Johanna Toftbys stora operation

Jag har opererat bort livmodern, livmodertappen och äggledarna. Hysterektomi. Äggstockarna var fina så det fick vara kvar. Det blev en ganska stor bukoperation eftersom livmodern blivit enorm och satt hårt. Ni som följt bloggen vet att jag haft stora myom med rikliga blödningar under sista året. De sista veckorna blev det värre och ohållbart så jag fick tid för operation snabbare än vad vi planerat.
[…]

Den fantastiska gynöverläkaren Saskia Eklind på Carlanderska opererade mig så jag var i trygga händer. Operationen gick bra, men det var stora myom överallt i livmodern. Läkaren skojade när hon kom in på eftermiddagen för att se hur jag mådde och berättade att när jag låg på operationsbordet såg magen ut som Kebnekajse. // Johanna Toftby

Johanna Toftby har genomgått en stor bukoperation och berättar nu om det på sin blogg.
Hon har även delat fler bilder där, som inte finns med i Instagraminlägget – om någon är intresserad av hur det kan se ut efteråt.

I sitt inlägg berättar hon om vilka problem hon upplevt, som var anledningen till operationen, samt vad läkarna berättat för henne efteråt. 
Bland annat ska hennes livmoder ha vägt hela 1,2 kg, vilket tvingat läkarna att kämpa och slita för att få ut den, då en livmoder ska väga 60 gram.
Innan operationen led hon av hemska blödningar, behövde springa och kissa hela nätterna, kände som en tyngd inom sig hennes  myom har till och med synts utanpå magen. (Myom är en eller flera muskelknutor som kan sitta inuti eller utanpå livmodern.)

Ett stort krya på dig, Johanna! 
Förhoppningsvis kan hennes transparens kring det här hjälpa någon annan – något som jag ser som en av de absolut mest positiva sidorna med att dela saker på sociala medier, även om det är smärtsamt. 🙂

130 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jättetråkigt att hon behövt genomgå en så stor operation, men filma sig själv efteråt är bara märkligt om det ska läggas ut på sociala medier.

   Sorry för kapning men varför stängdes kommentarsfältet av under inlägget om Fittjabazar?

    För mkt rasism

     ”Rasism”

      Nä, rasism. Utan citattecken.

       Att skratta åt arabisk inredningssmak är fortfarande inte rasism.

   Hon har som sagt även fotat sig själv liggandes i sängen på sjukhuset…. Man kan berätta sin historia utan ”kolla vad det är synd om mig”
   Nej på riktigt, skämskudde.

   Efter en sådant trauma behöver nog kroppen vila och inte utsätta sig för hård press??

   Det gör hon väl så ofta hon får möjlighet? Filma/fota när hon gråter ?

  Nyopererad i sjukhussäng med diverse slangar inkopplade i kroppen är hårdvaluta för influensor.

   Herregud vilken dramaqueen säger jag bara! Har precis varit inne och läst vad hon själv skriver. Vad är det med vissa människor?! Vill absolut inte förminska hennes upplevelse av det hela, men herregud säger jag bara. Har gjort två liknande operationer och känner väl igen samtliga procedurer hon beskriver, men alltså snacka om att överdriva allt. Ja, det gör ont och ja det är meckigt, men va fan, det är en rutinoperation. Kroppen läker. Härda ut och sluta tyck synd om dig själv. Du är ju av med det onda nu. Släpp offerkoftan.

    Har själv genomgått samma operation och det är ingen rutinoperation. Och tror inte hon överdriver, Jag mådde också mycket dåligt efter min operation och drabbades tyvärr av allvarliga komplikationer.
    Men jag la inte ut några bilder/filmer på mina sociala medier. 🙂

    18:16 Bra formulerat en dramaqueen utan dess like.
    Jag har också opererat bort livmodern (bukoperation) för några år sedan, no big deal.
    Förmodar att hon vill ha trafik på sin blogg och därför blottar hon hela händelsen till punkt och pricka!

     Ändå humor när man fotar sig själv på armlängds avstånd med ena handen samtidigt som man tar sig för pannan med den andra. Undrar hur många foton som krävdes innan hon va nöjd 🙂

     Ingen big deal? Nähä varför förminskar du hennes känslor? Det är ju olika för alla? Och jo de gör visst ont och kan visst bli massiva problem efter op också? så jo!

      Det som folk tycker är sjukt skrattretande är hennes fotande och filmande när hon ojar sig. Snälla.

     Bloggen kollar jag ibland,och den har sakta men säkert blivit en sagobok för barn eller intligensbefriade vuxna people?

    absolut ingen rutinop.. jag är för ung fortfarande enligt gynläkaren jag träffade….. har barn har myomproblem och vill inte ha mer barn, är 40+. Så nä ingen rutin op.

     Rutinoperation betyder att den görs ofta och inte brukar vara komplicerad….?

    ?

  Camilla kan du snälla uppmärksamma att flera influencers fullständigt skiter i FHM rekommendation om att stanna hemma i en vecka efter utlandsresa (oavsett om man har antikroppar eller ej och oavsett om man är svensk medborgare eller ej). Molly Rustas, Gertrude Tornwall och Åsa Ingrosso tex flänger runt sekunden efter att de varit utomlands. Blir så frustrerad. Signalerna de sänder ut till sina följare är helt fel! Ifrågasätter man dom så raderas kommentarerna.

   Hanna Friberg påstår i sitt kommentarsfält att hon inte är på semester. Men det enda hon lägger upp bilder på är outfits, reklam, mat dryck osv. Alltså en väldigt icke nödvändig resa bara för att få till lite klassisk fluns-content…. suck.

    Hon är i Spanien.

   Även zara larsson har lagt ut en bild från en hemmafest. Man ser att fönstret i bakgrunden är tejpat med svarta sopsäckar för att man inte ska se utifrån att hemmafest pågår…

    Vilken bild är detta?

    Oj oj Zara som har så mycket åsikter om allt o alla?

    Sett fler lägga upp liknande bilder. Tex Rosanna Charles, Cleo Kinnaman m.m.

   Antonija Mandir med…

   Men vad ska Camilla göra mer? hon skriver ju om det och det tas upp i kommentarsfältet.
   Och där är det två läger.
   1. De som skiter i restriktionerna och gör, som influenserna, som de vill. För det finns ingen lag att de inte får resa.
   2. Sen de ( du) som hysteriskt gång på gång tjatar om hur fel det är att resa.

   Ja nu får vi se om Ann Söderlund Anita Clemenz Pernilla Wahlgren Sofia Wistam och de andra på den resan stannar hemma en vecka!! Skulle inte tro det!!

    Hoppas alla slutar följa dessa egon. Finner inga ord för bristen på medmänsklighet som detta äldre garde uppvisar. De har uppenbarligen blivit helt världsfrånvända av att leva i sin kändisbubbla och anser sig själva ha rätten att strunta i allt vad social distansering heter. Inte lönt att argumentera med dem.

     Nej de är så världsfrånvända att det inte är nån idé. Fruktansvärda egoister.

     Stannade Perrelli hemma när hon var i Spanien innan påsk? Jag är blockad så har ingen koll. Jag skrev att man skulle hålla sig hemma(om man följer rekommendationen) efter resa och det passade inte henne.

    Bingo mfl stannade ju inte hemma efter deras spanienresa……

     Rix fm tog Bingo till studion bara några dagar efter. Oansvarigt.

     Alla jäkla kändisar borde vilja föregå med gott exempel. Det bästa vi kan göra är bojkotta dom helt. Inga gillandet eller följanden. Inga köpa biljetter till shower osv

   Ja du tyvärr blir det så när man inte har tvingande åtgärder.

    Sverige borde ha som många andra länder: dryga böter!!! Om det inte går att införa är det bara att lita på folks eget omdöme och det har ju visat sig tydligt nu hur många ointelligenta egoister det finns!

    13:19 Precis, inga tvingande åtgärder bidrar till att alla gör som de vill för det blir ju ändå inga konsekvenser.
    Att vårdpersonalen går på knäna bryr sig inte de ansvariga om FHM och alla frånvarande ministrar.

   Nina Glimsell likaså …

  Camilla, har du kollat @matildawhal instagram om hur Johanna Bladh plagierar (som alltid) andra kvinnors content? Eller är hon och hennes beteende som vanligt på din ”tittar mellan fingrarna” lista?

   Originalkreatören av videon som JB plagierat har även kommenterat på JBs video nu, calling her out. Hoppas verkligen Camilla lyfter det extremt problematiska i det JB gör, att kopiera andra kvinnors videor rakt av utan att ens ge något cred till upphovsmakaren. Speciellt med tanke på att hela hennes koncept går ut på att ”lyfta kvinnor”.

    Exakt!! Men Camilla verkar bara lyfta upp JB när hon får ”hat” :’) (hur mycket ska vi satsa på att JB kommer säga att folk drevar mot henne?)

   Kolla på @anna97tokiohotel stories när ni ändå är igång. Orginalskaparen av sketchen har tom kommenterat på johannas inlägg nu??

    Tokio Hotel – det var inte igår!

  Alltid jobbigt och känslosamt med operationer. Men hon har kunnat få barn, det finns kvinnor som behöver operera bort livmodern som unga och därmed förlorar chansen till att kunna få barn. (Nej adoption tycker jag inte är att kunna få barn, det är att köpa barn)

   Köpa barn? Du behöver hjälp eller iallafall hålla dig borta från att kommentera……..IDIOT!!

    Pengar byter händer när barn byter länder. Människohandel!

     Behöver det alltid vara så svart vitt när adoption diskuteras? Det ultimata vore ju om ingen vore fattig och alla kunde ta hand om sina barn. Men som världen ser ut är adoption inte alltid det sämsta alternativet. Många barn är otroligt efterlängtade och kommer till bra familjer. Sen är det ju tyvärr, som alltid när pengar finns med i bilden, så att det finns människor som utnyttjar andra för sin egen vinning.

    Du kanske har missat senaste årets granskning av adoption och processen. Det är inte så enkelt som man vill tro, och få människor vill ge bort sina barn om det inte handlar om pengar och för att de måste för att överleva.

    Har jag fel? Kostar det inte minst 100 000 att ”adoptera”? Det är bara ett ord för att det ska låta finare. Människohandel är vad det är oavsett vad du tycker.

   Ja vad olika man tar det. Jag känner inget efteråt när jag haft något ner i halsen och svettas av morfin. Skulle man skriva det skulle hon nog gå bananas på bloggen. Tycker hon alltid vill ha rätt.

    ?

    Hon är ju en dramaqueen när det gäller allt. Det hon gör och upplever är det värsta som finns. Hon är värst när det gäller allt.

     Hon och Anna Book! Samma klass. Eller rättare sagt brist på klass…

      Där satt den

      Dom är liksom medelpunkten i hela tillvaron. Tror dom.
      Blir det bok av det här nu? Och TVsoffa? Jag kan sätta en peng på det.

     Men man skulle ju skämmas ihjäl om någon man känner la ut något dylikt. Om det inte hade varit Toftby så hade man ju skrattat åt bilderna och filmen, och trott att människan skämtar. Ja, jag fattar att hon har ont, men jösses, att lägga ut detta?

   Och? Nu handlar det om Johannas operation. Vi kan prata om hur hemskt det är i andra situationer också, men inte genom att pissa på Johannas sympati-parad eller på hennes helvete. Jämförelser om vilka som har det värst är så fruktansvärt tröttsamt.

    Sympatiparad är detta rätta ordet.

   Usch vilken hemsk syns, jag vet fler som har fått sina barn genom adoption eller fosterbarn genom socialen (där barnen aldrig ska tillbaka till föräldrarna), och dem ser barnen som sina egna och älskar dem som vilken förälder som helst.
   Att säga att det inte är deras barn på riktigt eftersom dem inte hade möjlighet att föda barnet själva är det sjukaste jag hört.

    Men det är placering/adoption för att föräldrarna inte kan ta hand om dem. Skillnad mot de som känner sig tvungna att adoptera bort för att överleva eller ännu värre, luras till det.

  Konstigt att det var så svårt för henne, har gjort den op o vi alla i sjukhussalen hade förstorad livmoder men inte är det en sååå jobbig op inte. Aldrig kul att behöva en op och öm i magen är man några dagar efteråt. Kebnekajse var nåt nytt, så stort så det syns utanpå blir det inte, inte är man mer kissnödig heller det är ju framfall o det är inte samma.

   Fast varför antar du att hon hade exakt samma upplevelse och symptom? Herrgud vad trött jag blir på folk som ska förminska andra.

    Nä, alla har olika symptom och känner olika men det var lite överdriven beskrivning av en väldigt enkel op oavsett 60 gr eller 1.2 kilos livmoder. Hur en slemhinna nu kan väga så mycket, det finns de som skrumpnar och blir stenhårda, lite jobbigare läge men överdrift att läkarna sliter, drar o kämpar för att få ut den. Jisses, det är ju löpande band på den operationen så det där kan dom.

    Ingen förminskning däremot en larvig överdrift av influensern.

     En livmoder väger 100 g och inte 60 g, hon bara hittar på…

      Och man sliter inte ut en livmoder…… man klipper, skär och diatermerar (skär med el) ut den i lugn och ro…. hon får det att låta som ett lejon som får kött ?

   Om myomet/myomen trycker på urinblåsan så behöver du gå och kissa ofta.

   Det är olika för alla, min återhämtning tog extremt lång tid.

    Så var det inte för mig, var sjukskriven en vecka men hade lätt kunnat jobba tidigare. Tog morfin en dag mest för att och efter det inte ens Alvedon. Mådde hur bra som helst och levde som vanligt bortsett från att jag inte gick till gymmet.

     Ja som sagt, det är olika för alla.

   Nej men sluta, bara för att ditt ingrepp var smidigt och enkelt så är inte det sanningen för alla. Min moster gjorde samma operation för 5 år sedan och mådde dels väldigt dåligt efteråt (mycket smärta och infektion vid stygnen tyvärr) men kände också enorm lättnad just för att hon inte behövde kissa 3 ggr i timmen längre. Hennes myom var stort sin ett spädbarnshuvud och hade tryckt på urinblåsan.

   Nu får du ge dig. Du har erfarenhet av EN hysterektomi. En. Hur kan du inbilla dig att du har någon form av kunskap kring symtomen och upplevelsen generellt? Om livmodern väger 1,2 kg är det inte särskilt otroligt att den tynger ner kissblåsan. Precis som när man är gravid. Men oavsett. Lär dig lite ödmjukhet.

  Tror ni Antonijas resa till Marbella egentligen var pga samarbetet med den där drycken från Lohilo som hon nu släppt? (Hon har ju spelat in värsta reklamfilmen därifrån) Men att hon sagt att det var för att köpa hus där för att slippa bli påhoppad ang. corona och pandemin? Passade liksom på att ta några veckors semester också utöver reklamfilmen tänker jag..

   Reklamfilm går dessutom att göra utan att resa.

    Men det är väl ändå jobb om något

     Man behöver fortfarande inte resa, även om man får.

   100%! ??

  Missa inte Bella i Söndagsintervjun nr 2.
  Total katastrof.
  Hook, line and sinker. Wicklin borde avgå.
  Finns att streama på SR P1 Poddfest.

   Orka.

   Ibland kan ett ”e” betyda en hel del 🙂
   utelämnande = inte ta med, hoppa över, bortse från
   utlämnande = uppriktig. personlig, ärlig

   Varför ska man lyssna på en katastrofal intervju med Bella? Hon är passé och falsk så det finns ingen anledning till att ge henne någon uppmärksamhet längre.

    Hon är gräslig. Hennes hemska personlighet är verkligen toxic. Bara ljug och provokationer. Hon är som ett tomt skal.

     Tyckte det var en väldigt bra intervju. Du vet ju inte om hon bara ljuger. Jag såg eller hörde inga provokationer. Tycker inte heller att hon är gräslig, tycker hon är ganska härlig, ingen hemsk personlighet. Du däremot verkar inte må bra.

  Dels att exponera sig för varenda grej men också dramatisera allt till det yttersta. Med det sagt, det är en stor operation men man kan sprida kunskap på annat sätt om det är just det som är målet. Låter dessutom att allt hon går igenom är det värsta av det värsta jämt.

    Detta skulle vara till A 13.13 nedan…

    En finsk sida, aldrig hört talas om nån som gjort detta i Sverige men kanske finns.
    Står dock att man kan bli smärtfri och många blödningsfria, inte att det blir så.

     Jag gjorde den för ett och ett halvt år sedan, helt smärtfri efter ett par dagar och fri från mens efter tre veckor. Här hittade jag en svensk blogg som skriver om det redan 2012.

     http://fdensammamamman.blogspot.com/2012/10/ett-halvar-efter-novasure.html?m=1

      Då var du väl en av de som hade tur och slapp dessa grejer. Men det verkar ju inte va en garanti. Men bra för dig!

   Tänk tanken när katastrofen är runt hennes revir på riktigt,ropa inte på vargen för ofta!!

  Åh önskar jag fick operera bort min… Testat allt nu, inget hjälper mot blödningarna och smärtan ?

   Har du provat CyklonF och massor av Ipren innan kramperna börjar?

    Min syster fick lungemboli efter 3 månader på cykloF.
    Nu har hon ätit blodförtunnande i 5 månader. Och riskerat livet varje menstruation pga blödningar på blodförtunnande…

    Man får inte ta massor av Ipren…

     Nej såklart man ska ta så mycket som man får. Men vid riklig mens och mensvärk ska man ta både cykloF och Ipren innan värken kommer.

      Vadå ska?

      Det hjälper inte tillräckligt med Ipren tyvärr.

    Ipren har blödningsrisk så skulle absolut inte ta massor av ipren…

     Ipren minskar mensblödning med 20%, så det kan visst vara klokt att ta.

   Undrar om det skulle hjälpa att sterilisera mig först? Då kan de inte dra ”du kanske vill ha barn i framtiden”-kortet.

   Se mitt svar ovan, hamnade fel. Lycka till! ❤️

  Alla reagerar vi olika på att opereras, själv promenerade jag i sakta mak hem 1 km från carlanderska 14 timmar efter min operation av samma art som hennes. Även den lite värre än förväntat enligt läkaren, fast 1, jag hade ju inget att dokumentera min sjukhusvistelse för och 2, hennes kanske faktiskt var ännu mer komplicerad än min vad vet jag.
  Jag hade i varje fall ingen lust att ligga kvar där efter frukosten och längtade hem till min egen säng, en dag i hemmet och pådrag tre tillbaka på jobbet igen som vanligt.
  Bästa jag gjort och hoppas fler inte går och lider enkönad mer än nödvändigt utan om de upplever problem och smärtor faktiskt ansöker om operation. Det behöver inte alls innebära smärta och obehag efteråt vilket jag hoppas fler förstår av mitt svar.

   Hur fick du igenom operationen?

    Jag fick framfall och problem med trängningar. Propsade på att ta bort llivmodern då jag ej vill ha barn och därför inte ville fästa upp livmodern med nät i bukväggen för att på så sätt behålla den. Den var inte i bra skick visade det sig under op vilket ej visat sig under tidigare undersökningar.

     Ok, känns som man måste ha såna stora problem för att få hjälp…

  Förstår inte vissa kommentarer ovan som på ett litet nedlåtande sätt förringar hennes upplevelse. Enkom för att ni inte upplevt det på samma vis.

  Det är ju rätt troligt att anledningen till det är för att ni är INTE SAMMA person. Ni är alltså INTE Johanan, och kan alltså inte ha upplevt vad Johanna upplevde.

  Mest om ni undrade alltså.

   ….menar inte kommentaren ovanför min alltså, dt var några tidigare i flödet

    Fast även den ovan. Det är ingen tävling, alla mår olika ju ?

     Fast bra att olika upplevelser är bra att höra om!
     Jag ha operation planerad till slutet av maj och blev orolig efter att läsa detta inlägget ? nästan så jag känner att jag inte kommer våga.

     Blev bättre till mods av att läsa om andras upplevelser.

      Ja verkligen, alla upplever det inte sådär hemskt, viktigt att berätta om. Oavsett är det ju värt det.

   Håller helt med dig. Vi upplever alla olika och ingen kan känna någon annans känsla.

    Fast du, håll med om att hennes inlägg om dödliga sjukdomar och sjukhusvistelse med svåra smärtor är helt i linje med influencerliv och instagram stories.
    Alltid gott att kunna krama ur varje upplevelse till Max och ges tillfälle att hasa runt i sjukhusrock med en infart så lär det nog utnyttjas till dödagar?

   Det har du helt rätt i! Dock är ju folk väldigt olika vissa klarar ju inte av att för något alls pg av att de känner efter samtidigt som andra går till jobbet och nästan föder barn där.

  OT om resor… ? Det är tydligen omöjligt att undvika resor nu. Det är flera ”bloggare” som reser eller har rest och i flera fall är det personer som har gjort flera resor under kort tid. När man har kommit hem igen är Folkhälsomyndighetens rekommendation att man ska stanna hemma. ”Under den här tiden bör man även stanna inomhus och undvika nära kontakter i sju dagar. Dessa rekommendationer gäller alla, såväl utländska som svenska medborgare. Rekommendationen gäller oavsett om du tidigare haft covid-19.” Vilka av dessa personer har gjort det? I de flesta fall verkar det som att dessa personer träffar personer kort efter landning i Sverige igen. Det här handlar inte om hat utan det här handlar om sunt förnuft. Nej, det är inte förbjudet under pandemi, men de flesta personer ser skillnad mellan vad som är passande och vad som inte är passande. Jag saknar resor, men det är inte passande att resa just nu och jag kan vänta om det behövs. Det är liksom ingen av dessa personer som avlider om det inte finns möjlighet till resor. De kan fylla inlägg och liknande med innehåll i alla fall!

   Håller helt med dig! Otroligt egoistiskt beteende.

  ”Barnen bo”. De flyttade ut för länge sen…

  OT. Meeen jag förstår verkligen inte Tiingelins senaste blogginlägg där hon står i string och putar med rumpan på en bild. Samtidigt klagar hon i sina vloggar på att äckliga män skriver till henne … Liksom vad väntar du dig när du lägger ut så sexualiserande bilder som gränsar till porr/ runkmaterial för män?

   Hon vill väl visa exet vad han missar typ.. jag undrar mest vilken stackare det är som fått ta bilden? ?

    haha ja jag tänkte också på det! Känns konstigt att be en kompis eller sin syster göra det…

  My Martens verkar piggat på sig från dödlig åkomma. Nu rapar hon gamla visdomsord, promenader, smoothies, pt-klienter och möten. Våra äldre flunsor tycks skröpliga. Nu väntar vi på Annas operation. Tur att hon förbereder med bindvävsmassage i Västerås.

   Orkar inte köra sonen till flyget men hjälpa till i kompis Lgh det gick bra …

   Annas operation ???

   Att en del inte fattar….det är bra nu och uttjatat om vissa oavbruten dålig reklam,och alla slåss m varann för att få uppmärksamhet, ett tag var det mysigt att läsa i dag är det bara tomt och andifattigt den ena efter den andra blir stramare i ansiktet läpparna hemska ,tråkigt är det!

  Nu är väl My avundsjuk, hon som bygger sin blogg på att skriva om sin och sonens alla sjukdomar, näradöden, sjukhusvistelser mm.
  Sjukhusbilder med slangar och kanyler hade varit mumma.

   Tror inte hon bryr sig

  Jag opererade bort livmoder, äggstockar o rubbet när jag var 45 år. Då hade jag haft blödningar 183 dygn, 24/7.
  Op mån em, mannen hämtade mig tis morgon och då åkte vi o storhandlade på vägen hem.
  Nu gjorde jag op med laparoscopi. Jobbigare med laparotomi. Det vet jag efter att jag hade kejsarsnitt med komplikationer 1979.

  Det finns så många andra bloggar än de som du följer att skriva om. Och självklart utan att förminska den här kvinnans upplevelse, det här handlar inte om att ställa människor mot varandra och en stor bukoperation är alltid jobbig och riskabel, finns det en annan kvinna därute som säkert inte platsar som ”influencer” eftersom hon skriver riktiga böcker och jobbar som språkexpert men som gått igenom ungefär samma operation men med ett helt annat utfall och nu får kämpa för sitt liv.

  Hon fick beskedet att hon har spridd canccer.

  Hon är bara 40 år.

  Hon har också en blogg.

  Det skulle kännas positivt om du i alla fall ibland fokuserade på…..annat.

   Det skulle kännas hjälpsamt i så fall att kanske skriva vem det handlar om, särskilt om det inte rör sig om en traditionell influencer?
   🙂
   Om det var menat som ett genuint tips alltså, och inte bara kritik.

    kanske Sara Lövestam?

    Kritik….nej, det kan jag inte se att det ska kallas. Det skrev jag ju – man måste inte ställa det ena mot det andra och människor mot varandra men det blir lite tjatigt och trist när det alltid är så att säga samma personer som dyker upp här hela tiden. Men jag utgick, uppenbart felaktigt då, från att du kände till den blogg jag talar om, eftersom kvinnan är relativt känd. Och ja, precis som jag såg att en person svarat, jag tänkte på Sara Lövestam.

  Men herregud vad pinsamt. Det finns de som gjort så mycket värre saker men de gnäller inte hälften så mycket som hon.

  Ut på någon uteservering och drick lite skumpa så kanske det känns bättre snart gummsan 😉

  Man undrar vad hennes IQ är….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *