Vad är det för Instagramkonto som Amanda Schulman köpt/bytt namn på?

Från ingenstans dök det upp bilder på Amanda Schulman och en parfymflaska i flödet hos en massa människor, från ett konto de inte valt att följa – @alliambeauty_.
Ett nytt konto, 25 000 följare och en massa motvilliga följare som ville veta vad som hänt brukar bara betyda en sak.
Amanda Schulman har antingen köpt någon annans konto eller bytt namn på ett av sina existerande konton.
När följarna ställde frågor om det under bilderna fick de till svar att ”det är fortfarande Amandas konto, men har bytt namn, hoppas du vill följa oss. :-)”

Kommentar på @alliambeauty_ Vad är det för konto du köpt @mandyschulman? Det är inget jag valt att följa, och ändå är jag en följare? 25' på några dagar?

Så här ser historiken ut på kontot enligt sidan Social Blade, i vilken man kan se att kontot med största sannolikhet bytte namn den 29/3 eftersom man slutade följa nästan alla konton man tidigare följt, samt att alla 1979 bilder som tidigare publicerats raderades.
Så vad kan det röra sig om för konto som helt plötsligt och utan förvarning förvandlats till Amandas parfymkonto?

Det här är visserligen bara en kvalificerad gissning eftersom jag inte kan hitta de gamla namnen på kontot, men med tanke på att man får svaret att ”Den här sidan är tyvärr inte tillgänglig.
Länken du följde kanske är trasig eller så kan sidan ha tagits bort.” när man klickar på en gammal länk till @corinneandfriends – som är Amanda och Hannahs tidigare företag som gick i konkurs 2019 – så är det väl inte allt för långsökt att anta att det är Corinne & Friends Instagramkonto som Amanda nu använder för att sälja parfym?

Jag ställde frågan till @alliambeauty_ som menar att det är kontot @hannah&amanda som bytt namn, men var Corinnekontot tagit vägen verkar högst oklart. 

På sista frågan svarade de så här:

Har ni någon kommentar till de följare som är kritiska till att byta namn på konton utan att tydligt meddela detta? Eftersom de då helt plötsligt följer konton de själva inte aktivt valt. Att det är att missbruka följarna en smula?

Svar: Vi har nog missat att meddela det på ett tydligt sätt. Kontot är fortfarande relaterat till Amanda & Hannah . Hoppas att följarna tycker det är roligt att det är aktivitet på kontot igen🤍

110 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Känner mig inte sugen alls på Amandas parfym.

  Bättre lägga pengarna på kvalitetsparfymer från bra märken.

  Svara

   Hur vet du att det inte är kvalitet? Hur har du dragit den slutsatsen?

   Svara

    Tänk lite själv?
    Kända märken har riktiga parfymörer, designer mm. Amandas utbildning sträcker väl sig fram till 9:an. Ungefär som Bella som också lanserade en illa framtagen parfym.

    Svara

     Betyder ju inte att inte riktiga ”parfymörer ” varit inblandade

     Svara

      Det är Zlatans parfymörer som är med och gjort detta så är ganska säker på att det är bra 🙂

      Svara

    Ja om den är av samma ”kvalitet” som deras kläder så behöver vi inte undra länge…

    Svara

   Känner mest att det är patetiskt. Finns inget mer som fler produkter på denna oerhört mättade marknad kan tillföra. Att då ha dessa två som ständigt misslyckats med sina wannabe-Beautymärken/kläder etc känns bara så tröttsamt. Hitta på något annat. Var lite mer nyskapande.

   Svara

    Ja, de misslyckas ju gång på gång, riktiga losers. Hänger på allt som de tror är en trend, riktiga copycats och härmapor. Varför kan ingen flunsa någonsin vara nyskapande? Bara ängsligt sneglade på vad alla andra flunsor gör, och så hoppar de på det tåget, oavsett hur dåliga de är. Det är sorgligt att egoistiska medelmåttor vräker ut sig på plattformar och låtsas vara företagare, författare och designers…. så fruktansvärt falskt hur kan någon gå på detta falskspel?

    Svara

     Och så fjäskar dom för dom influencers som är ”störst” just nu. Vilket i nuläget är Edvin och Johanna. Såå tröttsamma och pinsamma. Känns verkligen som medelålderskvinnor som försöker vara hippa och ”hänga med i svängen”. Rikta er mot folk i er egen ålder istället och satsa på en mer mogen publik och anpassa produkterna där efter.

     Svara

      Precis så. Förr så överdrev de ju sina podsiffror också och sålde in samarbeten på det, och det sägs ju att de betalat för att det ska se ut som att de har högre lyssnarsiffror än vad de har idag. De var ju tvungna att säga att de lägger ner sin pod, för att få uppmärksamhet och publik, och snabbt komma tillbaka. Så falskt.

      Svara

      Ja hon fjäskar så otroligt mycket för dem, har tänkt på det flera gånger och sekundärskäms en aning (hon verkar ju inte ha förmåga att skämmas själv fast hon borde). Kanske det är det som är hennes talang, att fjäska som sjutton för personer som verkligen har talang? För någon annan talang verkar hon ju knappast besitta…..

      Svara

      Vad menar du med fjäskar? Edvin och Johanna är väl profiler på perfect day så inte konstigt att de syns i varandras kanaler

      Svara

   Fy för Schulman-klanen. Motbjudande lismande människor. Skulle aldrig följa någon.

   Svara

  I deras taggade bilder så är det daisygracese som folk har taggat (och alliambeauty kontot då) så det måste ju ha nåt med Daisy Grace att göra? Eller?

  Svara

   Det stämmer inte. Man kan tagga flera konton åt gången.

   Jag tror att företaget som hade kontot innan namnbytet var en återförsäljare av Daisy Graces produkter.

   Svara

    Detta är vad jag hittade:

    ”Äntligen slår Daisy Grace upp portarna i Sturegallerian! Salongen Corinne and Friends byter namn till Daisy Grace…”

    ” Nu slår vi äntligen upp portarna till Daisy Grace första Concept Store i Sturegallerian. Daisy Grace är sedan årsskiftet nya delägare av Corinne and Friends, vi byter därmed namn, men vi behåller samma duktiga frisörsteam som dagligen möter våra kunder i salongen, med hög serviceanda och professionalism.”

    Svara

  Varsågod för tips!

  Svara

   Tack!

   Svara

  Jag fattar inte infouencers sug att vara en egenföretagare när de uppenbarligen inte blir så lyckat. Varför inte ha ett vankigt jobb?

  Svara

   *influencers

   Svara

   Amanda lockas knappas av ”företagande”. Hon ser en möjlighet att tjäna massa pengar på sitt brand, med minimal arbetsinsats. De flesta skulle nog gjort samma sak.

   Svara

   Fast Amanda jobbade med annat i många år innan hon blev influencer. Hon är inte influencer i första hand alls. De startade Perfect Day Media när de visserligen hade en pod men de var inte alls så stora som de är idag. Amanda och Hannah är ju snarare producenter som blivit stora på sociala medier, inte tvärt om.

   Svara

    DET*

    Svara

    Exakt! Känns inte som folk har så bra koll på såna detaljer utan bara vill störa sig

    Svara

  .

  Svara

   Jag tycker det är så konstigt när Bianca ser upp till Schulmans (Alex & Amanda) och blir typ en blyg men nojig fangirl när hon pratar om dom, deras underbara Östermalmliv och alla charktallrikar och hur intelligent Alex är. Why oh why?!

   Svara

    Känns kanske som att de lever det här lyxlivet som unga tror sig vilja ha. Alltså att de jobbar, reser och äter lyxigt varje dag. Men som alla säger Social media är inte på riktigt. Önskar att folk förstod det.

    Svara

     Tror du har rätt att unga lockas av deras livsstil. Enligt min 20 åriga systerdotter är Amanda och Alex liv goalzzz.

     Svara

     Men även om inte social media är på riktigt är ju deras pengar på riktigt. Deras fina lägenhet och hus på Gotland och allt vad de kan köpa till sina barn är på riktigt. Jag byter gärna livsstil med dem!

     Svara

      Nja fast är det verkligen det, är det på riktigt? Sägs ju finnas stora skulder och vadan alla flyttar?

      Svara

       Både Amanda och lex gör ju reklam hela tiden för olika lånföretag, förra sommaren påstod Amanda att hon köpt utemöbler på avbetalning

       Svara

    .

    Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     Isabella får vi INTE öht kritisera men Schulmans och My Martens går alldeles utmärkt att ”häckla och håna”, det har vi förstått 👍

     Svara

      Du sitter alltså och kollar upp vem som har ett visst ip-nr? Fy så obehagligt, eller gissar du? Galet vilket som. Sedan är det ju skillnad på vad och hur personer kritiseras, hån och kritik är olika saker, även skillnad på hur inlägg skrivs. Visas slipper undan det mesta och andra anklagas för att ljuga och allt vad de gör är fel och ska gås till botten med.

      Svara

       När. Ska. Du. Förstå. Att det direkt märks när det är du som skriver. Stollis.

       Svara

        [Borttagen kommentar]

        Svara

        Raderad av Camilla:
        Snälla du, det går att känna igen dina kommentarer på en gång, så bara försvinn härifrån.

        Svara

    Deras charktallrikar som de trycker i sig väldigt ofta? Processat kött, som just chark är mycket cancerframkallande.

    Svara

     Eh okej? Väldigt random hälsokommentar.

     Svara

    Ja jättekonstigt med hennes beundran av Amanda och att det tas upp i varje avsnitt av Wahlgrens värld. Kan nästan tro att de betalat Bianca för de får ju värdefull exponering genom henne. Skumt. Bianca tror väl att de är jätterika men hon är väl rikare än både A och A tillsammans. Amanda har väl dragit på sig stora skulder också, många miljoner el hur har det gått med det?

    Svara

   Trött på den obehagliga och falska ankdammen av talanglösa kändisar som inte kan något annat än att luras, fuska och fejka sig fram. Farligt för samhället att såna typer, genom att de är kända, lurar unga att tro att man kan flina upp sig, köra företag i botten, dra på sig skulder, fejka, hyckla sig blå i pk-pölen och på det sättet leva lyxliv.

   Bättre om de unga fick sanningen istället, dvs att det är en massa nepotism som gör att vissa skamlöst klamrar sig fast vid rikedom och kändisskap. Känner så mycket förakt för dessa medelmåttor vars enda ”talang” är att utöva och gynnas av nepotism. Var en artikelserie om ”kulturbarnen” innan, den borde unga läsa så de fattar vad det är för typer. Artiklarna ger en del av förklaringen, men det är nog ännu smutsigare nepotism och falskhet som skapat detta falskbygge…

   Svara

    På vilket sätt är de talanglösa?!

    De är väl rätt drivna anser jag utan att lägga någon värdering i hur de väljer att driva företag eller hur de är som personer.

    Svara

     För att de misslyckas med allt de tar sig för. Konkurser, skulder osv. Men försöker dölja misslyckanden bakom falska smil. Så obehagligt.

     Svara

      Tycker det finns en hel del som lyckas också. 🤷🏼‍♀️

      Svara

     Man har inte talang bara för att man är driven. Schulmans har ingen talang, utom vassa armbågar och brist på skam. De kan inte sjunga, måla, skriva eller dansa exempelvis.

     Svara

      Detta är så sant! Att fjäska, sakna förmåga att skämmas fast man borde och utöva/bli gynnad av nepotism är knappast någon talang eller något att vara stolt över. Dock kan det (tråkigt nog) ändå göra så att man får möjlighet att vråla ut sin egoism på stora plattformar.

      Svara

     På vilket sätt skulle du säga att de är talangfulla?

     Svara

      Alex är väldigt duktig med orden. Skriver bra texter.

      Amanda har en bra känsla när det kommer till mode och inredning. Även om det inte är min smak.

      Svara

   Varför är kommentarerna borttagna, får det inte skrivas negativt om Schulmans? Var ju inget hemskt utan bara sanning. Att de är shady, sysslar med skumheter, smygreklam, har skulder, blivit stämda, lajvar. Mobbar och försöker sänka andra, och rider på andra för att lyckas. Falska.

   Svara

    C. Visst är detta Stollis?

    Svara

     Och detta en Calle, i alla fall en Schulman fattar man som skriker stollis som taktik. Herregud alltså.

     Svara

    Skrivs ju bara negativt om schulmans här??

    Svara

  .

  Svara

   Kul att du engagerar dig så mycket i något annat än Isabella för en gångs skull S. Även om du gör det på exakt samma vis som när det gäller I:s ”mobbare” som du föraktar så.

   Svara

    Men vad är detta för kommentar, herregud. Varför tas inte det bort? Får det inte skrivas negativt om Schulmans och görs det det så ska I L dras in? Snälla nån vad har hon med det att göra. Gud så sjukt. Görs skillnad på folk härinne som sagt.

    Svara

  Varför ska alla släppa skönhetsprodukter? Jag vet att det ältas varje gång, men jag förstår inte. Bianca till exempel har ju en yngre, skitstor publik så hon kommer alltid att sälja, men vem vill köpa något från dessa två? Allt annat de gör konkar ju, varför skulle just detta fungera?

  Svara

   Kanske för att Amanda fjäskat in sig hos Bianca och får exponering genom henne, och andra unga ”coola” influencers har också, märkligt nog, en fascination för Amanda S och gullar med henne och lär göra reklam åt henne, men annars skulle det nog inte gå så bra nej. Gäller att fjäska in sig hos rätt folk och känna rätt personer, sedan så har hon en man med många följare och poddar…

   Svara

    Fjäsk och nepotism är det enda den falska ankdammen är byggd på. Vidrigt hur de lurar unga att lägga pengar på skräp.

    Svara

    Ja och de har ju fått över Biancas managers podd till sitt bolag och fått henne att göra reklam för deras parfym så halva inne då skulle jag säga de är inte långt kvar tills de får gratis anonnsyta för parfymen hos Bianca! Nej men så lätt är det inte asså. Men Bianca ser nog upp till dem som vuxna att hon vill ha de som i deras flöde privat när hon har familj. Men jag tvivlar inte på att de försöker övertyga Vanessa att Bianca måste börja podda igen men det kommer hon inte göra. Men de är klart att alla försöker sälja in sig själv till alla och va trevliga hela tiden ingen vill ju va ovän med någon och alla vill ju ha gratis marknadsföring

    Svara

   För att marginalerna inom kosmetika är enorma. Produkten kostar enstaka kronor att tillverka och kan säljas för flera hundra. Den stora kostnaden är alltid marknadsföring, så om du redan har ett personligt brand så slipper du den största utgiften.

   Svara

  Intressant ändå med en EdP på 50 ml för endast 649 kr. För det priset kan det helt klart vara värt att testa den 🙂

  Svara

   Fick hem min härom dagen, MAGISK och sitter hela dagen. SÅ nöjd!

   Svara

    Hahaha, det var dagens skratt. Magisk indeed!

    Svara

    ÄLSKLINGEN!!! Tack fina fina duuu

    Svara

    Hej Amanda 🙂

    Svara

     Troligtvis, hon har ju börjat med älsklingar-snack precis som Bianca, och så fick hon också lajva modell och posa i tyll som Bianca haha nästa gång blir det nog svart kroppsstrumpa.

     Svara

    Haha är det Calle eller Alex? Rent av pinsamt att de försöker sälja parfymen och påstår att den doftar sååå gott och är fantastisk haha. Vem litar på dessa herrar och tror att de är att lita på, särskilt inte när det gäller parfym, inte om annat heller. Patetiskt.

    Svara

  Ännu mera Margaux Dietz på Tv. Hela kändis-Sverige bakar.

  Svara

   Så klart hon hoppar på allt, inte en chans att hon eller Viktor skulle tacka nej till att få synas i tv hehe. Margaux smider medan järnet är varmt.

   Svara

    Noll integritet, flunsor hoppar på allt som gör att de får synas och exponeras. Skulle inte förvåna mig om vissa av alla dessa flunsor skulle äta bajs, bara de fick göra det i tv eller någon annan stor plattform som exponerade dem maximalt. Så otroligt trött på människor utan talang som tar upp plats och har noll integritet. En falsk värld.

    Svara

    Ja, vem skulle inte göra det?

    Svara

   Ja, hur ska hon hinna med boken mitt i allt, och planerar bröllop redan också. Alltså. Tydligen är det redan inspelat.

   Svara

    Det är ju lätt att hinna med en bok när man inte ska skriva den själv!

    Svara

     🤣😂

     Svara

  Flunsvärlden- i alla fall ”vissa” i den, är så otroligt falsk. Totalt mediokra medelmåttor som inte har någon begåvning alls. Men ändå ska fuska sig till att lura folk att de är ”designers”, ”författare” startar ”företag” (som självklart går i konkurs pga att de inte har skillsen för att sköta ett företag) osv osv. FEJK, FALSKT, och alltid med ett fult, brett varggrin, tror att bara de ler så kan de lura fler. Trött på att talanglösa medelmåttor utan skam i kroppen bara ångar på, startar företag, kör dem i botten, går i konkurs, fejkskriver bok, pekar på diadem osv. Usch!

  Svara

   Bra rutet! Håller med om exakt allt!
   Så mycket fejk från dessa inkompetenta och ofta otrevliga människo, med Bella och Pingis i topp!

   Svara

    Ja både du och TS verkar riktigt trevliga.

    Kanske bättre att sluta följa bara så slipper ni. Här ska ni nog inte heller vara om ni känner er så trötta på dem.

    Svara

  Om kontot tillhörde henne eller hennes företag innan så är det väl inget att gnälla om?

  Det vore mer tveksamt om hon köpt ett helt orelaterat konto.

  Svara

   Känner lite samma. Fortfarande lite halvfult, men mycket mer förståeligt och okej när det ändå är samma person som helt enkelt startat ytterligare ett företag (att konka)

   Svara

    Jag tycker inte ens det är halvfult, förstår inte varför man ska behöva meddela att man byter namn på Instagram. Om befintliga följare inte vill följa kontot så är det ju otroligt enkelt att avfölja. Ser bra mycket allvarligare på köpta följare.

    Svara

   Håller med!

   Svara

  Körde inte Daisy Grace en fuling när de konkade och blåste många leverantörer?

  Svara

  Får man göra så. Ändra ett konto till något annat när det gäller företag?

  Svara

   Ja, klart du får.

   Svara

  hennes gamla inredningskonto

  Svara

   Nej, det finns kvar.

   Svara

  Tycker inte det spelar nån roll när det är samma personer bakom kontot. Hoppas det går bra för hennes parfym! Jag uppskattar både Fredagspodden och Hur mår du jättemycket så önskar dem allt gott!

  Svara

  Men det är ju deras gamla Hannah & Amanda konto, är väl inga konstigheter att köra All I Am på det när det är kopplat till samma personer 🙂 Följde själv det innan och nu då All I Am men har aldrig följt Corinne.

  Svara

  Apropå Amanda Schulman: både hon och Hannah har ju relativt nyligen flyttat. I Fredagspodden diskuterade de alla middagar som de har haft i samband med det. Det lät ungefär så här: ”Nu när man inte kan ha en stor inflyttningsfest så får man ju dela upp det och ha små middagar med olika personer hela tiden…”

  Haha, låter ju toppen ur smittsynpunkt att bjuda hem olika människor flera gånger varje vecka i stället… Genidrag.

  Svara

   Båda har antikroppar men nej dom är inte så skarpa nej.

   Svara

   Som Andrea Brodin och Fredrik Robertsson som åkt Stockholm runt idag och lämnat krattor och spadar från Fiskars till diverse flunsor. Så skojsigt att klä ut sig i fiskar-mundering! Undrar om alla iva-sjuksköterskor på SÖS tycker det är lika skojsigt?

   Svara

    Nej, just på Sös tycker dom inte att det är så skojsigt….

    Svara

   Om man inte har något att tänka med så blir det sådär.

   Svara

  Man vill kunna lukta på en parfym innan man beställer den?!? Varför köper folk som galningar utan att veta hur den luktar?

  Svara

   Eller hur! Jag skulle aldrig lägga ut de pengarna utan ens ha testat…

   Svara

  Inte för att vara sån. Men vem bryr sig om det här?

  Svara

  Vet inte om fler här minns vem han var, med ”Stilrobin” har dött 😢 bara 30år gammal

  Svara

  Berätta mer om deras skulder? 🤔

  Svara

   Hanna och Amandas företag har gått back med många miljoner och de blev stämda av en konkursförvaltare tror jag det var på fem miljoner. Kanske är det löst nu vet ej, det tystas ner men det har stått i tidningar om det.

   Svara

    Anledningen att deras produktionsbolag har ett negativt resultat är för att de köpte upp lager från deras andra kursade bolag så det är inget konstigt. De kommer vara på fötter igen snart 🙂

    Svara

     Jo fast det var väl visst konstigheter det var, därav stämningen ju. På fötter verkar de vara, de lever gott och har det bra.

     Svara

      Om jag inte missuppfattat så har dom ”gjort upp i godo”.

      Svara

  Är jag blockad? 🤔

  Svara

   Neee ok 👍

   Svara

  Alltså deras produktionsbolag var framgångsrikt i början de va när de fick hybris och utveckla massa produkter och köpte corinne och friends. De skulle hålla kvar vid att satsa allt på produktionsbolaget och inte blanda in för mycket i det. Vi minns väl alla deras kosttillskott Hers som hamna i skandal och sedan slutade säljas. Deras första vin perfect day var en storsäljare men de gjorde en dålig deal så de skyddade ej varumärket och helt plötsligt dumpade deras affärspartner med vinet dem och fortsatte sälja de under namnet och de är storsäljare än idag utan dem… När de köpte frisörsalonger skapade de egen hudvårdslinje som försvann nästan lika fort som den kom. Frisörsalongerna låg i Sturegallerian och karlavägen och tillhörde de bästa i Sthlm innan de köpte dem och Zlatan klippte sig hos corinne men när de köpte salongerna så ville många frisörer sluta och omsättningen skönt sen insåg dem att de ej var bra på att driva salonger då va bara problemet att de hade andra projekt som de lagt i frisörsalongerna så därav blev det problematiskt när det bolaget gick i konkurs för Amanda och Hanna ville ju behålla lagret av deras klädesmärke. Klädesmärke hade de blandat in i salongerna och då sålde dem de lagret billigt till sitt produktionsbolag. När man går i konkurs så är fokuset för konkursvaltare att få in så mycket pengar som möjligt till skulder därför fanns de synpunkter på att de sålde lagret billigt till sig själva (de tog en chansning att göra det precis innan beslutet om konkurs kom vilket slutade i rätten och blev förlikning) De borde ha fullt fokus på produktionsbolaget och inte investera så mycket i egna projekt och framförallt inte finansiera sidoprojekt från det bolag som var stabilt för rasar ett varumärke så rasar eventuellt allt. Bättre att ha projekten i separata bolag. Det är bra att de chansar och så absolut men de fick nog lite hybris och ville göra allt och de är bra de ej ger upp när något inte funkar utan testar andra saker men det känns som att om man ska driva framgångsrika frisörsalonger så bör man kanske ha i af någon som är ansiktet utåt som är en etablerad och välkänd frisör. Men de verkade nog tro att de bara kunde ta över corinnes business och att det skulle flyta på men framgångskonceptet var ju att corinne är en etablerad frisör som är duktig och syns mycket i media och som byggt upp salongen under lång tid. Det attraherar ju kunder samt andra duktiga kollegor. Men att två st som jobbat inom produktionsbolag hela livet ska rodda en frisörsalong de är klart det kanske inte går vägen om de ej knyter sig an någon etablerad frisör som är ansiktet utåt. Men de har ju pratat själva och skojat om att de fick hybris så.. men de känns lite konstigt att nu lanserar dem ett vin (okej de gick bra sist förutom att de gjorde en dålig deal) men nu ska dem på skönhetsprodukterna igen. De hade också någon goodiebag prenumeration man kunde få hem likt glossybox men de funkade inte heller. De skrev typ en the server kopia som de döpte till golfen year som inte va så lyckad. Jag tror problemet är lite att de vill inte bara ha produktionsbolaget utan de vill gärna vara framgångsrika i en annan bransch men jag tror inte deras följare är så köpstarka för de verkar som de som följer dem mer kollar Amandas bilder och typ tycker de är roliga i podden. Jag tror problemet även är att de har inte haft koll på vilken grupp som följer dem de har trott de är folk i deras ålder främst som bor på Östermalm när det i själva verket är folk 18-35 som önskar att de blir som dem när de är vuxna. Så vinet är nog ändå bästa idén för den passar målgruppen som vill köpa kändisvin. Parfymen passar antagligen inte den publiken utan passar de som inte är deras publik då den doftar mer moget och dyrt här chansar jag rakt ut så de va dagens analys hahahhaha

  Svara

   Styckesindelning nästa gång, tack!

   Svara

   Wow. Är det någon som orkar läsa hela den här kommentaren?

   Svara

  Varför är detta ett problem? Är väl inte konstigare än att köpa t.ex. en frisörsalong (som dom gjorde) och etablera ett nytt företag där. Om kunderna vill pröva den nya tjänsten så får dom det annars, gå bara inte dit eller följ inte kontot. Allt kan inte vara problematiskt… Pick your battles

  Svara

  Tips – man kan se ens konto tidigare namn genom att trycka till höger om namnet och sedan under ”om det här kontot”. Kontot skapades 2015, hette hannahamandareport sedan bytte namn till hannahamandacom och nu All I Am…

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.