Stämmer det här verkligen, Samir Badran?

Livet i rampljuset höll på att förstöra allt för Samir Badran. Nu avråder han unga människor från att söka sig till kändisskapet. – Den skiten man får stå ut med, det finns inget positivt med att vara kändis alls, säger han.
Bildkälla: Aftonbladet

Samir Badran gör en intervju med Aftonbladet och beklagar sig över livet som offentlig person, och hur det inte finns någonting positivt alls med att vara kändis.
(Edit. Artikeln har nu uppdaterats med ett ändrat citat av Samir: ”Den skiten man får stå ut med, det finns inte mycket positivt med att vara kändis.”)
Bortsett från faktumet att man kan göra reklam för olika företag på exempelvis Instagram (där Samir för övrigt har 558 000 följare) och tjäna grova pengar?
Men kanske bortsett från DET, så finns det inget positivt alls med att vara kändis?
Var det kanske SÅ du menade, Samir?

Borde inte det vara steg ett i så fall?
Att sluta kommersialisera sina sociala medier som han tillskansat sig som kändis, om han nu tycker att kändisskapet är så vidrigt som han säger i intervjun och att det förstörde hans liv?
Just nu framstår det här bara som någon som både vill ha kakan och äta den, samtidigt som han plockar ett och annat russin ur den, medan han bestämmer sig för hur han egentligen ska ha det.

43 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hur kan du gå igång så hårt på att han känner så? Tycker du att andra kändisar ska sluta göra det de brinner för också bara för att de tycker själva kändisskapet är jobbigt…? Det är ju något som kommer på köpet.
  Tänker att det är som med vilket jobb som helst, finns fördelar och nackdelar.

   Det här var nog det mest otacksamma jag läst av en sk kändis. Han har varit helt odräglig att arbeta för under turné, visade gång på gång att han inte är mer än just känd, och utnyttjade det till max.
   Och känd från vad? Dokusåpa, Instagram och dagispop. Skämmes Samir. Skämmes.

   Sen att bli mäklare. Bara säger det, har ni sett en överviktig tjej med underbett som arbetar som mäklare? Inte? Jo, de får sitta och sköta de svåra juridiska uppgifterna på kontoret. Du blir inte anställd numera om du inte är ”representativ”. Jag skulle ALDRIG köpa en lägenhet här för 6-7 miljoner av honom. Där kan man säga att han kändisskap förstört för honom. Men det är ju hans personlighet som gett honom kändisskapet. Så, Samir. Har din personlighet förstört för dig? Börjar du bli medveten om att du inte är representativ i seriösa sammanhang?

    Skärmdumpen stämmer inte ens längre, artikeln är uppdaterad. Gå inte på sådana här drev i efterhand utan att kolla upp vad som hänt hos ursprungskällan.

  Jo men nu säger han att det inte finns några fördelar…

  Same to Bianca 🤷‍♀️

  Varför fortsätta med något som fördärvar ens liv, om det inte handlar om pengar. Då kan man sälja ut sitt liv till den som vill läsa och sedan spela offer i media för att få ännu mer uppmärksamhet…patetiskt!

   Och man kan ju undra hur det kommer sig att han väljer att fria i ett TV program, där han medverkar som ”kändis” om det är så fruktansvärt?

  Jösses. Det finns ju flera bra saker med att vara känd. Han får en fot in överallt, blir bjuden på fester, kan kränga grejer, tjäna pengar, har säkerligen också fått massvis med beundran och bekräftelse, känt att han ”lyckats”, varit populär…

   Men den lilla ”detaljen” glömmer han fort!
   Detta och alla pengar han fått ihop så han kan betala för sin nya arbetsplats!

  Tycker ju dock ändå han trycker på hatet och hur det fått honom att må, inte att själva kändisskapet i sig är negativt. Utan det som medför, att folk inte kan bete sig och hotar/hatar och är elaka helt enkelt. Att han gått in i väggen och då hjälper ju knappast negativitet utifrån.

  Så tycker nog ändå att inlägget är liiite väl vridet jämfört med vad som står i intervjun 🙂

   Vridet? ”Det finns inget positivt med att vara kändis, alls.” Hans egna ord uppenbarligen.

    Jag tycker det efter ha läst hela artikeln.

   Det finns INGEN som kan både ha kakan och äta den!
   Samir valde att äta den och nu vill han ha tillbaka den…
   Så funkar inte livet!
   Sorry, PAL…

    Klart man kan, PAL

     Vilken erfarenhet av livet har du, PAL? Dvs hur gammal är du? Vad har du varit med om i livet? Berätta gärna din historia och ge tips om HUR man både kan ha kakan OCH äta den!
     Jag tror många vill veta lösningen och ha svaret på den gåtan!
     Herregud – vilken tur att vi hittade DIG här!!!

  Jag tycker Samir har helt rätt.
  Såklart passar han på att tjäna pengar på sitt kändisskap, annars skulle det ju vara totalt meningslöst att genomlida kändisskap, men det måste ju vara vidrigt att bli igenkänd överallt och alla vet vem man är.
  Han gör rätt i att avråda unga från det livet.

  Bli bjuden på fester och liknande, ja men på festerna träffar du bara en massa andra ytliga kändisar. Bättre med riktiga vänner och några enkla vanliga fester med dem.

  Fattar inte riktigt vad det finns att bli upprörd över här. Är väl inte konstigare än att ha ett jobb man inte älskar men ändå väljer att behålla av olika anledningar. Klart man utnyttjar dom möjligheter man får. Han har ju dessutom utbildat sig nu för att kunna leva ett annan liv. Plus att det är bra att han uppmanar unga att inte gå samma väg han gjort.

  OT, men såg på story att Kenza ska resa utomlands med Danilo nästa vecka. Eeehhm.. BVC rekommenderar vanligtvis att inte resa med så småbarn som inte hunnit få vaccinationer och att man bör vänta tills barnet är minst 4 månader, ändå väljer hon att resa i pandemi-tider med en liten bebis!

   Ingen är förvånad. Kenza reste till Maldiverna med hela familjen förra året när corona va som värst för att ta gravidbilder på stranden

    Det har du iofs rätt i men jag kan verkligen inte
    förstå, hur man som förälder för ett så litet barn, kan ta så ansvarslösa beslut. Man ansvarar
    ju för en annan människas liv som inte på något sätt kan bestämma. Även om man bortser från Corona så finns det en del andra sjukdomar som är vanligare i södra Europa som man vara farliga för småbarn, sjukdomar som de bara någon månad senare vaccinerad mot

     Ta det lugnt nu.
     Det är inte så att barn dör i drivor i södra Europa direkt.
     Annars har man ju ett suveränt skydd mot det mesta, ja det är väl en av de bästa tiderna att åka på, när barnet helammar, och dessutom inte kryper eller går snabbt.

      Jag är rätt lugn men tack för du bryr dig.
      Absolut är det enklare att resa när man helammar, jag själv reste med min son när han var ett halvår. Det ändrar dock inte det faktum att BVC avråder från resa med småbarn som inte fått de vaccinationer de får när de är 3 månader just för att de inte har det skydd de behöver

       Vår BVC-sköterska sa att resa inte var några problem då helamning ger barnet ett skydd om mamman är vaccinerad, dvs antikroppar överförs till barnet (ex ett av argumenten vården använder för att gravida ska ta influensavaccin). Vi reste på tremånadersdagen och då tidigarela dom vaccinationen några dagar. Danilo är väl också tre månader när som helst och kanske också får vaccinet inför resan?

      Och skriker närsom och inte går att tysta.

   Victoria Törnegren är ju utomlands hon med just nu. Kunde väl inte hålla sig från att ta gravidbilder utomlands. Synd trodde bättre om henne eftersom hon hållit sig tills nu…

   Ja vad gör man inte för lite content…

   Alla som reser med bebisar är egoistiska och knasiga. Varför??
   /barnfria flyg nu tack.

    Eller hur… Finns en särskild plats i helvetet för folk som tar med sig bebisar på flyg.

   En nära vän till mig födde sitt första barn för FEM dagar sen och väntar bara på papperna från Skatteverket för att kunna registrera namnet, göra pass och dra utomlands på semester. Bebisen kommer inte ens vara en månad gammal och inte ha fått ett enda vaccin. Jag får panik av hur ansvarslöst det är och har starkt försökt avråda min vän. Hen ser dock inte alls några problem med det och anser att ”vara hemma eller vara utomlands är sak samma och sjukvård finns överallt om det skulle hända nått”. Jag är uppriktigt orolig över tankesättet.

  Samir är en hycklare! Han hade varit en nobody om han inte varit en sk kändis och som Camilla skrev så gör han reklamjobb och tjänar grova pengar. HYCKLARE.

   Han blev utbränd och mådde skit, fick massa hat, så han är en hycklare? Inte en chans.

   Dessutom är det verkligen så härligt att se Bloggbevakning sparka på en person som varit utbränd, inte mått bra, och nu tar tag i sitt liv, pluggar och byter karriär för att må bättre? Nä, det är riktigt ledsamt och tråkigt. Han är så långt ifrån en hycklare man kan komma. Läs hela uppdaterade artikeln på Aftonbladet.

  Det är väl ett tecken på obegåvning att uttrycka sig i absoluta termer?

  Verkligen en så naiv och rent ut sagt otrevlig grej att ta upp. Klart snubben priviligerad som har pengar och det vet han ju själv om. Men liksom, saker kan vara piss oavsett kön, klass, ålder och kändisskap.

  Varför har du inte uppdaterat om ditte svanfelt

   Det kommer ett inlägg om det. ❤️

    Varför uppdaterar du inte artikeln om Samir? Citaten har ändrats?

     Du kan vara lugn, artikeln är uppdaterad.

      Jag menar din artikel, ditt inlägg. Du har fortfarande den gamla icke uppdaterade skärmdumpen med fel citat. Han säger inte att allt är vidrigt, han säger inte att inget är positivt. Skulle vilja dra det så långt som att hela ditt inlägg är inaktuellt eftersom ursprungsartikeln uppdaterades igår.

  Nu är du lite väl hård Camilla, vi gör väl alla vad vi behöver göra för att överleva och få mat på bordet?

   Jo, det är ju sant. Men det är kanske en viss skillnad på att tjäna pengar för sitt uppehälle och den mängden pengar som kändisar faktiskt tjänar? Jag bryr mig inte om vad Samir anser enligt denna artikeln men tänker att det kanske får ses som den negativa sidan av myntet – vill du ”casha in” så får du lida pin…

    Han är ju inte bara känd utan han är värsta sortens sell out som gör vad fan som hest för pengar.

  Varför vara så hård mot någon som går ut med att de inte mår bra? Varför sparka på någon som ligger ned? det känns vettigt med en nyanserad bild av kändisskap, mental hälsa och män som inte mår bra.

  Folk kan väl må dåligt även om de har framgång, pengar och kändisskap?

  Dem fetaste… ☹️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *