Vill du testa Löwengripska prylar men till ett billigare pris?

OBS! Inlägget innehåller inga adlinks eller liknande.

Jag vet att det finns en och annan där ute som kanske har varit nyfiken på produkter som Isabella Löwengrip varit inblandad i, men har kanske inte velat lägga pengarna på hennes produkter av en eller annan anledning?
Kanske , kanske inte, men eftersom jag är som jag är – och faktiskt inte har några problem att stå för att jag genuint gillar vissa av dessa produkter, så tänkte jag bjuda på ett inlägg där jag samlat ihop alla ställen och tillfällen som finns just nu eller snart, där man kan komma över produkterna till ett billigare pris.
Jag publicerade faktiskt ett par inlägg på Instastory i förrgår om vilka influencer-produkter jag fortsatt använda, även efter jag recenserat dem här inne, och vilka jag till och med köpt igen när de tagit slut.
Här ovan ser ni hur det såg ut.

Löwengrip Facial Care The Cream Facial Cream 50 ml 209,25 kr Rek. pris 350 kr

Jag köpte precis en ny ansiktskräm från Löwengrip, den första i den nya designen då jag köpte på mig ett gäng när Matsmart köpte upp deras restlager och sålde ut billigt. 
Jag tycker den är bra, men passar min hud bäst till natten då jag för tillfället inte är så himla torr.
Jag hittade min på rea, på Åhlens men ser även att Lyko har den till extrapris. 
Bor ni i närheten av Sickla så har Åhlens Outlet sålt vissa av Löwengrips gamla produkter till riktigt bra priser, men vet inte exakt vilka som finns inne nu.

Flattered skapar skor för alla tillfällen i vegan-vänligt material. Registrera din emailadress för exklusiv förtur när Flattered sample sale släpps den 25e mars och hitta skor för alla tillfällen till kraftigt reducerade priser.

Då går vi vidare till skoföretaget ”Flattered” som Isabella var med och startade 2013 och som är ett av de företag som hon fortfarande äger aktier i.
Om du är sugen på att haffa ett par skor från dem så kommer Yaytrade ha en ”sample sale” där de säljer ut provskor mm. Jag vet inte vilka storlekar de kommer ha med, men när jag handlat från andra klädmärkens ”sampel sales” så har det funnits i flera olika storlekar.
Försäljningen drar igång den 25 mars för den som är intresserad, och du kan signa upp dig här för att få förtur.

This week we are selling our discotheque collection for 79SEK Our discothéque collection includes hairband, barrettes, slides and scrunchies. Go and get yourself a new little disco buddy!

Några av produkterna i kollektionen.

Och så slutligen Hermine Hold, företaget som säljer hår-accessoarer, så som scarves, hårband, diadem, klämmor och spännen. 
Jag köpte en brun scarf under Black Week på 70% av och det var det värt. Älskar färgen!
Igår fick jag deras pressutskick där de meddelar att de säljer sin discothéque collection för 79 kr.
Jag har som sagt inte testat några andra produkter kan inte uttala mig om dem, men vill du testa dem billigt så kan du slå till här.

Berätta gärna om ni köper något för att testa, och även gärna vad ert omdöme blev. 🙂

Vad tycker ni förresten om den här typen av inlägg? 
Bra eller anus?

97 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tummen upp för sådana här inlägg. 😊

   Gäsp! Tycker detta mest är reklam och ingen granskning. Gillar granskande Camilla bättre!

    Och jag tycker att det inte spelar nån roll hur mycket nån annan tycker om olika skönhetsprodukter eller hur väl produkterna passar henne, eftersom det inte betyder att de passar mig eller att jag skulle gilla dem.

    Har du lite förståelse för att granskande inlägg tar lite längre tid? V

    Det är rekommendationer och det spelar ingen roll vad du tycker. Huruvida det är reklam eller inte är ingen åsiktsfråga.

    Håller med. Dessa inlägg är så tråkiga att man somnar 🤯

     Och så var vi där igen. Allting passar inte alla. Sluta gnäll.

   Ida wargs schampoo tycker jag om. Har Isabellas ansiktskräm men ej provat. Med solskydd. Ska köpa Ida wargs duscolja och mousse. Emma Sjöbergs kräm med innehåll som gör porerna mindre är bra men ger inget glow .

  Tycker om den här typen av inlägg.

  Sedan undrar jag om Von Chadaux har svarat dig än kring din granskning?
  Uppdaterar ju sidan ofta för jag är nyfiken på om de kommer att tiga ihjäl detta eller hitta på ursäkter

   Jag har ställt inlägget tillfälligt för att ge dem möjlighet att i lugn och ro svara på de frågor jag hade och för att kunna kommentera inläggets innehåll.
   🙂

    Väntar med spänning på svaret som du får 🍿

  Ett pris är högt eller lågt, inte dyrt eller billigt.

  / Messerschmitterwesserbesserpolizei.

   Svenska Språkrådet skriver:

   ”fråga
   Kan verkligen priser vara billiga eller dyra?

   svar
   Ja, det är rätt att tala om priser som billiga eller dyra. Och varor kan också vara billiga eller dyra.

   Detta beror på att billig och dyr används i olika betydelser i dessa fall.

   billig 1. skälig, rimlig; låg (om pris) 2 som kan köpas till lågt pris (om vara). Betydelse 2 har utvecklats ur betydelse 1, som alltså är den äldsta. Den första betydelsen finns också i fraser som rätt och billigt, en billig begäran och i negationen obillig.

   dyr 1. hög (om pris) 2. som betingar ett högt pris (om vara)

    Ok då vet vi. Let’s move on.

     Besserwisser my ass!

     Haha, på varenda säljkurs jag gått har jag fått höra att man ska undvika ord som ”dyrt” och ”billigt”. Framför allt ”billigt”. Man bör hellre välja ord som t ex ”förmånligt” eller ”överkomligt” 🤑

      …och på chefskurser får man lära sig att kritik heter konstruktiva feedback eller förbättringsområden!

    Jag älskar när felrättare blir rättade

  👍👍👍 bra inlägg

  Jag har provat Löwengrip hårinpackning ( bra inpackning som doftar magiskt ) och deon från Löwengrip ( också bra, men nivea är bäst )

  Har Duscholjor från Ida Warg som är riktigt bra, de var felmärkta på Åhléns när jag köpte de så prisvärda 👍 men de är lite dyra så det blir duscholja från apoteket nästa gång!

  är inlägget reklam-markerat?… 😉

  På tal om ansiktsfuktkrämer så är min favorit nu ”Caudalie” från Paris ”vinosource” – Fluide matifiant hydratant
  lätt, sugs upp ordentligt och varken kletar eller smular av under dagen som billigare krämer.

   Skämtar du eller kan du fortfarande inte se skillnad på rekommendation och reklam?

    Hur många blinkande smileys behöver du?…. 😉 😉 😉 ingen aning vad du får ”fortfarande” från däremot….

     Kan någon bara förbjuda den där äckliga blinksmileyn? Snälla.

      Iaf när folk använder den fel (vilket inte Josephine gör). Det är så förvirrande. Jag har en bekant som använder blinkemojin hela tiden. Exempelvis om man ska bestämma dag att träffas och jag frågar om onsdag funkar svarar hon ”ja, vi ses på onsdag 😉”. Jag blir helt förvirrad, liksom kan vi ses på onsdag eller inte?

  Nä kan inte stötta henne eller det som hon haft förr att göra med när hon beter sig totalt ansvarslöst och ego i denna pandemin.
  Finns andra bra produkter själv är jag fan av Rituals sakura och ayurveda när det gäller kroppsprodukter samt Filorga ansiktsprodukter 😉 <3

   Håller med dig. Och nej jag finner henne så frånstötande att jag inte ens kan vara den större människan och säga att produkterna kanske är bra. Har faktiskt en del hemma, men kommer inte köpa nya när de är slut och det är inte för att de inte är bra. På den nivån är jag med henne 🙃

    Så med det så säger du ju att produkterna är bra

     Exakt! Det hymlar jag inte med. Men finns väl andra produkter

   Har du kollat upp hur grundarna till de företag du nämner har skött sig i pandemin?

    Förmodligen bättre än Isabella, för allt hon gör är att provocera det är allt som återstår hon är sitt gamla jag om hon ens någonsin förändrats i och med sin krasch. Hon känns inte som någon som jag vill förknippas med. Ska bli intressant hur hennes bok säljer när den väl släpps ut.

   Med den inställningen utgår vi ifrån att alla produkter du köper kommet från lokala källor med hög moral och bra arbetsvillkor?

    Skillnaden mellan Bella och produkter från andra företag är att Bellas personliga varumärke är så in-your-face när det kommer till avsaknaden av etik och samhällsansvar. Andra företag försöker åtminstone ha ett ansvarstagande image och etos. Sedan kan ju alla företag och varumärken slira och misslyckas, men de försöker åtminstone, eller låtsas om man vill kalla det det -och därmed misslyckas, medan Bella rätt och slätt faktiskt inte bryr sig. Hon försöker inte. Hon är bara dålig.

     Så du menar alltså att andra företag kan bete sig lika illa, eller värre, men att det är okej för att de åtminstonde låtsas? Är barnarbete okej då, om man vänder dövörat till? Eller kan man förstöra och skövla precis som man känner för, om man planterar några träd?

      Du vet redan själv svaret på de där frågorna, tycker du att det är en rimlig debatt-teknik?

       Ja, det gör jag.

        News flash – det är det INTE. Det är barnsligt och obegåvat och ingen kommer ta dig på allvar.

  De säljer Löwengrip på fler Åhlens outlet i hela Sverige, så inte bara i Stockholm 😁

   Cirka halva priset på Löwengrip online på Apoteket AB och Apoteket HJärtat som jag vet. Gissar att de säljer slut lagret. Även Indy Beauty har återkommande rabatter, 25 % är vanligt.

   Åhlens outlet? Finns inget på Östermalm. Vi har inget sunkiga outlet här. Typ…

    Haha men lol

    ”inget sunkiga outlet här”.
    Nä, men ni har stroppiga människor iallafall. Så ni får vara glada för det lilla! 👍🏻

     Det där den Anonym säger stämmer inte. Finns en outlet där, sedan dyker popupshoper som säljer tidigare kollektioner av lite allt möjligt upp regelbundet. Antar att första anonym inte förstår att de där shoperna endast är mindre outlets😀

      Alltså det finns en outlet. Det finns ingen Åhléns outlet. Antar att det sistnämnda inte var vad hen pratade om.

    Haha, finns ju inga snålare människor är Östermalmare. De gråter när de skiter. Borde älska outlets.

     Sanning. Skulle tro att Lidl vid östermalmstorg går sjukt bra.

     Jag bor på Östermalm och ingen är gladare än jag när jag skiter eftersom jag för det mesta är förstoppad
     #tröttsammageneraliseringar

  Hellre fler granskande inlägg om fuffens i flunsbranchen, men om det är lugnt på fuffensfronten är såna här inlägg helt ok. Gillar dock de granskande mest som en motvikt mot den ofta falska, fifflande fuskbild som målas upp på SoMe, behövs en verklighetsförankring med så att inte fejkbilderna (pga att de inte granskas i övrig media) får stå oemotsagda.

  Någon som vet vilka alla influencers som Tiingeling menar som gjort ”fula namn på barn”-listor där Juvelia alltid står med?

   En snabb googling gav en tråd på familjeliv
   https:xxwww.familjeliv.sexforum/thread/80374858-juvelia/1

   byt ut alla x mot /
   länkar fastnar i filtret

    Sexforum lät käckt annars 😅

    Tack. Tänkte mer på vilka influencers som kört detta. Moa hade inte med Juvelia

     Jo, läsare kunde svara på hennes story och skrev juvelia. Isf är det borttaget i efterhand.

   Fayme?

   Juvelia? På riktigt? Heter barnet det?

    Kan vara det gräsligaste namnet jag hört

   Vet att det kom up pa moaochesthers instagram igar nar hon fragde om fula namn. Dock namndes bara namnet och inte i relation till Linn. Tror storyn ligger kvar.

  Använde ansiktskrämen Whipped Cream ett tag, den var helt OK, nu är min hud så torr att jag behöver något fetare så jag testar mig egenom kräm efter kräm känns det som inte hittat den ”rätta” ännu. 🙁

   CeraVe moisturizing cream! 🙌🙌

   Pixi!!!

  Hatar att jag uttalar Flattered som Ullared efter en kommentar här inne haha

   Haha, samma här! 😂

   Nej, omfamna det! Jag gör det också och det får mig alltid att skratta lite när jag ser reklam eller när folk skriver om dem!😍

   Jag också!

   Haha en till här! Omöjligt att uttala det på annat sätt nu 😆

   Jag också och jag får även till en liten östergötsk dialekt på det av någon anledning … är inte ens därifrån 😏😜

  Skulle inte köpa några produkter som en influencer ”tagit fram”. Är väldigt selektiv med vilka produkter jag använder på min känsliga hy, t.ex. går parfymerade produkter fetbort även om jag gillar goda dofter i övrigt. Köper endast hudvård från etablerade märken med lång erfarenhet och kunskap inom hudvård.

   Inte jag heller. Gjorde misstaget att prova Ida Wargs brun utan sol, den var verkligen katastrof-dålig.

    Blev du ”fläckig” och fick färg på kläderna dagen efter också?

  Trodde att Hermine Hold var dött och begravet för länge sen då det sas att de förpassats ner i ett reahörn på NK´s bottenvåning….

  Varför gör du reklam?

   Herre. Har du noll koll på vad reklam är?

  Nopp, vill inte riskera min redan fina hy med att testa Löwengripska prylar.

  Skulle aldrig köpa något som Bella är eller har varit inblandad i.
  Av princip.

   Stackars ä, då missar du något bra. Men mer till oss andra som inte sätter en person före en bra produkt. Låter jäkligt barnsligt. Så köp inget från hm eller andra ställen heller där vuxna och barn sliter för ören per timma

  Någon som har köpt från Hermine Hold? Är så sugen på att köpa då jag vill ha fina hårklämmor och hårband i silke och tyckte de ändå var fina. Vill passa på nu med rea.

  Annars får ni gärna tipsa om andra märken/hemsidor?

   Kan tipsa om Edblad som har fina sidenscarfar på Afound för väldigt bra priser (89-129).

    Som går sönder direkt när man tvättar dom.. sorry

   Har massor från Hermine Hold och räknar mig själv som ett självutnämnt scrunchie-proffs😆 Jag har dock bara handlat därifrån när det har varit rea, vilket det är ganska ofta. Älskar deras hår-scarves och scrunchies, måste jag faktiskt erkänna! Superfin kvalitet och väldigt snygga. Bra hårklämmor och spännen också även om jag inte använder dem så ofta. Du kommer inte ångra dig👍 Önskar dock att sortimentet var större!

    Tack! Skönt att veta att någon gillar!
    Tror de håller på att omstrukturera så tror det kommer komma nya grejer i framtiden!

   Amelie Soie har fina sidenbårband och snoddar i bra kvalitet och äkta siden. De har en egen webbsida, men finns också på Lyko tror jag. Tycker de är bättre än HH.

    Hårband ska det givetvis vara 😅

  Jag älskar Löwengrips balsam och hårinpackningar! Men tycker ändå de är lite väl dyra så brukar köpa när det är rabatterat.

  Jag tycker det ska vara lite mer inlägg om olika poddar, poddare.
  Gärna mer inlägg av båda könen

  Camilla kan du inte testa Menomentis nya borste? Den ska tydligen vara riktigt bra, såpass att jag vill ha den själv men vägrar då namnet står med stora bokstäver och jag verkligen inte vill påminnas om krälande håracceccoarer

   Accessoarer menar jag

  Alltså på tal om Bella. Herregud vad hela detta Pärleros och Clubhouse-andet är cringe. Vem i hela världen anmäler sig till sånt? Måste vara stockholmare som vill brotta sig in i klubben för inbördes beundran. Pärlemos ger liksom alla typer av nonsenjobb ett ansikte och sen ”super-entreprenören” i sidovagnen. Skaffa er riktiga jobb bara.

   Exempel på nonsenjobb:
   Influencer
   Coach
   Inspiratör
   Fyll gärna på.

    Värdegrundskonsult.

    Finansanalytiker.

     what – finansanalytiker är väl verkligen inte ett nonsensjobb?

     Våra finansanalytiker på mitt jobb hjälper oss hålla budgetar, göra forecasts (både på spending och vinst) och se till att allt är som det ska. Superviktigt om man är börsnoterat bolag ju.

     Samtlga är ju dessutom högutbildade ekonomer på universitetsnivå.

  Jag är i allmänhet emot influencers produkter av olika skäl, men kan erkänna att jag med jämna mellanrum köper Löwengrip Anti Frizz spray. Den är den enda sprayen jag hittat som gör susen. Att den dessutom alltid finns till kraftigt reducerat pris på något av apoteken/åhléns/lyko är ju också en fördel.

  Köper aldrig!

  Body Shop, Weleda och Rosenserien. Det räcker för mig. Alla tycker vi olika men för mig är dessa bäst.

  Tummen upp för detta inlägg!

  Måste ge dig credd för att du faktiskt lägger upp bra saker om Bella trots att många fel begåtts. Oavsett vad så är hennes produkter helt jäklans fantastiska.
  Led oerhört av vuxenacne, men det är så gott som borta när jag började använda hennes sensitive serie. Samma sak gäller hennes schampon. Finns inget negativt om produkterna. Inget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *