TikTok-trubbel för Isa och Elle (och lite fakta om tvilling-duon)

Sveriges näst största Tiktokare – Iza och Elle Cryssanthander – med 5.8 miljoner följare verkar ha lite problem med plattformen, som, för tillfället, inte riktigt verkar vilja samarbeta med dem.
Igår postade nämligen tvillingarna en Instagram Story där det framgick att TikTok bland annat raderar deras videos, någonting som verkligen inte bra på en plattform består av – enbart – videos.
Iza och Elle – med sina 5,8 miljoner följare – snuvas på den svenska list-toppen av Elvir Aljicevic – som har drygt 100 000 fler följare än de dansande tvillingarna.

Förutom att publicera reklamvideos för olika företag, så säljer även Isa och Elle Cryssanthander även merch på någonting de kallar Creative Social Club, och intäkterna samlas på ett aktiebolag med samma namn, där mamma Caisa är VD.
Under 2020-06 så omsatte företaget 587 000 kr, hade en anställd och ett fordon och landade på ett minusresultat på -48 000 kr.
Tvillingarna har även en Youtubekanal där de har hela 739 000 prenumeranter, men de har inte uppdaterat sitt konto på över två månader så fokuset verkar ligga på de andra kontona där uppdateringarna är lite mer opersonliga än vad de behöver vara på Youtube.

Hur många av er som följer Bloggbevakning har konton på TikTok som ni aktivt använder?

154 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Helt ärligt, har aldrig varit inne på TikTok. Vet inte alls hur det fungerar 🙈

  Nej tack till den kinesiska spionappen.

   Men du är ok med de amerikanska spionapparna?

    Det är 5G fel! Corona är en bluff!! DE stal valet från Donald!!! Allt är invandrarnas fel!!!!

  Har varken tick eller tock, känns varken relevant eller intressant. Tycker hela industrin med meningslösa videos som ska leda till onödig konsumtion är tummen ner. Gäller ju även andra soc media såklart, även om vissa kan kännas något mer seriösa. Tycker även det är obehagligt när en förälder går helt upp i att lansera sina barn som reklampelare. Har ingen sympati för det tänket alls.

   Ok boomer men du har ju inte alls fattat vad TikTok ens är i ditt raljerande 😅

   Vilka SoMe känns ”seriösa”? Linkedin?

    Röksignaler (japp, är original-ts så boomer var knappast rätt epitet, så ung är jag inte) eller telegram och då menar jag INTE appen.

     Och morsekod såklart

  inte jag

  Älskar TikTok, är inne och scrollar varje dag! Lägger inte upp något själv dock. Var väldigt negativt inställd till appen först, men gav den en chans någon tråkig dag förra året och det var mycket roligare än jag trodde från början 🙂

   Precis samma här! Var väldigt anti först. Trodde mer eller mindre att det bara var dansande tjejer, men där hade jag fel. Väldigt underhållande app!

   Håller med, otroligt rolig app! Ger mig mycket mer i underhållningsvärde än t.ex scrolla på Instagram.

   Vad finns där? Är det inte bara såna där löjliga danser?

    Det finns massor. Lifehacks, recept, roliga sketcher, gulliga djur, fina lifestories. Och folk som sminkar sig! Oväntad underhållning i det ändå.

    Jo det är såklart bara löjlig dans. Det är därför alla är där nu.

   Exakt samma story här!

   Samma här!
   Jag följer många konton med true crime, smink & hudvård, olika kinks, växter, musik…det finns verkligen ALLT där!

  Om dom nu får sina videos raderade så har dom troligen brutit mot Tik toks regler.

  Har dock ingen aning om vilka dom är och vilken typ av danser dom brukar göra.

   Jag tror nog att de efter år av TikTokande har rätt bra koll på reglerna.

    Ignorera bara Lewis. Snälla.

  Använder ej. Kommer med största sannolikhet aldrig använda tiktok heller, känner inte att jag missar något.

  Förlåt men vad pinsam Oliver är!!!! Det är uppenbart att vigseln är bluff, finns en video hos exonphspoiler där Antonija själv säger vid altaret ”synd att det inte är på riktigt”. Varför blåljuga? Pinsamt att låtsas som inget på Instagram, men att fortsätta ljuga när Aftonbladet t om pratat med Skatteverket? 😂 Och ofta de åkte hem från Marbella bara för att han friade – och då gifta sig i Borås utan vänner och familj? Hur dumma tror de folk är? 🙃

  ”Bröllopsbluffen – Oliver Hunt och Antonija Mandir har inte gift sig
  Influencerparets vigsel är inte giltig”
  https://www.aftonbladet.se/a/eK3R7a

   Kan intyga att det inte heller är en riktig präst som står därbakom i fotot. Dels har personen ingen krage, dels är det vita hen bär ett sk röcklin (det syns också i halsen), och man kan dessutom se ett knutet skärp (cingulum) i midjan. Ingen riktig präst skulle bära ett röcklin med ett cingulum och hängande stola 😂 Då har man i så fall en alba med korsad stola. De måste alltså ha lånat kyrkan på nåt sätt.

    Hen? Hur fan kan du kalla en präst för hen?

     Kan man kalla en läkare för hen kan man väl kalla en präst för det? Vet man inte könet på personen lämpar hen sig bäst väl?

      Jag fattade inte att man inte såg ansiktet på personen och du därför kallade hen för hen. 😇 my bad.

       👍

      Eller kan man säga vederbörande. Eller något annat verkligt ord.

       Är hen ett overkligt ord? Fan, här lär man sig något nytt varje dag.

        Men sluta vara korkad med flit. Det är klart det är ett ”verkligt” ord. Men det låter så otroligt korkat i de flesta sammanhang.

         Du tycker kanske det låter korkat, men rätt många tycker det är ett rätt praktiskt ord

         Just nu är det mest du som låter korkad 😬

       Hen har stått med i nationalencyklopedin sen 2009. Så..

        Jaha, nationalencyklopedien. Där har vi fanbäraren för svenska språket!

         Duger saol då?

       Ok. Nu gjorde jag inte det. Tycker att hen är ett jättebra ord om man vill referera till någon man inte vet könet på (eller om man vill anonymisera någon t.ex.) Och att man inte kan säga det om präster – ja jag är själv präst 😄

     För att jag inte så tydligt ser om det är en man eller en kvinna som är ”präst” 🤷🏻‍♀️

     Det finns präster som är trans och ickebinära.

      Hahaha

   När jag läste det, så läste jag det som att han va ironisk 😅

    Alltså att han typ bara ”Jaja absolut, det är på riktigt (noooot)”

   Asså jag kräks rakt ut på dom, folk står och stampar med sina bröllop och måste skjuta upp gång på gång pga corona inklusive mig själv, så har dom mage att ha nått fejk jippo bröllop, blääää

    Jag kräks också på dem men orka bli kränkt för art de gör reklam för nåt skit/samarbete.

     Dom fejkar ju en vigsel? Har ju läst artikeln eller?

      Jo jag har läst allt men de är ju två cirkusapor som gör mycket för uppmärksamhet så ingen idé att lägga energi på dem 🙂 Egentligen borde man tycka synd om dem.

       jo synd om dom tycker man också, tragiska människor

      De påstår ju att de inte fejkar…

      De spelar in musikvideo

      Jag förstår ändå inte vad det är att bli kränkt över riktigt..? Deras fejkvigsel hindrar ju knappast andra från att ingå äktenskap.

  Förstår inte syftet med detta inlägg?

   Inte jag heller för att vara ärlig. De två tjejerna är verkligen inte alls intressanta och förstår inte varför de tar upp inlägg på bloggen. Men smaken är väl som baken antar jag.

    Stor?

     Hårig, full med konkelbär.

  Kommer aldrig skaffa den appen

  Har aldrig varit inne på TikTok ens 😅

  Btw – OT jag vet. Men bara en parantes. Ni som varit gulliga och stöttande och peppat mig sen februari ang killen jag träffade som jag föll för totalt, träffade barnen och så. Han avslutade allt genom att blocka mig.
  Ö V E R A L L T.
  Han sa alltså inget. Vi skulle setts i helgen, men nej. Blockad. Nummer, messenger, instagram, Tinder. Allt. En feg jävel helt enkelt. Mår skit, men då vet jag vilken idiot han va iaf. Så the end of den storyn 🥲

   Och ang TikTok så vågar jag typ inte. Alla säger att man fastnar i timmar, räcker med instagram haha! Allt syns ju där med ändå tänker jag 😬

   Öppet spår är nästa gång på onsdag. Ditt OT hör dit.

    Äsch ingen verkar vara särskilt intresserad av det här inlägget ändå. Mer intressant än att 37 random personer inte använder tictoc.

   Vad i h-vete skriver du? Vilken liten feglort han är. Hoppas han trampar på lego resten av hans liv. Skönt också för dig att slippa en fegis som honom.

    Visst??

    Tack fina du! 🧡🧡🧡

     Jag skulle även vilja höra killens version.

      Jag med 😅😂

       Hahaha!

       Haha

      Såklart du vill!
      Alltid alltid här på BK vill man höra den andra sidan. Istället för att lita på att en persons upplevelse ska man liksom förminska den genom att säga något sådant här.

       Bk?

        Typo, BB, nöjd?

         Inte nöjd! Du ska stå till svars och helst brinna i helvetet om det funkar för dig.

   Men okej alltså vem bryr sig, starta en blogg istället

    Nej tack, jag klarar mig utan 😊

    Fast alltså det är ju lite underligt att du uppdaterar främlingar som inte frågat på en skvallerblogg kontinuerligt. Du kanske har andra märkliga egenskaper som gjorde att han stängde ner helt

     Flera har dock frågat.

     De som faktiskt brydde sig bad mig uppdatera. Och ja. Så kan det vara, jag vet inte, men det va han som ville tröffa familjen, pratade framtid osv. Han valde ju att bara blocka istället för att avsluta det på ett mer moget sätt, så jag vet inte vad som gått snett 😊 (Och har typ uppdaterat 3ggr sen februari, så kontinuerligt vet jag inte)

      Du skrev ju exakt samma inlägg i helgens öppet spår?

      Med tanke på hur du beter dig här så finns det kanske en anledning till att killen blockat dig.

       Hur fan står det till när man har behovet att vara elak online?

       Vad fan är det för fel på er? På riktigt? Ni kan ju inte må bra… Hur svårt är det att scrolla förbi ett inlägg som ni inte bryr er om? Gud alltså…
       Jättetråkig historia, ts – men kanske ganska bra att du fick finna ut detta relativt tidigt. Att en vuxen människa agerar på det viset är i stil med somliga i det här kommentarsfältet….

        (Håller med, ignorerar de otrevliga)

        Och ja, nu har det landat liksom och jag känner mer o mer wtf. Och tänker om han inte ens kan avsluta ”vuxet”, hur är han i andra (viktiga) situationer. Så även om jag hade önskat att situationen va annorlunda, så är det bättre att det händer nu än om jag va gravid eller hade flyttat in eller ngt större. Får se det ut det perspektivet ☺️ (men, ska inte ljuga, tycker det är sjukt tråkigt 😕)

   Vet du vart han jobbar? Linkedin?
   Vilken idiot!

    Låt honom vara, han är inte intresserad.

     Jag tycker inte hon ska låta honom vara. Det låter ju som att han var ett riktigt svin och bara utnyttjade henne, varför ska hon bara släppa det?
     Visst han vill inte men hon vill ju knappast vara med honom efter hans beteende heller men det betyder ju inte att man inte kan undra vad som hände.

      Vadå utnyttjade? Ja, han är ett fegt svin eller så dök hans ex upp. Men varför ska hon slösa tid på att springa efter en sån skit? De kanske hade sex, han kanske inte gillade henne i sängen, hur ska han säga det utan att såra henne? Det är ju uppenbart att han inte är intresserad, och han var nog inte det från början heller för om jag minns det rätt så var han borta ett tag tidigare…

       Eller så fick han kalla fötter, det behöver ju inte vara att det är ”fel” på henne. Tycker det är synd att nån gjort så. Men då vet hon att han är en stor mes som inte tar tag i det på ett moget sätt och hellre det händer nu än om ett år. Du hittar nån annan när du är redo Amelie! 😃 Lycka till!

       Du tycker inte det är att utnyttja någon att vara med den personen och sedan bara ghosta henne?
       Personligen skulle jag hellre höra att jag är dålig i sängen än bara bli totalt ignorerad och leva i ovisshet. Men där skiljer vår åsikt åt och även trådstartaren som inte bryr sig längre.

       Du vet att man kan säga ”jag vill inte ses mer” utan att berätta hur dålig man tycker den andre är? Det där beteendet att bara ghosta och blocka är ta mig fan det fegaste som finns.

        Ja men om han gör det precis efter sex eller vad som helst kommer hon ju fatta att det är just det som han inte tyckte om. Det kanske är det han vill slippa. Jag tycker han är en feg idiot,men han kanske till och med läste här? Vem vet?

         Det va inte precis efter sex, men fattar vad du menar ☺️

         Men snälla, nej.

         Snarare han som är kass än att det är hon som är dålig i sängen. Normalt beteende att blocka någon ÖVERALLT om anledningen är att hon är dålig i sängen. Hahahaha, men alltså va?

          Jag sa inte dålig, han kan finna henne osexig, oattraktiv.

           Ja för man dejtar ju och ligger med människor man finner oattraktiva? Nej knappast va. Du vill bara trycka till Amelie. Sorgligt att se…

           Till Amelie: Tillåt dig att vara ledsen och arg, men i slutändan är det bara bra att du slipper människan!

           Spelar det någon som helst roll OM faktum skulle vara att han finner henne osexig/oattraktiv? Det är grejen att han blockerar henne överallt när han har sagt att han vill ses i helgen. Det beteendet är jävligt konstigt och fegt.

      Förstår hur du tänker. Men jag tänker inte lägga mer energi där. Om han hör av sig i framtiden så har han en del att förklara 😂 Men jag hoppas han skäms så pass att han aldrig hör av sig igen. Han kan stay the fuck away.

       Jahopp

      Men snälla. Är du en sån där som börjar stalka folk när du blir avvisad? Fatta vinken, han är inte intresserad. Tråkigt, ännu tråkigare att inte kumna säga det face to face, men inte ett brott liksom.

       Nu var det ju en anonym som ville kolla upp honom på linkedin. Amelie själv skriver ju att hon inte tänker lägga energi på honom.

       Har jag dejtat någon i tre månader och han bara slutar abrupt skulle jag ha svårt att bara släppa det. Att fråga är inte att stalka.
       Jag är seriöst förvånade över hur lättvindigt en del av er tycker sånt här beteende är, är ni så själva?

        Ja, här verkar det inte finnas respekt för andra människor.

        Lättvindigt? Vill han inte så vill han inte, då finns det ingenting mer att göra.

         Det är ingen här som sätter sig emot att han inte längre vill utan det är det respektlösa sättet han avslutar det på.

    Haha japp. Men nä, jag låter honom va 😂

     OK

     Bry dig inte om alla drygisar här, det var kul att läsa din ”följetong”.

      Tack ☺️ Ni är fina som ”följt” och peppat 😃

   Vilken fegis. Dålig stil. Han hade väl kunnat säga att han inte ville träffas längre i allafall.

    Ja men verkligen! Hitta på en dålig vit lögn eller nåt om man inte vill vara helt ärlig, men att bara blocka tycker jag är fruktansvärt fegt 😕

     Det är ett sjukt beteende. Folk som blockar och ghostar har något allvarligt problem och har ingen aning om vad respekt är. Om man är så feg att man inte vågar säga något, då bör man ärligt talat inte dejta andra människor.

     Till dig, Amelie, hoppas att du kan förstå att sådana människor är värda noll. Men förstår också om du är arg/ledsen och det får man vara.

   Svarade ganska sent i helgen så vet inte om du sett det. Men jag var med om exakt samma sak i somras typ, visade sig att han inte hade klippt med sitt ex helt och att det var hon som stått för alla blockeringar, men för honom såg det ju ut som att jag blockerat. Oavsett var han ju en skit som började träffa mig när de inte var helt klara med varandra

  Croissanthänder… Så nära, men ändå så långt borta…

   Hahahahahahahahaha 🤣🤣🤣🤣🤣

    Skoja ba

     Kul.

  Varför känns det som du har ”presenterat” dessa tjejer förr? Eller blandar jag ihop det?

  Älskar tiktok med följer inga dansande tonåringar, min tiktok feed består till största del av liberala gays från hela världen, älskar det! Och gulliga djur såklart.

   Samma här, är otroligt!!

  Helt OT. Har ni läst Åsa Ingrossos rant på Instagram när någon frågar om det är sant att de inte äger sina restauranger. Hon måste vara i ett av sina skov, proportionen på utbrott kontra frågan. Hon blir mer och mer verklighetsfrånvänd, hon skyller på sin uppväxt, att nära och kära försökt lura henne/dem på pengar, att folk är avundsjuka. Konstigt att allt händer henne..?

   Att folk är avundsjuka och försöker luras på pengar köper jag dock. Tror det händer alla som blir framgångsrika och tjänar pengar faktiskt. De flesta har ju nått/några rötägg i sin närhet som till slut visar den sidan.

    Har Åsa blivit framgångsrik?

     Ingrosso är framgångsrika, ja. Tror du att man kan öppna flera restauranger, bo som de bor osv utan att pengar kommer in? Det krävs ju ofta betydligt mindre än så för att väcka avundsjuka hos folk. Räcker att du får en anställning någon av dina vänner ville ha. Eller får barn när någon av dina vänner själva försöker. En del människor har det i sig men visar det inte i första taget.

      Eller hur.. räcker med något så fjuttigt som att vara snygg/bo i en bostadsrätt/ha en bra man/köra en dyr bil/vara smal/bli gravid snabbt/ osv osv för att någon där ute ska gå i taket. Fatta då folk som är framgångsrika på riktigt, kan inte ens föreställa mig hur mycket skit de får uppleva.

    Så är det säkert, men gång på gång? Av föräldrar, syskon och nära vänner? Antingen umgås man med fel personer eller så får man titta inåt och se om det är något man själv bidrar till.

     Fast vad vet du ens om vad det är som händer? Ingen av oss vet egentligen så lägg ner med det där med att ”man ska se inåt”. Tänk att tillämpa samma logik på människor som råkar vara omringade med dåliga personer eller familj men kanske inte märker det, det är ju inte personens eget fel.

    Det är ju Åsa själv som har lurat sina egna föräldrar på miljoner. Snart blir det rättegång!

     Ja och E lånat en miljon av sin dotter, han bad om att få låna mer än så, flera miljoner tydligen.

   Men slut slänga dig med massa diagnoser och insinuera att hon är psykiskt sjuk. Visst, hennes beteende är inte professionellt, men du sjunker ju ännu lägre med din kommentar.

    Jag kunde lika gärna menat psoriasis skov..det var du som associerade det med psykisk sjukdom, aja baja

     Ja visst, försök dra dig ur. Alla fattar vad du, trollet menar. Det är nog du som har ett skov som är så investerad i någon du aldrig någonsin träffat.

    Och ”verklighetsfrånvänd” är också något som händer när man har psoriasis? Håller med personen ovanför, riktigt osmaklig kommentar. Du får Åsa att se bra ut.

     Haha hej Åsa, är du här och härjar?

      Alldeles säkert. Låter som Åsas argsinta stil 🤬

       Argsint? Haha läste du ens kommentaren där uppe med massa psykiska anklagelser? Och den där kommentaren kallar du för argsint? Det är helt sjukt vad vissa av er vänder på saker när det passar 😂

      Nä jag är verkligen inte Åsa och tycker heller inte hennes beteende är professionellt men du är ju värre. Och visst, ta till ”hej valfri influencer” så fort någon ifrågasätter att man sätter diagnoser på folk man inte känner

  Påminner om team rocket. ”Prepare for trouble. Make it double.”

   Team Rocket, ingen kommer undan oss
   Så ge nu upp eller börja slåss!
   🥰

  Det där är sånt som händer ibland. För alla.
  Sen efter någon dag är allt tillbaks igen.
  Det där är bara för att fiska följare.

  Älskar tiktok!! Så mycket Life hacks, så roliga samt sorgliga historier och enkla recept, allt jag behöver och söker finner jag på den appen.

   Ser bara den svarta killen som krossar alla ”life hacks” framför mig så fort någon använder det ordet 😂

    Älskar honom!!

     Vem då?

     Och Camilla, nej använder icke tiktok. :———-)

      Khaby Lame, han har instagram också där han lägger upp några av tik tok klippen.

      Om du skaffar TikTok får du veta 😉

   Ni som älskar Tiktok och diverse användare: brukar inte lverdriva era andra känslor också?

  Hur kommer det sig att Tiktok får så mkt utrymme i denna blogg? Flera relaterade inlägg kopplat till den plattformen. Hatar verkligen Tiktok 😅 men är väl bara jag

   Den här bloggen skriver om alla sociala medier, dit TikTok hör.

   Får jag fråga, av ren nyfikenhet, vad är det du hatar med TikTok?

   Ja varför hatar du tiktok? Har aldrig hört någon som faktiskt använder appen som inte gillar den typ?

   TikTok är rätt stort, boomer 🙂

  Hur kan det här anses vara intressantare än att skriva om blufföretaget från Göteborg?

   Vilket företag?

   Vänd dig till Plus eller uppdrag granskning!

  Jag har konto, men mest bara för att se vad syskonbarnen gör. Ibland klickar jag runt lite och följer nån ett tag, tills jag inser att det enda jag bryr mig om att se där är just mina syskonbarn.

   Men algoritmerna anpassar sig ju efter dig. Det är ju hela grejen med tiktok – den lär sig exakt vad just du tycker om. Du får ju inte upp samma material som dem om du inte använder deras konto.

  Jag har tiktok för min hund och har 32000 följare 🙈🙊 hehe.

  Nekohayo ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *