Peg Parnevik tar paus från sociala medier efter hatstormen

Efter att Peg Parnevik satte ner foten vad gäller pojkvännen Filip Lamprecht och de spekulationer om att han skulle ha ihop det med sin Let’s Dance-partner Linn Hegdal, så verkar hennes sociala medier exploderat av hat, och nu har hon bestämt sig för att ta en paus från dem.
Hur kan man bli så här provocerad av att någon står upp för kärleken, för sitt förhållande?
Hur kan det få människor att skicka en massa hat?
Är folk bara generellt ”corona-uttråkade” eller har Peg och Filips förhållande alltid plockat fram dessa charmerande sidor hos folk?

pennyyparnevik You got this ❤️??. sarasongbird ❤️❤️❤️❤️. matildadjerf Älskar dig ❤️❤️❤️❤️❤️. mfl.

Under inlägget så har några av Pegs mer offentliga vänner skickat både stöd och kärlek, vilket alltid är fint att se. ♡♡
Gå in du med om du vill, och visa ditt stöd till Peg.
Vill du hellre få ur dig en spya så kan du väl lägga den på dina skor, snarare än i hennes kommentarsfält?
Tack på förhand, kompis.

135 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Förlåt men hur gammal är hon?

   25

    Förstår inte varför hon har ett sådant behov av att bevisa för allmänheten att hon och hennes pojkvän har det bra?

     För att hon efter varje avsnitt av let’s dance har blivit bombaderad med mer eller mindre trevliga kommentarer om att de borde göra slut för han passar bättre med tjejen han dansar med. Hur länge hade du stått ut med sån skit?

      Det är väl bara att ignorera om man vet och känner att ens relation är bra?

       Om jag försöker sätta mig in i hennes situation…
       Jag skulle inte heller må bra av att någon/några/flera/ många/massor skrev på mina sociala medier att min man/sambo/pojkvän skulle passa ihop med den person som min man/sambo/pojkvän umgicks dagligen med pga av sitt arbete….
       Finns det andra här som eventuellt skulle kunna ställa sig i någon annan skor???

      Jag såg några kommentarer där dom talade om för henne hur söt hans danspartner är, och hur ful Peg är…..
      Så elakt.

   Vad har det med saken att göra?

    Kanske var nyfiken på åldern. De var jag iallafall

    Det har väl ganska mycket med saken att göra faktiskt, iaf om man vill förstå hennes reaktion lite mer.
    Man brukar ju säga att hjärnan inte är fullt utvecklad förrän man är runt 25, vilket inkluderar konsekvenstänk och rationellt tänkande. Verkar inte som att hon är riktigt där än, trots att hon fyllt 25.

     Ser inget irrationellt alls i det här beslutet att ta en paus – Det är väl snarare det sundaste hon kan göra, eftersom hennes psykiska hälsa påverkas negativt av det just nu? Det spelar liksom ingen roll hur ”illa” hatet är eller hur mycket någon annan minsann tror att de hade kunnat ”skaka av sig det”. Hon mår dåligt av det, alltså är det ju helt rimligt att logga ut ett tag.

   13

  Helt sjukt. Att hon ska behöva ta paus från sitt jobb för att folk är idioter.

   Håller med i sak, men jobbar inte hon med musik?

    Suck

     Vaddå suck? Hon är väl en artist och inte instagram influencer?

     Älskar när folk tror att instagramare är ett yrke. ?

      Dags att du vaknar upp ur grottan, Jo det är ett jobb som folk försöker sig på oavsett vad du tycker om saken!! Hade du haft den talangen, så hade det säkert varit ett jobb!

       Vilken talang? Att ta otaliga selfies, skriva tre rader om en produkt som om det vore ens favvis och hänga på diverse trender genom åren som #blackouttuesday?

  Har du inga skärmdumpar på allt ”hat” hon har fått?

   Förstår inte varför hon skulle få hat för detta? Kan någon förklara?

    Inte sett hat. Bara sett massa spekulationer om att hennes kille skulle vara otrogen mot henne. Vilket måste vara nog störigt att behöva läsa varje dag.

  Vad är det med henne som får folk att bli så irriterad? Jag märker det här inne också, kommentarer om att hon är otrevlig ungefär, och att det rättfärdigar alla tråkiga kommentarer.

  Kan någon ge ett konkret exempel? Jag upplever henne som vilken influenser som helst.

   Men hur stort allvar tar man inte sig själv på om man absolut måste bevisa för allmänheten att ens förhållande är ”sååå bra”? Lol

    Tycker inte att någon av oss som inte fått artiklar med spekulationer om att våra förhållanden inte är bra har något att säga om det ärligt talat. Hur mycket spekulationer om otrohet i sitt förhållande pallar man att ta innan man markerar?

    Om man måste bevisa för allt och alla att man har ett bra förhållande så brukar de oftast vara raka motsatsen. Har flera vänner på facebook som gärna skriver ut hur bra dom har de och hur lyckliga dom är. Nån vecka/månad senare tar de slut.

     Anekdotisk bevisföring. Fantastiskt.

   Rättfärdigar inget hat nu och har själv inte hängt med på den här hatstormen alls, så jag kanske inte kan göra dig klokare. Men jag lyssnar på deras pod och mitt intryck är att Peg är väldigt… arg(?) typ. Eller liksom svårt att förklara haha. Känns som att hon väldigt snabbt får en väldigt stark (ofta) negativ åsikt om saker och då förmedlar den väldigt ”argt” och därefter kan hon dra en lång radda om att hon är så känslig och mjuk och lättsårad.

   Självklart ger detta ingen befogenhet att skriva elaka saker till henne! Men jag tror att hon kanske är lätt att bli provocerad av pga detta…

    Hon har väl ingen bra relation med sin svärmor…

    Fast så har ju Peg alltid varit, så var hon redan i Parneviks. Märktes väl i kontrast till Penny och Philippa. Om man inte diggar det är det ju konstigt om man väljer att följa henne.

     Folk kan ju kommentara även om man inte följer så det kan ju vara andra som gått in på hennes konto och skrivit elakheter

    Klart hon kan. Hon spydde galla många gånger över Filip i programmet Parneviks och han bara satt där. Hon provocerar på många sätt och sedan gråter hon ut i nöjesblaskorna.

   Undrar också? Hon är inte värre än andra flunsor. Är det att hon rider på sitt namn? Fast det gör ju älskade Bianca också… Är det hennes utseende som stör folk så mycket? Men om hon gjort en Khloe Kardashian hade folk stört sig på det med…

    Jag kan bara tala för mig själv och jag stör mig på att hon verkar så sjukt osäker i allt och det visar sig i att hon nästan alltid har ”taggarna utåt”. Som exemplet någon skrev ovanför om hur hon är i podden. På samma sätt upplever jag henne nu med taggarna utåt med dom här romansryktena, att hon känner behov av att återkommande påtala hur bra dom har det, visa upp bilder på hur hon klänger på honom och är needy.
    Samtidigt märks det att det påverkar hennes syn på sig själv också då hon har börjat posta mer storys som bara går ut på att hon ska visa upp sin kropp. Det kan vara bilder där man bara ser hennes torso tex, eller korta videoklipp där hon bara poserar i olika vinklar, ofta lättklätt.
    Jag hade aldrig orkar umgås med en sådan osäker person IRL men på sociala medier blir det samma förtjusning som med IL att man vill följa och se trafikolyckan. Däremot följer jag henne inte men kikar in på hennes IG ibland och lyssnar på podden för jag gillar Penny.

     Okej, förstår… Jag följer henne inte så nära så har ej sett detta. Men tycker lite synd om henne om hon är så osäker och behöver den bekräftelsen hela tiden. :-/

   Undrar också varför hon är så svårt att tycka om.

  Varför måste man ta ett beslut om paus? Är det inte bara sluta att lägga ut inlägg? Uppehållen brukar ju bara vara ett kortare tag ändå. Känns som om man vill kram ur det sista med att skriva att jag tar en time out.

   För att hon ville. För att hon kanske har många vänner hemifrån usa som hon främst har kontakt med via sociala medier. För att slippa få massa frågor varför hon inte lägger upp.

   Antingen klagar folk för att man bara slutar lägga upp (Mirka är ett bra exempel) eller så klagas det på att man meddelar att man tar paus.

   Hon skrev ju att hon ville att folk skulle veta att hon försvann ett tag bara? Herrgud. Man kan då aldrig göra rätt

  Vad är det för hatkommentarer hon fått efter att hon satt ned foten? Inte ens innan fick hon hatkommentarer om sitt förhållande. Folk påstod saker som ej var sanna, ställde frågor, men har?

   Hon får inget hat

    Hon får massor av hat.

     Nej det får hon inte

     Kan du förklara vad hat är?

  Jag hittade inte något ”hat” däremot åsikter. Det är bara i landet Sverige som man kan påstå att det är hat, sen är den här kvinnan 25år och jäkligt omogen.

   Vi ser ju inte vad hon får i sina DMs eller de kommentarer som hon kanske har hunnit radera.

    Men hon själv gör ju konstant en höna av en fjäder. Hon spär på det ännu mer.

     Lägg ner. Om man behöver en paus och tar en paus så är det inte att göra en höna av en fjäder. Alla orkar ta olika mycket.

      nej men de är hon som blossar upp ännu mer spekulationer om deras förhållande. – Höna av en fjäder

   Det kan nog vara jobbigt att få del av folks sk ”åsikter” om en hela tiden också. Och jag tror också att hon får mycket mer än det som syns som öppna kommentarer.

  Men dom har väl gjort slut hon följer ju inte honom på instagram längre

   De följer visst varandra. Vad är grejen här inne med att försöka starta rykten och backa upp det med påhittat ”De följer inte varandra”.

    Hon följer inte honom kanske jag som är blind då

     Ja troligen.

      Filip följer Peg, men Peg följer inte Filip. Vad det nu betyder…

       Hon följer heller inte Kristin Kasperssen eller Linn….

    Ser dock inte att hon följer filip

   Hur man gör slut 2021, sluta följ på instagram.

    Undrar hur man gör om man inte har instagram

     Funkar fint på snap chat med ?

  Inlägg om Gardet snart? Gärna med illustration över vilka som satt med i styrelsen under vilken tid.

   Varför tycker du det är roligt? Jag tyvker ärligt talat att Kristin betett sig som en jättebebis som inte kan visa respekt åt sin sons flickvän sen lång tid tillbaka. Man beter sig inte som hon gör. Man behöver inte gilla alla, men man respekterar dem och håller sina åsikter inom familjen, särskilt när man är officiella personer. Hon är ju ett typ exempel på mardröms svärmor.

    Visa respekt FÖR.

    Vad har hon gjort? Har hon varit elak?
    Om hon inte varit öppet otrevlig kanske bara tycker bruden är blåst och inte vill vara falskt gullig.

   Och vad Cissi Wallin gör med Patreon-pengarna som fortfarande kommer in.

  Men helt tyst från svärmor ?

   Varför tycker du det är roligt? Jag tyvker ärligt talat att Kristin betett sig som en jättebebis som inte kan visa respekt åt sin sons flickvän sen lång tid tillbaka. Man beter sig inte som hon gör. Man behöver inte gilla alla, men man respekterar dem och håller sina åsikter inom familjen, särskilt när man är officiella personer. Hon är ju ett typ exempel på mardröms svärmor.

    Varför ska hon? En mor har all rätt i världen att visa sitt missnöje.

     Verkligen inte. Varken att visa sitt barn respekt eller kärlek.

     Det har man inte alls det. Man visar sitt barn och dennes partner respekt. Har man något att säga så tar man det direkt med dem, man visar inte sitt missnöje inför hela svenska folket.

      Visa sitt missnöje? Tror folk tar instagram lite för seriöst va…

    Ja alltså vad är grejen med att bete sig så? Okej att alla inte går ihop personlighetsmässigt, men hon kan väl anstränga sig lite ändå för sin sons skull. Inte som att Peg är en seriemördare eller nåt.

     Anstränga sig genom att gilla bilder på instagram? Haha

     Men vad har hon gjort? Hon har väl bara INTE gullat offentligt med Peg? Det måste hon väl få slippa, om hon inte vill det?

      Nej men hon gullar skitmycket offentligt med Linn. Det är det som är så jäkla märkligt. Om du missat att Kristin uppenbarligen har något emot Peg så har du inte sett nåt.

    Har jag sagt att det är roligt eller på något sätt skrattat? Det var en observation herregud

     Ja det gör du när du använder en skrattande emoji som håller sig för munnen.

      Jag är helt seriös nu: jag har aldrig trott att den där skrattar. Är det den allmänna uppfattningen? Jag trodde den där uttryckte djup förvåning, liksom den som spärrar upp munnen. Det är iaf så jag har använt den ? Den ligger ju inte ens bland de andra glada emojisarna?

       Skojar du? Den skrattar med handen framför munnen. Används när man är smådryg (Typ skvallrar) alternativt när man fnissar åt något. Beroende på kontext.

        Men skojar du? Jag googlade och den kallas till och med ”oops”/hoppsan och ligger bland övriga förvånade emojis och inte bland de glada. Förvåning, häpnad, chock etc

      Den skrattar inte? Det är som denna ? fast en människa

     Postar skrattande emoji. ”Har jag på något sätt skrattat?”………..

      Den där emojin skrattar väl inte?
      Jag tolkar det som att den är förvånad.

       Den betyder: laughing so hard you need to cover your mouth to stop yourself from making embarrassing noises.

        Nej? Den betyder ”covering your mouth in a sense of oops”

      Den är ju inte glad. Den har förvånade ögon och håller för munnen, häpet.

       Jo, den är glad. Finns wiki för vad de betyder. ”laughing so hard you need to cover your mouth to stop yourself from making embarrassing noises.”

        Hur ser den glad ut?

        ” Vad betyder ?

        Ett gult ansikte med öppna och något lekfulla ögon och med en hand som täcker emojins mun. Tanken med denna emoji är att den skall uttrycka känslan av oops!, eller till exempel för att uttrycka förvåning över att någon kanske är lite väl ärlig och rättfram.

        Emojin blev ett med emoji-sfären år 2017 som en del av Emoji 5.0.”

        emoji.se

       Det är bara på apple den visas med öppna ögon. Alla andra enheter visas den med månformade ”skrattande” ögon. Oftast med röda kinder.

        Okej men jag publicerade från min iPhone och då skrattat den inte utan håller för munnen med vanliga ögon

      Det är ej en skrattande emoji? Har du en android eller något för den måste se helt annorlunda ut från min i så fall

    Words!

   Tycker hennes svärmor är sjukt obehaglig.

   För några år sedan jobbade jag extra i receptionen på ett hotell i en mindre stad. Det var en vardagskväll och Kristin var en av de få gästerna, hon skulle föreläsa eller något liknande i stan. Hon kom ner vid typ 22 och ville äta på hotellets restaurang som stängt en timme tidigare. Förklarade läget för henne och hon blev riktigt otrevlig. Gapig. Drog ”kändiskortet” flera gånger. Hon frågade mig om jag inte visste vem hon var och skulle minsann tala om för alla sina kändisvänner om hur dålig service det var på vårt hotell. Hon tyckte inte att jag kunde sköta mitt jobb, att jag var en typisl lat småstadstjej som inte gick med på att öppna restaurangen (som inte var mitt arbetsområde överhuvudtaget) enbart för henne. Hämtmat funkade inte alls. Hade fram tills dess tyckt att hon verkade härlig. F

  Hon har ju satt koppel på Filip om inte annat gällande dansen och hur närgången han får vara med Linn. Hans senaste danser har verkligen sugit där han dansar från Linn istället för med Linn.

   Det tror jag inte ett dugg på ?

   Håller med, de var fantastiska i början men nu håller de igen. Självklart ska dansarna se ut som att de har en brinnande kärlek för varandra, det är ett skådespel. Nu har de ingen chans att vinna, väldigt tråkigt.

   Håller inte med.

  Vet någon varför Peg och Kristin inte följer varandra på Instagram?

   För att dom inte vill? För att dom inte är intresserade av varandras flöde?
   Man måste inte följa alla man känner på sociala medier. Dom kanske har jättebra kontakt privat.

   För att Kristin är bitter

   För att Kristin är jättekonstig. Hon och Pegs föräldrar har varit väldigt nära vänner i hela Pegs och Filips liv. Peg har sagt flera gånger att dom typ växt upp med varandra. Och nu kan inte Kristin ens följa hennes sons flickvän och absolut aldrig gilla bilder på dom tillsammans. Usch.

    Kristin följer penny men inte peg, väldigt märkligt!

     Plus Mia och Jesper……

    Ja det känns jättekonstigt! Kristin hon lägger ut tusen bilder på sin son och Linn och att de är fantastiska tam men hon verkar ha noll relation till Peg. Måste kännas väldigt konstigt och sorgligt, hade tyckt att min svärmor var jävligt märkligt ..

  Fan vad alla håller på. Hon har ju rensat kommentarsfältet. Bakgrunden är att hon varje lördag, i flera veckors tid, fått kommentarer och DMs om att Filip borde göra slut med henne och vara med sin danspartner istället av olika skäl. Vem som helst kan bli knäckt av det efter några veckor.

  Vad beträffar hennes bekräftelsebehov grundar det sig i visst bristande egenansvar över sin mentala hälsa – absolut. Men det är fan inte lätt att ha en svärmor som, trots efter flera år av förhållande med en person man älskar, inte kan acceptera ens existens.

  Hur jävla normal man är innan detta så kan det knäcka även den mest stabila personen. Ha lite medkänsla eller håll tyst.

   Hur vet man detta? Baseras detta rykte om ”hat” på att de inte följer varandra på instagram?

    Som Gynning tagit bort Viktor ??

     Hon har inte tagit bort Viktor.

   Mest vettiga kommentaren under detta inlägg ??

  Hatet på nätet har gått alldeles för långt länge nu. Till och ärkebiskopen har ju tvingats ta en paus från Twitter ?: https://www.expressen.se/nyheter/efter-nathatet-antje-jackelen-tar-twitterpaus/

   Ärketönten som politiserar svenska kyrkan.

    Precis på grund av sådana kommentarer, ja….

  Är det någon som sett ett enda konkret exempel på detta hat? En person som är trygg i sig själv och sin relation lär ju knappast bry som om någon (eller många) spekulerar i om Filip och hans danspartnern har ihop det. Det är ju samma snack varje år om nästan alla paren. ”Let’s pök”, skojar ju Johan Gunterberg. Lär knappast komma som en chock. Peg har i fall slutat följa Filip, Linn och Kristin.

   Ja. I hennes kommentarsfält. Nu borttaget/kommentarsfält stängda.

   Fast vet du. Jag är trygg i min relation, men hade ändå inte tyckt det var kul om folk spekulerade i det. Speciellt inte när han står och klänger på sin danspartner vid tillfällen där han knappast behöver göra det.

  Marie-Louise, Ros-Marie, Ulla och Gun är i farten igen… Gå och klappa katten och rensa palettbladen istället.

   Jag känner inte dessa personer.

   Jag har ingen katt.

   Eller avsluta som vanligt med att sätta er och grina i ett hörn över era tragiska liv

  Så sjukt att folk hellre maler på om hur de ska få ha rätten att kalla folk det ena eller andra, människor som inte kan ta kritik är ”känsliga” mm men själva sitter de troligtvis helt ensamma och har aldrig behövt utstå den vidriga kritikstormen som möter en person som har en öppen soc media kanal. Nej gå o dra ngt gammalt över er!

  Jag förstår henne. Men seriöst! Visst att de dansar ihop men jag hade inte accepterat att han ska stå och hålla om henne runt magen som han gjorde i senaste programmet.
  Okej som vänner runt axeln, men stå bakom och hålla under brösten. Så står inte jag med mina vänner.
  Tycker han är respektlös även om det är något från hans sida, man gör inte så om man har en flickvän. Förstår om hon reagerar och kallas svartsjuk. Att Peg ska utmålas som en svartsjuk idiot är ju bedrövligt, tappade fan hakan när jag kollade senast.
  Han är fan inte värd Peg oavsett vad man tycker om dem som par.

  Sen att folk tjötar om utseendeyt är ju patetiska då alla människor tycker olika.

  Frågan är ju varför hon ens vill vara en sån drama Queen. Jeeez, hon gör ju allt hon kan för att mata trollen. Ingen förtjänar hat- så klart. Men sluta kasta bensin på elden själv då Peg. Om hon hade litat på sin relation så hade hon inte ens brytt sig. Simple as that. Uppenbarligen har de problem. Och det har ingenting att göra med att han dansar med Linn. Så vore bra om Peg kunde sluta skylla deras problem på alla andra. Om förhållandet inte är bra- gör slut. Annars, håll tyst och var nöjd i relationen. Att hon ens orkar dra upp det själv hela tiden. Det är ju hon som gör det till en grej.

   Fast man är två som dansar tango.
   Vad gör han för att det ska bli bättre??

    Det är inte hans jobb att deala med hennes svartsjuka! Något hon själv sagt flera gånger att hon har problem med. Pinsamt med vuxna människor som beter sig som barn!

     Fast jag håller inte alltid med. Nej, är det sjuklig svartsjuka så nej. Men tycker det är ett omoget tänkande ”jag gör vad jag vill, deal med din svartsjuka, du har problemet” när partnen har ett beteende som man inte tycker är okej och får en att må dåligt.

     Då får man mötas halva vägen, och vill partnern fortfarande vara en slemmig kramnalle (gulligt när de är 15 och inte 25 +) så får man göra slut.

     Min kompis hade en kille som följde massa lättkläddatjejer på instagram hela tiden. Hon blev ledsen men han sa att det är fritt att titta, han är inte otrogen. Hon försökte ignorera det men efter ett tag fungerade det inte. Han var inte villig att sluta göra så, de bråkade, hon blev ledsen, han tyckte hon var svartsjuk.
     De älskade varandra men det tog slut.
     Idag lever hon med en man som inte är intresserad av sånt päoch de är mer kompatibla.
     Och han har säkert en ny som tycker det är ok.

     Förstår du vad jag menar??
     Bingo rimétär har ett sätt som är roligt när man är singel och polare, men inte som hans tjej, om du frågar mig.
     Då får man välja, passar vi ihop eller inte?

     Kan ju vara så med Peg och hennes kille. Tror inte hon är överdrivet svartsjuk utan de möts inte riktigt i vad som är ok alla gånger och då blir det inte bra.

     Sen med hans mamma. Snacka om fult maktspel.
     Det kan vi ju säga vad vi vill om och hon har rätt att göra som hon vill. Men låtsas inte som att det inte är en markering. Extremt omoget.

      Men sluta bara. Det märks att du projicerar din egen osäkerhet på Peg. Det är inte andra människors jobb att hantera era neuroser. Väx upp! Filip tar inte värre på sin danspartner än vad någon utav de andra gör! Men Peg är den enda som gör en grej av det. Hon är inte den enda pojk- /flickvännen till en deltagare men hon är den enda som gör en hel hönsgård av en fjäder. Låt Filip flirta och ha kul! Han är ung- för ung för att bete sig som han är halvvägs ner i graven med Peg. Oskyldigt flirtande är det ingen som dör utav. Peg får jobba på sin självkänsla. Förhoppningsvis som singel då det bara är en tidsfråga innan han tröttnar på hennes sjuka kontrollbehov.

  Peg har betett sig såhär genom hela deras relation och hon har själv sagt de typ gjort slut 7 gånger och att hon har problem med svartsjuka. Det verkar som att det folk skrivit om Filip och hans danspartner satt grillor i hennes huvud och jag hoppas att hon nu inte gjort slut med honom bara för detta för han har ju inte gjort något (vad vi vet) sen är det väl alltid så att man tror att alla ligger med alla i lets dance bara för att många har legat med varandra i tidigare säsonger men Linn är inte ens singel så de borde ju inte finnas något belägg för oro men man vet ju aldrig vad folk får för sig bara för att när folk dansar är det intimt och folk ser kära ut när de dansar för de har kemi plus de är skådespel. Det vore väldigt tråkigt om hon väljer att göra slut pga att folk hittat på rykten men de kanske inte ens gjort slut.

   När jag ser det lilla han gör utanför dansuppvisningen så förstår jag henne. Jag tror han är en kramis. Som ska krama, skratta och hålla runt, orkar fan inte med sånna killar. Hoppas hon inser att hennes magkänsla var rätt, tror inte att han är otrogen alls, men en stor anledning till att hon mår dåligt är att han är en sån ”tjenis-person” som ska vara fysisk med andra.
   Tror hon behöver en stabil MAN, ingen pojk. S

    Men lägg av! Är du ett barn?? Hon är en vuxen människa och det är inte hans ansvar att deala med hennes skit. Hon behöver själv ta bort den svartsjukan som hon själv erkänt flera gånger. Det är inte hans jobb. Om en vuxen människa vill vara otrogen så kommer hon/ han att vara det. Och det finns inget du kan göra det. Så om du inte litar på den du är tillsammans med så får man faktiskt ta ansvar själv och göra slut! Inte sitta och lipa och bete sig vidrigt mot sin partner för att man själv inte kan klara av att vara vuxen och själv hantera sin svartsjuka.

     Fast nej, tycker du har fel.
     Man kan göra en massa saker som inte känns okej utan att man är otrogen, och som får ens partner att reagera eller må dåligt.
     Att partnern som mår piss har hela ansvaret och utmålas som svartsjuk är ju ett ruttet sätt om ngt.
     ”Jag gör vad jag vill så länge jag inte är otrogen, deal med sin svartsjuka själv”.

     Funkar kanske när man är 18 men inte när man ska ha en seriös relation

     Vissa par tycker det är ok att kolla på porr, i andra förhållanden vill den ena men inte den andra. Då ska den ena få göra som den vill för att hen är vuxen och den andra svartsjuk? Eller så inser man att man har olika värdegrunder i sitt förhållande och kan man inte justera så båda mår bra är relationen kanske inte rätt. Men det kan ta många år innan man gör slut för allt annat är bra.

     Är man sjukligt svartsjuk är det en sak. Men att reagera när folk hela tiden ger pikar och kommentarer samtidigt som ens partner står och gullar utanför dansnumret med sin danspartner är inte sjukligt svartsjuk. Sen betyder det inte att han är otrogen, men för just Peg kanske det inte känns okej.
     Jag hade inte heller tyckt det, och har en paetner som inte håller på så och då är han en offentlig person. Man kan ju välja hur man ska agera också.
     Vill man inte ändra på sitt sätt är det schysstase att göra slut om partnern mår piss.

      Vad sjuk du är med dina jämförelser. Det märks att du har samma problem som Peg och försöker därför ursäkta henne. Skulle snarare säga att det är exakt tvärtom! I en vuxen relation så litar man på varandra och därför är det inget problem om den ena vill göra en sak osv osv. Just för att man fattar att man inte har någon rätt att kontrollera sin partner! Man kan t ex inte förbjuda sin partner att titta på porr även om man själv inte gillar det. För att ta ditt galna exempel. Däremot kan man låta honom/ henne titta på det om hon/ han vill och själv välja att inte vara en del av det och acceptera det så länge det inte påverkar sexet i relationen. Alla har rätt till egen sexualitet och för vissa inkluderar det att titta på porr. Du som partner har ingen rätt att bestämma din partners sexualitet. Herregud. Som sagt. Det märks att du är extremt ung. Skärp dig!

   Skrattar lite åt din kommentar att Linn inte ens är singel, som om det skulle vara avgörande. Alla tror att Filip kan vara otrogen trots att han inte heller är singel men att LINN är i ett förhållande – där går gränsen för otrohetsspekulation.

   Både tjejer och killar är givetvis kapabla till att vara otrogna (generellt sett, sedan kan man se till individer och inte kön ingen frågan).

   Jag kan bara säga att jag förstår Filip, jag själv är 30 och kvinna och är väldigt fysisk med både mina tjej- och killkompisar. Älskar att kramas med de jag tycker om, sitta nära, hålla armkrok osv. Oavsett om jag är i relation eller inte.

   ”Griller”

  Joråsatte, kan folk kriga om en gul jävla cirkel med två ögon o en hand för där munnen ska va så tro väl fan att Peg i detta fallet får hat. Herregud så simpla ni är asså.

  O vad beträffar Kristin Kaspersens anledning till att hon ej följer Peg att hon ej kommentar lr gillar Filips inlägg där Peg är med har vi andra inte ett skit med o göra. Peg agerar dessutom likadant!

  Men åter till den gula cirkeln – skrattar den lr inte?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.