Om inte pga ångest, vad sägs om att stanna hemma pga en pandemi?

Red rocket and launcher over black background. Business or marketing strategy booster concept. 3D illustration.

Men någonstans så måste jag ju pröva. Ikväll ska vi iväg på middag och jag vill inte ställa in. Min plan är mycket sömn innan, utomhusaktivitet, lugn restaurang där jag inte sitter på första parkett som på en uteservering (känner mig iakttagen) samt ingen alkohol. Då ska jag nog klara det för jag vägrar låta min ångest bestämma över mig. // Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip skriver om sina ångest-triggers och hur hon vägrar låta ångesten bestämma över henne, och därför ska hon iväg på middag på en restaurang, trots att hon egentligen kanske inte vill.
Jag är helt med henne i det hon skriver, men om hon inte tänker låta ångesten bestämma över henne eller styra hennes beslut, vad sägs om att låta den rådande pandemin få göra det?
I alla fall ibland?
Något enstaka beslut?
Kanske?
Bara lite?

265 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  För att ha sån ångest måste jag ändå säga att hon utmanar den VÄLDIGT ofta!

  Svara

   Nja. Hon är mest med sin snubbe eller barnen. Jag har fruktansvärt svårt att befinna mig i köpcentrum men om jag går med mamma känner jag mig safe. Ska jag utmana det behöver jag gå själv.

   Svara

    Om det är en ångestskapande situation går du inte på restaurang minst fyra gånger per vecka, med snubbe, ensam med barn, med barn och snubbe, med en väninna, med två väninnor eller med någon ytlig bekant. Det är så märkligt att någon tror ett ord av det hon skriver.

    Svara

     Och det var alkoholens fel att hon kraschade, så dagen efter går hon till Operakällaren och dricker där champagne. Trovärdigt? Och gnäller över att hon inte förstår varför restaurangen ska stänga 20.30. Tror fan att hon inte förstår när hon fullständigt skiter i alla FHM:s rekommendationer.

     Svara

    Fast det är ju pga brist på alternativ nu. När det begav sig var hon ju ute typ jämnt.

    Svara

   Och det är det bra att göra, utmanar man inte sig i det som ger ångest så blir det bara värre eller går inte över, att utsätta sig för det som ger ångest är positivt i längden.

   Svara

    Ja absolut. Jag tror dock kanske det hintades lite här om att Isabella kanske inte har fullt så mycket ångest som hon hävdar utan vill använda psykisk ohälsa för att skapa ett mer spännande bloggmaterial.

    Pefektion är tråligt att läsa om. Det blir mer spännande om det är lite sårigt.

    Svara

   Det är ju dock exakt vad kbt går ut på? 🤔 När jag gick i kbt för agorafobi ville han att jag skulle gå till en galleria dagligen.

   Svara

    Yes men nu är vi mitt i en pandemi om du inte visste det

    Svara

     Och ingen behöver stänga in sig hemma såvida man inte är i riskgrupp, är sjuk eller har symptom.

     Svara

      Behöver och behöver, myndigheternas starkaste rekommendationer är att du inte umgås utanför ditt hushåll. Vissa regioner, exempelvis Uppsala uppmanar till personlig lockdown…

      Svara

       Vad är skillnaden på.personlig lockdown och att inte träffa någon alls utanför sitt hushåll? När ju vara samma effekt? (Dvs enbart nödvändiga kontakter)

       Svara

      Har du missat att alla ska anstränga sig? Att man ska handla ensam, gå i affärer ensam. Osv
      Inte umgås med än de man bor med.

      Svara

      Somnade du våren 2020? Mycket har hänt sedan dess serru.

      Svara

  Stämmer det att hon lägger ned sin pod? Blev det ingen hit, inga lyssnare i Umeå eller?

  Svara

   Tydligen läggs podden ned, gissar att Sheila vill inte längre. Hon har ju varit rätt så anonym men nu när hon är synlig med IL så får hon mycket kritik (vissa kallar det hat), hon är ful, tråkig och etc och det är nog svårt att ta när hon inte kan ta det med klackspark. Tror att hon har svårt att hantera det och hon vill väl helst tillbaka till anonymiteten.

   Svara

    Sheila hade en rättså stor blogg innan hon blev bff med Bella och har efter bloggen gjort en massa för att ”hålla sig” kvar, så tror inte att det är en anonymitet hon är ute efter…

    Svara

     Nej hon har ju dessutom en annan podd om yoga. Hon har ju fått fler följare och pr för sitt yoga-företag genom IL och känner kanske att hon vill satsa på den andra poden istället, kanske har de inte tiden längre och tycker att de uttömt på ämnen att prata om.

     Svara

      Exakt, marisol har inte hunnit komma dit med excellarket om samtalsämnen. Det är ju tydligen enda sättet blondinbella kan umgås på med sina vänner…..

      Svara

    Sheila verkar väl inte vilja vara anonym, hon har ju en annan podd också om Yoga och vill kanske satsa mer på den, hon har ju fått fler följare och värdefull exponering för sitt yoga-företag genom Isabella så hon behöver väl inte den podden mer. Kanske har de inte tiden längre och tycker att de uttömt på ämnen att prata om. Allt har sin tid.

    Svara

    Jaha så kritik är att kalla någon ful och tråkig? Du är ju dum i huvudet

    Svara

    ”Vissa kallar det hat”?! Jaha, så att bli kallad ful och dum är ”kritik” som man bör ta med en klackspark 😂✋ visst, släng upp lite bilder på dig så vi kan håna dig för sin fulhet och du får då ta det med en klackspark

    Svara

    ”Hon är ful, tråkig och etc”, kallar du det för kritik?

    Svara

     Att hon är tråkig tar jag som ”dålig kritik” men att hon är ful är bara ett vidrigt påhopp, enligt mig.

     Svara

    Men att kalla någon för ful är ju inte kritik?

    Svara

    Att hon är ”ful och tråkigt” låter mer som har än kritik, det håller jag med om….

    Vi ska inte urholka begreppet hat, men vi behöver ju inte urholka begreppet kritik heller.

    Svara

     Oj vad många svar det blev, syntes ej när jag skrev? Ful kanske är ett ord i modd….

     Svara

   Podden var ju så tråkig och innehållslös. Kändes som om de bara satt och pratade utan att vara förberedda eller att det fanns något tema eller ämne. Jag lyssnade några avsnitt och slutade sedan, tror de flesta gjorde likadant.

   Svara

    Tycker den var ganska bra, ganska mysig att lyssna på och den är inte nedlagd ännu, nytt avsnitt idag och tydligen ett till.

    Svara

     Tycker också den är bra ÄR bra för den finns ju fortfarande, nytt idag ju. Gillar poddar som är oredigerade o oklippta så det nästan känns som att man är med där i samtalet liksom. Alla som är nyfikna på IL dessutom lär väl ha gillat den i alla fall lär väl ha lyssnat. Man har ju fått veta mycket. Synd de slutar efter nästa vecka men de kommer kanske tillbaka.

     Svara

      Men hur orkar du?

      Svara

   Antalet lyssningar har sjunkit vecka efter vecka.
   Har på en månad sjunkit från 16 000 lyssningar till 8 000.
   Det är den bästa signalen om att det inte är någon idé att fortsätta med podden.

   Svara

    Måste väl varit svårt att få annonsörer med de siffrorna eller? Eller kan man räkna på något annat sätt 😉

    Svara

     De har väl haft helt okej siffror, runt 20.000 och ofta topp hundra, för 8.000 är inte korrekt då det var en vecka när det inte släpptes något avsnitt och då blir det alltid, av naturliga skäl, lägre, så det blir missvisande. Så lägligt att kunna vinkla här och visa siffror, igen, från en vecka då det var uppehåll haha.

     Svara

      Men, då finns du där med facit och kan klämma åt alla som inte längre känner som du när det gäller IL.
      Måste ändå ge er sekundärkränkta fans att ni har ett jäkla driv när det kommer till att försvara era idoler.

      Svara

    Nja det där stämmer inte riktigt, de har inte tappat till häften eller jo MEN det beror på att de inte släppte något avsnitt förra veckan alltså, så det har inte sjunkit med hälften på en månad nej. Men de har ju tappat efter hand, så som de flesta poddar gör, de hade högre siffror de första avsnitten men har sedan legat på mellan 15 000 – 20 000 i veckan, över 20 000 lyssningar.

    Svara

     Att du orkar.

     Svara

      Att du gör det!?

      Svara

  Vilken skräll att Camilla återigen duckar johanna bladh-gate och istället postar ännu en gång om hur IL skiter i coronapandemin. Hade det varit vilken annan influencer som helst hade ett inlägg skrivits, definitivt!

  Svara

   Kolla @matildawahl och @anna97tokiohotel för info och @rit_lucassi för en total jävla sågning av JBs urkassa ”ursäkt”. Återigen hävdar JB att det är ett drev, vem hade kunnat ana det!! 🤦🏻‍♀️

   Svara

   Du inser att många av helgens inlägg är tidsinställda och redan skrivna?

   Svara

    Tror att en viss andel läser denna bloggen väldigt frekvent och reflekterar inte över att du ev tar en ynkans dag ledigt.

    Du får ta det som positiv kritik, de hänger här ofta av en anledning.
    Kram

    Svara

    Är de säkert, men vill du vara on top så får du ändra saker när något ”stort” händer. Är ju inte konstigare än så.

    Svara

     Det är tyvärr inte rimligt att ha ”jour” dygnet runt, till och med på helgerna, för att något stort skulle kunna hända på sociala medier, när alla inlägg skrivs av en person.
     Du kanske tycker att det är ett rimligt sätt att arbeta på i flera år, men jag gör det inte.
     Kanske starta upp en egen blogg med den typen av dygnet runt-bevakning? Skulle vara GRYMT ju!!! Jag ser fram emot att följa den! 😉

     Svara

      Nej tack, skulle aldrig kunna sjunka till din nivå och tjäna pengar på, oftast, skit om andra människor. Skulle må dåligt och känna mig äcklig. Så det jobbet lämnar jag åt dig. 👍🏻

      Svara

       Ändå är du här och härjar 😂

       Svara

        Härjar? 🤦🏼‍♀️ Viss skillnad att läsa något och att skapa något.

        Svara

         Men.. Du läser ju inte enbart, du kastar skit på Camilla under nästan varje inlägg? Speciellt dom som handlar om din kära IL!

         Svara

         haha men hon skapar något som du är intresserad av och vill läsa ändå?
         😉 Alltså måste de vara bra nog för dig.

         Svara

       Och ändå bidrar du till min inkomst genom att vara här inne och klicka omkring?
       Vilket är egentligen äckligast? 😉

       Svara

        Du. 🤷🏼‍♀️ Jag kritiserar ofta dig när du går över gränsen, du väljer själv att gå över gränsen. Jag har dessutom inga problem med hur du väljer att få din inkomst, jag säger bara att det inte är för mig. Skulle må piss rent ut sagt om jag skrev om människor så som du gör.

        Svara

       Åh, så ägd av Camilla, vill inte bli besudlad av hennes äckliga blogg men måååååste ändå vara här och läsa 🤣🤣

       Svara

        Känner mig inte ägd överhuvudtaget 🤷🏼‍♀️ Aldrig sagt att jag inte gillar att läsa bloggen, bara sagt att jag själv inte skulle klara av att stå bakom samma sak. Skulle aldrig kunna behandla andra människor på det sättet.

        Svara

         Men hur är du bättre, du är ju en del av maskineriet?

         Svara

          Ärligt talat, är ju inte jättesvårt att vara en bättre människa än vad blogginnehavaren är. Missat alla som kritiserar här inne? Tror du alla är ja sägare?

          Svara

           Snacka om att missa poängen. Eller väldigt bra på att ducka🤦‍♀️

           Du tycker bloggen är vidrig.
           Du läser bloggen.

           Det är lite som när folk tar hem ett kvart i tre ragg och gnäller på hur äckligt det är att människan följde med hem…

           Jag tycker inte att bloggen är vidrig. Jag tycker att inläggen ofta går över gränsen och JAG skulle KÄNNA MIG äcklig om det var jag som stod bakom den. Vad är det du inte förstår?

           Så bloggen är inte vidrig. Men det är vidrigt att skriva den?
           Ja jag är förvirrad, jag erkänner det.

           Raket. Ser bara att det är du som använder ordet vidrig. Du verkar dessutom bra trög som inte förstår efter utförlig förklaring.

           Äcklig, vidrig, same same🙃
           Du får tycka att det var en bra föklaring och jag får tycka att den var tramsig.
           Haaade

       Stor skillnad på att läsa skiten mot att ha som jobb att leta fel hos andra

       Svara

        Utan dig och mina andra läsare hade jag inte haft något jobb, tänkt på det?

        Svara

         Tror faktiskt de flesta av oss som läser inser att man måste vara en speciell typ av människa för att driva en sån här sida, det är sorgligt att du inte förstår det själv. Tror också de flesta tar skiten med en klackspark, lite som en hänt extra tidning som ligger framme. Inget man någonsin skulle vilja bidra till direkt.

         Svara

          Men var glad för att Camilla ”är en sån speciell typ av människa” som vill skriva ”skiten” både du ovh vi andra faktiskt vill läsa

          Svara

           Verkligen! Bästa bloggen ju

          Lite skillnad ändå på en blogg du väljer att aktivt gå in på uppenbarligen dagligen och en häntextratidning som ligger hos frisören typ?

          Svara

         Du inser väl att du har exakt samma dryga ton som de influencers du friskt skvallrar om? Samma respons på kritik till och med… har du tagit lektioner av Bella eller?

         Svara

          Det är ju dock sant, eller hur?

          Svara

           Vad är sant?

       Du sjunker bara så lågt att du läser, menar du?

       Svara

      Nej, såååå viktiga är inte influencers att man behöver ständig jour…det är ju inte på liv och död direkt som andra yrken🙂

      Svara

    Vad skönt, då ser vi fram emot ett riktigt MAFFIGT inlägg om Johanna Bladh imorgon!

    Svara

     Det kan du göra. 🙂 Hoppas du kan sova gott trots anspänningen…

     Svara

      Nice! JB gate har ju dock pågått även utanför helgtid, men jag tar detta som ett steg i bättre riktning 👌🏻

      Svara

       Har ju pågått väldigt länge med många stulna ”idéer” från andra som paketeras om som ens egna. Samt ”skriv ett hjärta om du vill att kvinnor inte ska mördas!” för clout. Men riktigt smart av JB att bli ”vän” med Camilla (dock aldrig sett att de faktiskt har umgåtts) så att hon slipper kritik.

       Svara

        [Borttagen kommentar]

        Svara

        Så vida du inte ligger i en buske utanför min lägenhet så kommer du inte veta vilka jag umgås med, eller hur tänker du att du annars skulle kunna ”se” det?

        Svara

         Följt Johanna i x antal år och hon brukar lägga upp när hon träffar någon tjejkompis (sällan) och speciellt om hon träffar någon hon kan göra shout outs till/få shout outs av. Men ni kanske har hemliga möten, som när IL dejtade Erik Selin och han tvingade henne att lägga bort mobilen.

         Svara

          Jag kanske inte är intresserad av att shout-out’a när jag umgås privat med folk?

          Svara

           Nej, men Johanna är 🙂

           Men jag tar gärna en bild i inlägget av er två när ni umgås och chillar privat! Så att vi vet att ni är tajta och att Johanna därför slipper undan granskning helt å hållet.

           Jag publicerar inte saker från mitt privatliv här inne på uppmaning av en läsare, utan skulle jag dela något sådant så sker det på eget initiativ.
           Dock så vet hon att jag kommer skriva inlägg om hon är inblandad i någonting som har med sociala medier att göra eftersom att hon gått från att bara vara en journalist till att bli mer av en influencer.

          Men snälla, låt camilla få ha sitt privatliv ifred.

          Svara

           Haha ellerhur! Nån som är helt jäkla puckad här inne. Och som tydligen har storhetsvansinne som tror att hens kommentarer ska ändra denna bloggen.. När den några sekunder före kastar en massa påhopp på människan som har bloggen 😂😂👏🏻 wow alltså..

         Lol att du tog bort min kommentar där jag bara skrev att jag höll med Krakow

         Svara

    Bella var med i Söndagsintervjun idag igen vid en poddag med Sveriges Radio.

    Svara

   Vad är det för gate du snackar om?

   Svara

    Jag literally gav dig konton att kolla på? Anna har också highlights från tidigare ”mishaps”. Får hoppas allt detta samlas i det maffiga JB inlägget som tydligen ska komma imorgon 🌟

    Svara

   Ja, hon följer ju restriktionerna. Restauranger får ha öppet, tack å lov. Å då är det ju bra att folk går dit. Är ju knappast nåt jätteproblem med restauranger för då hade man ju sett en effekt av tidigare stängningar å mindre sällskap. Men det verkar ju inte hjälp.

   Dock tycker jag det är bra att det finns vissa restriktioner på restauranger. Men man behöver väl inte hitta på egna å sen blir kränkt om folk inte följer dem. Blir ju jättekonstig

   Svara

   I came here to say this but I knew in my heart it had already been said.

   Svara

   Samma när JB använde Sarah som slagträ för att få in lite reach, likes och kommentarer. Blev ingen reaktion då heller.

   Svara

    Akta!! Camilla raderade min kommentar när jag påpekade hur illa detta beteende är och att reaktionen inte hade uteblivit om det vore vilken annan influencer som helst 👀

    Svara

   Det värsta i det hela är att JB publicerat detta i samma veva som orginalkreatörens pappa har gått bort, så mitt i en livskris så blir hon taggad hundratals(?) gånger pga detta, props till henne att hon orkar ta tag i problemet och konfrontera JB. Lider med henne.

   Svara

    Tror du vi får en JB serie likt en IL serie? Så mycket att unpack här känner jag 🙃

    Svara

  Men sluta klaga på folk som gör saker som är okej. Det ÄR OKEJ att sitta 4 personer vid ett bord på restaurang. Knappast att Bellsan kommer ta tuben dit och möta massa människor.

  Svara

   Problemet är ju att dessa andra personer hon träffar varierar så mycket. Hade det varit hon, Paul och samma två andra pers varje gång hade det varit okej ja.

   Svara

    Fast nu finns det inget som säger att du inte får gå ut med olika sällskap.

    Svara

     Det finns däremot en rekommendation som säger ”träffa bara personer i ditt hushåll eller håll dig till ett fåtal personer”. Om du inte kan lägga ihop detta vet jag faktiskt inte hur jag ska hjälpa dig.

     Svara

     Så olika personer på middag några timmar flera ggr i veckan= ok
     Olika personer på tuben några minuter = absolut inte ok

     Svara

     Fast jo. Rekommendationerna säger att du ska träffa så få personer som möjligt.

     Svara

     Men var har du varit det senaste året? Och hur tydliga har FHM inte varit länge. Umgås endast med de du bor med.
     Annars 1-2 som du alltid umgås med.

     Blir snabbt en stor krets om man umgås med olika. Och de träffar folk i sin tur. Det kan den dummaste räkna ut..

     I mitt län är det både reseavrådan och stark avrådan att umgås med nån annan än de man bor med. Även ensamhushåll uppmanas att bara träffa fåtal utomhus.

     Svara

    Fast det är ju inte så varierande personer, det är ju oftast samma. Nu var det väl golftränaren och vad jag gissar hans partner, så två

    Svara

     Så två par skulle det stå och det är väl ändå helt okej.

     Svara

     Nja. Det är sant att hon träffar sin golftränare regelbundet. Men hennes umgängeskrets är ganska stor, 10-15 personer minst plus alla möten hon inte verkar kunna ta digitalt. Hade inte varit bekväm med att träffa henne.

     Svara

      Fast helt ärligt, hon träffar ju inte fler personer än andra. Är hennes umgängeskrets så stor nu menar du oj då, när träffar hon dessa 10-15 pers menar du? Inte samtidigt i alla fall. Ge er.

      Svara

       Hon träffar inte fler personer än andra? Jag har inte träffat någon inomhus utöver min man senaste året, undantaget typ läkare och killen som inspekterade våra fönster. De flesta jag känner lever på samma sätt.

       Svara

        Lol de flesta säger sådant. Men om det vore sant skulle väl inte smittspridning öka hela tiden?

        Svara

         Så du erkänner alltså att smittspridningen ökar pga att folk lever som Isabella.

         Svara

       Är du samma person som alltid säger ”hon ljuger inte mer än andra”? Jag kan inte tala för vad alla andra gör, alla har inte bloggar där de radar upp alla de träffar. Själv har jag träffat 5 vänner (samma personer!) det senaste halvåret, och jag bor själv. Men jo hennes umgängeskrets är så stor, det är bara att räkna ihop alla namn hon radar upp under en vecka. Tror du att eventuell covid inte smittar om man bara inte träffar alla SAMTIDIGT?
       Om du är samma person som alltid försvarar henne förstår jag att du inte begriper restriktionerna heller. Och om alla andra träffar sådär många personer förstår jag att situationen ser ut som den gör i Sverige.

       Svara

   Okej men då kan ju alla börja gå på spa, middagar och resa landet runt fr.o.m nu. Toppen! Tack!

   Svara

   Inte i västerås! Här är det en person per bord!

   Svara

    På gallerior, ja. Inte på riktiga restauranger. Frank, Pråmen och K9 kanske inte är för dig?

    Svara

     Frank har jag faktiskt aldrig varit på, pråmen och k9 är för överklassar, enligt mig.

     Svara

      Så, ja, du äter på gallerior.

      Svara

       Nej, hemma faktiskt. Jag följer rekommendationerna

       Svara

  Självklart ska IL trackas denna söndag också, i vanlig ordning. Men, är det så farligt för pandemin att de ses fyra pers på en restaurang verkligen, dessutom så har hon antikroppar. Ser du andra influencers som går på restaurang i mindre omfattning än vad IL gör? Nej just det, och andra reser utomlands också. Varför skrev du inte om J Bladh ist el Marbella-resan som andra är på.

  Svara

   Marabellaresan är så provocerande! Förstår verkligen inte denna hysteri att resa utomlands, det är inte förbjudet. Men det är en rekommendation att avstå icke nödvändiga resor. De, influenserna, gör bort sig helt. Jag har skickat ett mejl och önskar pengarna tillbaka för Wahlgrens show i höst. Jag totalvägrar att titta på en sån otroligt nonchalant kvinna! Hur kan man inte förstå att hon provocerar med inlägg från utlandet? Jag förstår verkligen inte.

   Svara

    Åh vad bra du kräver pengarna tillbaka. Hoppas fler gör det. Jag känner SÅ stor avsmak för Pernilla och gänget också. Usch de är en bunt egoister.

    Svara

    Haha sicken jäkla tomte du e😂😂

    Svara

   Jamen vissa andra flunsor är ju gullungar. De reser varje helg och äter ute varannan kväll men ingen bryr sig.

   Svara

   Du vet väl att även fast man har antikroppar kan man vara smittbärare och i värsta fall smitta andra? 🙄

   Svara

    Fast vad har det med just IL att göra, gäller väl alla då. Hon är inte direkt den enda som är ute på restauranger. Alla som tagit vaccin kan också smitta andra i värsta fall då?

    Svara

     men snälla, hon ville bara påpeka att även om man har antikroppar så kan man fortfarande bära smittan, ja de gäller även om du har vaccinerat dig. Oavsett om du är anonym eller influenser

     Svara

  Marmormöblerna? Ännu ett inlägg om att Blondinbella inte följer rekommendationerna känns inte så jätterelevant….

  Svara

   Bella följer ju rekommendationerna här. Du får gå ut och äta på restaurang i litet sällskap. Gärna med folk i din ”bubbla”.

   Svara

    Min bubbla är min man och mina barn. Inte en ny bubbla med folk varje dag.

    Svara

     Det är din bubbla det. Många av oss andra har ett liv utanför hemmet.

     Svara

      Jo tack, vi har fattat det… Bl.a. därför läget är som det är i Sverige nu. Men fortsätt du att vara stolt över ditt ”liv utanför hemmet” 👍

      Svara

       Precis.
       Vi lever i ett sjukt land. Ett SJUKT land. Både bokstavligen och figurativt.

       Svara

      Många av oss som lever ensamma har valt att ha en bubbla där vi träffar samma personer och inte olika hela tiden. Eftersom det är rekommendationen för singelhushåll.

      Svara

    Många bubblor blir det.

    Svara

     Det har jag också. Även om det har förändrats det senaste året. Jag har aldrig nånsin kännt mig så solidarisk. Och om jag inte har absolut roligast med min egen familj kanske jag skulle lägga ut dom till försäljning på blocket …

     Svara

    Inte gärna med folk i din bubbla. Utan bara ditt hushåll eller de du alltid umgås med.
    Inte gärna umgås med. Att det är ok ha olika sällskap.

    Inte konstigt Corona ökar som en del resonerar.

    Svara

   Sluta tjata, inlägget kommer när det kommer…
   Jag har följdfrågor på deras svar och de går via deras juridiska ombud som givetvis inte jobbar på helgerna så det tar sin lilla tid att få alla svar jag vill ha för att känna mig nöjd.

   Svara

    Alltid lika trevlig.

    Svara

    Tycker inte alltid som Camilla men här håller jag med henne, vad tröttsamt med allt gnäll om saknat inlägg om marmormöblerna, det blir väl tids nog ett inlägg om det och om det inte blir så finns väl skäl till det.

    Svara

    Om du svarade mer detaljerat än ”det kommer” de femtioelva första gångerna folk frågade hade vi slutat ”tjata”. Men du har en dryg ton och svarar bara kort och avvisande så tacka fan för att vi fortsätter fråga!

    Svara

     Vad vill du veta? Jag vet inte NÄR det kommer eller exakt VAD det kommer att innehålla, förutom att det KOMMER komma när jag har all info jag vill ha för att kunna skriva ett komplett inlägg.

     Svara

      Typ ”jag har kontaktat företaget för svar på bland annat frågorna X, Y och Z. De hänvisar till sitt juridiska ombud som ska återkomma till mig.”

      Svara

       Cam har ju iförsig gett ett väldigt snarlikt formulerat svar flera gånger nu, så varför då fortsätta fråga samma tjatiga fråga om och om igen???

       Svara

     Och du tror att dina dryga frågor fortare får svar??

     Svara

     Men herregud! Ser du hur du skriver? Låt henne sköta sitt jobb rätt! Fan vad ni kräver. Förstår verkligen att Camilla blir irriterad på detta eviga tjat!

     Svara

   ELLER HUR. Enough already. Nu har jag tittat in här vareviga dag i en hel massa dagar (veckor?) med förhoppningen att mötas av en uppföljning. Men nä. Varför? Har din arbetsgivare eller har din arbetsgivare inte mottagit en muta? VAD SKER?

   MVH

   Svara

    Åh, det är så synd om dig! Låt folk sköta sitt jobb rätt. Önskar Camilla inte ger en uppföljning på detta då ni är så jävla dryga.

    Svara

  Men orka. IL är slut som artist. Helt ointressant. Låt henne tyna bort som den föredetting hon är.

  Svara

   +1

   Svara

   Rolig kommentar som man ser ofta här, men hon verkar inte helt ointressant 😉

   Svara

    Ännu inte helt ointressant, men långt långt mindre intressant än tidigare. Och hon är sakta på väg att helt glömmas bort. Folk är trött på att lyssna på/läsa om alla hennes lögner.

    Svara

  Lördag: Isabella bloggar om hur dåligt hon mådde på fredagen. Hon skriver om ångest, alkohol och tabletter.
  Söndag: Isabella skriver på Instagram stories att hon mådde dåligt och därför började podda med Sheila – hon sökte Sheilas stöd och kloka svar – men nu läggs podden ner för Isabella mår bra nu.

  Svara

   Hehe.

   Svara

   Fredag: Isabella skriver om vilken bra och rolig dag hon hade och hur hon var stolt över blandningen av aktiviteter den dagen.

   Svara

    Ja men sen mådde hon dåligt dagen efter, och podden är inspelad tidigare i veckan, före fredagen alltså. Hon mår väl bättre nu över lag än när de började podda men det betyder ju inte att hon aldrig har ångest eller sämre dagar för det har hon självklart. Så inget konstigt. Nu försöker ni hitta något fel som inte finns och vända det till något fel men nej inget konstigt.

    Svara

   Inte lätt att hålla reda på alla sina lögner för Bellsan!

   Svara

    Fast vad var det som var lögn i det? Inget som ni vet i alla fall, och varför skulle det vara lögn. Tröttsamma ni är som tjatar om ”lögner, och allt hon säger är lögn” så tramsigt och icke-trovärdigt. IL är mer trovärdig än er i alla fall och säkert ärligare.

    Svara

  Alltså jag har jobbat med en del coronapatienter nu (inom äldrevården) och det är fruktansvärt hur människor lider. Jag hatar när folk skiter i, reser och träffar annat folk som aldrig förr. Men. Restauranger måste tyvärr också överleva. Många är lidande i denna pandemi. Så länge man följer restriktioner, håller avstånd och inte är i för stora sällskap måste det väl ändå vara okej?

  Svara

   Take away borde väl finnas även i Stockholm precis som för oss 750 000 i Umeå!? 🙄

   Svara

    Ja det hade ju såklart varit bättre. Men man kan ju inte alltid få allt

    Svara

    Fast alla restauranger har inte takeaway. Och det är okej att gå ut och äta så länge restaurangen följer restriktionerna och man själv tar hänsyn till rekommendationer.

    Svara

     Fast nästan alla i dagsläget faktiskt

     Svara

      90% är pizza och hamburgare, resterande 10% stänger 18:00

      Svara

     Nästan alla bättre restauranger i Stockholm har någon form av takeaway.

     Svara

    Man kan inte förvänta sig att alla restauranger plötsligt skall kunna erbjuda takeaway, utav massvis utav anledningar. Delvis så är inte alla menyer lika lämpliga att servera som takeaway och delvis så är viss mat så dyr att folk inte hade köpt med sig den hem. Man lägger extra för hela upplevelsen när man är ute: Maten, serveringen, atmosfären – allt. Människor kan laga mat och många är väldigt duktiga på det: Så att köpa takeaway från en finkrog är menlöst.
    Då kanske man kan tycka att krogen kunde göra en annan meny, i alla fall tillfälligt. Men då får man minnas att det finns många ställen som redan specialiserat sig på just olika typer av taleaway: så att försöka konkurrera med dem är en otrolig chansning. Dessutom har takeaway restauranger ofta fördelen att vara mindre. Mindre utrymme att värma och mindre hyra att betala: vilken också är anledningen till att man gör förtjänst.

    Därför blir det tyvärr så att om man vill att ens ställen skall finnas kvar måste man, så försiktigt man kan, utnyttja dem: för stödet från staten är urkasst. Jag säger inte att man måste göra så, men man kan inte säga att takeaway är svaret heller tyvärr..

    Svara

     lol

     Svara

      ?

      Svara

  Men ge dig, menar du att man inte får gå ut pga av pandemin?
  Har du missat att det är ok så länge man följer de regler som finns på restaurangen?

  Svara

   Eller hur. Hade min ekonomi tillåtit hade jag föredragit att äta på restaurang varje kväll, betydligt smittsäkrare än att handla på mitt närmsta Ica 😅

   Svara

    Nej det är det inte.

    Svara

     Lyllos dig som bor på ett ställe där folk inte trängs som galningar i affären 🙂

     Svara

      Kan du inte handla på lugnare tider?

      Svara

       Jag bor mitt i en stad utan tillgång till bil så min närmsta affär ligger i ett köpcenter. Det är tyvärr svårt att kombinera ett 8-17 jobb med att handla på lugna tider.

       Svara

        Finns det inte möjlighet att handla mat på nätet med hemkörning i din stad från Mathem, eller någon lokal matbutik (någon av kedjorna). Finns även i de flesta småstäder så svårt att tro att du inte har den möjligheten.

        Svara

   Nej, men att det skulle kunna vara en bra anledning att välja bort ett par tillfällen av spring på stan bland folk, just för att utesluta att man inte gör någonting som riskerar att belasta sjukvården mer vilket enklast kan göras genom att stanna hemma. 🙂

   Svara

    Fast då är ju shopping och onödiga resor något att välja bort. Inte restaurangbesök enligt restriktioner.

    Svara

     Alla bäckar små…

     Svara

      Nej, inte alls alla bäckar små när man som du gör ett inlägg och går på någon som gör rätt enligt det som råder. Det är okej att gå ut och äta enligt rådande ”regler” och inget någon behöver hoppa över.

      Svara

       Det är väl klart att varje möte som undviks gör att smittan får svårare att sprida sig. Hur är detta ens svårt att förstå?!

       Svara

        Hur svårt är det att förstå att vi kommer inte ha någon vård alls i framtiden om vi inte stödjer och håller igång våra företag?
        Var tror ni pengarna till vård kommer ifrån?
        Stöd småföretagen!
        Gå ut!
        Utan att trängas går det exakt hur bra som helst.

        Svara

         Men är du helt tappad eller?!?

         Svara

        Och hur svårt kan det vara att förstå att ju fortare vi kommer ur det här läget desto bättre är det för alla företag restauranger och andra. Och det gör vi genom att hålla restriktionerna och vaccinera oss. Och så rullar vi igång…

        Svara

       Jag hoppas denna omsorg för vården finns kvar vid andra tillfällen och i framtiden. Vården har gått på knäna länge nu men de flesta gapar om hur bra svensk vård när det gäller andra politiska spörsmål.

       Svara

  Jag kan tycka att det är helt okej att gå på restaurang om man nu gör det med personerna/personen man bor med eller har valt att ha som en ”pandemikompis” (man väljer 1-3 vänner så hänger man BARA med varandra och blir alltså som ett hushåll) och följer alla rekommendationer.
  Dock tycker jag inte att man behöver äta ute jämt, gå runt på stan hela tiden och träffa massa olika personer hit och dit.
  Självklart ska man få leva sitt liv men det blir väl mest problematiskt när våra influencer inte följer rekommendationerna om att bara umgås med sitt hushåll/pandemikompisar, stanna hemma efter resa och allt sånt. 🤷‍♀️

  Sen om jag fick bestämma skulle vi ha mycket hårdare restriktioner med böter för dem som inte följer detta men jag försöker acceptera situationen som den är i samhället.

  Mycket problematiskt med rekommendationer eftersom det blir lite fritt för tolkning 🙄

  Svara

   Problemet är väl att jag och min bubbla inte är de enda bubblorna på restaurangen. Det är ju fastslaget nu att Corona främst smittar ”i luften” och inte via kontaktytor. Att då sitta 1-2h i en lokal med folk som inte ingår i den egna bubblan torde dock vara dumt ur smittskyddssynpunkt kan man tycka.

   Svara

    Fast nu är det okej. 🤷🏼‍♀️

    Svara

    Ja det kan verka dumt men en symptomfri covidsmittad kommer inte få ur sig överdrivet många aerosoler. Hade det varit en renodlad luftsmitta hade läget sett annorlunda ut med smittspridning och skyddsutrustningen på sjukhusen hade varit mer rigorös.

    Jag kan känna att inga restauranger eller fik ska vara öppna för annat än take away och att vi behöver hårdare restriktioner men tyvärr bestämmer inte jag 😒

    Svara

   Det här ”Jag kan tycka att”. Fatta att det inte är vad ni tycker som gäller. Genomgående har folk klagat på andra för att de inte gör vad just ”jag” tycker. Är ni missnöjda med restriktionerna som är så gör ett uppror mot regeringen och de som sätter dem. Sluta klaga på folk som följer dem.

   Svara

    Jag kanske formulerade mig konstigt, jag menade att jag tycker att det är okej så länge man följer rekommendationerna som finns.
    För att förenkla: jag tycker att man ska följa rådande rekommendationer.
    Jag tycker också att det behövs hårdare restriktioner för jag vill inte att fler ska dö och vill gärna kunna gå ur ett krisavtal innan sommaren.

    Alla har ju rätt till en åsikt och att yttra den, åt alla håll som finns.
    Jag TYCKER också det är bra att man kan diskutera allt kring detta så att alla kan ”fatta” olika synvinklar 😊

    Svara

  Hon skrev att varje ggn hon går på restaurang så måste hon ta ångestdämpande. Det blir måååånga tabletter det. Känns inte heller ok att hon medicinerar (dvs går på restaurang) när hon har barnen tycker jag.

  Svara

   Men lägg av. Jag har flera mediciner mot ångest, både dagliga och vid behov. De trubbar bara av ångesten. Jag var betydligt mer oberäknelig när jag testade p-piller än jag är på ångestdämpande medicin.

   Svara

   Sluta med scammandet.

   Svara

    En scam är något helt annat. Fast ändå lite passande gällande IL.

    Svara

   Fast det behöver hon nog inte när hon har mannen med sig, det är nog mest om hon är själv alltså går helt ensam till ett ställe. Skrev hon varje gång? Är nog inte precis varje gång i alla fall kanske men om hon är ensam gissar jag.

   Svara

   Och lite vin på det, toppen!

   Svara

  Tog test idag. Har sedan i måndags haft 39 graders feber, ont i kroppen. frossa illamående, hosta… idag avtog febern men ni som haft Corona har detta varit symtom för er? Även ”metallsmak” i munnen? Allt smakar äckligt…

  Svara

  Jag bor vid Stureplan. Ser IL och hennes pojkvän ofta – inte en människa tittar efter dem (och ska jag va ärlig verkar de inte ha kemi heller men det är en annan berättelse) Hon är helt enkelt inte en kändis.
  Hennes självbild är felaktig, hon är varken affärskvinna eller så känd att hon behöver känna sig betraktad.
  Det är helt otroligt att hon pumpar på detta trams om ångestattacker etc enligt nåt excelark för att få uppmärksamhet.
  Och, att sitta på krogen, så dumt i dessa tider. Men, det gör å andra sidan Schulman också och skriver krönikor om hur illa Sverige skött,covidden. Dubbelmoralen.

  Svara

   Klanen Schulman sitter väl för jämnan på Sturehof har jag för mig.
   De har nog inget ätbart i kylskåpet hemma.

   Svara

   😂✋

   Svara

   Allt som kommer ur hennes mun är lögner och förvriden sanning, det har vi vetat ganska länge nu.

   Svara

    Du är så tröttsam med ditt löjliga tjat, och fruktansvärt obehaglig. Gå vidare någon gång!

    Svara

     Och du är inte alls obehaglig?

     Svara

   Blir mest nyfiken på var du bor. I Curt Nicolins gamla torn?

   Svara

   Du tittade efter dem. Men du vet att folk i sthlm brukar inte stirra efter eller på kändisar. Nej hon är ingen kändis det är därför hon omskrivs här och därför hon gästar diverse poddar, radioprogram och tv. Därför som radioprogram och poddar hon gästat blir de mest lyssnade. Nej du vet ju självklart hur hon känner det och behöver känna bättre än hon själv. Asså. Folk.

   Svara

    Jag är inte 19:24 men är mycket på Stureplan (jobb och privat). Man ser många kända ansikten men ingen som egentligen drar till sig uppmärksamhet av den enkla anledningen att folk egentligen inte bryr sig. Bella är en sån som folk inte bryr sig om på stan men som syns i media.

    Hennes dröm är väl att vara Diana/Oprah men hon är en desperat och empatilös B-kändis så någon omtyckt kändis blir hon aldrig.

    Svara

     Du får intala dig det om det får dig att må bättre.

     Svara

      Oj, känns det jobbigt när folk inte ser upp till din Idol?

      Svara

      Bella påverkar inte mitt mående öht – jag konstaterade bara att Bella inte är särskilt populär i Stockholm. Hon är omtalad, inte så omtyckt. Kenza och Bianca är mer omtyckta (även i Stockholm) och de får ändå vara ifred i stan.

      De flesta influencers är helt enkelt inte så stora utanför ”bloggosfären” men Bella är den enda som låtsas vara en megakändis trots att de flesta inte bryr sig om henne.

      Svara

   ”Förhållandet” med Paul verkar vara någon typ av överenskommelse bara, inte en kärleksrelation.

   https://stoppapressarna.se/svenskt/blondinbellas-stora-oro-pojkvannen-0

   Svara

    Du hoppas på det, du håller hoppet uppe. Hon är ingen kändis men blir smygfotad och folk försöker lyssna på deras samtal, och deras smoothis fotas också och zoomas in… Herregud så sjukt, vilken sjuk artikel… bland det sjukaste ever.

    Svara

     Jag håller med om att det är en sjuk artikel och lite väl närgångna bilder, som att det kanske är lite stageat? Men jag tvivlar på att det är stageat för en gångs skull.

     Stoppapressarna brukar för övrigt vara den enda som publicerar smygbilder på Bella – de har smygbilder på många andra B-kändisar också. Det är inte tecken på kändisskap utan B-kändisskap.

     Svara

      Så Bianca och Pernilla W är också b-kändisar då? Smygfotade bilder på IL har publicerats härinne också, tror hon är den enda men ändå så är hon inte kändis och totalt ointressant och nästan bortglömd. Makes sense. Not.

      Svara

       Bloggbevakning är ett ställe där bloggare bevakas så det är inte konstigt att bilder på BLOGGARE publiceras på en blogg som bevakar bloggare. De flesta svenskar har dock inte koll på Bloggbevakning eftersom bloggare som Bella är B-kändisar.

       Bianca och Pernilla har sitt eget tv-program och är folkkära kändisar även utanför bloggosfären. Bella däremot är inte folkkär – hon är bara en desperat bloggare.

       Att du inte kan se det avslöjar bara att du inte förstår nyanserna i ett kändisskap (vilket du iofs själv bekräftar med ”Makes sense. Not”).

       Svara

   Inte en människa tittar efter dem säger du? Ändå så gör du det själv
   Några av dem mest engagerade inläggen är om IL trots en miljon influensers gör värre är det just Bella som får skulden

   Svara

  IL säger sig ha ”kraschat” mentalt och känslomässigt samt missbrukat piller och alkohol. Hon säger att hon hamnade på sjukhus och fick elchocker (minns inte den korrekta benämningen). Hon säger sig vara väl medveten om sina triggers. Varför i hela fridens namn fortsätter hon dricka?
  Hon borde vara nykter i minst ett år. Ge sig själv tid att komma på rätt köl. Men nej, det ska flängas och drickas. Contentskapande eller?

  Svara

   Allt som kommer ur hennes mun är lögner och förvriden sanning, det har vi vetat ganska länge nu.

   Svara

    Allt som kommer ur din mun och vad du sysslar med har vi också vetat ganska länge nu, det upphör inte och det är svårt att undgå vad du har för syfte och agenda. Asså.

    Svara

     ”Asså” 😂

     Svara

     Asså?!?
     Är du fjorton bast eller? 😂

     Svara

  Sofia W och Pernilla W pumpar ut bilder från padelresan på ett lyxhotell i Malaga. Även Jessica W och en hel del andra är där nere nu också. Det är padel, poolbilder och party tätt ihopslingrade. Antar att det i vanlig ordning är ett sponsrat event?

  Nej, jag är inte avundsjuk men jag blir sjukt provocerad av signalerna dessa personer fortsätter att skicka ut. Respektlöst och oansvarigt, och egentligen inget nytt – samma ogenomtänkta sätt som de uppvisat under hela pandemin. Sorgligt att de inte inser vilka budskap de skickar ut till alla deras följare.

  Ser i alla fall fram emot täta uppdateringar på Insta om hur de tar ansvar vid hemkomst till Sverige när det gäller 7 dagars karantän och testning – speciellt med tanke på de nya dubbelmutationer som nu är på ingång. För det kommer de väl göra?

  Svara

   Enligt Anita Clemences insta är det ingen fara. Alla har antikroppar eller är vaccinerade. Vilken lyckträff liksom!! 👏👌

   Svara

    Oj! Ser nu Anitas Insta, verkar vara ett halvt flygplan med flunsor och andra (respektive?) som padlat och festat loss. Så himla bra att de är vaccinerade (!?!) och har antikroppar hela bunten!

    Svara

    Vaccinerad? 🙂 Rent spontant så känns det som fel åldersgrupp! Men de kanske fick en sputnik i förebyggande syfte inför resan.

    Svara

    P.W. har varken antikroppar eller är vaccinerad. För övrigt ska man följa restriktionerna ändå.

    Svara

   Ser framemot att Camilla bevakar detta och om de håller sig till karantän restriktionerna!!

   Svara

   Hoppas så att alla bojkottar dessa vidriga kändisar. Synd det inte är obligatorisk inlåsning 2 veckor på nåt dåligt hotell efter onödiga utlandsresor.

   Svara

   Karantän verkar det inte vara för Pernilla. Åkte direkt till barnen och käkade middag. Riktigt klipsk!

   Svara

  Isabella Löwengrip & Söndagsintervjun – Live på Poddfest 2021
  https://www.youtube.com/watch?v=GwPU7ZqaceQ

  Svara

  Blir så trött av att läsa i det här kommentarsfältet ibland. Varför har människor så svårt att förstå. Stockholms rekommendation är:
  Du bör begränsa antalet nya nära kontakter genom att endast umgås med de personer som bor i ditt hushåll eller om du bor ensam med ett fåtal vänner.
  IL bor varken ensam eller umgås med bara ett fåtal människor. Vad hon sysslar med är så nonchalant och respektlöst

  Svara

   I hennes lilla bubbla är hon en övermänniska och behöver därför inte bry sig om sånt som gäller oss vanlisar.

   Svara

  På tal om pandemin ser jag på nyheterna att det nu ska bli hemligt vaccin vi i Stockholm får. Känns som att det är dags att ta makten från dem som tror de kan behandla oss så ..

  (Sätter på Bob Hund: Nu är det väl revolution på gång)

  Svara

   * hemligt vilket vaccin

   Svara

    Hemligt tills du är på plats ja och ska få ditt vaccin, då blir du så klart informerad om vilket de blir. Sen kan du själv avgöra om du vill ha eller ej.

    Svara

   Snälla läs mer än bara rubrikerna.

   Svara

  IL är så modig och tapper. Tvingar sig ut på restaurang trots GAD, panikångest, ADHD, alkoholism, tablettmissbruk, recidiverande depressioner med suicidtankar , ätstörningar och framförallt sin sociala fobi.
  Det ni alla med psykisk ohälsa! IL vann även den tävlingen.

  Svara

   Laktosintolerant med.💩

   Svara

  Är ju för väl att folk går på restaurang. Hur tror ni vi ska ha skattepengar till vård för psykisk ohälsa om vi kör ekonomin ÄNNU mer i botten?
  Stöd restaurangerna!
  Man behöver inte trängas.
  Men småföretagare behöver vårt STÖD.

  Svara

   Men vänd dig till någon intresseorganisation istället eller gör ett studiebesök på en covidavdelning.

   Svara

    Exakt vilken summa genererar ett studiebesök till vården?

    Svara

   Hur stor andel av landets BNP tror du restaurangnäringen står för?

   Svara

  Blondinbellas inlägg handlar inte om att hon har ångest.
  Blondinbellas inlägg handlar om att det ska vara lite synd om henne, att hon är ett offer.
  Det kan också handla om att hon försöker undvika att få sota för att hon är ute och lallar bland folk mitt under pandemin.
  Men jag tror ärligt talat inte det, hon bryr sig varken om pandemin eller hur det ser ut att hon är på middag.
  Detta är endast ett sympatiinlägg från hennes sida. Antagligen från det där berömda excell arket.

  Svara

   Precis så!

   Svara

  Bella är som vanligt en ljugande manipulator och så booooring.

  Svara

   Och du är lika manipulativ och tjaaatig som vanligt.

   Svara

  ”Rådande pandemi” ”i dessa tider” ”håll ut”.

  Spyr på dessa uttryck, så uttjatat. Det är gamla och sjuka som dör. Och ett fåtal andra, de flesta är riskgrupp för alla andra sjukdomar också.
  Varför ska Blondinbella sitta hemma??!!

  Riskgrupperna är vaccinerade nu till stor del. Hon har antikroppar och tror ni på vaccinationer tror ni på antikroppar.
  (Även om man försöker tysta Anders Tegnell nu eftersom pengar finns i vaccin och inte eget starkt immunförsvar).

  Att folk i 30-årsåldern ska sitta hemma nu för att tillfredsställa en skrämd befolkning- Nej.

  Gå ut Bella. Håll igång hotell & restaurangbranschen. Bränn pengar.

  Och ja. Jag känner folk på KS IVA. Mina barn är vaccinerade (med gammalt beprövat vaccin, jag sa nej tack till rota-virus eller vad fanken det var de försökte sälja på mig på BVC). Jag känner folk i riskgrupp. Jag har haft covid.
  Vart finns sunt förnuft? Varför är så många så rädda för just detta?

  Svara

   Wow.. är du påriktigt?

   Svara

    Nej den är inte på riktigt. Så dum i huvudet kan ingen vara.

    Svara

   Jag tänker att du ska kolla lite närmare på vad som sker i Inden, Mexico, Brasilien mfl och återkomma med en åsikt.

   Deal?

   Svara

   Ofattbart.

   Trodde nog aldrig att det skulle bli en åsiktsfråga

   Svara

   Lyssna nu på 21:27! Hen KÄNNER folk på KS IVA och har därför koll på läget 😂

   Svara

   Hon har antikroppar ja.. Undra varför?
   Kanske pga hon sket i restrektionerna redan från början, vilket gjorde att hon blev smittad?

   Svara

  Alla som sitter och skriver att det är okej att gå ut och äta, okej att träffa nya människor, okej att ha en stor umgängeskrets just nu. Att det bara är rekommendationer och att folk är rent ut sagt dumma i huvudet som påpekar läget och ber folk hålla dessa.
  Läs på om situationen i Brasilien snälla, fucktards, där har coronan spårat TOTALT för de har inte trott på corona, där skenar smittan. Så rekommendationerna bör hållas, för det räddar liv, gör vi inte det och följer det ni ursäkta spånhuven skriver om att man får äta ute, man får ha nya kompisar, man har ett liv utanför hemmet så kommer vi bli som Brasilien.
  Ni är så fruktansvärt instängda och inte ett dugg pålästa, blir fan matt.
  Vet ni vad, ni som skiter i råden och anser att det är onödigt, åk till Brasilien, där passar ni in.
  Blir så fruktansvärt förbannat trött på människor.

  Svara

   Håller med helt. Läste om situationen där och då fick man rejält med ångest. Människor, unga människor binda fast på sjukhusen och får slang i halsen utan bedövning eller lugnande. Det är 3000 som dör om dagen där.
   Men visst, idioterna här kan ju fortsätta förneka. Och kändisarna kan ju fortsätta skita i att följa rekommendationerna.

   Svara

  Hej!
  Ska du inte skriva om din bff Johanna Bladhs skamlösa stöld av en engelsk influensers humorcontent? Hennes blånekan och radering av ALLA kommentarer ang. detta? Även kommentaren som orginalpostaren likeade efter Johannas ursäkt/cred? ”Löst det” hette det visst.

  Svara

  bellas nya intervju med söndagsintervjun p1:
  https://youtu.be/GwPU7ZqaceQ

  ”när jag kom ut från sjukhuset i februari/mars”…. hahaha antingen kom hon väl ut i februari ELLER i mars?!

  Svara

   Ja, men det minns hon ju inte 🙂

   Svara

  Sluta trolla!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.