Kvinnosynen i Paradise Hotel och en ny programledare

Niclas Hansen – som hamnade i lite av ett blåsväder efter förra säsongen av Paradise Hotel – kom förra veckan in i programmet som skogens konung och hade från start, den stora charmen påkopplad.
Eller inte.
Eller verkligen inte.
Det verkar inte vara någon som är imponerad av honom, varken programledare eller deltagare och stackar verkar inte märka någonting.
Han går runt som en kung där inne, trots att han gjorde entre den här säsongen i klövar gjorda som plyschtofflor.

Hur länge tror ni han får vara kvar i huset innan han och hans sunkiga värderingar åker ut med huvudet före?
Jag skulle gissa på en styck parceremoni.
Någon som vill sätta emot?

Någon mer än jag som tycker att Nicole Falciani är grym som ny programledare?
Hon känns helt naturlig och gör sin grej, snarare än att försöka bli en ny Rebecca Stella.
Jag hoppas verkligen hon kommer tillbaka även nästa säsong, något jag inte önskar vad gäller plyschtoffle-Niclas och hans personlighet.
Han kan gärna stanna i skogen.

109 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hon har redan spelat in 2 säsonger men tycker inte Nicole passar alls

  Svara

   Nej, den säsong som spelades in i höstas är den som visas nu. Hon fick jobbet i oktober, så hon har inte hunnit spela in två säsonger.

   Svara

    De spelar in två säsonger efter varandra.

    Svara

     Vadå direkt efter varandra? Så Nicole åker inte hem?

     Svara

      Jaa precis så har de gjort de senaste åren, annars hade programledaren och teamet behövt spendera både hela hösten och våren i Mexico vilket ju inte är optimalt. De spelar alltid in två säsonger direkt efter varann och sänder en på våren och en sedan på höst

      Svara

  Jag gillar inte Nicole som programledare. Hoppas de byter ut henne snabbt…

  Svara

   Tycker hon gör det bra! Har inget att anmärka. Proffsig!

   Svara

  Gillar inte heller Nicole. Hon saknar pondus och smälter in bland deltagarna – något man inte önskar hos en programledare. Hoppas de byter till nästa inspelning..

  Svara

   Håller med. Tycker hon känns oerhört menlös. Snark.

   Svara

   Åh håller helt med. Hade hoppats hon skulle vara bra men saknar karaktär och känns så rädd och jag upplever att hon läser av manus rakt av. Så det blir platt. Sen stör jag mig på hennes viftande på armarna.

   Svara

   Äh, jag vet många som tycker att hon är riktigt bra!

   Svara

  Tyvärr, jag håller inte alls med om att hon är en bra programledare. Dessutom känns det som att hon väldigt tydligt försökte göra en Rebecca Stella (mot Simon från förra säsongen), men jag hade haft väldigt svårt att ta henne seriöst. Som någon skrev, känns det mer som att hon hade platsat som en deltagare än en programledare.

  Svara

   Håller med, trodde det var en ny deltagare när hon kom upp för trapporna

   Svara

  Det sjukare är ju att den lika charmiga toby kommer in snart med samma sunkiga värderingar men han ofredar och åker ut efter en dag 🙂 får se hur produktionen snyggt klipper det för att skydda förövarna istället för tjejerna

  Svara

   Åh, nej!
   Men hur fasen kan de ta in såna puckade douches?

   Hoppas det blir ramaskri när det sänds så kanalen måste ta ansvar!

   Svara

    Är nog inte män med schyssta värderingar som generellt söker till ph.

    Svara

   Hörde att han åkte ut pga att han berättat för andra om sin medverkan innan han åkte, vilket kom fram = bryter mot kontraktet.

   Svara

    Hej Toby!

    Svara

   Håller med. Tycker hon känns oerhört menlös. Snark.

   Svara

    Oj hamna fel

    Svara

    Jag vet helt ärligt inte om jag hade märkt att de bytt programledare om jag inte läst om det här först. Men det kanske säger mer om min uppmärksamhetsförmåga än något annat. Tycker programledaren är rätt så oviktig i ett program som detta.

    Svara

     Och nej, jag vet inte om uppmärksamhetsförmåga är ett ord men ni fattar säkert min poäng.

     Svara

     Fattar hur du menar. Nicole är superduktig tycker jag (fattar inte alls kritiken mot henne – folk har nog bara inte vant sig ) men hon har (givetvis ) exakt samma manus som rebecca stella mao blir det ju aldrig stor skillnad.

     Svara

   Men Kristin, varför spoilar du vad som ska hända?

   Svara

    😅

    Svara

    De kommer ju inte visa det ändå haha

    Svara

    det visste väl alla redan? eller….?

    Svara

     Nope, men å andra sidan kollar jag inte heller 😁

     Svara

  Skriv om att Cissi Wallin startat en gofundme för en ny dokumentär om metoo. Undrar verkligen vilka som kommer donera när pengarna från hennes tidigare projekt fortfarande är på vift?

  Svara

   Jag har kanske missuppfattat men är det inte Maria Sveland som startat insamlingen och dokumentärprojektet och wallin ska medverka med grävande etc?

   Svara

    De verkar hålla i insamlingen tillsammans enligt gofundme-sidan. Det verkar som att de når målet snart.

    Svara

   Jag har donerat!!🔥🔥

   Svara

    😂

    Svara

   Varför startar Cissi en Gofoundme när hon är god för några milles?

   Svara

    Är verkligen inget fan av CW efter allt hon gjort men tycker det är ett konstigt sätt att tänka. Om jag vann 100m på lotto (eller min man för att vara mer lik CWs situation) skulle jag knappast avstå min månadslön för det om jag fortsätter arbeta på mitt jobb. Mitt jobb är ju arbete jag gör – oavsett vad som ligger på min partners konto och bör avlönas – speciellt om fler arbetande är involverade. Sen om man tycker det här projektet är värt det och vill sponsra hennes gofundme är ju frivilligt och upp till var och en…

    Svara

     Hon skulle väl åtminstone kunna donera en del själv, något hon säger att andra ska göra. Varför ska folk som (förmodligen) är betydligt fattigare än henne donera pengar om hon inte ger något själv? En del skulle hon ju åtminstone kunna bidra med.

     Svara

   Hon behöver deg för att kunna betala tillbaka Gardets Patron-pengar som hon har ”tagit rätt på”.

   Svara

   Jag! Jag har donerat. Är så jäkla trött på svt. Vi är tvungna att betala skatt för något som upprätthåller patriarkatet på utsatta kvinnors bekostnad. Jag välkomnar allt och alla som genom aktion vill få till en ändring

   Svara

    Som svt:s senaste projekt nu när de låter ännu en ”svagköttad” person, en ”komiker” från metoo-eran får snyfta ut i ett eget program. Som att det vore en mänsklig rättighet att till varje pris få klamra sig fast vid alla plattformar man någonsin fått tillgång till.

    Svara

   Sjukt hur någon kan slänga pengar på något som CW har med att göra. Vilket gång i ordningen är det som hon tigger pengar utan att prestera ett resultat?

   Svara

    Men är det NÅN ANNAN som drar igång nåt sådant?

    Svara

     Nej juste

     Svara

  Dessutom har Niclas en oerhört tråkig kvinnosyn (det kan vi vara helt överens om, de borde inte ens ha släppt in honom till att börja med), men att säga att tjejerna på hotellet är snygga – varför var det sliskigt och något som programledaren skulle lägga sig i?😅

  Svara

  Tycker Nicole känns lite tam. Hon känns liksom mer som en liten, vilse prao-elev än den som styr skeppet.
  Tyckte om att Rebecca hade lite pondus och mer karisma.
  Men Nicole kanske växer till sig.

  Niklas däremot är jag så förbannad över att han får komma in igen! Hur kan produktionen göra så efter vad han gjorde mot Josie.
  Och hur han säger att mannen ska bestämma, han ska sköta spelet för han kan det och hans partner bara ska se söt och glad ut.
  Så.jävla.äckligt!
  Han är ju socialt retarderad och tror att han ska styra. Kom igen!

  Så patetiskt när han tjötade om att han var snyggast. Fattar inte att hans partner pallade hålla på och mata hans bekräftelsebehov med det. 🤮

  Svara

  Tycker Nicole känns mer naturlig och passar bättre som programledare än Rebecca. Men i ärlighetens namn spelar ju programledarna ingen roll för programmet eftersom de ändå knappt är med!

  Svara

   Tycker hon gör ett bra jobb! Skön.
   Störde mig som fan på Rebecca som var så plastikopererad att man knappt såg mer än ett uttryck i hennes ansikte. Då tänkte folk att hon va ”iskall ” och cool men hon kunde ju inte göra en annan min pga botox/fillers. Suck

   Svara

  Varför är det så dålig produktion i år? Parceremoni på måndagar, nu tisdag. Korta avsnitt, konstigt klippt osv.

  Svara

   Det är parceremoni var fjärde avsnitt så det är en ny dag varje gång.

   Svara

    Jo men innan har den alltid varit på onsdagar vilket känns bättre hehe. Ett avslut på sista avsnittet för veckan

    Svara

     Ja det var mycket bättre tyckte jag.

     Svara

     Ja jag vet men jag menar bara att den inte är exakt på tisdagar utan det varierar hela tiden, det var mycket bättre förut när man alltid visste att det var parceremoni specifikt på onsdagar 🙂

     Svara

      Och det stämde bättre med att deras ”vecka” var slut och en ny började på en måndag.

      Svara

     Ja exakt.. Jag tänker att ifall de vill få med mer i klippningen kan de väl lägga till ett extra avsnitt på torsdag och ha pc då istället. Blir lite otaggad och mindre investerad att ibland vänta 5 dagar för att se vem som åker ut.

     Svara

  Och kan vi tala om vilken flopp puppet master är?! ”Alla val har en konsekvens!” Nu är det avsnitt fyra och än har de inte behövt göra värre val än att rösta ut någon. Och storspelaren, konstigt att han inte fick någon makt eller fördel.

  Nej, detta lovade betydligt mer än vad det var.

  Svara

   Haha håller sååå med. Såg avsnitt 3-4 idag (jobbar hemma och hade inget annat att ha i bakgrunden) men alltså herregud. Alla är så blåsta? Svenskan är så dåligt skriven när de får in brev/programledarna ska prata? Så jävla dåligt flow, inget som driver handlingen framåt. Avsnitten hade kunnat klippas till hälften av tiden! Synd att Jonas åkte ut, han var den enda riktiga entertainern där.

   Svara

    Ja, vad visade de i förrförra avsnittet? Typ 263760 minuter långt klipp på folk som drack spenatsmothies ur små flaskor. ”Vilken SLUMPMÄSSIG flaska du väljer att dricka ur har en konsekvens!” 😂😂😂

    När allt ska vara så dramatiskt blir det extremt platt.

    Svara

     Haha, ja varför klippte de inte bort 90% av alla omärkta flaskor de drack av? Sinnessjukt långsamt.

     Och Jocke och hon den kvinnliga programledaren hade tjänat på att ha ett genomarbetat manus att följa.

     Svara

     ”Nu återstår det 11 flaskor kvar!”

     Ett drömprogram för en språkpolis.

     Svara

   Ja jag vet inte vad jag trodde men det var då rakt inte den här barnsligt torftiga serien. Det händer ju inget? De kan inte ens festa så prod får kämpa med musik och vinklar för att det ska se ut som att de har kul.
   Jocke är sämsta programledaren jag någonsin sett, han kan väl stanna bakom kameran?

   Jag såg båda avsnitten för att jag dog av tristess på jobbet. Men nätterna blir fan längre av det där utdragna innehållslösa dravlet.

   Svara

   Kollade men klarade inte två första avsnitten, tredje blev lite bättre och då kollade jag klart de andra för att få lite kontext. Tyckte castingen var lite skum dock, vissa som Nicolina och Ludde som jag förvisso tyckte om kändes lite malplacerade. Men som ni säger, lite konstigt spel där man ej kan styra utgången men samtidigt ganska roligt koncept som jag tror kan bli bättre i en säsong 2.

   Svara

   Minns någon det danska programmet Frestad som gick runt 2014?
   Det gillade jag verkligen och hade hoppats på fler säsonger. Var ju typ som ett PH fast de fick göra jobbiga val för att inte få jobbiga konsekvenser. Vill minnas att någon fick raka av sig håret, blev av med sin farmors ring hon ärvt osv. De ställdes också mot varandra betydligt mer än i PH.

   Svara

  Tycker Nicole gör det riktigt bra. Rebecca kunde där emot ta för mycket fokus. Malin Gramer var den bästa!

  Svara

   Håller med om Gramer! Har inte Josefin Crafoord, född Leffler, också varit programledare?

   Svara

  Jag gillar den andra niklas, han med pojkbandsfrillan. Han verkar ha fattat spelet och inte ta allt så personligt. HAn verkar schysst också. Hoppas han vinner.

  Svara

   Han är min favorit, särskilt i synken. 🙂

   Svara

  Nicole: det svåraste har varit replikerna. Jösses!

  Svara

   Kanske säger mer om hur lätt det övriga är.

   Svara

  Haha… ’när man är dum i huvudet, då har man riktigt korkade värderingar.’ Låter som en 7-åring som just fått lära sig att argumentera. 🙂 IQ- fiskmås?

  Svara

  Hur är detta kopplat till ”influencers” och sociala media? Är inte detta ett TV-program? Eller är det för att alla deltagare är influencers?

  Svara

   Nicole är väl någon typ av influencer som det skrivits om innan här. Många av deltagarna är/blir influencers också.

   Svara

   Ja, och det har ju även tagit stor plats i sociala medier senaste veckan (alltså, diskussionen om Niclas, hans kvinnosyn etc). Så det känns naturligt att diskutera det här med, tycker iaf jag 🙂

   Svara

    Ok!

    Svara

   Eller så blir de efter sin medverkan.

   Svara

  Gervide, vill gärna se en uppdatering om von chadaux och marmormöblerna. Varför tog inläggets ner och varför skriver du inget mer om det? Du förstår att det ser jäkligt illa ut?

  Svara

   Det kommer…

   Svara

  Ni som kollar låter ju direkt det här pågå…. hela programmet är en orgie i sunkig människosyn och ni låter det pågår år efter år.

  Svara

   Vad menar du mer konkret är sunkig människosyn med programmet?

   Svara

    För att det bara är lågbegåvade som förväntas supa sig fulla som är med. Deltagare utvalda för att skratta nedlåtande åt.

    Svara

     Det är alltid de som inte ser programmet som vet mest om vad det innehåller.

     Svara

      Det var inte jag som skrev den inledande kommentaren. Men oavsett är ju det programformatet, det förstår väl alla (tittare eller ej).

      Svara

       Programidén är väl inte att skratta nedlåtande åt deltagarna?

       Kan för övrigt tycka att det var betydligt mer bara supa sig fulla i de tidigare säsongerna. Tycker att det är mer fokus på spelet i de senare säsongerna.

       Svara

  Tycker mest det är underhållande att nicklas sitter i studio paradise och säger att saker klippts ihop att han sagt som han gjort.. trots att hans kommentar att tilda bara ska sitta och se söt ut är sagd vid flera olika tillfällen.
  När det gäller att han gillar att va dominant kopplade dock även jag till sex då han sa det i meningen innan

  Svara

   Men varför svarar någon då att hon anser att det ska vara jämställt i en relation? Alla andra verkar ju överens om att de pratade om relationer, inte sex (lät det som i studio paradise). Kanske klippt så att det låter som att de pratar om sex.

   Svara

   Jag tror mer på de andras version av samtalet än hans. Han verkar inte alls ha insikt i vad han säger och hur det uppfattas. När till och med killarna reagerar på vad han säger..

   Svara

    Håller med! Han känns ju inte riktigt riktig socialt. Något fattas där.
    Toppen av Bettina att säga ifrån! Synd att ingen av killarna gjorde det offentligt. Men man kan väl hoppas på att de höll käften just för att kunna vinna spelet och inte bara för att det är bekvämare att låta bli.

    Andra Niklas älskar jag! Hoppas han vinner!

    Svara

     det är väl lite så som Tilda sa när hon fick frågan om varför hon inte sa ifrån ordentligt. Man kan inte riktigt göra sig ovän med sin partner, då har man ingen att stå med sen. Spelet går ju ut på att bygga relationer som de andra ska lita på.

     Svara

  Tycker Nicole är för ung för att ge en känsla av makt, kan inte riktigt förklara men det är något med hennes ålder som skaver. Stella var lång och äldre 😂. Haha sämsta argumenten. Men men.

  Tittar för första gången sen 2013, tyckte det var vildare förr måste jag säga.

  Svara

   Jag kan vara Nicoles arga side kick. =)

   Svara

    Handlar nog inte om att vara arg, Nicole har bara noll personlighet och karisma.

    Svara

     Instämmer tyvärr. Första avsnitten tänkte jag att Nicole kanske bara var nervös och att det blir bättre, men tycker nästan hon blivit mer och mer osynlig och tråkig. Tycker dock Klara Tanby överträffat mina förväntningar som studio ph-programledare, tror hon skulle kunna göra ett bra jobb som programledare för PH i Mexico också. 🙂

     Svara

      Älskar tanby klara! Men saknar också Lisa.

      Svara

     Hon är ju proffsig bara! Tror det blir en kontrast till alla andra skräniga/sönderopererade programledare..

     Svara

  Varför skulle någon ha sunda värderingar här?

  Svara

  Ot (dock bloggrelaterat): Är det någon som vet var hermine hold tillverkades? Hittar inget på deras hemsida. Är det Europa eller Asien?

  Svara

   Då kan du inte ha kollat särskilt noga. Tog mig ca 8 sekunder. Faq -> Product information -> Where are your products produced?

   Du får klicka dig fram själv, något får du allt göra.

   Svara

    Många skulle verkligen behöva en snabbkurs i hur man letar information

    Svara

  Jag kan verkligen inte förstå hur Niclas fick komma tillbaka efter hans förra säsong när han gick över gränsen med Josie? Att produktionen sedan tagit tillbaka Niclas visar ju att det tydligen är ett accepterat beteende…..

  Svara

   Håller helt med!
   Speciellt nu, 2021, när så mycket handlar om just jämställdhet.
   Jag menar, pepparkaksgubbar på inte vara med på Luciatåget, men Niclas, med sina skeva värderingar som våldfört sig på en kvinna i programmet, får vara med i PH🙃

   Svara

    Aka; Han får alltså vara med i ett av de största programmen just nu, på i princip bästa sändningstid 🙂

    Svara

   Helt enig! Tycker det är helgalet att han får komma tillbaks.

   Svara

  Är det någon som borde sitta tyst och se snygg ut så är det ju Niclas 😅 Men helt ärligt så kan jag inte låta bli att tycka lite synd om honom. Tror inte han menade något illa mot Tilda. Han trodde säkert att han hjälpte henne genom att säga så, att han ville att hon skulle slippa problemen. Det stora problemet är väl att han inte riktigt har alla hästar där de ska vara, ev pga diagnos/er. Han har åtminstone lite svårt med det sociala, att förstå koder och hur man beter sig ”normalt”. Jag känner igen mig i det! Inte att jag kanske säger så skeva saker men att jag alltid känt mig lite utanför, som att jag inte riktigt passar in och att jag dessutom har svårt att uttrycka mig rätt i sociala sammanhang. Det blir lätt klumpigt. Det gör att jag får lite magont när alla gaddar ihop sig mot honom. Skev kvinnosyn är givetvis inte ok men jag tror inte det är det som är problemet här.

  Svara

   Ja, håller med om att det inte känns bra när de gaddar ihop sig. Jag blir alltid så fascinerad över vilka personer och företeelser som det blir drev eller stormar runt och vilka det inte blir samma ström av arga kommentarer av.

   Om man sätter saker i perspektiv blir det galet.

   Att man säger ORD som i detta fallet, denna säsongen, alltså det med att han ska sköta spelet, vill vara dominant osv. Det skapar en hatstorm. Medan andra företeelser, som tex personen som knivhögg 7 oskyldiga i Vetlanda inte alls fick en hatstorm. Fast den personen kunde ha dödat oskyldiga.

   Men ingen hatstotm där inte.

   Ord verkar vara värre än knivhugg för vissa.

   En annan sak som drog igång en hatstorm var när några föräldrar i Filipstad inte ville att 2 skolor skulle slås ihop. Även det var tydligen värre än en person som försökte ha ihjäl 7 oskyldiga…….

   Svara

   Du formulerar exakt allt det jag känner om den här situationen… Haha, vi måste vara typ samma person inombords 🙂

   Svara

  Det enda man kan beskylla Nicole för är nog att vifta på armarna lite mycket, annars gör hon ju verkligen bara sitt jobb :))

  Tycker dock produktionen borde castat någon äldre, blir lite konstigt nu när hon lika gärna kunde varit deltagare liksom. Men det kan man ju inte beskylla Nicole för iaf.

  Svara

  Min känsla är att kritiken mot Nicole grundar sig i folks förutfattade meningar om henne. Folk bestämde sig redan innan säsongen började att hon hade noll pondus och att det skulle bli en flopp, vilket gör att folk automatiskt är mer kritiska och negativa. Förstår dock inte resonemanget att hon skulle ”sakna personlighet”, när hennes jobb bokstavligen är att hålla en neutral min och läsa repliker. Kan hålla med om att hon är något ung då man lätt blandar ihop henne med de övriga deltagarna, men det är ju inte något man kan beskylla Nicole för. Hon gör sitt jobb, simple as that

  Svara

  Nicole är GRYM som programledare. Älskar hennes personlighet, pondus, kläder, allt! Äntligen en vettig människa som gör ett bra jobb i ett av dessa program. Hurra!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.