Charlotte Perrelli anklagas för att vara otrevlig

Kommentar: Varför behöver man bli bra i en sport då man inte tävlar i utan spelar som amatör. Inte konstigt att du får ryggskott och andra problem med kroppen med den inställningen att du som nybörjare behöver hård träning. Helt fel vid din ålder borde du inte tänka så. Kommentar: Danielsson De där med ålder är helt fel, det är träning som håller oss i form. Blir så trött på att man alltid plockar fram åldern som att man då inte kan träna . Är själv 67 år och älskar att träna och utmana mig och är aldrig sjuk. Och de är klart man vill bli bra i de man tar för sig. Så kör hårt Charlotte 💪🏻 Still Young👌🌟 Kommentar. Självklart ska man träna även om man äldre. Det är inte det jag menar utan att om man är äldre ska man absolut inte börja en ny sport med intensiv hård träning. Det är då skadorna på kroppen uppstår. Det är bättre att börja mjukt och öka träningen successivt. Svar från Charlotte: ♥️ Snacka om att se glaset halvfullt eller halvtomt? Varför man behöver bli bra? Tja… en inställningsfråga. Jag gillar att utmana mig, att utvecklas och lära mig nya saker. Jag vänder på det. Hur hade min kropp mått med 20 kilos övervikt och utan träning? 😂🤪 Vi tänker helt klart olika. Men med din inställning vet jag att du inte kommer långt. Hoppas du inte applicerar den på ditt eget leverne. Kommentar: Hur menar du Charlotte? Varför skulle hon inte få applicera det på sitt eget leverne? Alla får väl leva sina liv som de vill?? Konstig kommentar…. Svar från Charlotte: Tror inte på negativ inställning. Men verkligen… alla gör preciiiiis som man vill. Kommentar: Vilket otrevligt svar. Hen kanske bara menade väl? Du svarar ofta otrevligt och med en hård ton, det blir lite tråkig stämning i bloggen då.
Bildkälla: Charlotte Perrelli Blogg

Min första tennislektion. Oj herregud vad svårt det var??
Har ju sett min make och mina barn spela tusentals gånger. Vet exakt hur den ska se ut! Hur toppspinnen ska va? hur rörelsen ska va!
Men käre tid…. hur svårt kan det va?
Padel är en helt annan teknik? Skära Volleyslagen har man ju fattat men det här.

Hmm…. ok.
Skam den som ger sig.
Nya mål.

I sommar blir det en timmes padel på förmiddagen m tränare och en timmes tennis träning på eftermiddagen m tränare.
Då borde jag ju vara på rätt kurs framåt hösten…… // Charlotte Perrelli

Charlotte Perrelli skriver om sitt livs första tennislektion och hur annorlunda det är från att spela padel.
Hur det är en helt annan teknik att kämpa med, som inte blev det minsta enklare bara för att hon sett sin man och sina barn spela tusentals gånger, och hon tror kanske att hon kan vara på rätt kurs till hösten om hon följer sin plan som är att spela vardera en timme padel och en timme tennis varje dag med en tränare.

Charlotte får då en kommentar från en läsare som inte förstår varför hon nödvändigtvis vill bli bra i dessa sporter om hon ändå inte ska tävla i dem, och att det inte är så konstigt att hon får ryggskott mm när hon tränar som hon gör ”vid sin ålder”.
Charlotte skriver ett svar, som hon sedan blir anklagad för ”har dålig ton”.

Jag vet inte om jag tycker att Charlottes svar var så otrevligt?
Tycker ni det? Jag tycker det kändes som ett ganska ordinärt svar på en kommentar som både ”hobbydiagnostiserar” Charlotte och är allmänt ”besserwissigt”.
”Vid din ålder…”

Hen har kanske rätt och menar väl i sin andra kommentar där hen förklarar att man inte ska börja med hårdträning först utan att det är bättre att börja mjukt och öka träningen successivt, men Charlotte är väl ändå ingen nybörjare när det kommer till träning? Således behöver hon heller inga klappar på huvudet eller nedlåtande pekpinnar om ”träning vid hennes ålder”.
Jag vet inte, jag kan omedelbart sätta ihop minst fyra andra svar på den kommentaren som skulle direktkvalificera sig till EM i otrevliga svar, och det Charlotte skriver är inte ens nära.
Gudars skymning…

Team Otrevligt eller Team Obrydd?

174 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hon svarar nästan alltid otrevligt på kommentarer. Så klart, hennes blogg men delar man med sig, vilket är frivilligt, kan man nog få både ris och ros. En del som kommenterat deras resa till Spanien i pandemitider, svaret är att dom minsann har antikroppar. Dock är det ingen garanti som många tycks tro.

   Kommenterar man offentligt kan man ju dock också riskera att få både ris och ros tillbaka. Lite vad som hände här.

   Charlotte Perrelli har alltid rätt. Och är bäst på allt. Tjatar om att hon är den lilla flickan från Småland som fått sin revansch.

    Vad för revansch? Vad pratar du om! ?

     Jantesamhället hon växte upp i hämmade hennes framgångar.

      Om det var så är det väl inte fel att ta revansch?

       Nej, det är inte fel. Tycker det är tjatigt bara med ”Tösen från Småland som blivit ”stor”. Väldigt många framgångsrika artister har kämpat mot jantelagar, rasism, fördomar , fattigdom, utanförskap och all möjlig skit.

        Vad nu problemet är med det…

        Hon är den första kändisen från Småland ju! Skit i Astrid Lindgren, Ingvar Kamprad, Carolina Klüft, Carl von Linné och Agneta Fältskog.

        Det är ju liksom inget handikapp att komma från Småland. Tycker också det är töntigt. Lite ”started from the bottom but look at me now”.

         Bra att förtydliga att det inte är ett handikapp att komma från Småland. Det kan inte sägas nog många gånger!

    Tänk om hon istället kunde vara stolt över att vara uppvuxen på en bondgård, och aldrig behövt svälta! Jag är själv uppvuxen på en gård, det var inte alltid en dans på rosor, men jag har med mig värderingar som att stadsliv med prylar och pengar inte alltid ger ” status”.

     De värderingarna fick visst inte Charlotte med sig… 😄

   Hon ska alltid visa upp allt lyx . Avundas inte henne då jag själv har det bra ställt
   Jag undrar bara varför måste man visa upp de ? Känna sig bättre ? Jag har stort hus och har även haft stort hus i Dubai och Spanien
   Jag la knappt upp bilder kände inte behov att visa upp allt . Hon känns verkligen nyrik ! Lite pinsamt faktiskt
   Sen att hon ska lägga sånt filter på alla sina bilder 😂 Hennes man verkar ha fruktansvärt
   Mycket bekräftelse behov . Att han är bäst och har allt man ska ha . Man blir som man umgås så det har nog smittat av sig på henne
   Förstår inte varför folk följer henne . Finner inget intressant med henne . Snacket om flickan från Småland 🙈 och ? Inget fel med tjejer från Småland

    Ska hon lägga upp bilder på en 70-tals villa med mexitegel och lite vardagliga mögelskador i stället?
    För att liksom inte stöta sig.
    Och så dölja sitt vardagliga liv som tydligen sticker i ögonen?

    NEJ
    Tycker det är härligt och befriande att P visar ”så här har jag det” och INTE svenskaktligt ”skäms” över det utan är stålt.
    INGEN kan påstå att hon inte slitigt och jobbat hårt för det – varför skall hon då inte få visa upp det??

     *stolt

     Älskar mexitegel

      Jag med. Lättskött och praktiskt.

     Maken har pengar.

     Helt rätt. I Sverige ska man be om ursäkt för sina framgångar. Helst rösta MP och be om ursäkt.

      Med tanke på MPs opinionssiffror så stämmer inte alls det du skriver. Önskar det gjorde det.

    Du verkar otroligt oskön!

    Genuint nyfiken på ditt arbete? Inga detaljer men vad jobbar man med om man tjänar så bra? Eller är det din familj som har pengar?
    Jag är bara nyfiken att veta hur det känns, liksom ha råd att ha ett hus i ett annat land 😃

   Många borde nog lära sig att skilja på befogad kritik och tjuvnyp. Att i Coronatider bli ifrågasatt för att man är ute och reser tror jag de flesta tycker är rimligt. Att ta till härskartekniker, ”vid din ålder borde du inte tänka så”. Jaha så random kommenterare tar sig rätten att tala om för Charlotte hur hon ska tänka eftersom hon uppnått en viss ålder? Eller är åldern enbart till för att trycka ner Charlotte?
   Tycker att Charlottes kommentar var sansad. Dessutom missar gnällisarna i hennes kommentarsfällt vad det är Charlotte egentligen skriver. Det handlar om teknikträning.

   Precis, hon svarar generellt både otrevligt och drygt. Primadonnan som leker bondtös när det ska skrivas böcker eller göras musikal….

  Tycker det är tråkigt med idéen om.att.följarr ska formulera sig hur de vill och influensern alltid ska svara diplomatiskt som en företagsrepresentant. Kul med de som svarar i ungefär samma ton tillbaka. Och sunt, det finns inget positivt med att folk får.för sig att man kan vara otrevlig på internet utan att riskera få ett otrevligt svar tillbaka.

  Tyckte hon var ungefär lika trevlig som personen som ställde frågan. Dvs läxade upp lite.

   Håller med!

   Håller med. Svarets ton motsvarade kommentarerna ton.

   ”Kunden vet alltid bäst”. Influencers som försöker sälja något bör visa ju sina bästa sidor utåt. Då är det ingen idé att tjafsa med sina följare, bättre att vara diplomatisk om man vill tjäna pengar. Eller beror ju förstås på hur de vill driva sitt företag… Företagare som är otrevliga mot sina kunder förlorar ekonomiskt på det!

    Nej, ibland är kunden en idiot. Ibland måste man tala om för en idiot att den är en idiot så den kan sluta vara en idiot.

     Haha boom👊

    Fast det är sjukt även i företagsvärlden att folk kan vara så jävla otrevliga mot personal. ”Kunden har alltid rätt” har liksom gått waaay för långt. Det känns som att det var ett uttryck som någon chef började med för att ge bra service men som sura kunder tagit över för att alltid få sin vilja igenom trots en attityd som en grinig jävla treåring.
    Varför kan man inte möta andra med respekt? Kritik kan framföras när något är fel. Det är klart man ska få rätt om man fått en vara som inte är den man beställt eller om en influencer Delar felaktig fakta/gör något moraliskt dåligt. Men att sitta och lägga kommentarer om folks ålder eller liknande och tro att ”kunden har alltid rätt” legitimerar det och skyddar dem från otrevliga svar? Är det verkligen så svårt att bara vara en god medmänniska?

    Att kunden alltid har rätt är en jävla myt som borde ha avlivats för längesen.

     För oss som jobbar/jobbar i butiksbranschen är det smärtsamt uppenbart att kunden nästan alltid har fel.

      Jag tror de flesta som jobbar inom serviceyrken känner igen sig när det kommer till otrevliga kunder. Ibland har dom så obefogad kritik och så står man där med ansiktet utåt när det är högre upp i ledningen det brister.

     Är det du som är Basil Fawlty?

     Från början handlar uttrycket om att kundens smak inte kan vara fel. Vill kunden ha en grön soffa med guldflamingos som ben har kunden helt rätt i detta. Trots att vi andra kanske tycker att det är fel och fult.

     07.12 Det handlar inte om att det ät en myt. Det är ett talesätt som man bör rätta sig efter om man jobbar med kunder.

    Charlotte är väl ändå ingen influenser, hon är artist.

     Som har en blogg och ett Instagramkonto.

      Jag har en blogg och ett instagramkonto. Är jag också en influencer?

       Det beror på hur många följare du har.

       Gör du samarbeten är du det.

        … och om du glömmer/missar/gillar inte att reklammarkera är du definitivt det.

       Det beror på om ditt innehåll påverkar folk i större mängder

       Så – är du en influencer?

     Utesluter det ena det andra?
     Man säger att Michael Jordan är en av vår tids största influencer. Är det fel då, eftersom att man bara kan vara en sak?
     Och alla vi andra vanlisar, är vi inte både en yrkesroll, ett barn till någon, kanske förälder till någon annan, syskon till en tredje. Bekant men någon helt annan, nära vän med en barndomskompis, granne, kollega, främling, träningskompis, branschkollega, kusin, syskonbarn, barnbarn osv osv i all oändlighet.

     Eller går alla bara under ett enda epitet?

   Kan ha att göra med att det var nån droppe som rann över till slut på just den följaren….? Charlotte är ju väääldigt ofta spydig och går i försvarsställning hela tiden, rensar kommentarer och blockerar, låter gubben hennes hoppa in och ifrågasätta hit o dit om nån inte håller med eller skriver hur fantastiskt tjusig och märkvärdig hon/hennes hus/hennes liv/hennes Åre-villa/hennes bakning är yadayadayada….. OM man har tid över och vill roa sig så är det lätt att upptäcka rensning av kommentarer på Insta t ex, i våras när hon rände hej vilt till Åre var det väldigt uppenbart.

    Jag instämmer helt. Bara positiva kommentarer och beröm. Jag är blockad för en struntsak så kan inte ens gå in där längre 😅
    Är hon kvar i Spanien? Hoppas att läsarna skriver lika mycket till henne om hon och mannen inte följer rekommendationen om att vara hemma en vecka efter utlandsresa (som sagt trots antikroppar), som det gjordes till Katrin och Bingo. För följer man inte så förtjänar man höra det. Helst när man når ut till så många.

   Håller helt med! Vad skulle hon ha svarat då för att ”verka trevlig”

   Men jag misstänker väl att personen i fråga tycker det är jobbigt att hon går in för träningen å vill därför läxa upp Charlotte. När det inte funkar så vinklar hon svaret som otrevligt

   Fast som influencer (som ju inte Perelli inte är ett klockrent exempel på men hon tjänar säkert en del på reklam och samarbeten) så är man ju en företagsrepresentant. De lever på sina följare/fans och får in sina intäkter genom dem. Inte för att man ska behöva ta hur mycket skit som helst för det men att hålla sig professionell tycker jag man kan vänta sig.

  Tycker inte det är hon som är otrevlig utan de som kommenterar. Gud, vad det märks när folk verkligen inte är någon form av tävlingsmänniskor! Blev ju världens hallå när hon blev arg för att hon spelat dålig padel. Fattar inte varför man måste slänga ur sig hur ”löjligt” det är att vilja bli bra på något?!

  Dessutom är tennis en individuell idrott. Man har bara sig själv att skylla på om det går dåligt och de flesta har väl någon gång känt känslan av att vara värdelös, spelar ingen roll vad det gäller, känslan är aldrig särskilt trevlig.
  Sen handlar det ju om att vara bättre än motståndaren också. Vill man inte vinna över den är det lika bra att lägga ner, för lycka till, att se tennis endast som träning är svårt. För man behöver inte vara en professionell utövare för att triggas av tanken på att träna, utvecklas och vinna, det kan kännas som tävling bara under en träning.

  Jag själv är tennisspelare och ser varje träning som en tävling mot mig själv. Jag vet vad jag kan och då ska jag alltid bli lite bättre, samtidigt som jag ska vinna över den jag spelar mot. Gör jag inte det känns det som ett misslyckande. Många som tycker det är barnsligt, men det är uppenbart att de inte heller förstår känslan.

   Otrevlig. Kan och vet allt och framförallt detta behov av att visa upp allt.
   Missbrukar filter så mycket att det blir komiskt.

    Vad var det otrevliga?

    Jo jag tycker det var otrevligt. Hon fräser ifrån men inte är det trevligt.

  Vid din ålder… hon är ju bara 46 och dessutom redan vältränad. Om hon vill bli bättre på ett par sporter så varför inte?

  Gå då istället och ge råd till alla gubbar som plötsligt ska lajva elitsimmare på somrarna. Många äldre män som drunknar pga att de inte inser sina begränsningar men ingen som försöker begränsa dem ( utom någon förtvivlad fru som står ensam kvar på stranden när maken envist ska simma samma sträcka som ”han alltid gjort”)

   Verkligen. Det är ju inte så att hon går från soffpotatis till att plötsligt träna två pass om dagen. Hon är ju fit som tusan och har varit i väldigt många år.

  Det var ju hon som kommenterade som var otrevlig om ngn var det

  Helt klart den som kommenterade som var otrevlig.

  Vaddå ”i din ålder” jag är ett år äldre än Charlotte och tycker det är väldigt åldersdiskriminerande eller iaf en konstig inställning till ålder..ung som att man slutar ha sex när man är över 50, att man inte ska vilja/kunna träna hårt bara för att man inte är 22…

   Tror vi alla skulle må bra av att inte begeänsa vad kvinnor kan och bör göra baserat på sin ålder. Var väl bra svarat av Perelli, eller är hon för gammal för internet snart med?

   Jag är över 50 och jag har förstått nu att många faktiskt slutar ha sex efter klimakteriet. Hormonerna går ner och kroppen svarar inte på sexuell stimulans på samma sätt, man blir inte fuktig etc. Rätt logiskt om man betänker att kroppen inte längre kan bli gravid. Visst går det att ha sex, det finns glidmedel och östrogenkrämer/tabletter, men väldigt många trappar helt enkelt ner på sexlivet.

   Inget fel på att träna hårt… kanske inte lika bra att köra stenhårt på bara racketsport (jag vet inte om C tränar annat med)
   Är väl ganska många paddlare som fått skador pga att de börjat köra fööör mycket med en gång.

  Jag är lika gammal som Charlotte, har tränat hårt i hela mitt liv och gör det fortfarande. Det är tyvärr ett faktum att man inte håller lika bra nu som man gjorde för 10 eller 20 år sedan. Och när man skadar sig så tar återhämtningen längre tid.
  Jättetrist såklart, men bara att acceptera.
  Men det vet säkert Charlotte redan 🙂

   Exakt. Charlotte känner väl själv vad hon är kapabel till och inte, samt vad hon tycker är värt att riskera för ett gott träningspass? Så himla onödigt att försöka begränsa henne från första början. Låt en kvinna leva ☺️

  Tycker kommentaren var dryg, så själv hade jag kunnat svara betydligt otrevligare på den om jag fått den än vad Charlotte gjorde.

  Det är först när man passerat 40 som man har verklig nytta av träning. När man är ung är kroppen stark och pigg ändå, men efter 40 krävs ett visst mått av träning för att hålla kroppen fortsatt stark och att undvika viktuppgång och skador. Så ”vid din ålder”, ja det är då det är dags att börja träna om man inte gjort det förr.

   Viktuppgång sker pga att man äter för mycket, inte för att man inte tränar…

    Viktuppgång kan bero på en mängd olika faktorer.

     Den primära är dock att man äter för mycket.

      När du blir äldre är det en massa hormoner som jävlas också, så det är inte bara maten. Då kan det vara bra att ha muskelmassa också för att hålla vikten, så att du inte bara består av fett och skelett som inte förbrukar energi. Tung gymträning är din vän.

       Hormonerna i sig trollar ju inte automatiskt fram fler kalorier. De ändrar möjligtvis din aptit eller sänker ditt TDEE. Då handlar det fortfarande om kalorier in vs ut.

        Jo tyvärr trollar hormonerna med kalorierna, och den stora boven är testosteronproduktionen som börjar minska redan efter 40 hos män och som nästan upphör hos kvinnor efter 50. Det fet man börjar lägga på sig går inte att reglera bort genom att minska kaloriintaget. Enda sättet är att träna. Det är komplicerade processer och att tro att TDEE är svaret ja då kommer man att bli väldigt besviken och risken är den motsatta att man går upp ännu mer.
        Det är dock inte hårdträning som krävs utan det viktiga är att man har koll på vardagsmotionen för kroppen är inte lika sugen på att röra på sig längre. De som har hårdtränat hela sitt liv kommer även de att märka att det som var lätt plötsligt blivit en kamp.

         Men du kan inte gå upp i vikt om du inte äter mer än du gör av med. Simple as that.
         Sen kan man givetvis vara född med typ Prader-Willis syndrom, men det är så extremt ovanligt och kan knappast användas av folk i allmänhet som skyller på ”medicinska orsaker”…

          Det är det som är problemet. Med ålder och avtagande testosteronproduktion minskar ämnesomsättningen och kroppen blir mer ovillig till träning. Att minska kaloriintaget leder till att ämnesomsättningen minskar ännu mer och även om man äter mindre går man ändå upp i vikt. Däremot ökar ämnesomsättningen av träning oavsett ålder och träning påverkar även testosteronproduktionen positivt. Träning är det som krävs för att hålla balansen i kroppens kemi och ju äldre man blir desto viktigare blir den för det går inte längre att reglera vikt genom att äta mindre som man kan göra när man är ung.

           Du måste skoja.
           Vadå ”kroppen blir mer ovillig till träning”? De flestas kroppar är ovilliga till att träna, oavsett ålder. Det handlar om ifall man har vanan inne eller inte.
           Det finns hur många vetenskapliga belägg som helst för att kaloriintaget är det som styr. Studier visar att minskar man sitt kaloriintag så rör man på sig mindre, ligger man på (ett visst) överskott så tenderar man att röra på sig mer, även om det är undermedvetet.
           Enligt din logik kan inte äldre vara normalviktiga utan att träna..? Musklerna bryts ner snabbare ju äldre man blir, men det har inget med ens basala energibehov att göra.

           Lol – istället för att garva, läs på och var noga med att kolla upp dina källor. Du vet att för att kunna kallas en vetenskaplig rapport måste det ligga forskning bakom. Det räcker inte att en självutnämnd hälso- och träningsguru tycker en massa saker.
           Att röra på sig är en överlevnadsgrej som sitter djupt programmerad i vår DNA. Så även där har du fel.

           Anonym 09:52
           Läs länkarna som finns nedan så kanske du också lär dig något idag.

           9.52 – Ja jättebra länkar och förklarar exakt min poäng. Jag tror faktiskt att de flesta har greppat att om man har ett högre energiintag än vad kroppen förbränner lägger man på vikt. Det är rätt basalt. Det intressanta är vad som påverkar energibehovet och hur det förändras övertiden. Om du själv läser artiklarna kanske du själv kan lära dig något nytt och vidga vyerna och öka på kunskapsnivån en smula.

          ”Men du kan inte gå upp i vikt om du inte äter mer än vad du gör av med”
          FAST SNÄLLA! Sluta uttala dig om sådant du inte begriper dig på. Läs på om hypertyreos.
          Jag har varit vältränad hela mitt liv, alltid aktiv. Och sen började min ämnesomsättning gå på lågvarv när jag blev sjuk. Jag fortsatte träna, ändra kost men gick ändå inte ned. Inte ens med medicinering så går det något vidare.
          Jag är så trött på människor som dig!

           Ett tips: Läs länkarna som finns nedan så kanske du också lär dig något idag.

           Du menar hypotyreos. Sitter i samma båt som du.

         Men i grunden handlar det om kaloriförbrukningen per se. Sen får du kalla det vad du vill.
         Som att säga att ett rum blev mörkt för att lampan slocknade. Men det blev egentligen mörkt för att någon tryckte på strömbrytaren..

          Kroppen är inte binär vilket hela kaloriförbrukningslogiken går ut på. Kroppen är väldigt komplex och kroppens kemi samverkar och samspelar. Genom att ensidigt stirra sig blind på kaloriintag är risken väldigt stor att man inte får det resultatet man önskar.
          Precis som i ditt exempel ovan med lampan gör du samma tankevurpa att det enbart är din förklaring som är den rätta förklaringen till varför lampan slocknar.

           Sluta komma med ursäkter och läs fakta istället. Här finns två enkla artiklar att börja med:

           https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28210884/

           https://www.bmj.com/content/361/bmj.k2538

           Anonym 09:51 – Rapporten påpekar exakt de faktorer som jag försöker belysa.

           However, genetic, epigenetic factors and the microbiota could influence individual responses to diet and physical activity.
           Conclusion: Energy intake that exceeds energy expenditure is the main driver of weight gain. The quality of the diet may exert its effect on energy balance through complex hormonal and neurological pathways that influence satiety and possibly through other mechanisms.
           Det är helt självklart att om energiintaget överstiger energibehovet över en given period kommer överskottet att lagras på kroppen. Det är inte det som är min poäng utan att det intressanta är vad som påverkar och reglerar vårt kaloriintag beror på en rad olika faktorer samt ålder. Det räcker inte att bara äta mindre utan det intressanta är varifrån kalorierna kommer ifrån samt att det inte är givet hur kroppen kommer att reagera på intaget.

         Jättefel. Mamma gick ner i vikt efter klimakteriet genom att lägga om kosten och äta mindre. Hon tränade inte och behåller sin låga vikt genom kontrollerat kaloriintag.
         Onödigt att skrämma upp folk med att det inte ”går” att bli smal efter 50 om man inte hårdtränar.

          Tjocka människor gör allt för att rättfärdiga sin tjockhet

          Riktigt tråkigt med smala tanter som är rädda för att lägga på sig.

          Bättre med lagomtjocka som motionerar och njuter av livet.

          Har sett många kalorirädda tanter 🤦🏼‍♀️

   🤦🏼‍♀️

   Tidig träning bygget ju iofs upp kroppen oxå.
   Många kvinnor får ju problem med benskörhet för att de inte har belastat skelettet tillräckligt under ungdomen.

  Ett stort misstag ”vi” gör är att sluta lära oss nya saker i vuxen ålder.
  Toppen att Charlotte kör på!

   Hjärnan är också en muskel som behöver tränas. Att dessutom göra nya kopplingar i hjärnan genom att lära sig nya rörelser är superviktigt, inte minst när man blir äldre!

   (obs. Säger inte att Charlotte är gammal.)

  Tolkar som att detta svar läses i ett sammanhang där otrevliga svar är vanligt förekommande från Perelli.

  Det är skickligt att läsa in tonfall i skriven text och tro att det är precis så det ska låta. Man kan ju prova att läsa ett svar i olika tonfall och välja det som är trevligast. Om man inte vill hacka på folk förstås. Det blir inte ett särskilt trevligt liv att jämnt välja det bittra. Och tycker man att inflluensern/artisten/nån är otrevlig är det väldigt enkelt att….sluta följa… häpp!

   Fast det är ofta ganska lätt att läsa tonfall.

  Kommenterar man något så får man räkna med att få samma ton tillbaka 🤷🏼‍♀️

  Paddel är en skitsport folk sysslar med som är för bedrövliga på tennis eller vilken annan bollsport som helst.
  Märkligt att man i stort sett aldrig får se rörligt material från paddelfolk, utan endast en bild på typ ett rack…

   Är det tufft att dissa paddel?

    Butthurt paddelspelare spotted!

     Knappast. Skulle aldrig spela paddel så vem var buttheart egentligen?

      Du uppenbarligen.

    Tuffare än att spela padel.

    Jag tror det är ensamma människor som inte får ihop tre vänner att spela med som känner sig nödgade att dissa padel….

     Oj vad fel du har. Jag spelar tennis och tycker padel är töntigt. För folk utan bollsinne. Men det är väl kul att ni får roa er också medan vi som har bollsinne ägnar oss åt något riktigt.

      Jag har superbra bollsinne men eftersom tennis klassades som töntsport när jag var ung så var det inget man frivilligt höll på med. Detta innebär att jag har bollsinne men eftersom jag aldrig spelat tennis är jag skitkass på det, för det är mycket teknik som jag absolut inte behärskar. Padel däremot kräver INTE ALLS lika mycket teknikmässigt men bidrar med mycket glädje = win win

       Aha, du är en sån jagsvag människa som aldrig vågar göra som du vill utan ängsligt sneglar på vad ”gruppen” tycker och apar efter? Eftersom du uppenbarligen inte vågade spela tennis när du var ung, då det enligt din utsago ”klassades som töntsport” i din lilla by? Jag beklagar att du är så jagsvag och ängslig att du inte vågar göra det du tycker är roligt.

       Tennis har aldrig varit en töntsport😂 när är du uppvuxen egentligen, och vart? Har du bollsinne kommer tekniken, så du kan säga vad du vill om ditt ”superbra bollsinne”. Tennis är svårt men inte omöjligt✌🏼

       Padel kräver typ noll teknik och noll bollsinne. JA MEN GUD SÅ KUL att spela något som inte kräver så mycket av en🤯

     Det absolut töntigaste är ju hävdelsebehovet hos folk som minsann INTE spelar padel för de spelar RIKTIGA sporter. Nä, jag spelar inte padel själv. Tycker bara att hela den här diskussionen på riktigt är ungefär det löjligaste som pågår just nu.

   Det är det som är det roliga med padel. Man får träning och det märks inte ens att helt plötsligt har det gått en timme eller två och de flesta kan spela hyfsat bra redan från början. Varför ska jag ägna mig åt en sport som till exempel tennis som jag är superdålig på? Jag har försökt spela i många år, men det enda jag får ägna mig åt är att jaga bollar så nu har jag gett upp tennisen. Ja, jag kunde ägna mig åt badminton istället, men det är fruktansvärt tråkigt att spela. Jag förstår helt och fullt varför så många har fastnat för padel. Gillar man att röra på sig och gillar att sporta och ha kul är padel perfekt. Gillar man att vara en soffpotatis så är det kanske störande att folk har fått upp ögonen för en ny sport. Ganska nu i alla fall i Sverige.

   Det är väl bra att alla som har dåligt bollsinne också kan ha ett sammanhang och träna?
   Korpenfotboll, nybörjarbandy, tennis och all annan bollsport kanske avskräcker många som egentligen vill ha lite lagsport?
   Låt folk ha lite kul.
   Själv började jag med konståkning när jag var över 30 och var säkert jättetöntig med att bilder från ishallen och klipp med dåliga små pyttehopp som en treåring hade kunnat göra bättre. Jag hade kul ändå.

   Mer rörelse åt folket, även om det är töntigt och mainstream 🙂

    Jämför du korpen och nybörjarsport med tennis hahaha?

     Nybörjare är man väl inom alla sporter?

      Jo men det är betydligt större skillnad på nybörjarinnebandy och nybörjartennis t.ex och går inte ens att jämföra.

       Är det för att tennis anses fiiiiinare än innebandy eller?

        Spela tennis som nybörjare och spela innebandy som nybörjare. Jämför och återkom sen.

   Jag är skitkass på tennis
   Kan inte utöva fotboll längre pga skador.

   MEN kan spela padel och det är suuuuuper enkelt. ALLA kan få igång ett spel, och det gör det otroligt kul.

   Om det per Automatik gör det till en skitsport- må så vara, jag älskar denna skitsport.

   Pösssss

   Är padel fult att spela för att det är lättare?

    Ja.

    Ja, lite ungefär som alla som snackar ner Läckberg – litteratur som ALLA kan läsa och begripa är inte fiiiiint nock.
    Skall helst vara svårtydda poem i runskrift för att passera nålsögat hos den finkulturella.

    Lika så padel- DET ÄR JU FÖR ENKELT DÅ ÄR DET FUUUUULSPORT
    Och så går det och spelar 18 hål på golfbanan på ett ”glädjehandikapp” samtidigt som de sippar whiskey ur smygpluntant.

  Hon lever ju på sitt rykte och att folk gillar henne. Jag tycker därför det är konstigt att hon svarar med så otrevlig ton och i princip anklagar den som skrev kommentaren för att vara en förlorare. Sedan blir hon förvånad att ingen röstar på henne i Mello. Förstår hon inte att allt hänger ihop.

  Onödigt att svara otrevligt. Kommentaren var inte så mysig och rent allmänt är det dumt att framföra negativa saker i skrift, det kan så lätt misstolkas. Ringer alltid om jag t.ex. är missnöjd med en vara

  ”Vid din ålder….” Härskarteknik för att trycka ner henne… Tycker inte alls att hennes svar var otrevligt.
  Hon är verkligen ingen nybörjare när det gäller träning och att träna är ju super oavsett vilken ålder man är i.
  Så om man har kommit över 30-strecket så ska man sluta träna eller?

  Ser absolut inget otrevligt i hennes svar. Svar på tal! Vad ger alla idiotiska kommenterare rätten att gå på hur de vill? Nej heja Charlotte

  VEM bestämmer när gränsen går för vad man får visa?

  Finns det en liten liten sur bitter tant, 40-50 taggare, som sitter hemma i sin nerrökta 1:a och har en tabell:
  ”Bruttoinkomst över xxxx – nä minsann, hen skall inte få visa sitt hem, sina vanor, sin bil och framförallt inte sitt utseende”.

  Jag är stolt över mitt hus, jag är stolt över mitt utseende och jag är stolt över min hund.
  Får jag visa något av detta eller beror det av vad jag har för inkomst?

  Visst är det underbart när en person visar upp saker som personen kämpat för och sen INTE ber om ursäkt för sig.

  Tjoflöjt nu är det fredag!

   var åldern viktig?

    Nej, var det det enda du tog med dig från min kommentar?
    Tråkigt.

   Tant vid 40-50 år? Märks att du är ung och inte levt så länge.

    Svar nej, jag är en tant, en riktig tant i åldersspannet 40-50
    Tack och hej

   Ha ha håller delvis med, men sedan vet jag iofs inte hur mycket hon har kämpat för sin 50-miljoners villa ( eller hur mycket det nu var).

   För hur mycket musik har hon egentligen sålt? Hur många låtar förknippas hon med? Inte många va? Hon har väl sin stjärnstatus mest för att hon har gift sig med en rik snubbe.

   Med det sagt: good for her! Jag hade inte haft något emot det. Och så klart ska hon få visa upp det hur mycket hon vill.

   Nä nu ska jag ta en sen frulle, kaffe o en cigg får det bli. Mums!

    Det har du rätt i! Jag kommer bara på de två låtar hon deltagit i Eurovision med. Tittar man på de bolag som hon driver hennes egna verksamhet i (parfym, klädkollektion, artisteri) så är det inga stora omsättningar. Hon har ett fastighetsbolag tillsammans med mannen. Där finns tillgångar på 42 MSEK men också skulder på 37 MSEK. De drar in ca 6 MSEK på att hyra ut fastigheten/fastigheterna. Kan det vara villan de bor i?

    Det intressanta är de bolag som Anders har själv, eller snarare tillsammans med Nicklas Kulti. Ett bolag, som bedriver ”verksamheter som utövas av huvudkontor” har tillgångar på 709 MSEK. Ett annat som ska bedriva ”artistisk verksamhet” har tillgångar på 138 MSEK och gjorde ett resultat på 108 MSEK år 2019. De flesta åren innan dess har resultaten varit mycket blygsamma. Någon som vet vad de pysslar med?

     Ingen aning faktiskt, men som sagt tror jag att att hon kan leva som hon gör uteslutande för att hennes man är stenrik. Buhu jag vill också ha!

     Det enda jag egentligen stör mig på är att flickan från Småland gärna vill framställa sig som så enkel och jordnära. Det köper jag däremot inte.

      Det fanns en period då jag kunde känna igen mig med henne och hennes liv och det var under tiden hon var skild och ensamstående (sönerna var väl bara hos pappa varannan helg om jag minns rätt). Även om vi inte hade samma ekonomiska förutsättningar så kände jag igen mig i delar av hennes vardag. Men sedan hon träffade Anders har det bara dragit iväg upp i det blå. Som du säger, jag har också svårt att se och höra den enkla, ödmjuka och jordnära personen som hon lovordas för att vara.

       Precis så.

       Klär nästan bara barnen i de dyraste märkena också.

       Armani, Versace och burberry. Kenzo mm.

       De kostar svinmycket.

       Övriga kändisar kör Ralph lauren och Gant liksom.

        När dessa två människor tjänar så mycket som dom uppenbarligen gör så kan dom väl få göra av med pengarna på vad dom vill?

      Redan innan hon träffade Anders, så ägde hon en stor villa i Djursholm och en bostad i Spanien.

       Fast de bostäderna går inte att jämföra med den nybyggda villan i Åre och huset i Marbella.

     12:11 Mer info här: https://www.merinfo.se/foretag/Ryds-Bilglas-AB-5565387502/2k1hkha-fa94
     ”Anders Jensen har 22 personkopplingar, varav 15 st är män, 7 st är kvinnor och 0 st är ej folkbokförda i Sverige.”

    Det är nog bra inte många som har en cd eller Spotify /iTunes med Perelli.

  ……..OCH sen, vad är det med alla som påstår att det finns så mycket faror med träning????
  Och ”skammar” personer som väljer att ta en frukt eller inget alls när det skall svullas fika?

  (Det enda som är sant är att när män i övre medelåldren spelar korp- fotboll/handboll/innebandy så kommer garanterat en hälsena dras av eller en muskelbristning baksida lår ske.)

  Nä – mer träning och framförallt ROLIG träning till folket. Träning skall vara roligt och lustfyllt, annars är det bara bajs.

   svullas fika? ligger lite förakt i de orden..

    Orka bli kränkt…

     men vem blev kränkt först…

    Möla i sig fika då?

    Jag älskar att svulla och möla i mig goda kakor.
    MEN ser inte ner på dem som väljer att inte göra det.

    Förstår att min kommentar kan antyda att det är negativt att svulla, men det var inte så jag menade.

   Håller med om att träning ska vara roligt. Men i övrigt – Det här du beskriver, som om det skulle finnas en kultur MOT träning, är ju absolut inte en grej? Ingen skammas för att de avstår från fika, tvärt om. Det enda man ser är ju ryggdunk för hälsosam livsstill och skammade för fika och stillasittande.

    DÅ får jag lov att gratulera – kring ett fikabord i statens tjänst huggs det till höger och vänster gentemot de personer som väljer en hälsosammare kost. Men gud nåde den som skulle kommentera tillbaka typ ”det där ser ju inte så hälsosamt ut”

     Exakt. Och det är alltid folk med omfång större som kommer med de kommentarerna.

  Tonen i en kommentar läggs av den som läser. När någon skriver en kommentar kan personen själv läsa den med jätte trevlig ton, medan någon annan löser samma meningar med en jättesur ton och undrar vad personen som skrev den har för problem…. i detta fallet uppfattar jag inte Charlotte som otrevlig men vem vet hur hon avsåg den att vara….. bara hon.

  Hon raderar all kritik om att hon är i Spanien. Säger väl allt.

   Nej, vad säger det?

   Någon som också raderar kommentarer och till och med blockar personer på sin instagram är företaget von chadaux.
   Hur länge ska de få vänta på sitt svar innan inlägget publiceras igen??

   Ja det säger allt. Tycker att hon är en obehaglig människa, hon anser hon inte behöver följa rekommendationerna i Sverige eller Spanien. Har sett hur hon och Pernilla hånat människor som sagt till om tex regler i Spanien. Pernilla är av samma skrot och korn.

  Jag tycker att det är rätt så problematiskt med den här attityden en del läsare har att de tror att de kan diktera villkoren för någon annans blogg. Det är så uppenbart att de egentligen inte vill följa den influencern de följer, om ni hänger med?
  Jag kan för mitt liv inte förstå varför man följer en person om man tycker att precis allt är fel?

  När influncern inte skriver på sättet man vill eller har det innehållet om det man vill. När influencern inte gör de saker man vill osv osv. Då ska det skrikas och ”kritiseras” i all oändlighet i hoppet om att influncern ger med sig för att slippa tjatet.
  Är det människans natur att vilja förändra allt och man ser en influencer som en underhållningsprodukt istället för en riktig människa med riktiga känslor och en riktig egen vilja? Eller varför är en del så frenetiskt ihärdiga med att tro att en främmande person ska förändra sitt sätt att vara på till det sättet man själv vill och ibland kräver?

   Som typ alla här inne då? Framförallt i ös.

    Va? ös handlar väl om allt annat än den här bloggen?

     Folk vill bestämma över innehållet där också, hur kan du ha missat.

  Folk är så lättkränkta. Det är skrift, hur kan man ens snacka om otrevlig ton? Hon är rak, inte otrevlig. Precis som många andra, inklusive de som ställer sina frågor. En fråga i mängden för Charlotte, som hon inte ens måste besvara, men tog sig ändå tiden att göra. Förstår inte vad folk kräver av offentliga personer idag egentligen, som att de är skyldiga oss vanligt fölk någonting öht? Sluta kommentera om du tycker hon är så otrevlig då, förstår inte problemet? Gråta över någons svar, som man inte ens känner. Otroligt.

   Skojar du eller? Uppenbart att du är lika störd som hen som skrev kommentaren

  Jag jobbade i en affär där Charlotte handlade ofta och för väldigt mycket pengar. Hon hade alltid en otålig, och otrevlig framtoning. Jag jämför då med att andra ”kändisar” handlade där och alltid var artiga och respektfulla. Men Charlotte gav mig intrycket att hon såg oss i personalen som mindre värda ”bönder” som hon inte kunde ge ens ett leende. Med tanke på att hon alltid har det största leendet i tv och är sååå trevlig där så känns det som att hon är en sån som slickar uppåt och sparkar neråt.

   Håller så med. Jag har också haft henne som kund, och usch så förminskad jag blev av hennes sätt. Hon uppfattades som väldigt bitchig och skarp i tungan. Och faktiskt riktigt otrevlig.

    Jaha. Så skapas skvaller.

     well, detta är ju en skvallerblogg så…

  I stjärnorna på slottet så tillbringades en del tid av hennes dag i hennes/deras hus.
  Skryt skryt

  Hon verkar vara en djävla stropp

   Reagerade också där i programmet.
   Har tidigare haft en positiv bild av henne.
   Hon verkar otroligt självupptagen, enormt självgod, ytlig och ha narcissistiska drag.

  Charlotte verkar inte respektera Folkhälsomyndighetens rekommendationer efter utlandsresa.

  Hemmakarantän i sju dagar (oavsett om man haft covid-19 tidigare eller inte!)… På IG lägger hon ut bilder från padelevent som verkar vara efter hemkomsten…

   Och hon tar förstås inte med kommentarer som påpekar det? Jag är blockad så jag kan inte se. Föga förvånande om hon inte bryr sig.. Hon tycker ju att hon får bete sig hur som helst.

  Charlotte lyssnar in texten och ger ett rakt svar. Inte alls otrevligt.
  Skulle inte heller uppskatta ”vid din ålder” det hade en negativ klang och nervärderande.
  Kul att se att man kan utveckla sig och bli svinduktig på t ex tennis etc oavsett var man är i livet.
  Så när läsare får svar på tal så ska det ofta kontras med att personen i fråga blir otrevlig, inte kan ta kritik etc.
  Vi alla är bara människor och vi svarar utifrån den vi är. Så länge det inte är påhopp och hat så får man väl tåla det som läsare.

  Löwengrip har smygsamarbete för birger jarl gatan på sin Instagram stories att hon aldrig lär sig tokan.

  Tycker dock kommentaren som ifrågasätter varför man vill bli bättre om man ändå inte ska tävla va rätt konstig! Kanske jag som är gammal som gillar att utmana mig själv och blir bättre men har noll intresse av tävla och jämföra mig med andra 🤷🏼‍♀️

  Jaha så okända människor ska få vara hur otrevliga som helst mot henne men hon ska vara trevlig? Nej.

  Stör mig på såna där människor, ska man utöva en sport ska man göra det för att bli bäst, för att tävla, satsa på EM, osv. Varför kan man inte uppmuntra folk att bara träna för att ha kul? för hälsan? i ett samhälle där vi har stora problem med hälsan pga övervikt ska man uppmuntra alla som vill/kan att träna. Träning är inte bara för dem som vill tävla och bli bäst, träning är för alla.

   Fast håller man på med något och är lagd åt hållet att man älskar att tävla och vinna, då är det inte direkt konstigt att man hela tiden strävar efter att bli bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *