Yogagirls följare går samman för att trösta hennes dotter efter mögelkatastrofen

”Mögelkatastrofen…?”
Vilken kvällstidnings-clickbaitande rubrik jag fick till. 😉

När det upptäcktes svartmögel i huset där Rachel ”Yogagirl” Bråthen Schoneveld bor med sin familj så fick de göra sig av med majoriteten av sina tillhörigheter, bland annat dotterns högst älskade teddybjörn ”Bear”. 
En av Rachels följare satte sig och knåpade ihop ett vykort med Bear på, och som adresserades till Lea Luna från björnen, som ville visa henne vad han gjorde på sin äventyrsresa runt jorden, något som Rachel postade på sitt konto innan hon gick och la sig.
På morgonen hade hon fått SÅ många vykort med Bear på, skickade till Lea Luna och Rachel uttrycker nu sin kärlek till följarna i ett inlägg.

Jag skulle vilja se ett vykort från Bear när han hälsar på Cecilia Blomdal och Grim på Svalbard. *blink blink*
På med tumvantarna, Bear!
Eller nä…Bear kan ju inte ha något annat än tumvantar inser jag av bilderna att döma.
Det kanske inga björnar kan?
???
Finns det ramvantar?

Givetvis har Bear även varit här på besök.
Värmdö om våren är magiskt. 😉

46 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men detta är ju så gulligt. Gjorde min dag! ??

   Ganska Amélie Poulain..

  Fantastiskt att vakna upp till <3

  Får jag fråga (!!) varför man riktar så mycket kritik mot svenska influencers kring barn på sociala medier medan Yoga Girl (svensk, men med en internationell följarkrets) berättar /delar både intima och privata saker om sitt barn. Genom livskriser, hur hon är, varje fas osv. Hon använder barnet i marknadsföring och i content för sina sociala medier. Vissa dagar har hon ca 50 inlägg på stories som kretsar kring barnets liv. Som en docka.

  Den här kvinnan har alltså 2millioner följare från hela världen och hon delar obegränsat med bilder, personliga/privata saker som barnet gör, säger, går igenom m.m. TVÅ MILJONER. Hon grundade en “foundation” för att hjälpa barn (vad hände med den? @Cam ?), men tror att hennes “guru”-status skyddar henne från att fela, eller kritiseras. Hon försöker visa hur woke men har inga problem med att visa upp sitt barn i alla sammanhang, troligtvis utan samtycke och utan barnets förståelse av vad hon faktiskt gör. Hon skriker kris samtidigt som hon uppdaterar sina två miljoner följare med varje detalj av krisen, inkl sitt barns mående.

  Jag vill inte starta ett drev men undrar ofta varför en del ständigt undkommer kritik medan andra får inget annat än kritik. Min tes är att det verkligen beror på hur flunsor bygger sitt varumärke och vilka typ av följare man har. Har man lojala följare kommer man troligtvis leva kvar i en bubbla.

  Med det sagt, så fina saker människor gör.

   Utanför Sverige så ser man inte på denna barnfrågan med samma ögon. Där får barnen egna instagram konton redan innan de är födda. Där syns barn i tv-program och många vill att deras barn ska lyckas på olika sätt om det är via sociala medier eller som skådis, sångare. Alla de Amerikanska mammorna som jag följer delar en MASSA bilder på deras barn. Upplever dock inte att de skriver speciellt personligt om barnen. Men de som håller på med Youtube där visar dom i stort sett allt.

   Håller med. Ett annat bra exempel är att dottern ständigt är med och gör reklam för Rachels pannkaksmix…

   Vet inte varför Rachel inte kritiseras för detta. Hon måste ju vara en av de mest extrema vi har i att exponera sitt barn. Funderat på att avfölja henne då kontot nästan mer handlar om hennes dotter än henne själv. Känns inte etiskt att sitta och titta på personliga detaljer om en liten tjej som inte själv har valt att dela dessa, kanske inte ens själv vet om att hon exponeras och inte kan överblicka konsekvenserna. Tänk att STÄNDIGT filmas på det sätt hon blir, tycker inte det är ok

  Gulligt gjort ?

  Hahaha åh vad sött!
  Känner med dotter, jag är 30 och har fortfarande mitt favoritgosedjur bredvid sängen..

  Fan, bölar det första jag gör när jag vaknar ?

  Såå fint!

  Men åh ? Tycker på riktigt att det är så sorgligt när barn tappar/glömmer/blir av med sina favoritsaker.. Går det inte att hitta en likadan?

   De har hittat en likadan men den är ju ny och inte detsamma….. ?

    Därför man alltid köper en backup som man varvar med ordinarie så de slits likvärdigt. Så jäkla smart.

     Smart, men hade inte funkat i detta fall då båda hade varit mögliga i så fall ?

     Så har jag fått göra med min sons snutte (en morgonrock) livrädd att tappa bort den så vi har två som vi varvar med jämna mellanrum. Han märker inte någon skillnad =)

   Får traumatiska flashbacks till Rädda Joppe och En liten julsaga ?

    Åh fyfan för en liten julsaga. Trauma!

  Gud vad fint ❤️

  Men gud tårarna bara rinner här ?

  OT: har suttit och ”lönekollat” en del influencers och förvånas över hur relativt medelmåttigt de tjänar? Har inbillat mig att de är typ miljonärer utifrån vad de lägger upp så rätt skönt att se ändå ? nog för att de kanske inte behöver jobba lika hårt för sina pengar

   Ok. Vad duktig du är. Och wow att du har den tiden att sitta och gräva i andras ekonomi så du kan känna dig mer nöjd med din egen lott i livet.
   För det var väl en klapp på huvudet du var ute efter med din kommentar?

    Eehh??

    Och vad är du själv ute efter? Ett diplom i härskarteknik, nedvärderande beteende och dålig attityd??

    Jag har inte sagt något alls om min lön eller ekonomisk situation så jag vet inte vad du babblar om. Min poäng var att influencers oftast inte är miljonärer även om deras utsida kan få det att verka som det – tänker att det nog är skönt för folk att veta att den livsstilen som influencers flaggar med handlar mer om vad de väljer att spendera sina pengar på snarare än att de är rikare än alla ”vanliga”. Förstår inte varför du orkar bli upprörd över det??‍♀️

    Det är tbh rätt skönt att veta att man som jobbar som sjuksyrra inte tjänar enormt mycket mindre trots slitigare jobb

   Tänk på att mycket av det dom köper kan tas direkt på företaget. Dom behöver alltså inte först ta ut lön och sen spendera. Alla pressutskick på det också.

    Jo visst är det så, men som sagt, trodde de var miljonärer vilket ju de flesta verkligen inte är 🙂

     Ändå har de flesta råd att köpa och inreda helt galet fina bostäder…?
     Förstår ärligt talat inte riktigt hur det fungerar idag när det faktiskt är ganska svårt att få bolån utan att ha säkrade inkomster. Känns som att deras jobb inte har den tryggheten.

     Och alla influencers har väl inte en kille som drar in storkovan och är den som landat bolånet…

    Precis och tänk vad mycket grejer dom får hemskickad och därmed slipper lägga pengar på. På så vis kan dom spara mer av sin inkomst än vad vi andra kan

     Ja fast jag hade nog inte köpt de grejer de får hemskickade ändå ??‍♀️ Plus så måste de väl egentligen betala skatt på allt sånt de får ”gratis” ?

    Pressutskick måste väl skattas på?

     Tror inte alla skattar på allt de får, men detta är bara spekulation

      Nej de skattar nog inte mycket på sådant. Och tänk allt de säljer vidare… KLIRR I KASSAN

   Kan tänka mig att de inte sparar så mycket, Erica Lindberg gick ju exv ut med att hon relativt nyligen blivit skuldfri

   För er som kanske inte vet eller har erfarenhet av detta, egenföretagare tar inte ut höga löner då mycket försvinner i skatt. De tar ut utdelningar (lägre skatt) och använder företaget till så mycket de bara kan till de privata utsvävningarna. Finns många kryphål och fördelar med ett eget AB. Läs företagsekonomi! Det är en bra investering för framtiden. ??

    Ja men kollar man hur mycket deras bolag tjänar (de flesta) så är ju inte det heller hisnande belopp. Influencers specifikt alltså

    Jag är inte influencer men vi är företagare och jag kan bara hålla med dig. Det är exakt så det går till, men jag är ändå förvånad över att de flesta verkar ha råd med dyra bostadsrätter. Banken är ju ganska restriktiv med att låna ut pengar till små egenföretagare som inte har garanterad lön.

   Jag är lite förvånad att ekonomin ändå går ihop? Har också fattat som att många inte tjänar såååå bra. Hur går det ihop med alla nya väskor, dyra kläder, en konsumtionstakt där det är nya saker varje vecka samt frekventa restaurangbesök. Om jag lite spontant köpte en fåtölj för sådär 15.000kr skulle jag inte kunna bo på lyxhotell veckan därpå om ni fattar hur jag menar

    Jag tror det handlar mycket om att de ofta inte har något val. En del av deras image är att de konsumerar och slutar de handla slutar många följa..

  Vilka fina människor de finns!

  BEARnie Sanders ????

  På tal om ”sharenting”.

  Jag heter Nanna och är en 20 åring student som håller på att skriva sin examinerande uppsats på Östra Grevie Folkhögskola.

  Jag skulle behöva din hjälp! https://forms.office.com/r/VjGbSvmerc

  Min uppsats handlar om hur olika reakampanjer kan påverka kunders uppfattning om produktkvalite och jag har gjort en enkät för att undersöka detta. Om du har 5 minuter att bespara, hade jag varit dig förevigat tacksam om du kunde hjälpa mig genom att fylla i min enkät. Den är på engelska, så det bör man kunna för att svara.
  ➡️ här är enkäten: https://forms.office.com/r/VjGbSvmerc

  Tack på förhand. Ha en trevlig dag ❤️

   Testa Öppet Spår istället för att spamma vanliga kommentarsfältet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *