Isabella Löwengrips igenkännande frågestund

Isabella Löwengrip är på resande fot igen, och den här gången är hon och familjen i Idre. 
I ett försök att bonda lite med sina följare så publicerade hon en frågestund på Instastory, med det smått ironiska temat ”Vad har ni lärt er om er själva under covid?”

På alla svar hon publicerat så har igenkänningen varit stor, med svar som ”enig”, ”sant” och ”håller helt med. 
Allt som är inringat i rosa här ovan är frågor som Isabella själv kommenterat som att hon själv kan identifiera sig med vad följarna svarat. Förutom på ETT inlägg. Där ekar det tomt som i graven med igenkänning från Isabella.
Kan ni gissa vad den handlade om? 😉

Vad gäller isolering så har Isabella inte mycket att komma med, med tanke på att hon yrt runt och rest MER under pandemin än många av oss andra gör under ett decennium.

155 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Kan vara så att hon har svarat men svaret inte syns. Blir så för flera jag följer som har frågestund

  Svara

   Eller så vet hon inte vilken lögn hon ska komma med.

   Svara

    Det som är det viktigaste av allt. Vad håller hon på med?

    Svara

     Det hon alltid hållit på med. Sin narcissism, lögner och fulspel. Såna människor värderar inte nära och kära högt.

     Svara

      Fast vad har det med något av det du skriver att göra? Att hon inte skriver något svar, det är ingen fråga, är väl för att hon själv inte behövt isolera sig från familj eftersom hon bor med sin familj så inte konstigt att hon inte kunde relatera och känna igen sig. Hade hon svarat något så hade det nog också varit fel, det hade klagats på det med.

      Svara

       Naaw stackars Bella

       Svara

        Ja det kan inte vara lätt, men hon verkar klara av det till skillnad mot andra fast det är säkert jobbigt för henne, det känns säkert och tär. Hade du klarat av det?

        Svara

         #Du måste ha sista ordet

         Svara

   Ja, hon kanske skrev med osynligt bläck?
   Om man värmer mobilen över ett brinnande ljus kan man säkert läsa texten 🙂

   Svara

    Funkar med strykjärn också!

    Svara

   Men hon har ingen familj att umgås med längre. Det beror inte på pandemin, som inte påverkat hennes leverne överhuvudtaget. Tur att inte alla beter sig så, så slipper hon.

   Svara

    Har Isabella skoterkörkort, i B-körkort ingår skoterkörning om man tagit det före 2000, annars måste man gå en speciell kurs för enbart skoter.

    Svara

     Har Pernilla Wahlgren skoterkörkort hon körde ju skoter i tv? Har andra skoterkörkort som kör i fjällen med instruktör/ledare?

     Svara

     Sk skotersafari med behöriga ledare kan genomföras utan att deltagarna har förarbevis för skoter. Det är dispens från behovet av förarbevis då.

     Svara

    Hon bor ju med sin familj, med sin man och barnen varannan vecka så hon har inte behövt isolera sig från familj ju. Hon höll sig isolerad hemma några veckor iaf när de var sjuka och har ju inte rest så mycket som vanligt, jobbar en del hemifrån också ju. Skoterkörkort behövs ej när man åker så, Pernilla W med bror körde skoter i tv men de kanske har skoterkörkort.

    Svara

     Pernilla w lär väl ha tagit körkort innan 2000?

     Isabella har just bara sambo o barn, ingen annan familj såsom mot och far eller syskon då hon betett sig som hon gjort.

     Svara

      Jag skulle inte heller vilja ha kontakt med en sån syster, mor eller far om de betett sig så som vi har sett att de gjort.

      Svara

  tror hon fotat mot fönstret i den tomma svarsbilden för att det ska tolkas som ensamhet.. eller liknande 🤔

  Svara

   eller så kan hon inte relatera till hemsk isolering pga umgås med folk jämt och därav ingen kommentar till svaret 😂

   Svara

   Isolering från vänner och familj…
   Bellas familj är barnen – resten av familjen har hon ju dumpat (eller så vill de inte veta av henne).
   Och Paul förstås. Han räknas kanske som familj nu för tiden i brist på bättre.
   Vänner? Tja de är väl bara Sheila och Marisol. Och från de två vännerna har Bella knappast varit isolerad eftersom hon träffar dem regelbundet.
   ”Social kontakt”…
   Är det inte sådan kontakt som Bella har svårt för och gärna gör ”the Swedish shuffle” när det blir för jobbigt?

   Svara

    ”I brist på bättre” var ju kanske ett lite otrevligt sätt att beskriva en människas roll i vad som verkar vara ett samboförhållande och säkerligen fyller en viktig roll för Bella? 🐁

    ___

    Men hur gör ni andra förövrigt, klassar ni er partner som familj, efter hur länge då i så fall? Eller är den en egen kategori tills att man skaffar barn ihop eller så? Tills man gifter sig eller bara tills man varit ihop ”ganska länge”? Undrar alltså hur folk tolkar och använder begreppet. 🙂

    Personligen räknar jag väl på något sätt in min sambo sedan 7 år som familj, han är ju en av mina närmast anhöriga tillsammans med mina föräldrar. Men beskriver inte honom eller oss som familj i vardagligt tal, utan kallar honom min sambo/pojkvän/kille, eller liknande. Använder jag ordet familj syftar jag som regel på min mamma, pappa, men även min syster som jag aldrig bott tillsammans med (pga 19 års åldersskillnad) osv. Men skulle någon fråga mig om min familj skulle jag såklart nämna både honom och grundfamiljen, eller antingen eller beroende på syftet med frågan.

    Haha detta var alltså lite virriga tankar från någon som sovit alldeles för lite i natt och just nu överväger om jag ska gå och lägga mig eller försöka hålla mig vaken till kvällen…. 🌝

    Svara

     Självklart är min sambo min familj nu. Har bott med honom längre än jag bott med mina föräldrar.
     Om någon frågar om jag har familj brukar de ju inte undra om jag har föräldrar/syskon. Så då svarar jag att min familj är min sambo och våra katter.

     Svara

     Min man blev min familj så fort vi flyttade ihop efter tre dagar. Några barn kommer det aldrig att bli för oss så är det kravet för att få kallas familj så är vi bara gifta och har så varit i 11 år.

     Svara

  Hur går det för Hajen nuförtiden? Har han lyckats beta av sina skulder nåt?

  Svara

   Åh det undrar jag med. Ibland tänker jag på Hajen som som 28-åring förstörde sitt liv för att hänga med i Isabelles liv. Så sorgligt

   Svara

   Han ligger kvar under bussen där Bella kastade honom.

   Svara

    Släpp det uttrycket någon gång!

    Svara

    Kära människa, mannen ifråga satte sig i den sitsen själv. Förminska inte hans egna beteende.

    Svara

     Hans eget beteende.

     Svara

      Honoms egna beteende.

      Svara

       Hajoms egna bett-eende

       Svara

   Fattade aldrig om de där skulderna verkligen var så illa som det lät, eller inte? Var det det? Hur mycket var han skyldig? Vad hände egentligen? Han hade ingen typ försäkring som kunde hjälpa? Finns ens försäkring för hans bransch?

   Gjorde han saker han inte hade tillstånd till eller följde han bara order och gjorde sitt bästa? Inget olagligt? Varför kontaktade människor honom för att förvalta deras pengar? Har han någon utbildning? Hur bra var han innan kraschen? Har han må måntro ansökt om att gå bli beviljad skuldsanering? Beviljas han ej det kan det inte vara såååå illa.

   Dejtade han inte förresten Dessie efter sin tid med Isabella?

   Många frågor från en som inte följt med så bra i sörjan…🐀

   Svara

    En person lånade ut pengar i omgångar till Hajen, totalt 7 miljoner. Hajen förpliktades genom dom i tingsrätten (mars -19) att betala det beloppet till långivaren. Hajen försattes i konkurs december -18. I konkursansökan anges att den finns nio långivare som lånat ut typ 30 miljoner. Vad som hänt med den summan eller långivarna är oklart.

    Svara

     Någon här som vet hur det funkar när någon ska betala tillbaka pengar men inga pengar finns?

     Svara

      Ja, då kan vad som helst hända. Beror ju på vilka som har pengar att fordra.

      Svara

      De får ta det till kronofogden, som kan kräva tillbaka pengarna, finns inga pengar återstår skulden, förutom om man inte lyckas lösa det trots långvariga ansträngningar, då kan man ansöka om skuldsanering, då får man under som regel 5 år betala tillbaka så mycket man förmår av det man får in (som inte behövs för försörjning av en själv och ens familj) och efter att skuldsaneringstiden är ute avskrivs skulderna och man betraktas således som skuldfri.

      Svara

  Jag vet inte med er, men min son saknar definitivt att inte ha kunnat åka till någon inomhuslekplats. :-/ Det och simhallen.

  Svara

   Min dotter saknar sin simskola oerhört mkt. Förstår såklart att vi inte får men det är inte roligt för henne alls, hon är jätteledsen.

   Är helt emot att simskolan är stängd. Varför får barnen inte simma när vuxna får sitta på uteserveringar?

   Svara

    Barn får också sitta på uteserveringar.

    Svara

     Vilket intresse har barn av att sitta på en uteservering där vuxna dricker när man ser på deras intresse till att gå på simskola?

     Svara

      Som att det är det enda man gör på en uteservering.

      Svara

       Förstår inte riktigt hur du menar att barn skulle gynnas av att sitta på en uteservering. För att typ äta middag, ja. Men annars inte.

       Svara

        Kvalitetstid med familjen?

        Svara

         Beror väl på ålder såklart, men nu lät det ju som relativt små barn i och med simskola.

         Svara

          Precis, barn i förskoleåldern har inte intresse i kvalitetstid på uteservering. De älskar att mysa hemma.. Och gå till badhuset och simma.

          Svara

           Fast jag förstår inte hur folk tänker att simskolan skulle ha råd att ha öppet i alla fall? Är det tillräckligt många vuxna som hade känt sig säkra med att låta sina barn gå för att det skulle kunna gå runt? Jag menar är inte poolerna avstängda?

    Det här måste ändå vara en konstig tid att vara barn på. Jag har en treåring och en fyraåring, och just nu tycker de att det är världens äventyr att typ åka till mataffären. Vilket de nuförtiden inte ens får följa med till på grund av nya restriktioner. Men badhus, lekland, lekträffar, kalas, fritidsaktiviteter, semestrar, djurparker osv osv, allt sånt är ju stängt eller åtminstone högst ickerekommenderat. De får ju knappt gå på förskolan i perioder eftersom minsta lilla symptom (självklart) innebär att man måste vara hemma. Ett år, snart 1,5 är ju en stor del av deras liv och det verkar ju ännu inte finnas mycket ljus i tunneln än. Nu vet de ju inte annat så de lider förmodligen inte, men de minns heller inte mycket av livet innan pandemin och det känns typ lite sorgligt.

    Svara

     Ja, det är väldigt sorgligt! Och jag beundrar alla föräldrar som istället får försöka sysselsätta sina barn i lekparken eller skogen hela tiden, i brist på annat! Det var ju inte bara spännande och stimulerande för barnen med badhus, lekland, lekträffar, kalas, fritidsaktiviteter och djurparkerna som du rabblade upp – utan också härligt för en själv som förälder!

     Svara

     Borås Djurpark har öppet men man får boka innan. Bor du nära så åk. Vill typ göra det själv, men kanske inte ska ta den platsen från barnfamiljer i dessa tider..😕

     Svara

     Man ska helst endast handla själv så inte så smart att släpa de till mataffären. Finns otroligt mycket att göra utomhus och inomhus hemma även om jag förstår att de saknar sina aktiviteter. Det gör vi vuxna med. Barn som är små kommer dessutom med tiden att glömma detta elände och anpassar sig generellt bättre.

     Svara

      ”Vilket de nuförtiden inte ens får följa med till på grund av nya restriktioner.”

      Svara

       Tack, jag kan läsa, kommenterade det ändå.

       Svara

     Äsch, samma som för oss som växte upp innan nittiotalet kom med alla lekland mm… 🤷🏼‍♀️

     Svara

      Exakt! ☝️

      Svara

      Om du hoppar över just detaljen med lekland så får ju barn fortfarande knappt träffa andra barn, får fortfarande knappt se ett normalt samhälle.

      Svara

      Nej det är det ju inte alls. Vi fick gå till biblioteket, gå på simskola och kunde relatera till konceptet att åka buss. Vi fick hälsa på mormor och ha barnkalas när vi fyllde år.

      Lekland är väl ingen stor grej men allt annat. Sånt som är stora upplevelse för små barn, som att trycka på stoppknappen på bussen eller åka rulltrappa. Eller träffa släktingar irl isället för bara på FaceTime.

      Nej det är ingen katastrof, men det är absolut en skillnad mot min egen uppväxt. Förhoppningsvis tar det slut snart dock. Men tycker det är sorgligt för tex mor och farföräldrar som inte alltid får så himla många goda år med sina barnbarn, och så poff rycks 1,5 år bort.

      Svara

     Brukar tänka lite liknande om alla barnböcker jag läser för min 2,5 åring som handlar om att barnen åker buss/ åker tåg/ har kalas/ följer med i mataffären/ åker på simhus. Hon har ju inga minnen av några såna miljöer alls. För henne lär det alltså vara lika relaterbart som sagor om häxor och troll. Rätt knäppt faktiskt…. trodde aldrig jag skulle längta eftet att kunna ha med ett barn i mabutiken.

     Svara

     Nordens Ark har öppet. En unik och fantastisk djurpark.

     Svara

     Åh jag vet! Har en liten och en lite större. Jag såg att den äldre gick och skruvade på sig efter skolan och hade en hemlis och till slut avslöjade han att han fått sin första puss, ”till och med på munnen trots Corona” som han sa.
     Så gulligt och hjärtskärande.

     Svara

    Simning inomhus i fuktig miljö med massor av barn i samma vatten = högre smittorisk än att sitta med visst avstånd i sval utomhusluft..

    Svara

     Självklart, jag skyr simhallen, även under den-de perioder den har varit öppen, eftersom jag inte vill dra hem något virus till min man som absolut inte får bli sjuk. Men för barnen som behöver lära sig simma är det ett långt avbrott.

     Vi kommer att behöva andra strategier i framtiden för detta lär ju inte heller bli den sista pandemin. 🙁

     Svara

      Du får väl lära barnen simma utomhus så snart det blir varmt nog.

      Svara

     fast där har du fel. Viruset smittar inte i vatten. Det finns ämnen i vattnet som gör detta omöjligt. Viruset smittar lättare i kall luft, inte varm. kall luft ger Viruset möjlighet attfärdas längre.

     vår simhall är öppen och vi är extremt noga med hygien, så är det någon gång man bör sätta sitt barn i simskola så är det ny. Lugnt och skönt och få barn i varje grupp!
     /simhallspersonal.

     Svara

    Här har simskolan varit öppen vad jag vet!

    Svara

     I vår kommun har simskolan också varit igång Däremot har skolan inte åkt och utfört simundervisning som de brukar.

     Svara

     Hos oss har den kommunala simskolan öppet, men för oss som valt privat simundervisning är det annat med.

     Svara

    Vuxna får inte heller simma

    Svara

   Saknar inte inomhuslekplatsen faktiskt 🙂

   Svara

   Båda jag och barnen saknar att kunna åka till simhallen och leklandet. Båda ställena är öppna där vi bor men det känns inte ansvarigt så vi har bestämt att vi inte åker dit nu.
   Att sen inte få träffa mor- och farföräldrar är nära outhärdligt.
   Min tvååring förstår inte varför farfar vill lyfta upp honom i famnen som han brukar. Han vill ju bara kramas med farfar men är för liten för att förstå.

   Svara

   Ok- här kommer en dryg rakt.

   Men NÄR JAG VAR LITEN…..😂
   Ja, då sysselsatte vi oss rätt mycket själva, utan alla nytillkomna verktyg som Lekland och dylikt.

   Däremot stod föreningar för mycket av den övriga aktiviteten, så som idrott, kör, strövarna med mera.

   Hade varit fint om man gjort en ekonomisk satsning på säkra barnaktiviteter ute, just för att alla barn i dessa tider inte har föräldrar som fixar det.

   Svara

    Det är nog inte avsaknaden av aktiviteterna i sig som barnen ”mår dåligt av” nu, även om mina tex saknar lekland också, utan att det missar den sociala biten som det ändå innebär att träffa barn i liknande åldrar.

    Svara

     Man kan träffas med sina vänner ute eller bjuda hem en enstaka dagiskompis som man ändå träffar och är nära hela dagarna. Man kommer långt med lite kreativitet. Dagens föräldrar är dels bekväma och tror dels att barn måste sysselsättas hela tiden.

     Svara

      Självklart måste de inte sysselsättas hela tiden, men nu har det gått snart 1,5 år. För mina barn var en korv på Ikea världens event och då träffar de ändå bästisen ganska regelbundet i och med att vi bor grannar. De får liksom inte ens vara med om normala små aktiviteter man knappt reflekterade kring innan, typ korv på Ikea.

      Självklart är det inte synd om mina barn i jämförelse med att folk lider och dör, men jag kan känna dåligt samvete i att de spenderat på riktigt halva sina liv mer eller mindre instängda i denna lägenhet (känns det som)

      Svara

       Menvarför är ni instängda i lägenheten? Åk ut till skogen eller någon park.

       Svara

        Nu är vi ju inte bokstavligt instängda såklart, tror du förstår hur jag menar. Vi går självklart ut men inte ens lekparken har funkat sen i typ november eftersom det varit för mycket snö. Den har precis tinat fram nu.

        Men jag tror du missförstår med vilje nu så jag lägger ner.

        Svara

         Det finns massa vinteraktiviteter så snö är ingen ursäkt.

         Svara

       Liiite drygt 1 år har gått.

       Svara

        Första fallet i Sverige kom i januari? Okej så på 3 månader mer eller mindre är min poäng helt borta. Ok

        Svara

         Första bekräftade fallet av Covid-19 i Sverige var kvinnan i Jönköping som varit i Wuhan.
         Det var 31 januari som vi fick ett första bekräftat fall.

         Svara

          Ja men det blev väl inte pandemi förrän i mars? Och Sveriges restriktioner kom i mars.
          Finns ju säkert extremfall, men jag tror inte det var många som började isolera sig 31 januari😂

          Svara

           Skulle svara 12.46

         Restriktionerna kom inte förrän mitten av mars 😅

         Svara

    Plus en på denna. Jag vet inte om lekland inte var uppfunnet ännu på 90-talet eller om vi bara inte hade råd men har ALDRIG varit på ett och fattar inte hur det kan vara nåt man saknar hehe.
    Badhuset var däremot viktigt…

    Svara

     Instämmer, badhus och ishallen var vi ofta i.

     Man kanske har varit bortskämd med aktiva föräldrar…
     Var ju liksom inte några tv-spelande generationer på 70-talet 😂

     Kanske är det lättare att ställa om och tänka nytt om du redan från början är lite out-doorsi

     Svara

      Bor inte i Sverige och har haft strängare regler, vi har varit utomhus massor och egentligen inte haft några problem att aktivera oss MEN det är ju verkligen en konstig värld. Att göra saker som at köpa en bussbiljett eller beställa på café, handla i en mataffär, besöka ett museum osv, allt ger ju färdigheter som de nu går miste om, det hjälper till på ett naturligt sätt att berika ordförrådet och ger barnen en bild av själva sammanhanget i samhället. Väldigt tråkigt men förhoppningsvis kan de ta igen det snart.

      Svara

     Vilket tjat om att lekland och att det inte fanns förr. Nej lekland fanns inte förr men det fanns allt möjligt annat, typ parklekar, föreningsaktiviter och bibliotek. Allt motsvarande är stängt.

     Svara

      Tänk om och tänk nytt som alla fått göra, det är nya tider nu.

      Svara

    Ej att förglömma blåvingar och scouter!

    Svara

  Tror du läser in lite för mycket här 🙂

  Svara

  Bellas frågestund är stor komik.
  Hon har ju brutit mot samtliga rekommendationer och förhållningsregler det senaste året.
  Inte lagbrott eftersom vi inte haft den typen av förbud men ändå väldigt utmanande beteende och en dålig förebild.
  En influencer är väl ändå någon som ska påverka följarna i positiv riktning och inte enbart göra betald reklam för onödigheter?

  Svara

   Så borde väl en influenser vara i en moralisk drömvärld, men här vill jag ändå använda en känd kommentators oneline, inte som att enda influencern som suger på restriktionerna är Isabella. Din beskrivning av influencer har ju tyvärr inte så mycket verklighetsförankring alls, som man skulle önska.

   Svara

  Hon har väl knappt kontakt med sin familj och inte många vänner, så då kanske hon inte känner nån skillnad med corona mot förr? Är väl kanske därför hon inte svarar, vad ska hon säga?

  Svara

   Hon har ju träffat relativt många nya vänner på sistone.

   Svara

    Bella har två vänner – Marisol och Sheila.

    Svara

     Och några nya, kommer dock inte ihåg namn.

     Svara

      Stina och Andra?

      Svara

    Nya bekantskaper hör inte till kategorin vänner och familj.

    Svara

   Hon har ju kommit fram till att hon måste ha fler vänner. Inte bara Sheila och Marisol. Så under pandemin har hon blivit vän med en sömmerska, Alexander P, nån ny PT och lärt sig säga hej till personalen på Coop och receptionister. Så snart skriver hon nog att hon handlar hos vännerna på Coop.

   Svara

    Hahaha tack för ett gott skratt ”handlar hos vännerna på Coop” 😂
    Men faktum är ju att hon hänger med nya människor i princip varje vecka. De kanske inte räknas som vänner så som Sheila eller Marisol men nya kompisar har hon iaf skaffa.

    Svara

     Det är skillnad på vänner, kompisar, bekanta och sådana man hejar på när man ser dem.
     Man kan knappast kalla någon vän innan det gått åtminstone ett år från det man först träffades.
     Och de flesta ”vänner” Bella säger sig ha försvinner ganska snart och omnämns inte mer i henens sociala medier.
     Och Bella brukar faktiskt vara noga med att påpeka om hon träffar någon ”vän”.

     Svara

      Hon har desto fler ovänner.

      Svara

   Nej, nej. Allt är utstuderat av henne och hennes allt i allo. Denna lämnades tom utan svar, just för att försöka provocera. Allt hon har kvar och ”kan komma med” är just ”provokationer”. Som avdankad, är det allt hon har att ” spela på”

   Svara

  🤣

  Svara

  Falsk som vatten som vanligt.
  Första dagen i Idre 5/4 ”Väl i lägenheten kom företaget Lilla Vildt hit och lämnade mat. De fyller på vår kyl och skafferi under hela veckan, så smidigt i Coronatider.”
  Men sen glömde hon visst bort att kylskåpet var fullt eftersom det blev en massa restaurangbesök…..

  Svara

   Det var kanske bara frukostmaten som kom på så sätt?
   Verkar inte som Bella och Paul hade tänkt sig självhushåll under vistelsen när det gäller lunch och middag.
   Då skulle vi sett mycket mer spons – HelloFresh skulle ha exponerats trots att den sortens mat inte verkar vara Bellas eller Pålles favoritkäk. Och Gillis äter tydligen kött nu 🙂

   Svara

  Ett önskemål till dig Camilla, ändra inte i själva bilderna från stories. Det kan bli rörigt att veta vad influencern själv skrivit och vad du själv har lagt till. Här var det ändå ganska tydligt, värre var det tidigare i veckan.

  Svara

   Verkligen, plus att det rosa dolde själva kommentaren på många av bilderna vilket då gjorde det svårt att förstå vad IL var enig om. Störigt.

   Svara

  Åh detta inlägg är ju våta drömmen för alla som suttit isolerade i över ett år och minsann inte träffat en levande själ…tom katten och hunden har fått hålla social distansering. Dom kanske kan vara smittbärare utan symtom?

  Svara

   Visst, sparka på alla med nedsatt immunförsvar som tvingas isolera sig helt, ibland även från sin egna familj.

   Kör över en hundvalp också är du ändå är på gång

   Svara

    Men jösses…

    Svara

    Det här kommentarsfältet kryllar av människor som varje dag måste hävda sig hur duktiga dom är. Tvivlar starkt på att alla har nedsatt immunförsvar eller tillhör riskgrupp. Utan det handlar bara om att försöka framställa sig själv som lite bättre. Det komiska är att dessa människor klandrar andra som jobbar och håller igång ekonomin så att dom kan få bidrag och sitta hemma och glo….och jusste skriva kommentarer på bloggbevakning hur duktiga dom är!!

    Svara

     Man kanske har anhöriga i riskgrupp? Eller bara vill skydda, vad vet jag, FRÄMMANDE MÄNNISKOR I RISKGRUPP?! Ve och fasa att tänka på andra än sig själv. Jag beter mig asbra i denna pandemi så jag fortsätter att ha gott samvete. Klappar mig själv på axeln också ☺️

     Svara

     Haha bidrag? Tror du att alla som beter sig som normalt bra folk (dvs följer rekommendationer och kanske lite till) sitter och tar bidrag för att kunna göra det? Du var då inte den vassaste kniven. Självklart ska ju folk gå till jobbet om man inte kan jobba hemifrån.

     Svara

      Eller hur! Har inte sett nån som klagar på att folk går till jobbet liksom 😄

      Svara

     Skulle snarare säga att kommentarsfältet kryllar av människor som lever på helt som vanligt för att ”alla andra gör det och man kan inte isolera sig!!”. Det är verkligen synd att ni verkar se folk som tar det på allvar och är trötta på nonchalansen som bittra människor som måste hävda hur duktiga de är. Vi är bara såna som inser att smittspridningen inte skulle se ut som den gör om inte de flesta umgicks med 10+ personer varje vecka.

     Svara

      Håller med dig! Hur kan man klanka ner på folk som gör sitt bästa för att så många som möjligt ska slippa drabbas? Då är man coronapolis, moraltant, bitter mm. Blir mörkrädd faktiskt över den jargongen som verkar råda nu. Blir glad när jag ser vettiga människor som kommenterar!

      Svara

       Samma här!

       Svara

       Håller också med.
       Har inte sett EN som klagat på folk som går till jobbet. Det är ett måste.

       Men det är inte ett måste att resa, ha middagar, fester, umgås och fika på stan, träffa andra inomhus. Osv osv

       Klart som fasiken att vi ska klappa oss på axeln. Nån skrev förra veckan ”Har du inte kramat en vän/ förälder eller umgåtts inomhus på ett år”

       Nej det har jag inte. Många i min bekantskapskrets har tagit samma ansvar. Så det är inte tack vare oss smittan i länet är sjukt hög och vi har nu både reseavrådan och munskyddsrekommendation på affärer. Vi ska enbart umgås med hushållet (ensamhushåll får ha 1-2 nära kontakter). Det som vi blivit uppmanade till det senaste året och som de måste komma tillbaks och påminna om för folk skiter i det.

       Skamligt se hur det är på affärer. Alla som inte har medicinska problem och inte handlar ensam borde skämmas.

       Svara

       Hon träffar ju sin frisör väldigt ofta och det är många som jag tror har avstått just från dylika aktivitet såsom spa och skönhet för att inte insjukna. Viruset har krupit ned i åldrarna! Det är mellan 30 och 60 år så ingen ska ropa hej även om man är i yngre delen av skalan. Självklart ser ju immunförsvaret olika ut och enligt statistiken så råkar män värre ut. Tyvärr.

       Svara

  Bella… är hon fortfarande intressant alltså?

  Jag skulle hellre läsa om bookens filternäsa 😄

  Svara

  ”Jag hade som nyårsmål att bli mer social och lägga mer tid på vänner. Jag tycker att jag lyckas med det. ”
  https://www.isabellalowengrip.se/2021/03/23/valja-sina-strider/

  ”Efter att vi hade poddat tillsammans [A. Pärleros]. Därefter hade jag ett annat möte innan det var dags för en kaffe med Andra Farhad (börjshajen) och Alexander Morad. Andra och jag träffades för att vi sitter på samma kontorshotell och Alexander och jag träffades för att han modererar mina samtal på Club House. Vi ska äta middag nästa vecka, så kul att hitta fler kompisar. Jag hade som nyårsmål att bli mer social och lägga mer tid på vänner. Jag tycker att jag lyckas med det. Sheila träffar jag regelbundet, nästa vecka ska jag träna med Stina och äta middag med Marisol. Jag märker att kombinationen av mer träning och mer kompishäng gör mig glad.”

  Svara

  Vem är det här? Någon man ska känna till?

  Svara

   Blondinbella? I allra högsta grad bör man känna till henne om den här sidan är en man läser på.

   Svara

   Intressant val av hemsida och att du även postar det här. Inga vänner som du kan diskutera det med irl?

   ”Zero Hedge expanded into non-financial analysis, including conspiracy theories and fringe rhetoric associated with the US radical right, the alt-right, and a pro-Russian bias.”

   Svara

    Tror du att det är fake news?

    Intressant information oavsett vart den kommer ifrån.

    Svara

     ”Ja skiter i att det är fejk det är förjävligt ändå”

     Svara

   Vad är det som är jobbigt?

   Svara

  Hon är en narcissist och kommer alltid förbli det. Förstår inte alla de som påpekat att de trodde hon ändrat sig efter den sk kraschen.
  Finns inget ödmjukt eller vackert hos henne och det har hon redan visat så många ggr. Hon borde inte få någon uppmärksamhet, det är den hon feedar på

  Svara

  Cam har nu ändrat texten i inlägget som blev omdiskuterat i går, och tagit bort hela innehållet samt kommentarsfältet.
  Dock uppstår några frågor.
  Varför kan inte Camilla inte skriva det hon ändrade i det inlägget gällande nertagandet i ett nytt inlägg så det hamnar högre upp?
  Camilla säger att hon inte håller med om kritiken, och motiverar varför det ändå är ok att publicera inlägget som hon gjorde från början. Samtidigt orkar hon inte argumentera? Wut?

  Damned if you do, damned if you don’t, det här blev ju varken hackat eller malet. Dessutom lite fegt att inte ta tillbaka inlägget tydligare.

  Svara

   Inlägget om vad? / vem?

   Svara

   Först klagar ni på att inlägget finns sen när camilla väl tar bort de så klagar ni på att hon inte ”tog bort de” på rätt sätt, alltså kom igen.

   Svara

    Därav passusen damned if you do, damned if you don’t.

    Svara

     Jag läste de som att du var en som klagade, my bad!

     Svara

   Fast riktigt så skriver hon väl inte..

   ”Jag håller inte helt med er här på alla punkter, men jag lyssnar på er och tar därför ner inlägget.”

   ”Jag har en stor kanal och lyssnar på er och tar hellre ner inlägget, än argumenterar för att det ska förbli uppe bara för att, då ni lagt fram argument som låter helt och fullt rimliga i mina öron, så tack för det.”

   Svara

    👍👍👍👍

    Svara

  Michaela Fornis insta har varit väldigt tyst idag och igår… blev kanske en fest ändå🤯

  Svara

   Såklart

   Svara

   De var hos Linn H och hennes sambo i deras sommarstuga.
   Så ingen fest på kontoret nej.

   Svara

  Äsch – hon är helt ointressant. Skulle hon dra i gång sina korkade lögner igen och så vidare så får vi väl ta tag i det då, just nu går hon väl mest hemma och dammar om jag förstått det rätt. Att hon reser och håller på är ju förstås både egoistiskt och obegåvat men sådan är hon ju och felet i Sverige är inte alla dumma människor som inte begriper hur man ska bära sig åt utan våra myndigheter som inte ens nu, med en pandemilag på plats, helt enkelt låser inte stänger ner samhället. I influencervärlden är stolpskotten dessutom extra många, det var bara någon vecka sedan jag läste om ännu ett geni som berättade hur hon reste till sin gamla släkting i Stockholm utan att det framgick om släktingen blivit fullvaccinerad. Då skrev någon i kommentarsfältet att det var väl kanske inte det mest begåvade beteendet varpå någon annan kom med det klassiska ”Men hon har antikroppar”. Det är liksom som att budskapen vägrar gå in. Lite som om alldeles för många svenska har teflonhjärnor. Även en person med antikroppar kan föra smittan vidare – men det är för komplicerat att förstå uppenbart.

  Svara

   Skulle hon sluta resa har hon väl inget att visa upp heller? Knappast som kan hon kan klara sig på bara sin fantastiska förmåga att beskriva vardagen…. det måste hända lite i cirkusen.

   Svara

  Linn Herbertsson söker en praktikant som senare kanske kan bli en fast anställning.
  Varför kan hon inte bara köra en provanställning?

  Svara

   För hon vill ha nån som jobbar gratis

   Svara

   En provanställning förutsätter att man upprättar en anställningskontrakt men villkorar det till att provanställningen blir till arbetsgivarens (och arbetstagarens) belåtenhet. Under provanställningen utgår lön enligt anställningsavtalet.
   En praktikant är en arbetstagare som inte har något avtal om anställning ens efter en prövoperiod. Praktikanter kan dessutom vara oavlönade eller få betydligt lägre lön än en arbetstagare under provanställning.

   Svara

  Vad jag har lärt mig om mig själv sedan Covid började:

  1) Att jag kan ta och följa så enkla instruktioner som att undvika stora folksamlingar, att resa, hålla avstånd osv.
  2) Att jag respekterar andra som vill hålla avstånd och befinner sig i riskgrupp.
  3) Att jag är en ansvarsfull medborgare och respekterar mina medmänniskor….

  …. dvs allt som Isabella är helt inkompetent till att göra, däremot att blåsa folk på pengar och leva i en låtsasvärld är hon bra mycket bättre än mig på!

  Svara

  Hon är galet codependent. Kan inte ens vara själv med sina barn utan partner.

  Svara

  Fast det var ju ingen riktig frågestund utan hon ställde en fråga till följarna där hon sen kommenterade deras svar. Läste man hennes kommentarer så säger hon ju att hon insett hur mkt hon gillar att vara själv, inte saknar det sociala och inte har någon FOMO, alltså tvärt emot vad det okommenterade inlägget sa. Jag tolkade det iaf som att hon inte gav nån kommentar på det för att hon inte höll med.

  Svara

  Överlag verkar väl många influensers leva på som vanlig och totalt skita i pågående pandemi?

  Svara

  Vad gjorde hon för fel nu då? Även r/uselessredcircle

  Svara

  Men den Blonda saken är ju SÅ korkad så jag orkar bara inte bemöta det, sjukt häpen att ens folk vill kommentera henne än mindre att ha henne somm gäst i olika poddar wath ever…..hon är så pinsam

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.