Annicas nya Nuskin-attityd

Ni är ganska många som kommenterat och mailat mig om hur förändrad och oskön Annica Englunds attityd blivit sedan hon började kränga produkter från MLM/pyramidföretaget Nuskin.
I en video vinkar hon mot kameran, iklädd en krona, och de flesta av hennes inlägg handlar om pengar, hur enormt framgångsrik hon är i sitt nya Nuskin-företag och hur hon inte har någon som helst tid, lust eller energi för människor som inte stöttar henne eller gynnar henne på något vis.
Hon verkar HELT besatt av pengar.

Här nedan är några av de texter hon publicerat i sina inlägg sedan hon blev indragen i det här företaget, vars strategier många liknar vid de hos en sekt och att man kan bli smått hjärntvättad när de väl fått klorna i en.
Själv har jag ingen erfarenhet av den här typen av företag men HÄR kan ni läsa ett inlägg från en person som tidigare varit involverad i just Nuskin, som är det företag som även Annica marknadsför.

One thing you maybe didn’t know about me is that I cheated a lot on exams in school 👩🏼‍🏫
I wasn’t interested in biology, French Revolution, ax2+bx+c=0, periodic system… I couldn’t care less!
Why should I know all these things when I’m not interested in it?! And- we have Google!!! And I also knew in high school that I didn’t wanna work with something like that in the future!
So yes, I cheated! 📝 The things I did not cheat in was gym class, painting, music, handicraft and language. I felt like a looser for only being good in the practical classes. But I realize now that I wasn’t made to bplaced in the “typical system” that we have today.
Some people choose what they wanna focus on in school to get a job quick when they graduate. I went to business school when I was 16 so I could be my own boss one day and decide how I want to live my life.
And that is what I do today. I work my ass off every single day to create my dream life. And I rather do that for 5-10 more years and then take baby steps back. Than work till I’m 65 and have a really bad pension! 👸🏼

.

If it doesn’t make me happy, make me better, or make me money, I’m not making time for it.

.

Start a business: $1,300 – To risky.
IPhone: $1,300 – Newest model is a must.

Health groceries: $50 – Too expensive.
Dinner date: $50 – Reasonable.

60 min of learning a new skill: I wish I had time.
60 min on Netflix: Time flies, let’s watch another one.

Choose rightly and wisely. What you prioritize and invest today will determine your tomorrow

.

When people say network marketing is a pyramid scheme 😆

.

16 weeks ago I made a big decision. In the beginning there were so many people questioned it and honestly didn’t like it.
Even some of my friends thought it was a weird choice and were against it, but I did not care. I knew that this was the right thing for me! ⭐️
Well, I’m so freaking proud over myself for not listening to everybody’s opinion!!! Some even laughed and said “do you even know what people say and write about you” but I didn’t care.
I’m the one who’s laughing today, tomorrow, next month and in September… Hooooly 🤩

.

The older I get the more I realise the importance of walking away from people who’s picking sides, brings drama, and situations which threaten my self respect and make me doubt of who I am.
I don’t care if I loose people. If that means I’m not loosing myself than I’m totally fine with it 💁🏼‍♀️

.

It’s so easy to listen to friends and family just because you know them, and you know that they care about you. But do they have what you want? 🥺
Don’t take advice from someone who has never achieved what you plan to. // Alla citat är från Annica Englunds Instagramkonto

Förhoppningsvis skrämmer hon inte på allt för många människor i sin närhet med sin nya attityd, men icke att förglömma. 
Även den dyraste av kronor kan hamna på sned. 🤷‍♀️

213 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hur länge kan man hålla på med MLM innan korthuset ramlar ihop? Ett par år? Och när luften går ur, vem bryr sig.

   Hennes engelska är ju imponerande dock med tanke på hur hon inte är en pluggis

    Hon skrev dock att hon inte fuskade i språk. Däremot verkade hon inte heller siktat på a.

    Haha nä ironin i att hon skrev att hon är bra på språk i en mening och i meningen efter skrev att hon kände sig som en ”looser”…

    Jag är inte en expert på engelska men tycker mig ofta se väldigt grundläggande grammatiska fel. Men visst, hon gör sig förstådd.

     Men de är ju också inte vårat modersmål så att ens påpeka grammatikfel är ju konstigt

      Nja vet inte om det är fel att påpeka grammatiska fel. Annica gör fel i engelskan som hon antagligen även gör i svenskan. Många regler är lika i bägge språken. Ett språkligt geni är hon inte men hon har tillräckligt goda språkkunskaper för att nå sin målgrupp och det kommer hon tillräckligt långt på.

       Läste inte mer än en två meningar innan jag scrollade ner och det jag tog med mig var att hon skrivit than istället then, haha, så denna kommentar har lite rolig att läsa.

       Dock är såklart ett eller några misstag lätt hänt och vi här vet ju uppenbarligen för lite om hur noggrant eller slarvigt texten är skriven för att bedöma hennes engelskakunskaper utifrån den.

     Svenskar är generellt bra på engelska.
     (Svenskar är även bra på att kritisera andra svenskar för deras engelska av någon lustig anledning).

     Först ursäktar de sig för sin knappa förmåga att behärska det engelska språket och sen levererar de på en nivå som lämnar britten med hakan i golvet.

     Många britter å andra sidan är kassa på att skriva på engelska, katastrofala kanske till och med, iallafall den yngre generationen upp till 30.

     Nu bor ju inte Annica i England men en reflektion bara i sammanhanget 🙂

      Svenskar är bättre på engelska än andra européer som också har engelska som andra eller tredje språk. Men det betyder inte att svenskar behärskar engelska på modersmålsnivå. Ditt exempel med att engelsmän är dåliga på sitt eget modersmål är lika relevant för svenskar. Det är bara att läsa valfritt kommentarsfält eller inlägg på sociala media så inser man hur dåliga många svenskar är på sitt eget modersmål.

      Nja, det där är en myt som svenskar gillar att propagera. Det stämmer att svenskar generellt är ganska bra på engelska och brukar kunna göra sig förstådda. Men efter att ha bott i England och där jobbat med universitetsfolk från hela världen är det knappast så att svenskarna sticker ut med sin engelska. Svenskar har ofta en hög lägstanivå pga mycket textad amerikansk tv, men när det gäller kvalificerade språkkunskaper är ofta svenskarna lite sämre än många andra européer, mest pga egen överskattning, de andra har jobbat mer med sin engelska. Och britterna tappar oftast inte hakan när de hör svenskar, det hör till kulturen att vara väldigt hövlig och uppskattande gällande utlänningars engelskakunskaper.

    Jag gillade översättningen av ”bild” (antar jag?) som blev ”painting”, jag hade nog kallat det arts class

    Nja. ”And I rather do that for 5-10 more years and then take baby steps back. Than work till I’m 65 and have a really bad pension!”
    Fattade inte ens vad hon menade först. Men jag antar att hon hellre gör vad hon gör än att jobba tills hon är 65 år och då har en dålig pension. Men det heter absolut inte ”have pension”…
    Där fick ni den supertråkiga pekpinnen. Blev lite förundrad av tråden bara. Hennes engelska är inte kass men inte imponerande.

     Fast anledningen till att jag inte fattade vad hon menade var pga meningsuppbyggnaden

     Rather – than är ju helt korrekt?

    Hennes engelska håller inte måttet på något sätt. Hela texten är fullsmockad med grammatiska fel!

    Hon hade aldrig ens kunnat jobba på kontor med den språkförståelsen.

    Driver du med oss? Den är ju usel.

   Det bör ju inte störa Annica, eftersom hon väntar sig helt obeskrivliga resultat redan i ”September”…

   On a serious note: Att dra fram dessa verksamheter i ljuset – deras överprissatta produkter och cyniska ”försäljningsstragegi” – är det enda sättet att stoppa vansinnet. Fortsätt med detta Camilla.

    Är det någon som provat dessa produkter? Om man bortser från överpris är de dugliga för användning?

     Undrar genuint också!

     Hittade nästan identisk apparat på wish för 100kr.
     Skulle själv inte använda dessa då det är lätt att förstöra huden (barriär en) och få problem ex med eksem, torr hy etc.

     Jag hade en sån där rengöringsmaskin för två tre år sen, när jag var dum nog att testa på det att ”jobba” med det där. Älskade maskinen, slutade med ”jobbet” efter en månad. Men trots att jag älskade maskinen, aaaldrig att den är värd det priset den kostar nu… den var inte så dyr då.

      Jag pratade med en som blev min ”mentor”, fick koden för att kunna göra min egen medlemskap och när jag vägrade att köpa de ”kiten” som är för 3k försökte hon göra allt för att övertala mig, för hon ville tjäna pengar. Jag vägrade köpa något och har än idag inte gjort det, detta var för två år sedan.
      Hon slutade någon månad där efter
      Även hennes f.d mentor Amanda Rosendal har under dessa åren försökt nå mig och sist var i förra veckan.. hon ville ha en follow to follow på Instagram 🤦🏼‍♀️😅

   Halvt svar/trådkap.
   Jag fattar inte varför denna plötsliga hatstorm mot dessa företag. Pratar vi generellt om alla liknande företag som partylite, tupperware, Mary kay, forever(aloe vera) osv eller är det något annat med Nuskin som gör dem extra klandervärda?

   Min enda tanke om dessa är att det måste vara drygt att alltid behöva sälja så hårt för att tjäna pengar. Men folk vet väl vad de ger sig in i, eller? Ett jobb enbart baserat på provision, jobb på kvällar och helger, massa säljsnack. Eller menar ni att man blir lurad att tro något annat?

   Min erfarenhet av produkterna från nämnda företag ovan, och även nuskin som jag faktiskt fått av en bekant, är att de är bättre kvalité än de basicprodukter som jag vanligtvis köper men att jag själv aldrig skulle lägga de pengarna på ljus/smink/platsburkar till vardags. Samt att det känns som att ha tv-shop i hemmet vid dessa säljträffar.

    Det är alla sådana företag. Det är själva strukturen som är skadlig, flera av företagen har produkter som är helt ok eller rätt bra, men med ett satans prispåslag eftersom alla (uplines) ska tjäna på det. Ofta pressas du att stanna kvar, investera mer, ”jobba hårdare” vilket leder till att många till slut har stora skulder istället för att tjäna pengar, du pressas att ha stora egna lager där du då givetvis ligger ute med tiotusentals kronor, och då har de gärna riktat in sig på folk som har det svårt från början, typ singelmammor och pensionärer. Det är gräsligt.

    Jag har alltid sett dem mer som en liten extra inkomst ifall man vill göra det, aldrig som något som går att leva på. Tupperware-partyn var (är) ju en social grej, liksom en del andra företag. 4-life var väl det senaste jag köpte men som jag är lite osäker på ifall det verkligen gav mig ett bättre immunsystem eller inte. Men 4-life och Isagenix (proteinmix med vitaminer och mineraler) som en annan kollega säljer använder de mycket själva av så där handlar det mer om att de promotar produkter som de själva tycker är bra mer än för att tjäna pengar. De har i alla fall aldrig tjatat på mig att jag absoluuuuut måste köpa dem.

     Finns väl någon statistik på om det va 80-85% som aldrig tjänar pengar på dessa pyramidspel utan istället går back på allt de måste köpa? Man målar upp guld och gröna skogar för människor som har möjligheten att jobba med sånt, som nämns ovan ofta arbetslösa, sjukskrivna eller låginkomstagare. Det är inte ett dugg bättre än när Vulverine Koos lurar på desperata människor prenumerationer ”bli med barn” för 450kr i månaden. Man använder människors desperation och rädsla, varesig det är dålig ekonomi eller infertilitet, och skapar en marknad där man utnyttjar en bristande insikt i ekonomisk lönsamhet och sätter därmed människor i skiten. Medvetet genom sin affärsplan.

     Givetvis har alla ett eget ansvar, men det är både inhumant, oempatiskt och egoistiskt att lura in desperata människor i det. Du gör det liksom på bekostnad av andra människors liv och enbart av tron att du kan lyfta dig själv på det.

      Tack för bra svar!

      Jag har på riktigt trott att folk fattade vad de gav sig in på. Men då är väl problemet snarare att folk luras in i företaget med förskönande argument snarare än företagsidén i sig, tycker jag.

      ”lurar på” som att man inte är personligt ansvarig för vad man köper herregud.

  Lite läskigt när hon inte tycker man ska lyssna på sin familj och vänner. Låter verkligen hjärntvättat.

   Personer som fuskar är i regel osympatiska och egoistiska. Människor som fuskar och bedrar saknar moral och bryr sig inte om vad som är rätt eller fel, bara det gynnar dem.

    Jag tror ärligt talat att hon inte fuskat särskilt mycket. Hon gick i min parallellklass i gymnasiet och vi hade många gemensamma vänner, hon verkade inte som typen som sket i skolan. Hon var väldigt trevlig. Däremot ines kokic (också influenser idag och gick också samma årgång) fuskade nog en hel del, hehe. Också trevlig dock 🙂

     Ot men ines är väl ingen influencer på riktigt, utan bara någon som köpte ett IG konto med ganska många följare?

     Hon skriver bara det för att det passar in i den bilden hon/de försöker förmedla av ”boss babes”. ”Passar inte in i systemet” ”vill leva mitt eget liv” ”bygger mitt drömliv” blabla. Samma gnäggeri överallt. Denna artikel från boredpanda är rolig, ni måste läsa! https://www.boredpanda.com/people-share-pyramid-schemes-multi-level-marketing-scams-antimlm/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=organic

    Inte sant. Det är en väl svartvit syn. Det beror helt på vad personen fuskar i. Att inte vilja följa exakt varenda regel är bara sunt. Skolan är tvång och att fuska lite i ämnen som inte intresserar en – helt okej.

     De som blir blåsta i pyramidspel är ofta obildade tanter. Synden straffar sig själ.

   Mjaa nu behöver en ju inte dra i hårt i spakarna men håller med till viss del.
   I mitt eget fall var det när jag äntligen kände att “åh men ja detta vill jag ju bli” efter 30 års sökande. Har aldrig haft den där känslan av att veta vad jag vill jobba med medans alla runt omkring mig varit självsäkra och bestämda i sina yrkesval.
   Nåväl… hade middag med min familj när jag glatt utbrast “Jag vill bli lärare!” och både mamma och syskon brast ut i både skratt, frågetecken och meningar i stil med “va, du lärare?!”. Inte så kul. Blev ju såklart ledsen där och då men fan de bestämmer ju inte vad jag vill och nu är jag snart utbildad lågstadielärare!
   Så ja jag är så så så himla glad att jag inte lät min familj påverka mitt val för det gjorde jag nästan.

    Jag hade samma upplevelse, fast i mitt fall ville jag bli revisor. Började med att jag kom in på ekonomprogrammet och kommentarer som ”du? Ekonom? Det klarar du aldrig” osv. Visst var det jäkligt tufft, att plugga som vuxen och en brokig väg. Men idag sitter jag med kandidatexamen + magisterexamen och jobbar som revisor på en relativt stor byrå i Stockholm. Allt går!

     Fast det handlar ju om att hon drar med sig tjejer som inte får någon vinst för det dom gör. Kan inte jämföras om man pluggat till sitt favorityrke.

      Precis! Jag hoppas att folk slutade jämföra äpplen med päron så att säga.

     Grymt 👏

     Ååh, jag jar också en sån historia fast jag ville hålla på med motivlack till bilar, min farmor hade samma inställning som era familjer, slutade med att jag utbildade mig till yrkeschaufför men fan va jag ångrar att jag inte gick den

   Det är ett av råden man får när man joinar MLMs. Vilket är HELT RUBBAT!!!! Och borde vara en varningssignal. Finns massa videos med folk(ofta tjejer) som berättar att de slutat umgås med familj och vänner, missat bröllop, dop osv och ångrar sig nått så djävulskt i efterhand. Det är precis som en sekt!

    Dock är det om man vill bli rik eller framgångsrik oftast en dålig idé att lyssna på sina föräldrar och vänner? Man behöver ju dock inte dumpa dom för det

    Det är en sekt. Det är mormonerna som ligger bakom nuskin. Finns dessutom en rad stater i usa som stämt dem för vilseledande marknadsföring och rent lurendrejeri.
    Har ingen aning om vem Annica är mer än att hon är grundlurad. Hon kommer aldrig bli rik med att kränga nuskinprodukter. Om hon nu inte är mormon själv vill säga.

    Men handlar de inte lite om hur man prioriterar tiden?
    ex bröllop, där vet man ju ungefär en månad innan att man är upptagen just den dagen

     Haha handlar ju inte om det. Utan att de slutar umgås och då tex inte går på syrrans bröllop för syrran försöker prata vett i sin syster om att sluta med MLMtramset. Sen när hon slutat och inser hur knäpp hon varit så får hon leva med att hon missat sin systers största dag i livet.

  Många pratar mycket om deras ”business” och att de är framgångsrika samt har företag osv men man hör väldigt lite om produkten?

  För de som är framgångsrika på riktigt brukar ju produkten/tjänsten vara i fokus snarare än företaget i sig?

  Hon låter ju helt manisk.

   Fem spänn på att Elias snart tröttnar

    Fattar inte hur han kan låta henne försörja sig genom bedrägeri när han är så himla tät.

    Om hon nu är så himla driftig så kan väl han istället investera pengar i ett värdigt företagsprojekt. Han borde ju skämmas ihjäl nu.

     Förstår inte varför alla hela tiden förutsätter att han ska ttröttna eller ha massa åsikter. Hockeykillar är väl inte kända för att vara smarta? Alltså, inte att alla är puckade (hehe), men vet folk hur han är? Bara för att han tjänar mkt pengar på hockey så betyder det Ju inte att han förstår att Annikas grej är tokig.

      Jag känner inte honom men om jag var tillsammans med någon som hade detta beteende i sociala medier så kan jag anta att personen är likadan privat om inte värre. Jag hade aldrig stått ut, och hade faktiskt skämts för min partner

       Men just därför antar jag att han typ är likadan… annars hade de väl inte varit ihop alls?

        Ja så kanske det är, men har inte fått det intrycket av honom. Men då har jag också bara kollat på någon enstaka intervju.

       En normal partner stöttar varandra

        En normal partner säger ifrån när ens partner håller på med galenskap.

         Men om hon tror på denna galenskap så stöttar man varandra oavsett

          Nä, om ens partner börjar med knark, brott, missbruk, pyramidspel, etc går det för långt.

          ”det är okej att du rånade den personen älskling, du trodde ju på det, jag stöttar dig ❤️”

           Oj, snacka om att ta ivan överdrivan till en ny nivå

           C: vi tar ner det lite då
           ”det är okej att du lurade folk på pengar med ditt ”företag”, du trodde ju på det ❤️”

     Typiskt svenska killar, även när de har gott om pengar så är de snåla. Urk.

      Typiskt svenska tjejer att förvänta sig att killar ska betala allt

      Det han tjänar är ju inte hennes pengar. Hon vill väl tjäna egna? Sen att hon har fastnat i det här har väl med avsaknad av intelligens att göra tänker jag. Hennes hockeykille har nog ingen aning om vad det här är.

  Det är inte en själ som väljer företagande som inrikting (det är väl det som hon menar med business school at 16) för att hålla på med MLM i vuxen ålder. Annica får det att låta som att hon har lyckats. Pärleros borde rekrytera henne till sin line-up av framgångsrika entreprenörer.

   Vet inte om Pärleros är den rätta till det dock.

    Därav.

     ?

      Hans rekryteringar av framgångsrika entreprenörer är 💩

       Isabella är ju definitionen på en som ej är framgångsrik

  Hon är falsk och egoistisk. Allt ska kretsa runt henne 😴

   Ja, så har hon varit genom hela livet. Vi var vänner i barndomen. Från samma by.

  Det här är bara en av alla hybris influenser. Lite taskigt att skapa en tråd om just en specifik person 😁 kolla Maggan graaf och hennes vitaminer tex. Det är bara pengar som gäller och en ytlig fasad.

   Perelli är ju ett riktigt bra exempel på detta.

   Är Graafs vitaminer MLM?

  När man skiter i familj/vänner för att istället vara en #bossbabe och tjäna smågrus för att lura andra människor. Wow, fin egenskap. Not.

   Vet hon alls vad hon snackar om? Jag tycker synd om henne.

  ”Business school” 😀

   Fattar inte, man går ju i gymnasiet när man är 16?

    Kanske någon inriktning som har med ekonomi att göra? Jag är från Finland så är inte bekant med ert skolsystem. Hur som helst så bör man nog klara av att lösa ekvationer för att klara sig igenom en business school haha

    Hon gick väl ekonomiprogrammet eller handels- och administration på gymnasiet och kallar det ”business school”

     Men snälla 😂

     H&A tror jag gick under namnet ’klipp & klistra’ på min tid.

   Troligtvis Thorens business school. Är ett gymnasium.

    De är dock ganska ”nystartade” (var väl när 94:orna skulle börja gymnasie som de kom till?) och fanns nog inte när hon gick i gymnasie.

     Nä 91orna! Vet att hon gick på Wargen i Östersund iaf. Ej Thorén.

  Kvinnligt företagande! Själv så älskar jag tupperware

   Men där kastar du ju inte pengar i sjön för massa skit

  De där ”det blåser på toppen och oj vad alla är avundsjuka” argumenten känner man ju igen från andra pyramidfanatiker.

  Hur ska man ens ha kunnat fuska i typ idrott, slöjd eller bild? Att kunna grundläggande matte känns ju ganska viktigt om man ska ha ett eget företag…

   Hon ville ju inte jobba ’inom det’..

    Jobba inom franska revolutionen 😬

  Tror inte hon är ett dugg medveten om hur hon själv låter, dryg och överlägsen. ”Jag vill iaf vara rik och jobba med det jag älskar medans ni andra kan vara fattiga med erat 7-16 jobb” ungefär. Well finns ju faktiskt dom som är väldigt glada över sina 7-16 jobb eller att ens ha ett jobb överhuvud taget och klarar sig på det 🤷🏼‍♀️ Som att alla andra jobb i världen är dåliga FÖRUTOM att jobba med Nuskin. Konstigt att typ ingen annan normal person håller på som hon, personer som faktiskt byggt upp riktiga egna framgångsrika företag, och inte sysslar med pyramidspel. Liksom dom har ändå något att skryta med om dom vill, men dom vill inte för dom behöver in hävda sig…

   Är sjukt nöjd med mitt vanlisjobb där jag har avtalsenlig lön, lagstadgad semester, anställningstrygghet och en lång rad förmåner. Att jobba med mlm och vara online och kränga dygnet runt för en högst osäker inkomst låter som en mardröm.

    Samma här! Har pluggat flera år för att få det jobb jag har och det är en ständig utveckling inom området som gör att man aldrig blir ”fullärd”. Mentalt stimulerande och jag känner att det jag gör är viktigt. Skulle aldrig byta det mot att kränga överprisade produkter och lura andra in i ett pyramidspel. Sen har jag inte dålig lön heller och den kommer bara bli högre med åren så inget att klaga på där.

     Men din really bad pension då?

      Om man vill ha en bra pension är mlm det sista man bör ägna sig åt.

      Varför skulle jag få really bad pension? Har ert välbetalt jobb med bra löneutveckling och möjlighet till lång karriär. Kommer inte gå någon nöd på mig så du behöver inte oroa dig! 😘

       Det var ett skämt 😘

        Haha, ok! Flög över huvudet! 😂

      😆

   Japp! Min man är otroligt framgångsrik och äger ett företag värderat till flera miljoner. Han har genuint aldrig haft ett behov av att påpeka det för någon. Aldrig! Och då har jag känt honom sedan han startade bolaget. Hade gått under av skam om han hade betett sig såhär. ☹️ Han är som vilken vanlis som helst (har inte ens sociala medier), och enbart de som känner honom vet att han (vi) bor fint, kör fina bilar och att vi unnar oss resor.

   Funderar på om det faktiskt är så att de som inte alls lever ekonomiskt fritt försöker ge uns av att de är så himla lyckade och rika medans de som faktiskt lever det livet absolut inte har ett sådant behov. 😄

   Eeeh… Hon har en kille som tjänar miljoner kronor per år. Jag tror knappast hon behöver jobba och jag tror inte hon tjänar något alls på NUskin. Det som jag tycker är rätt åt henne är att man inte kan köpa sig till en graviditet. Mycket kan man köpa men inte det.

    Ella, synd att ingen uppfostrat dig.

    Fast nej, du kan på riktigt inte önska någon ofrivillig barnlöshet…

   Det är väl så dom gör reklam för det dom håller på med? Jag tänker att dom som har någonting innanför pannbenet förstår vilken skit det är medan dom som har lite svårt med intelligensen tror att här kan man tjäna pengar. Man ser på dom som håller på att det inte är dom smartaste.

  Fattar inte hur hennes snubbe kan ställa upp på det här.

   Han är väl bara glad att hon tjänar egna pengar antar jag.

    + på det. Och att han är nog glad över att hon har något att göra om dagarna.
    Jag tror det kan bli ganska tråkigt och ensamt att vara hockey-flickvän. Det kan vara ganska klurigt att skaffa vänner i vuxen ålder, speciellt i ett nytt land och när man är medveten om att man kanske måste flytta nästa säsong. Som jag har förstått det så hänger flickvännerna ofta med varandra, men bara för att ens killar spelar i samma lag så betyder det ju inte att man blir bästisar direkt. Alltså, det kan bli ensamt fastän det finns andra i samma situation runt en.
    Det är en ganska stor uppoffring att flytta till ett annat land för sin partners skull, hur mycket man än älskar varandra och vill vara tillsammans. Hockeykillar är inte alla de skarpaste personerna, så om hon har sålt in det till honom som en business idea så köper han nog det. Ännu bättre om det fyller hennes dagar med något ”meningsfullt” (aka håller henne sysselsatt) som hon älskar. Han har släpat dit henne, hon har tidigare inte trivts men nu hon verkar hitta något som gör henne glad – då är han nog också nöjd.

     Exakt, tror bara han är glad att hon gör nåt som håller henne sysselsatt och som hon verkar tycka om.

     -Hur har det gått på jobbet idag, baby?
     – Ah, men sviiiiinbra! Har nåt riktigt stort på gång och chefen sa att det vore fantastiskt och ja, jag har haft fullt upp idag!
     – Vad kul! Så kul att höra att du verkar må bra, kommer ihåg för ett år sen… Shit, vilken skillnad! Aja, ska iväg o träna nu igen ses ikväll om du är vaken.

     Varsågod, helt rimlig konversation! Han behöver inte ens fatta vad hon gör på dagarna. Hon är glad, han är glad!

      Så kan de ring vara, men eftersom han följer henne på instagram borde han ju se hur hon beter sig där. Jag hade skämts 😰

     19.16 är det så menar du, att hockeykillar generellt är mindre smarta än andra killar? Mer korkade än snickare, brevbärare eller skidåkare?

      Lol ja.

    Varför skulle hon inte vilja tjäna egna pengar???

     Det är ingen som ifrågasätter att hon vill ha en inkomst, men sättet att få in den och hur hon skryter om det förvånar nog många som följt henne sen tidigare

  Är det inte Nuskin som lurade Christina Schollin också??

   Lättlurat bete dock😂

   Tror inte hon känner sig lurad, hon har väl hållit på med det i 10-15 år? Om hon har tjänat något på det har jag ingen aning om.

  Business school? Typ en gymnasielinje med inriktning ekonomi? Det märks att du fuskade Annica, kanske hade gynnat dig att gå i skolan på riktigt Tycker det märks på många som inte riktigt gått klart skolan, ta Anna Book tex. Sen förstår jag inte det fär outtalade ”föraktet” för oss normala människor som jobbar och får lön. Var kommer det ifrån? Det är ju verkligen inte så att vem som helst kan bli hockeyproffs som hennes kille eller influencer som hon själv vill. Hon själv blev ju det pga var med i Big Brother och fortsatte rida på den vågen, annars hade hon ju aldrig lyckats och troligtvis bott i Östersund med nån random kille nu. O det hade inte varit ngt fel med det! Jag har ett helt vanligt jobb dock med oregelbundna tider och jag trivs. Jag jobbar jular och helger men jag trivs ändå. Älskar att få lön varje månad (en ganska bra sådan dessutom) och jag känner mig otroligt trygg med att min partner också har ett normlat vanligt jobb. Vi reser (när man får) och lever ett väldigt behagligt liv!

  Jag tycker Annica har blivit så sjukt fixerad vid pengar på sista tiden. O helt ärligt, hur lycklig har hon varit på sista tiden? När hon var ihop med Marcelo? O nu när hon har sin IVF-resa så gör ju pengar det absolut lättare för jag antar att det finns privatkliniker där hon bor, men hon måste ju ändå gå igenom samma skit som alla andra som har haft samma problem. Pengar är inte = lycka. Även om jag vet att pengar underlättar i princip allt. Hennes kille är ju knappt hemma under hockeysäsongen heller, jag hade valt att få vara med min partner med den ekonomi vi har före hennes liv ALLA dagar i veckan.

   Jag känner inte henne men att döma från hennes sociala kanaler kändes hon som lyckligast efter uppbrottet med Marcelo då hon levde singellivet i en fin lägenhet i Vasastan. Nu känns det nästan sorgligt att följa henne då hon är med i denna sekten och verkar vara väldigt ensam om dagarna. Hennes kille är sällan hemma och hon verkar inte ha så många vänner. Hon filmar mest när hon tar sprutor, när hennes hund går ut och sen konstiga inlägg som detta ovan

    Sprutor??

     Ivf-sprutor.

   Tror att det är statusen som är det viktiga. Har man pengar anses man ha status enligt många av de som syns i olika medier. Att lyckan då skulle komma som ett brev på posten stämmer givetvis inte men alla blir ju salig på just sin tro.

  Vill lägga till en sak till – Annica ska vara jävligt glad att vi andra vill jobba med såntdär tråkigt så hon kan få vård, har fått gå i skolan, på förskola, så vägarna är snöröjda när hon ska köra någonstans etc. Tycker dessutom att tex läkare uträttar så in i helvetes mkt mer bra saker än en sketen influenser som bara bidrar till konsumtion och utseendehets.

   Ja verkligen fult att hon ser ner på vanliga arbetare. Hon har hybris.

  Ursäkta mig men ”business school”? Jag kan nästan sätta min högra hand på att det Annica gick när hon var 16 var ekonomiprogrammet på gymnasiet och det är inte samma sak, förutom möjligtvis i hennes värld om hon inte gör sig dummare än vad hon är. Men det klart om man behöver fuska sig igenom grundskolan så kanske det inte är så lätt alltid, men just den biten hade jag nog håller för. It själv.

   Ekonomiprogrammet fanns inte när Annica gick i gymnasiet. Tror ekonomiprogrammet kom 2011

    Fanns 2009 när mina vänner började på det 🤷🏼‍♀️

     Yes jag började gymnasiet 09 och då fanns det att välja

      Nej ekonomiprogrammet kom 2011 efter gymnasiereformen. Innan dess fanns samhällsprogrammet med inriktning ekonomi

    Fanns när jag gick gymnasiet, tog studenten 2005.

    Snälla någon, gymnasieprogram med inriktning ekonomi har funnits sen real-examen existerade.

   Jag gick ekonomi, började 2002

   Hon gick neu på wargentin I Östersund

  Alltså borde inte hennes kille tröttna på detta? Han känns väldigt ödmjuk och privat medans det enda hon pratar om är pengar, hur mycket hon tjänar och filmar när hon tar sprutor

   Han kommer aldrig tröttna på henne

    😂😂😂🐣

    Varför tror du det? Tvivlar inte men är genuint nyfiken

   Vad är det för sprutor hon tar?

    Ivf

  Här är en lång, men mycket läsvärd artikel om hur Nu Skin fungerar, hur de rekryterar, hur få som tjänar nåt, och hur illa det kan gå för dem som rycks med: https://theovertake.com/~beta/vulnerable-people-have-each-lost-tens-thousands-of-pounds-working-for-this-cosmetics-company/

  Några frågor för att kolla att det inte är ett pyramidupplägg:
  Are the startup costs minimal?
  Can you return unsold inventory?
  Is income only possible from the sale of products?
  “If the answer to each is yes then you are probably considering a legitimate direct selling opportunity,” DSA UK says.

  Varningstecken. Om du kan svara ja på dessa frågor är det ett pyramidupplägg:
  You’ve been approached about a multi-level investment scheme that offers great-sounding profits with little or no risk
  You’ve paid a fee to join the scheme
  You’ve enrolled others on the scheme and already earned money from your efforts

  Artikeln menar att även om man kanske inte kan kalla Nu Skin för ett pyramidspel, så är det ytterst få som kan tjäna nåt.
  ”MLMs are not sales companies or income opportunities any more than mice traps are devices for feeding mice cheese.”

   Det står ju tvärtom. Om svaret är ja är det inte MLM?!

    Är säker på att det är det hen menar men har skrivit fel i kommentaren.

    Det är ju två olika set med frågor, tom kolon bakom så man ska fatta….

  Hon låter ju galen. Och to ≠ too.

   Looser!

  ” Dah, det finns Google”.
  Annika du är 30, inte 14.

  Alltså att man behövde fuska sig igenom nästan alla ämnen i grundskolan för att komma in på en ekonomilinje i gymnasiet för att kunna sälja nuskin 12 år efter studenten är kanske inget man ska skryta om 😂 det för dig inte smart eller annorlunda utan det låter mest tragiskt faktiskt

   Ge henne denna kommentar. Hon behöver få veta det.

  Hon la ner bloggen och YT och fick sluta med ”musiken” pga flytt till (pengarna i) Kanada. Sen försvårade coronan ytterligare för ”musiken”. Hon måste ha grava mindervärdeskomplex över att hon inte tjänar pengar. Ingen vettig person tjatar om driftighet och pyramidspel osv 😂

  Förlåt men borde inte hennes kille de igenom detta snart? Hon framstår som oerhört girig på instagram så kan inte föreställa mig hur hon är att leva med. Tvivlar på att hon hade varit intresserad av honom ifall han var typ elektriker

   Vi får väl anta att han är av samma skrot och korn 🥴

   Elektriker tjänar iofs ganska bra 😎🤪

    Haha ja men inte i samma liga som en hockeyspelare från NHL

  Money is numbers and numbers never end. If it takes money to be happy, your search for happiness will never end. Den quoten kanske hon kan köra upp på en av sina bilder istället 🙂 Eller kan dem där Nuskinsekttjejerna bara sluta med sina quotes. Eller är det det dem sitter och klurar på på sina zoomsektmöten? Quotes och hur de ska svara så elakt tillbaka så fort någon ifrågasätter vad fa an de håller på med.

   Varför är du inte konsekvent i ditt dem-användande?

    Ber så mycket om ursäkt ifall du inte förstod vad jag menade. Tack för du eller ni förtydligade ❤️

    Jag tror Annica går igenom den svåraste perioden ever i hennes liv och det speglar hennes val av ”jobb”

    Efter hennes relation med Marcelo verkade det gå så bra för henne. Musiken, karriären, vännerna, hon levde som hon ville och verkade genuint lycklig. Hon träffar Elias och faller pladask, hon föreställer sig hur deras liv kan se ut, hon, influencer/musiker i Canada, selfmade boss och han framgångsrik etc och aå är de dökära! Kan inte bli bättre. Sen börjar livet i Canada, hon är ensam, har inga vänner, hennes vänner i Sverige lever andra liv, hon hittar ingen där o connecta med. Killen är borta oftare än hon kunde förutspå, Hennes följare är inte kanadensare så aktiviteten på hennes konto minskar = hennes inkomst som hon jobbat under flera år för sjunker. Bilden hon har av sig själv börjar försvinna. Hon har heller inga kontakter, inga samarbeten… Sen kommer corona. Sommarplanerna ställs in, Hon inser att hon inte kan bli gravid.. Hon får en liten n möjlighet och få komma i kontakt med andra människor, få tbx en del av inkomsten hon förlorat, få känna att hon har kontroll över något. Jag förstår precis hennes val om det gått till så och önskar hon hittar sig sj igen

   Quotes = citat, ordspråk

   *de där, det de

   Varsågod!

    Förstod du vad de stod? Ja men dåså, klaga inte

     Hahaha så du skriver det svenska språket hur du vill, för folk förstår i alla fall? Du har verkligen inte förstått.

  Jag följer en av dom andra hockeyfruarna på instagram och har märkt att dom umgås en del men alltid utan Annica.. undra om det skar sig där? Var dom inte tillräckligt stöttande i hennes nuskin business?

   Eller kanske hon inte vill!

   Ja det skar sig. Verkar även ha skurit sig med hennes yngsta syster som hon stod så nära, samt med övriga syskon. Nåt är ju fundamentalt fel när man prioriterar pengar framför familjemedlemmar och vänner. Ingen får ifrågasätta, ha åsikter eller vara tråkig. Allt och alla ska fylla en funktion bara för henne och allt fokus på henne.
   Hon verkar helt ha missuppfattat vad som är viktigt i livet och verkar tro att pengar och lyx är prio. Sitter med en tiara på huvudet och vinkar in i kameran med ett glas vin – pinsamt.

    Ja så sorgligt. Sånna människor verkar så tomma på insidan. All bekräftelse ligger i pengar

    Autism diagnos kommer om 3 2 1…

     Vad i den beskrivningen lät som autism för dig?!

  ”worked my ass off” – alltså?m, varför tror typ ALLA rika att som jobbar så mycket hårdare än alla andra? Det är ju inte så. Kanske vissa, men långt ifrån alla.

  Typiskt flunsor..

  Det är väl lätt att ta reda på hennes taxerade inkomst? Antar att lönen kommer från Sverige. Hennes kollega som brölar på samma sätt hade väl tjänat 100.000 på ett år?

   Taxerad inkomst 224 000 kr forra aret, sa ca 20.000 kr i manaden :). Och 750.000 kr i tillgangar, sa inga ’millar pa banken’ dar inte, ha ha: https://www.allabolag.se/5590598388/bokslut
   Nej men arligt talat, ar ju helt meningslost att hon agnar sin tid at att slita med MLM sa lange hon delar ekonomi med sin pojkvan. Varfor inte agna sig at nagot meningsfullare istallet, som sin hobby musik, umgange med vanner eller att jobba for en battre varld istallet?

    Men då får hon ju inga pengar och inte den lyx hon vill uppnå

    Det är nog därför hon håller på sådär i sociala medier. Människor som på riktigt har pengar skryter inte om det på det sättet, det är bara pinsamt och vulgärt

  Det är roligt att hon tror att dessa inlägg ska vara ögonöppnare för alla oss stackare med vanliga jobb men för mig har det exakt motsatt effekt. Jag blir så oerhört tacksam över att jag valt att bli sjuksköterska. Tacksam över all kunskap jag har om människokroppen, och över alla praktiska färdigheter jag har. Och framförallt tacksam att jag kan använda det till att hjälpa människor varje dag. Tycker det är så jäkla coolt! Om jag skulle ”jobba” med något som innebar att lura och skuldsätta andra människor så skulle jag fan hata mig själv.

   Heja dig 🙌 och tack 🙏

  Dessutom blockar hon folk till höger och vänster som ställer sig frågande till hennes bluffimperium. Nä, känns mer som att Marcelo drog vinstlotten när de breakade.

   Hahah ja vilken nolla han kändes som. Snacka om att kunna dra sig långt ner i skiten när marcelllo verkar den mest vettiga av de två 😅

  Jag tycker Annica låter helt hjärntvättad och rent ut sagt galen. Sättet hon skriver på känns bara fruktansvärt konstigt och inte alls som den ”gamla Annica” som bloggade om träning och smink. Detta är läskigt…..

   Läskigt och ganska sorgligt, jag gillade Annica förr.

   Men den gamla Annica var ihop med Marcelo i flera ar, som behandlade henne som smuts i BB och med storsta sannolikhet fortsatte bryta ner henne under alla de aren hon stannade. Sa hon har nog en sarbarhet som gor att hon dras in i osunda situationer. Troligtvis extremt daligt sjalvfortroende, eller kanske nagot mer. Hoppas hon blir lycklig. Hon verkade sa ett tag i Stockholm nar hon var singel och hangde med Ellen och compani.

   Hon har väl utvecklats😆

   Håller helt med!
   Hur kommer detta gå? 😱
   Så hemskt att se en människa förändras så där. Jag hoppas verkligen att hon inser snart vad som håller på att ske. Snart kanske inga vänner kvar och eventuellt ingen pojkvän heller i värsta fall. Inte heller något att falla tillbaka på.

   De som säljer MLM har stränga regler på hur de får uttrycka sig och hur de ska marknadsföra sig
   Mycket kommer från färdiga manus och mallar

  Money doesn’t talk, it swears.

  Tycker detta är så tråkigt hur hon blivit. Var tog den där naturliga tjejen från BB vägen. Såg bild på insta när hon var i badkaret med den där apparaten och använde på ansiktet. Men hon gör ju redan så mycket ansiktsvård. Hon verkar ju inte må bra.

  Precis så här höll en bekant till mig på under tiden hon höll på med Nuskin. Sedan tog det tvärstopp, en innan dess hela tiden tjatet om alla pengar och hur framgångsrik och ….

   Postar inte maggan väldigt mycket nu?

  När man tror att man automatiskt hittar Sanningen när man googlar…… 😣😬

  Det kan ju vara så att hon inte mår så bra just nu och det kan man ju verkligen förstå med missfall och ovisshet och när ens ex nyss har fått barn men någon som är tio år yngre.

   Jag och MLM går på svaga människor, men det är ingen ursäkt att lura andra

   Vad spelar det för roll att han fått barn med någon tio år yngre? Betyder väl inte deras relation kommer hålla 🙂 med IVF kan man få barn till en ganska hög ålder, En del får ju barn naturligt fram till 40+ dessutom.
   Om åldern spelar roll så kommer ju emilia vara 30 till slut med

   Ja de måste ju ha varit som ett slag i magen för henne

  Det är ju typ synd om henne som gått på det här. Kanske haft en trasig relation tidigare och blivit manipulerad eller något. Har ingen bakgrundsfakta men det krävs nog rejäla motgångar för att gå på detta.

   Hon var tillsammans med Marcelo tidigare. Han behandlade henne som skit redan när dem träffades i Big Brother. Och dem var tillsammans i 8 år, det säger nog en del, tyvärr :/

  Och vad händer när Elias dumpar henne och pyramidspeler faller? Då blir det dålig pension för Annica

  Högmod går före fall, sa alltid min gamla farmor.

  Jag tror inte på att nuskin är så hållbart som annica tänker, vart kommer hon vara om 10 år?

  Varför är produkterna så dyra?

   För att slutkunden ska betala provisionen för Annica och alla över henne i ledet 🙂 de ska ju bli rika!

   Oh shit

  Såg just båda dokumentärerna om Nxivm (HBO-the Vow och Netflix Seduced, om jag minns rätt). Hon låter verkligen exakt som medlemmarna där talar om ”framgång” och sina nära och kära. Farligt!

  Känns bara väldigt skumt att göra reklam för en hudvårdsprodukt när man tidigare fick följa med på och se när botoxsprutor injicerades. Att till och med få med sin kompis till klinik för att hon hade ”Stockholms hela tunnelbana” i pannan.. Nej.. usch.

  En apparat och 2 krämer nästan 5000kr vem har ens råd och lägga så mycket

   Samma apparat tog bort fett på magen efter 10 minuter såg detta på hennes stories

  Jag avföljde Annica när jag läste det inlägget, det inlägget blev spiken i kistan. Följde bara henne för att det liksom blev nån form av underhållning med NuSkin-snacket, men när hon uttryckte sig såhär fick jag flipp. Att lyfta Google som ett substitut till att lära sig saker i skolan, och att hon fuskade för att hon ”couldn’t care less” – förstår inte hur hon kan uttrycka sig så.

  Dessutom kändes det som ett stort ifrågasättande och hån mot oss som tagit skola och utbildning på allvar. Jag har läst 5+ år på Universitetet, men det har givit mig så mycket mer än akademiska kvalifikationer – vänner för livet, livserfarenhet, bott i olika länder tack vare studier, och listan kan göras så lång. Jag jobbar hårt på mitt jobb nu, och har samtidigt otroligt kul! Detta betyder inte att jag kommer ”work till I’m 65 and have a really bad pension” som Annica verkar tro att alla som jobbar 9-5 har. Men hon verkar däremot tro att hon kan jobba i 5-10 år och ha fantastisk pension?

  Nej, plugg är inte för alla, men hennes vinkel i detta inlägget är ju helt sjuk. Jag håller verkligen inte med om ett enda ord, blir bara obekväm av att läsa. Allt i livet handlar inte om att tjäna massa pengar (vilket jag ändå tvivlar på att hon kommer göra genom NuSkin), och absolut inte när relationer med familj och vänner drabbas på grund av penga-jakt.

   Håller med i vartenda ord. Och då har jag inte pluggat lika mycket som du, men förstår ju att utbildning är extremt givande. Precis som ett vanlisjobb kan vara.

   Vad får Annica/alla dessa ”Nuskinbossbabes”?
   De får en liten klubb för inbördes beundran, skills i att lura andra människor och håva in pengar till deras ”teamleader” som överöser fejk-hejarrop till sin lilla klan. Jippie, liksom.

   Pensionen hon pratar om kommer vara väldigt gles efter sin MLM-resa. Så vad hon verkar inbilla sig själv har jag ingen aning om.

   Ska jag använda Annicas resonemang så verkar det ju skitjobbigt att behöva jaga småtjejer överallt i DMs och lura på dem grejer dagarna i ända, än som jag själv, njuta av att tacka ja/nej till småjobb för att jag kan ta ut avkastning från mina investeringar jag gjort under mitt 30+liv. Så fattar inte vad som är ”glamouren” med hennes jagande och hetsande ”jobb” 🤢🙈

   Tur att vissa av oss pluggat så Annica kan…
   -göra ivf
   -föda barnsäkert
   -få eftervård av barn
   – få någon som lär hennes barn vad ett rätblock är
   – få juridisk hjälp
   -få hjälp med bokföringen av sitt företag
   -bo i ett hus som inte rasar
   -få hjälp att placera sina pengar så HON får mer pengar
   – få hjälp om hon förlorar alla pengar hon har å gör slut med sin kille
   -få hjälp om hon hamnar i missbruk
   -operera sin näsa igen, göra bukplastik eller vad nu nästa ingrepp kommer vara
   -sminka sig(ja Annica kemister tar fram ditt smink galet va)
   -klä på sig(Annica kommer nog aldrig förstå hur många utbildade människor det går åt för en ynka kollektion från HM)
   -gå i skor som tål både vatten och vind
   -resa med flygplan
   -resa med båt
   -köra en bil som är säker

   Nä nu ska jag sluta. Men jag förstår din frustration. Hon är helt tappad

  Skönt att andra influencers som tex Felicia Aweklew gått ut och varnat för detta. Efter min erfarenhet av Nuskin är allt jag har att säga: spring åt andra hållet! Då tjänade jag ju ändå pengar men kom till det stadiet att man nästan behövde rucka på moralen. Blev tack och hej 🙂

  Såg det här på Annicas Instastory igår
  https://imgbox.com/rAknEZm7
  Där marknadsför hon att Lumispa ska kunna läka acne på 1 vecka.
  Jag är inte lättpåverkad och jag har följt hela NuSkin cirkusen på Annicas Instagram.
  Jag lider själv av svår acne med bölder. Jag har provat allt. Även varit hos hudläkare. Men inget hjälper.
  För en kort stund tändes ett hopp i mig. Kanske skulle jag prova ändå.
  Men jag vet ju att när något verkar för bra för att vara sant så är det oftast det.
  Och det kostar 2500:- pengar som jag inte har.
  Och sen vet jag ju att Annica själv har haft problem med sin hy. Löste hon det med Lumispa? Nej så fort hon fick minsta lilla utslag gick hon till doktorn och fick antibiotika.
  Såg att samma Lumispa produkter finns på Aliexpress för runt 200:- så man kanske skulle prova att beställa därifrån istället.

   Har haft en vän som hade så som du och hon åt jättestark ”minns ej vad det heter” som torkade ut huden och det försvann. Under tiden såg hon ut som ett stort flingsalt. Hon var så torr men det hjälpte!!! Efteråt har hon gjort fillers i några av de värsta acneärren samt laser tror jag. Och hennes hud är så fin!!!! Hitta bättre läkare och skit i Annika❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *