Triss i skit från Instagram

Oftast försöker jag vara både pedagogisk och professionell i min framtoning när jag kritiserar saker här på Bloggbevakning, men ibland orkar jag inte riktigt vara det och detta är ett sådant tillfälle.
Jag kommer helt enkelt publicera tre saker som jag kort och gott vill kritisera då jag tycker att det är skit, så som folk håller på och myglare ljuger och är allmänt otydliga eller rent av oärliga.
Blä, helt enkelt.

Christina Schollin: Sedan 2009 använder jag ingenting annat än produkter från Nu Skin, helt enkelt därför att jag vet av erfarenhet att de är de bästa, renaste, utan tillsatser av mineraler och fillers och som gör underverks för ditt utseende och välbefinnande.
Bildkälla: Christina Schollin Blogg

 

Om du ska påstå att du inte använt några andra produkter än Nuskin sedan 2009 så kan det kanske vara bra att rensa bort eventuella bevis som pekar på motsatsen? Som det här från Instagram.

Reklam från ACO från Christina Schollins Instagram
Bildkälla: Christina Schollin Instastory
Annica Englund: "Reklam för min onlineshop" Bloggbevakning: Nej, det är inte reklam för din "onlineshop". Det är reklam för MLM/pyramidföretaget Nuskin!
Bildkälla: Annica Englund Instastory
Från Johan Hedberg "Matgeeks" Instastory där han dolt texten" Annonssamarnbete med..." bakom sitt namn. Bloggbevakning: Varför reklamidentifiera dina inlägg om du ändå kommer försöka dölja det?
Bildkälla: Johan Hedberg Instastory

Tack för tips!

109 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Är det mindre chans att folk klickar in och köper saker om dom är helt ärliga att det är reklam för något? Eller vad är grejen med att försöka dölja?
  Många som sätter små ”ad” under sitt namn

  Hur tjänar dom pengar på reklam/samarbete eller vad det nu ska kallas?
  En summa för att göra reklamen gissar jag, får dom även pengar för varje gång någon swipar upp och varje gång deras rabattkod används?
  Är så dåligt insatt 😅

  Svara

   Tex ExonPhspoiler, någon ställer tex frågan ”bästa schampot?” och hon skriver ”detta använder jag, helt klart bäst!” utan namn, bild eller något och man måste swipa upp för att komma till det hon tipsar om.
   Får hon pengar varje gång någon swipar upp? Förstår inte varför man inte bara svarar på frågan, sen kan man självklart ha en länk också.

   Svara

    Hon har ju lagt upp bild att hon sitter och kollar vad alla har beställt 🙃 hon kan tydligen se det om hon tillexempel har en kod eller sån swipe up tydligen

    Svara

     Nej nelly hade skickat henne den statistiken, hon kan inte se det hur som helst. Det gällde bara Nelly och vad folk hade köpt med hennes kod

     Svara

      Ja?

      Svara

    Sådär håller hon på helatiden. Vet inte hur många ggr jag sett en fejkad kommentar där någon har fått så dålig hy och hon länkar då till en perfekt ansiktsmask hos coccopanda.
    Det är bara repetition, inget större arbete bakom.

    Svara

   Så här har jag förstått det: via affiliate-länkar (många swipe up är såna) så tjänar influencern en viss procent av det följarna handlar för via deras länk. ”Betalt samarbete” innebär oftast att de fått en viss summa för att lägga upp reklam och då tjänar dom ingenting utöver det dom redan fått.

   Svara

  Snälla kan du inte skriva mer om Annikas härj? Så less på att se hur hon lurar unga tjejer in i pyramidspelet nuskin

  Svara

   Ja, förstår inte hur hon kan hurra så över sina framgångar, alla pengar hon tjänar är helt beroende av att andra (främst kvinnor) blir inlurade med falska löften. Majoritet tjänar inte pengar utan förlorar på den här skiten, och att hon inte kan se sin priviligierade position som influenser provocerar mig mer än någon annan typ av reklam eller varor som influensers typiskt gör reklam för. Men jag misstänker att hon någonstans vet, för varför pratar hon i gåtor om sin webbshop och VÄGRAR nämna Nuskin på Instagram?

   Plus alla filter hon använder när hon säljer produkterna, det syns så tydligt för det är noll skärpa på hennes ansikte.

   /slut på rant.

   Svara

    Det är klassisk MLM-taktik, namn inte märke vid namn, nämn ont reproduktion vid namn . Skriver alltid: kontakta mig för mer info.
    Så tror det är noll självinsikt tyvärr

    Svara

    Ja det måste skrivas mer om nuskin. Kan man inte rent av anmäla företaget? För fel i marknadsföringslagen åtminstone?

    Annika mår inte så bra, och hennes ”arbete” får nog henne säkert att må bra för stunden. Hon kommer nog vakna upp om ett år och se verkligheten som alla andra som jobbat med pyramidföretag. Som sagt så är det väldigt tråkigt att så många verkar bli lurade!! Det kan ju inte vara lagligt?????

    Svara

     Hon får in pengar, resten struntar hon nog i. Trist som fan.
     Tycker de e vedervärdigt att använda sin plattform till det

     Svara

   Jaa!!
   På kort tid har två bekanta till mig börjat ”arbeta bekvämt hemifrån” åt Nuskin. Undrar hur många unga drömmande tjejer som inspirerats av Annica.
   De enda kom kommenterar och gillar deras fantaaastiska produkter och bilder är andra Nuskinare. Det skrivs aldrig ut vad något kostar eller vad företaget heter, bara ❤😍❤Skicka DM om du vill veta mer❤😍❤

   Svara

   ”Min onlineshop” allt för det ska låta så bra som möjligt.

   Svara

    Jaa och hon vägrar säga vart produkterna kommer ifrån!! Annica la upp typ 12 stories igår där hon babblade runt om att hon har startat eget företag med inriktning på skönhet där hon valt ut produkter till en webshop osvosv allt för att undvika ordet ”reklam för nuskin”

    Svara

     Tycker dock det där är konstigt, för min kusin håller på med det och är helt öppen med att det är NuSkin. 🤔 Undra varför det är så olika..

     Svara

      Undrar om det är för att mlm går emot Instagrams regler

      Svara

     Kan man anmäla henne till konsumentverket?

     Svara

      Ja det är klart du kan!

      Svara

      Är inte hon utflyttad till Kanada.

      Svara

       Kan inte reglerna kring det men rent logiskt så borde man kunna anmäla eftersom hon vänder sig till den svenska marknaden.

       Svara

   Tycker också att det borde skrivas mer om Annica. Gillade henne så mycket när hon flyttade till Kanada första gången (började följa henne då) och sommaren i Gävle men jävlar vad det har gått utför. Tycker det är så pinsamt när hon har på sig kronan och nån gång hade hon en bild från Wolf of Wall street med hennes ansikte inklippt 😂 samtidigt tycker jag det är intressant att hon skriver att hon vill bli mer privat men samtidigt lägger upp allt om sin behandling, videos med sprutor osv och för mig känns det MER privat än allt hon har gjort tidigare. Kanske bara är jag men videorna när hennes kille ger henne sprutor känns så väldigt intimt (intimt kanske inte är rätt ord men hoppas ni fattar vad jag menar). Samtidigt så vet man ju att det ger mycket sympatier och hyllningar för att man visar att livet inte är perfekt osv osv men för mig känns det som en konstig gräns av vad som är privat och vad som inte är det. Känns som att hon genom att visa upp behandlingen håller sig relevant och för att väga upp för all den negativa kritik hon får med nuskin.

   Svara

    Eller hur! Så töntigt med de där kronorna och skål i glasen med de andra. För att det ska verka som att det är en så fin sammanhållning osv… Ja, hon skulle ju straffa följarna som kritiserade henne för pyramidgrejen och göra kontot mindre privat så gör hon tvärtom.

    Svara

     Jag har också reagerat på det du skriver om Annica Englund.
     Önskar att Bloggbevakningen skulle ta upp det.
     Ursäkta det grova ordvalet men det känns nästan som om Annica har blivit hjärntvättad efter att ha börjat med NuSkin.
     Hon lägger ofta upp bisarra storys där hon pratar runt produkterna hon säljer för NuSkin. Allt är ju så klart SÅ bra.
     Sen alla konstiga inlägg och storys där hon hintar att hon blivit så rik på NuSkin, hon springer omkring med en krona på huvudet. Skålar med sig själv för att fira sin framgång. Man får se när hon video chattar med andra NuSkin säljare och dom skålar och firar. Det verkar typ vara tjejfest varje gång. Och sen alla dessa zoom möten, eller vad det heter, som hon vill att folk ska gå med på.
     Det här är bara en av alla bisarra saker Annica skrivit på sin Instagram. Citerar delar av inlägget:
     ”Some even laughed and said “do you even know what people say and write about you” but I didn’t care.
     I’m the one who’s laughing today, tomorrow, next month and in September… Hooooly 🤩
     Some of you laughed when I said “I even compete with my bf salary”, which I totally understand. But I will tell you this, ha ha ha! ⭐️”
     Jag har följt Annica i många år men sen hon började med NuSkin så har hon verkligen förändrats och tyvärr inte till det bättre.

     Svara

      Jag skrev om henne igår.

      Svara

      Hela hennes konto är så otroligt pinsamt nu. Bara en blandning av omärkt reklam och sympatignäll över sprutor (hint Annica: sprutorna kommer fungera ÄVEN om du inte lägger upp film på varje. spruta. du. tar). Och sen visa upp ”morgonens smuts” från ansiktet med ett ”kolla vad äckligt trots att jag tvättade ansiktet igår kväll”, nej Annica, ”smutsen” du visar upp är den kräm du lade på igår, blandat med hudceller som du exfolierat loss. För att inte tala om hur hennes fillers migrerat ner från kinderna så att hon knappt kan prata.

      Svara

  Är det pinsamt att det är reklam eller varför försöker man dölja till varje pris?

  Svara

   De vill väl att det ska anses så trovärdigt som möjlighet. Dvs att de rekommenderar en produkt från hjärtat – inte mot pengar.

   Svara

  Jag förstår verkligen inte varför Christina sjunker så lågt och håller på med detta. Trodde hon och Hans hade pengar så de klarar sig och inte behöver hålla på med reklam på hennes sociala medier.

  Svara

   Bekräftelsebehov deluxe, har alltid fått en lite narcissist vibe av henne.

   Svara

    Hon tog betalt för autografer när hon hade sin butik i Gamla stan…

    Svara

     Åh herre min så patetiskt! 😂

     Svara

     Wow 😅😅😅😅😅

     Svara

     Vad kostade en autograf?

     Svara

      Kan det varit runt 40 kr kanske?

      Svara

     Ja, det minns jag också! Hon sålde kort med sin autograf, och vägrade skriva andra. Kom in och var typ 10 år, och var alltså tvungen att köpa ett kort om jag ville ha en autograf…

     Svara

      Hahaha 😂 klockrent. Köpte du nån?

      Svara

       Minns ej, minns bara besvikelsen och att hon var så snorkig.

       Svara

        Okej, då förstår jag varifrån Pernilla fått sin attityd. Jessica Andersson har berättat att hon, när hon var i 10-årsålern, såg sin stora idol Pernilla i en biokö. När Jessica vågade sig fram och frågade om autograf, vände sig Pernilla om och snäste ”Du, jag är faktiskt här privat!”
        Så jävla dåligt att bete sig så mot barn!

        Svara

         Jessica Andersson är fantastisk! Hon äg ar jättemycket tid åt att sjunga med ungdomar, bli kompad av musikskolor och sånt. Superdupertrevlig!

         Svara

     Är du säker på att hon tog betalt, eller är det något du hört?

     Svara

      Jag kan garantera att hon tog betalt. Hon sa nej till autografer och sa bara att man fick köpa de som hon hade signerat. Det var svart-vita bilder från hennes (mycket!) yngre dagar och stod på disken.

      Svara

       Alltså bilderna stod på disken bredvid kassan, inte hon😆

       Svara

   Hon är 83 år, borde hon inte vara pensionerad sen länge 😶

   Svara

    Hur menar du då? Kan man inte ha en blogg då eller kan man inte sälja saker om man blivit pensionär?

    Svara

    🤑🤑🤑

    Svara

   Hon har hållit på med Nuskin länge, det var det hon sålde i lokalen i Gamla stan när hon blev ”grundlurad” av någon kvinna:

   https://pernillawahlgren.se/pernillas-blogg/sa-blev-min-kara-mor-grundlurad.html

   Svara

  Annica mår inte bra. Men tyvärr är det svårt tycka synd om henne när hon fått så dryg och oskön attityd.

  Svara

   Nej verkligen. Tycker denna utveckling på hennes instagram är så tråkig. Det är bara massa nuskin och sektvibbar. Fattar hon inte att hon kör sitt varmkörde i botten?

   Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   Hur vet du? Tror många har försökt påpeka det olämpliga med Marcelo, men man bestämmer ju själv vem man är ihop med.

   Svara

   För att Emilia är så naiv och blåögd. Hon tror att hon är unik och att han inte gör något bakom hennes rygg.

   Svara

   Hur prata vett med henne? Hon är vuxen och bestämmer själv. Vill hon ha det jobbigt i livet så låt hon ha det.

   Svara

   Varför blev min original-kommentar borttagen? 😅

   Svara

    Vad stod det? Ish?

    Svara

     Sanningar om Marcelo

     Svara

     Lite om Marcelo bara. Att han kladdat på massa 01:or (samt låg med en) under sin ph-turné 2019, trots att han var tsm med Emilia då.
     Samt ifrågasatte lite varför Emilia väljer att skaffa barn med honom, spec då hon är så ung.
     Han verkar gilla yngre, oerfarna tjejer iaf.

     Svara

  Nu har väl Christina ioförsig aldrig sagt att hon använt sig av ACO, hon gjorde endast reklam.

  Svara

   Christina har sålt nuskin sedan säkert 2008 i sin butik och haft party har följt hennes blogg. För mig är det inte en stor grej att hon gör reklam för ACO också men jaaa de är läskigt med nuskin och vet flera som gått bananas och det gått åt helvete men ja till Christina försvar så är det lite rimligare att hon håller på med det för hon gjort de länge sen är hon väldigt andlig och sånt och säljer änglar och grejer så de är inte jätteotippat… hon och Pernilla hade ju nuskin kväll i wahlgrensvärld värld i någon av första säsongerna asså produkterna är helt ok men det farliga är ju när man får hybris och tror man är boss lady och tror man startat eget och köper på sig 10 livs förbrukningar som fyller källaren som man sedan inte får sålt och allt blir gammalt

   Svara

   Väldigt tydligt på bilderna att det bara är reklam, står ingenstans att hon använder Aco.

   Svara

    Till Anonym och Paragrafryttaren.
    Går ni in på Christina Schollins Ig ”Höjdpunkter” för 122 veckor sen berättar hon själv i filmsnuttarna att hon använder sig av dom ACO-produkter hon gör reklam för.

    Svara

  Det är intressant tycker jag – ALLA fattar ju att detta är reklam, men ändå vill företagen att det inte ska skrivas ut. Är det så reklam fungerar hos människor? Är det inte tydligt reklammärkt så tror vi mer på det, blir villigare att köpa? Det måste ju faktiskt vara så, även fast det låter märkligt – reklamansvariga i dessa företag måste ju känna till nåt magiskt knep som faktiskt är verksamt.

  Svara

   Det var väl det som var grejen med reklam genom bloggare i starten, att det inte skulle vara som reklam utan ”din vän på nätet *valfri bloggare*” ger dig ett tips om något de genuint gillar inbäddat i ett inlägg om vad som gjort i tisdags. Meningen var att då skulle vi läsare vara mer öppna/mottagliga för att köpa produkten.
   Måste har funkat, fått och får fortfarande mail med förfrågningar om att göra reklam mot att få produkter på ett sätt som gör att det inte verkar som reklam utan att snällt tips till mina följare.
   Många scrollar förbi direkt om inlägget är reklammarkerat det är det som foretegen vill undvika antar jag.

   Svara

  Om jag ska vara ärlig vet jag inte om jag förknippar din blogg med varken pedagogik eller professionalism. Missförstå mig rätt, jag har läst i många år och tycker om bloggen. (håller inte alltid med, men tycker om)
  Men jag visste inte att det var en framtoning du försökte ha.

  Svara

   Jag var eventuellt en smula ironisk här ovan. 😊

   Svara

   Håller med. Jag tycker inte heller det här inlägget skiljer sig så mycket från de andra.

   Som du säger. Jag gillar bloggen och läser den gärna men pedagogisk eller professionell är inte de ord jag förknippar den med. Insatt (som i kunnig om branschen), sarkastisk och tydlig (man vet vad man får om vem) ligger närmare för mig.

   Svara

  Någon annan som reagerade över Annicas ”rensa din insta från tråkiga människor”-rant? Tyckte syftet för det hela var högst oklart. Varför får man inte följa människor som är tråkiga och varför är det så viktigt att följa ett visst typ av flöde? Hon känns såååå extrem när det kommer till att ha vänner etc?

  Svara

   Jag tror tyvärr inte att hon har så mycket vänner 🙁

   Svara

   Men hon är ju tråkig själv som tjatar om Nuskin.

   Svara

   Liten poäng har hon ju. Varför följa människor som man tycker är tråkiga och har ett flöde som man inte gillar.
   Jag skulle aldrig följa någon som bara lägger upp barnbilder. Skit samma om det är släkt eller vän.

   Svara

    Va? Men med vänner så står man väl ut just för att man är vänner? Fattar inte hur det blivit.

    Svara

     Fast varför ska man ”stå ut”? Är man inte intresserad av vad en person lägger ut så är det väl onödigt att följa? Skulle aldrig följa någon bara för att man är vänner. Är det så viktigt med följare?

     Svara

      Nej det är inte så viktigt med följare. Men tycker det är osympatiskt att inte följa vänner för att man själv anser att dom har tråkiga flöden. Förstår inte varför det är så viktigt att andras flöden ska va något speciellt. Och dessutom uppmana andra att avfölja dessa vänner.

      Svara

       Nej, spelar väl ingen roll om man följer någon för att vara snäll. Behöver ju inte kolla på allt.

       Svara

    Jag tycker att man inte behöver följa folk man inte känner som är tråkiga. Men att uppmana folk att avfölja sina vänner som inte uppfyller ens egna krav på ett vackert eller skojigt flöde är för mig riktigt absurt och nästan empati-löst…

    Svara

    Annica är så fake. Tror du hon tycker sin svärmor lägger upp så inspirerande grejer? Nej tror inte det, men ändå så följer hon henne. Samma med mig, följer några i min sambos släkt som inte är de roligaste när det kommer till flöde, men inte fan skulle jag avfölja för det. Tacka mina föräldrar för att dom kört mycket vett och etikett på mig och mina syskon!

    Svara

   Slutade följa henne 🤷‍♀️

   Svara

  O.t. CG lanserar ny färg på Switalakopian, print från sin egna tavla som är målat på print av annans tavla. Lätt ska det va.

  Svara

  Är vän med två personer på facebook som säljer produkter från nuskin. De påstår alltid att produkterna är de bästa som finns, och av kommentarsfälten av döma är det många som går på det. Jag undrar varför inte flera frågar sig själva: Om nu produkterna är så bra, varför säljs de på det här okonventionella sättet? Om jag hade uppfunnit och tillverkat världens bästa tandkräm, som fungerar hundra gånger bättre än alla andra, då hade jag inte nöjt mig med att sälja den via privatpersoner på facebook.

  Svara

   Ja, jag undrar också hur dessa energiska värvade förklarar logiken i att massa människor skall sälja samma produkt, varför inte bara sälja själv.
   *Jag vet såklart svaret men undrar vilken lögn de bemöter med.

   Svara

   Samma ”argument” som tv-shop hade förr.

   ”Absolut världens bästa grej för att gå ner tio kilo på en kvart och förvandlas till fitnessmodell omedelbart! Exklusiv plast! Finns bara att köpa på detta obskyra telefonnummer! Finns ingen annan stans, men är garanterat revolutionerande på marknaden, vi lovar! ”

   Svara

    ”Köper du NU så får du två till det exklusiva priset av … !”

    Svara

  Varför är ni så upprörda över Annicas NuSkin? Om ni inte köper av henne supportar ni ju inte 🤷🏼‍♀️ Att det sedan finns människor som köper reklamen rakt av och handlar är det väl deras problem.

  Svara

   Att manipulativa människor profiterar på andra är inget jag står bakom.

   Svara

    Då är all försäljning manipulativ.

    Svara

     All försäljning är verkligen inte manipulativ.

     Svara

     Nej, all försäljning är inte baserat på att manipulera andra människor. Merparten av försäljning har en produkt som konsumenten köper.

     Denna form av försäljning bygger på att stöka med motpartens känslor, fånga upp personer med dålig ekonomi, desperata eller lättledda människor.

     Svara

     Du kan inte jämföra butiksförsäljnig med MLM.
     Huvudsyftet med MLM är INTE att sälja produkter. Det är att få din downline att växa och tjäna pengar på att andra köper på sig dyra startpaket och lager.
     MLM riktar sig mot målgrupper som redan är utsatt och lätta mål. Titta på betting on zero om Herbalife.
     MLM är vidrigt och utnyttjat svaga individer.
     Hur är det samma som all annan försäljning?

     Svara

      Känner att många fortfarande inte förstår intentionerna och mekanismerna bakom mlm. De har fastnat på produkterna.

      Svara

     Gud vilken okunskap att inte ens förstå vilken djävulskap multi level marketing är, det är inte alls samma sak som vanlig kommers över huvud taget. Läs på! Helt sjukt att influencers håller på med att dra in sina lågutbildade följare i sån skit. Dessutom, har inte instagram regler som förbjuder mlm?

     Svara

   Tycker man får ta ansvar. Många unga som går på Annicas prat.

   Svara

  Inga, förhoppningsvis. För övrigt är inte detta ÖS.

  Svara

  Jag följer inte Annica och har aldrig varit ett fan av henne men man blir ju nyfiken när alla här pratar om hur hon ballat ur men frågan är om jag kommer bli för provocerad av det vågar jag

  Svara

   Jag har aldrig följt henne heller men började nu när hon började sälja Nuskin. Tycker hela grejer är så sjuk och fascinerade. Hur de här tjejerna sitter i videosamtal med varandra och skålar över hur de är entreprenörer och har egna företag, och deras hud är amaaaazing med hjälp av de här produkterna. Kan inte sluta kolla på dem, det är verkligen en liten sekt.

   En tjej skrev till och med på insta ”visst du att 80% av alla kvinnor som tjänar sexsiffrigt gör det genom network marketing?”, what? Hur kan man ens tro på det?! En följare bad om källa på det och då hittade hon så klart inte den längre. Min dröm är att sitta med på de här mötena de har och bara lyssna, hade valt det framför att kolla på vilken realityshow som helst alla dagar i veckan.

   Svara

    Jag googlade lite på nuskin idag och det var någon artikel som nämnde just med att dom marknadsför sitt höga nummer av ”self made millionaires”. Grejen är den att statistiken inte tar hänsyn till växelkurser, så försäljare i länder med valutor som står lågt i växelkurs drar upp statistiken för övriga länder. Det är exempelvis relativt lätt att vara miljonär i Japan, 1mln JPY i årslön motsvarar cirka 85,000SEK, alltså ungefär 7,000SEK per månad… suck…

    Svara

     Haha this is just getting better and better!

     Svara

  Livet är tråkigt. Vad ska jag göra? Bara ge upp? Hoppa från en bro. Så jävla trött på att leva.

  Svara

   Har varit i perioder när jag också känt precis som du känner nu. Jag lovar dig att det går över och det kommer en bättre period snart ❤️
   Snälla hör av dig till en vän, familjemedlem eller en psykolog. Du ska inte behöva klara av denna tuffa tid själv. Skickar kramar!

   Svara

   Alla har det tråkigt i en pandemi.

   Svara

   Javisst när livet är tråkigt så hoppar man från en bro, det löser ju alla problem 🙄 Ryck upp dig och gör något vettigt istället. Tänk om alla som hade tråkigt skulle ta sitt liv, då skulle det inte bli många kvar.

   Svara

    Gud vad ni tolkat personens kommentar helt fel? Som att personen är uttråkat? Att livet är tråkigt innebär väll ändå att det är mörkt och jobbigt. Fy vilka kommentarer till någon som vill ge upp.

    Hoppas inte du tar åt dig av dessa två IDIOTER ovanför ❤️

    Svara

  Det stör mig så mycket hur folk i denna sekt tar sig rätten att kontakta en på LinkedIn (utan att står för att det är NuSkin de kränger). Fan låt en få vara ifred!

  Svara

   Dom blir ju desperata när dom inser att dom inte kommer kunna sälja och således har förlorat pengar, istället för att tjäna.

   Svara

    Jo jag förstår men svårt att freda sig mot dom när dom inte är ärliga i sitt ”närmande”. Jag har haft minst 3 personer som har kontaktat mig (och ännu har ingen sagt order NuSkin)

    Svara

  Kolla Johanna Toftby’s stekarjannne. Arbetslös tårtförsäljsre som har reklam för allt möjligt i sin blogg och instastory. Inte någon gång är det reklammärkt.

  Svara

  🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
  Dom som vet dom vet

  Svara

  Det tråkiga idag med MLM är att dom nu kan dra nytta av influensers sociala medier för dom har hundratals följare ofta tjejer som blir lite ”startruck” för att få möjligheten att skriva med dom de följer. Tycker man ska bli av med sitt konto om man ens gör reklam för sådant företag eller raggar kunder på sociala medier .. Annika är en av dom otroligt fult att lura in tjejer .

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.