkar oroa sig särskilt mycket över hur unga pojkar som får se anabolapumpade ”hunkar” ta selfies på gymmet påverkas av detta. Wonder why? Jo, för att vi fortfarande betraktar kvinnor som mindre självständiga och mer lättpåverkade.

    Att göra fillers är inte värre än att färga håret, göra akrylnaglar eller fransförlängning. Det är ett temporärt resultat. Vad problemet med ”normaliseringen” är förstår jag inte. Låt kvinnor göra vad de vill med sina egna kroppar tack.

    Svara

     För att inte tala om alla fördomar om att det bara är unga, lågutbildade tjejer som gör fillers. Att man skulle vara osäker och inte ha något viktigt och meningsfullt i sitt liv förutom det yttre. Man borde skaffa en utbildning, hobby, vänner Osv osv osv.

     Svara

   Det lustiga är att det blir ett jävla liv i allmänhet när ETT ingrepp går snett, medan den stora majoriteten av alla ingrepp går bra och utan komplikationer..

   Svara

    Precis som de som dör av corona få 12000 st på 11 miljoner i Sverige, men man vill jnte vara en av de som dör. Skönhetsoperationer som går fel är betydligt högre % än antalet döda i corona av de som gjort skönhetsingrepp.

    Svara

  Väldigt äckligt, inte skoj till frukosten 🤢

  Men Camilla! Gertrude och Moa gör nån ny kampanj/samarbete med Nakd trots allt som framkommit kring deras arbetsmiljö m.m. Hur försvarar de det? Inlägg?? 🤔

  Svara

   Fyfan för nakd.

   Svara

  Ni som tycker det är för negativa inlägg här inne. Kan ni inte konkretisera vad ni vill att Camilla SKA skriva om istället då? 🙂 det är ju lätt att säga att man vill ha positiva inlägg, men om vad? Att skriva ett inlägg om att någon köpt en gullig hundvalp är ju faktiskt inte lika intressant som att Molimenti kränger 🐍-hårband enligt min mening, och tror många är med mig där.

  Svara

   Nej men så kan du ju inte begära av Camillas läsare. Att DE ska göra Camillas jobb. 😉

   Tycker det är en bra fördelning av inlägg. Allt kan inte passa och intressera alla.

   Svara

   Jag tänker att hon absolut kan skriva om bara negativa saker men jag saknar nog mer sättet hon skrev om det förut. Var mycket mer glimt i ögat och skrivet på ett sätt som inte direkt uppmanade till ”drev” (i brist på bättre ord..)

   Svara

    Men inser också att bloggen kanske inte passar mig längre bara.

    Svara

     Hejdå

     Svara

   Att Molimenti kränger hårband-gate går inte att jämföra med nio inlägg på raken med moralkakor om hur illa influncers beter sig med sina barn och omärkt reklam. Det är bara negativt och behöver blandas upp med lite mer lättsamt och grävande av t ex scams gällande att sälja hårband under falsk flagga. Om inte Cam själv kan känna in en bra balans är det bara att beklaga, hon ska inte behöva att läsarna ger henne förslag på hur upplägget ska vara. Dessutom så har hon frågat ett antal gånger innan vad läsarna vill se för inlägg och fått bra svar.

   Svara

    Tillägg: om man tycker att det är en bra start på dagen för bloggen att ha varsprutande läppar, för att påminna hur illa det kan gå, så har man kanske tappat lite av fingertoppskänslan. Det finns betydlig bättre morgoninlägg till frukosten som ger positiv energi. Tycker inte det här förtjänar ett eget inlägg någon gång under dagen i och för sig, det är totalt meningslöst att hitta en äcklig video och sen skriva ”så kan det gå” ungefär.

    Svara

   Sen kan man ju fundera på hur många positiva och mer lättsamma inlägg som Cam har bakgrund till att skriva om med tanke på restriktionerna vi har i samhället. Hur många ”positiva och lättsamma” inlägg gör influensers just nu? (Som är värda att ta upp här…)

   Svara

    Skulle ju gå att börja bevaka andra influencers. Det finns många som är roliga. Eller i alla fall ta upp andra ibland, kanske inte stenhårt bevaka.

    Allt behöver liksom inte ha ett ställningstagande i grund och botten utan kan lyftas ändå.

    Svara

   Det handlar inte så mkt om vad hon skriver utan hur hon vinklar och letar fel i minsta lilla vilket leder till ett lika bajs kommentarsfält. Men Camilla är som hon är och det går inte att ändra på

   Svara

  OT – visst måste Bisse reklammarkera sina hundratals inlägg om sitt jobb? Hus/lägenheter ute på försäljning? 🤔

  Svara

  Var glad att vi har flunsorna annars fanns det ju inte mycket att läsa om i dessa tider. De är samtidens clowner, gycklare och narrar. Att de uppför sig som utomjordingar visar ju bara att det är omöjligt att få folk att gemensamt göra något bra för världen. Vill man inte läsa så hoppa över eller hitta en annan blogg.

  Svara

   De som inte läser bloggar, kollar Instagram och Youtube verkar klara det bra så det hade vi också gjort om influencers inte fanns.😊

   Svara

  Bingo rimer har ju tappat det, han tycker på riktigt att han har rätt att ta bilder och filma sina barn som säger nej och lägga upp på extremt stora plattformar som vem som helst kan spara ner om dem
  Vill. Material som kan finnas förevigt. Han lyssnar inte på sin son som säger att det är jobbigt, jag hade inte förlåtit min mamma om hon fortsatte la upp bilder jag inte gillade på mig även som vuxen. Bingo vill du ha bilder och videos På dig i pinsamma situationer eller bara som du inte gillar upplagda hela tiden? Sedan gjorde bingo någon jämförelse med att man kan inte lyssna helt på vad sonen vill för han vill också ha glass till middag. Detta går inte att jämföra. Detta handlar om ditt barns interigitet. Vänta tills lagar som från Frankrike kommer bingo.

  Svara

  Det är så mycket vi tassar på tå kring för att inte ”kränka” människor. Det finns en ovanlig form av cancer som enbart drabbar de med bröstimplantat. Det är fakta men ändå vill ingen prata högt om det. Samma med livmoderhalscancer som orsakas av HPV, ett virus. Det är ingen som vill säga hur man ska minska på HPV (kondom samt färre sexpartners) för då ”moraliserar” man kring sex. Samma nu med dessa fillers som ställer till det ena och andra men åååh nej, vi måste respektera utseendefixerade människors val och hålla tyst! Trams. Fakta är fakta och det kan vi inte vara rädda för bara för att folk känner sig ”skammade” av allting. Ens val har konsekvenser och det bästa är väl att man är öppen med dessa när de är förankrade i vetenskap och vård?

  Svara

   Vem är det som inte vill prata högt om det?
   Om det är så pass ovanligt är det väl bara logiskt att det inte får så mycket uppmärksamhet..?

   Svara

    Handlar om att alltid vara öppen med alla risker. En f.d. skaffade bröstimplantat och jag frågade om hon fått höra någonting om t.ex. risken med cancer och hon var som ett frågetecken och då hade hon varit hos en väldigt välkänd plastikkirurg med stor känd klinik. Samma med en jag mötte som inte hade en aning om att livmodershalscancer (som inte är så ovanligt) orsakas av virus man får via oskyddat sex, hon hade ingen aning utan trodde det var ärftligt. Varför får vi inte höra det på sexualundervisningen när klamydia och gonorré nämns? Jag har hellre klamydia än cancer kan jag säga. Till och med den där Jenny Koos (Vulvarine) skrev nyligen på sin instagram att hon inte vill uppmana kvinnor att ha färre sexpartners för det vore att moralisera, trots att det är förenat med ökad risk för HPV = ökad risk för cancer.

    Sedan när blev fakta att moralisera? Att ha all fakta och utifrån det fatta beslut är det enda rimliga. Givetvis gäller detsamma dessa fillers som kommer med risker. Nämner man risker gapar direkt någon om att ”jaja man kan dö av vad som helst!”, som ett litet barn.

    Svara

     Men att dina två kompisar inte visste något säger inte så mycket.
     HPV omnämns visst på sexualundervisningen, och om det inte gör det så är det för att läraren saknar kunskap, inte för att man vill moralisera.
     Tjejer blir ju t.o.m. vaccinerade mot det nu för tiden.

     Svara

      Det var bara exempel.
      Läraren ska inte sakna sådan kunskap.

      Svara

     Men alltså. Får inte alla Gardasil nu för tiden?

     Svara

      Gardasil är så pass nytt att det är omöjligt att idag veta om det faktiskt skyddar mot livmoderhalscancer i längden. Tänk på att man började vaccinera när de födda ca 1990 var 12 år. Det är inte särskilt länge sedan. Om vaccinet skulle vara 100% tillförlitligt hade inte längre vaccinerade kvinnor kallats till cellprov, men det gör de ju, alla kallas till det regelbundet oavsett. Bästa skyddet mot livmoderhalscancer är vaccin + minskat antal sexpartners + cellprov regelbundet + kondom.

      Svara

     Hud smittar hvp. Så en kondom täcker inte all hud som rör vid varandra vid ett samlag.

     Svara

  Bild nr 2 är ju ett implantat som blir uttaget, inte fillers.

  Svara

  VARFÖR LÄGGA UPP DE HÄR BILDERNA/INSTAINLÄGGEN??? PÅ RIKTIGT, VARFÖR???

  Svara

   Och hur kan Camilla följa ett sånt vidrigt konto?? Övriga klipp där var 1000 gånger värre än detta.

   Svara

    Det är inget konto jag följer, utan många sådana här klipp kommer upp i utforskaren på Instagram.

    Svara

     Det är verkligen inte okej att att lägga upp dem på det här sättet! Hela inlägget börjar med en bild så man har ingen chans att undvika och vill man läsa din text så måste man söka sig fram mellan två fullständigt makabra, vidriga, skoningslösa bilder!! Hur tänker du egentligen?? Eventuellt har du ändrat nu, kan/vill inte titta, men det är något du borde ha tänkt på från början. Inte okej!

     Svara

     Kontrollerar du inte konton du lägger upp? Tänker du inte ett steg längre eller lägger du upp första bästa oavsett hur opassande det är?

     Svara

     Men din explorer feed påverkas av vad du interagerar med…

     och fortfarande ingen anledning att dela på bloggen. Sjukt äckligt och lilla varningstexten gör ju ingen skillnad när bilden tar upp så stort utrymme.

     Svara

      Eftersom jag använder kontot som ett arbetsverktyg så säger det väldigt lite om mina personliga preferenser. De ser man i så fall i utforskaren till mitt privata Instagramkonto, men knappast i Bloggbevaknings. 🙂

      Svara

       Det var väl bara ett svar på att det skulle vara ett konto du inte följer?

       Svara

       Men du vill inte bemöta resten av kritiken?

       Svara

    Till anonym 11.05, jag bryr mig faktiskt inte om vad Camilla följer eller inte följer. Men jag bryr mig när extremt vidrigt innehåll blir ett inlägg på bloggen.

    Svara

   Sluta skrika. Det är inte alla som håller med, bl a inte jag.

   Svara

    ☝ Var till 10:46.

    Svara

  Fan vad ni klagar och är överkänsliga.

  Bra inlägg Camilla.

  Svara

   Fan vad DU klagar.

   Svara

   Catrin
   Håller med 👍

   Svara

  Skönt att det är fredag iallafall! 😎

  Svara

  Bra att visa hur det kan gå. Äckligt? Ja men det blir så ibland.

  Svara

  Finns det inte hur många andra influencers som helst att följa, bevaka och göra inlägg om? Jag håller med om att det börjar bli väldigt tröttsamt med inlägg om alla dessa 20-nåntingåringar som ser likadana ut, gör likadana saker med samma hjärnkapacitet. Eller så är det så att den här bloggen inte är för mig längre helt enkelt, jag är absolut noll intresserad av vad Lovisa whoever gör på instagram. Instagram är stendött i mina ögon och den här bloggen handlar bara om vad som ”händer” där.

  Svara

  Alltså drömjobb att hålla på med sånt 😍

  Svara

  Precis som de som dör av corona få 12000 st på 11 miljoner i Sverige, men man vill jnte vara en av de som dör. Skönhetsoperationer som går fel är betydligt högre % än antalet döda i corona av de som gjort skönhetsingrepp.

  Svara

  🍓 ­­K­­o­­­l­­l­a i­­­n m­­­i­­n t­o­­n­å­­­r­­­i­­­n­g­f­­­i­t­t­­­a ­-­ http://foto041362.us17.club

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.